188Channel

標題: 馬交的Story1,p1-1#圖...part2–#8圖⋯#20⋯#34.part3-#37 [打印本頁]

作者: 老公大人    時間: 2019-1-13 13:51     標題: 馬交的Story1,p1-1#圖...part2–#8圖⋯#20⋯#34.part3-#37

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Newhorn    時間: 2019-1-14 01:34

作者: 床上純情的香腸    時間: 2019-1-14 07:23

師兄真令人羨慕.....
作者: 2012sunny    時間: 2019-1-14 08:33

師兄作文都幾好,不過有漏洞吖,唔怪得冇師兄覆,最近至有0.01噃
作者: edward1129007    時間: 2019-1-14 09:26

太贵的經驗
作者: 老公大人    時間: 2019-1-14 10:00

引用:
原帖由 2012sunny 於 2019-1-14 08:33 AM 發表 查看引用來源
師兄作文都幾好,不過有漏洞吖,唔怪得冇師兄覆,最近至有0.01噃
:smile_13:吾信可以當故仔睇,我冇要求大家一定要當真實故事睇,今日放假再po下
作者: girl2000    時間: 2019-1-14 11:20

大家都係馬交仔,一定支持,加油,等你的 update..
作者: 老公大人    時間: 2019-1-14 11:54

:smile_35:經過今次件事之後,我同晴兒都係wechat傾左幾個月計,但就冇再約出來見面,可能佢覺得尷尬吾光彩。但突然間有一日晴兒wechat我,話佢屋企人去左旅行,可吾可以去佢到陪佢傾計,個陣夜晚已經十點。
我:甘夜?你即係叫我借宿一晚者
晴:嗯,夜麻麻得自己一個係屋企,突然想搵你傾下計
我:吾好啦,孤男寡女,我一定把持吾住,一陣我手多多就吾好啦
晴:你忍住lo,如果真係忍吾到我最多用手幫妳

講到甘樣又有幾多男人把持到,之後晴兒send左張即時照片

人地甘有誠意繳情,我冇理由拒絕ge。話說經過第一次後,我有同佢提過佢D內衣好核凸,叫佢買返D性感少少,吾好再著甘保守:smile_30:,原來晴兒真係買左其他款式。我上去之前真係冇諗過搞野,諗住真係頂吾順就叫晴兒用手,畢竟今次見面只係想傾計,所以我冇準備到Dom,免得帶左個Dom上去即係好大機會要用,因為我都知自己定力差,一定忍吾到:smile_13:。

上到去見到晴兒著住條睡裙,雖然吾係性感個種,但條裙短到去大脾,都幾吸睛,之後晴兒話我去梳洗下先,你自由活動等我一陣。我等呀等,等左好耐然後恰著左,突然比人叫醒。
晴:喂,你好攰咩,甘快恰著
我:吾係呀,聽朝反早諗住恰一陣者
晴:下,你吾早講,甘你邊夠精神返工,而家都零晨一點,甘你係呢到訓到夠鐘先返工啦
我:(因為我係返公司換制服)甘好啦,陪妳傾陣
晴:吾傾啦,你快D休息,我攬住妳訓覺得啦

