188Channel

標題: 我想嫁給你, 我不會娶你 [打印本頁]

作者: 神聖衣    時間: 2018-3-16 11:36     標題: 我想嫁給你, 我不會娶你

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 哥哥peter    時間: 2018-3-16 11:41

好睇呀~快手寫埋啦~c兄
作者: icaNneY6Z    時間: 2018-3-16 11:55

作者: west    時間: 2018-3-16 13:44

甜故去情色文學,叫雞指南去夜遊區喇
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-16 13:54

引用:
原帖由 west 於 2018-3-16 01:44 PM 發表
甜故去情色文學,叫雞指南去夜遊區喇
SORRY, 依個係真實回憶錄, 如果咁都要去情色文學, 依度8成去左啦.
叫雞有乜問題呢? 味又係女人, 你黎得引版就咪扮君子啦...
作者: west    時間: 2018-3-16 16:40

唔係8成、係9成:smile_44: 
作者: 紫玉蘭    時間: 2018-3-16 23:57

作者: 淫嘩蕩婦    時間: 2018-3-17 02:25

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-16 11:36 AM 發表
給版主: 這篇故事之前出過兩節, 但因為版規或者寫作方式問題而被回收閉屏, 雖然聽過解釋, 但仍然不太理解所提示的發文方式, 之後我把它修改了, 不知道是否小說式長篇故事寫法不適用, 但站於寫作者的立場, 我還是採用 ...
加油寫埋去啊Ching 
作者: lostergundam    時間: 2018-3-17 11:11

樓主講得出係真實故,信你^^
作者: lostergundam    時間: 2018-3-17 12:11

之前都有追樓主個分享,真係好正,今次係羣P後半年,仍然很期待

作者: 無袖    時間: 2018-3-18 01:26

你終於又出post,期待你後面ge事
作者: evil00    時間: 2018-3-18 07:03

作者: bobodoo    時間: 2018-3-18 23:20

作者: takny    時間: 2018-3-19 22:17

等左好耐了.幾時得閑Up date
期待中
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-20 17:24

借版多謝版主幫忙搬運; 

同時更加多謝支持嘅讀者!
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-20 17:29

突如其來嘅眼淚令我唔知比咩反應佢好。所以我扮睇唔到,只好將動作放慢同溫柔,同時轉用狗仔式等佢以為我唔知;順便比佢有機會刷乾淨D眼淚。

過左陣之後,轉返男上女下,眼淚已經乾左。諗住好喇,搞掂之後先問佢咩事,本來打算加速爆漿完事,但頭先慢慢插,感覺好似喺佢身上搵到個共同節奏 (依樣野真係唔知應該點用文字去形容;因為節奏/共同感覺;同技術/持久能力完全無關係,有時真係要特定時間遇上特定嘅人先會出現,我諗大家應該知道我所指係乜野)

做愛係件好奇怪嘅事,有時係唔知點解會有依種比平時更舒服嘅感覺。因為共同節奏/感覺嘅出現,所以我身體動作上好自然隨著依個節奏行動,而眼淚又再次喺佢眼度流出黎,依次我無選擇視而不見,反而直視住佢,繼續一下一下慢慢插入佢體內,然後輕輕喺佢面上嘴上錫落去,當我地兩個嘅嘴分開之後,佢細細聲講:「點解會有依種感覺 !」

完事後,我地之間有種微妙嘅感覺,雙方並無急住去沖涼著衫,我攬住佢,而佢就完全小鳥依人咁成個人依靠喺我懷抱入面。直到聽到樓下有人大聲講電話經過,我先醒起我喺度叫緊雞。。。

醒覺嘅唔單只我,同時佢都慢慢離開我嘅身上。成個過程動作有D尷尬;無幾耐佢細聲話:「去沖涼喇;過左鐘好耐喇」 ,「喔,好呀」然後我就自己入去沖身,佢望住我著返衫,我點著口煙,打開房門準備離開,而佢就入沖涼房沖洗,到我準備將門關上嘅時候,先記得一件事,我喺銀包攞左300蚊出黎;然後放喺床側面嘅小櫃上面,「我走喇」「嗯,88」

真係唔知係自己味到家,定係我太天真,我唔喺第一次對住妓女有依種感覺。我慢慢一步步落樓,直至聽唔到佢沖涼嘅花灑聲先加速離開。街上人流唔多,我行開幾十步望向對面街,見到一批一批嘅企街喺度拉客。

我回身望向佢嘅工作室,佢竟然企喺窗前望住我! 一見到我,佢即刻閃埋一邊扮執野,我望返街前面笑左一笑,原來天真嘅唔只我自己一個,再向前行多幾步,我一手插褲袋;無回頭伸起另一隻手同佢揮手88…(個下型到呢,不過後來我問返佢,原來佢睇唔到 =.=)

去到小巴站等車;迎面一架又一架嘅小巴駕過,我比藉口自己話枝煙味食完,食完一枝又一枝,當經過兩枝煙嘅所謂思考之後,我轉身向住佢嘅工作室方向走。我唔知道點解自己會有依種舉動;我去到佢工作室附近嘅小公園,搵左個唔起眼嘅地方坐低。

過左陣,我見到佢行落樓,然後行左去姊妹堆,而好快又跟另一男人上左樓,如此類推,打後一個鐘我都係坐喺同一個位置,而佢就接左幾個客。我呆呆咁睇住佢同一個又一個嘅男人上上落落,直到我將所餘無幾嘅煙食晒,先起身離開公園。依次我並無之前嘅猶豫,好快就上左車,返到屋企極速沖個涼就抱頭大睡。

直到晏晝我先起身,屋企一個人都無。隨手按按電話,見到有幾個MSG,即刻就彈起身睇下係咪佢MSG我,點知只係D朋友SEND埋D無聊野,我將電話掉埋一邊就再訓過,問自己:「喂,做乜鳩,佢雞黎架。。。仆街喇,唔通鐘意左佢。。。」

唔想承認,但偏偏D行為就出賣左自己。無論喺屋企做緊乜都機不離身,希望收到佢嘅MSG。一直到天黑,屋企人返黎,我就扮啱啱返到屋企,沖完涼就開電腦打下機。都唔知幾點,屋企人訓晒,到我準備訓時,突然收到佢嘅QQ MSG,好簡單幾個字「我好想你」。終於收到佢嘅MSG;但我完全零感覺,無回佢就訓教。(可能因為等左成日,所期待嘅火熄晒。)

到第二日,我又係好晏先起身,其實諗返當年自己都幾廢青,星期六日唔洗返工就日日訓到黃朝白晏。我又睇下電話以為佢會問我點解唔回佢,點知係無嘅。打後幾日,我做返平時嘅自己,返工放工,無任何特別事發生。如是者;直到佢返去之前個日,我收到佢嘅MSG,話今日可唔可以見面,可以嘅話,想返去前同我周圍行下。見返工悶悶地;所以我即刻射波扮病要返屋企休息,然後就坐車去佢工作室見面。

去到工作室附近;打電話叫佢落黎。佢話化緊妝,叫我上去先,開門見到佢,無特別感覺,佢好快就搞掂行得。我地一前一後行落樓;經過兩條衛生環境極之惡劣嘅小路轉返出大街。佢好自然咁繞住我;我諗無邊幾個男人會唔鐘意女人咁識做,而且個時我都有成兩年無拍拖,所以佢一個理所當然咁簡單嘅舉動已經令我好開心。(嘿,諗返起都搞笑,又會單純成咁,明明都勉強叫做身經百戰)

佢味開工時;化淡妝好清;出門前我打開佢個行李箱;幫佢簡我鐘意嘅衫黎配搭,其實我不嬲好鐘意做依樣野,命令真人barbie著住我鐘意嘅衫,個種大男人性格真係出晒黎。其實女仔好簡單普通一件T、裙、波鞋已經可以好靚好好睇。但可能見親佢都係SHOW腿,所以我就同佢搭地鐵去花園街,簡左一條黑色濶身嘅長裙比佢。

洗都無洗,買完就叫佢去附近廁所換左佢 (講真,由出門口開始到買衫換衫,都係我話乜就乜,直頭聖旨咁。依樣野真係好少香港女仔會做…就簡單講,買件新衫洗都味洗就叫佢即場著上身,一般香港女人邊會聽你講,唔屌你都偷笑。所以點解當時會有咁多人鐘意大陸妹,因為除左比較服從,性價又比較低,你搵一皮野個月都可以包二奶做皇帝)

之前都講過,佢身材比例好好,所以基本上著咩衫都好睇。同時我對自己簡個條裙好滿意,所以心情出奇地好。因為我其實只係返左2個鐘工就射左波,所以時間好早好多時間,之後我地就周圍去;我帶佢去好多平時我都好少去嘅地方行,又坐船去長洲玩,同佢影左好多親密嘅相。表面睇仲以為我地係熱戀中嘅情侶,又點會估到佢只係值200蚊嘅妓女...

