188Channel

標題: 打風搞乜?! [打印本頁]

作者: 曾清純過    時間: 2018-9-15 23:42     標題: 打風搞乜?!

作者: degree06    時間: 2018-9-15 23:43

好好休息啦。好耐無見啦
作者: 曾清純過    時間: 2018-9-15 23:44

作者: degree06    時間: 2018-9-15 23:45

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 11:44 PM 發表 查看引用來源

師兄居然仲記得我😗😗😗
記得呀,做咩咁耐無上來呀
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-9-15 23:47

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 23:42 發表 查看引用來源
師妹我好耐冇上黎,連舊post 都搵唔番喇,可能都冇咩師兄記得我...

黎緊打風,大家又有咩搞?!

琴晚仲打緊#1風球果陣,就已經同bf 開左一次波..... 其實係我趁佢打機果陣...跪左係到含佢... 含到佢係咁嗌 "等陣!慢d..."

我就含慢左等佢打完盤機之後就俾佢直接趴係書枱後入黎左q....

之前病左好一陣子,已經好耐冇搞...
睇黎聽日全日都唔出得街...  ...
大家記性重好好,
點會忘記 cmiu您。
作者: 曾清純過    時間: 2018-9-15 23:50

作者: 曾清純過    時間: 2018-9-15 23:51

作者: degree06    時間: 2018-9-15 23:53

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 11:50 PM 發表 查看引用來源

之前好忙
瘋狂做野,旅行,出差,中間又病左幾次...咩時間都冇

同bf 都 啪少左。。
事業為重,啱既,但係忙時都偷閒啦。少啪左,男友冇投訴咩?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-9-15 23:55

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 23:51 發表 查看引用來源

係咪真嫁?唔好哄師妹丫😗😗
反而, cmiu您就萬人迷,
怕您會唔認大家呢。。。。:smile_40:
作者: 粗筆人    時間: 2018-9-15 23:58

作者: 烚熟仔    時間: 2018-9-16 00:04

點會唔記得你呀:smile_o06:
作者: 曾清純過    時間: 2018-9-16 00:10

作者: 曾清純過    時間: 2018-9-16 00:10

作者: 烚熟仔    時間: 2018-9-16 00:15

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-16 00:10 發表 查看引用來源

我都記得你😗😗😗
我記得你好似對上個post又係打風架喎
作者: 小吉123    時間: 2018-9-16 00:23

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 11:42 PM 發表 查看引用來源
師妹我好耐冇上黎,連舊post 都搵唔番喇,可能都冇咩師兄記得我...

琴晚仲打緊#1風球果陣,就已經同bf 開左一次波..... 其實係我趁佢打機果陣...跪左係到含佢... 含到佢係咁嗌 "等陣!慢d..."

我就含慢左等佢打完盤機之後就俾佢直接趴係書枱後入黎左q....

有興趣又點?
作者: 曾清純過    時間: 2018-9-16 00:36

作者: alexyclam    時間: 2018-9-16 00:40

我。。。完全冇印象添。。
作者: 烚熟仔    時間: 2018-9-16 00:46

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-16 00:36 發表 查看引用來源

哈哈,有出過打風post,不過應該好耐啦。

ching 果真記得師妹d post wo
好似提過又係病咗:smile_30:
作者: leana0314    時間: 2018-9-16 00:46

引用:
原帖由 曾清純過 於 2018-9-15 11:42 PM 發表 查看引用來源

應該直播!
作者: leana0314    時間: 2018-9-16 00:47

引用:

支持直播!
作者: studio4e    時間: 2018-9-16 00:47

記得師姐以前經常出post:smile_o05: :smile_o05:
作者: jackso0826    時間: 2018-9-16 01:27

點會唔記得你呀
作者: hank    時間: 2018-9-16 03:31

您嗰名咁有特色,記得您。
作者: 最強魔法師    時間: 2018-9-16 04:51

作者: imkrist    時間: 2018-9-16 11:52

引用:

‘ 兩口子都係會開下戰咁,到時再報告。。如果你地有興趣。。。 ’
你意思係...... 如果有興趣,可以一齊... 開戦?!🤣🤣🤣
作者: 笠水小西瓜    時間: 2018-9-16 16:00

好耐冇見了,之前都有追開你POST
作者: gs400v8i    時間: 2018-9-16 22:34

引用:

😍😍😍😍

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)