188Channel

標題: [原創作品] 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619) [打印本頁]

作者: Etkar    時間: 2018-11-19 19:38     標題: 我係生完仔的女人仔 (第15話在#602,第16話在#616-619)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ahfranky    時間: 2018-11-20 01:10

good sharing,next pls:smile_47:
作者: Etkar    時間: 2018-11-20 09:43

第一次寫故仔,原來都有人睇。唔知道個故仔似唔似係學校發生咁呢?大家可以短信給我,提供創作靈感。謝謝!

第二話
午飯時間,校園周圍都係學生,但內心仍然因爲剛才嘅突發事件而未平伏。已經好耐無見過男人會眼甘甘咁望實自己的身體,最近嗰次係老公見到我埋身餵奶嘅時候,佢又好想啜埋一份,我唔俾佢之後,老公就再無好熱情嘅舉動。我諗係唔係我無哂吸引力呢?但係今次物理老師的表情話我知,我都仍然keep 得到。

正當我沉媔當時的情景,一個女學生迎面走過嚟同我講:「Miss, 你小心d詹蓬滴落嚟嘅水啊,我見你件衫濕左一塊。」隨即遞上一張紙巾。
「哦,謝謝你啊,同學。」我接過紙巾,但心諗今日都只不過灑左少少雨粉咋,點會有詹蓬雨滴濕我啊?但當我低頭用紙巾抹嗰塊濕左嘅地方,我先至醒起嗰d唔係水,係我d奶水就真!即刻尷尬到死!當值期間又唔可以走番去教員室攞一個乾淨嘅乳墊,唯有用件外套遮實個心口,費時其他人諗衰野,但我知點樣做都會係d衰仔JJ嘅對象。
作者: wjjohn    時間: 2018-11-20 12:06

正,next page
作者: 廚房小小鞋抽    時間: 2018-11-20 13:28

作者: kentwby    時間: 2018-11-20 17:08

作者: Etkar    時間: 2018-11-20 18:12

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-20 05:08 PM 發表 查看引用來源

大波人妻夠吸引
四圍揸奶益路人
學生同事皆有福
惠及衆人一家親
哈哈,咁我就未試過四圍揸奶,連路人甲都益埋,我唔係咁好「相與」啊~
謝謝你的打油詩!
作者: kentwby    時間: 2018-11-21 15:42

作者: Etkar    時間: 2018-11-21 17:53

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-21 03:42 PM 發表 查看引用來源

人妻 確系個好題目,文避間如果加上少量圖片增加幻想空間 則更妙, 

好文給個讚 🌝
謝謝你的建議。希望我可以搵到一d圖片,引起大家多d暇想啦。但覺得似寫日記、多過似小說。
作者: Etkar    時間: 2018-11-21 17:53

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-21 03:42 PM 發表 查看引用來源

人妻 確系個好題目,文避間如果加上少量圖片增加幻想空間 則更妙, 

好文給個讚 🌝
謝謝你的建議。希望我可以搵到一d圖片,引起大家多d暇想啦。但覺得似寫日記、多過似小說。
作者: kentwby    時間: 2018-11-21 19:05

作者: Etkar    時間: 2018-11-21 20:08

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-21 07:05 PM 發表 查看引用來源

即系透露緊文中情節唔多唔少系師妹真淫真事 ? 
其實師妹文筆非常好 , 想再吸睛D 可在人(外表,特徵), 情(心情,想法),境(環境) 方面加多少少描繪, 小小意見。 ...
哈哈,一個係外國長大的女人返到香港生活,心態與行徑,有時難免令身邊人充滿暇想。故仔裡面有些確是我親身經歷過,但就無試過出軌,否則我就唔係用呢個做文章title啦。
你俾我嘅建議,我盡量加入去啦。
其實我d文筆唔多好吖,令大家見笑啦🤣🤣🤣
作者: 小王子    時間: 2018-11-21 20:57

想起 coffee餵奶張相
作者: Etkar    時間: 2018-11-21 21:49

佢張餵奶相有咩特別啊?有無得睇下?
作者: kentwby    時間: 2018-11-21 21:55

作者: Etkar    時間: 2018-11-21 22:06

第二話 (二)
就好似當初我懷孕見肚,嗰日著左件吊帶jumpsuit返工。因為我岩岩見肚,又未買一批靚靚嘅孕婦衫,暫時搵住一d仲著得落嘅衫先。我覺得呢件衫最正係裡面唔帶bra, 唔著底褲出街,上身衣料剛剛好包著乳房,行路嘅時候乳房盪下盪下,下面又涼浸浸咁,特別覺得刺激。我老公最喜歡我著呢件衫,蹺實佢手臂行街,佢話佢隻手壓著我嗰兩舊肉好舒服,只係唔多鐘意d男人𥄫實我心口姐。

我笑佢,「佢地只係睇下咋,但我都晩晩服侍你喎!而且成日帶著個bra, 個胸好舒服吖,搞到d乳線唔暢通,你想唔想將來你個仔以後無咩奶水飲吖?」返工嗰日著呢件jumpsuit,我當然唔會真空啦,我仲著了一件圓領T裇打底,始終我是為人師表,在學生面前,一定要端莊合宜,唔可以整衰學校個名,話晒我都係呢間學校嘅舊生啦。但係因為個肚突左少少,所以令到上身衣服向下墜,搞到包唔晒成個乳房。一件原本闊口圓領的黑色T裇也被我漲大了少許的雙乳撐得更加低胸。我當然唔想走光啦,所以出門前都加左件薄薄的cardigan, 但係十月天氣都好熱,更何況一個大肚婆呢?所以我只係扣cardigan的第一粒鈕。
上午平安無事渡過,但下晝去到上中五通識堂,我俾左一條問題俾學生做嘅時候,睇唔清楚書本的細字,我不其然一邊烏低身,一邊用手將長髮撥到耳後,遠遠傳來一句:「Miss,好深啊~~」
我抬起頭望一望,說:「有幾深啊?呢條問題都只係用我教過嘅方法拆解就得啦!快d做吖,計緊時間㗎!」之後我又継續去睇資料。
「Miss,真係好相乳啦!」
「係啊,唔止好相乳,睇埋Miss袁個相,事業線肯定好強啊!」
「係啊、係啊」
聽到呢度Jargon, 我就知道學生又講d衰野,因為cardigan無扣晒所有鈕,所以當我一烏低身,人口就弱露出一個雪白的三角形,仲可以見到兩個圓潤的半圓!我就故作鎮定,冷冷地說:「邊個仲講野,做唔晒、或者呢條問題你攞唔到8成分數。你就同我去運動場跑20個圈啦!」
拋低呢一句,大家都唔咁再望,火都熄晒、應該下面都軟埋,就繼續做野。以後我係學生中又多左個「好深袁」的綽號啊。但係我以後就要多花一筆錢,用係返工衫上面啦。

