188Channel

標題: [原創作品] 小西趣記 - 第三篇 : 兄弟小爆姊妹團 (完) [打印本頁]

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-24 20:24     標題: 小西趣記 - 第三篇 : 兄弟小爆姊妹團 (完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-24 20:25

娜娜係咁發出哎喲哎喲唔唔咁叫, 但後便就比呀生撞到啪啪咁聲, 呀生望住自己條長實一下一下咁進入娜娜體內, 佢見自己條野咁長咁粗咁黎塞入娜娜個小窿度, 娜娜一定係覺得好舒服定勒,  呀生伸手兜住娜娜對波黎揸, 而娜娜對波又真係幾鬼彈手同好揸, 所以呀生就興奮到要開始射野, 射完精後, 娜娜同佢就已經好滿足, 跟住呀生就解左娜娜手上嘅繩之後, 佢地就一齊入去廁所度沖涼。

呀國同 Janet 兩個響長洲度四圍影相參加比賽, 呀國同 Janet 講話今次要玩自然風, 所以就叫 Janet 求其行下企下又坐下咁黎比佢影, Janet 覺得佢都有的 9 唔搭 8, 但愛郎心切, 所以就求其順下佢意又踎又跪又露底咁黎比佢影。

呀國的架生好鬼專業, 其他人見到都比佢嚇死, 而 Janet 就係咁繼續呢度行下, 果度企下, 但就唔知呀國響度影咩鬼, 總知就係咁見佢影影影, 咁都唔止, 呀國又話要 Janet 換過第二套衫黎比佢影, 等佢的相無咁單調, 不過好彩 Janet早有準備帶多幾套唔同嘅裙黎換, Janet 行左去換衫, 呀國就繼續四圍咁影野。

到左 Janet 換左第二套橙色短裙出黎之後, 呀國見到 Janet 咁靚即刻眼前一亮, 跟住就叫 Janet 又再求其四圍咁去黎影相, 但呀國就好鍾意影 Janet 的露底相, 總知一見到 Janet 條底褲露出就會好興奮, 但呀國影黎影去都係果三幅被, Janet 覺得好悶, 跟住就同呀國講不如早的去食飯。

呀國打電話比呀生, 話 Janet 想早的去食飯, 呀生話無問題, 跟住佢地就約左去碼頭附近果的海鮮檔度食飯, 去到海鮮檔, 四人坐底左就開始嗌餸, 突然有個著摟屌裙嘅啤酒妹走埋黎 sell 嘉士伯, 呀國同呀生都係飲得之人, 所以佢地就比面啤酒妹對大脾, 就同啤酒妹嗌左五雙嘉士伯。

的魚蝦蟹石班聖子扇背上哂枱之後, 跟住佢地快好就食 7 咁食, 呀國同呀生各自吹住拉叭, 但呀國就不嬲都唔抵得呀生有個老婆係咁姣, 所以今次就借的咦黎要隊娜娜飲啤酒, 但娜娜不嬲都係好勝, 比呀國串兩野後又唔衰得, 所以娜娜唔係點飲酒都要同呀國死過, 呀生見到自己個老婆比人隊, 跟住佢又照辦轉碗咁要隊番 Janet。

要面嘅呀國見到咁, 跟住就叫 Janet 唔使瀉呀生, Janet 又再愛郎心切, 唔想呀國會無面, 所以平時唔飲酒嘅都照跟呀生同佢勝過, 幾杯到肚, Janet 已經 pair pair 夫, 而娜娜亦都貓到塊面紅扑扑, 兩個老婆都話嗌眼瞓要走先, 剩番呀國呀生兩個響度繼續再飲, 兩條酒鬼終於都飲飽食醉, 呀國醉到同呀生講話要屌佢老婆, 而呀生又係話要淫佢妻子,兩條酒鬼就係咁插住對方老婆黎行緊番去。

兩條酒鬼腳部浮浮咁行番渡假屋度, 行左上樓梯, 呀國醉到正揸住條鎖匙隊緊呀生度大門, 呀生見呀國亂 9 咁黎, 本來想叫番呀國番過對面, 但當諗到兩個老婆又醉左, 而且佢不嬲都有的起呀國個老婆痰, 貪佢成日都陰聲細氣,又覺得佢純純情情,呀國突然心生一計, 咁不如就將錯就錯, 等呀國入佢屋度瞓覺, 而佢就入呀國間屋度屌佢老婆, 大不了聽朝就話大家都飲大左, 到時就借酒醉黎推到一乾二淨。

未完

作者: 米高達    時間: 2019-1-24 20:32

呵呵呵呵, 沙兄啲文真係快入直路, 一開波已經嚟過 FF 老強, 食埋餐飯就換妻, 大教瞓醒之後, 應該四人亂交
我上次都有一場戲用咗長洲, 好似插咗呢張圖:smile_o13:

作者: pure3000    時間: 2019-1-24 20:49

師兄,長洲故事正呀,我早排先去完長洲,已按洋蔥頭支持
作者: farm1615    時間: 2019-1-24 21:49

已俾粉紅色既頭
作者: 乖乖一一    時間: 2019-1-24 22:56

加油,飽暖思淫慾
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-25 17:09

引用:
原帖由 米高達 於 2019-1-24 08:32 PM 發表 查看引用來源
呵呵呵呵, 沙兄啲文真係快入直路, 一開波已經嚟過 FF 老強, 食埋餐飯就換妻, 大教瞓醒之後, 應該四人亂交
我上次都有一場戲用咗長洲, 好似插咗呢張圖:smile_o13:

...
多謝米兄食頭圍, 好耐無寫文, 真係寫得好慢, 係突然諗到咁寫先再試下咁,  我都有睇你呢位大師的文架, 你幅圖好靚呀
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-25 17:10

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-24 08:49 PM 發表 查看引用來源
師兄,長洲故事正呀,我早排先去完長洲,已按洋蔥頭支持
係? 我間中都有入去架, 係有 friend 住入面, 不過而家真係多左好多人呀
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-25 17:11

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-1-24 09:49 PM 發表 查看引用來源
已俾粉紅色既頭
多謝 farm1615 兄, 我會繼續努力寫埋落去架
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-25 17:12

引用:
原帖由 乖乖一一 於 2019-1-24 10:56 PM 發表 查看引用來源
加油,飽暖思淫慾
多謝, 唔識接下聯, 財散人安樂啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-25 17:19

好計,呀生即時好醒神,就用鎖匙開門比呀國入屋,娜娜響房瞓緊覺,呀生就將呀國放響梳化度,跟住就攞佢手上鎖匙過隔離開門,行入房度,果然真係佢老婆,佢老婆 Janet 而家就趴左響床度,仲要著住條鬆身短褲好性感,短褲鬆到睇到入面條底褲,呀生條氣好 chop 住,但酒醉仲有三分醒,呀生要試探佢老婆嘅虛實,所以就去推下 Janet,Janet 真係無反應,呀生知道係安全,跟住佢先夠薑去咀下Janet,又揸下佢兩隻魚旦。

呀生係咁狂摷野,仲要隻手伸入短褲度摸佢,呀生好鍾意隔住底褲摸女人蘿柚,認為女人著住底褲果陣係最性感,但屌西都要除佢褲,咁呀生就開始扯人的褲落黎,隻 gap 好隱蔽,而且又有好多毛,呀生將 Janet 反轉面向天,跟住自己就除褲落黎,條大炮已經大得驚人,呀生開始擘開 Janet 對腳,見條罅仔仲細度過娜娜,呀生心諗呢次無死勒。

呀生攞碌野省住 Janet 個西門,9 頭省兩省自己就出緊水,而西門又係有水流緊出黎,呀生知道可以黎得,跟住就慢慢插入隻西入面,隻小西正鯨吞緊支大棍,呀生插得好吃力,但總算成功入得哂,呀生開始 one two 住 Janet,過程非常咁順利,完全無難度可言,呀生望下 Janet 塊面,果然仙氣十足,耡都耡得零舍醒神,已經片到過左 18 咪半,再比油後,好快,跑車就已經衝線漏緊偈油勒。

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

另一邊,呀國原本瞓響梳化度,但尿急得滯起身入廁所,痾完尿清醒左,呀國見唔知點解會過左黎呀生呢便,房門無刪到,呀國行去裝下房入面,見到娜娜著住睡衣響床上瞓得好林,但就唔見呀生響度,呀國望住個姣精瞓得好輪誘惑,跟住佢就好小心推門行入房度,娜娜真係好鬼正,有胸有蘿又有樣,但見而家佢貓成咁,呀生又唔響度,諗起如果而家屌左娜娜都無人知,同埋用十分鐘時間都夠哂。

呀國好緊張,因為佢決定要屌 7 娜娜,呀國又先推下娜娜,見佢無反應就放心郁手,呀國開始要除娜娜褲,呀國一路除,一路見到娜娜條底褲好正,成條睡褲除左後,呀國睇住呢對 42 吋長腿 9 都硬哂,已經開始頂唔順,跟住就開始獸性大發。

兵令澎爛大解脫之後,呀國係咁狂揸娜娜對波,又啜佢葡提子,又擺碌野隊佢個咀,又用屎忽坐落佢塊面,指插屎眼,挖佢隻西,打車輪,風吹耳仔窿,脷舔面豬登,蘇隔甩底,愛撫,波罅夾腸,損腳趾,最後,抬高對腿奶佢西。

十八般武舞對出齊哂之後,呀國再用力擘開娜娜大脾,西窿已經中門大開,呀國好興奮,長 9 已經準備好,跟住一 9 就插入娜娜個窿度,已經 one two one two one two one two 緊娜娜,淫人妻子笑呵呵,呀國而家就正笑呵呵咁淫緊人妻子,好爽皮,好肉緊,對波又係咁彈上彈落,的西毛又已經漿哂,條 L 又已經濕撻撻,繼續係咁屌西窿,叫雞唔見咁輕鬆

