188Channel

標題: [原創作品] 成功商人鍾意將老婆同人分享(2019年8月31日在第三頁更新:第八集結局,已加圖) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2019-5-12 20:09     標題: 成功商人鍾意將老婆同人分享(2019年8月31日在第三頁更新:第八集結局,已加圖)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lostergundam    時間: 2019-5-12 23:59

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-5-12 20:09 發表 查看引用來源

南係一個成功商人。

佢年輕時代熱愛文化、藝術呢啲嘢,大學讀社會學,本來諗住做一年嘢儲啲錢去英國讀視覺藝術。入咗一間跨國物業管理公司做嘢,幫機構投資者出售物業,簡單講係炒樓,遇啱市道好,加上人又醒目,成功幫機構投資者賣咗幾幢物業。

年紀輕輕就做到亞太區銷售部副總裁,跟住就甩唔到身,一直喺物業投資界發展。有咗錢再去攪唔同生意。

內心一直狂野,崇尚自由、放浪, ...
讚完再慢慢睇
作者: dcat20    時間: 2019-5-13 01:06

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-12 11:59 PM 發表 查看引用來源

讚完再慢慢睇
有好多錯字,要執好幾次
作者: nostar    時間: 2019-5-14 08:37

作者: dcat20    時間: 2019-5-16 18:45

引用:
原帖由 nostar 於 2019-5-14 08:37 AM 發表 查看引用來源
多謝留言
作者: hksamchan    時間: 2019-5-16 19:20

good good:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
作者: 好一個煩人    時間: 2019-5-18 15:29

好帖
支持樓主
千萬唔好爛尾
作者: Kelvinpwy    時間: 2019-5-20 17:57

我記憶中。這楼主没爛過尾。
作者: dcat20    時間: 2019-5-21 12:23

引用:
原帖由 Kelvinpwy 於 2019-5-20 05:57 PM 發表 查看引用來源
我記憶中。這楼主没爛過尾。
爛尾過兩次
作者: Kamyl    時間: 2019-5-21 13:17

期待更新續集
作者: dcat20    時間: 2019-5-21 18:15

引用:
原帖由 Kamyl 於 2019-5-21 01:17 PM 發表 查看引用來源
期待更新續集
寫緊當中,多謝期待
作者: dcat20    時間: 2019-5-23 07:43

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-5-12 11:59 PM 發表 查看引用來源
讚完再慢慢睇
第二集嚟喇。

* * *

南入到房,話,唔使理我。然後靜靜坐喺床邊。

包一見群入嚟,乜9都唔理,即刻捉開群雙手,群嘅全相於是一覽無遺。

波波大細適中而firm,腰、蘿嘅比例相當好睇。毛毛唔多,尚算企理。因為生過細路,小腹有手術留低嘅疤痕。

包一手揸群一邊波波,個頭埋喺另一邊波波上面食奶奶,另一隻手往群下底兜,用手指起勢捽唇頂嘅尖端。

群抱住包個頭,任由包盡情滿足手、口之欲,一路發出唔、唔聲,既尷尬,身體又有少少反應。

群伸手落下面,捉實包碌棍。包基本上已經興奮,但未係最硬嘅狀態,群搓吓、捋吓,令佢更加硬。

南喺旁邊睇住群俾包淫辱,覺得刺激。佢睇呢條友幾唔順眼嘅,睇住呢個老粗攪自己條女,居然覺得激,下底已經硬哂,仲流哂口水。

包一直以為群受佢媾,點知原來佢只不過當自己係吹水友,真正男朋友另有其人。佢有啲氣忿,難得有呢個機會俾佢盡情洩慾。

俾群捋到完全硬哂,包就急不及待想插。

群話,我都未得,你挑逗吓我先吖。

群只不過當包係稍為傾得埋嘅男性朋友,佢曾經都有少少鍾意過包嘅,但好快已經對佢冇感覺,一直只不過吹吓水、互相撩吓。雖然身體俾包玩到有少少反應,但未至於好想要,於是轉頭望住南。

老公,我而家俾人玩緊…

妳幻想同緊我玩吖,我想妳high,我會好滿足。

南講完就喺床邊哄埋去錫群。錫幾吓咀唇,就伸脷入去。群一邊俾包揸波、食奶、捽核,一邊同南互啜舌頭,幻想南玩緊自己身體,身體漸漸興奮,個妹開始㷫,啲汁越嚟越多。

俾包係咁摩擦粒核,群表面靜靜咁,身體極度興奮,每部份越來越緊張,去到一個點,突然一嘢放鬆,通身舒暢,成身震抖再震抖。

包突然發現群下底成個澤國,感覺異常亢奮。佢係一個自我陶醉嘅人,非常鍾意撩女,以為啲女個個受佢媾。佢成日發訊息撩群,群都啋佢,就以為群受媾,估唔到群原來係人哋條女。

而家用自己嘅一萬匹馬力摩打手攪到群漏哂水,包覺得非常得戚。心諗群實鍾意死,深信呢次之後約出嚟一對一唔成問題。

包想即刻埋牙。

南嘅咀呢個時候離開群,群一臉失落、懊惱咁望實南。

老公,你真係要我俾人屌?

妳當同我做好冇?

你係咪真係愛我?

我愛妳,老婆仔。南講完後輕輕錫一下群咀唇。

群話,為咗你…我當佢係你…

跟住就望實包,雖然對呢個人已經冇感覺,話哂曾經有少少鍾意過,而家叫做朋友。包擒上群上面,一臉渴求咁望實群,隨即將碌嘢貼實群個妹,喺條罅外面磨吓磨吓,打算將大家啲水撈勻就塞入去。

群任包喺出面hi吓hi吓,塊面同下底都覺得發熱,個身㷫合合。包正要塞入去嗰刻,群即刻扭動下身避開,然後推開包。

面對住呢個突如其來嘅舉動,包愕然,問,做乜?