作者註:
謝謝大家棒場,唔夠4日已經有2千多人睇過。第二話我覺得寫得不太長,所以加多少少,希望大家喜歡呢個故事。
謝謝你們留言。

作者: Etkar    時間: 2018-11-21 22:12

嗯,我同意你的講法,其實我也是會係公眾場所餵奶,我連住地鐵都試過餵,當然我會用餵奶巾遮住自己同埋保護孩子。
作者: Etkar    時間: 2018-11-21 22:13

引用:

好文給個讚 🌝
但係點樣加相啊?
作者: 小王子    時間: 2018-11-21 22:49

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-21 09:55 PM 發表 查看引用來源

多口一句, 網民大驚小怪吧了, 餵餔乃媽媽天職,何等合理,難道公衆人物下一代就沒有給母乳餵餔的權利嗎,
人地老公係用家都未岀聲,D人On9者
作者: thomasgp02a    時間: 2018-11-21 23:36

文筆幾好, 作者加油
作者: 浪花十三    時間: 2018-11-22 06:38

樓主好。感謝作品,很喜歡你的女性筆觸,寫教育工業的背景細膩。拙作《傲慢的女音樂教師》三部曲亦有近似題材,請撥冗賜正。
作者: bastarder    時間: 2018-11-22 06:53

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-20 09:43 AM 發表 查看引用來源
第一次寫故仔,原來都有人睇。唔知道個故仔似唔似係學校發生咁呢?大家可以短信給我,提供創作靈感。謝謝!

第二話
午飯時間,校園周圍都係學生,但內心仍然因爲剛才嘅突發事件而未平伏。已經好耐無見過男人會眼甘甘咁望實自己的身體,最近嗰次係老公見到我埋身餵奶嘅時候,佢又好想啜埋一份,我唔俾佢之後,老公就再無好熱情嘅舉動。我諗係唔係我無哂吸引力呢?但係今次物理老師的表情話我知,我都仍然keep 得到。 ...
你老公再係禁樣
佢唔怕你忍唔住咩🤣
你禁多幻想
作者: Etkar    時間: 2018-11-22 07:47

引用:
原帖由 浪花十三 於 2018-11-22 06:38 AM 發表 查看引用來源
樓主好。感謝作品,很喜歡你的女性筆觸,寫教育工業的背景細膩。拙作《傲慢的女音樂教師》三部曲亦有近似題材,請撥冗賜正。
謝謝浪花師兄欣賞。我都有睇過跟老師有關的甜故,加上一些生活經歷,創作這個故事。第一次寫,有很多要改善的地方。謝謝師兄你分享你的作品,讓我可以欣賞欣賞。
作者: Etkar    時間: 2018-11-22 07:56

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-11-22 06:53 AM 發表 查看引用來源

你老公再係禁樣
佢唔怕你忍唔住咩🤣
你禁多幻想
哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂
作者: Loki1234    時間: 2018-11-22 11:09

作者: 小王子    時間: 2018-11-22 11:18

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-22 07:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂 ...
老師!點解之後一年可以環保?
作者: Etkar    時間: 2018-11-22 11:19

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-11-22 11:09 AM 發表 查看引用來源
師姐,係咪你親身經驗黎?😆
哈哈, 師兄你好八掛呵~
有D情節確實是曾發生在我身上, 有D就真係創作。師兄, 你覺得係唔係唔多似真啊?
作者: Etkar    時間: 2018-11-22 11:26

引用:
原帖由 小王子 於 2018-11-22 11:18 AM 發表 查看引用來源

老師!點解之後一年可以環保?
師兄啊,因為我生完之後一直餵人奶,暫時唔會嚟經,所以老公點做,都唔會再懷孕。不過,孩子差不多一歳時,我又開始番經期,所以老公就要做保護囉。
作者: kentwby    時間: 2018-11-22 15:51

作者: Etkar    時間: 2018-11-22 16:52

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-22 03:51 PM 發表 查看引用來源
可以無限中出,,,,諗起都爽,老師請加油,分享多d 經驗,睇住硬,硬住睇 😉😉
哈哈,謝謝你鼓勵,起初我也不知道這個故事受不受歡迎,所以寫完第一話之後,便沒有繼續寫。誰知大家都喜歡,所以臨急趕工。但近來工作忙,又要帶孩子去面試,沒咩時間好好想清楚點樣寫。

哈哈,硬住都要睇,真係辛苦師兄啊~

作者: thomasgp02a    時間: 2018-11-22 21:07

引用:
原帖由 浪花十三 於 2018-11-22 06:38 AM 發表 查看引用來源
可否分享連結?謝
作者: ahfranky    時間: 2018-11-22 22:21

:smile_47: :smile_47:正, 愈睇愈多幻想
作者: Etkar    時間: 2018-11-23 10:24

引用:
原帖由 ahfranky 於 2018-11-22 10:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47:正, 愈睇愈多幻想
師兄,你有咩幻想啊?
作者: Etkar    時間: 2018-11-23 14:40

第二話(三)

終於捱完當值,立刻返去教員室加番個乳墊先至準備去上堂,剛才揼奶唔覺意搓下下面,攪到下面濕濕地,底褲都有d濕,但無辦法換條乾淨嘅。去完廁所,已經無咩時間俾我食飯,只係咬幾塊餅乾,就要走去上堂。教員室和上課課室是分別在兩個building, 每次都要花d時間在轉堂,如果要抱著一大疊簿,真係都幾辛苦。今日要將d功課還番俾學生,兩手托著一大疊功課,再加埋課本、水樽,真係手都痺埋!

行到中途,有人叫我:「Miss 袁,我幫你攞野啊!」未及反應,只見幾隻手在我眼前揮舞,混亂中突然感覺被人摸了一下心口,一陣又騷又痛的刺激立即傳到腦中,雖然隔著乳罩,但我今天帶的乳罩是沒有任何罩杯或綱線的,純粹方便產後女生方便餵奶用的,只有一片簿簿乳墊做阻隔,那刺激的感覺十分強烈,我立時面泛潮紅,下面也立刻覺得有少許濕潤。已經很耐沒有這樣突如期來的刺激了,只有當孩子啜奶時,拉扯乳頭時帶來少許快感。幸好大家沒有發現我內心的既怒又想繼續享受這種刺激的心情,心想他們也不是有意想摸,那就當作是一次意外吧。終於可以睇下邊個咁乖幫我攞野,幫我攞功課的三個學生,其中一個是有少許同人溝通有困難,行內叫SEN的中四男仔柏宇。柏宇雖然不善於表達、為人純真,平時都會主動幫老師,我見他同另外兩位同學一齊走回課室,慶幸他仍可以交到一些朋友,我也樂得輕輕鬆鬆地跟他們一齊到課室上通報識堂。

