188Channel

標題: 慢谷游 [打印本頁]

作者: glue123    時間: 2017-11-11 12:58     標題: 慢谷游

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: earth008    時間: 2017-11-11 23:33

所以我都話左,我地玩開北妹天然美,和莞式桑拿40式服務和Ktv隊酒搖骰盅
去到泰國玩,泰浴和日式浴,真系無勿野特別好玩,無驚喜
試過下就算
何況soi24-26日式浴:挑女更難落手!

你試下去下蛇美,
我就80件女,我得一成挑得落手!

我留泰國,反而對agogo bar性趣大些,夠優閒,買杯啤酒睇下裸女跳舞,請下她lady drink,等她引誘挑豆我!順手抽抽水,嘻嘻

另外落下pattaya去beer bar  and soi 6找下年幼新女!學生妹,但今年已經少左!
作者: earth008    時間: 2017-11-11 23:36

泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%
作者: ET    時間: 2017-11-12 04:30

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:36 PM 發表
泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%
真係惡食!!!!
作者: glue123    時間: 2017-11-12 09:50

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:33 PM 發表
所以我都話左,我地玩開北妹天然美,和莞式桑拿40式服務和Ktv隊酒搖骰盅
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
大浴室好過日式好多,只是我去時間不對,六七點應該最多女,一定要問媽咪要求no silicon, 因為最貴的模特都可能假嘢,千幾港紙都值得,日式就真係貪平啦,但計埋服務大約500港紙又吾算跌
作者: glue123    時間: 2017-11-12 09:54

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:36 PM 發表
泰假波機會70%
a cup 20 %
真波10%
ching統計非常準確:smile_30:
作者: glue123    時間: 2017-11-12 09:56

而且泰國假波技術好好啦,相信好多傻仔玩完都吾知假
作者: glue123    時間: 2017-11-12 12:26

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-11 11:33 PM 發表
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
我在sukhumvit一個小紅燈區,d女全部外面睇板,開價4000,一成女食得落,但要求高質就未見到一個。我相反,外面mark女去小還可以,叫我坐低傾下計我都吾知up乜9,小弟英文又屎
作者: BK4894    時間: 2017-11-13 21:09

4/11晚在Pattaya在酒吧街坐左一下,跟住在好好搵件2200銖,好OK ,6/11在Huai Khwang執件新貨,1800銖 ,沒有什麼服務...不過都合眼緣
作者: BK4894    時間: 2017-11-13 21:14

引用:
試過下就算

你試下去下蛇美,
我就80件 ...
每次去日本街食飯,就在26巷口等,哪幾間日式店的女不敢恭維...輝煌哪幾間才是我在曼谷的主場 .
作者: earth008    時間: 2017-11-14 07:19

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-11-13 09:14 PM 發表

每次去日本街食飯,就在26巷口等,哪幾間日式店的女不敢恭維...輝煌哪幾間才是我在曼谷的主場 .
輝煌哪幾間,質都係麻麻地。。。
作者: earth008    時間: 2017-11-14 07:25

引用:
原帖由 glue123 於 2017-11-12 12:26 PM 發表

我在sukhumvit一個小紅燈區,d女全部外面睇板,開價4000,一成女食得落,但要求高質就未見到一個。我相反,外面mark女去小還可以,叫我坐低傾下計我都吾知up乜9,小弟英文又屎
甘就少左好多乐趣,不過溝通吾到吾緊要,最重要有$,上次系Agogo bar認識个大陸遊客吾識英文,包左二件索大波女,双飛,然後請去club玩开儿支大酒,玩到瘋癲。女極主动。
作者: glue123    時間: 2017-11-14 09:02

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-14 07:25 AM 發表

甘就少左好多乐趣,不過溝通吾到吾緊要,最重要有$,上次系Agogo bar認識个大陸遊客吾識英文,包左二件索大波女,双飛,然後請去club玩开儿支大酒,玩到瘋癲。女極主动。
就算大陸玩我都吾知up乜9,通常都係玩大話色,玩玩下就high, 泰國無呢樣樣吧
作者: earth008    時間: 2017-11-14 10:10

引用:
原帖由 glue123 於 2017-11-14 09:02 AM 發表

就算大陸玩我都吾知up乜9,通常都係玩大話色,玩玩下就high, 泰國無呢樣樣吧
有,不過你單拖,又冇脚,米好貴消費
作者: glue123    時間: 2017-11-14 10:14

引用:
原帖由 earth008 於 2017-11-14 10:10 AM 發表

有,不過你單拖,又冇脚,米好貴消費
不過算啦,又吾係成日去,你住泰國就話慢慢研究邊樣最好玩,我呢d可能幾年先一次,一q大浴室,一q agogo外面執條女小就夠皮
作者: ksz0214    時間: 2017-11-14 18:12

作者: ksz0214    時間: 2017-11-14 18:18

作者: ksz0214    時間: 2017-11-14 18:20

作者: chufai    時間: 2017-12-21 00:59

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)