188Channel

標題: [原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^ [打印本頁]

作者: goldberg    時間: 2019-4-10 09:31     標題: (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: DboyAK47    時間: 2019-4-10 10:22

有同感的故仔,支持一下
作者: free_hkben    時間: 2019-4-10 11:41

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-10 09:31 發表 查看引用來源
我叫華仔,今年廿幾歲, 因為我細細個讀唔成書,好早就出黎做水電學徒,滿師之後我就係中環既高級酒店式住宅度做維修員,咁D人見我咁後生都唔會叫我做師傅, 所以通常D人都會叫華哥或者華哥仔。

話就話係師傅,其實咪又係大打雜一名,細至幫D客換燈膽,大至通渠整水喉都要去做,就好似前果排黃昏臨收工時,我係休息室度等收工既時後,公司既對講機就響起。

對講機:華哥仔收唔收到?

我:係度,咩事 ...
thx 等繼續
作者: loyanpai303    時間: 2019-4-10 12:50

作者: 主音仔^^    時間: 2019-4-10 15:05

正呀師兄。等你更新
作者: kennychan1989    時間: 2019-4-10 17:12

-支持原創,快快出下集
作者: goldberg    時間: 2019-4-10 17:44

一有時間我即刻寫緊落去,希望大家睇得過癮
作者: goldberg    時間: 2019-4-10 19:46

仲有,想問下點edit果標題?有第二集可以提示大家
作者: 蕭欣桐    時間: 2019-4-10 19:58

本地原創支持
作者: noah_poon    時間: 2019-4-10 21:09

唔錯,唔錯,期待續篇。
作者: x_richboy_x    時間: 2019-4-11 00:39

照計都冇咩機會發展和開始到關係,不過都支持下:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 05:01

知道左黃太原來係度笈緊我褲浪底果一刻,心情好忐忑,又有D興奮,突然間諗應該點呢,係咪應該夾埋雙腳唔比佢再笈呢,定係繼續扮唔知繼續我既工作呢,定抑或開張開D雙腳比佢笈深入D呢。。。

係我仲未有定案既時候,我支8吋士巴拿比黃太咁樣笈法之下竟然硬起來,係男人既都知,硬左既話就會頂起左條褲,一頂起左褲管自然再撐起多D,自然地,黃太睇既褲浪底風光又曠闊左。

其實都幾尷尬,都唔知點算好,唔通真係開口問呀黃太:"我碌野係咪好勁呀,你係咪濕晒呢,想唔想扑野呀?或者比你含下好唔好咁咩".,,,,.=_=  講真我真係唔敢咁做,萬一佢突然話我變態要投訴我咁點算,分分鐘連份工都無埋,所以只好繼續整好盞燈。。

就係我專心整燈之制,忽然聽到有D由黃太身上發出"sit sit"既磨擦聲,好有節奏,時快時慢咁,我好奇心之下又用眼尾稍下黃太。

嘩!原來呀9成羅霖一隻手楂電筒欣賞我褲浪底,另一隻手就放係佢自己既褲浪底度,隔住條褲係到卒緊,再稍下佢個樣,見到矇起高潮眼,輕輕咁咬住唇,微微攣起纖腰,睇得出佢係度忍住唔想哎出聲,應該係怕比我知佢一路笈我一路自摸。

睇到咁誘人既一幕,我既士巴拿自然更加硬,直頭頂到條短褲想爛咁制,仲不其然上下抖震左幾下,依幾下我相信連黃太都睇到,因為係我碌野彈左幾下之後就聽到比之前更快更用力既磨擦聲,同埋聽到佢好輕好輕既嗯嗯聲。

哈哈,好!既然黃太睇得咁開心,咁等我配合下佢先,於是乎我繼續扮唔知,一路整燈又一路有意無意咁擺動下雙腳,令到褲管更加多層次既搖動,又專登擰下我個籮柚,等碌野左fingfing右fingfing咁,哈哈,見到黃太既電筒光又係跟住我碌野左照右照。仲聽到D"sit sit"聲越來越大同越來越快。

可惜呀黃太又無明確既表示可以摸佢搞佢,如果唔係我一早除晒衫褲同佢大戰,所以只好大家flirt黎flirt去。

雖然唔係明刀明槍咁去摸去巢,但係依種咁既狀況又確係幾過癮,有時男人好犯賤,除晒衫起你面前可能又唔係好想搞,但係得到與得唔到之間既感覺返而最過癮。

突然間,燈火通明!

因為我已經整返好盞燈啦!

黃太:哦啊~~~~

聽到黃太發出咁既呻吟聲,我即係望向佢,只見到佢隻手已經由褲浪底好快咁擺返上去黯住胸口,表情就略帶興奮又略帶失望咁,好似幻得幻失,雙唇微微抖震緊,知道我望向佢後即刻故作鎮定。

我心諗咁既表情既?唔通岩岩我整好燈前果一刻佢岩岩自摸到臨界點?可恨既係比我着燈果下嚇親破壞左,令佢淨少少就到達高峰?如果係既話我真係不識時務啦=_=

我:黃太,搞掂啦,今晚唔駛怕黑啦。

黃太:乜咁快搞掂左既,你都好犀利呀~

男人最驟忌聽到有人話佢快,咁究竟黃太係讚緊我定串緊我呢=_=….,.,,

我:咁無乜野我走先啦,再有問題就call去控制室丫。

黃太又爹聲爹氣咁:師傅仔呀,仲有樣野想你幫手呀~就係下面濕左好耐啦~~你幫我丫~~

我心離一離咁:咩下面濕左好耐呀?

黃太面紅紅咁話:啊~~講漏左,係我果廚房洗碗盤下面漏水,浸濕左好耐,想你幫我整一整~

雖然天都已經黑晒,但係發夢都真係未有咁早,仲以為黃太終於忍唔住開口要我救佢既慾火添,原來都只不過係想我幫佢整野。。唉~我係一個專業既維修員,刻苦耐勞係我本份,咁唯有幫佢整啦。

我:ar.…..好啦,我去睇睇。

黃太展露甜美既笑容話:你真係好人呀師傅仔~

佢講完之後就轉身行去廚房,咁我就跟係佢後面,望住黃太既背面,雙眼既視線好自然咁落在佢既彈手籮柚度,點之一睇!見到佢條褲既股罅位度好明顯濕左,嘩!依個黃太都真係多水禾,自摸左一陣居然玩到連條運動褲都濕晒。。

自摸都咁樣濕法,如果係比我奶既話咁間屋咪變水池?嘻嘻

開心得兩秒之後就入到廚房,行到去洗碗盤櫃果度,打開櫃門睇一睇,我吊丫,今次真係要"訓身演出"先得啦,因為洗碗盤下D組件裝左係廚櫃既暗角位,一定要"捐"個人入去先整到,於是乎我就"捐"左上半身入去,下半身就係櫃外咁打側訓係度整。

Check左一陣睇下邊度漏水之後,終於搵到果漏水根源,原來只係一D組件鬆左,應該好快可以收緊返唔漏。

整左無幾耐,突然感受到有兩隻手指係我既小腿上慢慢輕輕咁R下掃下,有時又打圈咁撩下我D腳毛,講真,果幾下真係好L舒服好有挑逗性,下下都R到好似觸電咁。

我係櫃裡面扮作無時發生咁偷偷地望下黃太,原來係佢隻塗左紅式指甲既手係度R緊我。

又係人生交叉點既時候啦,我依刻點應對好呢,係咪要捐返出廚櫃,強暴呀黃太呢?定係扮無野繼續整好水喉呢?。。點知都未諗掂之際,就感受到果幾隻指甲慢慢向上遊走,輕輕咁R向我既大腿,漸漸咁掃向我短褲褲管內。。。。

待續。。。
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 05:02

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-4-11 12:39 AM 發表 查看引用來源
照計都冇咩機會發展和開始到關係,不過都支持下:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好難講,峰迴路轉,ching 請得閒就收看下,支持吓^_^
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 05:08

有無ching可以教我點改標題??唔識點加"更新"落標題。。。=_=
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 05:08

