188Channel

標題: [原創作品] 男朋友喜歡睇住我俾人淫 (更新至第七章225#(初嘗“特色”spa)) [打印本頁]

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-19 22:51     標題: 男朋友喜歡睇住我俾人淫 (更新至第七章225#(初嘗“特色”spa))

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-19 22:52

終於,細佬開始慢慢變硬,我將龜頭送入嘴中,用香舌挑彈逗弄,阿輝有啲頂唔順,開始挺腰想將肉棒送入更深,我隨著阿輝嘅頂入,將肉棒越含越深,一番抽送,肉棒已經頂天立地,

#####我爬回阿輝身上,將早已濕潤嘅洞口對準龜頭,身一沉,將細佬吞入體內,我嘅主動,令我成功正式成為咗阿輝嘅女人,#####

喺往後嘅日子,我哋都過得好幸福,直到上年年中,阿輝開始好少掂我,交歡嘅密度亦越嚟越少,甚至有時搞到一半,阿輝細佬就會軟咗,我開始懷疑阿輝,佢係咪已經唔愛我,係咪喺出面有咗第二個,我好驚,甚至有時自己會越諗越錯,諗到自己喊咗出嚟,但我一直唔敢直接問阿輝,我怕問出真相,佢真係會唔要我,我真係好愛佢,但我又好痛苦,

有一次,我半夜又嚟料,喊到瞓咗嘅阿輝都醒埋,佢追問我咩事,我向佢表白咗心中嘅不快,佢即刻攬實我,

“傻豬嚟嘅,我點會唔要你,我最愛就係你,甚至條命都可以俾埋你,”,阿輝攬到我好實,眼中淚水已不止地流出,“係我怕失去你就真,”

阿輝同我坦白,原來佢由識我之前,已經睇過醫生,醫生話佢有不舉嘅問題,佢嘅前女友就係因為咁而唔要佢,但識咗我之後,喺我哋嘅第一晚,佢竟然又再振雄風,佢自己都以為冇事啦,但日子一日一日過去,佢嘅病好似又開始復發,所以先至時得時唔得,

原來阿輝冇唔愛我,只係有病姐,我好愛阿輝,我唔會好似佢之前個女朋友咁,就算佢唔得我都唔會唔要佢,我決肯同佢一齊去睇醫生,

經過幾次診症,醫生確診咗阿輝係患咗心理性嘅陽痿症,具體嘅成因不明,但可以靠藥物幫助,我知道呢啲藥食得多會唔好,而且食耐咗藥效亦會越嚟越唔顯著,對阿輝嘅身體健康更係有壞嘅影響,但現在也只能接受現實,其實自從知道阿輝冇唔愛我,我已經決定,只要阿輝有咩困難,我都一定會幫佢,

有一晚,我瞓到半夜,發咗個惡夢,嚇醒咗,我係嗰種瞓到好冧,打雷都唔醒嗰種,如果唔係發惡夢,極少會喺半夜起身,

我醒咗第一眼見到嘅竟然係阿輝,佢跪咗喺我胯下,不停挺腰,好明顯係抽插緊我,我十分驚訝,驚訝嘅唔單只係阿輝點解會喺我瞓緊嘅時候插我,更驚訝嘅係佢手中竟然拎住咗個電話,而且開住電筒,照住我哋交合嘅位置,佢塊面反射電話屏幕嘅光,露出一副我從未見過嘅笑容,佢冇發現我呆呆地望住佢,我亦唔想去阻止,畢竟佢可以插我已經好難得,

“啊。。我就嚟頂唔順啦,影返佢個大波波俾我睇下,我要射佢個大淫波。。”,電話個擴音機突然發出有個陌生男人喺度講嘢,

我當時嗰一刻只有覺得奇怪,阿輝喺度做緊咩?

“好,俾你睇多次我老婆個大咪咪,”,阿輝講完,佢隻手已經揸向我個波,電話嘅燈光亦由下而上影向我個波,餘光亦灑到我面上,阿輝嗰一刻都未發現我醒咗,直到電話嗰把男人聲又出現,

“嘩,仆街啦,你老婆係咪醒咗啊!?”,

阿輝一聽,向我面上望咗眼,見到我靜靜地同佢對望,差啲嚇到電話都跌埋,

“老婆。。。你。。幾時醒㗎?”,阿輝嚇到講嘢都震晒咁,

“你喺度做咩啊?”,我用好奇嘅眼神望住阿輝,佢有啲不知所措,但電話鏡頭仍然對住我,電筒燈光照到我唔係好舒服,我嘗試用手遮往燈光,佢先意識到自己原來重揸住個電話,

佢急急腳收埋個電話落枕頭底,之後攬實我,“對唔住啊,對唔住啊!。。。”,佢邊講邊搖動佢嘅臀部,重係插住喺我入面嘅肉棒又重新抽插起嚟,“係我衰仔,係我錯。。。”,佢越搖越大力,龜頭一次次地衝擊我嘅深處,我開始俾佢插到有感覺,我又攬住佢,雙手忍不住地喺佢背上亂爪,雙腳亦自然地鉗住咗佢,

“啊。。。老公。。。好舒服啊 。。。”,俾佢咁突如其來地插咗起嚟,體內突然受到刺激,冇諗到竟然會有咁舒服嘅快感,佢越插越大力,咀裡重念念有詞,但我已經舒服到顧唔上佢喺度講咩啦,騷麻嘅快感由下陰處快速地傳至全身,“啊。。。老公,老公。。。俾多啲我,嗯。。。我就快嚟啦。。。嗯。。。嗯。。。。。。”

#####阿輝,挺起上身,將我雙腳掛上佢嘅膊頭,下體用力地撞向我嘅肉臀,唔知幾時,佢又摸返起個電話,燈光又再射向我就嚟高潮嘅面上,佢一手揸機,一手攬實我掛喺佢胸前嘅雙腿,用力再用力地瘋狂抽插我,“啊。。。老。公。。。我嚟啦。。。嗯呀。。。嚟啦。嚟啦。。。嗯。。。。。。。。。”,我全身抽搐,快感一波波衝向全身每吋肌膚,#####

阿輝用盡全力地再插咗三四下入蜜穴中,我知佢都要發射啦,佢快速地抽出肉棒,再插喺我高聳喺佢前面嘅大髀間,龜頭穿過大髀間,一股濃稠溫熱嘅精液射出,落在小肚上,雙乳上,甚少有少少重射到我面上,

阿輝好似重未滿足,夾喺大髀中間嘅肉棒仍然好硬,慢慢地來回磨蹭著,享受高潮後嘅餘韻,佢冇揸電話嘅嗰隻手,伸到我肚上胸上,將啱啱射出,重帶有體溫嘅精液塗衡喺我身上,燈光下,我雙峰至肚上都變得亮晶晶,

“啊,射啦射啦。。。”,電話嗰頭又出現剛剛嗰把男人聲,

阿輝單手喺電話上按滑咗幾下,燈光熄咗,屏幕熄埋,佢放下手機,俯身攬住我,“我愛你,阿敏,”,佢錫向我,我哋攬住,激烈地濕吻起嚟,佢細佬重係好硬,喺我肉縫中上下磨蹭著,在越吻越激烈下,我伸手將肉棒移向洞口,阿輝亦好合作,慢慢將肉棒一吋吋塞入洞中,

“老公,我重想要,俾多次我得嗎?”,我用迷離嘅眼神望住佢,佢點咗點頭,下身開始抖動,“啊。。。舒服。。。我最鐘意老公插我,感覺好幸福,好舒服,”,我伴隨佢嘅抖動,一下一下地發出叫床聲,“啊。。。。。。啊。。。。。啊。。。。啊。。。啊。。啊。啊啊啊嗯。。。。。。。。”,佢慢慢加速,肉棒最後變成瘋狂嘅抽插,我可以感覺到我嘅淫水都俾佢逼晒出嚟,由洞中流出,流落菊花,經股縫流至床上,

但插插下,洞中漸覺空虛,佢嘅細佬變得越嚟越細,最後重滑咗出嚟,

阿輝攬實我,實到我有啲抖唔到氣,“對唔住啊,敏,對唔住,”

“唔緊要喇,”,我拍拍佢背脊安慰佢,

我哋就咁攬住抖咗一陣,阿輝起身拎咗條毛巾俾我抹身,之後瞓咗喺我隔離,“阿敏,我對你唔住,”

“傻喇,唔緊要喎,你一定會好返㗎,”,我真心唔介意,邊抹身邊安慰佢,

“唔係指呢樣,係。。。”,阿輝欲言又止,

“吓!?你想講咩啊!?”,我擰轉頭,眼神惊奇望住佢,“有嘢就講喇,”

“我。。。我做咗啲對唔住你嘅嘢,”,阿輝一面千古罪人嘅樣,

“吓!?你。。。你真係有咗第二個?”,我聽後眼淚差點流出,

“唔係啊,唔係啊。。。”,阿輝嗰樣變得好認真,“我冇識第二個啊,”,急急澄清,

“咁,咁係咩事對我唔住?”,我由悲傷中驟變好奇,

“其實係咁嘅。。。”,阿輝細微度來,由佢聽醫生意見,上網搵咗啲相關病例後,佢想搵到方法幫到自己,佢喺網上搵到同佢有相同問題嘅網友,試咗幾個方法都唔得,直到有一位網友向佢介紹咗一出日本AV片,佢睇後細佬竟然有少少反應,佢話嗰出係講NTR嘅迷片,佢睇完發覺對呢方面竟然會有衝動,佢坦白佢一開始有幻想過我俾人淫慾,佢喺幻想緊嘅時候,細佬都會微微起頭,佢將效果告知網友,網友們俾嘅意見就係可以試下喺唔傷害我之下,體驗下嗰種出賣老婆嘅感覺,

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-19 22:53

佢一開始,會將一啲偷拍我平時喺屋企著得清涼少少嘅相放上網站,但由於啲相唔係太露骨,網民都只係一啲好普通嘅回應,最多都係讚讚我身材好啊,表示好羨慕佢啊嗰啲留言,一啲都刺激唔到佢,於是佢開始偷拍一啲我瞓覺時,性感睡衣走位走光嘅相,回應好咗,之後更有喺門罅偷影我如廁,沖涼嘅相,網民反應越激烈,回應越難聽,阿輝佢就會越興奮,之後發佈到網站嘅相就越嚟越離譜,有啲係襯我瞓著,阿輝佢特登揭開我嘅睡衣,露出一對豪乳嘅特寫,有啲係佢玩弄我雙峰嘅偷拍,再之後更過份,佢會喺我最熟睡嘅時候,半夜偷偷爬起身,由床尾捐入被中,張開我雙腳,偷拍幾張底褲特寫,佢邊敍述邊搵返啲post俾我睇,由底褲款式可以睇出,佢唔止一晚咁做,甚至有幾張可能係因為我睡姿唔好,底底嚴重走位,唔好話毛毛,有一張甚至露咗半邊小妹妹出嚟,睇到呢度我已經怕醜到面紅耳熱,我從來都冇諗過我會有啲咁嘅相喺網上流傳,

“重睇唔睇!?”,阿輝見我睇到一言不發,可能以為我會嬲,試探式問下我,

我冇講嘢,只係點點頭,佢繼續拉動屏幕,

進入眼簾嘅相開始更不堪入目,有一隻手將我的底褲邊拉至一邊,白滑粉嫩嘅水蜜桃盡入眼底,再繼續一張張相睇,嗰隻手伸出中指,已抵在縫上,下一張,手指把一邊的穴肉向一邊拉扯,肉洞陰核清晰可見,之後幾張就係手指玩弄肉縫嘅特寫,有一張,手指從肉縫中拉出了一條晶瑩通透嘅水線,睇到呢度我隻手不自覺摸咗下妹妹,妹妹原來已經黃河泛濫,濕到不得了,我竟然會睇住自己俾人偷拍後,偷擺上網嘅裸照興奮咗起嚟,我馬上伸返開隻手,我驚我繼續睇落去會興趣到忍唔住自慰起上嚟,

阿輝繼續滑動屏幕,好明顯呢輯相又係另外一日,一條另一款式嘅底底已被脫下一邊,鬆鬆散散地套掛住喺另一邊嘅小腿上,我雙腿被張開,蜜穴連同上面稀疏嘅毛毛都清晰可見,幾張唔同角度嘅拍攝後,下一張係一條已經硬晒嘅肉棒壓喺肉縫上面,幾張相換咗幾個位頂弄磨玩肉縫,肉棒已沾滿我流出嘅淫水,喺閃光燈下連同俾佢玩到濕透咗嘅妹妹閃閃發亮,

我偷偷望咗阿輝一眼,佢面上掛住一副好滿足嘅笑容,佢俾我睇咗張相,係一張淫水滿佈嘅濕穴上陰毛上,滿是濃濃嘅精液,一條半軟不硬嘅肉棒擺咗喺旁邊嘅大髀內側,

睇到呢度,我隻手又忍唔住摸向妹妹,我玩弄住早已濕透嘅淫洞,搓揉敏感嘅陰核,但阿輝講到興起,一路搵相俾我睇,完全冇發覺我已經手淫起上嚟,

相已睇晒,佢又開咗一個網站,點入一個討論區,佢俾咗條文俾我睇,內容大概就係一個男網民,想搵人視像玩cam sex,阿輝聯繫咗佢,話會喺嗰個人面前玩我俾佢睇,阿輝話佢一開始只係玩下我個大波波,或者指插下我妹妹俾嗰個人睇,玩咗幾晚後,阿輝喺該名網友慫恿下由用肉棒磨穴開始變到直頭真人表演抽插俾嗰個網友睇,網友當然亦都興奮無比,畢竟可以睇到一個身材樣貌都極品嘅美女真人表演,雖然只係熟睡死魚般嘅我,但都絕對比睇AV片興奮一萬倍,阿輝描聲繪影講到當時幾咁精彩,完全忽略咗我嘅存在,直至講到最後,佢話嗰個男網友有試過向佢提出可否夜晚偷偷上嚟我哋屋企直接睇佢插我,更話有機會佢重想一齊搞我,阿輝聽後都一一拒絕咗佢,怕我會唔鐘意或者傷害到我,甚至諗住今晚係最後一次表演後同嗰個人絕交,免得真係搵到上門會出事,

#####講完晒後,佢終於回神望住我,但呢刻嘅我已經啱啱自摸到高潮,阿輝見到我喺佢隔離,一手玩胸一手玩穴,玩到已高潮迭起,十分驚訝,#####

“阿敏,你。。。”,阿輝放下手機,傻傻地望住我,

我慢慢喺高潮中回神,轉身攬住阿輝,“輝,你愛我嗎?”

“愛,好愛,愛到你想要我條命都可以俾你,敏,”,阿輝攬住我,

“我更愛你,”,我深深地錫咗阿輝一啖,“我愛你,愛到可以為你做任何事,”

阿輝回敬咗我一個更深嘅的吻,我哋四目相送,大家心中嘅意思已經唔駛用言話嚟到去表達,我知道清楚明白,我日後終於可以為阿輝做返啲嘢,內心很是安慰,我會盡我嘅努力,一步步扶起阿輝,同佢過美滿嘅生活,
:smile_39:

作者: cklo222    時間: 2018-2-20 00:28

好文
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-20 01:17

引用:
原帖由 cklo222 於 2018-2-20 12:28 AM 發表
好文
好文就要幫我按個洋蔥頭推下啦😀
作者: taikongbaby    時間: 2018-2-20 07:05

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-20 10:53

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-20 07:05 AM 發表
....:smile_35: 死左圖喎
多謝c兄提醒:smile_40:,現已修復:smile_13:
作者: 京兆韋氏    時間: 2018-2-20 11:07

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-22 01:35

二章
初次的夫前目

由我發現咗阿輝嘅事情後已經過咗一段時間,今日啱啱同阿輝覆完診返到屋企,當然,我哋相量過,阿輝呢個問題我哋先收埋先,冇同醫生講,阿輝表示,過多一排,睇下情況,先再同醫生講,始終呢啲事都係唔係咁容易同外人開口講嘅,

“都係返到屋企最舒服,”,阿輝一返到屋企,開行咗個冷氣,就撻落梳化,

我隨手放低個手袋喺梳化邊地下度後,隨即坐咗喺阿輝隔離,攬住佢,“我愛你,”,我深情望住佢,錫咗佢一啖,

“我都愛你,”,阿輝又攬住我,回應我一個深深的吻,

我俾佢一錫,情緒上晒嚟,一手撫摸住佢嘅胸膛,一邊與之濕吻,佢亦都伸手入我件小背心度,由輕撫我嘅纖腰,慢慢摸上我胸前,隔住個bra揉捏我嘅一對酥胸,我開始俾佢搞咗一陣,性慾隨之高漲,“啊。。。嗯。。。”,濕吻中伴奏著我嘅呻吟聲,佢伸手摸向我大髀,摸摸下,已經摸到三角位,

我輕輕推開佢隻手,“等我沖個涼先,啱啱出完街,流咗汗,成身黐立立,摸得唔舒服,而且我怕有味,”,我站咗起身,喺佢額頭錫咗下,轉身走向浴室,臨閂埋門時,俾咗個單眼微笑同飛吻佢,

我一沖就沖咗大半個鐘,我盤起咗半濕嘅頭髮夾起咗喺頭頂,抹乾完身,我鐘意喺全身都搽上有少少薄荷成分嘅爽身粉,因為大夏天,搽完成身都涼浸浸滑嘟嘟,好舒服,因為臨急臨忙,所以冇拎衫入嚟換,只係圍住條浴巾就行咗出嚟,

我見阿輝重係坐咗喺梳化㩒緊手機,我行過去,一個跨步,擒坐咗喺佢大髀上,阿輝亦放掉咗手機,“嘩,阿敏,你好香啊,”,阿輝講完,一啖就咀咗落我條頸度,“哈哈哈,好痕啊,”,因為條頸係我最敏感嘅位置,佢錫到我好痕,搞到我想推開佢,但佢就一手攬實我背脊,唔俾我走開,搞到我只能夠喺佢胸前典典下,佢另一隻手,已經摸住我嘅大屁屁,不停輕撫,又用手指頭掃嚟掃去,搞到我上下都痕癢無比,但又有啲爽,“啊。。。哈哈哈,唔好咁啦,老公,”,又痕又爽,我典多兩典,已經俾佢搞到我成個人軟晒,

佢搞咗我一陣,見我開始冇晒力咁喺佢胸前輕典扭腰後,又連番求饒下,佢將我放返落梳化,鬆綁後,我拍打住佢心口,“好衰㗎你,整到人哋鬼咁辛苦丫,”,阿輝捉住我隻手,“好啦好啦,痛痛痛,一陣幫你舒服下囉,好冇?”,阿輝做咗個賊眉賊眼嘅表情,企咗起身,除咗件上衣,“我依家都去沖個涼先,”,佢重舉高手,聞咗下隔甩底,“嘩啊。。。正啊,要唔要聞下?”,佢作狀想過嚟俾我聞,“咦。。。行開啦,核突佬,”,我摙住個鼻,一腳伸開咗佢,

“哈哈哈,好啦,唔玩啦,我都去沖個涼先,”,佢講完就衝咗入浴室啦,

平時三五分鐘就沖完嘅阿輝,唔知今日做咩沖咗十幾分鐘都未出嚟,我無聊中,坐咗喺梳化㩒手機,

“叮噹”,突然門鐘響起,

奇怪,呢個時候邊個會搵上門呢?

當我未反應得切,浴室裡面嘅阿輝大聲講道,“敏,我嗌咗外賣pizza啊,唔記得話你聽添,”

“吓!?”,我錯愕咗,“咁點啊!?我冇著衫喎,”,我回應阿輝,

阿輝探出半個全濕且滿是泡泡嘅頭,“唔怕啦,你圍住浴巾都冇人會睇到㗎啦,而且我喺度,你唔駛驚喎,”

“吓,好似唔係咁好喎!”,我表情好生為難,想阿輝可以幫我解圍,

“叮噹叮噹叮噹”,門鐘急速響起,門口嘅人好似有啲唔耐煩,

“老公啊。。。”,我輕皺眉頭,度住步行到浴室門口,“你出嚟開門啦,”,我想用撒嬌嘅方法令阿輝出嚟幫我,

阿輝伸咗隻手出嚟拖住我,“敏,你話過會幫我㗎,”,佢雙眼突然變得好誠懇,“依家係你兌現承諾嘅時候啦,”,佢指咗指下面,“一陣我想同你。。。咩咩啊,”,佢又伸頭出嚟,嘅我額頭深深錫咗一啖,“最多都係俾人睇下之嘛,又唔會蝕底嘅,係咪?”

