188Channel

標題: 作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子 [打印本頁]

作者: -小龍女-    時間: 2019-1-19 08:59     標題: 作故仔 唔好睇 I (外傳) ~ 一起4p的日子

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lostergundam    時間: 2019-1-19 09:13

好中意,玩得開心咪好
作者: ynk697    時間: 2019-1-19 11:33

成個畫好淫賤,正呀!
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-1-19 12:23

仲唻呀
作者: joseph1203    時間: 2019-1-19 23:40

作者: lala_city    時間: 2019-1-20 03:15

呢種咩心態,中意但接受到佢仆第二個?
作者: bentayga    時間: 2019-1-20 08:52

S君ㄧ直都對樓主若即若離,佢始終都係鍾意女神,但女神又心儀K君,關係好複雜!
作者: Loki1234    時間: 2019-1-20 10:44

作者: 巡此王    時間: 2019-1-21 01:47

利害。。。:smile_o12:
作者: ookiroppi    時間: 2019-1-29 12:04

睇到硬晒
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-7 10:13

豬年大年初三, 祝君身體健康, 出入平安.
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-7 10:34

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-7 10:34

ATCK
2019-2-3 01:29 AM

Hello, 岩岩睇完你篇"一起4p的日子", 覺得好正,......

多謝閣下嘅支持及其他各位師兄嘅支持. 謝謝!
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-8 22:49

同S一齊之後先知咩叫做滿足, 但係我就只可以係SEX上面滿足到佢, 至於係外表或者係愛情方面, 就可能只有女神才可以滿足到佢, 係男人都鍾意靚嘅女人架啦! S係... K都係... ><, 好似K咁, 都有個靚老婆啦! 但係就受唔住女神嘅誘惑, 女神本來件條都好好架! 咪又係單身??

不過S真係好識搞嘢, 搞到我同女神都好想要, S問我哋邊個想要先, 我哋不約而同都話要, 咁梗係要讓女神先啦! 否則就唔叫交換啦! 之後S選擇瞓係度, 等我哋兩個都可以同時坐上去佢度, 我哋面對面咁坐, 睇住女神拉高條裙, 揸住佢支嘢, 慢慢咁從上而下咁坐落去, 入咗一半到, 女神已經開始”5”, 差不多入晒嘅時候, 女神昂首”哦~~~”一聲, 一嘢坐晒落去, 睇到我都好想要呀! 同時間我坐係S個頭上面, S都有用心Lam我下面架, 又鑽又舐, 舐到我都摟晒腰, 同一時間我又要幫K吹, K好HIGH呀! 佢OH OH聲咁呻吟, 之後我同女神一齊幫K吹奏, 吹到K都失晒暈, 頂唔順要拔出暫停, 之後我哋專心同S搞, 一齊係S上面上上落落, 不斷呻吟(係我), 女神UN到失咗平衡扒咗落嚟我到, 我扶返住佢, 之後我哋互相扶住對方一齊UN上UN落, 一齊呻吟叫床, 上上落落無數次之後, 女神才肯停下來…… 玩咗咁耐, 咩都高夠啦! ><

之後輪到我同K搞, 佢從後翻起我條短裙仔, 然後用狗仔式從後慢慢插入我體內, 哦~~~ 好HIGH呀! 期待已久...... K伸手入去我件西裝內, 隔住衣衫揸住我對胸嚟砌, 佢話我對燈真係好大, 又軟屬, 又彈手, 好揸呀!! 之後女神同S都轉咗狗仔, S翻高佢條冷裙插入, 然後伸手入去裙內撫摸佢嘅身體, 佢一邊吊, 一邊又同K打唓輪, 仲問K覺得我好唔好吊, K讚我好好吊, 個PAT又夠大, 真係好好砌, 無諗過, K係女神面前咁讚我, 真係好醜呀! 之後佢哋又繼續唓輪, K都好玩得吓! 唔差得過S, 之後K想滿足佢一個欲望, 想一次過搞晒我哋兩個, 要求S讓埋女神比佢玩, S覺得OK, 可以配合, 跟住K要女神狗仔式咁扒係我背脊上面, 然後從我體內拔出, 再插入到女神體內, 之後K每插女神一吓, 就等如推我一吓, 一路吊女神, 一路伸手到我個閪到摷, 女神就雙手揸住我個胸係咁搓, 真係好HIGH呀! 好享受呀! 之後玩到咁上下, K又從女神體內拔出, 再插入我體內, 然後來來回回咁交換, 咁玩都得, 我真係無諗過呀! 真係好下流呀! 互相配合嘅S就走到我同女神前面, 要求我哋輪流為佢口交, 我哋兩個(兩姊妹)不輪上下都係為呢兩個男人換來換去, 真係好下流呀!

男人多數都係鍾意女人除晒啲衫, 但我哋呢兩個男都係鍾意著住嚟搞, 真係有啲怪, 問過架啦! 佢哋話若隠若現SEX啲喎!!

作者: -小龍女-    時間: 2019-2-9 16:49

真係好cheap,比兩個男人搞都算,仲要比女神係咁揸添,講真痛架(事後)!但係當時真係好high,好刺激,就算朝早醒返痛都好,我都唔會介意同S再做多次,因為S都會痛,佢話扯起咗痛得仲辛苦,一定要出咗,軟返先舒服;

面對著S堅硬嘅肉棒,我同女神都不約而同,爭相為佢侍候,你一啖我一啖,佢啜完我又吹,我啜完佢又吹,好快趣S就頂唔順拔出,休息一下,又再插入另一個口中,來回好幾次之後,我feel到佢就爆,所以咪⋯ 啜住唔放^^,啜到佢射添^^,之後佢射咗幾吓,就即刻從我口中拔出,立即再插到女神口中,雙手按住佢個頭,再射埋餘下嘅精,然後呌咗幾下大氣,才從女神口中拔出坐下休息;好堅呀!我諗佢忍咗好耐架啦!中間拔出時,有啲仲射到我塊臉,好dirty呀!之後佢仲用手指撩我哋個口呀,真係好dirty呀!

係我地享受緊S嘅時候,K都賣力咁享受緊我地兩個,就算係插緊女神都好,仍然不停咁摷我,同推我,我地三個互相推來推去,好玩呀!真係咩儀態都無晒,腦海裏面只有不斷追求嘅高潮,再一次感受到K嘅插入,一下就插到最盡⋯ 唔旭,之後女神係我背上落返嚟,跪係K側邊,一邊同K唓,一邊K開始慢慢咁推,係好慢好慢果種,另一邊S都跪係女神側邊,用手去摷女神下面,女神就用手握住佢支軟嘢卒^^,女神左右逢緣,唓完一個又一個,一對波任由兩對手同時撫摸,不時發出「555⋯」聲,兩個男人又口又手圍住女神><,我真係忍唔住⋯ K旭得咁慢,我用力將腰肢向後推⋯ UN返K,之後我採取主動,佢仲享受添,靚女可以左右逢緣,靚仔可以左右開弓><,

玩咗一陣,我feel到開始嚟料,下面開始感覺到佢支嘢好脹,入面好似好迫咁,我自己又有啲緊張喎,肌肉開始收縮,K開始用手捉住我條腰用力抽插,哦~~~充實同實在嘅感覺⋯ 拍得住S,我都算ok多水,但係都feel到下面好緊,之後佢開始用力抽插我,雙手開始轉移到我嘅胸部,每一吓都插到最深,身體嘅接觸去到最䀡,我想要呀~~~快啲呀~~~攬住我呀~~~攬實啲呀~~~ 我拎轉頭側側地同佢錫,佢係咁揸住我對胸,一齊前前後後咁推進,最後終於都係忍唔住,係我體內爆發前一刻⋯ 拉返出嚟⋯ 快速除套⋯ 跟住女神一啖就含晒⋯⋯

最初係群組活動中接觸嘅女神⋯⋯ 以為幾咁高貴,當知道佢係S嘅ex之後,都知道佢唔清高得去邊,S同我做過嘅,同佢一定做過晒,而家咁 :smile_39:

作者: don_giovanni    時間: 2019-2-10 09:17

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-2-9 04:49 PM 發表 查看引用來源
真係好cheap,比兩個男人搞都算,仲要比女神係咁揸添,講真痛架(事後)!但係當時真係好high,好刺激,就算朝早醒返痛都好,我都唔會介意同S再做多次,因為S都會痛,佢話扯起咗痛得仲辛苦,一定要出咗,軟返先舒服;

面對著S堅硬嘅肉棒,我同女神都不約而同,爭相為佢侍候,你一啖我一啖,佢啜完我又吹,我啜完佢又吹,好快趣S就頂唔順拔出,休息一下,又再插入另一個口中,來回好幾次之後,我feel到佢就 ...
咁你有無揸吓女神對波,同女神打吓車輪?
作者: 做我自己987    時間: 2019-2-12 00:18

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-1-19 08:59 AM 發表 查看引用來源
承接上文

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似,我開始覺得佢比以前錫我、著緊咗我,起碼我哋隔日都會見一次同咩囉!

之後好快第二個星期,我哋又有第二次4p,只係相隔一個星期咋!無論係S定K先生都急不及待,約定時 ...
有得同女神玩,心理生理都滿足曬啦
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-18 16:32

好多師兄都話MMF好玩⋯⋯ 其實就好似煙駁煙咁⋯⋯ 食得多都唔掂架!^^

K啱啱射完咋!S又比女神卒返起,S接力而上,騎咗係我上面,我哋面對面,好期待嘅一刻,即刻幫佢帶袋,自己拉高條短裙仔,用手拉住佢支嘢放到洞口,S抬起我雙腿,穿著佢喜歡嘅高跟拖鞋,放上去佢膊頭上面,夾住佢條頸,S係我手握下慢慢插入,繼少繼少咁入,好渴求呀!佢一路入,一路lam我小腿,好肉酸呀!撫摸我嘅大腿、之後腰間、再深入我嘅衣服內摸我個胸,好舒服呀~~~ 之後我要佢扒落嚟錫我,我對腳又頂住佢,佢係咁用力壓住我,一下用力插到入去我最深嘅地方,哦~~~ 然後我哋⋯⋯ 錫,好辛苦終於錫到,唔⋯⋯ 好味呀!(係S讚我好好味!!)^^

唓咗一輪之後,S拉女神埋嚟加入,瞓係我身上面,分開雙腿,同樣放在S肩膀上,疊在我雙腿上,兩對腳一齊夾住S條頸,女神雙腿OK長,至少比我長~~",又廋喎!小腿又夠幼喎!穿著尖頭高跟露踭鞋,對腳好尖、好sharp 呀!之後S從我體內拔出,翻起女神條裙,再插入佢體內,無咗S嘅我,體內真係一遍空虛,佢哋開始旭,同時間S又lam我、又lam女神小腿,接著S拉我雙手去按住女神個胸,要我隔著衣物搓佢(湯圓),唔~~好下流呀!不過S鍾意,我會照做,之後女神開始「555⋯⋯」,真係好好聽、好舒服同悅耳^^,之後我哋輪流享受S嘅插入,然後就係K同S又互相接力;

K都OK架!搞得我哋好舒服!兩個大男人更不時討論我哋嘅表現,兩個都話我大食,S仲話我好大食、又淫,至於女神⋯⋯ 兩個都異口同聲話,「表面斯文、內𥚃open,」兩個男人都笑我肥呀!!但係對波同個籮真係好好玩,特別係對大肶,一夾即死^^,女神就勝在平均,樣貌身材樣樣都有啲,條腿再幼返少少就更好!啲男人就係咁⋯⋯ 又要高、又要廋、又要有肉地^^;

係笑聲討論中K同S都好賣力吓!可能因為係第二次,加上可以互相接力,所以玩得特別耐,其實我同女神都已經幾性感吓!特別係女神,著到好似無著內褲咁!好誘人!令人好有霞想,至少我自己都有,一路做,一路我都有諗⋯⋯ 如果我抬起女神條腿、壓係上面⋯⋯ 呵~~呵~~,唔~~好瘀呀^^!

接連衝刺了好多次之後,啲男仔已經頂唔順,佢哋將我哋兩個女仔分開,S同我、K就同女神,用最傳統嘅男上女下作最後衝刺,S佢成個人壓晒落嚟,我雙手雙腳夾實佢,完全佔有佢,佢係咁用力插我,我係咁用力夾佢,呵一聲,佢話頂唔順啦!要射啦!我雙腿同腰係咁用力,手握著另一邊女神隻手,下身抽搐震動「夾爆你~~~夾爆你~~~」,最後S終係我裏面⋯⋯ 爆咗!正呀~~之後S扒咗係我身上面喘氣,我用手掃佢背脊安撫佢,握著我手另一邊嘅女神,原來已經係喘氣中完結咗!

作者: sinar45    時間: 2019-2-18 18:02

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-2-18 04:32 PM 發表 查看引用來源
好多師兄都話MMF好玩⋯⋯ 其實就好似煙駁煙咁⋯⋯ 食得多都唔掂架!^^

K啱啱射完咋!S又比女神卒返起,S接力而上,騎咗係我上面,我哋面對面,好期待嘅一刻,即刻幫佢帶袋,自己拉高條短裙仔,用手拉住佢支嘢放到洞口,S抬起我雙腿,穿著佢喜歡嘅高跟拖鞋,放上去佢膊頭上面,夾住佢條頸,S係我手握下慢慢插入,繼少繼少咁入,好渴求呀!佢一路入,一路lam我小腿,好肉酸呀!撫摸我嘅大腿、之後腰間、再深入 ...
追晒~好精彩, 描述得好似現場一陣, 夠淫 ,正呀!!:smile_o01:
作者: brotheron    時間: 2019-2-19 13:36

師妹有食開煙?
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2019-2-19 14:37

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-1-19 08:59 AM 發表 查看引用來源
承接上文

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似,我開始覺得佢比以前錫我、著緊咗我,起碼我哋隔日都會見一次同咩囉!

之後好快第二個星期,我哋又有第二次4p,只係相隔一個星期咋!無論係S定K先生都急不及待,約定時 ...
小龍女真係好淫好識玩😆
作者: Loki2222    時間: 2019-2-19 14:52

好激,2vs2...
你試過最多幾p?
作者: -小龍女-    時間: 2019-2-19 16:51

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-2-19 01:36 PM 發表 查看引用來源
師妹有食開煙?
無食!!

狂風掃落葉後,兩個男仔都比我哋各自KO咗!之後女神拖咗我雙雙入去浴室沖涼;

入到浴室,我哋一同脫下高跟鞋,因為大家都係著拖鞋款,所以好方便,之後女神幫我除去外套,(好唔好意思),都未嚟得切反應,就翻起我嘅deep V衫向上除掉,隔住個bra搓咗我個胸幾下(爽呀!!),然後解開我腰間嘅短裙仔,向下一放手就脫下,跟住佢自己向上翻起自己嘅冷裙過頭除下,我哋大家玉棉相見,隔住個bra被佢擁抱,好鑑介呀!大家個胸都咁大,頂住添!佢一邊胸夾係我乳溝之間,我一邊胸又夾係佢乳溝之間,之後我哋開始錫,佢摸我呀!閉上眼彷佛係S咁!迷糊間我被轉為從後擁抱,女神佢⋯⋯ UN我個pat,佢用下身撞我個pat,並解開我個bra,然後搓我(湯圓),我哋一前一後,站在鏡子前,從鏡中互相對望,佢話我果然好彈喎個pat ^^,仲有個胸^^,好醜呀!可能我投入咗啦!之後我哋互相UN來UN去,任由佢係咁搓我,仲錫埋添!好享受呀!

