188Channel

標題: 日本叫雞包膠 [打印本頁]

作者: cmastudent    時間: 2018-1-22 23:54     標題: 日本叫雞包膠

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: KK_CHAU    時間: 2018-1-24 12:43

多謝師兄......報告
請問囡囡的樣子和身材如何???
作者: cmastudent    時間: 2018-1-24 15:01

我選果個係瘦低,短髮,純純地,樣係av級數
作者: 幪面超人    時間: 2018-1-25 16:28

房入面啲霓紅燈同香港啲一樓一差不多,我都係鍾意光猛啲,可以睇清楚囡囡個樣同身材
作者: cmastudent    時間: 2018-1-26 13:13

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-1-25 04:28 PM 發表
房入面啲霓紅燈同香港啲一樓一差不多,我都係鍾意光猛啲,可以睇清楚囡囡個樣同身材
因為我果時係下午,雖然有窗簾,但仍有太陽光入到房,所以做果時都睇得清佢個樣
作者: csh68    時間: 2018-2-2 14:00

作者: mstg1234    時間: 2018-2-5 15:30

作者: sthingfan    時間: 2018-2-9 17:14

作者: ET    時間: 2018-2-13 04:07

小弟12月去咗飛田同道頓崛玩泡泡浴,
飛田見到一個超似上原亞衣,
仲著嗰啲日式學生格仔裙,
但上身著冷衫, 睇到係平板IPAD,
所以冇食。

講真, 真係超花多眼亂,
但每次差唔多睇好,
諗住望吓先, 返轉頭梗係搵唔番,
小弟一粒鐘內試咗3次,
(真係行足一粒鐘揀女,第一次去當景點行吓嘛),
所以奉勸有機會去嘅師兄,
15分鐘快兜一個圈, 跟住睇啱要即上。
作者: SS000    時間: 2018-2-25 02:40

作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2018-3-1 13:49

30分鐘會唔會快左D.....前戲都未做完.....
作者: alvin123180    時間: 2018-3-2 13:47

作者: cmastudent    時間: 2018-3-2 20:43

認真講,30分鐘對我黎講係極限,因為真係貴(對我黎講),轉返港紙成千銀:smile_27:,而且我都係體驗下同架妹做愛姐,所以應該都冇下次

作者: 共棍鳩毛黨    時間: 2018-3-8 01:53

你以為係架妹,分分鐘係大陸妹扮嘅
作者: bbqq2009    時間: 2018-3-8 17:01

作者: 象棋撲馬    時間: 2018-3-8 17:33

作者: 流得華    時間: 2018-3-10 00:55

作者: lazypink    時間: 2018-3-26 19:32

作者: 小你飛刀2017    時間: 2018-3-26 22:28

作者: YuanYuan    時間: 2018-3-27 00:29

除左屌真係乜都無做?
雖然同佢溝通唔到但都應該試下錫指插,如果 dame 佢自然會示意拒絕 :smile_41:
作者: LauLQ    時間: 2018-3-30 16:48

多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。
作者: makun23    時間: 2018-3-31 16:00

作者: 中Q左六合彩    時間: 2018-4-1 19:34

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表
多謝分享,我諗又唔會大陸妹扮架妹既,澳門香港就唔奇,係日本食點都有保證,再唔係學番幾句日本試下條女係一句半句日文定流利日文囉,無咁易扮既。

講番價錢,千蚊算ok la,仲要av女優feel,可以話平添。
香港ptg ...
PTGF屌佢乜都唔俾掂夠膽開價500一小時,唔知邊啲含家剷咁都幫襯
作者: Hongkongakm    時間: 2018-4-2 14:18

作者: 小你飛刀2017    時間: 2018-4-4 16:06

作者: LauLQ    時間: 2018-4-6 00:18

引用:
原帖由 小你飛刀2017 於 2018-4-4 04:06 PM 發表

要扮客物九易井底之蛙
搞咁多野扮架妹?不如扮港女做Ptgf, 出次街乜都唔掂得都收一千。
架妹同陸妹都分唔到,叫多d咪有經驗,交學費都要啦
作者: YuanYuan    時間: 2018-4-6 01:46

有無人玩過浴女同你沖涼個d,由頭洗到落腳!
作者: 香港Cute採購    時間: 2018-4-22 03:03

作者: 夜遊空心2    時間: 2018-4-24 20:00

作者: 馬交有心人    時間: 2018-4-29 23:10

作者: hkgals    時間: 2018-5-15 15:13

作者: hkgals    時間: 2018-5-15 15:15

作者: Siudongboy    時間: 2018-5-15 22:13

作者: maggie1610    時間: 2018-5-16 17:51

引用:
原帖由 LauLQ 於 2018-3-30 04:48 PM 發表

香港ptgf,出次街收一千夠膽死。都唔知點解咁多柒頭幫襯,做壞個市。 ...
c兄你有所不知啦, 真係好多大陸妹過去日本話係讀書, 其實係做雞扮架妹架
因為我有個fd過去日本做左幾年黑工, 返黎就返大陸娶左條大陸妹, 話係果時响日本叫雞識嘅
作者: 愛你就是害你    時間: 2018-5-18 04:21