佢咁樣一講,我心頭情緒萬分,好想幫佢,但羞恥心又阻止住我行呢一步,

“叮噹叮噹叮噹。。。”“呯呯呯。。。”,“有冇人啊!?”,門口傳嚟一把男仔聲,就佢又㩒鐘又拍門嚟睇,佢已經好唔耐煩啦,

阿輝輕輕推咗我一下,“去啦,好冇?”,佢做咗個可憐又痛苦嘅表情,

我點咗點頭,轉身走向大門,雖然冇幾步路,但我已回頭望咗阿輝幾眼,佢點住頭表示肯定,再將門閂到得返一條罅,我可以見到佢隻眼重係望緊我,

我行到大門,“嚟啦,”,我開門之際,門口已經傳嚟一把好唔耐煩嘅聲音,“點啊!?咁耐先開門㗎,”

“對唔住啊,啱啱整緊嘢,開遲咗,”,我打開度門,見到一個男仔,身材好高,我諗有米八米九高,但好瘦,瘦到得條骨,正宗一支竹咁樣樣,年齡應該唔大,似二十出頭,有可能重細過我,手拎一大包嘅pizza保暖袋,可能出面夏天三十幾度,佢一頭大汗,件工衣制服都濕咗一大半,

我見佢一副呆呆且眼都突埋嘅面口望住我,大概佢都冇諗到,開門嘅竟然會係個美女,而且重要剩係圍住條浴巾,上面係咇住一對包唔晒嘅事情線深長嘅大波波,下面係浴巾只係啱啱夠圍到臀部之下而露出嚟嘅修長美腿,

“你好似好熱喎,入嚟先啦,入面有冷氣,”,我推開啲度門以方便佢行入嚟,

“嗯,”,佢好似失咗魂咁,一支箭咁衝咗入嚟,連我推住門嘅手都未伸開佢就連門帶手撞開入嚟,

“哎呀!”,我俾佢嚇咗嚇,成個人打倒褪撞咗落後面塊牆度,好彩唔係太大力,冇整親,

佢見撞親我,急急忙忙伸手扶住我手臂,“Sorry,Sorry,對唔住,有冇整親你,”,佢隻手好大,而且一股手汗,一手包住晒我手臂,整到我手臂都濕咗一撻,

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-22 01:36

佢扶我企好後,放手發現整污糟咗我,又連忙道歉,甚至想用手背幫我抹返走啲汗,我推一推開佢隻手,其實我嗰刻真心覺得有啲核突,而且佢重係咁用佢隻手摸我嘅手臂,雖然只係手背,冇咁多汗,而佢係好心想幫我抹返啲汗走,但我總覺得佢係喺度整污糟緊我,“唔駛抹啦,唔緊要嘅,”,我懶好心扮冇嘢,

我閂埋門回頭望向住佢,“幾錢啊,哥哥?”,指住袋pizza,

“哦,嗯。。。啊。。。大批一個,一百七十八,”,佢反應好似遲鈍咗少少,平時一問就知嘅問題,佢重要諗諗下,好明顯睇得出對於目前嘅情形,佢有啲緊張,

“好丫,咁我拎錢俾你,”,我醒起個手袋好似擺咗喺梳化嗰邊,我行入客廳諗住去手袋度拎銀包,我偷望咗浴室嗰邊嘅阿輝,佢做咗個攤開手嘅動作,做咗個口形,我睇得出佢講咗句“完啦?”,之後佢又再做咗個雙手合十,拜託嘅姿勢,又用口形講道,“多啲多啲,”,我面有難色,回頭望向外賣哥哥仔,佢原來重係牛咁眼望住我,完全冇發現阿輝俾眼色我睇,佢發現我望佢,先至扮晒嘢望去其他位,我平時喺街度行都成日有人昅我,有時啲地盤佬阿伯阿叔俾你發現佢哋昅緊你,佢哋都會照昅唔理你,而啲後生啲嘅就會即刻扮蘑菇,望下第二度扮冇嘢,好明顯外賣哥哥仔係後者,

我見阿輝咁求我,而且學佢話齋,俾人睇下又唔會死嘅,我把心一橫,決定益下呢個哥哥仔,

我行到梳化邊,手袋就擺咗喺地下,我諗住踎低拎起個袋搵銀包,但諗諗下,唔係喎,如果我踎低咗其實佢都睇唔到啲咩至喎,於是我就直情企咗喺個手袋邊,用烏低身嘅方式搵銀包,唔烏低身由至可,一烏低,成條浴巾戚起咗,成個pet pet現晒形,我喺大髀罅中間偷望到外賣哥哥仔雙眼擘大,一隻手摀住個咀,另一隻拎住外賣嘅手就差啲鬆咗手跌咗袋外賣,好明顯佢俾眼前嘅艷遇嚇親,

我故意扮搵唔到個銀包,雙手伸入袋中係咁摷,肉臀得以喺哥哥仔面前暴露得更長時間,俾佢有更多嘅眼褔,相信呢個動作,唔只肉臀,甚至緊合嘅妹妹都早已收入佢眼中,搵多兩搵,我故意扭動臀部,扮要搵得更深入,兩片肉臀左搖右擺,兩片肥厚嘅陰唇隨動作分別地上下磨擦著,我估再咁樣磨多一陣,可能會連裡面嘅水都磨埋出嚟,

我見都搵咗一陣,再搵落去就太假啦,於是拎住錢包,企返起身,轉身行返去哥哥仔面前,我行緊過去途中,佢都重係嗰個流晒口水嘅樣,好似重回味緊,

我拎咗二百蚊出嚟,“你拎住喇,唔駛找啦,”,我拉低佢摀住咀嘅手,將錢交俾佢,

“啊,啊,多謝晒,”,佢袋好啲錢就諗住轉身離去,我即刻拖住佢隻手,“喂,你都未放低袋外賣,”,佢失魂到咩咁,

“係喎,”,佢拗住頭,“咁我幫你拎咗入去先啦,”,佢拎住袋外賣行咗去張餐枱度,喺個保溫袋度拎咗盒pizza出嚟放好喺枱面,“咁,咁我行先啦,

“唔駛咁急嘅,你睇你成頭大汗咁,”,我拎咗張紙巾俾佢,“你抹下汗先,我去斟杯冷水俾你,”,我走去打開雪櫃,因為壺凍水擺喺雪櫃門嗰格嘅高處,我要伸高隻手先至拎到,浴巾又一次戚起咗,因為今次我側側地身,雖然只係一瞬之間,但我諗哥哥仔已經見到晒我前面為數唔算多嘅西毛,拎完凍水,我又走到洗碗盤邊,拎咗隻杯洗乾淨俾佢用,由於要半烏身向前,肉臀又再重現佢眼前,

洗完杯斟完水,我拎住個水壺同杯水行緊過去,側眼又見到阿輝做咗個動作,佢望一望自己下面再望住我,做咗個口形,“重未得啊,多啲多啲,”,我皺住眉望住佢,輕輕搖頭,表示否定,但唔知係天意定巧合,原本圍得好地地嘅浴布竟然鬆脫咗,“嘩啊。。。”,伴隨我嘅一聲高音呼叫,浴布應聲落地,此刻嘅我,只係一條一手拎住水壺一手拎住水杯嘅肉蟲,由於惊嚇,我動作太大,水杯中嘅水溢出,潑落至滿地,有唔少重自潑到我自己身上,潑落到喺空中左右晃動搖擺嘅36G大波波上,呢一個瞬間太突然啦,我竟然有種慢動作嘅感覺,

哥哥仔見到咁樣都嚇到呆咗,唔知點好,我更是驚慌失措,完全唔知點處置手上嘅水杯水壺,淨係揸實佢哋,原地度步,“嘩啊。。。好凍好凍,”,好彩係凍水潑喺身度,唔係熱水,如果唔係就要燙傷啦,但冰凍嘅水潑喺身上亦並不好受,

呢個時候,哥哥仔突然一個箭步走到我身邊嘅,好快手地執起地下嘅浴巾,佢攤開浴巾,我諗住佢想要幫我圍返,因為呢刻我真係好凍,你哋都知㗎啦,俾凍水咁樣一淋,全身啲雞皮都會即刻樹起晒,大波波嘅尖端,兩顆細細粒嘅粉紅乳頭當然亦都已經硬鬼晒,揸晒lin旗,真想佢快啲幫我圍返,雖然都已經全部暴露晒俾佢睇,但唔止因為凍,更因為想快啲遮返,唔想光脫脫俾個陌生人望住咁耐,

但事與願違,唔知佢係特登,定真係太緊張,失晒魂,佢冇幫我圍返,而係用攤開嘅毛布包住自己嘅一對大手,用佢嚟抹我身上嘅水,佢一手就伸到我胸前,抹我胸前嘅水,另一隻就敏捷地抹往我肚上阻止啲水再往下留,佢動作乾淨利落,當我個身好似餐枱咁,唔駛三兩秒佢就抹晒我身上嘅水,快到我都有啲嚇親,“OK,搞掂,”,佢好似做完一套完整動作咁,“乾淨晒,”

我呆咗咁望住佢,淨係答到佢一句,“唔該,”
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-22 01:37

佢突然定晒格,但雙手重係停留咗喺我身上,一隻手喺肚,另一隻手就咁啱停喺我嘅波底,托住咗,

佢俾我一句“唔該”驚醒咗,佢望咗望我雙眼,又慢慢回望落佢手中托住嘅巨乳,我感覺佢嘅手指有少少郁動,而且慢慢俾緊力,試著捏入我嘅大波波中,

我俾佢嘅動作嚇咗嚇,自然反應就緊係向後褪,“唔好啊,”,我知佢想揸我個波,即刻開口拒絕,

但佢步步進逼,我已經褪到挨住咗後面嘅雪櫃,已無退路,佢亦逼到埋身,

“你。。。你。。可。。唔。。唔可。以。。。俾我。。揸。揸。。。揸一。。揸啊,”,佢明顯亦都緊張到口窒窒,

“吓啊!?”,我明知但反問,眼光望向阿輝,希望佢出嚟救下我,但我見佢竟然做咗個樹拇指嘅手勢,示意我繼續,當我想還以唔好嘅表情時,一對大手已經揸咗落我胸前,

起初佢只係擺喺上面,慢慢,我感覺啲手指開始俾力,緩緩陷入乳肉中,“好軟啊,”,頭頂傳嚟嘅哥哥仔嘅聲音,我抬頭望住佢,見佢啲口水好似就嚟流晒出嚟咁,佢越嚟越大膽,雙手喺豪乳上舞動,一時將兩邊波波推向中間,現出長長嘅事業線,一時又托喺波底將波波推向我塊面,總之就係搓圓又㩒扁,玩到不亦樂乎,佢揉捏一番後,一隻手嘅食指開始挑逗我勃起嘅乳頭,敏感嘅乳頭,喺勃起嘅情況下更甚敏感,酥癢嘅感覺,令我忍唔住叫咗出聲,“啊!”

雖然只係一聲,但此刻嘅我,自己都覺得呢個情景實在好淫蕩,我雙手拎住一壺一杯,全身赤條條,喺郁唔到嘅情況下,俾一個唔識嘅男人摸到我興奮地叫出嚟,

哥哥仔見我有反應,另一隻手馬上一齊玩起我另一邊嘅乳頭,雙重嘅刺激,快感倍增,情緒漸漸高漲,但我知道唔可以再叫出嚟,免得佢以為我真係淫底,我閉上雙眼,合實咀唇,試著去忍耐雙乳帶嚟嘅快感,

“你係咪鐘意人摸你lin lin啊!?”,哥哥仔真係大膽咗起嚟,果然色膽係可以包天㗎,“我摸得你舒唔舒服啊!?”,佢開始一邊揸,一邊挑逗住兩粒乳頭,

我輕輕搖頭,

哥哥仔冇理我,繼續喺我胸前胡亂搓揉,玩咗一陣,佢半跪落地,佢嘅頭就啱啱喺正我心口,佢將成塊面塞咗入條波罅度,雙手將兩邊大波波夾向佢塊面,好似想埋自己入個波度咁,埋到佢就嚟窒息先抽返個頭出嚟,“嗯啊,好香啊,”,佢邊抖住大氣邊講,

佢抖咗兩啖氣,佢張開大口,一啖啜咗落一邊波度,又錫又賴,個咀越嚟越接近乳頭,甚至已經感覺到佢嘅熱氣噴咗落嚟,佢冇即時錫向lin lin,而係圍住佢打圈,越轉越埋,最後,舌尖已經賴到乳暈邊,快感又擴散開嚟,當佢咀唇掂到乳頭,我上半身已經忍唔住震咗一震,

我擘返開眼,見到一對豪乳已經俾佢玩到濕漉漉,佢咀邊已係我嘅乳頭,“唔好啊,”,我想掙扎,但又無法用雙手推開,本能地身體向前一頂,神推鬼擁下,lin lin啱啱好落入佢口,佢諗都冇諗就大力吸吮起嚟,“啊。。。”,lin lin失守之下,喉嚨中嘅聲音亦已失守,我竟然大大聲咁叫咗出嚟,想收都收唔返,

敏感嘅乳頭俾佢進攻,我當堂慌晒,身體自然咁縮咗起嚟,手中嘅水杯又一次傾斜,恰恰往我身上一潑,水花四濺,由脖頭鎖骨向下流,流到俾哥哥仔吸吮嘅豪乳之上,

呢一刻已經好敏感嘅身體,俾凍水一淋更是不得了,我成個人係咁震,

哥哥仔見有水流落嚟,佢竟然放開咗口中舌玩一時嘅乳頭,轉移追住啲水流周圍賴,周圍啜,好似啱啱喺沙漠返嚟好耐冇飲水咁,想要啜晒啲水去咁,啲水越流越低,佢就越錫越低,一路賴到肚腩仔,一路啜到三角位,

啜到陰毛位時,我已經有所警覺,雙腳緊緊合實,“啊,夠啦,嗰度唔錫得㗎,”

好明顯佢唔會聽我支笛啦,一個俾凍水淋到濕立立嘅水簾洞洞口,咁靚嘅景色,佢又點會錯過丫,佢諗都冇諗,雙手環抱住我嘅長腿,一啖就含住辱骨上突起嘅鮑魚肉,吸啜起上嚟,雖然嗰個位未係算我肉縫區嘅位置,但佢一再進攻,我怕遲早連下面都會失守,

我又再次偷望向阿輝,希望可以得到佢嘅幫助,可能因為哥哥仔背對住佢,佢今次直頭半開咗度門,佢手握拳頭放喺嘴邊郁動,作口交嘅動作,再指一指我身下嘅哥哥仔,唔通佢想我幫個陌生嘅哥哥仔含,我死命擰頭,佢又做咗個拜託手勢,又指指佢下面,我見佢細佬已經呈半硬狀態,可能佢想再刺激啲,睇下幫唔幫到佢,

我慢慢地擰住頭,眼中開始有少少淚光,但諗到我之前嘅承諾,我諗我唯一嘅方法就係照佢意思去做,

我收拾咗下心情,慢慢放鬆自己,哥哥仔仍然繼續抱住我雙腿,不停吸啜我嘅鮑魚肉同陰毛,食到津津有味,隨住佢嘅吸啜玩弄,我開始發出低聲嘅呻吟,“啊。。。嗯。。。嗯。。。”,

哥哥仔見我開始俾反應佢,個頭慢慢又升返高,大口又開始肆無忌憚咁食我個波,一雙大手就仍然喺下面,但就變咗一手揸一瓣臀肉,玩到興致勃勃,“啊。。。啊嗯。。。啊。。。”,我越叫越大聲,

可能個人放開咗,快感驟然急速攀升,我開始扭動胴體,迎合哥哥仔嘅竊玩,“啊。。。好舒服。。。。啊。。。”,我全身發熱,俾佢搞到我真係有啲想要嘅,“啊。。。我。。想。。要。。。啊。。。”,忍唔住連心底說話都叫埋出嚟,哥哥仔聽到我話想要,佢成個定晒,由我心口處抬頭望我,

我用迷離嘅眼神望住佢,“你俾我擺低啲嘢先好嗎?”,事實我都真係揸到有啲攰,

佢即刻彈起身,喺我手度接過水壺同杯,幫我放返去枱面,我雙手好似鬆咗綁咁,自由晒,我主動拖住佢隻大手,拖咗佢埋梳化嗰邊,因為呢度比較接近阿輝,而且我企好咗個位置同角度,阿輝就可以清楚咁喺側面,睇住我點幫人含啦,

哥哥仔好乖咁企定定,好似喺度等緊開飯咁,正期待住一陣我會對佢做啲乜,

我哋正面對住,四目雙投,我一手隔住佢件俾啲汗整濕嘅T-Shirt衫摸佢粒lin,一手摸向佢褲襠,褲襠入面係一條早已硬晒嘅肉棒,我摸到嘅時候,佢已經興奮到跳下跳下咁,我只係隔住條褲幫佢搓下捽下咁,佢已經滿面肌肉抽搐好似好high咁,我幫佢鬆開咗條皮帶,再解埋粒褲頭鈕,拉鏈都未拉,條褲就鬆到想脫咗,好彩細佬卡住咗,我伸手入佢褲頭,扶住佢細佬,向佢身上一壓,條褲冇咗阻力,一滑到底,隔住條薄薄嘅底褲,我更加能夠摸感受到細佬嘅形狀,

我壓低聲線,用性感而挑逗嘅語氣同佢講,“可唔可以拎出嚟玩下啊?”,佢半閉半眼,點點頭,

我唔客氣,雙手一齊抆住底褲頭,向下一拉,一條大肉棒橫空彈出,冇諗到佢瘦骨嶙峋,胯下嘅肉棒卻如此肥壯,但係細佬同佢都有一樣相似之處,就係生得特別長,

我一手扶住佢細佬,“你想唔想我玩下佢啊?”,我又用頭先嘅語氣問佢,

“想。。想。。”,佢急急答我,

“咁你就要乖乖地聽我話,唔準好似頭先咁樣蝦我㗎,”,我另一隻手喺佢龜頭上面輕輕拍咗下,好似打佢手板仔咁,

“嗯,嗯,我會聽話,”,佢望住我,不停點住頭,

“好啦,見你咁有誠意就同你玩下啦,”,我扶住細佬嘅手變成握住佢,開始上下套弄,舞咗冇幾下,佢龜頭就開始咇咗啲透明嘅前列線愛液出嚟,“嘩,你咁快就出晒水啦?”,睇嚟佢真係已經好興奮,“等我幫你錫返乾淨佢好冇?”,我未等佢答,已經烏低身用舌尖挑玩佢個龜頭,冇錯,因為佢好高,我唔駛踎低,只需輕輕向前烏低身已經可以錫到佢嘅細佬,一路lam,細佬就一路彈彈下,我索性一嘢就含咗入咀,“嗚。。。。”,頭頂哥哥仔發出一下低沉嘅舒爽聲,一放入口,我就不停吸啜,食到“啐啐”聲,一隻手扶住佢大髀,一隻手扶住佢細佬,個頭上下擺動,一雙豪乳亦隨波起舞,呢個時候真係好想有人可以幫我揸住呢對亂舞中嘅巨物,突然一對大手就揸咗上嚟,“對唔住啊,呢對波真係揸到我唔想停手,無諗到佢就連我呢對大手都揸唔晒,依家重要喺度揈揈下,所以我忍唔住想揸下佢啊,”,佢咁樣揸住其實幫我減少咗負擔,我多謝都嚟唔切啦,所以我就任由佢揉玩我對波,佢見我冇反抗即係默認咗,所以就越玩越興奮,重多次用手指夾住我粒lin嚟玩,搞到我都興奮埋一份,我越興奮,咀上就越吸啜得利害,扶住佢肉棒嘅手已經伸咗去玩佢嘅春袋,
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-22 01:37

我哋你搓我啜咗成十分鐘,哥哥仔玩緊對波嘅手突然鬆開,雙乳又再飛舞於空中,佢雙手變咗扶住我個頭,佢下身開始忍唔住前後聳動,變咗佢主動抽插我個嘴,我俾佢插到啲口水都流晒出嚟,滴晒落地下,

“啊啊啊啊啊,我頂唔順啦!”,哥哥仔最後抽插咗幾下,臨射之際,佢想掹返出嚟,但俾我一手捉住咗,一陣又一陣嘅爆發,喺我咀入面射出咗啖啖濃精,肉棒龜頭喺我咀入面一跳一跳,直到平息下來,先先至將肉棒吐出,一股熱精亦由我咀角流出,我用單手接住流出嘅精液,再將口中剩餘嘅精液連口水一齊吐出,我半踎低,抓住肉棒嘅手將肉棒放到我雙峰之間,再用對手臂夾實雙峰,用我嘅一雙巨乳夾住肉棒,上下套弄,“污糟咗要抹返乾淨先至得㗎嘛,”,我仰望哥哥仔,用雙乳將佢肉棒上嘅精液同口水抹返乾淨,

事後哥哥仔攤咗落梳化,“嘩,正啊,從未試過咁嘅感受㗎,”

我走咗入廚房,沖返乾淨我手上嘅濃精同囔返個口,又拎起跌咗喺地下嘅浴巾,圍返我自己,

哥哥仔見我圍返條浴巾,好似好緊張咁,即刻又喺梳化彈返起身,跑住過嚟,從後一嘢攬住我,“咁快圍返做咩啊?下場都重未開始?”,

我又俾佢嚇一嚇,只感覺到pet pet後面有碌長棍隔住浴巾頂住我,

“我都未屌你,你一定重想要㗎,係咪啊!?”,哥哥仔一路從後錫我耳仔一路講,重伸手拉起條浴巾,

浴巾一拉開,一條火燙嘅肉棒已經攝咗入我大髀罅,不停喺我私處磨擦,原來我頭先已經俾佢玩到流晒水都冇為意,依家俾佢磨咗兩磨啲西水出晒嚟,流咗落佢條肉棒上,我知道佢依家只要一對得準個窿,濕滑嘅水洞,肯定可以好輕易咁長驅直入,

襯佢未插入,我突然靈機一觸,急急講道,“唔得啦,我老公就嚟返到啦,俾佢見到就唔得掂啦,”,我扮到好驚慌失措,想要推開佢,“不如下次先啦,”

“吓!?唔住掛?”,佢有啲意猶未盡,肉棒重係喺我胯下抽插磨擦,“咁掃興㗎,我都未入呢度,”,佢竟然伸手,摸入我肉縫,“你睇下丫,都濕到咁咯,你會忍得住唔插咩?”,佢開始想扶正個龜頭插入嚟,

我拍打佢隻手,扮晒委屈咁,“鬼叫你送外賣送咁耐咩?搞到我依家唔嗲唔吊咁,重可以怪邊個丫,哼,”,我反手又大大力打咗佢大髀一下,“啱啱你就爽咗喇,依家你又想蝦我啊!?快啲放手啊,”

“吓啊。。。好喇好喇,”,佢放開咗我,沾滿淫水嘅肉棒又褪出我大髀罅,

“依家你自己整污糟㗎咋,我唔幫你抹㗎啦,”,我遮返好條浴巾,扮晒嬲咁坐返去梳化,

“對唔住,對唔住,最多我錫返你喇,”,佢坐埋嚟想錫我,

我就一巴大大力車落去,“邊個要你錫啊,我又唔識你,哼,你好快啲走添啊,我老公真係返緊嚟㗎啦,”

哥哥仔摸住發燙嘅臉頰,“哦,好喇,”,急急腳著返條褲,臨出門口重望咗我兩眼,

“重望!?快啲走啊,”,我好惡咁鬧佢,“隨手閂埋度門添啊,”

佢依依不捨咁幫我拉埋度大門,走咗

大門一閂,浴室入面嘅阿輝就跑咗出嚟,跳上梳化,攬住我,“阿敏,我嚟啦,”,

當時我真係想一腳就伸開佢,但我冇咁做,“哼,捨得出嚟喇咩!?”,我睥咗佢一眼,“啱啱我差啲俾人強姦埋添啊,咁都唔出嚟救我,好彩我醒目咋,”,我嬲到擰轉頭唔望佢,

阿輝就扮晒老定,“我就係知老婆你夠機警,一定會冇事嘅先唔出嚟之嘛”,

“係咩?”,我繼續唔望佢,重一踭批落佢度,

“哎呀!痛死我啦,”,阿輝又扮死狗,“係囉,最衰都係我冇鬼用囉,”,佢鬆開攬實我嘅手,坐返開,

我見佢突然冇晒聲氣,好失落咁,會唔會佢又亂諗嘢,自責自己不舉嘅事呢?我偷偷擰轉頭望返佢,見佢真係坐咗喺度粒聲唔出好失落咁,

我即刻攬返實佢,想氹返佢,“哎,今次就算啦,話掂又無乜損失,咪就當係俾人抽咗幾下水咁囉,”

阿輝回頭望住我,“你唔怪我咩?”,

“唔怪你喇,話時話,之前又係我話要幫你先嘅,如果真係咁樣可以醫好你,我其實都唔緊要㗎,”,我開始有啲自責自己,點可以對我愛嘅阿輝出爾反爾呢,

“阿敏,多謝你啊!我愛你!”,阿輝又攬返實我,

“我都愛你,我應承你,以後你想我點做,我都會配合你㗎,”,

“辛苦你啦,阿敏,”,阿輝講完,激烈地車咗埋嚟,佢一手扯開條浴巾,握住豪乳揉捏,一手摸到我肉縫中,手指輕鬆地插入早已流滿水嘅淫穴,

“啊。。。輝。。。我要。。。我好想要啦。。。”,可能因為頭先俾外賣哥哥仔搞到我已經興合合,呢一刻俾阿輝喺我西窿度撩咗幾下,已經好興奮,快感湧至全身,對住阿輝,我更加唔駛壓抑我嘅慾火,雙臀迎合阿輝喺西窿中嘅挖動,唔駛幾下已經高潮疊起,“啊。。。老公。。。。啊。。我嚟啦。。。俾多啲我。。啊。。。。。”,我挺腰抖動,高潮一波波咁湧嚟,我從未試過用手指都可以俾人搞到咁high,

阿輝抽出手指時,成隻手都已經濕晒,

我拉住阿輝隻手,“快啲屌我,啊。。。我依家好high啊。。唔好俾佢停。。。”

阿輝巨棒一揮,頂住洞口,腰一用力,肉棒順順滑入濕透嘅洞中,“啊。。。插死我啦。。。。。”,快感如此強烈都係第一次,隨住阿輝嘅抽動,好似每一下都帶俾我高潮,忘我到口水都流埋出嚟,

阿輝喺我耳邊輕聲問道,“老婆,你鐘唔鐘意俾其他陌生男人搞你?”