可能女神跟得S耐啦!我真係被佢玩弄於鼓掌中,又搓又UN一輪之後佢帶我入浴,入到浴缸等放水,女神挨坐在缸嘅一邊,用手拉著我扒過去佢身上面,然後又再錫,之後佢遞高一條腿,我好自然咁用手抬起佢放上膊頭,跟住佢用食指尖㨂我個鼻一吓,我哋⋯笑,之後我主動抬起埋另一條上膊,然後開始係水中互相UN對方,我哋互相含情默默地對笑,我問佢好唔好,佢話ok!我覺得佢條腿真係ok長呀!腰又幼!玩咗一陣之後,佢要求轉身扒係度,我從後用捉住佢條腰⋯⋯ 好幼呀!骨架又細,試推咗幾吓!pat有肉,應該幾好屌吓!再伸手向上楂埋佢個胸⋯⋯ 好彈呀!真係好難怪K會出軌嘅!我自己都忍唔住⋯⋯ 讚佢身材好,坦白講,我都好想有副咁嘅身材⋯⋯

一輪手足之慾滿足過後,我哋轉返面對面,一路傾計,一路沖涼,佢都好honest咁同我講,「佢唔會同我爭S」,分手之後係有藕斷私聯,但都係因為有需要,而又搵唔到對像啫,難道我自己分手後,又沒有同EX咩?之後我哋share咗好多嘢,佢話自己都係搵唔到對像,(吓??
)未婚果啲又唔啱,啱果啲又結晒婚,兩年前唔知點解比S氹到,仲上埋床!氹吓氹吓咁就2年⋯⋯ 咁我都有追問埋關於K,佢話K⋯ ok架!可惜結了婚><!都引誘咗好多次先肯落踏,女神話:「未識S之前都好純情架!識咗之後學埋晒啲衰嘢!就係因為比S train過,先引誘到K。」呢一點我都好明白,因為我自己都學緊;

作者: -小龍女-    時間: 2019-4-6 16:23

沖完涼, 圍過毛巾之後, 我同女神都著返高踭鞋, 手拖手出返去, 聽到K話要走, 佢話我哋沖咁耐, 佢要返去交人喎! 我同女神聽到之後, 一湧而上拉返佢埋床, 分坐兩邊, K一時間左擁右抱, 仲邉捨得走呀? 我哋左右輪流擁吻, 我用手去探索K下體後: “你都已經硬晒囉! 唔好呃我哋啦!” 之後女神立即開波, 仲叫我: “快啲啦! 唔係一陣佢老婆真係CALL佢架!” ^^ 女神面對面用手小心翼翼咁揸住K支嘢騎上去, 然後對準自己個閪慢慢咁坐落去, 之後我推K瞓低, 同女神面對面咁騎係K面上, K開始LAM我下面, 爽呀! 仲用手揸我對波, 我同女神開始一齊上下咁UN, 開始HIGH嘅時候S先加入, 企係我同女神之間, 要我哋輪流為佢吹奏, S真係好硬, 係一埋離未吹已經挺起晒果隻, 之後我問佢想要未, 佢話想...... 之後佢走到女神後面, 鍚咗一陣再扶起女神, 從K支嘢上面退出後, S從後跪係度插入女神體內, 女神”哦”咗一聲, 之後我移到女神前面坐落去K支嘢到, 哦~~~ 好正呀~~~ 好充實呀~~~ 我忍唔住立即上下咁UN, K都好硬吓! 好實淨果種, 應該仲可以有排HAPPY, 我一邊UN, 一邊望住S同女神佢哋兩個HIGH樣, 女神主動用手HOLD住我塊面, 然後我哋KISS..... K同S就不斷輪流交替玩弄我同女神嘅胸部......

做咗一陣, K開始採取主動, 坐起身從後攬住我, 用雙手揸住我對胸出力UN我, 哦~~~ K~~~ 你嚟料啦~~~ K二話不說攬住我轉側身瞓底繼續小我, 之後再轉為K扒係我背脊上面小, 玩咗一陣再用手托返起我下身用狗仔式繼續, 很好呀~~~ 一連串動作好連貫 ^^ 從沒有離開過我下體呀~~~ 很體貼呀~~~ 好舒服呀~~~ 好享受呀~~~ 是我鍾意那種呀~~~ 我都未享受完, K又將我身體轉側, 由背住佢轉為面對面, 再抬起我雙腿, 然後開始對我展開最後衝刺, 雖然佢無講, 但係都FEEL到啦! 之後佢開始加快, 和加大力度, 很正呀~~~ 望住一個靚仔, 仲係咁靚仔, 真係好享受呀~~~ 我不其然講咗: 你大力啲呀~~~ 大力啲小我呀~~~ 唔緊要架~~~ 大力啲添呀~~~ 呀~~~~~ 呀~~~~~ 呀~~~~~ 即使S係隔離...... 況且我都已經忘記咗, 就是K有老婆... 有女神... 我也有點點想 ^^ 果一刻我好忘情咁講咗句 ”I LOVE U”, 我唔知有無比S聽到, 但我知K係聽到架, 之後佢更加賣力, 小到我嘅高踭鞋都從腳上掉下來, 然後扒到我身上, 用盡全力小我, 佢攬住我, 我哋面對面, 好近好近, 四目交投, 互相望住對方嚟小, 直到佢去到最高潮嘅一刻係我體內射精...... 我頂唔順, 向上昂首, 哦~~~~~ HIGH呀~~~

完咗之後佢扒係我身上面, 我問佢O唔OK? 佢話OK, 舒唔舒服? 佢話舒服, 之後我哋見S佢哋仲做緊, 係狗仔式呀! 女神扒係度按住床邊站著, S企係地下站著捉住女神條腰仔係咁小, 女神對胸就好似吊鐘咁FING FING吓! 睇到呢一幕, 難免有啲酸, 係呀嗎! 自己條仔嚟架嗎! 之後S開始唱慢版, 呢個可以話係S嘅絕技, 佢會好慢好慢咁入, 當入到最盡嘅時候, 佢會好大力好大力咁頂上去, 頂到去到好盡好盡為止, 女神即刻忍唔住叫咗出離, 然後拉返出去再重複, 重複數次之後, 女神表現一次比一次HIGH, 對於習慣”55”聲叫床嘅佢, 可以話HIGH到上頂, 不能自拔, 應該係好想要果種, 但係又唔想佢爆, 因為爆咗就無...... **記得同S第一次, 我就係咁比佢搞到貼貼服服囉! 之後順從晒S嘅意思, 去到最頂高嘅時候要講 “小死我” (而家諗返都好羞家) ......, S同女神重複數次之後, 女神開始狂叫, 不斷都是 “小死我”...  “小死我”...  “小死我”... 最後S從女神後面拔出, 快速將女神推轉身... 除套... 插入女神口中, 進入最高峯嘅一刻...  

好精彩嘅一幕, 我自己都曾經試過, 但旁觀都係第一次, 或者從鏡中反射都看過(自己), 滿口盡是S嘅精腋, 當時個樣真係好淫! 之後我問K見過女神咁未呀? 佢話未... 精唔精采? 佢O哂咀... 我話不如下次我做一次比你睇 ^^ , 女神同S啜完再削作休息, OK之後便穿回衣服, 我同女神互相擁吻完, 再同對方男友擁吻一番, 再交換返男友, 然後各自拖返自己條仔一同離開.

之後K送女神返屋企, S送我去港鐡站, 途中佢問我今晚O唔OK? 我話OK, 仲可唔可以繼續? 我話可以...... 除非佢唔想? 之後佢叫我上去佢屋企過夜, 我話你仲未夠咩? 佢話未... 我話你不如叫女神啦? ...... 3P喎? 你唔想咩! 之後佢WHATAPP咗一次, 然後我哋係車廂內不斷地擁抱, 擁吻, 沒有分開過嘅一刻, 而佢亦都無再提起女神...…

作者: -小龍女-    時間: 2019-4-6 16:23

係返去S屋企嘅路途上, 佢嘅手機一直都無响過, S係港鐡上一直摟抱著我, 佢細細聲講話佢好硬喎! 問我知唔知? 我梗係FEEL到啦! 佢攬得我咁埋咁貼, 我仲諗住要幫佢遮吓醜添, 之後我哋間中錫吓, 不時望住對方, 整個空間就好像只有我哋兩個咁! 之後佢話睇過一套戲, 講一對男女係地鐡上旁若無人地親熱, 之後越親就越過份, 搞到衣衫不整, 最後仲係地鐡到咩埋添! @@ !! 4仔呢嘅!! 咁我問佢套戲入面無乘客架咩? 佢話有, 但係個個都好似睇唔到咁, 無人理, ??!! 咁都拍得出?? 之後我問佢想唔想, 佢話想......, 我梗係唔制啦! 佢話梗係同AV女優啦! !!

有傾有講, 時間過得特別快, 傾傾吓已經去到佢屋企門口, 佢手機始終無响過, 佢亦一直都冇CHECK, 但係3P! CHECK多次, 問多次都唔會死啦! 一入到屋, 佢二話不說就拖我入房, 推我上床, 分開我雙腿, 扒係我身上面, 然後開始錫, 我好肉緊咁用手用腳夾住佢, 我哋係咁錫...... 係咁錫...... 佢邊錫邊用手穿入我裙內, 拉低我條UNDER, 然後拉低自己條褲, 就直接插入我體內, 我問佢做咩咁心急? 佢話係港鐡已經好想! 我咪話佢囉... 頭先講咩4仔呀! 唔講咪無事囉! 佢話唔通講賽後報告咩? !! 人哋臉紅架! 你好衰架! 之後我用手拍打佢, 佢即刻用力小我, 小到我都講唔到嘢, >>> >>> >>> 好衰架! 你偷襲人, 仲唔用袋添 ...... >>> >>> >>> STOP!! 等我講埋先呀!!

我問佢係唔係唔捨得(我同K)? 佢無出聲, 問佢係唔係有少少? 佢話係... ... 咁佢問又返我呢? 我話我都有少少架! (咁佢同女神係我面前依泣喎!) 佢又問我咁K? 我話少少咁啦! 佢即刻小我...... >>> >>> >>> 你好衰架! 人哋都未講完...... 少少唔滿意佢嘅表現咁囉! ^^ 我都好委屈架! 你估我真係好想同K咩呀! ...... >>> >>> >>> ...... 我都未講完呀!! 你呀!! 好衰架! 淨係顧住搞女神, 唔使理我架啦!  ...... >>> >>> >>> ...... 唔好咁啦! 未帶袋架! 係出面射呀!! ...... >>> >>> >>> ...... ...... ...... ...... ...... ...... 點呀? 不如除咗條褲先呀!

之後佢先除咗自己條褲先, 再幫我除UNDER, 我主動坐起身扒低幫佢吹, 然後好正常咁想除咗副眼鏡去, 因為帶住真係好唔方便, 成日都會跌落離嘅! 玩得激烈嘅時候, 唔掉咗! 都會帶到歪晒, 所以我情可濛渣渣, 但係S佢要我帶返, 佢話要玩到我副眼鏡要跌落離, 歪晒, 無晒儀態個樣先夠淫喎! 之後佢幫我帶返, 仲拉低到鼻尖位, 然後再幫佢吹, 我係上, 佢係下, 吹得兩吹, 除咗副眼鏡會向下跌之外, 啲口水都會向下流, 真係咩儀態都無晒! ...... S仲按住我個頭讚我淫添! 著住西裝同短裙成個咸濕秘書咁! 係掙件白裇衫啫! 叫我下次著喎! ...... 你要送比我架! 同陪我去買. ^^

作者: sinar45    時間: 2019-4-12 08:01

4p完返到去又大戰,睇到我都硬晒
作者: -小龍女-    時間: 2019-4-12 11:18

同S一齊咁耐, 佢都算好捨得, 好多嘢佢都肯買比我, 例如我啲衫同鞋, 有啲比較SEX嘅衫同OL款, 過去我都唔會買, 因為唔敢著, 同無機會著, 家吓連校服都有, 係水手裝果種, 是在真正嘅校服鋪買架! 高踭鞋就尖頭, 高跟, 涼鞋乜都有, 啲BOOT唔平架! 長又有, 短又有, 特別係長到過膝果啲, 貴佢都肯買比我, 仲要係黑色白色買整晒, 所以我全部都會著晒係身上面滿足佢;

記得有次佢要我著條好短好短嘅超短裙, 短到啱啱遮到個PAT PAT果隻, 又窄又貼身喎, 幾乎旭一旭就會走上去果種, 佢一出到嚟見到就話唔OK, 佢話現晒啲底褲邊出嚟, 即刻同我去買咗條T-BLACK, 仲要係黑色添! 佢話就算走光都唔好白雪雪咁明顯喎! 除非著白色裙啦!

同S吹奏完一輪之後, 輪到佢幫我吹, 佢將我瞓低, 然後分開我雙腿, 再捐入去我裙底內, 雖然睇唔到佢做乜, 但係咁仲HIGH, 真係莫名奇妙, 佢又手又口, 又舐又啜, 我真係頂唔順, 要用對大肶夾住佢個頭, 玩咗一輪我話頂唔順, 佢先係我下面捐返出嚟, 就係咁比佢征服咗!

之後佢扒返我上身上面同我錫, 我哋用手互相攬住, 最初用口淺吻, 然後先深入啲用脷, 撩咗一輪再深深咁接吻, 我哋接完又再接, 接完又再接, 好似想完全食咗對方咁, 我問佢好唔好味? 佢話我好好味喎! 我話不如一齊試吓下面好唔好味囉! 唔使答都知OK啦! 今次輪到佢瞓低, 我坐上去佢塊面上面, 然後扒低幫佢吹, 佢幫我LAM, 好酸呀! 真係好肉酸呀! 佢LAM到人哋好肉酸呀! 享受中我都好用心架! 含, 舐, 吹, 啜樣樣做整, 更不忘打轉, 同上下咁LAM, 好好味嘅雪條, 要手口並用咁去享受啊! 呵呵呵!! 咁佢都好有心機嘅! 真係又舐又啜, 更用脷尖打轉, 轉兩轉仲轉入我體內, 然後先開始用手, 用手指係咁捽我入面, 捽到我啲水係咁出嘅時候, 更手口並用, 最後我哋大家都一齊ONLY用口錫對方下面, 就係咁... ... 我哋淨係前戲都搞咗好耐!! 好舒服呀!!

作者: brotheron    時間: 2019-4-12 20:04

4p有無帶套?
作者: lostergundam    時間: 2019-4-13 06:40

4 p,屌到女神叫,再尾場,前戲都玩咁耐,真好
作者: -小龍女-    時間: 2019-4-14 15:56

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-12 08:04 PM 發表 查看引用來源
4p有無帶套?

淨係我同S嘅話, 係舒服好多架! 佢可以專心一意咁服待我, 唔需要換來換去, 但係男人嘅嘢, 個個都係咁架! 好貪心!! 最好就小住一條女, 又搞另一條女, 再多一條女搞返佢轉頭仲好, S係咁, K都係, ><

不過點都好, 我鍾意佢, 玩完69之後, 我哋坐返起身再擁吻一番, 佢邊擁吻, 邊伸手入我西裝內搓我對波, 搓得兩搓, 我話不如玩乳交, 其實我對波都幾大吓, C CUP! 但係一瞓低就無咁有睇頭囉... ... 之後我瞓低, 佢翻起我條裙話想咩咗先喎! 之後分開雙腿, 袋都唔帶就直接進入, OK!! 佢多數會拔返來射, OR射之前帶返再入, ! 好脹呀! 佢支嘢真係好脹, 係我入面好迫, 好有壓迫感, 之後佢扒返落嚟再繼續返先前嘅擁吻, 佢知我鍾意人錫, 所以佢從來都無偷懶, SWEET! 雖然好有壓迫感, 但係我鍾意, 因為佢今晚好似好想食咗我咁! 一入房就推我埋床壓住我, 而家又係咁, 令我諗返起上次同佢係分手邊緣嘅時候, 佢都係咁砌我, 一入房就推我埋床, 二話不說就壓進入來, 三兩下手勢就瘋狂地攬埋一舊互相擁吻狂砌, 我鍾意咁嘅男人, ~~~ 嚟呀~~~ 瘋狂啲呀~~~ 唔緊要架~~~ 我鍾意架~~~ 我鍾意你~~~ 好鍾意 好鍾意... ...

可能經過同K兩次4P嘅衝激, S今晚對我份外霸道, 我明白佢已經無咗女神, 唔想再無埋我, 但係都唔使咁搏命架! 人哋痛架! 但係又痛快! 我真係鍾意佢咁樣, 佢攬住我係咁錫, 我用手腳夾住佢係咁小我, 我叫佢快啲! 快啲呀! 我要好快好快果種, 高潮係一瞬間就已經嚟到, 好開心呀! 我哋一齊上一齊落, 一直持續唔比佢落, 好興奮呀! 大家都唔想佢停, 直到佢開始真係好大力小到我好盡嘅時候, 我先至如夢初醒, 大叫唔好呀!! 唔要呀!! ~~~ 佢充耳不聞, 無理我繼續衝刺, 我猛話唔要呀!! 唔要呀!! ~~~ ~~~ 終於係最後嘅一刻, 我講咗句: 唔要BB! 佢先肯立刻拔返出離 ... ...

