188Channel

標題: 曼谷腳軟之旅 [打印本頁]

作者: 038886    時間: 2019-3-18 09:51     標題: 曼谷腳軟之旅

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: BK4894    時間: 2019-3-18 20:45

多謝CHING報告 ,帕蓬晚上比較人多 ,我還是喜歡去輝煌的大浴室多的 .
作者: glue123    時間: 2019-3-18 20:47

你講有幾件細嘢我上次門口睇過,少部分叫做食得落,但山長水遠去到都係想食好dd, 最後去大大間浴室,五千幾的確唔同,係嫌時間短,如果好似東莞咁兩個鐘就正!
ching口爆雙飛點玩法?輪流含撚?
作者: 038886    時間: 2019-3-18 22:28

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-18 08:47 PM 發表 查看引用來源
你講有幾件細嘢我上次門口睇過,少部分叫做食得落,但山長水遠去到都係想食好dd, 最後去大大間浴室,五千幾的確唔同,係嫌時間短,如果好似東莞咁兩個鐘就正!
ching口爆雙飛點玩法?輪流含撚? ...
雙飛口爆係輪流含
作者: BMX4    時間: 2019-3-18 23:45

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 09:51 AM 發表 查看引用來源
今次住係鵬蓬站 arizel hotel
所以主力都係玩小店massage 為主

去左 102 club , addict , 桃屋 101 premier 
Seven heaven ,cancan 

不過今次102 club 服務差左好多,但女女相頭 keep 到 , 係得老相好服務落力,其他女女服務都麻麻,有老友揀左個翻版水野朝陽,但細波加死魚

Seven heaven ...
多謝師兄指路,請問大約咩價位?係明碼實價定係要同女女傾價?
作者: 038886    時間: 2019-3-19 09:28

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-3-18 11:45 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄指路,請問大約咩價位?係明碼實價定係要同女女傾價?
每間都係明碼實價,入到去會比價錢牌你睇,ok 再慢慢揀女
Addict, 102 club , cancan 都係睇真人
其他睇相或ipad
作者: glue123    時間: 2019-3-19 13:17

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 10:28 PM 發表 查看引用來源

雙飛口爆係輪流含
咁無乜意思,分兩次玩好過
作者: 038886    時間: 2019-3-19 22:16

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-19 01:17 PM 發表 查看引用來源

咁無乜意思,分兩次玩好過
兩睇啦,因為小弟錫 lin 會比較有 feel
所以比較鐘意咁玩🤣🤣🤣🤣
作者: glue123    時間: 2019-3-21 11:22

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-19 10:16 PM 發表 查看引用來源

兩睇啦,因為小弟錫 lin 會比較有 feel
所以比較鐘意咁玩🤣🤣🤣🤣
你講係你錫她lin 定係她錫你lin?
作者: glue123    時間: 2019-3-21 11:28

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-18 08:45 PM 發表 查看引用來源
多謝CHING報告 ,帕蓬晚上比較人多 ,我還是喜歡去輝煌的大浴室多的 .
宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔
作者: 038886    時間: 2019-3-21 13:07

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:22 AM 發表 查看引用來源

你講係你錫她lin 定係她錫你lin?
我比女女鍚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
作者: 038886    時間: 2019-3-21 13:09

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔
大浴室???唔只玩女,連食野都高消費左
一係食當地平民野,但唔係好食得慣,唔可能餐餐食
作者: glue123    時間: 2019-3-21 16:52

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:07 PM 發表 查看引用來源

我比女女鍚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
應該一個含撚一個奶春袋舒服
作者: glue123    時間: 2019-3-21 16:58

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:09 PM 發表 查看引用來源

大浴室???唔只玩女,連食野都高消費左
一係食當地平民野,但唔係好食得慣,唔可能餐餐食
係呀大浴室,4000都唔係包正,有的好唔掂都有,不過去到咁遠想玩d明星級,比較貴的場5000-6000,但唔見得好撚正,可能正的都在忙吧
作者: 038886    時間: 2019-3-21 23:00

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 04:52 PM 發表 查看引用來源

應該一個含撚一個奶春袋舒服
等我下次去發掘下有邊間可以先:smile_40:
作者: 038886    時間: 2019-3-21 23:03

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 04:58 PM 發表 查看引用來源

係呀大浴室,4000都唔係包正,有的好唔掂都有,不過去到咁遠想玩d明星級,比較貴的場5000-6000,但唔見得好撚正,可能正的都在忙吧
咁真係好貴wo,因為我係曼谷冇乜玩大浴室,我記得早幾年4000已經好靚下
反而係芭堤雅我就玩得多大浴室,早年幾前3200左右已經可以食用,4000戈d model其實差唔多,係身型高挑d
作者: glue123    時間: 2019-3-22 09:57

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 11:03 PM 發表 查看引用來源

咁真係好貴wo,因為我係曼谷冇乜玩大浴室,我記得早幾年4000已經好靚下
反而係芭堤雅我就玩得多大浴室,早年幾前3200左右已經可以食用,4000戈d model其實差唔多,係身型高挑d ...
有冇玩過紅燈區的企企,見過有的白種都幾正又高,開4000,不過我驚好似快餐姏好無癮冇幫襯
作者: 038886    時間: 2019-3-22 17:10

