188Channel

標題: 回憶~6樓後座 (甜多)... [打印本頁]

作者: tony99880    時間: 2018-8-29 00:12     標題: 回憶~6樓後座 (甜多)...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 活潑的弟弟    時間: 2018-8-29 11:42

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: cx829    時間: 2018-8-29 14:28

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: CCandy    時間: 2018-8-29 15:15

引用:
原帖由 tony99880 於 29-8-2018 00:12 發表 查看引用來源
其實都算好耐冇出POST....以前熟果班師兄師姐應該都收哂心....

今日有個師姐PM我...雖然簡簡單單傾左一兩句...令我諗起唔少以前的野....
背景:
大約4-5年前...當時我在上海挨完世界返左香港....
返到香港就同2-3個朋友....夾份租左一間舊唐樓黎住....主要想有個地方打牌/打機咁

返左黎香港又未搵到野做...自然日日都無所事事落下酒吧...
S小姐是 ...
:smile_22::smile_22::smile_22:又要等等等
a先生係做咩呀:smile_38:
作者: 小你飛刀個刀    時間: 2018-8-29 16:36

作者: 小你飛刀個刀    時間: 2018-8-29 16:42

作者: CCandy    時間: 2018-8-29 17:12

引用:
原帖由 小你飛刀個刀 於 29-8-2018 16:42 發表 查看引用來源

等下啫,打都要用時間架
我追下啫 做咩啫:smile_22:
作者: 小你飛刀個刀    時間: 2018-8-29 18:38

作者: 向前號    時間: 2018-8-29 19:48

講多D扑野 DETAIL D,同有相黎下就PERFECT 啦
作者: cx829    時間: 2018-8-30 13:02

looks like my previous response got deleted. I just wanted to say I really like your story and I look forward to more updates.
Can you give us more details as to why u think she never loved you?
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:27

Ch2. 激情?

交代多少少背景資料....
A先生係做電腦...而佢女朋友(APPLE)係一個PART TIME DANCER...
155高樣6分...燈頭極大...基本上在6樓長住....
Apple的功夫點我唔知(令大家失望,冇3/4P)...但係佢係一個叫床天后....
基本上佢的聲係全屋都會聽到(包括我間房)....:smile_39::smile_39::smile_39:
平時A先生返工就一日早晚餐....放假就4餐....平均每餐半個鐘:smile_42::smile_42::smile_42:
(我同班朋友都好PK...懷疑過A先生食藥....)

續上回...話說S小姐佢去打桌球前同我黎左一Q後....
我雖然唔會理佢去邊...但都會照道理等埋佢返屋企先訓....

當晚大約等到4點幾....佢返到黎見到我打緊機....
大家好例牌咁寒暄左幾句...(即係果D點AH 攰唔攰....餓唔餓....)
佢就去左沖涼....

同時間...APPLE交響樂都開始演奏....
其實聽得多都幾煩...特別你玩緊D解迷GAME....又要記PW...
同時間,S小姐都沖完涼...包住浴袍出黎....

其實S小姐平時都習慣半裸訓教...所以已經見怪不怪...

一訓到落床...佢好主動咁索吻同攬住我訓...
認真地說...就算唔係男女朋友...有女仔主動索吻...男仔都會進擊...
S小姐不斷一隻手摸我細老...另一隻手攬實我個頭狂錫...
而我都不斷隻手進攻...摸PATPAT同妹妹...
隻手不斷挑逗下豆豆....
其實我不斷糾纏緊果陣...個腦都轉緊...(我認我好PK)....
S小姐唔算大食...我同佢一個星期 2-3次(STANDARD做, NOT CRAZY SEX)....好多時我未出佢已經攰....
今次佢做主動...仲有短時間2次....計返時間又唔係M前M後....

我不斷留意...佢好投入咁做, 比平時進取, 會主動幫我吹...
我當然不會俾佢拎到優勢....
吹到咁上下...我將佢成個人反轉...
開始進攻佢妹妹...一摸落去成條UNDEE已經濕哂....
而佢隻手主動引導我插手指入去...好易入左兩指...
因為已經濕哂....

我手指慢慢在入面轉同埋扣...
佢的呼吸開始變急...慢慢有D NG NG聲...(可惜, S小姐完全唔識叫床)
手指尖慢慢在入面扣動....開始聽到水聲...
扣多幾下...已經感覺到我手板濕哂而地板都有水....

之後S小姐就按停我...爆左一句: 我好攰, 聽日先...
我心里面諗: WTF!? 你當我係咩:smile_45:
心點諗還點諗...我一向行暖男路線...
答返佢: 嗯, 都5點幾, 早少少訓...
之後櫃度持濕紙巾幫佢清潔...
清理完佢好快訓左...我都死左出去飲杯凍野...:smile_39:

食住煙...望住樓下...
可能我自己諗太多???
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:27

Ch2. 激情?