之後晴兒就衝左上床示意我訓佢隔離,當時我都幾緊張下,就訓左落床,之後晴兒就攪住我係我耳邊細聲講快D休息,但我突然間發現佢個胸壓住我手臂,好軟淋淋,晴兒竟然冇帶bra,而且佢D頭髮有D香味,突然我小弟弟超級有反應彈到直一直,我心諗“死啦,今晚一定訓吾著”。訓到甘上下,我始終訓吾到,於是手多攬下晴兒條腰仔,見佢冇反應,估應該訓左,我好大膽同時又驚整醒佢情況下,伸手入條睡裙到摸佢個胸,真係好滑好軟好好揸手,突然晴兒“唔⋯⋯”,我就停一停,繼續扮訓。晴兒話“做咩手多多,仲吾訓”,我冇出聲,繼續扮訓,突然間晴兒過來錫我,佢隻手仔細細力甘摸我下邊,我覺得個刻我D五官神經好麻,雞皮起哂,可能太突然太舒服,(我個人超鍾意女仔溫柔甘錫我),之後我頂吾住啦,同佢打車輪,捉佢手入我條under入邊摸小DD,我隻手就係繼續摸佢個胸,原來佢兩粒提子已經好硬,我感覺到晴兒成身好熱,之後晴兒突然好嗲“我幫你呀”,我話“下,我⋯⋯”,我未講完野佢已經一口含左落我小DD到,我第三個字都未講到,比吾切反應,好舒服,雖然技術吾係好好,得比上次有進步,用條脷係我龜頭上邊舔同打轉,我感覺到佢D口水好多,佢吹左一陣見我未出到就突然間起身,訓起我個身上,佢小妹妹對住我小DD就甘插左入去,我即時冇曬反應,晴兒下邊超濕,一入就入到盡,而且好緊好暖,同上次一様好窄,佢係甘上下上下甘郁,我都就黎頂吾順,因為真係好爽,而且好迫好touch冇用套,E,冇用套,我即刻好大反應原來自己冇用套,所以即刻叫佢停,我沖左入厠所,自己打飛機打出來:smile_19:,我出去後
晴:做咩呀,我整痛你呀?
我:吾係呀,我冇帶dom,差D就係入邊射
晴:哈哈,見你出吾到咪直接坐上來,如果你射左入去我可以去買藥
我:女仔食避孕藥好傷,吾好
晴:見係你吾怕啦,你又係我男閨蜜
我:下,咩叫男閨蜜
晴:我悶個陣可以揾你傾計陪我,你悶個陣都可以搵我
我:我都吾係好人,好咸濕架,你吾驚咩
晴:係你,我吾介意

至此之後我地成為一段時間ge密友⋯⋯the end—2

作者: Skidsteer    時間: 2019-1-14 12:36

晴兒即係收樓主為兵
作者: [幕後黑手]    時間: 2019-1-14 14:07

師兄辛苦哂喎
作者: 小隻男    時間: 2019-1-14 14:33

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-13 01:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_42:小弟係澳門人,住係澳門,細細個已經係呢個論壇做CD-ROM,細細個係校隊梗係睇運動消息,近年大個左,黎呢到梗係睇返D大人應該睇ge嘢:smile_30:,學返一,二十式武林功夫裝備自己,睇左甘多師兄師妹Po文,覺得對男歡女愛好多都出乎意料大膽刺激,玩法層出不窮。

我入黎開Po梗係吾係up廢話,係想講返我第一次偷食經驗,吾信ge人就當故事解悶啦
入正題
我記得第一次偷食 ...
我都係澳門人,大家可以交流下
作者: 老公大人    時間: 2019-1-14 14:55

我記得你,你吾係有個女奴sp咩
作者: Tck13032011    時間: 2019-1-14 16:17

救急扶貧
作者: CTAN2Y33    時間: 2019-1-14 18:39

你兩個關係 維持左幾耐?
作者: samlikarhei    時間: 2019-1-14 19:14

寫得幾好,寫多啲
作者: kam12512    時間: 2019-1-14 22:54

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-14 11:54 AM 發表 查看引用來源
:smile_35:經過今次件事之後,我同晴兒都係wechat傾左幾個月計,但就冇再約出來見面,可能佢覺得尷尬吾光彩。但突然間有一日晴兒wechat我,話佢屋企人去左旅行,可吾可以去佢到陪佢傾計,個陣夜晚已經十點。
我:甘夜?你即係叫我借宿一晚者
晴:嗯,夜麻麻得自己一個係屋企,突然想搵你傾下計
我:吾好啦,孤男寡女,我一定把持吾住,一陣我手多多就吾好啦
晴:你忍住lo,如果真係忍吾到我最 ...
你就好啦
我都想有啲咁既女閨蜜呀
作者: 丁春秋    時間: 2019-1-15 00:58