清醒返之後, 佢坐係我下面, 我問佢射咗未, 佢話OK未呀! 我話咁犀利嘅! 佢話係呀! 於是我爬起身拉高條裙, 再騎返上去佢身上面, ^^ 我問佢做咩今日咁犀利嘅? ... ... 之後我哋又再互相攬住擁吻, 然後我問佢不如係入面射返次囉! ... ... 跟住又係咁UN... ... ~~~ ~~~ ~~~ 好衰架! 唔答人! 仲要小人! ... ... 之後推返開佢瞓低, 除去自己嘅西裝, 然後係DEEP V, 最後連BRA都除埋, 向下彎腰, 雙手按住佢兩邊膊頭, 採取主動UN返佢, 佢就用手HOLD住我對上下移動垂下嘅胸部, 好舒服呀!! 好忘情呀!! S忍唔住坐起身攬返住我, 埋首於我嘅胸部狂吻, 我用手按住佢個頭, S在我懷裡就像小朋友一樣, 我好鍾意佢, 我好興奮, 我開始狂UN, 之後越UN越快, 腦裡面只有高潮!, 和一次又一次咁不斷咁追求, 迷糊間佢問過我好多次夠未, 我都話未夠, (我話唔好停~~~ 仲要呀~~~ UN多陣添呀~~~ 唔得呀~~~ 仲要呀~~~ 仲要呀~~~ / 唔得啦! 就射啦! / 射呀~~~ 係入面射呀~~~ 我想要呀~~~ 我想要呀~~~ 我好想要呀~~~ ... ... 我想要BB~~~ ), 最後... ...

佢終於忍唔住, 係射之前一刹那推僅僅推開我, 射到我嘅體外, FEEL到我下面體外比嘢射中, 同射到濕晒, 整到條裙都濕埋添... …

作者: -小龍女-    時間: 2019-4-14 15:56

真係顛咗! 我都唔知點解, 果刹那會想同佢生BB, 之前都有諗過, 如果有咗... ... 咪可以順理成章結婚囉! 係咪好傻呀! 射咗之後, 大家都好攰, 我扒咗係佢身上面, 佢無鬧我, 亦都無話我咩! 只係用雙手攬住我, 蓋好被子, 擁抱住我錫咗一陣, 就大家一齊瞓教教;

S懷內真係好溫暖, 但係就好無安全感, 佢鍾意女神, 我又唔出得聲, 仲要扮到好大方咁一齊玩, OK! 無問題! 雖然女神係話咗唔會同我爭啫, 但係心裡面總係有啲唔開心同介意, 心諗... ... S幾時先可以乖乖地, 完全屬於我一個人啫!

至於女神, 我諗佢應該真係唔會同我爭, 以佢咁嘅外表, 根本就一直不乏裙下之臣, 只係佢自己揀擇同奄尖, 左揀右揀, 揀到變咗中女都唔知, 不過講真, 比我有佢咁嘅條件, 我都可能會一樣... ... 步佢後塵, ... ... 不過講真呀, 如果K話會考慮我嘅... ... 我諗我都會有啲心動 ^^

K係靚仔, 有錢, 有事業, 有樓, 有車, 可惜有老婆呀! 就算無老婆都輪唔到我啦! 記得佢第一次拖我果陣... ... 真係好開心, 既驚又喜, 同佢咩過之後, 開始有啲心動, 無諗過可以咁親密, 以前只可以用來幻想, 係性幻想之中開心吓咁囉! 無諗過佢真係我體內... ...

至於我自己, 真係好矛盾, 我其實最鍾意嘅人係EX, 一心諗住同佢結婚, 結果... ... (係先前嘅內容講過, 唔想再提,) 之後比我識到S, 佢令到我好開心, 所以我跟住佢, 都知佢會有前科架啦! 否則唔會性經驗咁豐富, 搞得我咁開心啦! 但係無諗過佢同我一樣, 都係情迷於EX, 而且比我更深, 更泥足深陷, 佢嘅心情我係最明白, 睇住自己鍾意嘅人同第二個一齊喎!

不過點都好, 開始咗! 無得返轉頭, 我亦唔想放手.

作者: brotheron    時間: 2019-4-14 19:12

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-4-14 03:56 PM 發表 查看引用來源

淨係我同S嘅話, 係舒服好多架! 佢可以專心一意咁服待我, 唔需要換來換去, 但係男人嘅嘢, 個個都係咁架! 好貪心!! 最好就小住一條女, 又搞另一條女, 再多一條女搞返佢轉頭仲好, S係咁, K都係, ><

不過點都好, 我鍾意佢, 玩完69之後, 我哋坐返起身再擁吻一番, 佢邊擁吻, 邊伸手入我西裝內搓我對波, 搓得兩搓, 我話不如玩乳交, 其實我對波都幾大吓, 有C  ...
咁咪要換套?左插右插時?
作者: 1frankz    時間: 2019-4-15 03:19

C CUP 乳交窄窄地喎
作者: -小龍女-    時間: 2019-4-16 11:30

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-14 07:12 PM 發表 查看引用來源

咁咪要換套?左插右插時?
無換過.
作者: -小龍女-    時間: 2019-4-16 11:30

預留

作者: brotheron    時間: 2019-4-16 13:10

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-4-16 11:30 AM 發表 查看引用來源

無換過.
但你接受唔到唔用?
作者: -小龍女-    時間: 2019-6-9 15:06

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-4-16 01:10 PM 發表 查看引用來源

但你接受唔到唔用?
我可以接受S唔用! 但係K就唔可以,

「如果, 愛情狂熱到可不停去做......」
我對S嘅狂熱就係咁! 當一醒返之後, 我好自然咁去撫摸佢嘅身體, 佢雖然仲未醒, 但係佢下面已經醒咗! 手感係好硬, 外表好挺!! 我嘅BABY, 我真係忍唔住即刻騎咗上去, 就係咁S比我整醒咗! 佢摸住我嘅大肶話HENOY唔好咁啦! 會爆架! 我話你唔想咩? 佢話好危險喎! 之後我扒落去佢身上面話「你都會知危險架咩?」, 跟住我哋錫Mmmm... ... , 之後我哋又討論返噚晚做愛嘅過程, 我梗潤佢同女神就爽啦! 佢話返我同K唔開心咩? 我話梗開心架! 但係唔夠同佢一齊開心呀嗎! ... ... 之後我哋一路做一路討論, 我問佢有無試過同女神唔用袋呀? 佢話無, 女神唔肯架! 就算係女朋友果陣都唔可以, 又唔肯過夜喎! 初初仲咩呀! 鬼咁上菜, 氹咗幾耐先肯去開房! 去到又唔肯, 只可以用手同口, 啲技巧又生硬喎!! 簡直係一肚氣 ... ... 之後咪慢慢氹(TRAIN)囉! 教吓佢(女神)啲技巧, 用多啲心機等佢享受吓, 一步一步咁引佢落踏, 最後終於佢都想要 ... ... 咁我話當時咪好開心囉? 咁佢又話唔係喎! 當初仲諗住可能仲係處啦, 點知原來唔係!! ... ... ^^

之後我問佢, 咁我呢? ... ... 相比之下, 佢話同我第一次開心好多, 最初無咩期望架, 諗住食飯睇戲, 散場後咪試吓叫我去飲嘢囉, 點知我仲送埋秋波, 係男人都想到會去咩架啦! 佢心諗短敍都可以掛, 點知我嘅回應係:「一係過夜, 一係就各自歸家, 總之唔玩時鐘.」真係開心都嚟唔切, 雖然過程中我都係無咩技巧, 但係勝在聽教聽話囉! 肯配合, 佢仲記得我哋第一次沖涼, 我好怕醜咁背住佢沖, 之後唔知點解肯唔用袋比佢係水中進入, (其實當時我都比佢搞到迷迷糊糊, 佢話唔會射喎! 咪信佢囉! 心諗... 唔會中出我呱??) 佢話入過一次之後, 覺得我好正囉! 下面吸吓吸吓, 包到佢實晒, 好舒服呀, 特別係玩狗仔式果陣, 個PAT彈吓彈, 真係好好小, 對波又軟屬, 又彈手, 好好揸呀! 簡直令佢愛不惜手, 所以頭一次佢搞咗好耐死都唔肯射, 射完好快又即刻再嚟第二次, 如果唔係我攰到瞓著咗! 佢話唔會天光先同我做第三次... ...

咁我問佢, 咁仲掛住女神? 佢話鍾意囉! 鍾意佢個樣喎! 同埋身材, >< >< >< 激鬼氣!! 之後更係討論吓K先生, 我覺得係PERFER, SEX方面又OK! 當然同S比係次一皮, K會搞得HIGH我, 但唔夠S咁刺激, 做男朋友更係好啦, 做老公就更佳, 但係肯定會同女神偷食囉!! >< 所以做K太太係唔好受 ... ... 之後話題轉移到K太太, 我哋(我同S)都覺得K太太都幾正吓, 又夠瘦喎, 係差在無波囉! 樣真係好靚吓, 係群組內唯一可以比美女神, 啲手腳又夠幼喎, 特別係小腿... S讚不絕口(流晒口水果隻), 佢話又瘦又幼, 腳瓜有少少肉哋, 彎彎哋有啲曲線, 相比之下, 靚過女神條(小腿), 女神就比較粗咗少少同結實咗啲, S話K太太如果著埋高跟, 拉長咗真係會頂唔順囉! ... ... 依!! 好衰架! 即係話我腳粗啫! 但係佢又死口唔認喎! 仲話我小腿啲肌肉都幾柔軟, 仲即刻抬起我對腳來錫添, >< ... ... 為有ENJOY咗先啦! ... ... 咁有無諗過K太太 ... ... 佢話:「有!!」 ... ... 咁我問佢有咩呀?? 佢問我諗到咩呀? >< ... ... 咩囉! 依!! 好衰架! 佢話衰咩啫! 好正常啫! 仲話預埋我??

哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 小死我~~~ 小死我~~~ 小死我~~~ 哦~~~ ... ... ... 小死我~~~ ... ... ... S就好似噚晚對待女神咁待候我, 我好開心呀! S重複搞咗我好多次, 係差唔多射之前佢先拔返出離, 將我推轉身, 然後對住我個口... ... 射!!~~~ 射!!~~~ 射!!~~~ 好爽呀! 我嘅男人呀~~~ 之後佢先插入我個口, 按住我個頭, 佔有我呀!~~~ 擁有我呀!~~~ 我攬佢條腰, 按住佢個PAT又含, 又鑽, 又啜, LAM到佢乾乾淨淨為止, 之後我含住啲精再同佢唓咗一輪, 然後相擁而睡, 我問返佢諗咩啫? ... ... K太太呀? ... ... 唔... 4P囉! ... ... 又交換呀? ... ... 佢話唔係呀!! 係K太太第高對腳係下面, 我就狗仔式係上面, 女神就係佢後面攬住佢, 佢就攬住我一齊推, 爽呀!! >< ... ... 太過份!!

清醒過後, 我哋一齊沖涼, 然後食早餐, 之後佢送我去車站, 我哋係閘口攬住擁吻暫別, 難捨難離, 我FEEL到佢又硬咗! ... ... 「不如返上去再嚟多次呀!」 但係佢堅持要我返屋企換衫, 然後一齊去參加群組活動, 仲叫我要著靚啲添呀! ... ... 於是我哋再KISS一次道別 ... ... 「醜死鬼, 出陽相!! ^^ BYEBYE」

車廂中, 我哋繼續通電 ... ... 「唔~~~ 好啲未啫~~~ 」... ... 「要唔要~~~ 今晚再上你度啫~~~ 」... ... 歸家, 沖涼, 換過衫後, 我再同S會合, 佢讚我著得好Q, 好可愛, 好學生妹呀!!!!! 之後我哋一同抵達群組活動, 去到見到K先生同K太太, 女神同佢隻兵, 咁啱得咁橋, 我哋三個女仔套衫都係差唔多, 都係白色TEE SHIRT, 短裙但唔同色, 布鞋都是白色底, 我哋大家都笑咗!

作者: -小龍女-    時間: 2019-6-9 15:06

S一齊嘅日子, 其實係好無安全感, 每當搵佢唔到, 我就會好唔開心, 我會諗佢係唔係同緊女神咩呢? 係徬徨無助之際, 我收到K先生嘅WHATSAPP, 我問佢做緊咩? 佢話約咗女神, ... ... 咁K太太呢? 佢話太太團有節目喎! 我話咁咪益咗你囉! 佢話係呀! 我問佢唔驚架咩? 佢話驚架! 為有小心啲囉! 跟住佢就話會合到女神啦! 我話係呀, 咁遲啲再傾啦! 但係過咗一陣佢又繼續WHATSAPP我, 問我自己一個人呀? 我話係, 佢話無約S咩! 我話無! 佢停頓咗一陣再問我有無興趣出來咩? 我話三個人呀? 佢話係呀! 你介唔介意呀? 介意嘅! 兩個人都可以, 之後我無再答佢啦!

跟住我諗咗一陣, K話同女神一齊, 咁即係話S唔可能同女神一齊啦! 我問佢三個人呀? 佢話係喎! 應該無錯啦! 好似鬆咗一口氣, 但係S去咗邊呢? 自始之後, 我開始同K先生多咗聯絡, 希望藉此得知女神嘅行踪, 我發覺S唔似係同女神一齊喎! 咁S究竟去咗邊? 會唔會同邊個一齊呢? 後來我有問返K, 上次你話三個人 ... ... 真架? 佢話係, 仲話係問咗女神OK先問我, ... ... 咁即係真架啦!

不過無論點都好, 我同K先生就傾多咗, 不再限於4P時係浴室到, 但都係限於WHATSAPP, 沒有任何通話, 不過咁反而傾得更深入和大膽, 有次我好大膽咁問K, 點解唔帶埋K太太一齊來交換, 佢話唔捨得, ... ... 咁如果唔預S呢? 佢話想... 好想添!! 最好係有埋女神一齊(即係4P), K太太就係下面第高對腳, 我係上面就狗仔式, 女神就係佢後面攬住佢條腰, 佢(K)就係我後面攬住我條腰一齊推來推去, 我話佢都幾大想頭架喎! ... ... 所有男人都係咁架! S係咁! K都係咁! >< ... ...

作者: brotheron    時間: 2019-6-9 17:40

之後6p?
作者: -小龍女-    時間: 2019-6-14 00:23

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-9 05:40 PM 發表 查看引用來源
之後6p?
追埋你咪知囉
作者: brotheron    時間: 2019-6-14 02:00

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-6-14 12:23 AM 發表 查看引用來源

追埋你咪知囉
好啊,咁你快d出啦
作者: issac76    時間: 2019-6-14 10:59

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-6-14 12:23 AM 發表 查看引用來源

追埋你咪知囉
褲已除,等到J都軟埋XD
作者: -小龍女-    時間: 2019-6-29 16:10

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-14 02:00 AM 發表 查看引用來源

好啊,咁你快d出啦
:smile_13:

6P?? 幻想吓就有嘅!!

係我嘅幻想世界裡面, K先生就係KING, K太太就係QUEEN, 將佢哋分開兩組, 1組就1B2G, 另一組就2B1G, 然後兩組互相交換, 輪流做KING同QUEEN, 因為係交換, 唔可以同自己另一伴做, 最後大家JOIN埋一齊玩先可以, 一開始K太太會由S同女神隻兵服侍, 而我同女神就陪K,

我哋(我同女神)一齊為K吹奏, K企係度好大男人款咁, 並不時按住我哋個頭, 我哋互相合作, 一個吹, 一個舐, 好快K已經上晒電, 連老婆性乜都唔得咗! 之後我哋一個跪到吹, 一個企係度同K互相愛撫, 玩到K先生HIGH到爆, 我哋先肯呌一呌再換人, K先生同我一路錫, 一路不斷咁揸我個胸同捽我個西嚟玩, 我就揸住佢支嘢隊入女神個口, (真係幻想到好HIGH, 我係咁捽自己,) 女神吹完之後到我, 我之後又到女神, K終於忍唔住按住女神個頭, 係女神個口入面爆咗!!

