188Channel

標題: [原創作品] 一個女人的後夫妻情慾生活(完) [打印本頁]

作者: netsee    時間: 2019-1-1 01:10     標題: 一個女人的後夫妻情慾生活(完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: yausm1234    時間: 2019-1-1 09:11

作者: netsee    時間: 2019-1-1 09:16

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-1 09:11 AM 發表 查看引用來源
正呀,支持有下文💪💪
一定會有
作者: ctbsum2    時間: 2019-1-2 11:44

支持有下文
作者: netsee    時間: 2019-1-2 13:35

引用:
原帖由 ctbsum2 於 2019-1-2 11:44 AM 發表 查看引用來源
支持有下文
冇問題
作者: micro312    時間: 2019-1-2 14:15

:smile_o10: 細而冇毛嘅閪
作者: gary4999    時間: 2019-1-2 14:26

作者: netsee    時間: 2019-1-2 14:29

引用:
原帖由 micro312 於 2019-1-2 02:15 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10: 細而冇毛嘅閪
真係好正架, 妹妹仔感覺:smile_47:
作者: netsee    時間: 2019-1-3 17:08

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-1-3 03:42 PM 發表 查看引用來源
多謝
作者: cathy_wa    時間: 2019-1-3 18:56

期待著
也想知Nadia回港後會怎樣?
作者: netsee    時間: 2019-1-4 00:41

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2019-1-3 06:56 PM 發表 查看引用來源
期待著
也想知Nadia回港後會怎樣?
畀多少少時間我:smile_35:
作者: netsee    時間: 2019-1-5 10:06

第二章.幻想

Nadia坐的士從機場返屋企,沿途中繼續睇netsee嘅色情小說,心諗:「咁快已經更新左。」佢睇睇下嘅時候不自覺噉望一望個的士司機,忽然幻想自己成為「淫妻愛接客」嘅女主角Suki,被個男的士司機迫自己做妓女畀佢玩,不禁全身發熱,重發出微微嘅呻吟聲。

個男的士司機以為Naida有事:「小姐...你冇事呀嗎?使唔使送你去醫院?」Nadia從幻想中清醒過黎:「唔使嘞,我冇嘢,唔好意思呀麻煩到你。」其實成個閪已經濕晒,所以佢一返到屋企即刻放低啲行李,跟住迅速除晒身上嘅衣衫衝入浴室沖涼,希望可以用冷水降低自己冷靜落黎。

冷水從花洒頭灑落Nadia嘅裸體上,但係佢覺得自己對性需要嘅程度一啲都冇減退,於是閂左花洒,放低座廁板再坐上去,分開對腳之後用手指磨擦個閪令自己開始興奮,而腦中幻想住自己係色情小說中嘅女主角,畀唔同嘅男人屌,又或者同幾個男人玩多P。

Nadia用手指急速抽插自己個閪,同時不停呻吟而且全身都係汗,直到得到滿足先停落黎,佢等喘完氣之後先起身去沖涼,沖完涼抹乾身上嘅水,冇著返衫就行出浴室,全身赤裸嘅佢頓時感覺到一種從來未有過嘅自由自在,心情亦都變得好輕鬆,於是喺酒櫃攞支紅酒出黎飲,飲左幾杯覺得有啲醉,就攤落張床瞓覺。

Newton自從經歷被綁架一事之後,冇心再打理集團,決定將集團嘅一齊業務交晒畀Joan管理,等自己以後可以一心風流快活,有一日佢閒來冇事瀏覽一個討論區,留意到討論區有一個色情小說板,入去睇左一陣之後忽然有個諗法:「我都可以用我嘅經歷再加一啲虛構嘅劇情寫成色情小說喎。」

佢就以網名netsee喺討論區開左一個戶口,開始喺色情小說板發佈第一個故事「淫妻愛接客」,故事女主角化名為Suki,而自己就化身成為故事中嘅男主角,個故事出左幾章之後反應唔錯,有唔少網友留言讚好,畀到佢足夠嘅信心寫落去。

Newton有一日見討論區有幾個網友私訊畀佢,主要都係問佢女主角係咪真有其人,有啲就問佢點先可以溝到女等等,而其中一個私訊佢睇完之後估計係由一個女網友發畀佢:你寫得好好,我睇嘅時候試過代入故事中嘅女主角,幻想自己做雞畀男人玩。Newton笑左一下就隨便回覆個女網友:多謝你咁投入我嘅故事。

之後只要Newton更新左佢寫嘅色情故事,個女網友就會私訊佢,講出自己嘅感受,而Newton亦都漸漸好認真噉回覆個女網友,而且好奇佢究竟係點嘅樣,就喺最近一次回覆個女網友嘅時候,個女網友竟然主動提議:同你互相私訊左咁耐,不如大家出黎面對面傾。

Newton回覆佢:冇問題,不過我要先畀你知道,我已經係一個超過四十歲嘅中年男人,你會介唔介意?個女網友亦回覆佢:點會介意,我都估計你一定係個成熟嘅男人,如果唔係點會有噉豐富嘅性愛經歷。

Nadia瞓緊覺嘅時候,突然覺得有人摸佢身體,微微張開對眼一睇,見一個二十幾歲嘅男仔摸緊佢,佢即問:「Jeff,你做咩呀?」Jeff話:「估唔到你身材係咁正,唔玩下點得。」然後除晒自己身上嘅衫褲要屌Nadia,Nadia極力要推開佢:「你唔可以噉架,我係你爸爸嘅老婆呀。」Jeff話:「有乜所謂,佢有排都唔會返黎,咪等我代佢滿足你囉。」

Jeff係佢老公同前妻所生嘅仔,雖然唔係同佢地一齊住,但係就有佢地層樓嘅鎖匙,可以隨時返去住,呢一日咁啱Jeff有啲嘢要返去攞,入屋之後就聞到一陣香氣,佢跟住啲香氣行到去Nadia間房,見Nadia全身赤裸而且帶有酒氣噉瞓喺床上,忍唔住坐落床撫摸佢身體,跟住重要屌佢。

Nadia感覺到Jeff條撚已經插晒入佢個閪裡面,初時佢覺得有啲痛,重忍唔喊出黎,不過畀Jeff不斷抽插之後漸漸變得好舒服,重感受到前所未有嘅性興奮,令佢不禁再次幻想自己成為Suki,客串做妓女畀陌生男人屌一樣。
作者: 斯德哥情人    時間: 2019-1-5 16:03

引用:
原帖由 netsee 於 2019-1-5 10:06 AM 發表 查看引用來源
第二章.幻想
Nadia坐的士從機場返屋企,沿途中繼續睇netsee嘅色情小說,心諗:「咁快已經更新左。」佢睇睇下嘅時候不自覺噉望一望個的士司機,忽然幻想自己成為「淫妻愛接客」嘅女主角Suki,被個男的士司機迫自己做妓女畀佢玩,不禁全身發熱,重發出微微嘅呻吟聲。

個男的士司機以為Naida有事:「小姐...你冇事呀嗎?使唔使送你去醫院?」Nadia從幻想中清醒過黎:「唔使嘞,我冇嘢,唔好意 ...
呢個只係成為淫娃既開始
期待更新
作者: netsee    時間: 2019-1-6 01:34

引用:
原帖由 斯德哥情人 於 2019-1-5 04:03 PM 發表 查看引用來源

呢個只係成為淫娃既開始
期待更新
一定會繼續:smile_35:
作者: Water_man    時間: 2019-1-6 07:43

樓主推出新作,大力支持,期待精彩下集……
作者: netsee    時間: 2019-1-6 10:47

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-1-6 07:43 AM 發表 查看引用來源
樓主推出新作,大力支持,期待精彩下集……
多謝你一直支持
作者: Kenji    時間: 2019-1-6 13:29

作者: chris4296    時間: 2019-1-6 18:15

Good story, keep post !
作者: netsee    時間: 2019-1-9 10:08

第三章.不倫之性

Newton約定個女網友喺Kay嘅法國餐廳某一日見面,重話自己會坐喺靠窗嘅位,個女網友冇異議,到嗰日Newton比約定時間早到十五分鐘,Kay當然親自招呼佢:「你個女網友幾時到呀?」Newton話:「如果準時嘅話,應該差不多嘞。」

就喺呢個時候有人推門而入,Newton同Kay一齊望向入黎嘅人,入黎嘅人嘅係一個三十幾歲嘅女人,佢外貌美艷,身材豐滿,身型同高度都係適中,佢亦都望一望Newton,Kay跟住行埋佢身邊:「小姐,你一個人?」個女人答:「唔係,我諗我約嘅人已經喺度。」Kay笑一笑話:「好,你隨便。」

個女人就行到Newton前面坐落黎,跟住問:「你就係netsee?」Newton點點頭,帶住微笑話:「冇錯,我真名叫Newton。」個女人亦都自我介紹:「我叫Queenie。」Newton再話:「多謝你鐘意睇我寫嘅小說。」Queenie話:「我要多謝你先啱,寫到咁好嘅小說。」

Newton跟住提議:「呢間餐廳嘅早餐好好食。」Queenie話:「你揸主意。」Newton向Kay點左兩份早餐之後,Queenie好奇問:「點解你要約我咁早見面?」Newton答:「因為有足夠睡眠嘅女人喺一日之中最靚,所以我想睇到最靚嘅你。」

Queenie再問:「你又知我係靚女?」Newton笑住話:「因為敢主動提出要同一個陌生男人見面嘅女人,一定係對自己嘅外貌同埋身材好有自信,唔會令男人失望。」Queenie自信噉話:「我又真係從來冇令男人失望過。」

Newton再講:「而且你重係一個身居要職,好精明嘅女人。」Queenie只係一笑但係不置可否,跟住話:「你果然同我想像中差不多。」Newton話:「我係點架,講黎聽下。」Queenie答:「你係一個好有人生經驗,知識豐富而且觀察力強嘅中年男人...」

兩份早餐送黎之後,一男一女食住早餐傾起黎,Queenie提及佢嘅過去:「三十歲同老公離左婚之後諗住試放縱一下,同唔同嘅男人上床,點知發覺自己原來冇男人係唔得嘅,有時重會上討論區睇下色情小說,咁啱見到有你寫嘅「淫妻愛接客」,睇完覺得好有代入感。」

Newton問:「跟住每次同男人做愛都幻想自己係Suki?」Queenie點點頭:「嗰種感覺好特別,所以先決定私訊你,同你分享下我嘅感受。」跟住對Newton提出:「我可唔可以問你一樣嘢呀?」Newton話:「你問啦。」Queenie就問:「故事中嘅男主角係咪你本人呀?」Newton微笑噉答佢:「你估下。」Queenie只係話:「你唔係你都唔緊要,我都會繼續睇你寫嘅小說。」

Nadia畀Jeff屌完後感到好滿足,不過都對Jeff講:「今次係我飲醉,你以後唔可以再係噉。」Jeff問:「點解唔可以?」又話:「你嘅反應係噉淫賤,證明你都好想畀我屌啦。」Nadia有啲嬲:「你依家係搞爸爸嘅老婆,況且你都有女朋友啦。」

Jeff好認真話:「佢自己一個去左泰國,又唔肯畀你留抵陪佢,即係已經冇當你係佢老婆啦,至於女朋友,屌過你之後要唔要都罷。」Nadia話:「點都好,只要一日冇離婚,佢都重係我老公,你唔好再搞我。」要起身去著返衫,但係被Jeff扯佢落返床:「我就偏要再屌你。」

Jeff喺佢後面用雙手捉住佢係腰,Nadia邊掙扎:「唔好呀,你爸爸知道唔得了架。」Jeff好認真噉話:「怕乜,佢所有嘢遲早都係我嘅,包括埋你。」跟住挺腰再次屌Nadia,Nadia第一次感受到有一個男人喺自己後面抽插,心諗:「老公以前都未試過咁做。」重漸漸享受畀Jeff喺後面嘅衝擊。

原來Nadia嫁畀佢老公嘅時候重係處女,佢老公第一次屌佢嘅時候好有意外驚喜:「真係諗唔到你重係處女。」Nadia嘟下個嘴:「你以為我係咁隨便咩?」佢老公氹佢:「我老婆梗係唔係啦。」再問:「不過你冇拍過拖咩?」Nadia話:「有呀,不過就冇諗過呢啲嘢,而且每次都拍得唔耐就分手。」

Nadia老公笑笑口話:「噉益晒我。」不過佢萬萬估唔到屌過Nadia之後,Nadia就好似開著左淫掣一樣,幾乎每日都提出要同佢做愛,開始嘅時候佢都好開心自己老婆咁鐘意搞嘢,漸漸承受唔到Nadia嘅需要,每次屌完Nadia,Nadia都話重未夠,佢唯有不時話公司好忙又或者要應酬,好夜先返屋企。

Jeff享受緊屌Nadia嘅樂趣:「你個閪又濕又窄,重估唔到你係咁淫。」Nadia邊呻吟邊講:「啊...你好衰架...啊...夾硬黎。」Jeff條腰仍然不停前後擺動:「你自己根本就想畀男人屌,噉益我好過益外人。」最終佢好舒暢噉內射之後稍為休息,就貼近Nadia講:「今日玩住咁多先,遲啲我再上黎。」
作者: hyz123    時間: 2019-1-9 10:45

唔錯,唔好斷尾
作者: netsee    時間: 2019-1-9 11:26

引用:
原帖由 hyz123 於 2019-1-9 10:45 AM 發表 查看引用來源
唔錯,唔好斷尾
放心, 一定唔會
作者: poorhuman    時間: 2019-1-9 14:56

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:gd
作者: Water_man    時間: 2019-1-10 01:50

引用:
原帖由 netsee 於 2019-1-9 10:08 AM 發表 查看引用來源
第三章.不倫之性
Newton約定個女網友喺Kay嘅法國餐廳某一日見面,重話自己會坐喺靠窗嘅位,個女網友冇異議,到嗰日Newton比約定時間早到十五分鐘,Kay當然親自招呼佢:「你個女網友幾時到呀?」Newton話:「如果準時嘅話,應該差不多嘞。」

就喺呢個時候有人推門而入,Newton同Kay一齊望向入黎嘅人,入黎嘅人嘅係一個三十幾歲嘅女人,佢外貌美艷,身材豐滿,身型同高度都係適中,佢亦 ...
寫得好精彩,期待下一章……
作者: manfuksun    時間: 2019-1-10 19:35

作者: SteveL5    時間: 2019-1-10 20:36

義母係好多男人都想屌,正!
作者: netsee    時間: 2019-1-11 01:09

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-1-10 07:35 PM 發表 查看引用來源
串哂自己身份,正!快啲有得繼續睇就好啦!
我盡量:smile_35:
作者: netsee    時間: 2019-1-11 01:10

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-10 08:36 PM 發表 查看引用來源
義母係好多男人都想屌,正!
都要睇下正唔正:smile_47:
作者: SteveL5    時間: 2019-1-11 22:09

引用:
原帖由 netsee 於 2019-1-11 01:10 AM 發表 查看引用來源

都要睇下正唔正:smile_47:
AV嗰啲多數正:smile_30:
作者: netsee    時間: 2019-1-13 09:29

第四章.性奴?洩慾工具?

