188Channel

標題: 壹號桑拿(20-11-2017) [打印本頁]

作者: mitsushimah    時間: 2017-11-21 09:50     標題: 壹號桑拿(20-11-2017)

作者: 908448    時間: 2017-11-21 11:02

謝分享,再等報告!
作者: 口腔笨拙的烈女    時間: 2017-11-21 20:59

好似招呼唔錯,等待Ching 報告
作者: addnul    時間: 2017-11-23 01:53

上個月去完ok的,係鬆大腿筋啲女成日叫你入房幫你打出,至於女都ok嘅,價錢合理,model一律都係加$400,成個場硬件係ok的
作者: mooska1825    時間: 2017-11-23 15:55

套票係連埋來回船飛?
上房由吹去到入閘出閘
有無吹你快d??
作者: addnul    時間: 2017-11-23 20:49

引用:
原帖由 mooska1825 於 2017-11-23 03:55 PM 發表
套票係連埋來回船飛?
上房由吹去到入閘出閘
有無吹你快d??
Ching我上次嗰個就冇吹我,仲叫我慢慢做比佢爽多陣
作者: 你只是一個過客    時間: 2017-11-24 01:05

好正甘噃。。。上次去利奥服务差天共比
作者: bird9086    時間: 2017-11-24 12:37

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2017-11-21 09:50 AM 發表
早半年定大半年,去完間西場後被嚇怕,好長的一段時間無去過澳門。前排見有ching推介呢間,又身痕去行左轉。

價錢方面,唔記得上次俾左幾錢,但印象中套票價好似差唔多,今次就2200。壹號個場,好似仲新D,休息室 ...
請問上次西埸是哪間?
作者: mitsushimah    時間: 2017-11-28 10:16

作者: mitsushimah    時間: 2017-11-28 10:21

作者: (NSK)    時間: 2017-11-29 09:56

有冇過夜?
作者: mitsushimah    時間: 2017-11-29 11:13

作者: 愛人結婚了    時間: 2017-11-29 18:25

作者: mitsushimah    時間: 2017-11-30 17:33

作者: glue123    時間: 2017-12-2 11:51

d女質數如何呀?貴過d1好多呀,是不是平均質數好過d1 ?
作者: 愛人結婚了    時間: 2017-12-2 15:07

作者: mitsushimah    時間: 2017-12-6 09:49

作者: hl929    時間: 2017-12-6 18:43

睇完此po尋日去左一試
作者: mitsushimah    時間: 2017-12-13 10:55

作者: mitsushimah    時間: 2017-12-13 10:55

作者: pjj138222608    時間: 2018-1-7 16:38

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2017-12-13 10:55 AM 發表
琴日我又身痕去左一次。
送的一個齋dup骨和大堂師傅工,今次見到有修腳甲師傅就搵左佢,因為小弟體胖彎腰剪腳甲有點辛苦,就偷懶叫師傅搞了。一直都希望搵個稍為養眼的師傅按大脾筋,但上次那個好樣的師傅見唔返,其 ...
呢個场walk in几钱?
講開東方同東方皇寶,東方我新開既时候去過,都10年前呀,就因为去過一次觉得唔好我就無再去!以前我就去同一集团既仙樂都多,当时未有皇寶,皇寶就系仙樂都既班底来,当时由仙樂都搬迁過来的,呢個班底服务质素还可以,经理同主任我都有几個熟,但现在皇寶價钱太贵,所以都好少去!
作者: mitsushimah    時間: 2018-1-12 18:03

