188Channel

標題: 我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相) [打印本頁]

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 09:50     標題: 我的男主角 (#2福利圖)(#312豬脾相)

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 10:04

作者: 天知道咩    時間: 2018-5-5 10:07

VALENTINE'S DAY :smile_41:
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 10:14

作者: 天知道咩    時間: 2018-5-5 10:22

之前果三位點解會冇 keep ?
作者: 山頂既朋友~~~    時間: 2018-5-5 10:25

搵過另一個珍惜你既男主角啦
作者: ctfoo    時間: 2018-5-5 10:26

嚇死我,以為師妹擺咗男主角啲相😂原來係福利圖
作者: jadeee    時間: 2018-5-5 10:49

忙係直口架姐~~吾岩feel吾岩食咪冷淡下,到有需要時就會再搵下你
作者: marriedgor    時間: 2018-5-5 11:02

Find a better la baby :smile_o12:
作者: dormo0102    時間: 2018-5-5 11:05

many ching here looking for you... no worry~! lol
作者: 秋天滴滴湯圓    時間: 2018-5-5 11:18

作者: lostergundam    時間: 2018-5-5 11:48

搵個珍惜你的人玩啦!
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 14:55

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 14:55

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 14:57

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 14:59

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 15:00

作者: 秋天滴滴湯圓    時間: 2018-5-5 15:04

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 15:05

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-5 15:06

作者: 秋天滴滴湯圓    時間: 2018-5-5 15:16

作者: jadeee    時間: 2018-5-5 15:20

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 02:59 PM 發表

師姐如果真係想扑我,唔會而家先見的,傾訂都幾個月啦
咪咁多幻想~一上心咪死囉,記得就算傾得幾開心都好為食only~一係就拖住你做後備
作者: 天河浪人    時間: 2018-5-5 16:18

SP都不如:smile_45:
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2018-5-5 16:25

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...
我記得呢5大規條
作者: 手癢    時間: 2018-5-5 17:04

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 AM 發表
張相正到!即時豎起啦!
作者: hank    時間: 2018-5-5 19:10

其實唔駛搞到自己咁,揾唔到心儀嘅,咪休息吓囉。
作者: davidkwong2014    時間: 2018-5-5 19:15

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 09:50 AM 發表
5月1日本身約左一位會計師去赤柱慶祝他的生日,本來我不停約左幾次,第一次約左係3月某星期日,但當日人地腰骨歪左要入急症;我生日前已經通知佢我幾時生日,想食餐飯,他又係澳門,約左生日之後一星期;到他生日,我 ...
不用失望吖,成个森林多的是。
作者: 夏天真好    時間: 2018-5-5 22:06

其實唔洗擺到自己咁低呀,最憎人放飛機,約好哂時候,然後放飛機真係好無品
作者: Tck13032011    時間: 2018-5-5 23:02

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 AM 發表
巧大對 :smile_47:
作者: sobiloveyou    時間: 2018-5-5 23:16

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 03:16 PM 發表

引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 

作者: sobiloveyou    時間: 2018-5-5 23:18

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 03:16 PM 發表

引版都好多男既add左傾計。。三句唔埋兩句約出街咁。。明明傾埋都唔夠幾句。約唔到人就自動消失。。都幾鬼無禮貌
佢地又無諗下。係咁e手機覆幾句三九唔識七。連基本認識都無。。邊個敢就咁出離? 
其實好多男人都係咁,咩都唔講淨係想快啲約出黎搞野
作者: sobiloveyou    時間: 2018-5-5 23:19

引用:

其實好多男人都係咁,咩都唔講就要約出黎搞野
作者: 秋天滴滴湯圓    時間: 2018-5-5 23:37

作者: 阿米€    時間: 2018-5-6 00:29

尊重的而且確係好重要,但唔能夠奢求.一個男人注定要係度狩獵,你同佢
既關係就唔能夠正常看待,要承擔一切既成本同後果.