「有一樣嘢我可以講,就係故事中嘅女主角都係真有其人。」Newton對Queenie講:「不過故事當中有啲情節係我虛構出黎。」

「噉個男主角都好犀利,可以玩到咁多女人。」Queenie故意凝視住Newton講:「重可以令佢地死心塌地做佢嘅性奴。」暗示佢認為個男主角就係Newton。

「你有冇想過會畀一個男人征服。」Newton忽然好奇問Queenie:「最後成為佢嘅性奴?」

「冇呀,暫時都唔覺得有男人可以征服到我。」Queenie搖頭話:「或者你小說中嘅男主角話唔定可以。」

Newton一笑:「點解噉講?」Queenie話:「因為佢懂得玩弄女人。」Newton就解釋:「只係我作出黎。」Queenie問:「噉佢唔係作出黎啦。」指一指Kay,Newton再解釋:「因為我經常黎呢間餐廳,所以將呢間餐廳同埋佢寫入小說。」

Queenie有疑問:「你意思係佢現實中唔係性奴?」Newton就話:「梗係唔係啦。」又開玩笑:「不過畀佢知道我噉寫佢,佢一定鬧死我。」Queenie認真話:「唔好意思,我唔信。」Newton追問:「你唔信嘅意思係?」Queenie話:「你地嘅關係唔止係客人同侍應,而係主人同性奴。」

Newton心諗:「估唔到佢有咁細微嘅觀察力。」跟住試探Queenie:「點解你會噉諗?」Queenie答:「因為你地兩個人嘅態度。」Newton笑一笑:「你諗多左嘞,如果係就好呀。」Queenie認真話:「你噉講我反而更加肯定你地嘅關係。」

Newton冇作出任何回應佢嘅肯定,只係轉話題:「噉你有冇試過做主人?」Queenie話:「冇呀,我唔想麻煩,上完床就算。」Newton話:「噉都啱, 有時少一種關係就會少一啲麻煩,不過我就唔怕麻煩。」跟住對Queenie笑一笑。

Newton同Queenie再傾多一陣,一邊食完份早餐,Queenie抹一抹嘴:「今日好開心可以同你見面。」Newton亦話:「我都係噉諗,不如以後保持聯絡。」Queenie再話:「好呀。」攞部手機同Newton互相交換左手機號碼。

Nadia畀Jeff屌完之後覺得好滿足又覺得好矛盾,心中回味畀Jeff屌嘅感覺,又知道身份上唔可以噉做,一時間諗唔通就攞起部手機睇netsee嘅色情小說,忽然間心諗:「佢對女人咁有辦法,可能幫到我。」於是將自己嘅問題私訊畀netsee。

Newton收到Nadia嘅私訊,睇左佢寫嘅問題,諗左一陣就回覆佢,佢收到Newton嘅回覆,睇完之後心諗:「佢又講得幾啱,噉我應該點揀?」原來Newton畀佢嘅回覆:純以性嘅方面黎講,你地搞嘢係冇問題,因為你地完全冇血緣關係,但係道德上佢始終係你老公個仔,至於點樣選擇我留返畀你決定。

Jeff過左一日再上Nadia屋企,一開門見Nadia只係著住T-恤同埋短褲仔,佢條撚即刻硬晒,重話:「著得咁性感,準備好畀我屌。」Nadia否認:「你諗多左,天氣熱我先噉著。」Jeff有啲嬲:「我唔理,上得黎唔屌過你我唔會走。」Nadia直接拒絕:「唔得,我唔想對唔住老公,你以後唔好再上黎,我遲啲會換鎖。」

Jeff惱羞成怒鬧Nadia:「你個臭閪,上次我屌你嘅時候,你擺明就係好興奮,依家就黎扮晒嘢。」好用力噉將佢撳埋牆,拉抵佢條短褲之後再除抵埋自己條褲,佢喊住話:「唔好呀...」但係Jeff已經喺佢後用力一挺腰,將條撚插入佢個閪,好粗暴噉屌緊佢。

Nadia開始都接受唔到畀Jeff強姦,然而經過佢不停抽插,Nadia終於感受到高潮,重忍唔住叫出聲,Jeff話:「你個賤貨就係要畀男人屌。」拉起埋Nadia件T-恤,雙手喺佢後面係噉玩佢對波,令佢嘅呻吟聲變得激烈。

Jeff屌完Nadia之後要佢跪低幫自己含撚,Nadia冇再抗拒,照Jeff吩咐含佢條撚,Jeff邊呻吟:「啊...你個含撚嘴真係正...」不停抽插Nadia個口,直到口爆為止,Jeff由Nadia口中抽返條撚出黎:「今日我得閒,要屌到你夠為止。」用唔同嘅性姿勢再屌左Nadia幾次,射完再後一次之後好滿足話:「我走先嘞。」Nadia全身赤裸噉睇住佢走,覺得自己好似一件洩慾工具。
作者: netsee    時間: 2019-1-18 18:36

第五章.兵仔

Nadia再畀Jeff屌過之後又私訊畀Newton:我嘗試再拒絕佢,但係當佢插我嘅時候,我又覺得好舒服,冇辦法抗拒。Newton又回覆佢:既然你已經選擇左,點解重要私訊我?佢亦回覆Newton:因為我知道唔可以再噉落去,唔知點擺脫佢。

Newton毫不考慮就回覆:好簡單,搵另一個男人代替佢上床。Nadia睇完Newton嘅回覆心諗:「你以為我係咁淫賤咩。」不經意諗起畀Jeff搞嘅情形,個閪重因為噉開始有啲濕,佢立即除左條底褲,見條底褲已經有水印,個閪仍然滲緊水,有啲意外點解會噉:「唔通我真係好需要男人?但係我又去邊到搵個男人代替Jeff?」

Nadia老公雖然去左泰國,佢仍然有間貿易公司喺度運作緊,Nadia以前就係喺佢公司打工而畀佢睇中,最後嫁埋畀佢做老闆娘,而且亦知道佢之前結過婚,前妻重同佢生左Jeff,結婚之後Nadia老公唔準Nadia再出公司,美其名要Nadia喺屋企享福,實質係因為佢公司男職員比較多,唔想畀自己老婆有機會接觸咁多男人。

直到Nadia老公要返泰國發展生意,臨行前吩咐Nadia幫手打理公司,佢先唔使再成日喺屋企百無聊賴,要靠搵佢啲姐妹打發時間,亦都係因為佢喺屋企無聊,所以每日都會上討論區睇下啲網友提出嘅話題,先有機會睇到netsee寫嘅色情小說。

Nadia每日都會返去公司行下,聽下公司職員匯報公司嘅情況,冇意中留意到啲男職員不時都會偷望下佢,佢就拉為數比較少嘅其中一個女職員埋一邊:「你知唔知啲男職員做乜成日偷望我?」個女職員笑一笑:「佢地話老闆娘你自從上次由泰國返左黎之後,成個人同以前好唔同,變得好吸引。」Nadia表面上冇咩太大反應,只係「哦」左一聲,心內其實暗暗歡喜。

喺公司得閒嘅時候,佢會坐係房裡面睇netsee寫嘅色情小說「變淫記」,心諗:「連一個老師都可以畀佢攪到噉淫,究竟佢係個咩男人。」對netsee越黎越好奇,亦都好似Queenie噉懷疑netsee就係故事中嘅男主角Newton。

放工嘅時候,有個叫Ray嘅年輕男職員竟然搵Nadia:「老闆娘,有冇興趣同我地去唱K呀?」Nadia稍為覺得意外會有男職員搵佢唱K,但係其實自己都想去玩下,所以考慮左一刻之後就答應:「哦,好呀。」Ray聽到佢答應即刻笑左出黎。

一行人去到卡拉OK,入左房之後即刻各自點酒入歌,而Ray同埋另一個叫Ken嘅年輕男職員成晚都伴喺Nadia身邊飲酒唱歌,Ray重話:「老闆娘,你好正呀。」Ken亦都話:「係呀,而且好性感。」Nadia飲左啲酒已經開始醉:「係咩?我真係咁正?」竟然捉住佢地一人一隻手去摸佢大肶。

佢地知道Nadia有啲醉,於是放膽將隻手慢慢伸入佢條裙裡面,再用手指挑起條底褲去摸佢個閪,Nadia迅即感覺到個閪已經濕晒,心中萌生出同佢地搞嘢嘅念頭,由於當時有強勁嘅音樂聲,燈光又比較暗,無人留意佢地攪緊乜,亦都冇人聽到Nadia其實接連噉呻吟。

然而Ray同Ken摸過Nadia個閪之後已經好滿足,冇再有進一步行動,只係繼續陪佢飲酒唱歌,佢最後完全醉左冇晒知覺,到醒返嘅時候,發覺自己喺一間房裡面,再檢查一下自己啲衣衫,又好似冇畀人除過,跟住就覺得好頭痛,勉強起身離開個房。

Nadia喺走廊見到有個女職員行緊過黎就問佢:「尋晚係邊個送我黎架。」個女職員答:「聽樓下同事講係兩個男仔,不過佢地放低你就走左。」Nadia心諗:「你兩個傻仔真係冇膽。」佢返到屋企之後沖完涼,睇下部手機見Ray留左短訊:老闆娘,你冇事啦嗎?Nadia回覆:冇事嘞,尋昤晚唔該晒你地,以後唔使叫我做老闆娘,直接叫我Nadia得啦。

自始之後佢地三個經常約會去吃喝玩樂,Nadia重不時畀機會佢地親近自己,然而佢地都只係限於撩下Nadia,最多係鍚下佢又或者摸下佢,冇再進一步行動,Nadia雖然有啲失望,但係有兩個兵仔耐唔耐陪下自己解悶都唔錯。

作者: netsee    時間: 2019-1-23 15:32

第六章.Newton的第一個處女

有一日下午Joan打手機畀Newton,好緊張噉話:「你可唔可以依家返黎公司?」Newton有啲奇怪,因為除左要搞嘢之外,Joan平時好少因為公司嘅事搵佢,依家搵得佢知道一定係好有大件事發生左:「畀半個鐘頭我。」全身赤裸噉喺床上起身,瞓係佢隔離嘅竟然亦係全身赤裸嘅係Lesia。

Lesia因為手機鈴聲都醒左:「你要出去呀?」Newton對佢笑一笑:「係呀,公司可能有啲事要我去處理,你繼續瞓啦。」Lesia話:「我都係時間返公司,你走先,我跟住走。」Newton就鍚左佢一啖然後話:「好。」再去著返衫褲。

Lesia被Newton力捧之下成為好紅嘅女明星,Jason本來就十分迷戀佢(詳情請睇返筆者另一故事"潛規則")佢成為明星之後Jason就更加鐘意佢,Audree本來以為Jason溝Lesia只係玩玩下,後來先發覺佢真係鐘意Lesia,於是單獨約Lesia見面。

佢地見面之後,Audree直接表明唔接受佢做自己新抱,只要佢以後唔再見Jason,可以喺生意上幫助佢家族,Lesia本身就唔係噉鐘意Jason,Audree又提供咁好嘅條件,立即一口答應佢以後唔再見Jason。

Newton叫Jason上佢娛樂公司跟住同佢講:「你媽咪要我同你講,除非你只係諗住玩下,如果唔係就唔好再溝Lesia。」佢諗住Jason一拒絕,就慢慢勸佢,點知Jason話:「哦,既然媽咪唔鐘意佢,我無所謂。」跟住重建議Newton:「師父,不如你上啦,佢咁正而且重係處女,你又係佢老闆。」Newton即刻話佢:「多事啦,返去搞你啲女。」Jason臨走之前再話:「真係諗諗佢啦。」

