188Channel

標題: 十年之愛是全奉獻 更新part 2 [打印本頁]

作者: little_princess    時間: 2018-11-4 07:13     標題: 十年之愛是全奉獻 更新part 2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 07:15

重新開帖因版主話要一次過完成。
我寫完了
下次開新貼再寫
作者: nikeikit    時間: 2018-11-4 07:49

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:15 AM 發表 查看引用來源
我寫完了
下次開新貼再寫
10後重有愛個種種感覺好難得,有時失去左先識珍惜
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 16:55

請問我可以點樣edit 個post ?
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 16:57

引用:
原帖由 nikeikit 於 2018-11-4 07:49 AM 發表 查看引用來源

10後重有愛個種種感覺好難得,有時失去左先識珍惜
係啊,我到今日都仲好愛主人。
有興趣可以睇返舊文。我2009年已經有寫我和HB(主人)的故事。
作者: devilxhk    時間: 2018-11-4 17:02

only can see the recent 1 year post
so sad
作者: alexyclam    時間: 2018-11-4 17:25

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

主人早前話想大力抽插小奴的小菊花(以前試 ...
十年。。真係一個好耐既時間同關係。。好好珍惜。。
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 17:25

引用:
原帖由 devilxhk 於 2018-11-4 05:02 PM 發表 查看引用來源
only can see the recent 1 year post
so sad
無得search...但你由引版最後個頁睇返轉頭就睇到
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 17:27

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-11-4 05:25 PM 發表 查看引用來源

十年。。真係一個好耐既時間同關係。。好好珍惜。。
我大學畢業未出來工作時就認識了HB(主人)。今年係相識十週年,但開始了大概9年左右
作者: nikeikit    時間: 2018-11-4 17:43

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 04:57 PM 發表 查看引用來源

係啊,我到今日都仲好愛主人。
有興趣可以睇返舊文。我2009年已經有寫我和HB(主人)的故事。
我記得,但斷斷續續,有d野已經忘記左
作者: alexyclam    時間: 2018-11-4 17:44

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 05:27 PM 發表 查看引用來源

我大學畢業未出來工作時就認識了HB(主人)。今年係相識十週年,但開始了大概9年左右
幾好丫。。享受其中就好呀。。好過一般既拍拖。。
作者: 無袖    時間: 2018-11-4 17:52

果時睇你最初個post,真係眨下眼就10年
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 17:59

我有段時間無寫
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 18:04

有些連我自己都忘記了。睇返先記得返
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 18:05

請問點轉返望上手機版
作者: INEED_YOU    時間: 2018-11-4 18:08

十年十年十年十年
so long
作者: 我係lok~~    時間: 2018-11-4 18:12

搵到個雙愛又夾既人 好難得
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 18:22

好耐無見你了。hello

HB對我同以前一樣,無多無少
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-4 18:37

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 06:22 PM 發表 查看引用來源
好耐無見你了。hello

HB對我同以前一樣,無多無少
好浪漫。可以keep 咁耐 。 你們中間見得密嗎 ? 成日傾計嗎?
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 19:01

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-4 06:37 PM 發表 查看引用來源

好浪漫。可以keep 咁耐 。 你們中間見得密嗎 ? 成日傾計嗎?
每日會what'sapp ...好多。
見面比以前少,所以好珍惜。
無停過關係
作者: 男joey    時間: 2018-11-4 19:02

作者: R.Gonzalez    時間: 2018-11-4 20:00

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:13 AM 發表 查看引用來源
今年係我同主人(舊文稱他為HB)相識10週年。今日見到主人,覺得他老了(其實他無大變,只係比以前瘦了些少,黑實了,多了幾根白頭髮),相信我在他眼中,我都一樣是老了,心裏覺得好感概。10年了,跟他有很多美好的時光,最近我細味當年所寫的日記,眼淚不自覺流下,原來我真係好愛主人,相信我呢一生都不會忘記他,我亦唔想忘記他,所以我把我們的親密感覺繼續紀錄下來。

難得主人跟你互相愛護著,要好好珍惜啊。
作者: bcm    時間: 2018-11-4 20:35

引用:

