188Channel

標題: [原創作品] (*)*) [打印本頁]

作者: ghosthand999    時間: 2019-5-5 10:44     標題: (*)*)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: DboyAK47    時間: 2019-5-5 12:21

鬼手兄新作,一定支持
作者: farm1615    時間: 2019-5-5 18:05

淫鬼重出慾海😍😍😍
作者: Vittel    時間: 2019-5-6 08:52

我估唔到同師兄一樣,老婆懷孕冇得攪嘢,身同感受
作者: ghosthand999    時間: 2019-5-7 06:02

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

作者: thomasgp02a    時間: 2019-5-9 23:03

鬼手兄,旅行團那邊點算?
作者: 主音仔^^    時間: 2019-5-9 23:43

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-5-9 11:03 PM 發表 查看引用來源
鬼手兄,旅行團那邊點算?
唔只旅行團。。仲有婚禮攝影師。。都爛晒尾
作者: ghosthand999    時間: 2019-5-10 00:43

越睇越扯火..兩條日本佬..聽到件孕婦呻吟聲..既軀動下..亦同我一樣食指大動..佢地著住條疏身孖煙通下既日本啫啫..都現哂形..條條fing..咁凸起左..條日本孕婦..開始尋龍..手向住..啜佢煙條..日本仔..摸落去..隔住..褲咁摷條撚..日本仔..好快..摷到..企硬左..重順住咁自己除埋條under..佢條日本大啫..就直接被條肉緊日本仔..大力咁握實..上下咁捊上捊下..跟住..日本仔..就慢慢隊條野..越挨越埋佢..個呻吟中既淫咀..

最後..條動哂春情眼泛..淫光..既日本有孕娃娃..呻條小舌去舔住龜頭..慢慢越啜越落..成條吞下吐下..咁享受住..呢條日本肉腸..日本佬..就..爽到..唔唔聲..加入埋做呻吟..男和音..下面打碟..男..就..指插..度..習習聲..成張床單濕左大截..佢忍唔住..挨頭落去..啜..啜啜聲..不絕於耳..我都睇到忍唔住..chok下碌野..chok..多..兩chok..好有衝動走出客房衝入去..主人房..搵老婆出火..但係..最後..我都係理智地..忍住左..按左pause制..斷片..走左去廁所..摷左..d..廁紙..諗住..一陣打 jj 时用..

我返到客房..按動滑鼠..唔小心click左落討論個板頁..發現..個短訊郵箱..又有新短訊..我好慣性手藝咁按落去..原來係孕妻emily..既回覆..

又真係幾慘喎你..he he..餓左三個月咁多..重要比人踢出房呀..真係住美孚..我都係呀..大家原來係鄰居喎..^_^..不過我唔係住美孚新村..但我住果度..可以真望到荔枝角泳池..你教水我分分鐘..係大廳見到你喎..wow..你六呎一咁高架..你係咪混血兒呀..咁高既..還是係鐘意打藍球呀..男人當入樽呀..攞你wechat..傾乜..he he ..你想傾乜都得..=P..傾咸野..你想囉..我無所謂..

我個處境同你剛好相反囉..我冇趕我老公出房架..不過..佢..自己話要分房囉..話..驚整親個B喎..我勁唔想囉..我話冇問題..呀..佢又話唔得喎..唉..咁你又冇谷到爆呀..^3^..我老公..佢份人..唉..我估佢唔會叫gg..只會打jj..哂料..你係咪都係咁哂料呀..^_^..my wechat : emilylove169xyz 想傾就add我啦  孕妻emily

作者: edwardyeung    時間: 2019-5-10 13:56

個故事好吸引
作者: 烚熟仔    時間: 2019-5-11 13:27

個ac有人用架喎真係
作者: lostergundam    時間: 2019-5-11 13:55

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-5-11 13:27 發表 查看引用來源
個ac有人用架喎真係
樓主開個孕妻Emily啦
作者: mtvong    時間: 2019-5-14 15:21

:smile_30: :smile_30: WECHAT ac有人 架喎
作者: CT6258@606    時間: 2019-5-15 19:12

作者: ghosthand999    時間: 2019-5-19 10:41

睇撚完個孕妻emily既回覆..重附送埋佢個wechat號..我個心即時好似個水桶咁十五十六..我同佢真係同是天涯淪落人..大家個處境好相似..只不過係男女身份錯配..佢老公..唔想扑..佢想..我老婆唔想扑..但我想..正所謂姣婆遇著脂粉客..一拍即合啦..但偷食最緊要唔比人知..又唔知條姣婆..孕妻emily..會否係麻煩友..同捉人黃腳雞..正所謂小心駛得萬年船..都係隱陣d好..好彩我平時都有準備..我即時摷左個..備用舊既三叔電話..同埋係鴨記買既太空咭..跟住即時登記個wechat 新a/c..Sam167相就放張..睇唔係好到樣既遠遠..矇矓..帶埋黑超..既相..先敢add九個孕妻emily個wechat.