Jason走左之後,Newton聽到更衣室有啲聲,就去開門睇下,佢一門就見到Lesia近乎完美嘅裸體展現喺佢眼前,原來Lesia遲啲又要再拍bikini相,諗住星期日公司冇人,自己返黎試下啲bikini,唔知咁啱Newton亦都返左黎所以冇鎖門。

「你睇夠未呀?」Lesia雖然有啲驚,冇遮掩自己身體:「如果睇夠嘅,我想著返衫。」

「對唔住。」Newton即時道歉:「我唔知你喺度。」跟住轉身行返出房嘅同時拉返埋度房門。

Lesia著返衫之後行出房,Newton再向佢道歉:「侯先唔好意思,我真係唔知你喺度。」Lesia話:「唔使道歉,我知你冇心。」跟住問:「係呢,點解你會返黎嘅?」Newton照直話:「Audree想由我講畀Jason知佢嘅決定。」

Lesia又問:「哦,噉佢有咩反應?」Newton有啲唔滿意:「個衰仔當成閒事囉,我重諗住佢會爭取下。」Lesia一笑:「噉重好啦,以後唔使煩住我。」Newton提議:「噉我載你返屋企啦。」兩個人上左車,Lesia突然問Newton:「你見到我個身體,有冇生理反應?」Newton有啲意外佢會噉問,只有話:「如果話冇你都唔信啦。」Lesia微微笑話:「噉去你屋企。」

Newton問:「你意思係?」Lesia有少少怕羞,輕輕話:「你明知故問。」Newton冇再出聲,開車直返佢屋企,兩個人入到屋,Lesia有少少意外:「你就住喺呢到?」Newton笑笑口:「我明你點諗。」跟住講左佢同Kay嘅經歷(詳情請睇返筆者另一故事"淫妻愛接客")俾Lesia知。

Lesia聽完之後話:「噉佢都算有情有義。」Newton再講:「所以我唔會因為有左錢就搬走。」Lesia亦話:「證明我嘅決定係冇錯。」Newton對佢笑一笑,跟住輕輕噉拉佢行入房,一男一女入房之後Lesia對住Newton除衫,Newton睇住佢除晒身上嘅衫,近乎完美嘅身體再次展現係佢眼身。」

挺拔嘅對波加上粉紅乳頭,修長嘅腰身伸延落到去有少少毛嘅閪,令Newton心跳急劇加速,忍唔住行近Lesia,雙手捧住下腭然後鍚佢個嘴,Lesia就邊同佢鍚邊幫佢除衫,一男一女都係全身赤裸之後,Newton慢慢推佢落床,雙手喺身體上下游走,Lesia微微呻吟,Newton趴喺佢身上一挺腰,佢即刻露少少痛楚嘅表情,重輕輕咬緊自己嘴唇。

Newton抽插佢嘅時候,一邊聽住佢不斷發出微微嘅喘氣聲,佢畀Newton破處嘅時候覺得有啲痛,漸漸興奮之後痛楚消失晒,重感到十分愉悅,緊緊攬實Newton直到佢射晒為止,Newton射過之後起身輕輕攬住佢鍚,佢話:「我以後就好似Kay噉跟住你嘞。」Newton就話:「噉梗係啦,我重要將你禁室培慾。」準備要再屌佢,佢好嗲噉話:「你好衰架...」

作者: icelun    時間: 2019-1-23 17:40

經過四個故事 人物開始變多
如果有時間寫返一個簡單ge人物介紹表
寫返邊個角色係邊個故事開始出現 咩身份 做過D咩重要事 
咁樣會比較易睇一D
作者: netsee    時間: 2019-1-24 00:55

引用:
原帖由 icelun 於 2019-1-23 05:40 PM 發表 查看引用來源
經過四個故事 人物開始變多
如果有時間寫返一個簡單ge人物介紹表
寫返邊個角色係邊個故事開始出現 咩身份 做過D咩重要事
咁樣會比較易睇一D
可以試下, 亦都建議各位網友睇返以前4個故事:smile_35:
作者: qifuren    時間: 2019-1-24 09:43

引用:
原帖由 netsee 於 2019-1-24 12:55 AM 發表 查看引用來源

可以試下, 亦都建議各位網友睇返以前4個故事:smile_35:
"淫妻愛接客"找不到
作者: netsee    時間: 2019-1-24 11:19

引用:
原帖由 qifuren 於 2019-1-24 09:43 AM 發表 查看引用來源

"淫妻愛接客"找不到
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24198624&extra=&page=1
作者: netsee    時間: 2019-1-28 14:35

第七章.巧合

Newton返到公司見到Joan:「發生左咩事?」Joan有啲緊張話:「公司嘅有啲機密資料被黑客從server偷左。」Newton問:「唔係已經檢查過晒冇backdoor咩?」Joan答:「經電腦部同事仔細檢查過,發現啲資料係透過servers嘅其中一塊晶片傳出去。」Newton忿然話:「唔怪得外國話呢間公司啲設備信唔過。」

Joan話:「我已經聯絡間公司,要佢盡快換過晒啲外國牌子嘅server。」Newton話:「好,另外睇下被偷走嘅資料對公司會有咩影響,想辦法補救。」Joan即刻用內線電話吩咐佢秘書:「叫所有部門主管十分鐘內會議室。」轉頭對Newton講:「你去唔去一齊開會呀?」Newton認真話:「梗係去啦。」

會議室內,所有部門主管已經到齊,Joan同Newton冇幾耐之後亦都到達會議室,Joan話:「先同大家介紹,我地集團主席Newton。」跟住「主席,你好」嘅問候迎此起彼落,Newton微笑話:「大家好,我知道大家都從未見過我,所以借今次機會同大家見下面。」當佢望向所有部門主管嘅時候,赫然見到Queenie係其中之一。

Queenie亦都好意外Newton原來係集團主席,主動先自我介紹:「我叫Queenie,發展部經理。」Joan話:「Queenie只係黎我地集團做左三個月,不過已經表現出色。」Newton就好親切噉對Queenie話:「請到你係本集團嘅榮幸。」Queenie亦輕聲話:「過獎嘞。」其他部門主管亦跟住自我介紹,Joan話:「大家都介紹過,噉正式開始會議。」

開會期間,各部門主管先講出被偷走嘅資料對佢地部門有咩影響,跟住Queenie首先向Newton提出幾點建議,Newton亦留心聽佢嘅建議,重不時微微點頭,跟住其他部門主管都提出唔同建議之後,Joan話:「大家嘅提議都唔錯,今日就傾住咁多先,你地可以各自返部門執行你地嘅建議。」

所有部門主管一個一個離開會議室,到Queenie行經Newton嘅時候,對佢笑一笑,Joan等佢地走晒之後問Newton:「你識Queenie架?」Newton笑一笑:「佢係我寫嘅色情小說讀者,重約過佢出黎見面,最估唔到佢竟然又係公司主管。」Joan別有用意話:「噉你地有緣喎。」

Newton就話:「我諗佢自己都估唔到。」Joan話:「無所謂啦,反正佢依家係你員工,要幾時玩佢都得啦,不過以我所知,好多男高層溝緊佢。」Newton講笑:「邊個夠膽同我爭女人我就炒佢,哈哈。」Joan認真話:「冇問題,你出聲就得架啦。」Newton再話:「如果冇嘢再傾我走先啦。」

Newton出左公司就聽到短訊通知鈴聲,攞出部手機一睇,見短訊係由Queenie傳畀佢:想唔想屌我呀,老闆?Newton即時回覆:你咁淫,唔屌你點得。Queenie再傅短訊畀佢:噉我放工嘅時候再通知你上我屋企,我畀你玩到夠為止。短訊中重付埋一個佢屋企嘅地址。

Newton見離放工時間重有幾個鐘頭,就先返娛樂公司睇下Lesia嘅工作做成點,返到公司唔見Lesia就問公司職員,個職員話:佢應該喺更衣室試緊衫。」佢行到去更衣室敲門,Lesia開門縫一睇,見係Newton就畀佢入去,佢入到去見Lesia原來全身赤裸喺度試緊晚裝,跟住為一本有名嘅時裝雜誌影封面。

Lesia攞一件晚裝著上身,對住全身鏡擺左幾個姿勢都唔係幾滿意,Newton行埋去佢後面,雙手環抱佢條腰,輕輕鍚一錫佢頸背,再拉開條裙嘅拉鍊,伸手入去搓佢對波,Lesia漸漸有啲興奮嘅時候,Newton喺佢後面講:「一陣影相嘅時候你就用返嘅種感覺,實會影得你好性感好有魅力。」

Lesia跟住喺拍攝嘅時候不斷諗起Newton點樣摸佢身體,成個人表現得相當開放,令攝影師十分滿意:「你今日成個人唔同晒喎,感覺好性感。」Lesia亦都好滿意噉笑一笑:「都係多得你指導我。」跟住想搵Newton嘅時候唔見佢,問返啲公司職員,公司職員就話喺佢換最後一套晚裝嘅時候Newton走左。

ewton跟住Queenie傳畀佢嘅地址去搵佢,佢早已經返到屋企,開門畀Newton嘅時候只係身穿浴袍,Newton入屋之後Queenie同佢講:「今晚你要征服我,我要做你嘅小說之中嘅性奴。」跟手解開件浴袍,裡面係完全真空...
作者: netsee    時間: 2019-2-4 02:02

第八章.初遇Newton

Newton見Queenie對波原來係咁大,忍唔住伸手去揸佢對波:「重好彈手喎,唔似畀好多男人玩過。」Queenie淫笑話:「我以後只係畀主人玩。」又主動跪低幫Newton除褲:「主人條撚好長呀。」用手輕輕握住佢條撚,再張嘴含落去。

Queenie好專注噉為Newton口交,又用手輕輕搓佢個卵袋,Newton覺得好舒服,亦都同時抽插Queenie個口,同時心諗:「佢唔單止喺工作上精明能幹,喺性愛方面一樣咁投入。」直到要射嘅時候,佢抽返條撚出黎,故意射晒落去Queenie對大波度,Queenie重伸條脷舐走Newton條撚啲精液。

Newton讚Queenie:「你真係好適合做男人嘅態洩慾工具。」Queenie抬頭對Newton笑一笑話:「屌過我嘅男人都係噉講,不過佢地唔可以征服我。」Newton話:「噉就等我征服你。」揮手接連打佢屁股,佢覺得好興奮並開始呻吟:「啊...主人好men呀...」

Newton跟住一手執住Queenie啲頭髮再拉佢埋梳化,要佢趴上去再擘開佢對腳,伸手指撥弄左佢個閪一陣,就將已經自己條已經好硬嘅撚插入去,Queenie呻吟之餘重話:「啊...主人可以粗暴啲都得架...」Newton就用手指插佢屎忽,佢立即長長嘅呻吟左一聲,跟住話:「好正呀...主人...」Newton話:「以後有排你玩。」

Newton屌完Queenie之後攬住佢問:「你幾時開始咁需要男人架?」Queenie話:「同我以前嘅老公離左婚之後,可能係報復心態,開始同唔同嘅男人上床,漸漸先知道原來自己都係咁有需要。」Newton跟住話:「而且渴望可以有一個男人可以征服你。」

Queenie承認:「係呀,可惜咁耐以黎都遇唔到,直到睇左你寫嘅色情小就之後,我就覺得小說中嘅男主角係我要搵嘅男人。」Newton跟住講:「而且又咁啱係你老闆。」Queenie再話:「係呀,知道你係我老闆都唔知幾開心,重好想畀你屌。」

Nadia晚上除左會同啲兵仔去唱K之外, 亦會同兩個姐妹去Pub飲酒,呢一晚佢地食完晚飯再一齊一間經常去開嘅Pub,佢地坐底叫完酒冇幾耐,已經有幾個男人埋去撩Nadia,Nadia當然知道佢地嘅用意,所以都唔睬佢地,但係有一個已經有幾分醉嘅男人行埋去大聲話:「扮乜撚嘢呀臭閪,你落得黎就預左畀男人屌,想要幾多錢我都畀。」

Nadia其中一個作中性打扮嘅姐妹好嬲噉鬧個男人:「你食屎啦,返屋企屌自己老母咪唔使錢囉。」個男人唔理佢:「今晚我點都要屌你。」伸手想拉Nadia,突然間有人伸手擋住佢隻手,伸手嘅人重話:「對女人唔好郁手郁腳。」伸手幫Nadia嘅人竟然係Newton。

原來呢間Pub喺Newton近日貪得意接手黎做,當係畀集團職員嘅其中一樣福利,只要佢地去間Pub出示職員證,就可以免費飲三杯酒,呢晚佢自己落黎睇下間Pub運作成點,咁啱見到個醉左嘅男人要鬧事,隨即出手阻止佢。

個男人好惡話:「關你撚事。」正想要出拳打Newton,有另外兩個男人即刻行埋黎阻止佢,重向Nadia同Newton道歉:「唔好意思,佢老婆同另一個男人走左,所以先會係噉。」跟住再拉走佢,Nadia就好有禮貌同Newton講:「唔該晒你。」佢個中性打扮嘅姐妹好似唔想Nadia再傾落去:「走囉,唔想見到啲賤男人。」

Nadia唔想走住:「唔好啦,人地啱啱幫左我就話要走。」佢個中性打扮嘅姐妹就起身:「你唔走我走。」Nadia唯有同另一個姐妹跟住走,走之前重同Newton講:「唔好意思呀,我要走先嘞,不過我地經常會落黎,希望下次有機會再見到你啦。」Newton笑住話:「一定有機會。」
作者: netsee    時間: 2019-2-4 02:03

