188Channel

標題: [原創作品] 短篇:密宗大師的三人雙修大法 [打印本頁]

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-1 17:58     標題: 短篇:密宗大師的三人雙修大法

作者: cklau1984    時間: 2018-4-1 20:29

謝謝分享
作者: taikongbaby    時間: 2018-4-2 10:45

作者: ajenny    時間: 2018-4-2 11:14

睇得好興奮
作者: ajenny    時間: 2018-4-2 11:14

睇得好興奮
作者: taikongbaby    時間: 2018-4-2 21:58

作者: 肯尼先生    時間: 2018-4-3 11:57

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-4-1 05:58 PM 發表
終於成功了,我實在太開心拉!安排了幾年的兩位大法師--帕瓦婆陀、伐科羅多,終於可以來到多倫多,為我們一眾信徒講道了。帕瓦婆陀、伐科羅多兩位,是印度北部密宗、雙修瑜珈派的大宗師。甚麼,不知道密宗雙修瑜珈派 ...
Tai兄這短篇,直接了當,極快就進入戲肉,玩3p:smile_47:
當然又要洋蔥頭一個
作者: taikongbaby    時間: 2018-4-4 10:01

作者: 一一一木木木    時間: 2018-4-4 13:08

新口味,又ok喎。
作者: Eddyo    時間: 2018-4-4 18:55

超正, 會吾會有更新呀!!
作者: taikongbaby    時間: 2018-4-5 19:33

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-6 20:49

作者: 京兆韋氏    時間: 2018-4-8 09:06

作者: 肯尼先生    時間: 2018-4-8 10:32

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-4-8 09:06 AM 發表

肯尼兄好似少左蒲頭喎:smile_35:

講開又講,本屎忽呢期又唔知做咩戚起條筋,
想回到初心。。。玩下調教系後宮色文
(我之前寫果D只能算「調教」,但就沒了「後宮」)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile ...
少蒲頭就冇法,因寫緊遊戲女神嘛:smile_35:
淫魔嘅野,幾時都吸引,最緊要係内容點淫法、女角點慘法,等住睇你點寫呀:smile_47:
作者: kkluich    時間: 2018-4-8 11:58

作者: 京兆韋氏    時間: 2018-4-9 23:02

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-11 18:46

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-13 22:10

作者: 肯尼先生    時間: 2018-4-13 23:12

引用:
原帖由 taikongbaby 於 2018-4-13 10:10 PM 發表

咦,咩事突然咁多大大都寫淫魔(包括肯尼兄個"最強淫魔")??:smile_47:

不過,小弟反而係度唸個軟飯王後宮....就話男主角既老豆,
就係東京經營風俗店,風間悠美就係佢情婦/繼室,
老豆死左之後,男主角繼承左間風俗店 ...
Good,主線講主角其實一直好憎老豆經營風俗店,但因為老豆過身,身為獨仔嘅佢,被迫接受家業,由極抗拒呢個行業,變成喜愛並且成為風俗之王,副線自然就係主角同啲女嘅感情性關係,記得要有個勁同業對手,同主角爭女爭生意,Tai兄,係好故仔,值得去寫:smile_o12:
作者: veryok    時間: 2018-4-15 03:59

都寫得幾精彩
作者: taikongbaby    時間: 2018-4-17 08:18

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-18 23:13

作者: 京兆韋氏    時間: 2018-4-21 08:12

作者: 京兆韋氏    時間: 2018-4-24 21:24

作者: taikongbaby    時間: 2018-4-27 18:44

作者: 京兆韋氏    時間: 2018-4-29 21:16

作者: 肯尼先生    時間: 2018-4-30 01:57

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-4-29 09:16 PM 發表

肯尼兄,你看一看這篇<我接收了大嫂>可不可以?
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=11410113&extra=page%3D292
這篇看了,好文呀!雖然京兄成日都唔同筆名,但我已開始睇到你嘅表達寫法(唔好問我係點樣嘅寫法,我唔識講),而另外武俠嗰篇,仲未睇完,俾啲時間:smile_35:
仲有,因我會少上來,有時未必會入其他師兄嘅地方,去睇佢哋嘅內容,所以如係和我有關嘅,最好响我嘅地方同我傾,咁我就實會睇而知道,今次我都係咁啱入來Tai兄嘅地方八卦下,先知京兄你搵我,如果唔八卦,就真係唔知京兄找我:smile_13:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)