188Channel

標題: [原創作品] 小學女教師快將結婚戀上改過自身導師(3月11日在第5版加了結局) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2019-2-2 21:54     標題: 小學女教師快將結婚戀上改過自身導師(3月11日在第5版加了結局)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lostergundam    時間: 2019-2-2 23:55

又出好故事,正!
作者: thomasgp02a    時間: 2019-2-3 00:51

好有故事性,支持,期待之後的大戰
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-2-3 14:40

作者: yausm1234    時間: 2019-2-4 07:43

作者: Winguni223    時間: 2019-2-4 12:21

👍👍👍👍👍👍
作者: moneyzero    時間: 2019-2-8 00:03

好好睇, 等新一集故事
作者: 18abc    時間: 2019-2-8 07:13

好正
作者: maymay8880    時間: 2019-2-8 09:17

寫得唔錯,啲教練真係好有型好靚仔🤤🤤🤤
作者: kb8255    時間: 2019-2-8 09:51

正呀,期待第二集
作者: dcat20    時間: 2019-2-8 13:27

我嚟自基層,細個嘅居住環境幾雜。鄰居有個大我三年,自細玩大嘅哥哥,叫阿佳。佢中學跟咗個大佬,話我第日升咗上中學,如果喺學校有咩麻煩,可以叫佢大佬照。

我上到中一,喺學校得罪咗幾個有背景嘅中三學生,佢哋日日喺學校騷擾我。同阿佳講起,估唔到佢大佬好快幫我擺平咗,呢幾個人唔再喺學校煩我。

我就咁識咗佢大佬。

我叔叔教功夫嘅,我好細個就跟佢學嘢,武館啲師兄、師叔又教我其它武術。阿佳見我人仔細細身手唔錯,話佢大佬有時同人講數會帶大班人去,問我跟唔跟埋去睇吓有乜嘢可以幫到手。

佢話開片嘅機會好少嘅,多數只不過用人數兇吓對方,大家都怕驚動皇氣。

於是我就跟去睇吓,發覺無非陪佢大佬去講吓數,等佢大佬可以曬吓馬,好少真係要打交,於是就繼續跟。跟跟吓就同佢哋混熟,之後就加入佢哋。

升咗上中學,物質欲望多咗,買波鞋呀咁,就想有啲錢。於是就幫佢哋走吓老翻或者去車站接啲大陸落嚟賣淫嘅女仔去開工嘅地方之類。

係有打過交,不過真係唔多,都係啲細交,冇試過攪出人命。

我算幾好身手,快而準,大佬幾欣賞我,中二開始有𡃁。中三嘅時候有啲女仔埋身,多數係啲新移民或者低下階層家庭出嚟嘅,背景同我有啲似,想俾人照,就黐埋社團度。亦有啲想搵錢,想去K場做嘅女仔。佢哋同我年紀相約,有啲大我幾年嘅,鍾意黐埋我度。亦有有錢女同乖女,純粹貪玩黐住我。

唔跟大佬出入嘅時候,好多時帶埋呢啲女仔同班友去波樓、茶餐廳打躉。我幾錫呢啲女仔嘅,因為冇兄弟姊妹,喺佢哋身上滿足做哥哥嘅感覺。我冇主動攪佢哋,最多拖吓手、接吓吻。反而試過佢哋想睇我、摸我,我就俾佢哋...

...妳會唔會覺得好黑暗?

唔會,好想聽,你繼續。Amy話。

咁好,佢哋要睇、要摸,我就由得哋。甚至...

咩?

妳真係要聽?

唔怕講。

佢哋要幫我口交,我都會俾。有啲會主動除衫,叫我摸佢哋,我就摸吓、錫吓。

摸邊度?

胸同埋下底...

咁...Amy尷尬咁問,你會唔會...伸手指入佢哋裏面?

假如仲係處女,唔會。假如已經有過性經驗,會伸入去。有啲仲會教我點樣玩佢哋嘅身體,等佢哋興奮啲。

咁...有冇...性行為...?

呢啲唔算性行為咩?

你知道我問乜嘢。

我唔同佢哋真做。

咁你鍾唔鍾意...?

我係男仔嚟㗎,妳話呢?冇需要扮嘢。

你唔會一路都淨係用手、用口啩?你係男仔,唔想試吓嘅咩?

想呀。我第一個女朋友叫做子儀。女朋友嘅意思,係指互相鍾意,而且有正式性關係。

喂,妳係miss時嚟㗎,問我呢啲嘢唔尷尬嘅咩?

對住學生嗰陣就係miss時,私底下,都有私生活、都係正常人嚟啫。

咁都唔係隨便同男人講sex啩?

而家咩年代?讀大學嗰陣,同學之間講呢啲嘢好平常。我想聽你同子儀嘅嘢。

咁好吖。子儀係當時嘅女班長,亦係學校泳隊主將。有錢女,乖女嚟嘅。

但佢冇心機讀書,留過兩次級。

子儀用班長嘅職權包庇我,又嘍我放學去飲嘢,於是我知道佢鍾意我。

佢唔係我好鍾意嘅類型,不過好多人認為佢幾好。樣子清純,只係身材平凡啲,同埋戴咗眼鏡令佢個樣土啲。

你話佢身材平凡,平凡得過我?

妳唔錯㗎喇,佢真係好「平」凡㗎。

有次,佢上波樓搵我,見到我攬住另一個女仔,叫Snoopy,佢嬲,就走。

Snoopy又係邊個?

我叫佢做契妹嘅。喂,妳肯定想聽?

想呀。

會唔會唔鍾意㗎?

講啦,我想知。

咁好啦。

總之,子儀見到我攬住Snoopy就嬲,我追出去。佢喺波樓樓吓表白,講講吓攬實我喊。嗰刻,我想氹番佢,於是錫佢。

佢就叫我上佢屋企。

於是你哋做咗?

係,我同佢都係第一次。

之前咁多女仔嘍你你都唔攪,子儀你就攪,你鍾意佢咩?

冇㗎,嗰刻好想囉。佢屋企住大坑,淨係佢自己間房已經大過我屋企,屋企又冇大人,得隻貓同埋佢家姐喺另一間房。

佢帶我上到佢屋企,就即刻入房。我本來諗住只係大吓佢,叫佢除衫,佢二話不說真係除哂…

好緊張,咁跟住呢?

當子儀連胸圍都除埋嗰吓,我見到...佢身材平到...

咁你有咩反應?

好興奮,就攬實佢錫。佢問我可唔以俾佢睇吓,我就叫佢自己攞出嚟。

好激喎,咁佢點呀?

佢就郁手解我褲頭,然後攞我嗰度出嚟。佢哄埋去睇咗一陣間,就錫落嚟...嗰刻,我以為佢有性經驗,一來佢大我兩年,二來佢似乎完全唔驚咁嘅。

咁你點?

我錫過、摸過唔少女仔,所以當時我幾淡定。我摸吓佢嘅胸,見佢好似好期待咁,就摩佢下底。我嗰時已經好熟悉女仔下面㗎喇,好熟手就令佢有反應。

佢有咩反應?

面紅、抽搐、下面濕哂…呢啲囉。佢話好想要,就捉住我入去。

嚟到呢步,我完全係初哥。

咁你有咩感覺?

第一個感覺係,個腦一片空白,咩都唔識諗。

淨係咁咩?身體上呢,有咩感覺?

個身好㷫、面好㷫,同埋…

咩?

覺得佢裏面好暖、好潤滑,衝入去嗰吓有啲緊逼...喂,好喇,妳真係想聽呢啲嘢?

想。

會唔會嬲?

有啲啲嬲...Amy眼定定望實阿龍。

點解?阿龍直望入去Miss Cheng眼裏面。

唔好問,Amy避開阿龍眼神。

咁我唔講喇。

唔好啦,想知道關於你嘅嘢呀。

唔講喇,費事妳唔高興。

咁你愛子儀嘛?

講唔上好愛,都有感覺嘅。點都好,佢係我第一個女朋友,我當時想同佢認真嘅。

咁,你當時…

咩?

冇戴套?

冇。

唔驚嘅咩?

驚。不過佢當時表現好似完全唔驚咁,我以為佢有經驗。做咗之後,見到佢流血,我驚訝,佢先至話,係,我第一次。

其實我讀書唔差嘅,本性亦唔壞。食咗子儀隻豬,就諗住儘量對番佢好。

你咁傳統嘅?

唔係傳統,男仔應該對對自己好嘅女仔好。

你好好呀。咁跟住點?

做咗之後,諗住好好珍惜佢。但係慢慢發覺佢操控欲好強,鍾意過問我行踪。我話佢知,有時同社團啲人一齊,唔方便覆佢。佢呢頭話,明呀,嗰頭要隨時搵到我,覆遲少少都發神經。

你頭先話嗰時有好多女仔埋你身,要攪女照計有大把女仔可以攪,點解之前一直唔攪呢?

冇錯,我一路唔主動攪啲女仔。佢哋黐埋嚟,要攬要錫、要摸吓,我會俾佢哋,但一直都冇真做,係因為諗住想遇到真係互相鍾意嘅至做。所以一路留住第一次,直至遇到子儀,我對佢有feel,而佢亦都將佢第一次俾咗我。所以,我原本係好想好想珍惜佢。

但係同子儀真係兩個世界,佢成日問我行踪,同邊個一齊。我覺得咁樣落去大家辛苦。有次,佢又試不斷追問我行踪,我覺得煩,同佢嗌咗幾句,就提出不如我哋分開。

子儀話,你有冇愛過我?定抑或淨係玩吓?

我話,對妳係認真㗎。

咁咪得囉。

每一次,佢就用性去留住我。次次為呢啲嘢嘈,我話我唔適合佢,不於唔好一齊,佢就乜都唔理,要求做愛。我一來自己都想要,二來唔捨得佢,就同佢做。每次做完,佢都會好一陣間,唔過問我咁多嘢。然後過咗一陣又再開始過問,喺邊度、同邊個一齊、係咪同Snoopy、做緊乜嘢之類。我知道咁落去,唔係辦法。佢要做愛我就做,只會令佢更加黐纏。於是,有一次佢又想用做愛去留住我,我就試吓拒絕。

唔好吖。

你唔再愛我喇咩?

唔係呀。

咁點解吖?

我唔啱妳㗎,妳要我全天候向妳報告,我做唔到呀。我嘅世界裏面有好多人,有時侯唔方便同妳聯繫,但係妳又唔鍾意。

我第一次俾咗你,之後一直冇同過第二個,連錫吓、用手攪都冇,唔好離開我吖。

妳知道,我有好多女。

我知,你話過,你同佢哋冇嘢㗎嘛。

我只不過唔想妳唔開心先至咁講。

你即係話,你同Snoopy...做過...?

唔只佢添。

你同佢哋嚟真?

玩吓啫,個個都嚟真仲得了?

咁咪得囉,我唔介意你同第啲女仔玩吓,你愛我就可以。

Amy問,子儀咁樣同你講?

係。

佢對你好癡情喎。

咪係囉。

你真係同第啲女仔做過愛?

嗰時,我淨係同子儀做,冇同第啲女仔做呢啲嘢。我只不過特登咁講去激佢。

不過,之後,阿龍的確有同第啲女仔上床。

最初係Snoopy。

Snoopy一直叫阿龍做契哥,經常一齊。

最初初,佢哋只係接吻、互相幫對方手淫、口交呢啲。

Snoopy一路都話想試吓,但阿龍當佢妹,一直有同佢講起子儀。Snoopy話,我都想搵個人幫我開齋。阿龍話,最好搵個互相鍾意嘅男仔至做啦。Snoopy話,我鍾意就得啦。

有次喺大佬K場開工賺咗筆錢,就請Snoopy喺K場劈酒。Snoopy問阿龍,你鍾唔鍾意我?阿龍話,我個妹都幾可愛嘅。然後Snoopy就問,幫我開齋吖。

阿龍話,做還做,做咗之後唔可以管對方嗰喎。

Snoopy話,得。

於是,阿龍帶Snoopy入房,lock咗房門就熄燈。

阿龍叫Snoopy,自己除。

Snoopy有啲怕醜咁,喺漆黑中除衫,除淨底底。

微弱嘅燈光之下,Snoopy有啲baby fat,波波唔算大,但有肉地,揸上手好就手,軟綿綿有彈性手感好舒服。兩粒lin lin粉粉而向內凹。

阿龍愛不釋手咁玩吓,然後錫吓、啜吓。

阿龍自己除咗褲,然後就拉低Snoopy條底褲。

Snoopy個西亦係屬於內斂型,冇話個瓣露哂出嚟嗰種,簡潔、乾淨。啲毛毛亦都幼細、希少。

龍教Snoopy坐上嚟。

阿龍用龜頭hi吓hi吓Snoopy條裂縫。

Snoopy話,好驚呀。

驚乜?

會會好痛㗎?

第一次可能有少少。

然後一隻手捉住支棍hi Snoppy條裂縫,另一隻手攬實Snoopy錫佢膊頭、頸、耳仔後面、面、咀仔...

Snoopy話,好開心呀...

俾條脷我。

Snoopy伸出嚟,龍就去舐、啜Snoopy條脷,用心咁去品嚐上面啲口水。

Snoopy已經漏水,加上龍本身嘅水,下面已經準備好。

龍就開始慢慢ut入去,覺得有啲啲緊。

Snoppy亦眉頭一皺。

痛?

有啲,唔怕,我想要。

龍儘量小心翼翼、溫柔咁入哂之後,就慢慢、輕柔咁抽插。

Snoppy緊張而驚慌咁睇住龍喺自己身上進出自己嘅身體,初初有啲緊同埋痛。

龍話,妳擘大雙腳,繞住我後面。

Snoppy照做。

活動咗一陣就開始暢順。龍每一吓屌入嚟,Snoopy都覺得充實、飽滿,好興奮、好陶醉。

興奮嘅感覺一陣一陣由下面湧上嚟,湧遍全身,衝上頭部。

Snoopy情不自禁咁搖頭、大嗌。

鍾意嘛?

好鍾意、鍾意到死,Snoopy答。

龍每吓進出Snoopy嘅身體,明確咁感受到裏面嘅暖意同滋潤,非常舒服。一路屌,一路叫,妹。Snoopy回應,哥,意亂情迷之下,叫,我愛你。

龍忽然諗起子儀,不自覺將契妹同子儀比較,大家嘅氣質、波波、個西...

最後,喺Snoopy裏面發洩咗。Snoopy本能箝實龍,等佢將啲嘢完完全全灌注入裏面。

龍出番嚟嘅時候,啲蛋白連同Snoopy啲血,喺下底流出嚟,流到大腿内側。

鍾意嘛,同Snoopy做?Miss Cheng神情怪怪咁問。

好鍾意,龍答。

好過同子儀?

Snoopy同子儀唔同類型。子儀斯文、富家女型,瘦,身材平平。Snoopy可愛,有肉地。或者咁講,假如純粹從肉體感覺,同Snoopy做愛滿足啲,愛撫嘅手感舒服啲。但同子儀做愛,有愛嘅感覺,同Snoopy就好似...好朋友分享肉體嘅歡愉。

男仔係咪一般比較喜歡Snoopy呢類體型嘅女仔?

我諗係。

有邊個例子你覺得似Snoopy㗎?

妳囉。

Amy面紅...靜咗落嚟。

一路講呢啲嘢嘅時候,佢哋暗暗覺得興奮,大家下底都流愛液。

阿龍已經好耐冇呢啲感覺。佢大個之後,一心改過,一邊做生意一邊讀番大學。生意稍有小成,而家教細路,諗住做番一個好人。冇諗過會喺小學溝miss時,仲要係個就嚟結婚嘅miss時。

但係,大家都對對方有feel,大腦分泌出動情化學物,催產素Oxytocin,身體感到異常興奮、有反應。

問埋哂啲咁嘢,咁奇怪,妳唔尷尬我都尷尬。

尷尬咩?你唔係讀輔導嘅咩,啲人搵你,佢哋講乜嘢你都要聽,唔可以judge佢哋㗎啦。我讀教育嘅時候都學過些少輔導,你當我而家輔導你得唔得?

