188Channel

標題: 想請教一下清邁 有咩玩 [打印本頁]

作者: kk7649    時間: 2018-10-3 00:20     標題: 想請教一下清邁 有咩玩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: farm1615    時間: 2018-10-3 02:17

唔好去清邁咪唔使諗,自己又冇計畫又要驚
作者: polarbearhk    時間: 2018-10-3 09:19

浴室好殘舊
Go go bar得一間好野
作者: BK4894    時間: 2018-10-3 21:23

一年去一趟清邁 ,我會選去大浴室 ,但設施比較殘舊 ,我比較喜歡去Sayuri Complex ,不過比較偏辟(所以下午去) ,舊年哪一件好好 ,上個月去就無什麼選擇 .晚上會經酒吧街去Celeb  Massage .酒吧街的的確食唔落 .去玩還是芭堤雅多選擇 ,曼谷太多人 .
作者: kk7649    時間: 2018-10-3 22:52

引用:
原帖由 BK4894 於 2018-10-3 09:23 PM 發表 查看引用來源
一年去一趟清邁 ,我會選去大浴室 ,但設施比較殘舊 ,我比較喜歡去Sayuri Complex ,不過比較偏辟(所以下午去) ,舊年哪一件好好 ,上個月去就無什麼選擇 .晚上會經酒吧街去Celeb  Massage .酒吧街的的確食唔落 .去玩還是芭堤雅多選擇 ,曼谷太多人 . ...
多謝指教。 
作者: 吳廣治    時間: 2018-10-5 04:42

舊城區有浴室
有中文招牌
有個員工識中文
作者: reddoor    時間: 2018-10-5 10:43

曼谷沖涼铺經理個個識講普通話。
作者: jjfun    時間: 2018-10-6 12:46

I like Celeb Massage the most, many HK men also go there.  1800B and 1400B.
作者: himan06    時間: 2018-10-15 13:17

引用:
原帖由 kk7649 於 2018-10-3 12:20 AM 發表 查看引用來源
20號 會去清邁玩幾日, 第一次去 自問英文普通 唔知點玩, 網上面話 V7 唔好 企街 唔好 KTV 又唔好去 go go bar 不如去沖涼, 我真係唔知點算好 真心求教
太空泛,咁你想玩边瓣吖?
作者: kk7649    時間: 2018-10-15 23:49

引用:
原帖由 himan06 於 2018-10-15 01:17 PM 發表 查看引用來源
太空泛,咁你想玩边瓣吖?
樣樣都想玩 有咩介紹?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)