188Channel

標題: [原創作品] 奉還之淵(update 四十二章-全文完) [打印本頁]

作者: netsee    時間: 2018-4-24 09:08     標題: 奉還之淵(update 四十二章-全文完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Ricky869    時間: 2018-4-24 10:13

下集
作者: netsee    時間: 2018-4-24 11:00

引用:
原帖由 Ricky869 於 2018-4-24 10:13 AM 發表
下集
遲啲會繼續出
作者: 慢嘗君    時間: 2018-4-24 12:31

作者: netsee    時間: 2018-4-24 12:44

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-24 12:31 PM 發表
正 (講個故仔,唔係講個人渣)

期待

呢次唔會又走個 Newton 出嚟喇?
會, 唔少得佢
作者: fb9743404    時間: 2018-4-24 18:28

期待已久,等得頸都長喇!!!
作者: noah_poon    時間: 2018-4-24 19:42

有故事性,正呀!請繼續連載!!
作者: netsee    時間: 2018-4-24 23:31

引用:
原帖由 fb9743404 於 2018-4-24 06:28 PM 發表
期待已久,等得頸都長喇!!!
多謝晒:smile_24:
作者: netsee    時間: 2018-4-24 23:31

引用:
原帖由 noah_poon 於 2018-4-24 07:42 PM 發表
有故事性,正呀!請繼續連載!!
一定會:smile_35:
作者: netsee    時間: 2018-4-26 10:27

第二章.兩情相悅

自從畀阿恆嘅爸爸強暴過,阿儒經常都搵藉口好夜先返屋企,又或者要肯定阿恆喺屋企先會返去,阿恆曾經問佢:「阿姊,點解呢排你成日唔係屋企嘅?係咪我激嬲左你呀?」阿儒勉強一笑:「唔係呀,因為有個學校報告要趕住做,所以會留喺學校時間比較長。」

有一日阿儒又好似之前噉打畀阿恆,問佢返左屋企未,阿恆話已經喺屋企,點知返到去,等緊佢嘅竟然係阿恆嘅爸爸,佢即刻問:「阿恆呢?」原來阿恆嘅爸爸等阿恆收線之後,叫佢去車行幫手做少少嘢,自己就喺度等阿儒返黎。

阿恆嘅爸爸話:「你唔使搵佢嘞,佢已經落左去車行,除非你唔再返黎,如果唔係你使諗住再避開我,你都唔想阿恆噉麻煩。」又見阿儒一身校服,陰陰嘴笑:「你著套校服特別吸引。」拉阿儒入去自己房然後話:「正呀,玩真正嘅學生妹。」喺佢後面掀起佢條校服裙就屌,阿恆嘅爸爸一邊屌阿儒:「你以後都要畀我屌,最好同我生返個BB,我要娶你做我老婆。」

阿儒都心知避冇可避,自己又只係得十八歲,未有能力搬開住,而且阿恆得十四歲,仍然需要佢照顧,唯有好無奈噉配合阿恆嘅爸爸嘅需求,但係佢都堅持拒絕為阿恆嘅爸爸含撚,屁股更加唔可以搞,而且暗中買避孕丸每日食,唔想真係有一日懷孕。

跟住嗰兩年內佢地一直暪住阿恆喺屋企搞嘢,直到有一日,阿恆原本話同同學去玩會夜啲返,點知有兩個男同學為左爭女大打出手,最後雖然勸阻左佢地,但係大家都不歡而散,佢只有早啲返屋企,當佢一開門,就聽到一陣呻吟聲喺佢爸爸個房傳出黎,佢好奇之下行去爸爸間房門前,想敲門睇下爸爸發生咩事,見到道房門未有閂緊,就從門縫望入去。

阿恆已經十六歲,開始對女性產生興趣,已經會留意學校嘅女同學,重係睇過一啲AV片,知道咩係性行為,當佢見到爸爸屌緊姊姊嘅時候,覺得好意外,一時間唔知點做,直到佢聽到阿儒同佢爸爸嘅對話,先明白佢地早已經暪住佢搞嘢,即時有啲嬲想衝入房,直到見阿儒打嘅手勢先忍住,靜靜噉返自己房。

冇幾耐阿恆喺房裡面聽到開門同埋閂門聲,過多幾分鐘阿儒敲門:「阿恆,你爸爸出左去嘞,開門啦。」阿恆重係有啲嬲,唔肯開門,阿儒見佢唔開門:「我明嘅,你覺阿好姊好賤,討厭阿姊都係應該。」正要轉身返自己房,突然聽到背後有開門聲,阿恆行出黎話:「我唔係討厭你,但係點解你要同爸爸...」冇再講落去。

阿儒轉身,有啲哀傷問:「你以為我好想做佢嘅洩慾工具咩?我已經盡量避開佢,但係我又可以去得邊到?」阿恆有啲激憤話:「阿姊你唔使怕,我會同爸爸講,叫佢唔可以再係噉。」阿儒搖搖頭:「佢又點會聽你講。」阿恆忍唔住行埋去緊抱住阿儒:「阿姊...」突然間臉紅紅噉縮返對手。

原來阿恆嘅爸爸屌完阿儒之後自己返去車行,阿儒掛住要同阿恆解釋,一時冇諗到佢已經十六歲,隨手著返條睡裙,內裡真空就去搵阿恆,阿恆一抱佢嘅時候,隨即感覺到佢一對波好堅挺,先諗到佢冇帶胸圍,縮返對手後再話:「對唔住,阿姊。」

阿儒見阿恆咁靦腆,先醒起自己係真空,對阿恆微微一笑:「睇黎你開始大個仔。」追問:「快啲講,有冇喺睇過AV片?」阿恆唔好意思噉點一點頭,阿儒話:「唔使唔好意思喎。」又再問:「其實你有冇諗過玩阿姊架?」阿恆望一望佢,又點一點頭:「我都知唔應該噉諗。」

阿儒唔介意話:「唔緊要喎,你阿姊我咁正,你話冇我重嬲。」跟住拉阿恆出去客廳,再要佢坐上梳化,阿恆問:「做咩呀,阿姊?」阿儒二話不說,將身上僅有嘅睡裙脫落地,等整個身體展現喺阿恆眼前,阿恆睇住阿儒嘅裸體,頓時目瞪口呆,全身發熱,條撚重迅速硬起黎。

阿儒坐落阿恆身邊問佢:「你鐘唔鍾意阿姊呀?」佢聞到一陣香氣飄過黎,唔敢轉頭望阿儒,只係點點頭,阿儒嗲嗔:「唔準淨係點頭,要出聲講。」阿恆細細聲話:「由你第一日黎呢到屋企,我就鐘意你。」阿儒好滿意話:「算你啦。」捉起佢隻手,摸落自己個波到。

阿恆想縮手,阿儒捉實佢隻手唔放:「既然你想過搞我,我就做你第一個搞嘅女人。」阿恆轉頭望住佢:「阿姊,我愛你。」伸個頭埋去鍚阿儒,兩個人跟住互吻,期間阿儒幫阿恆除晒啲衫褲,然後跪低含阿恆條撚,阿恆雖然睇過AV片中嘅口交過程,但係親身感受都係第一次,覺得條撚越黎越硬:「阿姊...好舒服呀...」

阿儒用心幫阿恆含撚,過多一陣阿恆話:「阿姊,我要射嘞...呀...」阿儒等佢射完先放開口,抬頭話:「你以後大個仔啦,想點玩女人都得。」阿恆就喺張梳化上嘗試屌阿儒,阿儒幫佢調整位置,等佢可以正確噉插入自己個閪,冇幾耐阿恆已經好抽插得好純熟。

阿恆屌完阿儒之後,阿儒主動轉姿態畀阿恆再屌過,阿恆屌完阿儒之後攬住佢:「阿姊,我大個之後一定要聚你做我老婆,唔會再畀爸爸搞你。」阿儒之後同阿恆夾好時間,等佢爸爸一唔係屋企佢地兩個就會搞嘢,每次阿恆搞阿儒之前,阿儒都會內裡完全真空,外面只係著一條睡裙,直到有一日...
作者: 慢嘗君    時間: 2018-4-26 15:30

作者: netsee    時間: 2018-4-26 15:56

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 03:30 PM 發表
阿爸不在家被阿恆砌

阿恆不在家被阿爸砌

阿儒生活好「充實」喎
分別係有一個被迫, 一個係自願
作者: 慢嘗君    時間: 2018-4-26 18:17

作者: netsee    時間: 2018-4-27 08:41

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-4-26 06:17 PM 發表

二十歲了,仲有得迫?

口裡説不,身體最誠實吧
你噉諗都得:smile_o01:
作者: 慢嘗君    時間: 2018-4-27 11:31

作者: kkluich    時間: 2018-4-29 09:54

作者: netsee    時間: 2018-4-30 12:34

第三章.阿儒的影響

阿儒過左二十一歲後嘅某一日,留低左一封信畀阿恆之後就走左,信中內容話佢憎恨阿恆嘅爸爸,但係又深愛阿恆,所以唔知點去面對佢地,只有選擇離去,阿恆嘅爸爸知道阿儒走左之後好嬲,喺客廳大鬧佢忘恩負義,唔顧佢嘅養育之情。

阿恆忍唔住反駁:「阿姊係畀你迫走架。」佢爸爸好惡問:「你講咩,我幾時迫走佢?」阿恆好狠噉話:「你幾年前強姦左阿姊,之後重一直搞佢,佢就係噉好憎你,先會決定走。」佢爸爸意不到想阿恆竟然會知道晒,不過仍然死撐:「但係我答應過會負責,將來娶佢做老婆架。」阿恆冷冷話:「你好無恥呀。」跟住轉身行返入房,從此之後好少再同佢爸爸講說話。

阿儒可以有能力離開佢地兩父子,係因為當佢爸爸知道自己患有絕症,只係得返幾個月命嘅時候,搵律師樓為佢託管一筆留畀阿儒遺產,直到阿儒到二十一歲為止,又喺臨死前先拜託阿恆嘅爸爸收養阿儒,等佢冇時間拒絕,亦好難拒絕。

阿恆嘅爸爸帶左阿儒返屋企之後,其實有懷疑過阿儒將來會承繼佢爸爸嘅遺產,不時試探佢口風,幸好佢爸爸有先見之明,為左防範阿恆嘅爸爸心懷不軌,冇將遺產嘅事講畀佢知,所以阿恆嘅爸爸點試阿儒都冇用,不過佢爸爸點都估唔到冇,阿恆嘅爸爸會侵犯阿儒。

就喺阿儒過左二十一歲生日嘅時候,收到律師樓打黎嘅電話,通知佢去辦理承繼遺產嘅手續,律師同佢處理好承繼遺產嘅手續之後,交左一封佢爸爸寫畀佢嘅信,信中除左一啲勉勵佢嘅說話之外,又囑咐佢領左遺產之後,要分一部份畀阿恆嘅爸爸嘅爸爸,當係報答佢。

阿儒領受左遺產之後,心中雖然有啲唔捨得阿恆,但係相對於佢爸爸對佢所做嘅一切,令佢第一時間諗到要離開呢個屋企,幾個月後,阿恆收到一封由佢寄黎嘅信,信中內容係講及自己已經喺外國安頓,亦祝願阿恆以後生活安好,唔好再嬲佢爸爸,重附有一張大額支票,要阿恆轉交畀佢爸爸,作為多年來照顧自己嘅酬勞,更表示以後互相再冇拖欠,阿恆睇完封信有好大感觸,跟手撕爛埋張支票。

二十年過後,阿恆已經成為一個三十幾歲,頗為俊朗又強壯嘅男人,佢爸爸亦已經六十幾歲,希望將間車行交畀佢接手打理,不過亦表示如果佢唔想接手,就會賣左間車行,將啲錢畀晒佢,等佢自己決定點用,阿恆明白爸爸心中內疚,想補償返畀佢,決定接手間車行,重有時自己揸一更的士,從而認識左一個經常接載女乘客,重互相發生左感情,拍拖一年後結婚。

不過阿恆嘅老婆係一個保守而且唔多喜歡做愛嘅女人,佢曾經要求過佢老婆好似以前阿儒噉,做愛之前先全身真空,佢老婆即刻拒絕,重鬧佢變態,佢忍唔住話返佢老婆:「噉唔係變態,係一種情趣。」佢老婆好嬲話:「我就冇情趣架嘞,你唔鐘意就唔好做。」

