188Channel

標題: 第一次去澳門金池桑拿玩遊戲團吹加全套初體驗 [打印本頁]

作者: 凡架迷    時間: 2019-3-6 00:34     標題: 第一次去澳門金池桑拿玩遊戲團吹加全套初體驗

作者: 港男happy4    時間: 2019-3-6 11:51

的確好玩,不过有啲贵!
如果條女質數ok才抵deal
作者: 凡架迷    時間: 2019-3-6 12:33

作者: 偷渡的港佬    時間: 2019-3-9 00:44

作者: readyboyy    時間: 2019-3-9 11:16

金池上次去都五年前了,十年前就主場成日去,有自由行後比國內同胞玩到貴曬,記得沖涼房換衫有女服侍,好似係賓賓,印印定越越女,依家要DIY???
作者: 凡架迷    時間: 2019-3-9 23:56

作者: 凡架迷    時間: 2019-3-9 23:57

作者: busofuncle    時間: 2019-3-10 01:15

作者: 投機大王    時間: 2019-3-10 12:24

作者: samliu1968    時間: 2019-3-10 14:18

c兄,平過系上面玩啦,重點系有服務呀
作者: tonygolf    時間: 2019-3-10 15:34

可以一試
作者: taifuu    時間: 2019-3-10 20:59

作者: qqing050904    時間: 2019-3-13 12:15

想起金池都開心,由其玩遊戲。
作者: 樹上粗俗的香腸    時間: 2019-3-13 23:11

作者: madridcc    時間: 2019-3-25 19:55

作者: Masavills    時間: 2019-4-3 16:14

首先多謝樓主分享。因為澳門已經好少人寫報告嘎啦。 

問題:有沒鬼妹?韓國妹或日本?
作者: 投機大王    時間: 2019-4-7 13:05

作者: 民不聊生    時間: 2019-4-7 23:57

作者: coocsoos    時間: 2019-4-24 11:55

作者: 來來看    時間: 2019-5-8 13:41

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-6 12:34 AM 發表 查看引用來源
我本身未去過金池桑拿玩,我老友佢去過,所以周末同佢先去珠海玩,玩完第二日訓醒先去吃下飯,再特個正骨 hea下先,
再去拱北過關,過關後搭六蚊澳巴去到舊葡京落,先去星際同美高梅賭錢賭番幾手,玩左一輪輸左千幾蚊見無乜運,就走人去食飯。

食飽後行去金池桑拿,上到去裝修係有啲舊但算幾乾淨,入沖涼房換衫,locker仔幫我地開箱就走開,我地DIY換衫,然後去沖涼,沖涼出大廳,由於係周六晚真係勁多人, ...
師兄有冇鬼妹同日本妹呀, 咩價錢
作者: 來來看    時間: 2019-5-9 13:29

引用:
原帖由 凡架迷 於 2019-3-6 12:34 AM 發表 查看引用來源
我本身未去過金池桑拿玩,我老友佢去過,所以周末同佢先去珠海玩,玩完第二日訓醒先去吃下飯,再特個正骨 hea下先,
再去拱北過關,過關後搭六蚊澳巴去到舊葡京落,先去星際同美高梅賭錢賭番幾手,玩左一輪輸左千幾蚊見無乜運,就走人去食飯。

食飽後行去金池桑拿,上到去裝修係有啲舊但算幾乾淨,入沖涼房換衫,locker仔幫我地開箱就走開,我地DIY換衫,然後去沖涼,沖涼出大廳,由於係周六晚真係勁多人, ...
師兄,知唔知星期一至五有冇得玩遊戲?
作者: glue123    時間: 2019-5-12 08:55

引用:

我以前去質數好渣,個個都矮,仲簡中假波!可能有好野入左房我睇唔到啦。大堂有咁過癮遊戲嗎?下午唔知有無,因為我中意下午去玩。如果吹爆左咪好on9, 500唔貴,但無力入房了,走得,買套票咪奶嘢
作者: mnmmnmmmn    時間: 2019-5-12 16:22

作者: mnmmnmmmn    時間: 2019-5-12 16:29

作者: fb3a6a12e61617    時間: 2019-5-14 18:07

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)