188Channel

標題: 分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。 [打印本頁]

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 13:19     標題: 分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 人妻控    時間: 2019-1-22 13:23

優質股
作者: bentayga    時間: 2019-1-22 13:26

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影相,大家都係因為影相而認識。拍拖時期成日周圍去影相,影影下我會成日偷影下佢走光之類嘅相。影得多咗之後佢次次問我影嚟做乜,又驚俾人睇到,我就會氹佢話我影嚟自己睇,佢唔喺隔離嗰時我性起就會睇佢啲相嚟頂住先,個傻婆當然信到十足十。

...
阿嫂屎忽好好肉地喎!推車或肛交ㄧ流呀!
作者: Skidsteer    時間: 2019-1-22 13:28

後入視覺效果一流 
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 13:51

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-1-22 01:26 PM 發表 查看引用來源

阿嫂屎忽好好肉地喎!推車或肛交ㄧ流呀!
老婆仲未生小朋友,身型仲 keep得幾ok嘅 
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-22 13:54

作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 14:04

又大又圓
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 14:09

細佬我仲係新手 所以冇得覆pm,pm我嘅ching們唔好見怪,有咩喺呢到傾主先
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 14:12

你老婆咁樣著出街,有無試探下佢妺妹有無濕哂?
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 14:17

一走光會否特别多汁? 
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 14:21

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 02:12 PM 發表 查看引用來源
你老婆咁樣著出街,有無試探下佢妺妹有無濕哂?
都係短裙一條啫,係俾我揭起咗啫 哈哈
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 14:24

老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

作者: enochlcw888    時間: 2019-1-22 14:25

I like Fat gip:smile_30:
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 14:47

一走光會否特别多汁? 
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 14:48

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:24 PM 發表 查看引用來源
老婆成日話佢屎忽大,叫我唔好影佢個躉。邊係啫,我覺得不知幾正,呢啲先叫靚股架嘛,大家話係唔係啦

...
T back 一流
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 14:52

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-22 01:54 PM 發表 查看引用來源
好揸手靚股……前的的厚厚鮑魚……必多汁……從後及到她的妹妹型態
佢都算多水容易濕,由其係每次知道自己走緊光嗰時妹妹自自然然就會開始濕
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 14:56

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-22 02:47 PM 發表 查看引用來源
一走光會否特别多汁? 
會 一知自己走緊光就會自自然濕,再聽住我離遠同佢形容當時咩人目及緊佢,點目及佢,見到啲咩。之後一摸佢已經濕0西
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 15:03

你老婆patpat好sexy。你地有無插後門?一定好正!
作者: 不動明皇    時間: 2019-1-22 15:25

支持C 兄. 2公婆最緊要有情趣.

否則老婆/女友身材又幾正都好.搞得多都會悶.(無論男女都係) 

*D 相好正啊...性感,不露骨. 阿嫂既TASTE 都唔錯啵
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 15:28

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

會 一知自己走緊光就會自自然濕,再聽住我離遠同佢形容當時咩人目及緊佢,點目及佢,見到啲咩。之後一摸佢已經濕0西
跟著有冇返屋企上床玩?
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 15:49

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 03:03 PM 發表 查看引用來源
你老婆patpat好sexy。你地有無插後門?一定好正!
後們有玩過 不過我哋兩個都麻麻哋所以小走後門
作者: bismen270818    時間: 2019-1-22 15:59

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢次我有講埋我同老婆因為走光引人引到自己都越嚟越大食,冇違規冇離題啦卦。

呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影相,大家都係因為影相而認識。拍拖時期成日周圍去影相,影影下我會成日偷影下佢走光之類嘅相。 ...
公用股
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 16:05

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:56 PM 發表 查看引用來源

以前有睇過其他人講 有女人係鍾意比人視姦    個老公要個女人走完光後第一時返屋企check 下有幾濕
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 16:13

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-1-22 03:25 PM 發表 查看引用來源
支持C 兄. 2公婆最緊要有情趣.