我搜尋佢個wechat..先見到佢一張應該係狄士尼影既相..佢撓住隻唐佬鴨..係一個長長頭髮..一對大大鳯眼..笑住影..佢張相著住件緊身白色..champion..tee..胸身..對奶凸凸出哂型..目測應該有33d cup..竟然重有條小蠻腰..一條短既牛老褲..有d..fashion..碎絲..著住對白色new balance..一對船襪..右腳腳眼處..上些少位置..好似有朵..火紅..玫瑰花既紋身..皮膚白晳..外表睇落去..估計..三十歲樓下..睇落去..好嗒得杯落..索過我我婆..真係人地老婆特別可愛..剩係幻想下..都即時JJ起..佢老公係咪岸撚九架..大左肚姐..唔撚扑..真哂料..

等左都唔駛十分鐘..我個wechat被加左..跟住好快..我就收到emily..既..wechat ..hi 我
Emily : Hi..你係美孚高佬
Sam167 : 係呀..你係Emily ar
Emily : he he 係呀..你張相影得你好高喎..不過點解咁矇架..重要帶黑超..睇唔到你乜樣咁制喎..
Sam167 : 唔緊要啦..傾下計姐..
Emily : ok..啦..我明既..你都幾小心喎..
Sam167 : 你明就最好啦..話哂我份工係教水..要接觸家長..唔係咁想..影響到個形象..
Emily : 咁我咪蝕底哂囉..張相比你睇到清清楚楚我點樣..
Sam167 : 係呀..你好鬼索呀..幾時影架張相..重好有少女味喎..
Emily : 好索咩..邊有少女味喎..張相上年暑假影架..^^
Sam167 : 唔會掛..睇張相你成個學生妹喎..頂高十九歲咋喎..
Emily : 你講笑咋..你估錯啦..我廿九歲架啦..
Sam167 : 我老婆大你一歲咋..點解佢唔似你咁樣架..係我就發達囉..
Emily : 發乜達先..
Sam167 : 我指我細佬會感覺好似中左六合彩咁..晚晚都想加班唔休息囉..呵呵..
Emily : 係呀..^3^..
Sam167 : 你有左幾個月呀..
Emily : 四個幾月啦..不過..睇落去我個肚都唔係好大..可能我本身條腰幼..
Sam167 : 你真係得天獨厚喎..大左肚重有小蠻腰..
Emily : 係呀..我唔講..冇人會知我有左架..你老婆都有左三個幾月..個肚大嗎?
Sam167 : 大架..佢本身條腰都唔幼..有左..重粗左好多..呵呵..都叫佢做下床上體動啦..佢又要罷工..
Emily : o_O" 同我老工一樣呀..好炆實..唔肯開工..唔肯做床上運動..
Sam167 : 我老婆都係呀..唉..我就黎谷都爆..真係要搵gg啦..
Emily : 你生得咁高..你細佬係咪都係咁高大架..=P
Sam167 : 都幾大碌架
Emily : 咁你老婆都哂料喎
Sam167 : 唔好講佢啦..佢Q咁早訓左啦..想搵佢幫下手都難呀..
Emily : 搵佢幫手..同你用手呀..打JJ?
Sam167 : 想架..但係佢唔鬼睬我..佢話要打..叫我睇咸片自己黎喎..真頂佢..
Emily : 你真係..慘慘豬喎..咁你今日打左J未呀?
Sam167 : 頭先睇過下咸片..打左一陣..未出野囉
Emily : 真架..家下條野咪重頭昂昂
Sam167 : 係呀..成條燒熱左既鐵棒咁..搭正十二點呀..
Emily : wow..
Sam167 : 你老公呢..都係訓緊呀
Emily : 唔係呀..佢返緊工..呀..
Sam167 : 咁夜返工..返乜工架佢..
Emily : 佢做糖水舖架..係長沙灣..冇咁早收檔..
Sam167 : 你自己一個人係屋企呀..
Emily : 係呀..所以..先可以同你傾wechat 咋..
Sam167 : 我而家打緊JJ ar 睇住你張相..
Emily : 咦..好核凸呀..你講呢d..
Sam167 : 我拎左條野..個龜頭反哂出來..對住你wechat張相..打緊呀..
Emily : 你真係好變熊喎..真係谷精上腦喎..
Sam167 : 係呀..我再唔出野..我成晚都訓唔著架..你家下著緊乜野衫呀..
Emily : 睡裙囉..
Sam167 : bra 同 under乜野色架
Emily : 粉紫色架..
Sam167 : 好想睇下呀...我想睇住來J ar
Emily : 等等..

