188Channel

標題: 新婚生活°迷惘°衝擊 (更新#1 #29 #55 #113相 #172) [打印本頁]

作者: kc360    時間: 2017-10-19 22:00     標題: 新婚生活°迷惘°衝擊 (更新#1 #29 #55 #113相 #172)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: couplelover    時間: 2017-10-19 22:51

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-19 10:00 PM 發表
差不多兩年了,不知道還有幾多人記得迷惘的新婚生活這個post:

http://m.188channel.com/index.ph ... p;extra=&page=1

這兩年發生了很多事,終於沈澱了,可以在這裏再分享。

話說20 ...
記得你
作者: kc360    時間: 2017-10-19 23:00

有人記得真開心
作者: sinar45    時間: 2017-10-20 00:02

記得:smile_o05:
頭先睇返個post,依然好好睇好誘人,近況如何?

作者: okayokay    時間: 2017-10-20 00:55

記得你呵...老師......fitting model 生涯如何呀?
作者: X_Power    時間: 2017-10-20 00:57

我希睇樓主果時寫既帖,估唔到宜家再有機會再睇到...
作者: beiyang_fleet    時間: 2017-10-20 01:36

本身追開丶而家點?
作者: 小二仔    時間: 2017-10-20 01:41

梗系記得你喇…………回來呀
作者: kc360    時間: 2017-10-20 07:15

哈哈,好似見返老朋友咁。這些事無法同身邊朋友傾,但我好想知道其他人點睇,所以喺度寫出來。放工一有時間就會寫。
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-10-20 11:59

梗記得啦
作者: 自在逍遙    時間: 2017-10-20 12:20

唔通妳已經比王先生攪左?
作者: 3個大山頭    時間: 2017-10-20 12:39

作者: jason_m9    時間: 2017-10-20 13:12

唔覺唔覺咁快就年幾兩年
作者: vvhhkk    時間: 2017-10-20 13:18

當然記得你
作者: 不動明皇    時間: 2017-10-20 13:44

睇番你舊文..記番起你
作者: 晴天蝸牛    時間: 2017-10-20 14:24

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-19 10:00 PM 發表
差不多兩年了,不知道還有幾多人記得迷惘的新婚生活這個post:

http://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=25105318&extra=&page=1

話說20 ...
你自己都鍾意咪得囉
人一世物一世 雙方ok 點解唔試新野?
但溫馨提示 熟人以外既圍子好d
作者: ~Ken~    時間: 2017-10-20 16:01

作者: gut-gut    時間: 2017-10-20 16:21

作者: tomtomchan    時間: 2017-10-20 17:11

I remember the story la. Look forward to the development.
作者: kc360    時間: 2017-10-20 18:25

好多師兄關心,近況ok吧。

本文純粹個人感受分享,希望無悶親你。
作者: sinar45    時間: 2017-10-20 18:37

你老公好似想你的同王生上床喎:smile_o01:
作者: uncleblue    時間: 2017-10-20 19:00

妳的經歷很有趣。從一個對性比較傳統保守的女生,為迎合老公而改變,接受。期待故事的發展。
作者: Dickson1990521    時間: 2017-10-20 23:03

師姐, 好久不見!
甘同王生仲有無下文?
其實你是否被王生吸引,有少少想同王生再進一步?
作者: 演唱會1999    時間: 2017-10-21 00:45

比得你咁玩..你老公出面都可能咁
作者: adamsmith1723    時間: 2017-10-21 02:14

睇咗樓主2015年舊文,文筆流暢,內容樂而不淫
作者: siusiudick    時間: 2017-10-21 08:20

樓主2015年的文,我當時都有睇過,樓主係現今混亂的男女關係世界中真是清過屈巨氏水,希望你可以繼續
作者: kc360    時間: 2017-10-21 14:53

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-10-21 12:45 AM 發表
比得你咁玩..你老公出面都可能咁
都喺講個信字,他對我很好的。我就係擔心佢出去玩,所以我盡量滿足佢,咁佢就唔駛喺出面玩。
作者: kc360    時間: 2017-10-21 15:01

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-10-21 08:20 AM 發表
樓主2015年的文,我當時都有睇過,樓主係現今混亂的男女關係世界中真是清過屈巨氏水,希望你可以繼續
哈哈,你喺話希望我可以繼續做蒸餾水定喺繼續寫落去?