有無ching可以教我點改標題??唔識點加"更新"落標題。。。=_=
作者: 一個獨行的人    時間: 2019-4-11 09:13

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-11 05:01 AM 發表 查看引用來源
知道左黃太原來係度笈緊我褲浪底果一刻,心情好忐忑,又有D興奮,突然間諗應該點呢,係咪應該夾埋雙腳唔比佢再笈呢,定係繼續扮唔知繼續我既工作呢,定抑或開張開D雙腳比佢笈深入D呢。。。

係我仲未有定案既時候,我支8吋士巴拿比黃太咁樣笈法之下竟然硬起來,係男人既都知,硬左既話就會頂起左條褲,一頂起左褲管自然再撐起多D,自然地,黃太睇既褲浪底風光又曠闊左。

其實都幾尷尬,都唔知點算好,唔通真係開 ...
不合理!
維修電器要關電源先。
换了燈胆也要下來,才去通電。
他沒有電牌!
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 09:20

引用:
原帖由 一個獨行的人 於 2019-4-11 09:13 AM 發表 查看引用來源

不合理!
維修電器要關電源先。
换了燈胆也要下來,才去通電。
他沒有電牌!
哈哈,ching有理,其實係另一條伏線黎,就係比呀欣姐發現左無電牌,之後就威脅華仔做佢既男奴。。。。Haha,,,just for fun
作者: 無聊傻佬    時間: 2019-4-11 14:03

頂~~~我既工作黎既,連背景都一樣,點解我無咁好彩
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 14:11

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-4-11 02:03 PM 發表 查看引用來源
頂~~~我既工作黎既,連背景都一樣,點解我無咁好彩
Ching, 好唔好彩一日未到結局都未知,haha,,歡迎繼續支持
作者: ALHK2010    時間: 2019-4-11 14:16

好正 ,,, 繼續支持
作者: 主音仔^^    時間: 2019-4-11 15:50

期待師兄更快啲更新睇下集
作者: goldberg    時間: 2019-4-11 18:47

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2019-4-11 03:50 PM 發表 查看引用來源
期待師兄更快啲更新睇下集
差不多完成第三集,請多多支持,同埋唔好忘記點洋蔥頭啊
作者: 亞棉    時間: 2019-4-11 23:26

作者: 主音仔^^    時間: 2019-4-11 23:47

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-11 06:47 PM 發表 查看引用來源

差不多完成第三集,請多多支持,同埋唔好忘記點洋蔥頭啊
即刻俾左
作者: farm1615    時間: 2019-4-12 06:03

你唔系好快既咩😂😂
已俾左💓
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 06:36

黃太既指甲挑逗技術相當了得,R到我好鬼爽,我既8吋士巴拿當然作出回應,硬起來致敬啦。

硬左之後好自然咁擘大左雙腳,或者其實心底裡想呀9成羅霖R得再深入D,所以擘大D比多D空間佢發揮。

咁黃太真係無辜負我既心意,即刻配合我,佢雙手齊下,佢既右手指甲向我左褲管進發,佢左手同時又向我既右大腿前行。

嘩!果種觸電感令我既士巴拿硬到頂峰咁濟呀。。

我一邊繼續扮無知咁整我既水喉,一邊享受緊黃太既指技。

慢慢地佢既左手掃到我袋底,之後就用指甲係我兩粒大蛋蛋上面打圈咁R,一時又化成五爪好溫柔地按摩春袋,同時間右手就R到我既棍身,感覺到黃太隻食指同中指由我棍底來回地輕輕咁掃到上去我果大龜頭度,跟住依兩隻手指又作成一個圓圈狀,套係我龜頭上面,擰下,卒下,磨下,嘩!搞到我龜頭又痕又麻又騷,果種感覺真係爽到難以形容呀。

依個時候,捐左入廚櫃裡面既我其實已經整返好條水喉,但緊係繼續扮整緊啦,咁就可以享受耐D呀9成羅霖既手勢。

嘆多幾分鐘之後,黃太雙手突然從我褲浪底縮開晒。

我心諗,乜咁快停手呀,我仲未夠喉禾,依家仲硬過鋼鐵,點收科呀=_=

但我既想法係錯左既,因為好快就感覺到我短褲既拉鍊比人慢慢咁拉開緊,一雙溫柔既玉手再掹開我條孖煙囪,我既巨型士巴拿即刻應聲而出~~~

噢~~又開始感覺到黃太既雙手緊握住我既棍身,輕輕的上下套弄着。

喔~~仲有種微暖既溫度感,有種舒服既濕潤感,有種被吸啜既興奮感,突然同一時間集於我龜頭上。

依一刻我可以唔駛偷望呀9成羅霖都可以十成肯定佢係含緊啜緊我果大龜頭。

原來黃太唔只手勢好了得,口技都同樣精彩,佢不溫不火咁吸啜,一時又用條脷尖輕巧地係我龜頭邊度打圈,
一時又用嘴唇好似打磨機咁係我支棍身度上下咁洗刷,
一時又失驚無神咁大大啖含實我大半支棍,含住都不特止,仲要用脷尖係佢口內亂掃我龜頭。

喔~~去到咁既狀況,我真係失去左理智啦,一於不顧一切既道德觀念,準備捐返出廚櫃,實行用我既8吋士巴拿黎好好咁維修黃太既漏水處!!!

正在我想"桔"起上半身捐返出廚櫃之際。。

卡擦!!!

係一聲大門被開既卡擦聲。。

黃太:老公,乜咁早返黎既?(聽得出黃太聲線都有點慌張)

老公?!?!?一個單字又係我心裡面彈左出黎!!

知道呀黃生返左黎,我都即刻起返身再擰轉面整理好返條褲。

好彩廚房同大門口都有一定距離,如果唔係黃生實見到我既士巴拿。。

黃生:係呀,今晚唔駛OT咪早D返黎,依,佢係邊個黎?

黃太:老公哦~~今日嚇死我啦,頭先D燈燒左,成間屋黑晒,多得呀師傅仔幫我搞返掂,之後仲幫我搞返掂下面漏水~ar~~係廚櫃下面漏水。。真係好彩,我好滿足呀,ar~~應該係我好滿意師傅仔先岩~~

(下~~我心諗,你就滿足得過囉,,,我呢?!?!硬左咁耐,谷住團火都唔知點發洩好。。都係依條又禿頭又樣衰又肥既死賤黃生!!早唔返遲唔返,正係我大發神威之際返黎阻住晒@$#%@$#&@%#*)

不過又幾羡慕依條黃生既,媾到個咁正既9成羅霖,晚晚緊係爽YY啦,不過又諗深一層,黃生一定係碌野細到好似牙簽咁先滿足唔到黃太,所以黃太一見到我褲浪底既8吋士巴拿之後,淫性大發先至所以向我埋手,仲用埋口。hehe

我:黃太唔駛客氣,幫人維修係我份內事黎既,廚櫃漏水我岩岩都搞掂啦,黃太呀,如果你發現下面再漏水就call我啦。

哈~我專登咁講黎抽下黃太水,佢好似知我有所暗示咁,即係面都紅晒。

黃太:辛苦晒呀師傅仔,有D咩頭暈身慶一定搵你幫手~~

我:唔好客氣,咁我走先啦,黃生黃太。

於是我執好返晒D架生準備離開,臨走前再望多黃太一眼,赫然發覺佢眼神充滿遺憾感,仲有種依依不捨既感覺,呀黃太呀黃太,我又何嘗捨得你丫。不過有D野係叫有緣無份,唯有希望你D燈又快D燒啦。haha

返到控制室,見到欣姐坐係位度玩手機。

欣姐:呀華哥仔,跟下D燈都搞咁耐既,係咪專登楂流攤慢慢做,諗住貪多D OT錢呀?

我:點敢呀欣姐,整完D燈之後,呀黃太話濕晒要我幫佢乍。。

欣姐登大雙眼話:黃太濕晒。。。??

我:arrrr.……係廚房洗碗盤漏水濕左,要我幫佢整返。

欣姐:吊,,講D又唔講D!!我去廁所,快D執好D野就收工!

