188Channel

標題: 扮偽青妹。。點止睇書咁簡單 [打印本頁]

作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-7-24 13:41     標題: 扮偽青妹。。點止睇書咁簡單

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 無袖    時間: 2018-7-24 14:06

我都想俾你引下
作者: sg9394    時間: 2018-7-24 14:32

我估會係趁地鐵咁迫, 你同佢面對面咁磨佢引佢 ;p
作者: beast74mo    時間: 2018-7-24 14:32

我都有追開珍妮的post呀……
作者: headlinenews    時間: 2018-7-24 14:34

佢竟然認得出係妳?
作者: Klwong137    時間: 2018-7-24 19:25

作者: 255699    時間: 2018-7-24 20:02

作者: HX1596    時間: 2018-7-25 00:46

我都想遇見你
作者: 笠水小西瓜    時間: 2018-7-25 05:47

點解我次次都遇你唔到:')
作者: kobe_ho123    時間: 2018-7-25 08:55

追左你文好耐 新界西既朋友希望有機會撞到你
作者: kacopui    時間: 2018-7-25 09:58

期待之後發生的事
會不會佢主動呢?
作者: 尋找意中人    時間: 2018-7-25 11:34

作者: jeamjeam1228    時間: 2018-7-25 12:36

哈哈~~今次又幾有趣
作者: pc6983    時間: 2018-7-25 13:46

我都想畀珍妮妹妹色誘一吓
作者: 不動明皇    時間: 2018-7-25 16:00

條友仔行運了......
作者: tcw126    時間: 2018-7-25 22:34

引用:
珍妮好番就醒神,無出去食lunch只係落咗飯堂買飯,趁有時間就出埋個Post又誘惑下喜歡珍妮既粉絲,好啦入正題喇!尋日自己走咗係會展扮「偽文青妹妹」,每年都會去書展逛個晏晝,曳曳的珍妮喺會場買咗幾本遊遊書籍,係糖妹做代言果間呀大家有無買開自遊行嚟用呢?戰利品買完離開會場不過我唔係走喎,去咗出面落地大玻璃望住IFC、維港、摩天輪,坐響地下像個學生妹咁看書,我呢就著短裙仔(當然我唔鍾意加防走光或PE褲打底),打直對腳坐睇下誘唔誘餌到啲咸濕仔上過來,咁我繼續望海看書嘆咖啡,無幾耐就有位都幾斯文既仔坐喺我對面(我估佢應該係學生)佢眼都唔多眨一下係咁喪昅裙底(有福了佢當然有收穫啦)基本上我咁坐唔洗刻意都會睇到條「粉紅色底褲仔」,我望到佢褲子拱起了一些,之後我再刺激下佢既目光同大腦,珍妮望著條仔微微咁掰開咗對腳又合翻埋,來回咁郁動咗好幾次嚟誘惑他,佢望著我 我又望著佢,佢竟然都唔怕繼續昅實我裙底春光,點知佢電話響就起身了,原來佢係坐企等條女出來。
之後我都起身走去搭港鐵了。。。(港鐵竟然再次遇上他,佢條女還已經離開,下回我地玩得更加刺激,透露一點佢竟然追開珍妮既引版Post,世界真細小)
那位人兄有幸遇到珍妮妹妹,真是豔福無邊。
珍妮妹妹咁鍾意玩走光,唔通連每個月的特別日子都......
如果有可否分享一下?

作者: 中涼寒    時間: 2018-7-25 23:31

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 24-7-2018 13:41 發表 查看引用來源
珍妮好番就醒神,無出去食lunch只係落咗飯堂買飯,趁有時間就出埋個Post又誘惑下喜歡珍妮既粉絲,好啦入正題喇!尋日自己走咗係會展扮「偽文青妹妹」,每年都會去書展逛個晏晝,曳曳的珍妮喺會場買咗幾本遊遊書籍,係糖妹做代言果間呀大家有無買開自遊行嚟用呢?戰利品買完離開會場不過我唔係走喎,去咗出面落地大玻璃望住IFC、維港、摩天輪,坐響地下像個學生妹咁看書,我呢就著短裙仔(當然我唔鍾意加防走光或PE褲 ...
咁啱,有無追埋妳個fb 先。
有就低比佢食啦。
作者: kam12512    時間: 2018-7-26 01:40