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: MINIWOODY2.0    時間: 2019-1-15 05:08

正,夠嫩口,一定好好砌~
作者: samho1978    時間: 2019-1-15 10:52

真的幸福!
作者: 老公大人    時間: 2019-1-15 13:11

可能好多人都懷疑C兄們ge經歷,但當你真係經歷過某D事就覺得呢個世界係好奇妙,同好講運氣
有機會再同大家分享我的性愛啟蒙女神

作者: enochlcw888    時間: 2019-1-15 15:07

照片同一个女孩嗎?
作者: 野生的隊長    時間: 2019-1-15 21:48

馬交故事,不錯👍
作者: 中涼寒    時間: 2019-1-16 00:00

引用:
原帖由 老公大人 於 15-1-2019 13:11 發表 查看引用來源
可能好多人都懷疑C兄們ge經歷,但當你真係經歷過某D事就覺得呢個世界係好奇妙,同好講運氣
https://upload.cc/i1/2019/01/15/NpFc7s.jpeg ...
呢兩張好正。
作者: 超級大壽包    時間: 2019-1-16 01:11

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-15 01:11 PM 發表 查看引用來源
https://upload.cc/i1/2019/01/15/NpFc7s.jpeg ...
十月初五的月光:smile_47:
作者: bcm    時間: 2019-1-16 10:36

我唔係澳門人,但經常去澳門同好鐘意澳門,見同馬交有關就支持下😂
作者: wakaka999    時間: 2019-1-16 11:40

作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 12:17

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2019-1-15 03:07 PM 發表 查看引用來源
照片同一个女孩嗎?
吾係,係另外一個人,性愛指導女神
作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 12:21

引用:
原帖由 bcm 於 2019-1-16 10:36 AM 發表 查看引用來源
我唔係澳門人,但經常去澳門同好鐘意澳門,見同馬交有關就支持下😂
Thank you,我都有時會過香港,之前識一個被遺棄ge千金,如果有機會都會講下呢個萬中無一,天生白虎一線饅頭妺妹
作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 12:25

引用:
原帖由 wakaka999 於 2019-1-16 11:40 AM 發表 查看引用來源
師兄真係爽 我都係澳門人 從來都無呢d經歷
唉,我本身有個好朋友,發現佢老婆同班姐妹有個wechat群,講大家偷食經驗,佢先知已經戴左綠帽好耐,其實澳門好多女仔都幾開放下
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-1-16 14:31

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:21 PM 發表 查看引用來源

Thank you,我都有時會過香港,之前識一個被遺棄ge千金,如果有機會都會講下呢個萬中無一,天生白虎一線饅頭妺妹
天生白虎真係好少見
但搞完白虎唔係會輸錢咩😆?
作者: enochlcw888    時間: 2019-1-16 15:39

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:17 PM 發表 查看引用來源

吾係,係另外一個人,性愛指導女神
佢教你仆野?
作者: kwongsun1983    時間: 2019-1-16 17:48

做個男閨密都唔錯喎......
作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 18:11

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-1-16 02:31 PM 發表 查看引用來源

天生白虎真係好少見
但搞完白虎唔係會輸錢咩😆?
我本身都冇賭$,但發覺個排真係好黑好多事發生,=.=吾通真係有關係,不過個香港女仔屋企係好有$,但被屋企人大細超,所以學壞左。純天然真係好特別,仲係饅頭包,脹卜卜,加埋下面女仔D水好滑,女上男下前後搖好爽好high,哈哈
作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 18:19

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2019-1-16 03:39 PM 發表 查看引用來源