交代多少少背景資料....
A先生係做電腦...而佢女朋友(APPLE)係一個PART TIME DANCER...
155高樣6分...燈頭極大...基本上在6樓長住....
Apple的功夫點我唔知(令大家失望,冇3/4P)...但係佢係一個叫床天后....
基本上佢的聲係全屋都會聽到(包括我間房)....:smile_39::smile_39::smile_39:
平時A先生返工就一日早晚餐....放假就4餐....平均每餐半個鐘:smile_42::smile_42::smile_42:
(我同班朋友都好PK...懷疑過A先生食藥....)

續上回...話說S小姐佢去打桌球前同我黎左一Q後....
我雖然唔會理佢去邊...但都會照道理等埋佢返屋企先訓....

當晚大約等到4點幾....佢返到黎見到我打緊機....
大家好例牌咁寒暄左幾句...(即係果D點AH 攰唔攰....餓唔餓....)
佢就去左沖涼....

同時間...APPLE交響樂都開始演奏....
其實聽得多都幾煩...特別你玩緊D解迷GAME....又要記PW...
同時間,S小姐都沖完涼...包住浴袍出黎....

其實S小姐平時都習慣半裸訓教...所以已經見怪不怪...

一訓到落床...佢好主動咁索吻同攬住我訓...
認真地說...就算唔係男女朋友...有女仔主動索吻...男仔都會進擊...
S小姐不斷一隻手摸我細老...另一隻手攬實我個頭狂錫...
而我都不斷隻手進攻...摸PATPAT同妹妹...
隻手不斷挑逗下豆豆....
其實我不斷糾纏緊果陣...個腦都轉緊...(我認我好PK)....
S小姐唔算大食...我同佢一個星期 2-3次(STANDARD做, NOT CRAZY SEX)....好多時我未出佢已經攰....
今次佢做主動...仲有短時間2次....計返時間又唔係M前M後....

我不斷留意...佢好投入咁做, 比平時進取, 會主動幫我吹...
我當然不會俾佢拎到優勢....
吹到咁上下...我將佢成個人反轉...
開始進攻佢妹妹...一摸落去成條UNDEE已經濕哂....
而佢隻手主動引導我插手指入去...好易入左兩指...
因為已經濕哂....

我手指慢慢在入面轉同埋扣...
佢的呼吸開始變急...慢慢有D NG NG聲...(可惜, S小姐完全唔識叫床)
手指尖慢慢在入面扣動....開始聽到水聲...
扣多幾下...已經感覺到我手板濕哂而地板都有水....

之後S小姐就按停我...爆左一句: 我好攰, 聽日先...
我心里面諗: WTF!? 你當我係咩:smile_45:
心點諗還點諗...我一向行暖男路線...
答返佢: 嗯, 都5點幾, 早少少訓...
之後櫃度持濕紙巾幫佢清潔...
清理完佢好快訓左...我都死左出去飲杯凍野...:smile_39:

食住煙...望住樓下...
可能我自己諗太多???
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:28

引用:
原帖由 cx829 於 2018-8-30 01:02 PM 發表 查看引用來源
looks like my previous response got deleted. I just wanted to say I really like your story and I look forward to more updates.
Can you give us more details as to why u think she never loved you?
hey bro/sis...
if you are a bro...you can tell she is fxxking weird...
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:28

引用:
原帖由 cx829 於 2018-8-30 01:02 PM 發表 查看引用來源
hey bro/sis...
if you are a bro...you can tell she is fxxking weird...
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:29

引用:
原帖由 向前號 於 2018-8-29 07:48 PM 發表 查看引用來源
講多D扑野 DETAIL D,同有相黎下就PERFECT 啦
好認真...冇咩特別的扑野情節...
好REGULAR的CRAZY COUPLE SEX....

相遲D放...
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:29

引用:
原帖由 向前號 於 2018-8-29 07:48 PM 發表 查看引用來源
好認真...冇咩特別的扑野情節...
好REGULAR的CRAZY COUPLE SEX....

相遲D放...
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:30

引用:
原帖由 CCandy 於 2018-8-29 03:15 PM 發表 查看引用來源

:smile_22::smile_22::smile_22:又要等等等
故事之後會FEEL到A先生係一個咩人...
作者: tony99880    時間: 2018-8-30 23:30

引用:
原帖由 CCandy 於 2018-8-29 03:15 PM 發表 查看引用來源

作者: eJ615    時間: 2018-8-31 13:51

故事好,有伏綫,好想快啲追落去!
作者: azpui    時間: 2018-9-2 00:30

引用:
原帖由 tony99880 於 2018-8-30 11:30 PM 發表 查看引用來源

佢係咩人同你同s 有關?
你最後果句,可能諗多左。。。有伏線喎
作者: tony99880    時間: 2018-9-2 23:46

CH3. 狂野模式...

引版慣例...就係冇圖冇LIKE...仔出POST又係差D...:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
唔緊要, 我當練筆...

睇到好搞笑的一樣野...大家居然緊張A先生多過D女...:smile_30::smile_30::smile_30:
A先生本身的情史好黑暗...咁做兄弟的梗係知道大部份...
但係佢在APPLE面前扮終極暖男....:smile_44::smile_44::smile_44:
做手足唔會阻人搵食....但係日後就俾佢反將一軍...(衰過帶綠...)
可以話係咁大個仔第一次帶眼識錯人.....