作者: reddoor    時間: 2018-5-18 09:16

拾年前已經用大陸留學生扮日本妹..
北美州都有,專呃中國人...
作者: hkgals    時間: 2018-5-31 09:44

作者: saunter    時間: 2018-7-12 11:18

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 14:58

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 15:03

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 15:06

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 15:08

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 15:11

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-14 15:14

作者: LauLQ    時間: 2018-7-15 15:27

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-14 03:03 PM 發表 查看引用來源

飛田系玩样 外形系好 又有后生 又系真日本妹
唔系服务流程
但系受外国人玩 所以对大家非常适合
只不过当快餐干玩就OK
即係香港企企咁,你係香港比兩魚屌大媽,飛田比千幾屌av級既女
我之前係飛田屌左件樣身材都爆分既女,皮膚真係滑到呢。拎對手示意我摸佢個胸,仲示意我可以渣大力點,又有笑容。短短半小時,感覺自己係全世界最幸福既男人。總於有番次「這些機會總於是我的」既感覺。 完事後又跌入番日日比老婆嘈既老婆奴既可悲人生。
作者: hennahitowa    時間: 2018-7-16 11:02

作者: 小小的狼    時間: 2018-7-20 00:02

師兄我下年3月會去大阪,我想請教下點去松島新地同飛田新地 係咪夜d去會更好
入去前係咪要先問佢香港人得唔得?
作者: 小小的狼    時間: 2018-7-20 00:08

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-14 02:58 PM 發表 查看引用來源

快餐
飛田新地个D
基本上99%系日本妹
好处系大部分受外国人玩
坏处系快餐模式:时间短,普通流程,当然你可以加钟玩耐D但系始终系走快餐服务路线
Soapland
酒店 住宅 上门服务 デリヘリ
日本妹为主 但因为如果你不懂日语
两种结果 : 一系直接答你唔接你生意 一系就有机会安排假日本妹比你 而且于左有机会提高价钱
假日本妹主要都系:台妹,大陆(福建 ...
:smile_40:師兄很熟悉啊
作者: LauLQ    時間: 2018-7-21 00:48

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-16 11:02 AM 發表 查看引用來源

系啊
对好多人黎讲
飞田个到个种快餐玩法起码比你地玩到
完左个少年AV梦甘咯

其他就一系日语几OK
一系日资工作 尤其做销售既 大把应酬机会去玩
有日人一齐就真系会玩到多D野系日本 这是一定的 日本这国家就是要这样 哈 ...
有個地方食到架妹,仲要好撚正既架妹,新地算係男性,特別係我依d由細睇住川島,松島,蒼并老師大既港毒男既天堂。
Soapland 我都想試,好似av咁同條女肌膚零距離。但如果要比貴幾陪價錢條女仲要樣衰左,咁我情願留番新地場玩算,玩番幾轉食多幾轉靚女仲好。我上次去大阪都食左三件。其中一件之前講左,另一件就大波妹,但就cool d,笑容無乜。最後一個又係皮膚白滑靚女,身材一流,最後按住佢個頭隔袋口爆。

成日聽0個d上門女,又咩無本番又貴咁,都係新地算吧啦。

其實我反而想試下sm,搵條女奴玩下,之前睇案內人介紹過sm網站,好似幾好玩 ,可適我唔係日本人。

作者: Oscaropii    時間: 2018-7-21 18:08

日本貨就是日本貨 大陸貨無可比擬
作者: singtest    時間: 2018-7-22 12:38

作者: 異型    時間: 2018-7-22 21:20

作者: Kiwichan    時間: 2018-7-23 15:39

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 10:50

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 10:55

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 10:57

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 11:09

作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 11:17

作者: LauLQ    時間: 2018-7-31 13:38

引用:
原帖由 hennahitowa 於 2018-7-31 11:17 AM 發表 查看引用來源

sm,搵條女奴个挺
例如:主题房系地铁车厢 真系有地铁声 有D镇动 有条女系到演戏 扮唔比你搞 其实系一步一步比你搞到最后
          比个HOLE你梯女自慰 或 一男一女做爱  你个边有纸巾比你打J用
          趴洛下格 上面透明树胶 梯条女小便大便 当然D野唔会掂到你 但系你眼前面前咯。。。另类野 唔知有无 可能有受外国人玩 不过一定非常少。。。
静梯其他好多 ...
有錢搵我唔信佢唔搵,好似以前架妹一定唔做外國人生意特別係中國人,家下咪死死地氣“請屌鳩我啦!". 我就好想好似AV 搵條女奴當狗咁比我玩.
作者: hennahitowa    時間: 2018-7-31 15:09

作者: roadpeople1    時間: 2018-9-4 11:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)