作者: free_hkben    時間: 2019-5-20 21:22

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-19 10:41 發表 查看引用來源
睇撚完個孕妻emily既回覆..重附送埋佢個wechat號..我個心即時好似個水桶咁十五十六..我同佢真係同是天涯淪落人..大家個處境好相似..只不過係男女身份錯配..佢老公..唔想扑..佢想..我老婆唔想扑..但我想..正所謂姣婆遇著脂粉客..一拍即合啦..但偷食最緊要唔比人知..又唔知條姣婆..孕妻emily..會否係麻煩友..同捉人黃腳雞..正所謂小心駛得萬年船..都係隱陣d好..好彩我平時 ...
我又J。哈哈
thx樓主
作者: CT6258@606    時間: 2019-5-21 10:24

作者: faifai2    時間: 2019-5-21 10:30

正野wor 
作者: khlineker    時間: 2019-5-22 18:57

正!一定要推吖!
作者: ghosthand999    時間: 2019-5-22 21:46

我等左唔夠半分鐘..跟住我見到一張穿住lace粉紫 bra既上半身.. D肉白滑滑..一條深深乳溝..隔住mon都感覺乳香四射..最重要係呢張相..好明顯就係孕妻emily..剛影既..

Emily : 點呀..幫唔幫到你呀..啱啱為你影架..he he
Sam167 : 好得呀..你係咪升左cup ar..好撚大呀..
Emily : yes..你都幾好眼喎..升左一個cup 家下34d cup
Sam167 : 唔好話我回得你慢..我隻手好唔得閒..
Emily : ok..知你J緊..he he
Sam167 : 唔知有冇機會睇哂一套呢!
Emily : 真貪心呀你..等等啦

今次等左成分鐘..傳來另一張新鮮滾熱既第二張相..影住個肚少凸..再加條lace紫under..最激係中間位置係透視圓白點..睇到內面若隱若現既陰毛..我真係睇到火都黎..條撚扯到筆直一直..

Sam167 : omg..呢張真係好引人入性呀..我家打望住停唔到手咁制呀..
Emily : 有冇咁誇呀..he he..我唔多信囉
Sam167 : 你要點先信先..
Emily : 你話呢?

呢條孕妻emily好明顯好很淫..畫公仔唔駛畫出腸..要我影我條大蛇姐..我un既
Sam167 : 等等啦..
我即時拎左部 mini-ipad..影佢張狄士尼張相..特寫佢個頭..然後放大..我再將條成八吋長既大賓周..隊住佢個小咀..咁上下個位..影左張好似隊條撚去個咀既..超淫賤既相..跟住wechat..比佢..
Emily : 咦..好衰呀..你..好核凸呀..
Sam167 : 係..就係核凸d..但係我真係望住你d相..忍唔住..硬到咁喎..你令我性起架..
Emily : 超賤囉你..
Sam167 : 點呀..我碌野你覺得大唔大條呀..
Emily : 唔..你有咁高..估都估到你有咁大條啦..
Sam167 : 咁..我大條d等你老公果條大d姐..
Emily : 唔講你知喎..
Sam167 : 好想拮條撚入你口呀..
Emily : 咦..你果然谷得好勁喎..上哂腦
Sam167 : 乜你唔想咩..你有冇幫你老公含撚架..
Emily : 唔話你知..
Sam167 : 咁你而家係咪流緊西水先..望住我條野..
Emily : 係又點..唔係又點..
Sam167 : 我想知姐..咁會打J會快d出野囉..
Emily : 係..我今日都好想..同老公行埋..
Sam167 : 我頭先留心d..睇到你第二張相..後面..pillow壓住..有條肉色既大假撚..
Emily : 你真係幾眼厲喎..
Sam167 : 你個西好痕呀..我好想埋個頭係你條under中間..伸長條舌舔你中間毛茸茸果度呀.
Emily : 咦..好賤呀你..
Sam167 : 再賤d重得呀..好想扯爛你條under..拮隻手指去捽你塊西呀..
Emily : 好丫呀你..
Sam167 : 跟住緊係啜你隻靚靚鮮鮑啦..
Emily : 你鐘意舔西架?
Sam167 : 係呀..不過老婆唔鐘意..我內心勁like舔架..可以的話想啜吞d淫水tim ar
Emily : 唔好再講啦..我成身都發滾啦..
Sam167 : 我唔信喎..
Emily : 等等..

作者: 烚熟仔    時間: 2019-5-22 23:51

SEND番張射屏照俾佢啦
作者: free_hkben    時間: 2019-5-23 01:00

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-22 21:46 發表 查看引用來源
我等左唔夠半分鐘..跟住我見到一張穿住lace粉紫 bra既上半身.. D肉白滑滑..一條深深乳溝..隔住mon都感覺乳香四射..最重要係呢張相..好明顯就係孕妻emily..剛影既..