得、得、得,miss時。龍笑答。

咁Snoopy之後點?

做咗好幾次之後,佢想做我女朋友。我話,大家講好唔會約束對方㗎嘛。佢話好。

除咗佢,仲有冇同其他女仔?

有。同Snoopy做過之後,我變得冇咩所謂。唔想白白浪費青春同嘥咗啲機會,有女仔主動埋身的話,只要我稍為有少少鍾意,都唔會放過,但我會俾佢哋知道我唔會同佢拍拖。

你當時一路都有同子儀同Snoopy?Amy問。

係。有一段時間同佢兩個一齊,Snoopy嘅時間長啲。

有冇試過三個一齊做?

有,不過唔係同佢兩個,而係第啲女仔。

哎吔,有少少嬲喇...

咁唔講喇,又話輔導我,咁易嬲嘅?妳討厭我嘛?

估唔到你係呢種人呀,但唔係討厭而家嘅你。

點解?

我諗你已經改變咗。

係呀。

咁咪好囉,你而家咁咪幾好。

兩人靜咗一陣。

夜喇,返屋企啦。

你陪我返去得嘛?我屋企附近夜晚好多南亞仔。佢哋會撩女仔,好得人驚。我好少咁夜返屋企㗎,你陪我吖?

好。

未完

作者: lostergundam    時間: 2019-2-8 15:39

睇完我都回憶起細個嘅時候
作者: Loki2222    時間: 2019-2-8 16:09

故事非常好!諗返起d回憶,哈
師兄加油寫落去!
作者: 劉金發作品    時間: 2019-2-8 17:48

是的,寫得很好,加油!己按洋蔥頭。
作者: kentwby    時間: 2019-2-9 04:09

作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:24

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-3 02:40 PM 發表 查看引用來源
故事寫得好好,好引人入勝,期待樓主快d出埋下面嘅!
多謝留言,多謝鍾意。
引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-4 07:43 AM 發表 查看引用來源
好正,又有意義又有生活貭数👍👍
多謝留言,多多支持。
引用:
原帖由 Winguni223 於 2019-2-4 12:21 PM 發表 查看引用來源
👍👍👍👍👍👍
多謝手指公。
引用:
原帖由 moneyzero 於 2019-2-8 12:03 AM 發表 查看引用來源
好好睇, 等新一集故事
多謝鍾意及捧場!
引用:
原帖由 18abc 於 2019-2-8 07:13 AM 發表 查看引用來源
好正
多謝支持!

作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:26

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-2 11:55 PM 發表 查看引用來源
又出好故事,正!
多謝捧場!
引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-3 12:51 AM 發表 查看引用來源
好有故事性,支持,期待之後的大戰
多謝支持!會陸續更新。
作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:31

引用:
原帖由 maymay8880 於 2019-2-8 09:17 AM 發表 查看引用來源
寫得唔錯,啲教練真係好有型好靚仔🤤🤤🤤
係㗎係㗎,尤其一啲成個改過自新嘅壞人咁款嘅。
引用:
原帖由 kb8255 於 2019-2-8 09:51 AM 發表 查看引用來源
正呀,期待第二集
多謝支持,多謝捧場。

作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:34

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-8 03:39 PM 發表 查看引用來源
睇完我都回憶起細個嘅時候
引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-8 04:09 PM 發表 查看引用來源
故事非常好!諗返起d回憶,哈
師兄加油寫落去!
多謝留言同支持。

師兄你哋嘅童年都有咁豐富?
作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:36

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-2-8 05:48 PM 發表 查看引用來源
是的,寫得很好,加油!己按洋蔥頭。
多謝版主留言及賜洋蔥頭。
作者: dcat20    時間: 2019-2-9 06:37

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-9 04:09 AM 發表 查看引用來源
多謝樓主好文, 樓主嘅故事好生活化,劇情自然發展但有說服力。
念念不忘“溝左老友條女” 嘅Mabel 。
冇錯,自然、真實感係我寫故仔時側重嘅嘢,多謝留意呢點。

係呀我都懷念Mabel,有諗過同佢寫番個外傳。

呢個故仔將會有一個人物同「溝咗老友條女」裏面嘅人物重疊。

作者: dcat20    時間: 2019-2-9 07:42

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-8 01:27 PM 發表 查看引用來源

我嚟自基層,住屋邨,細個嘅居住環境幾雜。鄰居有個大我三年,自細玩大嘅哥哥,叫阿佳,佢中學跟咗個大佬,話我第日升中學,如果喺學校有咩麻煩,可以叫佢大佬照。

我上到中一,喺學校得罪咗幾個有背景嘅中三學生,佢哋日日喺學校騷擾我。同阿佳講起,估唔到佢大佬好快幫我擺平咗,呢幾個人唔再喺學校煩我。

我就咁識咗佢大佬。

我叔叔教功夫嘅,我好細個就跟佢學嘢,武館啲師兄、師叔又教我其它武 ...
我將第一、二集,做過一啲改動,大家不妨重溫。

我亦將女主角個名改咗。
作者: 18abc    時間: 2019-2-9 10:37

個故事好正
作者: yausm1234    時間: 2019-2-9 19:23

作者: thomasgp02a    時間: 2019-2-9 23:07

相信快到戲肉了,加油
作者: 阿姆佛倫奇    時間: 2019-2-10 02:33

好好睇, 對白好寫實
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-2-10 11:43

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-11 07:30

作者: dcat20    時間: 2019-2-13 21:24

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-10 11:43 AM 發表 查看引用來源
拜託,麻煩樓主儘快更新下面嘅故事啦!真系太正太好睇啦,搞到我心癢癢好想知道下面嘅劇情發展!
先更新,遲吓回覆各位。

阿龍陪Amy搭巴士返屋企。

車上,Amy一路心思思想同阿龍親近啲,心裏面同自己講,Miss Cheng妳有咗BB,就快結婚㗎喇,唔好多心啦。

身體最誠實。Amy喺巴士上,仍然有咁貼坐到咁貼阿龍,儘可能透過有限嘅觸碰去領略阿龍嗰股男人味。

阿龍亦都feel到Amy嘅女性味道同溫柔。膊頭貼住Amy,細心去感受兩人嘅連繫。

我努力做番好人,唔亂攪男女關係。Miss Cheng係良家婦女,就嚟結婚,呢刻嘅接觸,係我同佢能夠有嘅最親密連繫嚟㗎喇,應該滿足㗎喇。

點知呢刻,突然察覺Amy唔知幾時開始暗暗用腳貼住佢隻腳。作為正常男性,阿龍個心覺得開心,就試吓用暗力貼番住Amy隻腳。

Amy feel到,心裏暗喜。

兩人一句話再冇講過,陶醉喺暗暗腳交中。

去到Amy住嘅屋邨,落車嘅時候,大家有一刻眼神接觸,心知剛剛發生嘅嘢,一切盡在不言中。

走過靜靜嘅街,Amy同龍心裏面回味頭先喺巴士上嘅興奮,好想好想再嚟一啲身體觸碰,但又驚一旦開始咗就返唔到轉頭,會好濕滯,於是努力克制。

越近屋企樓下,內心越掙扎,好冇邀請阿龍上嚟坐吓?但係,咁攪法實出事啦。阿龍亦有同樣想法,但冇理由要求上Miss Cheng度咁狼㗎嘛。

於是,一路上,兩人都冇開口。

接近Amy樓下,有幾個南亞仔喺間七記門口打躉。佢哋定住咁望實Amy,Amy驚慌之下,乘機繞住阿龍手臂。行過咗班南亞仔之後,仲繼續繞實,並冇放手。

佢同阿龍都心照,但冇出聲,一直挽住手臂行到去Amy屋企樓下。

喺大厦入口,佢哋相視無語,都想對方開聲講聲不如上去坐吓,結果只係尷尬一笑。

然後阿龍話,星期六見。

Amy舒一口氣,慌忙回應,好。

返到入屋,頹喪咁跌喺梳化上發吽逗,越諗越懊惱。

佢似乎都對我有好感㗎,點解唔試吓叫佢上嚟坐吓呢?

另一方面,龍返屋企途中,亦都不停諗番頭先同Miss Cheng嘅每一吓身體觸碰。呢幾年努力修心養性嘅佢,開始意難平,內心掙扎好冇send個Whatsapp俾Amy,同佢曖昧一吓。

呢個時候突然收到Whatsapp。

係Amy send嚟。

大家明顯同一channel㗎,龍心裏面驚嘆。

多謝你送我返屋企呀,頭先好開心呀,Amy寫道。

我都係呀。講咁多以前啲嘢俾妳聽,希望冇令妳反感。

唔會呀。想知多啲你嘅過去,好戲劇性呀。下次再出嚟你一定要講多啲我知,有咁詳細得咁詳細。

我要先聽番妳嘅。

我嘅有乜好講?悶到死,邊有你咁傳奇?

點都好,我要先聽番妳嘅。

好吖。

Amy覆緊呢啲嘢嘅時候,正喺梳化上,除哂衫,用手指掃吓掃吓自己波波同lin lin。

知道頭先叫你上嚟坐吓,慢慢傾。

Amy突然傳嚟一句咁樣嘅訊息,擺明想更進一步。

阿龍好開心。

但係Amy可以去到咩地步呢?一,只係曖昧吓?二,曖昧之中有少少身體接觸?三,純粹性關係?四,有性關係嘅友誼?定抑或五,想做男女朋友?

雖然言之尚早,但有一刻,龍諗過最好摸吓底。

佢心目中最理想情況係三同四,但道德上可以接受得嚟又有少少刺激係介乎二同三。極有可能嘅情況係,Amy自己都唔知自己想點,只係見步行步,唔通send個訊息問「喂,妳就嚟結婚,夜麻麻叫個男人上妳屋企做乜」咩?

身體反應最老實,手指已經飛快回覆,係呀,頭先都有諗過,但係覺得唔係幾好嘅,所以冇提出。

Amy全身剝光豬喺梳化上面,睇到阿龍呢個回覆,當堂刺激、興奮,阿龍同我有相同想法㗎,佢心諗。

好吖,咁一於下次。

好。

Amy跟住就去沖涼。入到洗手間,喺鏡中見到自己嘅全相,面色紅潤、春風滿面,忽然感到呢個學生面前和藹可親嘅miss時,心底裏其實係個姣婆。

喺花灑底下,又試情不自禁將手指隊入下底條裂縫裏面撩吓撩吓,然後一邊諗番阿龍頭先講俾佢聽啲嘢,一邊按壓蒂蒂。

Miss Cheng妳死喇,仲唔係發姣?唓,係又點? 咁大個女得一個男人,對另一個男人有少少fantasy之嘛,又唔係真係同佢攪嘢。Amy喺花灑下面一路自high,心裏面一路自問自答。

捽吓捽吓,下底出現強烈抽搐,連續多次劇震之後,Miss Cheng喺花灑下,全身柔弱乏力,趴喺牆上喘氣。

星期六,又係學生嘅社交小組喇。

滿心期待再喺學校見面,喺學生面前,Amy同阿龍儘量表現出莊重。尤其Amy係其中一啲學生嘅班主任,更加要同龍Sir維持專業距離。

一邊上堂,個心一邊盤算住落堂約阿龍下晝去街。以星期三晚嘅進展,基本上肯定可以直接開口,唔使轉彎抹角。

諗起可以同呢個男人曖昧吓、有一啲身體觸碰,諗起都緊張、興奮,唔覺唔覺面紅耳熱。

帶呢班細路可以幾消耗精神,終於落堂,Amy故意放慢腳步等阿龍帶班仔落到地吓。

呢個係校方要求,外判商派嚟嘅導師要負責帶班學生落樓下。

去食晏吖?Amy見到阿龍帶哂班仔落到地吓,就問。

呢個時候,朗朗帶埋傲妍過嚟。

龍Sir,媽嚟咗。

阿龍一面尷尬,向Amy道歉。

唔好意思呀,朗朗媽媽話今日想討論吓朗朗嘅事情。

Amy望一望傲妍一頭金屬加粉紅色,另外着住件低U領T露咗條波罅出嚟,兼見到心口上面對蝴蝶仔喺低U領現出嚟。

心諗呢個老母造型都幾cheap。

然後同龍講,咁...Whatsapp再聯絡啦。

唔好意思呀。

唔緊要啦,晏啲Whatsapp我。

好。

阿龍目送Amy離去後,傲妍同朗朗講,今日你去阿姨屋企食飯,佢煮咗飯等緊你㗎喇,我同阿姨講咗你食完飯留喺佢度做埋啲功課,我黃昏嚟接你。

傲妍先帶朗朗去學校附近一個公屋苑,叫朗朗上去。然後就同阿龍講,龍Sir,附近有間餐廳地方好大好企理,不如去嗰度食飯傾。

好。

食緊飯嘅時候,阿龍話,唔好介意我直接,我留意到朗朗有好多情緒,我知道同佢喺屋企啲嘢有關。

佢同你講過?

佢唔想講嘅,收收埋埋㗎。係我旁敲側擊之下套到出嚟嘅。我驚我理解錯,所以諗住從妳度證實吓好啲,希望妳唔好介意。

唔緊要,有乜唔怕講。

如果我冇估錯,妳因為朗朗爸爸嘅事好煩惱,有時候妳會因為朗朗做錯些少嘢,忍唔住打佢?

係。個衰佬喺外面有女人,試過成個星期唔喺屋企。我心裏好煩。朗朗同你講呢啲嘢?

我旁敲側擊知道嘅。佢喺班裏面有好多情緒,同學校啲老師傾番佢平日嘅表現,我感覺佢承受過大壓力。一個細路仔有咁大壓力,先會令佢思想咁負面。我估佢有好多煩惱嚟自大人方面,而父親形象對男仔有好大影響。妳周時同佢講佢爸爸嘅嘢?

冇錯。

佢感到承受好大壓力,想幫屋企分擔又無能為力,然後稍為做錯少少嘢就俾大人鬧、俾妳打。佢嘅壓力有大部份咁嚟。

我知道喇,多謝你,你對朗朗真係好。

傲妍開始講佢同老公關係。

我識佢前,貪玩,做過𡃁模,為咗少少錢影過啲好開放嘅相。佢成日攞返呢啲嘢嚟講,又打我。

最慘係,今時今日,嗰啲相仲喺網上有得睇,佢上網見到就當住朗朗鬧我。我話呢啲係識你之前影㗎喇,今時今日仲攞嚟講。

咁朗朗有冇見到啲相?

有。

啲相唔啱細路仔睇嘅?

阿龍冇問之下,傲妍喺網上搵咗呢啲相俾龍睇。

就係呢啲。

乜都睇哂,波、lin lin、毛唔使講。西、反開大特寫、c眼、一班人有男有女攬埋一舊、脷交、性器官互相貼實大家身體都有,係差在冇影到插入。

真係好開放...龍即刻有咁嘅感覺。

傲妍身上有幾個紋身。膊頭、手臂嗰啲,平時佢嚟學校接朗朗嘅時候都見到。波波上面有對蝴蝶,好難得見。

不過,龍話,呢對蝴蝶紋得好靚。

佢望住呢對蝴蝶,諗起慧玲。

就係佢喺黑社嘅時候最愛嗰條女,後來俾佢累死咗。

佢為咗慧玲而洗心革面。

慧玲都有對蝴蝶仔,不過,唔係紋喺波波上面,而係喺大髀嘅。嗰陣都冇影低呢對蝴蝶仔,有時想懷緬吓都諗唔番咩樣。見到傲妍波上面呢個紋身,阿龍覺得有8、9成似,睇到入神。

妍見龍好似對佢啲波波相着迷,覺得有啲啲尷尬,話唔好意思呀,俾呢啲你睇。

唔係呀,係對蝴蝶令我諗起一個朋友,佢都有一對類似嘅蝴蝶,有8、9成似。

哦...我呢啲相,網上可以搵得到嘅,反正係人都睇到嘅,你想要呢啲相去諗起你朋友嘅話可以喺網度攞啲圖落嚟。

好吖,如果妳唔介意的話。

介意咩?都任人睇嘅,朗朗爸爸周時咁鬧我。同咗佢一齊,有時候唔夠錢使,我走去影呢啲相,佢都知道嘅。有時候發脾氣就攞嚟鬧我。我話你搵咁少錢點夠我使?我唔做呢啲嘢可以做咩去賺到呢啲錢?又唔係去做雞…

估唔到,個衰人,唔知幾時開始喺出面有女人…可能唔止有過一個…

講吓講吓,眼濕濕起嚟,一個伙記見到,眼甘甘昅昅住傲研。

傲妍一入舖頭,呢個伙記已經昅到佢條波罅同埋心口對蝴蝶仔,一路色迷迷吼實傲妍。

傲妍察覺到,就話,我哋走喇。

傾完嗱?

