188Channel

標題: 〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻 [打印本頁]

作者: 米高達    時間: 2019-1-18 06:03     標題: 〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 米高達    時間: 2019-1-18 06:04

Charlotte and Adrian 結局『情義倆心知』版本

Pg. 5 #74 <-- 點擊呢度可以直入

[url=https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27330848&page=10#pid490691421]( 若果未睇過『綠帽男』嘅讀者,可以點擊呢度, 就會明白我呢篇故事結局嘅上文下理。)[/url]

作者: 米高達    時間: 2019-1-18 06:05

搭夜機,打飛機
Pg. 7 # 99:smile_o13:

作者: 米高達    時間: 2019-1-18 06:06

遇上「同温層」人妻

(1) 未夠 7 年已經癢  Pg. 14  #204
(2)「cyber sex 處男」Pg. 15  #217
(3)「隔空打牛」      Pg. 15  #222
(4) 文字的藝術       Pg. 16  #226
(5) 初見「故人」     Pg. 16  #229
(6) cyber sex      Pg. 16  #232
(7) 除哂褲講數      Pg. 17  #243
(8) 人妻「跪低」做性奴  Pg. 17  #252
(9) 狗乸與狗公      Pg. 18  #261
(10) 再提飛機上打飛機 Pg. 18  #266

作者: 米高達    時間: 2019-1-18 06:08

再見小兒科醫生 ( 1 )

黄醫生,係我由細到大都睇嘅兒科醫生。從前細路仔時,因為未識性,仲未留意到原來佢其實幾靚。。黄醫生佢外貌好斯文,說話又溫柔,身材高而瘦削,可能工作關係,都把長髮紮起。

我知道佢已經結咗婚,因為辦工房內,我曾見過有佢一張幸福家庭相,有兩個兒子,大的一個應該比我細兩歲左右。

自從踏入「靑春期」後,對異性產生興趣,更喺豬朋狗友同學中,學識睇住靚女啲相打飛機。。之後,每年到黄醫生診所處做「年檢」,我就開始覺得尷尬。。 可能自己個心凝住 ,好似由開始生毛之後,黄醫生仲會多加檢查我條 JJ,每次仲會用佢隻手,輕輕搓練我兩粒春子,同將我啲包皮反落,企圖露出我個龜頭。

第一次佢咁做時,痛到我大叫出咗聲。。我還記得佢當時咁問我:「米仔,學校有冇教你『性教育』?」

但我當時又痛又羞又尷尬,就咁答咗句「好似有」。。黄醫生就講解,「包皮要反落,保持清潔啊,但你或者未成熟, 暫時由得佢先啦」。之後就停咗嗰方面話題,佢繼續檢查和其他事務。

之後很多「年檢」,我都被黄醫生弄至扯旗。。有—次,我羞得滿面通紅,耳根發熱,黄醫生則如以往—般的,和藹可親的微笑,講:

「米仔,你已經過咗十八歲,唔使再見我呢個『小兒科』醫生㗎喇,係時侯換個『成人科』醫生,咁就唔使尷尬啦。」

我聽到後,如墮冰淵, 因為我唔知道原來十八歲,便要轉去『成人科』, 由出世至今,只認識的黄醫生,竟然要跟佢道別? 心裏頭,好唔捨得啊。。

「啊?係咪一定要轉換醫生㗎?不過, 如果我轉換醫生,我咪仲尷尬?」

黄醫生笑:「米仔,你由細我就睇到你大,其實都唔需要尷尬嘅, 如果你唔想換醫生住,可以再過多兩年先嘅。。不過, 估唔到轉下眼你就由bb,長大到成年人, 時間過得真係好快。」

我聽到黄醫生咁講,個心舒服好多,答:「不過黄醫生你仍然一樣様嘅,都無老過。」

而嗰句說話,我係真心的,佢不單止如我記憶中無變。。而且,我懂得「欣賞」女性後,黄醫生份「成熟」女性味,更加明顯。

記憶當中,黄醫生都會著半腰裙,恤衫,絲襪,平底鞋 ,外佊一件醫生嘅白色長袍,畀人—股很清新秀麗嘅感覺。

很快又一年,又到「年檢」,我已經由從前的 怕難堪尷尬,到渴望被黄醫生「驗身」而興奮。。無它, 因為佢已經成為我 「J靶」之一。。由細到大,黄醫生隻手摸我 JJ 同春子春袋嘅回憶,已演變成很有力嘅「J 材料」,所以又到「年檢」時,我又驚又喜又興奮。

黄醫生見到我, 面上燦爛笑容: 「嘩,米仔,又高咗,仲高過黄醫生喇。。媽咪呢?你媽咪今日無同你嚟呀?」

我笑答:「黄醫生,我唔使媽咪帶我出街好耐喇。」

黄醫生亦笑:「哈,慣咗口敏啫,sorry ,係啦,你大個仔喇,嚟啦,跟我入房。」

估唔到簡單的一句『跟我入房』,即刻如觸電咁,直極我心,當然仲有下面。。真係好好聽啊。

入到房,如以前的換了衫在等,房中冷氣,無令我緊張心情減温,下面想硬未硬嘅感覺, 喺度蘊藏住。。 我知道,一陣一定會扯高峰。。 因為每一次都會。

而每一次,黃醫生都會用佢溫柔微笑,輕輕咁望一望,之後就當冇事發生,去檢查其他部位。

但,今次當黄醫生用「聽筒」聽我呼吸時,冰冷的聽筒金屬接觸到我胸部時,我本能一縮。。黄醫生就温柔地講:「喔,好凍呀?係咪?。。對唔住,或者咁會好啲。」

黄醫生先用掌心去按暖聽筒金屬,再用手去按我胸口。。而當佢掌心暖意,按喺我胸部皮膚時,輕輕咁拖刷咗我乳頭幾吓。。估唔到,原來男人乳頭都會帶來反應,我下面終於忍唔住,扯咗。

都未驗到下面,就已經扯起咗,個心豈會唔驚?死啦,一陣點算好呢?

點知呢。。簡直變態嘅,竟然仲越扯越硬,單憑充血感覺,已經 feel 到條旗扯到衡撚哂,到高峰嗰隻呀。。只好咬實牙根,腦裏盤算一陣需唔需要解䆁。

而當黄醫生聽完肺呼吸,佢身體移番後時,見到我全身,好明顯袍下壟起咗個帳篷,已經被佢注意到,尤其佢不自然地愕咗一愕,目光雖然無互相接觸,但佢嘴角牽強地, 做出一個微笑,就係如以往見到我扯旗時嗰種微笑。

原來,呢個「微笑」,係㚒硬做出嚟,緩和緊張氣氛的嗎?我即時又自然反應地用雙手去 遮住。。但,不遮由自可,兩手一但接觸到「細佬」,即時一股快意。。硬!爽!

「好喇,唔使用手襟住喇,輪到驗嗰度喇,縮開手,放鬆啦。。見咗黄醫生咁多年,你越大個就越怕我驗你下面嗰喎。。唔使驚,你知唔痛嘅,我會輕輕力㗎嘛。」

我為咗爭取時間,希望條嘢起碼可以回落些少,無咁「變態」,就用說話拖延時間:

「乜唔痛呀?有一年呀,我痛到嗌咗出嚟,我仲記得呀?」

估唔到黄醫生亦記得:「哦,嗰次我睇你可以反後包皮未吖嘛。。之後你怕痛,我都冇再同你驗嗰 part 啦,不過今次都要睇睇,唔使驚,我會好細力。。嚟啦,放開雙手。。瞓底。。同我拉起件袍啦。」

旗。。當然未落,我只好硬住頭皮照做。。避開黄醫生目光,望上天花板。。無論我幾想望住黄醫生雙手去驗弄我條嘢,佢仲要係帶住微笑。。但,我真係無嗰份勇氣啊!

我將袍一拉起,房中冷氣,加倍提醒我下半身,係赤祼喺呢位和藹可親嘅女醫生前。。

黄醫生竟然一反平時以往驗我下面時嘅「沉默」,「咦?米仔今次你咁快就有反應?我想問你一件事。」

我愕然答:「問乜呀?」

「你有冇手淫自凟習慣?」

我忍唔住望向黄醫生,而黄醫生則好整以閒的在帶手套。。見到我定目望住佢時,佢又用緩和氣氛嘅微笑同我講:

「唔使驚,手淫唔係乜嘢『壞習慣』,我想了解一吓你青春期生理成長啫。。乜你學校未教你『性教肓』咩?」

~ 待續 ~

( 真係唔好意思,「長氣」習慣難改,去到二千字都未寫到射精,下章再瀆 :smile_35

作者: 米高達    時間: 2019-1-18 10:08

寫呢一篇文時, 不期然就諗起《妙手仁心》 系列當中嘅醫生 :smile_30::smile_30:

不過今時今日, 梗係用啲新鮮啲嘅《白衣強人》 角色造型  :smile_47::smile_47:

其實任何一個都冇所謂㗎, 因為根本同本故事無關, 我隨便諗嗰啲劇集㗎咋 :smile_30::smile_30:

作者: 過路人文迪    時間: 2019-1-18 10:19

作者: farm1615    時間: 2019-1-18 12:48

米師兄又有新作品。。。又有新期待
作者: loyanpai303    時間: 2019-1-19 08:26

作者: lostergundam    時間: 2019-1-19 13:37

原來有小兒科醫生睇,小弟自幼家貧,冇年年驗身,而家睇左當做左
作者: 女神回魂    時間: 2019-1-19 16:52

作者: 女神回魂    時間: 2019-1-19 17:09

作者: lostergundam    時間: 2019-1-19 18:46

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 17:09 發表 查看引用來源

點解無佢地???:smile_47:

2代人嚟啊
作者: 米高達    時間: 2019-1-19 19:59

再見小兒科醫生 ( 2 )

估唔到,黄醫生竟然問我有冇「打飛機」嘅習慣?聽到我個心砰砰聲跳,打開口,但就係講唔出任何嘢。

咁嘅問題,叫人點好意思答呢?