作者: mitsushimah    時間: 2018-1-29 10:19

作者: ming1121    時間: 2018-3-13 19:50

作者: 野蠻    時間: 2018-3-14 00:49

作者: mitsushimah    時間: 2018-3-14 09:50

作者: credit61    時間: 2018-3-15 05:02

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-14 09:50 AM 發表

師傅有offer過,但我拒絕左。年紀大回氣慢,驚玩女時無貨賣。
要加幾錢 thx
作者: credit61    時間: 2018-3-15 05:04

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-14 09:50 AM 發表

師傅有offer過,但我拒絕左。年紀大回氣慢,驚玩女時無貨賣。
另我想問按大比根係咪喺房,定喺大堂,如大堂好尷尬喎,thx
作者: mitsushimah    時間: 2018-3-15 09:15

作者: credit61    時間: 2018-3-15 12:48

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-3-15 09:15 AM 發表

呢間補差價係我去過咁多間之中最少的,只係補$28。大堂同房都可以,響大堂佢只係響褲管伸手入去捽,唔計尷唔尷尬,始終都係入房除褲捽會爽D。
補28蚊係師傅工轉大比根吧,

但我想問出埋野,要加幾錢?

謝謝
作者: mitsushimah    時間: 2018-3-16 09:22

作者: local6036    時間: 2018-3-21 00:40

作者: mitsushimah    時間: 2018-4-30 10:00

作者: 10828    時間: 2018-4-30 10:46

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-4-30 10:00 AM 發表
又再來報告最近一次去玩的資訊。

先說重點,今次星期一去,5:00pm左右揀女,女的數量是以往咁多次之中最多,但質素就比較普通,至少無一個我一見就好想mark。

1:00pm左右去到,hea一陣就有技師來撩我按大脾筋, ...
今次套票一共幾多錢?最後有冇補?
作者: mitsushimah    時間: 2018-4-30 16:10

作者: godiva92    時間: 2018-5-7 18:00

我最近都去過一次,應該係最後一次啦!啲女用OMG嚟形容,什麼Model是人類嗎?食用率少過兩個percent,真心好失望!
反而準備走時試咗個洗澡磨沙工幾正,㨾起碼比班人形乜妃好。
作者: mitsushimah    時間: 2018-5-7 18:39

作者: WLYF    時間: 2018-5-11 23:49

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-1-12 06:03 PM 發表

Walk in價錢唔清楚啊,我去親都係響信德買套票的。
東方同東方皇堡之間,我會選後者。至少我o個次指定玩AV場景,佢真係俾到我,唔似得東方,指定玩教師場景AV,兩次都係玩鞭玩滴蠟。 ...
想問係信德邊間買套票? thanks
作者: 徐仔徐妹    時間: 2018-5-14 18:59

引用:
原帖由 WLYF 於 11/5/2018 11:49 PM 發表

想問係信德邊間買套票? thanks
捷x, 2300套票
作者: 天才盧仔    時間: 2018-6-8 12:43

最近有冇師兄去過,質素如何??
作者: mitsushimah    時間: 2018-6-29 13:04

作者: eddielai218    時間: 2018-8-8 02:04

作者: hk1352874    時間: 2018-8-12 22:25

作者: Y仔GARY    時間: 2018-8-15 22:42

最近同個朋友傾開, 原來佢過澳門都係去呢個場玩, 點知今日睇完呢個場嘅帖, 爬晒文之後, 先知道D女質素係每況越下, 我本身都plan 咗下個月過澳門玩下, 請問最近有無C兄去過呢個場玩? D女質素有無提升返? 如果係差唔多價錢嘅, 有無C兄有其他好介紹呢? 
作者: mitsushimah    時間: 2018-8-23 10:07

作者: mitsushimah    時間: 2018-8-23 10:14

作者: csh68    時間: 2018-8-23 17:22

作者: Y仔GARY    時間: 2018-8-24 12:52

引用:
原帖由 mitsushimah 於 23/8/2018 10:14 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。 ...
樓主, 咁再等你報告, 希望之後啲女, 會有返質素啦!
作者: Y仔GARY    時間: 2018-8-24 12:55