後來佢地雖然言歸於好,阿恆想要搞嘢嘅時候,佢老婆都用各種藉口黎拒絕,最後甚至連藉口都唔用,索性直接拒絕佢嘅性要求,不過阿恆都冇所謂,反正佢自己都唔想再搞個老婆,而且重有啲後悔同佢結婚,覺得佢一啲都比唔上阿儒。

有一日阿恆揸完一更的士,返車行準備交更,聽到幾個的士司機係度講緊叫雞嘅事,佢就話:「你班友一係有老婆,一係有女朋友,重要去叫雞?」其中一個中年司機笑笑口話:「食得住家飯多,都想間中出去食下嘢啦。」其他幾個的士司機都笑出聲。

其中一個司機又話:「依家黎左個大陸妹,我地試過都話好正。」跟住攞部手機出黎篤左幾下:「你睇過佢張相就知。」遞部手機畀阿恆睇,阿恆一望張相之後竟然呆左一下,原來相中個女人好似阿儒,個司機見佢一呆,以為佢都認同相中嘅女人好正:「佢服務好好架,你試過之後包你話正。」

過左幾日,阿恆喺車行收工之後唔想返屋企對住佢老婆,就去附近間餐廳食飯,期間有一個女人推門行入黎,阿恆一望就認得佢係的士司機嗰張相中嘅女人,而且真人比張相更似阿儒,不禁眼定定注視住佢,個女人都留意到阿恆望實佢,主動行埋阿恆張枱:「我可唔可以坐低?」阿恆微微一笑:「隨便啦。」

個女人一坐低,就以唔純正嘅廣東話自我介紹:「我叫阿花,喺四川黎左冇幾耐。」阿恆冇心聽佢介紹:「我係咪幾時都可以搵你架?」阿花聽佢噉問,即係已經知道自己係妓女:「係呀,如果你想,我依家都可以。」阿恆又話:「噉又唔使咁急,一齊食完嘢先啦。」

阿花帶阿恆去佢接客嘅地方然後問:「你想點玩呀?」阿恆諗起阿儒每次同佢搞嘢之前,都先全身真空,外面只係著住一條睡裙,就對阿花提出相同嘅要求,阿花一笑:「好,你坐下先,等我一陣。」行入間房冇幾耐出返黎,阿恆見佢只係著左一條睡裙,以前同阿儒搞嘢嘅片段好快喺腦中閃出黎,即刻起身過去抱住佢:「阿儒,我好掛住你呀。」
作者: noah_poon    時間: 2018-5-2 13:20

重有冇呢?好想繼續
作者: netsee    時間: 2018-5-2 13:28

引用:
原帖由 noah_poon 於 2018-5-2 01:20 PM 發表
重有冇呢?好想繼續
有呀, 不過要遲少少:smile_o03:
作者: 專業就是強大    時間: 2018-5-2 20:32

作者: netsee    時間: 2018-5-3 00:17

引用:
原帖由 專業就是強大 於 2018-5-2 08:32 PM 發表
阿懦阿花阿如花,,,,,41了
有啲女人去到40都重好正:smile_o01:
作者: netsee    時間: 2018-5-5 00:36

第四章.代替品

阿花聽到阿恆叫佢做阿儒,就知佢當左自己係另一個女人:「我依家咪喺度囉。」阿恆放開佢:「你以後都唔好離開我呀。」阿花話:「唔會,你可以隨時黎搵我,而且想點就點。」阿恆就除左阿花條睡裙,狎玩佢優美嘅身體,阿花亦都幫阿恆除晒身上衫褲,等阿恆可以屌佢。

當阿恆一插入阿花個閪:「阿儒...你仍然同當年一樣咁正...」將已經抑壓多年,思念阿儒而形成嘅愁緒完全釋放晒出黎,一邊屌阿花,同時講:「我好掛住你呀...」阿花任由佢發洩,等佢屌完之後:「你真係好深愛嗰個女人。」阿恆冇出聲,自己著返晒衫褲之後,放低錢就走,阿花數下啲錢,發覺多左一倍。

之後只要阿恆一有時間就去搵佢,當正佢係阿儒嘅代替品,直到有一日,佢聽到啲的士司機圍埋係度講:「啲死差佬,捉賊唔見佢地咁叻,放蛇拉啲雞就個個爭住做。」「係啦,正仆街黎架,最慘連阿花都拉埋,佢又正又好服侍添架。」阿恆一聽到阿花畀警察拉左,即刻趕去佢租嘅地方,去到嘅時候已經人去留空。

阿恆之後經常喺附近妓女集中嘅地方搵阿花,始終都搵唔到,不過就得到一個阿花已經返左大陸四川,而且唔會再落返黎嘅消息,阿恆頓時好失落,有過一刻衝動想去四川搵佢,但係冷靜落黎都知道唔冇可能,之後佢曾經搵過第二個妓女代替阿花,但係始終冇嗰種感覺,直到有一日佢載到全身真空嘅Suki(詳情可以睇返淫妻愛接客第三章)。

阿恆強姦過真空嘅Suki之後覺得好滿足,以後只要載到比較年輕嘅女乘客,都會留意佢地係咪內裡真空,其實佢自己都知道嗰次只係偶然嘅事,而且好彩嘅係Suki冇打算報警,應該冇咩可能會有第二次,不過嗰次嘅滿足感令佢心存奢望。

後來越黎越多人批評的士司機服務態度差,唔少人都改搭Uber,阿恆就私下左買架房車嘗試下做Uber司機,竟然有一次咁啱畀佢載到被Newton訓練緊嘅Joan,佢一留意到Joan係全身真空,又忍唔住要迫Joan扮雞畀佢屌(詳情可以睇返潛規則第八章)。

Newton自從成為集團主席,同Carina商量過之後,決定撥出部份集團收入成立一個慈善基金,用作各方面慈善用途,有一次佢被迫要出席一個同政府合作嘅慈善活動,有一個年紀大約二十六,七,樣貌清秀,皮膚哲白,著住一身樸素而得體套裝裙嘅女人行過去接待佢。

個女人自我介紹:「X先生你好,我叫Arlena,係負責安排今次慈善活動嘅義工,本身係社工。」Newton就對佢微笑:「唔使叫我X先生,直接叫我Newton得啦。」Arlena亦都一笑:「好呀,Newton,噉我帶你四周圍行下,順便講解一下呢次慈善活動嘅目的。」

整個慈善活動完成之後,Newton正要離開,見到有兩個大約十八,九歲嘅男仔行埋去正在幫手清理場地嘅Arlena身邊,Arlena一見佢地,臉上露出訝異嘅表情,重叫佢地即刻走,而佢地拒絕之餘,重不停纏住Arlena,Newton行埋去喝住佢地:「你地兩個做咩?」

兩個男仔見Newton係個四十幾歲中年男人,其中一個男仔話:「關你撚事呀,阿伯。」Newton唔同佢地嘈咁多,𥇣住佢地:「你地兩條仆街仔再唔走,我就打柒你地。」握起拳頭,準備要打佢地,佢地見Newton身型高大,個樣又惡,唔敢再多講就一齊走。

Arlena見佢地走左先鬆一口氣,同Newton講:「多謝你呀。」Newton話:「唔使客氣。」又提議:「不如我送你返屋企先,你唔好再留喺度。」Arlena其實重有啲驚:「好呀,麻煩晒你。」Newton送Arlena返到屋企,Arlena忽然提出:「可唔可以陪我飲杯咖啡呀?」

Newton見佢噉問,就知道佢一定係一個人住,冇想太多就答應佢,但係心諗:「呢個區啲樓價起碼要二千萬,以佢做一份社工嘅入息,照計冇能力一個人可以供得起層樓。」

Newton入到Arlena屋企,Arlena話:「你隨便坐下先,我煮咖啡。」Newton坐落梳化,Arlena邊煮咖啡:「Newton,你介唔介意我問你一個問題?」Newton話:「隨便啦。」Arlena:「你係咪玩過好多女人?」Newton話:「算係。」Arlena再問:「噉你有冇玩過喺你集團做嘢嘅女人?」Newton微微笑話:「梗係有,唔係做集團主席黎做咩。」

Arlena認同:「都啱嘅,男人有權有勢,又點會唔玩女人。」Newton忽然問:「其實你係咪有嘢想問我?」Arlena一直猶豫應該點開口,被Newton一問令佢唔使再猶豫:「係,有啲嘢發生左喺我身上,想你畀啲意見我。」Newton就估:「一定係同嗰兩個男仔有關係。」
作者: 慢嘗君    時間: 2018-5-5 01:21

作者: netsee    時間: 2018-5-5 03:00

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-5 01:21 AM 發表
跟住 Newton 又食埋 Arlena? 咩女都被佢食晒, 其他人冇啖好食喎...
哈哈, 主角係著數啲
作者: netsee    時間: 2018-5-9 08:59

第五章.再遇

呢個時候一陣咖啡香氣傳出黎,Arlena倒左一杯咖啡畀Newton:「你試下好唔好飲。」Newton飲左一啖:「咁正嘅藍山咖啡又點會唔好飲。」Arlena笑一笑話:「你真係識飲識食。」Newton亦都微笑:「個食字好似另有所指喎。」Arlena扮唔明:「指咩呀?」Newton只係話:「冇嘢嘞。」跟住問:「你發生左啲咩事?」

「我之前係輔導問題青少年嘅社工,有一晚我負責開嘅一個女仔打手機畀我,話佢同男朋友嘈完有啲唔開心。」Arlena開始講述佢嘅經歷:「我聽得出佢有啲醉,怕佢會自殺,於是趕去佢屋企,去到嘅時候原來唔止佢一個,重有嗰兩個黎搵我嘅男仔都喺度,個女仔想我陪佢飲酒,我覺得飲下酒又冇咩所謂,就同佢一齊飲唔同類嘅酒,但係我唔知原來飲唔同類嘅酒係特別易醉。」

Newton專心聽Arlena講,重微微點頭,Arlena望住佢繼續話:「所以我好快已經有啲醉,跟住覺得有人除我啲衫。冇幾耐我就覺得有嘢插入我下體,而且傳黎一陣劇痛,我試過掙扎但係唔成功,過左一段時間之後,我感覺再有嘢插入我下體,呢次我唔覺得痛,反而重有啲快感,之後快感越黎越強,直到我冇晒知覺。」

Newton話:「好明顯你係畀嗰兩個男仔輪姦。」Arlena點點頭:「我第二日醒嘅時候,發覺自己同嗰兩個男仔都係全身赤裸,瞓埋喺一張床,而且覺得下體有啲痛,重見到有少少血,先明白發生咩事。」

Newton再問:「你嗰時重係處女?」Arlena話:「係,之後佢地不停搵我,要我再同佢地上床,一開始我都拒絕,後來抵唔過佢地嘅糾纏,又怕畀同事知道,就答應跟佢地去開房。」Newton繼續問:「當你同佢地玩3P嘅時候,你係咪好有滿足感?」Arlena好認真噉話:「係,我都唔知點解,明明知道唔應該再同佢地上床,但係只要佢地要求,我都答應。」

Newton解釋:「好簡單啫,就好似河水決堤,一發不可收拾噉湧晒上岸,已經完全返唔到轉頭。」Arlena問:「你意思即係話我淫?」Newton直接答:「你係。」Arlena有啲唔接受:「唔係囉,我同男朋友都決定要結左婚先做。」

Newton再解釋:「用返之前個比喻,你本身係一條好洶湧嘅河水,重未氾濫係因為堤壩暫時守得住,只要條堤壩有一個小缺口,啲河水就會衝得特別急。」Arlena靜落黎冇再出聲,似乎諗緊Newton所講嘅嘢。

Newton見佢唔出聲,就再話:「其實重有一個問題。」Arlena問:「係咩呀?」Newton話:「你打算點同你男朋友交待。」Arlena話:「我唔會話畀佢知。」Newton又話:「但係都你地要搞嘢嘅時候,佢一定會知。」Arlena搖搖頭:「佢係個宅男,唔識分別,而且我地重打算結婚。」Newton不置可否:「噉佢以後就慘啲。」