唔通照直同佢講,「黄醫生,我日日都有打飛機,有時得閒無聊,仲一日打幾次。。有時仲會幻想埋你,笑住咁摸我JJ同春袋, 就忍唔住,射埋啲精畀你。。」咩?

黄醫生可能見我遲遲未有回答,以為我怕尷尬唔敢講, 就替我補充: 「我睇你可能冇啦,你「 性器官」咁容易,就進入興奮狀態。。 一來你年青人血氣方剛, 二來或者平時冇得到適當嘅舒洩。」

聽到黄醫生咁講, 佢一定以為我冇打過飛機 ,個心只係覺得好笑, 咁我都唔好逞強,尤得佢以為我係「清白之身」就好了。

無著褲,用條JJ咁對住黄醫生,一但過咗初頭股尷尬後,而家就覺得好過瘾,可能今次大家有傾有講,情況冇以往咁難堪, 我更回問: 「乜嘢先係適當嘅舒洩呀?」

本來諗住佢會答,每日打幾多次飛機先係適當?哈哈。。 點知佢好 pro 咁回答我:
「哦,年青人,做多啲運動,打吓波,踢吓波咁,游吓水,發洩一下精力,係最適當啦。。唔好淨係成日坐喺部電腦前面,知道嘛?」

「我有同朋友踢波㗎。。」

黄醫生:「日日踼?」

「唔係。」

黄醫生繼續問:「你對女仔有興趣未?定係對男仔有興趣?」

黃醫生真係越嚟越離譜㗎,咁嘅說話都問得出?

「 我對女仔有興趣呀,我唔係基㗎。」

黄醫生笑:「 我唔係懷疑你有同性戀傾向,我只係想了解清楚啲啫。。米仔你已經踏入成年, 好多成年人生理常識,你係需要知道嘅。。例如男生手淫,又或者交女朋友, 同埋網上有時接觸到好多錯誤嘅性觀念。。 學校,或者你屋企,有冇教你呀?」

講到呢度,我見黄醫生伸手去拈住我條嘢,一邊講,「唔使驚呀,我睇吓你啲包皮反成点先。。我會好細力。。唔痛嘅。」

望著黄醫生隻手, 纖纖如在拈花似的,一手用三隻手指拈住條柄,另一隻手則用手指慢慢咁。。將其實已經反咗露出大半龜頭嘅包皮,輕輕向下拉。。( 頂!好撚舒服呀!!)

當包皮被黄醫生拉至極點,龜頭完全露出時 ,我忍唔住,「薯」咗—聲。。

黃醫生即時停手,問:「做乜呀?痛呀?」

大腦嘅血,沖哂到下體,無腦去思考,本能咁依心直說:「唔係,唔痛,好舒服。」

黃醫生又再掛上嗰個和藹可親嘅微笑:
「嗯,應該都唔會痛,啲包皮好輕易咁完全反落,唔需要割。。」

講到呢度,黄醫生已經將手移到我春袋,用手指去尋找我兩粒春子,好快揾到後,就用手指按摩一會,再講:「睾丸都正常, 好似比先前大咗好多添。」

我忍唔住笑問:「哈, 黃醫生,你記得佢哋先前幾大嘅咩?」

黄醫生也笑答:「 記得先前冇今次咁大囉。。 可能你今次係喺興奮狀態下, 都會有影響。。 你平時真係冇手淫? 唔使怕醜,可以話畀黄醫生聽。。 因為若果你咁容易就興奮,會影響你學習時嘅集中精神, 對你有負面影響。」

無錯, 上堂時,見到啲 Miss 或者女同學,扯住旗上堂,確會影響集中精神,估唔到黃醫生會知道。。 我決定「扮純情」, 睇下黃醫生仲有乜嘢講。

「無㗎。」

「 真係冇?」。。死喇, 唔通畀佢睇穿我講大話?

一不做二不休,大話就要講到底 (「高手」教我嘅 )

「真係無㗎。。 我記得以前細個喺網上睇過一篇文章, 話男仔嘅精,—生人, 只可以射2000次。。 我怕射曬,第日冇得射呀,所以唔敢射呀。」

黄醫生聽到後笑咗出嚟:「 所以話網上面,好多錯誤性知識啦。」

我見黄醫生相信,我乘勝追擊,但係。。唔知會唔會畫蛇添足咗: 「同埋。。 我都唔識得點樣手淫,學校性教育堂都冇教。」
但。。竟然。。有意外收獲!!

「嗯,唔怪得之你性器官咁容易進入興奮狀態囉。」

「黄醫生,咁我係咪應該要手淫呀?」

黃醫生可能估唔到我會咁問,之後諗咗一諗:
「嗯。。 視乎每個人需要啦,最好都係做多啲運動。」

對話呢段時間, 可能黃醫生掛住同我傾計,雙手仍然停留喺我條嘢同春袋上,雖然無乜活動, 但係春袋裡頭嘅精蟲,已經沸騰起來,谷精上腦,色膽開始壯起:「 但係我唔識得手淫,上網又驚資料唔正確。。你可唔可以教我呀?」

我知道呢一問,已經係豁出去的覆水難收。。連黄醫生都窒咗一窒。。

「喔 ~  呢啲。。或者我睇吓有冇啲『單張』,我畀你返屋企慢慢睇,你自己學,唔明嘅再返嚟問我吖。」

「黄醫生。。 真係要等到返屋企呀?。。 我下面依家好似好唔舒服,又悶又谷住咁, 點解會咁嘅? 我係唔係有事呀?」

我。。第一次見到平時冷靜和藹嘅黃醫生, 竟然紅起面嚟,同有啲尷尬緊張,答:「唔係,你應該唔係有事,只係生理上嘅自然反應,你持久喺興奮狀態之下,精子喺陰囊裏面活躍太耐,需要釋放,所以就有呢種感覺, 舒洩射精之後,就會冇事㗎喇。」

我越聽越是興奮,但面部表情卻越痛苦:「係咁我點樣先至可以將啲精射出嚟?」

黄醫生深深吸一口氣,之後吞了一啖口水:
「 用手淫方法囉,用手淫方法射精解決。」

我知,(「高手」 所講的)「黃金時刻」到了。。

「黄醫生。。 我下面好辛苦, 可以幫我手淫嗎? 我唔識呀。。」

我只可以講,黄醫生真係好 pro , 我由自出娘胎,佢就已經開始睇我,係我嘅醫生, 我每次有病睇佢,佢都多以呵護, 就好似一個親人,—個姨姨咁。。 而我依家咁辛苦嘅苦苦哀求,佢竟然話:

「 唔得啦,米仔,我唔可以,我係你嘅醫生。。 醫生係唔可以幫病人手淫嘅,尤其我比你大咁多,畀人知道咗,我會被人告我性侵犯㗎。」

我,好似有講到,我真係哀求㗎:「黄醫生,我真係好辛苦,下面好悶好谷,人都就嚟癲啦」。。 能夠講出咁嘅說話,好明顯,我已經失去自控發緊癲。 相信黃醫生亦知道我進入咗瘋癲狀態。

「咁啦。。 我唔可以幫你手淫,不過我教你自己點樣手淫啦,射咗精,減咗壓,個人就會清醒番啲喇。」

「吓?! 你依家教我?」

「 當然啦,你依家情況,都已經失去理性, 放你出去仲危險。」

我簡直唔相信自己嘅耳朵。。但黄醫生柔和可親嘅說話,又再傳入我耳,係如何手淫嘅指示呀。

「嗱,米仔,記得我剛才點樣將你啲包皮反落,露出你嘅龜頭嘛?」

「記得,好舒服嗰吓。」

「嗯,係嘞,就係咁樣差唔多。。不過,你可以用成隻手揸住,有節奏咁。。上落上落上落。。 直至到射精為止。。嚟吖, 自己做兩次畀我睇下。」

Oh shit !!太興奮喇!!黄醫生叫我打飛機畀佢睇呀!!

但我仍然有—個要求!!

「 黃醫生,瞓喺度,我個頭好暈呀,我可唔可以企番起身呀?」

無錯,我唔單止想黄醫生睇我住打飛機。。我仲想對住佢打!!

「嗯, 你鍾意你可以企番起身。。 你就用呢個動作,一路直至到你射精為止。。 我出返去先, 留番啲私隱畀你。。」

屌那媽!! 一切已經就緒, 我嘅幻想「J 靶」,真正喺我面前做我 J 靶時,竟然想離開?豈有此理!!

我情急不能自拔下,竟然伸手拉住黄醫生手臂:「黄醫生。。 你可唔可以唔好出去呀,我第一次咁樣手淫。。 我想你陪我。。 我意思係。。我驚有乜嘢事會發生,你都喺度呀嘛。」

嚴格嚟講,我冇講大話,我真係第一次對住個女醫生打J 呀嘛,係咪先。

黃醫生又露出佢和藹可親嘅微笑,呼出一口氣:「好啦。。 我留喺度陪你啦。」

之下, 佢坐咗響張凳,我則企喺佢前面, 背脊挨住張驗身床。。隻手。。 揸住碌鳩,對住佢,係咁chok!!屌!!好激呀!!

