188Channel

標題: [原創作品] <姊妹丼> (updated #1,5, 8,10,14,16, 25,27,30,36, 40完) [打印本頁]

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-27 14:37     標題: <姊妹丼> (updated #1,5, 8,10,14,16, 25,27,30,36, 40完)

作者: ghosthand999    時間: 2019-2-27 15:28

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-27 02:37 PM 發表 查看引用來源
因鬼手師手提意寫個關於姊妹丼嘅故仔,所以今日先出個人物介紹:

人物:
家姐叫慧玲,一間大公司嘅CEO。32歲的她不但樣子漂亮,而且同張文慈差吾多,皮膚雪白,身材很好 - 5呎8吋高,豐滿的36C山峰和修長雪白的美腿。最鍾意著名牌 Jimmy Choo高跟鞋同噴chanel香水, 平日渣架瑪莎拉蒂返工。佢性格要強好勝,喜歡話事。

https://i.imgur.com/BysErTv ...
大哥 ..坐言起行..果然實力派..等住睇你呢篇新作 姐妹丼 預祝你篇大作 精精日上 點擊突破高峯 🎉🎉🎉
作者: 過路人文迪    時間: 2019-2-27 16:27

作者: DboyAK47    時間: 2019-2-27 17:20

excellent cross over
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-27 20:17

作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-2-28 05:19

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-28 09:25

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-28 09:45

作者: Eddyo    時間: 2019-2-28 12:56

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-28 09:45 AM 發表 查看引用來源
第二集,ep2 (哥頓 & Bella 慧珊 )

Gordan因為Dr. Freddy嘅推薦,一畢業就入咗 Apotech總公司做,佢對 Sildefil 呢隻藥比所有人都認識,所以佢好快就成為 Top Sales. 其實Gordan今次返香港係另有目的,佢同 Dr. Feddy研究咗一隻催情香薰,想用香港Apotech 嘅研發中心做d試辦出來, 佢地認為呢隻野比徫哥以及神力鋼更強更好賣,但 ...
期待更新, 正!!
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-2-28 14:55

作者: ghosthand999    時間: 2019-2-28 21:12

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
第三集, ep3 餐廳的引誘

Gorden好緊張咁去到 Bella尖沙咀嘅診所,仲要19:45就到。門口仲寫住 Sextherapist Dr. Bella Cheung。 家姐賣偉哥,個妹做性治療師,係男人都愛死佢地兩姊妹啦!

接咗 Bella去左一間 私隱度好高嘅餐廳,Bella坐底就係咗件外套,佢真係好索,同佢家姐係兩種吾同嘅美,有d似日本女星前田真麻,外套下面今日佢著左粉紅色直 ...
好精彩 😍😍😍 D女樣靚身材正 👏👏👏 無得彈 🎉🎉🎉
作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-3-1 05:45

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-1 06:01

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-1 19:11

作者: ghosthand999    時間: 2019-3-1 20:45

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-1 07:11 PM 發表 查看引用來源
第四集,ep4 費洛蒙

Bella從洗手間出來后,用手申入我褲袋,我感到佢放咗d野入去,Bella話:「吾準睇住,返去屋企先可以睇。」Gordan好鬼馬咁問:「咁係返你屋企先睇定返我屋企睇呀?」Bella知 Gordan同佢玩調情,微笑住咁答:「如果返我屋企,我估你一定吾會記得拎出來睇,哈哈!」
過一會,侍者送上佳餚,推著車子在面前煮,所有的食物都選用精美的盤碟上菜,一切的配菜、主菜都是精 ...
紅酒配美人 果然係懂得享受人生 👍👍👍
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-2 10:23

作者: ghosthand999    時間: 2019-3-2 11:17

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-2 10:23 AM 發表 查看引用來源
第五集,ep5 跳舞

Gordan想得入神,吾小心掉咗支叉落地下,當佢蹲下想拎看起支叉嘅時候,眼前突然一亮!Gordan看見Bella雪白玉腿裡,那片黑茸茸的蜜桃,這時候他才想起,Bella剛才把內褲也脫了,條小內褲仲放在Gordan褲袋,佢差d興奮到叫了出來。佢己經顧不了Bella正在講緊乜,Gordan眼睛正窺著她腿內的春光,從她誘惑的玉腿中,看見一對潔白無瑕的腿肌,而大腿的內側盡頭,是 ...
巨波壓胸 火龍頑抗 水浸蜜桃 美指生津 引死人咩 😍😍😍
作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-2 11:43

