188Channel

標題: 泰國 [打印本頁]

作者: Wing25843    時間: 2017-12-28 21:57     標題: 泰國

作者: farm1615    時間: 2018-1-5 01:05

引用:
原帖由 Wing25843 於 2017-12-28 09:57 PM 發表
芭提亞有咩玩?過夜大約幾錢?
有平700到2000都有
作者: gutgutss    時間: 2018-2-28 00:20

師兄,3月會去,請問芭堤雅有好介紹🙏🏻
作者: 便便    時間: 2018-3-1 10:18

作者: earth008    時間: 2018-3-3 14:18

引用:
原帖由 便便 於 2018-3-1 10:18 AM 發表
開住wechat 附近的人啦!大把女招呼你!洗鬼自己搵咩!
v7,妖多过女喎,
你甘大整古呀。
作者: earth008    時間: 2018-3-3 14:19

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-1-5 01:05 AM 發表

有平700到2000都有
我最平lt试过千三
作者: 六合專家    時間: 2018-3-3 22:41

作者: farm1615    時間: 2018-3-16 19:28

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:19 PM 發表

我最平lt试过千三
系港幣定泰幣
作者: BK4894    時間: 2018-3-19 20:26

當然係泰珠
作者: flash3333    時間: 2018-3-26 02:44

作者: earth008    時間: 2018-3-31 00:51

引用:
原帖由 flash3333 於 2018-3-26 02:44 AM 發表
去HOLLYWOOD
開支VSOP 都係500HKD
成間DISCO 啲女任撩
100%屌到 
多數5-7000泰珠就跟你返去屌天光
我試過飲完一齊返去屌到第日下午先走出左6次
你幾久冇去,100%吊到?
現在女挑客挑到費時开價比你。
作者: bobo380    時間: 2018-4-4 09:20

作者: polarbearhk    時間: 2018-4-28 21:10

Hollywood 或者walking street d gogo bar大把
作者: dark2012    時間: 2018-5-2 00:13

引用:
原帖由 便便 於 2018-3-1 10:18 AM 發表
開住wechat 附近的人啦!大把女招呼你!洗鬼自己搵咩!
女條毛,全是妖
作者: gutgutss    時間: 2018-5-4 17:54

師兄,盡量唔好喺WeChat 揾女,好多都喺頭像靚女,上到來喺ladyboy,我friend試左兩次大約泰幣$3,000及泰幣$7,000 都瀬嘢,盡可能去Night Club揾女,如Hollywood 個類,但都要小心,希望有師兄去完回來報吿一下,因為我和friend 11月左右再去
作者: polarbearhk    時間: 2018-5-7 11:22

除左Hollywood仲有無其他NC?
作者: Ray992121    時間: 2018-5-11 01:38

我早兩星期先走左轉芭雅 曼谷
住6晚 扑足6晚 返到黎香港都要休息一星期先想扑野
落gogobar 去massage 撩企街 v7搵都有
但個價格都係3000以上(連小費乜差雜費) 過唔過到夜 就要睇閣下既劈價能力啦 
不過咁多晚 最好玩都係v7果個 我個朋友應該中左鵝 但我果個本身都怕怕地 但最後拿左佢ig果d 佢係一個小朋友既母親 所以我好確定佢係雞 唔係鵝黎 仲約好左 9月再去搵佢 沉左船啦我🤣
作者: Ray992121    時間: 2018-5-11 01:44

芭雅:
企街-沿住沙灘邊果條馬路大把
Bar-soi 6,soi7,soi8,soi9 仲有walking street 但食最多女 係walking& soi 6 食用率最高 
V7-周街都係🤣🤣 好多鵝都會話: I am girl, real girl not a ladyboy 
咁佢已經由鴨想變做雞 但又變唔成真正既雞 而佢唔雞唔鴨 咪就係鵝囉😅
作者: farm1615    時間: 2018-7-8 22:25

引用:
原帖由 polarbearhk 於 2018-5-7 11:22 AM 發表 查看引用來源
除左Hollywood仲有無其他NC?
Hollywood系disco
作者: BMX4    時間: 2018-7-9 01:06

引用:
原帖由 Ray992121 於 2018-5-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
但個價格都係3000以上(連小費乜差雜費) 過唔過到夜 就要睇閣下既劈價能力啦 
不過咁多晚 最好玩都係v7果個 我個朋友應該中左鵝 但我果個本身都怕怕地 但最後拿左佢ig果d 佢係一個小朋友既母親 所以我好確定佢係雞 唔係鵝黎 仲約好左 9月再去搵佢  ...
師兄經驗豐富,有乜心得避免中妖呢?
作者: farm1615    時間: 2018-7-9 08:00

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:19 PM 發表 查看引用來源

我最平lt试过千三
1300港幣定銖,700-2000我系話港幣
作者: BK4894    時間: 2018-7-9 19:30

我每次去PATAYA都喜歡住2巷3巷的酒店 ,不會太嘈雜 ,又近浴室...喜歡去6巷酒吧看貨(上次2700B),短聚不過夜是原則 ,沙灘邊及V7的質量無保證 .
作者: saunter    時間: 2018-7-12 10:49

作者: farm1615    時間: 2018-8-16 16:14

引用:
原帖由 earth008 於 2018-3-3 02:19 PM 發表 查看引用來源

我最平lt试过千三
1300銖过夜,真系十幾年前錢,最近最平2700銖
作者: 038886    時間: 2018-8-16 17:34

芭堤雅想帶返酒店st,可以去walking street gogo bar。或者去soi6睇下。
想飲下酒,有d溝女feel可以去Hollywood 
明買明賣快靚正,就去honey1,honey2,好好大浴室戈d
作者: BK4894    時間: 2018-8-16 21:08

舊年11在gogobar ,女女開價2700B ,最近兩次去都留在曼谷 ,30/8再次向清邁出發
作者: 港男happy4    時間: 2018-8-28 11:34

引用:
原帖由 BK4894 於 2018-8-16 21:08 發表 查看引用來源
舊年11在gogobar ,女女開價2700B ,最近兩次去都留在曼谷 ,30/8再次向清邁出發
i am waiting for your Chiang Mai report.
I am going to Chiang Mai on 24/9 to 26/9.
作者: kenneth.w    時間: 2018-9-8 20:34

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 惑感惑    時間: 2018-9-12 13:54

引用:
原帖由 gutgutss 於 2018-5-4 05:54 PM 發表 查看引用來源
師兄,盡量唔好喺WeChat 揾女,好多都喺頭像靚女,上到來喺ladyboy,我friend試左兩次大約泰幣$3,000及泰幣$7,000 都瀬嘢,盡可能去Night Club揾女,如Hollywood 個類,但都要小心,希望有師兄去完回來報吿一下,因為我和friend 11月左右再去 ...
Ching 我有興趣,可以join一齊去嗎?
作者: gutgutss    時間: 2018-9-13 02:50

師兄,取消左啦,明年去日本玩。
作者: himan06    時間: 2018-9-13 19:42

引用:
原帖由 Ray992121 於 2018-5-11 01:38 AM 發表 查看引用來源
不過咁多晚 最好玩都係v7果個 我個朋友應該中左鵝 但我果個本身都怕怕地 但最後拿左佢ig果d 佢係一個小朋友既母親 所以我好確定佢係雞 唔係鵝黎 仲約好左 9月再去搵佢  ...
係中左降。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)