黃醫生嘅注意力, 喺我隻手同我條 J 上。。 而我則望住佢,但係佢好似想避開我目光, 我開口撩佢傾計,想接觸佢目光:
「黄醫生? 我做得啱唔啱呀?」

黃醫生向我笑: 「 你舒唔舒服吖?舒服就啱囉。」

我即時皺埋眉頭:「 又舒服,又辛苦。。 下面嘅壓力,好似越谷越迫咁。。」

黄醫生答:「係咁㗎。。咁係正常㗎, 你會越嚟越舒服, 同時壓迫感亦會越嚟越大, 直至到最後射精時,就會舒緩哂嗰種壓迫感㗎喇, 你繼續做啦。」

「黄醫生,我好舒服。。又好辛苦呀~。。 點解仲係射唔出嘅?點算好呀?。。 我隻手開始攰啦~」

黄醫生皺一皺眉:「隻手咁快就攰囉?」

我當然係扮嘢, 但係辛苦嗰part係真嘅,真係谷得好想快啲射:「係呀,隻手攰啦。」

黄醫生—臉正經講:「 你盡量唔好停手,等我同你檢驗下啲睪丸,睇吓因乜事係咁。。」

講完之後,黃醫生就伸出雙手, 去撫弄我個春袋同兩粒春子,JJ 受到全面性挑戰。。 黃醫生修長手指,靈巧咁去刺激我陰囊, 我當然知道佢唔係檢查我春子, 而係催谷緊我射意, 幫我可以快啲射精。

呵呵呵,呢個意念,加上肉體上嘅喇激。。 我真係頂唔順喇,我呻吟出一聲。。仲叫埋佢個名:「啊 ~ 黄醫生 ~。」

相信黃醫生都好有經驗,一出手, 聽我吐出一句說話, 就知道我快要射了。

「嗯?想射喇?。。 唔好射住,等我搵隻杯嚟同你接先。。」

海嘯, 火山爆發, 地震, 井噴!! 身體高潮嘅澎湃興奮。。就好似大自然嘅力量一樣, 排山倒海般臨至。。

「等唔到喇!!。。對唔著!!」

洪水猛獸般嘅精液,如一條白練,直標飛到黄醫生白袍胸襟前。。 如果佢唔係著住衫,一定射中佢個波, 仲會打中埋佢乳頭嗰隻!!

最令我感動嘅,就係黃醫生按摩我春子嘅雙手,完全冇停慢低,繼續同我按摩春子,任得我射啲精喺佢身上。。 早知原來佢咁順攤,我就對準佢塊面射啦!!

同自己個女醫生嚟個顏射,真係拍咸片都得呀!!

我捽到最後一滴,條嘢開始半軟,我先至收手。。 而黃醫生,竟然係等到我放開手時,先一齊收手,之後,竟然冇埋怨我射污糟佢件白袍,反而慰問我:

「 點呀米仔,係唔係舒服曬,成個人鬆曬呢?」

我。。如夢初醒,傻笑:「係呀, 頭先好似癲咗咁,依家好似返返落嚟地球。。」

黃醫生亦都微笑, 畀咗兩張紙巾我,另外再攞幾張紙巾,去抹自己身上嘅精液: 「年青人係咁啦, 你話唔舒洩—吓, 點可以集中精神學習呢?。。 記住喇,以後如果有需要,就自己咁樣做。」

「 對唔住呀,黃醫生。。整污糟咗你件衫。」

「哦,冇緊要,整污糟咗可以洗, 最重要係你射嘅時候,唔好受到阻滯,若果唔係,對身體唔好。」

突然間。。覺得黃醫生好偉大, 好想娶一個黃醫生咁樣嘅女人做老婆呀。

直到今日,黄醫生仍然係我醫生,叫我點捨得轉去『成人科』吖?

~ 完 ~

( 至於黃醫生係邊一個?? 大家自己各自代入啦 。 。 已經有咁多女醫生相片入咗嚟, 參加呢個「選舉黃醫生大賽」, 好似買告白咁 , 「梗有一個啱你」(又或者可以輪住嚟) :smile_04::smile_04

作者: 米高達    時間: 2019-1-19 20:21

多謝咁多人熱力支持 :smile_o09:, 今晚只有時間出文, 未有機會回覆, 大家嘆埋呢個結局先啦 。 。:smile_o13:

歡迎大家繼續提供黃醫生嘅形象照 。 。 玩下 「誰是你心目中的黃醫生?」:smile_47::smile_47:

作者: scdondon    時間: 2019-1-19 20:57

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-19 08:21 PM 發表 查看引用來源
多謝咁多人熱力支持 :smile_o09:, 今晚只有時間出文, 未有機會回覆, 大家嘆埋呢個結局先啦 。 。:smile_o13:

歡迎大家繼續提供黃醫生嘅形象照 。 。 玩下 「誰是你心目中的黃醫生?」:smile_47::smile_47:

...
梗係宋慧喬啦!
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-20 01:40

雖然唔關黃醫生事, 但就介紹套好野比大家啦, 呢套真係堅過石堅架

作者: 米高達    時間: 2019-1-20 07:35

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-18 10:19 AM 發表 查看引用來源
食個頭圍先, 恭喜米兄新年又有新文奉獻, 仲要一開始就玩制服誘惑, 咁大發揮, 即刻比個蔥你先啦 :smile_30:

h ...
嘩嘩嘩嘩, 抵你坐頭圍,咁澎湃嘅回覆,好有誠意啊。。 果然係我頭號 fans
最鍾意呢一張。。:smile_47::smile_47:

不過唔好咁對待啲小動物啦,佢哋都有感受㗎

作者: 米高達    時間: 2019-1-20 07:48

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-1-18 12:48 PM 發表 查看引用來源
米師兄又有新作品。。。又有新期待
係呀,不過唔使咁興奮, 都係短故仔。。
亦因為係短故仔,所以製作容易,依家已經寫緊下一個
唔使你老哥成日問「入直路未?」:smile_35:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 07:50

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-1-19 08:26 AM 發表 查看引用來源
冇乜嘢講,都系講聲,加油!

本地背景、廣東話,硬頂上呀!
當然係廣東話先夠痛快!!

「 插我條大撚入去, 屌爆佢個閪!!」

「 插進我的大雞吧,干破她的迫!!」

睇起聽起,都好大分別啦~
多謝支持,多啲入嚟坐吓啦 :smile_o13:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 07:52

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-19 01:37 PM 發表 查看引用來源
原來有小兒科醫生睇,小弟自幼家貧,冇年年驗身,而家睇左當做左
同理而家好多BB出世時, 已經過曬包皮 :smile_o03:
多謝光臨我間新開張「分店」呀 ~  :smile_o13:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 07:55

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 04:52 PM 發表 查看引用來源

小弟完全同意米兄講既野 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
我都同意你同意我嘅同意。。
咪係囉, 我喺你間舖度留咗言,完全明白你講乜喎, 咁啱你未開口講嗰啲說話時,我已經開始寫緊呢啲短篇, 正好配合到出文,哈
下一篇,「搭夜機,打飛機」:smile_47::smile_47:, 又係只得兩三章,已經完成咗一半, 記得留意上畫日期啦 :smile_38::smile_38:

作者: 米高達    時間: 2019-1-20 08:01

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-19 05:09 PM 發表 查看引用來源

點解無佢地???:smile_47:

其實好多靚女演員,扮演過醫生,我一時三刻,點揾得哂喎 :smile_13::smile_13:
所以咪邀請大家一齊搵囉。。拍咁多「女醫生」劇, 大家知道編劇的苦心啦,唔好糟蹋咗呀, 好好咁去享受 :smile_47::smile_47:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 08:03

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-19 06:46 PM 發表 查看引用來源

2代人嚟啊
仲有冇人有靚女醫生相呀?唔使客氣呀,隨便貼囉。。呢個貼嘅主題係「樂園」啊 :smile_o13:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 08:59

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-1-19 08:57 PM 發表 查看引用來源

梗係宋慧喬啦!
我同意。。 宋慧喬排第一,做完一次後,到隊尾再輪過。。 想試下每一個女醫生嘅愛心,有乜分别 :smile_47::smile_47:
作者: 米高達    時間: 2019-1-20 09:47

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-20 01:40 AM 發表 查看引用來源
雖然唔關黃醫生事, 但就介紹套好野比大家啦, 呢套真係堅過石堅架

http://upload.lsforum.net/users/ ...

好—套型男「醫龍」,個様咁惡,做「照腸鏡」 唔使落麻醉藥 !!條「龍」都應該係一條「猛龍」!!
睇嚟,我都要出我嘅皇牌「Doctor X 」,

拍AV供自己讀醫科嘅㗎妹。。 為咗行醫濟世,連自己身體都可以出賣嘅愛心女醫俠:smile_o11:
( 當然呢個只係我幻想出嚟嘅橋段 :smile_o05

作者: Loki1234    時間: 2019-1-20 10:57

作者: 女神回魂    時間: 2019-1-20 14:28

作者: 過路人文迪    時間: 2019-1-21 00:36

作者: assault    時間: 2019-1-21 02:54

作者: 大陸仔食屎大    時間: 2019-1-21 02:56

作者: SteveL5    時間: 2019-1-21 04:21

米仔哥,真實嘅女醫生好多都好撚醜樣,靚嗰啲通常書都未讀完就俾人私有化。女醫生打飛機真係幾爽:smile_30:
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-21 09:35

作者: farm1615    時間: 2019-1-21 21:41

唔系得兩集咁少😭😭😭
作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:14

引用:
原帖由 Loki1234 於 2019-1-20 10:57 AM 發表 查看引用來源
唔知點解見到師兄你po啲相會笑左🤣🤣  
師兄,呢個貼,係「樂園」形式,已經係超出甜文嘅創作,只要玩得開心,都會設創作出嚟:smile_o13:
笑咗歡樂咪好囉,記得到第一版嘅第一格,打賞番個「 洋蔥頭」作為支持喎 :smile_04::smile_04:

作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:17

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-20 02:28 PM 發表 查看引用來源

對於各個 "泡菜" , 小弟反而鐘意平民味/親和力既宋智孝同孔孝真

宋智孝 既裸妝我唸係一大特點 , 加上佢係<RUNNING MAN>真玩無渣流攤
搞到我都有少少鐘意左佢

至於 孔孝真 , 我原本一直覺得佢唔夠靚架 ... 但之後睇<消失的女人> ,
先知佢呢種樣 , 演下層女性會咁有真實感 !!!