引用:
原帖由 csh68 於 23/8/2018 05:22 PM 發表 查看引用來源
現在去澳門通常都是去夜總會,因為我有相熟嘅媽媽生, 囡囡質素有保證,桑拿覺得不值得再去, 囡囡質素下降及服務差,根本是浪費時間及金錢, 相比九十年代的澳門相差很遠,寧願在香港骨場揼正骨。 ...
富都富城中國城都執晒, 乜依家澳門夜總會, 唔係已經式微喇咩? 咁依家C兄去開邊間玩, 消費如何, 可以介紹下嗎?
作者: csh68    時間: 2018-8-24 16:08

作者: 天才盧仔    時間: 2018-8-24 19:58

咁酒錢,房錢連女錢落樓大約要幾多錢??
作者: hk1352874    時間: 2018-8-26 18:46

作者: mitsushimah    時間: 2018-8-29 10:40

作者: backblackwet    時間: 2018-8-29 12:54

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-8-29 10:40 AM 發表 查看引用來源
睇返標題我先記得原來第一次去只係大半年前,當時滿心歡喜諗住同大家分享一間好場,估唔到時至今日我寫的係跌錢報告。雖然呢段時間加加埋埋只係去過6次,但厚面皮D講句,我可以算係睇住佢越做越差。前後一年都唔夠,真係有點唏噓。

昨日再去一次,有需要讚賞的地方,就係食物質素同埋修腳甲師傅。睇到呢度相信各位都應該心裡一沉,值得讚賞的竟然都只係無關痛癢的周邊服務。

過去除左選妃外,我對呢間場的師傅工都 ...
金池早幾年都成日去,因個時常常要夜晚搵地方訓,閒日必㨂金池,因有上隔床訓,女質數其實同其他ching 講嘅一樣,澳門街d 女越來越唔掂,所以呢2年什少去,最難忘係大比根,除晒褲比佢玩,須然佢無除,但係超舒服,好想9月再去一次金池,因為好難忘吹吹5重奏
作者: mitsushimah    時間: 2018-8-29 17:10

作者: Y仔GARY    時間: 2018-8-31 13:38

引用:
原帖由 mitsushimah 於 29/8/2018 05:10 PM 發表 查看引用來源

等ching的報告。我暫時預計最快都要10月先會再去。不過如果搵唔到好場,我寧願留港消費了,起碼慳返唔少時間先
睇完你最新報告, 我暫時都唔敢去壹號了, 但金池就更加唔熟, 都未見過佢嘅實戰唱好報告, 所以, 如果留港消費, 樓女會去邊度玩呢? 有推介嗎?
作者: csh68    時間: 2018-9-1 20:46

作者: super42    時間: 2018-9-1 22:54

引用:
原帖由 mitsushimah 於 2018-8-23 10:14 AM 發表 查看引用來源

其實我都唔係好知仲有咩野場最好,去呢間之前,比較常去兩間東方。呢間場的女,逐漸差左係事實,不過都唔會差得過兩間東方,但呢間的硬件我就好鍾意,所以如果再去,暫時都係會揀呢間。另外,D大脾筋師傅偶有唔錯的質素,所以都算加返少許分。

除非有其他ching推介其他場並且有高評價先考慮轉場了。 ...
ching 我都有同感,既然間間d軟件都係差不多咁硬件都好緊要。
請問呢間有擦背服務嗎?最好係正宗果隻
作者: mitsushimah    時間: 2018-9-3 09:22

作者: mitsushimah    時間: 2018-9-3 09:23

作者: roadpeople1    時間: 2018-9-10 00:46

作者: Evok    時間: 2018-9-18 19:23

我大概半年左右先去一次,但so far都覺得OK, 對上1次係今年5月左右
硬件係無得彈,但妃子未如樓主講得咁差,唔加錢都有可食用既
可能同樓主去既時間唔同,我早極都6點入場,7點幾先揀,都有40,50個揀
而且多數星期4,5 相熟經理話要多妃揀一定係星期5,6晚

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)