「剛才我講嘅內容、分析方法有無問題?」我停頓一刻,望一望大家嘅反應,然後說:「而家我傳一張工作紙俾大家,請你地用剛才學到嘅野,嘗試處理呢條問題。」
呢班學生自動自覺地埋頭苦幹,我也開始巡視各人的進展。我見有個男仔唔係幾識答,我就走到佢身邊,烏低身幫佢用highlighter 標示一些關鍵嘅字。可能我同佢嘅距離太近,我好明顯男仔嘅呼吸聲變得很重,我也聞到從男生身上傳來的汗味,應該是打完波,未抹乾淨就上堂。這些汗味,令我有種莫名奇妙的衝動,好想幫男生舔乾淨d汗水。我心定一定神,唔想俾呢種暇想佔據我整個思緒。我若無奇事地叫男生繼續努力完成練習,男生也很用力地點頭,當我準備走到另一桌子時,瞥見他一隻手按著褲檔間的帳篷。內裡的怪物似要撐破褲檔。
「哇,估唔到呢個男仔...好大啊!」
「呢個男仔好可愛啊,應該未試過同女人行得咁近,竟然咁易有反應,哈哈,真係好想睇下佢嗰度有幾大呢?哎喲!點解我諗埋晒呢?我唔應該咁樣諗㗎!我始終都係有身份吖!」收拾了思緖,繼續巡視各人,見到柏宇一個人坐在課室後門位置,成了一個孤島似的。但只見他面紅紅的,我以為他唔識做而緊張,一心諗住幫下佢,因為SEN嘅人容易鑽牛角尖。但點知我行發現佢已經寫左好多野在工作紙上,但就有d透明、稠稠的液體係上面,
「佢做咩事玩膠水呢?」我心裡問。
我踎低係佢旁邊,讓我同佢係同一個視線。因為我唔想踎低俾其他同學見到我走光,所以整個人向著踎低,而我今天下身穿了一條及膝傘裙,裙子剛剛好蓋在大腿上。一踎低,我很驚訝見到柏宇雙手插入去褲頭裡面!
「唔通佢...自慰?」
我望住柏宇,保持溫柔嘅語調,問:「柏宇,怎麼啦?」
柏宇望著我,有d委屈、有d驚慌地說:「Miss 袁,我好痛吖。」
「邊度痛啊?」
「我裡面嗰啫啫⋯⋯」柏宇向褲檔望一望,跟我估計嘅差不多。
「幾時開始痛啊?」
「係你叫我地開始做野之後,當我見到你企係馮希誠旁邊嘅時候,我就突然好唔舒服,下面開始好痛,諗住搵隻手㩒住佢,㸃知佢噴左d濃痰出黎,我好驚啊,我會唔會死啊?」

「Oh my godness!」佢竟然當眾搵我自慰?

「冷靜、冷靜」我提醒自己。我唔想驚動其他人,若我處理不善,恐怕柏宇會好難再跟其他人相處。我再問佢:「而家點啊?兩隻手可唔可以伸番出㴝?」
當他兩手伸出來時,我好震撼,好少見到男仔可以射咁多,而且仲有d滴左落我條裙和鞋上面,佢想用佢隻手幫我抹走裙上的「濃痰」,我制止了他,但我身上沒有紙巾,我叫柏宇從後門出去廁所清洗一下,並安慰他:「無事㗎啦,你唔會死啊。不過呢件事你只可以話俾班主任和社工知道,其他同學就唔講得,明唔明白?」
「明白」
當柏宇離開班房之後,趁著無人留意,我揩了裙子上面留下來的「濃痰」,放在鼻上聞一聞,我下面又一次濕潤起來。
「天啊!太震撼啦!會唔會有學生幻想我無著衫係課室裡教書啊?!」

終於捱到落堂,臨走前收回堂上做的工作紙,包括埋有柏宇嘅特別工作紙,準備今晩返到屋企好好批改。我諗柏宇呢份功課應該攞好高分啊!

作者: 浪花十三    時間: 2018-11-23 18:26

樓主,我給教育界的人士看了,他們說你寫的,非常貼近現實。身邊總有幾件類似事件。
有空看看小弟作品《傲慢女音樂教師》系列,大概回應著這不正常的界別:

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=24822581

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=26804800

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=26019061
作者: Etkar    時間: 2018-11-23 19:22

引用:
原帖由 浪花十三 於 2018-11-23 06:26 PM 發表 查看引用來源
樓主,我給教育界的人士看了,他們說你寫的,非常貼近現實。身邊總有幾件類似事件。
有空看看小弟作品《傲慢女音樂教師》系列,大概回應著這不正常的界別:

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=24822581

https://m.188channel.com/index.php?action=thread&tid=2680 ...
浪花師兄,你很認真啊,也謝謝你的朋友鑒定。這是給我最好的肯定。
一般人聽到老師,就自然覺得他們是聖人,誰知他們都是普通人,都要為生活,都有情慾。
作者: yausm1234    時間: 2018-11-23 19:52

作者: bastarder    時間: 2018-11-23 23:30

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-22 07:56 AM 發表 查看引用來源

哈哈,謝謝師兄咁關我同老公的需要啊~故事裡面嘅老公劇情需要就係咁寫,但現實𥚃,老公話我座完月之後嗰一年,係佢最開心嘅時間,因為佢可以唔使做任何安全措施,想要就要啦~為委我又就照顧細嘅,又要同大嘅玩😂😂😂 ...
應該唔委屈樓主你呀 你應該都幾享受照顧大 
個個既過程🤣
作者: Etkar    時間: 2018-11-23 23:59

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-11-23 11:30 PM 發表 查看引用來源

應該唔委屈樓主你呀 你應該都幾享受照顧大 
個個既過程🤣
哈哈,師兄只係識幫番d男人~
作者: kentwby    時間: 2018-11-24 01:11

作者: Etkar    時間: 2018-11-24 08:05

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-24 01:11 AM 發表 查看引用來源

我都遇過兩個老師,感覺上佢地平時抑壓,特定時候更加,,,,奔放, 脫毛脫光光,口爆,咩都唔介意,都幾,,,,,回味 !!
原來有咁樣㗎?你嘅經驗俾左我好題材
作者: Loki1234    時間: 2018-11-24 12:43

作者: Etkar    時間: 2018-11-24 13:08

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-11-24 12:43 PM 發表 查看引用來源

我覺得似係真啊 😆 
有更新喎!睇下先。
師姐會唔會加加插相?
師兄,我唔係好識點樣加相啊?可唔可以教下我呢?
作者: kentwby    時間: 2018-11-24 14:15

作者: Loki1234    時間: 2018-11-24 14:38

作者: Etkar    時間: 2018-11-24 15:42

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-11-24 02:38 PM 發表 查看引用來源

我都唔識,新手一名名🤣🤣🤣
要請教下其他師兄
今日星期六去邊啊,會唔會有時間下集
今日星期六,好忙啊,而家睇左大仔學游水,先至可以睇下大家留言,就算要出新文章、都要等到小孩子瞓左先至有時間。
作者: Etkar    時間: 2018-11-24 15:48

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-24 02:15 PM 發表 查看引用來源
老師, 請看舊貼
https://m.188channel.com/index.p ... &extra=page%3D1
手機上做 要轉用桌面模式
謝謝你,但我唔係二星會員,好似見唔到上傳圖片嘅制
作者: Loki1234    時間: 2018-11-24 16:15