Arlena有啲緊張:「點解噉講?」Newton話:「恕我直言,即使你擺脫左個兩個男仔,之後都會同其他男人上床。」Arlena好堅決話:「冇可能,我同我男朋友自小青梅竹馬,長大之後開始拍拖,遲啲重會結婚,結左婚之後我就會專心做個好老婆。」Newton又話:「有啲嘢一試過之後,唔係話你唔想就唔想。」Arlena否定話:「我肯定唔會,嗰件事只係意外。」

Newton安慰佢:「我知你一時間接受唔到,不如我走先,你自己再諗清楚,再有問題就打手機搵我啦。」Arlena點點頭:「麻煩晒你。」Newton話:「唔使客氣。」起身就走,佢走左之後Arlena自問自答:「唔通我真係會再同其他男人上床?唔係嘅,我點會做啲對唔住男朋友嘅事。」

自從呢次傾過偈之後,Newton就再冇見過Arlena,直到有一日佢揸車經過海邊,遠遠望到Arlena雙手按住海邊欄杆,凝視住個海,心中突然泛起一個不祥嘅念頭,即刻停車衝向佢,佢果然提起隻腳,要跨過欄杆...
作者: 慢嘗君    時間: 2018-5-9 12:44

作者: netsee    時間: 2018-5-9 14:34

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-5-9 12:44 PM 發表
感覺上行文比舊故流𣈱喎
每個故事都盡量可以令讀者睇得暢順
作者: netsee    時間: 2018-5-13 02:55

第六章.開解

Newton趕到去,伸手捉住Arlena手臂,將佢拉返落欄杆:「你究竟受發生左咩事,攪到要死呀?」Arlena轉頭見係Newton,眼定定噉望住佢:「你做咩要救我呀?」Newton怕佢再亂諗嘢,先將佢拉離開欄杆,坐落一張長櫈上。

Arlena幽幽噉話:「你救返我又點,我已經乜都冇晒。」Newton建議:「不如你將成件事講晒畀我知,我聽過如果覺得你唔死都冇用,就由得你去死,唔再理你。」Arlena又話:「都好,畀你知都冇所謂。」就開始講:「嗰日同你傾完之後嘅大概一個月,我男朋友突然向我求婚,我不其然諗起你同我講過嘅一番說話,不禁猶豫一刻,最後都係答應佢。」

Newton淡淡噉話:「因為你要證明我係錯。」Arlena無奈噉嘆左口氣話:「係,不過之後證明,所有嘢就好似你所講嘅一樣發生左,就喺我遇上第一個男人之後,以為自己控制得住,點知最後都係經唔起佢嘅挑逗,忍唔住同佢上床,而且之後就好似上左癮噉,開始心思思成日諗住男人,續漸重失晒控,會主動勾引佢地,可能就係噉,引起我老公懷疑,最後畀佢發現左。」

Newton好奇問:「就算係噉,最多都係離婚,點解你講乜都冇晒,而且要死呢?」Arlena答:「因為証差不多同時間,重有其他事發生喺我身上。」又問Newton:「重記唔記得之前我同嗰兩個男仔嘅事?」Newton答:「記得。」

Arlena繼續講:「成件事唔知點解會畀我上司同埋同事知道晒,平時有講有笑嘅同事,改為冷言冷語噉單打我,而個上司就用呢件事黎威脅我,暗示只要同佢上床,佢可以當冇事發生過,我當然拒絕佢啦,佢就不特止炒我,重話會通知晒成個社工界,我係冇職業操守。」

Newton估計:「佢應該一直都想打你主意。」Arlena忿然話:「佢知道我鐘意份工,就成日暗示如果同佢上床,佢可以升我職,又或者可以畀多啲項目我跟,如果唔係會整走我。」Newton有啲講笑:「梗係唔係因為你鐘意份工嘅關係啦,最主要係你嘅身材同埋美色都引死佢。」Arlena勉強笑一下:「噉我應該慶幸,佢炒我唔係因為我嘅工作能力。」

Newton都笑左一下:「冇左份工咪再搵囉,最多係轉行,冇咩大不了啫。」Arlena話:「你噉講都啱,所以最令我傷心嘅係我父母知道我偷食之後,一直都唔肯原諒我,認為我丟晒佢地嘅臉,加上我個衰家姐落井下石,佢地聽完重更加嬲我。」

Newton好奇問:「你家姐點解咁憎你?」Arlena答:「因為自少父母就比較疼愛我,本來佢地重想將啲生意交晒畀我打理,但係我冇興趣先至由佢打理,而且佢曾經追過我老公,但係畀我老公拒絕,所以佢就認為係我搶走左佢嘅男人,一直對我懷恨於心。」

Newton聽完晒Arlena講嘅嘢:「又好似真係幾慘,喜歡嘅事業冇左,老公要離婚,父母嘅唔量解,家姐又憎恨自己。」Arlena問:「噉你唔會阻止我去死啦?」Newton話:「唔會,你去啦。」Arlena起身行向海邊,聽到Newton喺佢後面講:「不過係我,我就會選擇報復。」

Arlena有啲意外,停下腳步轉頭問:「點報復?」Newton認真話:「你要活得比佢地好。」Arlena又問:「我依家攪成噉,又點可以活得比佢地好?」Newton好有信心話:「得你一個就梗係唔得,但係你好彩,咁啱畀你遇到我。」

幾日後,Arlena成為Newton嘅私人助理,Newton要佢一改以前樸素嘅打扮,返工只可以著低胸短裙吊同埋高踭鞋,佢嘅一身性感打扮,引起成個集團嘅人嘅曯目,Newton打量佢全身:「著得好好睇。」Arlena問:「噉我要做啲咩架。」Newton好認真話:「梗係畀老細玩。」Arlena似乎唔抗拒Newton噉講:「冇問題,只要你有需要。」

Newton轉為一笑:「我講笑啫。」Arlena聽佢噉講,心中閃過一絲失望,Newton跟住話:「不過我真係一個項目要你負責。」遞個文件夾畀Arlena,Arlena打開個文件夾,睇左一陣之後,轉頭望住Newton:「你係故意要我負責呢個項目?」

作者: anthonychan    時間: 2018-5-13 08:03

第五章重覆左既?
作者: netsee    時間: 2018-5-13 08:52

引用:
原帖由 anthonychan 於 2018-5-13 08:03 AM 發表
第五章重覆左既?
唔好意思, 已經修正
作者: manfuksun    時間: 2018-5-15 15:52

作者: netsee    時間: 2018-5-16 00:18

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-5-15 03:52 PM 發表
繼續努力,好鐘意睇你寫野
多謝支持
作者: netsee    時間: 2018-5-17 09:34

第七章.另有目的

Arlena重返以前嘅辦事處,負責接待嘅女職員以前同佢有講有笑,依家見佢一身性感打扮,冷冷噉話:「你返黎做咩呀?」Arlena冇理個女職員:「叫你上司出黎。」個女職員認真話:「你走啦,呢到冇人想見你。」Arlena笑一笑話:「好,你唔好後悔喎。」個女職員好唔客氣問:「我點解要後悔?」

Arlena喺佢面前攞部手機出黎打畀Newton:「喂,老闆,佢地唔需要我地嘅資助。」Arlena聽完Newton指示:「好,噉我取消個項目啦。」收線之後轉頭就走,個女職員先醒起今日有Newton個集團嘅人會黎傾資助嘅事。

個女職員即攔住佢:「對唔住Arlena,麻煩你坐喺度等一等。」然後用內線電話叫Arlena嘅前上司出黎,個上司一行出黎,即時好客氣話:「Arlena,好歡迎你返黎,不如我地入房慢慢傾。」

兩個人行緊入辦公室嘅時候,Arlena以前嘅同事見佢一身性感打扮,都對佢露出鄙視嘅目光,認定佢係一個淫賤嘅女人,入到辦公室,Arlena個前上司為左得到資助,即刻話:「我對之前嘅事向你道歉,對唔住。」

Arlena直接話:「唔使攪咁多嘢嘞,你想得到Newton個集嘅資助,只需要話我嘅問題,直到我滿意為止。」佢個前上司自然答應,Arlena開始問:「你係點知道我嗰件事?」佢個前上司開電腦,播左一條片出黎畀Arlena睇,Arlena見到片內嘅人竟然係A女同事同埋嗰兩個男仔,嗰兩個男仔將點樣屌Arlena嘅過程講晒出黎,佢個前上司又話:「啲女同事重慫恿我炒你。」

Arlena仍然有啲信:「我一向同佢地關係好好,佢地冇理由噉對我。」佢個前上司不禁冷笑左一下:「佢地同你扮friend咋,其實都唔知幾憎你,當你件事被爆左出黎之後,其他女同事都話A女同事做得好。」

Arlena問:「你又知點知佢地憎我?」佢個前上司話:「因為佢地每一個同我上床嘅時候都插你。」Arlena不禁話:「吓,佢地噉嘅樣你都食得落?」佢個前上司笑一笑話:「食得唔好晒,當係洩慾工具囉。」跟住問:「你重有冇咩問題想問?」Arlena話:「冇嘞,不過你要畀條片我,唔可以留底。」

佢個前上司唔使考慮就將條片cut and paste傳入USB,再交隻USB畀Arlena,Arlena收起隻USB:「你遲啲會收到批准通知。」佢個前上司大喜,即刻好恭敬噉送佢出辦公室,重不停話:「多謝你地嘅良資助...」

Arlena好得意噉行出辦公室,心想:「真係想唔到,你都有對住我低聲下氣嘅一日。」差不多行出辦事處嘅時候,剛好碰上A女職員啱啱處理完個案返黎,兩個女人互相對望一眼之後各自繼續行,當作互不相識。

就喺Arlena做左Newton嘅私人助理之後某一日,Newton上左Carina(集團嘅CEO)屋企搞嘢,佢要Carina扮成狗女,然後喺佢後面狂插佢個閪,重一邊用軟棒打佢背黎發洩,Carina不斷呻吟:「呵...主人唔好停...唔係我好唔夠賤...」

Newton喺Carina個閪射完全之後,抽返條撚出黎,再狠狠噉插佢屁股,重要話:「我要玩殘你。」Carina十分享受被Newton喺後面不停推動,覺得完全被佢征服,呻吟得特別響亮。

Newton屌完Carina之後,攬住佢喺床上休息,Carina好奇問Newton:「點解你要請Arlena做你嘅私人助理?」Newton話:「因為噉啱畀我遇上佢要死,我聽完佢講嘅經歷,覺得佢好可憐,咪幫下佢囉。」Carina有啲唔信:「真係咁簡單?」Newton微微一笑:「唔係你以為有幾複雜?」
作者: manfuksun    時間: 2018-5-18 20:10

作者: netsee    時間: 2018-5-19 00:26

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-5-18 08:10 PM 發表
少左啲甜喎
你嘅意思係?
作者: Water_man    時間: 2018-5-20 08:50

引用:
原帖由 netsee 於 2018-5-19 12:26 AM 發表

你嘅意思係?
之後可以加返D甜味、女主角感恩變為性奴。
作者: netsee    時間: 2018-5-20 12:38

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-5-20 08:50 AM 發表
之後可以加返D甜味、女主角感恩變為性奴。
哦, 明白:smile_35:
作者: netsee    時間: 2018-5-22 12:45

第八章.好姐妹

喺Newton個集團主席房,Arlena向Newton報告資助項目嘅事,Newton話:「唔使啦。」改問:「你係咪應該已經知道你想知嘅嘢?」Arlena知瞞唔到佢,就攞隻UBS出黎遞畀Newton,Newton睇完條片之後:「似乎係你個女人有心要爆你大骰鑊喎。」

Arlena有啲激動:「佢點解要噉做,全辦事處嘅女同事之中,我當佢係最好嘅朋友架。」Newton搭話:「問題係,佢最憎嗰個係你呢。」Arlena始終唔明:「點解佢要憎我?我又冇對佢做過啲咩。」Newton解釋:「既生瑜,何生亮,怨憤有時係唔需要理由。」

Arlena始終都係唔接受:「有不滿點解唔同我講呢?」Newton話:「講左都唔會改變,有你一日都係佢嘅威脋。」Arlena話:「原來所謂嘅好朋友都係信唔過,隨時都都會出賣你。」Newton安慰佢:「噉又唔使太悲觀。」