我:收到~~

欣姐放低手機係檯面之後,就行左去廁所。

我無意中見到佢部手機無key lock到,果畫面仲停留左係佢岩岩玩緊既app上面,咁我好奇之下去睇下啦。

喔~~係一個叫做"交友"既交友app, 以我玩手機既經驗,依Dapp通常都係比男男女女出黎約砲,估唔到平時咁鬼cool既欣姐都會玩,睇落去仲係高級會員添禾,即係玩左好耐啦。

等我再睇下佢既交友群先,嘩~~佢D男仔 friend既頭像個個唔係韓星咁既樣就係吳彥祖咁既款既,欣姐都幾識食嫁禾! 突然間我心生一計!

好!等我mark低你個A/C ID先^_^  原來呀欣姐既網名叫 pinkyan.……粉紅的欣姐?!? 唔知欣姐邊忽係pink呢,。hehe

Gok~Gok~Gok~

哎喲~係欣姐行緊返黎既高跟鞋聲呀,我即係放返部手機打卡收工。

返到屋企,沖涼時緊係搵我兩個好拍檔,呀左手同右手一齊幫我解決今日既慾火之苦啦。不過自己點打飛機都好。都係唔及9成羅霖既玉手。。唉~~

出完火之後,就攤係床到,拎起我既手機,開始Download果個"交友"既app.…..

待續。。。

作者: goldberg    時間: 2019-4-12 06:39

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-12 06:03 AM 發表 查看引用來源
你唔系好快既咩😂😂
已俾左💓
唔好"吹"我吹得咁勁啦,,我好易"爆"嫁乍。。。Ar...我係話好易爆D故仔出黎。。^_^

多謝支持,最緊要大家睇得過癮
作者: yausm1234    時間: 2019-4-12 07:22

作者: goldberg    時間: 2019-4-12 08:23

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-4-12 07:22 AM 發表 查看引用來源
好过引👍
多謝鼓勵,請繼續支持,J多D,之後既故仔仲過癮D呀,唔好忘記點下洋蔥頭讚下^_^
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 08:24

引用:
原帖由 亞棉 於 2019-4-11 11:26 PM 發表 查看引用來源
支持! 好有香港風情
多謝支持,係呀,咁先夠睇得親切感
作者: DboyAK47    時間: 2019-4-12 09:44

好撚過癮,廣東話致敬
作者: kennethhfma    時間: 2019-4-12 09:46

Thanks for your update. The story is really good.
作者: 逍遙自在任我行    時間: 2019-4-12 12:09

快的繼續打啦...好吊引...:smile_38:
作者: 無聊傻佬    時間: 2019-4-12 12:25

妖,我夠係服務式住宅既維修員喇,日日做到PK只想做完一張單快快做下張單,見到索女都當見唔到
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 12:52

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-12 09:44 AM 發表 查看引用來源
好撚過癮,廣東話致敬
係呀,口語化多D先好睇
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 12:53

引用:
原帖由 kennethhfma 於 2019-4-12 09:46 AM 發表 查看引用來源
Thanks for your update. The story is really good.
感激,,請繼續追落去^_^
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 12:54

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2019-4-12 12:09 PM 發表 查看引用來源
快的繼續打啦...好吊引...:smile_38:
吊下吊下先過癮丫嘛,,放心ching, 我一有時間就不停寫落去
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 12:55

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-4-12 12:25 PM 發表 查看引用來源
妖,我夠係服務式住宅既維修員喇,日日做到PK只想做完一張單快快做下張單,見到索女都當見唔到
有無去28A整野先?可能黃太等緊你啊
作者: DboyAK47    時間: 2019-4-12 16:57

我前幾年在引版分享過當年做物管與女主管的激情,內容和你故事類同,但是現實真人版
作者: goldberg    時間: 2019-4-12 18:43

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-12 04:57 PM 發表 查看引用來源
我前幾年在引版分享過當年做物管與女主管的激情,內容和你故事類同,但是現實真人版
Ching,,好豔福!!
作者: kentwby    時間: 2019-4-13 03:58

作者: goldberg    時間: 2019-4-13 07:23

唔駛一陣間就裝好果app, 登入時要改個名,咁改咩好呢,既然欣姐改pinkyan, 咁我都要改返個夠獎夠響既先得,諗左一陣,一於改一個形容得我最貼切既!就叫做Biggun啦!!

然後到post頭像,諗左好耐,好似無理由真係post自己果樣嫁~但又唔想post其他D無理頭相,想postD真人樣既相,於是我係google度搵左好耐先搵到張好靚仔,似D韓星既但唔係名星既素男人相作為我既profile.

入左app開始玩之後,緊係第一時間搜尋下pinkyan依個用戶啦!  

我吊丫,乜search其他人要貨金嫁,雖然係幾十蚊,都考慮左一陣,好!我貨!當豪比你。

用信用卡搞掂之後,緊係第一時間"hi"左pinkyan先啦,見佢頭像係一個女性既剪影但睇唔清樣貌,可能係佢無online既關係都無即刻回覆我。

咁我緊係入去pinkyan度睇下佢D相呀咁啦,入到去,
雖然得十零張相度,同埋全部都睇唔清楚果樣既,一係有D專登背光黎影,一係就借位借到影唔到正面樣既,不過就都幾肯定相中人好大機會就係欣姐,因為有D相係着住桃紅色bikini係沙灘到影,見唔到面型je, 但見到晒波型丫嘛~~睇相依對大西柚就係平時我笈開呀欣姐果對喇,仲有幾張係佢着住白色摟屌裙背住鏡頭影既,條裙短到岩岩遮到果肉感大籮柚乍,咁既大籮柚仲唔係呀欣姐!!

平時佢返工實早過我返,收工就實遲過我走,所以都無機會見佢着便服時係點,公司套樽領suit就見得多,原來佢私底下係咁既~~

突然好似發現新大陸一樣,對呀欣姐多左好多幻想,起碼唔係淨係得套樽領suit同黑絲高跟鞋丫,原來仲有桃紅bikini配嫩滑既肌膚,仲有白色露股蛋既摟屌裙配唔知幾多吋但肯定係長既肉感靚腿,仲有普通既白色圓領Tee裡面透出黑色bra配牛仔超短熱褲。。

我同欣姐除左係傾工作既野之外,機本上都無乜傾過其他野,所以其實對佢既私生活係點都一無所知,有無男朋友呀,有D咩嗜好呀,放假去邊玩呀都無聽聞過,如今無啦啦比我發掘到又cool又mean既欣姐另一面,心底裡好有衝動想再發掘得多一D,持久D,深入D。

睇左咁耐佢既相之後,再"hi"多佢一次先,不過等左陣都係無回應。。算啦,都夜啦,又岩岩出完火有D眼訓,唯有聽日先再睇下覆我未啦。

可惜之後果兩日我都有持續咁"hi"呀欣姐,但都仲未"hi"返我,唔通佢發現左biggun既真正身份就係我?!?!

不過又無理由丫,頭像又唔係我,名又亂咁改既,所以應該無乜可能知道係我,加上如果比佢知道係我係app度"hi"佢,以佢性格無理由第二日返工仲唔剷我上天花板咩,咁我深思熟慮左好耐,或者問題出係我自己果度,一定係張韓星咁款既頭像相太假或者太做作啦,佢睇到都唔信係真人所以都費時hi返我。

咁頭像點先可以吸引到欣姐hi返我呢,首要條件係要"真"!! 咁唔通真係post我樣咩,真係post我樣既話呀欣姐咪更加唔hi我。。。次要條件要係"突出"!! 咁點先為之突出呢,個個都係post樣嫁啦,唔通post碌野咩,呀欣姐見到實以為有個變態佬add佢,又點會so我丫。。

哈哈,憑住我為左同欣姐係app到可以玩既慾望,終於比我諗通左,於是我即係拎起手機走入廁所對住塊大鏡,手機焦點就落係我八舊腹肌到同見到少少我濃密既鳩毛上,卡擦一聲!!新頭像誕生了!!

隨之緊係即刻又"hi"下pinkyan啦,不過都係等左成晚都未見有回覆。等等下等到我瞌眼瞓添。。

就係我準備和周公有個約會既時候。。

叮咚~~

手機螢幕顯示着"pinkyan: hi~~你係?"

等到頸都長,幾乎長過我支士巴拿既時候,pinkyan終於回應我啦,一定係新頭像既威力啦!!