作者: bastarder    時間: 2018-11-25 00:29

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-23 11:59 PM 發表 查看引用來源

哈哈,師兄只係識幫番d男人~
我不嬲都係幫女人多🤔
作者: moneyzero    時間: 2018-11-25 18:13

老師故事真係好好睇
作者: Etkar    時間: 2018-11-25 23:35

作者註:
第三話是講女主和老公的性生活,也是我覺得寫得唔多好的一集,所以自行刪除原有內容。十分抱歉。

作者: Etkar    時間: 2018-11-25 23:50

引用:
原帖由 moneyzero 於 2018-11-25 06:13 PM 發表 查看引用來源
老師故事真係好好睇
謝謝欣賞
作者: Etkar    時間: 2018-11-26 07:48

第三話(一)
渡過了忙透又刺激的一天,終於回到家中,吩咐傭人處理冰奶後,脫掉今天黏上「濃痰」的衣服,終於可以放鬆心情,舒舒服服地享受一下家庭生活。望著四個月大的孩子,貪婪地啜吮我的乳頭,跟老公玩弄我乳房時一個模樣,我輕輕地說:「寶貝,媽媽嘅奶全部都係你㗎,媽媽唔會俾其他人飲,你唔使咁猴急啊!」孩子彷佛聽懂我的話,放慢了吃奶的速度。

適時老公也返到家了,見到我在房內餵奶,他雙眼發光,猶如餓狼發現獵物時的驚喜。我以為老公會毫不猶豫地撲上來,但他郤走去放潮箱拿相機出來,又幫我和孩子影相。

老公嘅舉動,我習已為常,打從第一天做他女朋友,我便成為他御用模特兒。我也十分喜歡他拍的作品,也喜歡被他影。回想,我和老公再次相遇,也是以攝影打開話題的。我喜歡眼前這個男人,他為了這興趣,毅然係Gap year 到New York 讀攝影。佢係我認識的男仔中,唯一會同我講要提防走光,因為與他仍是普通朋友關係時,跟他一齊到深水埗影相,我當時穿了一件圓領T,踎低取景時,被他看到裡面的胸罩,他就立即扯我起身,煞有介事說:「Emma,你下次來呢個區影相時候,要記得唔好著領口太闊的衣服。」
我問:「吓,有咩問題啊?」
當時的老公說:「當時周圍有好多男人想走去你身邊...想睇你...」
我狡黠地問他:「你點知佢地想𥄫我裡面啊?你係唔係都...」
他說:「我唔係有心啊,我一見到,已經拎轉塊面啦」
我心裡只覺好笑,因為其他男仔都會否認,又或叫我著得再性感一點。唯獨這個傻佬會咁坦白,也令我覺得不是所有男仔都只係想溝我上床。後來我跟著他四處影相,最後跟他手拖手走人生另一段路。
在一個舒服的熱水浴後,我從浴室走出來,見老公正聚精會神的盯著電腦螢幕,手裡卻敲著身前的鍵盤。我一面用毛巾抹著濕淋淋的秀髮,一面向老公緩緩走去。
老公感到我的接近,停下手上的工作,回過頭來向我微笑道:
「過來,坐在我這裡。」他拍拍自己的大腿。
我望見他那對深邃而充滿欲望的目光,便知道他要什麼!老公這份率直的熱情,使我永遠無法抗拒他,這也是我愛老公的地方,更何況今天在我發生這麼多的事,確正有此需要。我把毛巾放在床邊,順從地橫坐在他大腿上,雙手親熱地圍上他脖子:
「怎麼了,你工作還沒做完,便想纏住人地。」
「難道妳不想要我麼?唔……」老公性感的嘴唇,已印上我的櫻唇。
真係好舒服,老公的吻充滿著性欲的索求。他的溫暖、味道和神奇的男人氣息,足以挑起我剛剛平伏的思緒,逐漸成為他的俘虜。
我倆的舌頭貪婪地纏繞在一起,彼此在對方的口腔裡挑逗往來,我緊緊纏住老公,同時感到他的大手已握住我一隻乳房,正在溫柔而緩慢地搓捏著。
結婚之後,我早已習慣每晚沐浴後不穿胸罩底褲,身上只著一件寬大的T 裇,隨時方便老公來淫樂。我知道老公的喜好,總愛撫玩我的乳房。老公常對我說,握著我的乳房,卻是一種莫大的享受。即使現在我不讓老公啜我乳頭,他仍然對我雙乳愛不釋手。
確實,結婚後,我原本的清純俏臉,多添了幾分嫵媚,確讓任何男人不舍把視線離開我。而我這副好身段,在老公的滋潤下,顯得更是豐滿迷人,纖腰豐乳。
當老公另一隻手摸向我雙腿時,我的身子不禁微微一顫。我突然強忍體內的欲火,竟按住他那貪婪的大手,送上一個迷人的笑容,柔聲道:
「老公,你還沒洗白白,渾身都是汗味,污糟豬,你想和我插插,就快去給我洗個乾乾淨淨。」
「親完再洗吧,我等不及了!」老公再度伸向我胯間,還不羈地用手指在我的柔嫩處按抑著。
「唔……」我呻吟了一下,我知道再這樣弄下去,自己體內的原始欲火,必然一發不可收拾。
「老公不要嘛,乖……聽我的說話,洗完澡再俾你搞好麼?」
再次按住他的手,讓他不能得逞。

老公不情不願的聳聳肩,把我輕輕推開。我站了起來,好讓他離開,豈料老公突然把我橫身抱起。
這驟然而來的粗魯舉動,令我輕呼了起來,我明白老公所圖,知他是要抱自己到床上去,心中也不由暗暗一喜。
幾秒鐘後,我發覺打錯如意算盤,老公竟然抱我入去浴室,才一放下我,便動手把我的T衫扯了下來,讓我全身赤條條的站在他身前。沒過多久,老公也和我一樣看齊,身上已是寸絲不掛,彼此裸裎相對。