Arlena有啲氣餒話:「點到我唔悲觀,雖然我去偷食係唔啱,但係兩件事差不多同一時間被爆出黎,令我失去晒所有嘅嘢,真係接受唔到,幸好喺我絕望嘅時候諉遇到你安慰我,重肯畀機會我,所以我真係好感激你,另外又有兩個姐妹支持我。」

Newton就話:「我畀機會你係有目的。」Arlena問:「你嘅目的同我有冇關?」Newton起身將Arlena雙手撳落張枱:「你都算幾正,就噉死太浪費。」同時間喺佢後面伸手入佢條裙,拉低佢條底褲,掏條撚出黎屌佢,佢竟然完全冇反抗,好似預左畀Newton屌。

Arlena畀Newton屌嘅時候有被強姦嘅感覺,不過又覺得好刺激,Newton不停抽插佢,重話:「你以後隨時都要畀我屌。」Arlena一邊呻吟一邊話:「係你執我條命返黎,就算為你去死都可以。」

Newton屌到射完之後,Arlena轉身主動跪低同佢含撚,又奶佢個卵袋,Newton話:「想唔到以前一個樸實嘅社工,變為男人嘅洩慾工具。」Arlena聽到佢噉講,心內竟然默默認同,繼續好落力噉含佢條撚,直到佢口爆為止。

兩個人整理好啲衣衫之後,坐喺一張用黎挔接待客人嘅梳化上傾偈,Newton問:「你個閪冇毛係天生架?」Arlena點點頭話:「係呀。」再問:「你唔鐘意呀?」Newton笑笑口話:「我都唔知幾鐘意,重咁難得係天生。」

Arlena有少少怕羞:「唔好再講我嗰度啦。」Newton再笑一下:「好,反正以後重有大把時間玩。」Arlena跟住提出:「其實,有件事我想你幫我。」Newton問:「你想報仇?」Arlena有啲奇怪:「你點知架?」Newton話:「一個你最信任嘅人出賣你,比起你嘅敵人害你更可恨。」

Arlena狠狠噉話:「你講得啱,噉我唔止要報仇,重要雙倍奉還。」Newton認真話:「冇問題,但係你一定要夠狠心,因為有可能會害埋無辜嘅人,如果你做唔到,我就勸你算把嘞。」Arlena好堅決噉話:「佢要害我嘅時候,都冇考慮過我係佢嘅多年好朋友啦。」Newton:「好,既然你咁堅決,我就幫你,不過你唔可以將報仇嘅事同任何人講。」

黃昏時分,有兩個樣貌不錯嘅女人喺一間餐廳坐落之後開始閒談,冇幾耐只見Arlena行埋佢地張枱,一坐低就話:「唔好意思,遲左少少。」嗰兩個女人就係佢嘅好姐妹,姐妹A話:「你依家貴為集團主席嘅私人助理,再遲啲都要等啦。」Arlena好輕鬆話:「最多呢餐我請囉。」

三個女人就睇過餐牌跟住點餐,喺邊食邊傾期間姐妹A提議:「不如去開心囉。」姐妹B即刻同意:「好呀,上次我好滿足。」Arlena跟全和應:「只要可以同你地一齊,做咩都冇問題。」佢地埋單之後離開餐廳,一齊去姐妹A屋企。

入到姐妹A屋企後各自即刻除晒身上所有衣衫,開始互相撫摸對方身體,姐妹A身型過高挑,對波只係標準尺碼,姐妹B比較大波而且唔算高,不過比例仍然算唔錯,Arlena就喺三個女人之中,無論係對波同埋身型之中最均勻嘅一個。

姐妹B撫摸完Arlena,開始從佢條頸一路鍚落去,直到佢個閪嘅時候,突然好緊張噉問:「你個閪有一陣精液味,今日係咪畀男人屌過?」Arlena笑笑口話:「sorry呀,我應該沖涼先。」姐妹A突然一把摑落Arlena塊臉...
作者: manfuksun    時間: 2018-5-24 02:05

作者: netsee    時間: 2018-5-24 07:17

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-5-24 02:05 AM 發表
繼續支持,之前潛規則既女,唔知會唔會再次出現呢?
有呀, Carina已經出現, 其他嘅要睇劇情需要
作者: manfuksun    時間: 2018-5-28 07:05

作者: netsee    時間: 2018-5-28 12:40

第九章.Les

「你做咩摑我呀?」Arlena有啲嬲,唔知姐妹A點解要打佢:「我又冇得罪你。」

「我打你係因為點解你要咁賤。」姐妹A好認真噉解釋:「到依家重要畀男人玩你嘅身體。」

「我都對你好失望,係邊個話以後都唔會再畀男人搞,唔做佢地嘅洩慾工具。」姐妹B都好嬲噉話:「受過咁大教訓都唔知衰。」

「你地唔好嬲我啦,我知係我講過嘅嘢唔算數,但係我重係好鐘意畀男人插嘅感覺。」Arlena輕輕攬住佢地條腰,氹返佢地:「最多我保證唔會再因為男人而傷心呀。」

佢兩個好姐妹都心知暫時勸佢唔掂, 姐妹A話:「唔嬲你都得,不過要懲罰你。」伸手去揸佢對波,姐妹B就伸手去摸佢個閪,Arlena笑住講:「噉舒服嘅懲罰我好願意接受。」任由佢兩個好姐妹搞自己嘅身體。

原來Arlena畀Newton勸服唔再自殺之後,佢兩個好姐妹曾經搵過佢,大家喺一間酒吧見面嘅時候,Arlena一邊飲酒,不停向兩個好姐妹訴苦,兩個好姐妹安慰佢之餘重大數男人嘅不是,呢個時候Arlena已經有啲醉,佢兩個好姐妹扶佢離開酒吧,一齊上的士去姐妹A屋企。

入到姐妹A屋企,佢地將Arlena放落梳化上,姐妹B竟除晒佢啲衣衫,姐妹A話:「估唔到佢身材咁好。」姐妹B伸手摸Arlena個波:「好彈手呀,我忍唔住啦。」好快除埋自己啲衣衫,再撫摸Arlena身體,姐妹A再話:「你玩住先,我入房攞啲工具出黎。」

姐妹A行入房嘅時侯,姐妹B隻手已經摸住Arlena個閪:「真係好正,竟然係完全冇毛。」再用手指輕輕將Arlena個閪撐開:「重好窄喎,應該唔係畀好多男人玩過。」忍唔住伸個頭埋去奶,冇幾耐Arlena開始有反應:「呀...好舒服呀...」

姐妹A呢個時候攞住兩副自慰工具出黎,一副係單一假陽具,另一副就係兩頭假陽具,姐妹B攞左副單一假陽具,插入Arlena個閪,Arlena立即有強烈反應,佢重撫摸Arlena對波,然後輕聲講:「你以後有我地兩個好姐妹就夠嘞,唔使再畀啲賤男人玩。」Arlena受到刺激,慢慢開始酒醒。

姐妹A呢個時候都已經除晒自己身上所有衣衫,跪喺姐妹B後面鍚佢頸背,一隻手同時摸佢個閪,又用手指擦佢屁股,姐妹B不禁呻吟起黎,姐妹A就攞起副兩頭假陽具,將一邊插入佢個閪,另一邊插入自己個閪,再用雙手捉住姐妹B條,做出抽插動作。

Arlena已經有啲醒,聽到兩個好姐妹嘅呻吟聲之後完全醒晒,先發覺自己一絲不掛,再見到佢地嘅姿勢嚇左一跳:「乜你地係Les黎架?」兩個好姐妹都對佢一笑,姐妹A重建議佢:「不如你都一齊玩呀。」Arlena有啲猶豫。

姐妹B認真問:「你重諗住啲賤男人呀?」Arlena答:「唔係呀。」同時企起身,將個閪對住姐妹B,姐妹B伸條脷出黎奶Arlena個閪,Arlena呻吟,個閪重濕晒,之後佢地三個女人轉換姿勢,再玩過一段時間先喺梳化上休息。

姐妹A問Arlena:「你係咪奇怪我地點解會變左做Les?」Arlena點點頭:「係呀,識你地嘅時候都唔覺。」姐妹B話:「嗰時我地重未係Les,係之後嘅遭遇改變左我地。」姐妹A不忿噉話:「我地曾經做過男人嘅洩慾工具,而且只要佢地唔開心,就會打我地黎出氣,所以先唔想畀你知我地拍拖嘅事。」

Arlena忽然醒起:「我記得啦,有時你地會分別喺唔同時間話唔得閒出黎,就係因為受左傷。」姐妹B話:「噉你明我地點解做Les,就係唔想再畀啲賤男人傷害。」Arlena親密噉攬住佢地:「好,我地以後都唔再畀男人搞,唔做佢地嘅洩慾工具。」

作者: Water_man    時間: 2018-5-28 21:40

其實唔太明Les有咩好玩……
作者: netsee    時間: 2018-5-29 00:15

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-5-28 09:40 PM 發表
其實唔太明Les有咩好玩……
子非魚焉知魚之樂:smile_35:
作者: Water_man    時間: 2018-5-29 00:21

引用:
原帖由 netsee 於 2018-5-29 12:15 AM 發表

子非魚焉知魚之樂:smile_35:
男歡女愛才是正道!
作者: netsee    時間: 2018-5-29 01:29

引用:
原帖由 Water_man 於 2018-5-29 12:21 AM 發表
男歡女愛才是正道!
噉我都同意
作者: manfuksun    時間: 2018-6-1 09:16

作者: netsee    時間: 2018-6-1 12:32

第十章.奉還

Arlena第二日返工,Newton望住佢:「你塊臉咩事,有啲腫喎。」Arlena搵個藉口:「係呀,自己尋晚唔小心囉,行入房撞到度門。」Newton露出唔係好信嘅表情,不過冇再追問,只係話:「以後小心啲啦。」Arlena答:「我會嘞。」

Newton改問:「你嘅雙倍奉還計劃諗成點?」Arlena尋晚只係掛住同兩個好姐妹歡好,報仇嘅事根本就冇諗過,只好話:「我重未諗到,畀多啲時間我。」Newton就話:「嗯,我都係隨便問下,你考慮清楚先再同我商量。」

自從A女社工成功趕走左Arlena,喺社區辦事處成為一人之下,對其他同事嘅態度完全唔同晒,經常借意責罵佢地,令佢地非常難堪,重警告佢地:「你地唔忿氣可以選擇辭職,不過準備定轉行都得,因為我一定會唱衰你地。」

一眾職員都估唔到原來A女社工係噉嘅人,一升職後就露出真臉目,等佢可以升職,令佢地不其然諗起之所以咁憎Arlena,其實都係因為A女社工不時喺Arlena背後講佢壞話,好後悔之前信錯A女社工,支持佢趕走Arlena。

有一日,A女社工放假喺屋企休息嘅時侯,從手機收到一條片,佢隨手播放條片黎睇,就見到自己同上司去開房搞嘢嘅情境,即刻大為震驚,成個人唔知點好,而且條片係經過多角度剪接,即係話有人早已經喺房暗中安裝多部微型攝錄機,要偷拍佢地。

冇幾耐佢上司打手機畀佢,好緊張問:「你有冇收到條片?」A女社工即刻話:「有呀,依家點算?」佢上司話:「我會上去一啲網站,睇下有冇人將呢條片放左上去,你就留意住部手機,可能會有人再傳訊息畀你同我,勒索要錢。」

上司收線之後,A女社工開始十分不安,因為佢本身有一個拍拖多年嘅男朋友,上床嘅事絕對唔可以畀佢男朋友知,心諗:「好彩呢幾日佢要出國公幹,唔係就大件事。」跟住左諗右諗係邊個要偷拍佢地,最後終於想起最可能嘅人就係Arlena,只有佢先對自己有咁大怨恨。

就喺呢個時候,A女社工部手機收到一個訊息,內容係:你想攞返條片,唔好聯絡你上司,唔好帶手機,自己一個依家黎某酒店VIP房。A女社工睇完段訊息之後立即係換衫出門口,入到去間VIP房,果然見Arlena已經喺房等緊佢。

A女社工冷冷噉話:「果然係你。」Arlena亦都冷淡一笑:「唔止係我。」有三個男人喺一間房行出,A女社工有啲突然:「點解你地會喺度?」Arlena答:「因為佢地好憎你。」原來嗰三個男人竟然係A女社工嘅男同事。
作者: 慢嘗君    時間: 2018-6-1 19:22