男男女女,飲食男女.SP又好,SL又好,大家並非識於微時的朋友,亦唔係生死相交
進出槍林彈雨的同伴,維繫彼此的關係,可能只係出於一時既沉悶,好奇,無聊,寂寞.
兩個對身體和心靈有需要既人走在一起.性既聯繫就係利益既共同體.

當初既甜言蜜語,是偽裝既糖衣,只是氹你上床既技巧,令你誤以為呢個人係與別不同
被呢D高手先奪心後奪人.

愛情是星體間的萬有引力,決定了高潮和低潮。月圓的時候,思念是滿溢的。月缺的時候,
愁緒是低淡的,只因為在月光之下,我想起了你。這是相思的苦楚。

男人一玩起手段來令到女人神迷而盲目,當女人一但依懶呢個男人,令佢感到煩擾既時候,
佢又就會露出本來既真面目.百般諸多的藉口.甚至取用破壞式既行徑去處理呢段「關係」

他是她的獵物?她是他的獵物?不,當兩個人相愛,他們都是愛情的獵物。但這要建基於愛上
,係真正既愛,而唔係一時既性,愛既關係有尊重,但性既關係只有佢係你既戰利品定你係佢既戰利品既分別.
想有真正既尊重,除左人品外,要問問自己,那裏開始,怎樣開始,為何開始.

萬事起頭難,起左一個壞既頭,一切結局都不再一樣.切勿太過認真看待性關係既男人,因為好多時候佢地根本不配有「尊重」,為佢地而上心,揪心,繼而悲傷,根本不值得.在盲目之中保持清醒,記住男人只是想拿好處.食到飽飽,就無影無踪.而你好多時只係佢向其他獵人炫耀既戰利品:smile_39:
作者: 阿米€    時間: 2018-5-6 00:31

引用:
原帖由 秋天滴滴湯圓 於 2018-5-5 11:37 PM 發表

咁去叫雞咪得。幾時想攪幾時有攪
想要乜服務都得添
覺得唔用錢得到人,係靠自己的魅力.:smile_45:

有閱歷的男人寧願去叫雞.一段感情和關係係一筆債,尤其,玩感情的人.總有一天要還.
所以,比少少錢錢,明買明賣.好過遊走一段自以為是的關係.
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:14

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:15

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:15

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:16

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:17

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:18

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:20

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:22

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:23

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:29

作者: 阿米€    時間: 2018-5-6 01:36

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:29 AM 發表

睇到喊,雖然明白,一個女人點解要上引板搵男人?點解唔去搵男朋友而係搵SL?其實女人都係想搵一個依傍,一個心靈慰藉,但人已老,仲點搵男朋友?
想講又唔知講乜好。祝你一切安好。。。。。
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-6 01:54

作者: ctfoo    時間: 2018-5-6 07:46

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:29 AM 發表

睇到喊,雖然明白,一個女人點解要上引板搵男人?點解唔去搵男朋友而係搵SL?其實女人都係想搵一個依傍,一個心靈慰藉,但人已老,仲點搵男朋友?
唔好太灰心,一切隨緣啦,38老實講真係唔算好老,總會有機會遇上珍惜你嘅男人
作者: 比我走吧    時間: 2018-5-6 08:10

作者: kennethi    時間: 2018-5-6 08:12

作者: 秋天滴滴湯圓    時間: 2018-5-6 08:18

作者: Q+A    時間: 2018-5-6 08:50

又唔好咁sad
没有最好只有更好
作者: tommy414    時間: 2018-5-6 09:00

引用:

咁又唔好講到放棄自己咁,總有人欣賞你嘅.......SL 又好,SP 又好,基本尊重係需要
作者: 士刁別    時間: 2018-5-6 10:30

大八字?
引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 10:04 發表

作者: jadeee    時間: 2018-5-6 10:44

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:15 AM 發表

我係咪唔適合玩呢個遊戲?
既然吾係認真既發展伴侶又何必要交心呢,識多幾個keep令自己開心好過
作者: A1000    時間: 2018-5-6 13:56

佢隻手又一邊插,一邊摔豆豆.
作者: readyboyy    時間: 2018-5-6 16:25

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-5 03:05 PM 發表
我的五大規條

1。我唔希望遇到d男人係CD Rom無啦啦pm人仲叫我add wechat,sorry我係冇用,亦唔打算装wechat的。LINE ONLY PLEASE。

2。拎左我contact的我唔喜歡d男人當真係搞上左我,不停想氹我見 ...
好奇怪你又唔想男人為性識你,又放張大波相出來
唔係個個男人都只係鍾意大波

作者: 夏天真好    時間: 2018-5-6 16:39

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-6 01:22 AM 發表

哎。。。我今日又whatsapp搵佢,又係冇應機。。我真係唔捨得唔好搵佢。。
睇黎佢都係食完就算,除非佢又饑餓先會在回你,睇開d啦師姐
作者: ctfoo    時間: 2018-5-6 17:14

引用:
原帖由 readyboyy 於 2018-5-6 04:25 PM 發表

好奇怪你又唔想男人為性識你,又放張大波相出來
唔係個個男人都只係鍾意大波
我諗師兄誤會左師妹嘅意思,佢只不過唔想一見面就上床,就算SP/SL大家之間都會有溝通有感覺,冇feel其實男女都好難enjoy,人始終唔係動物,唔係純為交配,身材好固然吸睛,容易留下一個美好啲嘅印象,亦可能令男人有性衝動😂但係周街都有好多身材好嘅女仔,唔通我哋見到就即刻擒咩😂
作者: Bozoo    時間: 2018-5-6 19:01

引用:
C姐個胸好靚,咁既身形,睇住都梗成晚呀
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2018-5-6 21:13

睇咗你個post有D心酸
不如的起心肝搵個男朋友啦
我識得人同你差不多,舊年嫁咗生咗個仔喇
每個人都有優點同價值,無好睇低自己
作者: cktchris    時間: 2018-5-7 09:07

我都想做男主角:smile_13:
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-7 16:02

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-7 16:03

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-7 16:05

作者: 天知道咩    時間: 2018-5-7 16:24

有人同我一樣用 LINE 唔用 wechat :smile_15:
引用:
我的五大規條

作者: kennethi    時間: 2018-5-7 16:25

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:43

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:46

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:53

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:54

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:55

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 00:56

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:00

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:00

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:01

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:05

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:06

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-8 01:07

作者: clemskl    時間: 2018-5-8 01:08

依家有無興趣傾?😏
作者: kaikin121    時間: 2018-5-8 01:41

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-8 01:01 AM 發表

可惜我好肥,仲要dorlina
可能有d人唔識欣賞,我覺得呢d身材先至靚,C姐加油吖!
作者: kennethi    時間: 2018-5-8 15:45

作者: newjimmmmy    時間: 2018-5-8 17:06

引用:
個形好靚~~~~~~~~~
作者: ctfoo    時間: 2018-5-8 18:26

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-8 01:07 AM 發表

佢係直頭唔搵我,想傾計都不行
其實你想同佢發展到邊一種關係?佢本身感情狀況係?
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-9 02:16

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-9 02:19

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-9 02:20

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-9 02:21

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-9 02:25

作者: 晚間強勁的膠袋    時間: 2018-5-9 02:38

作者: 比我走吧    時間: 2018-5-9 04:19

作者: kennethi    時間: 2018-5-9 07:33

作者: 宇宙最強K    時間: 2018-5-9 07:56

作者: ctfoo    時間: 2018-5-9 16:33

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-5-9 02:21 AM 發表

我今日終於冇搵他,因為已Block了他
希望你可以堅持到,長痛不如短痛,與其嘥時間等多一個唔識珍惜你嘅人,都不如決絕啲俾自己一個解脫!
作者: yeungho73    時間: 2018-5-9 17:01

其實佢唔願意搵你,妳自己心中有數,妳再搵佢盞搞,留番啲時間去識另一個啦!
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-10 21:49

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-10 21:50

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-10 21:51

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-10 21:53

作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-5-10 23:20

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)