插插插插插插插插插插插插插插,又插插插插插插插插插插插,係咁插插插插插插插插插,再係咁死插爛插插插插插插插插插插插插,再插插插插插插插插插插插插插插,插 L 到咩 9 都比哂佢,射哂佢,裝爆佢,呼,搞掂,必多一滴先。
作者: pure3000    時間: 2019-1-25 20:52

呀國勁呀,插插插,睇見都興奮
作者: ghosthand999    時間: 2019-1-25 20:59

好燃勁 百幾下快插 連綿不斷 條女一定爽到爆呀 👏👏👏
作者: yausm1234    時間: 2019-1-26 07:23

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-26 08:17

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-25 08:59 PM 發表 查看引用來源
好燃勁 百幾下快插 連綿不斷 條女一定爽到爆呀 👏👏👏
如果唔係貓左, 咁插一定爽啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-26 08:18

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-25 08:52 PM 發表 查看引用來源
呀國勁呀,插插插,睇見都興奮
唔好話你睇見, 我寫都覺興奮
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-26 08:19

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-26 07:23 AM 發表 查看引用來源
勁呀👍
係呀, 真係勁插佢呀
作者: Eddyo    時間: 2019-1-26 22:02

插插插插插, 爽呀!!
作者: loyanpai303    時間: 2019-1-27 16:29

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-28 11:16

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-1-26 10:02 PM 發表 查看引用來源
插插插插插, 爽呀!!
真係插得又爽寫得又爽呀
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-28 11:17

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-1-27 04:29 PM 發表 查看引用來源
下班船入長洲,快、快、快!
loyanpai303 兄快的搭船啦, 快、快、快呀
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-28 11:38

幾個鐘頭後,仲係天黑黑果陣,渡假屋樓下,呀國呀生響樓下扮番黎相遇,呀國話晨早空氣清新開朗去影日出, 呀生就話朝早晨運有益身心,兩個響度扮哂野制做不在場証據,但就暗中笑緊對方 on 輪 99 同個老婆比人屌左都唔知。

朝頭早,窗外大媽跳緊舞,兩便屋的人都嘈醒哂,橫掂無覺再好瞓,所以就約埋一齊食早餐,去左海傍美食店度,娜娜同呀生咬耳仔,問佢尋晚有無執到佢,因為佢發覺有野流出黎,對面 Janet 又殊殊住呀國,問佢有無除佢褲,佢話條底褲前後掉轉左,一定係佢呀國嘅所為。

食完一盅兩件歎完茶,呀國叫 Janet 去影相,但 Janet 就話悶到死唔去,點知娜娜就話好想影,咁跟住呀國就攞齊架生同娜娜走左去,Janet 話想去游水,呀生就話同佢去,咁佢地就番左上樓換泳衣,兩隻歌時間, Janet 一身三點式泳衣性感迷人,而呀生就望到扯哂旗,雖然已經屌左人,不過呀生都想同人再執多劑。

Janet 談吐爾雅, 講野依然陰聲細氣, 但無論一舉手一投足, 都令人立即就想老強佢, 呀生係咁昅人波罅, 又成日注意住人地隻鮑魚, Janet 好尷尬, 跟住就著番件 T 恤繼續行, 呀生響人後面望住人地蘿柚, 跟住個心就諗要點先可以同 Janet 再執多劑。

去到海灘, Janet 就自己去游水, 呀生就成碌蕉咁自己響長洲後灘度行黎行去, 但個心就係咁諗緊點先可以上得到 Janet, 行多兩行踩到個壺, 呀生執起個茶壺, 諗起神話入面盞神燈, 你話如果初兩初就有個巨人出黎賜佢三個願望, 佢就一定全部都用哂黎屌 Janet, 呀生當佢係神燈, 跟住就初住個茶壺係咁話要屌 Janet, 呀生發完夢掉左個壺之後, 跟住就繼續成碌蕉咁行黎行去。

正仲發緊夢行緊嘅時候, 但突然身邊有人好驚咁同佢講 : 「呀生, 點解你會企響度架, 唔係架, 我唔係想咁做架。」 原來係Janet, 見佢揸住個電話嚇到半死, 想必係同人講緊的唔見得光嘅野, 呀生仲係 on 輪 99 咁, 但 Janet 就再自爆 : 「我同佢只係上星期見過一次面咋, 我知我同佢咁做係唔啱, 但佢係我第一任男朋友, 所以果晚我地先至咁做左之嗎,求下你啦呀生, 你千祈唔好話比呀國知道呀。」

哦, 原來 Janet 以為呀生聽到佢講電話, 所以就嚇到係咁求呀生保守秘密, 既然有痛腳在手, 咁呢舖就好玩囉, 呀生話呀國係佢好朋友, 但就估唔到佢老婆咁人盡可夫, 所以呢舖就真係睇錯左佢, Janet 開始捉住呀生隻手好緊張咁講 : 「呀生, 我求下你啦, 我係唔可以無左呀國, 你就當做好心唔好話比佢知啦, 最多咁嘞, 我發誓以後都唔會再咁做, 咁你就唔好將件事話比佢知啦。」

呀生心諗妳同唔同佢再做關我鬼事呀, 但而家我就真係好想同妳去咁做, 呀生諗番起頭先個茶壺, 原來果然真係神燈黎, 咁呢次就真係無死嘞, 呀生係咁望住 Janet 個身體, 跟住好快就扯住旗, Janet 見到好害羞, 但就知呢次點都要比的 Jack so 呀生做掩口費, 呀生先至肯同佢保守秘密, 呀生又問番 Janet要點佢先至唔會話比呀國知, Janet 好細心地諗下, 跟住就再好害羞咁同呀生講 : 「最多我比你同我做番一次嘞。」

呀生正想佢咁講, 既然係咁, 呀生就拉住 Janet 快快趣番去渡假屋, 入左呀生果便屋度, 呀生都唔客氣就脫個清光坐響度等 Janet 埋黎, Janet 又再好害羞, 但應承左人又無辦法, 所以佢就開始除左自己件三點式落黎, 佢行埋去呀生度, 正伸手握住呀生條大賓周, 手勢果然好熟練, 搞到呀生好似響足仔比人打緊飛機咁, 望住 Janet 胸前兩個乳房同下面堆西毛, 呀生個心已經興奮到極點, 跟住就諗一陣如果唔插到 Janet 求饒, 呀生以後就唔再響砵蘭街度泡。

呀生比 Janet chok 到慾仙慾死, 但兩隻手就揸人對波揸過唔停, Janet 繼續好害羞, 但就開始慢慢跪低黎望住呀生條大賓周, 小咀好似想含 L 咁, 跟住好快就真係開始含緊呀生條 L, Janet 含到七情上面, 唔唔咁聲, 呀生望住 Janet 個含 L 樣, 見佢平時純純情情斯斯文文, 但而家就成個盪婦咁擔緊佢支棍, 呀生好開心, 跟住含多一陣呀生就要 Janet 起身上床準備扑野。

上到床後, 呢次終於都可以正式同人清醒地小西, Janet 繼續好害羞, 但呀生就一的都唔憐香惜肉咁飛擒大咬住人, 呀生博哂命黎抽人水, 人地對波好快就比呀生揸到紅哂, 下面又係咁捽住人, 西水已經長流流, 粒的又啜到又硬又凸咁, 總知就攪到 Janet 成身都軟哂, 呀生用條 9 頭磨住人地條西罅, 難得奉旨去屌人, 咁就唔使再客氣, 好快呀生一 9 就插哂入去 Janet  果度, Janet 嬌媚叫左一聲出黎之後, 呀生已經博命地 one two 緊人。

呀生係咁攬住人地個老婆黎屌, 估唔到今日下晝居然可以發生的咁嘅事, 條陰道夾得呀生好舒服, 但最正就係比佢屌緊果個仲係呀國個老婆, 呀生繼續嘆緊 Janet, 佢要同佢起碼屌番個幾鐘頭之後先至肯罷休, 呀生繼續插插插插插插住 Janet, Janet 好似正在高潮黎緊咁, 但呀生諗住而家先至係開始, 一陣仲有排比佢受呀。

繼續係咁死插爛插反轉插坐住插夾住打橫插企響床邊插擘開對腳高舉插, 總知咩野姿勢都已經試盡咁黎同 Janet 插, Janet 果然真係比呀生插到反哂白眼咁求饒 : 「呀生我要死嘞, 你仲未得呀。」 真係插左個幾鐘之後, 終於先至捨得開行 turbo 黎最後衝刺, 終於, Janet 個西窿已經比呀生射到爆哂, 而呀生亦要守信用咁唔可以話件事比呀國知道。

未完

作者: mtvong    時間: 2019-1-28 18:00

去左 影相那兩人呢???
作者: yausm1234    時間: 2019-1-28 19:49

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-29 10:15

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-1-28 06:00 PM 發表 查看引用來源
去左 影相那兩人呢???
跟住就會講佢地
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-29 10:16

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-28 07:49 PM 發表 查看引用來源
正呀,個边又可以插喇😜😜
你都係想咁睇, 我都係想咁寫啫
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-29 11:40

這邊廂, 娜娜同呀國正四圍去影靚相, 娜娜天生愛美, 識得自己擺甫士黎比呀國影, 呀國亦都好開心, 因為娜娜擺的甫士會燒滾佢心, 又見娜娜扭身擰勢作性感狀, 娜娜係咁媚絲細眼叉腰挺胸, 呀國睇到諗起尋晚屌佢個窿, 哦呵, 條啫啫即時戚左一戚, 娜娜又話想去果邊影海, 一陣又要爬落下面瞓石, 呀國完全無問題跟貼。

去到一處偏僻小灘, 難得居然四野無人, 娜娜見機不可失, 居然同呀國講想整張性感小小, 娜娜跟住就解開衫鈕, 恤衫一開三七氣流一轉, 呀國見娜娜上身已露, 但就只係背向住佢, 呀國開始舉機就影, 但又行前昅人對波, 娜娜無介意到, 仲問呀國我正唔正, 呀國面露淫笑, 跟住就問娜娜想唔想拍輯寫真。