其實到宜家喺我嘅日常生活圈子中,都唔覺得男女關係混亂。
作者: kc360    時間: 2017-10-21 20:12

:最初老公聽到我和王生去宴會的情形,已經很興奮,但是漸漸地他想要更多。他找了一個本地的sex party網站給我看,我實在難以置信現實中真的有這些組織,網站還有他們活動後的文章分享。我問老公究竟他想看我和其他男人親密還是自己想玩女人,他說即使一起出席那些party,他只會旁觀,只要我參與就夠了。雖然我慶幸他不是對其他女人有興趣,不過我接受不了和一些素未謀面的人發生關係(其實老公以外的任何人也不能接受吧),又怕遇到相識的人。每年見那麼多學生的家長,他們認我就容易,但我怎會每位都認得他們?所以好怕被人認出但是自己還未知。更甚是第一次報名時男女都要附上裸照給所謂“會長”篩選,這些裸照雖然可以不露臉,但是不知道他們會拿來做甚麼。要女仔犧牲色相參與這些活動已經益了你們,還好意思事情要挑選?

其實老公已經偷偷地幫我開了個account,只是我不肯影裸照,所以一直末報名參加活動。他又說如果我怕遇到熟人,我們可以趁暑假去外國的sex party,但是一想到外國人可能玩得很粗魯就怕怕。當他知道無法說服我參加,他向我發了幾次大脾氣。

我們一直冷戰,成個月他也沒有和我做過,寧願自己看av也不理我。每晚我都很不開心,時時在想自己的底線在哪裡。要和老公去sex party和陌生人做是無可能,但是我有想像過和王生獨處一室的情景。假使為了氹老公開心而和王生做,我相信我不會享受,因為我愛的只有我老公,但至少我不會覺得是噁心的情景。其實王生後生時應該幾高大靚仔,只是應酬多了現在有個大肚腩。

一直冷戰不是辦法,後來我首先軟化,我主動開口同老公講我未ready去sex party,但是我不介意試一下和王生再親密一點,前題是老公不可以在場,因為會很尷尬,也太羞家了。其實我也不知道事情真的發生是我的接受情度怎樣,我估到時憑感覺而行,不舒服便say no吧。

我不知道最後會發展到怎樣,以防萬一,我開始服用避孕藥。我當然知道要做足安全措施,只是安全套也不是百分之百避孕。

老公說王生一直有提起我,也有講過想和我進一步。原本我打算開學後太忙便不再去王生的活動,但是為了實現老公的願望,我便多了message王生,等他再約我。不過奇怪在我多了找他,他反而有點不瞅不睬。隔了一個月他才再叫我去商會的飯局,但是他安排我和其他闊太一齊坐,整晚他幾乎無和我說話,悶足我一晚。可能他真的很會玩女人的心理,他的愛理不理令我覺得他不是那些很aggressive的人,也令我多一分好奇他和老公只是講笑還是認真。

等到差不多聖誕,王生message我,說他從公司拿了些貨版回家,問我有無興趣上去試穿。要送我貨版出來食個飯便可以,叫我上他家,大家都明白背後用意了。我和老公交待清楚我到時接受到甚麼便做甚麼,老公也同意,我便答應王生上他家。

我主要想分享感受,所以寫得很慢,請見諒,不是特登斷斷續續,但是已經寫到手軟。

作者: xxDD999    時間: 2017-10-21 20:47

我同你老公係同一類人
作者: xxDD999    時間: 2017-10-21 20:48

好想知道以後的發展如何
作者: 毛明示    時間: 2017-10-21 22:01

人妻已經好吸引,仲要被老公調教,更加吸引
作者: 毛明示    時間: 2017-10-21 22:01

人妻已經好吸引,仲要被老公調教,更加吸引
作者: siusiudick    時間: 2017-10-21 22:17

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-21 03:01 PM 發表

哈哈,你喺話希望我可以繼續做蒸餾水定喺繼續寫落去?