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-22 09:57 AM 發表 查看引用來源

有冇玩過紅燈區的企企,見過有的白種都幾正又高,開4000,不過我驚好似快餐姏好無癮冇幫襯
戈d唔敢試,始終人在外地,除左要好玩,安全都好緊要
作者: wsm2004    時間: 2019-3-23 05:25

作者: 038886    時間: 2019-3-23 16:47

引用:
原帖由 wsm2004 於 2019-3-23 05:25 AM 發表 查看引用來源
請問師兄個小費幾多?
唔洗比小費

最多係問你請唔請女仔飲野,120銖左右
作者: BK4894    時間: 2019-3-25 21:20

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

我在輝煌一般食3000左右的 ,各花入各眼 ,撞手神:smile_46:
作者: 038886    時間: 2019-3-26 10:13

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-25 09:20 PM 發表 查看引用來源

我在輝煌一般食3000左右的 ,各花入各眼 ,撞手神:smile_46:
而家曼谷既大浴室仲有冇水床玩??同埋服務趕唔趕??
因為我上次去大浴室都成3年前,唔知同而家分別大唔大
作者: glue123    時間: 2019-3-26 13:15

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

我諗一間間,不過有水床我都唔玩,浴池鴛鴦浴好玩過水床,又有水中簫
作者: glue123    時間: 2019-3-26 13:22

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-25 09:20 PM 發表 查看引用來源

3000有無大件頭的?小弟都係中意高大威猛,天然大波。上次去我醒目了,和經理講一定要天然,唔講好大機會奶嘢,7成假波
作者: 038886    時間: 2019-3-26 16:39

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 01:15 PM 發表 查看引用來源

我諗一間間,不過有水床我都唔玩,浴池鴛鴦浴好玩過水床,又有水中簫
所以我而家鍾意去玩日式massage,就係貪佢個浴池可以慢慢玩
作者: 038886    時間: 2019-3-26 16:41

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 01:22 PM 發表 查看引用來源

3000有無大件頭的?小弟都係中意高大威猛,天然大波。上次去我醒目了,和經理講一定要天然,唔講好大機會奶嘢,7成假波
睇黎師兄鍾意d歐美身型,行多幾間啦,最出名戈幾間浴室都係同一條街,睇到岩先比錢
或者可以試下去club 102,我見過都唔少依類女女,不過我唔太岩食
作者: glue123    時間: 2019-3-26 18:48

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 04:41 PM 發表 查看引用來源

睇黎師兄鍾意d歐美身型,行多幾間啦,最出名戈幾間浴室都係同一條街,睇到岩先比錢
或者可以試下去club 102,我見過都唔少依類女女,不過我唔太岩食 ...
點解唔岩食,高大好正呀,當然係講唔肥的,有腰有籮有大波,美腿好正
作者: BK4894    時間: 2019-3-26 20:29

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

最近在曼谷好像沒有了,在芭堤雅和清邁就有,不過這兩個地方我一年去一次
作者: 038886    時間: 2019-3-27 12:33

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 06:48 PM 發表 查看引用來源

點解唔岩食,高大好正呀,當然係講唔肥的,有腰有籮有大波,美腿好正
因為怕太大件好難征服,下次去試下爬下山先:smile_40::smile_40:
作者: 038886    時間: 2019-3-27 12:34

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-26 08:29 PM 發表 查看引用來源

最近在曼谷好像沒有了,在芭堤雅和清邁就有,不過這兩個地方我一年去一次
依幾年太沉迷係日式按摩,下次要去返轉大浴室感受下先:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: glue123    時間: 2019-3-27 13:25

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 04:39 PM 發表 查看引用來源

所以我而家鍾意去玩日式massage,就係貪佢個浴池可以慢慢玩
日式有浴池咩?我以為泰式先有
作者: brotheron    時間: 2019-3-27 13:56

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 10:28 PM 發表 查看引用來源

雙飛口爆係輪流含
不是一齊含?係咪含完一個又要抹乾淨再含?
作者: 038886    時間: 2019-3-29 01:53

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-27 01:25 PM 發表 查看引用來源

日式有浴池咩?我以為泰式先有
按摩浴池嘛,好多間都有
作者: 038886    時間: 2019-3-29 01:54

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-3-27 01:56 PM 發表 查看引用來源

不是一齊含?係咪含完一個又要抹乾淨再含?
冇錯,就係咁
作者: dark2012    時間: 2019-4-1 00:36

日式睇相,最怕中招。去問口有女的睇真人比較好
作者: glue123    時間: 2019-4-1 10:05

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-4-1 12:36 AM 發表 查看引用來源
有呀,好多店門口企幾個,不過我睇好多間都無入,只可説可食用,但去到玩得普通浪費機票,起碼搵個模特身形玩下啦
作者: glue123    時間: 2019-4-1 10:10