似乎有得食了,期待作者的煮藝
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-2 11:54

作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-3-2 12:06

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-2 13:39

作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-3-2 14:04

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-2 14:05

作者: royau2012    時間: 2019-3-2 14:26

引用:
原帖由 慢悠悠的天蝎 於 2019-3-2 02:04 PM 發表 查看引用來源

我老公話我係多汁小籠包
哈哈哈.......路過見到, 笑左~!!
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-2 18:02

作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-2 22:34

頭盤不錯,期待主菜
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-3 10:55

作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-3 11:52

作者連錄音都準備埋,真是好有心
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-3 12:00

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-4 06:14

作者: DboyAK47    時間: 2019-3-4 11:36

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-3 10:55 AM 發表 查看引用來源
第七集,ep7 酒店 - 主菜

Gordan喘著氣站起來,偷偷拉下自己的褲,Bella剛高潮全身乏力害羞,當她眼睛看見Gordan赤裸裸的那條火龍,Bella轉身逃跑叫:「變態佬呀!追我啦!」,但 Gordan一手包住 Bella吾比佢逃脫。

Gordan的火龍貼在碧蓮濕滑的蜜桃上,卻不急於插進去,只將火燙的大肉冠貼磨著那粒膨脹的花蕾,雖然Bella的臀部有移動動作,但卻不是避開,而係 ...
好有心,聲畫同步,加推
作者: 史力奇ex    時間: 2019-3-5 04:13

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-4 06:14 AM 發表 查看引用來源
第八集,ep8 俘虜慧玲心

到了星期六,Gordan和慧玲一齊出席『亞太藥業研討會』,而 Bella亦已初步做好咗 Gordan要的催情香薰。 慧玲和 Gordan出席完研討會之後,同一些行家去了一家非常高級嘅會所食飯。

先講下慧玲今晚既衣著,一件緊身低胸的黑色吊帶晚裝,把慧玲彈實的高聳乳球,半裸式的拋出衣外,教人看了呼吸加速。

https://i.imgur.com/h3HCY ...
狡猾的風水相師,龍生媾大律師果段果段🤔
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-5 06:45

作者: philippan127    時間: 2019-3-7 11:07

any update?
作者: 高達水管    時間: 2019-3-7 15:54

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-8 21:33

作者: thomasgp02a    時間: 2019-3-8 22:45

善良的小姨堅好看,作者識貨
作者: bbfc5586    時間: 2019-3-9 17:28

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-8 10:45 PM 發表 查看引用來源
善良的小姨堅好看,作者識貨
浴室果場堅正
作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-3-10 04:11

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-10 15:43

作者: ghosthand999    時間: 2019-3-10 18:44

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 03:43 PM 發表 查看引用來源
第十集,ep10 最終回

在催情香薰嘅香氣影響下,慧玲和 Bella兩姊妹現在只有原始嘅慾望.。佢地夾住 Gordan跳舞時,Bella在慧玲耳邊講:「家姐,不如我地比賽,睇下邊個引到 Gordan吊自己先!」
慧玲好有自信:「好呀,賭一 set 化妝品啦!」
Bella:「怕你呀,就 LaMer啦!」
慧玲笑住:「咁多謝先啦,我支眼霜就快用完,到時你吾好肉痛喎!」之後,慧玲雙腳跨過  ...
咁快寫完 勁 👏👏👏
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-10 19:13

作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-3-11 09:21

作者: DboyAK47    時間: 2019-3-11 10:44

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 07:13 PM 發表 查看引用來源

冇師兄你咁有耐力麻:smile_42:
停得有點反傳統
作者: Fung1999_KP5220    時間: 2019-3-12 21:24

因為停得有啲反傳統所以有啲失望, 如果有平行時空版本就好啦
作者: iamsummer6    時間: 2019-3-13 00:22

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-14 06:37

作者: ghosthand999    時間: 2019-3-14 06:57

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-14 06:37 AM 發表 查看引用來源

平行時空版都吾錯喎,可以諗諗。
大哥!!! 快D寫新故啦!!! 你D fans 等緊你呀 🤩🤩🤩
作者: Eddyo    時間: 2019-3-14 09:43

好正, 期待新作!!
作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-3-14 16:54

作者: ghosthand999    時間: 2019-3-15 10:00

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-14 04:54 PM 發表 查看引用來源

冇咩題材想到!!
瑜珈導師的誘惑 ... 我建議呢個題目 瑜伽衣癢眼 好易引人入性 🤣🤣🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)