Emily : 點呀..幫唔幫到你呀..啱啱為你影架..he he
Sam167 : 好得呀..你係咪升左cup ar..好撚大呀..
Emily : yes..你都幾好眼喎..升左一個cup 家下34 ...
火熱動感,情慾爆發。
作者: mtvong    時間: 2019-5-25 16:37

CYBER SEX ~~~好易真唻
作者: ghosthand999    時間: 2019-5-26 00:26

今次等成三分鐘..Emily傳來左一張底褲同胸圍..係床度既相..
Sam167 : wow..除哂呀你..引死人咩..塊西係咪濕哂呀..
Emily : 唔..唔..你方唔方便傾電話呀
Sam167 : 你想phonesex ar 都ok既..不過..我要細聲d講囉..怕驚醒老婆
Emily : 好..比你電話我呀..
Sam167 : 5286x7x9

等左一陣..我電話震了..來電係私密電話..我即刻細細聲咁講左句 hi
Sam167 : 你係Emily ar
Emily : 係呀..
Sam167 : 你除哂衫呀..對奶係咪脹哂..好想比人大力咁渣呀
Emily : 好想..呀..滾呀..我全身..
Sam167 : 下面濕哂呀..
Emily : 係呀..
Sam167 : 幾耐冇比老公屌過呀
Emily : 好耐啦..所以..好想比人屌..
Sam167 : 大左肚..後..有冇比人屌過..
Emily : 有..
Sam167 : wow..講堅喎..
Emily : 唔..
Sam167 : 網上搵既?
Emily : 唔係..
Sam167 : 我好想知呀..講比我知ok?
Emily : 送外賣既
Sam167 : 好靚仔架..比外賣仔上
Emily : 唔靚仔架..係阿叔..果日我好想要..
Sam167 : 佢係邊度屌你架..
Emily : 屋企..
Sam167 : 佢屌得你high ng high
Emily : no..佢好快..
Sam167 : 所以唔係好爽..
Emily : 係呀..我而家好想要..我放左枝野入去啦..呀..呀..呀..屌我..我要呀..
Sam167 : 好..我家下大大力咁渣你波..啜爆你粒lin...粗爆咁分開你對腿..
Emily : 好..呀...你條野好大呀..快d..屌我啦..
Sam167 : 拮入你度..出力咁插緊你呀...
Emily : 好呀..深d..大力d..我好想你大力咁屌死我呀..呀..呀

作者: free_hkben    時間: 2019-5-26 02:36

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-26 00:26 發表 查看引用來源
今次等成三分鐘..Emily傳來左一張底褲同胸圍..係床度既相..
Sam167 : wow..除哂呀你..引死人咩..塊西係咪濕哂呀..
Emily : 唔..唔..你方唔方便傾電話呀
Sam167 : 你想phonesex ar 都ok既..不過..我要細聲d講囉..怕驚醒老婆
Emily : 好..比你電話我呀..
Sam167 : 5286x7x9

等左一陣..我電話震 ...
👍👍👍👍👍
作者: faifai2    時間: 2019-5-27 09:09

作者: ghosthand999    時間: 2019-5-29 06:01

Sam167 : 點呀..有冇拮手指入去..呀..
Emily : 有呀..
Sam167 : 入左幾多隻手指呀..我扶住你條腰狗仔式大力插你..屌撚死你..
Emily : 呀..兩隻呀..好濕呀..我今日真係好想比人真屌呀..
Sam167 : wow 手指唔夠粗所以唔夠喉呀..我都想真實咁捉住你大力咁插條粗長撚入你西度呀
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀..好想比你真屌呀..我想啜你條撚呀..得唔得呀..你射左未呀..我想你射入我口度呀..我想食你..
Sam167 : 你係咪講真先..我重未射呀..
Emily :  呀..呀..我等緊比你真屌好耐呀..
Sam167 : 而家..你可以出來
Emily : 呀..呀..好想比你屌呀..可以..架..你上來我度都可以..我住盈暉臺
Sam167 : oic..咁夜..上你屋企..我有d怕喎..
Emily : 唔駛驚呀..我老公冇咁快返架..
Sam167 : 咁我點入來呀..你樓下要唔要嘟咭或者碼密呀..
Emily : 你按x座21樓A室..我上面開比你..
Sam167 : 好..我都想真屌..問多次你老公通常幾點返架..
Emily : 冇半夜三點佢都未返到來..你快d黎..我下面濕哂啦..好想快d比你真屌..

我個心真係七上八落..偷食人妻..重要係有左既..果種誘惑法..我實在無法抗拒...
Sam167 : 好..我換衫即出..三四個字到..唔好放我飛機喎..
Emily : 唔會啦..你去到我屋企樓下再打我先..
Sam167 : 好..有乜改動wechat通知我..
Emily : 得啦..估唔到你生得咁高大..個胆咁細..
Sam167 : 我偷食冇乜經驗..唔好笑我啦..我雖然胆細..但我碌撚好大條架..
Emily : 唔好咁長氣啦..我d出門口啦
Sam167 : 長氣唔好咩..一陣可以屌到你叫到冇氣..好啦..我叫線..一陣見
Emily : Ok..快d..呀..bye