“啊。。。我鐘意。。。啊。。。我鐘意啊。。。”,我回佢,

“俾第二個搞你係咪好舒服?”,

“啊。。係。。係係。。。啊。。。”,

“咁你重想唔想俾多啲唔同嘅人搞你?”,

“想啊。。。。嗯。。。我想多啲人屌我。。。。。嗯啊。。。。。”,

阿輝聽到屌得我更大力,“啊。。。我要佢哋好似你咁。。。大大力咁屌我。。。。。”,阿輝已經冇出聲,只係越插越大力,越插越深,我俾佢屌到一次又一次高潮,從未如此瘋狂過,“我要搵多啲男人返嚟屌我,插我啊。。。。。。”,阿輝已經抽插到近乎癲狂,我哋互相攬實對方,佢就不停抽插,足足係咁屌咗十分鐘,我已經數唔到我嚟咗幾次,定係應該係嚟咗幾耐,因為個高潮好似十分鐘內都未停過,阿輝最後亦都攬住我,喺我西內大量派晒啲子孫出嚟,

呢次係我人生中第一次咁high,事後發現啲西水流到成張梳化都係,阿輝抹咗好耐先抹返乾淨,

我有同佢講呢次搞得我真係好爽好舒服,佢就講笑咁講,會唔會係俾第二個男人搞完先挖晒我心中嘅慾火出嚟,我打咗佢心口一下,“講咩啊你,黐線嘅咩?”,但我發現內心好似有某種種子正喺心中發芽,唔知日後,會長出一朵怎樣嘅花呢!

作者: 慢嘗君    時間: 2018-2-23 13:11

作者: hokkai_ya    時間: 2018-2-23 15:43

作者: taikongbaby    時間: 2018-2-23 16:13

作者: Siulai88    時間: 2018-2-23 19:11

超正
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 00:54

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-2-23 01:11 PM 發表
夫目前, 我最愛

好有現場感, 好似一齊睇住小敏勾引外賣仔咁, 好興奮

行文流暢, 睇得根爽
多謝留言,如果可以俾埋洋蔥頭我就好啦😍
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 00:55

引用:
原帖由 hokkai_ya 於 2018-2-23 03:43 PM 發表
寫得好真實,謝謝分享!
希望唔好咁快俾人搞到
多謝支持,後故會更精彩,記得俾個洋蔥頭我支持下啦,謝謝
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 00:56

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-2-23 04:13 PM 發表
第二章無圖???!!!:')
我啲圖俾人檢舉咗,哈哈哈
作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 01:08

引用:
原帖由 Siulai88 於 2018-2-23 07:11 PM 發表
超正
可以俾個洋蔥頭嗎?😚
作者: dingdongdance22    時間: 2018-2-24 02:00

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 05:04

引用:
原帖由 dingdongdance22 於 2018-2-24 02:00 AM 發表

睇完,感觉好正,出咗几发,俾埋个洋葱头你,期待下面更精彩!
多謝ching支持,有你哋呢班讀者嘅支持,我哋呢班寫故佬先可以有動力繼續寫落去,
希望大家以後喺呢區睇完文,多多幫我哋一班寫故佬推下文支持下,
多多留言,話俾我哋知你哋睇完後嘅反應同意見,
再次多謝各位嘅留言同點讚推文,😚👍

作者: 633777    時間: 2018-2-24 07:20

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 09:24

引用:
原帖由 633777 於 2018-2-24 07:20 AM 發表
睇完即刻比洋葱头你!好文!寫得好真實又流畅!
NTR令人最興奮既地方就係男女必需有愛,否則女友成為痴女就無刺激可言啦!期待下文!
多謝晒😁👍
作者: 慢嘗君    時間: 2018-2-24 10:00

作者: laogoulaile    時間: 2018-2-24 17:50

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-2-24 10:00 AM 發表

正想講類似

睇開啲夫目前男主角都好難受,呢次由男主角主導,咁最好女主角要難受啲,如果佢都 enjoy 就變成好色 couple 開 party,唔係夫目前了
小弟會好好地寫,盡量避免發生呢個問題
作者: 記事本830    時間: 2018-2-25 15:16

師兄.寫得好精彩,好真實
一定支持
作者: fb6965966    時間: 2018-2-28 16:40

作者: herselt    時間: 2018-2-28 22:11

支持C兄,寫得好精彩,多謝晒!!!!!
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-1 09:41

二章

行山記

“喂,行得未啊!?”,阿輝喺大門口吹我,

“得啦,嚟緊囉,”,我喺房度慢條斯理行出嚟,

“又係你話想跟埋嚟,依家最慢嗰個又係你,強哥佢哋一早喺樓下餐廳等緊啦,”,阿輝挨住度已經開咗嘅大門,手指督住隻錶,個樣好似好趕咁,

“依家咪行囉,走喇!”,我喺佢面前經過,喺佢面上錫咗啖,行咗出門口,

阿輝平時放假好鐘意同啲朋友去行山,今日阿輝又約咗啲行山友一齊行山,我見今日又無樣做,突然好想跟埋去,所以就一早起身跟埋佢哋出嚟,

落到樓下,阿輝拖住我,急急腳向住餐廳方向行去,一到餐廳門口,已經見到強哥同細明坐咗喺裡面卡位傾緊計,而且枱面已經有兩份早餐擺好喺度,

強哥最先見到我哋兩個入嚟,“喂,呢邊啊,”,強哥係阿輝嘅舊同事,做開廚房嘅,身形矮細,雖然結實但唔算大隻,真名裡頭又冇個強字,一開始我都唔明點解佢哋叫佢強哥,問過阿輝,但阿輝只係含糊帶過,冇同我解釋清楚,我亦冇再追究,

細明背住我哋,見強哥向我哋打招呼,佢先側側地頭偷望咗我哋一下,又揼返低頭啜飲佢面前嘅凍檸茶,阿輝話過俾我知,細明份人好慢熱,但熟絡咗會變得好好傾,佢係強哥啲朋友,阿輝都係因行山所以先識佢,

“唔好意思啊,要你哋等咁耐,”,阿輝雙手合十,向強哥佢哋表示抱歉,

“唉,乜說話丫,平時都係你等我哋多㗎嘛,耐唔耐等你一次又何妨,嚟嚟嚟,快啲坐低,幫你哋嗌咗早餐啦,”,強哥招呼我哋坐低,

強哥佢哋一人坐咗一邊,阿輝叫咗我坐強哥嗰邊,佢自己就同細明坐,

“早晨,強哥,”,我坐低時向住隔離嘅強哥微一微笑,

“早晨啊,阿嫂,”,佢都對我笑咗笑,又拍咗一拍重係揼住個頭嘅細明,“同阿嫂打招呼啦,無啲禮貌,”

細明只係望咗我一眼,點咗點頭,好快隻眼又望返住佢杯凍檸茶,

“唉呀!唔駛咗客氣啦,叫佢阿敏得㗎啦,”,阿輝放好個背囊坐低咗,“最衰都係佢,搞到咁鬼遲,”,

我向阿輝做咗個鬼臉,“我已經好快㗎啦!”

“咁都叫快!?遲咗成十五分鐘啦,”,阿輝反問我,

“咁我要執嘢丫嘛,臨時臨急,都唔知有冇執漏嘢添啊,”,我反駁佢,

“唉呀,算啦,都唔怪得阿嫂嘅,“,強哥想勸交,“而且又唔係遲咗好多,”

“咪係囉,強哥就講得啱啦,我又邊有錯喎,”,我又對住隔離嘅強哥笑咗笑,

“唔係喎,遲就係遲喇,點會冇錯,你話係咪先,”,阿輝撞一撞佢隔離嘅細明,好想佢附和,但細明只係聳咗下肩,表示冇意見,“唉,問著個啞嘅,”,連細明都冇理佢,阿輝好似感到有啲失落,只好放棄責怪我,“食嘢食嘢,食完上路喇,”,

我督住自己個鼻做咗個豬樣,向阿輝伸脷,“哼,傻仔,”,

我同阿輝急急食完個早餐,阿輝望一望隻錶,“行啦行啦,最後班車就開啦,”,大家就拎齊行李埋單,趕去小巴站,

“喂,未開車啊,快啲上車啦,”,阿輝第一個衝咗上車,強哥隨後,我第三個上,最後到細明,

阿輝坐咗落車頭嘅雙人位,強哥就坐咗喺佢後面嗰張雙人位,我一上車,就行咗去同強哥坐,阿輝有啲嚇親,“吓!?”,擰轉頭轆大隻眼望住我,

我就扮返頭先個豬樣,“我唔同你坐,鬼叫你頭先鬧我啊,哼!”,我有時都會發下呢啲小姐脾氣,利申,我自認唔係啲港女,只係有時會發下呢啲係女仔都會發嘅脾氣姐,其實只要男仔肯氹下,女孩子們十居其九都會無事嘅,

“你。。。”,阿輝無言,

呢個時候細明傻傻的坐咗落去佢隔離,小巴同時亦都閂門開車,大局已定,“唉。。。你。。。”,阿輝又手指指,指住細明,細明就一臉無辜,好似完全唔知發生咗啲咩事,

強哥好健談,全程我同佢喺後面有講有笑,而阿輝就同細明喺前面靜蠅蠅,小巴喺九曲十三彎嘅山路上面飛馳,將成車人篩嚟又篩去,我驚篩咗出去,就索性繞住強哥嘅手臂,一對豪乳當然就不停挨,碰,磨,撞到佢嘅臂彎,下身嘅短褲亦漸漸移位,喺鬆垮嘅褲管內,搶眼嘅黃色小泳褲已經若隱若現,靠近強哥嗰邊嘅長白美腿亦都多次磨擦到隔離長滿腿毛,著住短運動褲嘅強哥嘅大脾,

我唔記得講,因為出門口前,阿輝話K嗰度有個隱世嘅沙灘,時而初夏,一陣我哋會有好大嘅機會會落水,為咗方便一陣落水前可以唔駛換衫,我除咗個Bra同底底,直接換上一套黃色嘅Bikini,再著上一件白色吊帶背心,外披一件淺藍色運動風褸,下身喺Bikini泳褲上著咗條鬆身嘅淺藍色牛仔短褲,雖然上身包實,但下身嘅一條長腿,喺無咗我平時比較搶鏡嘅飽滿上圍之下,就更突顯返佢嘅吸引力,雙臀有肉,加上43吋,白滑無痕嘅修長美腿,已經可以秒殺好多男人,其實喺街上,比較多啲出喺吸睛嘅會係我嘅美腿,因為由發育時期起,雙乳經常俾人拎嚟開玩笑,所以我慣咗平時出街都會盡力將長輩收埋,但美腿我卻會大方展現,所以我平時會買好多短裙短褲,甚至有啲短到我買咗返嚟先後悔,因為短得太暴露而一次都唔敢著出街,

幾乎全程車,我都繞住強哥說說笑笑,喺其他人眼中,我哋更似係一對情侶,而阿輝就全程冇回過頭望過我,靜靜地坐車,就連隔離細明撩佢講嘢佢都甚少應人,我感覺佢好似有少少嬲,

坐咗冇半個鐘車,小巴車我哋到一個涼亭處就停咗車,車上嘅人開始落車,而我同強哥傾到失晒魂,突然阿輝起身,“落車啦,總站啦,到啦,”,佢自己先行同細明落咗車,我同強哥就說說笑笑間慢條斯理咁落車,

落咗車先發覺,阿輝同細明已經行前咗一段距離,“咦喂,佢哋行咗去啦喎,快啲追返佢哋啦,”,我回神後同強哥講嘢之際先發覺,唔知係咪啱啱繞慣咗,落咗車之後我又繞實咗強哥,我速速放手,追咗上去阿輝度,

“輝啊,等埋我,”,我追到佢,並拖返佢隻手,實質我有啲怕阿輝真係嬲豬我,

我哋又行咗一段距離後,強哥先喺後面,慢慢追到上嚟,

行冇幾耐,我哋已經俾群樹包圍,深入山中,沿途風景真係好靚,我同阿輝都影咗好多相,又合照咗幾張,好快地,啱啱嘅氣氛和諧咗,阿輝拖住我,介紹咗好多植物俾我知,雖然我有專心聽,但真係唔入腦,植物名同樣我都聽完就算,只係記得有啲好靚,有啲就有啲咩藥用價值,覺得阿輝喺呢方面識咁多嘢真係好叻,

你傾我講之下又行咗成個鐘,我開始覺得熱,汗珠已掛在額頭,阿輝伸手用手指幫我抹去,“熱就除咗件褸先啦,傻豬,”

“嗯,”,我將運動褸除低,用手袖位將其綁咗喺腰上,原來我入面都已經濕晒,胸前嘅汗珠已凝聚成汗水流入雙峰之間,

我飲咗啖阿輝遞俾我嘅水後,佢同我講,“強哥佢哋行咗好遠啦,如果你重可以嘅話,睇嚟我哋要行快啲追上去啦,”

“我應該ok嘅,行啦,”,其實我已經有啲攰,但可能我重有少少嘅好強心,只好頂硬上,

追咗十幾分鐘,前路都重係未有強哥佢哋嘅踪影,突然身後就傳嚟咗強哥嘅聲音,“喂。。。。。”,

原來強哥佢哋見我哋行得慢,特登行咗去第二條路,摘咗啲野果過嚟俾我哋食,睇上去有啲似係李,綠色皮,咬落爽脆,啲果肉好軟,我覺得有啲酸,但酸後又有啲回甘嘅清甜,十分消暑解渴,

強哥見我成頭汗,笑我,“傻妹,睇嚟你要多啲運動啦,郁兩下就出晒汗咁,哈哈哈,”,隔離嘅細明聽到都偷偷地笑,俾我望見又即刻收埋個笑容,我第一次見到佢笑,佢平時傻傻呆呆嘅面孔,笑起嚟都好靦腆可愛,有啲似我個初戀男朋友,

“咩喎,人地少行山姐,平時我都有運動㗎,”,我喘住氣但又唔服氣咁講,

“係咩?”,強哥樣衰衰咁講,“咩運動先?”

“講咩啊你!?好衰㗎!人哋平時。。。”,我突然間諗起,我游水唔算叻所以好少游,跑步對於我嚟講又大“負擔”所以好少跑,做得最多嘅運動,我諗都係行嗰條返工每日必經嘅長樓梯,無言以對下,“哼,講衰嘢,嬲你㗎,”

“我冇講衰嘢啊,我問你做咩運動之嘛,”,強哥扮晒無辜,“係你自己諗咗啲咩啊?”

阿輝聽到我哋嘅對話,喺後面哈哈大笑,如果我唔係攰到喘晒氣,可能會走上去打佢兩鎚,但依家真係冇晒力,剩係可以啤住佢,見我啤佢,佢亦都醒目,可能怕我又嬲佢,佢即刻收咗聲,重拎咗支水俾我,扶咗我埋路邊嘅一塊大石,“坐喺度休息下先喇,豬豬,”,

我見有得坐當然唔會錯過,一手拎住水樽飲水,一手揼下酸痛嘅大髀,“重要行幾耐啊?”,我問身邊嘅阿輝,

阿輝過嚟,踎咗喺我前面,雙手分別幫我按下一雙小腿(事後阿輝有同我講返,原來我一坐低,可能攰到冇晒防備心,雙腳開開,褲管大開,入面嘅Bikini泳褲一覽無遺,而側邊嘅強哥細明,應該都可以睇得好清楚),“快㗎啦,我諗以依家嘅腳程,行多唔駛半個鐘就到㗎啦,”

我哋抖咗一陣,又開始行,強哥同細明當然就係一起步冇耐就又已經冇咗踪影,阿輝就陪住我慢慢行,漸漸開始聽到浪聲,到已經開始聞到海水嘅味道,“就到啦,”,阿輝拖住我,入咗個草叢,又兜咗幾兜,最後又穿過一堆有人頭咁高嘅草叢,行咗半分鐘,喺阿輝推開最後一片草時,終於嚟到沙灘,

雖然我又喘晒氣咁,但一見到個沙灘,風和日麗,浪花朵朵,海上折射住陽光閃閃發亮,成個人嘅心情都舒暢晒,氣都即刻冇咁喘,個沙灘好大,但除咗遠望過去,喺海邊踩緊水嘅強哥同細明外,竟然空無他人,

“係咪好正!?”,拖住我向前行嘅阿輝問,

“係,好靚啊呢度,”,俾眼前嘅靚景吸引住,當然第一時間就拎起咗個電話,影返幾張靚景相同自拍先啦,

阿輝已經放開咗手,行咗去沙灘中央,留低我一個人影相自拍,

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-1 09:42

我圍住沙灘海邊一路行一路影,影咗一輪先返去搵佢哋,佢哋已經鋪好晒嘢,“阿敏,過嚟坐下先喇,”,強哥大叫,“啲女仔真係一有相影就唔識攰㗎,哈哈哈哈,”,

“你又笑我喇,”,我跪坐咗喺佢哋鋪好嘅沙灘蓆上,

“唔敢唔敢,邊個都笑得,又點敢笑我哋阿敏,”,強哥解釋,

我哋又開始你一句我一句,講講笑笑,期間,因為太陽有啲猛,曬到我好熱,我忍唔住會扯開背心領口,散散熱,當然,強哥亦冇客氣,盡收眼底,

“咁鬼熱,不如我哋落水咯,”,阿輝站咗起身,除晒啲衫,剩返條底褲就行咗去海邊,細明都除剩條孖煙通跟住佢跑咗過去,剩返我同強哥,

“你唔去嘅?”,強哥問我,

“我想補下啲防曬先去,”,我喺阿輝個背囊度摷咗支防曬油出嚟,解開圍喺腰上嘅運動褸,放埋一邊,拎咗支防曬,先係搽下手臂同膊頭,之後搽條頸同背脊,

“你咁樣點搽得均勻㗎,不如除咗件背心先喇,”,強哥喺我背後講,

“咁又係喎,”,我交叉雙手,伸到背心下沿捉住衣擺,向上一拉,輕鬆將背心脫下,一對喺Bikini下呼之欲出嘅豪乳彈出,喺我高舉雙手脫衣之際,相信喺我背後嘅強哥,亦能見到兩邊突出嘅雙峰喺Bikini遮唔晒下而露出嘅波邊肉,我放好背心,伸手到背脊搽防曬,但你哋可能唔知,一對豪乳喺前面擋住,係好難正常咁搽到背脊㗎,正手又唔係反手又唔係,總之好難搽得均勻,我望咗望阿輝,佢知道我有咁嘅難處,通常平時佢都會幫我搽嘅,但佢依家好似已經落咗水,唯有自己嚟啦,

“哎,乜你搽到一撻撻咁㗎,等我幫你搽喇,”,強哥搶咗我手上嘅防曬,吱咗一大劈喺佢手心,諗都冇諗就一嘢撻落我背脊上,“嘩,好似多得制添,”,佢慌亂嘅雙手喺我背脊上不斷遊走,又係背脊又係腰,甚至搽埋上我膊頭同埋頸,手上嘅防曬太多,流到周身都係,已經有啲由我膊頭上向前流緊去我個波到,我順手將流落嚟嘅防曬塗抹喺露出Bikini外嘅乳肉上,

“嘩,你搞咩啊?”,我都開始有啲慌,因為我感覺到背脊上有大量嘅防曬向下流緊落去,我即刻跪咗起身,解開褲鈕,除低條短褲,以免俾流緊落嚟嘅防曬油整污糟,因為情況有啲緊急,都顧唔上要調整返短褲內因為行咗咁耐而走晒位嘅泳褲,除低條短褲時,泳褲已經走位到攝pet嘅攝pet,反晒邊嘅反晒邊,一對肉臀走咗一半出嚟,加上攝晒入pet pet,臀形可以話睇得一清二楚,益晒喺我身後嘅強哥,但嗰一刻我冇回頭,依家諗起都未防唔係一件好事,起碼唔駛俾我見到佢個著數咗表情,免得大家之後會尷尬,

“唔好意思啊,重手咗,嘩嘩嘩,重流緊好多落嚟,”,本嚟停晒手嘅佢又雞手鴨腳咁喺我背脊亂咁搽,“太多啦,太多啦。。。”,一路咦咦唵唵,雙手一路喺我身上亂摸,有幾次唔知係有心定無意,雙手摸到我腰間靠近腋下,手指輕輕喺我波邊擦過,我成身已經俾佢搞到油油滑滑,隨住防曬油不停向下流,已經流到近pet pet嘅位置,

為咗唔俾佢咁抽水落去(可能係我諗多咗喇),情急之下,隨手拎咗啲嘢俾佢,“你用佢抹少啲先啦,”,

強哥拎起,便用佢喺我身上由下而上慢慢抹返乾淨,“唉呀,阿敏,唔好意思啊,搞到咁論盡,”,總算啲防曬油冇再流啦,

“唔緊要,唔關你事,你都係好心姐,”,我接過強哥抹完我身嘅布後,一睇,心內“頂”咗一聲,原來啱啱抹身嘅係我件運動褸,依家成件油林林咁,唉,失策,

“我行得啦,”,我起身想行去個海度,發現強哥冇跟嚟,“你唔去咩?”,我擰轉身問佢,

“唔去啦,你哋玩喇,我留喺度曬下太陽,順便睇住啲嘢,”,強哥又瞓咗落張蓆度,

“咁好啦,ByeBye,”,我轉身去咗搵阿輝,

啲海水好冰涼好舒服,浸住喺入面好消暑,我同阿輝玩到唔捨得上岸,而細明就由我嚟咗之後冇幾耐就走咗啦,

阿輝話喺呢度有機會搵到啲海膽同海螺,一陣拎嚟sesumi一定好正,但要再出啲,因為怕我水性唔好,佢勸我上岸先,佢自己出去搵下,我叮囑佢小心啲後就返咗上岸,

“咦,得你一個返嚟嘅?”,強哥好奇地問我,

“阿輝話想出去搵啲海膽海螺返嚟一陣食,叫我上嚟先喎,”,我坐返埋蓆邊,“不過玩咗好耐,真係有啲攰,”

“緊係攰喇,行完山又游水,啲海水咁凍,因住抽筋添啊,”,強哥好心咁同我講,

說時遲,那時快,我右腳小腿開始真係有啲抽筋,“啊啊啊,真係抽啦,”

本嚟瞓喺度嘅強哥即刻彈起身,“緊係啦,運動完即刻坐低,啲血液循環唔好,肌肉好易抽筋㗎,”,佢好快坐到我身邊,見我扶住隻右腳,“你放鬆啲瞓好先,唔好亂咁郁,如果唔係其他位都會抽㗎,惡化到全身抽筋就危險㗎啦,我嚟幫你拉下佢,”,佢放平我雙腳,再將抽筋嗰隻嘅腳掌向上拗,我小腿上嘅抽筋真係舒緩咗唔少,之後佢又輕輕按摩我嘅小腿,令疼痛感慢慢消除,唔駛十分鐘,隻腳已經唔痛啦,

“我屋企以前係開跌打嘅,小小推拿同穴位按摩都識嘅,如果你唔介意,我可以幫你按兩下都得㗎,”,強哥一路按住我小腿,一路同我講,

“係咪真㗎?”,我半信半疑,

“阿輝以前同我做嘢,有時佢攰起上嚟都會搵我按兩嘢㗎,”,強哥自說自話,

“都係唔係幾好意思麻煩你嘅,”,雖然感覺佢真係識按,按下隻腳還好,但俾個佢喺我身上亂摸始終唔係咗好,

“唔麻煩!你反轉身就得㗎啦,”,強哥已經扶起我,幫我反轉咗身,

見佢咁熱情,半推半就下,我只好趴定定,俾佢按喇,

佢一開始幫我鬆下兩肩,佢手勢同力度都啱啱好,雙肩喺佢幾下手勢後,今日嘅疲勞加上平時嘅積累,真係俾佢解除晒,“得唔得啊?”,佢問我,

“得啊得啊,好舒服,鬆咗好多,”,我真心地認同佢,

佢俾我一讚,更加落力,一路同我傾住計一路喺腰背上不停落苦功,雖然難免按背脊時會俾佢掃到兩下因反瞓喺蓆上而兩邊擠壓咗出嘅乳肉,但真係好舒服,所以就由佢抽兩下水喇,

背上腰上都俾佢按至鬆透,我成個人輕鬆咗不少,慢慢地,睡意就嚟咗,同佢嘅對答中,漸漸變成只有佢講,最後佢嘅幾句說話亦變成模糊,我便進入夢鄉了,

可能我只係啱啱入睡,身上仍會有啲知覺,突然身上嘅痕癢令我慢慢清醒,因為太陽都幾猛,加上啱啱瞓醒,我雙眼無法即時張開,眼縫中,我見到有個人伏咗喺我心口,而心口處正傳嚟陣陣嘅痕癢,我知道係有人正喺度食緊我個波,

我伸手想去推開佢,“唔好啊,”,眼睛續漸適應咗強光,我見到趴咗喺我胸前嘅竟然係細明,“你做乜嘢啊!?”,我推開佢後,第一個反應就係想遮胸,我用雙手努力想遮住嗰一對完全冇可能遮得晒嘅豪乳,我上身一絲不掛,Bikini Bra Top已經唔知飛咗去邊,下身雖然有著,但都已經鬆鬆散散,明顯有俾人郁動過嘅痕跡,我驚慌失措下,只能用雙眼不停喺地上搵我個Bra Top,直至細明轉身喺佢身後拎返個Bra Top俾我,我一手搶返,顧唔及一對豪乳又暴露喺佢眼前,手忙腳又亂咁整理返個俾人整到亂晒嘅Bra Top,以方便著返,一對豪乳就隨住我嘅動作不停喺胸前晃動,幾經辛苦,先至將其著好,

檢查咗冇再有露點後,我望住細明,“你知唔知你咁做係唔啱㗎?未得人同意就除人啲衫,重要。。。重要。。。”,我講唔落去,因為呢刻我開始由驚慌到變咗有少少怕醜,諗起佢啱啱食我個胸時嘅情景,令我講唔出佢食我個波嘅台詞,淨係識得用雙手護住個胸,“知唔知我可以報警拉你㗎!?”

