188Channel

標題: 台北之旅後感!第3集 [打印本頁]

作者: i_koala101    時間: 2018-5-5 22:55     標題: 台北之旅後感!第3集

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ricecooker2015    時間: 2018-5-6 23:41

引用:
原帖由 i_koala101 於 2018-5-5 10:55 PM 發表
剛剛小弟又去完台北放空翻尼!今次足足有成一年零三個月未去過!好掛住鄉下嘅天空同人情味!當然吾少得台妹嘅一切啦。😁😁
今次又再幫親番同一間茶!老實大大話話已幫襯過佢不下10次。有信心同默契, ...
第一,二集呢? 
作者: masterlee    時間: 2018-5-8 13:18

引用:
原帖由 i_koala101 於 2018-5-5 10:55 PM 發表
剛剛小弟又去完台北放空翻尼!今次足足有成一年零三個月未去過!好掛住鄉下嘅天空同人情味!當然吾少得台妹嘅一切啦。😁😁
今次又再幫親番同一間茶!老實大大話話已幫襯過佢不下10次。有信心同默契,知佢吾會俾水嘢我浪費金錢,所以先噤多次回頭。因為試過啲 agent, 大陸妹當台妹,老實扮到點都冇用,一開聲就一清二楚!
今次話說試左2個妹,第一個9k, 第二個8k. 兩個好吾同 style. 第一個佢話就 ...
c 兄, 
你指8K,9K是港币?还是台币?
作者: i_koala101    時間: 2018-5-8 21:46

For sure Taiwan dollar.
作者: i_koala101    時間: 2018-5-8 21:47

C-hing, please search
台北之旅後感
and
台北之旅後感!第2集
Thank you for your interest
作者: 平注500    時間: 2018-5-10 21:46

作者: bkklover    時間: 2018-5-18 08:40

真係好貴
作者: rickylamaa    時間: 2018-5-19 15:50

引用:
今次又再幫親番同一間茶!老實大大話話已幫襯過佢不下10次。有信心同默契,知佢吾會俾水嘢我浪費金錢,所以先噤多次回頭。因為試過啲 agent, 大陸妹當台妹,老實扮到點都冇用,一開聲就一清二楚!
今次話說試左2個妹,第一個9k, 第二個8k. 兩個好吾同 style. 第一個佢話就 ...
如果去台北找外約,請問最好去那些酒店!?好似有些酒店係唔比女上房
作者: 吳廣治    時間: 2018-5-22 17:08

引用:
原帖由 i_koala101 於 2018-5-8 09:46 PM 發表
For sure Taiwan dollar.
我上次去台北,酒店上房都係收4K
去到焦溪仲平
作者: noel888    時間: 2018-5-23 07:03

4K咁平? 師兄點搵架? 我六月底都會去台北, 可否指教一下, 謝謝!!
作者: 吳廣治    時間: 2018-5-23 22:45

引用:
原帖由 noel888 於 2018-5-23 07:03 AM 發表
4K咁平? 師兄點搵架? 我六月底都會去台北, 可否指教一下, 謝謝!!
line app
作者: acttmp    時間: 2018-5-24 21:59

LINE 上面揾到果D大部分可靠嗎?
作者: hnney    時間: 2018-6-6 18:58

作者: hnney    時間: 2018-6-6 18:59

作者: 床上濃濃的結他    時間: 2018-7-24 17:16

作者: andy0314    時間: 2018-7-25 18:08

4k okay渦
作者: stkchan    時間: 2018-7-30 05:50

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 小小的狼    時間: 2018-9-19 11:02

我上次去都搵左間茶(睇某登既post入面有人留名
我冇睇茶商line果度既相,叫佢直接推介俾我..之後我搵左個1萬台幣(好很貴
黎到同佢俾我既本人相一樣,18歲..又白又靚係細波
作者: henrytk1    時間: 2018-11-14 01:23

引用:
原帖由 吳廣治 於 2018-5-22 17:08 發表 查看引用來源

我上次去台北,酒店上房都係收4K
去到焦溪仲平
求師兄指教一下,過2日過去。
作者: himan06    時間: 2018-11-14 02:34

引用:
原帖由 i_koala101 於 2018-5-5 10:55 PM 發表 查看引用來源
返港後有冇同第2個保持联络呀?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)