其實到宜家喺我�日常生活圈子中,都唔覺得男女關係混亂。
學校環境點都會保守d,我就當然係想你如果仲係一樣咁清純就繼續清純啦,不過睇完你#29個貼,似乎你已經開始變左了。咁如已變,就變吧
作者: siusiudick    時間: 2017-10-21 22:18

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-21 08:12 PM 發表
最初老公聽到我和王生去宴會的情形,已經很興奮,但是漸漸地他想要更多。他找了一個本地的sex party網站給我看,我實在難以置信現實中真的有這些組織,網站還有他們活動後的文章分享。我問老公究竟他想看我和其他男人 ...
貼唔到相係因為你仲係一星會員,出多d文升上二星就可以了
作者: lanlanlau    時間: 2017-10-21 22:33

睇嚟這兩年𥚃你心路歷程起了不少變化咁
作者: kc360    時間: 2017-10-21 22:37

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-10-21 10:18 PM 發表

貼唔到相係因為你仲係一星會員,出多d文升上二星就可以了
原來係咁,我諗我唔會去到二星了。有人教了我用link,唔知睇唔睇到。
作者: ku099    時間: 2017-10-21 23:10

咁好快會變淫妻啦
F
作者: siusiudick    時間: 2017-10-21 23:42

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-21 10:37 PM 發表

原來係咁,我諗我唔會去到二星了。有人教了我用link,唔知睇唔睇到。
睇到了,樓主真係好斯文個類,身材不算好突出個類,有d小家碧玉feel
作者: 頹廢攝影者    時間: 2017-10-22 00:32

如果樓主個老公係講真的話,我諗我明白佢,因為我都同佢諗法差不多,
男人有時諗嘢都幾奇怪,唔係滿足唔到另一半, 只係見到另一半更開心,會有種講唔出O既興奮感,
當然之後落去點發展都好, 最緊要係樓主你自己願意同接受到先, 如果唔係之後只要有更多冷戰O既機會, 亦會令你更唔開心,
不過都好多謝樓主O既分享, 等樓主update
作者: beiyang_fleet    時間: 2017-10-22 00:39

支持有續集⛽加油
作者: 毛明示    時間: 2017-10-22 07:28

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-21 08:12 PM 發表
:最初老公聽到我和王生去宴會的情形,已經很興奮,但是漸漸地他想要更多。他找了一個本地的sex party網站給我看,我實在難以置信現實中真的有這些組織,網站還有他們活動後的文章分享。我問老公究竟他想看我和其他男 ...
除左遮樣,仲要遮飾物,小心私隱
作者: adamsmith1723    時間: 2017-10-22 07:49

樓主不必太過迫自己改變而去迎合他人, 就算係另一半都係咁話, 可以忠於自已
作者: kc360    時間: 2017-10-22 09:06

引用:
原帖由 毛明示 於 2017-10-22 07:28 AM 發表

除左遮樣,仲要遮飾物,小心私隱
好在你提我,都係唔post住
作者: 3g184    時間: 2017-10-22 14:55

作者: 灰心鐵人    時間: 2017-10-22 16:24

預左比王生中出?
作者: kelvinwukk    時間: 2017-10-22 23:51

作者: mashimaro2015    時間: 2017-10-23 02:08

作者: 毛明示    時間: 2017-10-23 09:46

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-22 09:06 AM 發表

好在你提我,都係唔post住
請繼續分享故事,好多人想睇
作者: siusiudick    時間: 2017-10-23 11:01

引用:
原帖由 kelvinwukk 於 2017-10-22 11:51 PM 發表
張相delete咗?karen係咩身形,瘦底定肥底?
普通底,唔肥唔瘦。乜樓主叫Karen咩?無留意到添
作者: 星莎羽    時間: 2017-10-23 11:23