我今次就唔哈日勒 ... 始終  ...
嘩,咁撚熟啲泡菜嘅?精力唔少喎 ~:smile_o01:
點啫,so far 出咗咁多件「黄醫生」,你 mark 咗邊件?
作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:28

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-21 12:36 AM 發表 查看引用來源

玩得咁開心, 再 '些牙' 多件現實中真係醫生嘅台灣靚女比大家, 不過就只有得你睇而無得你使, 皆因已經做左人妻, 但就響結婚果日跳舞跳到出哂位, 再加埋下面有圖有片有真相, 如想知更多就自己去 '姑姑' 度 search "婚禮影片熱傳 新娘熱舞開場氣氛" 就有哂個靚女醫師啲資料嘞。(如果呢件係黃醫生, 米仔想唔精盡人亡都幾難)

http://upload.lsforum.net/ ...
呵呵呵,文迪哥你太謙喇,「皆因已經做左人妻」只有加强吸引力,仲要係「新鮮人妻」,正啱我下一篇「坐夜機,打飛機」,就係描寫有一個人,遇到一對新婚夫婦,喺日本渡完蜜月返香港。。係咁,而家使唔使改飛去台灣呀?
的確唔錯,格甩底仲脫得好乾淨,唔怪得舉手舉得咁有信心啦。。:smile_47::smile_47:

唔知「新鮮人妻」又知唔知佢嘅表演,蕩漾咗滔滔 J 民如海嘅精量。。係啦, 同你一樣, 我最鍾意佢呢一招 :smile_o03:

玩開「姑姑」揾你個人妻醫生,竟然真係揾到個靚女「小兒科」後轉「美容科」嘅「王」瞖生,呢件真係唔講得笑,「貨真價實」唔係女演員:smile_o06:

今次真係如有雷同實屬巧合 :smile_30::smile_30:
作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:33

引用:
原帖由 assault 於 2019-1-21 02:54 AM 發表 查看引用來源

哩條片早排想再睇,揾嚟揾去都揾唔到,而家有得再睇真係好👍
婚宴有哩啲表演,做人情都做得爽啲,好過成日睇新郎新娘舊時,加埋啲kiss不停倒數。 ...
係咁就再睇多次, 真係百看不厭 :smile_47::smile_47:

作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:35

引用:
原帖由 大陸仔食屎大 於 2019-1-21 02:56 AM 發表 查看引用來源
好,就睇你啦!
好,隨便睇啦
作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:41

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-21 04:21 AM 發表 查看引用來源
米仔哥,真實嘅女醫生好多都好撚醜樣,靚嗰啲通常書都未讀完就俾人私有化。女醫生打飛機真係幾爽:smile_30:
咁又未必嘅,通常我覺得啲女醫生,吏吏正正,唔會超靚,但又唔係三尖八角咁囉。。咪係囉,超靚使鬼讀書咩,讀醫又長又難又辛苦。。但相由心生,有番咁上吓學識智慧同恆心,個様都會 OK 嘅
即係咁,兩個女人,同様樣貌普通,唔靚亦唔醜,同你打飛機,一個係醫生,哈,起碼打高兩分啦
何況係 。 。

作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:43

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-21 09:35 AM 發表 查看引用來源

呢班友仔好似食兩家茶禮喎, 乜唔係我請咗佢哋先嘅咩
作者: 米高達    時間: 2019-1-22 02:44

farm 兄, 唯有係呢啲短文先至快出貨吖嗎 :smile_35:, 一開場過半章, 就已經係直路
但就好似同條女, 未培養好感情, 玩起上嚟, 冇乜味道, 唯有借助佢哋嘅身份同埋情況, 去製造刺激:smile_o13:

作者: 女神回魂    時間: 2019-1-22 11:39

作者: 米高達    時間: 2019-1-22 22:56

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-22 11:39 AM 發表 查看引用來源

岩岩睇左呢個視頻 , 搞到我唔改變主義唔得:smile_47:

佢講到 1:14-1:23 咁 , 我都想去做佢 "病人" 拉
(尤其佢 1:15 果個手勢 ... 我直情想除埋衫同佢講 :
來吧 , 渣我吧BABY !!!)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
https://www.youtube ...
其實好多時啲編劇, 暗中灑鹽, 只要係有心人, 會睇得出佢哋嘅苦心, 真係好正 :smile_04::smile_04:
訪問當中, 都特登用到「下體」呢啲字眼呀, 咁大家明啦, 起碼我知道你明白
等我又醒段新聞你睇下啦,  做空中小姐真係幾慘。 。 。

作者: SteveL5    時間: 2019-1-23 03:32

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-22 02:41 AM 發表 查看引用來源

咁又未必嘅,通常我覺得啲女醫生,吏吏正正,唔會超靚,但又唔係三尖八角咁囉。。咪係囉,超靚使鬼讀書咩,讀醫又長又難又辛苦。。但相由心生,有番咁上吓學識智慧同恆心,個様都會 OK 嘅
即係咁,兩個女人,同様樣貌普通,唔靚亦唔醜,同你打飛機,一個係醫生,哈,起碼打高兩分啦
何況係 。 。

https://lh3.googleusercontent.co ...
依個醫生唔只要佢打飛機,一定要屌埋
作者: 米高達    時間: 2019-1-23 22:39

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-23 03:32 AM 發表 查看引用來源
依個醫生唔只要佢打飛機,一定要屌埋
如果係咁樣打飛機呢? 會唔會滿意啲呢?

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 )
作者: 烚熟仔    時間: 2019-1-23 22:44

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 22:39 發表 查看引用來源

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 ) ...
正喎....好想試下
作者: SteveL5    時間: 2019-1-23 23:19

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-23 10:39 PM 發表 查看引用來源

( 真係要讚下呢一張圖, 雖然一點都不露, 但就好「精」彩 ) ...
正呀:smile_47:
作者: loyanpai303    時間: 2019-1-24 08:11

作者: 女神回魂    時間: 2019-1-24 10:56

作者: 米高達    時間: 2019-1-25 04:05

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-23 10:44 PM 發表 查看引用來源

正喎....好想試下
烚熟仔師兄未試過呢招嗎 ?:smile_47:
上次嗰篇「想朋友家姐幫我破處」, 同彤姐一齊沖涼時, 好似玩咗呢招 :smile_47::smile_47:
作者: 米高達    時間: 2019-1-25 04:08

引用:
原帖由 SteveL5 於 2019-1-23 11:19 PM 發表 查看引用來源
呀正呀:smile_47:
如果加一句 「咪喐, 趴埋牆, 依家師姐要搜你身」, 仲正呀 :smile_47:
作者: 米高達    時間: 2019-1-25 04:17

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-1-24 08:11 AM 發表 查看引用來源

如果企直,囡囡高少少喎。
引用:
「鴛鴦浴呀,米仔, 又破你一處。」

「彤姐, 我所有嘅「處」都希望你能夠同我破。 」

「哈哈,嗱,你話㗎咋。」

=========================
浴室之内,我第—次正正經經咁去仔細「硏究」彤姐每—吋肌膚,當我同佢搽番梘時,本來已經滑得留手嘅皮膚,更加好揸好摸。彤姐兩手趴埋牆,大脾擘開,我好似警察搜身咁,不過係「咸濕版」, 又圓又大又有彈性嘅兩團股肉,喺長腿之上,摸得兩摸,條撚又硬番,之後我就攝條撚埋去,向上夾住,喺「股溝」之間又磨又壓,幻想自己屌緊彤姐屎忽,正呀!!
嘻嘻, 記錯咗, 原來係我扮警察搜彤姐身
個女嘅大個嘅男嘅 (啱啱先至18歲, 仲有排高), 所以咪高少少囉 :smile_04::smile_04:
作者: 米高達    時間: 2019-1-25 04:30

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-24 10:56 AM 發表 查看引用來源

直情一絕拉 !!!:smile_47:

其實 , 小弟自香蕉初熟以來 , 就有好一部份既性幻想 (我唸都有1/5)
就係比呢種甜美小姐姐狎玩 ... 玩少少輕微變態野尤佳 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

唔知大家係咪同我一樣 , 內心都住左一個抖M ??? ...
魂兄, 唔好以為你與眾不同, 好多巴打都想畀甜美小姐姐狎玩, 如果唔係, 都唔會有呢啲漫畫啦, 供求效應嘅證據
不過, 乜嘢叫做「抖M」? :smile_41:

作者: 女神回魂    時間: 2019-1-25 10:45

作者: 烚熟仔    時間: 2019-1-29 21:08

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-25 04:05 發表 查看引用來源

烚熟仔師兄未試過呢招嗎 ?:smile_47:
上次嗰篇「想朋友家姐幫我破處」, 同彤姐一齊沖涼時, 好似玩咗呢招 :smile_47::smile_47:
未試過好想試:smile_o01:
你D文我重頭睇多次先入黎架:smile_o01:
作者: 米高達    時間: 2019-2-1 20:11

