188Channel

標題: 剛回港5日4夜分享 [打印本頁]

作者: mantse1828    時間: 2017-9-28 02:20     標題: 剛回港5日4夜分享

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ackwicl    時間: 2017-9-28 10:00

Ching, 浴室一般如何收費?
作者: 038886    時間: 2017-9-28 11:47

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-9-28 02:20 AM 發表
就今晚7点多回來,見有師兄問曼谷點玩。我就分享一下。😁本人十分鍾情去泰國玩,經驗還可以吧。但見香討·很少人分享泰遊。😓😓😓
我今次就住sala那邊,過條馬路就到帕蓬。十分方 ...
上次去wood salon,班囡囡既樣真係食唔落,要撒退🤣🤣🤣
作者: mantse1828    時間: 2017-9-28 13:27

所以說不要太大其望,😂😂看時間,運氣吧。都係果句,老店有名。一試無妨。
泰浴就今次睇2500~8000都有。各花入各眼啊,貴不一定比平好。講心水。
作者: 038886    時間: 2017-9-28 13:46

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-9-28 01:27 PM 發表
所以說不要太大其望,😂😂看時間,運氣吧。都係果句,老店有名。一試無妨。
泰浴就今次睇2500~8000都有。各花入各眼啊,貴不一定比平好。講心水。
我早兩個星期去,乜都左試過哂
我覺得去得玩,就乜野形式都試下,試過岩玩就玩多幾次
金魚缸之前已經試過,反而我今次去日式按摩(全套)有驚喜,最緊要係地點就腳,係正酒店對面🤣🤣🤣🤣🤣
作者: glue123    時間: 2017-10-4 20:41

ching呢次4夜幾多q呀,我五張幾,最多都係坐2望3!
我十一月去,朋友話要去the lord, 我應該都一齊去,我又想去七天堂,又想去club102,gogobar都無機會玩了
作者: mantse1828    時間: 2017-10-5 23:52

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-4 08:41 PM 發表
ching呢次4夜幾多q呀,我五張幾,最多都係坐2望3!
我十一月去,朋友話要去the lord, 我應該都一齊去,我又想去七天堂,又想去club102,gogobar都無機會玩了
玩下無妨,我都就三十尾。我去泰國乜都試下乜都睇下。gogpbar 咪當飲酒摸下女囉。比幾百b又掂了,係咪
作者: BK4894    時間: 2017-10-6 19:01

大浴室一般2200-3800B

作者: glue123    時間: 2017-10-7 13:23

引用:
原帖由 mantse1828 於 2017-10-5 11:52 PM 發表

玩下無妨,我都就三十尾。我去泰國乜都試下乜都睇下。gogpbar 咪當飲酒摸下女囉。比幾百b又掂了,係咪
通常摸摸下一定頂吾順捉出去教訓拒,五十幾歲日日出嘢好傷身:smile_27:
作者: 038886    時間: 2017-10-9 01:09

引用:
原帖由 glue123 於 2017-10-7 01:23 PM 發表

通常摸摸下一定頂吾順捉出去教訓拒,五十幾歲日日出嘢好傷身:smile_27:
人一世物一世,幾大就幾大啦🤣
作者: 東方笑笑生    時間: 2017-10-9 14:08

作者: Star_Coconut    時間: 2017-10-9 20:54

作者: 038886    時間: 2017-10-25 23:30

引用:
原帖由 Star_Coconut 於 2017-10-9 08:54 PM 發表
點分真囡囡同人妖?
有無得返酒店過夜?
貴唔貴?

謝謝您
分男女,我自己就靠同囡囡傾計,聽下佢把聲
睇下有冇喉核,同埋可以睇下個身型,因為通常骨架都較橫同大舊。不過你去到睇得多就自然識分架喇,如果你真係搵到好似真女既人妖,通常個價錢都比一般囡囡貴,同埋好少有

去得agogo,蛇美,囡囡都可以帶返酒店玩既
可以同佢地傾價錢 分short time /long time
價錢大約3-5千銖,質素高既可能會再1貴d
作者: map1031    時間: 2017-10-28 13:46

作者: 夜遊空心    時間: 2017-11-9 19:42

作者: ET    時間: 2017-11-10 05:19

亞洲夜遊區真係小師兄分享,
Ching詳盡報告值得一讚!!!!
作者: kenyuac    時間: 2017-11-13 22:35

請教一下short time /long time 分別係幾多分鐘,玩幾多Q?
作者: xxx888111    時間: 2017-12-22 13:04

作者: 20090807A    時間: 2017-12-28 11:12

作者: 尋幽探秘    時間: 2018-1-19 03:16

作者: roadpeople1    時間: 2018-2-3 20:23

作者: sansansan    時間: 2018-2-11 01:32

作者: earth008    時間: 2018-2-17 10:36

引用:
原帖由 roadpeople1 於 2018-2-3 08:23 PM 發表
"提外話,nana多了間黑店,名就不記得。在入門右手電梯上2樓轉返出去第一間,入面只有1,2個客,通常都係門口D女拉9你入去(我就係其中1個客)😂😂😂我都講我先玩幾間先啊,問題係拿tip太狼死。一 ...
你甘老江湖,都照比$甘奇。
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2018-3-1 13:09

曼谷遊真係值得回味....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)