Biggun: 你好呀,我係app到想隨意add新朋友,上天比左個幸運我,所以能夠add你。

(我懶係romantic咁,睇下依個另一面既欣姐受唔受落先。)

Pinkyan: 你好呀,依個幸運可能延續到我度,係呢,你幾歲呀?

(心諗,既然係app都係老作果身份,一於作到底,又再諗下,以欣姐成熟既思想,未必鐘意"花靚ken", 一於作大D)

Biggun:我 38歲,,,你呢?

Pinkyan: 乜咁轎既。

Biggun: 你又係38years? (但我明明記得欣姐係35~6歲度乍禾)

Pinkyan: 唔係~~^_^我26乍~~我指咁轎我都有樣野係38~

吊丫,原來欣姐都鐘意係app到老作,明明35~6歲就話自己得26,咁又係既,個個女人都報細自己歲數嫁啦,年紀越大就報得越細。明白既明白既~~

Biggun: 咁你邊樣野係38呀??唔通係。。@_@

Pinkyan: 喂!!唔準亂諗邪野呀,我係話咁轎我住38樓乍 *_^   我知你D男人諗咩嫁,一講38實以為係D衰野啦,不過如果估我係38實在太睇小我啦~呵呵~~

Woooop~~~app裡面既欣姐估唔到幾風騷禾,仲識用文字黎玩野添。

待續。。。

作者: DboyAK47    時間: 2019-4-13 09:00

早上一出文,慢慢的入局
作者: lilam197531    時間: 2019-4-13 12:46

作者: Winlot    時間: 2019-4-13 13:13

期待第五集:smile_o12:
作者: NPGG    時間: 2019-4-13 14:58

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-4-12 12:25 PM 發表 查看引用來源
留言番,樓主會教路
作者: goldberg    時間: 2019-4-13 15:23

引用:
原帖由 lilam197531 於 2019-4-13 12:46 PM 發表 查看引用來源
等到頸都長
有無華哥支士巴拿咁長??haha
作者: goldberg    時間: 2019-4-13 15:43

引用:
原帖由 Winlot 於 2019-4-13 01:13 PM 發表 查看引用來源
期待第五集:smile_o12:
快嫁啦。。謝謝支持
作者: s987358    時間: 2019-4-13 15:49

thx, 繼續加油
作者: goldberg    時間: 2019-4-13 15:55

引用:
原帖由 s987358 於 2019-4-13 03:49 PM 發表 查看引用來源
thx, 繼續加油
謝謝支持,唔好忘記點洋蔥頭啊
作者: farm1615    時間: 2019-4-13 18:17

一早点左,有人妻黃太,再加淫賤O L欣姐
作者: goldberg    時間: 2019-4-13 18:23

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-13 06:17 PM 發表 查看引用來源
一早点左,有人妻黃太,再加淫賤O L欣姐
感激支持,你既鼓勵係我既動力,之後仲有好多勁爆角色,
作者: dickywoo69    時間: 2019-4-14 08:49

對住呢d樣同身材都幾好嘅女魔頭,我都成日幻想俾我屌到佢向我求饒。支持ching廣東話post!👍🏼
作者: goldberg    時間: 2019-4-14 09:00

Biggun: 點會睇少你丫,從你D相就睇得出一D都唔野少。

Pinkyan: 你睇左我D相呀?靚唔靚呀?不過好似影到好肥咁,尤其泳衣果幾張呀=_=

Biggun: 唔係丫,我覺得女性要有少少豐滿先好睇,先真係女人黎,依家果D瘦到得排骨既其實好肉酸。

Pinkyan: 唓~~你氹我之嘛,我有D地方真係好肥,不過D相影唔到之嘛~~

(嘩!!突然腦裡面充滿幻想,究竟欣姐邊度好肥呢。。。唔通係隻鮑魚。。諗諗下我都有樣野慢慢變得肥大。。)

Biggun: 啊?你邊度地方肥呀?我好想睇下禾。。

Pinkyan: 呵呵~~話得係肥既緊係唔比得人睇啦~~要睇就睇你自己既肥啦~呵呵

(自己既肥??點解欣姐好似知我扯左咁既,識得叫我睇返自己。。haha一定係我諗多左je…) 

Biggun: 我都無忽肥,你睇我頭像就知啦,八舊腹肌嫁,真貨價實。

Pinkyan: 你頭像真係你自拍黎嫁?好man禾,但係相下面果D黑蚊蚊攣攣哋既係咩黎嫁?

(凸你丫欣姐,扮純情下話,好明顯係鳩毛啦,又係度扮唔知。。)

Biggun: 哦~~自拍時無着衫,驚我下面果位兄弟凍親所以比頂黑色冷帽佢戴住je。

Pinkyan: 呵呵~你真幽默,係禾,我咁多相入面邊個造型你覺得好睇呀?

(真心咁諗左陣,其實似足"半脫妹張語欣"既欣姐依種肉感型身材,其實着咩都咁好睇,着咩都比到人有種戰鬥格既衝動,真係好想咁樣講黎回返佢,但都係玩下佢先得。)

Biggun: 你咁多相都算好睇,但如果問我,我覺得未有一個造型係最好睇。

Pinkyan: A~~!! 我知你D男人又想講衰野,實想話我唔着就最好睇啦~~呵~~不過唔好妄想比你睇到喇~夜啦~~早D訓啦~~

Biggun: 咁好啦good night~  n 55!w ! 

Pinkyan: 呵呵~~Gn~~

同欣姐off左之後,真係估唔到app裡面既佢係咁風騷咁跳皮。。同佢平日返工時係兩個人咁。

翌日,返到控制室,已經見欣姐坐係位度做緊野,佢依然係着果套公司既樽領suit, 但我腦內就key返Dbikini呀,D摟屌裙呀上去欣姐既身上,漸漸
對欣姐產生性趣,正確講係對欣姐既肉體產生性趣。

我:欣姐早晨。

(其實我返工見到佢時都有點點心虛,因為怕佢知我就係biggun…)

欣姐mean 住咁話:唔駛咁好口,快D去睇下D Order紙啦,電話簿咁厚啦,唔搞掂晒唔好諗住收工!!!

中午時。。

欣姐再mean D咁話:華哥仔,你手腳可唔可以爽D呀!?!?好多客等左好耐啦~~D投訴多都我唔識點覆啦!!

黃昏先。。

欣姐更加mean 咁話:係咪要我親自去督工呀下?!?!整少少野都整咁耐!!再係咁我同上頭講我地依度屋苑要換過個維修員,到時你好自為之啦!!

返左成日工,欣姐依然對我既態度係同以前一樣未變過,都仲係咁mean咁刻薄,一D異樣都無,即係話佢應該察覺唔到我就係biggun,,所以之前既擔憂都一掃而空。

依一刻我好想快D收工返去變身做biggun同pinkyan再chat過。。。

返都屋企沖完涼,食完飯,即刻"hi"下pinkyan先,但係由7點幾等到11點幾都唔見佢online,,,

以為今晚無着落啦,哈~點知偏偏電話響起有新信息聲。

Pinkyan: 訓左未呀?

Biggun: 未同你傾過又點捨得訓丫~

Pinkyan: 唓~又氹我既,好掛住我咩?哈~今日放工去行左成晚街呀,買左好多新衫,行到我腳都軟呀。

Biggun: 隻腳點軟法呀?比我睇下,等我錫返呵返。

Pinkyan: 唔駛睇我隻腳,你自己望下自己中間隻腳咪知點軟法羅~呵呵

(凸你丫,咁都比到位佢串我添!)

Biggun: 你都未同我試過,你又知係軟既。。?

Pinkyan: 唓~~要試都唔試你啦,我試下今日買既新衫好過~

Biggun: 今日買左咩靚衫呀?

Pinkyan: 有件開胸tee, 有件黑色see  through既上衣,一條貼身既運動褲,一條連身裙,仲有幾個新bra添,哎喲,依排好似又肥左,以前Dbra好似窄左咁,咪買過D大 size既試下囉~

(呀欣姐,我日日返工對住你,都唔多覺你肥左禾,唔通你淨係識肥係心口度?^_^)

Biggun: 大豐收禾,着上你身一定好好睇~

Pinkyan: 你~~想唔想~~睇下我着上新衫~係點呀?