過年前最後一發, 新年快樂
作者: Eddyo    時間: 2019-2-7 17:51

引用:
原帖由 netsee 於 2019-2-4 02:03 AM 發表 查看引用來源
過年前最後一發, 新年快樂
期待新年後更新!!
作者: netsee    時間: 2019-2-11 17:56

第九章.再次見面

Nadia個姐妹作中性打扮因為佢係Les而且係做男嘅角色,重特別改左個英文名叫Iaman,意思係I am a man,Nadia就簡單啲就噉叫佢做阿man,佢其實鐘意左Nadia好耐,一直都想溝Nadia,不過Nadia始終都係鐘意男人,同佢只係一直保持住好姐妹關係。

Nadia有一次喺Newton間Pub飲醉左,不過嗰Newton嗰冇落到間Pub, Iaman同另一個姐妹話帶Nadia返屋企,另一個姐妹以為佢想照顧Nadia,點知Iaman帶左Nadia返屋企之後將佢放落張床,再除晒佢身上啲衫,撫摸佢身體又自言:「你點解係都鐘意畀男人搞噉賤,佢地玩完你個身體就算,只有我先會對你最好。」

Nadia畀阿man摸到個閪嘅時候受到刺激而漸漸酒醒,見到阿man摸緊佢個閪先發覺自己已經全身赤裸,即刻推開佢隻手並且起身:「你做咩除晒我啲衫呀?」阿man話:「我真係好愛你架,不如我地一齊呀,一樣會好開心架。」

Nadia邊著返啲衫:「我之前已經講得好清楚,同你只可以係好姐妹,唔會有其他關係。」阿man有啲嬲:「你成日就掛住啲男人,男人有咩好。」Nadia著返好晒啲衫再話:「你可以有你嘅選擇,但係唔可以勉強我同你一樣,今次就算啦,你以後唔好嘞,我走先。」

Nadia返到屋企嘅時候重未天光,沖涼之後開左部電腦追睇Newton嘅色情小說,諗起今晚嘅事,再留言畀Newton:我有個姐妹係Les,佢今晚見我醉左想搞我,好彩我冇幾耐醒返拒絕佢,我應該要點做先可以令佢死心,又唔會傷害姐妹感情?

Newton第二日見到Nadia嘅私訊,就回覆佢:好難一時間回答你,介唔介意出黎見面先傾?Nadia過左一陣先回覆:好呀。Newton就約佢晚上落自己間pub,當晚Nadia一個人落到Newton間pub,有一個男人行埋佢身邊:「請問你係咪Nadia?」Nadia轉頭一望,見Newton企係佢旁邊覺得好意外:「係呀,你就係Newton?」Newto微笑點頭:「我係。」

Nadia好開心話:「原來我地已經見過面,上次真係唔該晒你。」Newton話:「唔使客氣,應該嘅。」Nadia追問:「啲小說係你寫架?」Newton話:「係呀,好唔好睇呀?」Nadia點頭話:「好呀,真係寫得好正,睇睇下我會濕晒,要去DIY。」

Newton諗唔到佢會噉直接:「你同你個Les姐妹依家點呀?」Nadia有啲無奈:「我都唔知,尋晚我話過佢之後就冇再聯絡。」Newton問:「但係你唔係已經結左婚咩?」Nadia話:「係呀,佢曾經提出過要我離婚同佢一齊,我嗰時已經表示過冇可能,估唔到佢尋晚會噉做。」

Newton話:「既然佢咁死心眼,又真係好難要佢一時間改變。」Nadia再問:「噉我應該點做好呀?」Newton提議:「為免尷尬,你唔好再見佢嘞。」Nadia緊張問:「吓,噉即係要我同佢絕交?」Newton反問:「你覺得重可以同一個擺到明鐘意你,而你又唔鐘意佢嘅人做朋友咩?」繼續講:「而且佢對男人咁有敵意。」

Nadia嘆一口氣:「我地讀中學嘅時候已經係好姐妹,估唔到依家攪成噉。」Newton話:「有啲嘢係冇得勉強嘅,所以我都幫唔到你。」Nadia搖頭:「其實你已經畀左中肯嘅意見我,都係唔好再講佢嘞,講下你寫嘅小說。」

Newton話:「好呀,你睇到邊個故事?」Nadia話:「啱啱睇全晒「變淫記」,個故事我好鐘意呀。」又問:「係咪真係有呢個女教師架?」Newton又話:「每一故事中嘅女主角都係真有其人。」Nadia跟住話:「我曾經幻想自己係Suki,睇完「變淫記」又幻想自己係一個淫賤女教師...」

作者: netsee    時間: 2019-2-11 17:57

過年後第一發
作者: thomasgp02a    時間: 2019-2-11 19:45

寫得很好。麻煩作者再貼一次變淫記的連結,謝謝
作者: netsee    時間: 2019-2-12 00:44

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-11 07:45 PM 發表 查看引用來源
寫得很好。麻煩作者再貼一次變淫記的連結,謝謝
冇問題
https://www.188channel.com/viewt ... p;extra=&page=1
作者: thomasgp02a    時間: 2019-2-12 13:21

變淫記寫得好好, 好有故事性。上面有淫妻,煩請貼埋另外二篇舊作連結供欣賞。謝謝。
作者: netsee    時間: 2019-2-12 14:22

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-12 01:21 PM 發表 查看引用來源
變淫記寫得好好, 好有故事性。上面有淫妻,煩請貼埋另外二篇舊作連結供欣賞。謝謝。
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26427675&extra=&page=1

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27398495
作者: 肥妹的一生    時間: 2019-2-13 12:28

作者: free_hkben    時間: 2019-2-14 00:30

支持樓主。thx
作者: netsee    時間: 2019-2-14 00:59

引用:
原帖由 肥妹的一生 於 2019-2-13 12:28 PM 發表 查看引用來源
如果想順序睇返,應該睇邊套先?
淫妻愛接客
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24198624&extra=&page=1
作者: netsee    時間: 2019-2-14 00:59

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-2-14 12:30 AM 發表 查看引用來源
支持樓主。thx
多謝, 有心
作者: Water_man    時間: 2019-2-15 07:29

支持精彩作品,期待更精彩內容……
作者: netsee    時間: 2019-2-18 14:38

第十章.入房

Newton提出:「你似乎好適合做男人嘅洩慾工具。」Nadia望住佢:「點解噉講?」Newton解釋:「因為我嘅小說係以主人同性奴嘅關係為主,而你都會不其然代入小說中嘅女主角,即係話你嘅意識中覺得自己係一件洩慾工具,好想畀男人玩。」

Nadia話:「聽你噉講又好似係喎,自從睇左你寫嘅色情小說,覺得隨時準備要畀男人玩噉,而且我好容易濕。」Newton問:「噉你鐘意幻想自己成為邊個女主角多啲?」Nadia答:「Suki,佢畀個的士司機當係妓女噉玩,真係好刺激呀。」Newton話亦都話:「嗰幕我都好鐘意,Suki雖然好似被強姦,其實內心係享受。」

Nadia跟住話:「你一定玩過好多女人啦,如果唔係點可以寫得咁真實嘅故事。」Newton亦唔否認:「我咁嘅年紀,話冇你都唔信啦,而且男人梗係要玩返幾個女人先似樣。」Nadia又話:「女人真係唔抵呀,要畀男人玩。」Newton解釋:「冇辦法啦,女人由頸以下嘅身體,一係為左生BB,二就係為左畀男人玩。」Nadia話:「噉我都認同,幾叻嘅女人都改變唔到。」

Newton問:「你同Jeff依家點呀,重有冇同佢繼續上床?」Nadia搖頭話:「冇嘞,始終唔係咁好,我連屋企門鎖都換埋。」Newton再問:「你已經搵左另一個男人?」Nadia忽然唔出聲,Newton奇怪問:「你做咩唔出聲?」Nadia喺佢耳邊話:「我又濕左。」

Newton一笑話:「有冇咁誇張呀。」Nadia認真話:「真架。」Newton就話:「你跟我黎。」拉住Nadia行入一間房,Nadia緊張問:「你做咩亂入人地間房呀?」Newton反問:「如果話間pub係我嘅,噉又算唔算亂入人地間房呢?」

Nadia意想不到:「間pub原來係你架。」Newton承認:「我都係接手冇幾耐,不過就交畀人打理。」Nadia話:「哦,唔怪得之前未見過你落黎。」Newton提出:「你去我私人廁所整理一下先,出黎再傾過。」Nadia入左廁所一陣就出黎,尷尬話:「我重有啲想要...」

Newton聽到Nadia噉講,就毫不客氣伸手拉起佢條裙,佢冇阻止Newton噉做,重有啲怕醜話:「條底褲太濕,我除左。」Newton拉起左佢條裙,直接見到佢個閪而且個閪又係冇毛,Newton就伸手從去摸佢個閪,佢一受到刺激已經開始淫叫,而且個閪重更加濕。

Newton要Nadia坐喺張枱上再擘開佢對腳:「你叫我做主人我先屌你。」Nadia迅即叫:「主人,屌我啦。」Newton好滿意噉除低條褲之後頂入佢個閪,佢立即有反應,重緊緊噉攬實Newton淫叫:「呵...主人你條撚好粗大呀...呵...插得我好舒服...」

Newton猛烈抽插直到射左,點知Nadia話:「主人,我重未夠。」Newton就話:「換個姿勢先。」將Nadia抱起再放返落地,喺佢後面拉起條裙再屌,如是者Newton足足屌左Nadia四次,Nadia先覺得滿足,Newton話:「你對波唔係大,又估唔到你咁淫賤。」

Nadia話:「第一次畀左老公之後,我就越黎越有需要,老公都漸漸滿足唔到我,去泰國探完老公之後都特登要去一間按摩店,除晒衫畀泰國仔按摩。」Newton好奇:「噉你有冇畀佢屌。」Nadia搖頭:「噉又冇,只係含佢條撚。」Newton話:「噉你都同我含啦。」Nadia話:「好呀。」跟住跪落地...
作者: Water_man    時間: 2019-2-21 01:03

睇得好有代入感,真羨慕男主角……
作者: free_hkben    時間: 2019-2-21 02:19

引用:
原帖由 netsee 於 2019-2-18 14:38 發表 查看引用來源
第十章.入房
Newton提出:「你似乎好適合做男人嘅洩慾工具。」Nadia望住佢:「點解噉講?」Newton解釋:「因為我嘅小說係以主人同性奴嘅關係為主,而你都會不其然代入小說中嘅女主角,即係話你嘅意識中覺得自己係一件洩慾工具,好想畀男人玩。」

Nadia話:「聽你噉講又好似係喎,自從睇左你寫嘅色情小說,覺得隨時準備要畀男人玩噉,而且我好容易濕。」Newton問:「噉你鐘意幻想自己成為邊 ...
正好睇,thx
作者: netsee    時間: 2019-2-21 06:37

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-2-21 01:03 AM 發表 查看引用來源
睇得好有代入感,真羨慕男主角……
真係玩過好多女
作者: Loki2222    時間: 2019-2-21 10:46

一開頭感覺有d亂,不過愈睇愈有味道!
作者: netsee    時間: 2019-2-21 11:30

引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-21 10:46 AM 發表 查看引用來源
一開頭感覺有d亂,不過愈睇愈有味道!
我明白嘅, 因為用左電影手法去寫
作者: netsee    時間: 2019-2-25 16:33

第十一章.Newton的安排

Nadia握住Newton條撚:「又粗又長真係好正。」先用條脷好均勻噉奶然後先再含佢,重用手指搓佢個卵袋,Newton之前都畀唔少女人玩過自己條撚,但係覺得Nadia玩得比較仔細,而且比較溫柔。

Nadia個小嘴不斷進出Newton條撚,Newton感覺到無比快慰,口爆完Nadia之後Nadia主動幫佢著返好條褲,抹下個嘴再起身,佢摸住佢塊臉:「你真係一件好正嘅洩慾工具,不過就唔係個個頂得順。」Nadia好嗲噉話:「唔制呀,主人笑我大食。」

Newton講笑:「噉以後Jeff想要夾硬再搞你,你就可以榨乾佢囉。」Nadia話:「都好喎,採陽補陰,哈哈。」佢地兩個人行返出房,見間pub已經少左人客,Nadia就話:「我走先,不過會一直留意你嘅小說。」臨走前轉頭問:「其實小說中嘅男主角係咪你呀?」

Newton第二次畀女人問呢個問題,佢今次改為笑一笑然後話:「唔好諗太多嘞,返屋企啦,依家已經好夜。」Nadia亦都冇追問佢,只係微微點頭同埋嗯左一聲就離開間pub, Newton等Nadia出左間pub話:「你可以出黎嘞。」早已經喺度嘅阿man喺某角落行出黎。

Newton問阿man:「我諗你都偷聽到晒啦?」又話:「佢根本就只係鍾意男人,你都無謂再勉強佢。」阿man不禁露出一面失落嘅表情,Newton提議:「至於以後點同佢相處,又或者可唔可以再面對佢,就由你自己決定嘞。」

原來阿man冇意中知道Nadia有追開色情小說,重會私訊畀個作者netsee,於是就搵個藉口借用佢喺討論區嘅戶口,其實係為左要知道佢私訊嘅內容,從而知道Nadia同Jeff嘅事,前晚佢乘住Nadia飲醉想同Nadia玩Les,希望可以令Nadia同自己一齊,點知Nadia始終都係拒絕佢。