看來老公是急不及待了,在溫熱的水花下,不但沒有沖掉老公體內的欲火,反而令他欲念更趨熾烈。
我望向丈夫那昂首亢奮的陰莖,見他早已筆直朝天立起,立即令我興奮不已。老公卓立在我身前,要求我為他吸吮。
這時的我已是慾火橫生,自當不會拒絕他的要求。不知為何,每當我望見男人粗壯的陽具,就有一股想要含玩的感覺。我實在愛死他這根好寶貝了!一想到這裡,我的心裡一股淫火猛然暴升,子宮竟然酥癢起來,淫水也不自控地洶湧而出。
我乖乖的蹲在地上,跪在他跟前,老公自動分開雙腿,像有意向我誇耀自己的巨大般。我不再是受人敬佩的中學老師,只是眼前男人心中的妻子,他的小女人,可以隨時享用我身體的男人。我不再猶豫,伸出纖手把他握住,一上一下為他套動起來,而另一隻纖手,卻撫摸著他的陰囊,一面仰頭向前,含住他的陰莖。
只見我用雙唇緊緊箍住他,靈活的舌頭,俏皮地攪動著他的龜頭。我的確很喜歡用口玩弄男人的龜頭,尤其是能把他弄出陽精來。
老公的陽具確也不小,每次都把我的小嘴填得滿滿,此刻他粗暴地頂撞,狠命深插我喉頭。但那種猶如受難的感覺,卻令我極度的沈醉。
隨著我買力的吸吮,聽見他顫著聲音,喘息道:
“啊!好爽……妳的小嘴總是搞得這麼舒服,我已經被妳吃上癮了!”
我聽到他的說話,不禁擡起頭來,溫柔地向他報以一笑。
這時的我再難忍受了,陰道的淫水,已開始氾濫成災,我站起來,抱住他,淫蕩地用那傲人的乳峰抵向他胸膛,擺動上身磨蹭他。我因淫火大盛,乳頭早已發硬起來,這樣一磨,登時被擠壓得左右滾動。雙乳帶來的快感,讓我幾乎忘了形骸,口裡叫道:
“老公,快來插我,用你的大陽具填滿我的陰道。”
老公聽後不禁也情緒高漲起來,他剛抱我入懷,我主動擡起一條腿,圍纏到他腰肢。他配合我的舉動,用手擡著她的大腿,而我則握住老公堅挺的陰莖,不住在我那嫩唇處抑磨,接著把他的龜頭往內一塞,推進身體裡,緊窄的花穴,已把那龜頭箍住:
“快插進來,我受不住了!”
只見老公微微一笑,腰杆用力一挺,便把陰莖插進半根。
被陽具深入的脹滿感覺,令我爽得渾身一顫,我配合地一揍,肉棒已頂到深處,一股快樂的滿足呻吟,立即響遍浴室。
老公擡著我腿臀,不停地反反復複抽戳。
我雙手緊緊圍住他脖子,而老公每一深投,均直頂進我的子宮裡。即使我生了孩子,總是無法全部容納他的巨大,但他的深入,往往能激進我的子宮頸,撐開我深處的嫩肉。而這種深進的方式,卻是我自己此刻最想要的。
這時的我,正感受到他的強猛衝擊,使我的身體在他懷裡波動著,這種猛烈的感覺,太令人興奮了,我舒服得全身發燙,忍不住呻吟起來。隨覺老公抵緊住我的子宮,射出熱情的精液。我渾身一爽,跟住也丟了,漸漸癱軟了下來。
「老公,乖乖啊,讓老婆幫你擦背。」我伏在老公的心口上,一邊玩著他心口的毛毛,一邊說道。
作者: mtvong    時間: 2018-11-26 14:56

:smile_47: 性須要 是人的天性
不會因是老師 而被約束
作者: wjjohn    時間: 2018-11-26 15:46

正,next page,tks.
作者: Etkar    時間: 2018-11-26 15:58

引用:
原帖由 mtvong 於 2018-11-26 02:56 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: 性須要 是人的天性
不會因是老師 而被約束
師兄講得對,我想描寫Emma也只是一個人妻,也有她在性方面的享受。
作者: kentwby    時間: 2018-11-26 16:57

作者: kentwby    時間: 2018-11-26 17:04

作者: Etkar    時間: 2018-11-26 17:18

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-26 04:57 PM 發表 查看引用來源

淫蕩老師人人愛
纖腰豐胸不是蓋
鶼鰈雙飛見情深
口爆中出一而再
哈哈、謝謝師兄欣賞,但我無諗過女主係淫蕩之人呢~哈哈
作者: Etkar    時間: 2018-11-26 17:21

引用:
原帖由 wjjohn 於 2018-11-26 03:46 PM 發表 查看引用來源
正,next page,tks.
哈哈,謝謝師兄繼續棒場,但我要出trip,唔多得閒慢慢發展呢個故事。
作者: kentwby    時間: 2018-11-26 18:53

作者: bastarder    時間: 2018-11-26 21:29

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 07:48 AM 發表 查看引用來源
第三話(一)
渡過了忙透又刺激的一天,終於回到家中,吩咐傭人處理冰奶後,脫掉今天黏上「濃痰」的衣服,終於可以放鬆心情,舒舒服服地享受一下家庭生活。望著四個月大的孩子,貪婪地啜吮我的乳頭,跟老公玩弄我乳房時一個模樣,我輕輕地說:「寶貝,媽媽嘅奶全部都係你㗎,媽媽唔會俾其他人飲,你唔使咁猴急啊!」孩子彷佛聽懂我的話,放慢了吃奶的速度。

適時老公也返到家了,見到我在房內餵奶,他雙眼發光,猶如餓狼 ...
我反而想知有沒試過
未番到上樓/途中
已經控制唔到雙方既慾望
作者: Etkar    時間: 2018-11-26 21:49

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-11-26 06:53 PM 發表 查看引用來源

唐突了,老師, 
打油詩系純粹自我幻想而創作,
並非有意污衊老師,見諒 😘
哈哈,師兄無問題啊~
作者: Etkar    時間: 2018-11-26 21:50

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-11-26 09:29 PM 發表 查看引用來源

我反而想知有沒試過
未番到上樓/途中
已經控制唔到雙方既慾望
師兄你是問我本人有無試過嗎?
作者: lostergundam    時間: 2018-11-27 07:39

唔好爛尾就得
作者: Etkar    時間: 2018-11-28 01:00

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-27 07:39 AM 發表 查看引用來源
唔好爛尾就得
謝謝師兄提醒,我希望可以完成這個故事啊。
作者: bastarder    時間: 2018-11-28 01:26

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-11-26 09:50 PM 發表 查看引用來源

師兄你是問我本人有無試過嗎?
係呀🤔
係途中已經忍唔住應該幾刺激
作者: Etkar    時間: 2018-11-29 14:07

引用:
原帖由 bastarder 於 2018-11-28 01:26 AM 發表 查看引用來源

係呀🤔
係途中已經忍唔住應該幾刺激
哈哈, 師兄似乎想瞭解我啊~
我老公就有時侯忍唔住會搓我pat pat
作者: Etkar    時間: 2018-11-29 14:09

有師兄想同我wechat,不過好可惜,我會wechat戶口啊⋯⋯
作者: Etkar    時間: 2018-11-29 17:57

第三話(二)

沐浴過後,我和老公裸光光的躺在床上,跟老公談談情,說說今天發生的事。我最享受老公撥弄我的黑森林,像極一個小孩子見到心愛的玩具。老公常常埋怨我經常剃光陰毛,我説:「我不剃光陰毛,穿比堅尼時毛毛跑了出來,俾人睇晒,我唔制!」老公同我幾經交涉,我難抵他苦苦哀求的態度,我只trim了一部份陰毛,容讓我可以穿比堅尼,但老公已經開心到跳下跳下,十足一個小孩子。我都覺得以後都係跟呢個男人愛愛,佢開心就得啦。