期待更新
作者: kelvinwukk    時間: 2017-10-23 13:16

作者: tomtomchan    時間: 2017-10-23 17:41

預左比王生中出?
作者: 7man    時間: 2017-10-23 17:54

我都係咁嘅想法,一直都好想女朋友偷食,食嘅腸最好大條過我,勁過我。。。都唔知點解
作者: kc360    時間: 2017-10-23 20:44

約定上王生家的前幾天,心裡反覆幻想王生會對我做甚麼。我們會先吃晚飯嗎?他會叫我飲酒,趁醉才下手嗎?他會叫我試穿那些貨版嗎?他會主動調情?他温柔嗎?王生這樣了解女性,我估他一定很會舖排,至少讓我慢慢熱身。我這次是為了老公才上去,說不上其待,但心底還中禁不住預演當晚的事。雖說我不用取悦王生,但是女生天生愛美,不想在他面前出醜態。最擔心是我不會配合王生,其實老公平日在性事上的有些要求我也不會做,希望王生也不會要我做些太過分的事。那天老公又要公幹,過兩天才返,出門前我們都無再提起王生。

那晚是星期五,我差不多六點才放工,還帶了一大袋簿打算週末改。王生住在半山,原本約了在金鐘坐他的車上他家。怎料他臨時打來說他有個urgent meeting,要遲放工,叫我自己先食飯。

這讓我更加不安,老公不是說他約我上他的家一定是想和我發生關係嗎?還是我想多了?我在快餐店食完飯王生還未打來,我在商場漫無目的地行,又再胡思亂想起來,直覺上覺得如果打算發生關係,最好要自己準備condom來保護自己,不要靠男人準備。我便硬著頭皮走了去便利店買,不過我從來未買過,所以隨手拿起一盒付款。電話突然響起,王生終於打來,原來我神不守舍已經兩次missed call,他的車已經在樓下等我。

王生離遠見到我便落車跑過來幫我拿手袋和簿,不明白跑車有甚麼好,又窄又不舒服,多兩個袋就要放在車尾箱。

上了車王生說歐洲headquaters 的人來了香港,所以和他們開會開遲了,又要陪他們happy hour,原來他們當中有些人我之前去那邊陪王生開會時見過,他們也記得我,王生叫我下次一齊去happy hour。我其實無心情聽他講其他事,只是想著上到他家會發生的事。王生見我無回答他,就問我是否他遲到令我不開心。“唔係,老公出咗trip,今晚幾夜都得”,我衝口而出。我立刻知道說錯了,才上車不久,就講給人知自己預了在他家中待到很夜。王生轉過頭來,上下打量著我。

“專心揸車啦你”,有甚麼好看,今日只是穿返工的長裙,是去年老公送的生日禮物。其實他不是看我的衣著,而是他已經看到了我的底線。一路上再談了甚麼已經記不起,腦海只有一片空白。

王生一個人住,屋企很大,但幾乾淨,聽說他有請鐘點做清潔。他放下我的袋,還未有時間拿拖鞋給我,他的電話響起,好似又是談公事。我隨意在客廳參觀,客廳大得放了張L型梳化還可以放一張很大的毛毛地毯。茶几上擺放了不少的酒,似乎他不時會招呼朋友。

我坐在梳化等他講了五分鐘電話,他便入房拿了一袋衫出來,放在我旁邊,說是那幾件貨版。然後他又去了飯廳不知忙甚麼。

請女仔上屋企又冷待人家,我終於忍不住,拿起袋衫走過去問:你就咁dum低袋衫就走咗去,唔駛要我試下啲衫先咩?

“啲衫我諗住等你著俾老公睇,乜你好想著俾我睇先呀?”

我打開個袋,才知道面全是性感的裙,有晚裝和睡袍,“你做咩俾衣啲衫我,我都唔著嘅”。

“定係你想講乜都唔著呀?”

“痴線!如果無其他嘢,我走先喇”,王生既然這樣的態度,我拿起手袋轉身打算走。

突然王生捉著我的手:“你好似唔記得拉手袋拉鍊” 他伸手入我的手袋裡,一手就拿了盒避孕套出來。“你上車果陣已經無拉拉鍊,頭先買得好趕咩?”