“唔。。。唔。。唔係我啊,”,細明竟然反駁,

“唔係你!?明明頭先我就親眼見到你食。。。食。。。”,我又低頭唔敢望佢,

“係。。。係。。。係。。強。。強哥先㗎。。。”,細明脫口而出,“係佢搞你先㗎。。。”

“吓!?強哥!?”,我俾佢搞到有啲糊塗,

“佢。。。佢。。。”,細明慢慢將頭先發生嘅嘢轉述返俾我聽,事情係由我瞓著開始,而且,原來我已經瞓咗成個鐘,

強哥幫我按緊背脊途中,見我無回佢話,又無晒反應咁,大概估到我瞓著咗,“阿敏,不如我幫你按返隻腳丫,”,呢句好明顯係試探緊我,見我冇回應,佢就擅自爬到我腳邊,開始由小腿按起,佢按揉嘅方式,慢慢變成咗撫摸,摸住我一對修長嘅小腿,“嘩,阿敏,你對腳真係又白又滑,摸到人著晒火,”,好明顯佢嘅說話我根本聽唔到,而且見我冇應佢,他已經確認咗我已經進入夢鄉,佢甚至烏低頭,喺我腳板上用力一索,“嘩,好香啊,正,”,佢由小腿摸到落我腳指,又玩咗陣我嘅腳指,玩到厭咗又摸返上我小腿,“咁靚嘅腳曬傷咗就可惜啦,我幫你再搽啲防曬油啦,”,強哥拎起頭先嗰支防曬,又吱咗好多喺手,今次佢醒啦,冇即刻撻上嚟,而係任由啲油喺佢手指罅流出,慢慢滴落我雙腳,好快,我雙腿就滴滿一撻撻嘅防曬油,佢用一對油林林嘅手,喺我雙腳上面肆意地遊走,將防曬油塗滿腳上每一吋肌膚後,又變返撫摸,摸住我一對變得油油滑滑嘅玉腿,佢越摸就越上,喺我大髀間不停遊走,

“不如我幫你按下個pet pet喇,去下水腫,嗰petpet望落去會結實啲㗎,”,佢繼續自說自話,明知我瞓著咗但都要講,可能係諗住事後如果俾人發現,佢都可以當作係我默認咗,

佢口起手落,一手就揸咗落我對肉臀度,隔住條包唔晒我嘅肉臀嘅泳褲,將其搓圓㩒扁,玩弄一番,佢越嚟越大膽,手指已經由泳褲邊慢慢越摸越入,最後成隻手都入晒去,真真正正摸玩我嘅pet pet,“阿敏,你個pet真係好彈手喎,如果後入,撞起上嚟一定好過癮,”,強哥講嘅嘢越嚟越露肉,手指公開始攝咗入我pet pet罅度,上下抽動,肆意咁玩我嘅股罅同屎眼,當然,俾佢咁搞嘅我仍然一啲知覺都冇,如果有睇我前作嘅,都知我一瞓著,就好難醒㗎喇,何況今次玩到咁攰,肯定瞓得重冧,

強哥見我咁都冇反應,索性成個人騎咗上我大髀度,將泳褲邊向中間拉埋,集合晒喺我pet pet罅中,一對俾佢玩到油林林嘅肉臀就幾乎暴露晒出嚟啦,“嘩,呢對屎忽真係迷人,肯定好多男人都想騎下,”,佢講完後即刻企咗起身,手腳利落,內外兩條褲同時俾佢拉下,佢強哥嘅稱號終於知道由來啦,佢個人生得唔高大,但胯下之物,就連男人見到都覺得強,喺亞洲人中甚少有人可以得其上天所賜,

佢褲一除又立即騎返上我大髀,“俾我騎下好唔好啊?”,佢未講完,一條發熱嘅巨物已經壓到我油油嘅pet pet之上,佢用佢喺我pet pet上磨嚟磨去,又用嗰個大龜頭頂入我嘅臀肉內,甚至想將佢條肉棒放喺我pet pet罅上抽插,但由於有條泳褲喺度阻住,佢插得唔係太過癮,於是佢將嗰條已經俾佢拿埋咗一注嘅泳褲拉高,再將肉棒放喺pet pet罅上,又將泳褲放返落去,咁樣,泳褲嘅彈性就會將佢嘅肉棒壓得越嚟越入,深深埋咗入我股罅度,早已俾佢玩到油林林嘅股罅同肉棒一結合,佢就忍唔住抽插起上嚟,

“嗚。。嗚。。嗚。。”,強哥越插越快,雙手亦無得閒過,喺我肉臀上揉捏,就咁抽抽插插咗十分鐘,強哥先至將發紅跳動嘅肉棒喺我股罅中抽出,

“敏,不如幫你按埋對大波波啦,推開啲乳腺,可以防癌之餘,重可以幫助發育㗎,雖然你都已經好大對波啦,嘻嘻嘻,”,佢一路奸笑,一路反轉我,一反正,佢逼不及待一手就揸咗上嚟,佢下身仍然騎住我,肉棒就頂住咗喺我肚腩上,佢隔住個Bra瘋狂地揸咗一輪,“阿敏啊,上啲油推效果會好啲喎,”,佢故技重施,又喺我心口落咗啲防曬油,“唉呀,你呢兩塊布,講真,真係多餘,遮咗好似冇遮咁,成個波都吱咗七八成出嚟喇,咁重著嚟做咩丫?”,佢伸出一隻手指,拉起條Bikini帶,一秋一秋咁,隨住佢嘅拉動,罩杯牽引住大波波,俾佢整到浪浪下,“你個姣婆!平時去沙灘就係咁樣著去引啲麻甩佬㗎啦!?浪住個波喺沙灘行嚟行去,等啲男人昅住你嗰時,你係咪就覺得好過癮啊!?個西有冇流晒水啊!?”,講完佢就放手,任由條Bra帶彈返落我心口,“啪”一聲,重重彈落豪乳上,泛起一片片漣漪,

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-1 09:42

“呢兩塊多餘嘢就拎開喇,”,佢伸手解咗我Bikini上嘅結,單手執住Bra Top嘅下沿,用力向上一扯,一對豪乳即時彈出,Bikini俾佢隨手一飛已經唔知飛咗去邊,佢趴咗落嚟,雙手撐喺我兩腋之下,咀已經靠到我乳頭上,一開始只係又吸又啜,越食越興奮下變成輕咬,敏感嘅乳頭俾佢咁樣刺激下,熟睡中嘅我都忍唔住“嗯”咗一聲,嚇到佢即刻鬆開咀,靜靜地望住我,見我又無晒反應後佢先至敢再次行動,

“嚇得我丫,”,強哥冷一冷靜過後,雙手又再次唔規矩,捧起我對波,又揸又摙,“錫下個波就有反應,估你都係淫西嚟㗎喇,靜話搭車就係咁請我食波餅,如果唔係阿輝坐喺前面,我一早就想揸到你好似頭先咁呱呱叫叫啦,”

強哥下體慢慢移咗上嚟,“等我用條勁嘢嚟懲罰下你個淫娃啦,”,佢將大肉棒往雙峰之間一送,兩手揸住大波波向中間推擠,肉棒整條就埋入其中,佢挺身抽插,“波都屌得多,咁正嘅你係第一個,又大又林,重要大到可以包晒我條子孫根嗰下攞命,”,佢越插越大力,撞到啪啪聲,一插就停唔到,喺我對豪乳夾擊下,強哥好似爽到唔想離開,不停策騎,每下都又快又狠咁抽插咗十幾分鐘,我嘅大波波都已經俾佢撞到紅晒,“嗚。。。。忍唔住啦,爽過屌西啊,依家就派晒俾你呢對大淫波上面喇,”,強哥最後用力插咗兩下,一股熱熱嘅精液就射入我雙乳之間,等到強哥發射完畢,雙手一放開,一堆熱燙汁液喺心口擴散流出,強哥用我對波抹乾淨條嘢後,站起身,隨手拎起我件運動褸掉咗喺我心口,對一直都坐喺隔離睇嘢嘅細明講,“你自己要玩就自己抹返乾淨佢,我落水沖沖個身先,”,講完拎起條褲就行咗去,

起初細明只係靜靜地坐咗喺度唔敢掂我,但諗諗下如果我起身見到成身嘢都會知咩事,所以佢輕輕手拎起件衫,想幫我抹返乾淨先,

佢清潔乾淨,重走去幫我洗乾淨件衫先至返嚟,見我重瞓緊,望咗我好耐,見我重係冇反應,由於佢重係青頭仔,於是忍唔住有伸手偷偷揸咗我波波兩下,又從來都未試過見到真正女仔嘅下體,色心加上好奇心驅使之下,佢大膽咁分開咗我雙腳,揭開咗泳褲,偷望咗兩眼,佢嘅口供係只睇咗兩眼並冇其他行動,到佢膽粗粗又返咗上去揸波波之後,想學AV啲男優咁食下波波,lam下粒lin lin,點知lam lam下太入神,lam到整醒咗我都唔知,

以上就係佢講嘅經過,我聽後當然係火都嚟埋啦,但證據又無晒,口講又無憑,喺呢度就更加搵唔到人證喇,我知道就算報警,十居其九都好難告得入,

“阿輝呢!?重未返嚟啊?”,我問身邊嘅細明,

佢只係搖搖頭,

“呢件事我可以當冇發生過,但係你要同我保守呢個秘密,唔好俾阿輝知,”,我同細明咁講時,只見佢不停點頭,“而且強哥返嚟,你都唔駛同佢講我發現咗呢件事,”,

佢見見我咁講覺得好驚訝,“吓!?點解嘅?”,

“你真係傻啊,”,我大大力拍咗佢個頭一下,“你用個腦諗下喇,好明顯一陣強哥返嚟都會扮無事發生㗎啦,但如果你同佢講咗咪盞我同佢嘈鑊勁嘅,到時咪連阿輝都會知囉,”,佢搓住個頭點咗下頭表示同意,“如果搞到上差館,你同我都唔好過㗎咋,”,我將食指擺喺咀唇上面,做咗個唔好講嘢嘅手勢,

“阿輝,”,細明見我向佢身後大嗌,即刻擰轉頭望咗望,原來阿輝同強哥已經一齊行緊返嚟,

“你點解會同強哥一齊返嚟嘅?”,我只係望住阿輝,眼尾都冇望到強哥一眼,

“哦。。。強哥見我咁耐都未返,落咗海嚟搵我之嘛,”,阿輝解釋道,

“咁有冇收獲啊?”,我問,

“一隻都搵唔到,唔知漂晒去邊,”,阿輝聳聳肩,表示無奈,

“唔緊要啦,我哋重有其他嘢食㗎嘛,”,我安慰佢,

“咁你有冇悶親啊?坐咗咁耐。。。”,佢問

“唔會啊,我。。。我啱啱太攰,瞓咗陣,”,我只想佢知我瞓咗嗰部份,就連強哥幫我按摩嗰part都冇講到佢知,

“咁你重駛唔駛我同你出去玩多陣?”,阿輝,

“唔駛啦,玩到又攰咗,一陣行唔返出去,”,我向阿輝笑咗笑,

“哈哈哈,咁又係喎,”,阿輝坐低咗,“咁我都抖下先,”,

“咁我同細明去沖下個身先,成身海水黐立立,好唔舒服,”,強哥同我地講咗聲後,就同細明行咗入樹林中去,

“嗰邊有條河,咁啱可以沖下身,一陣等佢哋沖完我哋都過去沖下丫,好嗎?”,阿輝問我,

“好丫,”,我攬住身邊嘅阿輝,一齊望住個海,

過咗一陣,強哥佢哋就返咗嚟啦,

“我哋行咯!”,阿強拉咗我起身,執拾細軟,向樹林中行去,入咗樹林,行冇幾耐,真係有條河喺度,流水清徹透底,而且河邊重有個凹位,形成咗個天然水池位咁,啱啱好夠我同阿輝坐喺中間,

阿輝開始除衫除褲,“你都快啲除喇,呢度唔會有人㗎,放心喇,”

“嗯,”,我點頭,解去Bikini,赤條條行入水池中,啲水好凍,重凍過出面啲海水,我用手掌捧起啲水,拍拍個心口,再慢慢坐咗落去,又再捧起少少,湊到嘴邊,飲咗入口,河水竟然清甜無比,呢個時候阿輝都入咗嚟,佢坐咗喺我身後,攬住我,

“呢度真係好舒服啊,如果可以一直同你喺呢度就好啦,”,我摸住由背後伸手攬住喺我腰上嘅阿輝嘅雙手,

“我都希望可以係咁,”,阿輝將下巴掛咗喺我膊頭上,

我擰轉頭錫咗佢一啖,佢回返我一啖,你一啖我一啖,越錫越激情,阿輝隻手已經開始撫摸我雙豪乳,另一隻手已經摸向我胯下,輕輕按摩我敏感嘅陰核,“老婆,點解你下面咁快就濕晒嘅,”,阿輝由濕吻,變咗喺我耳邊輕吻,“啊。。。老公,我想你摸我。。。嗯。。。”,我避而不答,原因係啱啱聽細明敍述經過時,我心中雖然羞澀,但更內在之處卻泛起一絲絲嘅興奮,無意間,小妹妹已形成如此多汁嘅情況,

阿輝要我起身,佢叫我烏低身扶住岸上嘅大石,佢就由後面舔食我嘅水穴,“啊。。。”,我忍唔住叫咗出聲,但馬上用手摀上,怕再叫出聲會俾人聽到,阿輝喺我背後不停又錫又啜,搞到我好high,“嗯,老公,輕手啲,我會忍唔住想叫㗎,”,我擰轉頭細細聲同佢講,但佢錫得更激烈,我又再次忍唔住叫咗出嚟,“啊。。。”

淫穴已經俾佢錫到流晒水,佢突然起身,雙手扶住我個pet pet,一條粗棍對準洞穴,龜頭啱啱進入,我又high到要即刻伸手去摀住個咀,

肉棒越插越入,直至沒入深處,有一隻手突然拉開我摀住咀嘅手,“你叫出嚟喇,呢度邊有人會聽到丫,”,身後嘅阿輝講完後快速地抽出大棒,又慢慢插入,重覆幾次,我已經俾佢挑起性慾,“啊。。。老公,好爽啊。。。插多啲,插多啲。。。我想你插死我。。。。嗯。。。”,我扭腰不停向後頂,阿輝亦開始配合,樹林中,傳嚟我哋肉體碰撞嘅回音,響遍我俾佢插到高潮嘅呻吟聲,

我同阿輝喺呢片大自然中,快活咗大概半個鐘,喺同佢一齊高潮嘅完美結局下,樹林又回覆平靜,我哋幫對方沖乾淨身後上返水面,阿輝著好衫之後,見我重喺個背囊度左摷右摷,問我乜嘢事搞咁耐都唔著衫,

“死火啦,我個bra好似漏咗喺屋企啊,”,我著急地繼續喺個袋度摷,

“唔係掛,我幫你搵下喇,”,阿輝拎住個袋,又將啲嘢摷晒出嚟放喺地下,但搵到個袋空晒都唔見個Bra,“唉。。。睇嚟都係冇帶㗎啦,”

我扁住咀,“最衰都係你喇,係咁吹人出門口,搞到我唔記得拎啦,”,我度住步,好心急咁嘅樣,

“唉呀。。。唔怕喇,一陣著返件外套咪得囉,”,阿輝氣定神閒,

我拎起頭先俾細明拎咗去洗嘅外套,扁住嘴喺佢面前“養養”下,

“嘩,點解會咁㗎,”,阿輝表現得好驚訝,

“咁依家點算喎,”,我急到有啲想喊,

“咁。。。咁。。。咁都冇計㗎,”,阿輝都好無奈,“你快啲著返其他衫先啦,”,

“唯有係咁喇,”,有其他衫著都好過無啦,但係呢個時候我先發現。。。

“啊。。。。。。”,我又發出一聲慘叫,

“又咩事?”,阿輝本嚟執緊啲嘢入袋,都即刻抬頭望住我,

今次我真係喊咗出嚟,“嗚嗚嗚。。。。。”,

阿輝即刻掉低個袋走埋嚟,“咩事啊,傻豬,”,佢幫我抹去眼上嘅淚珠,

“嗚嗚。。。底。。。鳴。。褲。。。嗚。。。”,我喊到收唔到聲,

“吓,底褲都冇帶啊!?咁大蒙㗎,”,阿輝一講完,我喊得重勁,“sor,sor,sor,我唔係咁嘅意思,”

阿輝氹咗我好耐,我先至收到聲,冷靜返,唯有認命,剩係著返條短褲同背心,都總好過唔著嘅,

我同阿輝返咗去,強哥佢哋已經執好晒嘢,“搞咩搞咁耐啊,”,強哥見我哋慢慢行返嚟就過嚟問候下,我見佢行緊過嚟途中,好似偷偷望咗我心口一眼,我對奶咁突出,佢應該好清楚見到我上身真空緊,但希望佢冇發現我下身都係無著喇,

“喂,阿敏你眼紅紅咁嘅,喊過嚟啊?係咪阿輝蝦你啊?”,強哥觀察入微,俾佢發現我有喊過,

我搖搖頭,“冇事啊,你放心,”

“哦,無事就最好喇,時間都唔早啦,我哋要回程啦,”,強哥講完,回頭同細明會合,佢哋兩個又行喺最前面,而我同阿輝就繼續緊跟其後,

今次佢哋冇好似啱啱嚟咁行得咁快,而係行喺我哋前面十零米左右,強哥不時重會回頭俾啲鼓勵說話我,“慢慢行啊”,“唔駛急啊”,

其實我重想佢哋好似今朝咁,行快啲重好,咁樣我就唔駛咁尷尬,畢竟由我發育後,一對大波波對我嚟講都留下咗唔少心理壓力,平時我盡量會將佢收埋,唔想啲人嘅注意力落咗喺佢度,但今日啱啱相反,我竟然就咁真空著住件背心周圍走,起初想用手遮一遮,但發覺咁嘅姿勢行路好唔自然,重更加覺眼,好彩嘅係呢度重係深山,根本冇乜人,所以我就索性放返低雙手,快快脆行完重好,平時喺屋企都冇所謂,但篇篇今日竟然會喺街度嚟個上下真空,再加上今日下袖發生嘅事,我真係覺得今日係我一生中最奇恥大辱嘅一日,

我哋嚟到小巴站,前面有一班後生仔已經喺度等車,見我哋行緊過去,突然就開始交頭接耳,好明顯佢哋已經發現咗我一對飛住釘嘅豪乳,我下意識地又伸手護胸,到我哋上咗車,阿輝好醒目咁帶咗我去最後嘅雙人位,要我坐入面,佢就坐喺出面,但沿路行入車箱,早過我哋上車嘅嗰班後生仔,無一個無望過我一眼,其中有個大膽啲嘅重一路死望住我個波,直到我坐低為止,之後佢哋又一陣細聲講大聲笑,我知佢哋一定係討論緊我,

我伏咗喺阿輝身上,隨住小巴嘅晃動,我哋漸漸出返市區,由於我唔想喺多人嘅地方停留太耐,好彩小巴站亦離家不遠,同強哥佢哋匆匆道別後,就繞住阿輝隻手急步行返屋企,沿途當然重係有好多隻眼睛想姦淫我,

終於返到屋企,一路上緊張嘅心情終於都舒緩落嚟,我坐咗落梳化,成個人軟晒,今日嘅體力同精神上都已經透支,

阿輝都坐咗落嚟,但一坐落嚟佢對手又開始行動,對我上下其手,雖然我有啲唔想,但我已冇力反抗,任由佢擺佈,佢嘅手只係伸入褲管就已經可以直接摸到我嘅妹妹,奇怪嘅係雖然我係諗住唔想搞,但佢一伸手入去一摸,我竟然即刻有股觸電嘅感覺,好似我早就已經準備好,熱定身一樣,佢嘅輕輕一碰,我已經有要高潮嘅情緒,

“老婆,點解你呢度已經咁濕嘅?”,阿輝伸出隻手,佢兩隻手指間已經沾滿咗我嘅愛液,“唔通你其實都好享受暴露嘅快感?”