否則老婆/女友身材又幾正都好.搞得多都會悶.(無論男女都係) 

*D 相好正啊...性感,不露骨. 阿嫂既TASTE 都唔錯啵
我哋兩公婆比較鐘意啲約隱約現嘅露出,覺得比起完全裸露更加惹人遐想
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 16:23

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-22 03:28 PM 發表 查看引用來源

跟著有冇返屋企上床玩?
梗係有啦,最鐘意每次玩完一路插佢一路喺佢耳邊同佢講返佢點走光或者點樣俾人抽水,佢每次都聽到又難堪但又越聽越high越叫越大聲咁 真係諗起都扯
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 16:30

宜家你老婆玩露出可以接受到乜嘢程度?
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 16:37

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:23 PM 發表 查看引用來源

梗係有啦,最鐘意每次玩完一路插佢一路喺佢耳邊同佢講返佢點走光或者點樣俾人抽水,佢每次都聽到又難堪但又越聽越high越叫越大聲咁 真係諗起都扯 ...
你去實現她d 性幻想 係好快出汁 老公又好有成功感
作者: SexDevil    時間: 2019-1-22 16:41

除左露出老婆, 有冇幻想過睇住老婆比其他男人插?
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 16:42

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 04:30 PM 發表 查看引用來源
宜家你老婆玩露出可以接受到乜嘢程度?
久唔久真空走光露點冇問題,係仲未捨得個鮑魚曝光,暫時淨係可以間唔中著lace勉強露些少毛毛或者鮑魚邊,多啲都唔得,有待改進
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-22 16:44

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 16:48

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-1-22 04:41 PM 發表 查看引用來源
除左露出老婆, 有冇幻想過睇住老婆比其他男人插?
有,有時會一路插佢一路dirty talk佢要佢幻想啱啱睇到佢走光嗰個friend或者男人一定好想好似我宜家咁樣插佢,你俾唔俾,佢忍唔住隔硬嚟插你嘅話你又會點 之類嘅說話
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-22 16:49

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 04:42 PM 發表 查看引用來源

久唔久真空走光露點冇問題,係仲未捨得個鮑魚曝光,暫時淨係可以間唔中著lace勉強露些少毛毛或者鮑魚邊,多啲都唔得,有待改進
要用好多年改 不能一步到位
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 16:55

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-22 04:44 PM 發表 查看引用來源

你見她走光;在她耳邊講……你好姣……又多汁……她很hi
我通常同佢講 
“你對lin俾邊個邊個睇0西啦 你以後點面對佢呀?”
“你對lin俾人睇0西仲竟然濕到咁乜原來你咁淫架咩吓?”
“你估邊個邊個feel完你對波之後係唔係宜家諗住你嚟打梗飛機吖嗱”
呢類型嘅說話,通常佢都會high到YY咁
作者: enochlcw888    時間: 2019-1-22 17:07

師兄有性福:smile_35:
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 17:56

如果比你老婆知道有好多男人望住佢幅靚股相打飛機,你估你同你老婆會有乜反應?
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 18:12

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 05:56 PM 發表 查看引用來源
如果比你老婆知道有好多男人望住佢幅靚股相打飛機,你估你同你老婆會有乜反應?
我覺得佢會好嬲 事關佢千叮萬囑叫過我唔可以俾佢啲相任何人睇,加上佢之前肯俾我影同肯配合同我玩嘅其中一個條件就係要佢啲相保密,我亦都應承咗。我諗佢會因為我破壞咗自己嘅誠信而嬲多過因為俾人J佢啲相
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 18:30

你自己又有什麼反應?
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 18:34

仲有無靚相分享?
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-22 18:41

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 18:53

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-22 06:30 PM 發表 查看引用來源
你自己又有什麼反應?
你指邊方面?
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-22 19:00

指有男人望住你老婆啲相jj
作者: garyn79    時間: 2019-1-22 20:30

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-22 20:48

話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔俾我睇咁嘅意思之後就自己行咗去,衰婆連我都引埋。。。

入到去已經好多入,我哋坐咗喺通道邊邊個位,我好快咁霸咗入邊個位等老婆要坐最邊邊,佢知我想點所以又睥我。
坐低咗之後因為其實個seminar未開始,好多入都仲入緊場,又仲有好多人出出入入。我望落隔離老婆件衫,個view真係一覽無圍。。。