王生把我拉回來,從後攬著我的腰,在我耳邊細聲說“老公出咗trip仲買套,你真係曳,不過我鍾意你夠細心”。他緊緊的攬著我,吻我的耳和頸。他kiss得很舒服,只是有一陣酒氣。“不如沖凉先”,衝口而出的一句話又出賣了自己。

“你好緊張呀?”王生好似看透了我的思想。我猶疑著應該要給甚麼反應時,王生純熟地掀起我的裙子,大力把我壓落餐枱。

未及反應過來,他已經開始了。我伏在枱上不敢動,只是等待他完事。從來無想過會是這樣發生。我連王生的睡房都未入過,便給了他。

過了幾分鐘,他放開了我。我無力的坐在地上發呆。此時電話又再響起,他入房說了好像有二十分鐘還未講完。我不想再留在他家,就悄悄地離開。一落街,我忍不住哭了。
作者: thomasgp02a    時間: 2017-10-23 21:06

故事性好強。作者寫得好好。
作者: chaolininin    時間: 2017-10-23 21:23

你老公似乎是想利用你身體,在公事上得到好處。
作者: 自在逍遙    時間: 2017-10-23 21:39

始終都是給人家中出了,就算有準備都無用,可憐
作者: dingdongdance22    時間: 2017-10-23 22:10

作者: 1tillasing    時間: 2017-10-23 22:13

你老公係條死仆街
作者: 毛明示    時間: 2017-10-23 22:58

以為王生好憐香惜玉,點知佢咁衰
作者: 毛明示    時間: 2017-10-23 23:03

之後又點呢?
作者: thornote430    時間: 2017-10-24 00:07

吾知點解,越睇越沉重。。。
作者: 演唱會1999    時間: 2017-10-24 00:47

你老公咁都做得出...王生真係睇中你
作者: 小強小小強    時間: 2017-10-24 02:27

引用:
原帖由 thornote430 於 2017-10-24 12:07 AM 發表
吾知點解,越睇越沉重。。。
X2
男人可以風流。。。但唔該唔好下流。。。
可以淫亂。。。但對手應該係淫娃。。。
如果對方都唔enjoy...為乜呢?

樓主:
如果自己都唔係呢類人。。。為乜逼自己呢?
你就得一時。。。就到一世咩?
收到我的pm嗎?
作者: 消失之影    時間: 2017-10-24 03:15

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-23 08:44 PM 發表
約定上王生家的前幾天,心裡反覆幻想王生會對我做甚麼。我們會先吃晚飯嗎?他會叫我飲酒,趁醉才下手嗎?他會叫我試穿那些貨版嗎?他會主動調情?他温柔嗎?王生這樣了解女性,我估他一定很會舖排,至少讓我慢 ...
樓主黎唔切叫佢用套?  唉,真係好慘呢:smile_39:
作者: jimbo86    時間: 2017-10-24 04:13

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-23 08:44 PM 發表
約定上王生家的前幾天,心裡反覆幻想王生會對我做甚麼。我們會先吃晚飯嗎?他會叫我飲酒,趁醉才下手嗎?他會叫我試穿那些貨版嗎?他會主動調情?他温柔嗎?王生這樣了解女性,我估他一定很會舖排,至少讓我慢 ...
Solly to hear that u got roped into doing this. U did sacrifice lots for dumb husband. Not so sure your marriage will last!
作者: kc360    時間: 2017-10-24 07:03

令大家擔心了,那次他有用套,我似是那麼不顧衛生嗎?雖然經驗少,但我都知有性病這回事。

再說一次,我只是想分享感受,我和老公的感情好好,希望唔會令大家誤會。
作者: 自在逍遙    時間: 2017-10-24 09:21

其實大家都鐘意睇妳心理變化,由抗拒漸到接受甚至於享受,而唔係比人強姦一樣
作者: benng2012    時間: 2017-10-24 09:35

只一次?之後無再發生?
作者: 香港中心的香腸    時間: 2017-10-24 10:06

Miss寫d故仔真系好睇
作者: xxDD999    時間: 2017-10-24 10:26

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-24 07:03 AM 發表
令大家擔心了,那次他有用套,我似是那麼不顧衛生嗎?雖然經驗少,但我都知有性病這回事。