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-25 10:45 AM 發表 查看引用來源

以下係個人既理解 , 未查過字典:

其實 "抖M" 既意思就係 "M男"(亦可以係M女) , "抖" 有D似助語詞 ,
亦可以理解為 , 因為受到SM而興奮到抖震
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

至於呢位小姐姐 ... 其實己經好唔錯 , 但我都係想比#43果位揉輪多D
(我唸我都係擺脫唔到 " ...
係唔係咁揉法 :smile_30::smile_30:

冇錯, 我都好鍾意佢,真係好好睇 :smile_47::smile_47:
表現得非常投入

表演到咗高潮

作者: 米高達    時間: 2019-2-1 20:21

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-29 09:08 PM 發表 查看引用來源

未試過好想試:smile_o01:
你D文我重頭睇多次先入黎架:smile_o01:
應該有好女多都想試, 有時男歡女愛, 在乎於相同要溝通, 唔好怕醜, 想試就開聲問
我成日揸住呢一句, 為人生格言 。 。 『 怕醜冇得食 』:smile_04:
重頭睇多次咁捧場, 列你入我忠實讀者行列啦:smile_o13:
作者: 烚熟仔    時間: 2019-2-1 20:52

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-1 20:21 發表 查看引用來源
應該有好女多都想試, 有時男歡女愛, 在乎於相同要溝通, 唔好怕醜, 想試就開聲問
我成日揸住呢一句, 為人生格言 。 。 『 怕醜冇得食 』:smile_04:
重頭睇多次咁捧場, 列你入我忠實讀者行列啦:smile_o13: ...
句野簡化咗...應該係睇到黃太蘿扯槍就無再睇....決定重新睇過:smile_35:
作者: 女神回魂    時間: 2019-2-2 15:14

作者: 米高達    時間: 2019-2-8 20:44

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-2 03:14 PM 發表 查看引用來源

哈哈 , E 張我以前都J 過 , 無論係胸圍  腰圍  腿圍 ,
都比平時印象中粗 ... 講真佢應該算係大台花旦 ,
係英語世界演藝成就最好既一個
(除左果D 美加微電影獎 , 拍新加坡劇又拿過喜劇組視帝 ,
E+又有拍加拿大劇)

SORRY , 忍唔住又讚左女神TIM ...

岔開又一點 , 米兄呢張 "非機原圖" ,
我唔知點解近日結合埋呢張 ...

我純情啲,我鍾意佢少少兔仔牙咁,同佢嘅笑容 :smile_30::smile_30:

「微」電影獎?同「小」電影有冇分别?:smile_47:
有冇留意到制服下面,有啲嘢挺起咗,好正 :smile_o12:
搜你身時,如果你暗中渴望,菜師姐係全面性「機場式」 徹底搜身,即係通埋櫃嗰隻。。咁,就算少少M屬性掛
作者: butterfly.wmy    時間: 2019-2-9 02:53

作者: 女神回魂    時間: 2019-2-9 11:40

作者: 湯浴火重生    時間: 2019-2-9 22:54

作者: 米高達    時間: 2019-2-11 21:03

引用:
原帖由 butterfly.wmy 於 2019-2-9 02:53 AM 發表 查看引用來源
支持!好耐冇上黎,就睇到正野
多謝支持,係呀,你好耐冇上嚟,你帶旺我囉,一上就有正嘢 :smile_04::smile_04:
作者: 米高達    時間: 2019-2-11 21:05

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-9 11:40 AM 發表 查看引用來源

... 如果我話 , 我原本既幻想就己經係咁 , 會唔會顯得我太 M ???
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
(咁當然 , 係要比我女神狎玩 , 我先覺得正拉 ... 其他女唔得架)

不過講到尾 , 都係宅男既幻想 , 真實係點我唔知 , 因為未試過 ...
:smile_35: :smile ...
哈,咪係囉,根本係好多宅男嘅幻想,唯魂兄你最 pop 夠勇氣企出嚟,好!:smile_30::smile_30:
未試過,下次沖涼可以自己試吓先,好多囡囡都係咁 :smile_47::smile_47:
作者: 米高達    時間: 2019-2-11 21:11

引用:
原帖由 湯浴火重生 於 2019-2-9 10:54 PM 發表 查看引用來源
米仔,好耐無見。事因我都好耐無逛香討,一嚟就見到你有新作,梗係要幫襯同交數。洋蔥頭已派。

畀得鼓勵,當然係出自真心。呢次篇《再見小兒科醫生》真心唔錯。簡潔有力,無多餘描述,直接咁打入麻甩佬啲變態神經,我都睇到硬咗。

原因好簡單,我成日都話,故事可以係假,但一定要合情理。只要合情理,就算情節荒唐、罕見,讀者一樣可以投入。而米仔你呢篇文之所以合情理,主要係角色嘅對話同心路轉折都有全面顧及。 ...
Hello ,鳳凰一物,浴火則重生, 無寶則不落,多謝撐場
呢篇《小兒科》咪就係想咁囉,簡潔,J,硬。。一開波,手牌就想咁打法,又畀我屎忽撞棍,手風順,傻吓傻吓,又射出咗喎,哈。米仔角色舊讀者都認識,高興係可以「鈎」出黄醫生股情意化學作用。
你老哥講出要點之後,我自己都返睇多一次,夠短,容易食
作者: 哈巴仔    時間: 2019-2-13 11:09

引用:
原帖由 米高達 於 2019-2-11 09:11 PM 發表 查看引用來源

Hello ,鳳凰一物,浴火則重生, 無寶則不落,多謝撐場
呢篇《小兒科》咪就係想咁囉,簡潔,J,硬。。一開波,手牌就想咁打法,又畀我屎忽撞棍,手風順,傻吓傻吓,又射出咗喎,哈。米仔角色舊讀者都認識,高興係可以「鈎」出黄醫生股情意化學作用。
你老哥講出要點之後,我自己都返睇多一次,夠短,容易食 ...
係咪已經完左啦?
作者: 米高達    時間: 2019-2-15 22:27

引用:
原帖由 哈巴仔 於 2019-2-13 11:09 AM 發表 查看引用來源

係咪已經完左啦?
呢一篇完咗㗎喇。。 搞緊下一篇 :smile_o13:

作者: 女神回魂    時間: 2019-2-16 14:13

作者: 女神回魂    時間: 2019-2-16 14:15

作者: 米高達    時間: 2019-2-17 07:51

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-16 02:13 PM 發表 查看引用來源

米兄 , 今朝己經用左你教我果個文章名 ,
係 "果邊" 貼文拉 ... 希望係米兄加持之下 ,
可以係 "果邊" 票房高收拉 !!!
:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06: ...
咁乖咁聽話,祝你紅透半邊天
你老哥喺「嗰邊」, 係紅牌阿姑, 擺個屎忽出嚟扭一扭,就又升一格啦,哈哈 :smile_30::smile_30:
食飯時,有冇同阿媽講『 阿媽,我得左啦!』,哈哈
作者: 米高達    時間: 2019-2-17 07:55

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-2-16 02:15 PM 發表 查看引用來源

... 係咪我自己太多幻想???
總覺得佢既手勢好似 ... 好似 ... 好似非禮緊我咁
哈, 你唔講我都冇留意添。。 我顧住望住佢對波 :smile_47::smile_47:
你真係好撚M喎, 成日都擺自己係受害者位置嘅?

作者: 米高達    時間: 2019-2-17 08:29

Charlotte and Adrian 結局『情義倆心知』版本

前言

相信如果喺本區睇文有一段日子嘅讀者,都認識「可可 Queena 」呢位作家,
我亦係『可可甜故』讀者之一,前兩日,得見可可話要離開停寫,深感可惜,
尤其見自己喜歡睇嘅『綠帽男』就此突然完場。
( 若果未睇過『綠帽男』嘅讀者,可以點擊呢度, 就會明白我呢篇故事結局嘅上文下理。)
無論可可離開,『綠帽男』突完,都有股不捨。 但,事實就係事實, 我唯一能做嘅,就係唐突大膽,寫出我心裏面希望能見到嘅 『綠帽男』結局,亦當係送畀可可一份「告別禮物」。
天下無不散筵席, 山水亦有相逢時。

可可加油!!

