188Channel

標題: [原創作品] 兩男一女歐亞鐵路之旅遇女大學講師結伴同遊 [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2018-12-24 10:31     標題: 兩男一女歐亞鐵路之旅遇女大學講師結伴同遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Kelvinpwy    時間: 2018-12-24 11:54

師兄又有新作。謝
作者: manfuksun    時間: 2018-12-25 01:11

作者: lostergundam    時間: 2018-12-25 11:15

出走外國嘅提材,好勁啊
作者: 水喉大隻仔    時間: 2018-12-25 12:33

望穿秋水嘅等待柳暗花明的驚喜
作者: Man_supreme    時間: 2018-12-25 18:00

作者: howard_kan    時間: 2018-12-25 22:34

加油,師兄
作者: 一個獨行的人    時間: 2018-12-26 18:13

add oil
作者: galisbay    時間: 2018-12-26 20:30

Thank you very much
作者: 阿普    時間: 2018-12-27 03:37

終於又等到師兄新作,支持支持
作者: s987358    時間: 2018-12-27 11:37

引用:
原帖由 dcat20 於 2018-12-24 10:31 AM 發表 查看引用來源

摩西、青青同俊仔係大學同窗,佢哋一個讀建築,一個讀時裝,一個讀新聞,因為都鍾意音樂、藝術,成為咗好好嘅朋友。

青青有個男朋友係年輕才俊,做金融,份人好現實,偏偏因為自細讀書成積好,史丹福商學院,加上錢多,自細周遊列國,接觸好多嘢,就對好多嘢,都有自己嘅意見、睇法。

青青嚮往文化、藝術,想追索西方文明嘅根源,就諗住一畢業,第一件事就係去歐陸蒲一段時間。

摩西、俊仔都有相同 ...
多謝樓主,寫得好細膩
作者: dcat20    時間: 2019-1-1 17:50

俊見到臥卡房嘅另外一個乘客竟然係之前喺北京到黑龍江車程上一直昅住嘅高貴女士,喜出望外。

優雅女士對佢哋微笑點頭,然後專心擺放行李。

車程上,青青同摩西好多偈傾,佢兩個有時出咗去餐廳卡,俊自己一個有少少冇癮,就試吓同優雅女士傾偈。

妳自己一個去旅行?

優雅女士好友善,佢話,係呀,打算穿過俄羅斯去東歐,然後西歐。

有冇目的地?

冇㗎,諗住周遊列國,四處體驗吓。你哋呢?從香港嚟嘅?大學生?

係呀,我哋香港人,大學畢業後做咗一年嘢。我哋之前搭鐵路經過中國大陸,喺大城市停留吓,試吓搵工做,玩幾日到一個星期再出發。我哋都打算穿過歐亞大陸去東歐,然後西歐,諗住沿途停吓,試吓搵工做,體驗吓。

聽起嚟好吸引喎。

係呀,係呢,妳一個人,唔介意的話,可以結伴同行?

好呀,你哋唔介意我呢個姨姨阻住你哋的話,我非常高興同你哋交朋友。係呢,你點稱呼?修邊個科系?

我叫俊,新聞系畢業。我兩個朋友,男嘅叫摩西,建築系,女嘅青青係時裝設計。妳呢?

我叫希予,係大學講師,教比較文學。

嘩,好厲害。

學術圈咪又係職業,只不過書本睇得多,有咩咁犀利?好高興認識你。

我都係呀,之前喺中國嘅車程上面已經注意到妳,覺得妳好優雅、好有氣質。

多謝呀。

臥卡房裏面暖氣開放有啲熱,希予早就除去外套甚至恤衫。佢去到黑龍江之前已經喺裏面着上一件黑色V領薄底衫。俊望一望希予典雅嘅五官,由於房裏面嘅暖氣而焗得面頰有啲紅。

佢話,暖氣幾焗。就扯開衫領唞吓氣。呢吓動作令俊嘅目光不其然逗留喺希予嘅深深嘅乳溝。呢個時候希予亦都為意到佢嘅動作可能引起俊注意到自己嘅胸部。

由於波大,希予嘅胸部一直成為好多識得佢嘅人嘅焦點,佢着衫亦都因此傾向密實、莊重。

俊話,妳着呢啲保暖內衣好熱㗎。

希予話,係呀,我想除咗佢,你唔介吖嘛?

俊心諗大陸人唔係真係咁開放喺生普男生面前淨係着胸圍啩?就話冇問題呀。

希予就擰轉身,喺偉面前除保暖內衣。

就喺嗰迅間,俊從希予身後,睇到希予嘅身材。

四十歲女性嘅體態,勻稱而稍微豐腴,北方人嘅肌膚白滑透微紅。

俊估唔到希予居然仲喺佢面前除胸圍,雖然背住俊,胸部大到從後面都可以睇到波波嘅邊緣。俊好自然諗到呢個年紀嘅女人,有性經驗係好平常,而今時今日大陸女性有過多個性伴侶亦唔出奇。

希予隨即烏低身喺袋裏面摷恤衫出嚟。

就喺呢個迅間,俊喺希予身後睇到希予波波嘅底部,差一啲就見到乳頭。

細佬喺褲裏面澎脹起嚟。

希予着上恤衫,係咁意扣上心口粒鈕,就擰轉身繼續扣落去。由於波大,心口有谷爆嘅效果。

呢個時候,臥卡房外面傳嚟摩西同青青調笑嘅聲音。佢哋入嚟嘅時候甜絲絲、好開心咁嘅樣,俊問咩事?青青笑住話,冇嘢呀。

俊就介紹,呢位係大學講師,會加入我哋一齊遊歷。

摩西同青青歡迎。

夜晚,俊瞓唔着,一個人出咗去餐廳卡坐吓。見到一個中國男人,於是搭訕。

一開口,講廣東話嘅,原來香港人。俊問,貴姓?條友話,姓冼,你叫我Tony吖。

Tony做會計,年輕時到處遊歷,然後專心事業十幾年。對上一份工喺間本地企業做數,做咗幾年,間企業俾中資收購,Tony被裁走,攞住大筆遣散費加上本身做咗好幾份投資,打算重溫後生時候嘅放浪,遊歷幾個月到半年先再搵工。

佢同俊仔哋去嘅路線稍為唔同,佢主要想睇吓俄羅斯唔同嘅城鎮,每一度落車停留吓,鍾意嘅話留耐啲。

Tony講好多佢嘅人生經歷俾俊仔聽。

我讀書嗰陣,係條毒撚,Tony話。

身邊啲百厭友、口多友都溝到女,係我冇。喺大學鍾意條女鍾意咗幾年,點知佢俾條森美咁款嘅多口仔唔使一個月就溝咗。

唯有俾心機讀書、考試、攞牌。喺間會計行仔做一年嘢,儲錢去歐洲流浪一年,好似你而家咁。

喺火車邂逅一個打算經東歐入西歐嘅俄羅斯妹,大家對對方背景、身世好好奇,好傾起嚟就話不如結伴同遊。我後來先至知道條女因為冇錢,諗住沿途我可以出錢租hostel又會買嘢俾佢食。

俄妹喺大學讀醫讀到半路中途,屋企供佢唔起。佢透過熟人知道可以嚟東南亞做雞搵快錢,正在考慮中。

俄妹知道咗我係青頭仔,就話同我開齋。

嗰陣我驚到不得了。

女仔手都未拖過,莫講扑嘢,仲要係鬼妹,唔知道自己性能力點樣,條嘢會唔會比對方食過嘅都要細,俾人笑都笑到面黃。

夜晚天寒地凍,俄妹同我瞓埋一齊、搇同一張被,我知道嗰晚走唔甩,一定開齋。

好驚,但又好期待,咩都唔敢做,俄妹主動攬實我、錫我,錫到我成面口水,然後擒上我上面咀我。

我係好想試吓屌,但係同時又緊張,緊張到條J縮埋一粒。

俄妹拿高件冷衫,露出心口。佢入面戴住喱士罩,波波好圓、好挺。佢捉住我隻手埋去佢個胸度,我一掂到佢心口,feel到波波嘅柔軟、彈性,同埋佢皮膚嘅嫩滑,即刻鍾意,本能就去搓、去揸。佢即刻發出細細聲、高音嘅哼哼聲,我就攝手指入去個罩裏面摸索。

掂到佢粒的的嗰吓,覺得好興奮、好震撼,個腦即刻停咗,完全唔識得諗嘢。

俄妹俾我掂到粒的的嗰吓亦都全身震一嘢,伏喺我身上,用條脷撩入我個咀裏面,我完全唔識,但係好本能咁豁出去,用條脷去迎接,舐佢條脷,互相啜對方啲口水。

於是我一路同佢脷交,一路摸佢波波。

錫錫吓,佢突然抬起頭,望住我,問想唔想睇佢個胸。我話已經睇緊啦,佢話係睇哂全部。我話想,佢就坐起身,喺我面前解圍。

於是,咁大個仔,我第一次親眼睇到女人對奶。佢拆個罩嗰吓,對波喺我面前彈一彈,個形圓圓嘅,好一對球體。我伸手上前竇一吓,波波軟綿綿咁彈一吓,真係好正。我就揸吓佢,feel吓佢嘅份量。

Tony冼講到眉飛色舞,俊因為毫無經驗,完全搭唔上半句,唯有戇居居咁問,咁你嗰晚真係扑咗囉喎?

梗係啦。

咁好命?

東尼話,其實好common㗎咋,我之後喺歐洲都遇幾個女仔,佢哋一個人遊歷,覺得lonely,又有性需要,只要遇啱條友,有少少好感就可以做,好平常㗎咋。

咁嗰晚係點樣㗎?佢主動定你?

Tony冼話,你話呢?

嗰陣我係青頭仔。俄妹錫我到咁上下就除我條褲,我已經興奮到流哂口水,底褲都濕哂,但係就好緊張,緊張到條嘢縮埋一粒,我覺得好瘀皮。佢竇吓我,居然講咗一句cute,然後fing吓、捋吓,又用咀啜吓。

佢見我緊張,問我係咪第一次。我話係,佢就話唔緊要,放鬆啲,享受吓。講完就啜、suen個草菇頭,條脷同一時間輕快咁舔吓舔吓條頸,頂你,爽到吖。條嘢唔覺唔覺咁開始脹。俄妹繼續啜、suen、舔,慢慢、慢慢吞吓入啲、吞吓入啲,終於將條嘢吹脹。

當條嘢完完全全矗立,俄妹就除褲。

我話我從來未親眼睇過女人個西,問佢可唔可以俾我好好睇吓,佢就擰轉身,跪喺床度,喺我上面用個西對住我,個咀對住我碌嘢,叫我好好take a good look and taste it if you like。跟住佢就趴低繼續吞、吐、suen、啜、舔、舐...十八般武藝出齊,爽到吖,我幾乎頂唔順喺佢個口裏面就爆。

但係我連個鮑都冇好好嘆過,點可以咁快收皮?就試吓反開條裂縫,好好欣賞吓佢隻金絲貓裏面粉紅色嘅嫩肉。我想舔吓,但係唔敢,就問佢可唔可以篤手指入去。佢話得,我就慢慢、慢慢篤入裏面,感覺鮑裏面啲肉好幼嫩、好易整傷,就唔係好放膽篤入裏面,只係入咗淺層就出番嚟。

俄妹見我支肉棒已經脹哂,就擰番轉頭,用個鮑坐喺肉棒上面。

佢坐上嚟嗰吓,嫩滑嘅鮑肉將鮑汁直接印喺肉棍上面,暖熱而潤滑,爽到無倫。然後佢前前後後咁喺上面印印吓,又打圈咁搖擺下身。

俄妹搖到咁上下,就稍為抬高個pad,然後捉住我支肉棍,用草菇頭沿住佢條罅上下上下磨吓磨吓。俄妹啲滑潺潺嘅汁液直接塗喺草菇頭上面,嗰吓嘢真難頂,好想即刻一嘢頂入去裏面。

俄妹捉實肉棍唔俾我擅闖佢嘅肉洞,但係又攞支肉棍嚟磨佢隻鮑,簡直煎熬。我越嚟越難頂,佢就將肉棍慢慢、慢慢塞吓塞吓塞入去。

終於,第一次入去一條女個窿裏面喇,仲要係個鬼妹。唔知係咪我哋中國人尺碼比較細,定個俄妹屌得多屌到鬆,入咗去感覺冇想像中咁包到實,些少鬆動,但係都舒服到痺,好暖、好潤滑。

本能就郁起嚟,但實在太爽喇,我郁咗冇幾吓已經痺,就出一出嚟先,用手指f佢,f到佢面紅、大嗌,我又好想就再入過。女人裏面好濕滑,又暖,唔戴套插入去嘅話好快就痺,於是我又出過嚟。

俄妹問我係咪好輕奮?

我話係。

佢話,初初開始做,有啲人係會好敏感嘅,做多啲就會冇咁敏感。

我問佢咁了解嘅?佢笑一笑,話唔好忘記佢係醫科學生。

我用手指f佢,佢教我玩陰蒂,話咁樣玩可以令女仔好high,甚至可以仲high過插入。我就跟佢指令玩佢粒核。

玩到俄妹面紅、大嗌,氣喘喘咁成身震。

我見佢滿足到咁上下,就話我都想要。佢示意我再入。

但係呢個時候條j已經軟垂番,俄妹就用口幫我吹。佢吹嘅功夫好似幾好咁嘅,不過嗰陣我喺女面前好易緊張,加上係初哥,擔心表現,一軟番就唔係咁易馬上再扯。終於勉勉強強吹脹少少,俄妹就叫我試吓入。

於是我再一次篤入去。

嘩,又係爽到吖。

最鍾意裏面嗰種滑潺潺同埋溫暖。

於是我就郁。

嗰陣我乜都唔識,本能咁篤入去然後出番嚟一啲再連隨篤入去。呢次郁得比先前耐,雖然感覺有少少鬆,但係依然感覺到裏面溫暖而潤滑,舒服到痺。唔使兩、三分鐘,已經high到成個人麻痺,好想好想咇嘢。我想出番嚟等細佬冷靜吓,但係俄妹用腳繞實我唔俾我出,我就頂唔順,成身劇震一嘢就喺佢裏面爆漿。

爆嗰吓感覺好似靈魂出竅,個腦shut down咁淨係知道啲漿灌注入俄妹個西裏面,龜頭感到熱辣辣。

跟住我就虛脫咁趴底責實佢喘氣。

一片靜寂之中休息咗唔知道幾耐,細佬都縮細,感覺慢慢返番嚟至留意到下面濕立立,我就出番嚟。

俄妹目無表情,我諗佢經驗老到,可能我表現唔多好,條嘢又細,令佢有多少失望。我連問佢覺得點都覺得冇必要,亦唔好意思問。

一來天氣寒地凍,我哋做完愛涼都唔沖就攬住瞓着。

第二朝,瞓醒嘅時候,細佬本能扯旗,俄妹騎上去喺我身上自己嚟,呢次我做得比較耐,好似大概7分鐘左右。

做完起身梳洗,大家都冇沖下體。我嗰陣至留意到床單上有血跡,心諗條女m到,唔怪之得咁勇俾我中出。點知佢話唔撚係姨媽,我話唔係化。佢話係第一次。我覺得好驚訝,點解妳咁熟行嘅?佢話細個啲嘅時候偷睇過家姐同男朋友做愛睇過幾次,大個啲就開始幻想做愛應該係點嚟到自瀆,一直唔敢伸手指入裏面,淨係玩陰蒂同陰唇,直到讀大學就開始同最好嘅女仔朋友互相玩對方身體,趴喺對方身上互相磨陰蒂,又幫對方口交。

我對佢呢個講法半信半疑,因為佢表現真係好似好熟練,又或者可能只係因為我當時係初哥唔識得分辨。雖然呢個時代已經冇人再理咩貞操,但係都冇奶油將個處俾我呢個萍水相逢嘅茂利。

實在令人費解。

不過啲血...佢冇咩必要講大話...

點都好,我同佢一直去到西歐至分道揚鑣。沿途經過啲城市就會落車,搵hostel住幾晚,日頭喺城市裏面觀吓光,夜晚就喺房扑嘢。

扑多咗,果然冇初初咁敏感,就可以做耐啲,開始真真正正享受到性愛。

俊問,咁分手嗰陣有冇唔捨得?

Tony問,你話呢?嗰陣我係一條孤獨撚嚟㗎,其實而家都仲係,不過咁多年嚟玩多咗,我識得唔將心思擺喺一條女身上。但係嗰陣,我由原本一個獨撚、青頭仔,突然有條女俾到我浪漫嘅一段時光,你話分開嗰陣掛唔掛吖?

我嗰陣都有諗到嘅,條女可能一來悶,求其搵條友慰藉吓,二來想人照佢飲食同埋住hostel嘅使費。我仲記得,我哋係喺火車站分開嘅,佢話佢會miss我。我嗰陣已經有啲想喊,問佢有冇愛我?佢同我講,be strong, Tony, you have a long road ahead。

嗰一刻,我見到佢眼眶都好似有啲紅。但係佢即刻擰轉身,然後就走。走咗幾遠吓,佢至擰轉頭同我揮手,話拜拜,nice to meet you。

之後我喺西歐周圍住吓,都有喺hostel、火車遇到啲一個人在旅途上嘅女,食過三件。講真唔難,當然都講彩數啦。第二條女係個澳洲妹,第一次同佢上床嘅時候已經冇同俄妹嗰次咁緊張喇,同佢時間唔係好長,所以做咗唔係好多次,講bye bye嗰吓亦輕鬆得多。再之後係喺比利時打工嘅時候識嘅一個嚟歐洲working holiday嘅韓妹,佢性欲好強,晚晚要幾次。嗰陣嘅我已經比較熟練,緊張都仲有啲啲嘅,但係嘆嘅時候我識得投入咁嘆。

俊問,咁你返咗香港之後就專注事業、識女朋友,然後正正經經拍拖囉喎?