再說一次,我只是想分享感受,我和老公的感情好好,希望唔會令大家誤會。
我相信你2年來由抗拒,慢慢變成接受及享受,有第一次之後,應該會有下文,唔知我有無估錯
作者: siusiudick    時間: 2017-10-24 10:34

引用:
掀起裙子就做?真是沒情趣,亦無理對方感受。我估樓主當時個感覺就好似強姦一樣,對嗎?
作者: microguy    時間: 2017-10-24 10:51

感謝樓主的故事,努力更新及分享,謝
作者: 3g184    時間: 2017-10-24 11:28

作者: uncleblue    時間: 2017-10-24 11:46

睇住Karen妳的心路歷程的轉變,最初只是為滿足老公的要求而作出調整,但和王生見面多了,而妳也漸漸對他有好感,加上妳受老公的感染,反而自己變得更加主動,另妳的底線漸漸放下,繼而造就了這次的行動,可惜不是想像中的纏綿場面,換來的只是為求一洩的空虛,妳會感受都不被尊重,失落,委屈,所以妳會淚盈滿面。
其實唔止男性對性有幻想,女性亦然,但現實同想像中的落差,盡量要欣然接受。
作者: 沙嗲牛肺    時間: 2017-10-24 12:52

寫得唔錯丫⋯ 如果有埋相就仲好
作者: 毛明示    時間: 2017-10-24 13:38

引用:
原帖由 uncleblue 於 2017-10-24 11:46 AM 發表
睇住Karen妳的心路歷程的轉變,最初只是為滿足老公的要求而作出調整,但和王生見面多了,而妳也漸漸對他有好感,加上妳受老公的感染,反而自己變得更加主動,另妳的底線漸漸放下,繼而造就了這次的行動,可惜不是想像 ...
所以話王生衰囉
作者: uncleblue    時間: 2017-10-24 14:08

引用:
原帖由 毛明示 於 2017-10-24 01:38 PM 發表

所以話王生衰囉
牛唔飲水啫我覺得~王生擺都明想同Karen發生關係~而Karen亦都早有一套~係呀王生不解溫柔~:smile_39:其實成件事可以發生得好溫馨浪漫~
作者: toiletbug    時間: 2017-10-24 14:24

引用:
其實兩公婆有共識咁樣玩其實好刺激吖,肯定以後火花不絶
好欣賞你老公呀,自己唔恨玩女人但係容許老婆俾其實男人愛錫滋潤
祝福兩位長玩長有
作者: 毛明示    時間: 2017-10-24 15:34

引用:
原帖由 uncleblue 於 2017-10-24 02:08 PM 發表

牛唔飲水啫我覺得~王生擺都明想同Karen發生關係~而Karen亦都早有一套~係呀王生不解溫柔~:smile_39:其實成件事可以發生得好溫馨浪漫~
你誤會了,我唔係話批評王生點解要搞樓主,當樓主決定上王生屋企已知會發生咩事。
我係話王生冇係呢個遊戲上使女方得到歡愉,只求自己發射
作者: 寵物先生    時間: 2017-10-24 17:24

師姐,唔好再做一些令自己唔開心,咁樣對自己太唔公平,而你老公只為自己,完全無理你感受,這是愛自己老婆的表現嗎?彼此尊重才是維繫兩個人感情的。
請慎重考慮
作者: uncleblue    時間: 2017-10-24 17:28