我當時隻手攬住老婆條腰,我攬緊啲老婆等我隻手可以伸到去佢波底對下位置,開始偷偷哋用手扯底佢件衫。一拉佢件衫佢即時已經feel到然後stop我話咁多入叫我唔好。 我梗係唔肯,我一路望實佢對波,叫佢自己都望下。佢一望,自己都開始面紅,開始露出佢頑皮而又尷尬嘅笑容,我就知佢已經默許咗我。。。

我再拉低啲佢件小背心,oh no。。。入邊白色 half cup嘅bra。。。連佢linlin都遮唔住。。。乳暈已經清晰可見。

我知道老婆linlin已經露咗出嚟之後我就縮開我隻手坐返好。之後就食住花生,留意住身邊出出入入嘅男人點樣去目及我老婆。。。

我老婆時不時自己都望下自己粒lin,我見到唔小男人經過我老婆都係咁望住佢個胸。我老婆自己都見到好多男人經過佢嘅時候對眼都冇離開過佢個胸。。。
我用電話影咗佢相,然後send俾佢自己睇 返。 佢睇完之後又打咗我一下之後拉返高件小背心,遮返住自己linlin,
但係嗰陣時seminar已經開始,大部份人都已經坐低0西lu。。。

嗰晚返到屋企,佢一路聽住我同佢講我見到咩人企喺佢隔離望到唔捨得走,又邊個喺佢身邊行嚟行去無數次就係為咗目及佢粒lin。。。。我又聽住佢講我知佢見到邊個邊個行過望到眼都唔眨,又前面個男人不停向後望佢 佢自己又feel到linlin有種涼浸浸好 exposed嘅感覺仲要俾咁多人睇0西好尷尬。。。
大家好快已經頂唔順,一齊高潮咗。。。

作者: quizquizquiz    時間: 2019-1-22 20:58

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 02:24 PM 發表 查看引用來源

...
讚同
作者: cmhiker    時間: 2019-1-22 21:12

引用:

...
yes
作者: stustu111    時間: 2019-1-22 21:22

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
樓主老婆身材十分正!你一定好享受
作者: 人妻控    時間: 2019-1-22 21:34

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源

佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
對波好靚
作者: Skidsteer    時間: 2019-1-22 21:41

樓主女婆有前有後,正到流晒鼻血😍😍😍
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 01:17

引用:
原帖由 stustu111 於 2019-1-22 09:22 PM 發表 查看引用來源

樓主老婆身材十分正!你一定好享受
多謝ching
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 01:20

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-1-22 09:34 PM 發表 查看引用來源

對波好靚
雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 01:21

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2019-1-22 09:41 PM 發表 查看引用來源
樓主女婆有前有後,正到流晒鼻血😍😍😍
多謝ching,靚相陸續有嚟
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-23 05:49

好鬼識玩
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-23 05:52

收得PM 末?
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 08:19

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-23 05:52 AM 發表 查看引用來源
收得PM 末?
我收到pm,係唔可以回覆同send pm
作者: bentayga    時間: 2019-1-23 08:43

引用:

阿嫂真係正到冇朋友啊!
作者: sam7211    時間: 2019-1-23 11:07

引用:

好文靚相好故事,多謝分享。
作者: sam7211    時間: 2019-1-23 11:10

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:20 AM 發表 查看引用來源

雖然唔算得上係大波,但係佢波型真係唔錯,大小適中啱我口味
其實大波就無咁靚,呢款類型好有胃口啊!
作者: hli9    時間: 2019-1-23 11:23

引用:

...
後入一定好正,又彈手
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 12:04

尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。。

一睇到佢著住呢條睡裙即刻同佢講”得!我即刻飛的返嚟!”
司機10分鐘內到。。希望趕得切

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 12:24

司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-23 12:29

收完货check下有冇出汁 同報告下
作者: enochlcw888    時間: 2019-1-23 12:30

師兄砌左未
作者: Gcmms    時間: 2019-1-23 12:31

個罹仲堅過D黑鬼婆
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 12:32

作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 12:34

作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 12:39

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 13:15

老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

我宜家氹緊佢入房喺司機隔離執走地下啲一袋二袋同執好個衣櫃。。。
老婆話無端端入去執野好明顯。。。
我就繼續落咀頭,叫佢帶埋賓賓工人入去一齊執,又教佢同司機講聽日有親戚嚟住所以趕住買床同執乾淨間房。。。
我仲繼續氹緊佢。。。!