話說當晚俾S小姐一句我好攰收左工...但係下面就仲係硬過石春...
咁無奶油有條女仲要左右手GA....
但我衣家搞佢...又9成9罵交....(相信好多男士試過).....
正當諗緊點做時...A先生同APPLE就完左唔知第幾場....
兩個出黎沖涼...而APPLE就剩係著左件小背心...冇著褲....
由於我剛食完煙又冇開露台燈...當然就躲在角落暗中觀察....
我心諗..."屌...點解唔全裸出黎...收下福利都好..."

就享用左美股10秒...佢地就去沖涼...
咁我梗係快步入返房...
入到房...又聽到佢地在沖涼果陣又黎1Q....
:smile_45::smile_45::smile_45:...唯有帶EAR PIECE訓教....

過左一陣我就訓著左...正當我好夢正醇的時候...
我感覺到有人除我條褲....幫我做口活...(咳咳...)
原來S小姐的好攰係訓一訓一個鐘....
之後爬左起身搞我...佢一路幫我吹...深喉旦旦都做足....
另一隻手一路自慰緊....

而當時的我其實係眼訓到PK...:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:
心諗頭先一下搞完咪好...係都要咁樣....
但是口裡就不, 身體卻很誠實....我細老已經硬到飛起....
但我決定繼續扮訓...(打到黎度, 我先發現男女角色交換左...我俾人強姦呀...:smile_44::smile_44::smile_44

S小姐冇理到我有冇醒...入去完全冇難度...因為佢個妹妹根本冇干過....
佢不斷坐在上面...時而左右移動...時而成支不斷抽插...
佢本身唔識叫床...剩係識EMEM咁發出聲....
我一路扮訓...想睇下佢今晚到底做咩....大約抽插左幾十下...妹妹入面震一震...
佢已經到左一次...到左之後成個攤在我身上面....

黎個情況我冇得再扮訓...我攬住佢...細細聲問: 你唔係攰咩?
佢冇答我...相反下半身開始繼續左右移動....
把口不斷錫我上半身....我見佢黎完一次....仲想繼續...
我慢慢坐起身...想轉POST....佢一下推低我....
開始同我濕吻....
而下半身就繼續抽插...(身為男仔...其實不斷維持一個動作係好悶)...
但係S小姐不斷坐蓮...坐到十幾分鐘...佢又再抽搐一下...我都頂唔順射哂入去...

但我估唔到...中出完之後...佢唔係第一時間清潔或者休息...
而係...將我細老放出黎...繼續吹...
成件事就不斷用而復持到我出左第3次...

我開聲..."你都攰啦, 休息下啦..."
佢再錫多我一啖...之後成朝攬住我訓...(完事已經7點....:smile_42::smile_42::smile_42

身體就好似俾人抽空左咁...一路迷糊咁訓著....
訓到1點幾....S小姐仲訓緊...我已經起左身...
諗返今朝的野...愈黎愈多問號...
佢想夾我結婚?(危險期中出...), 俾鬼上身?俾人落藥?(落左冇可能返到屋企...應該俾人食左..)
愈諗...發現自己根本冇可能知道女仔諗咩...
就走去廚房煮早餐俾佢食....:smile_35:
作者: tony99880    時間: 2018-9-2 23:46

CH3. 狂野模式...

引版慣例...就係冇圖冇LIKE...仔出POST又係差D...:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
唔緊要, 我當練筆...

睇到好搞笑的一樣野...大家居然緊張A先生多過D女...:smile_30::smile_30::smile_30:
A先生本身的情史好黑暗...咁做兄弟的梗係知道大部份...
但係佢在APPLE面前扮終極暖男....:smile_44::smile_44::smile_44:
做手足唔會阻人搵食....但係日後就俾佢反將一軍...(衰過帶綠...)
可以話係咁大個仔第一次帶眼識錯人.....

話說當晚俾S小姐一句我好攰收左工...但係下面就仲係硬過石春...
咁無奶油有條女仲要左右手GA....
但我衣家搞佢...又9成9罵交....(相信好多男士試過).....
正當諗緊點做時...A先生同APPLE就完左唔知第幾場....
兩個出黎沖涼...而APPLE就剩係著左件小背心...冇著褲....
由於我剛食完煙又冇開露台燈...當然就躲在角落暗中觀察....
我心諗..."屌...點解唔全裸出黎...收下福利都好..."

就享用左美股10秒...佢地就去沖涼...
咁我梗係快步入返房...
入到房...又聽到佢地在沖涼果陣又黎1Q....
:smile_45::smile_45::smile_45:...唯有帶EAR PIECE訓教....

過左一陣我就訓著左...正當我好夢正醇的時候...
我感覺到有人除我條褲....幫我做口活...(咳咳...)
原來S小姐的好攰係訓一訓一個鐘....
之後爬左起身搞我...佢一路幫我吹...深喉旦旦都做足....
另一隻手一路自慰緊....