至於K太太果邊, 佢跪係度一邊用口, 一邊用手, 一個招呼兩個, 兩個大男人(S同隻兵)企係度玩到興烚烚, 之後K太太揀咗S, 咁我為有陪隻兵啦! 咁女神就同隻兵就交換咗, JOIN咗入去K太太同S果邊, 當隻兵埋嚟嘅時候, 我真係有啲驚, 都未同佢做過, 又唔係靚仔, 但係K又射咗! 無辦法啦! 我主動擺出狗仔式背住佢, 因為自己怕羞, 怕唔好意思, 之後伸手去後面CHECK過有帶袋嘞, 再軒引佢入閘, (始終同佢唔係好熟, 小心啲好啲囉!) 入咗之後 ... ... OK啦! 都幾充實, 好脹同硬淨, 每一吓都好有力, 後生仔呀嗎! 聽講話得廿三咋!! ... ... 即係細過女神, 細過我, 仲有K太太呀! 不過都算幾溫柔, 最初佢都只係揸住我條腰, 之後摸吓上啲, 摸上啲, 最後先揸住我個胸來小, OK啦! 唔算太喉摛, 之後再摸我個PAT同摸我條腿, 差唔多全身都比佢摸過晒 ... ... (幻想到呢度 ... ... 我真係忍唔住要伸手入去衣服內 ... ... )

K係我嘅服侍之下, 慢慢係我嘅口入面脹大返, K真係好脹呀! 我問佢想唔想要? ... ... 之後幫佢上套, 然後同隻兵交換, 跟住隻兵走到我前面, 除套再進入我口入面, 唔~~~ 唔~~~ 唔~~~ 我FEEL到兩個大男人都好脹同好熱呀! 隻兵問我可唔可以射呀? .... 係口入面? ... 我拎拎頭 ... 之後佢按住我個頭繼續吹, 我都有啲驚架! 唔知佢會唔會梗硬嚟! 最後係爆漿前嘅一刻, 佢好乖咁攞返出嚟, 我睇住佢啲精飛出嚟, 之後我忍唔住伸手過去揸住佢支嘢呢捽, 跟住又再飛出嚟, 之後捽到佢流晒出離為止, 佢摸摸我個頭, 佈以微笑, 好似好滿意咁! (唔得啦! ... ... 我開始對自己上下其手 ... ... 否則滿足唔到我自己嘅幻想 ... ...) 因為(我嘅)K一邊揸我個胸, 一邊抽插我, 哦~~~ 哦~~~ 哦~~~

滿足咗隻兵之後, 我見到S佢哋仲搞緊K太太, K太太第高雙腿, 放係S膊頭上面, 著晒黑色高跟鞋同內衣褲, 個BRA佈滿莉士通花, 內褲半透明有好多花邊, 高跟鞋踭有隻絲帶蝴蝶, 好可愛呀~~~ 個BRA好細, 剛好遮住重要嘅兩點, 底褲亦都好細條, 褲邊好幼細果隻, 高跟鞋好尖呀! 腳又細, 好SHARP呀~~~ 好靚呀~~~ S就係細小嘅內褲邊緣插入K太太體內, 同女神相比, K太太條腿真係好幼呀! 好瘦呀! 但係小腿同PAT位又有啲肉哋, 形成好有曲線感, 條腰又幼喎! 個波又細, 差唔多近乎平咁濟! 但係S一樣用手按住照搓, 同不斷錫佢小腿嘅表現相比, 熱愛情度毫無分別, 簡直對K太太愛不惜手, 而K太太亦都好含情默默咁望住S, 兩個人表現得相當興奮, 不斷好意淫咁互相對望, 呼吸, 呻吟 ... ... (諗到我都好想加入 ... ... 唔得啦! 我要入房 ... ...) 旁邊配合嘅女神, 係S嘅背後不斷愛撫同錫嘅身體, 下身配合S嘅旭動不斷一齊推向K太太, ... ... (唔得啦! ... ... 我跪係自己床上面, 除去自己條短褲仔同緊身T ... .... 幻想住我係S嘅前面, 佢攬住我, 一邊捽我下面, 一邊搓我個胸 ... ... 呀~~~ 呀~~~ 呀~~~ 到我未呀! 我想要呀!)

作者: -小龍女-    時間: 2019-6-29 16:10

S一齊之後, 我變咗! ... ... 變得好淫! 最初都係因為肚餓啫! 但係同佢做過一次之後, ... ... 就想做第二次, 上過一次床, ... ... 就已經諗住幾時下次, 後來真係變得好不能自拔, 初初一齊嘅時候, 都仲有同宅男PS嘅! 但係開始覺得PS已經滿足唔到我, 雖然我都幻想住S, 一邊指示宅男做返S做過嘅嘢, 但此終都係食自己, 只係好過一個人咁囉! 同真係做果種HIGH到飄飄然嘅感覺 ... ... 唔同嘅, 之後終於有一次宅男搵我PS, 我婉拒咗佢, 因為之後第二日我約咗S咩呀! 我 ... ... 要留力同S咩囉! 否則我都唔介意盡量滿足宅男嘅需要, 始終係我最肚餓嘅時候, 都係靠有佢滿足我, 大家一齊開心過, 生活同感情上都有好多SHARE 過, 如果當初我問佢肯唔肯出離咩嘅時候 ... ... 佢肯嘅, 可能而家已經係佢同我一齊咩緊啦! 感情(友情)乜都有,

之後係S嘅引誘下, 我哋不斷咁做愛, 差不多每次見面都係要去開房(係我自己都想嘅), 就算做完之後, 車廂中/電話中/WHATAPP中仍然不斷淫淫細語, 回味無窮, 後來經過4P嘅洗禮之後, 我變得更加大胆, 經常上S屋企, 有時仲過埋夜, 除咗扑嘢之外, 就係SHARE AV, 由最BASIC嘅一男一女, 到好多P都有, 不過我真係好討厭一大班男人蝦一個女人(唔自願果種), 不過我都睇過一套, 無故事架! 一開始就有一個穿著內衣嘅女人, 樣子成熟, 身材豐滿, 但肥, 之後有5個男人圍住佢, 又手又口咁服侍佢, 佢好享受, 同好願意, 之後佢好樂意咁坐咗落其中一個男人身上面, 其餘嘅男人就圍住佢, 一個口, 一個手, 再來一個都係用手, 最後一個男人坐係佢背後攬住佢, 雙手伸到前面係咁揸住佢個胸, 係咁錫佢膊頭同背脊, 之後佢配合男角們嘅需要, 轉換其他不同花式, 讓男角們用不同角度插入做愛, 同時間亦手口並用, 及用乳交來滿足其他男角, 最後佢續一將5位男角 ... ... 一個一個咁KO晒 ... ... @@ 第一個同第二個都係體內射, 第三個同第四個可能等唔切, 係第二個完事前, 已經先後顔射及胸射, 其中第三個表現最興奮, 顔射完, 再口交, 女角啜完, 又LAM又吹, 照單全收, 最後果個係用男上女下進入, 係男角嘅全力衝刺下, 女角叫得好屬利, 佢哋互相攬住對方擁吻, 男角推得好快好快, 吓吓用盡全力壓向女角身上, 佢哋攬住齊上齊落 ... ... 一齊呻吟 ... ... 一齊享受射精嘅一刹那 ~~~> ~~~> ~~~> ... ... ... ... ... ... 最後男角用盡全力攬實女方, 插到最盡, 打咗好多個冷震, 然後依依不舒地拔返出離, 開喘氣中嘅女角下體脹吓脹吓咁抽搐, ... ... 好堅呀! 每一秒都睇到我都HIGH晒, ... ... 之後咪搞咗成晚囉!! 我哋好開心!!

作者: dgloragain    時間: 2019-6-29 21:01

真系好引人入性
作者: brotheron    時間: 2019-6-30 20:17

師妹唔介意含人口水尾?
作者: -小龍女-    時間: 2019-7-30 15:11

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-6-30 08:17 PM 發表 查看引用來源

師妹唔介意含人口水尾?
初初都有啲介意, 熟咗就OK! :smile_13:

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=27982128&page=3#pid501897037
作者: -小龍女-    時間: 2019-7-30 15:11

對於男人來講, 最大嘅誘惑, 除咗幾多P之外, 仲有就係OL誘惑, 好多男人都情迷於OL嘅西裝, 白裇衫, 短裙, 黑絲及3吋豆零踭高跟鞋, 而我哋呢兩個男人都唔列例外, 為咗滿足男人嘅慾望, S陪我去買齊全套OL LOOK送比我, 另外仲有兩套黑色內衣, 加多幾對有花嘅黑絲, 唔 ... 我唔敢話自己著得好好睇, 但係S話著咗黑絲同高跟, 拉返長對腳一定係會靚啲! 而且外表會令人更加興奮! 所以洗多少少錢都係值得架! 我哋一買完就即刻上去佢屋企試.

返到去, 佢好想同我一齊入房試, 但係我想比個驚喜佢, 所以堅持自己一個係房換, 但係真係好頭痛呀! 咁大過女都未試過OL LOOK, 分咁多件著?? (ONE PIC裙+高跟鞋咪方便囉!!) 於是我先除晒所有衫, 換上胸圍同內褲再照照鏡, 好靚呀 ... 好多花邊, 透明莉士通花, 鏡中三點隱隱若現, 好性感呀! 之後打開晒所有絲絲, 全部都係黑色半透明, 有淨色, 印花, 斜紋, 曲線, 網絲(好性感呀!) 有對仲有隻蝴蝶仔係腳跟添! 我揀咗蝴蝶仔果對, 然後慢慢穿上再照照鏡, 都好靚呀! 好性感呀! 之後我急不及待, 立即攞對高踭鞋出來穿上再照照鏡, 嘩! 好SEX呀! 咁大個女都未試過咁SEX架! 隻蝴蝶仔好可愛呀! 跟住左照右照, (唔 ... 係肥咗啲啫!) 我即刻攞條短裙過來穿上遮遮, 從後面看, 條裙好似短啲咁呀! 因為個PAT大, 撐起咗條裙囉! 但係就比人好撓嘅感覺, 條腿望落去 ... 真係好似長咗啲咁! 特別係小腿呀! 好長嘅感覺直抵鞋踭嘅盡頭, 之後我情不自禁係鏡前擺POST, 單起一隻腳企, 一隻手拉著另一隻腳嘅鞋踭, 另一隻手嘅食指 ... 就放係咀到咬住, 對著鏡中嘅自己單一單眼 ... SEX嗎!! 試到HIGH HIGH哋啦! 即刻拎起恤衫穿上, 少少透啦! 始終都係著黑BRA呀嗎! 整埋好恤衫和裙子之後, 再著埋西裝外套, 窄窄哋呀! 上圍有啲迫, 扣到鏤嘅! 再照照鏡, 修晒腰, 胸同籮都好突出吓!(啲男仔都係想咁啫!) ... ... 唔知S鍾唔鍾意呢??

之後我打開咗少少門, 伸咗一隻手出去, 等佢嚟拖我, ... ... 當佢拉住我一隻手, 我再伸隻腳出去, 佢即刻忍唔住用另一手 ... 輕撫我大肶, 讚我好SEX呀! 然後急不及待咁拉我出去, 由上而下咁打量一次, 再將我一擁入懷, 拉到梳化坐下, 仲開定咗支紅酒同我乾, 邊飲邊撫摸我大肶, 我哋甜思思咁互相對望, 然後柔軟地躺後, 撟腳, 再第高一邊小腿, 鬆開高跟鞋踭, 讓鞋踭在半空FING吓FING吓! 佢好順其自然咁, 由大腿一直撫摸到腳踭, 每一吋嘅肌膚佢都有為我按摩, 都幾舒服同體貼架! 其實我咁鍾意呢一個男嘅原因, 都係因為佢好識得服侍我, 搞得好HIGH之餘, 仲令我好舒服, 又有點情趣, 之後我哋再乾一杯, 乾完再錫我小腿, 唔 ... 好舒服呀! 好酸呀! 呢種感覺一直移向我大腿, 佢除咗LAM同錫之外, 仲用脷打轉, 用咀去啜, 我為佢口交做過嘅, 佢都一一為我做返, 我好開心呀! 佢咁鍾意我, 去到我嘅裙腳, 我哋再乾一杯, 醉眼中我哋互相四目交投, 想要嘅感覺一湧而上, 我忍唔住伸手過去攬住佢係咁唓 ~~~ 脷尖不斷互相交疉及交結, 好味呀! 好想食呀! 唓咗好耐我哋先肯等低呌吓氣, 一齊躺下再乾一杯, 好耐都無試過, 好小鳥伊人咁挨係佢身邊, (可能有段時間, 我哋真係太沉迷於高潮同次數, 忽略咗 ... ... ) 回氣過後, 又再返返去我大腿果度, 佢翻起裙腳慢慢深入地吻下去, 一寸一寸咁吻到我嘅絲襪頭, 再吻我大腿嘅肌膚, 我自動分開雙腿, 任由佢繼續進軍, 佢一寸一寸咁吻, 終於吻到我嘅重要部位, 底底啲莉士真係好薄, 敏感嘅地方完全FEEL到佢條脷LAM過, 我忍唔住用手 ... 按住佢個頭示意繼續,

一輪興奮嘅接觸, 令我完全失控, 不由自主地用雙腿夾住佢個頭, 雙手不斷撫弄佢嘅頭髮, 我終於忍唔住 ... ...「555 ... ...」好耐都無試過. ... 係咁含羞 ... ... 溫柔地呻吟, 令到S不禁抬起頭望住我, 我好溫柔咁對望, 雙手撫摸住佢塊面, 佢亦伸出一隻手去摸返我塊面, (點解佢好似靚仔咗咁嘅!) 我忍唔住 ... 我哋好想KISS 「Mmmm ... ... 唔 ... 好多水呀! ... 妳啲水呀! ... 你啲口水呀! 」 我哋好開心呀! 互相LAM來LAM去 ... ... 「555 ... ... 硬未啫!」 ... ... 佢即刻騎上嚟我身上面, 褲頭對在我面前, 我慢慢伸手過去撫摸, 再抬起頭望住佢 ... 「好脹呀!!」... 我係佢面前張開口, 摟動腰肢 ... 「 哦~~~ ... ... 」 佢不斷咁撫弄我嘅頭髮, 用手指為我頭髮捲圈又捲圈, 感覺好溫柔, 好舒服呀! HIGH HIGH哋添! 之後我按住佢下體, 隔住衣物錫, 然後咬落去, 「 呀~~~ ... ... 」 ^^ (作狀架啫!!) 跟住慢慢打開佢嘅褲頭拉下, UNDER下面嘅佢 ... 向上, 好脹, 好挻, 好直, 我一口咁咬落去, 「 呀~~~ ... ... 」 ^^ (又係作狀架啫!!) 我 ... 我其實好想 ... 好急不及待咁打開佢, 一吓子就將底底拉下, 連帶佢支嘢都被拉向下, 跟住 ... ^^ 咪180度咁彈返上去囉! ^^ 哈哈哈哈!! 好玩呀! 之後咪當佢係老虎機咁 ... ^^ 拉多幾吓囉! 我知佢會痛架! 但係見佢個樣又好似幾享受咁! 苦中作樂, 咪拉多吓囉!! ^^ 叮叮 ... $$$ %%% 555 ^^

開心完之後, 我認認真真咁望住S, 點咗吓頭開始錫佢支嘢, 錫完又向上望吓, HEHEHEHE我哋一齊笑, 跟住開始用脷尖係個頭到沾, 打圈, 然後由上移下, 再由下向上咁舐, 同氹氹轉咁圍住支嘢嚟LAM, 來回好幾次之後, 再向上望吓, 佢已經合埋眼享受緊, 我一口再啜落去佢個頭到, 佢「OH」咗一聲出離, 我即刻抬頭, 互相對笑, 然後好乖巧咁啜住佢個頭左轉右轉, 又不時偷看佢個HIGH樣, 啜咗一陣, 就開始深入少少咁吹, 上下移動及打轉, 「嗄!! ... ... 」 LAM LAM先, 再擺返入個口到吹, 我一次比一次深入, 一次比一次落力, 好似食雪條咁, 食到「雪雪」聲, 最後啜住佢個頭, 「卟」一聲咁從口中吐返出離, 哈哈哈哈!! ^^ ... ... 跟住一口就含佢蛋蛋, 然後係啜, LAM, 舐, 錫, 咩都有, 手中HOLD住佢支嘢CHOK, 一邊又再向上偷望, 佢個樣好HIGH呀! 仲好CHOK添! ^^ 之後佢按住我個頭, 推我落啲, 迫我LAM佢袋袋下底, 然後當然就係 ...... C, 我照LAM, 又唔係第一次, 佢好HIGH, 仲不斷呻吟, 仲捉住我隻手, 示意要繼續CHOK佢先得呀! 係我嘅連環進攻下, 佢終於採取主動, 雙手按住我個頭, 然後插入 ... ... 我口中 「555 ... ... 」好瘋狂咁衝, 我好想配合佢, 但係真係配合唔到, 為有任由佢係咁衝, 直到最後佢終於呻吟, 然後從我口中拔出離, 「嗄 ... ... 嗄 ... ... 嗄 ... ... 」 雙手按住梳化背, 蹲係我前面, 我用雙手HOLD住佢塊面, 問佢點? 然後額碰額, 再親吻, 互相攬住, 呢一刻, 我哋好親密, 完全可以感覺到對方嘅心跳同喘氣聲, 可愛嘅寶貝, 你令我好開心呀!