作者: manfuksun    時間: 2018-6-1 19:45

作者: netsee    時間: 2018-6-1 23:32

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-6-1 07:45 PM 發表
仲以為無得更新添
一定唔會, 不過有時可能會遲啲
作者: moneyzero    時間: 2018-6-3 01:31

又有好故仔睇了
作者: netsee    時間: 2018-6-3 03:41

引用:
原帖由 moneyzero 於 2018-6-3 01:31 AM 發表
又有好故仔睇了
謝謝, 會繼續更新
作者: netsee    時間: 2018-6-6 09:43

第十一章.4P報復

A女社工見一身Arlena衣著性感,心中頓時十分妒忌,出言嘲諷:「之前玩3P都唔同夠,依定家重要玩4P咁賤呀?」又向佢三個男同事講:「你地即刻走,我可以當冇見過你地,如果唔係你地等炒啦。」

Arlena冇畀佢激到,只係話:「你錯嘞,佢地係為你而設架,你噉想知道我玩3P嘅事,我專登叫佢地黎同你玩夠4P,等你親身嘗試下,話唔埋之後你會多謝我對你噉好。」轉頭望一望嗰三個男同事,佢地即刻凝視住A女社工,慢慢行埋佢身邊。

A女社工大叫:「你地唔好行埋黎呀。」重轉身想走,但係畀男同事A阻止,男同事B同C就乘機喺佢後面捉住佢,男同事A笑笑口話:「X姐,係你想玩4P,依家又怕羞呀。」男同事B亦講:「係囉,我地一定可以滿足你架,好過畀經理屌啦。」

男同事C最後話:「我同你除衫先。」先開始要剝A女社工啲衫,男同事A同B跟住加入幫手,佢試圖抵抗:「唔好呀...最多我以後唔鬧你地啦。」不過又點可能敵得過三個二十幾三十歲嘅男人圍攻,全身衣衫好快已經被佢地剝清光。

三男同事對住佢淫笑,其中男同事B重話:「其實我好鐘意畀你鬧架,你鬧我嘅時候,成個人都好性感,我重幻想過先畀你鞭打,然後再屌你,不過估唔到你要玩夠4P。」男同事A亦笑住講:「X姐你一定係畀好多男人屌過。」

Arlena手上已經攞住部錄影機,拍攝緊A女社工嘅裸體,A女社工立刻用雙遮住對波同埋個閪,呢個時侯三個男同事都已經除晒自己身上啲衫初,其中同事A重撥開A女社工雙手,再揸佢對波,男同事B同C亦都唔客氣,一個伸手摸佢個閪,另一個就伸手摸佢屁股。

呢個時候三個男同事條撚都扯起晒,男同事B拉A女社工埋梳化,男同事A同C跟住行過去擘開佢對腳,Arlena跟隨住佢地,大特寫拍佢個閪,再慢慢將個鏡頭向上移,繼續拍佢對波然後佢嘅表情。

男同事B等Arlena拍完,用手將A女社工個頭拉埋佢條撚要佢含,A女社工變左要跪喺地毯上同佢含撚,同一時間男同事A同C喺A女社工玩佢個閪同埋屁股,男同事A用手指撥弄佢個閪,而男同事C就用手指插佢屎忽。

等男同事B口爆完A女社工,男同事A拉A女社工埋梳化,佢先攤上梳化,再要A女社工分開腳跪上佢上面,將個閪套落入佢條撚,男同事C就喺A女社工後面,推佢趴落男同事A身上,等佢趷起屁股,再屌佢屎忽,

三個男同事輪流玩過A女社工身體嘅三個窿,Arlena將整個過程都拍低晒,從部錄影機中攞左張微型記錄咭出黎,交畀佢地三個:「條片畀你地保管,點用隨得你地,不過唔好玩得太過份呀。」

男同事A接過張咭:「多謝你呀,Arlena。」Arlena話:「唔使嘞,你地繼續啦。」再對A女社工笑一笑:「以後有排你嘆。」講完自行離開間VIP房,三個男同事等Arlena走左之後,都轉頭注視住畀佢地屌完嘅A女社工,眼中流露出不懷好意嘅眼光,A女社工有啲驚,口震震噉問:「我已經任你地玩,你地重想點呀?」

作者: manfuksun    時間: 2018-6-7 22:50

作者: Water_man    時間: 2018-6-9 02:48

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-6-7 10:50 PM 發表
唔好比佢停
今次有排玩了…………
作者: manfuksun    時間: 2018-6-11 14:50

作者: wiredboss    時間: 2018-6-12 09:08

故事發展是?
作者: netsee    時間: 2018-6-12 09:15

第十二章.重遇

「終於報到仇啦。」Arlena喺Newton嘅辦公室內,一面輕鬆噉同Newton講:「佢以後都會成為嗰三個男人嘅性奴。」

「噉你以後有咩打算?」Newton知道Arlena雙倍奉還畀A女社工之後:「如果你另有發展,我可以幫你安排。」

「唔使嘞。」Arlena搖頭:「我決定以後都跟住你,同你打一世工。」又問:「照計你都唔會炒我卦?」

「噉就要睇你嘅表現嘞。」Newton講,Arlena明天佢似有所指,二話不說,開始喺佢面前脫衫,佢睇住Arlena身上衣衫一件一件噉脫落黎,到最後連底褲都除埋嘅時候就話:「過黎行。」

Arlena繞過張長長嘅辦公枱,行到Newton面前,Newton伸手輕輕輕摸Arlena冇毛嘅閪:「天然冇毛嘅閪點都係最滑嫩。」Arlena輕聲細語:「噉重唔屌我。」Newton就將佢抱上張枱,擘開佢對腳,掏出條撚插入佢個閪。

正當Newton盡力屌緊嘅Arlena嘅時侯,Carina推門而入,Newton立即做個要佢出返去嘅手勢,Carina點點頭退後出歧去,並且閂返度門,Arlena啲姿勢啱啱背住度門,而且正在興奮之中,完全唔知Carina黎過。

過左幾日,Arlena如常同佢兩個姐妹聚會,期間佢忍唔住透露出之前奉還畀A社工嘅事,姐妹A同埋B聽完之後都臉色有變,姐妹B問:「你依家都有好嘅發展啦,點解重要報仇呢?」Arlena不忿噉話:「畀曾經當係好朋友嘅人出賣嗰種感覺,你係唔會明白。」

姐妹A即刻安慰佢:「點都好啦,件事已經過去左嘞,唔好再提喇。」姐妹B附和:「係囉,我都係唔想你太執著。」Arlena微微一笑:「好啦,知你地為我好嘞,我以後都唔會再提呢件事。」又話:「有你地呢兩個姐妹真好。」姐妹A同埋B都對佢報以一笑。

有一日落大雨,阿恆如常揸住部的士四圍兜客,心諗:「落雨天應該會比較多人選擇搭的士。」果然冇幾耐就有一個女人喺路邊揮手要截佢架的士,佢將架的士慢慢使埋路邊,個女人匆忙上車,一坐定就講出要去嘅地方。

阿恆落錶之後開車,行車途中佢偶然望倒後鏡嘅時侯,覺得個女人好面熟,個女人就話:「你專心揸車啦,我趕時間。」阿恆一聽個女人講嘢,心頭即刻大震,因為呢把聲音佢喺二十年前已經聽過,而且重未有忘記過。

阿恆心諗:「佢係咪真係阿儒呢?如果出聲問佢,佢唔認會好瘀喎。」呢個時候佢聽到響咹聲,佢先留意到因為自己掛住諗嘢,架的士已經有啲駛左過對面線,即刻轉軚盤返回本來條線,個女人有啲嬲噉話:「你小心揸車好唔好呀。」 阿恆好有禮貌噉話:「唔好意思。」之後專心揸的士。

架的士喺一幢豪華住宅停落黎,阿恆好快轉身,向個女人報車資,見個女人真係有幾分似阿儒,腦中立時浮現以前同阿儒嘅經歷,個女人遞一張五百元畀佢:「唔使找嘞。」阿恆心內百感交集,冇伸手接張銀紙,個女人見佢唔接,就將張銀紙放落坐位,自己落車。

個女人閂車門嘅時侯,呯一聲驚醒左阿恆,阿恆先醒覺個女人已落左的車,望向車外見個女人行入幢豪華住宅大堂,個女人入左大堂之後,亦轉頭目送阿恆部士走慢慢離去,跟住無奈噉輕嘆一聲。
作者: netsee    時間: 2018-6-12 09:18

引用:
原帖由 wiredboss 於 2018-6-12 09:08 AM 發表
故事發展是?
是繼續睇落去:smile_35:
作者: wiredboss    時間: 2018-6-12 11:38

引用:
原帖由 netsee 於 2018-6-12 09:18 AM 發表

是繼續睇落去:smile_35:
嘩...一早就有回應

太神奇啦
作者: netsee    時間: 2018-6-12 12:41

引用:
原帖由 wiredboss 於 2018-6-12 11:38 AM 發表

嘩...一早就有回應

太神奇啦
出文見閣下有問題, 所以回覆
作者: wong612426    時間: 2018-6-12 13:18

引用:
原帖由 netsee 於 2018-6-12 09:15 發表
第十二章.重遇
「終於報到仇啦。」Arlena喺Newton嘅辦公室內,一面輕鬆噉同Newton講:「佢以後都會成為嗰三個男人嘅性奴。」

「噉你以後有咩打算?」Newton知道Arlena雙倍奉還畀A女社工之後:「如果你另有發展,我可以幫你安排。」

「唔使嘞。」Arlena搖頭:「我決定以後都跟住你,同你打一世工。」又問:「照計你都唔會炒我卦?」

「噉就要睇你嘅表現嘞。」New ...
好囉捽之可以睇返呀行同儒
多謝米兄
作者: Water_man    時間: 2018-6-16 06:07

故事峯迴路轉了……
作者: manfuksun    時間: 2018-6-16 17:41

作者: manfuksun    時間: 2018-6-16 17:41

作者: netsee    時間: 2018-6-17 10:14

第十三章.互訴

自從嗰日之後,阿恆就揸住架的士喺嗰幢豪華住宅附近四圍兜,希望可以再撞見返個女人,然而經過多日黎都唔見佢嘅蹤影,阿恆決定放棄,正要駛架的士離開嘅時候,個女人突然係架的士前面衝出黎,阿恆迅即急剎架的士,個女人跟住跑去架的士旁邊開門上車。

個女人一坐上後座就催阿恆:「快啲開車。」阿恆即刻比較大力踏油門,等架的士可以迅速駛走,個女人喘一口氣,對阿恆講:「唔好意思,突然衝出馬路,冇嚇親你呀嗎?」阿恆邊揸車:「噉又冇。」跟住問:「你係咪阿儒?」

個女人冇否認:「其實上次上你架的士,見到你張的士證個名就知道係你,不過我冇諗過會再遇到你,所以我知你即使懷疑都詐唔知,但可能係天意啦,又畀我再上你架的士。」阿恆提議:「既然咁難得可以再見返面,不如搵個地方坐低傾下。」

佢地兩個面對面望住對方,阿恆先關心問:「你究竟發生左咩事?要咁危險衝出馬路。」阿儒無奈噉講:「只可以話自己遇人不淑。」阿恆提議:「不如你從頭開始講,我都想知呢二十年你過得點?」

阿儒就開始講:「我去左外國之後,冇男人嘅羈絆,好似得到重生一樣,可以自由自在噉生活,本來都冇打算再返黎。」阿恆嚴正對阿儒話:「我代爸爸向你道歉。」阿儒搖頭話:「已經過左咁耐,我唔記得晒嘞,你就唔好再介懷。」

阿恆釋懷噉話:「多謝你。」阿儒微微一笑之後繼續講:「就喺十年前識左個男人,佢好有耐性噉追求我,我一個女人在外,點都有寂寞嘅時候,所以最後同佢結左婚,結婚之後幾年,佢提議返黎做生意,噉我嫁得畀佢,覺得係應該支持佢,所以幾年前我已經返左黎。」

阿恆追問:「噉之後發生咩事?」阿儒有啲無奈話:「漸漸我先知道佢根本唔識做生意,成日只係信埋晒所謂嘅朋友講,再唔係就自以為事,幾年黎蝕左我唔少錢,我先決定唔再畀錢佢之外重趕佢走,點知佢喺樓下等我,今日一見我行出大堂就迫我畀錢佢,我驚起黎咪即刻走,咁啱見到你架的士,就唔理咁多衝出馬路截停你。」

