188Channel

標題: 不論男女, 試過與同性親人同浴的話有否尷尬 ? [打印本頁]

作者: 艾拉傑    時間: 2017-10-23 20:24     標題: 不論男女, 試過與同性親人同浴的話有否尷尬 ?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: derekc0219    時間: 2017-10-23 20:43

作者: una_una    時間: 2017-10-24 04:26

作者: li-ion    時間: 2017-10-24 10:29

作者: WangWangWai    時間: 2017-10-24 23:42

引用:
原帖由 li-ion 於 2017-10-24 10:29 AM 發表
如果我系同其他麻甩佬, 真系無乜所謂?? 表妹 & 我第一次去曼谷做spa, 二人一房, 磨沙完畢去沖身, 技師將我地條毛巾攞開, 我地行去沖涼房, 當時大家乜都睇晒啦, 之後當乜事都無.
睇曬表妹後,有冇生理返應?
作者: darkening    時間: 2017-10-24 23:43

作者: 艾拉傑    時間: 2017-10-25 15:12

做 spa 都知道係點, 看來你倆笨唔係兩表兄妹咁簡單........:smile_o01:
引用:
原帖由 li-ion 於 2017-10-24 10:29 AM 發表
如果我系同其他麻甩佬, 真系無乜所謂?? 表妹 & 我第一次去曼谷做spa, 二人一房, 磨沙完畢去沖身, 技師將我地條毛巾攞開, 我地行去沖涼房, 當時大家乜都睇晒啦, 之後當乜事都無.

作者: 艾拉傑    時間: 2017-10-25 15:16

舊一代人未必接受到, 或者怕被看到鬆弛疤痕之類..:smile_o04:
引用:
原帖由 una_una 於 2017-10-24 04:26 AM 發表
我媽會。。我唔會
我沖涼光豬豬佢入黎我唔會理佢

不過佢1沖涼我一入去去廁所佢即刻解毛巾蓋都蓋唔切哈

作者: 艾拉傑    時間: 2017-10-25 15:41

我位夫人同你差不多, 開始大個之後連佢 D 家姐阿媽都唔望得, 去買內衣 D sell 屎話幫下眼合唔合身佢都接受唔到, 晌醫院做手術時俾當場幾個女護望過就無奈接受, 例外的就係佢兩個識左好耐嘅老友, 游泳後人太多時佢地會逼埋一格洗身, 其中一個仲係「呢屎」TB, 咁又接受到, 唔知佢點諗, 真吹佢唔漲.
引用:
原帖由 darkening 於 2017-10-24 11:43 PM 發表
10歲後接受唔到

作者: li-ion    時間: 2017-10-26 13:42

作者: 艾拉傑    時間: 2017-10-26 16:51

Woo~~~~  看來你個 17 歲表妹佢一係幾 open 下, 一係就色誘阿表哥你喎 ... :smile_o01:
引用:
原帖由 li-ion 於 2017-10-26 01:42 PM 發表

本來想去health lxxd按摩, 但比佢sales左spa, 又話打折又送埋叉燒飯之類. 當年同表妹真系第一次spa. 見到表妹對乳房(17歲), 真系好耐都平復吾到. 因為有比一次性底褲我地著, 表妹下面毛毛就見吾到. 番到酒店吾敢同 ...

作者: li-ion    時間: 2017-10-26 17:21

作者: WangWangWai    時間: 2017-10-26 22:12

引用:
原帖由 li-ion 於 2017-10-26 01:42 PM 發表

本來想去health lxxd按摩, 但比佢sales左spa, 又話打折又送埋叉燒飯之類. 當年同表妹真系第一次spa. 見到表妹對乳房(17歲), 真系好耐都平復吾到. 因為有比一次性底褲我地著, 表妹下面毛毛就見吾到. 番到酒店吾敢同 ...
師兄,依單嘢幾耐之前的?

比著係我,就算事隔多年,見到表妹都會想起佢對奶,此終帶住有得睇,冇的撫摸的缺勘,撫不到才是更美,何況是十七歲少女的一對
作者: li-ion    時間: 2017-10-27 16:49

作者: sexyol    時間: 2017-10-28 16:17

作者: rexwongggg    時間: 2017-10-28 19:24

作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-3 15:47

接唔接受只會睇佢本人, 我唔會有任何意見, 佢 OK 我就 OK, 其實正常情況下係唔會同其他異性一齊冲涼, 有其他異性的話要數某些露天混浴溫泉內的洗身設備, 或外地 nude beach/nude village 沙灘上的戶外沖身設備果種, 只有望到不會太近距離的; 同同性的話只會係果三兩個朋友就會, 去旅行時游泳池池邊有沖身花洒都見過佢地沖(有泳衣), 箇中仲有摸胸動作睇㖭.
引用:
原帖由 sexyol 於 2017-10-28 04:17 PM 發表

咁你接唔接受你位夫人同同性及異性一齊冲涼?