我唔想聽到佢講呢啲衰樣,即刻用咀塞住佢個咀,攬住佢狂錫佢,

阿輝又重新將手指放回淫穴上,搓咗幾下,我已經快要高潮啦,我挺起纖腰,配合佢嘅搓揉扭住腰,好快我就俾佢搞到高潮咗,最後,喺佢挺棒想進入時,我已經攰到唔想再郁啦,今日嘅疲累,已經令我昏昏欲睡了,就連佢嘅插入,我都只係喺最後嘅意識中感受到,隨住佢嘅抽插擺動,我已漸漸入睡,只能喺睡夢中繼續享受佢抽插帶嚟嘅高潮。。。高潮。。。。。再高潮。。。。。。
作者: lulanto67    時間: 2018-3-1 12:11

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-1 14:16

多謝支持😙
作者: dingdongdance22    時間: 2018-3-2 00:31

作者: 633777    時間: 2018-3-2 05:53

作者: 慢嘗君    時間: 2018-3-3 09:25

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-4 09:20

引用:
原帖由 633777 於 2018-3-2 05:53 AM 發表
精彩啊!色文就要有强哥呢d賤賤地既人至好睇!重要係大炮:smile_30:
會沈睡到似昏迷既女友真係最啱用黎凌辱!
但由於係女主視覺所以瞓著左比人攪既過程有d辣手!今篇强哥又楂又插波好正,但講到甘詳细 ...
多謝你嘅意見,小弟會再參祥下
作者: Eddyo    時間: 2018-3-7 23:45

引用:
原帖由 laogoulaile 於 2018-3-1 09:42 AM 發表
“呢兩塊多餘嘢就拎開喇,”,佢伸手解咗我Bikini上嘅結,單手執住Bra Top嘅下沿,用力向上一扯,一對豪乳即時彈出,Bikini俾佢隨手一飛已經唔知飛咗去邊,佢趴咗落嚟,雙手撐喺我兩腋之下,咀已經靠到我乳頭上,一開 ...
強哥果段描述超正, 期待新一集!!
作者: stephencow    時間: 2018-3-8 00:57

作者: jabichan    時間: 2018-3-9 17:58

寫得好真實,俾個洋蔥頭你
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-10 20:26

引用:
原帖由 stephencow 於 2018-3-8 12:57 AM 發表
未睇哂都要俾個讚你 
咁你睇晒未?有冇咩意見?本人虛心接受
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-10 20:26

引用:
原帖由 jabichan 於 2018-3-9 05:58 PM 發表
寫得好真實,俾個洋蔥頭你
多謝😙
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-11 00:26

小插曲

今日,我同我嘅好閨密小魚一齊去咗XX廣場行街,

小魚係我由細玩到大嘅青梅竹馬,由於佢細細個就生得眉清目秀,白白淨,經典嘅一個小生樣,所以從小學到中學時期都有好好嘅女人緣,係學校中數一數二嘅校草,甚至乎聽過佢喺中四嗰年,竟然有位女老師喺情人節當日偷偷地送咗盒朱古力俾佢,呢件事當年哄動佢哋全級師生,更是傳至全校,成為學校歷年神話中嘅其中一件,

小魚大我一年,我記得喺我六歲嘅時候,我們一家遷居至新屋,小魚家就住喺我隔離,由於係隔離鄰舍,小朋友時期嘅我哋好快就熟絡咗,做咗好朋友, 小學中學都係同一所學校,相識至今已經十九個年頭,

小魚由細到大,基於生得靚仔,而且學業都係名列前矛,身邊總係有不少女生圍繞住佢,但往往最親密嗰個都只會係我,其他女仔佢都不放在眼內,而我本身樣貌身材亦絕對係校中嘅校花之列,郎才女貌,猶如天作之合,好多同學都會以為我哋係一對情侶,但偏偏我同佢嘅感情一直都只能係友達以上,戀人未滿,

直至到佢中學畢業嘅嗰一日,佢突然向我表白,說出佢心中一直埋藏已久嘅秘密,

當時嘅我聽完佢向我嘅徐徐道來,挖心掏肺,一字一句都震撼咗我個心,原來佢由細到大,除咗屋企人之外,一直隱瞞所有人至今都冇公開嘅秘密,佢今日將佢講咗俾佢認為最好嘅朋友(即係我)知,原來佢係同。性。戀。者,

佢屋企人一開始知道呢件事時都好難接受,但由於佢係獨子,變相屋企人都十分遷就佢,久而久之,就慢慢接受咗佢嘅情況,但佢自己本身都唔太想有人知佢有咁嘅問題,喺佢同屋企人嘅相量之下,喺佢完成中學課程之後,會帶佢到泰國最好嘅整形醫院,進行變性手術,

而當時佢就係想喺過去做手術之前,將呢件事話俾佢最信任嘅好朋友知,希望我會接受佢呢一個決定,而且可以繼續同佢做朋友,

我聽到呢件事嘅來龍去脈之後,一開始都表示有啲接受唔到,但同佢咁多年嘅感情,驅使我應該要去支持呢位朋友,知道佢明天就要上飛機,我同佢相擁而泣,好似一對好朋友將要永別一樣,佢話佢唔想我第二日去送機,希望喺佢有新嘅身份之前,呢一次係我哋最後見嘅一面,佢想我陪住佢,過完呢個最後的夜晚,我哋徹夜未眠,傾通頂,傾返好多有甜有苦嘅往事,直至天光嘅一刻,我哋喺屋企門口嚟咗個最後擁抱,給上我對佢最後的祝福之後,各自紅著眼返到自己嘅屋企,我倒睡床上,淚水不斷流出,已喊濕大半個枕頭,喺依依不捨嘅情緒下,哭累而睡,

時光飛逝,一年多時間過去,我中年畢業,升讀咗大學,喺呢一年多中,由於小魚嘅雙親陪佢過咗泰國,隔離小魚嘅家門都從未打開過,

有一日,課堂鐘響起,我早早坐喺課室中等上堂,隔離坐咗班男同學,

“喂,你哋知唔知啊?今日我哋有個插班生會嚟上堂喎,”,男同學A,

“我知啊,有聽講過,而且係個靚女嚟添喎,”,男同學B,

“真係?”,男同學C,“有幾靚女先!?有冇我哋阿敏咁靚先!?”男同學C含情脈脈望住我,

“咁就緊係冇你個阿敏咁靚啦,哈哈哈。。。”,男同學B,“邊個唔知你媾緊我哋系花阿敏丫,哈哈哈。。。”,其他幾個男同學都一齊哈哈大笑,

“阿敏就緊係最靚㗎啦,”,男同學C又對我單咗下眼,我就做返個鬼臉俾佢,

呢個時候,全班嘅目光,無論男男女女,都望住課室門口,皆因門口嚟咗個女仔,佢正回頭向身後嘅兩個男同學微微鞠咗個躬,輕聲講咗兩句,應該係嗰兩個人幫佢帶路,而向佢兩個道謝中,

嗰兩個人同佢道別後就走咗啦,佢轉回身走入課室,所有人嘅目光好似都冇離開過佢,如此清新嘅身影,束住一條整齊嘅小馬尾,秀長嘅眉毛,高挺嘅鼻樑,小嘴搭上尖下巴,加上一雙大眼睛,一米七左右嘅高佻身型,著住件貼身嘅T-Shirt,手臂纖幼,上圍卻豐滿,喺一條花花小短裙嘅襯托下,雙腳更顯修長,玲瓏浮凸嘅身材,行起路上嚟秀麗又帶有少少性感,如此完美嘅女仔,連我都望到有啲入神,

佢一路步入課室,一雙大眼睛就不停喺課室中搜索,好快地,我同佢就四目相投,

我知我係第一次見呢個女仔,但望住佢隻眼卻俾我有一種好親切嘅感覺,佢見到我望住佢,佢即刻俾咗一個歡欣嘅笑容我,而且快步行咗過嚟,

“阿敏,”,個女仔直接坐咗喺我隔離,而且叫得出我個名,就好似一早就識我咁,但我只係呆呆咁望住佢,腦海中完全回憶唔起佢係邊個,而佢亦冇再出聲,只係一直望住我嘅雙眼,

“你哋識㗎!?”,旁邊嘅男同學C疑惑咁問我,但我冇答佢,只係呆呆咁望住眼前嘅陌生人,

“阿敏,”,一把甜甜的可愛聲音由嗰個女仔口中發出,但佢又只係叫我個名,而冇下一句,但由佢眼中,我見到有些許淚水正慢慢湧出,

我開始意識到啲嘢,“你。。。你。。。”,我嘅雙眼唔知幾時,淚水亦已流出,“你。。。你。。。”,我開始啜泣而講唔到嘢,

見嗰個女仔只係點點頭,淚珠亦已滑下,

“你。。。你。。。”,淚水流下,滑過我帶著微笑但抖動著的嘴唇,

女仔點頭點得更激烈,淚水已崩潰,

我撲上,就是一個深深的擁抱,佢亦緊緊與我相擁,我哋兩個哭成淚人,但全班同學都唔知發生咗咩事,紛紛交頭接耳,

片刻過後,我哋先慢慢平復落嚟,

“阿敏,我返嚟啦!”,

“嗯,welcome back,”,我知眼前嘅人就係小魚,而且係全新嘅小魚,
作者: Eddyo    時間: 2018-3-11 14:10

引用:
原帖由 laogoulaile 於 2018-3-11 12:26 AM 發表
小插曲

今日,我同我嘅好閨密小魚一齊去咗XX廣場行街,

小魚係我由細玩到大嘅青梅竹馬,由於佢細細個就生得眉清目秀,白白淨,經典嘅一個小生樣,所以從小學到中學時期都有好好嘅女人緣,係學校中數一數二嘅 ...
好吾好跟著發展磨豆付!!
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-12 13:45

引用:
原帖由 Eddyo 於 2018-3-11 02:10 PM 發表

好吾好跟著發展磨豆付!!
可能唔只咁簡單呢,嘻嘻😁😁
作者: golowai5000    時間: 2018-3-12 16:27

好文!寫得好真實又流畅!
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-14 05:06

引用:
原帖由 golowai5000 於 2018-3-12 04:27 PM 發表
好文!寫得好真實又流畅!
多謝支持😙
作者: 633777    時間: 2018-3-14 08:21

作者: wms004    時間: 2018-3-16 00:14

一直都係cd rom, 但呢個故真係要留言,真係好正,希望唔好爛尾,俾心機寫落去呀~~~~~~
作者: 艾斯    時間: 2018-3-16 10:55

好看,期待多肉戲
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-17 21:30

引用:
原帖由 633777 於 2018-3-14 08:21 AM 發表
出人意表出左個變性同性戀美女,那當可以明證甘追女主啦!
睇到佢入班房見女主個段身边果d色色眼光,
講磨豆腐我更期待佢為救女主而作出犧牲任人魚肉啦!
期待更新....
人地都為咗做女人走去變性,又點會返嚟追女仔呢,緊係出去搵仔啦🤣
至於磨唔磨豆腐就要大家留意小弟以後嘅作品啦,
大綱我已有所構思,包你哋之後會有驚喜😁
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-17 21:32

引用:
原帖由 wms004 於 2018-3-16 12:14 AM 發表
一直都係cd rom, 但呢個故真係要留言,真係好正,希望唔好爛尾,俾心機寫落去呀~~~~~~
多謝cd rom都出嚟留言😂😂😂
我會好好地寫落去
作者: PasuLaw    時間: 2018-3-18 23:31

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-21 01:06

小魚的啟發(上)

兩個嫚妙嘅身影,吸引住街上無數男人的目光,

我同小魚,相約咗一齊出嚟行街,有時我繞住佢隻手,有時佢又拖住我,兩個人有講有笑,喺街上行走,旁人都會認為我哋係一對感情好好嘅閨中密友,但萬萬想唔到,小魚喺幾年前都重係堂堂嘅男兒生,

由大學同小魚相認返之後,眨眼又過咗五年幾六年啦,比起一開始,我早已習慣依家嘅小魚啦,佢亦都好快適應咗依家呢個身體,做咗幾年女仔,以前男仔嘅影子亦已不復存在,根本係一個比我更識做女仔嘅女仔,喺呢幾年內,交往過嘅男朋友,據我所知嘅,前前後後都換咗幾次畫,依家追求緊佢嘅就更係數唔晒,可能佢做過男孩子,所以佢對點樣俘虜一個男仔嘅心好有心得,佢亦都有教過我好多,喺佢嘅教導同影響下,我前幾任男友個個都對我死心又塌地,而當我認識咗阿輝後,反對聲音最多嘅就係佢,大學一畢業,為咗唔俾我繼續喺同阿輝一齊嘅公司度part time,更為我介紹安排咗新工作,希望我見少啲阿輝,佢亦勸過好多次要我同阿輝分手,但我對阿輝嘅愛卻始終保持住一份盲目,無法解釋,一直傻傻的愛著他,

“喂,你睇下,GXX又出咗支新唇膏喎,我哋入去睇下丫,”,小魚拉住我,衝咗入一間名牌化妝店內,

“咦,呢隻色都幾好睇喎,”,小魚將新品唇膏tester喺手背上輕輕畫咗一下試色,小魚對化妝都好有學問,技術甚至比我更好,

“係喎,好似幾襯你喎,”,我湊上,給予評語,“而且呢隻色今年都好興㗎,有好多韓國女仔都鐘意用呢隻色,”

我同小魚七嘴八舌,討論得興起,冇為意身後企咗個人,

“兩位小姐,你哋好啊,駛唔駛我幫你哋介紹一下呢隻唇膏呢?”,身後嘅人突然出聲,

我同小魚都齊齊嚇親,擰轉頭一望,原來係個男sales,

“你哋好,我叫Frankie,等我同你哋講下支唇膏啦,。。。。。。”,Frankie,一口氣講咗好多關於出處同成份嘅介紹,我有認真嘅聽,但見小魚卻係一副漫不經心嘅樣子,佢只係一直望住Frankie,

由Frankie出現,我已經留意到,小魚已經突然進入咗作戰狀態,同Franie嘅交談中,佢嘅聲音突然變得溫柔,時不時都望住人哋隻眼,身姿輕擺,好幾次都故意輕碰對方,種種跡象,都表示出佢已對Frankie嗒晒糖,Franie生得高高瘦瘦,面容俊朗,說話時總掛住陽光嘅笑容,的而且確係靚仔小生一名,

小魚喺佢嘅推介下,又買多咗幾樣化妝品,及時,更喺Frankie嘅由說下,申請咗入會VIP,我見佢喺填寫個人資料時,喺聯絡電話一欄處,填上電話號碼後,喺號碼後面畫咗個小小嘅愛心圖案,

佢付費後,我哋離開商店時,佢重偷偷回頭望咗望Frankie,“我知道,佢今晚一定會打電話俾我,嘻嘻,”

“好心你啦,成日發晒姣咁,不如快啲正正經經搵返個男朋友喇,”,我輕輕撞咗佢一下,

“你鋪話法丫,”,小魚用食指喺我額頭輕輕一點,“做女仔,緊係要喺後生時多試試唔同男仔啦,如果唔係又點會知邊類型會啱自己先得㗎,”

“哼,我早就搵到喇,”,我得意地望住佢,

“你話你嗰個阿輝啊!?”,小魚擘大隻眼望住我,“都唔明你鐘意佢啲乜,人又老錢又冇,哼,俾我先唔會要啊,”

“唔係呀,阿輝不知幾好,而且又錫我,”,我反駁佢,

“你樣又靚,身材又正,以你咁嘅質素,多多男人都想錫你喇,你有冇俾機會佢哋丫!?”,小魚突然好正經咁望住我,“如果我有你一成啊,我依家嘅追求者一定唔只咁少喇,”

“邊有咁誇張啊!?”,我笑笑口回答佢,

“當然喇,你生得咁靚,如果再化少少妝,肯定靚過晒啲港姐,”,小魚繼續講,“而且我真係唔明,你身材咁好,做乜成日要收埋晒佢呢?”,小魚突然伸出雙手,揸住我對36G,

“嘩,你做咩啊!?街嚟㗎,”,我俾佢嚇一嚇,即刻伸手護住個胸,

“哈哈哈,你咁有料,益下啲人丫嘛,當係做下益事,分享下咪幾好,”,小魚好似自說自有理咁,

“我。。。我。。。”,我突然回唔到嘴,

“不如咁喇,我帶你去揀返啲靚衫,幫你改改個造型喇,”,小魚語言落下,已經拖住我隻手快步向前行,

我揼低頭望一望我自己嘅衣著,我同平時一樣,出街我都會著得保守啲,多數都係牛記笠記,夏天可能都會著下短褲短裙,甚少會去展露自己,最多只會露下美腿,由其是一對豪乳,由細到大更係唔太鐘意俾人過於注目,

小魚好快地帶我入到一間時裝店,“Hello,你好,小魚,”,一位男店員走咗過嚟,佢同小魚親熱地打咗招呼,睇嚟佢哋已經好熟啦,

“今日我帶咗個朋友過嚟,想幫佢轉下個形象,過嚟一齊幫佢襯下衫啦,”,小魚拉住男店員走咗去揀衫,掉低我一個人,

咁我唯有自己周圍睇睇佢哋啲衫,我經過一排掛住長身One piece洋裝嘅衣櫃,隨手翻揭咗幾件,嘩,呢幾件都好誇張,唔係大開心口,就係lace透視,甚至有件大露背更誇,已經唔係露背咁簡單,根本就露到落pet pet位,我淡然放返原位,

“喂,阿敏,我哋揀咗幾套俾你啊,過嚟試下丫,”,小魚喺裡面叫我,

“嚟啦,”,我隨聲而去,

我嚟到一間裝有三面落地鏡,若大嘅試身室,小魚已經喺裡邊等緊我,“快啲入嚟啦,”,小魚向我招手,面上帶住一絲詭異嘅笑容,

“點啊!?揀咗啲咩衫啊?”,我閂上試身室嘅門,

“你快啲除咗呢啲先喇,”,小魚已經迫不及待伸手揭起我件上衣想幫我除咗佢,

“得得得,我自己除,”,我見佢咁心急,唯有速速除衫,但佢已經又走去幫我解褲頭鈕,三兩下我已經除剩底衫褲,但小魚重想伸手解去我個bra,

“喂,你做咩啊!?呢個都要除?”,我有啲驚訝,

“緊係要啦,一係唔變,一變就要由內變到外,”,小魚邊講,手上已解去我背上嘅bra扣,一對豪乳應聲彈出,“你睇,咁好雙乳,做咩要收埋佢啫,”,小魚望住我胸前嘅巨球,皺著眉頭,口中發出“嘖嘖”嘅讚嘆聲,

我怕醜咁想用雙手護胸,“唔好咁望住我喇,我會怕醜㗎,”

“大家都係女人,怕咩醜丫,”,小魚摀低身,雙手已捉住我嘅底褲邊,喺迅雷不及掩耳之際,佢已經將我嘅底褲除至膝下,

“啊嗚,底底都要??”,我一手遮胸,一手又要遮住光脫脫嘅下體,

“要,緊係要啦,”,小魚已將底褲由我腳踝上除出,隨手就掉在試衣室嘅地下,“呢啲款咁老土,唔好要啦,”

“下!?”,依家全身光脫脫,我都唔知可以俾咩反應佢好,

小魚轉身,行到擺喺試衣室一邊嘅小枱上,喺上面拎咗一件衫遞咗俾我,“試下呢件先喇,”

我接過手,呢件係一件冷衫,但係cutting好奇怪,我左反右翻,就係搞唔明佢點樣著,越想快啲著返衫遮身就越手忙腳亂,

“唉,你真係丫,咁蠢㗎,等我幫下你喇,”,小魚喺一邊睇唔過眼,

佢三兩下手腳就幫我套上,“咁咪著到囉,”

吓!。。。呢件都可能唔可以算係冷衫,因為除咗衫袖以上算係我記憶下嘅冷衫外,胸前就只有一片冷布料,

“哎呀,你呢度要咁著㗎,”,小魚見我套上後重係一副不知所措嘅樣,再次睇唔過眼,過嚟幫我將身前嘅長布經我胯下向後拉,要將佢與前面嘅部分,用繩結綁起,下身即時變咗一條底底,十分神奇嘅設計,

我從鏡中見到自己,呢套衫真係將我嘅身形線條表露得淋漓盡致,前胸部位更開咗個洞,透出入面深深嘅事業線,兩側兩片奶肉霸氣露出,由於背部中全開式嘅設計,美背纖腰完美咁展出,我自己見到都覺得呢套衫好似就係為咗我而設計出嚟的,

“好好睇喎,”,小魚喺旁邊拍住手,甚為欣賞,

“係就係幾好睇,但。。。但係好似有啲。。。暴露。。。”,我有啲唔係幾好意思,畢竟呢套衫係露得都幾多肉下,

“點會呢!?如果係肥師奶著,就叫暴露,你身材咁好,著喺你身,就叫展露,”,小魚口才不嬲都好,佢咁樣一講,我又真係有啲飄飄然,覺得佢講得好啱,不自覺轉咗個身,自我欣賞下,

“呢件靚係靚,但係我都重係覺得。。。如果就咁著出街又好似太過招搖啦,我。。。我。。。應該唔敢著出去啦,”,我坐咗落旁邊嘅椅子上,望見鏡中嘅我,不自覺面上已一陣紅暈,

“嗯。。。咁又係,呢啲嘢要慢慢嚟嘅,”,小魚若有所思,又行到小枱邊,拎起另一套,“咁試下呢套喇,”

我見呢套好似好啲,一件淨白色上衣,外加一條小短裙,我馬上脫去冷衫,準備換上新衣,

“咁等我著返條底底先,”,我欲拎起地上嘅底底,

小魚阻止,“嗰條唔好要啦,我幫你準備咗啦,”,小魚遞咗一條白色T-Back俾我,“著呢條喇,”,

“嗯,”,我接過後,馬上穿上,

作者: laogoulaile    時間: 2018-3-21 01:07

“你對pet pet咁有肉,緊係著T-Back好睇喇,”,小魚輕拍咗我肉臀一下,

我一一著上,白上衣,黑短裙,內加一條白色T-Back,瞬間性感指數急升幾倍,而且白上衣上竟然又有個巧妙嘅設計,胸前兩塊交叉重叠嘅布,喺我嘅豪乳擠逼下,兩邊竟會露出一大片奶肉,喺感觀上嘅刺激,更勝胸前嘅事業線,不得不令我讚嘆呢間店嘅時裝設計師嘅新穎創意,

“呢套都好靚喎,就揀呢件喇,”,小魚又一副立大功嘅表情,

“嗯,好喇,”,由於我啱啱都有逛過下呢間鋪,我知其實呢套已經算係店內最保守嘅一件嚟㗎啦,如果我再推搪,唔個小魚會唔會搵啲更誇張露肉嘅俾我,到時就更唔知點算好啦,

“咁我換返衫先,”,我想換返自己啲衫,畢竟突然要我咁著,只係喺試衣室內俾小魚一個人望住我都有啲怕醜,更唔可能要我行出去滿是人流嘅商場度喇,

“等等,其實本嚟重有套俾你試㗎,但既然你都揀咗呢套,咁不如我就試埋另外嗰套喇,”,小魚邊講,已經邊除去身上嘅衣物,不消片刻佢亦嘅我面前赤身露體,

只能讚嘆泰國依家嘅變性手術實在去到一個神一般嘅境界,眼前嘅小魚同一個正常嘅女仔完全冇分別,一啲都冇男兒身嘅影子,挺拔嘅雙乳,纖薄嘅腰身,修長嘅雙腿,比起一般女仔,小魚遠勝千丈,

小魚換上一套淺灰綠色嘅連身裙,胸前喺Lace嘅設計,中間掘空,露出一對雪白嘅騷乳,粉紅嘅乳頭喺Lace花紋中若隱若現,下裙擺更為透視,裡面嘅同色T-Back清晰可見,小魚喺鏡前擺咗幾個性感嘅姿勢,身姿撩人,幾許連我都俾佢吸引住,

“原來我呢套都唔錯喎,咁我就要呢度喇,”,小魚轉身,打開咗試身室嘅門,拖住我走咗出,

“Clavin,過嚟睇下我哋靚唔靚?”,小魚叫嚟啱啱嗰個男店員,

“嘩,你哋都著得好好睇喎,”,Clavin雙眼不停喺我哋身上遊走,望到我好唔好意思,

我掹一掹小魚隻手,“不如我哋入去換返衫先喇,”

“做咩啊!?怕羞啊!?”,小魚笑笑口對我講,“今日就係要幫你轉型象,我唔會俾你換返衫㗎啦,”,講完急急腳走返入試身室,將我哋換咗落嚟嘅衫收集好後交咗俾Clavin,“你幫我裝起佢先,我哋著新衫走,”

“好丫,”,Clavin拎住啲衫,“地下重有一條喎,”,佢指住俾小魚掉咗喺地下嘅我條底底,

“嗰條咁肉酸,唔要啦,一陣幫佢揀多幾條靚啲嘅,連埋佢身上啲衫,入晒我數,”,小魚已經拎出信用卡,俾咗Clavin,

“好嘅,”,Clavin拎住啲衫,走咗去前枱,

“喂喂,唔好啊,我都係換。。。”,我想搶返啲衫,但手快嘅小魚已經拉住我,

“形象要換下,一開頭可能會唔習慣,但冇開始又點會有改變,一於襯住今日,由今日開始喇,”,小魚嘅說話,每次都令到我好難拒絕,

“嗯。。。好。。。好喇,”,我唯有勉強接受,

埋咗單,Clavin送我哋出門口,我一出門口成個人都好緊張,我從來都冇試過著得咁少布出街,而且重要喺咁多人嘅商場度行走,真心有啲怕醜,上身重要冇戴bra,對於就連喺屋企都甚少唔戴bra嘅我,今日竟然要喺咁多人面前真空上陣,心裡不免有啲忐忑,回頭同Clavin道別之際,我眼尾見到佢褲襠中已隆起咗一大包了,這令我更加地唔好意思,面上嘅红暈已令我差點喘不過氣來,

作者: chancylcyl    時間: 2018-3-21 15:59

作者: 633777    時間: 2018-3-22 11:51

作者: 大力仔仔    時間: 2018-3-22 21:25

👍👍👍
作者: laogoulaile    時間: 2018-3-25 09:41

我啲圖成日冇露點冇盛,都成日俾人刪圖,想問下除咗photobucket外有冇其他放圖嘅好選擇?
作者: ctbsum2    時間: 2018-3-28 11:27

:smile_53:
作者: yamatake1977    時間: 2018-3-28 12:16

睇到硬棒棒!家陣日光日白,隔離左右都有同事,點算好?
作者: Trucking    時間: 2018-3-28 12:58

作者: FungCheukLai    時間: 2018-3-31 16:38

作者: dingdongdance22    時間: 2018-4-1 09:08

作者: cklau1984    時間: 2018-4-1 20:33

很好的作品
作者: laogoulaile    時間: 2018-4-5 18:32

小魚的啟發(下)

我同小魚漫步於人流之中,兩個美人兒各自衣著艷麗,行走街上,當然吸引唔少男人們嘅狼目鼠睛,有啲大膽觀望,有啲卻膽小偷竊,雖然我都唔會,或者應該講唔敢去同佢哋有眼神接觸,但我能夠感覺到只是行過呢個廣場,已經俾上百對眼姦污咗,實在冇諗過今日同小魚出嚟行街,竟然會俾佢捉咗我去陪佢著到咁性感地行街,唔太習慣衣著暴露嘅我,呢刻好想搵個窿捐入去,已解我嘅尷尬之苦,

“你做咩行到咁古怪嘅?”,小魚察覺到我有異樣,

“我。。。我。。。唔係好慣咁著丫嘛,”,可能短裙還是新,彈性未適應,行兩行就會戚咗少少上嚟,顯得更低,害我成日要伸手到裙擺,將佢拉返低,“成人覺得俾人望住晒咁啊,”

“怕咩喎,你又唔係著得唔好睇,做咩怕俾人望喎,”,佢輕描淡寫般回答,

“但係呢度真係好多人,搞到我依家個心仔噗噗跳,成個人好唔自在咁啊,”,我面紅紅耳熱熱,

“咁啊!?”,小魚臉帶為難,“一係去啲少人啲嘅地方先囉,等你適應下先,好嗎?”