娜娜聽到有的心郁, 但又怕有人突然出現, 呀國緊張過佢, 即時提議番渡假屋, 但娜娜又驚 Janet 響呢便屋度, 呀國又會響果便屋瞓, 呀國又再提議, 不如另租間屋開壇影相, 橫掂自己錢多又使唔哂, 娜娜聽到後微笑, 跟住兩個就開始行去搵屋影相。

天助佢地也, 無幾遠前, 呀嬸間屋有人撻定, 呀國即時搶住就要, 入左屋後, 呀國就整裝待發, 腳架 已set, 機已裝好, 但見娜娜換左套連身短裙好鬼迷人, 娜娜跳上床上隨意一坐, 動人姿態係人見到就餓, 呀國望到有的 9 硬, 但亦按掣捕捉儷影, 真係好靚, 呀國叫娜娜過黎睇下, 娜娜亦驚見張相影得佢咁索。

有左信心, 娜娜已經任影唔嬲, 呀國左騰右騰, 總知要滿足人地老婆嘅需求, 影完一輪唯美風, 娜娜突然話想放番小小, 見佢一 9 就瞓落張床度, 左腳右腳又輪流咁洞高, 但中間雞籠就咩都睇哂, 攪到呀國正在手騰腳震。

影左幾張相之後, 呀國老點娜娜咁擺咁擺, 總知對腳就要開開合合, 娜娜又照足吩咐無咋到型, 跟住呀國就狂影底褲, 呀國愈影愈近, 仲捉住人對脾黎調較位置, 娜娜開始有的西濕, 跟住就叫呀國等佢一陣。

娜娜起身行入廁所, 一隻歌時間後又出番黎, 呀國見到雙眼已凸, 因為娜娜就咁薄衫一度, 內裡就只得胸圍底褲響身, 娜娜企響窗邊舞肢弄騷, 呀國睇到正在熱血沸騰, 又手震震咁影左一輪, 娜娜開始進入忘我狀態。

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-29 11:41

倩女似乎開始好痕, 見娜娜愈影就愈放, 跟住突然除去上衫, 然後就再甩埋個花邊胸圍, 呀國睇到眼火都爆, 但娜娜就仲未夠皮, 一個轉身面向呀國, 娜娜對波已經盡露, 湯碗咁大但又堅挺, 呀國已經扯到爆旗, 娜娜亦見呀國果度, 兩人正在透住大氣。

呀國血壓開始爆錶, 娜娜好似等緊的野, 兩個都唔忍得幾耐, 好快就變姦夫淫婦, 呀國突然 9 衝埋娜娜, 猛獸已經初現, 娜娜比佢責住響床, 狼吻正如雨下, 兩手摸個不停, 西窿經已盡挖, 娜娜發出哀號, 猛叫呀國唔好, 其實個心好想, 不過享受老強。

呀國博哂老命, 誓要本利歸還, 娜娜被揸嗌痛, 但不知幾咁享受, under 已被狂撕, 呀國亦剥個清光, 大 9 已經臨下, 正隧住娜娜西窿, 娜娜驚呼狂叫, 但就嗌快的比佢,, 硬柱一 9 插入, 娜娜抬頭就嗌, 呀國狼意更盛, 大 9 已經盡入盡出。

「唔好停呀, 大力的, 插死我。」

娜娜爽到叫個唔停, 而呀國就盡享緊呀生個老婆, 呀國好鬼肉緊, 野野都大大力咁力撞入, 娜娜個窿極度充實, 而且被塞到已經漲爆, 誰人用魅力, 誰人令我大大力, 誰人令妳大大食, 迷離但卻極刺激, 張床搖到就冧, 娜娜兩邊燒鵝脾都擘到攰哂, 呀國仲好似上左電咁, 條野係咁響娜娜個窿度插過唔停。

好正斗, 好滿足, 呀國尋晚只係屌緊條死魚, 但今日就比條食人倉咬番轉頭, 娜娜比呀國屌到高潮迭起, 真係已經老公姓咩都唔記得同係邊個, 已經屌到成床都濕哂, 但戰鬥值出名驚人嘅娜娜, 都比呀國插到氣若尤絲, 盡反白眼, 咩都飽哂, 有氣無定抖。

呀國終於都攪掂左娜娜, 果然同 Janet 嘅被動感覺有天淵之別, 屌西過後, 例牌就緊係要整番飛事後煙, 個窿仲未合得番埋嘅娜娜, 坐響地下嘆住黑冰同呀國講, 「喂, 你咁鬼勁, 下次得閒同你再約個炮咯。」

未完掛, 度下跟住點寫先

作者: mtvong    時間: 2019-1-29 14:49

:smile_47: :smile_47: :smile_47:  下次直接 4P 大戰啦 !!
作者: pure3000    時間: 2019-1-29 17:52

樓主呢種港式本土文風,一定要大大力支持,單係19幾個插字,行勻成個中國,19幾億人,只有真香港人可以寫得到咁個癮嘅動作場面,他朝一定可以成為歷史文化遺產
作者: lamaislander    時間: 2019-1-29 18:01

作者: yausm1234    時間: 2019-1-29 22:11

作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-30 00:40

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-1-29 02:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: :smile_47:  下次直接 4P 大戰啦 !!
功力唔夠, 恐防寫得唔好睇
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-30 00:46

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-29 05:52 PM 發表 查看引用來源
樓主呢種港式本土文風,一定要大大力支持,單係19幾個插字,行勻成個中國,19幾億人,只有真香港人可以寫得到咁個癮嘅動作場面,他朝一定可以成為歷史文化遺產 ...
多謝 pure3000 兄讚賞, 唔好咁講啦, 我都係諗到咩就寫咩, 過癮我都會認, 但歷史文化遺產就拉車邊都無資格啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-30 00:48

引用:
原帖由 lamaislander 於 2019-1-29 06:01 PM 發表 查看引用來源
好興奮
多謝 lamaislander 兄嘅興奮
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-30 00:49

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-29 10:11 PM 發表 查看引用來源
正呀👍👍
正咪就好囉
作者: lostergundam    時間: 2019-1-30 08:07

果邊廂就掩口費比人屌到高潮疊起,呢邊就屌到變炮友!有趣
作者: pure3000    時間: 2019-1-30 10:15

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-30 12:46 AM 發表 查看引用來源

多謝 pure3000 兄讚賞, 唔好咁講啦, 我都係諗到咩就寫咩, 過癮我都會認, 但歷史文化遺產就拉車邊都無資格啦
師兄太謙啦,當市民見到揚局長出嚟,幫普通話搖旗吶喊,咁我都要出嚟,幫本土港色文化搖旗吶喊

30年之後班年青人,可能已經寫唔到呢種文風,只懂寫大
作者: fatfatlo    時間: 2019-1-31 07:04

一於寫成女主角冲涼后睡了,發了一個春夢被強姦。。然后就開始主動.....
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-31 23:22

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-1-30 08:07 AM 發表 查看引用來源
果邊廂就掩口費比人屌到高潮疊起,呢邊就屌到變炮友!有趣
我都想唔覺意聽到條女講秘密, 跟住就可以比我...., 發夢就有份囉
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-31 23:28

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-30 10:15 AM 發表 查看引用來源
師兄太謙啦,當市民見到揚局長出嚟,幫普通話搖旗吶喊,咁我都要出嚟,幫本土港色文化搖旗吶喊
30年之後班年青人,可能已經寫唔到呢種文風,只懂寫大 ...
30年後到時的人嘅文化同用語都唔同哂我地啦, 等如我地而家睇番以前的人講撚化, 招積, 坐花廳等等就會覺得好笑一樣
作者: 沙漠神童    時間: 2019-1-31 23:35

引用:
原帖由 fatfatlo 於 2019-1-31 07:04 AM 發表 查看引用來源
一於寫成女主角冲涼后睡了,發了一個春夢被強姦。。然后就開始主動.....
我識得好多女都有諗過自己如果被姦會有咩感覺, 但見佢地諗完個人又唔會 open 左嘅
作者: 無心鴨屍    時間: 2019-2-7 00:24

作者: Eddyo    時間: 2019-2-8 13:24

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-29 05:52 PM 發表 查看引用來源
樓主呢種港式本土文風,一定要大大力支持,單係19幾個插字,行勻成個中國,19幾億人,只有真香港人可以寫得到咁個癮嘅動作場面,他朝一定可以成為歷史文化遺產 ...
絕對認同, 十級支持, 新年睇完都即刻想執番劑!!
作者: micro312    時間: 2019-2-8 14:36

好朋友淫妻唔交:smile_o11:
作者: pure3000    時間: 2019-2-8 21:25

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-8 01:24 PM 發表 查看引用來源

係,響頭炮
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-12 09:50

引用:
原帖由 無心鴨屍 於 2019-2-7 12:24 AM 發表 查看引用來源
師兄d插插插插插插神功好勁
哈哈哈, 多謝鴨屍兄, 恭喜發財
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-12 09:51

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-8 01:24 PM 發表 查看引用來源
係就好囉, 咁心動不如就馬上行動啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-12 09:52

引用:
原帖由 micro312 於 2019-2-8 02:36 PM 發表 查看引用來源
好朋友淫妻唔交:smile_o11:
但又有人話, 朋友妻, 咪走雞喎
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-12 09:52

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-2-8 09:25 PM 發表 查看引用來源
係,響頭炮
新年再響頭炮
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-12 09:54