未,不過個伙記係咁望住呢邊,我覺得唔自然。唔喺呢度傾喇,去第度啦。

好,咁呢餐我請。

唔得,我請,你咁關心朗朗。

咁好。

埋咗單,離開餐廳。傲妍提議上佢屋企。

會唔會唔喺咁好?龍問。

朗朗今日去佢阿姨度,佢爸爸做廚房嘅,今個星期返日更,呢幾日佢收工後會去個女人度。

阿龍感覺咁樣唔係幾專業,但傲妍堅持,阿龍就諗,唔係收錢做輔導,唔算違反操守,於是同意上傲妍屋企。

上到去,喺廳度見到傲妍同佢老公嘅結婚相。一個高、瘦、粗眉大眼、染紅毛嘅男人。

坐喺廳嘅梳化度,傲妍講佢以前點樣冧呢個男人,兩人嘅關係點樣喺婚後越嚟越差。朗朗爸爸搵錢唔多佢唔介意,喺外面玩女人都算,但後來漸漸開始借啲意鬧佢、打佢,慢慢變成慣性。

講吓講吓,就開始喊。

阿龍俾紙巾佢、儘可能同傲妍保持禮貌距離。

傲妍坐過去阿龍隔嚟,膊頭貼住阿龍。然後捉住阿龍嘅手。

龍試圖推開妍,妍即刻失控,喺屋裏面大喊。

佢攬實阿龍,問,我冇吸引力咩?冇男人吼咩?

龍話,妳而家深呼吸,聽住我講,數一、二…

妍話,唔理,就攬實龍勁咀。

龍推開妍,話,唔好意思,李太,如果妳咁樣,我唯有離開。

妍話,我喺網上面搵人傾偈,好多男人睇到我啲相都想約我出去。

龍問,咁,妳有冇試過同佢哋出去?

有,淨係飲嘢。佢哋想同我做嗰啲嘢,但我唔想,過唔到自己。

妳只係想同人傾訴?

如果喜歡,我唔介意俾人上,不過遇唔啱。我唔係咁求其,都要鍾意至得㗎。

佢開手機俾啲訊息龍睇,有好幾條友周時撩佢講啲露骨嘢。都係啲老粗,會用粗口。

有冇諗過假如做咗,會有咩後果?

我只想有個男人慰藉吓...

假如朗朗知道佢爸爸咁、佢媽媽又係咁,佢會點?

佢唔會知。

兩人靜落嚟。

妍突然除去上衫。

裏面戴住一個好少布嘅罩。作為一個阿媽,佢嘅身形算係咁。皮膚仲幾滑,有些少腩,但仲叫做有腰。波波唔細,最主要,係上面有對蝴蝶仔。

勾起阿龍好多舊回憶。

妍見龍定咗咁望住自己心口,知道並唔係對奶令阿龍着迷,而係個紋身,就問,你好鍾意對蝴蝶?

係。

佢令你諗起嘅人,係你以前女朋友?

係,佢死咗。

你仲愛佢?

係,佢係我最愛。

如果你鍾意呢對蝴蝶嘅話,可以好好咁睇,我除埋俾你睇哂完整一對。

龍冇答。

妍見龍冇抗拒,就主動解圍。

一對奶喺龍眼前彈出,對蝴蝶由胸前延伸到波波嘅邊緣。

妍嘅lin lin唔係好大粒,但係乳暈幾大。

你想睇真啲嘅話,可以隨便睇。

龍冇行動,妍就捉住龍雙手,將佢拉埋去自己胸前。

同學生嘅家長有呢啲接觸,確實好唔啱。但係,對蝴蝶實在勾起龍好多好多思緒。

你女朋友叫咩名?

慧玲。

佢叫你做阿龍?

係。

龍,妍叫。然後就將龍個頭攬埋去懷裏。

自從離婚後,龍一路自制,好耐冇接觸女色。識咗Miss Cheng先至再有番欲念。

本來今日諗住嘍Miss Cheng去街嘅...點知...

佢感到面好㷫,細路開始充血。以前嘅佢返番嚟。

龍控制唔住自己哄埋妍對奶上面,着迷咁吸啜對蝴蝶,不斷叫,慧玲。

妍知道只不過身上嘅紋身令龍諗起佢嘅舊愛,但依然阻檔唔到佢想從另一個男人身上得到慰藉。

佢嗌,咬我...

龍一邊吸啜,一邊用牙咬吓咬吓。

呀...妍既痛且興奮,大聲嗌。

一邊吸啜妍對奶奶,諗起呢對係學生嘅媽媽嘅波波,知道唔啱,但情況已經失控,返唔到轉頭喇,只好儘情咁吸啜、輕咬學生嘅媽媽嘅奶奶,喺上面留低口水同吻痕。

妍焦急、渴望咁伸手落下面解開龍嘅褲頭,然後攝隻手入裏面一摷。咦?有冇摸錯?攞出嚟一睇,咁大嘅!?當堂嚇親。

冇見過咁犀利,驚頂唔順呀。

佢紅住面,極之渴求咁除自己條褲,除埋條底。

妍做剪髮妹,下底都有打理,啲毛特登修葺過,的的色色三角地帶顯得挑戰性。

然後張開雙腿,捉住龍支嘢ut埋自己個鮑度,沿住條溪澗上上落落咁rub。

呢個時候,龍好清楚眼前呢個女人唔係慧玲,而係學生嘅媽媽。但係因為太耐冇性愛,支熱棒係咁rub條濕滑嘅溪澗,已經high到癲。

冇諗到會咁㗎。

妍亦都一樣久旱逢甘露咁樣,毫無羞恥心咁樣,擘大下底,雙腳繞住阿龍,享受個仔嘅阿sir嘅草菇頭將啲水係咁摩擦自己個鮑,同自己啲水撈埋。

作為一個阿媽,妍其實都幾睇得吓,雖然打扮係幾深水埗低下層。但呢種女令龍諗起細個喺黑社會嘅日子扑過嗰啲𡃁妹,其中有一啲係呢類低下階層嘅wet妹。

以前嘅感覺返番哂嚟。

對慧玲嘅思念亦都返番嚟。

內心嘅空虛,令龍忽然非常渴求。

乜都唔理喇,開始向前頂。

衝入妍嘅關口嗰刻,一陣緊緊嘅包容,然後暖暖嘅慰藉。

估唔到,呢個生過仔嘅窿,保養得咁緊緻。

龍...

我點叫妳?

妍。

妍...

裏面好充實、好頂…你好大...

妍皺住眉、碌大眼、o住咀咁講。

龍冇回應,默默咁喺妍濕滑嘅水道進出,諗起呢個係人哋嘅老婆、學生嘅老母,以前做黑社會嗰陣都冇做啲咁仆街嘅事。

唔入都入咗,反正妍明顯好鍾意、好陶醉、好享受。佢皺住眉,隨住龍進出嘅節奏發出微微嘅哼、哼聲。

龍見到咁,就俾心機鋤,一下一下衝擊妍嘅水道。

妍嘅肉窿越嚟越㷫、越嚟越脹、越嚟越濕滑。妍漸漸開始面紅、耳熱,哼、哼聲變成畜生咁嘅喘氣聲。

妍嘅反應激起龍嘅男性心理,能夠慰藉呢個唔快樂嘅人妻、老母,令佢有種滿足感。佢問,鍾意嘛?妍喘住氣話,好正,未試過咁正...好開心。過多陣,問番,我嗰度好唔好屌?

好好,妳好正...

以後都同我做...可以嘛...?

好...

講完繼續專注鋤。妍原本搭喺龍背後嘅雙手突然攬實龍埋嚟,龍趴喺妍身上,心口壓住妍對奶,下面一直係咁小妍個西,條脷同妍互相纏繞起嚟。

一路咀,一路插住,由進出轉為溫柔咁互相廝磨恥,感覺對方係自己此時此刻嘅情人...好浪漫...

喺廳張梳化度,妍同佢老公啲結婚相底下,換過唔同姿勢,上上下下、前前後後。龍不斷變換速度、幅度、力度、角度,時而急激打樁,時而柔情出入,時而全支塞滿妍嘅肉洞,溫柔咁鑽探。妍俾龍舞弄到上上落落,一時咬牙切齒、緊抓龍嘅肩膊,一時搖頭大嗌。

兩人身水身汗,互印喺對方身上。

妍嘅水多到俾龍支棍chok到變成濃濃嘅乳液,龍每一吓打樁入去嘅時候,啲乳液多到被唧出妍條裂縫嘅外面,濺到張梳化上面成灘水。

妍嘅鮑不停抽搐、急速震動,小腹不斷上下起伏。最後,龍全身劇震,妍用雙腳夾實龍,等佢將熱騰騰嘅漿糊灌注入自己嘅肉窿裏面,去填滿、慰藉自己。

射乾射淨之後,兩人攤屍喺梳化上,沉醉喺事後嘅暢快。大家都好耐冇好好做過,感到大滿足。

妍抱住龍起勢錫。

正在陶醉喺事後咀之際,電話收到Whatsapp,係Amy。

未完

作者: thomasgp02a    時間: 2019-2-13 21:40

竟然被截糊,替老師不值。支持更新
作者: kentwby    時間: 2019-2-14 00:02

作者: yausm1234    時間: 2019-2-14 07:46

作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-2-14 09:40

作者: Loki2222    時間: 2019-2-14 12:55

amy慘!不過咁既劇情非常好
期待樓主update!
作者: dcat20    時間: 2019-2-14 18:08

引用:
原帖由 18abc 於 2019-2-9 10:37 AM 發表 查看引用來源
個故事好正
多謝讚賞。
引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-9 07:23 PM 發表 查看引用來源
正,👍
多謝留言。

假如鍾意個故仔的話,不妨俾個洋蔥頭個帖吖
引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-9 11:07 PM 發表 查看引用來源
相信快到戲肉了,加油
戲肉可以有多過一個的

作者: dcat20    時間: 2019-2-14 18:16

引用:
原帖由 阿姆佛倫奇 於 2019-2-10 02:33 AM 發表 查看引用來源
好好睇, 對白好寫實
多謝你留心到我最努力經營嘅地方,就係真實感。
引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-10 11:43 AM 發表 查看引用來源
拜託,麻煩樓主儘快更新下面嘅故事啦!真系太正太好睇啦,搞到我心癢癢好想知道下面嘅劇情發展!
多謝鍾意個故仔,會儘快更新。
引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-13 09:40 PM 發表 查看引用來源
竟然被截糊,替老師不值。支持更新
引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-14 12:02 AM 發表 查看引用來源
好事多磨,總系有波瀾。。。。支持。
原來都幾多人支持Miss cheng,我以為大多數讀者都從男性角度去睇。
作者: dcat20    時間: 2019-2-14 18:35

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-14 07:46 AM 發表 查看引用來源
正, 峰迴路轉 👍👍
多謝鍾意。
引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-14 09:40 AM 發表 查看引用來源
雖然有d替Amy唔抵,不過希望樓主快d寫到啊龍同Amy搞野果part,應該會好正!
引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-14 12:55 PM 發表 查看引用來源
amy慘!不過咁既劇情非常好
期待樓主update!
原來都幾多人戥Miss Cheng唔抵,希望睇佢同阿龍攪嘢。

其實呢個環節,一開始已經諗定㗎喇。
從男性中心主義,男人都想要多一啲經歷。

而每一個人心中,自己就係主角。

作者: 一手濃    時間: 2019-2-14 21:33

支持樓主大大,恭喜發財
作者: Loki2222    時間: 2019-2-15 18:29

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-14 06:35 PM 發表 查看引用來源
多謝鍾意。

原來都幾多人戥Miss Cheng唔抵,希望睇佢同阿龍攪嘢。

其實呢個環節,一開始已經諗定㗎喇。
從男性中心主義,男人都想要多一啲經歷。

而每一個人心中,自己就係主角。 ...
認同!
要經歷下多d先好睇
作者: yausm1234    時間: 2019-2-19 07:37

作者: dcat20    時間: 2019-2-21 21:41

引用:
原帖由 一手濃 於 2019-2-14 09:33 PM 發表 查看引用來源
支持樓主大大,恭喜發財
多謝支持,恭喜。
作者: dcat20    時間: 2019-2-21 21:42

引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-15 06:29 PM 發表 查看引用來源

認同!
要經歷下多d先好睇
我喜歡過程多過一嘢跳到結果…
作者: dcat20    時間: 2019-2-21 21:46

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-19 07:37 AM 發表 查看引用來源
等緊😜
多謝等。

更新嚟喇。

我由故仔裏面食乜嘢、咩地點、時間、着咩,都諗過度過嘅,所以要花啲時間,請見諒。

* * *

Amy訊息龍,我喺上次食飯個商場,你傾完嘢有時間過嚟食下午茶?

龍覆,仲有好一陣至走,我得通知妳。

好。

有事?妍攤喺係哂水嘅梳化上面問。

龍話,係,約咗個朋友。佢正想起身着衫,妍將佢抱實。

女朋友?

邊度係?

係學校個miss時?

唔好亂估。

下次我哋幾時再做?

我搵妳吖。

你一定要搵我,我好需要。然後攬實龍,話,假如你唔搵我,我求其是旦搵個網友攪。

龍突然覺得有啲唔妥,佢輕輕推開妍,望實妍雙眼。

妳係咪早有預謀?

係吖,早幾次出嚟嘅時候,我已經想。

妳咁曳。

咁你鍾唔鍾意?

我唔啱妳㗎。

你驚我妨礙你媾Miss Cheng至啩。

冇啲咁嘅事。

我唔理,我只要你慰藉,唔會破壞你嘅生活。

我搵妳吖。

下星期六,我嚟接朗朗放學之後一齊去食飯。

喺細路仔面前,唔好啩…

食飯之嘛,又唔係喺佢面前做咩,怕咩?

妍攬實龍係咁咀,兩條脷濕立立咁捲嚟捲去,互相吸啜。

舌戰一輪後,妍由龍嘅面開始,頸、耳仔、膊頭、心口逐個部份舐落下面,然後落到龍嘅濃密三角地帶,舐落去冇幾耐之前入過自己嘅水洞裏面嘅熱狗,跟住慢慢suen番自己留低喺上面嘅春水。

我好鍾意你呢個,好長、好大。

龍再次感到㷫,熱狗又再澎脹。

妍將龍推低喺梳化上,然後慢慢坐上去。

又嚟?

我要消耗哂你啲精力,等你一陣間攪唔到女。

跟住就喺龍身上,上上落落咁印起嚟。

第二次做,妍全程喺上面。

為免消耗體力,龍攤喺梳化,懶懶閒咁任得妍喺上面前前後後、上上落落去儘情滿足自己。

妍下底好似水喉滑咗牙咁不停漏水,流到龍嘅三角地帶。

攪咗咗四個字,嚟咗好幾次,妍謝哂皮,就倒下。龍仲未射,佢心急見Amy,就嗱嗱聲起身着衫。三角地帶同碌嘢上面係哂妍啲春水亦都費事洗。

落到樓下,即刻Whatsapp Amy。

而家先走。

我喺商場行咗成個下晝,有啲餓,不如去食嘢?

好。

佢哋約喺餐廳等。

Amy叫咗份好重芝士嘅海鮮意粉、一客薯仔皮、一杯特濃熱朱古力,仲散叫多半個細pizza、一個朱古力蛋糕。

妳係食晚飯?