“嗯,”,我輕點咗下頭,

“嚟啦,”,小魚主動拖住我,急步向前行,

佢唔拖我還好行,佢急步行害我喺佢身後都要跟住佢急起步上嚟,行動一快,動力自然就大,胸前嘅真空豪乳即時不安跳動起嚟,步伐大咗,短裙戚得更高,好幾次都已經戚到見到屁股蛋,害我都要驚慌地拉返佢落嚟,我已經唔夠膽回頭望望有冇人見到走光嘅瞬間啦,但我肯定有不少早已注視住我哋嘅目少,早就將褔利盡收眼底,

好快,我就俾小魚帶到一個商場外嘅附設戶外天空花園,呢度嘅人流少好多,只有三兩對拍拖嘅情侶,以及一些一家大細出嚟抖抖氣嘅家庭樂,離開人群,加上呼吸到室外嘅新鮮空氣後,我成個人真係鬆咗好多,小魚陪住我,喺花園中漫著步談談心,

“阿敏啊,”,小魚依著圍欄,眼望遠方,“我好開心可以識到你,”

“嗯,我都係,”,我回道,

“我好開心有你呢個朋友,只有你知道我嘅過去同現在,同我一齊共享秘密,”,小魚突然感慨,“自從我做咗。。。做咗依家嘅我之後,由起初嘅迷惘,到依家嘅自在生活,好多謝你都陪我一直成長,”,

“你做咩突然咁感慨啊?”,我學佢依在圍欄上,望住佢,

“自從擁有依家嘅身體後,我得到咗好多之前未有過嘅快樂,亦享受到好多人對我嘅寵愛有加,猶其是男人,”,小魚擰轉頭望住我,“但偏偏身為一個真正女兒身嘅你,卻為咗一個男朋友,甘願放棄你正值嘅青春年華,白白浪費咗你依家應該享受到嘅美好時光,”

“我。。。我。。。覺得其實依家都過得幾好丫,”,我若有所思,

“唔係㗎,你可以過得比依家更好㗎,”,小魚手掌搭住我搏頭,“出面重有好多好好嘅嘢你都未試過,點可以就咁就一世呢?可能重有啲嘢係喺你心中,重未被發掘到,或者係你想做而未去做嘅嘢呢,”

“我。。。。。。”,我深思著小魚嘅言論,

“其實就以你嘅樣貌身材,都已經可以做好多好好玩嘅嘢,”,小魚打量著我全身,

“例如呢?”,我問,

“唔。。。好簡單姐,以你嘅條件,其實已經可以玩好多嘢,”,小魚突然面對住我,“你身後面有兩個男仔望緊我哋,”,佢說罷我欲回頭觀望,“嗯咦,唔好擰轉頭,”,小魚阻止咗我,“要唔要玩啲刺激啲嘅嘢啊!?”

“吓!?玩咩啊?”,我一問完,小魚一手攬住我,將我拉到佢身邊,突然就咀咗上嚟,香舌已伸到我口中,我欲抵抗,但俾佢另一隻扶住我個頭嘅手壓住郁唔到,

“唔。。。唔。。。”,我想講嘢,但個嘴已經俾佢個嘴錫住,講唔到嘢,我伸手想推開佢,但佢攬得好實,搞到好似我喺佢身上亂摷緊咁,

“你身後嗰兩個男仔重望緊,我哋試下引下佢哋好冇?”,小魚鬆開小小個嘴,細細聲同我講,重同我單咗下眼,

“吓!?”,我未嚟得切反應,佢已經又咀咗落嚟,一隻手摸向我臀部,隔住薄薄嘅短裙,揉捏我嘅豐臀,

“嗯嗯。。。”,我想抵抗,但俾佢攬得好實,

黑色小短裙俾佢一摷,已經變晒型,慢慢戚咗上嚟,下半部嘅臀肉亦已露出,細細嘅T-Back攝雙臀中間,喺後面只能見到最下面露出白色三角形包住嘅陰部位,

“唔好咁啦,小魚,”,我努力掙脫嘅只有個嘴,

“怕咩丫,俾人睇下又唔會死嘅,”,小魚解釋道,

呢句對白咁耳熟嘅?好似阿輝都同我講過類似嘅嘢,

“但係呢度係街嚟㗎,”,我記起第一次露出,嗰次係喺屋企,而且對方只係一個人,可控制因素比較多,但依家喺街,如果有啲咩事真係唔知點收科,

“就係咁先至夠刺激,你睇下你下面先喇,”,小魚講完,呢刻我先發現,臀部上嘅手已經摸到入pet pet罅中,隔住T-Back摸緊我嘅肉縫,我感覺到佢嘅手指已經沾上濕滑嘅液體,喺我嘅肉縫中來回滑動,“濕到已經喺底褲邊滲出嚟啦,”

呢頭未講完,嗰頭小魚已經伸手摸向我嘅36G,而且一揸落嚟就開始玩弄我最敏感嘅lin頭,

“啊,唔好,我呢度好敏感㗎,”,我俾佢突如其來嘅偷襲,搞到全身不自覺咁扭動起上嚟,騷胸向上挺,肉臀亦高高翹起,纖腰不停左右扭,小魚索性將我嘅短裙向上拉,我整個肉臀就無遺地展露咗出嚟,相信我身後兩位哥哥仔一定睇到血脈沸騰,

小魚將攝喺臀肉中嘅T-Back帶拉出,勾掛到一邊臀肉上,手指伸至屁罅中,直接摸玩已經濕透嘅肉縫,

“啊。。。”,上下齊齊受襲,快感令我忍唔住叫咗出聲,

“睇嚟你都幾享受丫,”,小魚道,“係咪好high啊?”

“嗯啊。。。”,我搖搖頭,

“咁呢度點解會濕成嘅,”,我感覺小魚說話之際,一根手指頭已經輕輕伸入我洞中,喺洞口邊上下挖動,發出“吱吱”嘅水聲,

“唔好咁樣,好丟架,”,諗起身後就有兩個男仔望住,我就感到十分羞辱,但好明顯,小魚並冇想停手嘅意思,手指繼續喺洞中挖動,

“嗰兩個人行緊過嚟啦,”,小魚喺我耳邊細細聲講,

“吓!…咁重唔快啲停手,”,我驚慌失措,想伸手拉返條裙,

“等多陣先,睇下佢哋想點先再算,”,小魚好似有啲意猶未盡,

三幾秒後,身後傳嚟一把男仔聲,“一齊玩下好唔好啊,靚女?”,

我擰轉頭一望,嗰兩個男仔已經行到好埋,幾乎貼到埋我身上,小魚雙手冇停過,繼續摸弄我,但佢冇即刻回答佢哋,只係用好淫嘅眼神掃射佢哋,

其中一個男仔,大膽咁伸手摸向我條腰,小魚即刻抽出指插緊我嘅手,大大力打咗下摸住我條腰嘅手,好惡咁對佢講,“邊個俾你摸佢!?”

嗰個男仔即刻縮開隻手,“嘩嘩嘩,駛唔駛咁大力啊!?”,見佢面上扭曲嘅表情,睇嚟佢真心俾小魚打痛咗,

“鬼叫你咁猴擒啊,”,小魚又好惡咁鬧佢,“你,過嚟我後面,”,小魚指住另一個男仔,

“好好好,”,另一個男仔聽後,興奮地急急腳企到小魚身後,而且企到同小魚好貼身,由於身位,我同佢啱啱好四目相投,我知道佢啱啱一定見到我頭先嘅風光,不自覺有啲尷尬,

小魚臀部一挺,已經貼向身後嘅男仔,不偏不倚,壓向男仔嘅胯下,並開始上下磨擦,我見嗰個男仔,面上即係露出舒服嘅表情,

“揸我,”,小魚伸手到身後,捉住對方嘅手,拉到胸前,主動要個男仔揸佢對波,個男仔當然唔客氣,雖然有薄薄嘅連身裙隔住,但小魚入面亦都係真空,我諗揸起上嚟感覺應該同冇著冇乜分別,

小魚將我攬咗過去,男仔嘅雙手瞬間俾兩對大波波夾住,喺四個波中間,兩隻大手不停蠕動,小魚嘅雙手亦冇停止,喺我露出嘅雙臀上揉捏,

我身後嘅男仔,又再次忍唔住,伸手想摸我嘅pet pet,但又再一次俾小魚阻止,“你想做咩啊!?叫咗你唔準摸佢㗎喇,”,小魚怒啤住佢,只見個男仔面上只掛住楚楚可憐嘅樣,就好似一個小朋友見到自己心愛嘅玩具,但又冇得玩咁樣,

“你過嚟,”,小魚企直身,離開身後磨擦住嘅胯部,輕輕拉起自己嘅裙擺至腰間,一對雪白嘅臀部露出,“要摸就摸我,”,小魚為咗保護我,竟然獻上自己,

“好滑喎,”,嗰個男仔已經逼不及待,伸手摸上,

四隻手喺小魚身上亂摸,小魚都開始high起上嚟,又咀上我度,雙手再次摸入我股間,同時發出“嗯嗯嗯”嘅發情聲,可想而知,小魚全身亦都十分敏感,

作者: laogoulaile    時間: 2018-4-5 18:36

小魚享受之餘,不忘招呼我,佢突然雙手捉住我嘅底褲邊,輕輕一脫,我成條T-Back已經俾佢除到臀下,依家唔單止露出咗後面肉臀,前面披住黑色草皮嘅小山丘亦都露埋出嚟,一隻手已經迅速摸咗上嚟,精準地搵到我早已充血嘅小陰核,用手指按摩起上嚟,身後股間嘅手亦開始指插我嘅濕穴,

“啊。。。”,快感令我忍唔住叫咗出嚟,

我偷偷望到,企喺小魚身後嘅男仔,唔知幾時,已經將JJ從牛仔褲鏈中拎咗出嚟,脹硬到發晒紅,不時借啲意,壓到小魚白滑嘅臀肉上,

企喺我哋兩個側邊嘅男仔亦都已經一手捉住自己又唔知幾時拎咗出嚟嘅JJ,打起飛機上嚟,一手摸到小魚嘅股罅之間,相信佢已經係摸緊小魚嘅肉縫啦,

“幫我除咗佢,”,小魚示意身邊嘅男仔幫佢除咗條底底,個男他當然十分樂意,唔駛一秒,已經將小魚嘅T-Back,除咗落嚟,重拎到面前聞起上嚟,

小魚依家,下半身經以係全裸,身後嘅男仔雙手扶住小魚纖腰,直接將JJ壓喺股罅中間上下磨擦抽插,佢肉緊嘅面孔喺我面前只有咫尺之距,噴出嘅熱氣都可以呼到我面上,可以感覺到佢呢刻興奮無比,

小魚伏喺我肩膀上,“嗯嗯”嘅叫呻吟聲喺我耳邊響個不停,原來除咗身後pet pet上嘅熱腸,佢胯下都有隻大手不停愛撫緊佢嘅蜜穴小縫,唔駛三兩分鐘,小魚喺我身上一陣狂抖,我知道佢已經高潮啦,

我哋身旁嘅男仔將摸完小魚胯下嘅手伸到小魚面前,“你個淫娃,一流就流咁多水,啱啱係咪好舒服啊?”,小魚趴喺我膊頭度喘住氣,並無回應佢,

“啊。。。”,原來喘住氣冇出聲嘅小魚,突然發出一聲慘叫,我望向佢身後,原來可以喺佢股間見到出出入入嘅肉棒消失咗,但個男仔重係繼續頭先喺推頂動作,消失咗嘅JJ,唯一可以想像到嘅就係已經往下走,進入咗水洞中,雖然我呢個角度睇唔到,但由小魚嘅反應,唔難估到事情發生嘅進展,只係冇諗到會喺光天化日之下,公園嘅一角,小魚竟然會喺度同一個陌生人發生咗關係,而且佢會表現得如果淡定,甚至可以話佢根本就喺度享受,佢趴咗喺我身上,已經沉醉咗喺佢嘅水乳交融中,

身邊嘅男仔見狀,悄悄行到我身後,佢想照板煮碗,嘗試將佢嘅JJ塞向我下體,幸運地,小魚嘅手重係摸住我濕穴,肉棒一時搵唔到空位進入,督咗幾下都入唔到,

“你又想做咩啊!?”,小魚興奮中都不忘幫我解圍,“人地有話俾你插咩?”,

“我。。。我。。。”,個男仔有口難辯,但下身重係不停喺我下面亂咁頂,但突然俾小魚伸手從我胯下捉住咗佢條子孫根,

“你再亂郁我就擰甩佢,”,小魚手一用力,我就聽見後面傳嚟一聲慘叫,好彩有小魚喺度,如果唔係我濕滑嘅小穴,就隨時俾人偷襲成功啦,

小魚俾人抽插,佢又再次趴咗喺我膊頭上呻吟,但佢喺我胯下嘅手開始上下套弄,幫我身後嘅哥仔打飛機,而我就夾咗喺三個交歡中嘅人中間,見證住呢個咁荒淫嘅場面,

小魚身後嘅男仔越插越大力,小魚俾佢抽插到一個程度,全身又開始扭動,快感不絕,佢手上已經再無閒力幫我身後嘅男仔打飛機,索性將JJ壓喺我肉縫上,身後嘅男仔亦感覺到JJ上突然傳嚟一股溫熱濕滑嘅舒服感,腰上不自覺聳動起嚟,不停撞向我嘅肉臀,

一根熱燙嘅肉棒壓到我濕穴上,更不停磨擦陰唇,龜頭亦挑頂住陰蒂,騷癢嘅快感由下體傳嚟,一雙大手更從背後伸來,開始揉捏我胸前嘅豪乳,佢更趴到我身上,伸口跟我膊頭上嘅小魚接吻,喺我耳邊同時傳嚟濕吻嘅聲音,同佢哋兩人嘅低沉呻吟聲,

如此刺激嘅畫面,加上胯下嘅騷麻快感,好快帶我到咗一個高峰,我攬實小魚,好快地我就洩咗,

小魚身後嘅男仔,抓實小魚嘅纖腰,一連猛烈嘅衝撞後,腰間一酸,眉頭一皺,抖動咗幾下,喺小魚體內發射咗,小魚亦喺佢嘅瘋狂進攻下,雙雙進入高潮,

個男仔休息咗一陣先至將肉棒慢慢退出,一股濃精跟隨住緩緩流出,滴到地上,

小魚完事,佢蹲咗落嚟,喺我胯下嘅手一把握住胯間嘅肉棒,頭向前一湊,貼喺我嘅小山丘上,竟然喺我胯間,開始幫我身後嘅男仔口交,身後嘅男仔下身突如其來嘅快感,令佢一陣瘋狂,雙手將我雙乳搓揉成不同形狀,下身用力撞向我嘅肉臀,龜頭就不停喺小魚口中進進又出出,唔駛三兩分鐘,濃濃嘅精液蓄勢待發,喺小魚強力嘅吸啜下,一一送入佢口中,小魚諗都冇諗,全部吞晒落肚,

我地四個各自得到高潮後,都匆匆整理返衣著,喺我身後嘅男仔主動約我哋今晚一齊食飯,但俾小魚拒絕咗,

“同你好熟咩?做咩要同你食飯?”,小魚拖住我,“我哋重有嘢做,行先啦,”,小魚同我頭也不回地快步離開咗公園,

“哈哈哈,頭先係咪好刺激好正?”,一離開公園,小魚就問我,

“嗯,”,我點點頭,但我都重係覺得好羞家,所以冇特別回應,

“其實啲男人成日話玩女人,但依家時候唔同啦,女人玩男人先好玩㗎嘛,嘻嘻,”,小魚好有成功感咁講,“由其是你同我,想食幾多仔都冇問題喇,”

“嗯,但係。。。”,我重係有啲疑慮,

“但咩係丫,女人其實好容易搵到快樂㗎咋,我覺得你都可以試下多啲出嚟玩,到時可能可以發掘到真正嘅你呢,”,小魚見我面有難色,安撫我,“今日同你改造下,話唔定第二時你會鐘意依家嘅你呢,”

“我,我都係未接受到,”,我解釋道,

“呢啲嘢慢慢嚟囉,又冇話要你即刻變,而且。。。”,小魚電話突然響起,佢接起咗,“喂,你好,”

“嗯。。。嗯。。。好丫,一陣見,ByeBye”,小魚聲音突然又高八度,好明顯又係唔知邊個男仔打俾佢,

“你睇,佢真係打嚟啦!”,小魚興高彩烈,

“邊個佢啊?”,我問,

“今日晏晝嗰個靚仔sales,Frankie啊!”,小魚面上一片春光,

“下,佢搵你,”,我覺得突然,

“佢話今日唔記得俾贈品俾我,問我一陣得唔得閒,佢就快收工,一陣拎俾我,嘻嘻,”,小魚個姣樣又走晒出嚟,

“贈咩品丫,擺明想媾你姐,”,我不是屑咁講,

“我就係想佢媾,嘻嘻嘻,”,小魚得意咁講,

“唉,咁我唔做燈膽啦,你自己去喇,時間都唔早喇,我要返屋企等阿輝返嚟,”,我無佢咁好氣,

“咁你返去搵你棵樹喇,我要入森林啦,ByeBye,”,小魚俾咗個飛吻我,擰轉頭就走咗,

“真係有異性冇人性,”,我呻咗句,

返到屋企,我沖咗個涼,將今日呢件性感戰衣換下並收好,免得俾阿輝見到,冇幾耐,阿輝就收工返咗嚟啦,

“今日點啊?係咪同小魚去街啊?”,阿輝坐咗喺沙發,

“係啊”,我回佢,

“有冇發生啲咩事啊?”,阿輝關心地問道,

“無,無啊,都係行街食飯之嘛,”,我答得有啲心虛,畢竟今日嘅事,都係唔好俾阿輝知道,只好呃住佢先,再同阿輝噓寒幾句,

今日發生嘅事,小魚對我講嘅嘢,都已深深印咗喺我心中,但呢刻嘅我都未接受到住,我都係愛住阿輝,我對佢始終都係一條心,我知我唔想對呢份感情變質,但日後發生嘅事情,將會慢慢令我嘅心,推向一個深淵谷底之中,令我不能自拔,
作者: 森之愛情555    時間: 2018-4-5 23:30

小魚係咪之前個篇個小魚?
作者: laogoulaile    時間: 2018-4-5 23:41

引用:
原帖由 森之愛情555 於 2018-4-5 11:30 PM 發表
小魚係咪之前個篇個小魚?
唔係,哈哈
同名姐,今次唔做女主,做下“女”二
多謝ching重記得小魚
作者: 633777    時間: 2018-4-6 03:03

作者: laogoulaile    時間: 2018-4-10 14:16

引用:
原帖由 633777 於 2018-4-6 03:03 AM 發表
推向一個深淵谷底?加上一句不能自拔明顯係吾能夠抗拒肉體情慾快感而背叛阿輝!但佢男友知道不知幾開心啦!
吾好成為痴女就好,有小魚就夠啦,否則變淫女猎男多P就没趣!
反期待小魚等遇人不熟有意外危機更刺 ...
多謝你意思
呢排公司嘢比較忙,日日返到去都好攰,只有放假先有時間寫嘢,所以呢排更新同回覆都慢咗,喺呢度同各位粉絲晒個林先,
今晚返去會寫埋第五章,希望趕到一晚完成,戲肉亦會由第五章開始,
阿敏會逐漸步向慾女,肉戰在所難免,希望各位會再繼續支持,
作者: Eddyo    時間: 2018-4-12 12:56

引用:
原帖由 laogoulaile 於 2018-4-10 02:16 PM 發表

多謝你意思
呢排公司嘢比較忙,日日返到去都好攰,只有放假先有時間寫嘢,所以呢排更新同回覆都慢咗,喺呢度同各位粉絲晒個林先,
今晚返去會寫埋第五章,希望趕到一晚完成,戲 ...
樓主, 寫得非常之好呀, 非常期待更新!!
作者: laogoulaile    時間: 2018-4-12 22:17

家中“宴客” (上)

“喂,阿敏,過嚟丫,”,我一返到公司,小魚就嗌咗我過去,

“咩事啊?”,我行到佢個位,

“嗱,拎住丫,呢袋嘢送俾你㗎,”,小魚遞咗一個大紙袋俾我,

“吓,咁好!?一朝早返嚟就有禮物收?”,我欣喜地接過紙袋,

“係啊,尋日行街見呢間嘢啲衫幾靚,忍唔住買咗好多,隨便幫你揀咗幾件,你返去試下啱唔啱著,”,小魚同我單咗下眼,表情古古惑惑,

“咁好死!?等我睇下先,”,我心急地拆咗個紙袋封口,隨手拎咗一件出嚟睇下,一攤開,原來係件性感睡衣,一望袋中,重有幾件,底下重有幾條T-Back底底,同兩個大cup size bra bra,“嘩,你做咩買呢啲嘢俾我啊?”,

“嘻嘻,”,小魚掩住半邊嘴笑,“就係知你個人冇啲情趣,所以咪買啲性趣俾你囉,”

“你又知我冇!?只不過冇喺你面前著之嘛,”,我急忙解釋,

“係!?”,小魚用懷疑嘅目光望住我,

“費事同你講咁多,哼!”,我將手中嘅睡衣塞返入袋,拎住佢轉身走開,

“喂喂喂,多謝都冇聲㗎,”,小魚鼓起泡鰓,

“多謝你喇囉!”,我回頭向佢單咗下眼,再送上一個飛吻,小魚先眉開歡笑,

轉眼收工,回到家,打開門嘅一刻,屋內突然傳嚟一陣歡呼聲,

“好波!!!”