拍過兩個,發覺拍拖唔適合我。其中一個又係處女,佢好港女、好撚煩。我覺得自己都幾自私,淨係想揸吓唔同女人嘅波、插條嘢入去女人嗰窿裏面,唔係咁想關心條女其它嘢。之後我就唔再拍,有性需要就試吓搵sp,或者去酒吧搵一次性,搵唔到的話寧願使錢幫襯啲姐姐。我做會計唔算搵得少,但係我覺得平有平好玩、貴有貴好玩,唔一定要去杜魯誌或者幫襯啲所謂模特兒。上海街有啲骨姐,我玩熟咗都可以扑嘢,得閒無事微信吹吓水、生日過節約出嚟睇場戲、食餐飯,朋友一樣。

俊完全冇呢啲經歷,半句都搭唔上咀。

呢個時候,希予都出咗嚟,佢加咗件冷衫喺面,但係依然睇得出心口相當係嘢。

俊介紹,呢個希予,呢個Tony。

Tony色迷迷咁打量希予心口,俊仔對佢呢個行為覺得幾唔舒服。

佢問希予,妳又瞓唔着咩?佢話房裏面嘅暖氣有啲熱。

三個人就傾偈。

Tony多年前搭過歐亞鐵路去過歐洲,就分享佢當年經歷,一路講,眼神不斷逗留喺希予心口上。

希予都感覺到,覺得有啲唔自然。

未完待續

作者: s987358    時間: 2019-1-1 18:16

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-1 05:50 PM 發表 查看引用來源

俊見到臥卡房嘅另外一個乘客竟然係之前喺北京上車一直昅住嘅高貴女士,喜出望外。

優雅女士對佢哋微笑點頭,然後專心擺放行理

車程上,青青同摩西好多偈傾,佢兩個有時出咗去餐廳卡,俊自己一個有少少冇癮,就試吓同優雅女士傾偈。

妳自己一個去旅行?

優雅女士好友善,佢話,係呀,打算穿過俄羅斯去東歐,然後西歐。

有冇目的地?

冇㗎,諗住周遊列國,四處體驗吓。你 ...
多謝update,寫得好好呀
作者: dcat20    時間: 2019-1-1 19:42

引用:
原帖由 s987358 於 2019-1-1 06:16 PM 發表 查看引用來源

多謝update,寫得好好呀
多謝讚賞。

祝咁多位新年快樂。

我稍有時間再覆咁多位嘅留言。
作者: x_richboy_x    時間: 2019-1-4 00:24

另一個風格的甜故,值得支持
作者: cooljoey27    時間: 2019-1-6 19:38

好文! 等樓主更新
作者: shing627    時間: 2019-1-7 14:43

作者: dcat20    時間: 2019-1-8 21:44

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-1-4 12:24 AM 發表 查看引用來源
另一個風格的甜故,值得支持
多謝多謝,冇錯,我鍾意慢慢嚟,冇咁快就埋牙。

第三集嚟喇。
作者: dcat20    時間: 2019-1-8 21:45

引用:
原帖由 cooljoey27 於 2019-1-6 07:38 PM 發表 查看引用來源
好文! 等樓主更新
多謝支持。

第三集嚟喇。

* * *

Tony一邊講自己嘅遊歷,一邊色迷迷咁留意注希予心口。佢見希予聽得着迷,就開始撩希予講自己嘅嘢。

希予話,由讀大學開始一路都喺象牙塔裏面,佢嘅世界就係學術圈,就算出國都係學術交流,離唔開讀書圈子,咁多年後,越來越想睇吓象牙塔出面嘅世界。

佢同Tony講,你啲經歷,正正係我哋呢啲讀書人欠缺嘅。

Tony開始套取希予嘅背景,直接就問,係呢,妳自己一個人上路,妳係單身嘅?希予話,我同一個教授一齊,但係呢個教授係有老婆嘅,佢根本冇時間管我。

Tony話,相愛就可以。

希予話,已經一齊十幾年,都唔知道仲係唔係愛喇。初戀已經係佢。最初係仰慕教授嘅學識所以俾佢好容易就溝到,明知道佢有老婆。初期係好愛嘅,漸漸發覺學術界無非書讀得多,學者到頭來不外男人一個。

Tony問,想搵過個?定抑或想試吓唔同嘅?希予反問,你係咪有好介紹?Tony笑住話,唔啱試吓我吖?我係一個幾好嘅情人嚟㗎,包妳滿意。

希予話,我地目的地都唔同。

Tony話但求過程、不求結果嘛,我打算留喺俄羅斯,到咗莫斯科可以停留吓,我哋一齊玩吓,然後至各自各上路。

希予笑住話,你好直接喎。

Tony話,唔一定要咩嘅,大家有個伴四處走走都好吖。

希予話,我已經同俊仔哋約埋一齊去西歐喇。

Tony話大家反正會喺莫斯科落車,係咪?唔啱喺嗰度停留多幾日,然後你哋睇吓幾時想繼續旅程再上路。

俊仔哋本來都打算喺莫斯科留多陣,但係佢唔想同呢個Tony一抉,感覺上佢對希予心懷不軌。

希予話,我覺得呢個主意可以考慮,你話呢俊仔?

既然希予咁講,俊仔冇話好講。

從西伯利亞去莫斯科嘅幾日裏面,Tony得閒無事走過嚟搵希予去餐廳卡坐,而摩西同青青越走越埋,兩個人周時唔知去咗邊度,俊仔一個人幾無聊。

一日,摩西同青青又試唔見人,難得Tony冇嚟搵希予,希予見俊仔自己一個,就嚟睇吓佢。

你兩個朋友似乎經常賴低你一個人。俊話係呀,佢哋好似有啲嘢。希予話,你唔講我一路覺得佢哋係一齊。俊話,假如佢哋一齊,我就唔會同佢哋嚟,係呢,Tony好似對妳好有興趣。

希予話唔好意思呀,佢周時嚟搵我,攪到你一個人。

俊話啱傾就自然傾得埋,好正常嘅。

希予話,佢啲經歷係好吸引,不過,我知佢意圖嘅,我唔想俾佢錯覺,下次佢搵我,我一定要叫埋你陪我,可以嘛?俊仔話好吖。

一晚,俊仔瞓瞓吓feel到下格有啲動靜,佢裝吓對面下格,唔見咗青青,然後隱約聽到下格傳嚟男女依挹聲。佢聽咗好耐,隱約好似聽到呻吟聲,懷疑摩西同青青喺下格做愛。但係臥卡啲位咁窄,兩個人逼埋一個卡點可能舒服?

第二朝醒咗,俊仔喺上格賴咗一陣床,終於起身,出去梳洗嘅時候,已經唔見摩西同青青。梳洗完返房時,希予亦正起床,坐喺床邊準備去梳洗。

希予睡眼惺忪喺床邊,着住一件薄薄嘅deep V底衫,裏面冇戴罩。俊仔於是可以好好飽覽希予對奶,一個姨姨咁嘅年紀嘅優美女士嘅奶,漏到滿瀉,冇僭建、冇唧、冇托,天然而然嘅乳溝,薄薄嘅布料更加令佢兩粒的清晰咁浮現,好似幾大粒。

希予並冇在意自己嘅完美胸器俾前面呢個後生仔飽覽,嗱起毛巾牙擦等等就出去梳洗。

希予胸部嘅影像令俊非常震撼,佢坐喺房裏面一心等希予返嚟。

但原來希予梳洗完遇到正打算去餐廳卡食早餐嘅Tony。

Tony一見到希予,即刻注意到佢心口果然唔係嘢少,垂涎欲滴,梗係唔放過嘍希予一齊早餐。

希予雖然唔係十分喜歡Tony,亦知道佢對自己有企圖,但亦唔係太討厭,就話好。佢有一刻諗起俊仔自己一個喺房,但係嗰刻實在嚟唔切返去叫埋俊仔出嚟,就跟咗Tony去。

食嘢嘅時候,Tony非常坦率咁讚希予,妳胸真係靚,唔單止厲害,而係好靚。

呢種坦白令希予完全唔識得接,就話,多謝。Tony話,如果能夠有妳咁好嘅女朋友,就算只係一個星期,都係畢生嘅幸運。

希予話,你夠哂坦白,但我喺呢方面冇你咁開放。咁多年,我一路認真談戀愛、只愛過一個男人。

Tony話,假如妳真係唔想,我唔會勉強妳,但係妳放低所有嘢出嚟遊歷,無非都係想人生多啲唔同經歷。

希予話呢點無疑係真嘅。

妳嘅男人喺性方面俾到滿足妳嘛?

希予話,我做愛係基於愛。

咁即係妳唔知道滿足係點嘅。為愛而做愛,同為咗滿足而做愛,係唔同㗎。

Tony見周圍冇人,就哄埋希予耳邊,話,去到莫斯科,我哋試吓。

然後就大膽攬住希予錫佢。

希予合實口,想推開。

Tony抱得更緊,仲伸手入去希予衫領裏面。

碰到希予對奶,Tony當堂興奮,就肆意揸。希予對奶唔只大,仲係天然,柔軟而有彈性。

Tony越揸越愛不釋手,當佢掂到粒的嘅時候,發覺希予嘅lin lin咁大粒、咁挺,就更加興奮,就起勢用條脷撬入去希予口裏面。

希予愕咗然,根本唔知道自己鍾唔鍾意,只係唔識反應咁俾Tony一路咀一路揸奶、玩lin,玩咗半分鐘,覺得面好熱,就捉番Tony出去。

唔可以咁。假如你再係咁,我唔同你做朋友,亦唔會同你停留莫斯科。

即刻起身,掉頭就走。

一直喘住氣,面仲係㷫嘅。紅都面哂咁返到房,見到俊仔自己喺裏面,有少少唔好意思。個腦不斷回帶先前俾Tony錫同揸波嗰分幾鐘,唔知道自己究竟鍾意定唔鍾意。望住俊仔,一時唔知道講咩好。

俊仔冇問希予出去咁耐做乜,淨係話,我哋去食早餐吖?

希予話,我唔想出去喇,不如你買入房食,我哋傾吓偈?

俊仔就去買,然後返到嚟享受同希予撑枱腳嘅時光。希予一路食一路心不在焉,個腦不停彈出頭先俾Tony夾硬嚟嗰幕。Tony講中咗佢心底裏面嘅秘密,就係長期以嚟喺性方面嘅唔滿足,同埋渴求有啲唔同嘅經歷。

佢問俊仔,你知唔知道你兩個好朋友去咗邊度?俊仔話唔知道。希予問,咁你知唔知道佢哋尋晚做乜嘢?俊仔話,大概估到,我聽到啲聲。希予話,由於好黑,我唔係睇得好清楚,但係我見到青青過去摩西嗰邊,然後責喺摩西身上。跟住兩個人似乎有一啲活動,未必係做嗰回事,有可能只係情到濃時親熱一吓。

俊仔話,呢啲嘢,我冇經驗。希予話,我唔見得比你多好多。俊仔奇怪。

希予就話,教授喺嗰方面唔係好厲害。佢好好色,經常想起就隨時要。而佢要嘅時候,就要即刻搵到我。佢每日都要攪我幾次,但係偏偏佢好快,每次插入嚟,只係一、兩分鐘,我都未有咩感覺,佢就射。

俊問,但係...希予話,我係一個好專一嘅女人,愛一個人唔會介意呢啲嘢。所以20年都同佢一齊。

俊問,有試過其他人嘛?

希予猶豫一吓,就話,有。

件事係咁嘅。

教授有一個從細識得嘅朋友,叫鋒,係軍人,退伍後做生意。佢一直鍾意希予,但礙於希予係教授嘅女朋友,鋒一直冇表達但係10年來關心、照顧希予,希予亦當鋒係一個男性朋友。

有段時期,希予曾經以為教授會離婚同自己結婚。等完又等,等咗10年,教授同老婆恩愛如昔。希予一度心死,就諗住離開呢段關係。

同教授分開兩個月,鋒一路陪伴希予。

有晚一齊飲完嘢,鋒載希予返屋企。佢飲大咗少少,但仲識開車。

駛到僻靜嘅山路嘅時候,鋒開始亂噏廿四,就表白起嚟。

小予,我做生意搵到好多錢,妳做我女朋友,幫我生細路仔。希予話,黐線,你飲大咗。

唔係,我鍾意咗妳10年,只係一路唔敢表達。而家妳回復自由,我可以照顧妳嘅生活,妳做鍾意嘅嘢,我哋一齊生活,生好多細路。

講完就將架車泊喺路邊,然後夾硬捉住希予錫。

希予掙扎,話你飲大咗,然後開車門逃走。

鋒好快追到漆黑嘅草叢,喺裏面捉到希予。

鋒係軍人出身,氣力好大。佢捉實希予,話,我真係好鍾意妳,做我嘅女人。我支嘢好犀利,保證令妳得到高潮。妳身材太好,波波又大,我一直暗戀妳,已經有10年,我會好好咁愛妳!

希予掙扎,話唔要。

酒精加性刺激之下,峰獸性大發,希予完全冇力反抗。

鋒大力一扯,撕爛希予啲衫,露出咗戴住罩都罩唔住嘅大奶。

峰一見到希予對波波,就更發癲,話,我一直渴望可以揸到妳對大奶,我要吸啜妳。佢大力扯希予嘅罩,係教授買俾希予着嘅性感厘士罩,完全唔理整痛希予。

希予叫天不應,只能夠飲泣、大叫,任由峰伏喺身上吸啜、咬自己嘅大奶。

鋒除褲,碌棍已經充哂血。希予本身冇乜點見過男人碌嘢,教授嗰條係普通尺碼,而峰支嘢唔單止長,仲好粗。鋒攞碌棍出嚟,嚇死希予。

希予搏命想掙脫,但係俾鋒撳低。

鋒監硬除希予褲,希予踢、打鋒,最後依然俾鋒解開咗褲頭,然後攝隻手入去捽個妹。

希予完全冇力反抗,就哀求,你如果真係愛我,求吓你唔好吖。鋒話,我實在忍唔住,對唔住,我以後會好好錫妳,一定會對妳好好。就用力一扯,將希予條褲扯低。

起初希予夾實雙腳,但係佢始終鬥唔過鋒,雙腿俾鋒成功分開咗然後騎上去。

鋒將佢支粗大嘅陽具ut埋去希予嬌嫩嘅屄嘅時候,希予痛聲飲泣。鋒憐惜咁摩摩希予頭髮、額頭同面,錫吓希予額頭,好溫柔咁講,以後我係妳男朋友,冇嘢嘅,我會對妳好好,妳一定會好鍾意。

就開始捅入去。

希予就喺草叢裏面,喊住咁俾鋒進出自己兩腿之間嘅裂縫。起初好驚、好嬲、好痛,漸漸無力抗拒。平時教授入去時冇咩感覺,然後一、兩分鐘就喺裏面射。第一次明確咁感覺到男人支嘢喺自己體內活動,一分鐘過去,兩分鐘、三分鐘、五分鐘,下面漸漸有反應。希予感羞愧,但係身體明顯感到興奮,肉洞開始漏水。

居然,第一次知道快感,身體不由自己放棄抵抗,慢慢開始迎合。

抽插咗超過10分鐘,峰唔只支嘢大過教授、持久過教授,技巧亦明顯熟練過教授。佢好似知道希予想點咁樣調節快慢、深淺,亦識得喺適當時候用唔同方式磨擦希予唔同部位。

單戀希予十年,鋒好感動,一邊屌一邊話,小予我愛妳,然後趴低錫希予頭髮、額頭、面、咀、頸、膊頭、格勒底、波波,逐個地方錫勻,話,真係好愛妳。

希予面頰通紅、眼眶感到熱,興奮嘅感覺一陣又一陣撞埋嚟,第一次感覺到細妹、小腹抽搐,身體震抖,繼而劇震。呢個時候希予亦都發覺自己又唔知幾時開始捉緊鋒嘅肩膊,雙腳擘大繞住鋒。

鋒問,小予,享受嘛?

希予唔答。

但係佢已經忍唔住呻吟。

未試過咁舒服哩?

希予羞愧住up頭,佢唔鍾意自己嘅身體正喺度享受緊,但呢個係事實。

鋒趴低錫希予,希予再冇抗拒,同佢脷交。鋒一邊錫,手不停揸希予嘅大包包、一路屌。

鋒飽嘗獸慾,最終喺希予身體裏面儘情發洩,滿足咗10年嚟嘅心願。

發洩過後,酒精嘅作用亦都減弱,理智慢慢返嚟,知道舐咗嘢,開始後悔。

希予俾鋒姦咗冇半個鐘都有5個字,第一次知道性滿足嘅滋味。

喘住氣瞓喺草叢上面,聽住強暴後嘅寧靜,希予感覺混亂。心裏面明明極之唔願意,身體偏偏享受。峰一直責喺希予身上,細佬慢慢變軟、縮細,漸漸退出嚟。

佢溫柔咁錫希予眉心,話,冇嘢㗎,我以後就係妳男朋友㗎喇,我會好好疼妳。

希予打鋒,話,鍾意我嘅話就唔會強暴我,憎死你。

就爬起身,衫、褲都冇着好,行返出馬路。蹂躪過後,下底有啲痛,行路一拐一拐。鋒見狀,即刻上前幫希予着番好啲衫,話,小予,俾個機會我對妳好。

希予話,你真係想對我好?

鋒好認真咁話,係,妳要我點做至可以俾機會我?

希予話,好,唔好再俾我見到你,喺我嘅世界消失,就係對我好。

俊仔覺得好似聽緊另一個人嘅故仔,同眼前呢個咁有氣質、修養,咁優美嘅大陸女學者各不相關咁。佢問,於是,之後妳就同番教授一齊?