當坐船回程時,佢攬到我好實︰「我今日真係好開心」(雖然我知道歡場女子講野唔可信;不過依D我當年跟大哥時遇唔少。可以喺講野語氣、動作、表情依D細微動作分便出黎,所以我知道佢講嘅真話。)

喺船上面我地傾左好多野,佢少有咁講左好多關於自己嘅事,當話題講到佢屋企時,我心入面即刻響起警號 (因為大部份大陸妹嘅故事都差唔多 - 好多都係屋企有幾個細佬妹,阿爸阿媽是旦一個訓緊醫院,然後同你出多幾次街,得你歡心後,再出埋眼淚攻勢,就開始同你講要錢要手術…咁)

出奇地,佢竟然唔係講類似嘅故事。大約係咩我都唔記得,只係輕輕帶過就算,傾傾下我地又KISS起黎,到步後我地喺附近搵間野就坐低食。當我仲諗緊一陣去邊嘅時候,佢竟然同我講時間差唔多喇 (我諗就算我再蠢都知道佢係咩意思),我捉住佢隻手「你唔想我陪你夜D?」 「差唔多要開工喇...」

我地靜左幾秒無出到聲。佢拖住我行去地鐵站︰「我今日真係好開心呀,真係架」「嗯」佢喺我面上錫左一淡就行落去搭車,落到樓梯下面;佢轉身同我斬眼「88」 (嘩﹗屌,洗唔洗咁可愛呀﹗) 其實我都係搭地鐵,只係方向唔同,但係兩個人都有默契唔去REACH個個點。

我無即刻落去搭車,行返出大街,點著枝煙,望望隻錶【嘿,200蚊...】(我唔知佢點諗,可能佢只係諗住開心左成日係時候返工搵錢喇;而我當然感覺一D都唔好受,因為一直我都係以為佢今日唔會返工成日陪我)

費事落去撞到佢,所以直到枝煙燒完;我先慢條斯理落去搭車。返到屋企都係D日常野,直到夜欄人靜,我行出後樓梯;點著枝煙;望住街上面嘅人發呆;諗起今日同佢【拍拖】嘅畫面。之後就返入屋寫簡單記錄。(其實自從上次SEX PARTY之後;我有開始寫週記嘅習慣;日記就唔搞喇 - 除非好似今次特別事記就會額外寫低)

其實我寫記錄薄好求其下;因為我驚屋企人會偷睇,所以只係大約寫出大鋼,而我相信有日當自己睇返時,當時嘅畫面就會出返黎,不過當然唔係100%啦,,但為左保障私隱無辦法。一邊寫我自己都會會心微笑,當時我都成兩年無拍拖,所以個種感覺特別強烈,尤其個下斬眼,真係比佢電到阿媽都唔認得。當我寫完後;望望個鐘 【嘿,佢依家唔知係咪比人屌緊呢…】 依種想法令我覺得好矛盾,你話鐘意又唔係;唔鐘意又唔係,依種係一種自私心理,就算我唔要都唔想益人。

熟睡中比電話嘈醒「我收工喇,你過黎陪我好嗎?」「嗯」都無睇幾多點,隨便洗洗面就出門口,我老豆啱啱起身去廁所就話我咁夜仲出去,我就話個朋友失戀就行左去。已經無地鐵,唯有肉痛D搭的士,好快已經到左工作室附近,打個電話比佢就一齊去食小小野。

佢著住我買比佢個條裙,然後繞住我就行去旺角個頭搵野食,途中佢好開心提起頭先【拍拖】嘅事。我地好求其食完野,拖住手慢慢行返去佢工作室。原來佢地訓教嘅地方並唔係工作室;而係另一個地方,距離工作室落幾條街嘅普通民居唐樓,不過都唔見得衛生環境特別好。

單位有3個細房,佢兩個姊妹仲開緊工,咁就襯依段時間享受下二人世界。我除剩底褲就訓喺床度,佢除剩胸圍底褲就爬黎我身邊,轉身叫我幫佢解甲,我問佢:「點解你戴胸圍時波波睇落咁鬼大嘅」「依家唔大咩?」之後就捉住我隻手渣佢奶奶。正當我想伸手入佢底褲度玩佢妹妹時,佢就叫我轉身話要幫我按摩。都唔理佢真定假,就試下佢手勢…唔識欣賞,算喇,本來想搞野,無端端搞乜鬼野按摩;手勢又唔好,搞到我軟返晒,訓教算喇。

可能出左成日街;個人真係有D攰,但其實佢應該比我攰好多先啱。佢好小鳥依人訓喺我肩頭上面攬住我,我地好快就訓著左。朦朧間,聽到佢喺房門口同姊妹傾計,佢地真係唔知點解講野鐘意咁大聲,同平時佢喺街上完全兩個人,對住我時就更加私文。佢傾左陣就返返黎床上,我問佢點解你地講野要咁大聲嘅,依度又無人又靜,佢無答我,好尷尬笑一笑就攬住我繼續訓過。

我好少喺外面過夜,所以訓得唔係咁好。朦朧間,感覺到有人幫我含緊,我打開對眼,見到佢一邊望住我一邊幫我含,之前我地傾計時;有同佢講過我鐘意比女含醒,除左第一個女朋友之外,其他全部都訓到死豬,我奶醒佢地就有,所以估唔到佢會做到。

含多陣;佢就坐上黎,我比佢嚇餐死,因為…味戴套呀…我即刻彈起身推開佢,原來佢含個時已經戴左,我鬆左一口氣,但同時我輸左一樣野【對佢嘅信任】。我睇得出佢唔開心,原因都唔洗講到出口;除左唔安全之外;仲有【覺得污糟;怕中招 (性病)】,佢扮無位就繼續女上坐上黎,但明眼都睇得出,無左個種 GirlFriend Feel,感覺就變返同一般客人一樣想快快手坐爆我收工咁。

我知道頭先咁嘅反應好仆街,但…。情況突然變成咁都無乜引,所以就呃佢話射左,佢睇都無睇就行左去沖涼。依種態度一直到佢D姊妹起身同佢一齊執行李為止,姊妹見到我就串佢話:「唔怪得沉日返一陣就話唔返啦;原來收埋個靚仔過夜」。 佢就好SWEET咁攬實我:「係呀,唔得咩」。

我知道佢係度做戲比人睇,所以就附和佢,喺佢D姊妹面前扮恩愛 (但其實我真係覺得好奇怪同唔自然,佢地完全唔覺有咩問題,或者身份問題,感覺就係普通男女朋友,又或者大家明知,但唔想承認…)

執好晒之後,我地四個人就落樓下食早餐,佢兩個姊妹好多野講,而且好搞笑,個大姐姐仲爭住埋單。說時快那時慢,食完就返去攞行李,準備去巴士站搭車,途中我同佢一直都係手拖手,但無講任何野。直通巴士好快就黎到,乘客唔多,所以一上完D人就會開車。我都唔知應該做咩好,直到佢兩個姊妹上緊巴士個陣,佢好快轉身攬住我,我正想攬返佢,佢已經跳左上車。

巴士車門關上。我望住佢,佢望住我不斷揮手。依刻我先後悔點解沉晚咁好機會時間;唔好好利用同佢傾多D計,我成日都係咁,要怪就怪自己ON9;諗野做法唔夠當機立斷。巴士離開車站,我慢慢向前行幾步,直到完全睇唔到佢為止。突然間;我覺得我個世界好似得返自己一個,晨早留留都唔知自己企喺條街度做乜。

我無意式點著枝煙,睇住書報灘D人上貨落貨。轉身準備行去搭車,QQ msg KAZE「你會想我嗎?」 我望望留言「嗯」。而下次我地見面;已經係兩個月之後嘅事…

作者: bentayga    時間: 2018-3-20 18:56

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-20 05:29 PM 發表
突如其來嘅眼淚令我唔知比咩反應佢好。所以我扮睇唔到,只好將動作放慢同溫柔,同時轉用狗仔式等佢以為我唔知;順便比佢有機會刷乾淨D眼淚。

過左陣之後,轉返男上女下,眼淚已經乾左。諗住好喇,搞掂之後先問佢咩 ...
師兄寫得好細膩,好有浪子心聲feel,支持並請繼續。
作者: lostergundam    時間: 2018-3-20 19:11

會繼續出埋下文嗎?.....
作者: rolexboyboy1979    時間: 2018-3-20 22:42

作者: dchome    時間: 2018-3-21 00:00

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-20 05:29 PM 發表

過左陣之後,轉返男上女下,眼淚已經乾左。諗住好喇,搞掂之後先問佢咩 ...
内容十分感人
師兄吾見寫下去
作者: jjrlinlin    時間: 2018-3-21 11:08

好有故仔feel, 我鍾意!! 等ching update
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-21 15:12

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-3-20 06:56 PM 發表

師兄寫得好細膩,好有浪子心聲feel,支持並請繼續。
咁都睇得出浪子FEEL呀:smile_o05:
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-21 15:15

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-3-20 07:11 PM 發表
會繼續出埋下文嗎?.....
事件薄寫得實在太簡化, 時間都過左咁耐, 我D片段都斷斷地, 好多講過嘅野都唔記得晒, 唯有將D碎片慢慢執返完整D先再寫, 要等得閒D先寫
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-21 15:26

引用:
原帖由 rolexboyboy1979 於 2018-3-20 10:42 PM 發表
樓主當時應該好後生,二十歲左右,拍拖次數不多?
當時應該係25-26左右, 可能個時2年無拍拖, 我本身係個比較感性嘅人, 所以我諗應該同拍拖次數無直接關係嘅.
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-21 15:29

引用:
原帖由 jjrlinlin 於 2018-3-21 11:08 AM 發表
好有故仔feel, 我鍾意!! 等ching update
有段時間我好鐘意睇小說, 所以寫作都係偏向依種形式, 大家鐘意就好
作者: 二世早    時間: 2018-3-21 18:26