群話,帶套先吖。

冇套呀。

我有。

就喺手袋攞咗個超薄裝出嚟。

包有啲失望,話,大家咁熟,唔使啦。

保障大家嘛。

包有啲冇癮,唯有戴。

佢將群俾佢嘅袋袋戴上之後再次擒上群身上。

望實群成個吳千語咁嘅靚樣,想一嘢咀落去。群合實口,只係肯俾包錫到咀唇。包冇計,就攬實群條腰,將碌嘢頂埋群嘅水簾洞口。

南喺旁邊睇實自己條女俾呢條老粗碌棍捅入去佢嘅肉洞裏面,覺得好刺激。

包開始喺群兩腿之間抽插,群伸手出嚟捉實南,望住南話,老公…我好賤呀…

咁妳舒唔舒服?

群面紅紅、眼神恍惚咁up頭。

包心諗,我砌到你條女高潮以後佢就會背住你同我玩,就起勁咁撞擊群,撞到群個pad pad啪啪作響。

鍾唔鍾意都好,都做緊咯,唯有盡量享受。群一邊捉實南隻手,一邊合埋眼,另一隻手搭喺包背後。

包非常鍾意俾群咁樣搭住背脊,覺得自己好man,就加陪落力去砌。

南叫群擘大啲,等佢就可以喺床邊清楚睇住包碌嘢喺自己條女個西出入。

佢問,我條女好屌嘛?

好好屌。

有咩感覺?

好暖,好軟熟。

你鍾意佢嘛?

鍾意到死。

咁你好好嘆。

梗係啦…我可以除套嘛?

你問佢啦,佢肯就得。

唔制!群嗌。

咁冇計喇。南對包講。

你當我咩?群一路被包屌,一路問。我俾人屌你都唔介意,仲想我俾人唔戴套屌!

講講吓,竟然落淚。

包愕然。呢個時候,佢感到俾群利用嚟滿足南嘅變態慾望,自尊心受挫。就話,咁唔屌喇,唔好意思。

群一臉唔好意思,就話,唔緊要啦,做埋佢啦,一場朋友,益吓你冇乜所謂。

包回心一諗,有得食無謂嘥。

於是繼續,專心喺群兩腿之間鋤。群開始感到舒暢、澎湃,自然而然咁擘得更大,雙腳繞係包後面,雙手抱緊包。

激情當中,包理性盡失,一路屌一路叫,老婆仔。

群唔啋佢,合實口忍耐住俾包屌到恍恍惚惚嘅感覺。

陶醉中,包實在忍唔住,就叫多幾次,老婆仔,我好鍾意妳。

群終於細細聲應咗一句,老公。南喺佢哋旁邊聽到,覺得好興奮。群隨即補充,呢一刻我哋係老公老婆。

包問,我想唔只呢一刻…包一邊屌,一邊仲唔心足咁講呢啲嘢。

咁你娶我、養我吖。

包即刻冇聲出。從頭到尾,佢完全冇諗過承諾、付出。平時連買貴少少嘅嘢俾群都唔會,一心只係想囉着數。佢知道應該收聲。

繼續埋頭苦幹。

一邊砌,一邊搓吓群對波波、啜吓佢奶奶,一邊進出群嘅肉體。

群再細細聲叫咗一聲,老公…

包大感興奮,趴低錫群。群打開少少咀俾包條脷入去少少,南睇到好激。群同包錫咗幾吓就擰轉面,唔俾包再錫。

然後南要求,妳哋玩狗仔式我睇得嘛?

群就推開包,然後跪喺床度。包就喺群後面入。南喺旁邊睇住包碌嘢一吓一吓咁捅入去自己條女嘅肉洞裏面,非常high,細佬硬到頂唔順,就走去群面前對碌嘢入群個口。

群於是上面同下面同時被塞。

包同南互相對望。兩個人分享一條女,兩個人有兩種想法。南純粹想睇條女俾人攪,覺得好激;包可以攪到人哋條女,覺得着數,忘記咗頭先俾廿皮買耳環俾群,違反咗佢一貫嘅縮骨。

包一邊抽插群個西,細佬開始感到麻痺。

死喇,咁快要射?屌咗兩個字都冇。包心諗。佢實在想屌群好耐,終於願望成真,難免太興奮。

佢頂實群,用恥骨磨擦群粒核,試圖用呢個方式keep住群興奮同時等細佬冷靜吓延遲射嘢。群知道佢想點,佢頭先已經俾包用手捽到到咗一轉,唔多想再同阿包攪咁耐,就話,抽插我,快啲…

包於是將群搬番落床,拉出床邊,擘大群雙腿,就企喺床外面大幅度撞擊群,吓吓撞到啪啪聲响。

南睇住包碌鳩好似機器咁出出入入群個西,啲水四濺到床單上面濕透一大片。

群全身越來越緊張、興奮,開始進入高峯,就捉實南隻手,話,為咗你,我俾佢屌。

咁妳high唔high?

就快嚟喇。群皺住微頭,一臉羞愧咁講。

包撞擊咗唔夠一分鐘,突然呀一聲,成身劇震。佢即刻拔出,然後除袋,就噴射喺群兩腿之間。

登緊頂峰中途突然煞掣,群好懊惱。加上包整咗成pad嘢喺個妹出面,激到佢極嬲,就話,打死你,整哂啲嘢喺我外面。

包仲笑嘻嘻,話,唔好意思,一時忍唔住。

忍唔住?你專登除套㗎,仲唔係有心?