而當時的我其實係眼訓到PK...:smile_42::smile_42::smile_42::smile_42:
心諗頭先一下搞完咪好...係都要咁樣....
但是口裡就不, 身體卻很誠實....我細老已經硬到飛起....
但我決定繼續扮訓...(打到黎度, 我先發現男女角色交換左...我俾人強姦呀...:smile_44::smile_44::smile_44

S小姐冇理到我有冇醒...入去完全冇難度...因為佢個妹妹根本冇干過....
佢不斷坐在上面...時而左右移動...時而成支不斷抽插...
佢本身唔識叫床...剩係識EMEM咁發出聲....
我一路扮訓...想睇下佢今晚到底做咩....大約抽插左幾十下...妹妹入面震一震...
佢已經到左一次...到左之後成個攤在我身上面....

黎個情況我冇得再扮訓...我攬住佢...細細聲問: 你唔係攰咩?
佢冇答我...相反下半身開始繼續左右移動....
把口不斷錫我上半身....我見佢黎完一次....仲想繼續...
我慢慢坐起身...想轉POST....佢一下推低我....
開始同我濕吻....
而下半身就繼續抽插...(身為男仔...其實不斷維持一個動作係好悶)...
但係S小姐不斷坐蓮...坐到十幾分鐘...佢又再抽搐一下...我都頂唔順射哂入去...

但我估唔到...中出完之後...佢唔係第一時間清潔或者休息...
而係...將我細老放出黎...繼續吹...
成件事就不斷用而復持到我出左第3次...

我開聲..."你都攰啦, 休息下啦..."
佢再錫多我一啖...之後成朝攬住我訓...(完事已經7點....:smile_42::smile_42::smile_42

身體就好似俾人抽空左咁...一路迷糊咁訓著....
訓到1點幾....S小姐仲訓緊...我已經起左身...
諗返今朝的野...愈黎愈多問號...
佢想夾我結婚?(危險期中出...), 俾鬼上身?俾人落藥?(落左冇可能返到屋企...應該俾人食左..)
愈諗...發現自己根本冇可能知道女仔諗咩...
就走去廚房煮早餐俾佢食....:smile_35:
作者: formanlo    時間: 2018-9-3 13:06

變左偵探小說咁。
作者: bentayga    時間: 2018-9-3 13:49

係咪出便畀人中出完驚有咗,返嚟夾你中出幾次,如果中招就入你數呢?
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2018-9-3 13:56

好多陰謀論....
作者: Poolmoon    時間: 2018-9-3 15:36

往事只能回r味?
作者: formanlo    時間: 2018-9-3 18:14

推測A先生一路同S有路,學之前有個師兄話個次同A先生去蒲中出左,返黎大戰三百回合,之後有左,跟住手尾野樓主埋單。估下咋。
作者: tony99880    時間: 2018-9-3 23:04

引用:
原帖由 formanlo 於 2018-9-3 06:14 PM 發表 查看引用來源
推測A先生一路同S有路,學之前有個師兄話個次同A先生去蒲中出左,返黎大戰三百回合,之後有左,跟住手尾野樓主埋單。估下咋。
合理推測 但唔係
件事之後發展,衣家諗返,我都r哂頭....
作者: tony99880    時間: 2018-9-3 23:06

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-9-3 01:56 PM 發表 查看引用來源
好多陰謀論....
師姐 女人心 海底針
當一個人有心計起上黎都幾恐怖
作者: tony99880    時間: 2018-9-5 00:34

前傳. (少甜)

簡單寫返我同S小姐點識...
其實話說有一日, A先生同前女友罵交之後去左LKF飲野...
咁飲飲下變左轉場拎TABLE...我放工收到WHATAPPS趕到去都成1點...
成班已經玩到HIGH HIGH到...同場有幾個不知名的女士...又係唔知邊個D朋友....
我本身唔係靚仔...4眼仔..CC文文(咳咳)...咁去到咪當識下朋友...順手睇下有冇死雞執下...

大家如果有去過LKF...基本上1點...大部份女士如果有返咁上下都俾人MARK左...
咁我冇辦法的情況底下...是但見到個冇仔埋身的女仔...坐埋去吹下水...
條女見我唔靚仔...就冇咩SHOW我...在度狂WHATAPPS....
玩玩下玩到3點...S小姐收工黎左...佢係唔知邊個D FRD...咁又係是但介紹就算....

其實AT POINT ZERO, 冇諗過果晚會識到人...果晚我冇抄過牌...跳過舞....只係想好簡單咁打下咀炮...(撩女仔)
玩到4點幾...A先生都半醉...夾左條女...諗住返去開餐...
D女都走得7788...都已經打算準備閃人....
突然成晚吹水少過十句的S小姐同佢朋友...爆左句...不如去你地度繼續玩...

我梗係冇所謂...(以為有女埋身...)A先生更加係醉到狂SAY YES...

咁返到6樓...D女就除哂鞋...吹水的吹水...飲酒的飲酒...
大家係咪以為會玩TRUTH OR DARE變SEX GAME或者話事PAIR變性愛PARTY....