作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 13:19

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 13:51

老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!!

作者: enochlcw888    時間: 2019-1-23 14:05

師兄你老婆底底好正,好誘人,還有照片嗎?:smile_47:
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 14:36

啱啱收到老婆message,內容係:

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04:
作者: sam7211    時間: 2019-1-23 14:38

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:04 PM 發表 查看引用來源
尋晚ot到勁夜,因為走嗰時已經好夜同好眼瞓,我公司亦都好近我老媽子屋企所以就索性返咗老媽子到瞓咗晚。

啱啱起身記起今朝有人送床去我屋企,所以啱啱message老婆提佢。老婆話佢已經醒咗等緊,司機話大概10分鐘內會到。
我就問佢宜家著緊啲咩。。。衰婆話佢著緊咩都冇用唔關我事因為我都唔喺屋企。
我咪同佢講我已經起咗身返緊嚟囉。。

氹兩氹衰婆終於落搭 send咗張相俾我睇佢宜家著緊咩。。 ...
正相。👍👍👍
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 14:38

作者: sam7211    時間: 2019-1-23 14:39

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
司機已經到咗。。。我仲等緊轉車。。。頂。。。
然後又點呢?
作者: bentayga    時間: 2019-1-23 14:39

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
阿嫂隻肥gap脹仆仆ㄧ定好好屌!
作者: sam7211    時間: 2019-1-23 14:41

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
你老婆好玩得👍👍👍
繼續留意你的即時報道😁
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 14:41

作者: sam7211    時間: 2019-1-23 14:42

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:51 PM 發表 查看引用來源
老婆同意入房!
佢宜家應該已經同我哋賓妹一齊喺司機隔離執緊野!!
我亦都啱啱離開咗公司準備起程返歸!!
幻想住老婆真空著住條吊帶裙 喺個男人隔離鬆0西身走0西光咁執緊野下面已經硬0西。好緊張!! ...
又硬哂,一陣是否試新床?
試完記得即時報導。
作者: sam7211    時間: 2019-1-23 14:43

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源

“啱啱搬緊你啲舊黑碟落地,嗚低身放低完起身嗰時我條帶跌咗成條裙鬆開咗跌咗落嚟,俾佢睇到0西死野最衰都係你!!”

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
咁精彩?你老婆有無講之後點呢?
作者: KK666999    時間: 2019-1-23 14:47

作者: chungbbt    時間: 2019-1-23 14:47

good post!
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 14:57

作者: 不動明皇    時間: 2019-1-23 14:59

甘樓主..你想唔想你番到屋企時

係見到個工人插緊你老婆呀?
作者: yeelung1991    時間: 2019-1-23 15:01

要幫手?
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 15:10

作者: mrfour1973    時間: 2019-1-23 15:59

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-1-23 02:42 PM 發表 查看引用來源

又硬哂,一陣是否試新床?
試完記得即時報導。
進入完全冇阻力 哈
作者: Eddiepky68    時間: 2019-1-23 16:13

叫你老婆著住吊帶裙,兀起個靚股在新床上影將相分享下
作者: issacsac    時間: 2019-1-23 16:31

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 02:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04::smile_o04::smile_04::smile_04::smile_04: ...
Cuckold!    fuck her!
作者: issacsac    時間: 2019-1-23 16:31

引用:

Cuckold!    fuck her!
作者: Vittel    時間: 2019-1-23 17:08

引用:
p.1 優質股
p.3 seminar內的露點。。。
p.4+5 老婆屋企等送貨
我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢次我有講埋我同老婆因為走光引人引到自己都越嚟越大食,冇違規冇離題啦卦。

我同佢都好鐘意影 ...
Support 師兄,真係非常羨慕有咁正嘅老婆,其待出post
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 17:35