作者: 米高達    時間: 2019-2-17 08:37

『情義倆心知』上篇

『夜就像黑紗一片明晨無人知,你我這晚卻有好開始。。』

「哈,估唔到 ,頭先演唱會,又會翻唱嗰一首舊歌,我好鍾意聽嗰首歌㗎~」

「 唔怪得之你一齊唱得咁開心啦,你又會識唱嘅?」

「哈,我爸爸成日聽㗎嘛。。『 情義倆心知』。」

「咦?咁啱嘅,我去泰國旅行時, 喺酒店打開電視,就撞啱佢哋係做呢套同名嘅劇呀,我仲睇到返到嚟香港都要追添。」

Adrian 跟 Charlotte 由剛才人迫人一刹那,初次握住對方隻手,到現在,已經遠離人羣。

手,仍係手牽著手。。可能,係完美嘅月亮,掛在天上,照著呢對男女。也可能,係呢個多兩個月嚟,彼此感覺,
已經到咗一個需要浮現嘅地步。

Adrian 揀喺呢個「澳門之旅」,想向 Charlotte 表白。

Charlotte 何嘗唔係想畀呢個機會 Adrian 講出呢? Charlotte 來自一個比較保守同嚴謹家教嘅家庭,唔容許佢隨便交男朋友,所以總有一定嘅矜持。

但 Charlotte 聰明美麗可愛,小學已經被男同學仔追求,曾經能成為男朋友者,唔多,但亦唔少。可惜,到頭來都好似媽咪所教。。「男人都係狗公,對你好,畀咗啲嘢你, 都只係想同你上床」。

Charlotte 好明白,亦看透了一點, 所以一直以嚟同  Adrian 行街、睇戲、食飯都係AA制,唔想對方為自己付出後,我有所要求。 但亦發覺呢個男人,對自己非常之有禮貌規矩, 尤其是身體親熱方面,更加毫無要求,相處得越耐,就越發覺到 Adrian嘅優點,同埋跟以往追佢嘅男人唔同。心只諗,Adrian 可能係怕醜男,冇女性經驗。

真正叫 Charlotte 開始留意 Adrian 嘅,相信就係泰國旅行包薯片,正所謂『 千里送鵝毛, 物輕情義重』。但今晚,真的拖手了。自己竟然有呢一份渴望。

Adrian 享受著身邊伊人月下手牽手漫步海傍,此情此景,好似仲正過,啲激情「佔有他人身體」,要打茄輪,要進入陰道,要「 狗射尿」式「 霸地盤」。

因為愛情感覺,已經充滿咗個心。而家谷住谷住嘅,唔係春袋裡頭嘅精,而係心裡頭,對 Charlotte 嘅愛話。。終於忍唔住口喇!!

「Charlotte ,你可唔可以做我 SL 呀?」

Charlotte 聽咗,即時一呆!!

Charlotte 飽歷情場, 反璞歸真, 當然知道 SL 係乜嘢一回事,更加明白 SL 嘅「用途」。本來「手牽手」嘅溫馨情懷,一掃而空,更順手一甩, 連隻手都唔畀 Adrian 拖。。 只差在未有一巴掌冚埋去!!

Charlotte 心諗,不,不止是心諗,更加要說出:「 Adrian !!估唔到你跟其他男人一樣, 有女朋友,仲要出嚟偷偷摸摸!!你當我係乜嘢女仔,要我做你嘅secret lover?!」

Adrian 所謂上網揾到嘅「絕招」,以為可以絶綠帽,而家竟然「捉蟲」反效果添!!

Adrian 即時嚇到尿都標,知道自己講錯說話, 但就唔知錯喺邊,只想第一時間補鑊:

「Charlotte,唔係呀,你千其唔好誤會呀,我冇其他女人,我。。我剩係鍾意你一個。。好鍾意好鍾意!我。。第一眼見到你就已經鍾意咗你!!」

Charlotte 感覺到 Adrian 嘅情急,無錯,呢個先係自己所認識嘅 Adrian 。而唔係古古惑惑,收埋一件,偷食另一件嘅情場浪子。。但, 點解想自己做佢嘅 SL 呢?

Charlotte 嘅心,稍為軟了一些 :「哼, 係咁,點解你想我做你 SL呢?」

Adrian 帶點自卑 : 「因為。。 我怕你嫌棄我。」

Charlotte 驕怒 : 「正—傻瓜嚟㗎! 我嫌棄你,就唔會同你行街睇戲食飯。。 我嫌棄你,就唔會同你嚟澳門睇演唱會。。 我嫌棄你就唔會畀你拖我隻手。。 咁你依家明白未呀,傻瓜?」

Adrian 被 Charlotte 鬧得很開心,因為 Adrian 聽得很明白。。 冇錯,Adrian 有一個早洩嘅問題,但,佢並唔係一個蠢人,只不過對綠帽嘅畏懼,同埋對自己性能力嘅自卑,叫佢無自信去發揮本身另外嘅長處。 連呢幾個月嚟,漸漸咁吸引咗自己心儀嘅女仔都唔知。

「Charlotte 。。 我擔心嘅係另一啲嘢,我擔心,我會失去你。。」

~ 待續 ~

到底呢一對戀人,如何會成眷屬呢?既然係結局一章當然唔夠喉,下章「床戲」完滿結局。

作者: 米高達    時間: 2019-2-17 08:58

『情義倆心知』下篇

『。。照暖了街角讓情氾濫不經已,猶猶豫豫輕輕吻一次。』

願天下間有情人終成眷屬,盼與情侶吻於忘我溫馨。。

猶猶豫豫輕輕一吻。。轉成為忘天忘地忘我。。忘我有早洩性問題,忘我倆先前種種猜疑曖昧,忘我剛才戇居居,問條女想唔想做我SL。。的蛇卷纏綿定情茄輪吻。

回說剛才。。Adrian 捉蟲式表錯白,而Charlotte 呢個「情場小老雀」,則好有技巧地向 Adrian 表態,令到 Adrian 知道美人心之後,就當然容易辦事好多。

但最大嘅「心理障礙」未曾知道如何解決前,Charlotte 幫 Adrian 再打下另一支「强心針」。。就喺 Adrian 解釋點解想 Charlotte 做 SL instead of 做女朋友時。。

「Charlotte,  我覺得你太完美啦, 我實在太鍾意你。。 而我自己嘅缺點,我好怕遲早會失去你。。 所以如果你做我SL, 你會有你嘅自由,我亦都唔怕失去你,因為我從來未擁有過你。」

Charlotte 聽到,傻笑了:「唉 ~ 你咁樣同鴕鳥有乜嘢分別? 你唔好自己呃自己啦。你要畀啲信心自己,你要畀啲信心我呀。。 如果怕離婚,就唔去結婚, 呢個世界仲會有家庭咩?。。 嗱嗱嗱嗱,我只係做個比喻咋,我冇應承過嫁你㗎。」

Adrian 聽到,心裡頭所有畏懼,都好似喺度融化緊。。又或者 Charlotte 嘅「可愛指數」,已經超越佢所能抵擋嘅「 綠帽畏懼症」, 攞出佢嘅男子氣慨:

「 Charlotte , 瞇埋眼,畀十秒鐘時間我,去證明我對你嘅信心。。」

Charlotte 瞇埋雙眼,頭,微微昂起頭。。 因為,她知道 Adrian 將會做的。。( 很有經驗的小妮子)

剛才,是十分鐘之前。。十秒變成五分鐘。

「 不如我哋返房 lu。 」「好喔。」

邊一個,講邊一句,已經唔重要。

。。。。。。。。。。。。。。。。。

Adrian :「早知係咁,間房 book 一張床就可以。」

Charlotte :「 傻瓜,原來你真係冇經驗㗎? 一張床攞嚟玩,一張床攞嚟瞓㗎嘛。」

Adrian :「 邊個話我冇經驗呀。。不過。。 呢樣就係我想同你講嘅缺點。」

Charlotte : 「 你有嘅,係床上缺點?」

醜婦終須見家翁, Adrian 只好點頭。

Charlotte  面上一紅 :「其實我喺床上都有缺點㗎。。」

Adrian  即時好奇問 : 「 女人床上都有缺點,唔通你係性冷感?」

Charlotte 笑 :「 有冇搞錯,我咁靚女可愛,你睇我個様, 有邊一忽似條死魚先?」

Adrian :「 唔係死魚,咁仲有乜嘢問題呢?」

Charlotte 含羞 : 「我以前同其他男友正常咁做,從來都得唔到高潮。。除非。。」

Adrian  聽得有點性起,聽到眼前「女神」,而家已經接受自己,做自己嘅女朋友。。 仲要係就快「開波」,但就講到先前跟其他男人嘅性經驗。。嗰股「綠帽矛盾」,又愛又恨啊。

Adrian :「除非咩呀?。。點你先至可以高潮到呀?」

Charlotte  始終係女人, 始終今次係佢哋第一次親密接觸。。「㖿, 你第日,自己慢慢咪知囉。。 唔好講我啦,講你啦,話畀我聽你有乜嘢床上缺點。。 咪住咪住, 都係等我估下先。。 男人都係不外乎硬唔起,或者早洩啦。。」

就當說話仍未講完,Adrian 爬到佢身上,下體在 Charlotte 一壓,壓得佢好舒服。。舒服得將兩腿分開去迎接。。「啊 ~ 你好硬呀。。啊。。」

Adrian 開始吻 Charlotte 耳根頸側,Charlotte 下體扭動去磨 Adrian 褲内硬柱,雙腿亦勾住 Adrian 腿彎去互相借力。

Charlotte :「唔好啦,沖涼先啦。」

Adrian :「但係你個身體好似叫我唔好停喎。」

Charlotte :「係,我唔想停,但我怕你一陣硬唔到,我想你舒服。」

Adrian 聽到好感動 :「放心啦,bb ,你嘅吸引力,我見一次,硬一次。。我嘅問題,係只會被你令我太興奮,怕會早洩咋。」

Charlotte 笑: 「咁你唔使怕,因為你一定會早洩都得喇。」

Adrian 當然知自己會早洩,但 Charlotte 又如何會知呢?

Adrian :「點解你會咁講?」

Charlotte 帶點無奈,帶點自豪答:「咪只有怪自己太吸引啩, 同我一齊嘅男人,通常都會早洩,嘻,但係扯唔起嘅,就未試過有。。所以你早洩,我預咗㗎啦。。」

Adrian 聽到唔知好嬲定好笑,但唔多唔少,總算放下些少心頭大石:

「bb,  係咁,你不如快快脆脆,畀我射一炮先啦。」

Charlotte :「唔好啦, 沖涼先啦,今晚係我哋第一次,你唔想慢慢享受咩?」

男人性急,溝咗成兩個月,都係等呢一刻。

「 我等咗實在太耐喇。」

「 唔差在等埋呢一陣啦。」

「 係咁仲要等幾耐呀?」

「嘻,等你食爆我先啦。。 我同你講過,正常做愛,我係高潮唔到㗎,除非。。你舔我妹妹啦,我只有口交先可以高潮。。你。。唔介意㗎呵?」

Adrian 估唔到 Charlotte 講嘅床上缺點, 原來就係只有口交先至能夠達到高潮。豈不是正正好配合到自己嘅早洩嗎?