「老公啊,今日有個男仔望住我後面,忍唔住射左,你覺唔覺得好好笑啊?」

「你點知佢射左啊?唔通...你睇到佢攞左條野出嚟chok?」

「傻嘅咩,上緊堂㗎,佢拎出嚟就大件事啦!」

「咁你點知佢射左啊?」老公問

「我見佢神情有d怪,行埋佢身邊時,見到佢雙手插左入褲頭裡面。我叫他伸出雙手,就見到兩手都是精液。佢仲好驚話係唔係會死㗎!」

「哈哈,估唔到而家d師弟敢開放,係你堂上搵你打飛機。」

「好笑咩?呢個男仔係SEN嚟㗎,有時候控制唔到自己㗎!」我輕輕打他一下。

「我唔要笑佢。你知唔知道你以前泳隊或籃球隊練習,有幾多男仔爭住你睇你啊?你係當時所有男仔的女神啊?」

「我點知啊?我只係好像知你係嗰陣時,有無暗戀過我?」我像質問的語氣問他。

「哎呀,我唔答你住,但係當我再遇番你,我同自己講我唔可以再錯過呢個機會。」

我頓時眼濕濕,當時嘅我剛剛失戀返到香港,唔再相信有人係真心鐘意我,而唔係只想佔有我嘅身體,眼前的老公就係嗰個時候出現,後來就知佢就係my right man,我也甘心做他的小女人。

我翻身伏在他身上,手指點一點老公的鼻子,說:「老公,如果有人想追我,咁你會點吖?」

「我會更加錫你,等你知道我是最好嘅」

「老公,我愛你!」我深深吻他的厚唇。唇分我在他耳邊說:「老公,我想....要你....」

他讓我安靜地仰躺下來,接著溫柔地在我身上移動。老公那溫熱的雙唇,吻遍了我全身。我忘情地將他抱緊,好讓自己能感到他狂烈的心跳。老公的雙唇,終於貼上我的唇,柔軟的舌頭進入彼此的口中,需渴地吸取對方的甜蜜。

老公的手已滑上我的乳房,繼而是敏感的乳頭,落在他手指中,令我再不顧一切地回應他,挺起自己的豐乳,熱情地接受他的把玩。老公很溫柔,讓我能清楚地享受被撫摸的暢快滋味,也讓我感受到被丈夫寵愛的幸福。

我開始感到渾身燥熱,他硬挺的陽具,已被我用緊閉的雙腿夾住。我輕輕地用腿側搓動他,使他呻吟起來:

老公突然翻身而起,騎在我身上,而他這個位置,使我清楚地看到他那過人的陰莖,他真的很粗長。這時,老公正托起我一隻乳房,用他的龜頭撞擊我的乳尖。我看見他這淫霏的舉動,心中又是一蕩,瞪大眼睛望著他的龜頭,顫聲道:

「哎啊!好痕啊。」本已發硬的乳頭,這時更顯挺立,我不甘示弱,雙手不住撫摸他的大腿根,用小手托起他的陰囊,輕輕地搓玩著。老公被我這樣一弄,舒服得閉上眼晴呻吟起來。

我知道他舒服,更是愈益放肆玩弄他,還以另外一隻手,代替了老公握住陰莖的大手,把他的馬眼擠擦自己的乳頭。

老公這回可受不了,他轉過身來,伏到我胯間,鼻尖已碰上我的陰唇,開始幫我口交。

當他靈活的舌頭舔陰毛時,我已忍不住發出一聲放浪的呻吟聲,我打從心裡就喜歡男人為自己口交,每當男人柔軟的舌頭闖進陰道時,那種激烈感,在在都令我快要瘋狂。老公分開我雙腿,開始舔我的陰戶,同時把跨在我身上的臀部提高,粗長碩大的陰莖,正好抵在我的臉頰上。我當然不會放過這美點,馬上握住他陽具,已見他的馬眼滲出淚滴,惹得我興奮異常,用舌尖把他舔抹掉,接著張大櫻唇,把龜頭含進嘴中,晃著腦袋為他套弄起來。

隨覺老公的舌頭已深進我陰道,就像陽具出入般,自動抽插起來。我不由低嗚一聲,清楚地感到由腿間傳來的磨折快感,而且快速地蔓延到全身。

我難以按忍體內的快感,我需要老公粗大的陰莖,瘋狂地插弄我、填滿我,忙喘氣道:

「插我,我要你的肉棒,不要舌頭。」我握住他的陰莖叫著。

當老公跪坐在我胯間時,我再次握住他陰莖,對準自己雙腿間的幽穴:

「老公來吧,我愛你。」

老公聽得心頭發熱,擡起我雙腿,緩慢地進入我早已濕淋淋的陰道,一下子便插到我的最深處,再拉出我的陰道口,忽地老公一個用力深進,直撞到我的子宮處。

我的欲望馬上得到充實的緩解,身子也不自禁顫慄起來。

老公開始奮勇挺動,強而有力的腰肢,一挺一抽的,肉棒每一次抽插,均抽離我的陰門,把我的陰道撐開又複合,又再次彼撐開,在我滑潤的陰道不停地進出。

這種感覺實在太美妙了,讓我感到說不出的舒爽。這種特別美妙的感覺,是生完小孩之後才有的。只見淫水開始不斷湧現,從我的腿根往下慢慢流瀉,高漲的情欲,使我不自覺地擡高臀部,同時雙腿圍上他那強橫的腰臀,更方便老公深入我,戳刺我那嬌嫩花蕊。

天啊!我心裡喊叫,老公的溫柔抽插,不慢也不快,節奏相當適中,讓我更能清晰地享受被陽具衝擊的樂趣,也讓我感到陰道被龜頭廝磨的蠕動。我併攏起雙腿,我知老公喜歡我這樣擠壓他,而這樣縮緊陰道,也令我得到更強烈的快感。沒過多久,我已給他操得頭昏魂消,飛到雲端去似的。

老公望著我胸前那對渾圓的美乳,在自己激刺下,不住上下顫晃,連忙伸出雙手,捏玩著那對晃動的乳房。這樣無疑更大增我的快感,終於高潮來臨了,大量的淫水,由我深處狂湧而出。

但老公仍沒有滿足,大概剛才他已射了一次吧,今回的耐力,變得特別持久猛烈。我被他狂插一輪,淫欲再度給他弄起,叫道:

「啊……老公,你好厲害,快要插死我了!再要深一些,插進我的子宮去……讓我裡裝滿你的精液。」

再過片刻,我已是渾身乏力,軟軟的仰躺著,只張開雙腿,任由他操幹,而我的雙乳,也因他的把玩下更見堅挺,放蕩地引誘著老公向我摧殘。

就在我迷失在快感的當兒,忽覺老公把陽具抽離我的身軀,我正感奇怪,老公的肉具又用力地撐開我的陰唇,直插到最深處,再次這樣又抽離又深進,不停地反復這動作,而那股力度,卻比剛才重猛得多了。我登時被他幹得欲火重生,把一雙腿兒大大的分開,配合著他的陰莖更徹底地抽插。

「啊唷……好舒服啊……不好停……用你的大陽具用力的𨳒我……我快要爽死了!」我開始放浪地叫囂。

我確實太興奮了,一浪浪的快樂電流劃過我全身,劃過我體內每一個細胞,接下來老公不再插離我身體,改用正常方式在我陰道插弄,但頻律卻愈插愈快。我知道他快要完結了,就在老公用力緊握我雙乳時,龜頭已抵住我子宮。我清楚地感到,老公炙熱的肉棒正在我體內不停地跳動,緊接著另一股灼熱的液體,突然激射而出,恰巧填補了我的失落和空虛。