第二篇 - 爆格揸乾記

亂 9 咁黎接落去

呀生細妹小燕屋企內, 三條 dry 妹正響度呻緊無仔溝嘅時候

小燕先講 : 「啊…..好悶呀, 好想比仔屌呀。」

薇薇再講 : 「唉….我個窿咪又發哂 mo, 咁又點啫? 唔通學的仔叫雞咁我哋又走去搵隻鴨黎執吓咩?」

玩緊電腦同最百厭嘅細 Ann 就講 : 「好彩我都有的 SP 黎執吓我, 喂, 妳哋咪咁懶先啦, 唔出街都上網玩吓 cybersex 先得架。」

小燕又講 : 「妳都黏線嘅, 對住個 mon 響度發姣, 唔通的仔可以隊條野出黎比妳用咩?」

薇薇跟住講 : 「呀燕, 咩妳第一次真係比人老強架?」

小燕繼續懶懶閒咁應住薇薇 : 「咁又唔算係嘅, 不過只係果晚著左條摟屌裙諗住去姣呀 A, 但點之呀 A 就大把女唔 so 我而就引左呀 B 埋黎, 但最慘呀 B 又唔係靚仔, 而且成身又龍又鳳咁, 我就比佢凶住咁挾左入廁所跟住之後咪就咩左囉。」

又到小燕問番住薇薇 : 「咁妳呢? 其實到而家妳知唔知係邊個食左妳隻豬架?」

薇薇嘆住氣黎講 : 「無啦, 一早起身見比人擺左響公園張櫈度, 但下面痛到仆街就已經知道係咩事, 果次就真係自己攞黎衰嘅, 我如果唔係衰大意飲左果杯野, 我就唔會比人搬左去公園度攪到連係邊個經手都唔知啦。」

薇薇又嗌住細 Ann 黎問 : 「喂八婆, 妳就威啦, 響學校同個校工攪埋一碟, 妳都算夠哂識飲識食喎。」

細 Ann 打住電腦黎講, 「咩啫, David 果陣得廿四歲之嗎, 而且學校有好多女同學都好冧佢嘅, 不過我就係唔抵得6A 果條八婆玲 like 佢, 而我果陣又已經有樣有波有身材兼仲索過佢, 所以果陣我先去界佢之嗎。」

薇薇聽到後就挑住黎講 : 「挑, 妳咪講到自己咁巴閉先啦, 果條油頭粉面校工 David仔當妳係公廁黎之嗎, 而且我哋幾次成班人匿埋響舊校山坡處昅住妳同佢響度攪野, 見妳個死八婆比人扯住的頭髮黎含 L, 跟住又幾唔願意咁比人掀起條裙黎除底褲捽西, 不過有樣野就真係服左妳嘅, 個 David 碌野幾鬼粗同長呀, 妳果陣時都唔知有無五呎高, 但都可以比條巨鳩塞入個窿度屌左成半個鐘都無春叫過一聲, 我哋果陣幾驚妳會比佢屌死左添呀。」

細 Ann 再講 : 「妳唔抵得就唔抵得啦, 慘得過我次次比佢中出都無大到肚呀, 咁妳又吹咩, 不過而家畢左業咁耐我間中都仲有搵佢出黎 happy 吓架, 事實我真係唔捨得佢碌粗野架, 而且其他的仔同佢真係無得比架, (好大聲) 吖, Calvin online 呀。」

未完

作者: Eddyo    時間: 2019-2-12 11:18

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-12 09:54 AM 發表 查看引用來源
亂 9 咁黎接落去

呀生細妹小燕屋企內, 三條 dry 妹正響度呻緊無仔溝嘅時候

小燕先講 : 「啊…..好悶呀, 好想比仔屌呀。」

薇薇再講 : 「唉….我個窿咪又發哂 mo, 咁又點啫? 唔通學的仔叫雞咁我哋又走去搵隻鴨黎執吓咩?」
...
接得好, 期待再接!!
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-13 08:33

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-12 11:18 AM 發表 查看引用來源
接得好, 期待再接!!
多謝, 我會努力繼續
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-13 08:34

三條女繼續響度話當年嘅時候, 門外靜寂樓梯處, 有兩個戴住白手套嘅飛仔正鬼鬼鼠鼠咁行緊上黎, 兩個飛仔一路行就一路掹住人哋的鐵閘, 似乎係睇緊邊度閘可以掹得開嘅話就準備老爆佢, 兩條飛仔行到上黎小燕屋企門口度, 見佢哋左掹右掹又攝隻手入鐵閘罅度睇吓有無機會可以開倒度門。

咁啱薇薇去完痾尿之後經過大門就聽倒門外的鐵閘撞擊聲, 薇薇殊殊住細 Ann 同小燕細細聲講 : 「喂, 出便門口好似有的聲咁呀。」

細 Ann 同小燕起身行過黎之後, 果然木門之外好似真係仲有聲響緊咁, 三女互望住之後, 跟住出名沙卜嘅薇薇就輕輕打開度木門, 木門正慢慢地開住, 而薇薇就正啤住門外兩個已開左度鐵閘嘅死飛仔黎講

「你..哋..響..度..做..咩..呀…?」

兩個飛仔見比人發現咗之後, 但又見開門問佢哋係幾個性感靚女妹妹仔黎, 兩條飛仔見到咁, 跟住就同薇薇講

「整水喉。」

整水喉? 十一點幾兩條呀壽開我鐵閘話黎整水喉? 薇薇問住前面著白色衫果個死飛仔 : 「咁你哋有幾多個人黎整水喉呀?」

飛仔再講 : 「兩個。」

後面細 Ann 同薇薇正細細聲咁講, 「得兩個唔夠分呀。」 「比佢哋入咗黎先啦, 呀燕開門比佢哋入黎啦。」

小燕聽倒之後, 跟住就真係打開度門比兩個死飛仔行入黎, 小燕同兩個死飛仔講 : 「廚房廁所響果便, 你哋自己行去睇啦。」

兩個死飛仔聽到之後, 跟住就再四圍咁望住間屋黎行入廚房之內。

但三條女就正表情各異咁響度吱吱斟黎講住

小燕咬住手指黎講 : 「喂, 有仔送上門喎。」

薇薇就挺住胸講 : 「係囉, not bad 喎, 係就土咗啲, 不過鋼條身型睇落都幾紮實咁吖。」

又到細 Ann 單住眼黎話 : 「但佢哋點知我哋真係有人漏緊水架?」

三條女仲討論緊兩個飛仔嘅時候, 兩個飛仔就已經響廚房度行番出黎, 白衫飛仔同小燕講 :「廚房的水喉 check 過無漏, 不過我哋要睇埋睡房啲位先。」

薇薇好驚訝咁講 : 「吓, 咩睡房都有水喉架?」

藍衫飛仔又再講 : 「有架, 的水喉響地下四圍咁走, 而家樓下投訴個天花板濕哂呀。」

小燕聽到咁, 跟住就帶住兩個死飛仔行入房內, 入咗房後, 尾隨藍衫嘅飛仔再將度房門關上之後, 跟住二人再打咗個眼色一吓, 然後二人嘅賊相就立即出現。

「呀強郁手。」

白衫飛仔呀強好快用手將小燕個口掩住, 跟住就響後袋攞咗把刀出黎指住小燕就話 : 「咪嘈, 打刧, 呀成快的四圍摷下有咩值錢野先。」

藍衫飛仔呀成已經開始翻箱倒籠咁四圍摷住, 而小燕就好驚咁響度全身震住唔敢郁, 飛仔強係咁上下打量住小燕, 望住小燕胸前低 V 嘅深深乳溝, 呀強即時開始有的窮心未盡, 色心又起。

眼前嘅小燕愈望就愈正, 呀強望到開始扯哂旗, 慾火已經燒到紅噹噹, 乳溝正令佢火速地燒滾住個心, 呀強正面露住淫笑再吞住口水, 跟住好快, 呀強就已經對小燕使出揸波龍爪手黎胸襲住小燕雙乳。

「吖……」

未完
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-13 08:36

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-1-29 02:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: :smile_47:  下次直接 4P 大戰啦 !!
正在寫緊呢個場面
作者: kentwby    時間: 2019-2-13 11:28

作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-14 01:50

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-13 11:28 AM 發表 查看引用來源
最後變左唔系打劫,各取所需,各得其所。
差唔多啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-14 01:50

對波被揸, 小燕皺住眉頭側住面咁唔敢反抗, 呀強見到咁, 淫意再度加大, 手再伸到小燕胯下係咁摷人底褲捽人罅仔, 私處被襲, 淫水正在崩堤, 小燕腳下一軟, 呀強迅間就將小燕扯埋床上之處。

木房突然打開, 薇薇同細 Ann 見到小燕正瞓響床上比飛仔強責住響身, 藍衫飛仔文見到二人行入咗黎, 跟住正想制服二人之際。

但見細 Ann 同薇薇就開始鬧住小燕 : 「妳有無攪錯呀, 一人霸住兩條仔, 妳食哂就得啦。」

小燕推開責住佢嘅飛仔強起身就話 : 「(指住藍衫飛仔文) 咁仲有一個響度架嗎. 妳哋要嘅咪就分咗佢囉。」

三條女響度繼續鬧交, 而兩個飛仔就呆企咗響度。

小燕叉住腰黎講 : 「點呀? 呢度係我屋企, 咁我就梗係有優先權啦。」

薇薇亦不甘示弱 : 「優咩先權呀? 大家都係咁高咁大, 妳話係就係呀?」

細 Ann 亦唔忿氣 : 「咪就係, 一係三個猜程尋, 邊個輸咗果個就跟隊排最尾。」

三條女真係開始響度猜程尋, 而兩個飛仔就仲係戇居居咁企咗響度望住佢哋, 飛仔文正響度自言自語咁講, 「咩事呀? 家下我哋係黎老苙過喎, 但佢哋好似當我哋係流咁嘅? 」