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-4 10:08

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2017-10-23 08:24 PM 發表
外地旅遊溫泉又好, 游泳後同浴又好, 有否尷尬感覺或尷尬事發生呢 ?

自己就試過同老父及親人個仔泳後同浴 (同性), 主要是對方年紀太大及太細要睇緊 D 驚地滑有意外, 但有些人不敢咁做, 各位有冇呢 D 遭遇 ?
除了豆丁果陣父子同浴一次半次之後,無試過,11,2比異性睇住沖涼就有,原來所謂道德,乜唔準,乜唔得,都係人講,2個人唔出聲爆响口可以好多事都無人知,
作者: SEW960I    時間: 2017-11-5 08:44

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-5 09:37

引用:
原帖由 SEW960I 於 2017-11-5 08:44 AM 發表

有什麼問题?人有你有(JJ), 同老父外父更加無問题啦!
外父仲好 ,比佢睇下點餵飽個女,
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-6 16:07

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2017-11-5 09:37 AM 發表

外父仲好 ,比佢睇下點餵飽個女,
哈~~ 外父同自己老豆會有分別, 見到呢兜野係隊自己個女或係隊人地個女.
作者: hqkwtang    時間: 2017-11-6 17:23

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2017-11-6 04:07 PM 發表

哈~~ 外父同自己老豆會有分別, 見到呢兜野係隊自己個女或係隊人地個女.
未有呢個肉帛相見的機會,應該幾正,如果女婿係十幾廿歲果的靚仔,
作者: SEW960I    時間: 2017-11-7 06:05

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-7 08:17

引用:
原帖由 SEW960I 於 2017-11-7 06:05 AM 發表

戀童?
十幾廿歲拍拖果的細路點會係戀童?
作者: 沙田深情的高潮    時間: 2017-11-9 13:12

作者: 火腿美人    時間: 2017-11-9 13:54

我同性親人只有阿爸, 但感情一般..........異性親人就好幾個.........

細個果陣, 阿爸無乜理過我,...........一齊沖涼, 唔會啦..........

依家大咗, 最多約佢食吓飯,...........一齊游水, 旅行浸溫泉, 沖涼, 唔會啦..........
作者: hqkwtang    時間: 2017-11-9 19:43

女...大個左, 對住亞爸係會避忌的,
但要到左中年又會對父母好番的.
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-10 03:40

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2017-11-6 05:23 PM 發表

未有呢個肉帛相見的機會,應該幾正,如果女婿係十幾廿歲果的靚仔,
如果十幾廿歲果的靚仔做得你女婿, 佢唔係富二代就係等父母養, 有同浴都同令千金.:smile_o01:
作者: SEW960I    時間: 2017-11-10 07:14

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-10 07:23

引用:
原帖由 una_una 於 2017-10-24 04:26 AM 發表
我媽會。。我唔會
我沖涼光豬豬佢入黎我唔會理佢

不過佢1沖涼我一入去去廁所佢即刻解毛巾蓋都蓋唔切哈
伯母一定好後生,又或者仲有吸引力,否則到佢唔遮果陣你都無興趣望下,
作者: hqkwtang    時間: 2017-11-10 07:25

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2017-11-10 03:40 AM 發表

如果十幾廿歲果的靚仔做得你女婿, 佢唔係富二代就係等父母養, 有同浴都同令千金.:smile_o01:
青春期拍拖唧,番大陸浸房內溫泉唧,不過唔係我,我都係估估下,
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-10 16:44

引用:
原帖由 SEW960I 於 2017-11-10 07:14 AM 發表

可以個女請老父一齊日本旅行浸温泉呢!真係無特别!
如果講異性我都可以講外母見過我小兄弟啦, 話題係講同性唔想離題而已....