作者: etyc    時間: 2019-5-29 10:16

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 AM 發表 查看引用來源
Sam167 : 入左幾多隻手指呀..我扶住你條腰狗仔式大力插你..屌撚死你..
Emily : 呀..兩隻呀..好濕呀..我今日真係好想比人真屌呀..
Sam167 : wow 手指唔夠粗所以唔夠喉呀..我都想真實咁捉住你大力咁插條粗長撚入你西度呀
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀.. ...
好緊張呀,入直路,啪啪啪😂😂
作者: free_hkben    時間: 2019-5-29 12:24

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 發表 查看引用來源
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀.. ...
👍👍👍👍👍
作者: DboyAK47    時間: 2019-5-29 14:34

nice shot
作者: kennyice    時間: 2019-5-29 16:24

好引人入勝喎
作者: ghosthand999    時間: 2019-5-31 05:24

望一望錶..都差唔多十一點半..我急急咁換左套輕便既黑色ape潮tee..加條adidas黑長運動褲..踏住對Nike air max..就出發了..當然..我輕輕咁閉門..就帶著偷食既驚驚心..搭lift落樓..向住目的地既方向急步咁走去..我一路行一路咁..望住部電話..睇下..Emily..wechat..有冇乜野同我講..我行左一半路程..我見佢冇野講..同留言..我忍唔住咁wechat..佢..

Sam167 : 我出左發啦..我差五分鐘路程就到啦..
Emily : 等左你好耐啦..我就快忍唔住..落樓是但搵男人..來屌我架啦..
Sam167 : wow..講真架..你真係好性飢渴喎..
Emily : 係呀..我今晚特別想要..鬼叫你引我呀..好想快d.握住你條長野..再用口..333...o1o..
Sam167 : 到左樓下門口外啦..個看更係個好老既阿伯喎..
Emily : 直入啦..唔駛理佢..佢問你話搵朋友..直接按21樓A室..我開門比你..佢就唔會理架啦..
Sam167 : 好..我入去..

我挺起胸膛..扮哂輕鬆行入去..個看更慢慢抬頭..望住我..我對佢笑一笑..佢望我走埋去按樓層通話機..就冇再望我..我手心滲汗..看住逐粒字咁按..好驚按錯鍵..2..1..A..唔好玩我呀..

通話機..嘟嘟响..我個心就狂跳..
通話機接通..傳來一把女聲..喂..
我即刻講..到左..樓下..開門啦..

跟住..我聽到門開左..就即刻推門入去..回頭看一看個看更阿伯..佢冇望我冇留意我..第一次上門偷食..真係一額汗..即刻行去搭lift..入左lift個心重係七上八落..卜卜咁跳..一陣去屌人老婆..偷食人妻..原來..未真屌..先興奮..係真架

作者: dickywoo69    時間: 2019-5-31 12:41

我都睇到好緊張
作者: free_hkben    時間: 2019-5-31 14:16

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-31 05:24 發表 查看引用來源
望一望錶..都差唔多十一點半..我急急咁換左套輕便既黑色ape潮tee..加條adidas黑長運動褲..踏住對Nike air max..就出發了..當然..我輕輕咁閉門..就帶著偷食既驚驚心..搭lift落樓..向住目的地既方向急步咁走去..我一路行一路咁..望住部電話..睇下..Emily..wechat..有冇乜野同我講..我行左一半路程..我見佢冇野講..同留言..我忍唔住咁wechat. ...
尋幽探秘
作者: ghosthand999    時間: 2019-6-1 06:09

一出lift..我就向住指示牌A室個方向進發..我行到門口..見到門上掛住個輝春..出入平安..好貼切我呢家既心情..細佬希望我地一齊可以出入平安啦..我手震震..去按門玲..叮噹..叮噹..突然間腦中閃出首歌..叮噹 叮噹  門開不開 叮噹 叮噹  無比精采  向我喝采 在我此心內 日夜也在期待 在等這天的幸運 夢中之門 快為我開

我哼左無兩句 門終於打開了些少 我望到入面黑漆漆 並無著燈 但走廊燈影射到Emily塊臉..白白滑滑..眼大大..成個十九歲靚妹仔咁..真係保養得好..同佢wechat..頭像..既相..一模一樣..我鼻亦聞到發自Emily身上既一股香氣..係發情中既女人既體香味..重好似下面滲緊春水果種味..我真係未入屋..都巳經被佢誘惑到一枝棒啦..硬企係門前..

跟住我看到隻帶住 pandora 手鍊..好白好滑...搽埋珍珠色鑲住碎石既水晶既指甲既手..慢慢咁..把門推開多d..比我呢個昂高六呎幾既高佬進入屋內

作者: edwardyeung    時間: 2019-6-1 06:43

終於入直路
作者: faifai2    時間: 2019-6-1 07:20

加油,鬼手兄
作者: constitute    時間: 2019-6-1 15:18

一個好特別即題材
作者: Eddyo    時間: 2019-6-3 08:11

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 AM 發表 查看引用來源
好正好好睇, 期待樓主更新
作者: faifai2    時間: 2019-6-3 11:01