阿man畀Nadia拒絕之後,忽然想起佢會唔會私訊畀netsee,就上去討論區一睇,果然見到佢留言同netsee互相,重相約聽晚見面喺Newton間pub見面,於是今晚阿man好早就落去間pub,見到單獨嘅男人就問係咪約左Nadia,直到Newton阻止佢:「你要搵嘅人係我,跟我入房傾。」

阿man入到房就警告Newton:「你唔好諗住搞Nadia。」Newton好客氣話:「依家唔係我搞唔搞佢嘅問題,係佢只係鐘意男人。」阿man沉默,Newton又話:「你唔出聲即係你都心知,只不過接受唔到。」阿man認為:「只係遠離晒啲男人,佢一定會改變。」

Newton話:「Nadia差唔多應該到嘞。」提議:「不如噉啦,我開著手機,等你可以聽到我地嘅對話,但係你要承諾任何情況都唔可以現身。」阿man點點頭,之後一直聽住佢地嘅對話,到佢地入房之後搞嘢嘅時候,佢有一刻衝動想拍門,但係心知阻止到今次阻唔到下次先冇噉做。

Nadia返到屋企即刻除晒自己啲衣服,對住塊鏡望住自己個閪,諗返起畀Newton屌嘅情況,個閪不其然又再濕,佢忍唔住伸手落個閪自慰,同時想返同Newton搞嘢嘅情形,整個人即時覺得好興奮,又用另一隻手揸自己對波,藉以達到最高潮。

第二日佢比較遲先返到公司,竟然見到平日好少返黎公司嘅Jeff,正在同一班董事交談,佢一見Nadia就話:「daddy係泰國出左事,所以叫晒啲董事返黎。」Nadia好緊張問:「佢出左咩事?」Jeff答:「泰國嘅公司職員幾日都搵佢唔到,好似失左蹤噉。」

Nadia問:「會唔會係畀人綁架?」Jeff搖頭:「如果係綁架,冇理由過左幾日都重未有人打黎要求贖金。」Nadia再問:「噉不如我地過去泰國了解下依家咩情況。」Jeff話:「嗰邊啲人話唔好住,過到去都幫唔到啲咩,要我地喺度等消息。」呢個時候有人喺佢地後面話:「我喺度,你地唔使再搵我嘞。」

作者: paulsuper123    時間: 2019-2-27 16:12

支持
作者: netsee    時間: 2019-3-2 18:02

第十二章.Gay的老公

公司所有人轉頭一望,見到喺佢地後面嘅人正係Nadia老公,佢身邊重有一個清秀而且皮膚好白嘅男仔,Nadia同Jeff當然迅速行埋佢身邊:「老公,你擔心死我。」「daddy,你去左邊呀?」啲董事亦都跟住圍住佢,佢就先同啲董事講:「我一時興起去左旅行,攪到大家擔心真係唔好意思要,你地可以返去先。」

啲董事走晒後再向Nadia同埋Jeff話:「你地跟我入房,我有嘢同你地傾。」四個人行入Nadia老公間房,Nadia老公先介紹個男仔:「佢叫阿華,係我嘅私人助理,以後會幫我打理泰國嘅生意。」Nadia同Jeff都心中奇怪,佢幾時請左個男仔做私人助理,Nadia重留意到喺佢老公介紹阿華嘅時候,兩個人用好溫馨嘅眼光互望左一下。

Nadia忽然醒起:「係喎,既然你返左黎,點解唔返屋企呀?」Nadia老公話:「因為我要同你離婚。」Nadia頓時覺得好意外:「你有第二個女人?」佢老公好似知點答,只係同阿華互望一眼,Nadia見狀好嬲對佢老公話:「你好過份。」跟住衝左出間房。

雖然Nadia老公提出要離婚,Jeff唔係好明Nadia點解會咁激動:「daddy,你做過啲咩事令到佢咁嬲?」Nadia老公話:「女人嘅直覺真係好準,我諗佢已經估到。」Jeff再問:「估到啲咩?」Nadia老公拖住阿華隻手:「估到我同佢喺埋一齊。」

Jeff好意外噉吓左一聲,Nadia老公好溫柔同阿華講:「你出一出去先。」阿華點一點頭就行出間房,Jeff再問:「你點會變左gay架?」Nadia老公埋怨:「都係因為Nadia,我真係後悔娶左佢。」Jeff繼續問:「點解噉講?」又話:「你之前話佢好好,而且嫁你嘅時候重係處女。」

Nadia老公開始講解:「冇錯,當時我真係好開心,難得重有女仔係處女,點知屌過佢之後,佢漸漸變得對搞嘢好有興趣,我本來都覺得好正,但係來佢越要越多,起碼要我搞三次先可以滿足到佢,我慢慢開始頂唔順,咁啱有朋友問我想唔想返泰國發展,我亦都有意擴大我嘅生意,又可以借呢個機會避開佢。」

Jeff話:「所以你點都唔肯帶埋佢過泰國,但係噉都唔使變gay架,大把泰國妹可以畀你玩啦。」Nadia老公話:「我原本都係噉諗架,可惜有一次我大病,好返之後我先發覺我幾乎冇晒性能力,嗰時我好失落,阿華一直陪住我同開解我,又透露佢係gay。」

Jeff問:「噉你係幾時同佢喺埋一齊?」Nadia老公話:「有一晚同啲客去玩,佢地一人攬住一個女人,我就自己知自己事,唯有搵個藉口先走,返到屋企好沮喪就打手機畀阿華,佢黎到我屋企之後我向佢訴苦,佢安慰我之餘重撫摸我,而我竟然有反應,之後嘅嘢我諗你都想像得到。」

Jeff無奈一笑:「就係噉你地喺埋一齊?」Nadia老公話:「我本來冇諗過,後來經過佢好細心噉照顧我,而且又唔會成日提出要同我搞嘢,令我發覺同佢一齊好自在,完全冇壓迫感,先決定返黎同Nadia離婚。」Jeff心內高興:「Nadia以後就等我接手啦。」

Nadia當晚就約Newton落pub,向Newton講晒佢老公嘅事,Newton聽完之後笑一笑:「你輸畀個男仔又係有啲唔抵嘅。」Nadia唔忿氣:「咪係囉,輸畀個女人都甘心呀。」Newton安慰佢:「不過既然已成事實就算啦,最多我請你飲酒。」Nadia即刻話:「你想灌醉我。」Newton話:「你點會咁易醉。」Nadia眼定定望住佢話:「會架,不過我想喺你屋企張床上醉。」
作者: free_hkben    時間: 2019-3-5 16:06

引用:
原帖由 netsee 於 2019-3-2 18:02 發表 查看引用來源
第十二章.Gay的老公
公司所有人轉頭一望,見到喺佢地後面嘅人正係Nadia老公,佢身邊重有一個清秀而且皮膚好白嘅男仔,Nadia同Jeff當然迅速行埋佢身邊:「老公,你擔心死我。」「daddy,你去左邊呀?」啲董事亦都跟住圍住佢,佢就先同啲董事講:「我一時興起去左旅行,攪到大家擔心真係唔好意思要,你地可以返去先。」

啲董事走晒後再向Nadia同埋Jeff話:「你地跟我入房,我有嘢同你地傾 ...
戲劇味,有咸味。
入肉了,肏滿穴。
好故仔,謝樓主。
作者: netsee    時間: 2019-3-6 00:51

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-3-5 04:06 PM 發表 查看引用來源

戲劇味,有咸味。
入肉了,肏滿穴。
好故仔,謝樓主。
短短幾句已經講出讚賞:smile_o12:
作者: netsee    時間: 2019-3-8 17:23

第十三章.回復自由

Newton喺屋企同Nadia對飲左一陣,Nadia臉紅紅噉提出:「主人,小奴想要...」Newton故意問:「想要咩呀?」Nadia好嗲噉話:「主人好衰架,明知故問。」Newton話:「我真係唔知,不如你畀啲提示。」Nadia又話:「主人真衰人。」企起身開始除衫,到佢除晒身下啲衫:「噉依家明啦。」

Newton再扮唔明:「點解要除衫呀,你覺得好熱?」Nadia有少少發脾氣,坐落梳化再擘開對腳:「屌就屌,唔屌就算。」Newton坐埋去摸佢閪,再同佢接吻,邊話:「我點會捨得唔屌你。」Nadia接連淫叫:「啊...啊...」原來Newton已經踎低奶佢個閪。

Newton奶完Nadia個閪話:「你啲水有酒味。」Nadia話:「噉小心你條撚會醉喎。」Newton哈哈笑兩聲就開始屌佢,可能大家都飲左酒,互相都表現得好興奮,Newton重話:「我要禁室培慾你,要你永遠都做我嘅性奴。」Nadia淫叫中話:「啊...好呀主人...啊...我係小賤奴...」

Newton屌完Nadia一次就要佢趴係梳化,喺佢背後問:「你個patpat有冇畀男人玩過?」Nadia搖頭:「冇呀主人。」Newton就用力一挺,將條撚插入佢屁股,成為第一個玩佢屁股嘅男人,佢意然冇太大反應,但係話:「從來未試過呢種感覺呀主人。」Newton不停抽插佢屁股,感覺自己好似屌處女一樣咁滿足。

佢地沖涼之後,Nadia問:「主人好鐘意玩女人嘅patpat架?」Newton攬住佢:「係呀,噉先算完全征服你地,而且好多女人試過之後都會繼續想玩。」Nadia笑一笑話:「我係主人嘅小奴,主人想點玩就點玩。」

幾日後有個律師打手機畀Nadia叫佢上律師樓,佢上到去律師樓見到Jeff:「點解你都喺度?」Jeff話:「我都唔知呀。」呢個時候有一個律師行到佢地面前:「我係X先生(Nadia老公)嘅代表律師。」帶佢地入去自己辦公室。

Nadia一坐低就問:「我老公依家喺邊?」個律師話:「佢已經返左泰國,以後都唔會返黎。」Jeff亦問:「佢地就話要離婚,叫我上黎做咩呢?」個律師答佢:「當然有原因啦。」喺張辦公枱嘅櫃桶攞左幾份文件出黎,將其中份放喺Nadia面前:「呢份係離婚協議書,你簽左之後我再讀X先生嘅財產安排。」

Nadia考慮左一陣,又諗起Newton就攞起支筆簽落去,個律師收起份離婚協議書,攞出另一份文件:「X先生係香港間公司擁有嘅股份,當中90%轉到Jeff名下,其餘10%就轉到Nadia名下,另外佢嘅一切物業,同Nadia聯名嘅銀行戶口存款全歸Nadia所有,如果你地冇意見,就簽左份確認書。」

Nadia同Jeff離開律師樓,Jeff笑笑口話:「依家你同daddy離左婚,冇需要再顧慮我同佢嘅關係啦,不如上你屋企再玩過。」Nadia好認真話:「噉我同你都冇晒關係,你以後唔再煩我。」唔再理佢然後自行離去。
作者: Water_man    時間: 2019-3-9 06:01

引用:
原帖由 netsee 於 2019-3-8 05:23 PM 發表 查看引用來源
第十三章.回復自由
Newton喺屋企同Nadia對飲左一陣,Nadia臉紅紅噉提出:「主人,小奴想要...」Newton故意問:「想要咩呀?」Nadia好嗲噉話:「主人好衰架,明知故問。」Newton話:「我真係唔知,不如你畀啲提示。」Nadia又話:「主人真衰人。」企起身開始除衫,到佢除晒身下啲衫:「噉依家明啦。」

Newton再扮唔明:「點解要除衫呀,你覺得好熱?」Nadia有少少發 ...
Jeff一定會死纏爛打……
作者: manfuksun    時間: 2019-3-12 11:56

作者: netsee    時間: 2019-3-12 12:33

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-3-12 11:56 AM 發表 查看引用來源
有更新未呀?樓主
畀多一,兩日我:smile_35:
作者: netsee    時間: 2019-3-14 12:44

第十四章.流言

Nadia成為公司股東之後,為左增加公司生意額而需要見客,每次見客佢地用色情眼光噉望佢,起初佢都有啲唔習慣,重會搵Newton訴苦:「啲客好鹹濕,成日都暗示我要同佢地上床。」Newton微笑話:「你依家同以前已經唔同晒架嘞,我覺得你應該利用呢個優勢去搵多啲生意,不過前提係唔可以同客上床。」

Nadia接受左Newton嘅建議,漸漸習慣左客人嘅眼光,亦都開始懂得點樣應對佢地,因此為公司帶黎唔少生意,同時引起公司啲董事眼紅佢,因為佢地從來都睇唔係起女人,於是暗中唱衰Nadia,話佢一定係為左生意同啲客上床,如果唔係點可能有客畀生意佢做,Jeff心知係邊啲人做,就以公司最大股東召開董事會議,不過Nadia就冇被通知出席。

佢喺會議上話:「我近排聽到有流言話Nadia為左公司嘅生意而同啲客上床。」跟住一一瞪住故意傳出流言嘅董事,再以嚴肅嘅語氣話:「呢啲流言唔單止對Nadia唔公平,重會對公司嘅聲譽做成損害,所以我會發出告示,嚴禁公司內所有人再喺公司談論呢啲流言,否則會被即時解僱或者被免除董事身份。」