下午茶。

下午茶食咁多嘢?

覺得我好為食?

女仔節制吓飲食好啲。

Amy望實龍,心諗,龍大概以為佢為食又唔做運動所以有個肚仔。

你係咪覺得我肥?

女仔有啲baby fat都幾cute嘅。

我嗰啲唔係baby fat嚟㗎好冇?

龍用眼神表示疑惑。

其實…我有咗兩個月…

哦…

所以先至結婚。

開心嘛?

都可以嘅…

聽妳咁答,好似唔係十分高興。

因為我同佢都係對方嘅第一個,一直平平穩穩,冇咩驚喜。大家都冇經歷過其它嘢就結婚,好似順理成章咁,唔知道係咪正確嘅選擇。

有時候唔一定有選擇就係好嘅。

我唔知…

冇試過第啲人追妳咩?

有,好多添,不過唔鍾意。

試吓吖嘛,唔試過唔會知。

今時今日,拍吓拖就話包上床。對我嚟講,呢啲嘢冇得話試吓,一定要真係鍾意先至可以。

我鍾意妳呢種性格。

我都欣賞你,有咁多經歷,可以洗心革面,係年輕人嘅好榜樣。

每個人嘅條件、際遇唔同,人人都有自己嘅人生,冇話邊個係邊個嘅榜樣。

由得機會決定人生,不如自己決擇。

就算自己揀,到頭來都係經歷令人咁樣揀。

咁最少都叫自願吖。

或者係啦。

我食唔哂啲嘢,你幫我食一半好嘛?唔想嘥。

食唔哂唔好叫咁多吖嘛。

唔好意思。

Amy將一件薯仔皮放到龍咀邊,龍一口咬住。跟住佢逐件逐件薯仔皮、pizza餵入龍口裏面,龍逐件逐件食。然後佢睇住龍食埋佢食剩嗰細半份意粉同蛋糕,感覺好親蜜。

食我口水尾。Amy心諗。

係呢,你飲嗰杯咩嚟?

哦,澳洲嘅飲品,試唔試吓?

Amy見杯嘢有奶喺入面,就話好。

龍將佢飲過嗰半杯遞俾Amy,Amy一飲,好yip喉。

有酒喺入面。Amy話。

龍話,冇錯,酒溝奶,飲唔慣嘅話好難接受。

你飲慣?

飲飲吓就慣。飲品同人一樣,各有性格。酒係烈嘅,代表咗複雜。奶係簡單、單純。

就好似我同你。Amy心諗。

未試過嘅話,初初飲會覺得溝唔埋,飲飲吓會發覺唔單止可以接受,仲幾好飲。龍話。

係喇,係時候妳講妳嘅嘢我聽。

我好簡單,冇乜嘢好聽,遠遠唔夠你嘅過去咁精采。

要複雜好容易,只要做一件事,原來嘅簡單就即刻變得唔再簡單。乜都唔做,維持簡簡單單先至難。我想聽。

Amy將佢同男朋友相識、中間出現過嘅其他追求者,同埋開始拍拖嘅經過由頭講起。龍靜靜細聽,冇加意見,由得Amy暢所欲言,間中問一句半句。

Amy讀書嘅時候未有而家嘅baby fat。中學喺石硤尾一間女校讀,屬於又靚又叻嗰類。大學嗰陣幾多男仔追,俾而家嘅男朋友媾到,覺得佢有上進心,係有為青年。

聊到將近黃昏,大家都覺得需要出外走走。

喺商場行出嚟,天開始黑,兩人漫無目的,話題繼續圍繞住Amy同男朋友之間嘅感情,開始涉及性嘅部份。

兩人並排而行,見唔到對方表情。Amy一路講,一路面紅耳赤面。

我同佢都係處,我唔知道佢有冇靜雞雞同第二個啦,但我…淨係同佢,都唔知道其他人係點樣嘅。我覺得呢樣嘢…冇想像中咁吸引,但係咁多人講到咁好,好似係人生最美妙嘅嘢。我一直奇怪…係咪真係咁好?定抑或…只不過我同佢唔識?

妳係…問我意見?

冇錯…

技巧嘅話冇話識唔識,每個人都知道點樣刺激自己身體令自己興奮㗎嘛,係咪?

你嘅意思?

介唔介意我問一個非常私人嘅問題?

問。

妳有冇自慰?

…有…

覺得點?

Amy諗起佢試過幾次諗住龍嚟自high,腦海閃過一幕又一幕佢用手指捽陰蒂捽到氣喘、成身抽搐劇震、下底係咁漏水嘅情景,本身已經面紅耳熱嘅佢,心跳得更加厲害。

…係…好舒服…,好迷醉…

冇錯,正常人都可以有性高潮,絕對冇困難,亦唔使學。問題只係點樣同異性分享快感。試多啲,多啲摸索,越了解自己身體、越了解異性嘅身體,就越能夠享受同分享…不過,亦會因此失去初體驗嗰種驚喜同興奮。一旦做愛變得平常,就會失去呢種感動,返唔到轉頭…

初體驗嘅驚喜…咁你同子儀有呢種感覺嘛?

有呀。因為大家都係第一次,所以,當時係好想珍惜佢,想對佢好好嘅…

後來變成咁…

我嗰陣仲細個,仲未試夠,亦未遇上最愛嘅人…

講吓講吓,從達之路行到球場,天已黑,街燈已亮起。

一路上,佢哋膊頭不停碰撞,Amy有鼓衝動,想拖住龍嘅手,但佢冇咁做。

不如搵個地方食住晚飯傾偈吖?Amy問。

又食?

都係時候要食晚飯㗎啦。

唔使向男朋友報案咩?

要,等等。

隨即企喺交通燈前面同條仔Whatsapp。

一整個下晝出咗街,聽朝仲要做番哂學校啲嘢,聽朝唔好上嚟,我做完嘢睇吓幾多點再話你知啦。

好啦。男朋友話。

得喇,報咗案。Amy向龍報告。去食飯啦。

呢頭有邊度好介紹?

…買上我屋企食吖?食完可以傾到夜一夜都得…

喺界限街36酒店旁邊嘅餐廳買外賣,拎住超豐富嘅晚餐喺手,喺黑麻麻嘅街道行去南昌邨。嗰頭屬於冷清嘅地帶,夜晚份外靜。Amy同龍冇再講話,反正有一整晚講唔完。雖然一句話都冇講,兩人嘅心感到落實。

晚餐份量大到食唔完,Amy留番第日中午。

食完飯,坐吓。Amy一日之內食咗好多嘢,個肚好頂。佢嗌,好飽。

龍突然百厭起嚟,摩吓Amy個肚仔,話,呢個其實係為食,唔係有咗。

Amy個肚俾龍隻手一摩,感覺好親密,面紅一紅,話真係有咗八個星期㗎。

喺梳化坐吓,開始聊起嚟。

你話子儀唔係你最愛,而子儀之外,你亦都同幾個女仔上床,包括Snoopy?

冇錯。不過,同佢哋只係性關係,大家預咗逢場作戲。當性越容易得到,越難真正愛上一個人。直至遇到慧玲。

當時,慧玲表面上係Billy條女。

或者咁講,Billy對慧玲着迷,但慧玲並冇愛上Billy。

而Billy係乳房條𡃁。

乳房喺龍間中學嗰區附近一個小頭目。佢跟咗個大佬,同龍嘅大佬係對頭,雙方勢力不相伯仲,大家一直保持距離,但只要稍有事情,都會演變成衝突。

龍同Billy偶然喺學校附近間波樓碰到對方,大家都知對方係咩人。慧玲周時喺Billy身邊,因此龍同慧玲亦有時碰頭,對對方有印象。

玲樣子姣好,清秀、柔弱,完全唔似喺學校蝦蝦霸霸、喺波樓群埋班小混混嗰種女仔。更加估唔到佢份人幾辣。佢係好幾個女仔嘅大家姐,姊妹當中有人唔妥邊個,玲必定出頭玩殘對方。

玲完全無心向學,本應讀中二嘅年齡,仲讀緊小六。周時喺學校附近欺凌喺呢頭出入嘅學生,連中學生都俾佢欺凌。試過因此辣着咗一啲地膽,要Billy向乳房求救。

慧玲唔真係愛Billy,只係Billy一廂情願。

不過佢的確同Billy有性關係,唔密,一個月未必有兩次。慧玲只係玩吓,就好似龍同佢啲女仔朋友咁。但係Billy對慧玲嚟真。

龍對玲非常有好感,但礙於佢大佬同乳房大佬之間嘅緊張關係,就唔敢亂媾,費事出事。

玲對龍亦有好感。

好幾次,龍一班人同玲喺波樓附近嘅茶餐廳遇上,玲都會講啲說話串佢哋。

龍只係微笑住,唔同慧玲嘈。玲冷冷咁話,扮哂嘢。

一次,龍同玲喺一間美而廉單獨碰到對方。玲一反常態,變得含羞答答。

呢次之後,兩個周時單拖去美宜廉食晏,有時碰到、有時碰唔到。每次碰到,玲都斯斯文文,好文靜咁坐喺斜對面枱食佢哋嘅午餐,偶然抬起頭偷睇吓對方,唔識佢嘅話絕對諗唔到佢平時咁串。

一放學,一班人喺波樓或者其它地方碰到,玲又回復巴辣嘅模樣,唔知道邊個先至係真正嘅佢。

龍覺得玲嘅表現幾得意。

一日,佢又試喺美而廉見到單拖嚟到、斯文嘅慧玲,於是問,妳平時咪好多嘢講嘅?做乜見親妳一個人都咁靜?

估唔到呢個時候嘅慧玲竟然會正正經經咁答,你覺得平時見到同一班人一齊嘅我,會係真正嘅我咩?

龍於是大膽撩玲,妳呢啲係咪叫做暗戀呢?

你唔係咩?

妳而家咁嘅樣咪幾好,可以同我做朋友嘛?

慧玲笑而不語。

於是,佢哋開始來往。

有大半年,都係暗中來往。行街、食飯、睇戲,冇性行為。

背後有好多實際原因,最主要係冇地方。竇口都係社團嘅,喺嗰度爆房嘅話會俾社團嘅人知道。

連拖手,都係開始來往個幾月,遠離呢區,去到尖沙咀,先至第一次拖,因為怕俾大家背後嘅人喺街見到。

拍拖大半年都冇性愛?Amy問。

冇,連手交、口交都冇。

咁你哋見面做啲乜?

傾心事囉。

嗰段日子,龍同慧玲好多時放學後去啲少人嘅地方,例如山坡、碼頭,對住夕陽,講啲嚴肅嘅話題,好似對將來嘅打算呀咁。

假如今年成績再唔好,出年就算搵間私校都要讀上去,爸爸已經同我講咗。

慧玲屋企幾有錢,只不過性格反叛。

咁妳會真係俾心機讀書嘛?

儘量啦,都玩夠喇。

我都想發奮喇,唔想留喺社團,想讀大學,做返個普通人。

你覺得可以嘛?

學校嘅徐老師話,我其實讀到書嘅,相比班裏面好多人,佢哋就真係爭好遠,叫我努力,我俾心機嘅話有機會嘅。

你就好啦。

妳都得㗎。

你第日做咗大學生,做咗專業人士,實唔要我呢個死飛女。

唔會呀,我想娶妳㗎。

咪傻啦,我啲咁嘅貨色。

妳幾好吖。

你屌都未屌過我,就同我講啲咁嘅嘢。你咁多女,我俾你屌咗你就唔希罕我㗎喇。

邊個話?

唔係咩?

妳離開Billy得嘛?

得呀,反正我根本唔愛佢。由而家開始,我唔理佢,佢搵我我都唔啋佢就得。

唔愛佢又同佢做?

之前冇男朋友,同佢玩吓之嘛,條友自作多情當正我係佢條女。同咗你一齊之後,我都冇俾佢掂啦。不過,就算我離開咗佢,我同你怕者都要收收埋埋一段時間。

如果唔係就有麻煩。

係。慧玲忽然諗起,就問,想唔想扑我?

妳話呢?

等今年秋天,我哋去旅行吖?

好。

慧玲伏喺龍膊頭上,問,心急嘛?

我哋有大把日子,唔使急。

你唔急我急。

點解?

仲使問?俾住啲嘢你睇先吖?

咩?波波?妹?

唔係。慧玲四顧無人,喺夕陽照耀下嘅山坡嗱高條校裙,露出雪白、幼滑、纖瘦嘅大髀,接近三角地帶嘅部份有個紋身,係一對蝴蝶。

好靚。點解紋嘅?

覺得靚囉。

係好精細。

慧玲俾龍睇咗一陣,就放番低條裙,然後伏喺龍膊頭,靜靜咁望住夕陽底下嘅九龍半島。

好浪漫,Amy話。冇乘機攪人咩?

冇。有成大半年都係咁樣,約會就去人少嘅地方,互相聽對方心裏面嘅事。

係呢,你話佢後來死咗?

冇錯,慢慢會講到。

Amy同龍傾吓其它話題,Amy同佢男友嘅感情、工作、將來、教育、社會…講到12點幾,龍問,怕唔怕太夜阻住妳休息?Amy話,唔怕,同你傾偈好開心呀。假如你聽日冇事情、唔使趕返屋企的話,不如今晚喺度過一晚…

方便嘛?

方便。唔介意嘅話,可以用我啲浴巾,我會洗番。我有浴袍,你可以當睡衣着住瞓覺,你今日啲衫放入我洗衣機洗,聽朝就乾。

感覺好似情人一樣,差別只係冇性行為。龍一邊沖涼,難免有遐想。喺鏡見到自己赤條條,諗起同Amy共處一室,賓周有強烈反應,雖然龍已經儘力避免諗。

龍沖完涼就着上Amy嘅毛巾浴袍,裏面咩都冇着,綁好條腰帶就出廳。

然後到Amy入去沖。

喺鏡面前除哂衫,欣賞吓鏡中自己嘅身體。Amy對於自己居然俾龍上嚟屋企,仲叫佢喺度沖涼、過夜,覺得好大膽。一路沖涼,一路摸自己,波波、lin lin、個妹…心諗死喇,實出事。

佢見到龍將用過嘅浴巾掛喺毛巾架,諗起呢條毛巾接觸過龍嘅身體,就攞嚟抹身,然後包住自己嘅身體,幻想俾龍抱住。睇住鏡中嘅自己,紅住面,手指沿住下面條裂縫捽吓捽吓,開始按摩豆豆…

Amy面泛紅霞,頭髮亂哂,着咗件oversized背心T,下底着住條短褲仔走出廳,少少baby fat嘅佢,好有家居味道。

問題係龍今晚瞓邊度呢?

龍話,瞓梳化得喇。

不如我陪你傾偈傾到你眼瞓,我至入房啦。

兩人半瞓喺梳化上,Amy想龍繼續講佢同慧玲嘅故事。

有大半年,龍同慧玲暗中來往。因為冇竇口,兩人一直只止於精神上戀愛。

慧玲亦都開始避見Billy。

最近搵親妳都唔出嚟。

唔想出。

識咗第條仔?

冇。

點解近來咁冷淡?

要勤力讀書。

咪講笑啦。妳係咪唔愛我?

由頭到尾,我冇話過愛你,大家只係逢場作戲。

唔好俾我發現妳有第條仔。

莫講我冇,就算真係有都唔關你事。

慧玲同龍來往咗大概九個月,雖然係暗中來往,同埋冇機會做愛,但係就算唔日日見面都每日諗住對方,都會聯繫,感覺沐浴喺甜蜜中,係對方嘅精神支柱、動力來源。

喂,慧玲喺電話問,今日喺屋企溫書有冇諗起我呀?

有呀。妳呢?

冇諗起你就唔日日打俾你,相反係我搵你多過你搵我。

邊個打俾邊個都一樣啫。妳有冇溫書呀?

有呀。識咗你,我要努力學做乖女。

乖。

仲有冇諗住同我扑嘢?

有呀,妳呢?