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-21 03:29 PM 發表

有段時間我好鐘意睇小說, 所以寫作都係偏向依種形式, 大家鐘意就好
支持CHING! 留名睇你經歷:smile_38:
作者: 來來XX屋    時間: 2018-3-22 23:30

作者: iamsummer232    時間: 2018-3-23 09:59

作者: ppzoe    時間: 2018-3-23 10:41

幾好睇喎😂
佢大陸落嚟但佢講廣東話正架? 
Btw坐等更新
作者: 哥哥peter    時間: 2018-3-23 11:30

引用:
原帖由 ppzoe 於 2018-3-23 10:41 AM 發表
幾好睇喎😂
Btw坐等更新
你頭像仲好睇呀~
作者: ki225    時間: 2018-3-23 12:09

作者: takny    時間: 2018-3-24 11:04

寫得有水準.支持
期待更新!!!
作者: 14144264    時間: 2018-3-25 00:48

作者: ppzoe    時間: 2018-3-25 14:19

今曰睇返你之前個 po,2017年你話你會試吓搵吓個女仔,你到最後有冇搵到😂?
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 09:50

引用:
原帖由 二世早 於 2018-3-21 06:26 PM 發表

支持CHING! 留名睇你經歷:smile_38:
最近太忙, 寫左一段, 但好似好快就睇完, 所以等WEEKEND再寫多D先UPDATE
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 09:52

引用:
原帖由 來來XX屋 於 2018-3-22 11:30 PM 發表
當同步率達到100%你就會進入對方的絕對領域

師兄真係寫得好,唔支持唔得
都唔知用咩形容詞好, 大家明就好
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 09:53

引用:
原帖由 iamsummer232 於 2018-3-23 09:59 AM 發表
加油
support u
really enjoy ur story
worth the wait
再等一下, WEEKEND我會更新的
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 09:54

引用:
原帖由 ppzoe 於 2018-3-23 10:41 AM 發表
幾好睇喎😂
Btw坐等更新
THANKS.
佢廣西嘅, 同姊妹就講家鄉話多, 廣東話就唔會同我地一樣咬字咁實, 只有7-8成左右
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 09:59

引用:
原帖由 ki225 於 2018-3-23 12:09 PM 發表
先留個名, 一口氣追返你上次個post, 寫得好好:smile_o05:
THANKS. 最近比較忙, 所以每次/下次我會盡量寫大篇D, 唔係幾百字轉眼就睇完了
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 10:02

引用:
原帖由 14144264 於 2018-3-25 12:48 AM 發表
支持,扑嘢都要有故事先好睇.
同感, 我比較注意感情部份多D, 扑野PART好多說話都唔記得, 所以只能輕輕跳過
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-28 10:05

引用:
原帖由 ppzoe 於 2018-3-25 02:19 PM 發表
今曰睇返你之前個 po,2017年你話你會試吓搵吓個女仔,你到最後有冇搵到😂?
2個星期前, 有搵ICE, 睇返上次對話已經係2011年, 佢已經唔記得左我, 不過當時岩岩開始落筆寫新故事, 所以佢回完2句, 我回兩句就算, 等故事寫完後, 試下再提下佢講返個日嘅事, 如果都係唔記得就算了
作者: lostergundam    時間: 2018-3-28 10:09

隨緣啦…記得就寫,不過好好睇^^
作者: kwongsun1983    時間: 2018-3-28 18:54

寫得好好,值得繼續追落去,辛苦你喇........寫詳細D:smile_35: :smile_35:
作者: frostywrath2    時間: 2018-3-29 00:24

作者: 夢@@    時間: 2018-3-29 18:06

仲未update架?  好心吉唷…
作者: 麵包羊羊    時間: 2018-3-31 02:43

作者: hk1247    時間: 2018-3-31 03:32

努力樓主,等緊你update
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-31 16:44

引用:
原帖由 麵包羊羊 於 2018-3-31 02:43 AM 發表
估唔到原來叫雞都可以咁甜:smile_13: 我一直以為只有D阿叔阿伯先會去果D地方叫雞:smile_13:
借位多謝上面留言嘅朋友先。
其實好多人都會去,係大家用點嘅價值觀去睇件事囉。
姐係有D人就好假,會話叫雞污糟呀,死雞蟲呀點點點,但偏偏AV女星佢地就唔覺污糟...
作者: 神聖衣    時間: 2018-3-31 16:44

故事女主角叫 KAZE,打後都會用「細K」黎表示。

「異地戀」;相信好多人都因為依個原因客死異鄉。 而我同佢嘅情況,就更加連戀都味算得上,佢返去後第二日,我生活已經變返正常,所以好快乜戀都唔記得晒。但為左長期經營,個D所謂嘅曖昧說話每日點都要MSG幾句。拍拖中嘅情侶或者同朋友,好多人都鐘意日講夜講,但依種唔係我嘅性格。

換返以前無依D傾計APPS時,當真係收到朋友去旅行寄黎嘅明信片;信;電話限定嘅次數訊息(人人都會盡量打多D字),你係會有種期待同開心嘅感覺,但QQ MSG打一千個公仔樣都得,變左大家都唔會去珍惜。(嘿,離晒題添...) 講返同佢QQ,我好多時都係鳩UP,除非係同佢傾電話或用CAM見到人時,我先會有D感覺。

好快過左兩個幾月。當時法例係無一簽多行,而且佢無親人喺香港,所以一年只可以黎香港四次;每次只可以留七日。而行內叫依種攞單程証黎香港開工嘅女仔做「七日鮮」。故名思義就係指黎香港工作七日嘅新鮮貨色。

依次喺佢個年第三次出兵,所以我應該珍惜先啱。但如我上面所講,異地真係好易淡,而且根本都唔係戀,只係互相搵個水抱。當日佢到步後;我地無即日見面,而我相信佢同我感覺一樣,黎香港主要係搵錢,我都唔知排到第幾位,費事阻住佢搵食啦。所以佢黎左之後幾日;我地仍然只係普通喺QQ度傾計。

一直到過左幾日,可能佢覺得個荷包開始漲,所以就約我個晚見面。我無乜所謂,大家都知咩料,就講好幾點,講好話兩點...遮係我可以訓陣先,你得先叫我 (嘿,好似食軟飯咁,但D錢唔係入我袋咁解)

到差唔多兩點先起身洗面出門口。第二日仲要返工,所以就直接著埋成套戰衣出門口,怕嘈醒屋企人,所以我好似做賊咁,仲要整個假人喺床,費事穿煲比人鬧。

到步後,都唔係即刻OK,佢仲味捨得收手,所以我就去7仔買野飲;再搵個地方勾臭。足足等左成個鍾先叫我去工作室搵佢。(個時我有D燥底;同時覺得自己好撚CHEAP,等隻雞等左成個鐘有多) 等人本身已經好難頂,仲要唔知佢幾時先話得個下,真係面都黑埋。

上到去見到佢,佢仲要覺得無乜野。我正準備放低個袋;除衫,佢就同我講等佢執埋D野就過去另一邊(訓教地方),我當堂扯晒火,直接就屌鳩佢,搞左咁耐,等左咁耐,仲要我等?佢回我「咁要返工架麻」,我:「你唔得就味撚叫我兩點啦,你試下係我丫... xyz!$^@%^@#...」

嘈到咁 - 留低都無意思,最後我發晒火就走左去。同時覺得自己好ON9,山長水遠黎到,辛苦左成個鐘有多,依家先打道回府。不過講左就無得收,我再留喺度仲柒。我無返屋企,而係直接返去公司訓,佢QQ我都無睇。

正當我準備開門走個陣,遇到個啱啱同客人上樓嘅囡囡。嘩! 條女靚到爆 ~ 樣起碼80分 (如果有睇我上一個故事的話;用E囡黎比較,真係就只係差一DD,所以非常高質); 皮膚又白;美腿ETC...總之除左波波細過"細K"之外;各方面都比較優勝。雖然我扯住火,但更加想出火。本來打算樓下等依條女,點知依條女竟然同細K傾計,佢地講家鄉話,所以我唔知佢地講乜,落到樓下事旦搵個囡囡插完就返屋企。

一路到第二日,佢直接打電話比我,內容大概係講;想我明白佢,佢黎香港係搵錢 @#!$%...對唔住...!@$!$%~#...!! 唉,男人老狗,人地都SAY晒SORRY囉,仲想點,最後算數,又約返今晚見。放工後,我返屋企做樣,又係等屋企人訓晒,做返沉日差唔多嘅野就出發。

今次佢學乖左,味到兩點已經叫我直接去訓教地方搵佢。上到去,佢好識做攬住我錫我,小鳥到不得了。佢識做時我都識做,上去前買定D小食,食完就一齊去沖涼,沖完就搞野,搞完訓教。

到天光,又比佢含醒,好快黎左個morning Q。唔單只咁,佢仲一早落去買個M記早餐 (賢妻到呢),到我著返晒衫,準備出門口,仲會幫我整理下件裇衫,個情境似足睇日劇:「阿甩他」,然後老婆走埋老公面前幫佢整條領帶咁。

打後兩日都差唔多咁樣,直到佢留喺香港最後一日,放工問佢點,佢話今日唔得,姊妹生日,早D收工會同佢地一齊食飯飲野。我話咁我都可以一齊去遮,佢死都話唔好,又話女人野,費事個男人喺度,我知佢講大話,有古惑。不過佢講到咁,我就費事勉強。

