188Channel

標題: 離婚之後,被不停在口爆同顏射 [打印本頁]

作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 00:31     標題: 離婚之後,被不停在口爆同顏射

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chris4296    時間: 2018-11-13 00:34

O M G ! How come ?
作者: Kenji    時間: 2018-11-13 00:35

作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 00:36

引用:
原帖由 chris4296 於 2018-11-13 12:34 AM 發表 查看引用來源
O M G ! How come ?
omg for what sin?
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 00:37

引用:
原帖由 Kenji 於 2018-11-13 12:35 AM 發表 查看引用來源
支持你呀! 好多女人和老婆都唔比顏射架!
我知,仲話唔想含ma
作者: SexDevil    時間: 2018-11-13 00:47

可能婚姻生活唔舒適合上你, 可能你而家每晚幫唔同男人口爆, 比佢地頻射, 或者比佢地扑埋你過得仲開心, 賤唔賤有乜所謂, , 有啲女人就係享受自己咁賤, 賤得黎自己開心, 總好過唔開心咁停留喺婚姻上
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 00:48

引用:
原帖由 SexDevil 於 2018-11-13 12:47 AM 發表 查看引用來源
可能婚姻生活唔舒適合上你, 可能你而家每晚幫唔同男人口爆, 比佢地頻射, 或者比佢地扑埋你過得仲開心, 賤唔賤有乜所謂, , 有啲女人就係享受自己咁賤, 賤得黎自己開心, 總好過唔開心咁停留喺婚姻上 ...
作為男人你接受到?
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 00:54

前夫接受到同你一齊3p或更多p嗎?
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 00:57

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-11-13 12:54 AM 發表 查看引用來源
前夫接受到同你一齊3p或更多p嗎?
佢唔知我既野架
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 01:02

如果比佢知少少你想多p,佢又接受到,又有得參與的話,就可以光明正大地玩?
作者: adamsmith1723    時間: 2018-11-13 01:03

如果樓主認同食色性也這句說話,轉個角度睇,你不過係喜愛食嘢。只要無犯法,又唔影響其他人,其實無必要有墜落感或罪疚感。
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:03

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-11-13 01:02 AM 發表 查看引用來源
如果比佢知少少你想多p,佢又接受到,又有得參與的話,就可以光明正大地玩?
佢唔會,佢好保守
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:04

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2018-11-13 01:03 AM 發表 查看引用來源
如果樓主認同食色性也這句說話,轉個角度睇,你不過係喜愛食嘢。只要無犯法,又唔影響其他人,其實無必要有墜落感或罪疚感。
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 01:09

只能說呢樣都係性格不合的一部份。一個中意餐餐出街食,中日韓西泰越土耳奇餐,餐餐不同餐餐新奇。另一個話出街吃唔健康多味精,堅持餐餐自己煮。講唔到誰對誰錯既,只怪之前大家不夠了解對方,接受不了。
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:12

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-11-13 01:09 AM 發表 查看引用來源
只能說呢樣都係性格不合的一部份。一個中意餐餐出街食,中日韓西泰越土耳奇餐,餐餐不同餐餐新奇。另一個話出街吃唔健康多味精,堅持餐餐自己煮。講唔到誰對誰錯既,只怪之前大家不夠了解對方,接受不了。 ...
你講得岩
作者: brotheron    時間: 2018-11-13 01:17

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

作為男人你接受到?
接受到
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:19

引用:
原帖由 brotheron 於 2018-11-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

接受到
係米架?
作者: Ricky869    時間: 2018-11-13 01:25

如果你前夫保守佢肯比你係夜場工作?
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:26

引用:
原帖由 Ricky869 於 2018-11-13 01:25 AM 發表 查看引用來源
如果你前夫保守佢肯比你係夜場工作?
佢識我時已經做夜場架
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 01:30

我都接受到,我唔一定要次次參與,但每次都一定要比我知,接受到但有底線。

佢識我時已經做夜場架
我應該話佢天真嗎??
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:32

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-11-13 01:30 AM 發表 查看引用來源
我都接受到,我唔一定要次次參與,但每次都一定要比我知,接受到但有底線。