包話,唔好意思囉,咁以後我哋會再做嘛?

群話,唔可以。然後對南講,你要求嘅嘢,我已經為你做到,滿意嘛?

南話,假如妳可以再同佢做俾我睇,我會愛死妳。

包心諗,得唔到群嘅心,可以食到佢都好吖。

群面有難色,問,你真係想我咁?

我唔勉強妳,不過如果妳再同佢做俾我睇,我會好愛妳。

你好變態。

包雖然好想,但係喺南面前唔係幾好意思落咀頭。

你真係想嘅話,我滿足你…不過…

咩?

我要妳而家滿足番我,我喺我男朋友面前同第二個人做呢啲嘢,而家我要俾我嘅朋友睇住我同男朋友做愛有幾享受。

講完就即刻將南推喺床上,然後就坐上去…

作者: yausm1234    時間: 2019-5-25 07:21

作者: Transformer_129    時間: 2019-5-26 07:53

其實寫得幾好,文章好通順,好吸引
作者: cc19880910    時間: 2019-5-28 08:33

樓主所寫嘅故事好正啊
作者: dcat20    時間: 2019-6-14 12:54

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-5-28 08:33 AM 發表 查看引用來源
樓主所寫嘅故事好正啊
多謝欣賞。

第三集嚟喇。

遲少少再覆各位。

* * *

群一吓坐上南支肉棍上面,用佢兩腿之間嘅裂縫喺上面來來回回滑行。

包之前將啲嘢唧哂喺群個妹外面,群就將呢啲嘢rub喺南支棍上面。

佢咁做其實有洩憤嘅成份。

你要我同第啲男人攪嘢,攪到我俾人將啲精整哂喺我個妹度,而家我將啲嘢回贈畀你,等你哋兩個親密吓。

一陣我入去嘅時候將啲嘢傳番畀妳啦。

唔要阿包啲嘢呀,唔要!

妳同佢咁friend,唔緊要啦。

包喺旁邊睇,見到群同南將佢啲精咁樣玩,覺得好嘥。

大早俾我直接射入去咪仲好。包話。

你就想。群話。

佢喺南身上來回滑行咗一陣。

喺男朋友面前俾個friend屌,然後又同男朋友做愛畀個friend睇,群覺得自己好賤,但係又從未試過咁激。

佢趴底,用陰蒂壓住南碌棍,開始喺上面自瀆。

佢一邊磨,南一邊搓吓佢奶奶、用手指彈吓、搓吓佢lin lin。

群成個人震哂。

包喺側邊睇到頂唔順。佢啱啱先射咗冇耐,冇咁快再扯,但依然想參與。

佢哄埋群前面咀佢。

群唔想包濕吻,係咁意俾包條脷入去小少,唔俾佢深入口腔。

包條脷舔到群幾吓,群推開包。

可以揸我波波但唔好錫咀。

點解?

唔衛生。

於是包就轉為揸群波波,揸吓、搓吓,仲唔滿足,就開始舐、啜群奶奶。

群喺南身上磨咗一陣,身體已經抽搐、震抖,加上包係咁舔、喺咁舐佢lin lin,攪到佢成個人軟哂,倒下,趴喺南身上係咁喘氣。

南俾群責喺下面,佢揸住碌嘢,慢慢塞入群個窿度。

南喺群下面塞吓塞吓,然後就一嘢成支塞入去。

吖…群叫咗出嚟。

包睇住自己心愛嘅女神俾南唔戴套塞入去,覺得心噏,又妒忌。

南好似活塞咁樣出入群嘅肉洞,群將脷仔吐入南口裏面,細心咁吸啜起嚟。南一路喺下面出入,兩條好似血蛭咁濕立立嘅脷一路纏來纏去。南坐起身,抱住群嘅pad pad,然後將佢搬起,放喺床上面。

群瞓低,自動擘大雙腳繞喺南後面,雙手搭喺南膊頭上,擁南入懷。南一面喺群身上進出,群一面陶醉咁吸啜南嘅舌頭,感覺到個妹裏面暖暖而飽滿。

包見到佢兩個咁恩愛,心有不甘,於是捉住群手,哄埋去錫、舔群手背、手臂、膊頭、頸、耳仔。

南撐起上身,示意群滿足一吓包,就離開群上半身,下半身繼續喺群兩腿之間進出佢潤滑而溫暖嘅肉洞。

包即刻伏埋去,一手捉住群條頸,一手揸群波波,一咀咀埋去群倔強嘅咀唇。

群就係咁樣,第一次俾兩個男人同時佔據上身同下身。

包一邊淫辱群,一邊話,等我仲一路以為妳係我條女,估唔到妳原來有第二個。

而家都俾你得到你想要嘅嘢啦。

我想要更多。

仲想點?我唔會幫你生仔㗎。

包默不作聲,坐起身,將下身移動到群面前,想將條屌過之後已經軟垂而家又因為刺激而開始脹起少少嘅賓周塞入群口裏面。

唔得。群叫。

妳有冇鍾意過我?

最初有過少少…群一邊俾南抽插,搖到成身郁,一邊話。

我哋係咪好朋友?