成晚一個MSG都無,直到佢返到大陸個邊先回我QQ話坐緊大巴返家鄉。我無理咁多,只係輕描淡寫咁回佢。佢返左去嘅日子,同之前差唔多,但係佢今年得返一次黎香港,所以話可能年尾先再過黎。點知佢過左一個月唔夠就話過黎。而依次佢過黎香港;我地之間發生左一D事,而依件事更加係間接令我地分手嘅主要原因。

過左一個多月左右,佢話同個好姊妹去深圳玩幾日,問我上唔上去一齊玩。見都一排無上過大陸,就請幾日AL上去玩。到見面個日,第一眼見到細K肥左,不過我嘅視線唔係喺佢身上,而係比佢身邊條女吸引住,原來佢個好姊妹就係上次我見到話超正個個。(人就好貪心嘅;當時我心入面第一個諗法係 - 如果女主角係依條女就好啦咁)

條正女叫「紫菜」;19歲。而「細K」就21歲。

之後我地就喺附近搵野食,我行佢地後面,紫菜著條超短熱褲;SHOW晒成條美白腿,真係好想摸,頭髮又直又靚,後面睇直頭滿分。相對之外,細K本身條腿都好正,但今日佢著長褲,即係就變左0觀賞價值(男人就係咁仆街架啦...) 。成日嘅行程都係食野;行街;到夜晚就去左唱K。我地大部份錢都係叫酒,兩條女飲到好HIGH,我當然成日借D二就抽紫菜水。

玩左兩個鐘左右,佢地兩個嘔左幾次。每次返房後都死魚咁訓喺梳化,幾分鐘又起身唱過飲過。如事者,枱上嘅酒已經清到七七八八;佢地兩個已經琳左,不醒人事。咁嘅情況,你係我會點做?唔抽水都唔係男人啦;再三確認兩個都無晒反應之後,我就事旦點D歌再隨機播放。

首先搵個枕頭比細K攬住,再將佢轉身另一面。我輕身就行去紫菜身邊,心跳得好快,心諗如果一陣被人發現好樣衰架喎;應該用咩藉口好之類。柒左喺度幾十秒有多;不過最後都係細佬控制大腦;魔鬼一直加強攻勢【佢都係200妹,比200蚊屌埋都得啦,洗唔洗諗咁耐呀傻仔,做佢啦!!】

答案清晰晒,我手起刀落,勁摸紫菜條滑腿,輕輕慢慢向上面進發。為左測試,所以力度由輕變強,然後直接伸手入胸圍入面渣佢個波,渣渣下直頭將佢件衫拉起,等兩個B波完全暴露喺空氣之中。我唔客氣就啜佢兩粒提子,因為無互動,所以啜黎都無乜意思。

望望細K;仍然無郁過。我拉低返紫菜件衫;將佢放平訓,輕輕解佢熱褲粒鈕。雖然佢都係雞,但係我有幾件事要考量,除左驚佢地兩個其中一個醒見到之外,我仲要驚有服務員入房收野, (記住我地唔喺酒店房,而係K場),如果有公安查牌;我夠唔夠時間收手等等...

我去拉D野頂住個門,再三確認細K訓到死豬之後,就唔再理三七廿一。頭先可能太驚,所以解極都解唔到褲頭鈕,當確定目標之後,一野就解到。我唔知突然點解咁大膽同自然;覺得如果下下輕輕手,好似仲衰。所以褲鏈都係一下到底,然後就好自然除佢條褲 (到左依一刻,我唔單只動作快速,而且頭腦轉數突然陪增, 一旦佢醒左,大可以話佢醉左自己除嘅遮:smile_30: )

普通一條無乜花嘅白底,對死魚再多前戲都係多餘。所以我直接伸手入去摸佢個閪。毛唔多,乾塘,除埋佢條底褲,M字腳睇晒,正正常常 (雖然佢地兩個都係千人斬;萬人責,但妹妹都無乜黑又無乜反皮,果然青春無敵)

都係個句 - 因為無互動,死魚唔好玩,所以我啦啦聲除褲算,但無套點算呢... 又係細佬控制大腦,攞起D酒就琳落佢妹妹度幫佢消毒,洗完外面又洗入面 (我依家一路寫一路都笑緊,諗返都覺自己好撚ON9,又要驚,又要做,真係又要威又要頭盔)

然後望住佢個靚樣;拉高佢件衫玩下波;望住細佬喺妹妹外面磨來磨去,真係好正。由上而下望多次,我就成條就插入去,因為乾所以感覺好緊,仲要真軍望住自己枝棍一下一下咁插入條靚女度真係好正。

快樂時光過得特別快,可能0互動,又唔換得姿勢,又驚,所以過程就只係初頭個一陣爽,五分鐘唔夠我就加速爆漿完事。勁多精喺佢個閪度流出黎,我一邊著返褲,一邊幫佢沫返D精,再幫佢著返底褲面褲,整理返D衫,再搬返D枱枱登登。事後工作都用左唔少時間;為左開心陣,辛苦到...

整好晒之後,我先開始驚,中左招就一世架喇。啦啦聲用D酒消毒,有得兩條女喺房,就去廁所清洗。到我返房,佢地兩個仲係死豬咁,就搖醒佢地準備走。佢地腳步輕浮咁企喺街度,又坐喺街邊,我就叫的士,佢地兩個坐車後面,我前面,我轉身望望佢地,先知又柒左,早知坐後面左擁右抱啦。

好快到左酒店,我先帶紫菜返佢房。搞過之後,我大膽左好多,直頭抬住佢波邊抱住佢返房。本來想抽多陣水,但佢已經醒醒地,而且費事細K喺大堂等咁耐,所以放低佢蓋好被,我就返落樓下接細K。

落到去,已經見到細K有返D精神玩緊手機,但係行路仍然浮下浮下。因為酒精影響,搭緊升降機時;佢已經痴到我實一實,一出lift我地已經大車緊。我地一邊車住一邊行去自己間房。

行到房門外,我搵門卡,佢就跪低,攞我條野出黎含。可惜佢當時著長褲,如果係短裙肯定無敵風景。我一邊享受佢小嘴嘅溫柔;一邊享受男人最高嘅視覺享受。直頭想喺度就直接屌佢。

細K:『舒唔舒服呀?』『洗得好乾淨喎,佢好唔好屌呀?...』

作者: hk1247    時間: 2018-4-1 03:57

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-31 04:44 PM 發表

「異地戀」;相信好多人都因為依個原因客死異鄉。 而我同佢嘅情況,就更加連戀都味算得上,佢返去後第二日,我生活已經變返正常,所以好快乜戀都唔記得晒。但為左長 ...
戲肉先下回分解,真係吊癮😂
作者: zakufai    時間: 2018-4-1 10:58

Good story 
作者: 來來XX屋    時間: 2018-4-2 22:43

作者: Skidsteer    時間: 2018-4-3 02:03

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-3-31 04:44 PM 發表

「異地戀」;相信好多人都因為依個原因客死異鄉。 而我同佢嘅情況,就更加連戀都味算得上,佢返去後第二日,我生活已經變返正常,所以好快乜戀都唔記得晒。但為左長 ...
劇情鋒迴路轉,期待跟住有咩發展。
作者: bentayga    時間: 2018-4-3 11:12

好睇好睇,旗袋旗袋!
作者: taifong    時間: 2018-4-3 17:31

作者: taifong    時間: 2018-4-3 17:37

作者: ki225    時間: 2018-4-3 20:20

作者: willis2600    時間: 2018-4-4 00:57

好睇丫
作者: rolexboyboy1979    時間: 2018-4-4 06:55

作者: jeamjeam1228    時間: 2018-4-4 11:44

師兄~好文~~~ 又釣癮
作者: takny    時間: 2018-4-6 10:39

:smile_o06:好睇
作者: Loff    時間: 2018-4-6 21:17

加油呀!
繼續寫,好睇。
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-7 17:35

引用:
原帖由 Loff 於 2018-4-6 09:17 PM 發表
加油呀!
繼續寫,好睇。
THX
同時借版多謝晒上面新留言支持嘅各位。
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-7 17:35

,一直我都以為自己小心翼翼;點知原來都係百密一疏。不過我竟然地外地冷靜,仲反問佢:『你睇到晒咩?』細K:『你起勢咁插,比你震醒啦』 我:『嘿,咁奇怪,我插個個唔醒,反而震醒附近個個』 細K:『你食飽晒啦依家...』 我:『我就味飽,不過你就好餓囉! (然後就按低佢個頭要佢繼續含)』

露台玩過,但走廊真係第一次,我真係唔知係咪因為佢係雞,所以潛意式覺得佢地就算喺室外露下都唔會介意 (但其實,妓女並唔係我地覺得咁,可能返工時佢地要著得少,所以當收工時佢地一般黎講;反而比普通女著得更保守,咁當然有部份例外,但我經驗所見就係咁。)

我捉佢起身想除佢條褲,但比佢拒絕左,仲話我痴線,我心諗咁你攞我雀仔出黎又得... 雖然我同佢都好醉,但仲有基本嘅思考能力知道有D野係唔可以講出口,又按低返佢落去繼續含。升降機有開門聲;有對醉到九彩嘅中年情侶向住我地個方向行緊過黎,如果正常狀態嘅講,肯定極速走都走唔切,但我無咁做,反而直視佢地兩個。

佢地醉到直頭行都行唔直,而且係一路車住咁行,完全無視我同細K嘅存在。直到佢地行到好近,細K先知道有人經過,即刻就彈起身攬住我扮無野。個對情侶一邊錫一邊搵門卡,開左門就入房,成個過程完全係當我地透明。