記得廿幾年前在泰國大浴室三百幾港紙就玩到唔錯,當年打令都要1300,宜家乜都貴曬,唔知邊度仲有樂土
作者: earth008    時間: 2019-4-1 12:13

都系
引用:
原帖由 glue123 於 2019-4-1 10:10 AM 發表 查看引用來源
記得廿幾年前在泰國大浴室三百幾港紙就玩到唔錯,當年打令都要1300,宜家乜都貴曬,唔知邊度仲有樂土
我九九年第一次去泰國玩泰國大浴室都是千二百泰珠!包吊二次!又水床又,口者喱玩!
作者: 038886    時間: 2019-4-3 15:42

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-4-1 12:36 AM 發表 查看引用來源
有好多間都有真人睇既,見到睇相好多時都走
因為仲有好多選擇
作者: 血~    時間: 2019-4-3 20:56

靚中女正啊,可唔可以講下桃屋收費及玩法
作者: 038886    時間: 2019-4-4 03:58

引用:
原帖由 血~ 於 2019-4-3 08:56 PM 發表 查看引用來源
靚中女正啊,可唔可以講下桃屋收費及玩法
一入到去就睇相揀囡,收費我記得兩千幾銖左右
但係冇浴池玩,同埋係訓塌塌米,唔係訓床
玩法都係正常程序啦,先做按摩,跟住慢慢挑逗你開始搞野
女選擇唔多,但都係靚中女
作者: tattat0127    時間: 2019-4-27 20:42

請問邊間D女相頭最高 容易揀?
作者: 4568527913    時間: 2019-5-11 18:11

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 09:51 AM 發表 查看引用來源
今次住係鵬蓬站 arizel hotel
所以主力都係玩小店massage 為主

去左 102 club , addict , 桃屋 101 premier 
Seven heaven ,cancan 

不過今次102 club 服務差左好多,但女女相頭 keep 到 , 係得老相好服務落力,其他女女服務都麻麻,有老友揀左個翻版水野朝陽,但細波加死魚

Seven heaven ...
值得一讀

點解唔玩全套?其實而家泰國玩都幾貴
作者: mnmmnmmmn    時間: 2019-5-12 19:30

作者: 038886    時間: 2019-5-16 15:45

引用:
原帖由 4568527913 於 2019-5-11 06:11 PM 發表 查看引用來源

值得一讀

點解唔玩全套?其實而家泰國玩都幾貴
師兄,除左SEVEN HEAVEN係口爆以外,其他都係做埋全套架
作者: boramchoa    時間: 2019-5-31 11:28

作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2019-6-10 13:12

:smile_13: :smile_13: 我喜歡玩大浴室, 價錢明實, 玩得開心...
作者: 038886    時間: 2019-6-10 16:43

引用:
原帖由 boramchoa 於 2019-5-31 11:28 AM 發表 查看引用來源

C兄,咁全套要幾$,
你起雙要2500朱
如果單又要幾$?
單飛好似1500左右
SEVEN-HEAVEN 係冇全套服務架
作者: 038886    時間: 2019-6-10 16:44

引用:
原帖由 穹蒼一飛雁 於 2019-6-10 01:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我喜歡玩大浴室, 價錢明實, 玩得開心...
其實日式按摩都係明碼實價,揀岩囡同服務先入房既
作者: tgbbvrsery    時間: 2019-7-19 20:15

作者: jwtong    時間: 2019-7-21 09:19

多謝038886師兄指路,請問Arize Hotel  或附近多taxi 經過嗎?早機630am離開, 要4am 在酒店附近找 taxi 去機場, thanks.
作者: 038886    時間: 2019-7-22 10:16

引用:
原帖由 tgbbvrsery 於 2019-7-19 08:15 PM 發表 查看引用來源

蛇美係邊度?
係asok站,T21商場附近
google下會搵到
作者: 038886    時間: 2019-7-22 10:20

引用:
原帖由 jwtong 於 2019-7-21 09:19 AM 發表 查看引用來源
多謝038886師兄指路,請問Arize Hotel  或附近多taxi 經過嗎?早機630am離開, 要4am 在酒店附近找 taxi 去機場, thanks.
你幾多個人去?建議你CALL GRAB
一定明碼實價同埋CALL架車入黎酒店唔洗自己半夜三間係條街度搵咁辛苦
Arize Hotel係素坤逸路26巷,依條街本身都多的士經過
或者你想行返出大馬路,素坤逸路都係5分鍾姐,好方便
作者: 登川田    時間: 2019-7-22 10:44

樓主有冇去soi cowboy飲番杯?睇泰妹table dancing 。
作者: 038886    時間: 2019-7-22 18:23

引用:
原帖由 登川田 於 2019-7-22 10:44 AM 發表 查看引用來源
樓主有冇去soi cowboy飲番杯?睇泰妹table dancing 。
有啊,不過戈度都係飲野,gogobar 為主
我都係去到飲左兩杯,抽下水就走左
冇係度搵食,細佬都係鐘意明碼實價,經濟實惠d🤣🤣🤣🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)