算…群俾南屌到high,一邊意亂情迷一邊回應包。

我哋再親密多啲吖。

已經好親密㗎喇…吖…南呢個時候起勁咁急速抽插,整到群一陣陣麻痺嘅感覺喺兩腿之間開始,擴散到成身。

唔理喇。包話。

一講完就將佢條已經半脹嘅肉蟲,塞埋去群個口。

群好想開口向南投訴,話佢一早講明可以接受同包戴套性交,但唔可以口交、中出。但如果一開口,包就會將條嘢塞入嚟。

於是佢合實口。

包喺群個口外面起勢想塞入去都唔成功,就話,枉我對妳幾好,生日請妳食飯…又請睇戲…

群呢個時候專心享受俾南屌,根本冇心情駁斥包,心諗,你咁都算對我好?普通朋友都會生日請食飯㗎啦。佢合埋眼,全心全意享受南碌嘢喺個妹裏面活動好過。

南喺群身上係咁搖,碌嘢喺群濕潤嘅裂縫中間急速咁成支出、成支入,插到群啲汁係咁濺出外面,雙腿之間、床褥濕哂。群面頰、身體發滾,痺嘅感覺一浪一浪湧遍全身,雙腳、身體多處騷軟、發麻。

終於忍唔住,吖一聲嗌。

包見到群咁high,當堂J㷫,開始脹大。佢見到群嗌嘅時候個咀微張,就𥄫實。群一再嗌,即刻將碌嘢塞入去。

群想反抗,但係已經被包塞咗入去。佢嘗試將包推番出去,但係唔夠包大力,於是包夾硬喺群個口裏面活動。

南睇住條女俾包淫辱,居然大為興奮,就更加起勁咁屌。

群喺南猛攻之下,越嚟越失控,意亂情迷下任由包喺自己個口裏面肆意隊,仲不由自主咁揸住包條嘢,好似食雪條咁樣啜同suen起嚟。

包陶醉當中開始扯旗,終於再度硬起。

佢問,我想嚟多一劑可以嘛?

南於是出番嚟,話,你問佢俾唔俾啦。

High緊途中南突然出番去,群非常失落。就話,你戴套吖。包話,我冇呀,妳仲有冇?

冇喇,我淨係帶咗一個出嚟,頭先用咗喇。

咁點算呀?

群一臉焦急,話,Eeee…入嚟啦,快啲,趁我未改變主意。

包大喜,拿拿聲埋去。南讓位俾佢,話,好好嘆。

群雙腿擘大,m字形喺床上,隻鮑被南小到充哂血,徹底張開,西水滿溢。包一見到咁嘅狀態,即刻high到不得了。急不及待,一嘢捅入去。

終於能夠毫無阻隔咁入到女神軟熟嘅溪澗,接觸到群已經泛濫成災嘅淫水同裏面嘅體溫,包無比陶醉,就抱實群條腰,一嘢一嘢咁入去、出嚟。

群塊面泛紅,一方面固然係之前已經同南玩到忽咗而泛起嘅潮紅,另一方面估唔到喺條仔面前俾自己個friend唔戴套喺裏面,感到自己淫賤、羞愧。

佢雙手搭喺包膊頭上,雙腳繞住包,叫佢,唔好射入去。

得。

然後專心一吓一吓咁鋤,每一吓出同入,都用心感受吓群嘅肉洞裏面嘅濕暖同柔軟,感受一吓兩人之間嘅親密。

俾包碌棍喺裏面肆意推進、攪動,群有啲急尿嘅感覺,下半身抽得緊緊,就攬實包。包瘋狂咀群,話,老婆。群意亂情迷,細聲回應咗句,老公。

我真係好鍾意妳㗎…

唔…

舒服嘛?

群up頭。然後忍唔住成身一嘢劇震,成身舒暢之下,身體接二連三又有餘震。

包知道群高潮,就問,以後我哋再做吖?

群話,第日再算。

群到咗,有啲後悔同包唔戴套做咗,就推番包出去。包驚訝,做得好哋哋㗎,做乜呀?

群捉南埋去,問,你滿意啦,連底線都破埋。然後攬住南入懷,話,我愛你。

南好感動,話,愛死妳。然後又再插條嘢入群度,隨即運作起嚟。

群話,老公,我已經到咗幾次㗎喇,有少少頂唔順,你儘快射啦。

好。

南於是猛烈咁大幅度進出群已經變得敏感嘅陰道。

群忍唔住,跟住南每一吓撞埋去嘅節奏嗌。

吖,吖…

包屌到半路中途居然冇得出嘢,心有不甘睇住群俾佢男朋友屌。於是又再將碌鳩塞入群個口。

包碌嘢啱啱先插過群,上面仲黐滿群啲淫水同埋佢本身啲分泌,一陣腥味。

群覺得yip喉,想推開包,但包夾硬嚟,喺佢個口係咁隊,頂到群有啲想嘔。

下底俾南繼續猛攻,越插越熱。

冇幾耐,包喺群個口裏面口爆咗,呢生人第一次有呢啲AV情節裏面嘅嘢,覺得前所未有咁滿足。

群頂唔順,嗱嗱林leu番包啲精出,個口好唔舒服。

南係玩家,平常一般可以屌到四、五個字以上,佢喺群個西急激咁chok咗大輪,chok到群頭都暈,個西都攰,都仲未射。

我頭暈喇,你仲未得?

未呀。妳攰嗱?

個妹開始有啲痛喇。

咁不如算啦。

唔好啦,你唔射出嚟會好辛苦,做埋佢啦。

妳真係ok?