我以為細K會嬲我唔講佢知,但佢又無鬧我,只係叫我開門。入房後又大車,我拉佢入沖涼房,拉低佢條牛仔褲想後入,但沖涼房又見唔到有套供應,諗住唔理三七廿一,反正頭先都中出左紫菜,如果中左招就中架啦 (個時真係勇都爆;比著依家我一定唔敢) 拉低佢條底褲,喺細K個個又圓又白嘅蘋果上面磨來磨去 (我習慣叫女人個P做蘋果),我以為我眼花定自己唔記得,點解有帶套嘅。原來佢喺門外面跪低時已經攞左個套出黎用口戴上,真係唔知我太醉定佢技術太好,我竟然完全唔發覺。

正想入洞之際;佢話個口成陣味好唔舒服,要刷牙先。我除左佢條牛仔褲,望住佢條又白又滑嘅美腿,佢一邊刷牙,我就一直摸。佢刷完就叫我刷,自己就行左出去玩電話。喺我刷緊牙途中,有人扣門,邊撚個夜媽媽阻人清夢呀,正想出去開門屌鳩佢,細K已經開左門,原來係紫菜。

我刷完牙著剩條底褲就行返出廳,佢地一個床尾玩電話,一個就床上用被包住自己玩電話。個時都唔明D大陸妹點解永遠機不離身由蕉到晚咁多QQ要講。我行去坐喺細K身邊睇電視,佢就放低手機,樸喺我肩頭同紫菜傾計,傾左陣突然DEAD AIR左,我感覺到細K含情密密咁痴得我越黎越實,紫菜都發現到。

紫菜好識做,伸個懶腰:『洗唔洗痴得咁實呀,妖!』之後就起身行左去,直到佢輕輕將門關上,我同細K已經急不及待錫起黎,佢一邊解我裇衫嘅鈕,一邊慢慢錫我心口。平時佢係唔會咁做,酒精令佢底裡嘅慾火爆晒出黎,好似磯渴左好耐咁,咁樣嘅情況,有邊個男人會唔鐘意呢...

好快我地已經除晒D衫,兩個錫黎錫去,攬來攬去,直頭老豆姓乜都唔知。我起勢咁渣佢波,同時練習黃金二指,佢攬到我實一實,透氣口越黎越大聲,雖然無辦法令佢潮吹,但佢D水已經流到落大比。

酒精影響下;細K好HIGH,手震震喺手袋抄個套出黎戴完就幫我含。我都忍無可忍,好粗魯咁推低佢,一手掉走個套,一野就成條插入細K度,之後就開盡引擎勁插佢,細K叫到拆晒天,到咁上下,佢見我速度慢左少少,好粗暴咁推開我,渣住我枝棍對好;一野就騎上黎瘋狂咁搖。

完全無睇時間;訓訓下只要其中一方醒醒地就會搞醒對方,之後又一輪瘋狂作業,而每次都係中出完事。一路直到有電話提我地差唔多要退房先起身,我同細K都眼腫腫,周身骨痛,企都企唔穩,打完個電話比紫菜,就一齊去沖個熱水涼,搞掂晒之後就去紫菜房度搵佢。紫菜房門都無鎖好,輕輕一推門就打開晒。只可以話沉晚成晚都無人打劫攞命,真係還得神落。

我同細K企喺門口,一眼望埋去,見到紫菜同條仔喺攬埋一舊,條靚仔見到有人入左房有D驚訝,紫菜就無乜野。兩條女仲係度傾閒計,我見到紫菜條美白腿,真係好想埋去摸下。細K叫佢地快D起身,就埋去想扯走佢地張被,隱約見到佢地兩條友都光豬。紫菜死都要我們出返去先捨得起身沖涼換衫,我心諗都多鳩餘,不過佢係都要堅持,我同細K唯有返自己房等佢地。

返房後,細K同我講條仔係"魚刺"。之前同佢地傾計時有講開,所以我知道"魚刺"依個人。下面簡單介紹一下,廿歲仔小白臉,個樣都唔錯。佢同我情況一樣,都係屌閪屌出真感情。而點解叫"魚刺"呢,原因係因為佢喺紫菜身上豪洗,帶佢周圍食好野,又買手鏈,又送電話,最特別係帶紫菜去酒店食魚刺,淨係兩豌加埋就洗左900幾蚊,因而得名"魚刺"。

紫菜大陸有隻狼狗,所以佢係唔會放真感情落D客度,只會洗佢地嘅錢,但附加條件一定要靚仔。我同魚刺同一條船,但我無同情佢,反而覺得佢好ON9,洗唔洗咁濶佬呀...養到D女公主病真係多得依D撚樣唔少...

足足等左佢地成個鐘先搞掂。落去櫃枱比錢,紫菜竟然叫魚刺幫我比埋;話佢想請佢姊妹。(大姐呀,咩叫你請你姊妹呢,又唔係你比錢...咩道理) 睇得出魚刺唔想比,話晒仲有我一條仔係度,有乜理由叫佢比晒呢。紫菜發脾氣,魚刺唯有死死氣幫我埋左張單佢。(嗱,係咪呢,話左你D人啦,依家知衰呢)

之後去左東門食野 (又係叫魚刺科水)。然後就睇下衫,兩條女入鋪頭睇衫時,魚刺想跟埋入去,我實在唔忍心,捉撚住條傻仔,細聲同佢講:『你又想做人肉提款機呀?媾女唔係咁媾架,你下下咁比,你比得幾撚多呀!』『老老實實;你個身得返幾多錢?』『700人仔』『你想空晒袋就跟入去,我唔會阻你,我係門口食煙睇你表演』

之後D女一間又一間咁入去睇衫,初頭兩次紫菜想叫魚刺比錢,我就幫手打發佢走,話同魚刺傾緊計叫佢彈開。佢真係辛苦,沉晚比紫菜CALL醒叫上深圳;成3點幾先上到黎。真係 - 聽者傷心;聞者流淚...

行多陣,到準備過關時。紫菜發現唔見左個証,之後又返去酒店,行返晒所有嘅路搵;足足搞到成兩個鐘有多,最後都搵唔到。所以只好打消4個人一齊返去香港嘅行程,長途巴士嘅車票又一早賣晒,最快只買到聽日嘅車票,所以我地就決定留多一日,第二蕉先一早搭車。

我地又返去酒店CHECK IN;放低晒D野就出去玩過。紫菜初頭本來唔係咁開心,但行行街好快已經無左回事,個日其實大家都幾開心,我地去下大排擋,又去打保齡,行邊食到邊,夜D去酒吧飲兩杯,買D小食啤酒返房後一齊玩下牌,玩到差唔多又返房扑野。

第二蕉;晨咁早八點就要上車,我地七點就去到車站附近;求其食街邊D輕便早餐。魚刺悶悶不樂;拖到紫菜好實,紫菜又出乎意料咁同佢攬下錫下。對比之下,我同細K好似成熟過佢地好多咁。好快就送左佢地上車,之後我就同魚刺返香港。

喺火車上,魚刺講左好多野,問我依樣個樣,我覺得佢好撚煩,又毑型。因為睡眠不足;對眼好攰,所以我話想休息下,一直到步轉車講聲88就各散東西。(我本身係好憎毑型、狗公類嘅男人;所以我對魚刺完全係0好感)

返到屋企後隨意做過簡單記錄;我就抱頭大睡,跳過晒晚飯時間,一直訓到凌晨時份先起身。一邊食個公仔麵一邊再更新多少少比較詳細嘅記錄。訓前睇下電話,細K留左言比我,內容話已經返到屋企,聽日起身會同紫菜去派出所補返個新証。回完之後我返訓;一直到天光就起身返工。

生活又回到日常,期間不時都會同細K QQ,視像。直到其中一次同佢CAM,坐佢身邊有條友偷襲渣佢波,佢推開條友就算,完全唔當一回事,仲笑笑口同佢吹水。都唔知點形容,覺得佢D人好搞野,但表面上我又要扮唔鐘意,話佢兩句保護自己,細K先有D尷尬咁用衫遮下佢對大波。

過左一個月,紫菜個新証出左,但屋企此終慣D開心D,所以佢地唔想落黎,反而喺有次LD時,細K同紫菜講笑話叫我上去玩下。我諗諗下又覺得係喎,反正自己都味去過,唔計其他,當係個小旅行都無壞遮。

細K聽到之後好開心。因為佢估唔到一個隨便嘅提議,我竟然真係會動身。我好快就申請左連埋星期六、日 - 總共5日嘅AL。細K就幫我安排好長途巴士嘅車票同埋叫個車長帶住我。

兩日後嘅早晨,我已經出現喺深圳嘅長途巴士站。(個次嘅行程,就算到今日;我都覺得好值得;D人成日話去其他國家旅行,但其實大陸好多地方都無去過,而且我個次去嘅地方;相信當時係無自由行或者旅行團代理,所以對我黎講係一個好好嘅體驗。)

經過一D基本檢查後,好快我已經上左巴士,望住巴士漸漸離開車站;經過大街小巷再走上高速公路,路上所見嘅全部都係我唔熟識嘅建築物,我有種好期待嘅感覺。我望住窗外嘅風景,又望望車內嘅環境,都有D意外自己竟然真係上左依班車。
而七個鐘頭後,我就到左一個 - 相信今時今日都好少人知道或者去過嘅地方『湛江』