希予話,未有咁快。

件事之後大概一個星期,希予主動搵鋒,話知道嗰晚佢飲大咗,大家可以繼續做朋友,但係唔可以再發生呢啲事。

結果,佢哋來往咗唔夠一個星期,就再做。呢次,係希予自己想好好體驗一次。

希予聲明佢唔愛鋒,只係想好好哋再試一次,就主動嘍鋒做。難得女神開到聲,鋒肯定抗拒唔到,就喺希予住嘅地方過咗一個周末。由撑枱腳開始,開支酒,飲得有少少醉意,鋒先去沖涼,然後到希予。

因為係自己想試,希予呢一次放鬆、投入、徹底去享受俾鋒嘅怪獸撚再次捅入自己嘅肉洞,喺裏面肆意活動,領略到性高潮嘅美妙。而鋒獲得女神批准再毫無阻隔入去佢體內、喺裏面發洩,就更加興奮、滿足。

呢次之後,希予好似吸毒咁沉迷肉體嘅歡愉,而佢亦都越來越清楚鋒呢個人唔係佢所愛。大家嘅性情相差太遠,希予只係借鋒呢個男人嚟滿足性需要。

鋒除咗性方面前所未有咁滿足,佢亦越嚟越迷戀希予,開始當希予女朋友。希予起初唔打算澄清,後來冇辦法唔講清楚大家除咗性之外,其它方面一啲都唔夾。

鋒同希予維持呢種關係大概3個月,有一日,教授突然上門搵希予,話實在好愛希予、好掛住,除咗要教授離婚娶希予之外,教授乜嘢都願意應承,但求喺番一齊。

希予對教授仲有感覺嘅,俾教授咁樣搵上門求復合,自然冧,就再一齊。

鋒知道咗希予要同教授復合之後,要求希予同自己靜雞雞繼續,希予拒絕,佢話自己係個專一嘅人,之前同教授分開咗,同鋒身體上互相慰藉吓都仲可以接受;而家同番教授一齊,就唔可以同其他人做呢啲嘢,大家之間嘅事就埋葬大海好喇。

然後,希予就一直只有教授。直至剛剛再俾Tony咁樣夾硬撩,勾起咗佢對鋒嘅記憶。

呢個時候,摩西同青青返嚟,佢哋拖住手。

未完待續

作者: 華大    時間: 2019-1-8 22:52

寫的好。期待續約!
作者: 華大    時間: 2019-1-8 22:53

期待續集
作者: s987358    時間: 2019-1-10 08:08

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-8 09:45 PM 發表 查看引用來源

多謝支持。

第三集嚟喇。

* * *

Tony一邊講自己嘅遊歷,一邊色迷迷咁留意注希予心口。佢見希予聽得着迷,就開始撩希予講自己嘅嘢。

希予話,由讀大學開始一路都喺象牙塔裏面,佢嘅世界就係學術圈,就算出國都係學術交流,離唔開讀書圈子,咁多年後,越來越想睇吓象牙塔出面嘅世界。

佢同Tony講,你啲經歷,正正係我哋呢啲讀書人欠缺嘅。

Tony開始套 ...
多謝你嘅update, 依然高質,讚
作者: lostergundam    時間: 2019-1-10 11:27

又有啲支線……
作者: dcat20    時間: 2019-1-14 00:44

抵達雅羅斯拉夫爾站,西伯利亞軍鐵路嘅莫斯科終站,Tony早就過嚟臥卡房搵希予,想幫佢攞行李一齊落車。

希予話,俊仔你幫我吖。

落咗車第一件事就係搵hostel落腳。Tony話多年前知道雅羅斯拉夫爾站附近有個區有好多旅館,摩西之前做資料搜集時查到有一間經濟實惠,正正喺嗰區,就出發前往。

沿途,摩西同青青一直拖住手。Tony起勢嘍希予講嘢,希予唔想俊仔冇癮,就每個話題都加俊仔落去。

到咗旅館,淨番兩間單人房,摩西提議兩個女仕一間,三個男仕一間。Tony話,不如咁,我請希予過隔嚟貴啲嘅旅館瞓,兩個男仔逼一間,咁青青就可以自己一個瞓單人房,冇咁逼。

希予即刻話,好吖好吖。佢賴低哂啲行李喺呢度叫俊仔幫佢看住先,就馬上同Tony過去隔嚟貴啲嘅旅館。

俊仔覺得好奇怪。

希予行開咗,俊仔覺得失落。佢做好入住手續,上房放低行李就返出接待處等希予。

希予滿面笑容返過嚟,話成功賣甩Tony。

原來佢同Tony過咗去隔嚟貴啲嗰間旅館之後就起勢氹Tony,兩個人瞓一間單人房可以喇。Tony滿心歡喜,以為嗰晚有得扑嘢,就馬上開房。

做好哂手續,上房嘅時候,希予話,都係唔好喇。就即刻返番過嚟呢邊,Tony叫都叫唔住,喺希予後面嗌,聽朝一早過嚟接妳,希予應都冇應。

俊仔話,咁妳同青青一間房啦。

希予話,乜你咁唔識做㗎,佢同摩西擺明有嘢,俾佢兩個一間房啦。

俊仔喜出望外,問,我哋一間?希予話,係呀,唔喜歡同我呢個姨姨一齊瞓咩?俊仔話,想呀,唔怕尷尬咩?希予話,大家出嚟遊歷,瞓覺啫,有咩尷尬?

俊仔大喜,返房嘅時候,佢已經不由自主扯旗。

上到房,從新調配房間,青青同俊仔對調行李後,就同摩西一齊入房,俊仔喺外面目送。

希予問,唔捨得你個夢中情人?

俊仔話,妳睇得出?

希予話,你成日留意住佢,係人都睇得出啦。俊仔話,我鍾意咗佢3年,但係佢本身有男朋友㗎喇。希予話,青青呢種女仔係好得男人鍾意嘅。俊仔問,妳覺得佢到處電男人?希予話,佢只不過社交距離近、慣咗同人行到好埋、對身體觸碰敏感度低。佢自己冇為意,唔係有心電人,不過男仔比女仔容易過電。

咁妳覺得自己呢?

我?我覺得自己好檢點吖,你睇我着衫都好保守,又刻意同人保持距離,但係有時招惹到啲色狼埋嚟侵犯都冇辦法。

只怪妳樣子優美,身材又咁厲害。

我媽生成我咁都冇辦法㗎,但係我真係好保守嘅女人嚟嘅,都一樣引到色狼。

妳講Tony?

我係講教授個朋友,強姦咗我之後,我同佢來往過兩、三個月嗰個。早幾日Tony喺火車上面非禮我,令我諗返起呢個人。

Tony非禮妳?

嚡,係。

我本來唔係太討厭佢,幾鍾意聽佢啲經歷,不過真係冇諗過同佢有呢啲接觸。

佢點對妳?

佢喺餐廳卡夾硬錫我,又伸手入去我衫裏面揸我胸。你覺得我真係咁引人犯罪咩?

俊仔話,妳生得咁靚,身材又咁辣,嗰朝早又着到咁樣。

連你都對我有遐想?

俊仔話,正常男性反應啫。

仲以為你純情啲。

純情唔代表冇需要同好奇啩?

哈哈哈,多謝你對我好奇,咁即係話你一路上有留意住我啦。

我一早已經話,妳喺北京上火車已經留意妳。

原來係咁。

夜晚,天氣好凍。青青同摩西一入房已經有心理準備會做佢哋示愛之後第一次。

摩西生到成個的士陳咁嘅衰樣,又係建築系高才生,大學啲教授話佢持才傲物,周時有唔同系嘅女生送上門。但摩西完美主義,唔係真係靚、真係好、真係自己鍾意嘅女,就算除哂衫擘大個西喺面前,佢掂吓都唔想。

試過Christmas Ball,有兩個marketing​嘅女仔為咗爭摩西,纏到入摩西宿舍。

兩條女借少少酒意鬥除衫,其中一條女連底褲都除埋,差啲想擘大個西俾摩西睇。大學入面,摩西最鄙視讀商科同marketing嘅女仔,佢喺地下執起條女嘅底褲一嘢掟過去,話,marketing做雞㗎?着返佢啦。

青青亦都不相伯仲,喺外面有佐治呢個金融才俊男朋友照顧佢,大學裏面仍然不缺狗公爭住做兵。做青青兵唔容易,樣衰、冇錢嘅男生連做兵都冇行。即使做到,冇着數仲預咗周時俾青青攞着數,請飲請食係老奉。

唯獨覺得摩西好有挑戰性,青青好勝,誓要得手。

俊仔冇家底,普普通通,但有一種普通人嘅純良同執着,青青覺得傾得埋,結果做咗好朋友。

對於同摩西上床,青青覺得係勝利。

佢並唔喉擒,由得摩西斯文咁逐件逐件除青青衫。

天寒地凍,青青着咗保暖底衫,裏面冇戴罩。摩西除咗青青件打底衫,企理而firm嘅波波即刻喺眼前彈起。

摩西熟練咁咀青青,一手搓青青波波。青青亦都熟手咁兜落摩西底下,摸到摩西支棍,就話,佢好硬呀。然後就解摩西褲頭。

另一邊房裏,俊仔對於居然可以同希予瞓埋一張床、搇同一張被,覺得好興奮,細佬好大反應。但佢唔敢對希予亂嚟,怕希予唔高興。

希予覺得俊仔好似仔咁,單純、有禮貌。四十歲嘅佢雖然有性經驗,但未生過細路,同一個年齡做得自己嘅仔嘅男生瞓埋一齊,而呢個男生已經生理成熟,有性欲。

希予問,同姨姨一齊瞓,緊唔緊張?

俊話,緊張呀。

希予話,我第一次同男人一齊瞓,係我媽媽男朋友。

俊仔話,哦?

嗰陣屋企好窮,爸爸媽媽係知識分子,文革嗰陣俾人批鬥,文革後嘅生活好艱苦。後來爸死咗,媽就去工廠打工養我同妹。之後有個男人追我媽,佢照顧我哋生活。

都唔係好記得第一次見呢個男人嘅情形,淨係記得有一個叔叔周時嚟搵媽出去,有時候佢哋一齊返嚟。

慢慢,我同細妹唔知點樣大約知道呢個男人有老婆嘅。佢有時帶我哋出去食晚飯,買衫俾我哋着,跟住送我哋返屋企,然後同媽入房。佢哋閂埋門,過一輪,個男人搖到張床撞埋牆,媽叫得好大聲。我同細妹都知道佢哋做乜嘢。

叔叔攪完媽之後,喺房同媽傾陣偈就出嚟,一出嚟就走。

佢哋有時候喺門口接吻,俾我同細妹見到。

媽同我哋講,佢同叔叔真心相愛嘅。佢話,女仔嗰度係好珍貴嘅,唔可以求其是旦俾男人入去。要真心相愛,亦要愛護妳至可以。而愛護,就即係照顧。

媽叫我同妹叫呢個男人做爸爸,我哋死都唔制。爸爸只有一個,佢已經死咗。但我哋都感激呢個男人照顧媽同我哋一家,佢對媽係幾好嘅。我就叫佢做叔叔。

我知道媽愛呢個男人愛到瘋,男人有老婆,媽唔能夠完完全全得到佢,有時候喺屋企喊,會向我傾訴。

後來,我要上大學。叔叔保送我上去,幫我交學費。佢帶我去北京,幫我入學、搵地方住。

佢幫我搵到一個單位,叔叔喺埋呢個單位住。夜晚佢帶我去食飯,同我講,妳生得真係似妳媽。我問,你愛我媽?佢話,好愛好愛。我話多謝你照顧佢同埋我哋一家,我能夠讀大學都多謝你。

嗰晚,佢走入我間房。我好驚,但係其實我預咗就算俾佢強姦我都走唔甩㗎喇。點知,佢話,唔使驚,我當妳係女,唔會對妳做乜嘢,只係想同個女一齊瞓。講完就上床,伸出手臂,叫我枕上去。

我就伏喺佢手臂上面,面對住佢格勒底,手搭喺佢胸膛上。佢摸吓我頭髮,輕輕叫我,希予。我問做咩呀?佢問我驚唔驚?我話,驚。我話我愛我媽,亦希望佢愛我媽。佢話,我真心愛妳媽,只係妳太似佢,我將妳當係女,只想感覺一吓父愛。

跟住就一路拍吓我背脊、掃吓我膊頭,講吓佢同媽媽點認識、點開始。講吓講吓,我唔覺唔覺代入媽媽嘅角色。

半夜,我瞓到半夢半醒,感覺身邊有啲嘢喺度搖。我知道佢喺我身邊手淫,我好驚,但知道就算佢要對我點我都走唔甩㗎喇,就咋唔知,繼續扮瞓。我感覺到佢喺我旁邊全身抽搐,跟住震。冇耐之後佢將手指攝入去我褲裏面,將啲糊狀液體搽喺我陰唇外面,同一時間我聞到一啲好似漂白水咁嘅氣味。

之後連續兩晚都係咁樣。

一日,佢帶我去見教授,據講係佢從細到大好朋友,話會幫我入大學。然後同我行街,買咗啲日用品同衫俾我,就同我去食飯。

嗰晚食飯,我感覺到佢好唔同,特別靜。食完飯,佢話返去啦。

返到去,我沖涼。沖沖吓佢走入嚟。

我好驚,但唔知點解,我並冇反抗。企喺佢面前,任佢睇。佢行過嚟,手震震咁觸碰我胸,然後開始搓、揉,用手指挑逗我乳頭。我第一次俾人摸,成身震,佢就開始錫我,由咀開始,錫勻全身,喺花灑底舔我下面。

唔知點解,我完全冇打算反抗,任得佢。

佢要我叫佢爸爸,我就叫佢,爸爸。佢喺我面前除褲,第一次見男人支嘢,印象中唔係好大,但好多毛,我好驚。或者因為太驚,完全唔識得反應。我後來俾教授攞咗我第一次、俾教授嘅朋友阿鋒喺草叢強姦嗰次,同埋喺火車度俾Tony監硬錫同埋揸我,都係咁樣,唔係自願,但係唔識反應,就接受咗。教授同鋒攪咗我之後,我仲鍾意咗。

叔叔叫我用手捋佢,幫佢打飛機,我照做,第一次掂到男人嗰度。然後佢教我用口。

我望住佢,唔知點做。

佢話我同媽一樣樣,佢好鍾意我,問我想唔想知道媽媽點樣對佢?

我話想。

佢就教我用口。

於是,第一次俾男人嗰度入去個口裏面,覺得有啲難受。但諗起佢對媽好,又對我哋咁好,就想報答佢。

佢指導我點樣舔、舐、啜,我就係喺佢身上學識呢啲嘢,後來就用嚟侍奉教授。

跟住叔叔就將我擰轉,喺我後面,用條嘢頂住我下底。

佢並冇插入嚟。

只係一路喺後面揸我、玩我乳頭,同一時間用陽具磨我下面,磨到我自己都有反應。我已經預咗俾佢侵犯,但佢居然控制到唔插入嚟。只係沿住個唇不斷喺外面磨,一邊磨一邊手淫。

印象中,佢整咗好耐、好耐,一路整一路叫媽媽個名。最後喺我外面整咗好大pad嘢。

跟住佢喺我後面抱實我,錫我頸同埋耳仔後面。

佢話因為愛我媽,唔想同我真做。

俊仔聽到扯哂旗,然後問,妳始終冇俾到佢?

希予話,冇。

佢同我喺北京住咗大概3個星期就返老家。之後大概每一個月嚟北京一次,每一次都嚟同我住。每一次都係咁樣,夜晚攬住我瞓,我沖涼或者瞓覺嗰陣就攪我,我哋會幫對方口交,但佢永遠唔插入我下面。

試過大家都好想好想,我有諗過不如俾佢。但我一模仿媽叫佢個名,佢就鬧我,佢話我唔應該有想取代媽嘅心。我係媽媽嘅女,佢係我媽嘅男人。

天寒地凍,講吓講吓,大家都覺得寒冷。希予問,想唔想攬住姨姨瞓覺?俊仔話想,希予就伸出手臂,叫俊仔枕上去,然後話,嗰陣,我就好似你而家咁瞓喺叔叔嘅臂彎裏面。

俊仔側身面向住希予格勒底,希予着住一件冇袖底衫,俊仔對住希予腋下嘅毛,聞住佢啲費洛蒙,另一隻手搭住喺希予心口上面,隔住希予件底衫衫feel到柔軟、有份量嘅大波波,迷迷糊糊之中,感覺自己好似一個被照顧嘅細路,不過呢個係一個對性有渴求、會扯旗嘅細路。

牆身好薄,隔嚟房傳嚟青青張床搖動時撞到道牆嘅聲、摩西撞擊青青pad pad嘅啪啪聲,同埋青青嘅叫床聲。

聽住呢啲聲,希予摸吓摸吓俊仔嘅頭髮,然後掃吓、拍吓佢背脊。

俊仔摸住希予波波隻手,不期然細細力咁揸吓、揸吓。希予覺舒服、可愛。

咁多年嚟,同佢有過接觸嘅男人,由媽媽嘅男朋友、教授、鋒,到Tony,都係用監粗嚟嘅手法得米嘅。俊仔係希予第一個主動接觸嘅男仔,佢斯文、有禮,而且,仲係一個處男。

相當難得,希予心諗。

咁妳有冇愛上叔叔?