我想滿足你嘛。

愛死妳。南感動,就攬實群,諗住咀佢。

唔好啦,我個口有阿包啲嘢㗎,一陣味㗎 。

群講呢啲說話嘅時候,南隱約聞到群個口的確一啲腥溫溫嘅味道傳出嚟,於是就繼續喺群下底活動。

深長咁入去、抽出。

群捉實南膊頭、擘大雙腳,忍耐住少少痛楚,俾南碌男根喺自己體內活動。

南一邊出入,一邊錫吓群嘅面、耳仔、頸…慢慢移落膊頭、格勒底、波波…佢逐漸加速,越屌越急激。

佢一手撑起上半身,一手抱實群條腰,又移上去輕撫吓群嘅波波,然後揸吓佢。

群逐漸又再感到成身緊張、亢奮,雙腿開始抽搐、身體劇震。佢陷入瘋狂狀態,嗌咗南一聲,老公…

包哄埋去錫吓佢。

群就伸手落去包下面,chok佢條出過兩次嘢之後已經軟垂嘅J。

一路俾南搖到天旋地轉。

佢又再登上頂峰,成身暢通嘅同時,南突然成身震一嘢,然後嗌。

呀……

即刻頂實群,喺群身上抽搐。

群感覺到細妹急速震抖。

南射哂入去之後,即刻出番嚟。

兩個男人哄埋去,欣賞呢個奇景。

群個妹快速震動,入口不斷張合,南啲精喺裏面流番出嚟,見到群裏面啲粉紅色嘅嫩肉。

包由衷咁講,你就好啦老兄,可以內射我女神。

南話,假如佢肯俾你咁做嘅話,我會想睇。

包笑淫淫咁話,真係?

群有氣冇力咁向南投訴,唔得,我已經打破哂底線㗎喇,呢樣絕對冇得傾。你係我男朋友,淨係你先至有得咁樣。

啲精繼續喺群個妹流番出嚟。

未完

作者: dcat20    時間: 2019-6-25 08:08

引用:
原帖由 cc19880910 於 2019-5-28 08:33 AM 發表 查看引用來源
樓主所寫嘅故事好正啊
各位,第四集嚟喇。

遲吓再覆大家。

* * *

呢次之後,群初期都好後悔。佢唔係咩玉潔冰清嘅女人,但亦唔係淫底。好多男人撩佢,而佢知道呢啲人想打佢主意,佢都啋,不過只係當同呢啲人吹吓水。

包試過呢次咁過癮,梗係念念不忘啦。佢想再試,幾乎日日發訊息撩群,搵第啲嘢同群吹吓水,間中試探吓。

幾時再做?

仲想嚟?

想呀。

要睇佢幾時想再睇。

淨係我同妳…唔得咩?

唔得!

妳條仔要妳咁樣,妳除咗搵我,仲有冇搵第二個?

冇喇。

咁即是…我喺妳心目中…

係朋友。

冇鍾意我?

你成日話鍾意我,你有認真追過我咩?你可以付出啲咩?

我買對耳環俾妳,都成兩皮啦。

你有心媾我的話就唔係淨只咁,更加唔會咁樣算住。

包無語。

你想得到嘅嘢都得到啦,我係人哋條女嚟㗎,唔使你照顧我有得你屌,好好㗎喇,仲唔滿足?群補充。

我想同妳私底下再做吖嘛。

唔好再問,再問朋友都冇得做。

包又再無語。

睇佢幾時想我再做俾佢睇,你咪有得做囉。

好啦…妳同佢…平時有冇…?

有,但係唔係次次都會叫第二個男人,嗰次係第一次,佢之前要求咗好耐㗎喇。

妳又肯嘅?

嚡…有咩辦法…

因為佢照顧妳?

唔係因為呢點。

咁係咩?

我愛佢,想滿足佢,得未?

🥺

過咗冇幾耐,南又再要求。

搵阿包出嚟同妳做多次我睇。

唔內射㗎。

可以,不過…

咩?

妳俾佢唔戴套屌得唔得?

你好變態。

我知,不過我真係想睇住自己心愛嘅女人同人哋咁樣…滿足我吖,好冇?就當佢係我囉。

你真係愛我嘅?

係呀,仲問。

你同你老婆離婚,同我結婚。

唔可以呀。

真係愛我嘅話有咩唔得呀?

佢屋企有錢,同我啲生意有好多關係…最多我養起妳,唔使妳做嘢,養埋妳個仔。

唔想?

唔係。不過…

咩?

好似我為你啲錢咁…

咁妳都要生活㗎。

…咁…好啦。

咁以後妳就係我女人。

乜唔係一早已經係?

我意思係妳可以盡量滿足我嘛?

盡量啦,太變態嘅嘢唔做㗎。

得,妳唔鍾意嘅就出聲,我唔勉強妳。

好。

於是,群就發訊息俾包,話,出嚟做第二次。包開心到飛起。喺The One見面嗰陣一副得戚樣。

你可以再送樣禮物俾我嘛?

又嚟?

唔想好似俾你呃蝦條…

係妳條仔要妳咁之嘛,又唔係我呃妳。

你一路都想得到我,又唔願意付出。佢要睇我同第二個男人做,冇指定要同你。你唔願意的話,我可以話同第二個。

咁…妳同我同交易有咩分別…

我冇叫你俾錢。我係女仔嚟,唔係個個我都肯。只係想你俾番些少誠意,你唔想就算。

包為求可以再插入女神柔軟多水嘅細妹,冇辦法之下,唯有話,好,不過妳就住我,唔好攞我條命…

得…

結果,喺Miu Miu買咗個手袋,成8千銀…

包心諗,叫條酒店私鐘妹玩都冇咁貴。但係群係佢一路想食嘅女神,同佢玩始終比起真金白銀嫖嗰啲女仔多一份交流,雖然呢份交流肯定未去到愛嘅層次,但係一諗起上次抱住群條要,冇戴套出入群濕暖嘅溪澗,包即刻感到條嘢喺褲裏面漲起。