“Yeah!!!”

“Goal,Goal,Goal!!!”

阿輝,強哥,細明,三個人正坐喺客廳睇緊波,完全無為意我返咗嚟,

“輝,你哋今日唔係去行山嘅咩?點解會喺屋企嘅?”,我記得阿輝同我講,佢今日放假,同強哥,細明去行山,

“咦!?你返嚟啦,BB?”,阿輝起身,行到我身邊,

“你又話去行山!?”,明顯佢頭先聽唔到我講嘢,我再問一次,

“唉!。。。唔好提啦,有條友仔搞事囉,搞到我同強哥等咗成兩個鐘,最後重要去唔成,”,阿輝望住坐喺梳化角落嘅細明,細明亦好唔好意思咁揼低頭,明顯講緊嘅嗰條友仔就係佢,“所以我哋唯有返咗嚟睇下波,飲下啤酒囉,”

“哦。。。原來係咁樣,”,我望到坐喺梳化中間嘅強哥,佢亦見到我,重若無其事咁同我打咗聲招呼,好似當咗上次喺沙灘嘅事冇發生過咁,但我知佢係扮無嘢,而細明都重係唔敢正眼望我,“咁你哋睇波喇,啱啱收工返嚟,我先去沖個涼先,”

“好喇,”,阿輝錫咗我一啖,“你去沖涼喇,我準備好咗啲餸啦,依家去煮,你沖完出嚟就有得食㗎啦,”

“嗯,”,我見強哥同細明都喺度,心情瞬間有啲低落,我入房放低啲嘢,同拎咗啲替換嘅衣物,入咗浴室沖涼,

沖涼嘅時候,我喺度諗,其實嗰日嘅嘢都已經過咗去,而且如果我今晚黑口黑面咁對住佢哋,阿輝實會問我發生咩事,如果嗰件事講咗出嚟,唔知阿輝又會點諗,唯有就當係一個秘密,收埋佢算喇,收拾下心情,一陣出去好好面對返佢哋,溫熱嘅花灑水打在面上,我想將失望感一點一點地沖走,

我一沖就沖咗成個鐘,亦都聽到出面嘅阿輝大聲叫,“開飯喇,沖完未啊!?”,我匆匆著好衫出返去,

我一邊抹住濕濕嘅頭髮,一邊行到飯枱邊,“嘩,今晚咁好餸嘅!?”,飯枱上擺滿餸菜,又魚又蝦又蟹咁,海鮮大餐,十分豐盛,

阿輝一邊幫強哥佢哋斟酒,一邊同我講,“快啲過嚟喇,開飯啦,”

“依家咪過嚟囉,”,我坐低,手上繼續抹緊頭,

“阿嫂,嚟,我先敬你一杯,”,強哥將手中嗰杯啤酒一飲而盡,

“做咩無啦啦要敬我呢?”,我放低手中嘅毛巾望住佢,

“緊係要敬你喇,”,強哥放低杯,“冇咗你,又點會有一個咁幸福嘅阿輝呢?”,

“嘻嘻,咁都得!?”,畢竟有啲牽強,但女人聽完呢啲恭維說話又有邊個會唔開心,一開心,手中就已舉杯暢飲,三兩下就乾咗一杯,

“好酒量,”,強哥豎起隻大拇指,

但識得我嘅都知我酒量不嬲麻麻,只係唔知點解會神推鬼擁咁就乾咗一杯,

隔離嘅阿輝都即刻講,“嘩,你睇住啊,唔飲得唔好學人飲咁急啊,”

外人讚我,你個阿輝就踩我,我即刻有啲嬲嬲地,“驚咩丫,今日開心下都冇問題喇,喺屋企飲醉最多咪返房瞓,”

“哈哈哈,咁又係,但都唔好飲咁急,慢慢嚟丫嘛,咁快冧咗就唔好玩喇,”,阿輝摸摸我個頭,

“哼,”,我掃開佢隻手,“坐低食飯喇,”,

我哋四人邊食邊飲邊傾,氣氛慢慢升溫,好餸入口,美酒落肚,酒過三巡,黃湯一落肚,個個都開始high起上嚟,

“阿輝啊阿輝,你真係好幸運好幸福,竟然可以搵到一個好似阿敏咁嘅好女仔,”,強哥拍拍阿輝膊頭,“真係好羨慕你,”

“羨慕就應該嘅,有邊個會唔羨慕我個阿敏丫,”,阿輝講完錫咗我一啖,

“人又好,樣又靚,身材又正,係男人見到都會心動喇,”,強哥又再次誇獎我,

我聽到就緊係開心喇,“咁你又有冇心動先!?”,我開玩笑式咁問佢,

“我何止心動啊!?有一度重動得更犀利添啊!”,強哥望咗望下身,佢嘅舉止搞到全場大笑,

“哈哈哈,有冇咁嚴重啊!?”,我笑住問佢,

“咩冇啊!?你自己過嚟睇睇,真係開始硬啦,”,強哥突然好認真,

“睇過,”,我起身行到佢身邊,“邊有啊,呃人嘅,”,見佢褲襠重係鬆拋抛咁,

“阿嫂你一行埋嚟,細佬即刻有反應啦,”,強哥用手摸咗摸自己細佬,“剩係望住你,我都可以望到硬啊,你信唔信丫?”

“吹水喇,我著成咁又有咩可以令你咁有感覺呢?”,當時我只係著咗件普通T-Shirt同條屋企著嘅輕便短褲,個頭又亂,妝又冇化,

“我已經覺得好索啦,”,強哥繼續摸住細佬,“只要俾多少少刺激我,我即刻硬俾你睇,”

我望咗望阿輝,佢笑笑口同我講,“我都信你有咁嘅魅力,不如你就試下佢囉,”

“吓!?點試啊?”,我反問佢,

“嗯。。。”,阿輝諗咗諗,“擺幾個性感post試下囉,”

“咁突然,”,我有啲遲疑,“我唔係好識喎,”

“怕咩丫,你咁靚咁索,求其點擺post都得喇,”,強哥又口甜舌滑,“嚟,再敬你一杯,”,

“好,”,我又舉杯乾咗,酒能壯膽,杯一放,我又行到強哥身邊,

佢對眼一直停留喺我身上,令我有少少緊張同唔自然,但酒後混身發熱,腦袋亦有少少唔係咁清醒,我直接就坐到強哥椅上嘅扶手上,輕輕挨近佢,一手扶到佢背後嘅椅背上,身位我高過佢,所以我居高臨下咁望住佢,佢亦望住我,由於靠得好近,我甚至都可以聞到佢身上散出嘅酒氣,

“阿嫂你好香,”,佢應該係聞到我啱啱沖完涼嘅香味,“真係好正,巴不得依家就擒咗你,”,強哥摸住細佬嘅手越摸越快,“我真係硬咗啦,”

我低眼望去,佢褲襠真係開始鼓起,“你哋睇下,佢真係硬咗啦,”

阿輝亦伸頭過嚟,望咗望,“係就係硬咗,但好似未係好硬之喎。。。”

“吓!?重可以點硬法啊?”,我回頭問阿輝,

“你唔明㗎啦,強哥嗰方面出咗名㗎,如果唔係,邊有佢依家呢個朵丫,睇佢依家嘅狀態,最多都係硬咗一半,”,阿輝又坐返埋位,氣定神閒,飲咗啖啤酒,

“邊方面咁出名?”,我問阿輝,

“哈哈哈,”,阿輝俾我逗笑,“你真唔明定假唔明啊?”,見我側一側頭,佢又講,“緊係佢支炮出名喇,如果唔係,你睇佢咁嘅身型,瘦到咁,有邊忽強得起丫!哈哈哈。。。”,我見阿輝滿面通紅,講幾句就自己開始大笑,high到咁,好明顯佢都已經有啲醉啦,

“真嘅!?”,我問強哥,

“虛名嚟姐,嘻嘻,大家俾面姐,”,強哥笑笑口,

“嘩,你咁謙就會變虛偽㗎啦,哈哈哈。。。”,阿輝又開始大笑,

“可以有幾勁啊?”,我又好奇問道,

“咦,呢位姐姐仔好似想見識下咁喎,強哥,你就俾細路女開下眼界囉!哈哈哈。。。”,阿輝笑語,

“吓!?點得㗎,呢個阿嫂嚟喎,又唔係出邊啲女人,”,強哥有啲想縮沙,

“唉呀。。。咁你就唔啱啦,出面啲女人都睇得,唔通阿嫂想見識下就唔得?”,阿輝回佢,

“一路都係你講之嘛,阿嫂都冇出過聲,”,強哥又望住我,“係咪啊,阿嫂?”

“我。。。我。。。”,我一時唔知點答佢,

“我咩丫我,想睇就出聲,我又唔會唔俾嘅,”,阿輝搶住講,

“唓。。。我想睇就睇喇,唔通重要你批准啊?”,俾阿輝窒我,條氣有啲唔順,“強哥,係咪咁講先?”

“啱啱啱,阿嫂大晒㗎嘛,”,強哥反而比阿輝更識氹我,“咁你係咪想睇先?”,

俾佢咁樣一問,我心神交戰,但呢刻又點可以認衰,“睇!緊係睇喇,有好嘢睇,唔睇咪好蝕底,”

“但係佢重未硬晒喎,點算呢?”,強哥遲疑咗陣,“定係阿嫂再幫幫我,擺多幾個post?”,

“好丫,So Easy,”,我又企咗起身,擺咗幾個我認為好性感嘅動作,

“嘩嘩嘩,呢幾個post正,”,強哥隻手又開始搓緊佢細佬,

“依家點啊?夠硬未?”,我問強哥,

“嗯。。。好似差少少,嘻嘻”,強哥面帶尷尬,

“阿敏,強哥話你啲魅力差少少啊,哈哈哈。。。”,阿輝又笑我,

“哼,多事喇你,”,我鼓起泡鰓,“係你逼我㗎咋,”,我俾阿輝激一激,突然諗起啲嘢,“咁我去搵啲魅力出嚟,你唔好怪我啊!”

“哈哈哈,睇嚟你好似重有計咁喎,咁又睇下你有幾把炮啦,”,阿輝又飲咗一大啖啤酒,“即管拎出嚟喇”

“哼,好,”,我轉身,行咗入房,閂埋房門,閂埋門嗰下我聽到出面強哥喺度講,“你又衰啲嘅,激嬲阿嫂啦,搞到佢鎖咗自己入房啦,”,“唉,怕咩丫,女人有時就係咁小器㗎啦,一陣你哋走咗,我有方法氹返佢嘅,”,阿輝重好得戚咁講,

“好,你話我小氣丫嘛,咁我就大方一次俾你睇,”,我心裡諗,佢哋以為我嬲咗所以先入房,但阿輝一定萬萬諗唔到,其實我重有一著,

我拎起今日小魚送俾我嘅嗰袋嘢,將佢哋倒晒出嚟喺張床度,我喺幾件性感睡衣中挑選咗件黑色透明蕾絲嘅,再揀咗個黑色bra同黑色T-Back,一陣就用呢套嘢嚇一嚇佢哋,

作者: laogoulaile    時間: 2018-4-12 22:20

我坐咗喺梳妝鏡前,望見鏡中嘅自己,原來已經雙頰紅暈,眼神有啲迷離,明顯已經帶有醉意,但呢刻嘅我心情確係有啲澎湃,唔理得咁多啦,我開始輕輕化咗少少妝,梳理咗下個頭,起身脫光身上嘅衣物,換上啱啱揀咗嘅性感睡衣,我從衣櫃上嘅全身鏡見到一個我未曾見過嘅自己,我從未諗過我有朝一日會有咁嘅打扮,原來我咁著,連我自己都覺得驚艷,豐滿嘅上圍喺透明蕾絲睡衣上約隱約現,轉身之際,發現背後更不得了,圓潤嘅肉臀只穿著T-Back,更可以話係一覽無遺,

我正想打開房門,但心中又有一股掙扎,雖然我早已有露出嘅經驗,但只限於外人,而且係阿輝叫我咁做嘅,但依家出面嘅係強哥佢哋,俾佢哋見到咁嘅我,以後重點面對佢哋,手已扶住門把,但遲遲唔敢開門,突然聽到出面又傳嚟交談聲,

“你真係唔駛入去睇下阿嫂?”,強哥問,

“唔駛喇,女人之嘛,好閒姐,嚟,我哋繼續飲,”,阿輝回佢,

我一聽到阿輝講嘅嘢,無明火又起,咩叫女人之嘛?我喺你心中唔通只不過係一個女人仔?原來我咁唔重要嘅咩?好,咁我就出去益下強哥佢哋,俾佢哋飽盡下眼褔,睇下你重緊唔緊張我,

我搵咗部iPad,將佢同廳外面嘅喇叭連上線,播上英文慢歌,出面嘅人聽到喇叭突然播出歌聲,當堂嚇一嚇,全部靜晒,

我輕輕開門,走出睡房,半依在門框邊上,三個男人嘅雙眼都俾眼前嘅景色深深吸引住,我對住佢哋輕輕一笑,踏出步伐,隨著音樂嘅節奏,慢慢扭動身體,向佢哋行近,直到行至餐枱邊,我雙手撐喺枱邊,夾出深深的事業線,肉臀輕翹,再翹起一邊腳,向佢哋問道,“我依家夠唔夠魅力啊?”

唔知佢哋係咪嚇呆咗,細明就算啦,就連平時口甜舌滑嘅強哥都冇出到聲,三個人嘅眼神都只係喺我身上肆意地亂掃,慌死望少咗啲咩咁,

我望住強哥,佢完全冇為意到我望住佢,因為佢對眼一直只係望住我胸前嘅36G,我企返起身,行到強哥身邊,扶住佢下巴,將佢個頭拉起,佢先將視線望返我對眼,“我依家夠唔夠魅力啊?”,我直接再問佢多一次,

“夠。。。夠啊,你真係好正啊!”,強哥深情咁望住我,

“咁樣夠唔夠你硬啊?”,我轉咗個身,

“夠啊,好夠啊!”,強哥視線又掃瞄住我全身,隻手又不自覺咁摸向細佬,

我回頭望一望阿輝,“哼,你又覺得你個女人,即係我,又夠唔夠魅力啊?”

“夠。。。夠。。。”,阿輝口窒窒,

“咁你依家夠硬未?”,我望住強哥隻手,“等我睇下先,”,我拉住佢隻手移開,見佢褲襠已撐得高高的,“嘩。。。真係硬到頂晒出嚟喎,”

“係。。。係啊!”,強哥答,

“咁可以拎出嚟見識下未啊?”,我又問,

“吓。。。。。。咁又好似唔係咁好嘅,”,強哥隻手又伸回褲襠,想遮住,“阿輝佢。。。”,

“駛乜理佢啫,”,我搶住講,“而且係佢話要我見識下嘅,”

“咁。。。咁啊,”,強哥好似有啲為難,

“咁咩丫,等我幫下你喇,”,我主動摀低身,雙手執住佢褲頭,用力向下拉,

但佢反抗,“唔好咁喇,阿嫂,”,

“呢一刻開始唔好叫我阿嫂,叫返我阿敏得啦,”,我繼續出力拉佢褲頭,褲頭已拉至佢屁股位,

“阿嫂。。。敏,唔好咁喇,”,強哥想繼續抵抗,

“阿輝都冇出聲,即係冇問題喇,你怕咩姐,”,我皺眉望住佢,

佢望咗望阿輝,但見阿輝好似冇咩反應,就開始有啲軟化,“好。。。好喇,”,

佢一放鬆,我輕輕一拉,長褲應聲脫至膝下,隔住底褲,我見到一條長物包裹其中,足足有八九吋長,

“好似真係好大喎,”,我有啲驚訝,

“一般般喇,”,強哥雖然咁講,但我見到佢臉上掛住嘅係自豪嘅表情,“都未係最硬,哈哈哈,”

“咁都未係最硬?咁最硬可以有幾大啊?”,我問,

“我度過,最硬可以有十二吋半左右喇,”,強哥答我

“咁就真係要睇下啦,”,我從未見過咁大,真係有啲好奇,“可唔可以拎出嚟睇下嗎?”

“咁啊!?”,強哥遲疑咗下,

“嗯啊。。。又話俾人見識下嘅,講嘢唔可以唔算數㗎,”,我扭腰撒嬌,

“好好好,我依家就俾你睇,”,強哥故意回避阿輝嘅眼神,伸手到底褲褲頭,“係咪真係得㗎?”

我點點頭,微笑得像幼嫩嘅小朋友渴望見到新玩具嘅樣,

佢拉下褲頭,一根巨物由裡面跌出,垂喺佢胯下,

“點解佢好似重未起晒咁嘅?”,我問,

“係啊,重係差少少,”,佢答,

我做出用雙手由雙乳兩側滑下至腰間嘅動作,“唔通我依家重未夠魅力?”,我有啲唔服氣,

“魅力緊係有啦,但重差少少刺激,”,佢答,

“又要有剌激!?”,我激動咁講,“你哋啲男人真係得寸進尺,”

“唔係唔係,我隨便講下姐,你當我冇講過喇,”,強哥以為佢嘅說話激嬲咗我,

我轉身,行到客廳,此時音樂重播緊,我企到客廳中間,慢慢隨住音樂開始扭動身體,一開始動作好細,只係輕輕搖動,音樂節拍突然變得激烈,我隨聲起舞,好似去咗Disco咁,跳起所有我僅餘所識嘅舞步,喺一身性感衣著下,我嫚妙嘅身姿展露無遺,一幕幕美艷嘅舞蹈,令三位男士眼定定,我留意到強哥胯下嘅巨物亦已慢慢抬起頭來,我見有成效就更加落力,一雙手不停撫摸自己,由頭至頸,由胸至腰,雙唇微張,做盡所有我認為性感嘅動作,我轉身,透視睡衣中,玉石般嘅美背,加上只有細細T-Back襯托出嘅翹臀,如此誘人嘅背影,相信不比我雄偉嘅正面失色,我伸出一隻手,輕撫扭動著的豐臀,又是捏又是拍,動作十分撩人,

當我再次回身時,我發現強哥已經開始偷偷套弄著自己嘅肉棒,巨物已經甦醒,足足有十二三吋長,相信強哥自己用兩隻手都揸唔晒碌嘢,真係好鬼勁,

除咗強哥,我亦已發現,兩邊嘅細明同阿輝亦都搭起咗帳篷,一直唔敢正眼望我嘅細明,雙眼亦已發出紅光,貪婪咁望住我,而阿輝面上,雖然已酒醉泛紅,但我仍然隱約可以見到有一絲絲嘅微笑,

面對住三個男人咁樣望住我,一般嘅我一定會羞怯不已,但今晚可能係喺酒精嘅驅使下,心中竟然有股莫名嘅興奮,音樂漸漸接近尾聲,不知不覺下就喺眾人面前,跳咗足足四五分鐘艷舞,我跨步走回餐枱邊,隨手拎起枱上嘅一杯啤酒,大口喝下,可能飲得太急,有些許由嘴邊流出,直接滴到我挺出嘅大胸之上,將胸膛弄得一片濕,

“好精彩啊,阿敏,我從來都未見過你好似今晚咁正,”,阿輝終於出聲,

“哼,駛乜你講,”,我直接繞過阿輝,拉咗張凳埋強哥隔離,正面對住佢,緩緩坐低,迷離嘅雙眼睇住佢,“強哥,夠唔夠刺激啊?”

“夠夠夠,你睇下,佢已經硬晒啦,”,強哥加速手上嘅動作,套弄一條挺拔嘅巨根,

“嘩,真係好大喎,我咁大個人都未見過咁雄壯㗎,”,我擘大雙眼,望住眼前嘅巨根,

“依家見到喇?”,強哥問,

“嗯,見識到啦,”,我答,

“咁。。。你想唔想掂下?”,強哥又問,

“嗯。。。”,我心中又開始掙扎,潛意識地回頭望咗望身後嘅阿輝,

“都依家呢個環境咯,你想點就點喇,”,阿輝意會到我嘅意思,

“咁啊?”,我回望眼前嘅巨物,強哥已伸開咗隻手,興奮嘅巨物肆意地喺佢胯間跳動著,“咁我可以摸下佢嗎?”,我抬頭,禮貌地問強哥,

佢點點頭示意,

我緩緩伸手,摸向棍上,我一摸上,佢跳得更勁,我自然反應地將佢握住,佢嘅粗壯我亦只能僅僅夠握住,佢發出火燙嘅熱力,好似發緊燒咁,溫度傳至我掌心,我能夠感覺到佢,仿佛有無盡嘅力量散發緊出嚟,女人直覺上會知道,呢根巨物,戰鬥力一定好驚人,

我隻手條件反射般地開始上下套弄,強哥眉心一皺,狀似十分舒服,我亦係第一次握上如此巨物,套弄嘅幅度實在不能同普通嘅同一並論,感覺十分新鮮,

“阿敏,你摸到我好舒服,”,強哥表情十分享受,

“我只係想摸下佢之喎,邊個有話要幫你舒服啊?”,我故意調侃佢,

“但係你咁樣摸,我已經好爽啦,真係羡慕阿輝,每日都可以俾個咁正嘅女朋友摸,而且重可以。。。啊。。。”,強哥答我

“重可以咩啊?唔講埋落去,”,我故意停下手問佢,

“重可以做更多其他H嘅嘢囉!”,我停下手,強哥又張開眼望住我,

“嘻嘻,係咪咁樣啊?”,我將手向上移,直接握住紅雞蛋般嘅龜頭,手指不停喺敏感嘅上面搓揉,

“啊啊啊!好爽啊,”,強哥又閉合雙眼,享受我搓玩佢嘅龜頭,

身後嘅阿輝拉咗張凳坐咗埋嚟,突然從後攬住我,一雙大手已抓上我對豪乳,不停揉捏,

“喂喂喂,你想做咩啊?有外人喺度㗎,”,我俾佢嚇一嚇,

“怕咩丫,你都已經摸緊人地細佬喇,唔爭在喇,”,伏喺我耳邊嘅阿輝,口中吐出濃濃嘅酒氣,“我都想要啊,”,佢直接拉我另一隻手去摸佢細佬,我發現原來佢唔知幾時,已經除咗條褲,我一摸,就直接摸上硬硬嘅細佬,可能佢已經好興奮,龜頭上已經流出滑滑嘅水,