二人緊緊的擁抱著,讓也沒有動,而老公的陰莖,仍是留在我體內。我很滿意這種感覺,我能感受他在自己體內的軟化。老公把頭埋在我乳溝,不住地喘息,而我也是渾身無力,享受著高潮後的餘韻。

作者: lostergundam    時間: 2018-11-30 22:24

好精彩,咁你比老公屌,雙手有冇爪佢背或者攬佢呢?
作者: Etkar    時間: 2018-12-1 00:57

引用:
原帖由 lostergundam 於 2018-11-30 10:24 PM 發表 查看引用來源
好精彩,咁你比老公屌,雙手有冇爪佢背或者攬佢呢?
哈哈,有時候會攬實佢,興奮得滯會咬佢添!
作者: kentwby    時間: 2018-12-1 05:22

作者: Etkar    時間: 2018-12-1 06:25

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-1 05:22 AM 發表 查看引用來源
最鍾意聽枕邊情話/淫話,粗口更好,特別是發生/發射在老師口中,,,,,
好文給個讚
哈哈,師兄都有個做老師嘅老婆啊?
我唔講粗口,但我每次做嘅時候講,老公特別興奮。
作者: jabichan    時間: 2018-12-4 01:50

文筆幾好, 師兄加油
作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-12-4 14:27

好睇,淫盪的老師
作者: Etkar    時間: 2018-12-4 15:53

引用:
原帖由 jabichan 於 2018-12-4 01:50 AM 發表 查看引用來源
文筆幾好, 師兄加油
謝謝鼓勵啊~
作者: Etkar    時間: 2018-12-4 15:54

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-4 02:27 PM 發表 查看引用來源
好睇,淫盪的老師
謝謝欣賞~
作者: 乂煩乂    時間: 2018-12-4 23:29

寫得幾好 支持
作者: kentwby    時間: 2018-12-4 23:42

作者: Etkar    時間: 2018-12-4 23:45

引用:
原帖由 乂煩乂 於 2018-12-4 11:29 PM 發表 查看引用來源
寫得幾好 支持
謝謝欣賞和鼓勵。現在正在寫第四話,希望你會繼續支持~
作者: Etkar    時間: 2018-12-4 23:46

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-4 11:42 PM 發表 查看引用來源

齋幻想老師嘅淫話,一样可以增加性趣 😁😁😁
哈哈,咁都得?:smile_13::smile_13::smile_13:
作者: kentwby    時間: 2018-12-6 00:27

作者: Etkar    時間: 2018-12-6 08:15

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-6 12:27 AM 發表 查看引用來源

幻想自娛,尚且孜孜樂樂,
若然得聽老師親口自述,岂不,,,,🤭🤭🤭
哈哈,我講故事唔係好叻㗎咋~
作者: bigwavetom    時間: 2018-12-6 11:26

支持!! 老師都是人,正常人都會有淫慾。正常淫事也是減壓方法一种。 😁
作者: Etkar    時間: 2018-12-6 11:43

引用:
原帖由 bigwavetom 於 2018-12-6 11:26 AM 發表 查看引用來源
支持!! 老師都是人,正常人都會有淫慾。正常淫事也是減壓方法一种。 😁
謝謝。有好多人總覺得老師係唔會有性慾,但係事實唔係咁,教育界仲有d衣冠禽獸添!
作者: Etkar    時間: 2018-12-6 13:25

第四話 (一)

窗外的絲絲燈光透進房內,我緩緩醒轉過來,昨夜的激情,使我昨夜睡得很香。望一望床邊的電子鐘, 是凌晨4點幾, 起身走到浴室,用一條濕毛巾,略略在身上抹一抹身上的汗水,然後穿上T 裇,走到孩子房餵孩子吃奶。做一個生完bb的職業女性,殊不容易,工作、家庭都佔據了我生命的大部分時間,瞓得少是必然的、有時候我覺得最過意不去的,是少了跟老公二人世界的時間。未有孩子前、縱然兩個人工作時間長,但總可以在周末有兩個人恩愛的時間而現在有了孩子, 孩子變成我們家庭的中心,每件事都是以孩子優先,有些朋友都叫我倆要保留一些時間俾自己, 維持夫妻之間的感情,我覺得這不無道理。我見到老公在床上的表現,我更希望可以俾多D時間老公。

返到房,老公已經起左身,準備今日早上8點飛到星加坡的航班。我都習慣了老公每個月都要出差,一個人留在家的生活,老公都會一開完會、就立即返香港陪我和孩子,但是今日望著佢赤裸裸的背部,特別唔捨得佢走。

「老公,你係唔係星期五晚返香港啊?」

「今次要星期六晚先可以返到屋企啊。」老公一邊剃鬚,一邊說。

「點解啊?平時你出差都係一開完會,就即刻坐夜機返香港啊。」我有些抱怨地說。

「今次星加坡個邊阿頭叫我留多一晚,話怕今次d野做唔切,所以叫我星期六先至走。」

「咁都唔使星期六晚先至返吖!」

「因為岩岩James都去星加坡出差,佢咪約我星期六食晏囉。我上個禮拜都有同你講過。」

「哦,係啊?我真係唔記得左啊,Sorry啊,老公~」我隨即送上一個熱烈的擁吻,讓老公唔會囂開心。當然,我記得James呢個老公的死黨,但我記得佢係因為......他是我初戀男友,也是第一個讓我品嚐男性陽具的男人。

「哎呀,我仲諗住有你係度,就可以帶埋BB去見下D中學同學添!」

「希望下次我可以同埋你去啦!你要辛苦一啲啦,不如星期六你請外母過嚟睇住BB,你咪可以一個人去囉,你都需要有d私人空間啊,老婆。」

「哦,老公,呢幾日我會好掛住你吖!你會唔會掛住我吖?」

「老婆,我都好掛住你呀!」老公轉過身緊緊的抱住我,雄糾糾的陽具硬梆梆的頂著我的小腹。我知道老公此刻如箭在弦,又不想耽誤他的時間,我靜靜地跪在老公面前…

拿了一張紙巾,抹淨從嘴角流出來的精液,「唔...老公....你夠鐘出門啦,等你返嚟先再玩啦~」

打發老公出門,我也要準備上班。脫掉了身上的T裇,全身赤裸的站在寬大的鏡子前面,審視一下生產之後的身材。相比於過去,自己的乳房更豐滿了,過去自己只有36D,但是生育後卻大了兩個罩杯以上,達到38E的尺寸。

而且由於正處在產奶期,那對赤裸的巨乳就像是熟透了的大甜瓜一樣肥嫩多汁,給人一種水份極其充足的飽漲感。頂端的乳暈上突起兩顆又大又圓的乳頭,也許是親自哺乳過的緣故,乳尖是很成熟誘人的紫紅色,令人一見就情不自禁的想啜進嘴裡砸吮品嘗。