作者: sam7211    時間: 2019-1-23 17:42

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-23 03:59 PM 發表 查看引用來源

進入完全冇阻力 哈
是濕滑得滯嗎?XD
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 18:01

啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊帶睡裙,輕薄貼身得嚟又鬆身。忍唔住用手摸落佢對波到,老婆撥開我隻手話工人喺廚房仲想走開。我一手繼續㩒佢埋牆唔俾佢走同佢講睇下你條裙薄到點都透埋飛0西釘,點解我冇見過呢條裙,咁飛釘法一定要俾我影。老婆唔想再糾纏驚工人聽到就企定定喺到叫我唔好煩快啲影。。

衰婆頭先喺個司機面前飛0西釘。。。即刻拖佢入房,關埋房門要佢快啲講頭先有冇走光,點走光。

老婆坐喺床,大概記得啱啱嘅對話:

老婆: 想點
我: 講,快講
老婆: 講咩
我: 你見到咩,佢見到咩
老婆:  (傾前嗚低身,指住自己對波) 你話呢?
我: 睇到0西?  成個胸同lin??
老婆 : (再嗚低身)  你要我咁樣喺佢隔離執野唔會睇唔到呀??
我 : 睇到,好清楚,真係郁一郁對波都已經跌0西出嚟,兩粒 lin都睇到0西添
老婆: (用個枕頭一野掟埋我到)
我: 咁有冇見到佢目及?
老婆: 有 
我 : 點見到?
老婆: 你唔喺到我唔敢太過份,盡量唔正面向住佢嗚低身,但係周圍執野周圍郁周算唔係正面都一定俾佢見到。有幾次我嗚低身望下自己,見到自己真係走光走得好勁,眼尾見到佢偷睇,有幾次仲見到佢成個人gat起身咁嚟望。
我 : (已經硬到不行 老婆一路講 我一野影佢講緊自己點走光嘅look)

老婆: (衝埋嚟 想搶我電話)
我: okok 好好好,坐返低繼續講
咁你話條帶跌咗俾佢睇0西係點?
老婆: 你箱死人黑膠囉!重到死
我喺上面搬咗落嚟,佢走過嚟問我點解有兩張床褥喺出邊。我搬住你箱野重到死,佢走咗埋嚟幫我,我哋一齊放低箱野嗰時我條吊帶突然間跌咗落嚟,成條裙跌0西膊鬆咗落嚟喺佢面前俾佢睇0西
我: 成條裙跌咗落嚟??邊有可能
老婆: 條帶跌咗一邊膊,成條裙咪鬆囉
我: 我想知鬆成點,唔明,點會睇0西
老婆: (唔耐煩,傾前個身, 示範。。)
我: (又影佢相)
老婆: (再衝埋嚟搶我電話)
我: (捉住佢) okokok 我宜家知啦,真係成個胸跌0西出嚟,咁你當場有咩反應???
老婆: 我可以點反應??即刻拉返條裙扮若無其事囉,然後答佢點解出邊有兩張床褥囉,佢仲唔識反應對眼仲望住我個胸。我當時個心已經想死,唔通仲問佢見唔見到咩!

我聽到呢到已經忍唔住一野㩒佢落床,大大力咁插佢。。。。。

原來老婆頭先條吊帶裙就係咁樣喺個司機面前跌0西膊, 成個左胸俾佢睇0西。。

我又硬起來了。。。。
作者: 寵物先生    時間: 2019-1-23 18:25

真係太不得了,師兄有個咁順得民意既老婆真好
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 18:42

作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 18:45

作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 18:51

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-23 06:45 PM 發表 查看引用來源
你老婆可能都痕了一日;等你返去大力大力鋤一Q
佢一路俾人目及住佢走光嗰段其間應該都非常之high 應該一早已經濕住咁等緊我返屋企開佢波
作者: 最錫我老婆    時間: 2019-1-23 18:59

引用:
原帖由 寵物先生 於 2019-1-23 06:25 PM 發表 查看引用來源
真係太不得了,師兄有個咁順得民意既老婆真好
哈哈 雖然個衰婆係玩得 不過佢今次跌膊嗰下就真係純熟意外嚟嘅
作者: mrfour1973    時間: 2019-1-23 19:15

好識玩走光 個司機ㄧ定硬到死
作者: 粗筆人    時間: 2019-1-23 19:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)