兩條飛仔見唔 L 係路, 跟住就再亮刀指向三條女黎講

「唔好嘈, 而家打刧, 精精地攞哂啲值錢嘢出黎, 如果唔係, 信唔信我地…..將妳地三個姦哂吖嗱。」

三條女繼續響度猜程尋, 薇薇猜輸咗, 見佢好唔老黎咁就開門行咗出房外, 而小燕同細 Ann 就正目露淫光咁望住兩個死飛仔。

小燕指住頭先揸佢波果個飛仔強黎講 : 「你, 留低, (再指住藍衫飛仔文) 你, 同佢過去隔離房。」

細 Ann 上前戙高隻腳踩住舖床同飛仔文講 : 「打刧? 打咩嘢刧呀? 同我過隔離房扑嘢呀, 仲望? 行呀。」

啱啱先仲好勇猛嘅飛仔文, 比細 Ann 咁樣一喝之下, 即時就成隻菴鶉咁跟住細 Ann 行咗出房外, 而小燕就開始逐步移近到飛仔強面前

小燕望住呢隻待宰羔羊就話 : 「揸波揸得我咁過癮吖嗱…..」

講完, 女色狼突然雙手大海無量就轟到飛仔強瞓咗落床度, 跟住小燕再一西就騎住咁坐咗響呀強身上, 狼爪正用力抓住牛仔褲個褲朗度, 啫位愈鏈愈大舊, 小燕開始忍唔住就強脫呀強身上啲衣褲落黎。

同時間隔離房內, 細 Ann 已經同飛仔文咩都無著咁響床上啜到習習咁聲, 而響尾房內, 薇薇就正超級極度無癮咁撻響床上跟緊隊。

薇薇正鬼食泥咁叫住 : 「頂你個肺, 輪到我都係得番條軟鞭, 咁仲屌咩鬼吖?」

未完
作者: AresCapital    時間: 2019-2-14 08:37

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-14 01:50 AM 發表 查看引用來源
對波被揸, 小燕皺住眉頭側住面咁唔敢反抗, 呀強見到咁, 淫意再度加大, 手再伸到小燕胯下係咁摷人底褲捽人罅仔, 私處被襲, 淫水正在崩堤, 小燕腳下一軟, 呀強迅間就將小燕扯埋床上之處。

木房突然打開, 薇薇同細 Ann 見到小燕正瞓響床上比飛仔強責住響身, 藍衫飛仔文見到二人行入咗黎, 跟住正想制服二人之際。

但見細 Ann 同薇薇就開始鬧住小燕 : 「妳有 ...
very funny story:smile_30:
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-15 08:43

引用:
原帖由 AresCapital 於 2019-2-14 08:37 AM 發表 查看引用來源
very funny story:smile_30:
多謝師兄
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-15 08:44

薇薇繼|續無聊地等, 而鄰房就正傳黎細 Ann嗌到拆天咁嘅扑嘢聲, 薇薇繼續好悶, 所以就唯有玩住手機黎打發一吓時間。

但隻西實在蟻咬, 薇薇終於都忍唔住起身就行過隔離房內, 房門一開, 見細 Ann 正比飛仔文責響床上狂龍亂舞緊, 細 Ann 個頭正響床邊倒頭一注香咁, 而飛仔文就正響細 Ann 身下用力使緊六點半棍法, 棍法鞭鞭有力, 而且野野應棍, 淫 Ann比飛仔文插到正雙眼反白咁瘋狂地春叫。

薇薇見到飛仔文部打摏機轟到啪啪咁聲, 跟住就恨到自己亦除咗條睡裙就瞓響隔離張摺床度自摸, 薇薇邊捽住西邊催住黎講 : 「快啲啦, 我等咗好耐嘞。」

比薇薇催多兩催, 飛仔文果然好似響度打緊冷震咁, 細 Ann 個精筒裝爆咗之後, 薇薇見飛仔文掹番出黎果條嘢已經成條軟鞭咁。

薇薇見到咁, 跟住就拉住飛仔文行入廁所度, 花灑洗淨咗條棉花糖之後, 薇薇跟住就坐響個塔度張口就含。

「唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…唔…唔…唔….唔…唔…唔….唔…」

唔咗好耐, 蕭后果然真係能夠起死回生, 眼前飛仔文碌嘢, 已經吹蕭一刻直不甩咁變番堅硬如鐵. 鏗鏗有聲, 飛仔文亦比呢個 “咩直” 攪到淫意再起, 而去完廁所番黎嘅細 Ann 見到薇薇咁好口技亦都對佢俯首稱臣大為讚嘆。

飛仔文碌嘢上咗電, 跟住就開始拉住薇薇走番上床, 微微個西窿已經海嘯緊, 跟住飛仔文又再一 9 直隊入薇薇個西窿之內就抽插住佢。

細 Ann 行番出廳, 見小燕度房門正在虛掩緊, 細 Ann 行去推門一睇, 見小燕正氣若尤絲攤響床上好似比人屌死咗咁, 而軟鞭飛仔強就跪響床上見細 Ann 行到入黎, 細 Ann 五官精緻, 嬌小玲瓏, 再加上此刻身上正散發出一股令人一見想屌嘅氣質。

飛仔強問住細 Ann : 「妳黎唔黎呀?」

細 Ann 望住飛仔強條軟鞭, 跟住又諗番起頭先薇薇響隔離房果招起死回生含 L 大法, 細 Ann 點咗一吓頭之後, 跟住又拉飛仔強行入廁所度洗鳩, 省完一輪, 細 Ann 就拖住飛仔強行去尾房度 stand by。

細 Ann 叫飛仔強坐響床度, 跟住佢就跑去廚房攞咗幾粒冰同杯熱水入黎, 已經跪響地下開始準備, 細 Ann 先含住兩粒冰入口, 跟住就再慢慢低頭啜埋飛仔強條小肉腸入個口度, 寒冰咀風寒刺骨, 飛仔強即時成身打咗個冷震出黎。

肉腸被冰一雪, 即時縮無可縮變咗粒小冬菇咁, 過完冷河之後, 細 Ann 吐咗口內兩粒冰出黎, 跟住見佢再含啖熱水, 然後就再塞番呢粒小冬菇入口度, 熱力迅速煲滾肉腸內嘅血管同海棉體, 擴張緊嘅血管正火速將血液帶到索哂入條海棉體度, 肉腸開始迅速變大, 而細 Ann 見到咁, 跟住再出力一啖一啖咁黎食緊腸。

未完

作者: ghosthand999    時間: 2019-2-15 09:49

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-15 08:44 AM 發表 查看引用來源

薇薇繼|續無聊地等, 而鄰房就正傳黎細 Ann嗌到拆天咁嘅扑嘢聲, 薇薇繼續好悶, 所以就唯有玩住手機黎打發一吓時間。

但隻西實在蟻咬, 薇薇終於都忍唔住起身就行過隔離房內, 房門一開, 見細 Ann 正比飛仔文責響床上狂龍亂舞緊, 細 Ann 個頭正 ...
唔...了....幾十下 厲害 👍👍👍
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-16 08:36

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-15 09:49 AM 發表 查看引用來源
唔...了....幾十下 厲害 👍👍👍
唔到碌野直哂為止
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-16 08:37

肉腸狀態已回復八成功力, 但呢個時候, 細 Ann 再黎一招擒拿波子手黎初住飛仔強兩粒春核, 暖暖嘅玉手, 春袋初初在我手, 細 Ann 三扒兩撥之後, 巨腸已經回復到十成功力硬到正在發發咁聲。

飛仔強見細 Ann 果然有料到, 跟住突然好用力就將細 Ann 推到責住響床上, 細 Ann 兩手被用力按住響佢頭頂上, 跟住飛仔強就擠開細 Ann 兩條肉腿黎準備。

雄風再現嘅飛仔強, 巨柱已經又一 9 插咗入細 Ann 個小小仙洞之內, 細 Ann 細細粒粒果然真係好容易食, 飛仔強正博命屌爆細 Ann 個小窿, 而細 Ann 又再感受住飛仔強另一種唔同風味嘅無帶套餐。

兩間房嘅飛仔比啲女用起死回生法整到繼續響度攪緊嘢, 而小燕就響房度玩住電腦但就等咗好耐都仲未見有人完事行番出黎。

雖然頭先又真係屌得幾飽, 但好快小燕又再覺得為何深夜總是餓, 所以玩多一陣電腦之後, 小燕就起身行去薇薇間房度睇睇, 房內, 飛仔文原來已經比薇薇攪到瞓咗響床上嘔緊白泡, 而薇薇似乎仲有啲意尤未盡, 見佢仍坐住響飛仔文身上正死磨爛磨住果條軟哂嘅蕉仔。

兩條女都仲覺得肚餓, 跟住二人就好似心有靈犀同時再諗起另一房內嘅人, 四個肉彈正盪吓盪吓咁一齊行去隔離間炮房內, 房門一推, 見細 Ann 居然招架唔住飛仔強嘅猛烈攻勢, 飛仔強正單腳跪床再用手拗住細 Ann 啲手腳黎屌緊, 而細 Ann面上就流露住痛苦哀求住嘅表情。

薇薇同小燕見到之後, 即時快步上前一西就跳到床上加入戰圍, 薇薇首先拉開飛仔強等細 Ann 可以爬番出黎抖抖氣休休息, 跟住自己就火速用隻西黎攝入飛仔強嘅胯下準備接力, 而小燕就一西車埋去飛仔強塊面度, 飛仔強比小燕隻西咁樣一撞, 即時成個人就撞瞓咗響床上。

同一時候, 薇薇亦爬番起身再對準目標一坐而下, 攪掂, 入咗, 而坐響飛仔強面上嘅小燕, 下身正在腰馬合一係咁扭動住條蛇腰黎比飛仔強奶佢隻西。

飛仔強果然剛強有勁, 下身支硬柱正嘢嘢都頂到入薇薇嘅盡頭深處, 而佢條摩打脷亦奶到小燕下面正在大開花灑, 攪咗一陣, 二女又再互換位置, 好一個飛仔強, 以一對二居然都仍然能夠表現得輕鬆瀟灑樂而雅。

床邊已經回氣嘅細 Ann, 見飛仔強個得戚樣就真係火都黎 (慾果隻), 細 Ann 又再一西跳到床上加入戰圍, 一對 cup 手波已經火速雷埋去飛仔強塊面度, 而飛仔強亦一手就將細 Ann 攬入懷中再同佢打住車輪。

但雙拳難敵六波, 響三人輪流夾攻 Un 到飛仔強不斷係咁出嘢, 又再吹硬, 又再出嘢, 軟咗又再吹番硬嘅情況之下, 飛仔強最終都仲同三女響床上繼續攪嘢, 小西雖好, 但太多就難免會滯, 飛仔強此刻已經開始變得強弩之未, 身不由己, 但三隻如狼似虎嘅索女就正繼續不斷輪流係咁瘋狂蹂躪住佢。

小燕玩到無嘢玩, 跟住見佢走入廁所攞咗支地拖出黎就話 : 「細 Ann 薇薇襟住佢, 等我用棍黎隊佢屎眼…..」

已經屌到全身乏力嘅呀強被襟之後就狂嗌住 : 「嘩……唔好呀……喂, 呀…救命, 咪玩呀….啊啊吖…好撚痛呀.…啊…...」 陣陣菊花受損嘅撕裂聲同男人哀號聲正繼續不斷地響起…….