師兄等你呀
作者: tubeful    時間: 2019-6-4 00:22

師兄等緊你更新 加油
作者: 牙聰#    時間: 2019-6-4 17:07

作者: 劉金發作品    時間: 2019-6-4 17:56

精彩!期待更新!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

作者: constitute    時間: 2019-6-4 22:28

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-6-4 05:56 PM 發表 查看引用來源
精彩!期待更新!:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

大肚婆黎計,粒 lin 算靚
作者: Vittel    時間: 2019-6-5 08:26

非常佩服師兄👍🏻
作者: DboyAK47    時間: 2019-6-5 08:30

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-6-4 05:56 PM 發表 查看引用來源

very nice
作者: westqoo    時間: 2019-6-6 18:08

好好睇 期待更新!!
作者: constitute    時間: 2019-6-6 21:30

Well.....
作者: 哈巴仔    時間: 2019-6-7 17:15

鬼手得閒更新一下啦!
作者: ghosthand999    時間: 2019-6-8 06:39

我終於登堂入室了..門呯一聲關上後..我都還未移開半步..Emily巳經由後擁抱著我..我感到佢上圍兩團軟林林既肉球..緊貼著我個虎背..貼得我好撚爽..Emily..對滑手由後咁按落我個寛濶胸膛..我左邊個心..被佢左手貼到實一實..不停咁跳動..
佢右手好快咁由我右胸..滑落..經過我六夠剛強既腹肌..直達我條addias運動褲正前方..好貪婪地緊緊咁握落我條撚到..我感覺佢如虎猛獸..隻滑滑小手..不停捋上捋下..我褲內既倚天火紅長劍..
Emily : 呀..你好大呀..我要呀..我要比你屌呀..人地老公
Sam : 好呀..我上黎咪就係黎屌你囉..人地老婆..
Emily 突然大大力咁渣我春袋..
Sam : 呀..痛呀..唔駛咁喉急..比你..
Emily : 谷左好多精喎..春袋咁大個..
Emily 隻手好熟練咁練我兩粒春子..
Sam : 呀..攞命..細力d..
Emily : he he ..估唔到你牛高馬大..比人練下粒春子..會叫到劏豬咁架..
Sam : 我兩粒野未試過比人咁練過架..未慣姐..
Emily忍唔住笑左出來.. : 高佬..你好搞笑..
Sam : 做乜唔開燈既..
Emily : 夠情調囉..
Emily 慢慢咁拖住我手行去廳中央既sofa度..因近窗口滲左d月光入來..佢交乂腳坐係sofa度..我臉向佢隻長頸鹿咁企係佢臉前..我望住佢成臉巳經漲紅..額角重滲出左d汗珠..上身只著住件粉紫lace胸圍..一條深深既足有四吋半既事業線..令我目光..被深深咁瑣住..下面條粉紫under若隱若現..露左濕濕地黑色一片..個肚呢..真係唔多留意..會巳為佢多左d..士啤肽咋..我忍唔住咁狂吞口水..
Emily : 死人咸濕佬..睇夠未呀..
Sam : 好撚正呀你..點會睇得夠..
Emily 用手去拉底兩條bra帶..露出左個白滑香肩..: 口花花..正唔正過你老婆呀..
Sam : 正撚過我老婆..正到拍拍聲呀..
Emily : 見你咁好口..比多d..你睇啦..
佢話都未講完..佢就把個bra脫到落個肚仔度..一對升cup左既人妻大奶..漲卜卜咁活現我眼前..由於對奶皮薄餡靚..真係睇到我條撚係佢面前行個十二點升旗禮..
Sam : 點解..點解..我老婆粒lin巳漸變暗黑oreo Lin仔餅..你有左..粒lin..總會係少女紅既..好撚靚呀
Emily : he he ..唔知呀..你咁講你老婆架..好搞笑呀..
Sam : 我唔止搞笑架..總好咸濕架..
Emily 兩手向前按落條扯到龜頭都差不多撐出褲頭既大撚 : 好明顯呀..重色膽包天啦.上人屋企..屌人老婆..人地老公 he he ..不過我鐘意..特別係你呢d..谷左好耐..老婆有左..既人地老公
Sam : 你都好撚淫賤呀..人地老婆..好想你同我含撚呀..
Emily用對淫眼由下向上咁望住我..對手伸落我條撚到上下咁摸捋..跟住..手握住我褲左右兩側..大力咁向下拉..我成條大撚就應聲彈左出來 : 好撚大條呀..我鐘意呀..我係淫賤呀..我叫得你上黎..就預左同你含啦..預左比你屌啦..人地老公

作者: mtvong    時間: 2019-6-8 13:35

個人感覺  大肚婆要有 漸變暗黑oreo Lin仔餅 比較性感
作者: ghosthand999    時間: 2019-6-8 22:37

Emily用手捉住我條撚..捋上捋落..我條野越見大條越見硬..紅紅龜頭..亮亮..馬眼巳被佢撚到滲液..Emily用手把我條撚引落佢條深乳溝到..跟住雙手左右往自己對大奶擠壓..對大奶如兇猛獸咁把我條大肉腸夾實..wow..真係爽到震..成條火熱棒棒盡享乳肉包住既溫柔..