點知玩唔夠15分鐘...A先生同條女打眼色就話攰...返左入房...
變成S小姐同佢朋友加我....3隻野玩...玩條鐵咩...3P好過啦...我心諗...:smile_45::smile_45::smile_45:
可惜, 現實同幻想一定有分別....:smile_42::smile_42::smile_42:
S小姐同佢朋友話"喂, 好攰, 可唔可以借你張床休息下..."
我實話OKAY GA....結果我做左廳長....佢地就訓我房....

訓到7-8點咁...發現自己手機冇電....打唔到機....連片都睇唔到....煙又食哂..
條線又放左在房....
糾結一陣...決定靜靜入房拎...其實就放左在我公司包度...

當我打算靜靜入房的時候...S小姐起身出黎去洗手間...
但係已經換左衫...換左我D衫:smile_42::smile_42::smile_42:
我心諗..."小姐...問都唔問咁多謝..."
不過就係換左我件衫....下身成對長腳...
小小透明的UNDEE....睇到哂成個PATPAT.....
上身就見到唔係好大...勉強見到凸左點咁....

我問佢...可唔可以拎我個袋出黎...
拎完之後....轉頭佢又去訓返...

大約到2點幾...佢同佢朋友都訓醒...(兩個都自動波換左我D衫...:smile_45
佢地醒左就話肚餓...咁我叫佢地等等...煮個面俾佢地食...佢地3點幾就離開了...
臨走時S小姐抄左我牌...話得閒CALL我...
結果就真係約我收工食飯...睇戲...之後出街2-3次...再飲左1-2次酒...
就有晚飲完黎左我度...就搞左一次...
因為S小姐的身材樣貌其實非我茶...
所以同佢做第一次時...我冇一個WOW的感覺....
所以第一次...只係好STANDARD咁搞左一次...

搞完果次...就問我可唔可以有時上黎訓...
我梗無所謂...就發展左日後的故事....

其實點解寫出黎...係因為我同S小姐的開始太無離頭....
我同佢搞果晚...真係連佢姓咩都未知...

可能係因為咁...所以在日後我會對佢的行為咁多不明白...

至於A先生...佢由於係因為同前女友嘈交而去飲酒...
之後因為唔開心而飲醉...飲醉左再做錯事...
做完錯事又再同女友嘈...之後又唔開心...繼續CYCLE X 100到分手...係地獄無限LOOP...:smile_38::smile_38::smile_38:
作者: tony99880    時間: 2018-9-5 00:34

前傳. (少甜)

簡單寫返我同S小姐點識...
其實話說有一日, A先生同前女友罵交之後去左LKF飲野...
咁飲飲下變左轉場拎TABLE...我放工收到WHATAPPS趕到去都成1點...
成班已經玩到HIGH HIGH到...同場有幾個不知名的女士...又係唔知邊個D朋友....
我本身唔係靚仔...4眼仔..CC文文(咳咳)...咁去到咪當識下朋友...順手睇下有冇死雞執下...

大家如果有去過LKF...基本上1點...大部份女士如果有返咁上下都俾人MARK左...
咁我冇辦法的情況底下...是但見到個冇仔埋身的女仔...坐埋去吹下水...
條女見我唔靚仔...就冇咩SHOW我...在度狂WHATAPPS....
玩玩下玩到3點...S小姐收工黎左...佢係唔知邊個D FRD...咁又係是但介紹就算....

其實AT POINT ZERO, 冇諗過果晚會識到人...果晚我冇抄過牌...跳過舞....只係想好簡單咁打下咀炮...(撩女仔)
玩到4點幾...A先生都半醉...夾左條女...諗住返去開餐...
D女都走得7788...都已經打算準備閃人....
突然成晚吹水少過十句的S小姐同佢朋友...爆左句...不如去你地度繼續玩...

我梗係冇所謂...(以為有女埋身...)A先生更加係醉到狂SAY YES...

咁返到6樓...D女就除哂鞋...吹水的吹水...飲酒的飲酒...
大家係咪以為會玩TRUTH OR DARE變SEX GAME或者話事PAIR變性愛PARTY....

點知玩唔夠15分鐘...A先生同條女打眼色就話攰...返左入房...
變成S小姐同佢朋友加我....3隻野玩...玩條鐵咩...3P好過啦...我心諗...:smile_45::smile_45::smile_45:
可惜, 現實同幻想一定有分別....:smile_42::smile_42::smile_42:
S小姐同佢朋友話"喂, 好攰, 可唔可以借你張床休息下..."
我實話OKAY GA....結果我做左廳長....佢地就訓我房....

訓到7-8點咁...發現自己手機冇電....打唔到機....連片都睇唔到....煙又食哂..
條線又放左在房....
糾結一陣...決定靜靜入房拎...其實就放左在我公司包度...

當我打算靜靜入房的時候...S小姐起身出黎去洗手間...
但係已經換左衫...換左我D衫:smile_42::smile_42::smile_42:
我心諗..."小姐...問都唔問咁多謝..."
不過就係換左我件衫....下身成對長腳...
小小透明的UNDEE....睇到哂成個PATPAT.....
上身就見到唔係好大...勉強見到凸左點咁....