佢識我時已經做夜場架
我應該話佢天真嗎??
佢知我有比人抽水,但唔知實際情況
作者: ttt8891    時間: 2018-11-13 01:35

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
因為自己任性,終於要付出代價和自己男人離婚了。

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
最緊要知道自己係咩人,做咩都唔緊要.
同埋唔夾既話咪放開
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:39

引用:
原帖由 ttt8891 於 2018-11-13 01:35 AM 發表 查看引用來源

最緊要知道自己係咩人,做咩都唔緊要.
同埋唔夾既話咪放開
冇辦法,我自己都成日講大話
作者: ttt8891    時間: 2018-11-13 01:41

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:39 AM 發表 查看引用來源

冇辦法,我自己都成日講大話
咁你自己點諗先, 你享唔享受比人搞先
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:43

引用:
原帖由 ttt8891 於 2018-11-13 01:41 AM 發表 查看引用來源

咁你自己點諗先, 你享唔享受比人搞先
習慣了
作者: ttt8891    時間: 2018-11-13 01:51

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:43 AM 發表 查看引用來源

習慣了
咁其實你唔係鐘意比人搞,我講錯.
你已經當左呢個程序係你工作既一部份.
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 01:55

引用:
原帖由 ttt8891 於 2018-11-13 01:51 AM 發表 查看引用來源

咁其實你唔係鐘意比人搞,我講錯.
你已經當左呢個程序係你工作既一部份.
可能掛
作者: himan06    時間: 2018-11-13 01:57

又係角色调換。
作者: ttt8891    時間: 2018-11-13 02:00

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:55 AM 發表 查看引用來源

可能掛
咁好難改既,又或者你真係想比人射.淫底
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 02:01

引用:
原帖由 himan06 於 2018-11-13 01:57 AM 發表 查看引用來源
又係角色调換。
咩?唔明
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 02:02

引用:
原帖由 ttt8891 於 2018-11-13 02:00 AM 發表 查看引用來源

咁好難改既,又或者你真係想比人射.淫底
哦...
作者: ArmorTecLover    時間: 2018-11-13 02:09

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 02:02 AM 發表 查看引用來源

哦...
真係淫底既話,又會(曾經)嫁俾一個保守派?
作者: askl222    時間: 2018-11-13 02:11

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
😍😍😘😘愛死妳!
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 02:12

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2018-11-13 02:09 AM 發表 查看引用來源

真係淫底既話,又會(曾經)嫁俾一個保守派?
想從良
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 02:21

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 02:12 AM 發表 查看引用來源

想從良
但又覺得太悶.....
作者: kisshing    時間: 2018-11-13 02:25

可以睇下心理醫生
作者: kalvin23    時間: 2018-11-13 03:25

Take care
作者: 油站變態的頭    時間: 2018-11-13 05:01

作者: I-love-you    時間: 2018-11-13 05:22

最緊要同最重要嘅係,你自己接唔接受到,而且,離婚已成定局嘅話,你以後可以無後顧之憂咁去玩,或者係去enjoy你嘅生活。
作者: cc19880910    時間: 2018-11-13 07:31

引用:
原帖由 b2rd 於 2018-11-13 01:30 AM 發表 查看引用來源

佢識我時已經做夜場架
我應該話佢天真嗎??
我都接受到
作者: c_for_car    時間: 2018-11-13 07:51

我都唔知講咩好 也許這樣的生活先適合你 
作者: Iamamen    時間: 2018-11-13 08:52

引用:

看過一部電影,女主角因爲老公離開了,心理有問題,之後不停找其他人做愛,差不多找身邊每個男人做愛,你的情況有一點似。
作者: bentayga    時間: 2018-11-13 09:14

又夠鐘食藥嘞!
作者: allen214    時間: 2018-11-13 09:28

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 02:12 AM 發表 查看引用來源

想從良
都係要努力維繫
作者: icescorpio    時間: 2018-11-13 10:02

作者: brotheron    時間: 2018-11-13 10:33

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

係米架?
但要同我分享lol
作者: 假如大臂彎    時間: 2018-11-13 10:42

作者: legacyb4    時間: 2018-11-13 10:52

之前加過你做好友,可能你已經忘記,也見過你的相片,我相信你之夫比我更加清楚你,如果婚後他才接受不了你的生活方式,我相信這個只是借口,做人做事也應該有底線,喜歡性愛沒有罪,就算是比人中出,但不能認識對方不能半天就比人中出,這是對自己和愛你的人一個交代,萬一有了病如何處理?安全性愛更加重要,希望你能重新出發,加油💪🏻
作者: 卜卜星    時間: 2018-11-13 11:17