佢教你仆野?
女神教我用震旦,玩蒙眼,玩野外等等,同埋佢會問我想佢著咩,例如

作者: 老公大人    時間: 2019-1-16 18:23

引用:
原帖由 中涼寒 於 2019-1-16 12:00 AM 發表 查看引用來源

呢兩張好正。
個女神本身有健身,所以S身形 ,係矮左D
作者: harry16    時間: 2019-1-17 12:38

大家都係MACAUESE 支持下先
作者: 老公大人    時間: 2019-1-18 03:05

見返工無聊update

話說有一排大家都好忙,各自屋企有事隔左好耐冇見,突然有一日晴兒話信用卡簽賬免費送左間房,叫我一齊陪佢,甘我當然吾拒絕啦,晴兒就話比我揀下戰衣,我心諗即係想誘惑我者:smile_14::smile_14:

於是我揀左紅色,上到去房到晴兒去沖涼先,我就係出面玩下電話,之後晴兒出來見佢著住件酒店浴袍,但我發現個紅色bra仲係床上,即係話真空,於是我叫晴兒過來坐我旁邊傾計,傾傾下叫佢坐落我大脾上邊,見到佢個v字心口,細佬即時有反應,順便抽下水

晴:做咩呀,我坐係上邊隔著件袍都覺得有野頂住
我:太耐冇見啦,有D緊張,控制吾到大腦同細佬:smile_13:
晴:我地真係好耐冇見,搞到我都緊張又怕醜,哈哈
我:妳真空都係想引誘我者,甘我吾客氣啦
晴:沖涼先啦,今晚我地有的是時間

於是我就九秒九去沖涼,出到來晴兒已經係床上等緊我,我就過去先禮後兵,比個輕輕一吻佢先,之後我地可能太耐冇見,kiss左好耐,之後我進攻佢個胸,發現個lin依然仲係甘粉色,真係好有吸引力,晴兒就不停好似之前甘,典來典去“嗯,好痕呀⋯⋯唔,唔好”,學人話齋『女人話吾好,但冇推開你,即係越想要』,哈哈,其實我自己亂up,之後摸晴兒小妹妹,感覺到小妹妹外面好熱,我伸一隻手指入去試探下,我之前係網上見清水健教,手指第二個關折位長度,然後指尖向上位慢慢甘前後郁,從慢到快,不停甘震隻手指,晴兒不停係甘叫,我手指feel到佢入面起越來越濕,之後佢話“夠啦,衰人,輪到我教訓你”,跟著晴兒就一口含落去我小DD,好深好入,我都即時「呀」呻吟左好大聲,真係好突然又爽,比佢吹左陣,之後我就示意叫佢69,吾知係咪因爲冇搞野好耐,同埋去做左割包皮,下面敏感都不得了,個龜頭比佢個嘴唇出出入入,又好麻又好舒服,含緊個陣晴兒條舌頭又不停舔下舔下,我直頭頂吾住,想射甘,之後我即刻叫停,我企起身,叫晴兒坐返起身吹,我高居臨下甘叫佢啜下含下個兩粒蛋蛋,見佢係下面吹真係好有滿足感,吹到甘上下,我叫佢停,我就帶套叫佢坐上來
晴:哇,頂到,你二度發育呀,長左ge
我:下,之前不嬲係甘,吾通割左包皮,個龜頭破繭而出,繼續變大
晴:哈哈,你好核突好變態
我:你先係最淫個個:smile_34:,一陣要妳求我

之後都係個D,最後用男上女下傳統姿勢,射曬出來⋯。The end
作者: 異域宇宙的師兄    時間: 2019-1-18 09:40

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-15 01:11 PM 發表 查看引用來源
太sweet啦
作者: kam12512    時間: 2019-1-18 22:38

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-18 03:05 AM 發表 查看引用來源
見返工無聊update

話說有一排大家都好忙,各自屋企有事隔左好耐冇見,突然有一日晴兒話信用卡簽賬免費送左間房,叫我一齊陪佢,甘我當然吾拒絕啦,晴兒就話比我揀下戰衣,我心諗即係想誘惑我者:smile_14::smile_14:

https://upload.cc/i1/2019/01/18/q61 ...
師兄就好啦
點解我無啲咁既艷遇發生我身上
作者: savisavi    時間: 2019-1-19 16:48