我問佢...可唔可以拎我個袋出黎...
拎完之後....轉頭佢又去訓返...

大約到2點幾...佢同佢朋友都訓醒...(兩個都自動波換左我D衫...:smile_45
佢地醒左就話肚餓...咁我叫佢地等等...煮個面俾佢地食...佢地3點幾就離開了...
臨走時S小姐抄左我牌...話得閒CALL我...
結果就真係約我收工食飯...睇戲...之後出街2-3次...再飲左1-2次酒...
就有晚飲完黎左我度...就搞左一次...
因為S小姐的身材樣貌其實非我茶...
所以同佢做第一次時...我冇一個WOW的感覺....
所以第一次...只係好STANDARD咁搞左一次...

搞完果次...就問我可唔可以有時上黎訓...
我梗無所謂...就發展左日後的故事....

其實點解寫出黎...係因為我同S小姐的開始太無離頭....
我同佢搞果晚...真係連佢姓咩都未知...

可能係因為咁...所以在日後我會對佢的行為咁多不明白...

至於A先生...佢由於係因為同前女友嘈交而去飲酒...
之後因為唔開心而飲醉...飲醉左再做錯事...
做完錯事又再同女友嘈...之後又唔開心...繼續CYCLE X 100到分手...係地獄無限LOOP...:smile_38::smile_38::smile_38:
作者: 男joey    時間: 2018-9-6 04:25

作者: lostergundam    時間: 2018-9-6 11:46

幾好睇,請繼續分享,講多啲S
作者: esther=]    時間: 2018-9-6 18:01

作者: smilemarket    時間: 2018-9-6 18:34

支持下先,請繼續
作者: tony99880    時間: 2018-9-9 04:56

Ch4. 新玩法 (1)

話說上回講到我慘被人輪姦之後 腦海中仲留住8千幾個問號
至於我到今時今日有冇問。咳咳,大家明白,男人嘛。最叻就係失憶。

果次瘋狂模式之後,其實同s小姐好似冇事發生過咁...返工放工行街扑野 

S小姐,佢係個part time 跳舞老師同part time瑜珈教練。咁做得咁多運動類的part time...大家都明佢身材有返咁上下(冇波)

直到有一個星期四,我同佢都放假。屋企冇哂人,咁佢最鍾意就咁著條底褲在屋企行黎行去,睇下劇玩下手機咁。而我就例牌每次放假都會自己煮飯。

我煮咩相信大家唔想知。咁話數,果日咁啱淘寶集運又到,佢就半裸在廳咁拆戰利品。突然我聽到dd聲,初時冇理佢。之後聽到dd聲仲有唔同速度,仲聽到s小姐開始有d奇怪叫聲。
我8卦行出廳。心里屌左一聲:「頂,佢淘左4-5種玩具。之後每樣試緊玩」我記得有大細按摩棒,無線震旦,有線震旦等等。

佢一邊在廳「試」玩具,我就偷望左一陣,佢非常享受,一邊試唔同的制,一邊就摸下胸,了下lin lin。洗一洗對手,之後諗住一下就開戰啦嘛(未同s小姐玩過玩具,新鮮感)。結果我偷偷地行到一半果陣,s小姐話:「你煮飯先,我試緊佢地work ng work。」我個心即場涼左一下,心諗,pk囉,如果佢以後自己黎,我咪大獲。

佢若無奇事咁試哂所有玩具,之後塊面紅哂就走過黎食飯....
我的不安感愈黎愈大,唔通我真係由暖男變左住家素食男。.....

(因為今晚失眠,本身聽日打,打左一半先)
作者: formanlo    時間: 2018-9-9 23:49

哈哈哈,S有D神經質咁。
作者: tony99880    時間: 2018-9-13 12:58

Ch4 新玩法 (2)

由於細老黎排工作繁忙,又識到個女仔,日日發性感相俾我引我。話想試試玩下。我諗緊點樣將佢慢慢玩 都唔得閒update。

話說果日S小姐在廳試玩玩具,我就做煮飯暖男。大家其實可以幻想下個畫面,就係女的在廳自己黎緊,中間帶d呻吟聲。但男方就在度切菜。 

幾唔合理都好,我都聽佢講,乖乖死返入廚房煮飯。 
煮好哂飯的時候,佢都仲試玩緊。見到佢係m字腳,中間放住支按摩棒,不斷試緊唔同模式。個樣非常淘醉。
佢玩到咁上下,我就同佢講,食得飯啦。佢都乖乖地行過黎食飯。成塊面紅紅,眼神帶點迷離。
我地成餐飯其實就好正常咁食,完全當冇事發生過。
食完飯又係睇下電視,之後佢無啦啦話落公園仔坐陣。我冇問題啦,落公園仔可以燒下煙仔。但個重點係,佢居然就咁背心短褲真空出門口,仲要帶埋支按摩棒。一落到樓下公園仔,坐都未坐定佢就成個人飛黎我度,不斷錫我,挑逗我(即係類似痴女,攬哂我個頭係咁錫)。另一隻手就開左按摩棒震住自己妹妹。