其中一位董事心知佢有所指,即刻出聲打圓場:「Nadia幫公司搵到咁多生意,我地一定會感謝佢為公司作出嘅貢獻,你地話係唔係?」其他董事就唯唯諾諾:「係囉...係囉...」Jeff微微點頭,對啲董事話:「噉我都多謝你地嘅支持。」散會之後出聲打圓場嗰位董事行埋Jeff細細聲話:「個Club黎左好多新靚模,有冇興趣?」Jeff反問:「你話呢?」

Nadia喺公司自然亦都難免聽到呢啲流言,心中不禁十分不滿:「你啲男人唔夠我搵得生意多就誣蔑我。」呢個時候有一個之前畀過生意佢公司做嘅客打手機畀佢約佢出黎,佢以為個客又搵佢傾生意,當然爽快答應。

兩個人見面之後,個客先問:「最近點呀?」Nadia就話:「唔好提嘞,畀公司啲董事唱我為左生意同客上床。」個客再話:「你做得唔開心就啱啦。」Nadia問:「點解噉講?」個客解釋:「噉你可以離開公司,同我一齊另開間公司做老闆,錢就由我出,你負責拉生意。」

Nadia有啲唔敢相信,只有話:「但係我乜都唔識喎。」個客搖摇頭:「我反而睇好你,其實你有啲客我都識,佢地都話好滿意你嘅表現,諗住以後都搵你做生意。」Nadia忽然問:「除左呢啲原因之外,你係咪對我有興趣?」個客一笑:「既然你問度,噉我又唔會否認。」

酒店房間內,個客同Nadia正在搞緊嘢,佢趴喺Nadia身上不停噉抽插,Nadia不停噉呻吟以示興奮,佢之所以要同個客上床,一來係因為個客外型唔錯而且樣貌端正,另外就係既然公司啲董事唱佢同客上床,佢就特登同個客上床,又睇下佢地奈佢咩何。

Nadia畀個客屌緊嘅時候,腦中諗住嘅其實係Newton,所以表現得特別興奮,個客屌完佢之後:「你係床上真係變左另一個人。」佢問:「噉你鐘唔鐘意呀?」個客話:「真係好正,夠晒淫賤。」佢提議:「不如做多次。」個客竟然拒絕:「唔嘞,一次就夠,我都要走先。」

Nadia心中鬧個客:「真係冇撚用,同Newton差好遠。」不過就話:「噉好啦。」個客臨走前話:「開公司嘅事我著手去搞,搞好左之後再搵你。」Nadia答佢:「好,我等你消息。」等個客走左之後,佢要用自慰黎滿足返自己嘅性慾。
作者: manfuksun    時間: 2019-3-14 20:12

作者: netsee    時間: 2019-3-15 02:51

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-3-14 08:12 PM 發表 查看引用來源
佢同個客上床,比 newton 知道就出事,做奴點可以背叛主人架!
因為佢實在太淫:smile_47:
作者: 波濤含情的小腸    時間: 2019-3-15 18:11

作者: aussieboy    時間: 2019-3-15 20:13

作者: netsee    時間: 2019-3-16 00:27

引用:
原帖由 波濤含情的小腸 於 2019-3-15 06:11 PM 發表 查看引用來源
樓主, 懲罰一下 Nadia
好, 打佢屁股
作者: netsee    時間: 2019-3-16 00:28

引用:
原帖由 aussieboy 於 2019-3-15 08:13 PM 發表 查看引用來源
Like Nadia, she is lovely
佢係好得男人鐘意
作者: wiredboss    時間: 2019-3-18 12:52

好吸引既故事!
作者: netsee    時間: 2019-3-21 12:39

第十五章.引誘

呢一日Nadia如常返到公司,佢都預左又會聽到佢同啲客上床嘅流言,Jeff一見到佢返黎就行出房門叫佢:「Nadia,入一入黎我房。」Nadia唔知佢想點,不過喺公司亦唔怕佢會搞出啲乜,轉身行入去佢間房,佢等Nadia入左房之即刻閂門。

Nadia入到Jeff間房:「你搵我有咩事?」Jeff話:「想話你知,我已經禁止公司所有人唱你嘞。」Nadia客氣話:「噉唔該晒你。」正想行返出去,Jeff問:「淨係一句唔該算哪?」Nadia反問:「唔係你想點?」Jeff竟然直接提出:「點都要畀我屌返次啦。」

Nadia諗左一諗話:「好,一係依家屌,如果唔係就算。」Jeff說:「屌咪屌,怕你呀。」Nadia主動轉身雙手撐住張辦公枱,Jeff喺佢後拉起佢條裙,除低自己條褲屌佢,佢地兩個都唔敢叫得太大聲,始終都係身在公司,大約半個鐘頭後Nadia施施然喺Jeff個房行返出黎。

Nadia兩個兵仔Ray同埋Ken搵個機會拉佢埋一邊問:「Jeff叫你入房有咩事?」Nadia當然唔會講畀Jeff屌嘅事:「佢有啲想問我。」反問:「點解你地噉問?」Ray話:「我地怕佢會搵機會對你呀,你都知之前有人故意傳你為左拉生意同啲客上床架喇。」Ken亦話:「「係呀,所以我地都好緊張。」

Nadia一笑:「點會呀,呢到始終係公司,不過見你地咁關心我,放工請你地食飯。」兩個兵仔好開心噉點頭:「又可以一齊玩嘞。」「覺得好幸福。」Nadia又話:「噉你地快啲返去做嘢,放工嘅時候再搵你地啦。」兩個兵仔帶住興奮嘅心情返埋位,心內重希望時間可以過快啲。

佢地三個一齊去左一間酒店餐廳食晚餐,期間Nadia問兩個兵仔:「你地有冇同女仔上過床?」佢地有啲怕羞噉搖頭,Nadia笑一笑:「唔使怕羞喎,我都好遲先破處。」Ray問:「冇理由,你噉正應該好多男人追架。」Ken話:「係囉,我唔信。」Nadia認真話:「我講真架。」就將自少比較少接觸男人嘅經歷講畀佢地知。

兩個兵仔聽完之後,Ken話:「我地嘅經歷都係差唔多。」Ray點頭:「係呀,所以到依家都冇女朋友。」Nadia話:「噉就等我改變你地啦。」食完晚餐之後Nadia帶左佢地上酒店房,入左房之後Nadia話:「我要將你地變成真男人。」

Ray同埋Ken跟住眼定定噉望住Nadia,原來Nadia喺佢地面前除晒自己身上啲衫:「我正唔正呀?」佢地兩個注視住Nadia個身體,不約而同點頭,全身赤裸嘅Nadia行到佢地面前,見佢地成塊臉紅晒:「想唔想同我玩?」佢地都唔敢出聲。

Nadia望下佢地下身,見佢地條褲已經被頂起左,忍唔住笑出黎:「你地扯晒旗嘞。」主動去除佢地條褲:「估唔到你地條撚都幾長喎。」伸出雙手握去住佢地兩條撚,再跪低用個口兩邊同佢地含,Ray同埋Ken忍唔住話:「好舒服呀...Nadia姐...」「Nadia姐...我要屌你個閪...」Nadia企返起身:「噉重等咩呀?」
作者: free_hkben    時間: 2019-3-22 08:38

引用:
原帖由 netsee 於 2019-3-21 12:39 發表 查看引用來源
第十五章.引誘
呢一日Nadia如常返到公司,佢都預左又會聽到佢同啲客上床嘅流言,Jeff一見到佢返黎就行出房門叫佢:「Nadia,入一入黎我房。」Nadia唔知佢想點,不過喺公司亦唔怕佢會搞出啲乜,轉身行入去佢間房,佢等Nadia入左房之即刻閂門。

Nadia入到Jeff間房:「你搵我有咩事?」Jeff話:「想話你知,我已經禁止公司所有人唱你嘞。」Nadia客氣話:「噉唔該晒你。」正想行 ...
如果每日更新就好啦,thx
作者: netsee    時間: 2019-3-22 12:31

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-3-22 08:38 AM 發表 查看引用來源

如果每日更新就好啦,thx
我都想, 不過真係唔得, 但係會盡量快啲更新
作者: netsee    時間: 2019-3-27 17:33

第十六章.真正男人

Ray首先推Nadia落床,趴上去要屌佢嘅時候唔知點插佢個閪,Nadia話:「等我幫你啦。」握住佢條撚對住自己個閪:「你試下插呀。」Ray用條腰一推,佢條撚慢慢插入Nadia個閪,Nadia讚佢:「就係噉嘞,你重覆抽插就得架啦。」

Ray漸漸懂得點樣抽插佢:「我可以屌Nadia姐...好爽呀...」Ken喺旁邊睇住Ray好急速噉屌Nadia,Nadia又不斷呻吟,令到佢心中希望Ray快啲射就可以輪到自屌Nadia,呢個時候Nadia個頭擰向Ken,握住佢條撚同佢含,Ken不禁話:「Nadia姐含撚好正...」

Ray射完之後Ken即刻話:「到我。」Ray其實好想再屌Nadia,不過見Ken已經準備好要上,佢唯有起身,Ken問Nadia:「我可唔可以喺後插呀?」Nadia好溫柔噉話:「你想點插都得。」轉身趴喺張床,Ken跪喺佢後面屌佢,Ray就伸手去玩Nadia對波。

兩個兵仔輪流玩Nadia,Nadia畀兩個兵仔屌完十分滿足:「你地已經成為真正嘅男人嘞,以後可以溝好多女黎玩,唔使再做我嘅兵嘞。」Ken拒絕:「唔得呀,我以後都要跟住Nadia姐你。」Ray認同:「係呀,從來冇女人對我地咁好架。」Nadia話:「做主人唔係好過做兵仔咩?」Ray答:「就算我地以後做左其他女人嘅主人,都要繼續做你嘅兵仔。」

Newton嗰日屌完Nadia之後,第二日就收到娛樂公司通知,將會為Lesia開拍新戲同埋發專輯,Newton一般都好少過問公司嘅運作,不過Lesia既然係佢嘅小奴,而且又係公司最紅嘅藝人,佢就返公司睇下兩個項目嘅進程。

Lesia見到佢返黎公司自然好開心行埋去:「以為你唔會返黎。」Newton就話:「你要拍戲又要唱歌,點都返黎睇下,而且支持下你囉。」Lesia好開心話:「多謝你呀。」跟住認真話:「我一定會好努力,做出好成績畀你睇。」

有一日嘅下午,Newton部新戲喺街頭拍攝,佢又抽時間黎探班,順便睇下部新戲拍攝嘅過程,Lesia見Newton喺度,自然份外落力噉去拍好每場戲,亦引黎好途人圍觀,Newton不禁望向人群之中,咁啱見到Nadia夾雜喺人群之中,而呢個時候Nadia覺得好似有人望緊佢,就迎住Newton嘅方向望返過佢,果然見到Newton望緊佢。

Newton同佢身邊嘅工作人員講:「你去請嗰個小姐過黎。」個工作人員點點頭,行埋Nadia身邊話:「小姐,Newton請你過去。」Nadia亦都有一段時間冇見Newton,以為佢已經忘記左自己,就點點頭跟個工作人員行去Newton身邊。

Newton起身對Nadia笑一笑,然後拉佢埋一邊,以免影響拍攝:「唔好意思,呢排比較忙,冇時間搵你。」Nadia亦都微微一笑:「唔緊要。」Newton又問:「你又會咁啱喺呢頭嘅?」Nadia答:「係呀,有個客同我合作開新公司,公司就係開喺呢到附近。」

Newton讚佢:「叻女喎,咁快可以開新公司。」Nadia就話:「點夠你叻,咁大間電影公司老板。」Newton解釋:「我冇心要暪你,只係一直未有時間同你講。」Nadia即刻話:「我明白,因為你一見到我就想搞嘢。」

Newton笑出聲:「噉不如依家就去搞嘢。」Nadia話:「我就冇所謂呀,但係你行得開咩?」Newton答:「套戲又唔使我拍,點會行唔開。」Nadia再問:「噉去邊到搞呀?」Newton話:「梗係去間五星級酒店開房啦。」
作者: Water_man    時間: 2019-3-27 18:13

支持更新,雖然少咸但是精彩……
作者: manfuksun    時間: 2019-3-27 19:04

作者: free_hkben    時間: 2019-3-31 20:49

支持樓主,努力
作者: netsee    時間: 2019-4-1 13:58

第十七章.一無所有

「啊...啊...」赤裸嘅Nadia騎喺Newton身上不停擺動,而Newton就瞓喺床上,雙手搓佢對波,又打佢屁股:「䟴快啲啦,小賤奴。」Nadia話:「知道主人。」加快上下擺動,直到Newton長長噉呻吟左一聲先停落黎。

Newton示意Nadia:「轉個姿勢。」Nadia喺佢身上落返黎,趴喺床上再趷起屁股,Newton落床拉佢到床邊,喺佢後面用手指磨擦佢個屎忽,Nadia微微呻吟:「主人搞到小奴好舒服。」Newton話:「屌你嘅時候你重舒服。」將條撚插入佢屎忽不停抽插。

Nadia被Newton推動:「主人...小奴愛死你...」Newton話:「繼續講,主人鐘意聽。」Nadia已經淫叫不絕:「啊...小奴冇左主人唔得...啊...」Newton一邊聽住佢講,一邊更加興奮噉屌佢,屌完之後兩個人一齊去沖涼,沖涼嘅時候Newton又忍唔住企喺到再屌多Nadia一次。

過左兩日,Nadia見完客之後返公司,Jeff個秘書行到佢面前:「Jeff要你即係去會議室。」Nadia問:「知唔知發生咩事?」個秘書冷淡話:「你自己去到咪知囉。」轉頭行左去,Nadia入到會議室,見所有董事都有出席而且冷冷噉都望住佢,佢心諗:「究竟發生咩事?」