好問題,希予話。我咁多年一直都有諗,到底有冇愛佢?自己都唔知。但係同教授一齊,一開始,我好清楚我仰慕佢。我係仰慕佢嘅才華開始嘅。佢大我二十年,即係,我喺你嘅年紀嘅時候,佢就係我而家嘅年紀。我知道到我升讀碩士、研究院嘅時候都要跟學嘢,而佢知道我鍾意佢,佢亦都垂涎我嘅美色,就話要我同佢一齊。

諗都冇諗就應承。

嗰晚,佢要我去佢office搵佢,我大概已經預咗有事發生。我一入房,佢就捉住我,將我撳低喺梳化上,錫我,監硬解我恤衫鈕,然後伸手入去揸我,又監粗吸啜我胸。

我預咗遲早都係佢嘅,點知佢完全冇俾時間同心理準備我,我應承同佢拍拖嗰晚就咁對我。

跟住佢拿高我條裙,然後就扯我條底。我都未嚟得切興奮,佢已經心急,即刻插入去。第一次俾男人篤入嚟,我同自己講,我愛佢嘅,而佢最少喺我嘅學術生涯上照顧我,都係媽講嘅愛護,所以我俾佢入嚟冇問題。

我生理同心理都未準備好,佢入到嚟我有啲唔舒服。點知佢郁咗冇幾多吓,就好似好痛苦咁嗌咗一聲,我即刻知道佢要射。嗰種叫聲同叔叔射嘅時候嘅叫聲一樣,但係同佢做愛完全唔似我聽過叔叔同媽喺房裏面咁耐、咁精彩。

好失望。

教授發現我流血,知道我原來係第一次,就好開心。

之後我就做咗佢嘅女人。

以後嘅事你大概都知,我一直只有佢一個,除咗同佢分開嗰半年我俾佢朋友阿鋒姦咗然後有過兩、三個月性關係。

教授一路對我好好,好錫我,除咗學術上教我嘢,物質上亦照顧我。

唯一係性需索好大,日日要幾次,偏偏又好快完事,攪到我對呢樣嘢好冇癮。

有時候佢硬唔到,就要我喺佢面前自慰,又或者知道學校裏面有邊個男生似乎想埋我身,就要我陪佢性幻想我同呢個男生做愛。

佢要我諗到好仔細、好真實,然後話俾佢知覺得點樣。

佢見到我表現得興奮,就會興奮、會硬。但假如我太興奮,佢又話我愛上咗人哋,佢會好嬲。

實在好難服侍,攪到我對呢樣嘢好有恐懼感,好怕。

直到俾佢朋友阿鋒姦咗,同呢個阿鋒一齊兩、三個月後,再同番教授一齊嘅嗰一年春節。

未完

作者: x_richboy_x    時間: 2019-1-14 01:57

作者: 水喉大隻仔    時間: 2019-1-14 10:23

真是好正,大大力支持
作者: s987358    時間: 2019-1-14 10:32

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-14 12:44 AM 發表 查看引用來源

抵達莫斯科站,Tony早就過嚟臥卡房搵希予,想幫佢攞行李一齊落車。

希予話,俊仔你幫我吖。

落咗車第一件事就係搵hostel落腳。Tony話多年前知道有一個地區就近車站有好多旅館,摩西之前做資料搜集時查到有一間,經濟實惠,正正喺嗰區,就出發前往。

沿途,摩西同青青一直拖住手。Tony起勢嘍希予講嘢。希予驚俊仔自己一個冇癮,就儘可能每一個話題都拉俊仔落水。

到咗旅館 ...
thanks for the update
作者: dcat20    時間: 2019-1-16 19:10

呢輪都冇乜得閒回大家嘅留言,遲啲一次過覆各位支持者。

整住更新俾大家頂住癮先。

同教授個friend一齊過幾個月,然後同教授重新開始咗之後頭一年春節,我本來好想同教授過。佢應承我會儘量抽時間,但係去到好後至話俾我知要陪屋企人,我知道佢其實係陪老婆去巴黎。

我臨急臨忙訂唔切火車飛,教授使錢幫我訂咗架車同司機車我返老家同媽、妹過年。

返到屋企,居然見到叔叔。

冇見面將近10年,佢再見到我好似若無其事咁。

我同教授開始咗之後,叔叔嚟北京探過我兩次。嗰陣我已經係教授嘅女人,唔肯再同佢有嗰啲行為,之後佢再冇嚟過探我。

好似話6、7年前,佢老婆已經知道咗我媽嘅存在,吵吵鬧鬧咗好幾次之後,已經接受咗叔叔有另一頭住家。

於是叔叔有好多時間同媽一齊住。

妹亦都上咗大學,讀完學士,讀緊碩士。佢喺老家讀,同媽有照應。

我同妹喺湖邊散步講起男人。

佢並冇聽媽嘅教誨,同一個相愛但照顧佢唔起嘅男仔拍拖,已經發生咗關係。

我問佢,喜歡嘛?

佢甜絲絲咁笑,話性愛係人間最美好嘅事情。

我心諗,我同教授一啲都唔享受。

佢問番我點。我好唔好意思,只好話我都冇男朋友。

佢話,姐姐妳咁靚又咁好身材點會冇男人?一定要趁後生好好享受性福。

跟住佢細細聲話明白媽點解咁愛叔叔。

我話,哦?

妹話,有一次,佢哋喺屋裏面做愛,唔知道我返咗嚟,冇閂房門,我喺外面偷睇,叔叔真係好厲害,攪到媽連續高潮。我男朋友已經攪到我好舒服,但係叔叔似乎仲犀厲過我男朋友。

我話,妳死喇。

妹話,媽知道我偷睇,都冇鬧我,淨係話一個女人假如搵到所愛嘅人,而呢個人又肯照顧妳嘅話,咁魚水之歡係天經地義。

妹繼續話,有次我哋幾個睇相薄,妳知媽舊陣時好少影相,只有好幾張,佢係我哋嘅年紀嘅時候真係好似妳㗎,可以講一模一樣。叔叔見到,不停向媽讚妳,話希予同妳真係一樣樣,好靚女呀。媽就問,假如你冇識得我,你見到希予嘅話會追嘛?叔叔話,一定會。

過年頭幾日,叔叔要留喺佢老婆嗰邊,冇過嚟陪媽。我喺屋企同媽、妹傾偈,媽突然話好耐冇同我啲女浸溫泉,不如而家去,俾媽媽睇吓我啲女而家嘅身材點樣?

所謂嘅溫泉,早已經俾地區單位攞嚟發展做收費澡堂。新春,澡堂好多一家大細嚟,擠滿公眾區,於是我哋俾多少少錢包一個間區。

三母女好耐冇試過一齊沖涼。肉帛相見,我同妹妹都遺傳咗媽嘅輪廓同身材,波波都好大嘅。我同妹妹互相嘲笑,爭住認細。媽話妳哋都係我生,都遺傳咗我。呢副身段係麻煩嘅根源,我肯定妳哋周時遇到男人滋擾㗎喇。總之,男人渴求女性遠遠多過我哋渴求男性,女仔要求要高啲、把關要嚴。唔係真愛,唔係照顧,唔好發生關係。

媽投訴佢嘅肚腩,其實我覺得女人有少少肥同腩係好性感嘅。

媽忽然問起我哋有冇拍拖,我正猶豫好冇講,阿妹已經搶先話冇。佢驚俾媽鬧佢同男仔發生關係而個男仔又唔係照顧佢。

妹扮無知,問,媽,假如性一定要愛同照顧,咪唔係樂趣囉?

媽話,性愛係人生最美妙嘅嘢。而正因為咁美妙,就更加只可以同最親密嘅人分享。假如隨便同人分享性歡愉,男人無需付出就能夠得到佢哋最想得到嘅嘢,就更加唔會愛護女伴。

我問,咁妳同叔叔之間享受嘛?

媽話,我愛妳爸爸,但係喺呢方面,假如我未試過叔叔,我永遠唔會知道性歡愉可以咁美妙。愛令妳有所節制,世界上永遠有更美好嘅性歡愉,但係愛令妳滿足於妳所有,唔會再去尋求有更好嘅可能。但係相反,美好嘅性可以令愛更完整、圓滿。

我問,妳意思係佢喺性方面好過爸爸?

我個年代,呢方面好保守嘅,好多女人一生人只試過一個男人,冇比較,永遠唔會知道有冇更好或更唔好。有可能妳哋第日會遇到呢方面一團糟嘅男人。不過,其實女人係有方法得到高潮,就算個男人幾不濟,只要佢唔係完全唔得,女人都一樣有辦法得到滿足。甚至可以咁講,就算冇咗男人,女人都一樣可以滿足,只不過如果完全唔需要男人,就失去咗同所愛嘅人分享身體、分享歡愉呢個層次嘅滿足感。

我問,媽,可以教我哋點樣可以自製高潮嘛?

媽笑住話,我個女咁靚,學識咗就唔需要咁依靠男人,都好嘅。

於是媽就叫我俾佢示範俾細妹睇。

佢叫我瞓喺池邊,擘開下底,指住我陰蒂,話,呢個部位,只要刺激佢,就好容易高潮,仲易過男性插入去令女人達到高潮。而且用呢個方式得到高潮,想要幾多次都可以。

如果男伴嘅陽具夠大同埋夠耐的話,就冇需要用呢個方法,不過亦都可以用呢啲方法,令自己起碼到過幾次先,然後先至俾男方嚟。

妹問,唔明。

媽話,妳瞓低。

然後就騎上妹上面,話,而家係性教育,唔好戴有色眼鏡去睇。我係女方,妳哋當妹妹係男人,有陽具。佢喺我底下插入我度,我喺上面主導,無論佢幾大或者幾細,只要插咗入去,我坐咗上去就唔俾佢再抽插,然後我就咁樣活動...

媽示範郁俾我哋睇,話,用男性嘅陰阜磨擦陰蒂,就能夠好短時間內達到連環高潮。

佢喺妹身上再郁幾吓俾我哋睇。

妹問,即係要女方主導?

媽話,男方都可以做到。

跟住佢示範,而家我係男方,妹係女方,妳哋當我有陽具。我而家咁樣喺下面插入去女仔嘅陰道裏面,就唔再抽插,用陰阜頂實女仔嘅陰蒂,然後咁樣磨擦...

媽又示範。

咁樣一樣可以令女仔有多重高潮。

如果男方主導,佢就要識得咁樣做同埋願意咁樣做。咁嘅方式,男方冇咁大快感,所以男方如果自私啲大都唔肯咁做。但假如佢陽具唔夠大或者快射,只要佢硬得到,就可以用呢種方法補充自己嘅不足,令女方高潮。

我心諗,可以同教授試吓。

我問,媽,我想問,妳同叔叔做愛,有冇用呢啲技巧?媽話,叔叔好厲害,可以唔使呢啲技巧,不過我同佢間中亦都有用。

咁妳點學識㗎?

同妳爸一齊嗰時。妳爸做愛唔算好厲害,有時候我自己一個喺屋企,悶起嚟自己慰藉自己嘅時候發現原來可以咁樣,就同妳爸試吓。

哦,我話。

心裏面就諗,如果當年叔叔有插到入嚟...。

世事嘅嘢冇如果。

我臨返北京前兩日,叔叔嚟我屋企。媽喺度時,我同佢若無其事,媽一唔喺度,佢就喺屋裏面攬我、錫我,我抗拒。

一晚,妹叫我。我同妹一齊過媽房。房門冇閂好,我哋裝到叔叔喺床上屌緊媽,第一次見到一個女人被幹嘅時候嗰種享受同幸福,叔叔好厲害,佢攪咗好耐,攪到媽不斷抽搐、喘氣。

我同妹於是返入房,試吓媽教我哋嘅方法。

我哋見過對方身體好多次,第一次接吻、互相摸對方嘅大波波、用下面磨對方。

我哋好似樣,互磨嗰陣,好似照鏡一樣。我哋輪流喺上面,搵適當嘅位置互相磨擦,好快就有快感。同細妹分享歡愉嘅感覺好奇怪,睇住同自己一樣樣嘅人抽搐嘅表情同呻吟就可似睇住自己性高潮咁。

之後我就返咗北京。

俊仔問,於是妳同教授嘅性生活改進咗?

希予話係,最少,我可以自己滿足自己,就冇咁在意佢呢方面。我最初係欣賞佢才華只同佢一齊。

俊仔一直細細力揸吓、揸吓希予波波。聽住希予講呢啲咁私隱嘅嘢,早已經興奮、硬哂、漏哂水。

希予一路回溯呢啲記憶,下底有啲脹、有啲痕,有啲心思思。佢一直拍住俊仔背脊,好似氹仔瞓覺咁。

佢慣咗俾人監硬嚟,從來冇試過主動;俊仔毫無經驗,更加唔敢撩希予。

大家就好似濕熱咁囉囉攣,周身唔安樂,喺床上好耐好耐先至模模糊糊瞓著。

臨天光,希予發夢,見到自己仲喺火車上面,同人做緊愛。佢擘大雙腳箝實嗰個男人,但係睇極都睇唔真係邊個。佢用力咁睇,發現自己浮咗上天花板望番落嚟,見到Tony喺自己上面,佔有緊自己。而佢居然俾一路俾Tony屌,一邊好似好享受咁樣,塊面紅住咁喘氣。希予feel到下面好似真係有嘢塞咗入去喺裏面活動一樣,身體興奮、震抖,然後突然驚醒。

醒嚟,內心一片空虛、迷惑,點解會同Tony㗎?佢望吓身邊嘅俊仔,覺得佢好純真。

希予試吓自己同自己分析。

或者臨瞓前講返以前啲嘢撻着咗性欲,而自己一直都係俾人監硬上,從來冇試過自己主動。

而Tony正正就係一個色狼,一個吼實自己嘅色狼。

早幾日喺火車上俾Tony監硬錫同埋揸波令佢面紅、氣喘,係身體有需要嘅訊號。但係希予既唔鍾意Tony,Tony更加擺到明唔會愛護、照顧佢,完全唔符合可以做愛嘅兩項條件。

一路諗住呢啲,個妹一路㷫、發脹,就自己磨擦個妹嚟自high。

捽陰蒂可以好快帶俾自己高潮,喺床上典咗一、兩個字就已經high咗兩、三轉,夠皮喇,而且都眼瞓喇,就紅住面、喘住氣咁再瞓。

啲水漏哂喺底褲裏面。

希予瞓着咗冇耐,俊仔醒咗,見到希予瞓喺自己身邊,好興奮,細佬硬得好緊要,試吓喺床上面自己磨擦,但驚整醒希予,就小心翼翼起身、落床,喺窗邊望落街上,係一條細街,街上有積雪,對面有啲俄文牌。俊仔梳洗一吓就靜靜落樓行吓。

一出旅館,見到青青一個人喺門口喺度睇雪。

青青一見俊仔,就微笑。

點呀,你同希予?

有咩呀?冇呀!

咁渣㗎!

妳呢?食咗摩西啦!開心嘛?

青青甜絲絲咁話好好味,佢好勁。跟住張開手,突然話,攬吓我。

俊仔愕然。

青青見俊仔唔識反應,就笑,話,俾啲安慰你呀。

俊仔就埋去攬。

第一次可以feel到青青嘅身軀。青青波唔算好大,但係攬實嘅時候依然可以feel到兩個軟棉棉嘅波餅壓住心口,感覺好親密。

一路攬實,青青問,你唔係一路鍾意我嘅咩?

鍾意又點?妳有個佐治,而家又同摩西。

做好朋友唔係仲好咩?

呃鬼,好朋友唔可以做愛。

你咁貪心㗎,我啲兵都冇你而家呢啲福利,佢哋手都冇得拖㗎。

喂,青青突然問,我哋尋晚係咪好大聲?

係呀,好大聲。

諗住俾你同希予聽到可以幫你哋製造氣氛㗎。咁都冇做到咩?

冇呀,我哋攬住,我手放喺佢波波上面,傾偈,傾傾吓瞓咗。

乜你份人咁消極嘅,人哋俾你上喇,試吓吖嘛。

我唔敢吖嘛。

怕咩,最多咪唔得。你睇嗰個Tony幾進取,你唔上人哋就上㗎喇,你鍾意人今晚就好上喇。

好吖。

佢雖然姨姨咁嘅年紀,不過好靚啊,個樣好優雅,最重要身材好厲害,我係女仔見到都想摸吓。

大概8點,Tony果然就嚟搵希予,佢一見佢希予就起勢嘍食早餐。希予話,咁你請哂我哋啦,就叫埋俊仔哋一齊去,途中故意同俊仔繞住手等Tony知難而退。

Tony面皮極厚,好似冇嘢咁同每一個人都有偈傾,又主動提出下晝一齊去玩。

希予趁Tony去咗拎嘢食嘅時候,同俊仔講,一陣你俾我同佢單獨傾吓,我唔想佢以為有機會。

食完早餐就出發喺市內走走。

參觀景點係老奉,灰濛濛天色底下嘅紅牆,希予故意同Tony行埋一邊,同佢講,我係一個好傳統、保守嘅人,你明我意思。Tony話我承認對妳有性趣,喺火車上我對妳係狼咗,但係妳唔願意我唔會勉強妳,我只係想同大家一齊玩,識多幾個朋友。

希予話,好。

青青故意陪住俊仔,摩西自己一個人行開睇建築物。

青青突然再攬俊仔。

攬多嘢先。

妳做乜呢?

等你感覺好啲吖嘛。

多謝,咁妳俾我攬耐少少。

唔好太耐,一陣俾希予見到唔好。

妳驚摩西見到咋啩?

佢好大方,而且佢同我講到明只係今個旅程,返香港之後我做番佐治女朋友。

其實佢鍾唔鍾意妳?

我鍾意佢多過佢鍾意我啩,唔知呢,佢似乎只不過想滿足吓我,仲叫我慰藉吓你。

咁不如妳滿足吓我吖。

而家咪滿足緊你囉。

咁都算?

唔算咩?

參觀完景點返旅館附近嘅酒吧飲嘢。

Tony又起勢講佢以前啲經歷,希予對佢解除咗戒心,就開始同Tony多番對話。話哂兩個人年紀相揀,而Tony亦比較多社交經驗,識得帶動,好自然就帶起希予反應。

酒吧有live band,氣氛好好,佢哋同幾個當地人傾偈,喺酒吧食嘢,又飲多咗酒,走嘅時候大概10點幾,幾個當地青年教佢哋去亞烏扎河漫步。

點知原來係一個要行成9個字至到嘅地方。喺黑暗嘅街道行吓傾吓漸漸分成三組人,走散咗。

Tony同希予、俊仔同青青、摩西同當地青年。

Tony去過亞烏扎河,佢提議去到亞烏扎河邊慢慢行吓撞番俊仔哋。希予話好,就同Tony黑暗中慢慢搵路前往。其實Tony知道亞烏扎係一條好長嘅河,去到都未必撞到。佢專登提議去嗰度,諗住喺漆黑嘅長路中,同希予培養吓感情,尤其是希予喺酒吧飲到有些少醉,比較鬆懈。

而俊仔同青青一心諗住大家會返旅館會合,摩西就跟幾個當地青年行去河度。

於是Tony就專登兜多少路,喺途中引希予講嘢。

希予今早發過一個夢,令佢全日都有啲唔自在,加上飲咗酒,講嘢有少少唔清醒。Tony問佢,妳自己一個人出嚟遊歷,教授有冇咩嘢講?