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:25 PM 發表 查看引用來源

唉,我本身有個好朋友,發現佢老婆同班姐妹有個wechat群,講大家偷食經驗,佢先知已經戴左綠帽好耐,其實澳門好多女仔都幾開放下
叫鴨仔 ?
作者: ricky_boy    時間: 2019-1-20 13:26

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-16 12:25 PM 發表 查看引用來源

認同呀師兄,話說之前有一次同老婆去澳門某間食店食野,我面對住張枱有2個女仔,佢地都著短裙,個樣都唔錯,食緊個陣都不時偷望一下佢同佢地條裙,誰不知比其中一個女仔見到,佢個陣唔係即時合埋腳,反而係不時張腳慢慢打開跟住又合埋返d,好似好想叫你過去屌佢咁,而且見到晒入面條粉紅lace under,當堂細佬硬晒,如是者直到食完野,老婆叫走人先走,出到門口望返轉頭點知佢又望住我,個樣仲要笑淫淫咁,都幾回味!
作者: 老公大人    時間: 2019-1-20 18:07

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-1-19 04:48 PM 發表 查看引用來源

叫鴨仔 ?
吾係,係Sp,仲話連續約左幾晚,綠到不得了
作者: 老公大人    時間: 2019-1-20 18:11

引用:
原帖由 ricky_boy 於 2019-1-20 01:26 PM 發表 查看引用來源

認同呀師兄,話說之前有一次同老婆去澳門某間食店食野,我面對住張枱有2個女仔,佢地都著短裙,個樣都唔錯,食緊個陣都不時偷望一下佢同佢地條裙,誰不知比其中一個女仔見到,佢個陣唔係即時合埋腳,反而係不時張腳慢慢打開跟住又合埋返d,好似好想叫你過去屌佢咁,而且見到晒入面條粉紅lace under,當堂細佬硬晒,如是者直到食完野,老婆叫走人先走,出到門口望返轉頭點知佢又望住我,個樣仲要笑淫淫咁,都幾 ...
所以有時係自己進吾進取,100個女仔入邊,應該都有一個咸濕ge,吾通一百個都係修女咩,除非男仔自身條件差就例外
作者: 向前號    時間: 2019-1-20 18:29

個BODY真係冇得頂,好鬼正,你就好啦
引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-15 13:11 發表 查看引用來源

作者: 向前號    時間: 2019-1-20 18:30

佢除左果次同你之外,有冇同第二個攪?
引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-13 13:51 發表 查看引用來源
:smile_42:小弟係澳門人,住係澳門,細細個已經係呢個論壇做CD-ROM,細細個係校隊梗係睇運動消息,近年大個左,黎呢到梗係睇返D大人應該睇ge嘢:smile_30:,學返一,二十式武林功夫裝備自己,睇左甘多師兄師妹Po文,覺得對男歡女愛好多都出乎意料大膽刺激,玩法層出不窮。

我入黎開Po梗係吾係up廢話,係想講返我第一次偷食經驗,吾信ge人就當故事解悶啦
入正題
我記得第一次偷食 ...

作者: 易公子    時間: 2019-1-20 19:36

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-1-18 03:05 AM 發表 查看引用來源
見返工無聊update

https://upload.cc/i1/2019/01/18/q61 ...
割左真係會大啲?
細個一直反到都無理到
作者: 老公大人    時間: 2019-1-21 11:09

引用:
原帖由 向前號 於 2019-1-20 06:30 PM 發表 查看引用來源
佢除左果次同你之外,有冇同第二個攪?

唔知喎,對方實話冇,但佢話同初戀分手後仲搞左兩次,因為對方死纏爛打
作者: 老公大人    時間: 2019-1-21 11:13

引用:
原帖由 易公子 於 2019-1-20 07:36 PM 發表 查看引用來源

割左真係會大啲?
細個一直反到都無理到
哈哈,我都吾肯定,但我覺得敏感過以前,比人含、舔龜頭陣好麻,好舒服,同埋沖涼比較易清潔,吾怕污糟

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)