Adrian 突然覺得前景非常之美好, 連精都可以唔使射住,答:

「 當然唔介意,我仲好樂意每次都舔爆你。。bb, 係咁快脆啲,我哋一齊去沖涼喇。」

「嘻,咁你依家明白啦,你舔爆我之後,你咪盡情發揮,插個夠囉。。 唔通你爆完之後,先至落去奶咩?除非你鍾意食 cream pie 啦,哈哈。」

當晚,Charlotte 同 Adrian 都享受到高潮,Adrian 好貪心,享受咗三次添。因為頭兩次太快,佢話唔算數。

至於喺泰國啲乜乜團,乜乜訓練。。遇著 Charlotte 呢件床上小可愛,係完全無用,如 Charlotte 所講。。
「每個男人同我上床都會早洩㗎喎 ~」。

~ 完 ~

送首歌畀大家聽『情義倆心知』

後話 :

呢個世界,係無「完人」嘅。 只有『姣婆遇著脂粉客』。 茶杯載茶,酒杯載酒,人夾人緣。
唔好因為自己嘅某些缺點,或别人嘅要求,就對自己失去信心。發掘發揮自己嘅長處,instead of
沉陷於自己嘅短處中。
真正愛一個人,唔係一定要改變對方,去遷就自己,滿足自己,反而係包容對方

作者: 可可queena    時間: 2019-2-17 12:59

作者: 女神回魂    時間: 2019-2-17 21:29

作者: 米高達    時間: 2019-4-1 20:41

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-17 12:59 PM 發表 查看引用來源
Charlotte同Adrian唔會咁樣發展
故事結局係點冇所謂啦 。。最緊要,做返你自己
鍾意寫文 ,就繼續寫文啦 。 。 ( 點呀 ?呢張係唔係好得呀 ? 鍾意嘅送畀你做頭像啦

咁多年嚟,我明白咗一樣嘢 ,「 唔好花時間感情 ,去在乎一啲唔在乎自己嘅人 」 :smile_39:
當然,唔係「明白」就能做得到,不過都畀到自己一啲方向感囉 :smile_o13:
加油,師兄支持你
作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-2 10:13

作者: 劉金發作品    時間: 2019-4-3 06:58

看了,期待米兄這篇好文轉在本區連載。
作者: loyanpai303    時間: 2019-4-3 11:48

作者: 米高達    時間: 2019-4-3 21:19

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-2 10:13 AM 發表 查看引用來源

米兄你好 , 我係京仔/女神呀 , 係呀 , 我又轉左ACC拉 !!! :smile_47:

係呢 ... 米兄係咪有一篇係 "果邊" 出左 , 但未係呢邊出架???
我等緊係呢邊出先睇 , 因為係呢邊可以交留下睇法 ,
感覺好FEEL好多 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: ...
Big L 兄一睇見你「招五指連環」就知道係你啦
乜原來你都睇我啲文㗎咩
嗰一篇係坐車等車手痕時寫嘅, 寫咗都有一排, 不過未有時間揾插圖, 所以咪貼咗喺嗰邊先囉 :smile_o13:
#69 已經預告咗啦 。 。 到時「手下留情」,「口下流精」 :smile_47::smile_47:

作者: 米高達    時間: 2019-4-3 21:20

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-4-3 06:58 AM 發表 查看引用來源
看了,期待米兄這篇好文轉在本區連載。
會有機會的
作者: 米高達    時間: 2019-4-3 21:21

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-3 11:48 AM 發表 查看引用來源
加油、支持!
你努力寫,我努力 ⋯⋯⋯

:smile_o12:     :smile_o12:      :smile_o12:
Hello Lo 哥你好, 論到力, 你老哥有心有力有時間啦, 小弟差咁一樣  :smile_35::smile_35:
作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-4 19:59

作者: 米高達    時間: 2019-4-5 05:37

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-4 07:59 PM 發表 查看引用來源

1,... 恕小弟有D背 , "招五指連環" 係咩東東???:smile_41:

2,「口下流精」咁大鑊???

另外 , 小弟岩岩出左文 , 但就改名出左事 ...
篇文前後改過三個名 , 但好似全部都差D :

方案1--<密實姑娘假正經>
方案2--<虔誠的阿拉伯美眉,見到大雞雞就忍不住了。。。>
方案3--<密實的阿拉伯姑娘>
(睇呢3個名 , 米兄都應 ...
唔好意思出錯字, 應該係「五子連環」先至啱, <-- 即係連續一出就五個公仔頭
「口下流精」又有幾大鑊呢, 大注得滯吞唔曬, 喺嘴角流出咋嘛, 好嘢嚟㗎 :smile_47::smile_47:

你嗰篇新嘅文章我睇過下啦, 好,俾兩日時間我(嘻嘻夠認真啦掛), 同你篇嘢起個靚名, :smile_34::smile_34:
但講真, 我睇咗, 鋪排同埋文筆都唔錯, 但係就少咗一股淫意, 好似睇讀者文集咁樣嘅感覺 :smile_30::smile_30:

好,靈感到,唔使兩日,嘻,就叫:
『純情中東妹子破處記』啦。 。應該可以呃到人入去睇嘅

作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-6 08:43

作者: loyanpai303    時間: 2019-4-12 13:46

作者: 米高達    時間: 2019-4-12 19:55

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-12 01:46 PM 發表 查看引用來源

中間系咪呀陳嘉x⁉️
中間嗰個咪飾演「黃師傅」個形象造型囉 ,死嘞 ,一時間記唔起佢個名添

作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-20 09:21

作者: 米高達    時間: 2019-4-20 19:08

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-20 09:21 AM 發表 查看引用來源

話說 , 最近出左單超級大既娛樂新聞 , 小弟立即唸好唔好出一篇
講類似故事既故仔???

不過唸唸下 , 其實小弟幾年前就唸過一篇文 , 篇名叫<賓賓奪主>
就係講個 "賓賓" 點樣勾引男主人 ... 唸落都幾鬼應景 ,
E+唸緊好無兩篇融合成一篇(尤其可D勾引技巧)???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: ...
大L兄,我知你未睇曬我的故事,因為如果有睇曬,你就會發現新聞女事主,其實係我用過做角式形象之一,果然冇選錯將,活出故事人物性格

人夫出軌,女友偷食,呢一個題材其實喺咸故中非常好寫,一來夠刺激,二來,可能引起好多共鳴,哈哈

但係,今次喺現實當中,造成好大嘅震撼同傷害,有好多人,已經受咗傷,所以唔好攞嚟玩啦~ ( 起碼唔好即時兜口兜面咁玩:smile_35: )

「性幻想」同現實係兩回事, 就好似有啲女人,鍾意玩幻想畀人強姦, 但現實中,真正鍾意畀人強姦嘅女人,應該冇

所以故事亦一樣, 講真,我都成日攞啲「姐姐仔」嚟玩搞笑嘢, 但係可以好明顯睇得出係「搞笑」,而唔係「取笑」,所以呢一點要小心

你個諗法,版中已經有人做咗, 所以我投咗反對票,「猪」咗佢一嘢, 希望佢可以高抬貴手

當然,言論自由係好重要, 任何人都冇權,亦唔應該阻止人嘅說話, 但若然說話傷害到人, 就唔係咁好啦, 憑良心做

嘻嘻,唔好意思, 其實我唔係話你,亦都知你冇惡意。。 只不過借你個位,嚟發一堆牢騷啫,錫番。。:smile_o09:
作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-21 10:06

作者: 1tillasing    時間: 2019-4-21 21:02

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-2-17 12:59 PM 發表 查看引用來源
Charlotte同Adrian唔會咁樣發展
I agree。
我好少回人的故事。
我覺得adrain同Charlotte 在演唱會咁完都好好。
樓主用情義兩心知做開頭都唔錯,how about adrian 邊拖著 Charlotte 隻手,邊唱住情義兩心知,然後完在初吻之下。或是adrian kiss完charlotte之後唱相識非偶然。
作者: 米高達    時間: 2019-4-22 02:44

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-21 10:06 AM 發表 查看引用來源

1,米兄 , 唔知你記唔記得幾年前 , 小弟問你拿過 "想像原形" 名單???
記得當中有幾個 , 小弟都幾鐘意 , 但好似比人CUT左POST ,
而米兄又好似無留底

最心儀果幾個無左 , 其他小弟亦因為咁 , 無心機追落去勒 ...
(果時 "女主角" 的確唔係我心儀之人)

2,嗯 , 我明白米兄所講既野 ... 所以我係 #91 改題目為<賓賓奪主> ,
故事內容己經 ...
記得出過所有角色做型女星首選。。不過唔經唔覺,「初期版」到現在,嘩~ 差不多十年嗱?! 好多當時得令嘅女明星, 依家都已經過曬氣。。 咪好似啲金庸小說咁,每隔若干年,就要搵批新星出嚟再 J 過囉,哈哈
如果你想要,我可以畀你嘅,不過好似有啲過氣 :smile_35:
佢哋大概係順次序出場,你自己可以對號入座 :smile_47::smile_47:

作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-22 10:22

作者: 米高達    時間: 2019-4-22 21:36

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-22 10:22 AM 發表 查看引用來源

其實過唔過氣唔係大問題 , 正唔正先係最重要 , 我唔怕大膽咁講丫 ,
我覺得E+既紅姑都好唔錯(有種熟女貴氣) !!!