作者: alexyclam    時間: 2018-4-7 18:40

等下文。。。風景靚嘛湛江??
作者: ki225    時間: 2018-4-8 13:00

作者: hk1247    時間: 2018-4-8 17:28

Ching繼續努力等睇好文
作者: colourwolf1    時間: 2018-4-9 12:30

作者: jeamjeam1228    時間: 2018-4-9 17:02

師兄~post越睇越好睇~~那些年~好多師兄都係咁遠征! 好有回憶! 正
作者: kwongsun1983    時間: 2018-4-11 18:39

湛江坐七八個鐘先到 ,寫得好好,甚期待下一個報告
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:50

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-4-7 06:40 PM 發表
等下文。。。風景靚嘛湛江??
只係依希記得地方好落後,海風大,人好少,係一個好好嘅體驗
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:52

引用:
原帖由 ki225 於 2018-4-8 01:00 PM 發表

估唔到劇情會咁..
師兄,可以轉接做埋旅行遊記, 我覺得你文筆都唔差
寫落去仲有D得意野, 要留意囉. THANKS
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:52

引用:
原帖由 hk1247 於 2018-4-8 05:28 PM 發表
Ching繼續努力等睇好文
THANKS, 岩岩更新左, 最近比較忙, 所以成2個星期無UPDATE.
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:53

引用:
原帖由 colourwolf1 於 2018-4-9 12:30 PM 發表
揾到一個咁難得的人真是很難,只望你能找到更好的
係呀, 可惜嘅係係咁嘅情況下認識
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:54

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2018-4-9 05:02 PM 發表
師兄~post越睇越好睇~~那些年~好多師兄都係咁遠征! 好有回憶! 正
真係呀, 每個人都有依D比較難忘嘅經歷, 如果有多D師兄可以分享就好喇
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:55

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2018-4-11 06:39 PM 發表
湛江坐七八個鐘先到 ,寫得好好,甚期待下一個報告
真係超遠, 坐車都坐到傻, 不過真係好值得, 依家應該唔同晒喇
作者: 神聖衣    時間: 2018-4-21 22:56

坐長途車喺非常之悶嘅事,所以我買左好多平時唔會睇嘅雜誌,希望盡量打發時間。

上巴士後,我覺得好驚奇,因為佢唔係坐位形式,而係躺臥形式,而最得意嘅係竟然係三層嘅碌架床,無錯係三層...如果照咁計算,最多應該可以訓到27個客。

我事旦搵左個底層嘅床位,放好背郎就訓底食野睇雜誌。無幾耐有條短裙女上車,樣同身材都唔係好得,但皮膚幾白,去左我前斜邊嘅底格床就訓底玩電話。

乘客加埋唔夠10個。巴士媛媛開出;過左一個半鐘車程左右就到左一個小型車站,個個都落車痾尿煲煙,正當我準備起身時,先發現到前面條女原來M字腳打開對比訓喺度,佢起身準備落車,條裙飛左上腰,所以佢著咩底褲我都睇得一清二楚,佢事旦拉返底就行左去。

我都跟住落車放個水食枝煙,15分鐘後,巴士又再開動。前面個條女同樣擺返之前個個豪邁嘅M字腳,不過完全無人睇。

突然車上開始播電影,我仲記得係國產007,咁...點解一開始時唔播呢...有電影睇,感覺舒服好多,時間轉眼就過。唔知幾時開始,有D人走左去司機位附近食煙,司機又食埋一份,班友仲玩牌、食撚埋花生,真係滿地穀。

反正個個都係咁;我又學佢地走去前面煲下煙,之後就睇下佢地玩啤牌,無幾耐直頭落埋場同佢地賭錢,贏埋都唔夠10蚊,搞笑到爆。(我發覺自己真係有潛質做個鄉下佬;直頭同佢地打成一篇)玩下牌、吹下水、睇下戲;時間過得超快。

時間我諗大概三點幾至四點之間;巴士離開一大篇嘅樹林區駛入小鎮。費事一陣比人查;所以司機叫我地返去床位,咁我就望下外面嘅環境,係一個好古舊嘅小鎮。可能係我地生活喺石屎森林,度度都係人,所以依個人口密度咁低嘅小鎮比我感覺好好。

巴士慢慢駛入一個非常之殘舊嘅小型車站,我已經見到細K企喺車站入口望住我微笑,我仲好記得佢著住連身牛仔短裙、裇衫、黑皮鞋;有D老土,但又好可愛。我伸個懶腰落車,細K上前拖住我;擺出一個好似怕醜又好開心嘅笑容。

佢拖住我去車站附近嘅大撻地食野,依D地方我唔陌生,因為細個時我都成日食街邊,所以有種懷念嘅感覺。坐低後;我望望四周嘅環境,當時感覺就好似20年前嘅深圳、廣州咁,非常落後。

我地一邊食一邊傾下近況,期間我身後時不時;都有好多電單車經過,嘩屌!行人路黎架...不過無人理,個個都係咁,仲要載住三、四個人幾撚勁...初頭我都覺得佢地咁好危險;但過左幾分鐘我已經麻木左。

事旦快快手食左個淡而無味嘅街邊粉米、腸粉、豆漿;成惠5蚊,平到爆炸。之後細K就帶我去酒店CHECK IN;本來我以為係住佢屋企,不過佢話同人SHARE唔方便,我當然會諗係咪養住隻狼狗,所以先唔比我去過夜。不過我大大話話留係度幾日,如果真係有狼狗無理由唔炸型架喎,費事諗喇。

同一班學生妹一齊搭LIFT;但完全聽唔明佢地講咩話,我問細K,佢都話唔知,話依度雖然人流唔多,但好多唔同語言。酒店大堂好普通,但房入面唔錯。因為太早起身,所以好攰,我放低D野之後就去沖左個涼;然後就訓教休息。我地訓到七點幾起身,簡單梳洗一下,就出去搵野食。

食飯個陣,佢問我想去邊度玩,我就話今日邊度都唔想去,只係想佢留喺我身邊陪住我;佢又係個好甜密又怕醜嘅笑容,之前喺香港;可能陌生環境加上『身份』問題;所以就算我同佢行街拍拖;佢都唔會有依種表情。

之後我地就叫電單車,有個阿嬸開過黎,講好價錢就上車,我捉住阿嬸個肩頭,細K就後面攬住我 (可能對好多人黎講,依D情侶間嘅行為好理所當然,但我EX全部都只係會啱啱開始個排先會痴身痴世,所以依D基本行為已經令我好滿足)。10分鐘車程就到左細K屋企樓下;佢上左去執D衫同日用品,好快就落返黎,然後我地就慢慢行返去酒店。

湛江市 - 日頭人流唔多,夜晚仲多人。以後都唔知仲有無機會再黎,所以每每到一D好少去嘅地方;我都會好珍惜,希望記住一個大概嘅圖畫。途中經過買左D碟同小食;放低D野之後,我地就一邊食野、飲酒、睇戲;到差唔多就沖涼訓教。

細K好甜密咁訓喺我肩頭;因為一段時間無見,所以我地傾左好多野,細K成日傾傾下又鍚下我,我隻手當然一直無停過,摸均佢全身每個部份。期間;我地聽到隔離房人地嘅扑野聲;唔洗講野我地都好快開波。細K叫得勁大聲,好似唔想輸比隔離房條女咁。

飲左酒;又自己地頭;酒店唔同工作室;所以細K好興奮,簡單一個小動作,佢已經捉電咁 - 好HIGH;我一手渣波;一手玩妹妹,細K嘅喘氣聲一直無停過,聽得出佢好辛苦好興奮,D水流到吧吧聲,我隨手攞起件衫幫佢抺下。

佢一手推低我,好心急就坐上黎;成枝插晒入去,細K HIGH到聲都震埋,然後就撲喺我身上喘氣郁都唔郁。我就勁摸佢條腿;渣佢PP;又摸返去佢妹妹。佢慢慢提起頭,我第一次見佢一個咁魅惑嘅樣,佢慢慢鍚我面、頸,KISS起黎。細K慢慢開始搖動,每一下佢都好HIGH,叫床聲係咁耐以黎最性感嘅一次;依種情燥慢慢感染埋我。

我極少會比女坐爆,不過細K今日實在太正,所以幾分鐘已經比佢坐爆左,不過我無叫佢停,有得佢坐喺度繼續磨,直到佢再次高潮;我地先離開大家嘅身體。成晚到天光搞左五次;而每次都係中出完事。

本來諗住一點左右起身,點知兩個人個樣都好殘,我諗街邊掃地個阿嬸見到;都知我同細K搞左成晚,所以打消念頭再訓過;一直到晏晝四點幾先千萬個唔願意起身。沖乾淨涼後;我地就出左去搵野食,之後就坐電單車去佢朋友鋪頭 (屋企?)

以為帶我去邊度威;點知去到叫我打麻雀...(我唔識打麻雀;最多都係打機玩下鹹濕麻雀:電腦幫我計埋番個隻);所以就睇住佢同三個姊妹同佢地D老公打;佢地打牌真係快過火箭,我真係味見過人打牌快成咁,張麻雀枱仲識自動洗牌,個時我真係唔知有依D野。

細K同佢地姊妹打牌好粗魯,粗口橫飛,,講野好大聲;有時我覺得佢真係好搞笑。一路打左兩三個鐘都有,好彩叫做有電視睇下;同屋主人妻傾下計;如果唔係悶死我都似。天開始黑,佢地打牌打到老豆性乜都唔知,細K隨時都唔記得左我係度=.= 正準備叫走人;但原來佢地講好左今晚一齊燒野食。我心諗唔係咁大整古下;唔會係叫我地唔打牌嘅燒;你地就繼續痴實張麻雀枱掛...