Jeff先話:「坐啦。」Nadia就行去佢自己個位坐落去,Jeff跟住又話:「我地已經知道你要同你嘅其中一個客另開新公司,搶我地生意。」Nadia心中一震:「佢地點會知?」其中一個董事亦出聲:「唔好諗住唔認呀。」Nadia知道冇得再隱瞞,就把心一橫:「係又點,公司又冇規定董事唔可以另一開公司。」

Jeff話:「但係你噉做有損公司利益,所以董事局一致通過,決定罷免你董事一職,而且以後唔可以進入公司,遲啲我地會正式出通知信畀你,你可以走嘞。」Nadia亦決定:「好,噉我將上10%股份賣埋畀你地,以後同呢間再冇關係。」Jeff再話:「冇問題,合約做好再聯絡你。」

Nadia出左公司:「噉重好,以後可以專心打理新公司。」跟住打手機畀個客,諗住同佢再傾下新公司嘅細節,點知個客一直都冇接佢手機,最後重飛左去留言,Nadia唯有先去已經租辦公室,準備一下要如何佈置,點知佢去到間辦公室,發覺間辦公室已經上左鎖。

佢心中覺得奇怪,就打手機去物業公司負責呢間辦公室嘅經紀,個經紀喺手機同佢講:「乜先生已經退左租嘞,連啲訂都唔要。」佢話:「冇理由喎,佢前幾日重同我講點裝修間辦公室,又點會退租。」個經紀就講:「我都覺得好突然,你最好問返清楚佢。」

Nadia只有再次打手機畀個客,個客終於接聽,佢問個客:「究竟發生左咩事?物業公司職員話你你唔再租間辦公室喎。」個客話:「係呀,我決定唔同你開公司嘞。」佢追問:「之前一早傾好晒架,點解依家先黎反口。」

個客話:「我好有誠意,要怪就怪你走漏左消息,畀你公司班董事知道,佢地咪畀壓力我囉。」Nadia澄清:「我從來冇同任何人提起過開公司件事。」個客就話:「問題係佢地已經知道晒,你講咩都冇用,以後都唔好再搵我。」講完即刻收線。

新公司開唔成,舊公司嘅股份又賣埋,Nadia一時間唔知點算好,喺條街漫無目的噉行,心中不停想究竟係邊個洩露佢開公司件事,忽然間響起一下輕輕嘅撞擊聲同埋急速嘅剎車聲,Nadia成個人跌左落地再失去知覺。

原來Nadia一直諗住新公司件事,冇為意自己已經行左出馬路,畀一架啱啱駛到嘅私家車撞到跌左落地,跟住個司機落車不停叫:「小姐...小姐...你冇事呀嗎...」冇幾耐就傳出救護車趕過黎嘅鳴笛聲...
作者: free_hkben    時間: 2019-4-2 17:43

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-1 13:58 發表 查看引用來源
第十七章.一無所有
「啊...啊...」赤裸嘅Nadia騎喺Newton身上不停擺動,而Newton就瞓喺床上,雙手搓佢對波,又打佢屁股:「䟴快啲啦,小賤奴。」Nadia話:「知道主人。」加快上下擺動,直到Newton長長噉呻吟左一聲先停落黎。

Newton示意Nadia:「轉個姿勢。」Nadia喺佢身上落返黎,趴喺床上再趷起屁股,Newton落床拉佢到床邊,喺佢後面用手指磨擦佢個屎忽,N ...
不聽話的野性女人
作者: netsee    時間: 2019-4-3 00:14

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-4-2 05:43 PM 發表 查看引用來源

不聽話的野性女人
因為佢好淫, 一個男人滿足唔到佢
作者: wiredboss    時間: 2019-4-3 13:07

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-3 12:14 AM 發表 查看引用來源

因為佢好淫, 一個男人滿足唔到佢
已經有好幾個男人了!
作者: netsee    時間: 2019-4-6 01:02

第十八章.尋覓

Nadia漸漸有返知覺,張開對眼先發覺自己瞓喺醫院,有人話:「你終於都醒嘞。」Nadia轉頭一望,見Newton坐左喺佢床邊,佢問:「發生左咩事?點解我會喺醫院嘅?」Newton答:「你衝出馬路畀車撞到,之後送左黎醫院。」Nadia嘗試諗返之前發生嘅事,臉上卻露出痛苦表情:「個頭好痛。」

Newton立即話:「你啱啱醒返,唔好諗噉多住。」Nadia跟住問:「點解你又喺度嘅?」Newton話:「撞到你嘅係我朋友,佢送左你去醫院之後試下開你部手機,睇下可唔可以聯絡你屋企人,好彩你部手機冇鎖到,佢喺部手機見到我個名同埋我嘅手機號碼,就決定先聯絡我。」原來撞到Nadia嘅人就係Coral。

Nadia話:「原來係噉,同我向你朋友講聲唔好意思,麻煩到佢。」Newton話:「佢唔會介意,你再休息下先,我遲啲再黎探你。」第二日Newton再黎嘅時候醫院,但係見唔到Nadia喺病床就即時追問一個護士,個護士話:「佢堅持要出院,醫生唯有畀佢簽字離開。」

Newton即刻打手機畀Nadia不過佢冇接聽,之後再打左幾次都係一樣,心諗:「佢究竟發生咩事?又會去左邊呢?」離開左醫院之後佢部手機響起,佢睇個來電顯示係Coral打畀佢,佢接聽後Coral問:「個女人依家點呀?」佢答:「佢自己出左院,依家唔知去左邊。」

Coral收線之後,Newton諗諗下忽然想起Nadia曾經提起過佢啲家人住喺某個離島,心諗:「佢會唔會返左去家人屋企?」於是立即去碼頭搭船入嗰個離島,到左離島就攞全Nadia張相去比較多人住嘅地方四周圍問人,終於有一個人話知道Nadia屋企人住喺邊。

不過個人唔肯講個地址畀Newton知,Newton就話:「我係Nadia嘅朋友,呢幾日突然失去左佢嘅聯絡,打佢手機又冇人聽,所以好擔心佢先搵到黎呢到。」個人半信半疑:「噉我帶你去啦。」正當兩個人行向Nadia屋企,迎面見到Nadia行緊過黎:「你點識搵到黎架?」

Newton就話:「係呢位先生帶我黎嘅。」個男人就同Nadia講:「好耐冇見你嘞。」Nadia客氣話:「係呀。」Newton又向個男人講:「唔該你。」個男人就話:「唔使客氣,我唔阻你地嘞。」再同Nadia點點頭先離去。

Newton等個男人走左之後問:「你同佢係好朋友?」Nadia搖頭:「佢係我前男友。」Newton再話:「噉就真係好巧合,問人都會問正你前男友。」Nadia都同意:「又真係咁啱。」又話:「你都未答我點識搵到黎。」Newton解釋:「我記得你以前提過你屋企人係住喺呢個離島,所以我先試下黎搵你。」

Nadia有啲開心佢咁關心自己:「多謝你呀,要你擔心我真係唔好意思。」Newton話:「噉又唔使,不過你依家可以講發生左咩事啦。」Nadia就將一切發生嘅事講晒畀佢知,最後話:「估唔到會連累埋你朋友,又唔想再麻煩你,所以先冇同你講就出左院,而且自己都想靜一靜諗下之後要點做,就決定返左黎呢度。」

Newton知道成件事之後話:「哦,原來係噉,噉好少事啫,做唔到老闆咪打工囉。」Nadia冇信心話:「但係我乜都唔識,之前都只係間唔中去見下客,不過冇因為生意而同佢地上床架。」Newton認真話:「你放心啦,我諗我可以幫到你。」Nadia講笑噉問:「你請我呀?」Newton亦都講笑:「你咁淫,我請左你你重使做嘢,梗係唔係啦。」

作者: free_hkben    時間: 2019-4-6 05:25

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-6 01:02 發表 查看引用來源
第十八章.尋覓
Nadia漸漸有返知覺,張開對眼先發覺自己瞓喺醫院,有人話:「你終於都醒嘞。」Nadia轉頭一望,見Newton坐左喺佢床邊,佢問:「發生左咩事?點解我會喺醫院嘅?」Newton答:「你衝出馬路畀車撞到,之後送左黎醫院。」Nadia嘗試諗返之前發生嘅事,臉上卻露出痛苦表情:「個頭好痛。」

Newton立即話:「你啱啱醒返,唔好諗噉多住。」Nadia跟住問:「點解你又喺度 ...
唔夠喉。樓主寫長喲。thx
作者: netsee    時間: 2019-4-6 08:20

引用:
原帖由 free_hkben 於 2019-4-6 05:25 AM 發表 查看引用來源

唔夠喉。樓主寫長喲。thx
好, 冇問題
作者: manfuksun    時間: 2019-4-7 13:26

作者: free_hkben    時間: 2019-4-11 02:34

推返上頂
作者: netsee    時間: 2019-4-11 16:17

第十九章.重新開始

Nadia追問:「噉你點幫我呀?」Newton話:「你同我返出市區先再講啦。」Nadia答應:「又好,但係唔準呃我架。」攞部手機出黎打畀佢媽媽:「我返出市區,你同阿爸唔使等我返嘞。」Newton笑笑口:「驚我呃你去賣咩。」Nadia好有自信話:「梗係啦,我咁值錢。」

佢地兩個返出市區,Newton就話:「我帶你去見一個人。」車左佢去到Coral集團嘅所在嘅大廈,喺停車場落車之後Nadia問:「你公司喺呢到?」佢重係以為Newton請,Newton一笑再拉住隻手:「跟我黎。」兩個人入左電梯,Nadia見Newon撳最高嗰層個掣,心諗:「最高層唔係XX集團總部咩?」

部電梯去到最高層之後自動打開兩道門,Newton同Nadia一行出電梯,Coral個秘書已經迎上前:「Newton你好,Coral已經等緊你。」帶佢地行到Coral嘅辦公室,推開門畀佢地入去,佢地入到去,Coral對住Newton滿面笑容噉話:「你個衰人依家先識黎搵我,坐啦。」

Newton同Nadia坐落一張名貴嘅梳化,Newton就話:「等我正式互相介紹。」先對Nadia講:「佢叫Coral。」又同Coral講:「佢係Nadia。」Coral就同Nadia講:「真係唔好意思,嗰日唔小心撞到你。」Nadia依家先知原來撞到自己嘅竟然係大集團老闆:「我唔啱就真,掛住諗嘢連行左出馬路都唔知。」

Newton話:「既然大家都冇事就唔好需要再提嘞。」Coral認同:「一於噉話,Nadia係朋友即係我朋友。」Newton笑一笑:「你真係抵鍚,佢啱啱想搵份工,你睇下有咩啱佢做。」Nadia見Newton同埋Coral嘅親密態度,心諗:「佢地嘅關係一定唔簡單。」

Coral望左Nadia一陣:「有呀,你可以去我總店做推銷化妝品。」Newton贊成:「好喎,佢真係男女客都可以推銷。」Nadia問Newton:「你真係覺得我得?」Newton點頭:「係呀,畀啲信心自己。」Nadia決定話:「好,你話我得我就去做。」Coral就話:「噉你聽日去總店搵總店經理,佢會有安排。」

第二日,Nadia去到總店,一個四十幾歲嘅男人接見佢之後:「你好,我係本店經理,你叫我Ronald就得。」Nadia有禮貌噉話:「Ronald你好。」Ronald提出:「你簡單噉介紹一下自己。」Nadia點點頭話:「好。」跟住就講晒自己嘅一切履歷,Ronald聽完之後話:「你似冇咩工作經驗。」Nadia亦認:「係呀,之前嫁左人就冇再乜點做嘢。」

總店經理話:「唔緊要,Coral叫得你黎一定係覺得你可以勝任,我亦都同意佢嘅想法,你聽日返工啦。」Nadia好開心話:「多謝,Ronald。」行出總店後打手機畀Newton,要話畀佢知自己嘅好消息,Newton接聽嘅時候好似重未瞓晒,原來佢尋晚去左Coral屋企搞嘢,激戰之後一直瞓到手機響先醒。

Nadia道歉:「唔好意思呀,嘈醒左你呀?」Newton話:「唔緊要啦,有咩事呀?」Nadia語帶興奮噉話:「總店經理請左我嘞,星期一返工。」Newton又話:「叻女,夜晚請你食飯啦。」Nadia有啲失望,佢以為Newton會即刻同佢見面,只好話:「哦,噉好啦,今晚見。」

Newton收左線之後,瞓喺佢旁邊嘅Coral都醒左:「Nadia搵你?」Newton轉頭同佢講:「係呀,個傻妹話總店經理請左佢,佢好開心。」Coral話:「個經理請人好嚴,佢請得嘅應該係覺得Nadia做得黎。」Newton提議:「噉不如我地都做囉。」拉開張被,轉身壓喺赤裸嘅Coral身上。

Coral邊笑又扮抗拒:「你以後要多啲黎屌我,唔準淨係玩女明星。」Newton氹佢:「你唔差得過啲女明星架。」Coral明知佢係氹自己都覺得好開心,緊緊噉攬住佢畀佢屌,重盡情噉大聲呻吟,Newton聽到佢嘅呻吟聲覺得特別興奮,不自覺噉加速抽插。