或者開個新 Topic 【除了另一半外, 試過同任何異性同浴或者肉帛相見未, 夫女母子兄妹姊弟朋友妻姨仔叔仔等等....歡迎暢所欲言
呢個唔知道多唔多人「up」野...:smile_o01:
作者: WangWangWai    時間: 2017-11-10 19:09

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2017-11-10 04:44 PM 發表

如果講異性我都可以講外母見過我小兄弟啦, 話題係講同性唔想離題而已....

或者開個新 Topic 【除了另一半外, 試過同任何異性同浴或者肉帛相見未, 夫女母子兄妹姊弟朋友妻姨仔叔仔等等....歡迎暢所欲言】
呢個唔 ...
外母睇你條 Jer  !?
真係難以想像,是在甚麼樣情況下?
睇過驗過先比個女嫁?
作者: amyxin    時間: 2017-11-10 19:12

作者: SEW960I    時間: 2017-11-11 07:34

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-11 10:10

大陸咪有房內溫泉囉一成家大細一家親
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-13 15:27

引用:
原帖由 SEW960I 於 2017-11-11 07:34 AM 發表

顶,米玩啦,日本温泉大多男女分開,係外父女婿浸呀!有何問题,何以離题?
唔敢玩大哥你, 只係見留言 ↓
引用:
原帖由 SEW960I 於 2017-11-10 07:14 AM 發表

可以個女請老父一齊日本旅行浸温泉呢!真係無特别!
我自幼家貧書少讀, 見大哥你講個女請老父旅行浸溫泉, 唔會想到人物會變成係外父女婿浸, 誤解左大哥你請見諒 ! :smile_o12:
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-13 15:38

引用:
原帖由 WangWangWai 於 2017-11-10 07:09 PM 發表

外母睇你條 Jer  !?
真係難以想像,是在甚麼樣情況下?
睇過驗過先比個女嫁?
唔好幻想咸片裡情節, 外母已係 '伯 yeah 婆' 級數, 佢睇到野係意外, 佢自己個仔間唔中在家都有裸露俾佢見到, 唔會少見多怪, 只係未見過「早已出頭」及修葺過的小兄弟, 遇上呢類事件只會說 "快 d 著番條褲啦".
作者: lok888lok    時間: 2017-11-13 15:41

作者: lok888lok    時間: 2017-11-13 15:47

作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-13 16:17

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-11-13 03:41 PM 發表

是真的…………老人家真係會鬧你
口吻表面上似係鬧, 實情當時係笑住講.
作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-13 16:35

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-11-13 03:47 PM 發表
講時講,D老人家成日話我咁大年幾,有咩未見過?
其實佢哋後生嘅時候真係有咁多嘢畀佢見咩,其實見泥見去都係細路仔嗰啲,真係有幾多大人畀佢哋見呀。
舊一輩女性大多係主婦, 唔同現今很多出來打工, 一些晌醫院做打什或老人院舍做的見男性身體機會多多聲, 有次晌老人院舍個男廁, 廁所同浴室係前後相連, 做野大多都係姑娘阿嬋冇乜男工, 見到個情緒有些少問題伯伯裸行, 有三四個阿嬋級數護理員圍住睇呢條大枝野.:smile_o05:
作者: lok888lok    時間: 2017-11-13 18:14

作者: hqkwtang    時間: 2017-11-13 18:39

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-11-13 03:41 PM 發表

是真的…………老人家真係會鬧你
聽過,我成棚仔加老公,晚晚幾枝野向住,
作者: hqkwtang    時間: 2017-11-13 18:41

引用:
原帖由 lok888lok 於 2017-11-13 03:47 PM 發表
講時講,D老人家成日話我咁大年幾,有咩未見過?
其實佢哋後生嘅時候真係有咁多嘢畀佢見咩,其實見泥見去都係細路仔嗰啲,真係有幾多大人畀佢哋見呀。
湊仔,湊親生細佬,老公,仔可能睇唔少,以前無咁拘謹
作者: SEW960I    時間: 2017-11-13 21:42

作者: 艾拉傑    時間: 2017-11-14 06:25

字眼中意思大家有誤會, 大哥你用字之精準, 頭腦轉數之快, 邏輯理解能力之超卓, 小弟心服口服, 自覺已無力用僅有的學識用文字來表達, 你認為是什麼就什麼吧 !:smile_o16:
作者: SEW960I    時間: 2017-11-23 09:47

作者: lok888lok    時間: 2017-11-23 13:47

作者: SEW960I    時間: 2017-11-23 14:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)