好彩佢地仲有D理性,之後就喺後院一齊燒,傾下計,飲兩杯,賭下錢 (真係唔知係咪中國文化,D男人一坐埋就要食煙賭錢)。一路到10點幾11點; 佢地就話去唱k。D男人事旦著返條面褲同涼鞋就話行得,好柒勁求其:smile_30:

幾部電單車,每人帶條女就準備出發,但係我唔識渣電單車,有條友就即場教我,雖然比想像中更易上手,幾分鍾已經行得,不過當細K坐左上黎後,難控制左好多。細K知道我舞唔掂架車,怕我比人笑箊皮,好識做叫佢地行先,話要返屋企攞d野。之後我地去左一個大空地練習,過左一陣開始隱定就出發。

路程比想像中遠, 而且街燈好暗,我又唔識路, 所以開得好慢。到步後,我唔習慣拍車,細K叫左我落車,然後好快就拍好架車。真係比佢吹漲,原來手車咁勁,咁一開始佢渣就得啦,我都唔介意嘅。佢笑一笑就繞住我行入去。

場入面好嘈,好多鄉下佬大聲K歌。我見到我地張枱已經擺滿晒啤酒,四男四女,但佢地叫左成三打半;仲有兩枝黑牌棟係度,我都算飲得個隻,但都比佢地嚇親。班友直頭當水飲,完全無理到走時要渣車嘅事。

為左安全起見,而且頭先都渣到輪輪重重,所以我刻意避酒飲少D,但D仔比說話我聽,笑鳩我話唔係咁脆下,本來依D情況;我都一笑而過,但我見到細K面有難色,佢地玩到咁串,我實在無辦法唔接招,而且我諗就算我琳左,細K渣都得啦。

三打斬下眼就無晒,D女都幾飲得,但D仔飲得好誇,仲有枝黑牌味清,已經叫定多三打;又叫shooter (我係好憎追酒飲嘅人;換著平時我真係唔會同佢地癩),我飲到頭暈眼花,去廁所嘔左兩次。不過每次返位時又要盡量行直線;坐低扮無野。

唔知幾時開始,有兩個男嘅已經訓低左,得返一個同我繼續飲,個條友真係好誇張,下下輸都成杯過,自問我無佢嘅酒量同酒膽,最後好辛苦先清晒淨低嘅酒。條仆街仲想叫,好彩佢老婆叫停佢...不過就算佢再叫;我都唔會同佢癩。

琳左個兩條友叫極都唔醒,最後佢地要叫車走,剩返我地四個,開車前同條友吹水,佢係咁讚我勁,叫我多D一齊玩。我心諗同你咁飲法;真係多幾條命都唔夠死。

食完枝煙;就各自上車準備走。佢載住佢老婆一皮箭就行左去,細K叫我上車,我望住個條友架車啱啱轉左彎;已經急唔住嘔到一地都係。眼淚、口水、鼻涕搞到成身都係。

個刻細K先知道我到左頂,啦啦聲搵野幫我抹乾淨,我嘔到黃膽水都出;連企都企唔隱,坐左係地上面。我覺得自己好樣衰,怕細K會睇我唔起,但見到嘅反而係佢一個好關心嘅表情。我突然覺得自己好愛佢,人就係咁,當自己最脆弱時,有人扶你一把, 個下真係非筆墨可以形容。

嘗試等細K開車,但佢唔夠力一邊渣車一邊扶住我。我緊鎖雙目,集中意志等自己盡量清醒。而細K就坐喺我身後扶住我坐直。半個鍾車程,途中停車我又嘔左一次。入到房;我直頭乜都唔想理, 只想好好咁訓一教。濛濛瀧瀧,細K同我講乜都聽唔清楚,已經訓著左。

我急尿急醒,身上嘅衫已經除晒,細K攬住我訓到死豬咁。我起身郁一郁,背隻好痛;個頭痛到爆炸,盡量輕身費事整醒佢。個口好乾好臭;連自己都頂唔順,所以幾辛苦都要刷刷牙痾個尿,當我去完返床,細K光住身過黎攬住我問我好D味,個刻我真係好感動,因為真係好耐無人會咁關心我。可惜嘅係我地之間嘅關係太唔沉常,實在係天意弄人。

之後又返去一齊訓,佢手多多搞我,不過整極都係蛇仔起唔到頭,無辦法男人飲太多酒係好難扯到。試多陣唔得就繼續訓。一直訓到唔知幾點,我去完廁所刷牙洗面後,返去就手多多抄佢,依次我直頭奶佢妹妹,佢比我搞到癲來癲去,最後當然又大戰一整個回合。

做完後,佢貼得我好實,成個身係我度磨來磨去,正當我想錫佢時;佢避開左話要去刷牙先就行左去。返黎後我地不斷咁錫來錫去。佢由我胸口一路慢慢錫落去,然後好溫柔咁將成條含入口,依次係佢第一次喺唔戴套底下幫我含;所以感覺爽好多。

含左陣;佢爬返上黎,好深情咁望住我同我講:『你係第一個男人』,我知道佢所指嘅係;佢第一次喺無套之下幫男人含。佢好小鳥依人咁成個人依附係我身上,喺我耳邊講 - (國語):『我真的很喜歡你,你會娶我嗎?』

作者: Casio2012    時間: 2018-4-22 11:48

作者: bentayga    時間: 2018-4-22 16:13

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-4-21 10:56 PM 發表
坐長途車喺非常之悶嘅事,所以我買左好多平時唔會睇嘅雜誌,希望盡量打發時間。

上巴士後,我覺得好驚奇,因為佢唔係坐位形式,而係躺臥形式,而最得意嘅係竟然係三層嘅碌架床,無錯係三層...如果照咁計算, ...
都知冩長篇辛苦嘞!希望師兄繼續,呢度有好多讀者默默支持你㗎!
作者: ibugkiller1991i    時間: 2018-4-22 18:11

文好長好有心support
作者: zakufai    時間: 2018-4-22 21:48

GOOD STORY 
作者: jeamjeam1228    時間: 2018-4-23 15:49

師兄~~回憶真係好睇~~多謝你分享
作者: lostergundam    時間: 2018-4-23 16:50

久違了嘅好文,ching好嘢!
作者: taifong    時間: 2018-4-23 22:44

久違了嘅好文,ching好嘢!
作者: kkp000    時間: 2018-4-24 22:32

好文
作者: colourwolf1    時間: 2018-4-25 18:45

作者: kwongsun1983    時間: 2018-4-25 18:52

Ching 辛苦你喇,寫得咁詳細,值得加許,等你下集
作者: soonie    時間: 2018-4-26 10:59

師兄,期待你下一篇文
作者: 故人來    時間: 2018-5-5 10:54

等咗好耐
作者: k_yoyo2000    時間: 2018-5-7 21:43

作者: soonie    時間: 2018-5-10 07:14

師兄,呢排係咪好忙?
作者: holland1988    時間: 2018-5-10 10:11

C hing, great story!
作者: maggie1610    時間: 2018-5-10 17:49

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-4-21 10:56 PM 發表

上巴士後,我覺得好驚奇,因為佢唔係坐位形式,而係躺臥形式,而最得意嘅係竟然係三層嘅碌架床,無錯係三層...如果照咁計算,最多應該可以訓到27個客。

我事旦搵左個底層嘅床位,放好背郎就訓底食野睇雜誌。無幾耐有條短裙女上車,樣同身材都唔係好得,但皮膚幾白,去左我前斜邊嘅底格床就訓底玩電話。

乘客加埋唔夠10個 ...
good story :smile_o12:
等你update :smile_o09:
作者: 晚間濃濃的隊長    時間: 2018-5-10 23:34

作者: taifong    時間: 2018-5-11 00:10

C hing, great story!
作者: 神聖衣    時間: 2018-5-15 00:02

各位;真係唔好意思,近排真係好忙,所以遲遲味能UPDATE
作者: 神聖衣    時間: 2018-5-15 00:03

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-4-22 04:13 PM 發表

都知冩長篇辛苦嘞!希望師兄繼續,呢度有好多讀者默默支持你㗎!
多謝,如果無你類讀者, 我可能無動力寫落去喇, thank you
順便借版多謝埋其他支持嘅人

作者: 神聖衣    時間: 2018-5-15 00:07

引用:
原帖由 k_yoyo2000 於 2018-5-7 09:43 PM 發表
雖然樓主同女主角認識係基於嫖客既關係
但其實內地好多女仔, 就算唔係屋人有病無錢醫
都真係好窮下, 所以好多時呢D藉口出自佢地口中(可能太多人都係呢D藉口)
就好似變得唔可信, 但好似樓主咁, 跟女主角返鄉下見識下
其實可以深深感受到佢地落黎搵食果種無奈, 雖然我唔係鼓勵
但睇得佢出佢地有時真係無辦法:smile_39: ...
係呀, 所以我從來唔會睇低出黎搵食嘅女人,你嘅說話深得我心
作者: 神聖衣    時間: 2018-5-15 00:08

細K:『我真的很喜歡你,你會娶我嗎?』。

依個說話;相信大部份男人都會聽過,只係在於問你個個女仔係屬於邊種角色>> 女朋友?後備情人?定係一夜夫妻?