(如果依一刻有碗飯係我面前,我一定即刻含一啖然後lur返出黎,lur飯應啦,但係我想專登扮下唔在乎先)

Biggun: 嗯~~欣賞靚衫係我既嗜好黎既,我本人對服裝都有D講究既,你確定D衫係靚先好禾,如果唔係不如唔好試喇。

Pinkyan: 你質疑我既眼光咁禾,好!我就試比你睇,等你睇完都讚我着得靚!

(Bingo!! 以我了解欣姐咁耐,佢好有自專心,你越話佢唔得佢越係要去做,今次仲唔比我激將法搞掂!)

Biggun: 但係隔住果電話可以點睇。。?

Pinkyan: 可以開cam睇丫嘛,死蠢,呵呵。。不過咁,人家始終都係女孩子黎既,都有D怕醜,所以陣間果cam只影到我頸以下,唔比你見到我樣。。hehe,,但咁對你好似有D唔公平,所以都批准你果cam都係影住你頸以下啦。

Biggun: 好丫,等你換左衫之後開cam啦。

Pinkyan: 你想睇邊件先呀?不如試下件see through先囉??我覺得係最靚~~

Biggun: 你鐘意丫,我無所謂~

(上天,求你再比多碗飯我,我又要lur飯應呀~~!!)

待續。。。
作者: goldberg    時間: 2019-4-14 09:03

引用:
原帖由 dickywoo69 於 2019-4-14 08:49 AM 發表 查看引用來源
對住呢d樣同身材都幾好嘅女魔頭,我都成日幻想俾我屌到佢向我求饒。支持ching廣東話post!👍🏼
祝ching 早日幻想成真,謝謝支持,請繼續追睇
作者: Water_man    時間: 2019-4-14 09:43

一口氣睇哂,好精彩好好睇!重有D代入感……
作者: goldberg    時間: 2019-4-14 10:36

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-14 09:43 AM 發表 查看引用來源
一口氣睇哂,好精彩好好睇!重有D代入感……
多謝支持,記得點下洋蔥頭。。hehe
之後既仲刺激,密切留意
作者: formanlo    時間: 2019-4-14 12:07

好有趣生鬼喎,睇黎都有排追。
作者: goldberg    時間: 2019-4-14 19:38

引用:
原帖由 formanlo 於 2019-4-14 12:07 PM 發表 查看引用來源
好有趣生鬼喎,睇黎都有排追。
謝謝支持,ching 請繼續追睇呀
作者: davidjack17    時間: 2019-4-14 19:42

好吸引人 好期待第六集
作者: goldberg    時間: 2019-4-14 20:06

引用:
原帖由 davidjack17 於 2019-4-14 07:42 PM 發表 查看引用來源
好吸引人 好期待第六集
好快好快會上映,ching 請留意
作者: 四衝程    時間: 2019-4-15 02:03

唔錯,keep 住有文睇,加油。

已按洋蔥頭。
作者: goldberg    時間: 2019-4-15 11:46

等左十零分鐘,app到終於響起"對方要求視像通話"

我即係用閃電手按下"通話"啦!!然後將我手機既cam影住我心口。

一開cam! 見到係間女仔房,因為粉紅色床上面放左好多毛公仔,又有張化裝枱係床邊,上面堆滿化裝品,眼利既我仲隱約見到有樣紫色既野放係枕頭邊,當我開始諗係咩黎幾時候,就見到一個黑影入去鏡頭前,正確講係一對大大大既黑色圓形入左cam!!

見到欣姐已經換左黑色全see through既上衣,裡面就係戴住無帶半罩杯型既黑bra, 唧出長長既波罅,睇落去真係好似兩個圓碌碌既保齡球咁,以依個上圍黎講,我好肯定一樣野,就係欣姐如果挺起身企直然後向下望既話,一定望唔到佢自己既腳指。

Pinkyan: 點呀?靚唔靚先?呵~~

欣姐問完之後係鏡頭前左拎拎,右拎拎咁比我睇,一對巨波就跟住左fingfing右fingfing咁,突然諗,如果比佢對波fing埋黎打中我個頭,會唔會即刻暈左呢。

(緊係想答佢何止靚呀,即頭爆呀,件衫着得佢對巨波逼爆咁款,連我都想對住佢爆返濟呀!但緊係繼續扮下冷靜先~~)

Biggun淡淡然咁話: 都OK啦,依D黑色係人着都會好睇既。但係睇唔到你樣又好難下定論,因為fashion既野係要講求配合樣貌嫁嘛。。

Pinkyan: 都話左只係影頸以下嘛~見樣我怕醜啊~咁又係既,黑色係common左DD既,呀!!我仲買左件黃色既連身裙,試比你睇下,隻色應該特別D~

Biggun: 好丫,等你。

鏡頭一黑,應該係欣姐遮住果cam然後換緊衫啦。

雖然睇唔到佢住,但係頭先既畫面依然浮現係我腦海中,黑色see through 包實約隱約現既逼爆感巨乳,圓碌碌既波型,仲有果條可以足夠藏晒我8吋士巴拿既深長乳溝。。令我右手不自覺咁放係大腿間有所動作~~~

又唔知等左幾多分鐘之後,果cam鏡頭又再次回到間女仔房。

慢慢地見到欣姐換左黃色連身裙從左至右咁入鏡,今次佢應該係將手機set起枱上面,然後行得比頭先離鏡頭遠D,所以可以睇到佢全身,當然佢識就住就住咁只係影到頸以下。

話就話係連身裙,其實係條黃色既摟屌裙,仲要係好貼身,成個線條現晒出黎。

Pinkyan: 點呀??隻色係咪特別D呢~~不過好似買細左一個碼咁,窄左少少。

我碌大對眼望實果cam, 睇落去條裙真係有D窄仲有D短添呀,條裙下截短到真係剛剛好遮到三角位,上身呢?嘩!!成對北半球逼爆左出黎呀,再睇真D。。再睇真DD。。。喔!條裙仲窄到逼左兩大塊淺啡色乳暈出黎。

Biggun: 係窄得濟添呀,你睇下你心口~

因為係cam見唔到欣姐果樣,但估計佢聽完我講之後就即刻向下望,赫然發覺自己走光於是下意識雙手掹住心口條裙向上拉,但條裙真係太窄太短啦,遮得上面,下面就失守,成個黑森林現晒出黎,原來欣姐D陰毛非常濃密,但睇落整齊有序,我諗佢緊係平日都有修剪過。

我睇左2~3秒之後,欣姐終於發覺原來連下面都已經曝露左,所以即刻擰轉面,背對着我,諗住咁我就睇唔到?!?!

太天真啦!!

因為條裙已經比佢扯到縮左上去,佢一轉身,一對彈手大籮柚就展露左,真係好圓好挺!!

依一刻我既好兄弟~右手係我大腿間已經忙過不停~~!!

欣姐應該都感到佢籮柚有陣陣涼意,所以即刻用雙手黯返住果八月十五,之後就閃電式離開左果cam。

欣姐離開左,鏡頭又再次影住佢間房,細心D睇下,佢床上面放左幾個bra, 仲有條紅色lace底褲,唔通係佢頭先換衫時除出黎果條??係就正囉,真係好想拎上手索下,聞下,感受下佢既餘香~~不過我更加好奇頭先已經見到佢枕頭邊紫色既,長長地既係咩黎嫁呢?因為角度問題,始終都睇唔真~~~

A~~!! 果畫面黑晒既!?!?

原來欣姐已經拎返手機息左果cam, 轉回文字黎同我傾。

Pinkyan>﹏<)

Biggun: 做咩呀?咁既表情既?唔開心呀?

Pinkyan: 我諗開心既只得係你囉~~我有D咩你都睇晒啦~囧

(其實我好想話仲有你隻鮑魚同心口果兩粒差少少先睇到,haha)

Biggun: 唔覺意je(∩_∩)

Pinkyan: 咁唔得禾!!我好蝕底!!依家世界講求男女平等~

Biggun: 邊有平等嫁,男同女天生就唔平等,天生你有既我無,我有既你無。

Pinkyan: 就係唔同先要更加平等!!我唔理呀,我頭先蝕左幾多既,你要補償返!!