佢地搞完嘢之後一齊去沖涼,Coral見Newton條撚重係好硬就跪低用口幫佢含,Newton享受住Coral嘅口部服務:「衰妹,做咩咁淫呀?」Coral聽到之後含得更加落力,而且將Newton射出嘅嘢吞晒落肚,Newton條撚畀Coral含到扯起晒,射完之後Newton拉Coral起身,提起佢一隻腳再屌多次。

Coral畀Newton屌完後話:「好耐都未試過咁滿足嘞。」Newton鍚左佢一啖:「以後重有大把機會。」兩個人一齊沖完涼,Newton話:「我走先,Nadia就交畀你嘞。」Coral等Newton走左之後打手機畀總店經理:「你喺Nadia返工嘅時候設定一個qouta畀佢,再同佢講自己想辦法達到呢個qouta,我想睇下佢嘅應變能力。」

作者: free_hkben    時間: 2019-4-12 03:22

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-11 16:17 發表 查看引用來源
第十九章.重新開始
Nadia追問:「噉你點幫我呀?」Newton話:「你同我返出市區先再講啦。」Nadia答應:「又好,但係唔準呃我架。」攞部手機出黎打畀佢媽媽:「我返出市區,你同阿爸唔使等我返嘞。」Newton笑笑口:「驚我呃你去賣咩。」Nadia好有自信話:「梗係啦,我咁值錢。」

佢地兩個返出市區,Newton就話:「我帶你去見一個人。」車左佢去到Coral集團嘅所在嘅大廈,喺停車場 ...
thx 樓主
作者: Water_man    時間: 2019-4-12 06:39

Thx for 更新!
作者: kennethhfma    時間: 2019-4-12 09:29

Thanks a lot for your update. The content is really nice.
作者: netsee    時間: 2019-4-18 23:21

第二十章.第一日挑戰

晚上Newton帶Nadia去Kay嘅法國餐廳食晚餐,Kay見Newton又帶另一個女人黎,不禁搖搖頭再一笑下:「又有新女。」親自行埋去招呼佢地,先望一望Nadia然後對佢笑一笑,Nadia上次去Newton嘅時候Kay唔喺度,所以佢唔知Kay係同Newton一齊住,而Kay亦都唔知Newton喺屋企屌過Nadia。

Nadia等Newton完點餐話:「估唔到老闆係咁靚女。」Newton冇講佢知其實自己係同Kay一齊住:「係呀,等我遲啲溝埋佢先。」Nadia揶揄佢:「十八都八十歲嘅女人你都唔放過啦。」Newton一笑:「噉又係呀,冇咩女我係溝唔到架。」Nadia唔忿氣:「你最叻就係自大。」

佢地兩個傾傾下,點左嘅餐開始送過黎,Newton就話:「好好噉享受呢一餐,星期一就要開始捱世界嘞。」Nadia話:「我有晒心理準備,希望唔會令你失望啦。」Newton安慰佢:「我對你有信心,如果你做出成績我有獎勵。」

Nadia好開心問:「真架?係咩獎勵?」Newton話:「到時你就知,如果做唔出成績,知道都冇用。」Nadia堅定話:「好,我一定會做出成績畀你睇。」Newton再話:「聽住先啦。」佢地跟全開始進食,食完之後Nadia暗示:「跟住有咩做呀?」Newton只係話:「你聽日要返工,返屋企好好噉休息。」

Nadia有啲失望:「噉好啦。」再埋怨:「你梗係又去搵其他女人。」Newton只係一笑:「唔知呢,不過我會送你返屋企先。」Nadia細細聲講:「衰人。」但係都好願意噉畀Newton送自己返屋企,去到Nadia屋企樓下,Newton輕輕鍚左佢一啖:「唔好諗咁多,做好你份工。」

Newton畀Nadia落左車,睇住佢行入大廈之後,諗住返屋企休息嘅時候手機響起,佢睇見來電顯示係Jason:「衰仔咁夜搵我做乜。」接聽後問:「攪乜呀衰仔?」Jason話:「師父,我有兩個妹妹仔,你過黎我屋企一齊玩呀,反正聽日星期六唔使返學。」

Newton又真係對妹妹仔有興趣:「幾多歲先?」Jason知佢顧慮:「放心啦,滿十七歲嘞。」Newton就話:「噉好,我好快到。」揸車轉去Jason屋企,Jason開門畀Newton入屋,Newton見到有兩個女仔坐喺客廳,佢地見到Newton一齊起身。

Newton見佢地樣貌清秀而且發育良好,心諗:「你個衰仔真係識食。」Jason問Newton:「佢地係咪好正呢?」Newton話:「如果唔正你唔好再叫我師父。」Jason就叫兩個女仔:「你地除晒啲衫畀我師父睇下你地有幾正。」兩個女仔毫無怕羞噉喺Newton面前除晒身上嘅衣物...

星期一早上,Nadia提早返到總店見Ronald,Ronald客氣噉話:「歡迎你加我地個大家庭。」Nadia認真話:「多謝你請我,我會畀心機做。」Ronald話:「好,你可以返出去,有同事會帶你去換制服同埋畀職員證你。」最後再遞個信封佢:「你換好制服再拆開黎睇。」

Nadia出左經理房之後有位女同事帶佢去更衣室,佢換好制服後打開信封,攞張紙出黎一睇,紙上寫左一個要佢今日達成嘅quota,佢不禁話:「嘩,咁多點完成到呀。」但係想起Newton嘅鼓勵,心諗:「我就達成呢個quota畀你睇。」行出更衣室,個女同事帶佢去門市部,一邊講解總店嘅運作同埋守則。

門市部一個三十幾歲嘅女職員迎向Nadia,先自我介紹:「我係門市部主任,你可以叫我Tina。」Nadia話:「Tina你好,我係Nadia。」Tina先問:「Ronald嘅指示你清楚啦嗎?」Nadia點頭:「清楚。」Tina再話:「你跟我黎。」兩個人行到一個櫃位前面,Tina介紹:「呢啲係最新同最高級嘅化妝品,你今日就責負推薦畀啲客啦。」

Nadia心諗:「第一日返工就畀啲咁貴重嘅化妝品我sale,分明為難我啫。」表現得有啲遲疑,Tina就話:「如果你認為自己做唔黎可以退職,唔好勉強自己。」Nadia心知冇得退:「我可以,不過要畀啲時間我睇資料。」Tina話:「冇問題,你有十五分鐘,之後就要開店管業。」

作者: Water_man    時間: 2019-4-19 15:30

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-18 11:21 PM 發表 查看引用來源
第二十章.第一日挑戰
晚上Newton帶Nadia去Kay嘅法國餐廳食晚餐,Kay見Newton又帶另一個女人黎,不禁搖搖頭再一笑下:「又有新女。」親自行埋去招呼佢地,先望一望Nadia然後對佢笑一笑,Nadia上次去Newton嘅時候Kay唔喺度,所以佢唔知Kay係同Newton一齊住,而Kay亦都唔知Newton喺屋企屌過Nadia。

Nadia等Newton完點餐話:「估唔到老闆係咁 ...
今集雖然少甜,但舖排很好……支持!
作者: manfuksun    時間: 2019-4-25 01:54

作者: likes    時間: 2019-4-25 10:42

作者: netsee    時間: 2019-4-25 12:38

引用:
原帖由 manfuksun 於 2019-4-25 01:54 AM 發表 查看引用來源
頂返上去先
有心, 會盡快更新
作者: netsee    時間: 2019-4-25 14:01

第二十一章.暗中相助

Newton望住兩個女仔嘅身體:「雖然唔係大波,整個身型都發展好好。」又問Jason:「你兩個玩過晒啦?」Jason笑住話:「嘻嘻,你唔介意呀嗎?」Newton話:「有正女玩點會介意。」轉問兩個女仔:「你地叫咩名?」一個話:「Mini。」另一個話:「Ena。」

Mini亦問:「噉你叫咩名?」Newton答:「Newton。」Ena自言:「Newton,個名咁熟嘅。」突然想起:「你咪就係娛樂公司嘅老闆。」Jason話:「如果你地想做明星,好好服侍我師父啦。」又同Newton:「佢地交晒畀你嘞,我走先。」

Newton有啲意外:「吓,你唔係話一人玩一個咩?」Jason又話:「你係我師父,點敢同你一齊玩女呀,而且媽咪約左我,係噉先啦你慢慢嘆。」邊行去門口再開門出去,Newton心諗:「你個衰仔都算有心,故意留兩個妹妹仔畀我玩3P。」

Newton已經有段時間冇再玩妹妹仔,估唔到今晚可以再玩而且重可以玩3P,行埋Mini同Ena身邊,伸手摸佢地嘅身體,佢地亦都主動鍚Newton臉頰,同時用手隔住褲去摸Newton條撚,Ena就話:「你條嘢好大呀。」Mini又話:「係呀,Jason都唔夠你大。」Newton話:「噉就要畀你地兩個小淫精試我有幾勁。」

Mini主動趴上梳化:「屌我先。」Ena亦都趴埋上梳化:「唔得,要屌我先。」Newton就提議:「你地猜啦,贏嗰個畀我屌,輸嗰個我用手指。」兩個女仔都話好,結果Mini猜贏,Newton企喺佢後面勁推,再用手指插Ena個小閪,Mine叫得好大聲:「呵...呵...好爽呀...」

Ena轉頭睇住Mini淫叫,知道自己雖然都畀Newton用手指抽插個閪,一定不及Mini咁爽,唯有一直等到Newton中出Mini之後,改為用條撚黎屌自己,Mini坐喺梳化度睇返Ena淫叫,笑笑口話:「係咪好爽呢?」Ena不停點頭:「係呀...屌幾耐都得呀...」

Newton屌過晒Mini同Ena之後,Mine提出:「我地放暑假嘅時候可唔可以去你娛樂公司做暑期工呀?」Newton心知兩女仔想睇下明星同埋想博下入娛樂圈嘅機會:「好,反正Lesia都需要人幫手,你兩個就去做佢助手啦。」Mini同Ena都好開心噉話:「多謝,Newton。」重攬到佢好實。

總店開始管業,Nadia仍然記緊啲化妝品嘅資料,Tina告誡佢:「啲客隨時會入黎,你要打醒十二分精神,唔可以得失佢地,攪唔掂要即刻搵我。」Nadia點頭話:「知道。」漸漸有啲客行入總店,Nadia都會主動同佢地打招呼,終於有一個大約四十歲嘅女性客人行埋佢櫃位。

個女客問Nadia有關啲新化妝品嘅嘢,Nadia先話:「小姐你好,我叫Nadia。」跟住竟然道歉:「首先我講聲對唔住呀,我今日第一日返工,不過我都會盡力推介我地嘅產品,希望可以令你滿意。」個客微微一笑:「你都幾坦白,我就聽下你點講。」

Nadia就用佢記得嘅有限資料作出介紹,最後話:「我估小姐你一向都有用開本公司嘅產品。」個女客問:「點解噉講?」Nadia話:「因為只有用左我地嘅優質產品,先可以令到你保養得咁好,而且我估你應該知道我地出左新產品,所以先會黎了解下,即使我介紹得唔夠深入,你都一定會買黎用。」

個女客幾滿意:「第一日返工黎講,你算做唔錯,我就要一set啦。」Nadia微微笑話:「多謝小姐。」幫個女客裝好晒啲產品,再送佢出門口先鬆左一口氣,轉身想行返埋櫃位,見Tina已經行左出黎:「雖然你推銷嘅手法唔係幾啱,不過啲產品賣得出去就算,要記住唔係個個客都好似呢個客咁客氣。」Nadia點點頭話:「知道Tina姐,我會注意。」

個女客拎住啲行到另一條街,上左一架泊喺路邊嘅車,車裡面坐喺司機位嘅竟然係Newton間娛樂公司嘅職員,原來個女客喺Newton搵嘅娛樂公司嘅職員安排去幫襯Nadia買化妝品,一來可以增加Nadia嘅信心,等佢唔使成日質疑自己嘅能力,二來啲化妝品又可以畀Lesia用。

個女客話:「啲化妝品喺晒度。」個職員點點頭,從衫袋中攞左張銀紙遞畀個女客:「你可以走嘞。」個女客好開心噉收左銀紙再落車,個職員等個女客落左車之後就打手機畀Newton:「啲化妝品買左嘞。」Newton話:「你送去畀Lesia用啦。」個職員話:「知道。」收線之後開車走。

Nadia開出左第一張單之後好開心而且信心大增,如是者,一整日落黎佢終於達到Ronald畀佢嘅quota,但係因為要應對唔同嘅客,身心已經覺得好攰,喺差不多放工之前Ronald親自同佢講:「第一日有噉嘅成績算唔錯,你畀心機啦。」Nadia誠心話:「多謝Ronald,我會努力。」Tina睇在眼裡,心中滿不是味兒。

作者: free_hkben    時間: 2019-4-26 21:10

引用:
原帖由 netsee 於 2019-4-25 14:01 發表 查看引用來源
第二十一章.暗中相助
Newton望住兩個女仔嘅身體:「雖然唔係大波,整個身型都發展好好。」又問Jason:「你兩個玩過晒啦?」Jason笑住話:「嘻嘻,你唔介意呀嗎?」Newton話:「有正女玩點會介意。」轉問兩個女仔:「你地叫咩名?」一個話:「Mini。」另一個話:「Ena。」

Mini亦問:「噉你叫咩名?」Newton答:「Newton。」Ena自言:「Newton,個名咁熟嘅。」突 ...
正,thx
加油

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)