我同佢一齊都咁多年啦,而且佢都有老婆,有咩資格管我?我同佢講話想放低哂一切體驗吓咁多年嚟失去嘅人生。

有冇諗住搵番個男人?

我同教授一齊10年嘅時候曾經分開過半年,同過另一個人一齊,嗰個人係教授嘅朋友。

Tony對呢件事大感興趣,就問落去。喺酒精影響之下,加上今早個夢令佢心緒不寧,唔覺唔覺就越講越多,包括係俾教授個朋友強姦咗然後開始嘅都講咗出嚟。

我呢幾日至發現,原來自己一直都係咁,就係會俾男人暴力支配嘅。早幾日,你喺車上夾硬錫我嘅時候,我完全唔識反抗,令我諗番起俾教授個朋友強姦嗰幕!

你哋啲男人都係衰人!講完就打Tony。

Tony任希予打。

希予打到攰,成個人發軟,就跌倒喺Tony懷裏。

Tony抱住希予,輕輕拍拍希予背脊,安撫希予。

佢攪咗我之後一個星期,我主動再搵佢,然後再做咗一次,之後就做咗佢女朋友幾個月,直至教授搵番我要求復合。

我一生都係受男性支配,教授個朋友咁樣得到我,教授都係。教授之前,我媽嘅男朋友都係。

Tony奇怪,仲以為,教授係妳第一個男人?

真正一齊同埋有正式性關係係教授,但係媽嘅男係第一個同我有性接觸嘅人,只不過佢一直冇插入。

哦?

希予就將佢尋晚講過俾俊仔聽嘅嘢再講一次。

兩日內回溯兩次呢啲事,封塵嘅感覺浮哂上面。希予覺得面有啲熱、個妹㷫。

Tony見冇人,就拖住希予手。希予冇反抗,Tony就將希予拉埋河邊一堆樹裏面,攬實希予就錫。

希予話,男人全部都係壞人。

Tony話,但係妳鍾意,妳受硬不受軟。

希予話,唔好...

Tony繼續錫,希予打開口俾Tony吐條脷入去。Tony大喜,話,我真係好欣賞妳,我試過咁多對手,妳係最有味道同最令人想佔有嘅一個。

希予冇答,條脷開始俾反應。

Tony就喺希予衫底伸手入裏面。

希予着保暖底衫,冇戴罩。

再一次揸到希予柔軟而彈手嘅大奶,Tony興奮無比,細佬硬哂,成身發熱。

佢貪婪咁搓希予對奶,手指玩佢粒的的。希予嘆息一吓,佢嘅的的早已亢奮而挺起。

你幾大條?

妳自己攞出嚟。

希予解Tony褲頭鈕,然後伸手入去攞支嘢出嚟。

Tony早就硬哂,仲流哂口水。

希予摸兩摸,話,好硬。

Tony話,我要摸番妳。就解希予褲鈕,成功鬆開褲頭,就伸手入希予褲裏面攪希予個妹。

Tony好識得刺激女人,希予俾Tony用手指喺個窿裏面撩幾撩已經興奮、陶醉,個西唔只出水,仲開始抽搐。Tony見希予有反應,就扯希予條褲,擘大佢雙腿,然後跪低哄埋去索佢陣除。

好催情,Tony話,然後就將支嘢ut埋去,喺外面hi幾hi就想隊入去。

希予突然推開Tony。

唔好。

點解?Tony極之困惑,明明已經撻着㗎,做乜嘢?

唔想喺呢度,返旅館先啦,你住嗰間。

而家?

梗係,唔係等咩?

Tony大喜,就話好,而家即刻返去。

呢段時間,青青同俊仔已經返緊旅館,途中十指緊扣拖住俊仔。

嗱,而家俾福利你喇。

俊仔話,再攬一次得嘛?

青青行行吓,忽然停低,粒聲唔出就張開手,俊仔上前攬住青青。

青青話,我而家訓練你,錫我。

俊仔愕然。

錫我。

俊仔就錫。

最初錫面。青青望實俊仔,話,好,仲有邊度你想錫?

俊仔就哄過去錫咀。

青青即刻抱實俊仔個頭,一路俾俊仔錫,一路摷俊仔啲頭髮,然後用條脷頂入俊仔口裏面。

俾青青咁樣挑逗,俊仔自動識得用條脷回應。

居然可以同青青條脷咁樣...俊仔覺得好激。

呢個時候,你隻手可以做乜嘢?青青問。

俊仔喺青青衫底摷入去裏面摸青青個胸。

青青有啲錯愕,佢本來諗住俊仔會隔住衫摸佢胸。但既然俾俊仔摸咗,就由得佢。

咁大個仔終於可以摸到女仔嘅胸,仲要係自己鍾意咗3年嘅夢中情人,俊仔前所未有咁開心。

青青問,你鍾意我多啲定希予多啲?

俊仔話,仲問?

呢個問題唔難答,俊仔鍾意青青3年,希予只不過新相識。

青青話,唔捨得你俾第二個同你開齋...

咁妳係咪做我女朋友?

青青冇回應。

妳已經一腳踏兩船,想再踏多腳?

但係得你會珍惜我、重視我。

我明白,咁即係,我哋仲係好朋友吖嘛。

摩西尋晚都係咁同我講...

講完就拖住俊仔,話,行啦,返旅館。

一上樓,就入俊仔房然後閂門,就即刻攬實俊仔然起勢錫。

我想睇吓你,就解俊仔褲頭,然後攞支嘢出嚟。

好大支...你知唔知道你有一樣好嘢,唔用吓佢就嘥哂呀。

妳講吓㗎咋?

真係㗎。

我嘅男朋友之中,最大係摩西,我以為好難可以遇到比佢更大,點知...你呢度好靚,個頭又圓,塞入去肯定舒服死...但係你未做過的話,第一次做可能會興奮到好快射...

講完就開始把玩、鑑賞俊支嘢。

俊話,青青,我可以睇返妳嘛?

青青熄咗房燈,淨番洗手間盞燈,就自己郁手除。

昏黃嘅燈光底下,青青身材好靚,佢波波遠遠冇希予咁大,但係係蜜桃波,firm而勻稱。啲毛毛企理而整潔。

係日本水着模特兒水準。

俊仔着迷咁哄埋青青度細心鑑賞、聞、錫佢每一寸肌膚,由格勒底、胸部、乳頭、肚臍、小腹、陰阜、兩腿之間。

我可以睇吓妳裏面嘛?

睇吖,好好睇,唔怕。

俊仔就分開青青雙腿,小心翼翼咁反開外唇,見到裏面濕濕嘅嫩肉,然後哄埋去仔細睇吓、聞吓。

細佬興奮到流哂口水。

青青話,仲要睇幾耐?好凍呀。

佢示意俊仔一齊入去被窩裏面,兩個人攬實,互相廝磨、取暖。青青喺上面不停錫俊仔面、咀、脷,心口兩粒的不斷掃到俊仔。

俊仔話,想feel吓妳嗰度。

青青捉住俊走手落去下面,帶佢探索唔同部份。

你摸我呢度,我會好興奮。然後,呢度,就係入口,你試吓摸吓。

俊仔伸手指入去裏面,摸幾吓,覺得好濕、好滑,好似好幼嫩、好易整傷,摸幾摸就出番嚟。

唔怕,試吓插入去。

俊仔就試吓篤手指入去,小心翼翼咁撩吓、抽插吓。青青有反應,一手捉住俊仔支嘢開始捋。

俾青青玉手一揸,俊仔亢奮到癲,本身已經精神十足嘅棍加倍弩張。俾青青捋一輪,俊仔興奮到失去理智,就請求青青,可以接觸吓妳嗰度嘛?

你咪接觸緊囉。

我係話俾細佬接觸妳嗰度。

青青粒聲唔出,揸實俊仔支棍,擒上俊仔上面話,我控制,唔準插入去。

就捉住俊仔支棍磨擦自己個窿嘅入口。

先前俊仔用手指攪青青,已經將青青下底攪到水龍頭滑哂牙咁樣起勢漏水。俊仔嘅草菇頭一接觸到青青滑潺潺嘅鮑,即刻感到嗰度好㷫。

佢失控喇,就想隊入青青裏面。

青青即時避開,話,唔可以做。

然後繼續捉實俊仔支棍磨自己個鮑。磨幾磨,俊仔又再頂唔順,就想再隊入去,青青又試成功避開。

如是者好幾次,青青自己都high到癲,加上正如青青所講,俊仔支嘢實在靚,個頭又圓,淨係磨吓入口已經爽到死,就一時心軟諗住俾俊仔入少少唔入哂,點知實在太多水、太滑,俊仔稍為滑入少少已經控制唔住一嘢成支頂哂入去。

嗰一吓,青青同俊仔都舒服到難以形容。好頂,青青話。佢坐住俊仔,一副驚惶咁望住俊仔,話,我哋做咗...

俊仔好激動,佢好想郁。

青青坐住俊仔,俊仔抽插唔到,青青就喺上面前前後後、打圈咁樣搖動下身...

未完

作者: 華大    時間: 2019-1-16 20:58

好正
作者: s987358    時間: 2019-1-17 00:28

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-16 07:10 PM 發表 查看引用來源
呢輪都冇乜得閒回大家嘅留言,遲啲一次過覆各位支持者。

整住更新俾大家頂住癮先。

同教授開始咗之後嘅頭一年春節,我本來好想同教授過。佢應承我會儘量抽時間,但係去到好後至話俾我知要陪屋企人,我知道佢其實係陪老婆去巴黎。

我臨急臨忙訂唔切火車飛,教授使錢幫我訂咗架車同司機車我返老家同媽、妹過年。

返到屋企,居然見到叔叔

佢見到我好似若無其事咁。

好似話佢老婆 ...
多謝update,寫得好好
作者: benjamin4959    時間: 2019-1-17 10:11

快D再update 樓主,好正追看中,吾想希予俾Tony 屌
作者: 水喉大隻仔    時間: 2019-1-17 23:34

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-1-17 10:11 AM 發表 查看引用來源
快D再update 樓主,好正追看中,吾想希予俾Tony 屌
我都咁話
但按照劇需要,應該會屌到
作者: x_richboy_x    時間: 2019-1-19 03:57

估唔到故事咁發展
作者: dcat20    時間: 2019-1-20 20:28

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-1-17 10:11 AM 發表 查看引用來源
冇錯,我都唔想...

但係一開始已經諗咗今集嘅發展...

又係未有時間回應各位嘅留言,先更新俾大家頂住癮先,遲吓搵機會逐個回應。

希予同Tony走咗好多路,終於返到旅館街。

Tony已經成身㷫烚烚,一心期待屌到希予。

希予本身有啲醉意,加上頭先喺樹叢俾Tony係咁挑逗,個西亦都覺得好熱好脹,想俾嘢插。頭先喺樹叢,又黑、又冇人,Tony喺嗰度對希予施暴的話,希予根本走唔甩。

希予根本唔鍾意Tony,佢已經明白咗自己嘅弱點,就係俾男人用暴力時,唔單止唔識得抗拒,仲會有生理反應於是會甘願就範而俾男人得米,所以,佢就諗住buy time去脫離危險情況。

行咗幾遠,返到旅館呢頭,人比較多,加上行咗咁耐已經冇頭先咁醉、個西亦冇咁㷫,希予就更加肯定自己其實唔鍾意Tony。

終於到到旅館門外,希予突然同Tony講,都係唔想喇。

Tony,話,妳整蠱我?仲咁多次。

希予唔啋佢,話走就走。

Tony惱羞成怒,喺後面話,頭先妳明明好想要,話返嚟先,返到嚟又話唔要,有心玩嘢?

希予擰轉頭,話,你放過我。

Tony捉住希予,話,妳受硬唔受軟,知道大早喺河邊姦咗妳。就夾硬拖希予去對面一個停車場,夜麻麻、個度冇人。Tony話,妳嘆過我之後就會鍾意。

喺街邊糾纏,街上間中有啲人行過,以為佢哋兩個中國遊客喺度嗌交,就冇理。

俾Tony夾硬拖,希予奮力反抗,面紅、耳赤、身熱。

摩西呢個時候返到嚟。

佢同當地人去河嘅途中,得知要成九個字,而條河好長,即使去到都未必撞到青青哋,就決定折反旅館。一入到街口就見到Tony捉實希予,就上前干予。

人哋唔想同你做你就唔好夾硬嚟。

Tony話,呢條女鍾意俾人強暴嘅,我同佢玩緊,唔關你事。

希予乘機踭脱,走過去摩西身後,攬實摩西,話唔係呀,我唔鍾意佢㗎。

摩西話,聽到未呀?人哋根本唔鍾意你,唔好夾硬撩。走啦,唔好再嚟喇。

就同希予講,我哋走,返房。

Tony挫敗咁企喺度睇住摩西拖住希予走。

上到旅館,喺房門口,希予話,入你房。

摩西愕然。

希予攬實摩西,喺耳邊細細聲話,我哋試吓。

摩西其實幾仰慕希予,諗咗一秒,本能推動佢開房門。見到裏面黑麻麻,就諗住青青哋未返嚟。

希予抱實摩西。終於,第一次唔係俾人強姦,唔涉及愛同照顧,純粹係自己想要歡愉。

希予混身散發住優雅而成熟嘅氣質,令摩西呢個高傲嘅高才生產生想征服嘅欲望,下身感到有股熱力。

兩個人激咀起嚟。

希予咀唇翹翹、軟棉棉,非常好錫,錫落仲有陣淡淡嘅氣息,令摩西陶醉、着迷。

希予推摩西落床,話,我要姦咗你。

就解摩西褲頭,然後喺裏面攞支棒出嚟。

一見摩西支棍,就話,相當唔錯。

冇當年阿鋒支怪物棍咁得人驚,但已經係希予所見過比較巨嘅一支好棒。

希予哄埋去細心咁suen,使出媽媽嘅男朋友當年傳授、後來用嚟侍奉教授同阿鋒嘅嘅美妙口技,去品嚐上面啲尿味同埋yip喉嘅分泌物。

俾希予咁樣用口招呼,摩西前所未有咁滿足,突然諗起俊仔。佢好早已經知道俊仔鍾意青青,但係青青鍾意佢。佢一路婉拒青青嘅追求,但係旅程入面,青青不停放訊息,終於抵受唔住,食咗青青。既係男人嘅本能,亦有部份係想滿足一吓青青,做嘅時候覺得對俊仔幾唔好意思。摩西又知道俊仔自從喺火車遇上希予,對呢個姨姨着迷,而家又俾自己食埋,就覺得更唔好意思。

希予話,都冇辦法喇,我頭先俾個狗公撻着咗,呢刻真係好需要,而家已經返唔到轉頭喇。俊仔又冇經驗,尋晚同佢一齊瞓,俾佢隔住衫摸我波波,佢都唔敢行動。

摩西急不及待想好好睇清楚希予嘅魔鬼身材,就擒上去除希予衫。

希予阻止,話,唔好。

正當摩西唔明希予做乜,希予就自己郁手剝衫。

佢咁做係宣示主權。

係自己想要,唔係俾人擺佈。

由外套開始逐件除,最裏面係薄而貼身、半透底嘅黑色保暖內膽,希予嘅身材顯露無遺。

拉斐爾畫中嘅女人嗰種豐腴嘅身段、微微有個肚腩仔,天然、柔軟嘅大波波,勾起摩西呢個完美主義者BB仔階段食奶奶嗰種原始嘅滿足感。

摩西從來未試過咁心急想一窺、入侵一個女人嘅身體,佢焦急咁等待希予除埋件打底衫,等佢能夠欣賞希予嘅高清全相。

剝內膽嗰刻,希予抬高手臂,露出希疏嘅格勒底毛。內膽終於脱到去心口嘅一刻,兩個大奶奶彈吓彈吓咁跳出,大粒而挺嘅葡提子呈現眼前。嗰種原始、粗獷嘅視覺震撼,令摩西難以忍受咁亢奮。

佢即刻坐起身哄個鼻埋去希予腋下,好似吸毒咁起勢索希予嘅費洛蒙,索到忽忽哋,然後又將個頭埋喺希予嘅大奶上面,着迷咁樣吸啜希予嘅奶奶同大提子,啜到上面係哂口水。

另一邊廂,青青見反正已經俾俊仔入咗自己體內,就索性同俊仔進行徹底嘅身體交流。

青青喺俊仔身上磨擦,先滿足自己。青青喘氣、身體抽搐、震抖,由極度亢奮到一嘢爆發,徹底放鬆過後,又再慢慢興奮、抽搐...呢個循環經過兩、三次之後,青青就示意對掉位置,俊仔喺上面。

青青教俊仔,你可以試吓抽插,一旦開始覺得有少少痺嘅感覺,就停止抽插,頂實我,然後用恥骨磨擦我,好似我頭先磨你咁,唔使心急抽插,因為你咁樣磨我我都會好興奮。直至你痺嘅感覺冷靜落嚟,先至開始試吓再抽插...