小公主, 你記唔記得我,b豬呀!以前響帖傾過下,舊人一定支持!
作者: Windy@90996662    時間: 2018-11-4 20:40

作者: little_princess    時間: 2018-11-4 20:53

引用:
原帖由 男joey 於 2018-11-4 07:02 PM 發表 查看引用來源
有愛的關係,會不會好辛苦?
會,我好多時都會夜晚咸
睇返舊日記又會咸
我好愛主人,只希望以後都可以係甘維持住
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 20:54

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-4 08:00 PM 發表 查看引用來源

難得主人跟你互相愛護著,要好好珍惜啊。
原來你仲活躍係呢版。你好嗎
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 20:55

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-4 08:35 PM 發表 查看引用來源

小公主, 你記唔記得我,b豬呀!以前響帖傾過下,舊人一定支持!
當然記得你,好羨慕你可以跟相愛又夾的伴侶一齊
可惜現在你唔出post
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 20:58

大家請推薦一下個post啦
係咪太長氣唔好睇?
我寫得詳細係為了自己記得,順便post埋
哈哈

其實仲有第二炮未寫
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 21:00

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-4 08:35 PM 發表 查看引用來源

我最近終於正式同HB試了肛交喇,原來唔難的
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 21:01

引用:
原帖由 Windy@90996662 於 2018-11-4 08:40 PM 發表 查看引用來源
點可以keep到10年,太利害!
:smile_24:可以一直keep落去
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-11-4 21:52

10年,似轉眼就過去,
但要維繫關係,又不是那麼容易。。。。

支持分享。
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-11-4 22:46

作者: little_princess    時間: 2018-11-4 22:54

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-11-4 09:52 PM 發表 查看引用來源
10年,似轉眼就過去,
但要維繫關係,又不是那麼容易。。。。

支持分享。
可能係我千世欠了他今世還
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 22:56

我一直有做cd rom
只係有一段時間無再寫
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-11-4 23:05

作者: lostergundam    時間: 2018-11-4 23:10

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 22:56 發表 查看引用來源
我一直有做cd rom
只係有一段時間無再寫
有d印象樓主出過post^^,等你再分享啊
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 23:16

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-4 11:05 PM 發表 查看引用來源

唔駛出文先俾人知你仲係度架,你睇人d文,回覆下,都可以架嘛,以前d人可能都好似你咁,read only,所以吹水群都唔似以前咁,一日三轉
無時間傾嘛
又費時甘多人pm 我
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 23:18

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-4 11:10 PM 發表 查看引用來源

有d印象樓主出過post^^,等你再分享啊
引版最舊個兩三版已經有我的作品
呢度d post 係咪10年就delete架
作者: little_princess    時間: 2018-11-4 23:32

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-4 10:46 PM 發表 查看引用來源
小公主好多年冇見啦~
你舊account 係咩名?圖圖媽?
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-4 23:43

咁你主人結婚未? 十年中 間好多事發生,你可以陪佢事年 好令人羨慕。
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-5 00:03

睇返你舊post 十年前 你主人係單身 ,你又同佢 一齊咁耐 ? 點解你們冇一齊做真正情侶呢? 
我覺得一個 男人肯同你咁玩十年, 一定有d感情吧 。
作者: R.Gonzalez    時間: 2018-11-5 00:35

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 08:54 PM 發表 查看引用來源

原來你仲活躍係呢版。你好嗎
只是CDRom間唔時睇下,稱不上活躍。
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 00:41

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-4 11:43 PM 發表 查看引用來源
咁你主人結婚未? 十年中 間好多事發生,你可以陪佢事年 好令人羨慕。
他大我11年。我當年差不多大學畢業就認識了他。到我搵到第一份工後我們才開始。從頭到尾直到現在,主人都係單身,無女友無老婆。好多年前他亦拒絕了我做他女友。我永遠只能做他的小奴,秘密情人。能夠跟他這樣一起,我已經心滿意足..我只需要他少少的寵愛便夠了
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 00:45

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-5 12:03 AM 發表 查看引用來源
睇返你舊post 十年前 你主人係單身 ,你又同佢 一齊咁耐 ? 點解你們冇一齊做真正情侶呢? 
我覺得一個 男人肯同你咁玩十年, 一定有d感情吧 。
係好多年前我問過他,我可否做他女朋友,他拒絕了。我初初認識他時他有講過唔要女友和太太。他到今天還是單身
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 00:46