结婚都唔收敛下。。。一早就唔好结啦。。
都无话贱唔贱的。。你身体系呃唔到人的。
作者: chan9898    時間: 2018-11-13 11:38

就係好多女仔以為俾男人口爆同顏射就係淫,所以好多都唔願意做.
如果個個女仔都咁做,重點會咁多男人出去玩~~~
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 11:47

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 11:38 AM 發表 查看引用來源
就係好多女仔以為俾男人口爆同顏射就係淫,所以好多都唔願意做.
agreee
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 12:12

引用:
原帖由 假如大臂彎 於 2018-11-13 10:42 AM 發表 查看引用來源

所以愛一個人,其實真係要去了解佢嘅一切。明知自己個老婆嘅工作地方會畀人抽水,咁抽水抽到咩程度呀?佢有冇關心過?佢有冇盡佢最大嘅能力去了解一下。 咁當然,如果你唔想畀佢知,唔想畀佢了解,都冇計 ...
:smile_o14:
作者: chan9898    時間: 2018-11-13 12:29

男人出去玩就花花公子,逢場作興。
女人出去玩就話淫蕩。
我就覺得好唔公平,妳都係做返自己鐘意嘅野,做返自己。
作者: allen214    時間: 2018-11-13 12:33

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 11:38 AM 發表 查看引用來源
其實大家既口味唔同
作者: steventn    時間: 2018-11-13 12:34

引用:

認同
本人也是一個例子 女友會口交但係教佢又怕羞 唔教佢又唔識 同佢睇四仔又話唔會 真係想試下俾人吹爆係點😭😭😭
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 12:37

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 12:29 PM 發表 查看引用來源
女人出去玩就話淫蕩。
agree
作者: b2rd    時間: 2018-11-13 14:58

好奇一下,你既同事會不會好似你咁好易被陌生人捉去口爆顏射?
作者: simonlam1987    時間: 2018-11-13 15:15

引用:

反而好奇點解會想開始
係有需要定心理?
作者: simonlam1987    時間: 2018-11-13 15:20

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2018-11-13 01:03 AM 發表 查看引用來源
但問題係影響其他人,如果冇結婚 仲可以講得通
但有結已經講唔通
唔係話對E件事上對與錯的問題,而係你承諾後冇做到的問題
作者: simonlam1987    時間: 2018-11-13 15:23

引用:
原帖由 cc19880910 於 2018-11-13 07:31 AM 發表 查看引用來源

我都接受到
原來都幾多人接受到!!!!!!!  真係???
作者: simonlam1987    時間: 2018-11-13 15:24

引用:
一半一半吧
當然好多女性係怕俾人誤會
但另一半應該係真係唔喜歡
作者: simonlam1987    時間: 2018-11-13 15:26

引用:
原帖由 chan9898 於 2018-11-13 12:29 PM 發表 查看引用來源
女人出去玩就話淫蕩。
我都覺得唔公平 ,但男真係易接受到D
anyway 最大問題唔係出去玩 係結左婚JI
作者: zambo    時間: 2018-11-13 15:43

作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 15:48

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2018-11-13 03:26 PM 發表 查看引用來源

我都覺得唔公平 ,但男真係易接受到D
anyway 最大問題唔係出去玩 係結左婚JI
:smile_o12: yes
作者: nikkiking    時間: 2018-11-13 16:32

當試過結婚唔適合自己咪算囉,無腳的鳥仔更加適合你生活。
作者: askl222    時間: 2018-11-13 16:46

引用:

可惜。。。好似結婚未夠一年。。。
作者: mtvong    時間: 2018-11-13 17:00

女朋友 時就可以
老婆之後 就只有做愛
作者: zeta0083    時間: 2018-11-13 17:22

作者: Samsonst    時間: 2018-11-13 17:35

引用:

妳仍在酒吧工作?
作者: burbur    時間: 2018-11-13 18:26

睇完都有啲心酸。
作者: 邪眼仔    時間: 2018-11-13 18:53

作者: bierhoff78    時間: 2018-11-13 20:18

引用:

口裡說不一,心裡是誠實。根本你就想享受口交同扑嘢,發揮你淫蕩,裝銅油就係裝銅油,繼續享受被屌的日子。
作者: kentwby    時間: 2018-11-13 21:44

作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 22:24

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-13 09:44 PM 發表 查看引用來源

結唔離婚唔系問題,最緊要系日後生活開心,問心無愧,無悔。。
支持師妹過自己嘅生活。
thanks
作者: allen214    時間: 2018-11-13 22:32

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 10:24 PM 發表 查看引用來源

thanks
人生路仲有漫長。努力生活
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 23:08

引用:
原帖由 Samsonst 於 2018-11-13 05:35 PM 發表 查看引用來源

妳仍在酒吧工作?
你識我?
作者: Skidsteer    時間: 2018-11-13 23:51

離婚當然唔係好,但因大家都夾唔到而離婚亦唔係壞事,或者盈妹因剛剛離婚而迷失,放任自己,但時間過去後,你可能唔會咁放任......始終不相識的,有安全風險,你自己執生呀! 希望你快D搵到新男朋友,感情生活豐富左,你自然會調整自己,努力!
作者: 卓盈    時間: 2018-11-13 23:55

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2018-11-13 11:51 PM 發表 查看引用來源
離婚當然唔係好,但因大家都夾唔到而離婚亦唔係壞事,或者盈妹因剛剛離婚而迷失,放任自己,但時間過去後,你可能唔會咁放任......始終不相識的,有安全風險,你自己執生呀! 希望你快D搵到新男朋友,感情生活豐富左,你自然會調整自己,努力! ...
thanks
作者: 中涼寒    時間: 2018-11-14 00:03

引用:
原帖由 卓盈 於 13-11-2018 00:31 發表 查看引用來源

好老實,由妳住板間房開始,睇到宜家。對妳的感覺麻麻,都覺得,妳對老公係好有問題。
但到妳真的要離婚,又覺得好可憐。
妳知問題所在,但又唔改又為何呢。妳做夜場,可以做到幾耐,做到幾時。既然係咁,不如早啲為自著想吓,修心,唔好自暴自棄啦。早日 recovery啦. 真心的唔好放棄自己呀。仲有本錢,仲可以遇到真命天子的。
作者: kent120    時間: 2018-11-14 03:21

離婚大家也傷心,祝你早曰脫離隂影,從新出發
作者: anfernee_wong    時間: 2018-11-14 10:57

作者: m2y    時間: 2018-11-14 10:57

😲離左婚?真可惜
作者: lummo17    時間: 2018-11-14 14:19

引用:

响邊個場?幫襯下你
作者: fyy19602    時間: 2018-11-14 16:09

作者: 想曳曳的男人    時間: 2018-11-14 17:13

引用:

做自己,不用多想其它
作者: Smasterm    時間: 2018-11-14 17:44

引用:

心靈上漂流緊啫你,好快會平靜番架喇。
作者: jackielam    時間: 2018-11-14 20:13

即係你都冇底線, 有冇扑埋?
作者: star228    時間: 2018-11-14 21:21

酒吧喎唔係夜總會有啲咁嘅服務畀客
作者: 天生強勁的臂彎    時間: 2018-11-14 21:32

人生在世幾十年,找到自己的快樂就可以,何须理會其他人嘅睇法
作者: freepic1iman_dc    時間: 2018-11-14 22:12

雖然可惜,但您地唔夾到,長痛不如短痛。
最少,大家都有個新開結。。。。
作者: 野生的隊長    時間: 2018-11-14 22:52

自己enjoy咪得lor😊
作者: J-風車    時間: 2018-11-15 00:25

師姐做邊個場哈哈
作者: E-36    時間: 2018-11-15 09:49

其實,會唔會代表婚姻生活根本唔你想要嘅生活?
作者: ssawin    時間: 2018-11-15 13:04

作者: DTHK1111    時間: 2018-11-15 22:12

引用:

希望你早日放下,揾到自己的生活方式。
作者: joeyeung2004    時間: 2018-11-15 23:07

作者: wildchoi    時間: 2018-11-15 23:47

作者: jam911    時間: 2018-11-16 08:35

師姐,咁個B跟边個呀~……
作者: KFSIMON    時間: 2018-11-16 10:56

卓婷小姐刀幾淫賤?下
作者: sunny2881    時間: 2018-11-16 12:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)