(所以話千其唔好得罪女人!!如果唔係簡直就係壽星公吊頸!!)

Biggun: 補償?即係點呀?

Pinkyan: 你睇左我幾多,我就要睇返你幾多,只可以有多無少~~

Biggun: 哦~~~係既。

叮咚~~~"對方要求視像通話"

我又再次按下"通話"

(今次按下通話時同頭先果次既心情好唔同,頭先就好期待笈呀欣姐,心情好興奮,但今次就相反係佢話要睇我。。果感覺好古怪。。係應該要開心丫,定係要害羞呢,又唔知點解無啦啦又咁聽佢話比佢睇禾~~思想一刻間好迷糊咁,不過都無時間思考咁多,因為cam已開。)

我再次張cam影住我心口,欣姐果cam依然ser起枱上面影住佢頸以下,但見佢已經變左換上普通黑色既圓領tee, 唯一無變既係佢心口依然漲卜卜。

Pinkyan: 喂~~做乜着住衫既??我頭先唔係咁嫁禾,你睇晒我果。。。心口咁濟,我都要睇返晒呀!!

Biggun: 哦~~你等等。

唔知點解又好聽話咁一手拎住電話,一手除去我既上衣。

Pinkyan: 呵~~原來你胸肌都幾結實禾~~平時做開Gym嫁。。?

(我真係好想講,平時咪就係比你成日係公司點我做野囉,又搬又抬,仲辛苦過做Gym呀。)

Biggun: ar.…..間唔中做下啦。

Pinkyan: 喂~~仲有你頭像果8舊腹肌呢,影住比我睇!

Biggun: 遵命~~皇后娘娘~

我將手機拉落去,剛好影晒果排朱古力。

Pinkyan: 嘩~~~12345678~~真係8舊齊晒禾~~呵呵~~喂喂~你用手篤下D腹肌比我睇,睇下實唔實先~~

於是我就豎起食指逐粒逐粒朱古力篤比佢睇。

Biggun: 無呃你,篤落去同石頭差唔多。

Pinkyan: 呵呵~~點知呀,我又未篤過~~同埋頭先你唔只睇左我果。。。心口咁少禾,仲有下面呢?

(嘩~~欣姐竟然想直闖我既禁地,雖然我係男人唔怕蝕底,但都要有返D男人"樽鹽"先得!一於出下古惑先得。)

於是我張果cam快快咁影落去下面,不過係我背部既下面,即係我籮柚。。haha

Pinkyan: 乜係patpat黎既?又話影下面?(⊙_⊙)

Biggun: 你淨係話下面,又無話前定後,咁我patpat都屬於下面丫,無呃你禾~~

Pinkyan: 唔制喔~~~我要睇埋前面既下面,,快D快D快D~~~快D呀~~~! 

始終敵不過本性就係女魔頭既欣姐,我慢慢咁將鏡頭移向我前面既。。。。下面!

待續。。。
作者: thomasgp02a    時間: 2019-4-15 12:59

有更新就要支持,期待大戰
作者: ALHK2010    時間: 2019-4-15 14:00

support ching, 期待3P 大戰 :smile_34:
作者: DboyAK47    時間: 2019-4-15 15:05

真的引人入性
作者: farm1615    時間: 2019-4-15 19:15

如果可以快手的就好😍😍😍
作者: goldberg    時間: 2019-4-15 19:21

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-15 07:15 PM 發表 查看引用來源
如果可以快手的就好😍😍😍
Ching, 男人面前唔好提果快字禾,好驟忌禾,,hahahah
作者: goldberg    時間: 2019-4-15 19:42

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-4-15 12:59 PM 發表 查看引用來源
有更新就要支持,期待大戰
唔只大戰,直頭激戰添呀,謝謝支持
作者: goldberg    時間: 2019-4-15 19:43

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-4-15 02:00 PM 發表 查看引用來源
support ching, 期待3P 大戰 :smile_34:
加埋ching 你一齊4p呢??
Haahaa謝謝支持
作者: goldberg    時間: 2019-4-15 19:43

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-15 03:05 PM 發表 查看引用來源
真的引人入性
感激支持,
作者: ALHK2010    時間: 2019-4-15 19:49

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-15 07:43 PM 發表 查看引用來源

加埋ching 你一齊4p呢??
Haahaa謝謝支持
即call 即到
作者: kentwby    時間: 2019-4-16 00:15

作者: goldberg    時間: 2019-4-16 12:31

因為頭先欣姐果幕突如其來既走光時刻實在令我太興奮,所以我支8吋士巴拿係我三角褲內一直處於工作狀態,令到條三角嘜頂起左一個高高既帳幕咁。

當我慢慢張cam影住我下面既前面之後。。

Pinkyan: 嘩~~做咩撐起左既,撐到條底褲就黎爛咁既。。咁樣箍住晒唔舒服嫁,,不如除左佢啦~~呵呵

(我係咪食錯左藥呢,定係平時比欣姐點得多,點到我好似中左降頭咁乜都要聽晒佢話咁既,因此我諗都無諗之下就單手除左我條三角嘜,其實佢講得無錯,箍實晒好唔舒服,依一刻我碌野感受到自由奔放了!仲扯到上去越過我肚臍窿!)

Biggun: 補償返晒啦~~~

Pinkyan: 咪咁計較啦~~講真,好似你咁~~~大支既~~~我真係未見過~~仲要~又粗禾,唔知~~唔知有幾~~~硬呢?。。你可唔可以~~~楂落去~~~chok幾下~~比我睇喔?

(團火谷左咁耐,其實唔駛欣姐講我都已經好想不停chok下,依家佢開到口囉,咪順理成章啦。)

我無答到欣姐得唔得,但我就一手影住碌大野,一手楂緊上下chok左幾下,係男人既都知,chok左幾下碌野只會再硬D漲D,龜頭再大D。

Pinkyan: 嘩~~~真係~~好勁呀~~

我從cam到見到佢雙手左右咁分別搭係佢頸邊輕輕咁自我撫摸,以我睇咁多AV黎講,依個姿勢係女人既發情mode, 於是我大膽起來咁問佢~

Biggun: 係咪好正好好睇呢?想唔想我chok耐D比你睇?不如你都摸下自己比我睇丫?

欣姐都係無答到我得唔得,但就用行動表示,左手就係衫外撫摸佢既左胸,右手就伸入衫內楂緊佢既右胸。

Pinkyan: 啊~~~好~~衰呀你~~又唔知人地粒~~lin頭敏感禾~~~又要人地~~摸~~~啊~~喔~~~~

Biggun keep住chok 黎話: 又未見過,又未啜過你果兩粒,又點知你原來咁敏感禾~

Pinkyan keep住楂黎話: 想唔想~~睇下~~~呀喔~~~

但都未等我回覆,欣姐就已經扯起左件tee到頸邊, 一對重量級巨乳就彈係我cam前,只見佢乳暈都幾大塊下,同lin頭一樣呈現淺啡色,而兩粒lin頭就好大粒,大到好似黑加倫子橡皮糖咁,啜起上黎口感應該唔錯。

Biggun: 好大好大對呀~~好想楂下!

Pinkyan: 喔噢~~你都好~~~大碌丫~~不如~~~我幫你~~夾下丫~~~噢~~睇下我~~對大野~~包唔包~~得晒你~~碌大野丫~~呀~~~~

欣姐講完之後,就用雙手左右分別係對波側邊托住,輕輕夾埋咁上下擺動,作勢幫我夾腸,而且佢果頭向下dup底左少少,僅僅見到佢塗左鮮紅色唇膏既嘴張開,慢慢申出尖長既厚脷,向住我cam鏡頭前 lam下lam下咁挑逗我。

見到咁既震撼畫面,我好兄弟~右手哥當然都不甘示弱啦,即時作出相對既力度,將我支8吋士巴握得再緊D黎chok,彷彿真係比欣姐對巨乳夾住咁。

雖然唔係親身比佢對巨乳夾住黎lam我龜頭,但果種透過cam去玩既觀能刺激,又係另一番享受。

唔可以親手去玩弄欣姐,唯有用語言加畫面去怔服佢!