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-5 12:35 AM 發表 查看引用來源

只是CDRom間唔時睇下,稱不上活躍。
多謝你我發親文章你都有出現
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-5 00:46

so enjoyable that you have a good master....and you are a good slave
作者: Newhorn    時間: 2018-11-5 00:46

作者: R.Gonzalez    時間: 2018-11-5 00:48

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源

多謝你我發親文章你都有出現
算得咩丫,有故事就分享出來啦。
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 00:55

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源
so enjoyable that you have a good master....and you are a good slave
He is Not a demanding master ... no harsh duties for me ... 主奴係少少情趣
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 00:56

引用:
原帖由 Newhorn 於 2018-11-5 12:46 AM 發表 查看引用來源
中爆後應該有第二Q,等待出post !
係有第二q 
我要慢慢寫,我寫得太詳細要好多時間
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 01:00

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-5 12:48 AM 發表 查看引用來源

算得咩丫,有故事就分享出來啦。
有係郊野公園做
有上我屋企做
他有車我去某山頂做
有上他屋企做
但當時無寫。現在寫都寫唔返太深入了。
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-5 01:17

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 12:55 AM 發表 查看引用來源

He is Not a demanding master ... no harsh duties for me ... 主奴係少少情趣
as long as there is consensus and mutual enjoyment then it is fine.
it is not easy to find a soulmate who can enjoy with you physically and spiritually
so far i met one girl who can fit with me both physically and spiritually!
most men are selfish and their affection would reduce after ejecting
luckily yours is not the same
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 01:47

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-5 01:17 AM 發表 查看引用來源

as long as there is consensus and mutual enjoyment then it is fine.
it is not easy to find a soulmate who can enjoy with you physically and spiritually
so far i met one girl who can fit with me b ...
This kind of relationship is built on trust. I always tell him that I can do anything he wants in sex, cos I know he must hv thought of the consequences (my safety, my feelings, etc) before asking me to do anything. I trust he will take care of me more than his own pleasure.

Master is so cool to me actually.. but this is his personality... he has been like this since day one. He gives me a kiss on forehead after ejecting usually .. I feel so sweet already 
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-11-5 03:04

作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-5 11:58

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 12:41 AM 發表 查看引用來源

他大我11年。我當年差不多大學畢業就認識了他。到我搵到第一份工後我們才開始。從頭到尾直到現在,主人都係單身,無女友無老婆。好多年前他亦拒絕了我做他女友。我永遠只能做他的小奴,秘密情人。能夠跟他這樣一起,我已經心滿意足..我只需要他少少的寵愛便夠了 ...
希望有一日你會感動到佢 。 
其實我 同 partner 一齊唔耐 ,但 我都想一直留係佢身邊 。 
作者: 水底默默的膠袋    時間: 2018-11-5 12:16

作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-5 13:15

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-5 12:16 PM 發表 查看引用來源

已經十年我覺得男方唔會的,所以女人要知時間唔等人,要諗下斬纜了
睇下樓主有另一半未。 
但有時 愛都唔一定要 一齊 , 等到男講一句感謝說話其實已經夠
作者: bcm    時間: 2018-11-5 17:11

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 08:55 PM 發表 查看引用來源

當然記得你,好羨慕你可以跟相愛又夾的伴侶一齊
可惜現在你唔出post
唔會,發生左d不愉快事,封左筆。
作者: bcm    時間: 2018-11-5 17:12

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 09:00 PM 發表 查看引用來源

我最近終於正式同HB試了肛交喇,原來唔難的
其實係一d都唔難,又唔污穢,識清潔識體位會番唔到轉頭
作者: gum717    時間: 2018-11-5 18:28

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-4 07:15 AM 發表 查看引用來源
我寫完了
下次開新貼再寫
好長情
十卜....妳好似好耐無出現:smile_47:
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:32

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-5 05:11 PM 發表 查看引用來源

唔會,發生左d不愉快事,封左筆。
下?咩事啊?唔寫好可惜。當年我鍾意睇你寫的文
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:33

引用:
原帖由 bcm 於 2018-11-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

其實係一d都唔難,又唔污穢,識清潔識體位會番唔到轉頭
清潔我學識了,真係好乾淨
咩體位好?我地狗仔咋
作者: SexDevil    時間: 2018-11-5 18:33