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌去舔我龜頭..每一下我推上..龜頭就會被舔一下..攪到我身心靈都酥痕得很..我忍唔住咁..發出男人想征服女人既咆哮聲..呀..屌..呀..屌..好撚正呀..

我雙眼慢慢咁適應陰暗既星光..我對眼亦八掛地四圍咁掃視..望到sofa墻上..貼上了..Emily..同佢老公仔既合照..同埋Emily既個人沙龍..真係..影得佢靚到爆..估唔到佢淫到爆..家下..個咀..巳經舔舔下..把我成條扶入佢個濕滑小咀..啜到..好似食唧唧冰咁..

Sam : 呀..唔好咁大力..我頂唔順啦..姣西..唔好..我就比你啜爆啦..
Emily對勾魂眼..屈住我..原全冇停口既意思..佢呢種眼神..我意會到..佢想啜爆我..
Sam : 呀..爆啦..停呀..好酸呀..喂..再啜爆啦..
Emily聽到後..更加多兩錢肉緊..下下深喉..啜到我龜頭狂頂入佢..喉嚨..我見佢被頂到反哂眼..想作嘔咁..我真係再忍唔住啦..馬眼一酸..我谷左好耐好多既濃烈精液..不停係佢條咽喉深處到爆發..射呀..射呀..射呀..一股濃到化不開既精味..充斥著呢個暗黑大廳中..

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-6-8 23:31

作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-9 10:03

作者: etyc    時間: 2019-6-10 00:54

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-6-8 10:37 PM 發表 查看引用來源
Emily用手捉住我條撚..捋上捋落..我條野越見大條越見硬..紅紅龜頭..亮亮..馬眼巳被佢撚到滲液..Emily用手把我條撚引落佢條深乳溝到..跟住雙手左右往自己對大奶擠壓..對大奶如兇猛獸咁把我條大肉腸夾實..wow..真係爽到震..成條火熱棒棒盡享乳肉包住既溫柔..

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌 ...
好正啊,多謝師兄
作者: dickywoo69    時間: 2019-6-10 02:51

好L正
好期待睇點樣屌
作者: Eddyo    時間: 2019-6-10 08:59

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-6-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌 ...
好正, 淫到吖😎
作者: mtvong    時間: 2019-6-10 16:20

打奶爆+ 吹奏 ~~再啜到盡 :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: 
想到 情景都 9 硬
作者: hyz123    時間: 2019-6-10 18:57

引用:
原帖由 kennyice 於 2019-5-29 04:24 PM 發表 查看引用來源
好引人入勝喎
超正,睇到火
作者: hyz123    時間: 2019-6-10 19:01

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-6-5 08:30 AM 發表 查看引用來源

very nice
直頭正,硬哂
作者: constitute    時間: 2019-6-14 00:28

鬼手兄召唤
作者: ghosthand999    時間: 2019-6-14 22:34

Emily喉嚨發出左數下吞嚥聲..佢對眼帶著淫咁望住我..慢慢咁鬆開了口..我條大撚軟軟地離開左佢個靚咀..看到Emily咀角滲著絲絲既精液..我感覺非常之high..
Emily : 睇住我食你d精..high ng high ar..
Sam : 好撚high ar..
Emily : 你真係谷左好耐..我第一次食咁多..
Sam : 係呀..我第一次比女人食咋..
Emily 突然伸手又抓住我條軟軟又再想硬硬既大肉腸..握住咁引我入去間主人房到
我跟住入左房..間房普通大..但張床就係king size果隻..床頭上掛住Emily同佢老公勁大張既婚照..我見到之前pillow側既大假撚..

Emily 慢慢咁躺係床度..我就巳經再忍唔住..極速咁撐下對波鞋..把條衫褲全速咁除哂..一套專業教水既完美男仕身軀..赤裸裸..係人地老婆既床邊..欣賞著..色迷迷..慾火..難奈既..人妻..Emily右手搓住衣衫不整既乳房..左手係自己條巳濕透既under..中間處..捽..喉頭發出叫春貓既..發姣聲..咀裏透出充滿品嚐完精液既..氣味..一副淫賤極待我抽插既模樣

Emily : 你好大隻呀..快D..過來呀..我個西好痕呀..Sam..快D..過黎屌我呀..我要呀..

你老味..係唔撚係呀..真係淫到咁..我又點忍到呀..我條撚比孕妻Emily呢兩句話..誘惑到又再似硬到好似燒紅了既金剛棒..要伸入去..大力咁插爆呢個盤絲洞..