幾個鐘頭之後

In the morning, When ah Shing is wake up, 呀成正腳步蹣跚手軟腳軟咁行出房外, 但見呀強正坐響遠處窗台上偷偷飲泣住, 呀成見咁即時上前忙加慰問 : 「強, 你無事吖嗎?」

呀強正嚥住喉咁講 : 「佢哋…黏線架, 無人性架, 而家我下面謝到已經無哂感覺, 但佢哋尋晚仲….仲用棍黎隊爆咗我個菊花, 而家我….屎眼流血好很痛呀…..嗚….嗚…嗚….」

呀成聽到咁, 但忽然發覺身後正有三股殺氣壓住埋黎。

小燕先講 : 「有幾痛呀? 碌棍都無你碌嘢咁粗啦。」

薇薇又講 : 「男人老狗小小嘢就響度流哂馬尿, 咁唔玩得就唔好學人走去做賊啦。」

細 Ann 就咁著住胸圍底褲走出黎講 : 「爽呀, 好耐都無試過玩得咁激呀, 喂, 回咗氣未呀? 入黎執多我一劑先啦。」

兩個飛仔聽到咁, 即時嚇到對腳行唔郁都要爬住起身黎嗌走。

呢集完, 又 L 吓下集點樣亂 9 咁黎
作者: Eddyo    時間: 2019-2-17 12:53

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-16 08:37 AM 發表 查看引用來源
肉腸狀態已回復八成功力, 但呢個時候, 細 Ann 再黎一招擒拿波子手黎初住飛仔強兩粒春核, 暖暖嘅玉手, 春袋初初在我手, 細 Ann 三扒兩撥之後, 巨腸已經回復到十成功力硬到正在發發咁聲。

飛仔強見細 Ann 果然有料到, 跟住突然好用力就將細 Ann 推到責住響床上, 細 Ann 兩手被用力按住響佢頭頂上, 跟住飛仔強就擠開細 Ann 兩條肉腿黎準備。

雄風再現嘅飛仔強,  ...
爽呀, 呢鋪真系有得小都驚, 期待更新!!
作者: kentwby    時間: 2019-2-17 23:52

作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-21 15:03

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-17 12:53 PM 發表 查看引用來源
爽呀, 呢鋪真系有得小都驚, 期待更新!!
好呀, 而家寫緊個過癮故事
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-21 15:04

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-17 11:52 PM 發表 查看引用來源
呢鑊真系偷雞唔到蝕晒精。。。。慘絕人寰呀。。。。
簡直就精盡人忙添啦
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-21 15:05

第三篇 - 兄弟小爆姊妹團

Part 1

細 Ann 個家姐呀蘭要結響,成班中學靚女同學今日做姊妹陪嫁,班姊妹個個國色天香,處女味濃,而且學歷又高,性格內向,兼且個個仲怕怕醜醜咁添。

而呀蘭老公 7 仔倫,因為佢真係開 7 仔嘅關係,所以啲 friend 就叫佢做 7 仔倫,7 仔倫人如其名好撚柒 ,但佢有班 friend 就唔係人咁品,班 friend大部份都係響 7 仔倫間 7 仔度做過,但成班粉友個個無厘學識,閒時就只係鍾意去吓賭錢叫雞同偷 7 仔啲袋用,部份仲有打刧放火兼非禮嘅案底,所以可以講都係一班膽正命平無有識死之徒。

今日,7 仔倫就係叫咗呢班極品 friend 黎做兄弟團,一朝早,成班著住西裝都係賊樣嘅兄弟團,正揸住一部自己車,兩部尋晚偷番黎嘅車,然後跟住 7 仔倫租番黎果架結婚花車尾,正響吐露港度馮車過車,影哂快相,行對頭線,衝哂薄洛咁話咁快就到咗呀蘭住嘅屋村停車場之內。

一落哂車,兩條實蕉就鳩衝埋黎惡形惡相咁話呢度唔停得車,7 仔倫話佢今日結婚,但實蕉就話關佢撚事要佢即刻駛走哂啲車,班兄弟見咁都無面比,個個行哂去車尾度就立架生,唔使一陣間,啲士巴拿、緊頭、 鐵通、 長電筒、鐵鏈鋸、十二吋老牛、同兩把疑似黑星嘅物體就行住響兩個實蕉條頸度。

兩條實蕉都係欺善怕惡無撚柒用之輩,而且心諗又只係打份牛工,知道無謂搵條命黎博,所以跟住即時就跑咗入管理處度攞包利是封出黎,跟住再向每人封咗一封老毛比佢哋之後,最後仲祝埋 7 仔倫白頭到老,永結同心咁送埋佢地入去大堂度搭 lift。

大堂內

「叮叮叮,叮叮叮,唔該借一借,咦,倫哥你哋到咗嗱。」

7 仔倫見係其中一個姊妹小珊坐住架惠康鐵車出緊 lift,「小珊妳做咩嘢呀?」 「我買完嘢而家去還車囉。」

成班兄弟見到小珊人靚聲甜又著住條姊妹裙咁鬼性感,跟住個個即時扯行哂旗咁圍住黎開會。

「呢個屌得過喎。」 「係,細細粒粒,上床點玩都得。」 「波唔算大,但勝在襟捱。」 「瓜子口臉,瓣瓣都掂。」 「講咁多托咩,一句好屌咪就算囉。」

天真無邪嘅小珊,見到倫哥後面班兄弟團就話 : 「各位哥哥你哋好,我叫做小珊呀。」

7 仔倫就同小珊黎介紹 : 「呢個係呀堅,呢個係呀強,呀祥,呀牛,同埋呀成。」 五條友正狂望住小珊對胸同裙腳,而且個個都抺住咀同初住褲朗咁,小珊天真無邪,唔知啲哥哥正在視姦緊佢,跟住佢就同 7 仔倫講話要先去還車,等一陣間再響樓上度再同大家見面。

6 條友搭 lift 上樓之後,行到去有度貼住鸞鳳和鳴嘅鐵閘度,叮噹叮噹,木門一開,成班靚女姊妹好興奮咁大嗌住 : 「九十九萬九千九百九十九個九毫九。」 企響後面嘅呀祥最憎就係呢亭結婚老苙比錢開門嘅撚屌儀式,跟住呀祥就講 : 「九你老味呀,仲唔開閘信唔信炸撚咗妳度門去吖嗱。」

但始終都係呀倫嘅大好日子,7 仔倫就極力要呀祥忍忍忍,倫哥再同班姊妹講價 : 「咁貴平啲啦,一千九百九十九就算數啦。」

班姊妹唔肯,又到企響後面嘅呀堅出聲 : 「鵰渠老味吖,再唔開閘信唔信我入到黎就鐘柒妳個大波妹吖嗱。」

又始終都係呀倫嘅大好日子,7 仔倫又要呀堅再忍忍忍,倫哥又再同班姊妹講 : 「乖啦,唔好擔誤咗吉時呀,嗱,呢度一千九百九十九收咗佢就快啲開門啦。」

班姊妹仲係唔肯,但今次後面五人就將 7 仔倫推開,跟住五人早有準備就攞啲羅絲批,手磨機同鐵筆出黎老爆緊度閘,個鎖位開咗一個大窿之後,眾人跟住就施施然咁開咗度鐵閘就行哂入屋度。

入到屋後,眾人一見到班天仙咁靚嘅姊妹團之後,即時就將人哋啲波罅當係殺父仇人咁啤到實一實。

未完

作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-22 10:30

Part 2

7 仔倫比咗千九九九蚊利是班姊妹之後,班姊妹就好唔老黎咁就要開始玩啲接新娘儀式遊戲,而後便五人就不斷當班姊妹係雞咁睇版咁睇,啲乳溝條條都可以夾得死人,條姊妹裙個個著到又短又透哂條底褲出黎,真係睇到眾人即刻就想捉哂佢哋入房度姦哂佢哋咁滯。

啲姊妹正攞住個痰罐入面裝住嘅啡色物體出黎,跟住成班女就好興奮大叫 7 仔倫食咗佢,又到呀強上前搶咗個痰罐指住入面啲野黎問班姊妹 : 「咩野黎架?響度玩屎?篤屎係邊個痾架?妳呀?定係妳痾架,唔臭嘅,食得架?」

班姊妹正黑哂面,但又始終都係呀倫嘅大好日子,7 仔倫又再要呀強忍忍忍,跟住倫哥就搶番個痰罐即刻嗱屎就食,咦,甜甜哋,又幾好味咁喎,7 仔倫遞住個痰罐比佢哋五個人就話 : 「喂,幾好味架,整啖啦。」