俊仔第一次入去女仔個窿裏面,仲係自己心儀已久嘅女神,心急想抽插係好正常嘅,就試吓全幅度進出青青濕滑、溫暖嘅水洞。果然,咁樣插唔使好耐已經頂唔順嗰種暖熱同濕滑感,興奮到有啲痺,俊仔就即照青青所講停止抽插,用恥骨頂實青青嘅陰阜,上下咁磨擦、撬青青嘅溪澗。

青青感到興奮、麻痺,就捉實俊仔,話,冇錯,就係咁樣做。

從青青嘅身體反應之中,俊仔感覺到青青high,就知道做啱咗,於是繼續撬。

青青嚟多兩次,似乎夠皮喇。細佬痺嘅感覺亦都冷靜咗,俊仔就試吓再抽插。

喺青青指導下,俊仔第一次做愛,已經大概掌握到拖延時間嘅技巧。

青青面都紅,氣喘喘咁話,好舒服。

直到青青覺得差不多喇,就叫俊仔,我夠喇,到你。

俊仔就專心抽插。

能夠入到自己鍾意咗幾年嘅青青個西,已經夠哂興奮。俊仔嘗試唔同角度、幅度、速度、力度,用心咁出入青青嘅水洞,細意感受裏面每一分嘅溫感、濕感、觸感,最終喺青青身體裏面忍唔住發洩咗。

發洩嘅時候抱緊青青,青青容許俊仔喺自己身體裏面注射直至乾乾淨淨。

俊仔一直責喺青青身上,繼續插住,直至細佬慢慢縮細先至離開。

喺被竇裏面咁樣廝磨,兩副身體不斷燃燒卡路里。嚴寒氣溫底下,大家身上都出咗汗,身體黏着。

氣喘喘咁休息,細細咁體味狂喜後嘅寧靜、寧靜中嘅滿足。

青青話,以第一次做愛嚟講,你嘅時間算係咁。你初期用多啲磨擦恥骨嘅方法去滿足女方,順便拖延時間至兩、三個字,對好多女仔嚟講已經夠㗎喇。做多啲就冇咁敏感,就可以抽插多啲。你咁大條,插太耐的話一般女仔都頂唔順,只有啲姣婆先至可以頂得你順。

青青喺俊仔懷裏,教俊仔呢啲實用知識。佢條溪澗早就漏咗一灘水喺床褥度,被竇裏面一陣做愛嘅氣味,混和住汗、費洛蒙、西水同精液嘅氣味。

俊仔話,妳好想我同第條女做咩?

唔捨得㗎,不過唔捨得又點?你想我做你條女?我慣咗俾男人照顧㗎,你唔係唔知,做我條仔要幾有米㗎。而且,你唔係鍾意希予咩?你試吓同佢做吖。

俊仔忽然諗起,係喎,唔知佢哋返未呢?

假如佢哋頭先去咗河嗰邊的話,最少都喺嗰頭行陣先返嚟,好可能而家喺途中啩?點呀?擔心Tony呢隻狗公食咗你個靚姨姨呀?

咁佢哋照計一班人,摩西又喺度,Tony應該做唔到乜嘢嘅。

你今晚同佢瞓嘅時候,試吓同佢做啦。射過一次,仲硬唔硬到呀?

得啩?

唔好即刻攪住,瞓一轉先。瞓一轉醒咗多數會硬,你啱啱做咗,短時間內假如做到,再做多數會耐好多㗎。

妳咁清楚男人啲嘢嘅?

佐治周時係咁㗎。同佢過夜嘅話,佢臨瞓攪我,半夜如果醒咗多數都會硬到好似鐵咁,佢就會再攪我而且攪好耐,攪到我死。

妳而家講吓講吓呢啲嘢,我又試想喇。

唔好再攪喇,留番今晚試吓同希予做啦。

我唔覺得佢會俾囉。

點解呀?

尋晚,佢同我講以前啲嘢,不斷提到要相愛,仲要照顧,先至可以做愛。訊息夠哂明顯喇啩,我唔認為佢會隨便同人發生關係。

你太唔了解女人喇。佢想㗎,你試吓吖,佢會俾你㗎。

妳點知?

女仔直覺囉。

希予呢邊,摩西吸啜奶奶吸到夠之後,想好好欣賞吓希予下面。

希予擘大雙腳,叫摩西好好欣賞。

希予毛毛唔多,乾淨、整潔。個唇本身屬於內歛型,雖然四十歲而過去廿年幾乎每日都有性愛,個唇並冇因而變黑,亦冇因而外露。

摩西反開睇吓,裏面仍然嫩滑,粉紅色嘅鮮肉,令佢忍唔住就哄埋去舔吓粒核,舔到希予成身震,就捉實摩西啲頭髮亂咁摷仲嗌咗出嚟。然後摩西就去舐吓啲嫩肉,吸啜啲鮑汁,希予興奮難當。

未試過咁美妙嘅性愛,希予話。

佢任由摩西用口侍奉,直至覺得都差不多喇,就將摩西再推低喺床,然後捉實摩西支棍,對準自己個窿,就慢慢、慢慢咁塞入去。

希予同摩西都感受到一陣暖熱。希予仲感受到充實,而摩西感覺到俾豐厚嘅鮑肉緊密咁包住支莖。

希予就騎喺摩西呢個後生仔上面,個西前前後後、上上落落咁吞噬摩西,好似想吸乾佢啲青春同精力咁。

「只可以俾相愛又能夠照顧自己嘅人入去」呢個格言已經俾希予拋諸腦後,呢一刻,只感覺到支棍喺裏面活動、撩動入面每分幼嫩嘅嫩肉,大家啲水互相交融,非常親密、可愛。

摩西氣定神閒由得希予用佢下底個度裂縫吞噬自己嘅肉莖,儘量去感受呢個讀飽書嘅優雅女士個屄。

由於生得靚,又識照顧女士,摩西喺大學裏面除咗周時招惹好多女生送上門,亦有啲女教授呀、女講師呀咁鍾意撩吓佢。好似新聞系有個唔鍾意人叫佢做博士、教授,着啲衫周時露條波罅出嚟嘅朱小姐,見親摩西都會撩佢。不過喺香港,大學裏面師生嘅關係比有規矩,師生戀會俾人詬病,所以呢類風騷女教授、女講師大都止於口頭撩吓,從來冇同摩西搭上。

終於能夠一嚐大學女講師嘅屄,雖然話「瞌埋眼,女人個窿插起嚟其實冇分別」,而男人係屌女人副偈,唔係屌女人嘅修養,但係希予個窿屌起嚟的確令男人迷戀。

希予除咗副偈能夠撻着男人嘅原始反應之外,佢喺床上嗰種奉獻、個窿裏面嘅豐滿同軟熟,帶俾摩西前所未有嘅體驗。屌過嘅香港後生女仔,都冇呢個大陸姨姨嗰種咁令人迷上嘅魔力,細佬寧舍硬、寧舍多口水。

希予喺摩西身上磨擦嘅時候,對大奶奶不斷掃到摩西心口,呢樣亦係同後生港女做愛所冇嘅享受。

睇住希予喺自己身上高潮嚟,更加係另一大享受。

優雅嘅五官露出恍惚、痛苦嘅表情,紅粉霏霏嘅面頰,學識同修養都壓抑唔住嘅動物咁嘅喘氣聲,身體抽搐、震抖。

單係睇住呢個咁優雅嘅女士喺自己身體上面有呢啲反應,已經樂透。

然後希予倒下,伏喺摩西身上喘氣,感覺到佢個西喺度震抖。大波波壓住摩西,希予話,夠哂喇。

摩西話,我仲未...

希予其實唔係好想違背自己嘅格言,佢只係太耐冇好好俾一支好啲嘅賓周插過,喺樹叢俾Tony係咁撩撻着咗需要。

滿足過後,佢就唔係咁想要。

但係食完嘢就唔理人,好似唔係幾好意思咁,就話,好吖,上嚟吖,儘量快啲。

摩西話,儘量。講完就坐起身,支棍一直插住希予個窿,然後抱起希予,放喺床邊。

佢攞個枕頭嚟墊住希予個頭,跟住企喺床外面,慢慢、慢慢將支棍退出嚟。摩西將近離開希予嘅肉洞嘅時候,希予一絲失望嘅表情,摩西隨即又再慢慢、慢慢捅番入去,一邊捅,兩個人皺住眉對望住,好似話,我而家返入去裏面。

一路捅,一路仔細感覺一吓支棍通過希予嘅肉洞時每一釐、每一毫嘅觸感,實在太舒服。

希予亦都有相同感覺。

直至成支棍完全捅哂入裏面,又再慢慢、慢慢退出嚟。

用咁樣嘅幅度抽插,起初緩慢而溫柔,一邊抽插,一邊含情默默對望,輕輕錫一吓額頭、面、咀、耳仔、頸,然後慢慢、慢慢加速同加大力度,開始撞到希予個pad啪啪聲,亦搖到張床撞埋牆度。

希予忍唔住叫。

呢種就係叔叔同媽喺房裏面嗰種性愛喇,希予忽然諗起。

教授嘅朋友,鋒,一度俾過佢。

估唔到10年後仲可以再經驗到。

希予感動,就喊。佢叫叔叔個名,好似媽媽咁大大聲叫床。

俊仔同青青喺隔嚟房聽到...

希予嘅叫聲令摩西覺得非常亢奮,就趴低身同希予接吻。一邊深情咁互相吸啜、吞吐對方條脷,一邊急速、大幅度咁進出希予下底。

希予咀裏面有摩西條鳩啲味,摩西有希予嘅西味,佢哋互相交流。

大家都感到面好㷫、身好熱。

突然有人敲門。

摩西停落嚟,問邊個。

青青喺門外,問,係咪返到喇?

希予叫摩西,繼續,做埋佢。

摩西就嗌,係,等一陣,俾我15分鐘。

青青喺房外問,你同邊個一齊?

希予答,係我。

摩西話,俾15分鐘我哋。摩西同希予都唔打算隱瞞,寧願大大方方俾青青同俊仔知道。

就繼續攬實希予勁錫,急勁咁鋤希予嘅水洞,務求儘快射嘢。佢哋混身㷫,寒冷嘅天氣底下有微汗,兩副身軀黏貼住,希予從未試過咁興奮、底下咁多水,俾摩西支棍chok到滴滴嗒嗒、水花西濺,頭仲有啲暈眩。

青青同俊仔喺門外感覺驚訝、大惑不解...俊仔知道佢喜歡嘅姨姨正在俾佢最好嘅朋友屌緊,好想知道點解會咁,但係連問嘅勇氣都冇。

青青望住俊仔呆咗個樣,就喺門外攬實俊仔,話,你有我,兩個人就擁吻起嚟。

佢哋完全沉醉喺對方嘅舌頭同口水之中,喺房門外錫咗好耐,有兩、三個字。

房門打開,摩西全身赤裸,見到青青同俊仔喺外面攬埋一舊錫緊咀,就話,入嚟。

懷住混亂嘅心情入房,見到希予全身赤裸企喺床邊,張開手臂,見到佢腋下嘅毛依然咁誘人。

仲高清見到希予對大奶奶、大粒而挺嘅葡提子、性感嘅毛毛上面濕咗一笪,好明顯剛剛性事完畢。

希予叫一叫俊仔,嚟。

俊仔已經唔識得講乜嘢,就埋去希予度。

希予攬實俊仔,問,鍾意我嘛?

俊仔心口貼實希予,感受到佢軟熟、滿到漏嘅奶奶,喺希予耳邊話,好鍾意呀。

希予話,我啱啱同你好朋友做咗,你會唔會嬲?

會。

咁你會討厭我嘛?

唔會,好迷戀妳。

希予抱住俊仔個頭,凝望住佢相眼好一陣。

時間好似膠住一樣。

突然,希予攬俊仔個頭埋自己度,就錫佢。錫咗幾吓咀唇,話,唔好意思,同你好朋做咗,真係好唔好意思...,唔知道點表達,我哋萍水相逢,我年紀又大你咁多,大家之間本來咩都冇,更加講唔上係愛,但係...就係唔知道點樣表達...

就吐條脷入俊仔咀裏面...

俊仔聞到希予淡淡嘅氣息同埋嚐到希予口水裏面有啲鹹味,細佬感到熱,開始逐漸澎脹...

未完

作者: nostar    時間: 2019-1-21 03:14

作者: SteveL5    時間: 2019-1-21 04:11

睇到我都想屌希予依個熟婦,女人啲格勒底毛比閪毛更誘惑。
作者: x_richboy_x    時間: 2019-1-21 18:55

如果現實生活中有呢個情況發生,都唔知點應付,有時唔係呢D關係唔係性愛咁簡單
作者: 烚熟仔    時間: 2019-1-21 19:29

我都細佬感到熱,開始逐漸澎脹
作者: dcat20    時間: 2019-1-21 21:23

引用:
原帖由 水喉大隻仔 於 2019-1-14 10:23 AM 發表 查看引用來源
真是好正,大大力支持
引用:
原帖由 s987358 於 2019-1-14 10:32 AM 發表 查看引用來源
thanks for the update
引用:
原帖由 nostar 於 2019-1-21 03:14 AM 發表 查看引用來源
多謝鍾意,多謝支持。

作者: dcat20    時間: 2019-1-21 21:25

引用:
原帖由 水喉大隻仔 於 2019-1-17 11:34 PM 發表 查看引用來源
我都咁話
但按照劇需要,應該會屌到
引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-1-19 03:57 AM 發表 查看引用來源
估唔到故事咁發展
劇情大致預先諗咗嘅。
作者: dcat20    時間: 2019-1-21 21:27

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-21 04:11 AM 發表 查看引用來源
睇到我都想屌希予依個熟婦,女人啲格勒底毛比閪毛更誘惑。
係呀,希予真係好正,令人好有反應㗎。
作者: dcat20    時間: 2019-1-21 21:28

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-1-21 06:55 PM 發表 查看引用來源
如果現實生活中有呢個情況發生,都唔知點應付,有時唔係呢D關係唔係性愛咁簡單
又或者,就係去享受囉。
引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-21 07:29 PM 發表 查看引用來源
我都細佬感到熱,開始逐漸澎脹
咁緊要?
作者: michaelb1854    時間: 2019-1-22 03:13

真係好正呀
黎更呢集玩4P呀

呢個系列仲有幾多集
作者: dcat20    時間: 2019-1-23 14:31

引用:
原帖由 michaelb1854 於 2019-1-22 03:13 AM 發表 查看引用來源
真係好正呀
黎更呢集玩4P呀

呢個系列仲有幾多集
下集完㗎喇。

俾少少時間我。
作者: 水喉大隻仔    時間: 2019-1-23 22:38

猜錯劇情添
最後一集,會唔會4p呢~~~
作者: undondon    時間: 2019-1-24 12:56

作者: lostergundam    時間: 2019-1-26 22:00

好精彩,靚靚姨姨都一定有市場
作者: dcat20    時間: 2019-1-27 02:33

引用:
原帖由 水喉大隻仔 於 2019-1-23 10:38 PM 發表 查看引用來源
猜錯劇情添
最後一集,會唔會4p呢~~~
其實一開始嘅設定已經會發生㗎喇,只係過程點樣啫
作者: dcat20    時間: 2019-1-27 02:45

引用:
原帖由 undondon 於 2019-1-24 12:56 PM 發表 查看引用來源
好精采👍🏻👍🏻👍🏻
多謝留言呀。
引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-26 10:00 PM 發表 查看引用來源
好精彩,靚靚姨姨都一定有市場
係呀,睇吓余安安、夏文汐、葉璇呢啲姨姨,俾你遇到佢哋,你小唔小先?尤其係假如佢哋對波大啲有梁凱寧咁大,而個樣又好似張馨予成熟啲啲嘅話。

各位假如鍾意個故仔的話不妨俾個讚個帖吖。

作者: lostergundam    時間: 2019-1-27 04:01

余安安得啊!有呢d靚姨姨又唔使大大波嘅……唔好骨杉杉就得
作者: snowtail    時間: 2019-1-27 09:13

作者: 烚熟仔    時間: 2019-1-27 11:40

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-27 02:45 發表 查看引用來源

多謝留言呀。

係呀,睇吓余安安、夏文汐、葉璇呢啲姨姨,俾你遇到佢哋,你小唔小先?尤其係假如佢哋對波大啲有梁凱寧咁大,而個樣又好似張馨予成熟啲啲嘅話。

各位假如鍾意個故仔的話不妨俾個讚個帖吖。 ...
我要張敏得唔得:smile_13:
作者: x_richboy_x    時間: 2019-1-28 00:27

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-23 14:31 發表 查看引用來源

下集完㗎喇。

俾少少時間我。
照計旅程剛剛開始,點會咁快完?:smile_30::smile_30:
作者: SteveL5    時間: 2019-1-28 04:05

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-27 02:45 AM 發表 查看引用來源

多謝留言呀。

各位假如鍾意個故仔的話不妨俾個讚個帖吖。 ...
張文慈同伍詠薇更想屌:smile_47::smile_47:
作者: dcat20    時間: 2019-1-28 22:46

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-27 11:40 AM 發表 查看引用來源

我要張敏得唔得:smile_13:
得,你鍾意邊個就幻想邊個啦。
作者: dcat20    時間: 2019-1-28 22:47

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-27 04:01 AM 發表 查看引用來源
余安安得啊!有呢d靚姨姨又唔使大大波嘅……唔好骨杉杉就得
余安安係我女神
作者: dcat20    時間: 2019-1-28 22:49

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-1-28 12:27 AM 發表 查看引用來源

照計旅程剛剛開始,點會咁快完?:smile_30::smile_30:
可以暫時完都得啫。
作者: dcat20    時間: 2019-1-28 22:50

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-28 04:05 AM 發表 查看引用來源
張文慈同伍詠薇更想屌:smile_47::smile_47:
都可以呀,仲之邊個令你扯旗就諗邊個啦。
作者: dcat20    時間: 2019-1-28 22:52

引用:
原帖由 snowtail 於 2019-1-27 09:13 AM 發表 查看引用來源
精彩,

Thanks for sharing.
多謝留言。

各位如果鍾意呢系列故仔嘅話即管讚個貼吖。

完結篇嚟喇。

* * *

完結篇

俊仔終於能夠睇到希予全相、攬住佢feel到佢豐滿嘅身材同咀到佢軟綿綿嘅咀唇,一種深深嘅滿足感湧上心頭。

希予剛剛俾摩西屌咗,希予、摩西都覺得幾唔好意思,因為知道俊仔幾鍾意希予。

俊仔冇乜經驗,只係錫過青青,但係一錫希予嘅咀,即刻感到,咁好錫嘅?

軟熟、咀唇翹翹,希予咀裏面有淡淡嘅氣息,好聞,感覺好親密。

摩西叫青青,走啦,我哋過隔嚟房,咪阻住佢哋。

青青話,我想睇希予,佢好靚。

摩西話,好迷人。

你就嘆啦,咁都俾你食咗。到底咩事?