作者: brotheron    時間: 2019-7-30 22:11

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-7-30 03:11 PM 發表 查看引用來源

初初都有啲介意, 熟咗就OK! :smile_13:

https://www.188channel.com/viewt ... page=3#pid501897037
衝破到就好
作者: -小龍女-    時間: 2019-8-20 12:03

攬住休息咗一陣後之後, 我哋又再錫, 佢支嘢好硬呀! 頂住咗我肚腩仔, 但係我對嘢仲大呀! 頂住咗佢心口, 我哋就係咁頂來頂去, 鍾意耍花槍, 一輪口水花之後, 佢再一次潛入我嘅裙底, 用脷慢慢穿過我底底嘅邊緣, 直接闖入我嘅敏感地方, 好興奮呀! 佢圍住我嘅私處係咁錫, 然後LAM, 係出入口啲邊位到沾, 搞到我好痕呀! 好癢呀! 再從中央位置, 直接攝條脷落去, 由上而下, 再由下而上咁去LAM, 將我最敏感嘅地帶, 一吓一吓咁LAM開, 然後再用脷尖盡情地直接攻入我體內, 佢話FEEL到我下面好熱呀! 充晒血, 脹卟卟, 吸吓吸吓, 好過癮, 仲有啲水慢慢咁流緊出離, 佢一一都幫我LAM到乾乾淨淨, 我情不自禁地按住佢個頭, 要佢更進一步攻入我嘅私人地方, 甚至乎舐去到 ... C, 由私處去C嘅一段係好敏感, 可以話一步一驚心, 越接近C就越HIGH, 我已經唔記得咗自己係邊, 只係想高啲又高啲, 直到去到C, WOO~~~~ 唔得呀! 我想要呀! 手指呀! 我捉住佢隻手 >>> >>> >>> HIGH到咁! 真係好羞家, 好下流呀! 雖然我哋一齊都已經係久經戰陣, 但係呢一刻, 仍然仲係好有新鮮感, 呢個可以話係佢同其他男人唔同嘅地方!! 肯將我先前為佢做過嘅, 為我做返 ... ... 呢個真係令我好窩心!! (直到目前為止, 佢係唯一個, 肯到過我最私人地方嘅人, 我 ... 我真係好鍾意佢!)

高潮過後, 我甜絲絲咁望住佢, 伸出雙手, 貓咪咪嘅眼神迎接佢爬上來, 我哋錫, 由淺開始, 額, 眼, 耳, 口, 鼻, 到到都有, 去到口, 佢開始用脷打開我嘅口 ... 用手打開我嘅外套同裇衫, 用脷深入我口中撩來撩去 ... 用手深入我衣內揸來揸去, 「依! 好衰架!」 成日都係佢撩人, 唔比人撩返佢! ^^ ... 成日都係佢揸人, 唔比人揸返佢! >< 我為有揸返佢支嘢啦! 仲上下係咁CHOK添! ^^ 佢支嘢真係好硬呀! 又熱喎! 仲脹卟卟添! 好可愛呀! 我嘅小寶貝, ... ... 熱情一觸即發, 我哋額碰額, 互相對望, 跟住佢錫我一吓! 我錫返佢一吓, 然後大家用力互相接吻, 佢主動分開我雙腿, 下身開始靠近我下體, 我主動挻起條腰, 用下面個唇去磨佢個頭, 好幾次磨擦後, 佢終於忍唔住, 想進入我體內, 我手握住佢支嘢, 將個頭放入我體外, 哦~~~ 期待已久嘅一刻, 只係淺淺咁進入咗個頭, 我哋已經好HIGH呀! 我收緊下面嘅肌肉夾住佢個頭, 摟動腰肢去磨, 陣陣嘅快感直抵我嘅神經中輸, 我不由自主地將地再將佢支嘢推入啲, 每推入啲啲都有不同情度嘅快感, 我真係忍唔住, 手握著佢一邊手臂, 用力摟動腰肢, 夾住佢支嘢係咁磨, ... ... 我都知佢想盡快進入我身深處, 所以我HOLD住佢慢慢咁進入, 每一少嘅進入, 我都夾到佢個HIGH樣表露無遺, 不過最快感嘅一刻, 莫過於差不多進入到最深深處嘅時候, 所有興奮快感一湧而上, 我夾住佢個頭互相磨擦, 佢OH咗一聲 ... 忍唔住頂咗我一吓, ... ... 好HIGH呀! 好 ... 好好HIGH呀! 真係要典晒床, 典晒席果隻, 我仲揸住佢支嘢架! ... 係未完全入晒架! 我用手繼續捽支嘢佢近袋袋嘅地方, 佢一邊揸我, 一邊插我, 我哋係咁互相刺激對方嘅身體, 好幾次佢都想完全進入我體內, 一時間呻吟 ... 盡在耳邊 ... 高潮 ... 接種而來, ... ... 真係好期待 ... 佢完全進入我體內 ... 然後吊到我最盡嘅一刻 ... …

作者: brotheron    時間: 2019-8-20 13:12

有無扯爛對黑絲先之後?
作者: bentayga    時間: 2019-8-21 18:06

我都好鍾意奶閪同奶屎眼,奶到對方紮紮跳就最過癮!
作者: -小龍女-    時間: 2019-9-23 13:18

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-8-20 01:12 PM 發表 查看引用來源
有無扯爛對黑絲先之後?
無呀!你咁變態架!
作者: brotheron    時間: 2019-9-23 15:10

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-9-23 01:18 PM 發表 查看引用來源

無呀!你咁變態架!
好變態咩?情趣黎姐
Btw,你咁忙既?
作者: -小龍女-    時間: 2019-10-1 16:35

係熱血燃燒嘅一刻, 我爆咗句「我想要呀!!」... ... 要「抱」呀!! ... ... 好似你上次同女神咁呀!!>< ... ... 之後佢突然之間將我成個抱起咗, 佢好快咁用雙臂托起我雙腿, 雙手攬住我背脊, 將我成個攬住, 然後企起身, 果一刻咁突然, 我真係好驚, 仲叫咗出嚟! 佢只係叫我攬實佢, 接著一陣強烈嘅刺痛感覺, 從我下體內傳到我嘅中輸神經, 佢頂到我入面好痛呀! 我用力攬到佢實, 耳邊聽到佢問我O唔OK? 我將個身體離開佢少少, 望住佢雙眼講話OK, 再問佢今日咁勁嘅! 佢話你唔想咩? 之後我哋忍唔住, 熱情地再深深一吻, 然後佢肯定我準備好之後, 開始將我上下咁推, 我真係好驚架! 雙手係咁用力攬實佢, 佢好大力咁將我拋上去, 每一吓落返嚟都感到好刺激, 好似玩跳樓機之外, 一嘢插到入去我深深處, 佢真係比到我一種, 小到我好盡好盡嘅感覺, 既驚... 且痛... 但係又好HIGH... 高潮浪接浪而來,

小咗一陣, 我話夠啦! 佢話夠啦咩? 咁我話你得咩? 跟住佢二話不說即刻拋我上去, 我真係好享受呀!! 我哋攬住樂此不疲地繼續, 唔!! 好開心呀!! HAPPY多一輪之後, 我問佢攰唔攰, 佢話唔攰, 我話我咁重, 佢話唔重喎!! 我哋好熱情咁攬住錫咗一陣, 先叫佢轉花式, 佢將我放返落去梳化到, 再抬起我雙腿, 隔住黑絲係咁錫, 好酸呀!~果種感覺! 之後佢開始打開晒我啲衫鏤, 翻開我個BRA, 慢慢咁用手搓我個胸, 我用對腳夾住佢條頸, 下面用力收緊夾住佢支嘢, 佢好興奮咁一隻手揸我個胸, 一隻手愛撫我雙腿, 邊讚我對波又軟屬又彈手, 邊讚我個西好FIT好小, 我哋二合為一, 一心一意, 齊上齊落, 一齊攀上高峯......

係高潮一刻, 我真係好想好想攬住佢, 於是佢將我雙腿分開, 扒落我身上面, 我哋一齊攬住對方, 我仲自動用雙腳夾住佢條腰添, 叫佢小我呀~~~ 小我呀~~~ 小死我呀~~~ 佢聽完之後好似裝咗摩打咁...... 再叫佢快啲呀~~~ 快啲呀~~~ 我要好快~好快~好快果種, 一時間我哋好似顛咗咁, 一齊呻吟叫床, 中間夾雜咗不少讚我好小好揸好玩之類嘅說話, 迷亂間我忍唔住問佢想射未, 佢話我OK佢OK, 之後我話OK, 佢二話不說不斷吻我, 佢好似想食咗我咁! 胸, 頸, 臉, 眼, 耳, 口, 鼻盡是吻, 最後我哋係咁唓, 互相用脷深入對方口內, 佢支嘢係咁重複用力深入我深深處, 我就用力吸住佢唔放, 係差不多射之前嘅一刻佢更加瘋狂地用力攬實我, 我感覺到佢真係好愛我, 係呢一刻佢真係無咗我唔得, 之後我FEEL到佢支嘢係我入面... 好脹咁迫到我入面爆咁濟, 終於爆咗第一下... 收縮返... 再脹第二下... 再收縮... 再脹... 再收縮... 再脹... 持繼唔超過十下後, 佢軟咗扒係我身上面, 我嘅手腳才開始放鬆下來, 雙手輕輕掃佢背脊, 喘住氣問佢舒唔舒服? 佢話好舒服! 好唔好玩? 佢話好!! 好好小!! 好誘惑呀!! 忍咗好耐, 都係忍唔住射咗!! 我聽到臉都紅晒, 之後我哋繼續攬住, 男上女下咁訓教教, 我叫佢乖乖哋呌下,

作者: brotheron    時間: 2019-10-2 10:23

師妹鍾意著黑絲嗎?
作者: bittersweetbaby    時間: 2019-10-5 00:18

Sor.. 有啲失禮,但我可唔可以理解s係望住自己女神寧願做第三者都唔肯做自己正印....個種唔開心?
作者: -小龍女-    時間: 2019-10-18 22:53

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-10-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
師妹鍾意著黑絲嗎?
:smile_13: 普通,鍾意唔著多啲。

醒返之後, S梗係未夠啦! 仲硬嘅! 係咁頂住我, 我哋攬住瞓四目交投, 又再錫, 雙手不斷互相愛撫對方嘅身體, 大家都欲罷不能地摟抱在一起, 一路唓, 一路互相摩擦對方身體, 佢讚我好SEX喎! 我話係咩? 佢話係! 我話都無啲行動表示嘅! 佢即刻用行動表達愛意, 開始慢慢咁再進出我體內, 哦!~~~ 好硬呀! 支嘢好挻呀! ... ... 轉下花式呀! 佢一路插, 一路將我由面向佢, 轉為背向嘅狗仔式, 轉換時, 從無離開過我體內, 好體貼呀! 又一啖一啖咁錫我背脊, 真係心都甜晒呀! 當我嘅胸部從衣衫跌咗出嚟嘅時候, 佢即刻用手幫我HOLD住, 跟住就開始一路揸一路小, 佢搓得我好舒服呀! 我叫佢砌我呀! 砌我呀!~~~ 仲咩唔砌啫! 你好鍾意架! 我鍾意你砌我呀! 佢反而慢慢咁享受我, 當入到最盡嘅時候, 佢好用力咁頂我, 一種比佢頂到好盡嘅感覺, 我自然反應下, 用力UN返佢向後, 來回數次之後, 佢由捉住我條腰, 轉為捉住我嘅手臂, 佢好大力呀! 令到我嘅回彈力都大咗! 我哋前前後後咁CHOK來CHOK去, 對波都FING來FING去, 佢好落力咁... 砌我呀! 我好鍾意佢咁對我呀! 一輪瘋狂嘅衝刺, 我真係有啲頂唔順, 差啲暈咁濟! 最後佢終於忍唔住攬住我, 雙手揸住我嘅胸部, 連環衝咗數十吓後... 停低咗! 佢攬得我好實, 我哋喘氣, 我問佢射咗未, 佢話未, 忍緊, 仲好想砌我喎!^^ 佢叫我唔好旭呀! 佢好敏感, 旭一旭都會射, 我唔知夾到佢定咩呀! 我FEEL到下面好脹, 好迫, 迫到爆, 佢「呀」一聲, 跟住FEEL到爆咗第一吓出嚟! 佢更加用力攬實我, 隔咗幾秒之後, 再FEEL到下面好脹, 好迫, 迫到爆, 唔得啦! 我自己都頂唔順, 下面爆炸咁濟, 應該係我夾到佢爆咗第二吓! 佢話唔得啦! 要爆啦! 佢出盡力攬到我好實好實, 用力插到入去我最盡最盡嘅地方, 然後爆發第三吓... 再瘋狂地第四吓 5... 6... ... ... 每一吓都爆到淋漓盡致... ... 我咬緊牙關盡情地享受佢給的最後衝刺... ...

直到佢完結咗之後, 我哋扒咗係梳化上面休息, 佢叫我唔好走, 今晚留低過夜, 我好開心呀! 之後我聽佢話, 無換衫, 整理好套新衫, 就同佢落街食飯, 一路上我都好驚, 拖到佢好實, 我覺得... 啲男人好似個個都望住我(昅實我)咁! 好唔自然, 好唔慣囉! 之後食飯果陣, 佢成日係咁偷偷地撩我對腳, 唔... 咁多人, 係好玩架! 但係真係好驚! 之後我偷偷地WHATAPP K先生問吓佢意見, 佢話... 佢都想喎! 仲約定下次要咁著添!>< 咦!~~~ 啲男人個個都係咁架! 飯後, 一路上都拖實S, 直到返到佢屋企, 才可以鬆一口氣.

作者: -小龍女-    時間: 2019-10-18 23:05

引用:
原帖由 bittersweetbaby 於 2019-10-5 12:18 AM 發表 查看引用來源
Sor.. 有啲失禮,但我可唔可以理解s係望住自己女神寧願做第三者都唔肯做自己正印....個種唔開心?
佢S自己唔肯結婚啫!:smile_45:
作者: -小龍女-    時間: 2019-11-15 10:42

果晚之後, S同K好快就約好咗一齊玩OL誘惑, 當晚穿好戰衣, 準時會合, 去之前都好期待... 女神會著成點呢? 心想一定係好靚好有女人味果種, 去到果然眼前一亮, 好意外, 居然係著褲, 係深色條子長褲, 西裝, 白色裇衫, 領呔, 高跟鞋, 梳了一個ALL BACK頭, 一身男性化嘅中性打扮,

晚飯期間, 我哋坐卡位, K同我份別在埋邊對坐, 席間我哋偷偷哋係枱下用腳去撩對方, 最初係我唔小心踢到佢嘅, 之後我哋開始互相有小腿嘅磨擦, 我又諗返上次同S....... 一邊同K對望傾計, 一邊係枱下面撩佢, 腦海裡面, 既陶醉於幻想S, 又享受於引誘K, 每當肉緊嘅時候, 我會握著旁邊S嘅手, 然後又再繼續, 我唔知道, S同女神當時有無咁玩, 但我諗會有,

飯後K拖著我走, 我哋邊行邊討論, 由於K太太係做行政架! 經常要穿著行政套裝, 所以早在拍拖時, K先生已經充滿幻想, K太太雖然唔算高, 但身材瘦削, 穿上修腰西裝, 短裙, 高跟鞋, 看上去已很漂亮, 腿也很修長, 加上衣櫃內款色眾多, 時常都保持新鮮感, 所以對K先生來講, 是相當之吸引, 最終有一次K都係忍唔住, 係K太太著住制服時, 大家半推半就下得嘗所願,

咁... 相比之下, 我覺得會同K太太差一節, 但K先生話, 我都著得好靚, 完全令佢眼前一亮, 而且仲著埋黑絲添, 呢個係K太太從來都唔會著, 剛才枱下嘅磨擦, K真係好唔夠喉, 佢話, 真係想快啲上到房, 可以用手去捉摸愛撫一翻, 我即刻答返佢, 好衰架! 搞到人哋面都紅晒! (心想, K太太條腿咁靚... 仲使鬼著絲絲咩?!) 如果好似女神咁, 又白又滑又唔肥, 我都唔著啦!