我之前有叫過佢出街玩,但佢唔肯。估唔到幸福黎到咁突然。

佢主動拉我隻手去摸佢胸同攝落妹妹度。我不斷卒佢粒豆豆,佢想叫唔敢叫,所以係咁錫我。
成個場景好狂野,雖然係3點幾的公園仔,但係都間中有車經過。無可否認在公園搞好興奮,果次都係第一次在外面搞。但多少都有d驚。

佢面向我騎左在我面前,我左手間住背心不斷撩佢粒lin lin,右手不斷卒佢粒豆豆,而佢一邊享受,一邊按摩棒繼續震自己妹妹。我已經成手水,因為其實一開始已經係可以入的情況。慢慢佢在我耳邊講左句「入去啦,頂唔順」。我慢慢插左隻手指入去,開始在入面了d水出黎。中指插左入面,而手指公繼續卒佢豆豆。

只係插左幾下,佢已經成個身震哂。好快黎左一次。黎一刻的我唔會理咁多,等佢黎左一次,唔等佢平伏,馬上繼續入面扣,繼續卒佢粒豆豆。佢個身不斷扭黎扭去,手指甲慢慢插左入我背度。我起勢向入面扣,佢d水已經多到佢短褲都濕埋,好快又黎多次。

短時間黎左兩次,佢一早已經掉低左支按摩棒,成個人軟哂咁攬住我。在黎個時候,我繼續進攻,我將佢成個人放一邊,拉底我條褲,指一指。佢就慢慢訓底幫我吹;吹的同時我都唔會俾佢好過,隻右手繼續攝入屁股中間,不斷用中指在豆豆同埋外陰了黎了去。佢吹左大約5分鐘左右,佢都頂唔順,冇辦法繼續吹。只係識搵隻手,揸住我支兵器,之後不斷大叫。好快佢又到左,又黎左一次。佢剛剛又黎左次,我都以為佢要休息,但相反佢爬左上我身,直接放我細老入去。放入去第一下,我感覺到係冇咩水,可能黎左3次。但係佢都爽到呀左一聲。
佢自己在上面搖左幾下後,無啦啦講左一句:「bb,今晚我要最少黎6次。」

我當場 O左,雖然我本身的時間都唔短(咳咳),但要黎6次。咁咪要在公園仔搞成個鐘......大老呀,聽日仲要返工嫁(我返十半)。

下回先寫用咩計仔。
作者: himan06    時間: 2018-9-13 13:27

实係丨后幾皇啦
作者: 我係lok~~    時間: 2018-9-13 13:31

錯綜複雜既關係@@
作者: carrieyes929    時間: 2018-9-13 23:49

作者: tony99880    時間: 2018-9-16 23:37

Ch4 新玩法 (3)

今日打風...訓左成日...攰到爆...拿拿林打埋CH4先...

話說半夜在公園仔搞野時....S小姐俾左個每日任務我....
就係佢要黎6次...老實講...平時同佢搞野唔係冇試過黎6次....(佢黎6次...大約我的1-1.5Q左右)
只不過唔係次次得....

當佢在公園仔開始有黎個要求的時候....
果時基本上所有男仔都幾大就幾大...入左先講...
細老都一樣...有理冇理吉左入去先....
由於之前前戲時...佢已經黎左兩次...其實已經唔係好濕...但在S小姐有如雷神般的騎功下...
一時左右郁, 一時成支抽插....一時前後郁....

佢攻我...我都唔會俾佢好過....一隻手伸入佢背心...不斷夾佢LIN LIN...
佢的奶頭已經比一般時候更硬....之後在佢向下郁果陣...我都大大力向上抽插...
一邊不斷抽插...一邊濕吻...我清楚感覺到S小姐的妹妹入面...有一絲絲的變化....妹妹入面肌肉
有少少抽了一下...感覺到佢應該就快黎....
在黎一刻...我將佢件拉高....搵手指公將兩粒硬左的LIN LIN大力一按....
佢即係好似俾人按左開關咁...抽左幾下...高潮又多左一次...

佢攬住我不斷氣喘.....成身出哂汗....我當然唔會俾佢等...
我細老仲插左佢妹妹入面...見到黎個情況....我即刻抱住佢屁股....
大大力咁將佢個妹妹鋤落去....大大力咁插....

佢一邊呻吟...一邊氣喘....一邊叫..."唔好呀...我頂唔順..."
我聽到再鋤大力D....
睇得引版...你唔好同我講你係性愛新手...係GA我可以教你...只限女...HAHA
女仔剛黎左幾次...其實下面會冇咁多水...但相反...水會變得好"結"....
而妹妹由於充血會變得敏感....所以只要做的合適...會好快再黎....

當我由之前的溫柔做...變成暴力插...
S小姐已經忍唔到...呻吟聲愈黎愈大....由於朝早4點的公園仔...
我搏一搏啦...搏冇人見到...
交換位置....將佢放上去....將佢對腳打開....小腿放上膊頭....
係咁大大力插....插到咁上下...我FEEL到佢又想到...我就停落黎...
S小姐開始自己郁...用條腰不斷自己出入....自己抽插....