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-24 01:41 PM 發表 查看引用來源
珍妮好番就醒神,無出去食lunch只係落咗飯堂買飯,趁有時間就出埋個Post又誘惑下喜歡珍妮既粉絲,好啦入正題喇!尋日自己走咗係會展扮「偽文青妹妹」,每年都會去書展逛個晏晝,曳曳的珍妮喺會場買咗幾本遊遊書籍,係糖妹做代言果間呀大家有無買開自遊行嚟用呢?戰利品買完離開會場不過我唔係走喎,去咗出面落地大玻璃望住IFC、維港、摩天輪,坐響地下像個學生妹咁看書,我呢就著短裙仔(當然我唔鍾意加防走光或PE褲 ...
究竟點先可以見到你 幾時先輪到我見到你走光呀
作者: skka    時間: 2018-7-26 12:48

應該叫呃精妹先岩,哈哈
作者: smilemarket    時間: 2018-7-26 15:01

好正bor, 快D出埋下集。
作者: simonlam1987    時間: 2018-7-26 16:18

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-24 01:41 PM 發表 查看引用來源
咁都撞到 ,堅勁
但他又認得出你?
作者: simonlam1987    時間: 2018-7-26 16:18

引用:
原帖由 中涼寒 於 2018-7-25 11:31 PM 發表 查看引用來源

咁啱,有無追埋妳個fb 先。
有就低比佢食啦。
有FB ?_?
作者: 中涼寒    時間: 2018-7-27 00:00

咁耐唔覆,一係做緊樓主愛做的運,一係返緊工。
作者: 野比のび太    時間: 2018-7-27 09:40

作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-7-27 23:18

終於嚟到Happy Friday,有時間寫埋書展的下半部份 ...
離開會場慢慢行到去灣仔站上車,落到月台竟然見到頭先條仔站在扶手電梯旁邊,佢又望下我、我又望下去,佢仲話頭先喺書展已經留意到我............係裙底,不過就話好我好面善問我係唔係香討出鋪既珍妮,話追開我鋪話我好大膽,之後佢話條女走咗不如想試下我咁說!好快就上咗車一齊行到去對邊門玻璃,其實班車好爆又係真既,佢幾乎貼到我對奶嚟企,低胸衫佢又高係咁望我半球,我都唔弱扮唔小心垂低隻手掂到佢細佬,條仔嚇一嚇話我咁大膽!我就細聲話你未試下摸下我囉......細膽鬼完全唔識話PM我再傾,佢就咁就落車了。
作者: 珍妮妹妹    時間: 2018-7-27 23:28

其實我係工廠妹 (做文職秘書):smile_30:
作者: howardvcp    時間: 2018-7-27 23:38

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-27 23:18 發表 查看引用來源
終於嚟到Happy Friday,有時間寫埋書展的下半部份 ...
離開會場慢慢行到去灣仔站上車,落到月台竟然見到頭先條仔站在扶手電梯旁邊,佢又望下我、我又望下去,佢仲話頭先喺書展已經留意到我............係裙底,不過就話好我好面善問我係唔係香討出鋪既珍妮,話追開我鋪話我好大膽,之後佢話條女走咗不如想試下我咁說!好快就上咗車一齊行到去對邊門玻璃,其實班車好爆又係真既,佢幾乎貼到我對奶 ...
捉到鹿都唔識脫角:smile_39:
作者: kam12512    時間: 2018-7-28 00:57

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-27 11:28 PM 發表 查看引用來源
其實我係工廠妹 (做文職秘書):smile_30:
珍妮妹妹 星期四晚係咪響天耀間日本野到食飯呀? 好似見到你咁既
作者: skka    時間: 2018-7-28 01:08

條友咁唔識趣
作者: 中涼寒    時間: 2018-7-28 14:01

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 27-7-2018 23:18 發表 查看引用來源
離開會場慢慢行到去灣仔站上車,落到月台竟然見到頭先條仔站在扶手電梯旁邊,佢又望下我、我又望下去,佢仲話頭先喺書展已經留意到我............係裙底,不過就話好我好面善問我係唔係香討出鋪既珍妮,話追開我鋪話我好大膽,之後佢話條女走咗不如想試下我咁說!好快就上咗車一齊行到去對邊門玻璃,其實班車好爆又係真既,佢幾乎貼到我對奶 ...
頂...無啦。比我實做住妳玩返晚先。
作者: 尋找意中人    時間: 2018-7-28 20:34

作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-7-28 20:48

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2018-7-24 13:41 發表 查看引用來源
你偽斯文,真銷魂。。。。:smile_o09:
作者: scholes258    時間: 2018-7-28 21:35

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)