一路上我哋都有講有笑, 像是一般情侶一樣, 心想... 如果... 係我嘅咩就好啦! (希望大家會明啦!) 快樂嘅時間總係容易過, 轉眼我們已經上到房, K拉我埋床, 一手推我瞓落去, 抬起我雙腿, 然後我哋互相對望, 我示意佢繼續, 佢一邊撫摸我一條小腿, 一邊用脷LAM我另一條, 哦~~~ 好肉酸呀! 佢重複來回上下咁LAM, 然後又錫, 另一邊就放係佢膊頭上面, 任由佢撫摸... 佢仲猛話正添!! 真係面都紅晒!! 我話唔好咁啦! 佢哋(S同女神)係度(浴室)架!

滿足咗K一輪之後, 我推返K過隔離, 轉身企係床邊, 用手去打開佢嘅腰帶, 褲頭, 拉開拉鏈, 彎腰隔著UNDER脷去LAM佢, 之後再幫佢拉下褲子, 扒落去幫佢吹, 含住佢支嘢出出入入, 用咀去啜, 用脷去LAM, 打轉, 佢好興奮咁按住我個頭, 我自己亦都好HIGH呀! 好想要呀! 呢個時候, 下面突然有一隻手捽我, 我知道係S, 佢用手進入我嘅裙內, 隔住UNDER捽我下面, 呢個時候, K拉住我雙手, 慢慢拉我到床上面, S就係我後面, 托住條腰幫我爬上床, 我一邊含住K, 一邊比瞓係我下面嘅S隔住UNDER LAM, 女神應該係S下面幫佢吹緊, 太興奮啦! 我啲水係咁出, 出得好快, 好勁呀! 好辛苦呀! 又要含, 又要HIGH, 又呻唔到吟喎!

我真係好想要呀! 可能S知啦! 佢起咗身, 翻起我條裙, 除去我嘅UNDER, 我感覺到佢開始從後進入, 好大支呀! 好硬呀! 比起平時大同硬, 感覺有啲唔同咗, 大腿嘅肌膚比以前滑咗, 插得比較生硬, 無咗果種POWERFUL嘅力量感覺, 我想... 伸手落去拍打佢嘅大腿, 示意佢落力啲嘅時候, 佢捉住咗我隻手, 然後放到去一支好熱好硬嘅嘢上面, 我握到... 感覺到... 應該係真架!... 呢一刻, 我好驚呀! 點解房入面會有第三個男人? 我即刻想吐返K出離回頭去看看, 但係K按住我個頭, S就繼續小我, 同握住我隻手, 要我幫呢個男人套弄佢支嘢, 我知道發生咩事? 但唔知道佢係邊個? 我哋仍然繼續, 我由最初好驚, 慢慢變成接受同照做, 最後K恤先頂唔順, 係我個口入面拔返出離, 我先可以回頭看看... ...

原來我手握住嘅係S支嘢, 係後面插緊我嘅居然係女神, 佢露出一雙雪白嘅腿, 上身穿著原先嘅西裝, 恤衫, 領呔, 好驚訝!! 我連忙伸手落去下面摸吓, 支嘢原來係用膠做架, 仲帶埋套添, (好衰架! 早啲講呀嗎! 人哋驚架嗎! 衰人(S)! 衰人(K)! ~~~) 之後兩個一齊隊埋來要我吹, … … …
作者: brotheron    時間: 2019-11-15 11:02

寧願揀個肯著黑絲無咁靚,都唔會要個女神但唔肯著黑絲的
作者: lostergundam    時間: 2019-11-15 12:20

作故仔 好好睇
比女神屌,正啊,女神技術如何?屌到你高潮嗎?
作者: issac76    時間: 2019-11-15 12:29

作故仔 好好睇 唔好停 快更新
作者: Jerry哥哥    時間: 2019-11-21 04:44

齋睇都硬曬啊,如果真正落場噶話估計我都頂唔順
作者: -小龍女-    時間: 2019-11-30 10:56

引用:
原帖由 Jerry哥哥 於 2019-11-21 04:44 AM 發表 查看引用來源

齋睇都硬曬啊,如果真正落場噶話估計我都頂唔順
多謝各位支技, 盡力而為!

「咦! 好衰架! 夾埋蝦人嘅!」真係嬲嬲豬呀! K話完全唔知架! 女神就去到浴室先知, 原來S先係罪魁禍首, 唔侵佢玩呀! 要佢睇住我哋...... 3P^^, 佢話唔得呀! 咁我話一係打一次飛機比我哋睇^^, 佢問有無第二個選擇, 我心諗...... 話一係你就幫女神吹呀!^^ 女神即時^^ 話「 自食其果」,

之後女神從我體內拔出, 企係S前面, S好聽話咁用手HOLD住女神支嘢, 按住我哋嘅要求, 先先係錫, 然後係啜, 之後又舔又舐, 做足前奏, 最後張開口...... 女神按住佢個頭直接插入口中,^^ 女神一邊插, 佢一邊摸女神大腿同PATPAT, 好瘋狂!! 我都忍唔住摸吓, 真係又白又滑呀! 好正呀!!

睇咗一陣之後, 我都忍唔住加入, 先先錫S塊面, 然後係佢嘅咀邊, 再吻到女神支嘢, 之後隨著支嘢進出咁去錫, 係S差不多吐出嘅時候, 我啜咗入去我口入面, 表面都好柔軟, 含落感覺都好挻好硬淨, OK架! 幾舒服, 係隔咗個套啫! 幾好玩呀!^^

吹咗一陣, 女神支嘢又由我口中送到S口中, 係我哋吹緊女神嘅時候, K係我後面, 不斷咁用手係我裙內, 係咁搞我下面, 同錫我頸臉耳仔等, 溫柔到死, 搞到人哋鬼死咁想要, 我一肉緊就忍唔住用手握住S支嘢... 然後套弄, 好硬呀! 比起女神, 表面手感比較柔軟, 最重要係有熱度, 同會脹吓脹吓嘅感覺,

之後我忍唔住, 伸埋另一隻手去下面, 握埋K支嘢比較吓, (係認真啲去比較吓!!) K...... 都好硬吓, 脹同挻, 一樣好有手感, 暖昱昱, 套弄吓...... 好CHOK呀! 相比之下...... 手感上, K係好CHOK啲,
S扯咗之後, 表面皮膚拉得好緊, 可能真係扯得夠行, 但手感無咁順, 不過無論點都好, 我都係淨係鍾意S一個......

作者: -小龍女-    時間: 2019-11-30 10:56

好瘋狂!! 兩支一齊CHOK, 真係好玩,^^ 之後K終於忍唔住, 雙手捉住我條腰, 從後進入我裙內,將佢支嘢貼近我個閪, 雖然我係揸住佢支嘢, 但係佢已經貼到埋去我個洞口, 我明白佢係示意想小我, 而且仲要係無安全措施之下, 只要我願意嘅, 就可以將佢支嘢送到入去我體內, 但係... 但係...

但係... 佢始終係無帶袋呀嗎! 由第一次開始就講好咗要帶架嗎! 佢又唔係我條仔, 我又唔係佢條女, 就係咁我哋停留咗係果一刻, 佢無進入我體內, 我又無推開佢, 我哋之間斷斷續續咁掂到對方, 接通... 斷開... 接通... 斷開... 感覺好似觸電咁! 之後我哋開始有少少磨擦, 只係少少! 係我將佢支嘢個頭, 放咗入去我個洞口到擦,

唔知呀! 呢一刻我真係好享受, 如果淨係得我哋兩個嘅話, 我都會考慮放手比佢...... 我知K一定係已經好想小我架, 但係S同女神都係到, 雖然我條裙係遮住咗啫, 但係我真係唔可以當佢哋唔知...... K無帶袋, .. ...

就好似以前同EX係公園到, 佢要我坐上去佢大脾上面, 用條裙遮住就以為無人知咁... ... 我真係接受唔到囉! ... ... 但係最後我都照佢意思去做, 因為當時我真係好鍾意佢, 就算明知佢係無準備套架啦, 我都比佢入, 只要佢肯答應我唔會射就得架啦... ... 但係去到最後關頭, 佢先問我可唔可以比佢係入面射埋... ... 唔得, 就叫我用手... ... 我即刻O晒咀, 然後推開佢跳起身... ...

另一次就係我同S第一次約會, 結果我哋去開咗第一次房, 沖涼嘅時候我哋搞到慶晒, 佢又懶唔肯出去攞套, 結果半推半就咁... ... 信佢唔會係入面射, 同要佢比我坐係佢上面, 咁先比佢入囉! ... ... 結果, 佢好守信用, 大家開心夠就出返離... ... 之後果晩我哋玩得好開心呀!

今次K都算有入過, 雖然只係入咗少少, 但係就搞到我開始去幻想, 如果佢約我去試一次?...... 唔知佢想唔想呢?......

作者: -小龍女-    時間: 2019-11-30 11:01

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-11-15 11:02 AM 發表 查看引用來源
寧願揀個肯著黑絲無咁靚,都唔會要個女神但唔肯著黑絲的
佢都著架! 但多數都係帶定係手袋, 扑嘢有需要嘅時候先著.:smile_o06:
作者: -小龍女-    時間: 2019-11-30 11:01

偷偷摸摸真係好刺激, K支嘢係我裙內, 偷偷咁無帶袋係我陰道口內撩, 我... 無完全拒絕佢, 只要佢唔會梗硬嚟, 比我隻手CONTROL住佢嘅, 咁我都OK嘅! 因為實在係太刺激呀! S同女神都係隔離, 但係又好似完全唔知咁! 我諗K嘅感覺都係同我一樣,

兩男人支嘢都係我手上面, 又要間歇性咁幫女神吹, 跟本同玩三皇一后無咩分別, 以前同S一齊都係AV睇過, 佢好鍾意睇架! 仲問過我有無興試吓! 我真係唔係好接受到囉! 三個男仔咁多, 我點應付啫! 特別係梗硬嚟果啲, 更加係接受唔到, 點解?...... 蝦女仔囉! 你話自願同溫柔啲嘅! 我都或者會覺得OK嘅! 坦白講呀! 靚唔靚仔都好重要架!

但係, 係呢一刻我做緊, 而且仲係主角, 原來, 係咁興奮架! 我真係無諗過, 第三個對手會係女神, 真係好意外, 佢令我好放心, 可以亳無後顧之憂咁, 全情投入地去做, 我不由主動地係咁CHOK佢兩個, 而且越CHOK越快添, 因為... 我要報復,^^ 我要佢令佢哋好興奮, 我知道咁係會爆架! 但係佢哋無阻止我, 任由我好瘋狂咁為佢哋衝刺,

當S吹緊嘅時候, 我錫佢, 係咁錫, 臉呀! 頸呀! 耳呀! 到到都錫, 同係咁CHOK佢, 係女神按住佢個頭嘅時候, 我加快速度, 係咁CHOK, 係咁CHOK, ...... ...... 我見佢個樣好似好辛苦咁! 但係佢都無拒絕我哋(我同女神), 見佢咁辛苦, 我係咁錫佢囉! 最後, 我終於感覺到, 佢支我手中, 膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... 好勁呀! 佢啲精真係射晒出嚟! 一滴都無漏到落我隻手到, 全部都好似飛彈咁向前飛晒去,

係我同S都陶醉緊嘅時候, K係我手中同樣膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... 可能興奮得濟啦! 我差啲唔記得咗! 要拉返佢個頭出離, 係最係一刻, 我FEEL到我下面...... 濕咗啦! 係比佢射濕咗! 不過好肯定, 射果陣佢已經係離開咗我體內, 只係射到我嘅外面, 可能太興奮啦! 跟本唔識得驚, 仲諗住好彩, 應該無事嘅! 仲拎轉頭問佢, 係咪好興奮同刺激呢!

作者: lostergundam    時間: 2019-11-30 12:39

出好長文,有感想,好好睇
作者: brotheron    時間: 2019-11-30 13:35

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-11-30 11:01 AM 發表 查看引用來源

佢都著架! 但多數都係帶定係手袋, 扑嘢有需要嘅時候先著.:smile_o06:
但個感覺會有唔同如果唔係第一眼係街見到就已經著左
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-7 15:06     標題: 回覆 70# brotheron 的帖子

咁我都明嘅!但係人哋對腳靚,無辦法!

已更新
https://www.188channel.com/viewt ... page=7#pid510989816
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-7 15:13

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-30 12:39 發表 查看引用來源
出好長文,有感想,好好睇
謝謝支持!!
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-10 11:10

好瘋狂哦呵! KO咗兩個男人之後, 我同女神...... 我哋錫, 攬住錫, 由於女神高過我, 我要抬高頭同佢錫, 真係錫到好似一男一女咁! 我哋仲互相攬住, 愛撫對方嘅身體, 男人會做嘅! 女神都會照做, 佢搓我, 捽我, 甚至摷我, 雖然我係有啲怕醜, 但係都係完全配合, 甚至乎試吓挑逗返佢,

我將我條腿扣係佢大腿上面, 佢即刻用手托住我大髀, HOLD住我條腿, 仲讚我對黑絲啲料好滑手, 問係唔係S送, 之後佢嘗試企係度進入我體內, 我哋試咗好耐, 可能因為角度嘅問題, 我哋始終都係做唔到, 跟住我提議不如試吓我係上面, 於是女神瞓低,

我一隻手拉起條裙, 一隻手揸住女神支嘢, 對準個閪慢慢咁坐落去, 哦~~~ 好容易女神就可以完全進入咗我體內, 直達我身深處, 我急不待主動地遙, OK架! 舒服架! 係角度方面... 少咗啲囉! 但都足夠搞到我有FEEL, 一時間好似冷落咗女神咁! 淨係顧住自己享受,

但係女神真係好溫柔, 佢雙手從我大腿開始, 慢慢咁向上游, 穿入我嘅裙底內, 一直愛撫到我嘅腰間, 然後HOLD住我條腰, 配合我一起上下移動, 我每一次上, 佢都推我, 每一次落, 佢都HOLD住我位我條腰, 感覺上同真做無咩分別,

之後我撫摸女神手臀, 手背, 然後指尖, 我哋互相對望, 十指緊扣, 我LAM咗吓脷添,!^^ 按住佢嘅手掌借力, 上上下下咁UN, 好爽呀~~~ 興奮到我叫咗出嚟! 真係醜死鬼, 我哋大家都望住對方笑, 玩得好開心呀! 之後我主動捉住女神隻手, 放係我嘅胸上面, 我HOLD住佢隻手, 我哋開搓呀!