阿恆關心問:「噉你跟住有咩打算?」阿儒話:「好彩我之前自己買左另一層樓冇講佢知,亦唔想佢冇意中知道所以冇租出去,依家先可以去嗰度住,之後再作打算。」阿恆話:「噉我車載你去。」

阿儒今次坐副鴐座,同一邊揸車嘅阿恆傾偈:「係呢,點解你地一直都冇兌現我張支票嘅?」阿恆話:「阿爸噉對你,我地重點好意思再要你啲錢,所以我冇同佢講你有寄過信返黎,撕左張支票算數。」

阿儒又問:「噉你又點呀?」阿恆話:「自從你走左之後,我就同阿爸反晒臉,直到十年前左右,佢想將間車行交畀我,我見佢已經咁老,而且間車行始終係佢心血,就答應接手間車行,冇幾耐就開始拍拖,一年後重結埋婚。」

阿儒淡淡話:「噉都幾好呀。」跟住試探:「有冇生BB呀?」阿恆搖頭:「佢都唔鐘意做愛,又話唔係好想生,我就無謂迫佢。」兩個人不斷交談,不經不覺到左阿儒要入住嘅嗰幢豪華住宅。

停車之後阿儒提議:「不如你上黎坐下。」阿恆噉難得先見返阿儒,自然毫不考慮就一口答應,入到間屋,阿儒先行埋窗邊拉開窗簾,一度陽光灑落佢身上,阿恆忍唔住話:「阿儒你好靚呀,而且重多左一份成熟美。」

阿儒微微一笑:「即係話我老啦。」阿恆連忙否認:「唔係呀,你唔差得過啲後生女架。」阿儒即刻輕輕話:「我唔信。」阿恆就話:「我講真架,你真係保養得好好。」阿儒跟住一面正經:「多謝你,阿恆。」行埋去鍚佢塊臉一啖然後再話:「你等我一陣。」轉身行去睡房。

阿恆微微笑噉睇住阿儒行入睡房之後,就四周圍參觀下一間屋,見間屋嘅設計好別緻,感覺好舒適,忽然有人喺佢後面輕輕拍左佢膊頭一下,佢轉身見阿儒已經企左係佢身後,而且身上只係著住一條性感嘅絲質睡裙...
作者: moneyzero    時間: 2018-6-17 23:01

重遇實有下集 ~
作者: netsee    時間: 2018-6-18 00:08

引用:
原帖由 moneyzero 於 2018-6-17 11:01 PM 發表
重遇實有下集 ~
絕對會有
作者: SteveL5    時間: 2018-6-18 01:21

廿年冇見,再見就性感嘅絲質睡裙,唔使講都佢兩一定慾火焚身:smile_30:
作者: 向前號    時間: 2018-6-20 21:20

未有新呀?:smile_o03:
作者: netsee    時間: 2018-6-20 23:31

引用:
原帖由 向前號 於 2018-6-20 09:20 PM 發表
未有新呀?:smile_o03:
畀多小小時間我:smile_24:
作者: manfuksun    時間: 2018-6-21 08:05

作者: netsee    時間: 2018-6-21 12:18

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-6-21 08:05 AM 發表
樓主忙住睇世界盃
係有:smile_35:
作者: netsee    時間: 2018-6-22 14:54

第十四章.舊情復熾

阿恆腦海中迅速浮現起當年第一次屌阿儒嘅情境, 阿儒開始問:「你重記唔記你嘅第一次係點屌我架?」阿恆點頭話:「梗係記得啦。」阿儒拉住起阿恆雙隻手,行埋梳化要佢坐低,跟住 兩手喺肩膊一拉,身上嘅睡裙輕輕滑落地上,一個優美嘅身體再次重現阿恆眼前。

阿恆忍唔住讚佢:「阿姊,你嘅身材同皮膚一啲都冇變,而且...」阿儒再次聽到佢叫自己做阿姊,心中滿是歡喜:「而且咩呀?」阿恆話:「而且你個閪冇晒毛,我好鐘意。」阿儒竟然怕羞,塊臉有啲紅,坐落阿恆身邊問佢:「你重鐘唔鍾意阿姊呀?」

阿恆冇答到佢,伸個頭埋去鍚阿儒個嘴,兩個人互相擁吻起黎,擁吻期間阿恆自己將身上衫褲除晒,再伸手搓佢對波,而另一隻手就去摸佢個閪,阿儒就好溫柔噉按摩阿恆條撚,兩個人吻到咁上下之後,阿儒主動跪低要同阿恆含撚。

阿恆雖然已經唔係當年第一次畀阿儒含撚嘅男仔,但係隔左二十年後再次畀阿儒含,仍然覺得好有新鮮感:「阿姊含得我好舒服...」阿儒腦中亦不斷浮起二十年前幫阿恆含撚嘅景象,直到感覺到有一小團溫暖嘅液體射入喉嚨為止。

阿儒等佢射完先放開口,抬頭問:「你呢二十年玩過幾多個女人?」阿恆話:「都係幾個咋,唔算多。」其實當中有兩個女人係畀佢強暴,不過佢自然唔會講出黎,阿儒就誘惑噉話:「噉阿姊今日等你玩返夠。」

阿恆心諗:「阿姊因為爸爸而對男人有戒心,雖然話結左婚,似乎關係都係唔好,應該冇真正享受過性歡愉,我要令佢得到快樂。」於是喺阿儒後面,好大力噉插入佢個閪,佢立即有強烈反應,閉起對眼呻吟。

阿恆一邊急速噉屌阿儒,阿儒不斷淫叫:「呵...你插死阿姊嘞...」阿恆:「阿姊,你個閪重係好細好窄,同當年冇咩分別。」佢屌完阿儒一次之後,又換幾個唔同嘅姿勢再屌阿儒,令阿儒享受到二十年來從未有過嘅性樂趣。

阿恆屌阿儒直到筋疲力盡,兩個赤裸男女攤喺梳化上休息,阿恆雙手士輕輕攬住阿儒條腰,喺佢耳邊講:「以後都唔好再離開我。」阿儒問:「噉你老婆點呀?」阿恆話:「我地早已經冇晒感情,離婚係遲早嘅事。」阿儒又話:「好,噉我都會處理埋我同我老公嘅事。」

Arlena同兩個姐妹除左喺屋企玩Les嘅性愛,有時都會去酒店開房增加情趣,呢一日佢地三個又約左去某間酒店開房,不過Arlena臨時有事要幫Newton處理,就打手機畀姐妹A話佢會遲啲到酒店,叫佢地玩住先。

Arlena做完晒嘢即刻趕去酒店,出左升降機喺走廊行向間房嘅時候,迎面見有個推住部車仔嘅清潔阿嬸向佢行緊過黎,當個清潔阿嬸經過佢嘅時侯望左佢一眼,跟住自己細細聲講:「之前分開玩,依家就一齊玩。」Arlena聽到佢噉講之後,覺得佢好似講緊自己,於是轉身行到佢面前輕輕問:「阿姐,你認得我?」

個清潔阿嬸估唔到Arlena,驚惹麻煩就話:「唔係呀,我唔認得你。」Arlena話:「唔係喎,我聽到你講嘢表示你唔止認得我,重認得約左我黎開房嗰兩個女人,而且知道我地相識。」個清潔阿嬸好急噉話:「我咩都唔知呀。」而且重想要走。

Arlena阻止佢走,重微微一笑噉攞左張一百蚊出黎:「你唔使驚,我只係想知點解你會認得我地,重知道我地係識嘅,講左出黎呢一百蚊就係你嘅。」個清潔阿嬸有啲猶豫,Arlena再攞多張一百蚊出黎:「二百。」個清潔阿嬸表明:「講都得,不過係你自己聽到,唔關我事。」
作者: manfuksun    時間: 2018-6-24 10:33

作者: netsee    時間: 2018-6-27 12:40

第十五章.疑問

Arlena明白個清潔阿嬸意思:「冇問題。」個清潔阿嬸就拉佢埋一處閉路電視拍唔到嘅死角位,然後示意Arlena將二百蚊放入部車仔裡面,Arlena將嗰二百蚊放入部車仔嘅毛巾之中,個清潔阿嬸點點,就開始自言自語:

「有一晚我喺大堂嘅升降機出入口附近清潔,見一個女人拖住個男人等緊升降機,噉啱又另外有兩個女人行入大堂,佢地離遠見到嗰一男一女嘅時候即刻匿埋,等嗰一男一女入左升降機之後先行返出黎,重好快噉行近部升降機門口,想睇下部升降機去到邊一層,其中一個女人重話估唔到佢平時咁正經,原來都會偷男人,跟住我就要去左其他地方清潔,冇再留意佢地。」

Arlena聽完之後心中出現不禁疑問:「原來佢地早已經知我偷食,噉點解一直都唔講出黎,即使喺我同佢地訴苦嘅時候,都要繼續扮唔知?係咪怕講左出黎我會尷尬,定係另有原因呢?」個清潔阿嬸見佢唔出聲,就推住部車仔急急腳走人。

Arlena再想:「又唔係喎,如果只係怕我會尷尬,又使乜要知道我去左邊一層開房呢?」忽然間佢部手機響起訊息提示,佢先從沉思中醒過黎,留意到個清潔阿嬸已經走左,再睇個手機訊息,個訊息係傳自姐妹B:到未呀,一直等緊你。

Arlena慢行到間房門外,望住本來應該要去嘅房竟然產生猶豫,究間自己好唔好入去,因為唔知點解覺得佢地有啲唔妥,最後佢決定都係走,又用手機回覆一個訊息畀佢地:唔好意思,老闆唔肯放人,我諗我都係黎唔到,你地玩得開心啲啦。

佢兩個姐妹收到佢回覆嘅訊息之後,互相望左對方一眼,姐妹A唔明:「點解佢要呃我地?」姐妹B搖頭:「我都唔知,下次見到佢嘅時候問下佢。」姐妹A再問:「佢會唔會對我地起懷疑呢?」姐妹B話:「唔會卦,照計佢應該唔知。」

Arlena行出酒店,一時間唔知去邊到好,就喺條街冇目的噉漫步,忽然有人喺佢後面響銨,Arlena轉頭一望,見到一架的士停喺佢後面,有人叫佢:「Arlena,你要去邊呀?」Arlena對佢一笑,行埋架的士:「我都唔知。」阿恆提議:「不如上車先,一個女人喺街行點都有啲危險。」

Arlena考慮左一刻就開門上車,坐落副駕坐,阿恆開車之後好奇問:「咁夜都有case要處理呀?」Arlena搖頭:「我已經冇做社工嘞。」阿恆話:「你咁叻,做咩都冇問題啦。」Arlena話:「多謝你。」改問:「你同你太太最近點呀?」阿恆有啲輕鬆話:「我準備同佢離婚。」

原來之前有一晚阿恆因為好耐冇搞過女人,向佢老婆提出要做愛,佢老婆如常拒絕,阿恆唔理咁多,郁手要除佢老婆啲衫,佢老婆阻止阿恆嘅時候,阿恆嬲起上黎出手打佢,佢最後敵唔過阿恆,畀佢除清晒身上啲衣衫,阿恆重好暴力噉屌佢。

阿恆屌完佢老婆重喺佢耳邊講:「我以後要幾時屌就幾時屌你,你最拒絕我就再打你,聽唔聽到?」佢老婆微微點頭,阿恆拍下佢塊臉話:「噉就聽話嘞,呢一千蚊畀你。」放低張一千蚊再行出房去沖涼。

過左幾日嘅一晚,有人撳門鐘,阿恆去開門,見到一個女企喺門外,個女人展示佢嘅工作證:「我係社工,叫Arlena,有人報告畀我地辦事處知,你屋企曾經發生家暴,所以我上黎了解一下,麻煩先生你開門。」阿恆有啲唔耐煩:「呢到冇家暴,你走啦。」