以前我都好J 伍姑娘 , 但睇到佢近期個樣就真係 ... :smile_35:
https://hk.ulifestyle.com.hk/cms/images/topic/1024x576/201806/20180622162909_10_668287c9gy1 ...

過氣其實都係一個問題嚟㗎,正還正,但「時代新鮮感」好重要,你都識得話而家少J 柏芝啦,same here ,「罐A期」我日日揾佢啦 :smile_47::smile_47:

有啲會「一時衝動」搞一兩次,但通常都用番同一批「老雙好」,哈哈,J女而言,我要求嘅,未必係要靚,而係對條女有 feel 。。如果逢靚就J,我咪好唔得閒? 咁確實又真係幾唔得閒

其實我「選將」入角色,最主要 (除咗想幻想佢哋飾演外 ) 係覺得佢哋有故事角色嘅神情韻味,適合個角色,更易令讀者感受到故事中,人物嘅發揮 。。我未必會 J 嘅  :smile_34::smile_34:,例如子珊,我伸報,我係從來冇 J 過佢。。除非,我 J 過唔記得啦

作者: bigmouthlady    時間: 2019-4-23 10:47

作者: 米高達    時間: 2019-5-28 00:37

搭夜機,打飛機 :

楔子:

「米仔,你有冇試過喺飛機上面打飛機?」

「哈,我都未搭過飛機,不過喺長途巴士廁所,火車廁所都打過,船。。船廁所都打過,飛機廁所好打咩?聽落好似幾「高級」。」

「屌,無嚟大志!要打,就梗係喺『機艙』打啦,屌你。」

「係咁,你試過?」

「。。我?。。我使乜自己打飛機呀。。不過我有個『朋友』試過。」

「嘻,即係。。上次唔係你自己「徵友」,而係你幫個『朋友』徵友,嗰一位『朋友』?」

「屌,係咁上下啦,到底你想唔想聽我『朋友』個故事㗎?」

「有故事聽,梗係想啦,不過我聽完可唔可以 po 上網㗎?我鍾意啲人「like 」我㗎。」

「屌,乜你而家好缺乏愛咩?」

「幾啦,日日都係自己打飛機,算唔算缺乏愛呀?」

「屌,你係缺乏性,唔係缺乏愛呀!」

作者: 米高達    時間: 2019-5-28 00:41

(1)

(就咁樣) 故事就開始咗嘞。。

話說,從前有一個人,呢個人(即係我朋友,佢又有—個 (佢話嘅)『朋友』喎。。

到日本旅遊,遇上打颱風,喺機場逗留咗超過20小時,終於畀我上到飛機返香港。自己原本訂嘅班機同座位,早已告消,真係有位可以返香港就上機。

唔知好彩定唔好彩,只剩低機尾廁所旁嘅座位,不過都算啦, 總好過要繼續等。

唔知大家有冇坐過「波音787-9」飛機?最後一排,只有中間三個位,係無左右窗旁排位嘅,我都係第一次坐到啲咁嘅「靚位」,仲要係三個位嘅中間一個?!

當我驚訝咗我嘅坐位,心裡頭苦笑坐低無耐。。一對似是情侣男女,亦走到尾排坐位前愕然咗。我見女嘅望住我 (或是望住個坐位), 皺起哂眉頭,再回頭對住個男嘅講,

「老公,乜我哋啲位唔係一齊嘅咩?你有冇 劃錯咗呀?」

男嘅答:「仲邊度有得劃位吖,佢哋話有位畀我哋就上機啦。」

我見到咁嘅情况,係脫離「中間位」好機會,更可做個順水人情,我開口提議,
「Hi,你兩個一齊㗎?咁不如我同你哋換個位,我坐邊邊啦。」

女嘅即時展起笑容,向我致謝,跟剛才黑口黑面嘅表情,甜美好多,發覺睇真啲,樣貌真係唔錯。。( 其實剛才都「感覺」到係靚女,所以先唔敢太「定睛」望 )

「係呀,我哋兩夫妻嚟㗎,都唔知點解啲位會亂成咁嘅,如果你唔介意,多謝你。」

我起身移到邊位,極其希望美麗人妻會坐喺中間。。當然,無咁好彩發生。男嘅入坐先,再次向我道謝,同打個招呼。
「真係唔該哂,我同老婆去日本渡蜜月,又會咁啱撞正打風都有嘅。」

啊,原來係新婚蜜月,我不期然諗到佢哋每晚每早都喺度扑嘢,真係令人羨慕,我忍唔住,要再望多佢老婆一眼。。啊,新鲜人妻呀。

就在這時,播音器傳來機長嘅聲音,大概講因某些事情,要等多唔知幾耐,先可以起飛。

我忍唔住爆出:「有冇搞錯呀?又 delay ?」。。過多十分鐘,我索性䀫埋雙眼養神。。不知不覺,竟然瞓著咗。

唔知瞓咗幾耐,畀一啲郁動整醒咗,原來係坐隔離對新婚夫妻,喺空姐度攞咗張氈冚住自己時,撞醒咗我。

我無抬起頭,只係懶洋洋張開咗眼精眇咗—眇,發現機倉内嘅燈已經熄咗,穩定嘅飛機引擎聲話畀我聽,飛機已經喺空中。

我打算合番上眼,返去再瞓過。。但仍未完全合上時,朦朧眼下,好似睇到坐我隔離座位嘅毛氈下,竟然有節奏咁慢慢起起伏伏?!

吓?!咁都得?!哈哈?斷估條友唔會係自己喺度打飛機啩?

但,若果唔係佢自己打飛機,咁就一定係佢老婆同佢打。。果然,當我打開眼再睇真啲時,條友用雙手再整理一吓毛氈,而氈下面,仍然係會自動上下郁動嘅!!

我怕驚動到佢哋,所以我繼續扮瞓,因為我個頭係垂低咗,角度上,佢哋睇唔到我雙眼,其實係打開咗,睇緊個女人幫個男人打飛機。

頂!正呀!估唔到居然畀會遇上到啲「恩愛男女」,喺公眾交通工具上搞嘢。。以前都喺網上睇過啲『淫娃巴士上的故事』,今次竟然就發生喺我座位隔離。

好笑嘅係,雖然我乜都睇唔到,只係見到毛氈下面有節奏咁起落。。但係,已經足夠咁叫我開始扯旗。( 哈,即使睇到,都只會係條友嘅賓周。。刺激完全來自代入感 )
意念上,如果個新鮮人妻係同緊我打飛機就爽囉。。

我愈睇就愈硬,真係好想望過去,望下個人妻嘅淫様。。同時,亦都好想去鍊下自己「細佬」。。見到人哋玩得咁爽,下面都好痕,有需要被呵護。

就喺此時,我聽到個男嘅 (好細聲) 講:「嚟啦。。落去啦。」

毛氈下嘅起伏停咗,而個女嘅亦好細聲回答:「吓?唔好啦,啲人會見到㗎。」

(佢哋繼續好細聲對話 )
男:「唔會啦,呢個位咁正,無人睇到㗎,除咗隔離,佢瞓著好耐啦。」

女:「吾~ 唔好啦,好驚呀,就咁用手啦。」

男:「好啦,快快脆脆啦,我都就快射啦,你唔用個口同我接住,一陣射到週圍都係,咪仲麻煩。」

女:「吾~ 好衰㗎,係咁你快脆啲射喇,唔好忍住呀。」

男:「得喇,放心啦,仲有大把時間先落機。」

兩人傾掂數,我都好興奮個老公拗赢咗。。哈,口交應該更有睇頭,起碼可以見多啲個女人啩。
果然!!

條友將毛氈拉開。。露出咗佢條嘢,畀女人隻手揸住。。係比我想像中細嘅,而且仲係細到我差啲笑咗出嚟,「代入感」即時打咗折扣。

只見個女人一見到老公條撚,就再無猶豫,含落去。。

男人竟然無拉番毛氈摭住。。由得自己個老婆,公然喺機倉內含撚?好大胆啊!

「老婆,四圍無人睇到,我由得佢打開,如果有空姐行近,我先用張氈冚番,如果我冚住,你就唔好郁,扮瞓我大髀喇。」

嘩,莫講話佢哋,連我呢個觀眾都覺得無比刺激,我咁大個人,都係第一次睇「真人 show 」,仲要係咁近。

但有得睇,無得食,連摸下自己都唔得,真係好辛苦,我睇到咀唇都乾哂,呑哂口水。。
最後,我終於忍唔到手,慢慢咁伸隻手到自己褲浪,隔住條褲去偷偷摸下鍊下自己碌嘢。。當然只係暗暗咁去鍊,亦都唔理得咁多佢哋睇唔睇到,真係好有需要。。

後尾我發覺,原來角度關係,個老公係睇唔到我隻手「暗鍊」嘅。。但係,佢老婆就可以。。仲好似以經發現咗我添!!

因為本來佢係好專注含撚嘅,我一直只見到佢個頭後尾枕上上落落。。但佢竟然突然間,打則面向我上望,個口就仍然含住條撚,跟我四目相投!!

。。可能大家心中,都喺度同時諗。。

「Oh shit !!被人發現了!!」

其實即使真係一旦「爆大鑊」,佢哋「罪名」重我好多啫。

~ 待續 ~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)