Biggun: 你lam得我好舒服,你條脷好暖好溫柔,lam到我龜頭好酸好麻呀~~不如又等我lam下你下面丫~

Pinkyan: 喔~~~唔好啦~~我下面~~仲敏感過~~兩粒lin~~~呀~~比人一奶~~~就~~噢~~~~就出晒水嫁~~~~

話雖如此,但見欣姐左手依然徘徊係對巨乳間撫摸,而右手就慢慢申左落去枱下面,而且佢發出既呻吟聲比頭先更激烈。

雖然睇唔到佢枱下既情況,但係唔駛問呀貴,肯定自摸緊鮑魚啦,hehe

Biggun: 唔怕啦,比我lam下丫,如果出晒水我再幫你lam返乾佢丫~~

Pinkyan: ~呀~~~~呀~~~~~好衰呀你~~~喔~~~比你搞到我~~~好痕呀~~啊~~~你快D幫我~~奶啊~~~不過我~~~下面~~唔係D咩一線靚鮑~~喔~~~喔~~~~你唔好~~厭肉酸禾~~啊~~

Biggun: 點會啊~我真係好想lam下你~等你舒服下~

Pinkyan: 嘻~~傻豬~~

欣姐講完之後就拎起手機,坐左係床中間,手機就set左係床邊影住佢頸以下既全身,跟住對住cam前慢慢打開雙腳形成M字,然後左手慢慢翻開兩片陰唇,右手就輕輕玩弄着裡面粒豆豆。

終於!終於!終於睇到欣姐既最後防線啦,原來佢話自己隻鮑魚肉酸係因為佢兩片陰唇都幾大塊下,大到甚至反晒出黎,雖然未至於係黑色,但都算係少少深色,唔怪得佢怕比我見到啦,以我咁多年網上得知既性知識,依種應該係比人插得多,玩得多所致,學名形容為盪女,淫女,痴女。

不過其實我一D都唔覺得肉酸,反而幾吸引添,因為睇睇下,兩片大陰唇不停開開合合,中間仲要漏緊水咁,好似有種魔力係我耳邊講:"黎啦~黎啦~快D插入黎啦~要插得入D,插得深D, 插得充實D,好想比你插啊~!"

我一於有樣學樣,張我手機cam既焦點落係我嘴度,然後伸出條脷作勢係欣姐片左陰唇度由上而下咁lam落去,又由下至上咁lam返佢右陰唇,lam成一個圈狀,之後脷尖剛好落係粒豆豆處,再輕輕力咁用脷尖撥弄粒粉嫩既豆豆,見到粒豆豆比我lam到越來越漲。

Pinkyan: 啊~~噢~~~喔~~你條脷~~好西利呀~~啊~啊~啊~~~奶到我~~好high ~~~啊~嗯~~大力D~~~啊~~~唔好停呀~~~嗯~~~嗯~~~~~~~

依個moment!!! 我一於發動攻勢,脷尖大力一頂再一lam,搞到粒豆豆high到震下震下,之後再成條脷lam落洞口到打磨,即刻見到欣姐張床單濕左一片,原來佢真係咁好水。

見到欣姐漏緊水,我身為維修師傅又點睇得過眼丫,一於拎支士巴拿出黎幫佢維修!!

於是我張果cam再影返落我已經係100%狀態既大碌野度。

Biggun: 濕成咁,係咪好想要呀?

待續。。。
作者: s987358    時間: 2019-4-16 13:51

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-16 12:31 PM 發表 查看引用來源
因為頭先欣姐果幕突如其來既走光時刻實在令我太興奮,所以我支8吋士巴拿係我三角褲內一直處於工作狀態,令到條三角嘜頂起左一個高高既帳幕咁。

當我慢慢張cam影住我下面既前面之後。。

Pinkyan: 嘩~~做咩撐起左既,撐到條底褲就黎爛咁既。。咁樣箍住晒唔舒服嫁,,不如除左佢啦~~呵呵

(我係咪食錯左藥呢,定係平時比欣姐點得多,點到我好似中左降頭咁乜都要聽晒佢話咁既,因此我諗都無諗之 ...
thx for the update 👍
作者: robinspw    時間: 2019-4-16 14:11

樓主加油
作者: atalla221    時間: 2019-4-16 14:53

:smile_o05:我居然因為一個男人...............寫既野而感到興奮:smile_o01:全力支持
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 15:37

引用:
原帖由 s987358 於 2019-4-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

thx for the update 👍
謝謝支持,有大家既留意同點洋蔥頭就係我update既動力
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 15:39

引用:
原帖由 robinspw 於 2019-4-16 02:11 PM 發表 查看引用來源
樓主加油
Ching, 你都要加油呀,就係加油追post, 同埋加油點洋蔥頭呀,,haha
作者: 無聊傻佬    時間: 2019-4-16 15:45

唔讚對唔撚住自己
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 15:46

引用:
原帖由 atalla221 於 2019-4-16 02:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_o05:我居然因為一個男人...............寫既野而感到興奮:smile_o01:全力支持
謝謝支持,ching 可唔可以留多D感想同點洋蔥頭令我都興奮下,,haha
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 15:46

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-4-16 03:45 PM 發表 查看引用來源
唔讚對唔撚住自己
謝謝,,去左28A整野未呀?haha
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 16:07

溫馨提示,點洋蔥頭係去第一個post到點,謝謝大家
作者: kentwby    時間: 2019-4-16 16:25

作者: goldberg    時間: 2019-4-16 16:47

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-4-16 04:25 PM 發表 查看引用來源
硬晒喇,大哥 !!
去控制室問下欣姐幫唔幫到你,,haha
作者: atalla221    時間: 2019-4-16 17:24

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-16 03:46 PM 發表 查看引用來源

謝謝支持,ching 可唔可以留多D感想同點洋蔥頭令我都興奮下,,haha
我既感想就係, 請你寫快D:smile_o01:我每睇一篇都有比洋蔥架
作者: lilam197531    時間: 2019-4-16 18:31

作者: goldberg    時間: 2019-4-16 18:59

引用:
原帖由 atalla221 於 2019-4-16 05:24 PM 發表 查看引用來源

我既感想就係, 請你寫快D:smile_o01:我每睇一篇都有比洋蔥架
就憑你咁講,我會加大力度,,謝謝支持
作者: goldberg    時間: 2019-4-16 19:00

引用:
原帖由 lilam197531 於 2019-4-16 06:31 PM 發表 查看引用來源
真糸好好靚,出快d
出快D??即係要我做快搶手??OMG!!!

哈哈,謝謝支持
作者: jackyho1007    時間: 2019-4-17 00:31

加油~ 支持原創~~ 🙇🙏
作者: goldberg    時間: 2019-4-17 07:33

Pinkyan: 嗯~~咁都仲要問既!?~~啊~~~喔~~見我濕成咁,~~啊~~~你敢唔比~~我咩~~啊~~~~

跟住見欣姐伸長去枕頭邊拎起果樣紫色既,我一直考究左好耐係咩黎既物件。

紫色,棒狀,目測8吋長,直徑兩吋左右,棒身布滿不同形狀既凸紋,前端呈圓大型,後端入上電芯,係一支不節不扣既大假撚!!!

原來欣姐張碌假撚就擺係枕頭邊,我諗緊係方便大食既佢晚晚食餐飽啦。

Biggun: 嘩~碌假野好大碌禾,拍得住我!!

Pinkyan: 嘻嘻,我鐘意大碌丫嘛~係禾睇落真係同你差唔多size~楂住我依碌假野,就好似楂緊你果碌咁啊~~呵呵

聽到欣姐咁講,我都忽然間打左下冷震,對住果cam je,,但都好似feel到佢楂住我碌野咁既。彷彿我心神已經同碌假撚合二為一,我感受就係假撚既感受,假撚既感受亦同樣係我既感受!