Arlena即刻警告阿恆:「如果你唔開門,我會要求警方協助。」正想閂門嘅阿恆唯有開門畀佢入黎,Arlena入到屋就問:「先生點稱呼?」阿恆敷衍答:「阿恆。」Arlena見佢老婆坐喺客廳,就坐落佢旁邊,同佢打招呼:「太太點稱呼?」佢老婆答:「我叫阿燕。」Arlena故意問:「阿燕,天氣咁熱,點解你重著長袖衫嘅?係咪因為有人打過你,你要遮住啲傷痕呀?」

作者: manfuksun    時間: 2018-6-28 18:11

作者: gullit1991    時間: 2018-7-3 00:36

Thank you for share
作者: netsee    時間: 2018-7-3 08:57

第十六章.成為朋友

阿燕耍手話:「冇呀,係我覺得有啲凍,先著多件衫。」Arlena當然唔信,重安慰佢:「你唔使怕喎,如果真係有人打你,我地社處會提供保護。」阿恆知道唔可以再隱瞞:「唔使再問佢,我係有打佢,噉得啦。」

佢再叫阿燕:「你除左件衫畀佢睇啦。」阿燕聽阿恆講,除左件長袖衫,露出一雙佈滿傷痕嘅手,原來阿燕聽到有社工搵上門,就估一定係因為阿恆打佢而黎,匆匆入房攞件長袖衫出黎著,遮住身上啲傷痕。

Arlena問阿燕:「佢係咪經常打你?」阿燕猛搖頭:「唔係呀,只係打過一次。」Arlena轉頭對阿恆講:「我要同你單獨傾下,了解成件事嘅始末因由。」阿恆答應:「好,我地落樓下餐廳傾,依家呢個時間,餐廳應該冇咩客。」

佢地兩個喺餐廳坐低之後,阿恆就話:「其實我唔係有心要打佢,只不過以前嘅經歷令到我成個人唔同晒。」Arlena問:「係咩經歷?」又話:「講出黎或者我可以幫到你。」阿恆就將自己同阿儒嘅往事一五一十講晒畀Arlena知。

Arlena聽完阿恆所講嘅往事之後:「估唔到你會有咁嘅經歷。」阿恆又講:「後來識左阿燕,諗住同佢結左婚就可以漸漸忘記阿儒,點知佢係一個冷淡嘅女人,嫁我只係為左有更好嘅生活,畀佢冷淡左咁耐,嗰日我終於忍唔住,所以先出手打佢。」

Arlena話:「我體會你嘅情況,不過你唔可以再打佢。」阿恆答應:「我唔會再打佢架嘞。」Arlena再話:「好,我會將今次嘅事記錄在案,以後亦都會不定時探訪你。」阿恆欣然話:「歡迎你隨時黎,同你傾完我成個人自在左好多。」

兩個人道別之後,阿恆返到屋企即刻命令阿燕:「除晒啲衫。」阿燕自從因畀佢打過之後,唔敢再有違佢嘅旨意,立即企起身,好快噉將全身衣衫脫光,阿恆跟住冷冷噉問阿燕:「點解社工會搵上門?」阿燕搖頭:「我都唔知。」阿恆再拖慢口氣問:「講唔講呀?」阿燕有啲急:「我真係唔知。」

阿恆就去房攞個小型電擊器出黎,將用電線連繫住電擊器嘅一塊貼,貼落阿燕個閪到,再開著個電擊器,阿燕受電流衝擊,全身微微抖震,臉上展現出痛苦嘅表情,重輕輕叫:「呀...呀...」

阿恆關左個電擊器再質問阿燕:「有冇幫你記得返呀?如果重係唔記得,我再幫下你。」阿燕即刻點點頭,口窒窒話:「我記得...有一次同個姐妹見面,畀佢偶然發現左我啲傷痕,就追問我係咪畀你打,我已經即時否認,可能佢唔信,所以私下通知社工。」

阿恆微微點頭,對阿燕冷笑:「我以後都唔再打你架啦,打你留低咁多傷痕又真係唔係咁好,又會引起冇謂嘅人注意。」阿燕竟然好開心話:「係呀,你可以用其他冇咁明顯嘅方式虐待我架。」

其後Arlena不時黎探訪佢地兩夫妻,阿燕刻意著T-shirt見佢,佢見佢身上再冇新傷痕,就好滿意話:「見你地感情噉好,我都好開心。」阿恆攬住阿燕:「都要多謝你嘅調解。」阿燕又話:「我地依家親密左好多嘞。」Arlena一笑,明白阿燕講親密嘅意思,不禁想起自己嘅老公。

阿恆提議:「Arlena,以後你可以繼續黎搵我地,我地已經當你係朋友。」Arlena欣然答應:「好呀,噉我先返去完結左你地嘅個案,之後就以朋友身份黎搵你地。」阿恆送左Arlena出門,返入客廳瞪住阿燕:「我要重重噉懲罰你。」阿燕嘴角一笑,開始除衫...
作者: wiredboss    時間: 2018-7-7 15:48

樓主,幾時更新?
作者: netsee    時間: 2018-7-7 23:35

引用:
原帖由 wiredboss 於 2018-7-7 03:48 PM 發表 查看引用來源
樓主,幾時更新?
唔好意思, 呢幾日掛住睇波:smile_35:
作者: netsee    時間: 2018-7-9 04:29

第十七章.得出結論

阿恆邊揸的士邊同Arlena傾偈,再後佢問Arlena:「你諗到要邊到未?」Arlena左諗右諗,終於決定要去搵Newton,Newton即使發左達,都仍然係住喺Kay嘅屋企,而且曾經同Arlena講:「你以後有咩事,就黎呢到搵我啦。」就畀左Kay嘅地址佢。

阿恆車Arlena到Kay屋企樓下,Arlena打手機畀Newton:「我依家喺你樓下,可唔可以上黎。」Newton唔考慮就話:「好,我開大堂度門畀你,你同大堂管理員講話搵我。」Arlena等左一刻,就聽到大堂度門響左一下開門聲,佢就推門而入。

全身赤裸嘅Newton喺床起身,Kay亦都係全身赤裸瞓喺佢隔離,原來佢同Kay幾個鍾頭前開始搞嘢,啱啱搞完冇幾耐Arlena就打手機搵佢,佢著返晒衫,望一望仍然瞓著嘅Kay,Kay好自然噉流露出一點女人味。

Newton離開屋企,企喺門口等Arlena上黎,以免Arlena上到黎撳門鐘會嘈醒Kay,Arlena搭升降機出到黎,行到Newton屋企,見佢已經喺門口等緊自己,Newton對Arlena一笑:「入黎啦。」Arlena跟佢入到屋,呢個時間Kay竟然全身赤裸行出客廳。

Newton起身嘅時候,Kay已經有從睡夢中醒左,到佢再聽到開門聲,以為Newton要出去,就迷迷糊糊噉起身行出客廳,佢一雙重未可以完全睜開晒嘅眼隱約見到Newton帶左個女人返黎,以為佢要玩3P:「你地玩住先,一陣再叫我。」轉身行返入房繼續瞓。

Newton一笑:「傻妹。」Arlena問:「我係咪阻住你地呀?」Newton搖頭話:「唔係,坐嘞。」Arlena坐落梳化,Newton去雪櫃攞樽水畀佢:「佢叫Kay,係我喺美國返黎之後,對我再忠誠嘅女人,依家打理緊一間法國餐廳,你隨時去搵佢都有最好嘅法國餐食。」佢原來佢有左錢之後,就買起左Kay打工嗰間法國餐廳,交畀Kay全權負責。

Arlena一聽個餐廳名就話:「我以前有時都會去,啲餐處理得真係好地道。」Newton微笑話:「果然係有錢女,係呢,噉夜搵我有咩事?」Arlena飲左啖水,就講晒佢同兩個姐妹嘅事畀Newton知。

Newton聽完之後,諗左一陣話:「可能爆你偷食嘅人就係佢地。」Arlena聽到Newton噉講有啲愣然:「其實我有一刻都噉諗過,但係佢地冇理由要害我。」Newton提出:「有理由,我估佢地係想完全拉你埋去佢地嗰邊。」

Arlena提問:「唔係好明你嘅意思,我已經係佢地好姐妹啦。」Newton解釋:「佢地唔止要你做佢地嘅好姐妹,佢地重想你以後都只係鐘意女人。」Arlena諗諗下就話:「有一晚你搞完我,我再去同佢地開房,姐妹B要奶我...」指一指自己個閪,繼續話:「就知道我啱啱畀男人搞完,姐妹A重好嬲噉打我。」

Newton接住話:「佢地跟住一定話你賤,繼續畀男人玩。」Arlena點頭:「係呀...後來我氹佢地,重話唔會再畀男人傷害,佢地先唔再嬲我。」Newton話:「佢地先踢爆你偷食,令到你老公要同你離婚,然後再喺你最傷心嘅時候安慰你,重不停數落男人嘅不是,等你變到同佢地一樣噉憎恨男人。」

Arlena有啲沮喪 :「你講中晒,真係好啲恐怖,原來最好嘅姐妹係會喺你背後害你。」Newton話:「從來害你嘅人都係你意想唔到。」又問:「噉你諗住以後點面對佢地?」Arlena搖摇頭:「我都唔知,或者以後都唔想再見佢地。」

呢個時候Kay又再全身赤裸行出黎對Arlena講:「既然未之以後係點,不如先同我地一齊玩3P。」Newton淫笑話:「都好喎。」Arlena毫冇異議,企起身好快除晒啲衫,Kay行埋佢身邊,揸下佢個波:「又真係幾大波喎。」

Kay之前返入房其實冇再瞓,反而想知佢地講啲乜,於是靜靜地噉企喺房門邊偷聽,當佢聽到Newton讚佢最忠誠嘅時候滿心歡喜,最後聽到Arlena對佢兩個姐姐未有咩打算就心諗:「佢應該都係畀Newton屌過,依家既然上到黎,不如叫佢同Newton玩3P。」
作者: manfuksun    時間: 2018-7-9 08:48

作者: 向前號    時間: 2018-7-9 21:59

最精彩冇左,我又想睇下儒點喎
作者: netsee    時間: 2018-7-10 00:58

引用:
原帖由 向前號 於 2018-7-9 09:59 PM 發表 查看引用來源
最精彩冇左,我又想睇下儒點喎
引你要繼續睇
作者: netsee    時間: 2018-7-16 12:39

第十八章.行蹤洩露

Kay同Arlena分別坐落Newton嘅左右邊,慢慢幫佢除衫,Arlena最後除埋Newton條底褲,就一口含落佢條撚,Newton對Kay講:「你偷聽我地講嘢,我要懲罰你。」Kay就趴喺梳化,將個屁股對住Newton,Newton邊打佢屁股:「囡囡唔乖...」Kay邊呻吟邊講:「呀...對唔住呀...Daddy...以後唔敢嘞...啊...」

Arlena聽住佢地嘅對話,不禁幻想自己都係被Newton懲罰嘅囡囡,個閪因為噉而濕晒,啲水喺個閪度滲出黎,Newton打完Kay屁股,用手指狎玩佢個已經脫晒毛嘅閪,佢係因為Newton鐘意冇毛嘅閪,自己去美容院做永久脫毛。

Kay好快就好興奮,要求Newton:「Daddy快啲屌我啦...」Arlena暗生妒忌,唔想Newton屌佢,喺Newton重未射嘅時候,改為奶佢個卵袋,再進一步奶佢屁股,重用手握住Newton條撚,Newton十分享受:「想唔到你已經可以咁賤。」

Kay仍然叫:「Daddy...囡囡受唔住嘞...」Newton比較疼鍚Kay,就撥開Arlena隻手再輕輕推開佢,起身喺Kay後面屌佢,Arlena被Newton推開,有啲唔開心噉坐係地上,Newton轉頭問佢:「你坐地做咩?」又話:「重唔快啲黎一齊玩。」

Arlena一笑:「好呀。」即刻起身行埋Newton身邊,Newton屌緊Kay嘅同時,伸手指磨擦佢個閪,佢個閪瞬間已經濕晒,Newton又揸佢對波,Arlena都忍唔住講:「我都要畀你屌。」Newton冇理佢,繼續急速推動Kay,Kay叫:「啊...Daddy好撚勁呀...」

Arlena捉起Newton一隻中指,插入自己個閪:「就算手指都要玩住先啦。」Newton變為一邊屌Kay,另一邊就用手指就抽插Arlena個閪,直到佢內射Kay為止,Arlena等Newton喺Kay個閪度抽返條撚出黎,即刻坐入Newton條撚,重話:「今次唔使你郁。」然後自己上下抖動。