佢表情有小小迷離....想要想要咁....
我決定玩下野...將細老拔出....換成兩隻手指扣入去...手指公狂卒豆豆....
扣入去之後不斷手指郁....只係扣兩4-5下已經聽到明顯水聲....
再黎幾下...佢已經噴左少少水出黎....S小姐由我開始扣的時候...
已經張開口....但爽到叫唔到出聲...但係重點係...
佢仲未到....佢噴完水...我即刻插返入去...大大力再係咁插...
拉高佢件....細細力拉佢乳頭....
感覺到佢妹妹肌肉縮左兩下....我再加快...插多20-30下....佢到達高潮....我都完成任務....
又死左幾億細胞在佢身里面.....

完事後.....佢攬住我....不斷深呼吸...成個人軟哂....
在黎一刻...我摸一摸佢個頭...錫佢額頭一下....
拎張TISSUE幫佢清潔好....

佢話腳軟行唔到....咁我就揹住一個上下真空背心短褲的女仔....
手上面仲拎住支按摩棒....:smile_45::smile_45::smile_45:
就在我背隻度訓住....我慢慢行返屋企...
行到返去...佢已經訓著左....我將佢放返上床....
自己去露台....開左支酒...食支煙....呼....
作者: tony99880    時間: 2018-9-16 23:39

Ch4 新玩法 (3)

今日打風...訓左成日...攰到爆...拿拿林打埋CH4先...

話說半夜在公園仔搞野時....S小姐俾左個每日任務我....
就係佢要黎6次...老實講...平時同佢搞野唔係冇試過黎6次....(佢黎6次...大約我的1-1.5Q左右)
只不過唔係次次得....

當佢在公園仔開始有黎個要求的時候....
果時基本上所有男仔都幾大就幾大...入左先講...
細老都一樣...有理冇理吉左入去先....
由於之前前戲時...佢已經黎左兩次...其實已經唔係好濕...但在S小姐有如雷神般的騎功下...
一時左右郁, 一時成支抽插....一時前後郁....

佢攻我...我都唔會俾佢好過....一隻手伸入佢背心...不斷夾佢LIN LIN...
佢的奶頭已經比一般時候更硬....之後在佢向下郁果陣...我都大大力向上抽插...
一邊不斷抽插...一邊濕吻...我清楚感覺到S小姐的妹妹入面...有一絲絲的變化....妹妹入面肌肉
有少少抽了一下...感覺到佢應該就快黎....
在黎一刻...我將佢件拉高....搵手指公將兩粒硬左的LIN LIN大力一按....
佢即係好似俾人按左開關咁...抽左幾下...高潮又多左一次...

佢攬住我不斷氣喘.....成身出哂汗....我當然唔會俾佢等...
我細老仲插左佢妹妹入面...見到黎個情況....我即刻抱住佢屁股....
大大力咁將佢個妹妹鋤落去....大大力咁插....

佢一邊呻吟...一邊氣喘....一邊叫..."唔好呀...我頂唔順..."
我聽到再鋤大力D....
睇得引版...你唔好同我講你係性愛新手...係GA我可以教你...只限女...HAHA
女仔剛黎左幾次...其實下面會冇咁多水...但相反...水會變得好"結"....
而妹妹由於充血會變得敏感....所以只要做的合適...會好快再黎....

當我由之前的溫柔做...變成暴力插...
S小姐已經忍唔到...呻吟聲愈黎愈大....由於朝早4點的公園仔...
我搏一搏啦...搏冇人見到...
交換位置....將佢放上去....將佢對腳打開....小腿放上膊頭....
係咁大大力插....插到咁上下...我FEEL到佢又想到...我就停落黎...
S小姐開始自己郁...用條腰不斷自己出入....自己抽插....

佢表情有小小迷離....想要想要咁....
我決定玩下野...將細老拔出....換成兩隻手指扣入去...手指公狂卒豆豆....
扣入去之後不斷手指郁....只係扣兩4-5下已經聽到明顯水聲....
再黎幾下...佢已經噴左少少水出黎....S小姐由我開始扣的時候...
已經張開口....但爽到叫唔到出聲...但係重點係...
佢仲未到....佢噴完水...我即刻插返入去...大大力再係咁插...
拉高佢件....細細力拉佢乳頭....
感覺到佢妹妹肌肉縮左兩下....我再加快...插多20-30下....佢到達高潮....我都完成任務....
又死左幾億細胞在佢身里面.....

完事後.....佢攬住我....不斷深呼吸...成個人軟哂....
在黎一刻...我摸一摸佢個頭...錫佢額頭一下....
拎張TISSUE幫佢清潔好....

佢話腳軟行唔到....咁我就揹住一個上下真空背心短褲的女仔....
手上面仲拎住支按摩棒....:smile_45::smile_45::smile_45:
就在我背隻度訓住....我慢慢行返屋企...
行到返去...佢已經訓著左....我將佢放返上床....
自己去露台....開左支酒...食支煙....呼....

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)