嘩, 小公主都出返post, 當然要支持啦, 我一定記得你, 希望你都記得我啦
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:35

引用:
原帖由 水底默默的膠袋 於 2018-11-5 12:16 PM 發表 查看引用來源

已經十年我覺得男方唔會的,所以女人要知時間唔等人,要諗下斬纜了
係啊,我無能力改變他。
我地永遠最多都係好似現在甘

或者我遲d開文章講下
作者: SexDevil    時間: 2018-11-5 18:36

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 06:33 PM 發表 查看引用來源

清潔我學識了,真係好乾淨
咩體位好?我地狗仔咋
我初初玩後門都係用狗仔, 嗰時係同奴S玩, 佢本身都唔太享受, 到聽左B豬講話用男上後奴S就愛上左肛交
後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:37

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-5 01:15 PM 發表 查看引用來源

睇下樓主有另一半未。 
但有時 愛都唔一定要 一齊 , 等到男講一句感謝說話其實已經夠
他唔會對我講感謝。他好cool的。
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:41

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:33 PM 發表 查看引用來源
嘩, 小公主都出返post, 當然要支持啦, 我一定記得你, 希望你都記得我啦
記得,我寫的文章對你來說是小兒科。我睇你的故事好high ...你的經歷好正。

不過我接受唔到甘extreme 
我話過主人鍾意點我都接受
但我主人唔extreme
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:45

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

我初初玩後門都係用狗仔, 嗰時係同奴S玩, 佢本身都唔太享受, 到聽左B豬講話用男上後奴S就愛上左肛交
後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮 ...
不過主人最鍾意狗仔式。應該唔會改了
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 18:51

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 06:36 PM 發表 查看引用來源

後來咩體位肛交都玩到, 仲可以大大力爆插, 有時仲會有高潮 ...
我第二次比主人入,已經可以大力插喇
作者: SexDevil    時間: 2018-11-5 19:27

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 06:51 PM 發表 查看引用來源

我第二次比主人入,已經可以大力插喇
其實肛交要享受,一定要女方好放鬆,而放鬆的其中一個條件是要信任對方。放鬆到的話其實係可以大大力咁插,仲可以塞得入比較粗既假狗。
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 20:47

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-5 07:27 PM 發表 查看引用來源

其實肛交要享受,一定要女方好放鬆,而放鬆的其中一個條件是要信任對方。放鬆到的話其實係可以大大力咁插,仲可以塞得入比較粗既假狗。
係啊,完全好輕而就入到
而且好似插前面甘大大力插
完全無痛過
可能我天生可以玩呢樣嘢
作者: little_princess    時間: 2018-11-5 21:41

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-5 01:15 PM 發表 查看引用來源

睇下樓主有另一半未。 
愛唔需要係埋一齊,但有時候覺得好痛苦。我只可以發下白日夢,幻想下同他一起會係點。十年了,我知道我永遠唔會得到他。

我早兩日問他點解唔要女友老婆,他只答我:「why not?!」。我問你唔想有人錫你咩,他答我:「no also ok」。我隱隱作痛,其實他都一樣唔需要我的愛,他唔肯同我講呢類問題,會話busy 就唔再回覆。10年裡面我問過幾次,都係甘上下反應。其實我唔知道他心裡面係咩想法
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-5 23:57

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 01:47 AM 發表 查看引用來源

This kind of relationship is built on trust. I always tell him that I can do anything he wants in sex, cos I know he must hv thought of the consequences (my safety, my feelings, etc) before asking ...
so great that you both care each other's feeling so much!
not easy to find a soulmate like this
so actually is it possible for you both develop into formal gf/bf or even get married?
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 00:54

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-5 11:57 PM 發表 查看引用來源

so great that you both care each other's feeling so much!
not easy to find a soulmate like this
so actually is it possible for you both develop into formal gf/bf or even get married?
Many years ago I requested to be his girlfriend, but he rejected me. He said he doesn't want gf/wife. I donno the reason behind. Up to now he is still single. We will never have a formal relationship in the future. This is all I can have in the past , present  and future. And I hv no right to ask for more now. I just hope I can have him like this forever. 
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-6 01:47