Newton屌過佢地之後,攬住佢地喺梳化度休息,兩女一男漸漸瞓著到第二日,Newton醒左先發現Arlena已經先走,身邊只係剩下Kay仍然攬住佢瞓,冇幾耐佢手機微震,佢伸手攞起部手機,見Arlena傳左個訊息畀佢:唔好意思呀,冇同你講聲就走左,我想自己諗下以後點面對而兩個姊妹。Newton回覆佢:冇問題,有咩決定話我知啦。

Arlena之後如常返工,Newton見佢冇再提佢兩個姊妹,自己亦都唔再問,但係就有時見到佢唔聽手機,估應該係嗰兩個姊妹搵佢,有一次Newton同Arlena去法國餐廳食晚餐,Arlena嗰兩個姊妹竟然去餐廳搵佢,重好唔友善噉𥇣住Newton。

佢拉兩個姊妹出餐廳外傾左一陣,暫時打發左佢地走之後返入餐廳,Newton問:「點解佢地會知道我地喺呢到?」Arlena搖頭話:「我都唔知。」Newton重提:「之前佢地爆你偷食,好似都係預先知道你會去邊到開房。」Arlena話:「你噉講起又似係喎,唔通佢地請私家偵探跟蹤我?」

Newton冇意中望一望佢部手機,忽然諗到個中原因:「佢地唔需要噉做,只要喺你部手機裝一個GPS App,就可以知道晒你行蹤。」Arlena有啲相信:「你噉講都有可能,佢地真係好似知道晒我嘅行蹤。」Newton攞起佢部手機,檢查每一個App,最後真係發現到一個GPS App。

Arlena展現出失望表情:「佢地太過份,一定係嗰次見過我去開房之後,就想要知道我幾時再同男人開房,所以暗中裝個App入我手機。」Newton補充:「即係話佢地早就唔當你係姊妹,只不過想多一個女人好似佢地噉,我甚至認為佢地妒忌你有個好老公之餘,又可以偷食。」

Arlena由失望變為忿怒:「我要報仇!」望住Newton問:「你會唔會繼續幫我?」Newton點頭:「當然冇問題,不過...」Arlena好奇問:「不過咩?你想我點都得架。」Newton一笑:「我意思係不過點都要食埋噉正嘅法國餐先。」
作者: manfuksun    時間: 2018-7-16 13:08

作者: netsee    時間: 2018-7-16 13:24

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-7-16 01:08 PM 發表 查看引用來源
終於等到樓主更新
係, 睇完波即刻寫:smile_35:
作者: manfuksun    時間: 2018-7-17 03:56

作者: netsee    時間: 2018-7-17 03:58

引用:
原帖由 manfuksun 於 2018-7-17 03:56 AM 發表 查看引用來源
咁有更新未呀?😁😁
梗係冇咁快再update
作者: jessica413    時間: 2018-7-18 00:33

作者: netsee    時間: 2018-7-18 03:29

引用:
原帖由 jessica413 於 2018-7-18 12:33 AM 發表 查看引用來源
休息完有部作品,比個洋蔥頭支持吓先
有時間先慢慢細閱
多謝晒
作者: manfuksun    時間: 2018-7-18 18:35

作者: 向前號    時間: 2018-7-19 22:32

攪野可以打得DETAIL D,引人D:smile_o01:
作者: netsee    時間: 2018-7-19 23:43

引用:
原帖由 向前號 於 2018-7-19 10:32 PM 發表 查看引用來源
攪野可以打得DETAIL D,引人D:smile_o01:
可以考慮
作者: netsee    時間: 2018-7-22 03:21

第十九章.姦殺令

「你唔好刪除個App。」Newton提議。

「點解,噉佢地咪繼續知道我嘅行蹤囉。」Arlena有啲唔接受。

「你一刪左個App,等於話畀佢地知你乜都知道晒,要報仇就比較難。」Newton講解。

「噉我應該點做?」Arlena問。

「虛與委蛇。」Newton教Arlena。

有一日Newton揸車返緊公司停車場,當佢落車嘅時候,有一個頭戴運動帽,臉戴口罩同埋大太陽眼鏡嘅女人衝出黎:「Newton,我想你幫我。」Newton一時間唔知個女人係邊個:「你係?」個女人唯有除左個口罩同埋大太陽眼鏡:「我係Joan。」

Newton有啲意外:「你唔係應該打理緊一個集團咩?」Joan要求:「可唔可以上你辦公室先講?」Newton見佢神色慌張就答應佢,一男一女去到Newton嘅辦公室,Newton先開口問:「你究竟發生左咩事?」Joan口震震話:「有人要殺我呀。」

Newton去倒杯酒畀佢:「你坐低慢慢講。」佢接過杯酒,微微飲左一啖再坐低,開始講自己打算點氹Eric啲股份,點知反而中左Eric嘅圈套,引致個毒販Thomas要殺佢,Joan最後講:「可能你會覺得係我自己攞黎,但係我真係唔想死。」

Newton先解釋:「可能你只係受Eric影響,先認定嗰個毒販要殺你。」Joan摇頭話:「唔係,因為我發覺成日有人跟蹤我。」Newton提議:「噉你可以請保鑣二十四小時保護你。」Joan再搖頭:「我怕啲保鑣會混左佢嘅人,到時更加危險。」

Newton問:「噉你想我點幫你?」Joan無奈話:「其實我都唔知,不過突然諗起你可能幫到我,我就知道你未必想見我,我唯有喺停車場等你。」Newton沉默左一刻再話:「我搵人先送你返你公司,再諗下點幫你。」Joan露出猶豫嘅眼神,Newton嘴角一笑:「你可以放心,我嘅人絕對唔會係Thomas派黎嘅。」

Joan走左之後,Newton用手機打畀喺佢娛樂公司嘅一個職員:「你過一過黎。」娛樂公司有時難免會畀黑社會社團找麻煩,而呢個職員同幾個黑社會社團嘅大哥都有交情,必要時可以幫公司解圍,可以等一切製作順利。

個職員入到Newton辦公室,Newton先招呼坐低,再倒一杯酒畀佢然後問:「你知唔知有一個叫Thomas嘅毒販?」個職員先定左一定,再轉頭問:「Newton,你點解噉問?」Newton話:「我有朋友可能得罪左佢。」個職員好認真話:「噉你朋友再好有咁遠走咁遠。」

Newton問:「佢真係噉可怕?」又話:「佢好似已經坐緊監喎。」個職員有啲緊張問:「唔係你個朋友攪到佢坐監下嗎?」Newton不置可否,只係問:「你有冇辦法打聽到佢依家喺獄中嘅情況?」個職員諗左一陣:「可以嘅,不過要使啲錢。」Newton一口答應:「冇問題,有消息即刻通知我。」

Joan返到公司都重係心慌,一整日都冇心機處理公司事務,直到放工時間,之前負責送佢返公司嘅人竟然行入佢辦公室:「Joan,你走得未?」Joan好奇問:「你點解會返黎嘅?」個人話:「係Newton吩咐我以後接送你返工放工,直到件事解決為止。」Joan攞起手機打畀Newton:「多謝你重肯關心我。」

過左幾日,娛樂公司嘅職員再見Newton,Newton先問:「有啲咩消息?」個職員話:「根據獄中消息,Thomas的確有落命令要殺一個女人,而且重要喺殺佢之前屌爆佢。」Newton再問:「有冇方法可以拆得掂?」個職員搖搖頭:「好難...」

Newton點點頭:「明白,我都知唔容易,麻煩晒你。」個職員話:「唔麻煩,我唔好意思就真,幫唔到你。」Newton話:「唔好噉講。」個職員就話:「噉我返娛樂公司先。」起身行到辦公室門口,正要推門行出去嘅時候,忽然轉身對Newton講:「我諗到一個辦法...」
作者: manfuksun    時間: 2018-7-24 10:01

作者: netsee    時間: 2018-7-27 17:13

第二十章.解除

Arlena心中憎恨佢兩個姐妹,但係仍然扮得同佢地要好,打手機約佢地出黎,並解釋之後點要避開佢地:「好對唔住,前排喺街撞前夫,想唔到佢已經攬全另一個女人,所以有啲唔開心先暫時唔想見你地住,唔想影響埋你地。」

姐姐A望一望姐妹B再同佢講:「傻妹,噉你應該更加要搵我地。」姐妹B加以說服佢:「係囉,以後唔好再諗啲衰男人嘞,唔值得為佢地唔開心。」Arlena話:「可能係我唔忿氣啦,咁耐嘅感情佢話變就變。」

姐妹A話:「男人就係噉無情。」突然改問:「嗰晚你點解同個男人去食法國餐嘅?」Arlena淡定答:「嗰晚同佢一齊做完嘢,佢就話要請我食法國餐,你知啦,老闆叫到唔好意思推,而且我又真係好鐘意食嗰間餐嘅嘢。」姐妹A就只係「哦」一聲,好似有啲唔信。

Arlena跟住故意反問:「係喎,點解你地識去嗰度搵我?」姐妹B立即解釋:「我地咁啱去開嗰度,偶然見你同個男人聚餐,加上你又避開我地,以為你唔想再同我地做姐妹,咪忍唔住要問清楚你囉。」

Arlena口話:「原來係噉。」不過心諗:「你兩個賤人重喺度扮晒嘢。」再講:「唔好意思令你地誤會。」姐妹A話:「最緊要你明白就得啦。」Arlena微笑問:「我真係咁重要?」姐妹B即時答:「係架。」

Joan自從搵Newton幫手之後,不時打手機問佢有冇想得出辦法,Newton話:「我上黎你屋企見面先講。」佢地兩個見面之後 ,Newton先講:「我已經有辦法解決件事。」Joan有啲開心問:「真架?」Newton認真話:「係,不過我有條件。」

Joan諗住佢梗係想屌自己:「你想點咪點囉。」重準備要除衫,但係Newton就話:「好,你將你集團嘅股份賣晒畀我,我就會同你攪掂件事。」Joan決絕話:「冇可能,我啲股份點都唔會賣,你根本就唔係幫我,只係想呃我啲股份,最多我自己想辦法,而且咁多日佢地都未有行動,可能佢地從來冇諗過要教我。」

Newton聳一聳膊頭:「你唔肯賣冇問題,我都畀個溫馨提示你,佢地之所以咁耐都未做嘢,係因為警方連日黎,拘捕左唔少販毒集團嘅成員,剩低嘅成員唯有先避風頭,不過佢地忠於Thomas,一定會執行佢落嘅命令,你自己好自為之嘞。」

當佢轉身準備要走,Joan心想:「就算冇左個集團都重係有錢人。」於是叫住佢:「你講嘢係真嘅?」Newton知道佢改變主義:「我可以先同你簽一份協議書,份協議書要到某一個日期先會有效,喺嗰個日期前我會令你知道姦殺令已經解除。」

原來當日娛樂公司嘅個職員忽然想到一個黑社會大哥曾經對佢提及過,Thomas自知仇家多,包括老婆在內嘅家人都因為佢而被害,所以佢秘密將唯一一個仔送左去外國,不過去左邊度就冇人知。

Newton聽佢講完之後:「你意思係搵到佢個仔,佢就會答應任何事都得。」娛樂公司個職員微微點頭:「佢最緊張呢個仔,只要令佢以為佢個仔畀人綁左,就可以同佢講數,不過要搵佢個仔出黎,然後又要扮到好似畀人綁左去唔係易。」Newton明白佢嘅暗示:「有錢冇咩係做唔到。」

多日之後,Newton與Joan一齊出席記者會,佢宣佈同Joan達成協議,以比市價多一成嘅價位,收購晒Joan手上嘅集團股份,成為個集團最大股東,而Joan保留集團CEO一職,繼續負責管理集團一切事務。

在場記者問到話有江湖傳聞Thomas要追殺佢,佢斷然否認,重解釋:「如果真係有人要追殺我,我又點會咁高調開記者會宣佈賣股份呢,而且重留任集團CEO一職呢。」個記者詔追問:「噉你點解要賣晒手上嘅股份?」Joan只答:「係我嘅一個私人理由,至於係咩私人理由就唔講嘞。」

作者: taifong    時間: 2018-7-28 22:46

Perfect, 好L正,請繼續

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)