買完手袋,拿拿聲上樓。

喺𨋢度,又係急不及待對群上下其手。

入到屋,未見南。包話,不如我哋而家…

群話,好。

有機會同女神單獨相處,包大喜。

你去沖涼先。

一齊沖啦。

群猶豫,話,你沖先啦。

咁好啦。

呢一次,兩個人單獨喺房,由調情、舐西、含九,到插入、做…成個過程,都只有佢兩人喺房,南冇喺度。包好滿足,終於可以單獨享受到女神嘅身體。

當佢就快達到高峰,即將爆發,群推佢出外面。包呀一聲,喺群兩腿間爆發,隨即趴低喺群身上喘氣,陶醉喺滿足之中。

呢個時候南入房。

原來南一直喺隔嚟房,透過單面反光鏡睇哂成個過程,群同南預先夾好,佢會應承包單獨上床,咁樣包就更投入、更自然。

仲唔止,床尾、床邊、床上面都安裝咗cam影住包同群做愛,呢樣係連群都唔知嘅。

南喺隔嚟房睇到包喺群外面爆發一幕,覺得好high,就過嚟。

包愕然。

好玩嘛?

包話,你一路喺隔嚟…

係。

包有一刻諗到床邊塊鏡係透視鏡,當堂個頭一麻。

南施施然上床,將群抱出床邊,分開群雙腳,然後就喺床外面一嘢捅入去,就悠長咁搵作起嚟…

呢次後,南開始要求群搵其他男人出嚟,都係啲一路想打佢主意、成日撩佢嘅男人。

包之後,係阿華。

係一個矮仔,做裝修嘅。佢幾乎日日早午晚撩吓群,群唔係鍾意佢,但都會同佢吹吓水。

南見到呢個人周時發訊息撩群撩得咁密,仲攞群張相去做頭像,就問,呢條友媾妳?

嚡,佢話我靚,就攞我張相去做頭像。仲懶得戚咁問,我呢個頭像靚唔靚呀?我覺得妳仲靚過千語BB。我鬧過佢用我張相,佢唔理我照用,我都冇佢符。

佢日日早午晚發訊息俾妳都唔止一兩個月,佢最少覺得同妳好好先至會咁。

群即刻知道南諗乜,就話,呢條吹水友嚟嘅,我同佢吹吓水,佢咪成日撩我囉。

咁最少妳唔憎佢先啦。假如冇好感嘅,日日咁樣撩妳,正常都唔啋佢啦。不如叫呢條友出嚟做?

唔得,我都唔鍾意佢,點做?

咁即係妳鍾意阿包?

冇呀。

咁就得啦,假如妳唔鍾意阿包都可以同佢做到,同呢條友做咪一樣…

群面有難色。

南問,唔通,妳對呢個人…有啲嘢?

冇呀,真係一條吹水友嚟㗎咋。

有晚我見佢好夜發訊息俾妳,話想妳,妳叫佢買宵夜過嚟,仲話冇嘢?

嚡,佢住好遠嘅,我明知佢唔會咁夜出嚟至特登咁樣講。佢係好鍾意撩我,不過我真係唔鍾意佢,一條矮仔,冇可能會鍾意得落。

咁…妳當係滿足我吖?好冇?想睇妳同呢個人做。

群拗唔過,終於勉為其難應承咗。

嗰日,群同樣要華送一樣禮物俾佢。

華買咗條鑽石鍊,盛惠$9千。

買咗,就心滿意足拖住群,以為群從此就係佢條女。

阿華同群入到屋嘅時候,一臉風騷,覺得終於獲得女神眷顧,無上榮幸。沖完涼圍住條浴巾出廳嗰陣,一副得戚嘅模樣,好似呢個地方以後就係佢同女神恩愛嘅地方。

佢唔知道自己嘅一舉一動已經俾屋裏面嘅閉路完全影住。

前戲嗰陣,華貪婪咁揸群對奶,又按摩佢細妹,群完全冇feel,個妹毫無反應。華咀群,群鬧華,攪你就攪唔好錫咀!

華完全陶醉喺自嗨嘅境界,冇在意群嘅不滿。佢出動高速指法,俾心機群嘅敏感核心,慢慢,群終於有反應,條溪終於有水流出。

華摸到隻鮑濕潤,諗住篤隻手指入去探吓。

群叫,唔好篤手指入去,濕咗㗎喇,做啦。

華大喜,於是擒上去,諗住就咁入。

群推開華,話,戴袋先。

就喺枕頭底攞出一個套叫華自己戴上。

華心情大好,一臉風騷咁拆包裝紙,攞個套出嚟,捋上去自己支已經亢奮嘅J上面。

佢條嘢唔係大條,普通偏細。

然後就好興奮咁插入去群裏面,跟住慢慢郁起嚟。

華抱住群,一邊叫佢做老婆仔,妳好靚呀,妳嗰度好有魔力呀,一邊喺群兩腿之間進出。

唔使6、7分鐘,龜頭以至成支嘢、成身已經痺、麻到再忍唔住嘅地步。

華一嘢鬆懈,打個劇震,啲嘢馬上爆發出嚟。

佢頂實群,等啲嘢源源不斷咁㘉哂喺個套裏面,然後成身虛脫咁倒下,責喺群身上,赤條條咁肉黐住肉,滿足咁唞氣。

群有一刻厭惡咁推開華。

華仲未感覺到群對佢嘅不滿,依然自我陶醉咁問,女神妳爽嘛?

群心諗得嗰6、7分鐘,到喉未到肺。就話,你爽就得啦。

華聽到群咁講,覺得女神咁關心佢,好開心。

呢個時候,南赤條條喺隔嚟房行入嚟。

華愕然。

咩事?