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 12:54 AM 發表 查看引用來源

Many years ago I requested to be his girlfriend, but he rejected me. He said he doesn't want gf/wife. I donno the reason behind. Up to now he is still single. We will never have a formal relations ...
I see. There must be some reasons behind however as long as you are okay with the current status then it is fine and no need force him to make decision or explain.

btw may i ask how old you are ? i think we should be of similar age. I am 30 now.
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 03:50

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-6 01:47 AM 發表 查看引用來源

I see. There must be some reasons behind however as long as you are okay with the current status then it is fine and no need force him to make decision or explain.

btw may i ask how old you are  ...
I m older than you. I m in my early 30s now. I m no longer as young and as beautiful as I was. Time can tell on my face.

Although knowing the reason behind doesn't help to improve the relationship anymore , I m still so curious to know. Or maybe there is no reason. He just loves me generally but not deep enough to break his rules. Indeed He has never confessed that he loves me. I trust my feelings that he loves me only. 
作者: SexDevil    時間: 2018-11-6 03:57

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 08:47 PM 發表 查看引用來源

係啊,完全好輕而就入到
而且好似插前面甘大大力插
完全無痛過
可能我天生可以玩呢樣嘢
天生可以係冇錯, 不過要有你信得過既人先得
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 04:07

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-6 03:57 AM 發表 查看引用來源

天生可以係冇錯, 不過要有你信得過既人先得
咩training 都無,就係插條串珠一陣先真做。有ky....其實用ky 就唔會痛啦。

我信HB ...他要咩我都比(他唔會要求fisting 3p掛,哈哈)
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 07:50

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-5 09:41 PM 發表 查看引用來源

愛唔需要係埋一齊,但有時候覺得好痛苦。我只可以發下白日夢,幻想下同他一起會係點。十年了,我知道我永遠唔會得到他。

我早兩日問他點解唔要女友老婆,他只答我:「why not?!」。我問你唔想有人錫你咩,他答我:「no also ok」。我隱隱作痛,其實他都一樣唔需要我的愛,他唔肯同我講呢類問題,會話busy 就唔再回覆。10年裡面我問過幾次,都係甘上下反應。其實我唔知道他心裡面係咩想法 ...
你都要為自己打算下 。 女人青春有限 。
你有冇試過失幾日唔搵佢 ? 
平時你主動搵佢嗎 ? 
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-6 07:52

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 03:50 AM 發表 查看引用來源

I m older than you. I m in my early 30s now. I m no longer as young and as beautiful as I was. Time can tell on my face.

Although knowing the reason behind doesn't help to improve the relations ...
For your information, this health food (not medicine) can help create collagen in the skin
http://lj.hkej.com/lj2017/blog/a ... A%E4%B9%8B%E9%81%93
I take this health food every day and it is not expensive

I believe that having a mature mind full of knowledge, wisdom and experience contribute to the beauty instead of the appearance. Most of my ex-gf and partners are elder than me and i love chatting with them and listen to their life experience. I had three partners who were elder than me for around 15 years. They are more relaxing to the relationship and wont demand much and enjoy 隨緣's feeling more.

Time will tell you the answer. If you will tell you, he will tell you. Men sometimes would confess/admit suddenly when the 當下 mood is right.
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 08:29

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 07:50 AM 發表 查看引用來源

平時你主動搵佢嗎 ? 
不用擔心我。我自己已經有打算了。
I will not request more...treasure of what I hv from him 
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 08:46

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-6 07:52 AM 發表 查看引用來源

For your information, this health food (not medicine) can help create collagen in the skin
http://lj.hkej.com/lj2017/blog/a ... E5%9F%B9%EF%BC%9A%E ...
I also think you sound like older than 30 and I think you understand men well. Yes sometime he is sweet, and sometime he is cold as usual. When he is in the mood he would talk more, but still there is bottomline that he would not discuss. 