件事好突然,完全冇諗到嘅,我係救火...

就講件事俾青青知。

講到你好似做好事咁喎,你唔嘆咩?

好正,真係好正。

希予捉住俊仔手去摸自己波波。

俊仔諗起第一次摸波係喺上海,青青做打雜嗰間夜總會嘅小玉嗰對僭建波。

然後就係青青嘅蜜桃波。

希予對波,唔單止大,仲係天然,柔軟、有彈性,令人愛不釋手。

俊仔一邊揸,一邊諗,就係因為呢對好波,令希予招惹男人對佢垂涎,連摩西呢個完美主義者都對希予產生性欲。好嘢先至會俾人喉住。

一邊迷醉喺希予軟熟嘅咀唇,一邊搓、揉希予天然、有彈性嘅大奶奶,去滿足手部對觸感嘅渴求。

希予覺得激情,開始細微嘅呻吟。

佢話,早知道一返到嚟就俾你。

唔講呢啲嘢,我想探索妳。

俾姨姨睇吓你。

就伸手落下底摸索。

俊仔已經再次硬咗。

希予係個混身散發住成熟魅力嘅女人,男人只要一行埋就好有反應。俊仔呢啲純良後生仔亦唔例外,一攬住希予柔軟、略帶豐腴嘅身軀,已經興奮到成身㷫、細路扯到衡,流哂口水。

希予解俊仔褲頭。

剛剛至食咗摩西,覺得摩西支棍已經相當唔錯,冇諗到俊仔支嘢原來咁大,而且個形好靚,個頭圓卜卜咁,係女人一見到都會想試吓。

希予驚喜。

嘩吓,好大支,仲好靚。希予捋吓捋吓,佢對手有啲肉地,俊仔即刻陷入恍惚、迷醉嘅狀。

摩西同青青喺旁邊睇,睇到興起,就擁吻、互相愛撫起嚟。摩西伸手入去青青衫裏面揸、搓青青波波,佢已經再次扯起。青青伸手落去chok幾chok,問,啱啱先至做過仲做唔做到?

摩西話,即刻試吓。講完就即刻想除青青條褲。

青青問,你入過人哋度,有冇射到?

有。

有冇洗過?

冇,唔怕啦。

青青冇耐前都俾俊仔插咗仲射咗入去,佢心諗,拉平。

就由得摩西除佢啲衫同埋條褲。

另一邊,希予為咗補償俾第二個屌咗,佢趴低落下面用口仔細侍奉俊仔支嘢。

舔吓舔吓俊仔草菇頭,俊仔除咗舒服到震,亦覺得尷尬。咁大個仔第一次俾女人用口招呼下面,仲要喺摩西同青青面前。更重要係佢冇耐之前先插過青青,仲射咗嘢。

青青舔幾舔,食得出有精味。佢初初以為俊仔走咗少少火,就冇理,開始啜、suen同啜個草菇,同埋然後舐、吞吐支莖,食出好似有西味。

希予問,俊仔,你呢度頭先入過邊度?俊仔驚影響青青同摩西,就話,冇呀。

青青話,我。

摩西驚訝,問,你哋頭先都做咗?

青青話係吖,你同得希予做,點解我唔可以同俊仔做?

希予話,俊仔你嘅第一次都唔留返俾我。

俊仔話,妳都同摩西做咗。

青青話,大家打和啦。

摩西話,俊仔你以後可以同青青玩,如果你唔介意,我哋可以有時交換吓。

希予話,有冇問過我哋鍾唔鍾意?我哋女仔唔係你哋男仔主宰㗎好冇?

跟住話,青青,想唔想俾我錫吓?

青青話,好呀,我一路都想摸吓妳㗎。

咁過嚟吖。

兩條女就攬埋一舊然後擁吻。

青青急不及待摸吓、揸吓希予對大奶奶,又搓吓佢葡提子。話,真係好正呀,我係女仔都覺得妳對波波又迷人又好揸。

枷鎖衝破咗,希予豁出去享受性愛,佢俾青青挑逗幾吓葡提子,感到亢奮,紅都面哂,話,青青妳都好靚女呀,成個模特兒咁。

但係我波波冇妳對咁大。

不過都好靚呀。

希予用對大奶奶磨青青對蜜桃波。兩條女脷交,然後唔知邊個主動,大家扭吓擰吓,下身唔覺唔覺開始互磨起上嚟。

希予試過同細妹磨豆腐,比較自然。青青第一次同女人,仲要喺兩條仔面前,有啲尷尬,但係都豁出去。

希予吐條脷入去青青口裏面,青青伸脷應接,兩條脷濕立立咁黐嚟黐去,間中一兩吓直衝入對方口腔裏面。希予喺上面,對奶奶壓住青青對波波磨嚟磨去、大家嘅恥骨前前後後咁rub。

廝磨咗幾分鐘,兩條女已經亢奮,抽搐、震抖同好似畜牲咁喘氣。

摩西同俊仔睇到目定口呆,兩碌棍扯到衡。佢哋對攪基冇興趣,摩西上前喺希予後面抱起佢,希予恍惚咁擰轉頭同摩西咀咗幾吓,摩西順便搓吓希予奶奶,用手指挑撥吓希予lin lin,希予予話要俊仔,於是摩西將希予交俾俊仔。

希予再一次張開手臂,露出腋毛去迎接俊仔。俊仔哄埋去,兩人抱得緊緊。

太多感想無法表達,唯有用行為。

希予有對令大男人變成嬰兒、失去理智嘅大奶奶,俊仔更加唔使講即刻着迷,成個頭埋喺希予心口吸啜,尋求慰藉。

希予對於能夠慰藉到俊仔,亦都感到療癒。

呢個尋找自我嘅旅程開始冇耐,已經經歷到人生嘅大突破。男人喺自己嘅身體尋找感官慰藉,希予能夠提供呢啲慰藉,自己亦從中滿足。呢個係希予從象牙塔、書本同文字世界走出嚟之後首個經歷,亦係佢呢廿年嚟暗暗渴求嘅體驗。

希予徹底放鬆、放下,任由俊仔呢個後生仔喺自己嘅腋窩、乳房中尋求慰藉。

俊仔迷醉咁聞、索、吸、啜腋窩、波波同lin lin,雙手自然而然咁抓吓抓吓、揸吓揸吓,好似take咗嘢咁恍恍惚惚,整到希予奶奶同lin lin係哂口水。

希予一路俾俊仔喺自己身上滿足,一路伸手落自己下底捽。佢對自己嘅身體瞭如指掌,好清楚捽邊度、點樣捽可以好快就有高潮。

同一時間,摩西坐喺希予隔嚟,青青面向住摩西,擘大雙腳坐喺摩西上面,個西套上去摩西支嘢度上上落落咁印,偶然伸手過去摸吓希予波波。希予間中伸個頭過去錫吓青青,於是青青伸條脷出嚟同希予糾纏吓。

呢連串動作打擾咗希予嘅平靜同滿足。佢想再激啲,於是瞓低,雙腳喺床邊擘大,揸住企喺床外面嘅俊仔支嘢磨擦個鮑。先用俊仔嘅草菇頭磨吓自己粒豆豆,好快已經成身麻痺、騷軟。然後磨個唇。由於已經擘開,草菇直接磨到内唇裏面啲嫩肉,本來已經high到漏水嘅希予就更加亢奮到完全諗唔到嘢,下體不停震。

俊仔企喺床邊攬實希予,細佬都一直弩張,而家直接接觸到希予個鮑,硬到無可再硬嘅細佬流哂口水,不斷塗喺希予嘅內唇,同佢啲鮑汁水混和。

俊仔興奮到癲,就喺床外面開始向前頂。

冇耐之前俾青青訓練過一次,一晚之內第二次插入女人個窿度,俊仔已經稍有經驗,識得用陰力慢慢向裏面推進。

入口已經感到一陣暖意同濕滑,啲水大家都有份嘅,或者仲留有摩西冇幾多個字之前射入去嘅精。

然後草菇衝過陰道口嘅時候感到有一吓緊窄。希予亦都感覺到,嗌,好大。

俊仔稍為用多啲啲力,一嘢衝過陰道口,直接頂到盡頭。

俊仔入咗去,睇住希予一副渴求嘅面容,心諗,呢個就係呢幾日我喺火車上碰上嘅優雅女士嘅水蜜洞。

佢既心急又渴望仔細feel吓呢個迷人嘅女人嘅身體,於是一邊好慢咁抽出嚟,一邊好仔細咁感覺吓裏面。

天寒地凍底下,個西裏面嗰種暖熱格外慰藉。

希予四十歲,雖然廿年來幾乎每日都性交,但係鮑肉飽滿,令細佬喺裏面感到被緊緊懷抱。除咗水份充足,亦有啲好似粥水咁稠密嘅液體,令水道非常潤滑,細佬喺咁飽滿嘅肉洞裏面滑行,亦感到暢順。

有一刻,俊仔諗起呢啲稠密嘅液體,極有可能喺冇幾耐之前摩西射入去嘅。佢對於同性毫冇性趣,對於條女個西裏面有自己嘅好朋友啲精,感到一絲唔舒服。

呢個時候希予好渴求咁抬高下身,似乎想用大家嘅恥骨互相頂實、磨擦,於是企喺床外面嘅俊仔慢慢、慢慢抽出嚟之後,又再仔細、溫柔咁向前推番入去。

彼此深情咁凝望住對方,來回抽、插咗幾次之後,俊仔就開始頂住希予陰阜,然後就用恥骨按摩希予陰蒂。

對於俊仔做為一個初哥,居然識得主動用呢吓嘢去慰藉自己,希予覺得驚喜又溫馨,佢諗可能係青青教嘅。

但呢刻,佢唔想問任何問題,就專心感受俊仔嘅大賓周喺自己裏面,感到好親密、好可愛。

好頂、好脹呀。

妳都好軟熟、好包呀。

舒服嘛?

非常舒服,妳呢?

舒服到死。

係呢,希予終於忍唔住問,你點會識得咁樣做?青青教你?

係呀。咁妳呢?裏面滑潺潺嘅?

女人興奮時會分泌嘅水囉,我鍾意你,咪流多啲水囉,仲有你支嘢流出嚟嘅潤滑液囉。

頭先屌青青嘅時候都冇咁杰嘅,俊仔心諗,就問啲水咁杰咁嘅?

係你好朋友啲精,冇錯,佢頭先喺我裏面射。

俊仔話,哦。

就繼續專心磨擦希予下底。

摩西瞓喺希予旁邊,青青喺上面面扭動下身,用個西吞吐摩西嘅男根,等支棍可以從唔同角度撫慰到個西裏面每個角落嚟。

青青用呢個方式滿足自己到咁上下,就離開摩西身體,一時興起,就爬去床頭,面向住俊仔,個西對準希予個口跪喺床上面。

希予知道青青想點,就錫吓青青下底。佢同青青都未試過咁樣玩,心諗不妨試吓,就用條脷去舔吓。起初只係輕輕咁舔吓條裂縫外面,青青呻吟。希予覺得刺激,就索性舔、舐、啜青青裏面啲嫩肉同鮑汁。

青青興奮到傻咗,就抱實企喺床外面、插咗入希予裏面用恥骨撫慰緊希予陰蒂嘅俊仔,然後就接吻、互相吐脷入對方口裏面。

俊仔手部亦忙碌,呢頭摩吓青青firm而企理嘅波波、嗰頭又搓吓希予天然而漏到瀉嘅大奶奶。

青青亦都伸手落去揸吓希予嘅大奶、用手指玩吓、逗吓希予嘅大葡提子。

希予由個咀到波波到個西,成身都被佔據,極度忙碌,淨低雙手得閒,就一隻手伸過隔嚟捋摩西啱啱先插過入青青裏面支棍,另一隻手就伸上去玩番青青波波。

摩西俾希予用手服侍,覺得舒服之餘,見希予嗰邊玩得咁精彩,亦都想參與,就伸手過隔嚟,摸吓希予嘅大波波,又玩吓青青的的。

俊仔磨到咁上下,忽然話,希予,我想睇妳俾摩西屌嘅樣係點嘅。

希予忽然尷尬,話,唔好啦,我怕你嬲呀。

俊仔話,我想睇。

摩西都想再插呢個咁優雅、有女人味嘅熟婦,就叫青春落嚟。俊仔離開希予身體嘅一刻,希予依依不捨咁同俊仔互相凝望,然後一副哀求嘅樣話,唔好啦。

摩西已經二話不說取代俊仔位置,佢企喺床邊,咩前戲都冇玩就將支棍塞入希予度。

俊仔同青青一人喺一邊哄埋希予個西前面睇住呢一幕。

好刺激,青青話。

摩西一塞入去,咩花款都唔攪,就即刻抽插,每一吓都明確咁撞擊希予下底。

希予面紅耳熱,一來係俾俊仔同青青係旁邊睇住,咁大過女都未試過做愛嘅時候俾人睇住,二來係之前一次同摩西做愛確實滿足、享受,令佢好有feel、好有反應,俾俊仔睇住佢有呢啲反應令佢好唔自在。

佢同俊仔講,好唔好意思呀。俊仔話,妳滿足就可以,我想睇妳高潮呀。

摩西一路鋤希予,希予開始進入恍惚狀態,喘哂氣咁話,好正,俊仔,多謝你...

俊仔哄上去,同希予接吻,話,妳興奮個樣好迷人,好迷戀妳。

希予一邊俾摩西屌到恍惚、意亂情迷,一邊同俊仔脷交,細細聲同俊仔講,我愛你。青青喺隔嚟,偶然撩希予接幾吓吻,然後又同俊仔接吓吻。

大家啲口水傳嚟傳去。

口水之中又有大家下體嘅分泌物。

希予俾摩西衝擊一輪,開始高潮,大叫。

摩西問,鍾意嘛?

好正。

之前嗰次正啲?定呢次正啲?

之前嗰次,前所未有咁精彩,呢一次未去到嗰個程度。

俊仔話,想睇妳之前有幾high。

希予話,唔好意思呀。

妳幻想同我做吖,好嘛?

好。

於是瞌埋眼,擘大雙腳繞實摩西
。摩西抱住希予條腰,一邊努力抽插,希予一邊叫俊仔,愛你...分唔出尷尬定係潮紅,頭兩邊fing,越叫越大聲,俊仔,我鍾意你。

身體不斷抽搐、發出動物咁嘅呻吟聲。

個妹、雙腳開始急速震抖,一陣狂喜嘅感覺突然覆蓋全身。

呀...希予大嗌。

希予個西高速震動。

屌到一個女人個西出現呢個景觀,摩西停落嚟欣賞佢嘅傑作,支嘢仲插住希予。俊仔同青青哄埋去睇,見到希予個鮑除咗快速震抖之外,出面亦都濕哂、床褥上有一大灘水。

希予話,真係未試過咁,好犀利...

佢望住俊仔,覺得好尷尬。

摩西出番嚟,話,俾番條女你,佢真係好正,絕對係我屌過嘅女之中最正。

希予問,俊仔,你會唔會嫌我?

唔會,我迷戀妳。

我都鍾意你,我想睇番你同青青做,你哋做愛俾我睇可以嘛?

俊仔猶豫,話,我想同妳...

我都想俾你,但係你要我喺你面前同你嘅好朋友做,我滿足咗你,我要睇番你同你嘅夢中情人。

青青話,俊仔,我都想...

就攤開雙臂。

呢個係青青之前幾次派福利慰藉俊仔時做嘅姿勢。

俊仔埋去抱住青青,兩人情深咁擁吻。青青問俊仔,仲鍾意我嘛?

鍾意呀,妳呢?

唔鍾意你就唔會同你咁,我啲兵連手都冇得拖㗎。但係,你知道...

做妳條仔嘅話要有米吖嘛。

就係囉。所以,我哋咁樣已經好好㗎喇。你自己嚟啦,我唔教你喇。

俊仔就將青青雙腿分開,同青青好似好多說話想表達咁互相凝望,同一時間將支熱棍慢慢ut入去。

先喺淺層次活動一吓,俾摩西同希予喺旁邊好好欣賞吓。

青青同俊仔個身都好㷫,俊仔喺表層磨擦咗一陣,就向裏面慢慢、慢慢推進。

希予錫啖摩西,兩人就擁吻起嚟。摩西擒上希予身上,將支嘢ut埋去,希予推開。

摩西話妳嗰度真係好正,啱啱個次我仲未到,好想再入多次。

希予話,你已經入咗兩次,仲喺我裏面射過,我呢次想俾俊仔喇。

就專心觀賞俊仔小青青,摩西喺希予後面攬實希予,一路睇住俊仔慢慢、慢慢入青青個窿,一路揸希予奶奶、手指玩希予的的、一路意猶未盡咁用草菇頭hi吓、hi吓希予個鮑嘅入口,好想好想再入去希予飽滿、潤滑而溫暖嘅肉洞。

希予都有反應,下面都㷫同埋漏水,但佢一晚之內俾摩西小過兩次,已經有啲啲飽,想留番俾俊仔。佢一心諗住睇俊仔同青青做,然後就會同俊仔好好咁做最親密嘅接觸。呢幾日,喺西伯利亞鐵路同尋晚喺房,唔覺唔覺對呢個做得佢個仔嘅後生仔產生咗想深入接觸嘅感覺。

俊仔入哂青青個窿之後,就慢慢、慢抽番出嚟,然後又慢慢、慢慢入番去。佢同青青仔細感覺吓細佬喺裏面,接觸每一釐每一毫嘅嫩肉,感到親密、可愛。

回一回氣之後再做,果然冇咁敏感,俊仔就有信心心抽插。抽插咗一陣,俊仔感到呢次應該可以維持幾耐,就開始加快,嘢嘢鋤到盡頭。俊仔覺得自己大個仔喇,man起嚟,充滿信心咁、明確咁一嘢一嘢衝擊青青。

青青哀求,俊仔溫柔少少吖,你好大支,少少頂唔順喇。

好,就慢番少少,溫柔啲操作。

青青面紅,攬俊仔入懷,兩個人深情一邊抽插、一邊擁吻。

講我愛妳吖,青青一邊被俊仔溫柔而有節奏咁抽插,意亂情迷下要求。

愛...俊仔專心鋤,講咗呢個字。

講成句...青青被鋤到面紅、氣喘喘又有少少忟咁問。

俊仔稍停一吓,講...我愛妳...就繼續衝擊。

...呀...真嘅?...