南二話不說,施施然擒上群身上。

群主動打開雙腳就抱住南入懷,話,攪到我唔湯唔水,快啲同我攪番掂呀。

南套都冇戴,就咁插入去群嘅肉洞裏面,跟住就悠揚咁出入起嚟。

華喺旁邊睇到呆咗,個腦一片空白,完全唔知乜事。

睇住群一路被南屌,一路攬實南同佢脷交,面潮紅、身體不斷抽搐、震抖,華終於攪清,眼前同群做緊愛嘅男人,先至係群真正鍾意嘅人。

最令佢震撼嘅係呢個男人屌咗好耐,將群搬嚟搬去、反來反去,從唔同位置、角度,用唔同速度、幅度、力度屌,屌到群明顯一浪接一浪,最後毫無阻隔咁將男人嘅漿液貫注入群裏面,注滿佢佢嘅通道,直至兩個人徹底滿足咁,喺床上雙擁慰撫。

華感覺自己只係局外人。

華之後,南同群又再搵下一個對手,係個四眼工程師,叫做偉樑。佢有老婆嘅,老婆已經變咗做一個老土師奶,偉樑就出嚟媾女,識到群,覺得群好靚,就周時撩。

南同群又照辦煮碗。

佢哋好似打獵咁樣,試過越來越多男人,群由初初略帶勉強、純粹為咗滿足南,漸漸開始鍾意咗呢個玩意。由佢身邊嘅裙下之臣慢慢擴散到南啲friends同埋生意上朋友。

每一次,睇到唔同類型、唔同身型嘅男人除哂衫對住自己,俾唔同形狀、大細嘅賓周篤入嚟,群都會感到新鮮、刺激,亦都因為咁樣,令佢同南之間嘅感情維持一份新鮮感同活力。群唔在意每次同佢做愛嘅男人係咪順眼、係咪自己有好感,甚至乎床上功夫係咪厲害,佢只要俾唔同嘅男人篤。每次搵到新獵物,做之前佢都會好奇對方身型係點嘅、碌嘢幾大幾細、屬於乜嘢形狀、喺床上有咩玩法、可以做到幾耐。連肥佬、短小嘅對手,都可以,對群嚟講,冇所謂鍾唔鍾意,只係豐富吓經歷。

新嘅、唔知乜事嘅對手,南就會先喺隔嚟房睇,睇到差不多至入嚟參與,等條友以為自己咁幸運媾到個千語BB咁靚嘅女上床,表現就會落力啲、投入啲、自然啲。預先知道乜事嘅或者已經做過嘅對手,南就會一開波就落場參與,睇住自己條女俾另一個男人碌嘢篤入去。有時候輪流屌,你屌完我上;有時交替屌,你屌下到我,然後又交番俾你。

亦有南啲生意老友媾到啲女仔就帶埋上嚟交換玩吓。

包、華同偉樑都有番搵過,麻甩佬有得屌冇區,明知你哋原來咁樣玩法都冇所謂。

南喺外面玩嘅事,佢老婆安娜略有所聞,但係估唔到佢玩到咁…

未完

作者: dcat20    時間: 2019-6-25 17:45

引用:
原帖由 Transformer_129 於 2019-5-26 07:53 AM 發表 查看引用來源
其實寫得幾好,文章好通順,好吸引
多謝,已經去到第四集。
作者: dcat20    時間: 2019-6-25 17:46

引用:
原帖由 hksamchan 於 2019-5-16 07:20 PM 發表 查看引用來源
good good:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
多謝留言。
作者: dcat20    時間: 2019-6-25 17:47

引用:
原帖由 Kamyl 於 2019-5-21 01:17 PM 發表 查看引用來源
期待更新續集
已經更新到第四集喇。
作者: Eddyo    時間: 2019-6-26 18:56

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-6-25 05:47 PM 發表 查看引用來源
已經更新到第四集喇。
好正, 謝謝!!
作者: lostergundam    時間: 2019-6-27 08:12

好注亂
作者: dcat20    時間: 2019-6-28 14:49

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-6-26 06:56 PM 發表 查看引用來源

好正, 謝謝!!
多謝留言。
作者: dcat20    時間: 2019-6-28 14:50

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-27 08:12 AM 發表 查看引用來源
好注亂
咩叫注亂?

作者: dcat20    時間: 2019-7-10 18:42

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-6-26 06:56 PM 發表 查看引用來源

好正, 謝謝!!

南嘅老婆,安娜,係個有錢女,喺外國大,鬼妹仔性格。

佢波大,即使平時着啲衫好正經,故意遮掩,但扣咗胸口啲衫鈕之後,有谷爆嘅效果,就知道佢有料。

佢同南結婚之前曾經同鬼仔、ABC拍過拖,未至於開放,但性觀念傾向自由。

安娜聽到南喺外面玩到咁淫亂。

好朋友碧兒話,有人講,阿南同阿杜佢哋幾個,周時交換女朋友玩。聽講,南有一個女朋友,喺會所做waitress嘅。

碧兒陪安娜去群做嘢間會所睇吓。

就係呢個…幾靚女嘅,成個千語BB咁嘅樣…碧兒話。

妳識唔識私家偵探?安娜問。

碧兒介紹咗一個私家偵探俾安娜。

私家偵探跟蹤南上咗尖沙咀一間大廈嘅單位,冇幾耐,群同包拖住手入咗呢間大厦,然後入埋呢個單位。

過咗陣,單位外面聽到裏面傳出叫床聲,同埋先後有兩個男人高潮嗰陣嘅叫聲。

偵探報告呢啲嘢俾安娜聽嘅時候,安娜心諗,佢好污糟…。

安娜識南之前,曾經同一個上市集團主席,偉平來往過。冇正式拍拖,但大家有好感。偉平想追安娜,但安娜冇接受到,因為偉平已婚。

佢做初一,我做十五。安娜心諗。

有次,喺個Ball裏面,安娜着咗條極之攞膽嘅裙。只有幾條幼帶遮住兩粒lin同埋個西,再以垂穗圍住下身當裙。

效果同冇着衫一樣,安娜對波嘅形狀任睇。

南見到,話,嘩,乜着到咁呀?