好想好想。

會有機會嘅,考完試去露營吖?

好呀。

考完試,慧玲嘅屋企人旁敲側擊下,知道咗龍嘅存在。

叫佢嚟飲下午茶。慧玲爸爸話。

慧玲屋企喺何文田,爸爸做製衣起家,知道個女周時喺出面惹事,識嘅男仔唔慌好人。所以要見吓。

喺太子一間酒店嘅餐廳,龍對世伯講,我承認背景唔係咁好,不過,我讀書成績唔差。我好鍾意慧玲,會努力讀上大學。

諗住讀邊科?

工商管理。

慧玲爸爸本身紅褲仔出身,覺得一個男仔對女朋友嘅爸爸講得出呢番話,除非係好無恥兼不自量,否則都係有志氣而且真係鍾意慧玲。

慧玲阿媽勸佢爸爸,反正個女唔乖得去邊,佢要同咩人拍拖,到我哋管咩?

飲完下午茶之後,慧玲爸爸就同慧玲講,妳叫阿龍俾心機讀書,暑假嚟老竇公司做暑期工學吓嘢。

慧玲好開心,多謝老竇。

妳多謝媽媽啦,希望呢個男仔對你好。

我真係好鍾意佢㗎。

慧玲媽媽靜雞雞問,咩咗未?

妳個女一早冇咗,不過仲未同佢…

難得。

其實,只不過因為冇竇口…慧玲心諗

Amy喺梳化上聽住呢啲經歷,同龍越挨越埋,問,咁,呢段期間,你完全冇性生活?

有。初初仲有見子儀,每次見面只係做愛。不過,冇幾耐我就唔係咁想咁。開始唔搵佢。佢搵我好多次,我都唔出嚟,佢喊過、鬧過、質問過,之後漸漸知道咩事。

嗰段時期我間中同Snoopy,仲有一、兩個女仔朋友見面,都係做愛。我哋有共識,大家只係逢場作戲,唔可以認真。Snoopy有男仔追,我叫佢如果有多少好感嘅話,試吓同嗰個人一齊,佢聽我講,就同咗嗰個人一齊。

佢唔知道你同慧玲嘅事?

我冇講。雖然佢唔係社團嘅人,但係我唔想媾咗Billy條女嘅事傳出去。

同慧玲家長食過飯之後,一日,慧玲搵龍。

嚟我屋企。

慧玲爸爸同美國有啲生意要過去,同埋慧玲媽媽一齊去,順便留低玩一個星期。

慧玲同菲傭喺屋企。

於是龍就嚟慧玲屋企住咗一個星期,叫菲傭唔好報串。

菲傭睇住慧玲大,幾friend嘅,就話好。

龍同慧玲一齊大半年,終於可以睇對方身體。

何文田比較有錢嘅人住嘅屋企裏面,佢哋一齊沖涼。一入沖涼房即刻急不及待除衫,抱實對方,瘋狂激咀。

兩條脷好似前世未咀過咁探戈咗好一陣。

龍輕輕推開慧玲,彼此對望。

好開心呀。

俾我好好睇吓妳。

龍企到浴缸外面,第一次好好欣賞慧玲嘅身體。

企喺浴缸裏面,花灑淋住之下嘅慧玲,文弱纖纖,同喺波樓嘅巴辣模樣形成強烈對比。慧玲有副模特兒骨架,纖瘦。微波,lin lin粉粉而細小。腳修長而瘦,毛毛希少而企理,個唇清楚可見,唇形簡潔。大髀接近三角地帶有個蝴蝶仔。

龍對呢個紋身極感興趣,跪喺慧玲面前仔細欣賞。

真係好精緻,佢話。愛不釋手咁觸摸呢個部位嘅肌膚,感受上面嘅幼滑、彈性。然後慢慢、慢慢,移動去裂縫嘅開端,溫柔咁沿住條罅輕撫,哄埋去聞吓、錫吓。

正當龍準備用舌尖嚐嚐裏面嘅嫩肉,慧玲突然阻止龍。

俾我睇番你…

龍愕然咗半秒,就企起身,任由慧玲好好睇個夠。

好大、好粗…仲好硬…

龍由一入玲屋企開始,就已經有強烈反應。

玲踎低,個口對準草菇頭,就哄埋去舔…

未完

作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-2-22 01:10

作者: dcat20    時間: 2019-2-22 07:38

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-22 01:10 AM 發表 查看引用來源
睇曬,仲未到Amy同啊龍搞野喔!
咪心急,慢慢嚟
作者: yausm1234    時間: 2019-2-22 07:42

作者: hyz123    時間: 2019-2-23 18:32

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-2-21 09:46 PM 發表 查看引用來源

多謝等。

更新嚟喇。

我由故仔裏面食乜嘢、咩地點、時間、着咩,都諗過度過嘅,所以要花啲時間,請見諒。

* * *

Amy訊息龍,我喺上次食飯個商場,你傾完嘢有時間過嚟食下午茶?

龍覆,仲有好一陣至走,我得通知妳。

好。

有事?妍攤喺係哂水嘅梳化上面問。

龍話,係,約咗個朋友。佢正想起身着衫,妍將佢抱實。

女朋友?

邊度係 ...
精彩,令人有遐想,不過唔好衰收尾。
作者: kentwby    時間: 2019-2-23 23:42

作者: Loki2222    時間: 2019-2-24 12:33

師兄你真係唔寫故浪費左你!🤣
作者: mtvong    時間: 2019-2-24 17:17

女人 大咗肚會更想做愛的 !!
作者: jackyho1007    時間: 2019-2-26 01:32

加油~💪💪💪
作者: lostergundam    時間: 2019-2-26 10:02

大師級作品,好大機會係今年嘅最出色故事
回憶係諗起以前好清純樣嘅實習Miss,仲有後來嘅Miss,上堂走光,行出去問嘢高炒波波……
追到而家呢集,又諗起其中一個ex,當時大家都讀緊書,又冇性經驗,有一次想扑佢,最後冇扑到,後尾分埋手……
作者: ho717992    時間: 2019-3-3 01:03

呢個故事好正!支持!
作者: dcat20    時間: 2019-3-3 02:18

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-26 10:02 AM 發表 查看引用來源
回憶係諗起以前好清純樣嘅實習Miss,仲有後來嘅Miss,上堂走光,行出去問嘢高炒波波……
追到而家呢集,又諗起其中一個ex,當時大家都讀緊書,又冇性經驗,有一次想扑佢,最後冇扑到,後尾分埋手…… ...
過獎過獎。

亦都感謝大家嘅留言。因為隻手做運動受傷,呢輪少咗用手機所以寫慢咗。

更新住先,之後至逐一回覆大家嘅留言。

今次嘅開始進入大多數人期待嘅情節,預計下一次完。完結篇會交待男主角同慧玲嘅結局,男主角同女主角之後會點、男主角同傲妍會點。

* * *

慧玲舌尖靈巧而輕快咁舔吓舔吓龍嘅草菇令龍感動無比。

其實龍本身唔特別鍾意俾女生用口服侍嘅,但係慧玲密集舔草菇一輪之後,就開始用舌頭滋擾條頸四周,跟住就啜、suen個頭,令龍感到前所未有嘅滿足。

龍輕輕撫慧玲頭髮、塊面,好珍惜咁睇住自己所愛嘅人跪喺浴缸,用口侍奉自己。

老婆仔…

慧玲稍停,回應,老公…舌尖然後繼續喺條頸、條莖上面來回滑行。

龍所遇過嘅女仔都冇咁厲害,多數女仔一味吞吐,邊有咁多變化?

好犀利…龍一邊享受一邊讚嘆。

咩呀,玲尷尬咁申辯,我從未試過咁俾心機服侍男人㗎,都係男仔服侍我…我愛你先至咁對你…

然後一口吞噬龍支棍。

吞吐幾吓,突然面紅、眼紅,然後吐番出嚟。支棍同個口之間有幾條幼幼嘅口水絲連住。

做咩?

你太大碌,好頂。另外你好多水,有啲yip喉…

咁不如我服侍番妳啦。

要龍少服侍我…

我係妳老公。

我慚愧,識你之前同第二啲人玩過,冇留番乜嘢淨係俾你…俾我好好服侍你得喇。

妳可以幫我生仔吖。

呢樣要等我哋大個啲先,而家先俾我侍奉你啦。

但係我想食妳呀。

怕醜呀…

大家都有經驗㗎啦,仲怕醜?

我哋一齊咁耐先至第一次做呢啲…感覺你同其他男仔唔同。

點唔同?

第一次想嚟真,想完全屬於你…慧玲一臉認真望實龍。

龍望住玲呢雙柔弱嘅眼,話,我都想以後同妳一齊,照顧妳…

靜默咗幾秒,慧玲話,我想感受你喺我裏面,插我吖…

唔俾我食咩?

心急想感受你支嘢,等咗大半年喇,你唔想咩?快啲,而家。

慧玲企起身,喺花灑底下,一臉哀求咁望實龍,捉住龍支棍。

龍用手「扌豆」高慧玲有紋身嗰隻大髀,將支棍緊貼玲嗰個睇起嚟脆弱、容易受傷嘅細妹,沿住清楚而簡潔嘅裂口hi吓hi吓。

花灑水經過兩人身體,滑落玲下底,令玲嘅水簾洞加陪潤滑。

龍喺慧玲嘅洞口hi咗一陣,慧玲已經紅都面哂,不斷呻吟。

老公,俾我啦,好難頂…

龍就用個草菇hi洞口頂端粒核。

慧玲當堂high到癲。

吖…

紅住面咁兩頭fing。

龍用草菇滿足吓豆豆先,慧玲喺花灑吓氣喘喘咁,不停抽搐、震抖。

龍磨咗一陣豆豆,慧玲話,老公,我頭暈,腳仔軟喇,返房吖,我想俾你插入喇。

好。

慧玲喺門口裝吓,賓姐喺工人房。於是兩人衫都冇着,濕住身、拖住手喺浴室出嚟,嗱嗱聲走入房,即刻閂埋門。

喺門後面緊緊咁相擁,濕滑嘅舌頭好似一對蚯蚓咁纏來纏去。

兩人錫錫吓,跳社交舞咁慢慢轉到床邊,龍將慧玲推落床。

龍企喺床外面,將慧玲大髀擘大,一臉認真望住慧玲,話,我會記實呢刻。

慧玲抬高頭,好似想將龍呢個表情印入心咁,話,我都會記住,一世都記得。然後就抬高頭目擊住龍將支肉棒貼埋去自己底下。

沿住洞口上下滑行幾吓,將大家啲水搽勻,就慢慢、慢慢塞入裏面。

好脹呀…慧玲叫。

龍故意有咁慢得咁慢咁推進,等大家細意感受吓、好好記住每一吓感覺。

凌晨已過,龍一路憶述同慧玲嘅往事,個腦一路彈出呢啲情節。佢同Amy都越來越眼瞓,但係Amy對龍嘅往事相當有興趣,撑住眼瞓,越問越深入,龍越講越仔細。

龍嘅記憶裏面每個畫面、每個細節、每個感覺陸續浮現,細佬漸漸有反應。

你同慧玲都有性經驗,兩個終於可以同對方做到,感動嘛?Amy問。

好感動。因為等咗好耐,大家又深愛對方,終於做最親密嘅嘢、有最私密嘅接觸,大家都好激動,好想永遠記住嗰幕,所以特登好慢好慢咁郁動,等大家好好仔細咁體味喺佢裏面嘅每個感覺。

你哋…唔會諗對方之前同其他人做過呢啲嘢嘅咩?

有呀。不過,假如深愛對方,亦知道對方深愛你的話,就唔會理呢啲嘢。之前係之前。有過性經驗反而令大家更加識得點樣投入、互動同分享,彼此亦有好多習慣、喜好,可以交流,擴闊大家嘅經歷。

咁…你同慧玲做緊嘅時候…會唔會覺得…佢同其他人玩過,好似好多經驗咁?

佢啲反應,的確令我感覺佢有啲嘢好有經驗,不過,每個對手都總有啲唔同,所以第一次大家都要摸索。慧玲弱質纖纖,我當時覺得佢會受唔住,所以好憐惜…初初唔敢太猛烈…

撑住眼瞓聽到呢度,Amy神志開始混亂。佢有啲心思思,感覺下面有啲唔自然,開始濕同㷫。

龍嘅意識漸漸模糊,思緒亦漂番去當年…

終於俾龍入咗嚟,慧玲合上眼,專心感受龍支巨棒喺自己身體裏面活動,溫暖而充實。內心滿載幸福感同愛,慧玲本能咁捉實龍肩膊,雙腳繞實龍pad pad,陰阜緊貼龍嘅根部連接住下身嘅部份,不斷向前頂撞、上下左右咁摩擦。

慢慢進入恍惚嘅狀態,然後恍惚轉化為迷醉。

龍喺慧玲身體裏面,第一次真真正正覺得係做愛,唔淨係性交。兩人都唔係對方嘅第一個,與其刻意展示技巧去impress對方,不如俾心機享受同分享身體。

亦冇需要問對方舒唔舒服去確認自己做得啱、做得好、做得出色。只係專注、默默咁享受同分享肉體歡愉,感覺比結合更親密,係二合為一。

迷醉嘅感覺越來越強烈,慧玲緊緊擁抱龍入懷,雙腳纏繞住龍下盤。龍嘅心口壓住、磨擦慧玲嘅波波,舌頭闖入慧玲口腔裏面蠕動,下底改為抽插。

慧玲嘅水道越來越濕滑,龍漸次加大幅度進入同抽出,每吓都完全撞入去,幾近完整咁抽出。咁樣嘅抽插幅度,加上龍支棍係慧玲所試過最大碌,令細佬喺水洞裏面嘅感覺更加分明、強烈。慧玲碌大眼、皺住眉,大嗌,頂唔順喇…頭有啲暈…。

龍錫一吓慧玲額頭、面、咀、耳仔、頸、格勒底…然後慢慢加快抽插,大家都越嚟越㷫、興奮。玲頭兩邊搖,喘氣越來越粗同密,終於忍唔住大嗌,呀…。

龍開始放膽撞擊,弱質纖纖嘅慧玲擘大纖幼嘅大髀,俾龍一吓吓咁撞到啪啪聲。龍望一眼慧玲嘅大髀,上面對蝴蝶仔郁郁吓,好似飛緊咁。

此刻,龍同Amy一齊挨喺梳化上,意識越來越鬆散。龍一邊憶述佢同慧玲嘅第一次,呢啲畫面一幕幕咁喺腦海浮現,細佬越來越㷫,越來越硬。

Amy亦唔知道幾時開始越挨越埋。

咁…你哋第一次做愛…事後滿足嘛?

前所未有咁暢快…嗰次係我至今為止,最深刻、滿足嘅一次,慧玲都有同感。

咁…你同慧玲…有冇做安全措施?

冇,一路都冇。

你喺慧玲裏面發洩?

係呀,喺裏面。

唔驚咩?

我同佢都唔係初哥,識得計日子㗎。

咁…跟住,你喺佢屋企住囉喎?

冇錯,喺佢屋企住咗六日五夜,佢爸爸媽媽第六日嘅夜晚返香港,我嗰日上午就走。

嗰幾日裏面…日日都有做…?

妳話呢?大家都愛對方,而且大家都享受。日頭返學,放學即刻去佢屋企就做,夜晚、第朝再做。嗰幾日,我哋喺佢屋企入面肆無忌憚咁,好瘋狂,佢工人都知道我哋咁樣。

Amy心諗,點解我同男朋友唔係咁樣嘅?

咁…每日…做幾多次?