看著鏡中的自己,我知道無論是多麼有定力的男人,看到這樣自己這樣的身材,恐怕都會無法自製的產生強烈的性衝動,想要把我赤裸裸的按在身下,想到這一幕,我的臉色不禁一紅。

「小色女,又在胡思亂想!”」

自罵一聲,我連忙把內衣的抽屜拉開,以前的胸衣試著穿上,

「好緊啊!」

穿著一件象牙白的棉質胸圍,圓潤的裸肩上掛著精緻的細帶。這件胸圍是四分之三罩杯的,根本無法裹住那兩個渾圓肉團,小半顆雪白的乳球從杯上方裸露了出來,在胸口處形成了一道深深的乳溝,蕾絲邊把我雪白的雙乳襯得更加白皙,把同款的蕾絲hipster 找出來,穿上。

自己的腰身還是如以前一般纖細,只是雙臀更加渾圓飽滿了些,把小褲褲撐得有點緊,兩條玉腿豐腴而渾圓,緊窄的蕾絲內褲遮蓋著雙腿間的最後禁區。肉滾滾的屁股相當的肥碩,有一小半白皙光潔的臀肉都露在外面。

今天準備了一條及膝A-lined酒紅色百褶裙,上身配一件nude絲質襯衫,以一件白色背心打底。雖然生完小孩之後,我都好努力做運動,餵人奶,終於搵翻條腰,但仍然有個肚腩仔,我好怕被人問又有左啊?如果真係又懷孕,我會好開心,但如果係因為肚腩大被誤會,我就好想殺人!高腰百褶裙剛好遮住了肚腩,予人感覺纖瘦一點,可是身後的肉臀則是不可思議的豐滿,在百褶裙裡像極跳動音符般的曲線與豐富色彩般的飽滿組合而成的藝術品。走在路上,難免引來男人的目光,以前還會覺得不太自在,但今天卻有股想被人視姦的瘋狂想法。 再配上一對pink loafer,在鏡前檢查一下自身的打扮,確保不會出現走光之後,便出門返學了。

我家位處上環,一個交通不太方便的地方。由我家出發到學校,我喜歡徒步行落山,坐車到大會堂,再轉巴士到學校。曾有人問我,為何不駕車上班呢?我17歲在美國己考到車牌,但在香港駕車總是讓我提心吊膽,而且返學校的路線彎多路窄,我寧願花多一點時間坐公共交通工具,也不願在路上發生甚麼意外。

每天清早街道上車輪不多,沿斜路走落山,看看社區裡各人為生活而奮鬥,有時候會遇上一些睇住我長大的老街坊,寒暄幾句或是一記招呼,心裡也覺得很親切、很窩心。

「心女,今日咁早返工吖?」一位上了年紀的賣生菓大叔跟我打招呼並説道。

「早晨啊,耀叔。係啊,今朝我老公要一早出門,我就早左起身,所以今朝早左出門口囉。」我停下來跟眼前的大叔聊起天來。

「你爸爸媽媽幾好嗎?」耀叔是由細睇到大的老街坊,認識我爸爸媽媽多年。

「佢哋都幾好吖,仲成日幫我湊BB添。耀叔,你有心啦。爸媽都經常叫我問候你,佢哋話呢排經過你舖頭都見你唔到。」我說。

「哎,人老左無以前身體咁好,所以少左出嚟做生意囉」

「啊,樂哥無幫你手咩?」樂哥是耀叔的兒子,但我不是經常見到他。

「佢話做呢行辛苦喎,所以佢間唔時先嚟幫手,而家係阿大留係度幫手。」耀叔語帶唏噓地道。阿大是耀叔的長女,在我眼中,名符其實女漢子。

「至少有大家姐幫你呢,或者將來樂哥會改變主意呢!耀叔,保重啦,我要去搭車啦。」

「心女,今朝d奇異菓好靚,帶幾個返公司食。」蕷臨走前耀叔硬塞6個奇異菓給我。

當我遠去後,耀叔一個伙記問耀叔:「老細,條索女你識吖?」

耀叔:「我由細睇到佢大㗎!」

伙記:「頭先離遠見到條女,由上面行落嚟嘅時候,佢對波彈下彈下,睇到我硬撚晒,睇埋佢一路行個屎忽扭下擰下,好撚酵。真係好想執佢一劑。」

耀叔:「衰仔,講說話乾淨d啊,人地斯文女仔嚟架。執人一劑?你去叫雞啦!做野啦!」

伙記走開後,耀叔吞一吞口水,自言自語說:「心女都同佢老母一樣咁殺死人....」
作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-12-6 15:16

甘有冇俾佢執劑啊?
作者: jodas2007    時間: 2018-12-6 16:00

作者: Etkar    時間: 2018-12-6 16:16

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-6 03:16 PM 發表 查看引用來源
甘有冇俾佢執劑啊?
哈哈,我想試下俾老伯伯或黑鬼執番劑,哈哈
作者: Etkar    時間: 2018-12-6 16:18

引用:
原帖由 jodas2007 於 2018-12-6 04:00 PM 發表 查看引用來源
謝謝鼓勵
作者: kentwby    時間: 2018-12-6 23:19

作者: Etkar    時間: 2018-12-7 00:23

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-6 11:19 PM 發表 查看引用來源

有人話 once you try black,  you'll  never back !   
老師真體貼, 其實可以再環保一點, 紙巾都唔使, 直接吞晒,乾淨俐落 🤣🤣🤣🤣

好文再支持一下 ...
哈哈,謝謝支持啊~我想老公射晒入去我子宮,等我再懷孕啊,哈哈~
作者: kentwby    時間: 2018-12-7 01:28

作者: Etkar    時間: 2018-12-7 06:49

引用:
原帖由 kentwby 於 2018-12-7 01:28 AM 發表 查看引用來源

環保(當然要安全)嘅感覺的確親密好多,直接感受對方嘅溫度,濕度,紋理,,,尤其是女方高峰時嘅潮湧。
中出更加系,,,進一步享受,女方會感覺好熱架。 ...
師兄,你真係經驗豐富,要多d聽你分享啊
作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-12-7 15:57

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-6 04:16 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我想試下俾老伯伯或黑鬼執番劑,哈哈
想就行動
作者: Etkar    時間: 2018-12-7 17:04

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-7 03:57 PM 發表 查看引用來源

想就行動
哈哈,咁我就要去買件戰衣,兼做下facial 先~
作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-12-8 11:15

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-7 05:04 PM 發表 查看引用來源

哈哈,咁我就要去買件戰衣,兼做下facial 先~
掂,肯踏出第一步
作者: Etkar    時間: 2018-12-13 17:14

引用:
原帖由 香港中心的香腸 於 2018-12-8 11:15 AM 發表 查看引用來源
掂,肯踏出第一步
咁都要問埋老公,俾唔俾我行動先~
作者: 香港中心的香腸    時間: 2018-12-15 11:48

引用:
原帖由 Etkar 於 2018-12-13 05:14 PM 發表 查看引用來源

咁都要問埋老公,俾唔俾我行動先~
做佐先問

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)