五個人正異口同聲就話 : 「你鍾意食屎呀?咁就留番比你食哂去啦。」

下一個遊戲,班姊妹又攞隻香蕉出黎縛響 7 仔倫個褲朗度,跟住就話要班兄弟食咗隻蕉佢,後面傳黎呀牛把聲 : 「咁撚鍾意玩含撚,咁就等我比條真撚佢哋含吓啦。」

7 仔倫望吓後面,見呀牛真係拉低條褲鏈攞咗碌撚出黎,7 仔倫嚇到即時遮住呀牛碌嘢,但始終都係呀倫嘅大好日子,倫哥又再要呀牛收番埋份野先, 「喂,比比面今晚飲完叫雞我嘅。」

講完 7 仔倫就自己拗腰食咗下面隻蕉去。

班已經嬲嬲哋嘅姊妹,跟住又再攞啲毛毛胸圍同底褲出黎要 7 仔倫同班兄弟著,又到呀成行出黎同班姊妹講 : 「剩係我哋著邊得架, 一係妳哋都除剩啲胸圍底褲,然後同我哋一齊行出 lift 口度影相,如果唔肯嘅就咪撚同我哋玩呢啲啦。」

班姊妹塊面已經黑過鑊底,但門口見倒小珊已經番咗黎 : 「做咩度鐵閘有個癃嘅?Hello 倫哥堅哥強哥祥哥牛哥成哥, 咩你哋仲響度玩緊呀。」

五人見到可愛嘅小珊番黎仲咁有禮貌

呀強突然伸手攝入裙內摸住底褲咁黎抱起小珊就話 : 「小珊乖,強哥帶妳入房度玩賓周吖。」

呀堅又搶咗小珊摸住底褲黎抱 : 「小珊個咀成隻墨魚咁,不如堅哥入房教妳吹蕭咯。」

又到呀成抱咗小珊開去黎話 : 「小珊唔好理佢哋, 等成哥哥同妳入房做身體檢查嘞。」

呀祥又黎抱走咗小珊 : 「小珊鍾唔鍾意比人撩屎眼架?但祥哥就好鍾意過喎,咁不如小珊就比祥哥撩吓妳隻屎眼咯。」

呀牛又一手抱咗小珊行 : 「小珊乖,牛哥哥條鞭好勁架,小珊想唔想試吓比牛哥哥條鞭插吓咁呀?」

小珊比呀牛響裙內捽住底褲條西罅,即時嚇到跳番落地走番去班姊妹度。

眾女已經好唔妥班兄弟,幾個女仔正響度滋滋斟,跟住細 Ann 就同 7 仔倫講 : 「姐夫呀,班友咁賤,你做咩叫佢哋黎做兄弟架?」

7 仔倫係咁沙哂冧咁話 : 「唔好嬲, 唔好嬲,佢哋其實都係好人嚟架,只不過係啲動作粗魯咗啲咁啫。」

有個巨大黑影正企咗響眾女隔嚟

"呠……"

毒氣咋現,眾女即時驚呼狂叫閉氣四散

未完

作者: ghosthand999    時間: 2019-2-23 07:44

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-22 10:30 AM 發表 查看引用來源
Part 2

7 仔倫比咗千九九九蚊利是班姊妹之後,班姊妹就好唔老黎咁就要開始玩啲接新娘儀式遊戲,而後便五人就不斷當班姊妹係雞咁睇版咁睇,啲乳溝條條都可以夾得死人,條姊妹裙個個著到又短又透哂條底褲出黎,真係睇到眾人即刻就想捉哂佢哋入房度姦哂佢哋咁滯。

啲姊妹正攞住個痰罐入面裝住嘅啡色物體出黎,跟住成班女就好興奮大叫 7 仔倫食咗佢,又到呀強上前搶咗個痰罐指住入面啲野黎問班姊妹 : 「 ...
呠......得好勁 !!! 不過唔夠之前幾十個 唔 咁有氣勢 👍👍👍
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-23 09:53

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-23 07:44 AM 發表 查看引用來源
呠......得好勁 !!! 不過唔夠之前幾十個 唔 咁有氣勢 👍👍👍
攪到人地雞飛狗走仲唔夠氣勢?
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-23 09:56

Part 3

啲姊妹好嬲怒咁話 : 「倫哥, 你叫佢哋走啦,再係咁嘅話, 我哋今晚零願剩係陪響呀蘭身邊咩都唔做架嘞。」

但 7 仔倫再講 : 「點得架?佢哋一陣仲要揸車車妳哋去我屋企回門……。」

班姊妹再講 : 「唔使嘞,班人賤到咁,我哋自己會叫 uber 過去架嘞。」

7 仔倫無奈,跟住唯有就叫五人而家揸車走先,等到四點酒樓交場果陣先至自己上酒樓度再見面啦。

時間 : 4 點鐘
地點 : 酒樓

五條友無定去上到酒樓之後, 但壞人習慣到咗目的地之後就會分散行動。

門口迎賓枱處,坐左廿年監好耐都未去過飲嘅呀成, 見迎賓枱有位就一個屎忽坐咗落去。

呀成望吓隔離條靚女 :「咦,呀姐好熟口面喎,我好似上網見過妳咁嘅?」

靚女笑住同呀堅講 :「係呀,我響網上做 KOL 架嗎,咁你有無去我介紹果啲食肆度食嘢呀?」

呀成再講 : 「吓,咩而家14甩網 係介紹食嘢嘅咩?妳係鳳兒吖嗎,收四百蚊一鑊果個喎。」

但呀成煙癮發,跟住就再問坐另一邊隔離個後生仔 : 「做咩唔擺碟煙響枱面度架?」

個後生仔同呀成講 : 「咁又做咩要擺碟煙響度呀?而家酒樓係禁煙過喎。」

呀成再話 : 「孤撚寒就孤撚寒啦,喂,咁你有無煙響身痴飛黎食吓先呀?」

後生仔話無,呀成跟住再講 : 「有唔撚比咋?咁唔食你煙醒五兜嘢黎比我自己落街去買嘞。」

後生仔話無,呀成跟住想發爛渣嘅時候,有客到,後生仔正起身招呼客人響枱布簽名果陣,跟住突然又有好多人行到埋黎。

有對夫婦行到呀成面前,男嘅就攞筆簽名,女嘅就遞咗封禮比呀成,呀成望吓隔離左右都忙緊,跟住就將封禮袋咗落袋度。

另一邊坐咗響入面嘅呀堅, 百無了賴坐坐吓覺得有啲餓,呀堅嗌咗個男侍應埋黎 :「喂伙記,同我寫碗蟹肉伊麵黎吖。」

男侍應講 : 「唔好意思先生,我哋呢度無蟹肉伊麵架。」

呀堅話 : 「鵬狸老味吖, 要碗蟹肉伊麵都話無你間酒樓就執咗去啦,定係你唔肯同我寫咋?你係咪要我打柒你呀?點呀? 你到底寫定唔寫呀?」

呀堅響度發爛渣驚動咗 7 仔倫,7 仔倫過黎即時叫人落街買碗魚旦粉上黎比呀堅食。

呀祥四圍咁去睇人打麻雀,行到去其中一枱度,呀祥見個四眼仔副牌揸住一二三四五六七萬,叫緊一四七萬,跟住呀祥就放咗五千蚊響四眼仔面前就講 : 「我買五千蚊油菜。」

個四眼仔擰轉頭望吓呀祥, 「做咩事呀?買咩油菜呀?」呀祥擔住口煙話 : 「你無撚嘢呀? 油菜都唔識,即係你食倒糊就要賠多五千蚊比我咁解囉。」

「嘩呀哥你係唔係有病呀?我哋打緊二五雞你叫我食糊就要賠五千蚊比你,你傻架?」

「四眼仔你第一日出黎賭錢呀?枱邊啲人鍾意買邊家油菜就落注響邊度,我話之你打二五雞定數手指吖,總之我買幾多贏咗你就要賠番幾多比我。」

麻雀枱上四個人同時鬧住呀祥,呀祥發爛渣 : 「屌你老味,信唔信我反你哋枱吖嗱, 唔撚比人買油菜就咪撚響度打麻雀啦。」

呀牛見張紅色枱布果度有個位坐,跟住就行咗埋去諗住坐一陣先,呀牛坐低咗之後,跟住就攞部手機出黎開咸片睇,但呀牛又聾聾哋,所以就較到部機好大聲黎睇咸片。

「唉…唉…唉…唉…唉…」

行過嘅人見呀牛響度睇咸片都為之側目,但坐響呀牛隔離位果個呀蘭老豆就面如關公,七孔出哂煙咁, 呀牛繼續睇得好興奮,跟住就隊部機埋去呀蘭老豆度, 「喂睇吓,呢套正呀,不過最衰呢度無 wifi,所以套戲有啲窒窒哋。」

呀蘭老豆火燒瓦頂,但諗起始終都係呀女嘅大好日子,所以呀蘭老豆唯有響度忍忍忍。

呀牛繼續響度睇咸片,「唉…唉…插死我,好舒服呀, 唉…唉…唉…」

呀牛又隊部機埋去比呀蘭老豆睇 : 「喂,今晚 7 仔倫同佢老婆又係搞呢啲嘢呀,話你知吖,我哋同 7 仔倫去叫雞果陣,嘩,佢碌嘢大到簡直嚇撚死人,諗起佢老婆今晚就可以嘆佢支大棍,我估實會開心死佢都似嘞。」

呀蘭老豆忍無可忍,跟住就拍枱再好大聲就嗌 : 「呀倫你即刻同我行過黎。」

呀爸發火,非同小可,7 仔倫仆住過黎呀爸呢便 : 「呀爸搵我咩事呀?」

呀爸頂住條氣 chok 住 chok 住咁話 : 「呀倫……你你你……佢佢佢……」 跟住就見呀爸摞低咗。

未完

作者: hyz123    時間: 2019-2-24 00:16

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-1-28 11:38 AM 發表 查看引用來源
幾個鐘頭後,仲係天黑黑果陣,渡假屋樓下,呀國呀生響樓下扮番黎相遇,呀國話晨早空氣清新開朗去影日出, 呀生就話朝早晨運有益身心,兩個響度扮哂野制做不在場証據,但就暗中笑緊對方 on 輪 99 同個老婆比人屌左都唔知。