Sam : 你真係好撚淫喎..勾人老公..重要係你自己老公同你張結婚相下..引誘我屌你..
Emily : 係呀..我係淫西..我鐘意呀..你想唔想呀..係人地老公張床..屌人老婆..乜唔係你地男人既心願咩..呀..好痕..呀..快d..啦..
Emily 一路講..一路自己拉下埋條under..露出左濕透烏亮既西毛..亦見到塊陰唇..巳經漲紅氾濫..水滴處處..
我再也按捺不住..如猛虎硬爬山..咁壓落呢個少女樣既人妻上..咀..係佢身上每吋白滑嫩肉地..瘋狂地鍚..啜啜啜..粉臉..粉頸..瑣骨..內耳..耳珠..肩頭..手臂..雙軟若如軟既..美乳..啜吮著嶺上既菩蕾..

Emily 比我啜到全身越來越滾聲..雙手放係我背部..大力咁亂抓 : 呀..呀...唔好呀..好痕呀..你d..口水呀..鍚到人全身係..呀..呀..好...

我條撚亦不停係佢個肉門口度..磨磨擦擦..龜頭..不停咁磨住陰唇..真係樂不可支..正在等待機會咁直搗黃龍..
Emily : 屌我呀..快d..我個西好痕呀..我要呀..
Sam : 哎呀..等等..我未帶condom ar
Emily : 唔駛啦..我有左..你可以中出我..
聽到人妻呢句話..正合我心意..唔帶套屌..先過引架..
Sam : 咁筍..咁益我..好..我就即刻屌你個姣西...
我扶住條大撚..成個大龜頭..就對準個淫西..拮入去..嘩..pop gi..咁就入左..d..淫液..即時潤滑地帶我條大撚..深入呢個痕到震既..濕濕..窄窄..既靚靚陰道..爽呀..

Emily : 呀.....呀....好脹呀..你好大條呀...呀..好.....呀...屌我..大力d..插我..呀..我要呀..
有淫妻呻吟為我屌佢而吶喊...我又點會交行貨..把我谷左好耐既..精力..如山洪瀑發咁..爆出來..抽抽插.抽抽插..打轟..打轟..張king size 大床都為之震哂..差點變左張電床咁..我不禁咁往上望..看到Emily老公個樣..唔看由自可..越看..我屌得越大力..
Sam : 淫西..屌得你爽唔爽呀..
Emily : 爽呀..好撚爽呀...
Sam : 係咪勁過你老公呀..
Emily : 呀..呀...唔知呀...唔好問啦...
Sam : 你唔答我唔屌啦....
Emily : 呀..呀...你好賤呀..呀...唔問呀....
我突然把條撚抽出..Emily..陰道突然失去左如意棒..又未來高潮..成身如熱鍋上既螞蟻..周身痕..好空虛..終於忍唔住了: 呀...快..d..拮返入黎呀..屌我..好冇..我要呀...
Sam : 你答我先啦..我條撚係咪勁過你老公好多先...
Emily : 呀..呀..好衰呀你...係要我答..係啦..你勁過我老公好多..快..d..啦..屌我...中出我..射d..精..去我子宮度...我要...屌..啦..快d...
Sam : 見你咁坦白..好..我就屌爆你...
我屁股就壓住大力咁往前隊..又再大大力咁抽插住呢隻胭脂馬..出盡力咁喪屌呢隻人盡可夫既狗毑
Sam : 屌撚死你..勾人老公..咁撚淫賤..插插..插插..插插..連理..數十下地快插...
Emily 真係唔理隣居大聲地喪叫 : 呀。。呀。。呀。。唔得啦。。我泄啦。。。。。呀。。呀。。。我黎啦。。。
我捉住呢個女人最high既moment ...全力以赴咁全根盡入...龜頭...壓住子宮...頂...突然...發現龜頭..好似有隻手仔捉住我龜頭咁..我想抽..抽唔出..馬眼一酸。。我亦忍唔住咁..射.射.射..Emily ..呢係呢一刻泄。泄。泄..
Sam : 呀。。呀。。呀。。有手仔捉住我個龜頭。。係咪你BB ar..呀。。射射射。。。
Emily : 呀。。呀。。呀。。唔會掛。。我黎啦。。泄泄泄。。。

***完***

作者: ballball1212    時間: 2019-6-15 06:35

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-6-15 07:35

作者: mtvong    時間: 2019-6-15 17:23

屌人老婆 撞人家個BB 
你都好 有淫性喎 !!
作者: Godofjj    時間: 2019-8-24 22:43

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-5-14 03:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: WECHAT ac有人 架喎
無左呀個account
作者: Godofjj    時間: 2019-8-24 22:56

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-6-14 10:34 PM 發表 查看引用來源
Emily喉嚨發出左數下吞嚥聲..佢對眼帶著淫咁望住我..慢慢咁鬆開了口..我條大撚軟軟地離開左佢個靚咀..看到Emily咀角滲著絲絲既精液..我感覺非常之high..
Emily : 睇住我食你d精..high ng high ar..
Sam : 好撚high ar..
Emily : 你真係谷左好耐..我第一次食咁多..
Sam : 係呀..我第一次比女人食咋..
Emily 突然 ...
手仔捉你龜頭咁恐怖屌你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)