Throughout the 10 years, he occasionally admits he loves me (but not saying it out directly)
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 08:50

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 07:50 AM 發表 查看引用來源

平時你主動搵佢嗎 ? 
he is cool to me since day one ... usually it is me who buzz around him. He is a very busy person indeed
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 08:55

引用:
原帖由 fortuneteller18 於 2018-11-6 07:52 AM 發表 查看引用來源

http://lj.hkej.com/lj2017/blog/a ... E5%9F%B9%EF%BC%9A%E ...
Are u talking about 花膠?
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 09:29

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:29 AM 發表 查看引用來源

不用擔心我。我自己已經有打算了。
I will not request more...treasure of what I hv from him 
一齊開心咪可以 。 
珍惜一齊既時間 。
你改變唔到佢 ,就盡力去接受同愛佢吧 。
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 10:22

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 09:29 AM 發表 查看引用來源

一齊開心咪可以 。 
珍惜一齊既時間 。
你改變唔到佢 ,就盡力去接受同愛佢吧 。
係啊,我對他無任何要求,只希望每日可以聯絡他,耐唔耐見下他,他分少少愛比我就好滿足了。

我應該無試過失蹤幾日,我估如果我不見了,他應該不會搵我。我未試幾日搵唔到他,就算他去旅行或出trip我地都可以what's app

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係唔講嘢。HB 無鬧過我的。

HB 唔係好講野架,我講他答,我唔講就可能靜晒...好似他過去有無女友,有幾多女友他都無講過比我知。他的喜好各樣都係我自己觀察返來。

每次我地見完面分開,他都會回頭望住我走直到見唔到我,我只會回望他一兩下,因為我會流眼淚。他唔鍾意我咸架...
作者: R.Gonzalez    時間: 2018-11-6 11:27

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:22 AM 發表 查看引用來源

係啊,我對他無任何要求,只希望每日可以聯絡他,耐唔耐見下他,他分少少愛比我就好滿足了。

我應該無試過失蹤幾日,我估如果我不見了,他應該不會搵我。我未試幾日搵唔到他,就算他去旅行或出trip我地都可以what's app

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係 ...
唔好響HB面前(或不遠背後)喊咁多喇。記得保養自己身體,仲有好多人愛護你啊。
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 11:47

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 10:22 AM 發表 查看引用來源

我地10年都無吵過一次交的。遇到他唔想講的話題話最多唔答我,而我好驚他,他輕輕嘆一口氣我已經唔敢出聲。有時候我忍唔住流眼淚,他都唔會講,只係輕輕錫下我額頭。都係 ...
其實十年佢都習慣左你的模式,可能大家又未有咩理由去改變而家個關係,咪 keep 住咁先 ,反正你又冇咩要求。
男人覺得都一齊緊,開心咪可以,但女人又睇名份緊要。
聽你講,其實睇到佢都唔係完全冇反應。
我之前聽到朋友講 , 佢同個女人一齊都九年十年 , 女的一直等個男人比名份佢 ,無奈個男人有頭家 ,唔會放手, 最後個女人放棄左,同左另一個男人結婚。
男人好衰, 你對佢好佢唔會珍惜,到走左先來後悔。
不過你都同佢講過幾次,要做的都做過晒,等到咪等 ,等唔到而又有另一個更好的,跳船吧 ,無謂虐待自己。
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 13:09

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2018-11-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

唔好響HB面前(或不遠背後)喊咁多喇。記得保養自己身體,仲有好多人愛護你啊。
點解啊?男人唔鍾意?

我忍唔住咸,但我知他會唔鍾意,都唔想他知,所以我上次無回頭,我what's app告訴他,我怕自己會咸
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 13:16

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 11:47 AM 發表 查看引用來源

其實十年佢都習慣左你的模式,可能大家又未有咩理由去改變而家個關係,咪 keep 住咁先 ,反正你又冇咩要求。
男人覺得都一齊緊,開心咪可以,但女人又睇名份緊要。
聽你講,其實睇到佢都唔係完全冇反應。
我之前聽到朋友講 , 佢同個女人一齊都九年十年 , 女的一直等個男人比名份佢 ,無奈個男人有頭家 ,唔會放手, 最後個女人放棄左,同左另一個男人結婚。
男人好衰, 你對佢好佢唔會珍惜, ...
我同你朋友一樣。我自己已經有家庭了。他依然係單身,所以我無資格去要他更愛我。可以永遠好像現在甘已經很好了。

我只問了他一次,他拒絕了我,我唯有接受其他人。人就好奇怪,好多人為妳付出,但自己偏偏喜歡一個對自己冷漠的人(他唔係唔愛我,性格係甘)