一路搓, 一路將自己嘅裇衫領口向下打開, 女神再進入我衣內, 隔住個BRA , 用手HOLD住我對波嚟搓, 好好玩呀! 女神嘅力度好適中, 無論搓同揸都搞得我好舒服呀! 我真係忍唔住啦! 要開始叫床啦! 哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 我越叫就越想UN, 越UN女神就越難HOLD住我個胸, 最後... UN到終於都高到嘞!(高潮) 我先肯停下來, 倒下扒咗係女神身上面... 呌氣,

女神撫摸住我嘅頭髮問我, 舒唔舒服? OK嗎? 我答佢OK呀! 好舒服呀! 之後佢問我高唔高到? 我話高到, 要唔要再高啲? 我話好呀! 要呀! 呌咗一陣, 女神從我下面出咗離, 跪係我後面, 我回頭望住佢, 佢雙手捉住我條腰, 呀~~~ 咁快就叫? 叫定先得唔得啫~~~ ^^

作者: brotheron    時間: 2019-12-10 13:17

?師妺係咪住喺外國?
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-12 14:32

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-10 13:17 發表 查看引用來源
?師妺係咪住喺外國?
唔係

我FEEL到女神慢慢從後再一次進入我體內, 哦~~~ 我一隻手支撐著身體, 一隻手向後捉住女神嘅手臀, 慢慢咁前後推進, 感覺同S同K係唔同架! 溫柔好多, 速度較慢, 但係啲高潮都係會慢慢咁嚟, 仲有雙手好滑,^^ 大腿都係啫,^^

之後女神從後攬住我, 雙手揸住我對胸, 一齊跪係床上面, 從後係咁向上頂我上去, 佢頂到我好高呀! 好高好高果種, 我哋一齊呻吟叫床, 佢係後面係咁LAM我錫我, 我哋錫 ... ... 好舒服呀! 女神每一下都觸碰到我最敏感嘅位置, 真係無辦法, 要屈服係佢之下, 接吻過後, 我哋又試吓男上女下,

我瞓低後分開雙腿, 女神跪係我兩腿之間, 我主動遞高雙腿, 佢用手指由鞋跟開始, 一路撫摸到我嘅黑絲, 女神讚我嘅絲絲同鞋都好靚, 仲話更係S送架啦! 我話係呀! 女神話S係好捨得嘅! 之後佢隔住絲絲愛撫我雙腿, 由腳眼開始, 小腿, 膝蓋, 大腿, 甚至PATPAT , 最後翻開我條裙, 雙腿放到佢著住西裝嘅肩膀上, 跟住佢就開始進入我體內, 然後就扒落嚟我身上面壓住我,

女神壓住我雙腿, 我對腳夾住佢條頸, 佢雙手按住床, 我雙手捉住佢手臀, 佢好似做掌上壓咁, 從上向下咁插我, 呀~~~ 有一種好強烈感覺呀! 我比佢征服咗咁呀! 女神不斷重複拖壓, 我哋不斷咁係床上動彈, 啲高潮... 不斷咁嚟! 我好開心呀! 因為我哋之間嘅高潮, 根本係唔會有終結,

直到女神攰為止, 我先分開雙腿放下, 讓佢扒落嚟我身上面, 佢成個人軟晒! 我摸著佢柔軟順滑嘅頭髮話, 好舒服呀! 你搞得我好舒服呀! 無諗過係咁好玩架! 不如一陣試吓掉轉嚟玩, (即是我做男, 女神做返女,) 佢望住我笑, 有氣無力咁同我錫, 我話攰啦! 休息吓! 女神啲頭髮真係又直又滑又軟, 好SOFT呀!

作者: brotheron    時間: 2019-12-13 02:35

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-12 14:32 發表 查看引用來源

唔係

我FEEL到女神慢慢從後再一次進入我體內, 哦~~~ 我一隻手支撐著身體, 一隻手向後捉住女神嘅手臀, 慢慢咁前後推進, 感覺同S同K係唔同架! 溫柔好多, 速度較慢, 但係啲高潮都係會慢慢咁嚟, 仲有雙手好滑,^^ 大腿 ...
即係呢啲事全部香港發生ga?
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-13 03:00

利害。好利害。。
4p真係好震憾
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-25 12:41

同女神激戰完之後, 真係好攰, 但係啲男仔就剛剛扯到行哂, 佢哋跪咗係我哋左右兩邊, 我同女神分工合作, 左右開弓, 又手又口, 一人服待一個, 然後交換, 啲男仔, 感覺好硬呀! 仲慶烚烚添! 好開心, 佢哋頭先睇我哋嘅科SHOW, 肯定係睇得好開心啦!

之後S先走到女神後面, 分開佢雙腿, 然後女神「哦~~~」, 我知道S已經進入咗, 佢開始推女神, 間接令到女神推我, 我哋(我同女神)攬住, 錫, 女神個咀好軟屬, 好舒服, 女神係咁「555」! 我哋好享受, 好HIGH! 跟住K將支嘢放埋嚟, 我哋一齊錫, 然後含舐吹啜樣樣有, 最後女神負責吹, 我就食蛋蛋,

好玩呀! 啲男仔一定係好開心啫! 都無諗過會係咁架! 女神一邊插住我, 一邊同佢哋兩個3P, S真係陪加落力呀! 佢每插女神一吓, 所有壓力最後都落晒我身上面, 我完全感覺到, 我哋三個一齊做緊, 我哋一齊叫床, 女神含到「55」聲, 我就直頭「哦哦」聲叫埋出嚟! 真係好下流呀!

但係已經唔可以放手, 好似上咗癮咁! 我已經完全接受咗同佢哋4P呢個玩法, 好瘋狂呀! 聽到女神開始叫床啦! K一輪狂衝之後, 終於頂唔順話要射啦! 女神叫佢「唔好! 玩多陣添呀! 」之後我聽到K「呀」一聲, 再狂衝數吓後, K用盡全力再抽插幾吓之後就射咗! 「仲要呀!~~~ 高緊呀!~~~ 高多陣添呀!~~~」

S即刻從我口內拔出, 再走到女神後面同K接力, 女神再一次「哦~~~」一聲, 然後就係「呀!~呀!呀!~」不斷嘅呻吟, 玩咗咁多次4P, 都係第一次見到女神咁淫架! 仲要係咁近距離, 面對面見到佢呢個淫樣, 平時在眾男心目中高不可攀, 高貴大方, 白白淨淨嘅佢, 背後原來都係任由S同K呼喚,穿黑絲,著高跟,穿短裙嘅小淫娃小蕩婦, 「小死我呀~~~ 小死我呀~~~」一輪衝刺之後, S一樣頂唔順要拔出, 我同女神都即刻問S射咗未, 佢話差啲就......

之後女神問我想唔想要, 我無出聲...... 佢話係真果種喎! 之後我哋錫, 然後佢從我體內拔出, 跟住佢叫S埋位, 係旁邊幫手分開我雙腿, 讓S可以順利進入體內, 「哦~~~ ~~~」爽哦! 好真實嘅感覺, 然後我主動揸住女神支嘢, 示意佢跪埋來我旁邊比我吹, 跟住K又跪埋嚟另一邊話要, 我左右開弓, 又口又手, 一時間三個人幾對手一齊搓我個胸, 「哦~~~ 小死我呀~~~ 小死我呀~~~」 哦~~~ 好脹呀! S真係好脹呀! ... ... 高呀! 好高呀! 好高... 好高呀!.......

呀!~~~ 唔好呀~~~ ~~~~>> ~~~~>> ~~~~>> 唔要呀!~~~ 唔要呀!~~~ 唔要呀!~~~ 嗄~~~~ 嗄~~~~ 嗄~~~~ (男人就係咁! 你越係話唔要, 佢就越係瘋狂, 最後S係我入面射咗好多吓先至完結, 頂到我盡為止, 好爽呀!!)

作者: -小龍女-    時間: 2019-12-25 12:42     標題: 回覆 76# brotheron 的帖子

九龍同新界都有^^架!
作者: brotheron    時間: 2019-12-25 13:34

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-25 12:42 發表 查看引用來源
九龍同新界都有^^架!
等我仲以為你係外國Tim
通常租邊間酒店玩多?
作者: -小龍女-    時間: 2019-12-25 21:53

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-25 13:34 發表 查看引用來源

等我仲以為你係外國Tim
通常租邊間酒店玩多?
邊記得呀!

S射完之後, 佢趴落嚟, 攬住我, 然後抱返我上去, 我哋面對面咁坐係佢上面, 互相擁抱, 擁吻, 之後佢問我想唔想試吓好似女神頭先咁! 我點咗吓頭, 跟住佢就幫女神除咗支嘢落離, 然後除去我嘅短裙, 再將支嘢帶上我身上面, 好有趣呀! 突然之間男仔有嘅, 係我身上面都有喎!

真係好威風, 即刻除咗對高跟鞋, 企起身耀武揚威一番, 仲要S幫我吹添hehe, 之後由女神開始先, 佢跪係到用手套弄, 然後用口幫我帶上一個新套, 平時幫S帶試得多, 但係人哋幫我帶都係第一次, 仲要係女神呢啲咁嘅頂級靚女, 我諗好多男人都會流晒口水,

女神真係好用心, 好小心咁拆開, 弄好後放到口中, 再用口套到我支嘢上面, 然後慢慢用口含住, 套至我支嘢嘅未端, 雖然身體上唔可以有咩感覺, 但係眼見女神臣服於我之下, 心靈上就好有征服咁! 其實男人要嘅就係呢啲, 亦係所謂嘅聽教聽話,

之後女神係手袋攞咗對黑色透絲, 係我面對慢慢咁穿上, 直到襪頭拉到大腿為止, 女神穿完一隻又一隻, 再穿上高色嘅高跟鞋, 睇到S同K如痴如醉, 穿好後, 女神再次跪係我面前幫我吹, 我可以隨便按住佢個頭推, 含舐吹啜, 所有男想試嘅! 我哋都一一試過晒, 之後我哋錫, 我主動地伸條脷過去, 我要記住, 我係主動果個,

我發號司令要女神坐, 佢小心翼翼咁揸住我支嘢, 從上而下咁坐落去, 好正呀! 第一次有咁嘅視覺效果, 我好自然咁伸手過去按住佢大肶, 隔住黑絲去摸佢嘅大腿, 然後慢慢向上移, HIP位, 腰, 一一都摸過哂, 穿過已打開嘅西裝裇衫, 直到胸部才停下按住慢慢搓, 從下向上望嘅感覺都係好圓好大, 手感好軟屬好彈手, 難怪S同K都係愛不惜手,

之後我嘗試坐起身, 我哋攬住, 由女神主動UN, 好玩呀! 原來被坐嘅感覺係咁架, 佢不斷係你面前上上落落, 呻吟高潮, 男人嘅滿足感就係呢啲, 睇住自己心愛嘅女人, 係自己身上面不斷努力, 獲得高潮興奮, 甚至乎慾仙慾死嘅樣子, 係每一個男都想擁有, 而又令自己自豪嘅女人, 不其然地會更用力地擁抱, 甚至攬到對方實一實唔放,

我哋互相攬實到對方, 真係幾乎斗唔到氣, 隔著打開嘅衣服, 兩個胸互相迫來迫去, 被擦到乳雲時, 更加係份外興奮, 我哋重複上落多次之後, 女神終於要停下來扯氣, 我用手不斷愛撫佢嘅背脊安慰, 一如S愛撫我一樣, 我哋攬住一齊回氣,

作者: brotheron    時間: 2019-12-26 00:28

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-12-25 21:53 發表 查看引用來源
邊記得呀!

S射完之後, 佢趴落嚟, 攬住我, 然後抱返我上去, 我哋面對面咁坐係佢上面, 互相擁抱, 擁吻, 之後佢問我想唔想試吓好似女神頭先咁! 我點咗吓頭, 跟住佢就幫女神除咗支嘢落離, 然後除去我嘅短裙, 再將支嘢 ...
你呢個答案幾好,不過你估d讀者信唔信先?
Btw,依家係點其實?仲有玩?
作者: 無政府118    時間: 2019-12-26 14:10

好淫亂好淫亂
作者: -小龍女-    時間: 2020-1-27 13:14     標題: 回覆 83# 無政府118 的帖子

恭喜發財 出入平安

作者: -小龍女-    時間: 2020-1-27 13:16

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-12-26 00:28 發表 查看引用來源

你呢個答案幾好,不過你估d讀者信唔信先?
Btw,依家係點其實?仲有玩?
好正常啫!女仔最擔心嘅,都係撞倒熟人,總之一二三入到房就ok!
作者: -小龍女-    時間: 2020-2-2 14:00

好剌激呀! 一如S對我嘅做法一樣, 得勢不能堯人, 唔可以比對手回氣架! 佢話SEX係女仔強過男仔架! 因為女仔可以高潮好多次都做到, 男仔一次忍唔住就會完結, 但係講到氣力就一定係男仔好過女仔, 所以咪要比男仔係咁砌囉! S每次都一口氣砌到我攰嘞! 夠皮啦! 無晒力啦! 就慢慢做, 續少續少咁比啲高潮我, 等我好似比蟻咬咁, 一級一級咁升上去, 佢自己就嚫機會慢慢回氣, 又唔會咁易射喎! 長玩女仔一定係輸氣力, 跟本就比佢按住嚟玩, 仲要我求佢「小死我」, 先肯考慮射唔射比我, ...... 人哋都已經去到好頂好頂架啦!(高潮) 佢仲想我點啫! ...... 但係有時射咗嘞, 享受完嘞, 回味緊嘅時候, ...... 又好想即刻再要喎! 真係好茅盾呀!!

女神仲扯緊氣嘅時候, 我將推佢向後瞓低, 趴係佢身上面, 採取男上女下, 雙手撥開佢嘅西裝同恤衫, 抬起佢雙腿上膊, 搓住佢對波, 聽著女神嘅呻吟聲繼續進攻, 黑絲黑高嘅雙腿擦頸, 胸部又軟又滑又彈嘅揸手感覺, 陣陣溫柔低聲呻吟嘅刺激, 感覺原來係咁架! 呢一刻, 我就好似係S咁! 可以將女神玩弄於鼓掌之中, 不過... 係上面前前後後咁推, 原來係要用好多力架! 而且唔係想像中咁容易, 仲會覺得攰添,

玩咗咁耐, 啲男仔終於忍唔住埋位啦! S先同我錫, 錫咗一陣, 再同我一齊錫女神嘅黑絲小腿, 錫完, 我哋又再互相脷疊脷再錫, 佢鼓勵我試埋狗仔式, 女神好主動同合作, 將一對腳都放到我一邊膊頭上, 然後佢自己轉側身, 將一雙腿從我膊頭上放下, 再係S協助下託起女神條嘅腰仔, 女神摺起雙腿轉身向下, 然後趴係我跨下, 轉成為狗仔式, 好好玩呀! 一分一秒我都無離開過女神嘅體內, 好體貼呀! 平時S就係咁同我轉玩花式架啦! 而家佢教我點同女神轉喎! 好親切呀!

之後我同S一邊錫, 一邊插... 插女神呀! 同時間K都不甘示弱, 插入女神嘅口中, 錫咗一陣, S話想插我後面, 我話得咩? 跟住佢就去咗我後面, 佢捉住我條腰呀! 我... 我FEEL到佢支嘢掂到我下面呀! 跟住佢真係係我後面進入, 係真架!

一時間, 心情真係好複雜, 我做緊咩呀! 我小緊女神架嗎! 但係S又要小我, 我哋三個一齊前前後後咁推進, K又係前面同我哋一齊夾住女神嚟插, 點解我哋會咁架! 我哋... 我真係好淫呀! 但係我真係好想要呀! 好想要插到女神高潮, 甚至乎叫我「小死佢」果種感覺呀! 到時S一樣會插到我高潮疊起啫! 我真係好想試吓! 我同女神... 我哋一齊高潮~~~ 一齊叫床~~~ 一齊呻吟~~~ 最後...... 我都好想試吓, 試下射個感覺, 可惜...... 無可能呀!!><

作者: sinar45    時間: 2020-2-3 09:21

睇晒~兩個女人互錫互插,我係s的話,一定high到爆
作者: -小龍女-    時間: 2020-2-9 13:21

引用:
原帖由 sinar45 於 2020-2-3 09:21 發表 查看引用來源
睇晒~兩個女人互錫互插,我係s的話,一定high到爆
咁長你都睇晒, 真係好多謝你支持, 係呀...... S真係HIGH到爆,

係我同女神都一齊...... 叫著「小死我... 小死我...」下, 佢終於忍唔住大叫「射啦~~~ 射啦~~~ 就快射啦~~~」佢好大力咁捉住我條腰, 係咁鋤...... 係咁鋤...... 好痛呀! 鋤到我係咁叫佢唔好呀~~~ 唔要啦~~~ 夠啦~~~ 唔要啦~~~ 女神就不斷叫著, 小死我~~~ 小死我~~~ 最後S呀~~~ 一聲, 終於忍唔住係我入面射咗第一吓出來, 之後佢仲好用力咁一路鋤我, 一路射, 直到佢完全完結為止, 之後我同女神都趴咗係床上面扯晒氣 ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~ ~~~~

氣都未扯完, K又話想要啦! 無辦法... 開心呀嗎! 點可以掃佢興呢! 同埋我都好樂意同佢咩嘅!^^ 之後K捐咗落去我同女神下面瞓低, 從下向上插入我體內, 我就繼續保持住先前同女神嘅狗仔式, 可能先前比S插得勁得濟啦! 當K插入嚟嘅時候, 總係覺得鬆咗啲?! 個FEEL差咗啲啲囉! 但係樣搭夠囉!^^

之後真係無晒力啦! 我趴咗係女神背脊上面, 雙手按著床上支撐著, 任由K從下向上咁插我, 同時間, K攬住女神係咁錫, 一隻手揸我個波, 一隻手用手指插入我口內撩, 我就係咁...... 啜, 其實都幾核突架! 但係當時又覺得無咩呀! 完全接受晒! 之後S仲隊埋嚟要我含添, 好軟呀^^ 佢終於有一次係我面前軟晒呀!^^ HEHE!!