依家我兩手上同時握住一大一細嘅肉棒,一前一後地把玩,加上阿輝不停搓玩我敏感嘅雙乳,令我性慾突然澎湃地上升,喉嚨深處不自覺地發出低沉嘅呻吟聲,

“我忍唔住啦,”,阿輝起身,企到我身邊,肉棒不偏不倚地放到我嘴邊,

情緒高漲嘅我,諗都冇諗就含咗入口,阿輝同樣火燙嘅肉棒一進入濕滑嘅口中,就開始抽插,

“唔。。。唔。。。”,嘴俾佢塞住咗講唔到嘢,

我手上嘅大龜頭亦開始變得濕濕滑滑,強哥興奮到開始分泌愛液,使得龜頭摸起上嚟更舒服,

“睇嚟強哥你都開始忍唔住啦,要唔要嚟啲刺激啲嘅?”,阿輝向坐喺度嘅強哥講,

“得咩?”,強哥有啲受寵若驚,

“我係冇問題,但得唔得就要問阿敏啦,”,阿輝邊抽插我個嘴邊摸我個頭,

作者: laogoulaile    時間: 2018-4-12 22:21

我瞇住眼望住阿輝,口水開始俾佢插到流緊出嚟,我聽到佢哋嘅對話,我知道阿輝都希望我答應,畢竟我知佢就係有嗰味鐘意睇住我俾人魚肉嘅興趣,但今日佢咁衰,我就偏偏唔順佢意,我搖搖頭表示拒絕,甚至摸住強哥龜頭嘅手亦放開咗,

“哎呀!睇嚟阿敏唔制喎,咁點算啊?”,阿輝好失望咁,

“咁都冇辦法嘅,要尊重返阿敏嘅意見嘅,”,強哥口係咁講,但見佢面上嘅表情,明顯失望過阿輝多多些,

放開咗強哥,我更專心幫阿輝吹奏,一番舌上工夫,阿輝已經爽到“唉唉”聲,

我眼尾颼到強哥索性企咗起身,喺我哋側邊睇住我幫阿輝口交,自己打飛機,而細明雖然重係坐咗喺原位,但佢嘅動作好似伸咗隻手入褲襠度摸緊自己細佬咁,

“啊啊啊。。。唔得啦,太爽啦,”,阿輝將沾滿口水嘅細佬由我口中抽出,“阿敏,不如我哋過去梳化嗰邊喇,

阿輝拖住我去到梳化,佢坐咗喺度,示意要我跪喺佢前面,又重新將佢細佬遞到我嘴邊,我二話不說,一口將佢含到最入,深至根底,又再吸吮起來,

強哥見我哋行開,佢又跟埋過嚟,但今次佢冇喺我哋側邊,而係喺我後面,“阿敏個pet pet都好正下喎,一啲都唔輸蝕,”

我終於明佢點解唔喺我哋側邊啦,原來走去昅緊我個pet pet,我伸出一隻空閒嘅手,想去遮住,但一隻手又點遮得到成個pet pet,左遮右遮,搞到似係摸緊自己個pet pet多過似想遮掩個pet pet,

“阿敏人生得靚,無諗到就連個gap gap都生得一樣靚喎,”,我跪喺度嘅姿勢,喺我身後嘅強哥,一定可以清楚見到,只係俾薄薄細細嘅T-Back僅僅包裹住嘅小騷穴,

“唔準講呢啲衰嘢啊,”,我放開口中嘅肉棒,回頭責備佢,“我會怕醜㗎,”

“哈哈哈,都著成咁樣喺我哋面前做埋啲淫嘢,唔通咁都重要怕醜?哈哈哈。。。”,強哥反駁我,

“準睇唔準講啊,衰人,唔。。。”,我講完之際又含返住面前嘅肉棒,

突然一隻手摸上我嘅翹臀,“啊,”,我回頭望去,強哥隻手隔住薄薄嘅睡衣,喺我兩片臀肉上不停來回摸嚟摸去,“佢摸我啊!”,我立即同阿輝反映,

“唔緊要喇,你頭先都摸咗人哋細佬咯,俾返個pet pet人哋摸都好應該丫,”,無諗到阿輝對啲兄弟都咁大方,自己條女俾佢哋摸都肯制,

“阿敏你個pet pet咁正,係人見到都想摸喇,”,強哥喺後面摸得興起,難為我要一邊幫阿輝含,一邊俾另一個人侵犯,心中自然會有啲唔舒服,但畢竟事情係我開嘅頭,而且雖然心裡唔舒服,但肉體上卻難掩敏感部位被摸嘅嗰陣快感,漸漸開始扭動纖腰,

強哥見我冇再出聲,而且開始有反應,便更加肆無忌憚,直頭雙管齊下,一手握住一邊pet pet把玩起上嚟,甚至摸到我股罅,幾次都差啲摸到我妹妹,好彩我縮得快,

“啊。。。我要射啦,射啦,”,阿輝腰一用力,開始加速抽插我個嘴,我就更加用力吸啜,冇幾下,佢就喺我口中射出濃濃嘅精液,

阿輝抱起我,將我緊緊攬入懷中,

“你就好喇,阿輝,有得爽,難為咗我同細明有得睇又冇得食,依家硬鬼晒,又冇得搞,你話點算好先?”,強哥對住我哋,用力套弄自己,

“阿敏唔制都冇辦法㗎,除非你氹得掂佢先喇,如果佢肯,我都OK嘅,”,阿輝回應佢,

“靚靚嘅阿敏啊,求下你丫,你咁好心腸,就當做下好心,幫下手喇,好唔好?”,強哥雙手合十,做出可憐嘅表情,

“鵝痕住蛋嘢,典同裡廣啊!”,我成嘴嘢,講嘢都唔清楚,

“明白明白,”,強哥好快地就拎咗啲紙巾俾我,我吐咗口中嘅嘢落紙後抹乾淨,佢又遞上一杯啤酒俾我,“朗下口先喇,”,我接過一飲而盡,

強哥好自覺地就坐咗埋我隔離,好期待咁望住我,“可以開始喇,”

“你咁心急做咩?我有話幫你咩?”,我故意扮到好正經嘅樣,

“吓!?唔係嘅咩?”,強哥表情變得好失望,簡直係由天堂跌落地獄嘅感覺,

“呃你咋,嘻嘻,”,我一手握住佢嘅巨物,上下套弄起嚟,

“啊。。。正啊,阿敏好犀利啊,剩係打飛機都已經咁舒服,”,強哥面上嘅表情瞬間又變得很享受,又由地獄爬返咗上天堂,

“咁係咪即係剩係幫你打就得啦,”,我又問佢,“嗯。。。咁。。。咁。。。咁如果可以嘅。。。吹下會重好,”,強哥講嘢之間,眼尾偷偷望向阿輝,

“老公。。。佢叫我幫佢吹啊,”,我回頭望阿輝,

阿輝冇答我,只係聳一聳肩,

“我幫你都得,但你要應承我,唔準好似阿輝咁射入人地個嘴度㗎,”,我可以勉為其難,但總要留一留底線,唔可以俾佢咁過份,

“應承你應承你,”,強哥見我肯制,心急已如焚,

“哼,”,我哼聲一句,但已轉身低頭趴下,趴喺阿輝同強哥之間,一條大大嘅肉棒就喺我面前,我開始伸舌,由根底慢慢向上舔弄,三兩下後已成濕棍,

阿輝見我落力吹奏,喺後面亦已把持不住,一手輕撫我嘅纖纖小腿,一手掀起睡裙,露出pet pet,把玩起我嘅堅挺豐臀,今次俾老公摸,冇咗啱啱嗰種反感,反而有陣陣嘅快感,畢竟老公更加熟悉我身上敏感嘅部位,唔似得強哥咁亂摸,佢捏玩股肉,力量不輕不重,柔中又有點剛,摸得我好舒服,不時重用手指公隔住薄薄嘅T-Back,準確地挑弄按撫我嘅小菊花,帶嚟酸酸痕痕嘅快感,搞到我不停扭腰擺臀,慢慢性慾又俾佢挑起,我邊舔住肉棒,邊發出“嗯嗯”嘅呻吟聲,妹妹亦開始充血,穴肉開始從T-Back邊跑出,

“老婆,你好濕啊,濕到喺條底褲度透出嚟啦,”,阿輝用手指按摩小穴,本嚟就細細條嘅T-Back俾佢玩到攝晒入妹妹縫中,淫水自然就逼晒出嚟,開始濕潤成個陰部,

“因為你。。。摸得我。。。。。。好舒服啊,嗯。。。”,我邊舔邊回答佢,

阿輝索性將中指伸入底褲中,抵到洞口,沾玩一些淫水後,慢慢一下一下地深入洞中,

“嗯。。。嗯。。。”,每下抽送,都搞到我欲仙欲死,下面開始發出“噗嗤噗嗤”嘅濃稠水聲,

阿輝將T-Back拉起,勾掛到一邊,展露出濕潤嘅妹妹同興奮到一縮一張嘅小菊花,阿輝一邊指插我,一邊親舔起我嘅小菊花,快感一波波襲來,我興奮到一口將嘴邊大如雞蛋嘅龜頭塞入嘴中,瘋狂吸啜,

“啊。。。阿敏。。。啊。。。”,強哥俾我突如其來嘅一含,發出舒爽嘅低吟聲,

阿輝見我吸得瘋狂,知道我情慾已達高峰,佢操起肉棒,對準水穴,插咗入嚟,

“啊。。。嗯。。。”,肉棒雖然仍在我口中,但我已經忍唔住叫咗出嚟,“啊。。。啊。。。。。。嗯。。。。。。嗯。。。”,

阿輝一邊策騎一邊伸手解去我嘅bra扣,再將佢由睡衣中拉出,我嘅一對豪乳就失控地喺睡衣中飛舞,直至阿輝一手將其抓住,捏玩,

濕滑嘅水洞被一次又一次地不停抽插頂弄,快感一波波湧至,就咁一邊俾阿輝抽插,一邊食住第二個人嘅大肉棒,好快,我就達到咗高潮,“啊。。。啊。。。啊。。。老公,我要嚟啦,啊。。。啊。。。啊。。。。。。”,我趴咗喺強哥大髀上震抖著,享受高潮嘅餘韻,

作者: laogoulaile    時間: 2018-4-12 23:33

今次試下喺呢章俾大家投票決定,
阿敏要唔要喺阿輝面前俾強哥佢哋插入?

投票以限時模式決定,
大家可以喺呢度留言投票,講下大家想唔想喺呢章睇到阿敏俾人插入,
希望大家喺留言時第一句寫出“想”或“不想”,之後再作出自己嘅言論,我會根據大家留言嘅第一句為基準作出判斷,因為我怕到時有人留言,但留言太飄,表達唔清楚而有混亂,所以一律以第一句為準,

而投票時間為呢一刻開始,直至到76小時後,

希望大家踴躍投票,多謝支持!

大家唔好唔記得幫我喺第一頁#1,按返個like(洋蔥頭)啊!
作者: icelun    時間: 2018-4-13 00:47

不想,太快太淫了,今次到呢度好了慢慢黎
作者: 森之愛情555    時間: 2018-4-13 03:54

Yes
作者: 呢個深情的希望    時間: 2018-4-13 10:21

作者: 633777    時間: 2018-4-13 10:31

作者: puffycute14    時間: 2018-4-13 13:21

作者: Eddyo    時間: 2018-4-13 18:29

吾想
慢慢發展仲刺激, 吊吓癮, 最後爆發仲精彩!!
作者: farm1615    時間: 2018-4-13 21:50

我都想識輝哥
作者: steven13    時間: 2018-4-13 22:09

不想,咁快太唔真實
作者: ctbsum2    時間: 2018-4-14 10:38

吾想
作者: Sam35    時間: 2018-4-15 00:41

No law
作者: wms004    時間: 2018-4-15 01:43

想,但要多少少掙扎,半推半就咁
作者: www...    時間: 2018-4-15 08:26

No
作者: laogoulaile    時間: 2018-4-17 21:29

多謝各位嘅投票,
結果係唔想多過想嘅,咁今次就放過阿敏喇😆
寫作中,呢個星期四post埋下集,請各位ching多多支持,
作者: 今天花花救星    時間: 2018-4-18 11:34

作者: 艾斯    時間: 2018-4-19 16:39

超期待,有上,中下三集就正
作者: simon19898    時間: 2018-4-19 21:28

作者: 乖乖一一    時間: 2018-4-20 12:39

師兄,追稿呀,星期五啦
作者: laogoulaile    時間: 2018-4-21 02:41

家中“宴客” (下)

阿輝見我去咗,抽插慢慢停下,轉而插住肉棒,趴到我背上,攬住我,環抱住我嘅手分別握住我嘅豪乳,輕輕揉弄,佢知道我高潮後都喜歡俾人攬住嘅感覺,而強哥亦伸手好似摸小朋友咁摸摸我個頭,呢刻我好舒服,好幸福,只係趴喺強哥大髀上,等陣陣餘韻退去,

“老公,我重想要,”,回神後嘅我,對攬住我嘅阿輝講,

阿輝放開揸住我對波嘅手,隨後又捉住摸緊我個頭嘅強哥嘅手,放到我嘅大波波上,強哥當然毫不猶豫,即刻揸起上嚟,

“阿敏個波真係百揸不厭,每次揸都係咁舒服,”,強哥講到好似一早就揸過咁,但佢即刻亦發現自己失咗言,想立即轉移話題,“真係羡慕死人啦,阿輝,你就好喇,日日想揸就有得揸,”,雖然我當時意會到,真心想即刻拍開佢隻手,但畢竟阿輝就喺我身後,當然唔可以喺呢刻就拆穿佢,唯有繼續俾佢摸,

“阿敏,強哥都咁樣誇獎你啦,你就唔好待慢咗人哋啦,”,阿輝示意我繼續服侍強哥,

我回頭望住強哥,強哥眼神有啲閃縮,我當然知佢身有屎,但畢竟情勢所逼,就算我依家唔願意亦都要暫時收埋,我再次伸手,握住面前又大又硬嘅肉棒,開始套弄,強哥面上又係一副享受樣,

阿輝見我行動,佢亦開始抽插,但動作由一開始嘅激情猛攻,轉變為慢慢抽出全支又再慢慢插到最深,呢種抽插方式亦係我最愛之一,因為能夠讓我真真正正,清清楚楚地感受到肉棒喺我體內郁動嘅幅度,同滑過陰道內壁,與之磨擦嘅感覺,雖然咁樣插冇激情般嘅快感,但卻能挑起我心中嘅性慾,每一次抽出插入都絲絲入扣,像是想一根一根地,漸漸抽出我心中每一分嘅慾望,每每可以令我享受一段很漫長嘅快感,

我下身嘅快感,令心口冒出癢癢暖暖的感覺,我閉上兩眼,很是享受,手中嘅動作不自覺地隨住阿輝插我嘅節奏,上下套弄強哥嘅肉棒,佢亦一手摸住我嘅豪乳,一手撫摸我嘅面頰,由於濃濃嘅快感由小穴內擴晒至全身,令我全身都非常敏感,俾強哥摸奶都算啦,竟然連摸我嘅面頰,我都覺得好舒服,

人常說,女人全身都係敏感帶,確實真有其事,但一定要喺好似我依家咁嘅狀態下,身體每一吋肌膚都會變成性器,點摸都會有快感,

我甚至將眼前嘅大肉棒壓向我面上,感受佢傳嚟嘅熱力,手不停套弄,肉棒就不停喺面上磨著擦著,每次經過玉唇時,我都會伸脷舔濕發紅嘅龜頭,令佢喺我面上滑得更順暢,強哥睇嚟亦都好鐘意我咁整佢,因為我能夠感覺到佢碌嘢已經興奮到喺我手中一跳一跳的,

由於我正閉眼享受緊,完全冇為意到細明亦都過咗嚟加入我哋,佢由下一手捧起我在空中搖擺嘅36G,豪乳喺佢掌心中,俾佢捏成不同形狀,我微微張眼,見到佢已經係除到精光,身型瘦削嘅佢,套弄緊佢自己同身型有啲唔合比例嘅肉棒,佢本身睇落就弱質闌珊,佢細佬雖然唔算大,但又俾人有種出奇不意嘅突出,可能係有對比嘅關係喇,

佢好似好耐冇開飯咁,無論係摸我個波定搓自己碌嘢,都表現得好肉緊,搞到我有啲痛,

“啊,你細力啲好嗎?”,我語氣可能差咗少少,細明嚇到即刻縮咗手,“但又冇話唔俾你摸,你溫柔啲好冇?”

細明見我親口話肯俾佢摸,佢點點頭,伸手又摸上我個波,但呢次溫柔好多,甚至可以話摸得我好舒服,

我從來未試過俾三個人一齊圍住,眼前嘅景色甚為淫亂,我俾阿輝插緊,但又幫強哥吹緊,強哥同細明就一人一手分別揸住我對波,細明重對住我打飛機,各有各享受,

四人中表現得最激動嘅細明,突然唔聲唔聲,將佢細佬放到我腋下位置,瞬間我感到一邊豪乳側邊傳嚟一股溫熱,原來佢竟然對住我對大波波出咗嘢,啲濃精掛滿喺我個搖晃中嘅波波,有啲已經滴到梳化上,強哥同阿輝都笑佢咁快就出咗嘢,而佢就只係默默地又坐返原位,繼續睇我哋表演,

“阿。。。阿敏,可唔可以。。。”,強哥吞吞吐吐,

“你重想做咩?”,我皺住眉問佢,我知佢又要得一想二,

“我想話呢。。。”,強哥想講又唔敢講,“我想話,你。。。”

“有咩就講喇,”,我有啲唔耐煩,

“你可唔可以用你對波幫我夾下啊?”,強哥終於講出口,

“你。。。”,我真心有啲嬲,

“阿敏,你就就下強哥喇,過門都係客,咪當幫幫佢囉,”,阿輝喺我身後講,

“咁。。。”,我本嚟都算嬲完佢,但佢咁樣一講,我又著著地,“咁好丫,我幫佢夾都得,但你就冇得插,”

“吓!?”,阿輝呆咗,

但我冇理佢,直接起身,佢細佬亦只能默默滑出,

我跪到強哥胯下,對住佢講,“你鐘意我對波嗎?”,強哥點點頭,“咁我幫你爽返夠本喇,”,我將俾我食到濕晒嘅大JJ塞到乳溝中夾實,開始上下套弄,由於肉棒有夠長,就連我對大波波都夾唔晒,龜頭直頂我下巴,我毫不猶豫,一口就含住佢,吞吐起嚟,口水更順住佢流入乳溝,潤滑胸前嘅乳交,由強哥嘅面口,可知佢萬分舒服,甚至輕輕聳起腰來,配合住我夾弄肉棒嘅節奏,

突然身後又有人扶住我嘅翹臀,我已為係阿輝,但張眼望去,阿輝重係坐喺強哥旁邊,即係話,依家喺我身後嘅係細明喇,

股縫中傳嚟一陣感覺,一根熱燙嘅條狀物壓咗上嘅,細明正將佢嘅細佬擺喺兩片臀肉中間磨蹭,由於啱啱俾阿輝玩弄一番嚟,依家重相當濕滑,可能細明比較細膽,只係喺肉臀上磨擦,並冇更過分嘅舉動,我雖然有啲擔心,但暫時佢冇其他行動,就俾佢玩下個pet pet先喇,

我服侍緊強哥,身後重騎住咗個細明,此等景象,相信阿輝恨咗好耐㗎啦,我見佢雖然冇得插我,但睇住我俾人玩,佢好似重興奮,握住自己肉棒嘅手,不停上下套弄,龜頭亦已經脹紅,好似就嚟爆發一樣,

“你夾得我好爽啊,我就嚟頂唔順喇,”,強哥發出求饒般嘅聲音,但我含住龜頭嘅口還是不停吸啜,香舌繼續舔弄刺激龜頭,雙乳上下套弄,

此時身後嘅細明,身段一沉,肉棒不偏不倚,直滑至肉縫中,由於肉穴分泌咗不少愛液出嚟,肉縫濕到不行了,肉棒夾在其中,快感更上一層樓,細明嘅頂弄,更是瘋狂,我下身唔敢亂郁,深怕一個唔小心,就會俾佢硬生生滑入洞中,

由於我心思一時專注咗喺身後,忘卻口中嘅巨物已經快要爆發,突然一陣苦澀充滿嘴巴,溫溫熱熱嘅濃精一股股地爆射而出,“嗯。。。嗯。。。”,我反應唔切,俾佢口爆到滿口精液,甚至滿到流晒出嚟,我諗都冇諗,直接將口中苦苦咸咸嘅精液吐出,吐喺強哥一跳一跳嘅肉棒上,

身後pet pet上又傳嚟熟悉嘅感覺,熱熱的,細明又將子孫派晒喺我pet pet上,我亦只能慶幸身後嘅係細明,而唔係好似強哥咁嘅老江湖,如果唔係,可能已經俾人硬行插入咗,

幾乎同一時間,阿輝亦企咗起身,喺我玉背上,發洩出一炮又一炮嘅濃精,

“你哋三個依家爽晒喇?”,我跪坐地上,身上全是佢哋嘅精液,“你啊,唔係話唔射喺口嘅咩?”,我怒眼啤住強哥,

“我。。。我講咗頂唔順喇,係你重要係咁吸住人哋唔放之嘛,”,強哥反而面露委屈,

“我當時冇為意嘛,你自己唔識掹返出嚟㗎?”,我理直氣狀,

“我。。。我。。。”,強哥一時講唔出嘢,

“重有你啊!”,我指住細明,“你重衰,人哋俾你射咗落心口都算啦,做咩又擒人哋個pet pet啊,我重以為你想做咩添啊,搞到我分晒心,”

細明直頭冇回應我,只係dup低咗個頭,

“咪。。。咪係囉!搞到我都俾阿敏鬧啦,”,強哥又加把嘴,但細明依然粒聲唔出,

“唉!算喇算喇,大家開心咪得囉,”,阿輝又搭咗句嗲,

“你重講,”,我對火眼啤住阿輝,“你哋緊係開心喇,但有冇諗下我感受?”

“你!?”,阿輝拗拗頭,“你頭先都好似嚟咗幾次喎,你冇爽咩?”

“你。。。你。。。”,我又俾佢激一激,雖然佢又講得冇錯,但依家始終係我蝕底咗,我惱羞成怒,“冇你哋咁好氣,我去沖個涼先,”

我走咗入浴室,沖返乾淨身上嘅污穢,到我出返嚟時,客廳上剩返阿輝一個,

“佢哋走晒喇?”,我問佢,

“走晒啦,”,阿輝行埋我度,

“哼,你唔好埋嚟啊!今晚你瞓廳喇,”,我推開佢,走咗入房,鎖上房門,

“吓,點解啊!?”,阿輝好驚訝,拍打房門,“有咩開門先傾喇,”

“唔同你傾啊,你自己好好地反醒下啦,”,我上床冧被,準備大覺瞓,

阿輝今晚成晚都講錯嘢激嬲我,可能係喝酒累事啦,但我都唔會咁易原諒佢㗎,就由佢自己瞓下廳,反醒下,當係懲罰下佢喇,

作者: dingdongdance22    時間: 2018-4-21 08:21

作者: 乖乖一一    時間: 2018-4-21 11:15

引用:
原帖由 laogoulaile 於 2018-4-21 02:41 AM 發表
家中“宴客” (下)

阿輝見我去咗,抽插慢慢停下,轉而插住肉棒,趴到我背上,攬住我,環抱住我嘅手分別握住我嘅豪乳,輕輕揉弄,佢知道我高潮後都喜歡俾人攬住嘅感覺,而強哥亦伸手好似摸小朋友咁摸摸我個 ...
激情性慾
作者: 慢嘗君    時間: 2018-4-22 18:22

作者: Eddyo    時間: 2018-4-22 21:32

引用:
原帖由 laogoulaile 於 2018-4-21 02:41 AM 發表
家中“宴客” (下)

阿輝見我去咗,抽插慢慢停下,轉而插住肉棒,趴到我背上,攬住我,環抱住我�手分別握住我�豪乳,輕輕揉弄,佢知道我高潮後都喜歡俾人攬住�感覺,而強哥亦伸手好似摸小朋友咁摸摸我個 ...
超正, 睇咗三次都硬咗, 期待下集!
作者: du9lee    時間: 2018-4-26 23:07

期待

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)