真...

好感動呀...青青攬實俊仔吸啜俊仔條脷。

希予一直喺旁邊睇,摩西喺佢後面揸佢波同埋用草菇不斷hi佢個窿嘅入口,偶爾個頭入咗去,喺淺層撩吓。

摩西好想再插呢個美美姨姨。

希予嘅性欲再次俾摩西撻着,個西比先前更㷫、更痕,想俾男人支嘢塞入去。睇見俊仔同青青好似好有feel,希予發覺自己想同青青爭。

希予推番摩西出去,即時對俊仔講,我想俾你...

然後爬過去俊仔度。

俊仔停落嚟。

做到興起突然停落嚟,青青一臉沮喪。

摩西埋去安慰青青。

青青埋怨,你都鍾意咗希予?

咪咁啦,大家出嚟遊歷,經歷到一啲一生人都未必會再試嘅嘢,就盡情瘋狂。旅程完咗,返到去之後就會返到現實,到時我哋依然仲係好朋友。

青青呢刻個西好虛空,好想搵嘢滿足。

佢話,唔要。

咁妳想點?

做我條仔。

做妳條仔要疊水。

我都冇要求你呢樣嘢。

咁好,我哋四個,喺呢個旅程裏面一齊玩。返去之後,假如佐治唔要妳,我同妳一齊。

唔再掂第啲人。

係,返到去假如妳條仔唔要妳,我就同妳一齊,我哋唔掂第個。

青青聽到摩西呢番話,好冧,就攬實摩西,話,我愛你。

愛我又愛俊仔?

我同佢係好好嘅朋友,我鍾意佢,但我愛嘅係你。

跟住就擁吻起嚟。

俊仔同希予靜默咗好一陣,好好咁仔細睇真眼前呢個人嘅臉。

俊仔首先打破靜默,話,我冇摩西咁犀利嗰喎。

我淨係想俾你支嘢入去我裏面,感覺你喺裏面就滿足。係做愛,唔係比賽。

我好迷戀妳...俊仔話。希予話,我知道。

俊仔擒上希予度,然後一嘢成支捅入去。

希予碌大眼。

媽呀,好大。

希予個窿好飽滿、緊緊咁包住俊仔支熱棍,好有魔力。

俊仔決定,但求好好感受希予嘅身體,唔刻意拖延時間。

佢就好慢、細意咁喺希予裏面打圈鑽探,等細佬好好接觸、探索希予裏面每毫米、每個角落嘅潤滑、暖熱同軟熟嘅細紋。

希予亦同時感覺到同呢個後生仔嘅體型唔成比例咁大熱棒喺自己裏面蠕動、接觸、撫慰每一部份。希予實現咗踏上呢個旅程所暗暗期待嘅經歷,同一個陌生人發生嘅深度接觸同直接交流,對烙守咗幾十年嘅價值觀點同信念同埋執迷咗二十年嘅有婦之夫嘅徹底背叛同放棄。

張開二十年來,只俾過兩個男性用佢哋嘅性器官佔有過嘅私處,一晚之內俾兩個之前唔識、之後亦好有可能唔會再聯繫、相遇嘅男仔,用佢哋嘅男根闖入,全無阻隔咁喺裏面做最深入嘅冒犯、最親密嘅褻瀆。

唔知幾時,俊仔已經從鑽探轉為有節奏嘅抽插,每一吓頂入去都明確、有規律,嘢嘢直去到陰道盡頭。

希予身體不自覺調頻,亢奮嘅反應陸續浮現。興奮一浪浪咁從下體某個地方湧上大腦,一浪比一浪澎湃。

俊仔...

乜嘢?

好犀利...

俊仔冇回應。

佢太鍾意眼前呢個女人。細佬一邊鋤希予下面,俊仔一邊輕撫希予頭髮、額頭、面頰、下巴,每一部份都細意欣賞,設法將希予嘅五官、輪廓、身體每部份嘅形狀、觸感...印入腦。

好鍾意妳...好鍾意妳嘅身體...好鍾意屌妳...

旅途上每一日...你都屌我一、兩次...可以嘛?...希予面紅耳熱,一邊呻吟一邊問。

鍾意...呀...俊仔一邊鋤一邊話。

唔信...唔使一個月...你就會厭...

唔會呀...妳真係好正呀...

希予雙手搭喺俊仔背後攬實俊仔,癲咗咁錫佢,話,你唔講...估唔到係第一次...

第一次俾咗青喇...對唔住...

然後就起勁咁小。

同一時間,摩西喺旁邊小到青青大嗌。兩條女叫床聲此起彼落,既嬌柔,且粗獷,好似兩頭母牛咁喘息。俊仔同摩西就合實咀唇,默默耕耘。

希予漸漸頂唔順,俊仔實在大支,吓吓頂到盡頭,又塞到咁滿。喘氣越來越粗越來越頻密越來越急,興奮嘅感覺不斷湧上嚟,一浪比一浪強勁,覆蓋成個body,皮膚不停起雞皮,下面係咁抽搐,頭一陣陣強烈嘅暈眩。

希予突然叫,唔好郁。

俊仔插到盡頭,頂住希予子宮頸就立即停止郁動,感覺到希予成身劇震,恥骨不停向内壓吓壓吓細佬,好溫馨、好親密。

俊仔諗,唔通呢啲就係傳聞中女人嘅高潮?但係,青青唔係咁嘅?

俊仔靜靜咁感受希予個西呢吓咁美妙嘅反應。

另一邊,摩西亦攪到青青漏哂水然後喺裏面射。一晚之內射兩次,都虛歇喇。

俊仔問希予,妳咁犀利嘅?

自然反應嚟㗎,個個女人都會㗎。

青青頭先冇嘅?

我都唔係次次會咁㗎,對上一次已經成十年前。有乜感覺?

好溫馨、親密,好有愛。

你同青青講咗愛佢,我唔會要你再講愛我㗎喇。同你做咗,我滿足㗎喇。

不過...我仲未...

於是希予幫俊仔用口。

希予嘅口技係佢媽媽嘅男朋友傳授,已經相當美妙。但係畢竟口嘅感覺同個西爭得遠。有啲人鍾意女仔幫自己用口多過插窿,而俊仔覺得個窿嘅感覺正得多喇。

細佬返落希予下面,頂住入去,用眼神請求,我可以再入嚟嘛?喺入口rub吓rub吓,問都唔問就一嘢再闖入去。

俊仔入嚟嘅一刻,希予仍然感到頂、緊,不其然嗌咗一聲,呀。俊仔呢一轉一心想喺希予身體裏面射嘢,一入去就抽插。

佢急勁咁成支入、成支出,務求出嘢。點知先前喺青青度射過一次之後,入吓希予一陣間、入吓青青一陣間、再入希予又一陣間,細路嘅敏感度已大減,呢轉喺希予裏面起勁抽插,插到身水身汗,氣喘喘,竟然毫無想射嘅感覺。

希予一晚之內經歷咗幾轉咁強力嘅高潮,呢一轉由起初仲有興奮、有反應,到真係攰、虛歇,再冇精力、冇任何反應,攤咗喺床度任小。

俊仔雖然係初哥,見到希予靜哂,都知道佢真係夠哂皮喇,就問,攰嗱?

我之前嗰一轉已經夠哂喇,哥哥你嗰度真係有啲大,我有啲頂唔順喇,好犀利呀。

俊仔一心想喺希予裏面發揮洩,但係希予謝哂皮喇,俊仔想繼續做埋佢都唔係幾好意思,就話咁不如停啦。

希予一臉唔好意思,話,我想你做埋佢㗎,想你喺我入面發洩㗎。

但係妳都攰啦。

唔好啦,你好朋友喺我裏面射咗,你都冇得咁...

我哋仲有大把機會。

你射唔到會唔會好辛苦㗎?

都唔緊要啦,先前喺青青度射過,都可以嘅。

聽日,假如我想要,我只同你做。你要留番俾我,真係想你喺我入面。

嗰晚,俊仔同希予返番去尋晚間房,摩西同青青同房。佢哋一整晚都冇再做。

佢哋計劃聽朝留喺旅館唔出嚟,同旅館講第二朝中午late check-out,一來可以休息夠,二來避開Tony個狗公過嚟搵希予。

第朝,希予一瞓醒,見到俊仔喺旁邊瞓到好冧,就等俊仔醒。俊仔一醒,希予就埋去攪俊仔。

俊仔啱啱瞓醒,支嘢自然硬到飛起。希予用手玩幾玩,就姣擒上俊仔身上。天寒地凍,佢哋喺羽絨被裏面裸睡。希予個鮑對準俊仔個草菇頭,捉實支熱棒一嘢坐上去,個西將成支棒吞沒,連隨喺俊仔身上上上落落咁印起嚟。

活動咗好一輪,轉換過好幾個位置、姿勢,俊仔漸漸感到細佬痺,然後呢種麻痺嘅感覺漫延直至覆蓋全身。終於,一陣劇震之中,俊仔喺希予潤滑而暖熱嘅水洞裏面爆發,暖熱而稠密嘅蛋白灌注入希予充滿女性魔力嘅秘道裏面。

俊仔伏喺希予身上,汗水印喺希予嘅大奶奶上面,熱棒頂實希予嘅子宮頸,強烈嘅釋放感同舒暢中,將稠密嘅蛋白徹底灌注入去。

希予亦感到前所未有嘅滿足。

中午,佢哋四個check-out之後裝吓Tony冇喺外面,就隨即離開旅館,然後轉去另一個區搵旅館。

旅程繼續。佢哋照之前計劃,喺莫斯科逗留,試吓搵散工,周圍行吓、睇吓,玩夠再出發,向歐洲進發。

旅程中,俊仔同希予開展冇將來嘅忘年戀。幾乎每晚,都渴求對方嘅身體嘅慰藉,間中同摩西、青青交換伴侶,轉吓口味。

希予亦喜歡同青青互相欣賞身體、互相慰藉,分享性歡愉。希予讚美青青嘅青春,青青欣賞希予嘅味道同優雅。除咗喺床上分享身體同性高潮,佢哋亦會一齊沖涼。幫對方洗刷身體,波波、私處,好自然就會喺花曬吓擁抱、脷交,手指潛入對方嘅秘道裏面,然後互相廝磨。好多時亦會用口吸啜對方嘅愛液。

通常一對一,有時候四個一齊玩,睇住自己所愛嘅人同另一個人分享性歡愉,體現愛的昇華。

作者: 水喉大隻仔    時間: 2019-1-28 23:57

頭香
作者: 水喉大隻仔    時間: 2019-1-29 01:25

真是好撚正丫 文筆 細膩
作者: michaelb1854    時間: 2019-1-29 03:36

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-28 22:52 發表 查看引用來源

多謝留言。

各位如果鍾意呢系列故仔嘅話即管讚個貼吖。

完結篇嚟喇。

* * *

俊仔終於能夠睇到希予全相、攬到佢feel到佢豐滿嘅身材同咀到佢感覺到佢軟綿綿嘅咀唇,一種深深嘅滿足感湧上心。

希予剛剛俾摩西屌咗,希予、摩西都覺得幾唔好意思,因為知道俊仔幾鍾意希予。

俊仔冇乜經驗,只係錫過青青,但係一錫希予嘅咀,即刻感到,咁好錫嘅?

...
同我諗既結局有出入,可能我諗係Happy Ending
作者: dcat20    時間: 2019-1-29 07:24

引用:
原帖由 michaelb1854 於 2019-1-29 03:36 AM 發表 查看引用來源

同我諗既結局有出入,可能我諗係Happy Ending
呢個都算happy ending吖,四個人,齊齊玩。

其實構思嘅時候諗埋佢哋去咗西歐,同埋旅程完後嘅事情,不過我唔想個故仔一味做愛做愛做愛。

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。
作者: dcat20    時間: 2019-1-29 07:25

引用:
原帖由 水喉大隻仔 於 2019-1-29 01:25 AM 發表 查看引用來源
真是好撚正丫 文筆 細膩
多謝鍾意。
作者: michaelb1854    時間: 2019-1-30 04:58

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:24 發表 查看引用來源

其實構思嘅時候諗埋佢哋去咗西歐,同埋旅程完後嘅事情,不過我唔想個故仔一味做愛做愛做愛。

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。 ...
我係諗成個故事,應該會講埋佢地去完個旅程之後,有什麼改變或變化等等
作者: lostergundam    時間: 2019-1-30 08:09

睇完,都要留個言先,佢地各人都得償所願,好好啦!
作者: ultrar    時間: 2019-1-30 10:08

Good Story
作者: s987358    時間: 2019-1-30 12:07

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:25 AM 發表 查看引用來源

多謝鍾意。
多謝ending

以為青青俊仔會一齊添
作者: SteveL5    時間: 2019-1-30 21:32

結局篇充滿淫水同精液嘅味道,可以想像現場個畫面幾咁淫亂,好正:smile_47:
作者: snowtail    時間: 2019-1-31 00:09

作者: benjamin4959    時間: 2019-1-31 12:39

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-1-29 07:24 AM 發表 查看引用來源

所以講到佢哋突破咗,同埋講到俊仔終於同希予做咗,約略交代吓後事就結束喇。 ...
我以為俊仔會同希予一齊,離開教授,仲生埋仔添
作者: dcat20    時間: 2019-2-3 14:11

引用:
原帖由 s987358 於 2019-1-30 12:07 PM 發表 查看引用來源

多謝ending

以為青青俊仔會一齊添
做到好朋友,又可以扑到,好好啦。
作者: dcat20    時間: 2019-2-3 14:24

引用:
原帖由 michaelb1854 於 2019-1-30 04:58 AM 發表 查看引用來源

我係諗成個故事,應該會講埋佢地去完個旅程之後,有什麼改變或變化等等
我有諗到嘅。

原本構思之中,我有諗過俊仔同希予扑咗之後第二朝,希予俾Tony姦咗嘅。不過後尾取消呢個諗法。

構思中,旅程完後,希予喺巴黎搵到一份教職,就留低。佢同俊仔年紀畢竟相差太遠,難以長久。

俊仔返到香港之後自己一個,好掛住希予。

而青青返到香港之後,佐治已經識咗一條新女,摩西遵守諾言同青青一齊,但八年後摩西溝咗青青一個好朋友。
作者: dcat20    時間: 2019-2-3 14:29

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-30 08:09 AM 發表 查看引用來源
睇完,都要留個言先,佢地各人都得償所願,好好啦!
係呀。
引用:
原帖由 ultrar 於 2019-1-30 10:08 AM 發表 查看引用來源
Good Story
多謝呀。
引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-30 09:32 PM 發表 查看引用來源
結局篇充滿淫水同精液嘅味道,可以想像現場個畫面幾咁淫亂,好正:smile_47:
係呀,嗰陣味好鬼醒神㗎。
作者: dcat20    時間: 2019-2-3 14:31

引用:
原帖由 snowtail 於 2019-1-31 12:09 AM 發表 查看引用來源
Nice story.

Thank you very much
多謝呀。
大家假如鍾意個故仔,不妨俾個讚吖。
引用:
原帖由 benjamin4959 於 2019-1-31 12:39 PM 發表 查看引用來源

我以為俊仔會同希予一齊,離開教授,仲生埋仔添
俊仔太年輕喇。未來仲有好多經歷。
作者: 烚熟仔    時間: 2019-2-3 14:57

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-3 14:24 發表 查看引用來源

我有諗到嘅。

原本構思之中,我有諗過俊仔同希予扑咗之後第二朝,希予俾Tony姦咗嘅。不過後尾取消呢個諗法。

構思中,旅程完後,希予喺巴黎搵到一份教職,就留低。佢同俊仔年紀畢竟相差太遠,難以長久。

俊仔返到香港之後自己一個,好掛住希予。

而青青返到香港之後,佐治已經識咗一條新女,摩西遵守諾言同青青一齊,但八年後摩西溝咗青青一個好朋友。 ...
8年後咁長遠??
作者: dcat20    時間: 2019-2-4 01:24

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-2-3 02:57 PM 發表 查看引用來源

8年後咁長遠??
冇錯,佢哋會同居八年,青青會奉獻青春,喺事業上輔助摩西。然後摩西溝咗青青個朋友,令青青陷於感情及財困。
作者: x_richboy_x    時間: 2019-2-4 15:46

反而冇人提出討論邊個角色係作者真身?:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
作者: hosing2    時間: 2019-2-6 18:48

睇完呢個故事祗能說一個字,正。感性带点激情,我最渴望睇到就俊仔可以同希予做愛呢段,真係好正。
作者: dcat20    時間: 2019-2-7 23:53

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-4 01:24 AM 發表 查看引用來源

冇錯,佢哋會同居八年,青青會奉獻青春,喺事業上輔助摩西。然後摩西溝咗青青個朋友,令青青陷於感情及財困。
我唔知道其他作者係點,不過我有一個假設,每一個作者都會透過角色透射自己。
作者: dcat20    時間: 2019-2-7 23:56

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-2-4 03:46 PM 發表 查看引用來源
反而冇人提出討論邊個角色係作者真身?:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
而呢個故仔同我其它故仔一樣,每一個角色都根據我所識嘅真實人物。
作者: dcat20    時間: 2019-2-7 23:58

引用:
原帖由 hosing2 於 2019-2-6 06:48 PM 發表 查看引用來源
睇完呢個故事祗能說一個字,正。感性带点激情,我最渴望睇到就俊仔可以同希予做愛呢段,真係好正。
多謝鍾意。

我唔希望只係一味埋牙,所以透過故仔去表達一啲情意結。
作者: RaZo    時間: 2019-2-12 03:32

作者: dcat20    時間: 2019-3-31 19:57

寫到手攰就停吓啦

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)