所以我好痛苦。
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 14:00

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

我同你朋友一樣。我自己已經有家庭了。他依然係單身,所以我無資格去要他更愛我。可以永遠好像現在甘已經很好了。

我只問了他一次,他拒絕了我,我唯有接受其他人。人就好奇怪,好多人為妳付出,但自己偏偏喜歡一個對自己冷漠的人(他唔係唔愛我,性格係甘)

所以我好痛苦。 ...
咁唔通你會放棄而家既野同佢一齊咩 ? 
其實你同正室唔分開 , 你同主人講咩都係假 。
你有家室,做咩要玩咁大呢 ? 
咁 keep 返而家咁已經好好 , 起碼你正室冇發現,你又可以留係佢身邊。
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 14:25

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:16 PM 發表 查看引用來源

所以我好痛苦。 ...
咁其實佢已經對你好好, 唔通你想佢都唔冷靜同你講愛你之後大家著草咩,你同佢講你玩第二個唔通佢有權留你咩?
佢只是你朋友,不過比朋友做多左d野。睇開 d . 唔好諗咁多啦 。 大家開心咪可以 。
作者: SexDevil    時間: 2018-11-6 14:44

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 04:07 AM 發表 查看引用來源

咩training 都無,就係插條串珠一陣先真做。有ky....其實用ky 就唔會痛啦。

我信HB ...他要咩我都比(他唔會要求fisting 3p掛,哈哈)
就算佢要求你都會比佢架,奴最開心係用自己既身體去滿足主人
作者: R.Gonzalez    時間: 2018-11-6 15:18

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 01:09 PM 發表 查看引用來源

點解啊?男人唔鍾意?

我忍唔住咸,但我知他會唔鍾意,都唔想他知,所以我上次無回頭,我what's app告訴他,我怕自己會咸
蘇永康有云:男人不該讓女人流淚。
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 17:17

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 02:00 PM 發表 查看引用來源

咁唔通你會放棄而家既野同佢一齊咩 ? 
其實你同正室唔分開 , 你同主人講咩都係假 。
你有家室,做咩要玩咁大呢 ? 
咁 keep 返而家咁已經好好 , 起碼你正室冇發現,你又可以留係佢身邊。 ...
係,我同他講,有他少少的愛已滿足。希望永遠可以咁樣
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 17:18

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2018-11-6 02:25 PM 發表 查看引用來源

咁其實佢已經對你好好, 唔通你想佢都唔冷靜同你講愛你之後大家著草咩,你同佢講你玩第二個唔通佢有權留你咩?
佢只是你朋友,不過比朋友做多左d野。睇開 d . 唔好諗咁多啦 。 大家開心咪可以 。 ...
我無怪他,一直以來我都話主人對我好好
作者: crazyjulysunny    時間: 2018-11-6 18:12

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 05:18 PM 發表 查看引用來源

我無怪他,一直以來我都話主人對我好好
咁就唔好喊啦。諗多d 同佢開心 野。
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-6 18:42

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:46 AM 發表 查看引用來源

I also think you sound like older than 30 and I think you understand men well. Yes sometime he is sweet, and sometime he is cold as usual. When he is in the mood he would talk more, but still ther ...
my spiritual age is much older than my physical age, haha
I know men as well, because i would discuss relationship stuff with my male buddies, also after learning fortune telling, one would find that the stories line happen every day are similar actually, just happen on different people, place and time.
In the current life you have special connection with him, probably because you both know each other in the previous life and you both encounter in the current life again.
作者: fortuneteller18    時間: 2018-11-6 18:44

引用:
原帖由 little_princess 於 2018-11-6 08:55 AM 發表 查看引用來源

Are u talking about 花膠?
no ar, not 花膠i mean this health food called alpha lipoic acid
https://www.google.com.hk/search ... grc=ANTCQsuo72jnVM:
作者: little_princess    時間: 2018-11-6 22:38

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-6 02:44 PM 發表 查看引用來源

就算佢要求你都會比佢架,奴最開心係用自己既身體去滿足主人
係啊,我同主人講我是主人的涉慾工具,我的工作是滿足主人所有的性要求。主人聽了好開心。

不過我唔知做唔做到哈哈 fisting 3p都好似好難接受,我主人應該對呢d無興趣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)