引用:
原帖由 毛明示 於 2017-10-24 03:34 PM 發表

你誤會了,我唔係話批評王生點解要搞樓主,當樓主決定上王生屋企已知會發生咩事。
絕對同意~
作者: 少妻亞蚊    時間: 2017-10-24 17:37

作者: tomtomchan    時間: 2017-10-24 18:17

寫得唔錯丫⋯ 如果有埋相就仲好
作者: iroi234    時間: 2017-10-24 22:56

可以分享多啲嗎。反正你老公都不介意
作者: fender06    時間: 2017-10-24 23:21

你應該唔係好enjoy吧?
作者: okayokay    時間: 2017-10-24 23:48

引用:
原帖由 kc360 於 2017-10-24 07:03 AM 發表

周老師....你講過多次只是想分享感受,和老公的感情又好好, 咁你第一次同王生發生關係後出了門便哭泣... 你係未想表達在這兩年間起了變化...由受苦 suffering 變為享受 enjoy ...? :smile_42:
作者: 毛明示    時間: 2017-10-24 23:51

根據網上流傳的故事,D老公都係自己將個變成淫娃先,然後調教佢接受同第二個男人搞,第一次聽到個老公咁鑑粗來,要個老婆去同第二個搞
作者: 頹廢攝影者    時間: 2017-10-25 00:05

好開心睇到樓主你update, 不過估唔到樓主真係同王生發生左關係, 不過大家都係成年人, 最緊要係樓主你自己接受到, 唔好迫自己做唔願意O既事就得啦, 最重要係樓主識得保護自己
不過講番王生,佢真係一個唔多識趣, 不解溫柔O既人, 咁O既情形, 點都應該形造個令你安心同舒服O既環境啦, 唔係黎完就算, 如果真係唔得閒, 咪晨早同你講約過第二囉, 就咁黎左, 感覺上好似為做而為咁, 唔多尊重樓主你
不過點都好, 我都好希望樓主你繼續update, 支持樓主
作者: freelower    時間: 2017-10-25 00:30

好吸引, 唔好停。
作者: jimbo86    時間: 2017-10-25 02:04

引用:
原帖由 毛明示 於 2017-10-24 03:34 PM 發表

Don't think Mr. Wong think of any more repeat business lor.
He treats her as some low hanging fruit easily picked.
And her husband  just pimped her out. He mind as well be a papa San and a great future for him too.
The marriage is not going to last!  
He's some kind of idiot.
作者: mashimaro2015    時間: 2017-10-25 03:54

作者: siusiudick    時間: 2017-10-25 08:01

好想知樓主同王生第一次之後係唔係會有心理改變,由之前抗拒同老公以外的男人搞都最後同老公一齊多P,如果樓主之後係享受同開心,我覺得無大問題。因為樓主唔只一次提及同老公感情好好,我感覺好似係佢地揾到一條路大家都會開心咁去行,如果係咁,我追呢個po追落去都會開心d
作者: 毛明示    時間: 2017-10-25 09:04

引用:
原帖由 mashimaro2015 於 2017-10-25 03:54 AM 發表
王生乜衫都冇幫你除就上左你?
咁唔溫柔架
有人鍾意唔沖涼、唔除衫搞。
呢D叫做原味
作者: jimbo86    時間: 2017-10-25 09:53

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-10-25 08:01 AM 發表
好想知樓主同王生第一次之後係唔係會有心理改變,由之前抗拒同老公以外的男人搞都最後同老公一齊多P,如果樓主之後係享受同開心,我覺得無大問題。因為樓主唔只一次提及同老公感情好好,我感覺好似係佢地揾到一條路大 ...
U think she cried because of over joyed?
作者: lions    時間: 2017-10-25 10:51

你老公就咁送左你比人中出, 仲要唔沖涼
作者: sam7211    時間: 2017-10-25 11:03

引用:

http://m.188channel.com/index.ph ... p;extra=&page=1

話說20 ...
故事會有更新嗎?
作者: lions    時間: 2017-10-25 11:06

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-25 11:03 AM 發表

故事會有更新嗎?
完事後喊晒, 應該會仲有, 等MISS忙完會更新,
作者: sinar45    時間: 2017-10-25 18:22

王生將你條裙掀起,壓落餐檯上從後抽插,我覺得佢係特登咁對你,想凌辱吓你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)