鏡頭到見到欣姐手握我碌野(已經分唔清真假^^), 慢慢咁係佢lin頭上打圈,一時又篤入下粒lin頭,一時又係lin頭尖尖位度磨下磨下。

Pinkyan: 呀~~~好爽呀~~你真係好硬~~嗯~~

此刻我右手已經無chok, 改為用姆指同食指磨緊我果圓大龜頭,好痕好騷,感覺真係好似係度磨緊欣姐粒lin咁。

之後見佢楂住"我碌野"慢慢由小腹掃落去,經過佢片黑森林時,D毛掃到我龜頭好麻好酸呀,但又鬼咁舒服~

一路去到佢洞口前,以為已經慾火焚身既欣姐隻鮑會張開大口一啖咁吞晒我碌野入去啦,點知剛剛相反,就停左係洞口前。

Biggun: 做咩呀?停左既?你下面唔係好想比碌野充實下咩?

Pinkyan: 呵呵~~係就係好想~不過我想玩耐D~~

欣姐講完之後,右手就張兩片大陰唇擘開,然後就放我大個龜頭係兩片之間,再夾住!!(依刻真係分唔到真與假啦) 

驟眼睇都幾似熱狗飽咁,兩塊麵包夾住條大香腸haha

跟住欣姐就上下上下咁用兩片大陰唇磨我果大龜頭。

嘩~~!! 果種濕濕滑滑既感覺,果種被磨到酸酸痹痹既感覺,又難受又好爽,又舒服到想佢繼續磨,但又痕癢到想佢停手~

Biggun忍唔住都嗌左出黎:呀~~呀~~~~

Pinkyan: 嗯~~~啊~~~係咪磨得你~~好舒服啊?~~嗯~~你咁大碌~啊~~~~我都好舒服喔~~~~
我忍唔到啦~~~喔~~~~~~~~~~~

終於我龜頭得到解脫,唔駛再受欣姐既大陰唇折磨啦,不過之後換黎既係更加濕潤既感覺,吸啜得好緊要既感覺。

Biggun: 呀~~成支入晒去啦,你下面好窄,好暖,好舒服呀~~~

Pinkyan: 喔~~你真係~~好大碌~~~啊~~~頂得好入~
~我好鐘意~~~依種窒滿既感覺~~~~啊~~~啊~~

於是我不停咁抽插,時快時慢,時深時淺,都無數過插左幾多下或者插左幾耐,只知道爽到我就黎頂唔順啦,欣姐隻鮑魚真係好好吊呀~~

Biggun: 呀~~我~~~頂唔住~啦~~

Pinkyan: 啊~~喔~~~頂住呀~大力入多我幾下~~嗯~~我都~~~~就想要啦~~~啊~啊~~~~~~

Biggun: 嗯~~呀~~~~~

死忍爛忍都要頂埋!!我插多十零下之後。

Pinkyan: 嘩啊~~~~噢哦~~~~~~~~

同時間突然感覺到我D鳩毛濕晒,原來欣姐高潮時仲會潮吹,D淫水全部噴晒落我D鳩毛度,與此同時,我都終於頂唔住,D精液都射晒入欣姐既鮑魚深處。

Pinkyan喘晒氣咁話:啊~~啊~~~~好舒服喔~~~好耐無試過啦~~啊~~~~~

Biggun: 我都係,你好正呀!好鐘意同你做呀~

Pinkyan∩_∩)呵呵~係咩~不過下次未必有機會啦~~夜啦,我仲要換埋床單先訓得,聽日仲要返工,你都早D唞下~

Biggun: 咁一言為定禾~~good night~~

Pinkyan: good night ~~byebye 大碌野。

欣姐講完bye bye 之後,手機畫面即時顯示"視像通話中斷" 。

雖然視像通話中斷左,但係biggun同pinkyan既關係會唔會又中斷埋呢,真係未知之數。

回到現實世界,望住顯示緊桌面既手機,又望下鯰到全部精液既右手,再回想下35~6歲中女既欣姐日頭係公司就係尖酸刻薄既女魔頭,夜晚就化身pinkyan係床上面豪情奔放既女魔王~~果種轉變對於我只有廿零歲黎講,感覺到世間人性真係好難睇得通睇得透~~

唉~~都係唔好諗咁多,快D去沖返個涼早D訓,聽日仲要工呀。

翌日早上

回到公司,依舊見到欣姐化行晒裝咁已經對住枱上既文件公作,依舊用刻薄既聲線對我講野。

一直係度諗,如果欣姐知道我就係biggun, 佢會點呢~會唔會接受唔到即係神經失常變左癡線,定係知道後好開心即係pinkyan上身就係控制室同我大戰一場呢~定係淡淡然咁話:"其實我一早知你就係biggun啦,不過我扮唔知玩下你之嘛!嘿嘿~傻仔"~~~

但最尾我既定論係,都係繼續返工放工,繼續食飯痾屎啦,唔好諗咁多,隨意隨心啦~~

欣姐mean 聲線話:華哥仔,你呆晒咁企起到做咩呀,你見唔到有張urgent Order咩,仲唔快D上去睇下,係40樓B果個葉生呀,佢今朝話電視睇唔到,又上唔到網,搞到笈唔實D股票,好影響每分鐘幾百萬上落既佢,所以你即刻上去睇下!!盡快搞掂佢!!

我:哦~40B果個葉生,收到!!依家即刻衝上去~

講下依個40樓B既葉生,我對佢印象好深,首先目測佢三十尾四十歲度,高高大大,外貌似足王敏德,同樣咁Man咁有型,做金融業,聽佢講目前都無拍拖要專心事禾, 之前都去過佢單位到幫佢維修,以我所知佢係自己一個人住,記得其實佢好好人好nice, 每次上到去都師傅先師傅後咁嗌我,整得幾次之後我地都熟落左,佢仲好信任我,甚至有次我仲未維修好D電制,但佢話因為趕住出街所以叫我自己一個係單位搞掂後就幫佢鎖門走人,係人都知啦,中環高級酒店式住宅禾,分分鐘屋企放好多名錶呀,金銀珠寶呀咁,葉生都肯放心留我自己一個係單位度做野,即係對我好有信心啦!所以我都好樂意為佢維修。

上到去40樓B,我按下門鐘。

叮噹~叮噹~

好快葉生就應門而開,見到佢上身赤裸,胸肌腹肌齊晒,頸上搭着毛巾,下身就用條大浴巾圍住,頭髮仲微微濕濕地,好明顯係岩岩沖完涼。

葉生:師傅~見到你真係好呀,黎黎黎~入黎幫我跟下,今朝電腦突然上唔到網,電視又無晒訊號。

我:ok, 幫你跟跟。

一行入屋內經過靠在門邊既鞋櫃時,無意間見到一雙女裝杏色露指頭既平底鞋,心諗乜呀葉生明明係單身,仲要係自己一個麻甩佬住乍禾,點解有女人鞋既?

待續。。。
作者: et291    時間: 2019-4-17 08:52

加油~ 支持原創
作者: et291    時間: 2019-4-17 08:52

加油~ 支持原創
作者: s987358    時間: 2019-4-17 09:18

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-17 07:33 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan: 嗯~~咁都仲要問既!?~~啊~~~喔~~見我濕成咁,~~啊~~~你敢唔比~~我咩~~啊~~~~

跟住見欣姐伸長去枕頭邊拎起果樣紫色既,我一直考究左好耐係咩黎既物件。

紫色,棒狀,目測8吋長,直徑兩吋左右,棒身布滿不同形狀既凸紋,前端呈圓大型,後端入上電芯,係一支不節不扣既大假撚!!!

原來欣姐張碌假撚就擺係枕頭邊,我諗緊係方便大食既佢晚晚食餐飽啦。

Big ...
寫得好好,加油
作者: Winlot    時間: 2019-4-17 10:39

Add oil, 要進入鳥!
作者: chaolininin    時間: 2019-4-17 13:29

>>直徑兩吋左右

誇張很多,2吋粗過4隻手指很多,1吋都很粗
作者: ALHK2010    時間: 2019-4-17 15:05

add oil ,,, 近期佳作
作者: NPGG    時間: 2019-4-17 16:26

士巴拿文筆暢順,正
作者: 烚熟仔    時間: 2019-4-17 18:47

廿令歲扮純情,有D噁心
作者: farm1615    時間: 2019-4-17 19:54

又有新角色😅

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)