當對手係:
女朋友 - 答案種類繁多;可認真可玩笑 (王牌回答)->『OK,聽日就即刻去註冊』;『遲D先啦』;『傻L左呀你,講依D 』ETC...
後備情人 - 『我同緊老婆搞緊離婚,比D時間我:smile_19: 』;『....:smile_44: 』

但依句說話出自於歡場女子;就會有更多唔同嘅情況答案。一夜夫妻通常都會用講笑形式黎對付;情況就如對女朋友一樣『聽日就娶鳩你,好無 ?』。但當沉船案發生時;往往就會令男人不知進退;難已回答。

因為當時我同佢都好後生,而且都係單身,所以答案就只有兩個簡單選擇 YES OR NO。換作平時嘅一夜夫妻;我都會諗都唔洗諗就用第一招王牌搞掂。不過當時我的確有小小沉,而且細K同好多歡場女子唔同,從來無問我攞錢;有時仲貼錢比我,又會成日同我講埋D白痴野氹我同我玩,喺唔同場合又識做一個女仔應該做嘅行為。

一直以黎佢對我真係好好,而且當時細K真係好靚,再用埋個咁深情嘅表情同溫柔嘅語氣,我真係有一剎那衝動想承認佢。不過標客同妓女心中都知道;要行依條同普通人唔同嘅道路並唔係唔想中咁易。

就算細K有一百種優點;但我地之間標客同妓女嘅關係;都係鐵一般嘅事實。好多人好多野都係,針唔吉到肉唔知痛,討論區講野唔洗負責任,所以好多人都鳩UP當秘笈。但當件事發生喺自己身上時,相信有九成人都做唔到回文所講到嘅咁天下無敵。

我唔知還自好,知道嘅話,根本答案好明顯,我自問無咁偉大同自信去『包容』依條實在嘅芭痕。前後只係短短1-3秒;但感覺好漫長,我直視住佢,準備講出一個好殘忍嘅答案:『我』。

細K佢並無比機會我講到第二個字,就撲喺我身上攬到我實一實,然後好肉緊咁瘋狂鍚我,我知道佢可能感覺到我想講出嘅答案;所以選擇左咁樣去逃避傷害。佢個種霸道親吻,對於當時嘅情景係完全唔恰當。

不過佢選擇左咁樣去逃避,我又何必再繼續對佢殘忍呢...所以我唯有跟住佢嘅步伐行。錫多一陣,佢話急尿就行左去沖涼房,搞左成10分鐘先出返黎,又話沖下面又話刷牙。我並無追問落去,個晚我地又瘋狂做左幾次。

到第二蕉起身,得我一個人。我無大陸電話卡,心諗唔係咁大整古下,我即刻彈起身睇下銀包有無唔見錢,好彩一蚊都無少,所有証件都齊晒,即刻鬆左一口氣。但同時我覺得自己好仆街;第一件事並唔係關心細K,而係驚佢攞晒我D重要野報復。

我唔係咩聖人,但我對自己咁諗佢;覺得自己好撚衰。我坐喺床邊,點著隻煙,望住自己條賓洲發呆。之後做左D乜,記事本無紀錄,我都完全無印象,只係記得過左成接近兩個鐘先見到細K返黎。

佢好精神好開心過黎鍚我『醒左好耐喇?』『係呀,你去左邊呀?咁耐先返嘅』。原來佢返屋企洗衫攞野,同埋買左早餐比我食。我都算係個幾堅強嘅人;但個刻我真係想喊;我真係對自己頭先嘅諗法同懷疑感到更慚愧。

我一邊食早餐,一邊睇住佢喺背廊攞D日用品放好,我覺得好幸福,感覺就好似一個新婚女人;為溫暖家居做緊佈置;我望住佢忙碌嘅背影,我同自己講我以後會對佢更好。

(寫到依度,諗返其實自己當時真係好天真,一旦細K係呃我釣大魚,我諗我自認再聰明都會頭破血流)

我經過簡單梳洗後就同細K出左去周圍行,佢帶我行左好多地方。當然依家我已經全無印象,但當時我真係好珍惜同好開心去感受湛江依個地方。(可惜當時智能手機並唔普及;否則依次嘅回憶錄一定更加精彩;可惜...)

細K帶我行左好多好古舊嘅地方;又帶我去佢平時去開嘅網吧。間網吧唔算好大;都幾殘;但超級平,一蚊玩兩個鐘,兩蚊VIP plan個位後面有張床比你訓;真係搞笑到仆街。

我隨便行個圈就走返出黎;可能太早,所以入面無乜女,當時大陸好少人打機,男男女女大部份都係度玩QQ。佢話入去同朋友傾計,我就行返出街食枝煙,食完想搵個垃圾桶掉煙頭都無。

細K渣住包野比我飲;佢啜完兩淡就黎手掉落地行左去,哈哈,我突然先諗起依度係大陸,望望周圍一堆二堆小山丘嘅垃圾堆,我都話之佢,一野就將個煙頭彈到有咁遠得咁遠。

轉頭都唔夠5秒;細K突然同士多店個女人嘈交,嘈到火紅火綠,以為做乜咁大件事,就走去睇睇,原來為左手機叉電嘈。大陸當時好搞笑,你三唔識七話個電話無電,第比士多D人都會免費幫你叉。個士多女人話咁啱無佢手機個隻線,細K勁屌佢,之後個女人走左去問人借,再幫佢叉...我真係一D都唔了解佢地D文化...

細K有得放個電話比佢叉,話一陣先返黎攞。之後去叫電單車,有個阿嬸開車過黎,講左地點就出發,原來又去上次個朋友度打牌,心諗仆街了...地獄呀救命。落車後,細K又同個阿嬸嘈,搞乜鬼今日咁好火呢。

原來係因為錢銀嘈,個阿嬸死都要我地比4蚊佢,細K就話:『有無搞錯5分鐘都唔洗;收4蚊咁貴』,比左3蚊;死都唔肯比多一蚊佢。:smile_27: 我當時真係覺得好無奈;又覺得好多餘;兩個人為左一蚊屌左成兩分鐘...

最後細K好嬲咁將個一蚊拋上天空就轉身拖住我入屋。我鬧佢唔應該咁惡同咁做,佢面都紅晒好怕醜笑一笑就行左去。我真係對佢D行為表情吹漲,但同時又覺得佢個人好鬼得意。

同上次一樣,佢地班人係度刀光劍影;打牌快過火箭,我就同屋主人妻睇下電視吹下水。好彩打左一個鐘就走,依次我地無叫車,其實行都唔洗10分鐘就已經返到去頭先間士多攞返個電話。

我地企喺街度等紫菜;紫菜著件背心、熱褲、拖鞋;渣部黑色嘅烈火戰車;型到爆炸。我睇到眼定定,因為佢身做型實在太正,如果放上FB肯定爆LIKE都似。

係呀,黎左2-3日都味見過面。之後閒話家常,紫菜提議去第二度玩,之後佢地又約多兩個姊妹,兩個都偏黑,一個得5寸高個樣一般,完全無興趣;另一個樣好少少,163高左右,著白色短牛仔裙 + 白色高跟鞋,條腿好正,都想摸下。

簡單介紹後,佢地四姊妹就行前面傾計,我就行後面借D二嗅下佢地身體發出嘅香氣同勁昅佢地條美腿。最衰當時手機影相D質數太低,唔係真係J都有排J...

我地一行人買完飛;就上左架類似16人小巴嘅車;紫菜就自己渣電單車行先。我喺車上面睇住紫菜架車喺我地側面經過,條腿好撚白好正,個畫面真係可以J到你虛脫。之後佢加速,好快就連車尾燈都見唔到,真係覺得佢當時超型超正。

經過半個鐘左右嘅車程,去左一個比較旺嘅地方。我地周圍行、商場呀、食街邊、網吧、最後去左唱K。叫左D酒;我就成日借D二抽水、掂下大比、撞下波邊;總之四條女抽均,爽到爆。

最後班女個個飲到暈鉈鉈;咁唯有係個度租酒店訓返晚。因為佢地都醉醉地;我又慾火起,心諗如果可以一王四后就正喇,真係口水都流晒。不過幻想永遠是美好,最後兩間房,我同細K一間,佢地就三條女一間...

一入到房,就同細K勁車,好快已經除晒佢D衫,一野就插入佢度勁屌佢。我一邊幻想一王四后一邊插佢,玩左半個鐘,細K已經死豬咁訓著左。正,完全同我諗嘅劇本一樣,之後我好鬼鼠咁離開間房,走去紫菜佢地個房門口。我當時個心跳得好快,諗左好多可能性,然後好輕手轉動個門鎖,準備行動了。

作者: momo0105    時間: 2018-5-15 00:19

引用:
原帖由 神聖衣 於 2018-5-15 12:08 AM 發表
細K:『我真的很喜歡你,你會娶我嗎?』。

依個說話;相信大部份男人都會聽過,只係在於問你個個女仔係屬於邊種角色>> 女朋友?後備情人?定係一夜夫妻?

當對手係:
女朋友 - 答案種類繁多;可認真可玩笑 (王牌回答)->『OK,聽日就即刻去註冊』;『遲D先啦』;『傻L左呀你,講依D 』ETC...
後備情人 - 『我同緊老婆搞緊離婚,比D時間我:smile_19: 』;『.... ...
嘩 師兄唔好停
睇到扯扯地😛

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)