頭兩日,三、四次。中間,兩次。最後嗰晚同埋第二朝,三次。

…咁厲害嘅…?Amy目定口呆。

嗰陣後生吖嘛,好平常㗎喇。

夜深,本來早已眼瞓。Amy呢刻個心起伏不定,心跳、面好熱、思緒混亂。佢雙眼漫無目標咁四處遊移,唔覺意注意到龍着住嘅浴袍,細佬嘅部份原來唔知道由幾時開始已經隆起。

咁厲害嘅?一睇到呢個影像,Amy個心更亂。

本已眼瞓到撑唔住嘅佢,呢刻,索性伏喺龍嘅膊頭上面,合埋眼。

意識雖然模糊,但個妹㷫同不斷漏水嘅感覺就好清晰,佔據咗成個知覺。

龍嘅情況亦一樣。因為眼瞓,個腦變慢,理智鬆弛,細佬嘅感覺越嚟越強烈,成支企硬,撑起件浴袍,仲不斷流口水。

兩人瞌吓瞌吓,頂唔順眼瞓,就瞌着。

瞌咗半個鐘,感覺上好似成個鐘。Amy稍為醒咗,發現自己伏咗喺龍心口上面瞓着咗,波波仔旁邊壓住龍。佢唔想起身,繼續伏喺度詐瞓,見龍好似冇乜動靜,就開始百厭,將手放喺龍腹肌上面。

望望下面見到龍扯咗,將浴袍頂起,幾乎衝出嚟。

猶豫好冇將手移低啲落去下面…

龍問,妳正話瞓着咗。

呀,係…責住你添…唔好意思呀。不如我返房…Amy尷尬,唔知頭先嘅百厭舉動有冇俾龍發現。

龍話,唔緊要,繼續吖。

龍攬住Amy肩膊,Amy驚喜,唔出聲,靜靜享受呢刻嘅親密。

龍喺Amy耳邊話,其實我好喜歡妳,本嚟仲諗住追妳嘅,不過,妳已經有男朋友,仲就嚟結婚…

咁…你都可以追我嘅…

妳會想離開男朋友,跟我一齊咩?妳同男友感穩定,仲有咗佢BB。我同妳唔係識咗係好耐,妳唔驚我哋唔夾咩?

我唔知…

龍繼續攬住Amy。

Amy望住龍件浴袍下底隆起嘅部份,沉默中,兩人都好想好想進一步接觸…

其實…Amy話。

咩?

唔知好冇講…

講。

我平時有諗住你㗎…

諗住我做乜?

…自慰…

龍冇回答。冇錯,心係好想、身體好想,但理智仲控制緊。

你好大反應喎。Amy望到龍下底隆起,話。

點可能冇?正常生理反應嚟啫。

我可以睇吓嘛?

呀…好呀…

Amy稍為揭起件浴袍,支棍即刻彈出。

好大呀…Amy一見到龍支棍嚇到呆咗。

可以…摸吓嘛?

可以…

Amy就伸手落去摸吓龍支棍,然後溫柔咁捋吓,感覺到嗰種實淨、份量同溫暖,覺得好親密。

呢刻,Amy思想混亂,衝口而出講咗句,好粗、好長,我怕會受唔住…

嚟到呢度,龍已經好確定Amy嘅心意。

就伸手去摸吓Amy額頭、面珠、耳仔…

Amy問,假如我話想領教吓…你會唔會覺得我好壞?

我咪仲壞…

龍伸手落去Amy件oversized T-shirt下底,嗱高件T,露出Amy個肚仔,然後愛不釋手咁撫摸,話,人哋嘅媽媽我都攪…

佢諗起今個下午至屌咗朗朗嘅媽媽…

Amy已經冇辦法再忍耐,就攬實龍,瘋狂錫佢。

龍想俾Amy一啲全新嘅體驗,就將舌尖送入Amy咀裏面,騷擾吓Amy條脷仔。

Amy覺得前所未有咁激,佢同男朋友咁多年,都冇咁樣脷交嘅,再加上第一次同第二個男人親熱,喺偷食嘅刺激下,就用條脷回應。

龍隻手從Amy個肚仔向上移動,去到Amy嘅波波仔。Amy嘅波波軟熟、幼滑,大細同形狀都啱啱好,揸落手感好舒服。兩粒的的的色色,軟棉棉之中脹脹哋,喺龍溫柔嘅手中頂住掌心,份外過癮。

第一次被男朋友之外嘅男人揸波,Amy有種罪惡感,但係又好興奮。一邊同龍嘅舌頭糾纏、一邊繼續捋龍支肉棍、一邊享受龍輕柔嘅撫愛。

Amy緊張、興奮得心跳加速,有啲唞唔到氣。於是輕輕推開龍,紅住面咁深呼吸。

死喇,我幻想嗰啲情節變真…點算?

咁一係唔好喇,算罷啦…

唔理。Amy再抱緊龍再次咀過,手依然唔捨得離開龍支巨莖。Amy手仔圓潤、纖細,揸住龍支肉棍,顯得嬌小。

龍伸手落去Amy條短褲嘅褲腳,向上兜入去…裏面冇底底,龍嘅手指觸碰到Miss Cheng個鮑。

Amy嘆一吓氣,心諗,終於俾第個男人攪個妹喇。面紅紅望實龍,任佢攪。

Miss Cheng個妹漏哂水喎。

Amy怕醜唔知道點答。

龍用熟練嘅手勢,用手指玩吓Amy個瓣。Amy尷尬咁一路望實龍嘅表情,龍玩幾玩瓣瓣就開始轉移挑逗粒核。呢度係女人嘅興奮中樞,非常敏感,就好似男人支嘢,只要刺激吓就會好high,仲興奮過插裏面。

Amy平時都係玩自己粒核嚟自high,唔係咁鍾意插。但係男朋友唔識得玩佢呢度去令佢high,淨係鍾意插,兼且插得唔厲害,每一次Amy都唔夠喉,整整吓Amy都唔鍾意真做,寧願自摩。

估唔到龍識得用呢吓嘢去滿足女伴。Amy正想要,龍就即刻配合,令Amy喜出望外。俾龍嘅手指猛攻粒核之下,好快就全身亢奮、劇震,個妹急速震抖、係咁出水,流到龍一手都係。

龍問,妳平時就係諗住我,咁樣自己嚟?

Amy面紅紅咁up頭。

點知佢仲唔夠,捉住龍支肉棍埋去自己下底。

龍喺Amy上面,喺短褲腳督入裏面去接觸個唇。

草菇接觸到個鮑,大家嘅水直接交融,濕滑而溫暖。Amy興奮到癲,瞓喺下方捉實龍支肉棒磨個鮑。佢既想又驚,捉實支棍只係磨唇裏面淺層嘅嫩肉,唔敢俾龍再入。

大家都覺得咁樣玩非常挑逗。

Amy不斷漏水,嗰度滑潺潺。龍個草菇係咁磨,磨到Amy嗰度係哂膠水咁,啲水仲整哂喺Amy着緊嘅嗰條短褲度,攪到周邊濕立立、一塌糊塗。

到咗咁嘅田地,Amy諗,不如索性實現平日嘅幻想啦。

於是,Amy坐起身,將龍推低瞓喺梳化上然後將支肉棍向上擺,再嗱高自己着緊條短褲褲腳然後拉開一邊露出個鮑。龍都未嚟得切好好欣賞吓Amy個鮑,Amy已經擒咗上龍身上。唇嘅頂端壓住肉莖,上上下下活動咁自high起嚟。

之前話齋,女仔刺激呢個位得到高潮,其實容易過用插入嘅方式。唔使靠男仔之餘,仲可以好短時間嚟好幾次。但係女仔大都唔淨係想生理上high,都想比個心愛嘅男人支莖慰藉吓。

所以Amy正話至俾龍用手帶到佢去過兩、三個高峯仲唔滿意,依然想借龍碌棒滿足吓。

Amy坐喺呢個近排識冇耐嘅男人碌棍上面前前後後磨擦,high到氣來氣喘。龍好快就清楚Amy目的明顯係想借龍碌嘢磨擦粒核嚟自high,冇膽嚟真嘅。對龍嚟講,淨係喺個唇外面磨擦吓頂端,雖然都過癮嘅,但係冇得闖入去體驗一吓裏面,就吊癮得好緊要。

於是,Amy一路喺上面搖吓搖吓嘅時候,龍捉住Amy件衫嘅衫腳,然後向上扯。反正做緊咁親密嘅嘢,Amy都想俾龍睇自己身體嘅。就配合龍嘅舉動,由得佢除衫。

圓潤、軟熟而有彈力嘅波波喺龍嘅眼前展現。

之前,游水堂嘅時候,見過着住三點式嘅Amy,嬌小、少少肉哋嘅身軀,早就令龍對Amy好有好感。而家終於能夠完整睇到Amy嘅波波,感覺夢想實現。

一邊好好欣賞吓、親手感受吓、坐起身用咀用舌頭親吓呢對雪白、幼滑、有彈性嘅波波嘅時候,再見到Amy微微嘅肚仔,令龍諗起呢個學校miss時嘅子宮裏面,裝住一個受咗另一個男人嘅精而成嘅小生命…

Amy喺龍身上用個唇頂端磨擦肉莖,達到連串高峯之後,開始攰。

佢夠皮喇,成個人軟哂、終於倒下,波波毫無阻隔壓係龍嘅胸膛。

佢個肚仔只不過啱啱開始形成,壓喺身上唔太覺。

肉棒依然接觸住個唇。

龍一路由得Amy自己嚟,一路好吊癮,好想有更親密嘅接觸。

於是佢要求,可以接觸吓嘛?

已經接觸啦。

我想再好似先前咁,我個頭接觸到妳個唇裏面…

Amy二話不說起身,將短褲都剝埋。

龍終於能夠見到Amy嘅毛毛喇,白淨、嬌小嘅Amy,毛毛比想像中多。身材偏向短小、圓潤嘅Amy,個鮑睇落亦好似比一般細,條裂縫好似較短。

你上嚟上面,我控制,唔好入去。Amy話。

於是兩人掉轉位置,龍喺上面攬實Amy錫、愛不釋手咁樣撫摸Amy波波同肚仔,Amy就揸住龍碌棍磨個唇裏面淺層。

兩個都興奮到咩都諗唔到,龍本能咁不斷試圖頂入裏面,但Amy每次都避開。

妳唔想咩?

好想,不過,唔得㗎…

點解?

假如入咗,我哋算係乜?

咁我哋而家咁,又算係乜呢?

唔知…你話呢?

但Amy明顯依依不舍咁,繼續揸實龍碌嘢起勢磨個鮑入口嘅嫩肉。

咁樣接觸都好舒服,大家就冇再講話。

興奮到不斷漏水,令到佢哋接觸嘅部位更加濕滑。

Amy突然停止,紅住面咁話,都係唔好喇,實出事…

既然妳唔想,咁好,由得佢…但係,我可以好好睇真妳嘛…?

Amy紅住面望實龍雙眼,話,你係衰人嚟嘅…人哋嘅女朋友,仲有咗㗎,你都攪…

但係,妳都有主導嗰喎。

我哋係互動㗎好冇,唔係淨係我主導。

點都好,我想睇真妳…

Amy定咗咁望實龍大概兩、三秒,就喺梳化上擘大個西,紅住面咁粒聲唔出,等龍自己行動。

龍哄埋去,細心欣賞吓Amy隻鮑,比龍以前玩過啲女都要嬌小,條裂縫短短、入口細細,睇落幾窄。

Amy問,我呢度好睇嘛?

幾好呀。

我覺得自己呢度生得唔錯。

妳知唔知道,妳呢度算係比較細?

係?

入到去點就唔知,我但係外面睇嚟好似幾窄。

男人係咪都鍾意窄㗎?

係㗎。

你咁大,假如我同你做會支持唔到。

女人呢度連仔都可以生到,再大都可以。

龍講完就將Amy個唇反開,露出裏面鮮嫩、水潤嘅粉紅色。龍哄埋去聞吓,Amy尷尬,嗌,唔好啦,有味㗎。

妳陣味好乾淨,好聞呀。

E…邊有人鍾意聞㗎…

妳陣味真係好聞㗎,妳打理得自己好衛生呀。

跟住就趴落去舐裏面啲肉汁。

Amy非常尷尬,但好鍾意。龍一邊舔,Amy一邊緊緊咁捉實龍個頭,亂咁摷佢啲頭髮,一邊發出哼哼聲。

龍舐完汁之後就大口啜個鮑,Amy前所未試過咁刺激,大聲尖叫。

你好犀利呀,我都冇試過咁…

龍啜咗陣間,就反開個瓣,擘開一啲,然後放一隻手指入裏面。Amy叫唔好都嚟唔切,已經俾龍成功成隻手指篤咗入去。

龍撩幾吓,再試吓塞多一隻,覺得的確比佢曾經攪過嘅女仔都稍為窄。

妳同男朋友做愛,佢通常要幾耐?

你係講佢要幾多時間完事?

冇錯,由進入,到發射,大約幾多時間?

…一、兩個字…Amy尷尬咁答。點解咁問?

妳呢度,確實比較窄,我諗,一般男人都會興奮到頂唔順,好快就射。做到一、兩個字嘅話,算係咁㗎喇。

不過…我次次都到喉唔到肺…

所以妳就寧願自己嚟,按摩粒核,都唔鍾意插入囉喎?

我係識咗你…先至多咗自己嚟㗎…之前真係好少…Amy尷尬咁答。咁,你呢?通常做要幾耐?

大概半個鐘…太耐會悶。

Amy聽到呢個答案,目定口呆。

不過,妳咁緊…可能會快啲射…好難講。

…我真係驚會俾你插死…

妳男友,幾大條?

Amy用手比一比。大概…咁上下長…咁上下粗…

唔算細吖。

但係同你比…

其實,假如妳想同佢做愛有高潮,叫佢多啲刺激妳粒核。

佢唔肯㗎,佢係都要插㗎。

插咗入去都可以㗎。

係?點樣做?

噢,假如妳同佢都唔識,咁我唔知道點教妳喇。

你唔想我同男朋友做愛嗰陣有高潮?

唔係,而係妳都唔俾我入嚟,我點示範俾妳知道?

其實…我好想㗎…不過假如我哋做咗,之後會係咩關係?

乜妳覺得我哋而家咁樣好普通咩?

咁又唔係…不過我都唔知道當你係乜嘢好。

咁我哋唔好再咁樣喇,乖乖哋着番衫入房瞓覺啦,以後唔好再講呢類話題…

Amy呆咗,唔知諗緊咩。

龍喺梳化旁邊攞起條短褲,話,着起佢,乖乖哋。

Amy話,一齊入房瞓啦,舒服啲吖嘛,唔好瞓梳化咁辛苦啦。

妳唔驚出事咩?

我會控制。正話我哋咁,我都控制得到,唔怕。

妳可以用另一種方法得到滿足就控制到啫,但係我係怕我忍唔住吖嘛。

你唔會。

點解唔會呢?我係男人嚟嗰喎,忍唔住有咩出奇?