我問S佢仲得唔得, 佢話梗係得啦! 我話係唔係架! 佢話如果得咁點先? 我話咩都得, 佢仲問多我一次「係咪咩都得先?」我話係... (你知佢幾衰呀?!) 佢話「咁係咪... 後面都得先?」我話梗係唔係啦! 但係佢話我先前答佢「係」架喎!.......  (我哋之間就係咁! 打情罵俏, 旁若無人!) 之後我話你起到先講啦!^^ 跟住女神插咗句「佢真係得架! 你唔拒絕佢?」我話「佢起到先講啦! 起到我都吹爆佢!」^^ 之後女神都話S「唔好咁衰啦! 蝦阿妹! 我哋一齊吹爆你架!」^^ 之後大家一齊嘻嘻哈哈.^^

作者: -小龍女-    時間: 2020-2-9 13:21

預留備用

作者: 小堅堅    時間: 2020-2-9 13:50

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2019-1-19 08:59 發表 查看引用來源
承接上文

一起4p的日子

自從開始咗第一次4p之後,S對我嘅態度改變咗,佢開始帶我返去佢屋企咩,一個星期都會上去兩三次,隔個星期我會留低一晚過夜,平時多數留到11點就打的返屋企,如果我唔係同屋企人住,我搬過去佢屋企住都似, ...
我可以加入戰團一齊多p嗎
作者: iphone10    時間: 2020-2-9 18:51

真係非常好睇同淫蕩呀
作者: -小龍女-    時間: 2020-3-1 22:52

引用:
原帖由 iphone10 於 2020-2-9 18:51 發表 查看引用來源
真係非常好睇同淫蕩呀
多謝支持

作者: -小龍女-    時間: 2020-3-1 22:52

引用:
原帖由 iphone10 於 2020-2-9 18:51 發表 查看引用來源
真係非常好睇同淫蕩呀
多謝支持

大家一定係好期待, S硬返之後入我後面, 咁梗係無啦! 佢講架啫! 邊有咁過份呀!

無可否認S回氣係幾快嘅! K都未做完佢就已經硬返晒! 佢係有啲本事嘅! 否則唔會搞到我溫溫燉燉, 痴痴迷迷啦! 連女神都曾經為佢所迷, 仲花咗兩年青春期望佢肯結婚, 之後又展開咗差不多一年嘅4P闗係, 不過係女神自己有私心嘅!

S硬返後走咗去我後面, 佢就係用支嘢係我後面撩, 我叫佢唔好啦! 佢捉住我條腰仔, 真係隊埋個洞口到, 係咁迫入去, 我更係唔制啦! 係咁叫佢唔好, 仲係咁摟條腰, 突然間K係下面加快, 係咁向上小, 唔得呀! 好衰架! 夾攻人嘅! 我哋三個人係咁旭, 連埋女神係四個,

我哋(我同女神)不斷呻吟, 叫床, 我忍唔住伸手去揸個胸, 係用雙手去揸住佢對波呀! 太刺激啦! K終於都係忍唔住係我入面射咗出離, 佢係咁用力向上小我呀! 佢好用力呀! 好瘋狂呀! 而S最終都係入唔到我後面, 為有同K接力, 不過我真係好攰啦! 就算女神都係, 為有趴係床上面, 任由S享用,

S都好瘋狂吓, 先係咁鋤我, 鋤到差唔多夠, 就將我同女神分開, 再從我體內拔出, 插到女神體內, 然後再狂砌一輪, 我同女神都比佢搞到無晒氣啦! 佢仲可以忍住唔射拔返出嚟, 要女神叫佢入返去同話我想要, 佢先肯比女神享受埋最高峯嘅一刻, 射精嘅一刹那, 射完之後佢仲問女神舒唔舒服, 女神只可以點頭回應, 完全係已經玩到無氣無力.

作者: sinar45    時間: 2020-3-6 17:05

精彩~ 一定滿足又充實
作者: -小龍女-    時間: 2020-3-8 12:14

引用:
原帖由 sinar45 於 2020-3-6 17:05 發表 查看引用來源
精彩~ 一定滿足又充實
但係感情就......

最初同S一齊只係想有個男朋友, 同佢咩...... 都係好正常嘅事, 佢想要咩都好, 我都可以比佢, 只要佢肯同我一齊就得嘞! 同佢一齊真係好好玩, 好刺激, 同我EX完全唔同, 但係就好無安全感, 既愛又恨, 郤不想放手, 明知佢係情迷於佢EX(女神), 但自己可嘗唔係...... 沉迷於EX呢! 所以佢嘅心情, 我係最了解,

最初諗住無所謂啦! 接受同女神分享S, 只要佢肯係我身邊, 識路返嚟便可以, 但係真係無諗過, 原來女神係暗中同有婦之夫K來往, 一心撬K太太長腳, 為咗滿足K嘅慾望, 安排S同我一齊玩4P交換, 最初我都唔係好想, 但係為咗滿足S...... 我接受咗!

不過好意外, 對手竟然係女士們夢未以求嘅K, K係群組中就像男神一樣, 活動中有時我都會偷偷咁望吓佢, 羨慕佢身邊嘅K太太, 講真呀! 有邊個女組員會唔想呀! 我都曾經幻想過同K...... 結果玩到濕晒! 然後好滿足咁瞓著咗!

但係就從來都無幻想過, 同K同S三個一齊3P囉! 甚至乎同埋女神一齊玩4P呢! 最初知道對手係K, 都有啲驚喜, 其實係好驚喜架! 果晚K主動拖我, 我個心即刻跳咗出嚟! 但面對著S在旁, 總係有啲尷尬, 直到親眼目到S同女神, 旁若無人咁扑嘢, 我才可以括出去, 和K享受我們之間嘅第一次,

之後好快就有第二次, 為咗追求高潮, 對男方嘅要求, 我都會百般遷就, 不論制服定花式, 都會迎合佢哋嘅要求, 務求令到啲男仔興奮, 自己又玩得刺激, 男人要嘅, 都係射精同佔有, 女人要嘅, 都係高潮同享受, 高峰時期, 差不多個個禮拜我哋都會約戰, 每次都要比佢哋係咁射! 無3次或以上, 啲男仔係唔會肯罷休,

快樂嘅時光總係過得特別快, 轉眼關係已經維持了差不多一年, 就係大家都玩到不能自拔嘅時候, 女神不動聲息咁切斷咗同我哋嘅關係, 不論K或S都聯絡唔到佢, 最初係K話搵唔到佢, 之後發覺佢都無再係群組到上線, 更加無再出席任何活動,

自此之後, 女神就好似消失咗一樣, 而我哋嘅4P關係, 亦係因為咁而淡淡地結束咗! 本來...... (我自己覺得, ONLY我自己覺得), 如果佢哋想3P嘅! 我都可以滿足佢哋架! 但係我諗S可能會唔想, 我希望佢係唔捨得我比K咩啦? 至於K, 肯定係情迷於女神啦! 其實S咪又係一樣, 我諗...... 如果係女神, 肯定已經3P咗啦!! ><

作者: -小龍女-    時間: 2020-3-8 21:15

4P關係結束之後,

S差不多將所有嘅精力都投放係我身上, 每逄二四都會短敍, 星期六就會過夜, 星期日就全日一齊, 根本同佢一齊嘅時間仲多過同屋企, 加上自己已經年近中女, 真係好想快啲嫁, 但係又唔好意思出聲, 不過呢段時間真係好SWEET, 因為女神消失咗! 全世界就好似得返我兩個咁! 每一次扑嘢都會好盡情, 好放心, 我真係好鍾意比佢射果種嘅感覺, 佢係我架! 我係佢架!

之後佢嘅工作開始忙, 既升職, 也加薪, OT也多咗! 所以見面時間都少咗! 但係每逄星期六晚, 佢都例要砌我, 積存一周嘅慾火, 足夠砌到我天光, 有時看著佢在我懷內, 攰到一砌完就睡著咗! 真係好可愛呀! 睇見佢咁努力工作同扑我, 我真係好開心呀! 好期望同佢成家嘅一日,

一年半載之後, 隨著佢嘅工作越來越忙, 我地見面嘅時間就越來越少, 有時話上去佢屋企過夜, 其實都係等佢返嚟! 然後一齊瞓個覺, 要到第二朝先真係開波, 至於感情方面, 隨著時間變得平淡, 有時星期日佢都未必可以陪我, 我只係一個逄星期六, 上去佢屋企做佢老婆, 等佢返來嘅女人,

終於有一個星期六...... 佢無返過來, 電話同WHATSAPP都無覆, 我一直等...... 一直等...... 直到星期日晚, 佢終於肯返嚟! 我問佢去咗邊? 做咩唔覆? 佢話你明架! 我話唔好呀!!~~~~ 唔好呀!!~~~~ 係咁哭...... 我攬佢唔肯放手, 係咁錫佢, 佢叫我唔好! 我唔理, 繼續係咁搞佢, 搞到佢肯同我錫為止......

我哋再一次互相擁抱對方, 合上眼晴, 收起淚水, 互相狂吻, 邊吻邊除衫, 我推佢埋床瞓低, 騎係佢身上面, 然後狂吻, 我FEEL到佢下面已經扯咗! 二話不說, 伸手向下, 揸住佢支嘢放入我體內, 連套都廢事搵, 呵!!!!!~~~~ 我UN呀!! 我按住佢嘅膊頭, 跟住錫, 佢揸住我對波, 我哋UN, (起得咁快, 又夠硬淨, 我諗佢無係出面搞搞震嘅?)

之後佢攬住我, 轆過隔離轉為男上女下, 佢抬起我雙腿, 放係肩膊上, 非常賣力地小我, 哦~~~ 哦~~~ 哦~~~ 大力啲呀~~~ 我鍾意呀~~~ 一陣我想坐呀? 小咗一輪之後, 佢趴落嚟攬住我, 抱返我上去, 坐係佢上面, 我哋面對面攬住又再錫, 佢係咁用手HOLD住我對波嚟玩, 之後我按住佢嘅膊頭, 開始上上下下咁UN! 呀~~~~     呀~~~~     呀~~~~     之後佢忍唔住捉住我條, 我呃係床上, 佢從下而上咁用力向上鋤我, 呀~~~~     呀~~~~     呀~~~~     HONEY呀! 我鍾意呀! 你大力啲呀! 我好鍾意呀!

最後佢鋤到我趴咗過去攬住佢, 然後推倒佢瞓咗落去床上面, 女上男下咁瞓咗係床上面停低咗! 好高呀~~~ 頭先好高呀~~~ (你)舒唔舒呀! 佢問我夠未? 我話你想射未? 佢話仲可以...... 之後我坐起, 180度轉身背住佢坐, 然後挨後, S用手托住我條腰, 又由我UN先, UN到咁上下無力, 就由佢向上鋤, 直到我無晒力, 躺係佢胸膛上為止,

我問佢夠未? 佢話佢仲OK喎! 之後我要佢攬住我瞓側身, 一隻手揸位我一邊胸, 一隻手遞高一邊腿, 打開我個西, 從後係咁小我, 今次我真係無力啦! 任由S從後採取主動, 但係... 好玩呀~~~ 都好少玩呢個花式呀~~~ 呀~~~ 呀~~~ 係係四仔睇過, 多數都係一啲長腿妹玩, 一遞高隻腳...... 好長呀!

鋤咗一輪之後, S先幫我向前趴低轉狗仔式, 果陣時我都無晒力啦! 佢用雙手扯住我嘅手臂, 拉返我上來小, 我任由佢前前後後咁推來進去, 拉扯咗一陣佢見我無咩反應, 因為我根本就係無晒力, 所以小果陣連回彈力都無, 我知道男人最鍾意係有反應嘅女人, 有回彈力嘅狗仔式當然好玩好多啦!

之後S從後攬住我, 一隻手揸住我對波, 一隻手伸去我前面, 捽我比佢插住嘅西, 先錫條頸, 再錫我耳仔, 我拎轉頭同佢錫, 佢問我係咪夠? 我問佢係咪仲想? 佢答返我話不如埋尾呀! 我話OK呀! 之後佢幫我轉側身, 再面對面, 我自動遞高雙腿放係佢肩上, 佢開始LAM我小腿, 係咁錫, 兩邊都有, LAM到人哋好酸,

跟住先分開我雙腿, 趴落嚟我身上面, 先係錫我嘅胸, 然係頸, 跟住咀, 最後攬我嚟小, 我忍唔住用雙手攬住佢, 我呼吸開始急速, 佢漸漸加快, 我開始高啦! 一級一級咁上, 但係又上得好快, 我開始支持唔住啦! 叫床, 呻吟, 典晒床, 典晒蓆,

上完第一個高峰之後, 又再慢慢爬上第二個高峰, 今次速度比上次慢咗! 但係就易HIGH咗! 我哋上完一峰又一峰, 最後佢旭一旭我都會HIGH, 佢搞到我好敏感, 但係又好HIGH, 下面好似戚吓戚吓咁! 真係比佢搞到死去活來, 要又唔係, 唔要又唔係,

但係佢都係唔肯射, 而且仲再次加快, 提高刺激度數, AR... 好HIGH呀! 感覺上係有上無落, 佢開始用力攬實我, 叫我用雙腿夾實佢條腰, 我哋錫, 係狂錫果種, 我真控制唔到自己, 我好想要呀! 高潮... 要呀! 射精... 更加要呀!

佢係咁插... 係咁插... 係咁叫我攬實啲佢, 夾實啲佢條腰...... 佢果晚真係好勁呀! 我已經好努力咁想令到佢射, 但係佢好似死都唔肯射咁, 幾辛苦都好, 都係忍住唔射, 盡量同我做得幾耐, 得幾耐, 係一個最長氣嘅最後衝刺, 而家諗返, 我都覺得好開心, 有男人肯為我咁賣力,

最後, 我用埋我最後一口氣, 出盡全力夾實佢...... 佢...... 終於呀咗一聲, 再用盡全力咁插我, 跟住我終於FEEL到佢射咗第一吓出來, 之後感覺到佢震, 個身震吓震吓, 支嘢膨脹... 收縮... 膨脹... 收縮... CHOK吓... CHOK吓... 一吓一吓咁爆發出離,

期待已久嘅一刻, 終於爆發出來, 好興奮, 好HIGH, 好享受, 所有嘅形容詞都已經超越晒, 可以話係我同佢一齊以來, 最高峰同最難忘嘅一次, 我諗呢啲就係所謂嘅「欲仙欲死」嘅感覺, 合埋眼享受佢給我嘅餘溫, 不知不覺間就已經瞓著咗! 感覺好舒服, 係夢中仍然感覺到佢係我懷內..... 係我體內...…

作者: brotheron    時間: 2020-3-8 21:42

其實師妹可唔可以講下你背景?睇左咁耐都唔知
作者: lostergundam    時間: 2020-3-9 01:01

引用:
原帖由 -小龍女- 於 2020-3-8 21:15 發表 查看引用來源
4P關係結束之後,

S差不多將所有嘅精力都投放係我身上, 每逄二四都會短敍, 星期六就會過夜, 星期日就全日一齊, 根本同佢一齊嘅時間仲多過同屋企, 加上自己已經年近中女, 真係好想快啲嫁, 但係又唔好意思出聲, 不過 ...
女神消失,佢同你嘅最後一次?你嘅故事真係好好睇……
作者: -小龍女-    時間: 2020-3-18 21:35

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-3-8 21:42 發表 查看引用來源
其實師妹可唔可以講下你背景?睇左咁耐都唔知
你冇睇前傳呢^^
https://www.188channel.com/viewt ... page=1#pid486335727
作者: brotheron    時間: 2020-3-19 01:54     標題: 回覆 99# -小龍女- 的帖子

咁依家個背景呢?還肥嗎?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)