朝頭早,窗外大媽跳緊舞,兩便屋的人都嘈醒哂,橫掂無覺再好瞓,所以就約埋一齊食早餐,去左海傍美食店度,娜娜同呀生咬耳仔,問佢尋晚有無執到佢,因為佢發覺有野流出黎,對面 Janet  ...
正到無倫,好,好,好
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-25 08:58

引用:
原帖由 hyz123 於 2019-2-24 12:16 AM 發表 查看引用來源
正到無倫,好,好,好
多謝 123 兄鍾意
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-25 09:00

Part 4

呀爸死咗,呀蘭呀媽收到急 call 馬上走過黎,見紅事突然變成白事,但始終都係呀女嘅大好日子,而且呀蘭呀媽年青時又跑慣江湖,就係因為平時夠淡定所以先至有錢剩。

呀蘭呀媽傷感咗兩秒之後,跟住就殊殊住各人叫佢哋唔好咁嘈,為免影響賓客同個女嘅情緒,呀蘭呀媽就叫幾個大漢搬走咗呀爸去先,跟住等到今晚飲宴之後先再作打算。

叮叮叮叮,收麻雀枱開席嘞。

各人埋位坐定之後,酒樓大銀幕開始播住 7 仔倫同呀蘭啲童年往事回憶相片同著住婚紗影嘅片段,片長共 120 分鐘,而且全部係冷場,中間仲要賣吓廣告,全場人經已悶撚到嘔,再加上已經餓到仆街,而坐職工尾圍果五個人就最為什是

呀堅首先咋型 : 「啊欠…………,鵰渠老味吖,到底幾時先捨得開飯呀?」

呀強再講 : 「仲要做幾撚耐架? 挑…………,呀倫個撚樣又真係好做唔做,食埋飯咪走囉,做咩仲要響度睇埋佢啲老母西片咩。」

呀祥嗌個侍應埋黎 : 「喂伙記,我餓撚到仆街,即刻同我寫碗切雞飯黎先,快。」

男侍應話 : 「但我哋已經 cut 咗 order 過咯。」

呀祥好嬲 : 「挑你老味吖,咁剩係我哋呢枱上菜先咁得唔得呀?」

男侍應話 : 「Ar……但咁做係唔啱規舉過喎。」

呀祥聽到仲慶,但呢個時候,另外四個人話要去廁所,跟住話番到黎如果仲未見開席嘅話就反佢枱,五條友齊齊去廁所,痾完尿之後,呀蘭其中一個姊妹咁啱亦響女廁度行緊出黎,一女五男正響廁所門口度互啤住,而個姊妹突然就向佢哋講咗一句 : 「成班都係衰人黎。」

十分鐘之後,廁所後樓梯就有條女比人摸完一輪再縳住掉咗響度。

番到埋枱,五人見已經十點半都仲未上菜正想反枱嘅時候,一碟雙眼發光嘅乳豬全體正凌空飛到埋枱度,時間啱啱好,好彩都仲趕得切及時平熄眾人嘅怒憤,三叔公正想舉酒嗌飲杯,但眾人而家仲飲你老味咩,三叔公都未擺杯酒入口,枱面碟乳豬就已經比人掃得乾乾淨淨,就連豬頭果兩盞燈膽都比人食埋落肚。

酒樓趕收工,啲餸突然兵令澎爛全部湧哂出黎,就連炒飯紅豆沙同碟爛橙都擺埋哂上枱度,成班餓鬼開行 turbo 食七咁食,三叔公三叔婆見對手咁強勁,即時你夾比我時我又夾番比妳咁搶埋一份,但人老自然手腳慢,三叔公夾得雞黎碟苳菇又無哂,但夾得菜黎再想搵碗翅又無埋。

全枱啲餸已經比人食哂,五條友正撩住牙笑騎騎咁望住三叔公三叔婆,啲餸食完而家先黎玩敬酒,但五條友話哂都係兄弟團,咁呢個時候那有唔起身幫手做嘢之理。

「各位飲杯。」 7 仔倫同呀蘭正開始祝酒嘅時候,五個兄弟呢個時候就攝咗入班姊妹團度,五人響度係咁挨挨笨笨狂抽哂水,班姊妹就皺哂眉頭唔多老黎咁迴避,但就比面忍住繼續強顏歡笑咁祝酒。

去到另一枱,已經半枱醉哂嘅呀蘭親戚,正發緊酒溫講哂粗口話要 7 仔倫隊哂呢杯 XO 去,班姊妹唔敢出聲,但五人見大好機會,正好報比班姊妹白眼之仇。

呀堅同呀強上前先同呀蘭親戚講 : 「真係話你地都 On L 99 嘅,隊呀倫邊度好玩架,識隊就緊係隊班姊妹啦。」

呀蘭親戚突然覺得幾有道理,跟住茅頭突然就指哂向班姊妹度,成班親戚唔知響邊度突然個個攞住兩支交叉窿出黎,跟住五個兄弟就幫手夾手夾腳捉住哂班姊妹,而呀蘭親戚就一人一支交叉窿係咁灌入啲姊妹個口度。

未完
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-26 09:20

Part 5 

成班姊妹無一幸免,個個比人襟住黎吹緊喇叭,姑碌姑碌姑碌姑碌完之後,好快趣,班姊妹個個都醉到腳步浮浮企都企唔穩咁,五人仲夾住班姊妹見倒咁,跟住即時就互打住眼色似乎好似有啲咩打算。

7 仔倫果然 7 到無朋友,佢話見班姊妹醉咗,跟住就叫五人將啲姊妹扶去新娘房度休息一吓先,而佢哋兩公婆就自己繼續四圍去祝酒就得架嘞。

五人扶咗啲姊妹入房度之後,跟住見班姊妹醉到個個開始不省人事,五人知道呢個時候咁好環境, 正所謂有食唔食,就真係罪大惡極,五件姊妹剛好足夠每人分倒一個,但呀堅第一時間就霸住小珊唔放, 而其他人亦都無咩所謂咁各自去揀女, 揀女完畢之後,跟住落黎就係要各自各精彩嘅時候。

一出閘,首先帶出嘅呀堅正開始鍚住小珊隻腳,而排響第二檔嘅呀祥就用二指禪黎篤緊另一個姊妹隻西,呀強亦追得好貼,已經咩都無著就開始上緊一個大波姊妹,今日呀強個身形好靚,睇黎佢真係有機會可以問鼎三甲之位。

呀成起步果陣有啲甩甩哋腳,但亦無影響佢對呢場賽事嘅信心,而且睇佢甩出黎果條毛嘅毛色都幾靚,似乎會係今次嘅冷膽之選。

呀成正博命用佢條鞭黎鞭緊隻馬,唔係,係個姊妹至啱,但個姊妹就成條死魚咁無厘火氣繼續瞓咗響度。

呀牛就稍為墮後,見佢條褲除緊都除唔出,(突然好大聲) 嘩,呀牛似乎放棄咗除褲,而家佢直情拉低條褲鏈就上,所以話做人就唔可以一本通書睇到老,必要時最緊要就識得轉彎走位先得嗎。

咦,見倒後樓梯頭先條女已經比人發現餓到送咗去養和灣間醫院度嘞。

又再睇番呢場賽事,五個騎師已經各自策騎住自己隻良駒要開始轉入直路嘞,仲係帶緊頭嘅呀堅正繼續扯放扯前,跟住見稍為後啲嘅呀強就已經開始響度步步進迫緊嘞,跟祥亦見開始發力,後面追緊上黎嘅呀成亦都上得好快。

呀牛雖然仲係包緊尾,但見佢好似愈戰愈勇咁,已經開始過咗呀成頭,跟住又再過埋呀祥,嘩,呀牛好犀利呀,已經上到第二同呀強平排咁滯,呀堅亦去得好快,但呀牛亦已經過咗呀堅頭,而且亦稍為開始領先緊。

距離終點仲有一百米,呀堅又已經搶番個外檔騎住小珊領先番, 但呀牛又愈戰愈勇,後面嘅呀祥又已經上緊黎,最後二十米,呀堅發哂力係咁揸小珊對波,而呀牛又同樣抽插得好快,最後結果,第一名呀堅已經衝線射咗嘢,而第二名嘅呀牛又射埋,跑第三名嘅就係呀祥,第四名呀成,包尾就係今次嘅大熱門呀強黎嘞。

五條友已經出哂火, 望住仲醉緊嘅五個姊妹, 個個下身正仲精滴滴咁瞓哂響度, 總算今日都無白過一場, 但最為收穫豐富果個似乎就係呀成, 因為係得佢件褸袋入面袋咗人哋十幾封禮響度。

各人戚吓條褲之後, 跟住好快就打開度門離開咗新娘房, 7 仔倫兩公婆已經企咗響門口度送客同順便家屬謝禮。

五人見好日都唔黎飲, 跟住各人就去問侍應攞咗啲盒, 然後再逐張枱掃埋人哋食剩嘅嘢落個盒度, 最後全場食得嘅嘢比五人包起哂之後, 跟住五人就再施施然離開酒樓結束今日忙碌嘅一日。

**** The End *****
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-26 16:40

好似無咩回應咁, 都唔知好唔好仲繼續落去?
作者: ghosthand999    時間: 2019-2-26 19:29

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-2-26 04:40 PM 發表 查看引用來源
好似無咩回應咁, 都唔知好唔好仲繼續落去?
Ching 你寫得好好呀 !!! 請繼續出文!!! 👍👍👍
作者: Eddyo    時間: 2019-2-26 22:56

👍👍👍
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-27 09:39

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-26 07:29 PM 發表 查看引用來源
Ching 你寫得好好呀 !!! 請繼續出文!!! 👍👍👍
都想架, 但好似無咩動力咁
作者: 沙漠神童    時間: 2019-2-27 09:39

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-2-26 10:56 PM 發表 查看引用來源
👍👍👍
多謝師兄

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)