因為你愛護我囉。嚟啦,入房一齊瞓吖。

龍望吓Amy小家碧玉、甜美嘅微笑,無謂同佢辯論,就攞埋枕頭一齊入房。

兩個人終於都係冇着到衫,赤條條攬住瞓。

最初諗住瞓唔着嘅,但係太眼瞓喇,傾咗幾句就瞓着咗。

天邊開始有光。

龍朦朦朧朧醒咗,發現自己喺一間陌生嘅房裏面,個腦要大概半秒鐘至記起呢度係Amy屋企,而家同Amy冇着衫瞓埋一齊。

諗番起尋晚臨瞓前同Amy講番以前同慧玲啲嘢,然後又同Amy開始互雙探索身體,用碌嘢刺激Amy粒核幫佢達到高潮。

朝早,細佬通常硬到飛起。

佢喺Amy後面攬住Amy,隻手兜去Amy前面,摸住Amy個肚仔。

有咗嘅女人特別性感。

龍隻手摸吓摸吓個肚仔,慢慢移動上去搓吓Amy圓潤嘅波波。搓吓搓吓,好似麵粉咁軟滑、有彈性,然後又玩吓Amy嬌小嘅的的,愛不釋手。

細佬剛剛好對正Amy嘅pad pad底下,個B喺呢度露出嚟。實在好難頂,就喺後面貼實個B hi吓hi吓。

Amy俾龍呢啲動靜整醒咗。龍喺後面磨吓、磨吓,大家啲水交融,好快又磨出激情,個妹又再開始㷫同脹。

意識模糊、鬆懈之下,Amy竟然全無抗拒咁俾龍陰啲陰啲咁塞入裏面。衝過入口嗰吓,龍覺得關口有啲緊,Amy亦感受到龍碌熱棍嗰種份量同粗度,細細聲、斯文咁嗌咗句,好脹。

剛醒冇耐嘅龍本身亦唔太清醒,塞咗半個草菇入Amy嬌嫩嘅肉洞裏面,已經乜都諗唔到,只知道好想好想入去呢個女人嘅肉洞裏面,就慢慢向裏面推進。

Amy一路毫無半點抗拒嘅意思,龍就一直向裏面逼入去。

Amy嗰度果然比龍曾經小過嘅女都要窄,緊緊咁包實龍支熱狗…龍就成個人迷醉咁,喺Amy後面推入去直到頂到儘頭,Amy嗰刻先至露出一副好驚,但一切已經太遲嘅表情。

突然嚟到呢步,龍同Amy都有啲估唔到呢幾個月大家嘅心裏面經常幻想嘅嘢真係發生咗。個腦已經唔識得應該興奮定抑或驚,一片空白。發生咗就發生咗,冇得返轉頭喇。

龍慢慢、慢慢抽出,正當佢有半刻猶豫好冇離開Amy身體,定抑或再插番入去嘅時候,Amy震抖住,用軟弱嘅聲音哀求,繼續吖…

未完

作者: dcat20    時間: 2019-3-3 08:39

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-22 07:42 AM 發表 查看引用來源
好正,好吸引👍👍
多謝鍾意,多謝留言。
引用:
原帖由 hyz123 於 2019-2-23 06:32 PM 發表 查看引用來源
精彩,令人有遐想,不過唔好衰收尾。
好有壓力,不過我只會順住個勢。
引用:
原帖由 kentwby 於 2019-2-23 11:42 PM 發表 查看引用來源
感謝師兄好文,劇情描寫得好細,一貫精品。推。
多謝支持,多謝你嘅評語。
引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-24 12:33 PM 發表 查看引用來源
師兄你真係唔寫故浪費左你!
實在太抬舉,我只不過用自己鍾意嘅方式去寫自己鍾意嘅嘢。
作者: dcat20    時間: 2019-3-3 08:40

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-2-24 05:17 PM 發表 查看引用來源
女人 大咗肚會更想做愛的 !!
呢一樣嘢我本身冇經驗呀。
引用:
原帖由 jackyho1007 於 2019-2-26 01:32 AM 發表 查看引用來源
加油~💪💪💪
多謝支持。
引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-26 10:02 AM 發表 查看引用來源
追到而家呢集,又諗起其中一個ex,當時大家都讀緊書,又冇性經驗,有一次想扑佢,最後冇扑到,後尾分埋手…… ...
多謝過獎。唔求做咩大師,只係用自己鍾意嘅手法去寫自己鍾意嘅嘢,亦借此回味一啲嘢。
引用:
原帖由 ho717992 於 2019-3-3 01:03 AM 發表 查看引用來源
呢個故事好正!支持!
多謝支持。

各位假如like呢個故仔,不妨俾個讚個帖吖。

作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-3 10:29

已讚好帖子 ,作者的停頓位真吊癮,期待大結局的高潮。
作者: kentwby    時間: 2019-3-3 19:18

作者: yausm1234    時間: 2019-3-4 07:18

作者: lms839839    時間: 2019-3-4 10:06

作者: mtvong    時間: 2019-3-4 15:20

咁樣磨到出晒漏晒水點會忍到唔做 !!
作者: dcat20    時間: 2019-3-4 18:34

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-3-4 03:20 PM 發表 查看引用來源
咁樣磨到出晒漏晒水點會忍到唔做 !!
睇情形同睇人。好多女仔磨擦粒核已經可以有連續高潮,唔一定要插嘅。當然如果情況許可,插埋會美滿啲。呢度主要係想連貫番Amy作為一個小學miss時嘅清純形象。
引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-3 10:29 AM 發表 查看引用來源
已讚好帖子 ,作者的停頓位真吊癮,期待大結局的高潮。
多謝讚。之所以喺呢度停,係因為手攰,要唞吓。

作者: dcat20    時間: 2019-3-4 18:37

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-3 07:18 PM 發表 查看引用來源
師兄無論寫心理抑或身體感覺都好細緻,男嘅女嘅都有d就住就住,越就住就即系知道唔應該,但明知唔應該但又不斷咁越踩越深,放開果一下會好狂野。。。。洋蔥支持,期待更新。 ...
多謝咁深入嘅評論同支持。
引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-3-4 07:18 AM 發表 查看引用來源
好正,睇到自己好似身歷其境变左亞龍咁插繄amy,勁👍👍👍
有代入感就最好喇。
引用:
原帖由 lms839839 於 2019-3-4 10:06 AM 發表 查看引用來源
多謝鍾意。

作者: lostergundam    時間: 2019-3-4 23:33

萬分旗袋……睇到好吊引,真係想比多幾個like你! 想做又唔做,再括出去……舖排得好好,好自然……
呢啲喺古時比人發現就拉去浸豬籠……淒美啲講就相逢恨晚……唉…以前都試過,拍緊拖但對另一女子有好感,最後……無疾而終,師兄一個故事就令小弟諗返起不少回憶……
作者: hli9    時間: 2019-3-6 15:19

超正呀!
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-3-11 15:58

作者: dcat20    時間: 2019-3-11 18:52

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-3-11 03:58 PM 發表 查看引用來源
樓主仲未update個故仔?!
我做運動手受傷所以呢輪少咗用手機寫字,因此慢咗。

先更新結局篇,之後再回覆各位。

* * *

結局

得到Amy嘅批准,龍放心塞番碌肉棒入去Amy幼嫩嘅肉洞。

Amy話,慢啲吖。龍溫柔咁緩慢推進,Amy嘅通路比較淺,好快就接觸到盡頭。

Amy合上眼,感覺吓龍碌熱狗嘅份量、溫度,同埋喺水道緩緩進出嘅時候,填滿裏面每一毫、每一釐嘅嗰種充實感。

兩人啲春水毫無阻隔咁交融,Amy忽然諗到,呢碌嘢曾經同慧玲、同埋唔少女仔,有零阻隔嘅親密接觸,而家呢碌嘢就喺自己裏面,同男朋友個仔只有一個入口嘅距離…。

龍入到呢個身軀短小、圓潤嘅小學miss時嬌嫩嘅屄裏面,感到緊緻、柔軟、嫩滑,非常沉醉,全神貫注咁鑽探Amy幼嫩嘅屄。

愉悅感戰勝咗偷食嘅內疚感,Amy俾龍從後面出入咗幾轉之後,就主動擰轉身,瞓喺下邊,龍上上面。Amy自動擘大雙腳,開放自己去接納龍嘅肉棒進出自己柔軟、幼嫩嘅體內,雙手搭喺龍嘅肩膊上,龍呢一刻就係自己嘅愛郎。

初初幾吓,兩人都覺得有少少緊。龍每吓抽出然後再插入嘅時候,都覺得入口有啲窄。

抽插多幾吓,Amy開始流更多汁,嬌嫩嘅肉洞就漸漸潤滑起嚟,龍越插越舒暢。

龍支熱棒硬淨如鐵,但係佢操作得非常溫柔。Amy合埋眼仔細感受龍一吓入、一吓出、一吓入、一吓出,流暢嘅節奏帶住溫暖…

呢啲就係做愛喇。佢心裏面喝采。

其實呢個時候龍只係用緊預備波,仲未正式踩油。

不過Amy已經覺得相當舒服,由下底到個身到塊面都感到㷫,雙手抓得龍更加緊,雙腳繞得龍更實。

龍逐漸加速進入一波,Amy啲汁開始多,隨住龍支熱棒每一吓捅入去,喺條裂縫邊唧出外邊。呢啲汁混和咗Amy嘅愛液同埋龍嘅春水。

麻痺嘅感覺從下底一陣一陣咁擴散到頭頂,Amy覺得迷醉,就攬龍埋去錫。

因為瞓醒冇耐,大家驚自己個口裏面有口氣,就合實咀唔敢伸脷。

一邊錫,一邊抽插一輪。然後龍撑起身,睇住Amy嬌小嘅身軀同埋被小緊嘅樣子,諗起初初喺小學認識嘅時候,對佢嘅感覺:一個甜美嘅小家碧玉,學生面前大方、和藹可親嘅靚靚miss時…同眼前呢個剝清光被插到恍恍惚惚嘅偷食女人,形成強大對比。

每個女人,不論幾斯文大方,只要遇着一個撻着佢對手,喺床上都可以變成一頭母畜牲。龍有咁嘅感想。

操作開始暢順,龍再進入下一個波段,越插越密集、急速。

Amy從冇試過俾咁粗碌嘅賓周插入去,漸漸有啲頂唔順,有啲想賴,兩頭搖嗌起嚟。

龍逐漸提升波段去到三波,Amy下底越插越熱,啲汁源源不絕咁分泌,越漏越多。碌嘢上面沾滿呢啲漿液,三角地帶、Amy大腿兩側亦都hi到濕哂、黐立立。啲水多到沿住菊花,流到床單令嗰度濕咗一片。

四波,Amy眼眶、面頰泛紅、眼光恍惚、迷惘,想賴嘅感覺越來越強烈,一浪一浪咁由下底傳遍身體,上到頭頂。喘氣越來越粗,下底、雙腿開始抽搐,頂唔順喇,就大嗌。

吖…

頭一次叫床叫到咁自然,Amy驚訝自己可以咁動物、咁本能,就更加放。

冇錯,呢種就係傳聞中嘅性愛喇,原來真係咁美妙㗎。Amy心裏面驚嘆,然後更投入、更放開自己去儘情享受呢啲咁原始嘅歡愉。

進入第五波,龍急激撞擊之下,Amy忽咗咁,反哂眼,氣喘住叫。最後,頭暈眼花,身體連續抽搐、劇震。

龍即刻減速,改為長長嘅抽出、深深嘅進入。

突然一吓跌番落預備波,令Amy有種近乎失控嘅狂喜,想賴嘅壓迫感一嘢到頂。呀一聲,繞住喺龍pad pad上面嘅雙腿冇哂力、軟哂咁不斷震抖,全身多處亦出現冇力嘅急速震動,粗而長咁喘息。

Amy感動到攬實龍,唔理瞓醒覺嘅口裏面可能有口氣,瘋狂咁錫龍,吐舌入去龍嘅口裏面。

你好犀利…Amy不顧羞恥咁講。

龍喺Amy裏面,感覺到不斷收縮、壓迫。

床單已經濕咗大片,Amy明顯已經大滿足。從未領略到咁飽滿同充實,更加冇試過有咁強勁嘅高潮。成個人虛脱,個妹從未有過咁攰。

龍仲未做完。

佢以預備波嘅速度活動咗一陣之後就出番嚟,然後喺入口同淺層次之間頻密進出。呢個時候Amy榭哂咁攤喺床上,虛脱之中沉醉喺剛才嘅精彩,任由龍喺自己身上做任何嘢。

龍咁樣做喺因為Amy嘅入口特別緊,每吓進入都感到草菇被緊緊懷抱,特別興奮,於是就用呢種方式令自己高潮。

當佢就快嚟嗰陣,就轉番用深深插入、長長抽出嘅模式去鑽探Amy。本身已經食飽嘅Amy,就嘆多一轉事後甜品。

龍喺Amy嘅事後小高潮之中越嚟越亢奮,澎湃到頂峰,強力嘅麻痺籠罩全身,龍即刻頂到盡頭,緊緊貼實Amy,就對準子宮頸盡情釋放。

Amy同佢男朋友個B就喺裏面。佢毫無羞愧咁繞實龍,好似想俾啲載住龍嘅基因蛋白質無保留咁灌注入去,滋潤裏面嘅小生命咁。

龍射乾射淨,仍然唔捨得離開Amy暖暖而幼嫩嘅細妹,一直伏喺Amy身上,兩人相擁、喘息。直至龍逐漸退番出返嚟,部份蛋白由Amy嘅裂縫流出,滴喺床單。

激情過後嘅平靜之中,兩人雙擁瞌着。

瞓咗大概一個鐘,Amy先醒咗,思緒開始浮現。

以後大家算係咩?

龍同Amy都唔敢提出呢個疑問,甚至,仲會唔會再有下一次。

Amy靜靜伏喺龍胸膛上。世間真係有咁美妙嘅性愛㗎,假如同男朋友咗結婚,以後就唔會再享受到㗎喇,除非偷食嘅啫…不過,而家有咗,可以點啫?同男朋友各方面都好夾,感情穩定,唯一性方面滿足唔到啫…

一係,結婚前俾自己放縱,做咗人老婆之後就唔再玩…Amy心裏面漂過呢個想法,冇為意龍亦醒咗。

諗緊咩?龍問。

你點知道我諗緊嘢?

妳一副諗樣。

呀…係…諗緊正話好正之嘛…

咁…以後我哋…

你做我男朋友…

冇話講?你係咪只不過想同我玩吓…

我鍾意妳呀,不過,妳會為咗識咗冇幾耐嘅我,離開同妳有咁多年感情嘅男友咩?

唔知…我驚…

Amy攬得龍更實。假如你鍾意我,俾時間我好好諗吓吖?假如你唔想一齊,直接話我知,我就唔諗,唔會勉強你。

好,假如妳想同我一齊,我好想。但係我想妳認真考慮清楚。

好…呀…你嗰陣,真係有打算娶慧玲?

有呀。

你哋嗰陣仲好細個咋喎。

係,我對感情幾認真嘅,除非只係上床嗰啲,否則,對真係鍾意嘅女仔,我會想同佢一世…

咁…你對我…?

我哋識咗冇耐,我承認係好喜歡妳,但係,我哋需要相處多啲,我都想妳諗清楚…

噫…

兩人靜默咗好一陣,Amy伏喺龍肩膀上,摩吓摩吓龍嘅腹肌。話,頭先好美妙,我哋會唔會再做?

我想呀。

你鍾意我?定只係想同我玩吓?

仲問?

我驚吖嘛。

驚乜?

驚你玩弄感情同呃蝦條。

實係我呃妳嘅咩?

你係男仔,所以一定係男仔呃女仔。

點解喺感情上,實係男仔呃女仔?男仔唔可以係受傷嘅一方咩?

Amy伸手落龍下面,着迷咁把玩龍條腸。玩吓玩吓,龍又開始脹大…Amy一副渴求咁嘅眼神望實龍,問,可唔可以再要?

我都想。

呢個時候,男朋友Whatsapp嚟。

我幾時過嚟?

晏啲,我仲未有耐。Amy心急,求其是旦覆。

放低手機,隨即攬實龍再嚟咗一次。

由於已經做過一次,Amy呢次更加投入、更放。

我係咪好淫蕩?一路被插到全身上下搖晃嘅時候,Amy神明恍惚咁問。

妳淨係同我淫。

我好小嘛?

好好小。

龍chok得比之前嗰次更起勁。對Amy個窿仔嚟講,咁短時間之內俾咁大碌嘢塞入去兩鑊仲要chok咁耐,實在好攰。

頂唔順喇…

一邊抽插,龍問,想唔想我教妳男人可以點樣一路插住女人一路摩擦妳粒核,等妳同男朋友做嘅時候興奮啲?

你好想我鍾意同佢做咩?Amy一路被小到high high哋,一邊答。

唔係…不過…妳始終係佢條女…話唔埋,妳決定同佢結婚…

假如…我唔再同你做…之前我再叫你教…

好…

呢一轉抽插咗更加耐,龍仲同Amy試吓唔同體位、姿勢,男上女下、狗仔式、床邊、坐蓮…細妹攰到極限,啲水流完再流冇得再流,Amy喺痛苦同亢奮之間到達一個再一個高峯,最後全身虛脫、無力,徹底榭哂咁攤喺床度,細妹麻痺當中隱隱作痛。

一個早上大戰兩回合,床單濕透,Amy浮喺充滿春水同精液嘅氣味嘅床褥上,個腦失去思想一樣,不斷重複剛才做愛嘅時候,碌嘢喺裏面抽插嘅情形同埋感覺。

一朝早嘆咗兩餐咁好味嘅性愛早餐,龍飽到不行,感覺嚟緊兩、三日都唔想再食。

Amy抱住龍,好想好想講我愛你之類嘅說話,但實在冇足夠根據講呢啲,只能夠將感動收喺心入面。

喺床上相擁,佢哋開始聊心內話。

你點先會好愛一個人?

心靈相通。

只要心靈?咁性愛呢?你可以唔需要?

呢個都必要,不過先要心靈相通,再有性愛。

咁你同慧玲呢?

我同慧玲有大半年時間只係精神上交流,大家喺好多方面都有深入了解、互相支持。大半年呢種相處之後,先開始有性關係。

咁你覺得我哋有冇心靈交流?

同妳都有交流,不過時間唔夠長、未夠深入…我同慧玲係先相愛、後做愛…

…我都明白嘅…假如你話好愛好愛我,我都冇辦法相信…

我好喜歡妳嘅,假如妳唔係已經有男朋友,同埋假如我背景唔係咁複雜,我會想好好咁愛妳嘅。

愛係一種感覺嚟㗎嘛,你愛一個人,就愛㗎啦。

但經過咁多嘢,我唔想累人吖嘛…做愛好容易,真正相愛係另一回事…

咁…慧玲嘅父母唔喺香港之後嗰個星期之後,你同慧玲仲有冇再做?

有,唔算好密。要去離島租渡假屋或者搵地方…嗰陣我同佢仲係中學生,地方係一個大問題。

龍升中六嗰年暑假,喺慧玲爸爸公司做暑期工。一日,慧玲嚟尖沙咀接龍放工。兩人喺尖東拖住手行街嘅時候,俾Billy同幾個黨羽撞到。

Billy上前質問慧玲,慧玲喺Billy同黨面前講,我一路都同你講得好清楚,冇愛過你,只係你自作多情。

講完就諗住同龍走。

Billy㷫,覺得係龍撬牆腳,慧玲至會咁講,隨手喺左近報攤擸咗支鐵棍,喺後面追上嚟襲擊龍。

慧玲見狀,即時推開龍,但係自己食咗一嘢。

Billy並冇罷休,仲想襲擊龍。

龍於是自衛還擊。

混亂中,慧玲俾Billy推咗出馬路,俾一架剛好駛過嘅車撞到。

慧玲入醫院後失救。

目擊嘅途人將事發經過講俾警察知道,結果Billy被判監。

件事純粹係Billy單方面冧慧玲,乳房唔想為咗呢啲嘢同龍嘅大佬結怨,所以唔打算向龍尋仇。

慧玲爸爸即時停止資助龍上大學嘅計劃,於是龍讀完中學就出嚟做嘢。

佢入咗間賣建材嘅公司做sales,喺嗰度學會做生意,廿幾歲已經買咗第一間屋俾佢爸媽,而且係一次過俾錢,唔係供嘅。

好多呢類靠出嚟打拚發達嘅人,往往覺得自己嘅諗法先至係啱嘅,佢哋輕視學歷、知識。但龍睇到社會、經濟越嚟越知識化。於是佢一路做嘢一路讀大學,讀商管同接觸好多新型經濟同科技,然後因為想幫人,又再讀輔導。

呢段期間,佢一直懷念慧玲,冇再鍾意其他女仔。直至識咗個客嗰邊一個女高層主管,叫做Flora,係有錢女。Flora主動追阿龍,龍亦喜歡Flora,就開始拍拖,好快就上床。

Amy問,Flora就係你前妻?

冇錯。佢爸爸,原來識慧玲爸爸。我啲背景,本來Flora全家唔知道嘅。

慧玲爸爸講俾Flora屋企知?

冇錯。

原來係咁…

龍問,今日,妳冇事的話,我陪妳一日?

Amy面有難色咁話,唔好意思呀,男朋友好可能中午會上嚟…

咁冇法啦。

呢張床單,我唔洗,留番我哋做愛嘅回憶。

我哋會再做㗎嘛,使乜留啲咁嘢?

呢張床單上面,有我哋第一次做留低嘅痕跡,亦係我咁大個女最high嘅一次嘅見證。假如,我同男朋友結婚,唔再同你做,就帶埋呢張床單嫁佢,然後喺上面同佢做,代表住我俾你沾污過,我係個有污點嘅女人…

妳諗嘢好奇怪。

有咩咁奇怪?

兩個瞌一轉就起身,簡單梳洗一吓。冇洗身同下體,大家都想留低對方啲液體喺自己身上。

然後就落街食早餐。

男朋友Whatsapp嚟。

而家過緊嚟。

我喺街食緊早餐。

咁一係我嚟餐廳搵妳?邊間?

唔好,我食完去巴士站搵你啦,然後直接出街啦。

唔上去妳屋企咩?今日好想…

今日唔好啦。

點解?

唔係咁想。

星期一中午,Amy掛住龍,就Whatsapp佢。

有冇想我?

有呀,好想。

今晚一齊食飯?

好吖。

臨黃昏,男朋友發訊息嚟。

今晚嚟我屋企,爸媽想同我哋商量吓結婚嘅事,佢哋話妳有咗就要儘快攪。

哦…

唯有取消同阿龍晚飯。

嗰晚同男朋友屋企人食完晚飯後,男朋友送Amy番屋企,話要送埋上去。

上到屋企,男友要求。冇辦法喇,唯有俾。

一邊俾男朋友抽插,一路諗起自己個窿俾龍碌大狗督到西水四濺,張床上面,有佢同龍嘅戰漬…男朋友活動咗個零字,成身一震,喺自己裏面唧咗篤嘢出嚟,就趴低責喺自己身上面喘氣…

老婆…

…咩?

冇,叫吓妳…我愛妳…

唔…

咁冷淡嘅?

唔係呀,都老夫老妻…

咁快就話老?我哋將來有大把日子。

跟住,男朋友就講未來點樣奮鬥事業、買樓、湊大個仔…

…大把日子…Amy諗到,要喺唔滿足中渡過。

諗到呢點,忍唔住眼紅紅流淚…

做乜呀,老婆仔?

冇呀,感動,你對我咁好…

Amy心軟,畢竟,同呢個人都叫做有好幾年感情啦…

後記

星期二,Amy約龍食飯。傾吓心事,然後送Amy返屋企。Amy好懷念星期六晚同星期日朝早嘅精彩時刻,好想再回味,一入屋即刻抱實龍瘋狂錫,之後就瘋狂砌咗一鑊。

星期三晚同男朋友食飯、行街,冇做愛。星期四自己一個。星期五晚同男朋友食完飯返屋企,做咗一次。好唔滿足,超懷念同龍做。

星期六打算小組後同龍好好過一個下午。

嗰朝早,龍一去到學校,就見到傲妍帶朗朗返學。

朗朗你上去先,我同龍Sir有啲嘢傾吓。

龍,下晝一齊食飯。

只係食飯?

好似上星期六咁。

又嚟?

如果你唔滿足我,我就自暴自棄,求其是旦俾啲網友上。

佢俾手機啲微信龍睇,呢條友叫麥包,佢幾乎日日撩我,仲有呢個阿華,一日到黑起勢撩我傾偈…

全部都係啲麻甩到唔恨嘅粗人。

龍唔想傲妍俾呢啲咁樣衰嘅麻甩佬小,唯有話,好。

於是,喺課室見到Amy,就同Amy講,朗朗家長有好多情緒,下晝要同佢傾傾。

咁我喺上次間商場行住等你吖?

妳做自己嘢先,我未必咁快。

好,你得就通知我。

下午喺朗朗屋企,好似兩條蟲咁樣,喺傲妍同佢老公張床上蠕動,兩人啲口水、愛液撈到唔清唔楚。

正當龍激烈咁抽插傲妍個肉窿,令大家愛液四濺嘅時候,傲妍喺龍心口上大大力咬咗個印…龍即刻停止。

喂,講好互不影響對方生活㗎嘛。

咁緊張,你有條女哩?

係又點?

係咪鄭老師?

唔好亂估。

放心,只要你滿足我,我唔會干涉你媾女。

然後就將龍擁入懷勁錫。

Amy問龍點情況。龍話今日睇嚟都唔嚟得喇,妳做自己嘢,我哋下星期一至五可以見面。

一係聽日呢?

星期日妳唔係要陪男朋友咩?

Amy諗,佢可能唔想同我糾纏…其實,龍係因為俾妍咬咗個印,要啲時間俾個印淡化。

結果,佢哋約星期二放工後一齊。

呢次,Amy上去龍屋企過咗一晚,喺龍張床上面徹底接觸,整到春水橫飛、蛋白質橫流,然後洗都冇洗就相擁瞓着。

第朝天邊開始透出一啲光嘅時候醒咗,又喺床上再戰到番來覆去到雙方都夠哂皮至起床着衫,係咁意梳洗、漱口一吓就返工。

之後,Amy同龍每星期會一齊兩晚,每晚都做愛。星期六,龍上午帶完小組,中午就同傲妍食飯。Amy自己食完飯就返屋企做學校嘅文件。龍同傲妍食完晏就去妍屋企享受肉體歡愉,完事後,龍就滾水淥腳走人,然後去搵Amy,行吓街、傾吓偈,之後食晚飯。

Amy星期日就同男朋友一齊。

佢越嚟越清楚自己唔夠膽搏,畢竟同男朋友一齊好安穩。

咁樣嘅生活模式維持咗兩個月,越接近Amy結婚嘅日子,Amy越掙扎。每次見面嘅時候,情緒反都好覆。

性交嗰陣好投入、享受嘅,仲攬到龍實一實,嗌我愛你之類。唔係做愛時候,就好敏感、好易炆。

龍知道Amy內心掙扎啲乜。

假如妳唔想再同我咁樣落去,我可以理解。

對唔住呀…

同男朋友一齊嘅時候就成日發脾氣,潛意識裏面其實係想藉此激走男朋友。

不過男朋友就哂Amy。

婚前最後一次約會。

呢個時候,Amy個肚比之前明顯得多。

玩緊前戲嘅時候,Amy同龍講,嚟緊個星期六我結婚,你嚟觀禮吖。

好呀。

龍…

咩?

我愛你,真㗎。

龍冇答,專心用口侍奉Amy。

Amy瞌埋眼專心享受。

當龍正打算插入嘅時候,Amy問,呢幾個月,你有冇愛過我?

仲問?

我要你講。

我愛妳,真㗎。假如妳唔嫁,我要妳。

Amy感動,攬實龍,其實…

得啦。

跟住就緩緩進入Amy可愛嘅小屄。

龍溫柔進出Amy。

Amy陶醉中,突然記起一件事。

可唔可以教我,男仔點樣一路插,一路摩擦女仔粒核?

龍默不作聲,一嘢頂到盡頭,用支莖嘅根部連接住身體嘅部份,貼實Amy條罅嘅頂端嗰粒小小嘅核,就開始廝磨起嚟。

磨幾磨,佢攞一個枕頭墊喺Amy pad pad下底然後繼續磨。

Amy平時就係咁樣自摩㗎喇。

佢好快開始面紅耳熱,震抖住喘氣。

龍記得,Amy之前講過,假如決定以後唔再做,就會叫龍教佢男人點樣插住女人個西同時磨擦陰蒂。龍知道呢次係大家嘅最後一次,於是好俾心機同一時間用碌嘢撬Amy個窿同時摩擦佢粒小小嘅陰核,務求帶俾Amy最後一次滿足。

Amy細妹同雙腳連番抽搐,想賴嘅感覺越來越明顯。澎湃嘅舒暢感一浪又一浪掩蓋全身,一浪比一浪強勁。最後再忍唔住,劇震一嘢之中全身放鬆,細妹標水。Amy由得啲水標出嚟再沿住下底流到整濕哂張床單。

Amy虛竭咁攤喺床上,回味正話高潮疊起嘅情形。腦海中閃過同阿龍第一次攪嘢以嚟,喺床上嘅每一幕,佢將龍抱入懷裏盡情攬實。

射多一次入我裏面吖。Amy哀求。

龍就用快速進出入口嘅方法去令自己達到高潮。最後亦都喺全身麻痺、劇震之中喺Amy嫩滑而豐厚嘅肉洞裏面爆發。

佢肆無忌憚咁緊貼Amy嘅宮頸。

Amy靜靜咁感受住熱騰騰嘅漿液注射入去佢同男朋友個仔住緊嘅地方,雙眼眶漸紅。

龍責喺Amy四個月嘅肚上面,感覺到Amy喺下底喘氣同不停抽搐,睇一吓佢發現佢眼泛淚水。

龍憐惜咁摸一摸Amy嘅頭髮同面珠,問,唔捨得?

Amy搖頭。

龍問唔捨得又可以點呢?妳都就嚟做人妻。

你會好似記住慧玲咁記住我嘛?

唔會。

Amy無語。

我只會記住妳係妳…

望實龍呢個認真嘅表情,Amy再控制唔住,爆喊咗出嚟…

作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-11 19:03

作者寫得好好,可惜就此完結,祝手早日康復。
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-3-12 00:52

作者: kentwby    時間: 2019-3-12 19:00

作者: lostergundam    時間: 2019-3-13 14:57

真係好精彩,現實嗎?timing唔夾……安穩同刺激……嘅選擇,已經冇話對與錯了……如果唔係朗媽,龍會唔會括出去呢?
祝樓主早日康復
作者: dcat20    時間: 2019-3-13 18:39

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-4 11:33 PM 發表 查看引用來源
萬分旗袋……睇到好吊引,真係想比多幾個like你! 想做又唔做,再括出去……舖排得好好,好自然……
呢啲喺古時比人發現就拉去浸豬籠……淒美啲講就相逢恨晚……唉…以前都試過,拍緊拖但對另一女子有好感,最後……無疾而終,師兄一個故事就令小弟諗返起不少回憶…… ...
多謝期待及支持。
作者: dcat20    時間: 2019-3-13 18:42

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-3-12 12:52 AM 發表 查看引用來源
唔知点解,睇到后面我都眼湿湿😭祝楼主早日康复!
多謝祝福同投入
作者: dcat20    時間: 2019-3-13 18:43

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-12 07:00 PM 發表 查看引用來源
一路追來, 真系好佩服樓主嘅妙筆生花,多謝分享左咁多個精彩故事,贊, 期待新作,亦盼早日康復。
多謝一路支持同祝福
作者: dcat20    時間: 2019-3-13 18:45

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-13 02:57 PM 發表 查看引用來源
真係好精彩,現實嗎?timing唔夾……安穩同刺激……嘅選擇,已經冇話對與錯了……如果唔係朗媽,龍會唔會括出去呢?
祝樓主早日康復
女主角喺安穩同刺激之間揀咗安穩。男主角未必因為傲妍,有可能係唔想女主角日後後悔。
作者: dcat20    時間: 2019-3-13 18:46

引用:
原帖由 hli9 於 2019-3-6 03:19 PM 發表 查看引用來源
超正呀!
多謝讚
作者: moneyzero    時間: 2019-3-15 01:48

very good story !!!
作者: dcat20    時間: 2019-3-31 19:51

引用:
原帖由 moneyzero 於 2019-3-15 01:48 AM 發表 查看引用來源
very good story !!!
多謝留言
作者: 四衝程    時間: 2019-4-2 22:32

好耐冇睇過咁好既文章,樓主之前有冇其他文可以比我睇到?
作者: dcat20    時間: 2019-4-3 12:20

引用:
原帖由 四衝程 於 2019-4-2 10:32 PM 發表 查看引用來源
好耐冇睇過咁好既文章,樓主之前有冇其他文可以比我睇到?
寫過好幾個㗎,但係有啲更舊嘅我已經搵唔返
作者: andy.sex    時間: 2019-4-4 17:08

作者: loveyourstory    時間: 2019-4-16 17:50

樓主寫得好好呀

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)