係咪唔批准?

點敢,不過好噴血,實睇到在場嘅男士心臟病發。

當晚,賓客嘩然,不論男女都睇到目不轉睛。連一啲年紀較大嘅總理呀、董事呀咁都睇到呆咗。

心底裏面讚嘆,安娜對奶真係靚,除咗大之外,個形都好好睇,可以feel吓佢就正。

就連已經唔係幾得嘅老伯,都感到細佬㷫㷫哋、脹脹哋。

邀請安娜跳舞嘅男人排哂隊,佢哋詐詐諦諦貼埋去安娜心口,安娜大方任得佢哋。

於是,佢哋盡情感受一吓安娜對奶嘅份量、軟熟同埋彈性。

可以揸吓佢就一流。佢哋諗,

不過唔可以咁做。安娜本身都係有錢人,又已婚。

反而安娜好想知道啲男人有冇反應,跳舞嘅時候故意挨埋去佢哋下體感覺吓。

於是,邊個扯旗、邊個大碌、邊個細支、邊個軟垂,佢都知道,心裏面暗笑。

而啲男人俾安娜幾乎冇着咁樣貼住,不論佢哋有冇硬,都感到尷尬非常。

偉平都在場,佢好想埋嚟邀請安娜跳舞,但係安娜故意先同幾個肥佬、阿伯,每人係咁意跳幾吓,終於埋去偉平前面。

偉平即刻把握機會邀請安娜,安娜馬上應承。

南旁觀,竟然覺得high。

偉平老婆,小紅,見到自己個老公邀請着到咁噴血嘅安娜跳舞,怒火中燒,就走埋去南度,問,賞臉嘛?

小紅50幾,保養好好,成熟中依然靚、索。

南欣然接受。

安娜雙手擺喺偉平背後攬實偉平,明顯派福利,同之前嘅舞伴唔同待遇。

偉平已經扯到衡。

安娜亦唔避忌咁挨埋去偉平下面,feel到偉平明顯好硬。

偉平知道俾安娜feel到自己硬咗,好尷尬,就話,妳今日着得好靚呀…

所以?

冇…有啲尷尬啫。

有咩好尷尬?

妳着得咁sexy,實在唔好意思…

哦,你話你有反應。我feel到,好正常啫,唔使唔好意思。

偉平一邊跳,一邊心諗,莫非安娜有心引誘我?佢怕表錯情,即管俾安娜繼續貼實,好好享受吓安娜軟熟嘅波波,同埋用陰力詐詐諦諦頂吓安娜迷人嘅三角地帶。

安娜feel到偉平嘅舉動,知道佢想點,但係詐唔知,任得佢。

佢曾經鍾意過偉平嘅,所以唔反感偉平咁做。不過佢冇諗住嘍屌嘅,佢咁做只係想折磨吓南。

但係南不單冇嬲,仲覺得好high。小紅見到老公同安娜咁親熱,亦都攬實南。

你都幾大方喎。

妳係話安娜同妳老公?

佢着成咁,好似冇着一樣任人睇。

唔同。

幾乎睇哂咁滯,有咩唔同?

係誘人過睇哂。

你覺得我點?遠遠唔及你老婆誘人?

妳好索呀,身段keep得咁好嘅?

乜你唔知道我自細跳ballet?

略有所聞。

你覺得我咁嘅年紀仲可唔可以有吸引力?

當然有啦,妳好elegant呀。

淨係elegant?你係男人,你覺得男人對我會唔會有遐想?

我唔夠膽講,驚偉平打我。

放心,我只係想了解吓男人對我嘅評價,冇咩嘅。我唔講俾偉平知,佢唔會打你,有咩睇法照講。

妳有冇聽過一個網絡語言,叫做J-able?

咩意思?

J,係而家啲人形容一啲女藝人令人有性幻想。

咁點解係J?

咁都唔明?J即係男性器官,意思即係話男仔諗住呢啲女藝人或者對住佢哋啲相嚟打手槍。J-able就即係好啱用嚟打手槍咁解。

小紅紅住面咁笑,哈哈哈,我有咁大魔力咩?

妳自己唔知咩?

我都5張幾啦。

妳呢啲年紀先至吸引,諗吓妳哋嘅…呀,唔講喇。

諗起我哋嘅乜嘢?唔怕講,我要聽。

諗起妳哋嘅性經驗…同埋…妳哋停咗經…

咁有幾吸引?

咁仲唔明?

唔明。

對男性嚟講,咁即係做愛嘅時候可以隨意射入去…

哦…小紅面紅。

另一方面,偉平陶醉咁攬實安娜,初頭詐詐諦諦頂吓安娜下體,安娜任得佢,偉平於是慢慢開始rub起嚟。

安娜攬實偉平,波波壓住偉平心口,問,有咩感覺?

想呢一刻停落嚟。

我都想。

其實,安娜使錢搵人安排咗一件事情。按照計劃,呢件事應該呢一刻發生緊。佢話佢都想呢刻停落嚟,係有雙重意義。

* * *

群俾幾個大漢脅持住上咗南間屋。

佢諗住實俾呢幾個人溶咗喇。

上到去,包、華、偉樑,仲有一個叫做Bobby曾經喺街跟蹤群幾條街嘅人,另外一個周時借介紹群去做外快想埋群身嘅偉倫,都喺哂度。

五個同群喺南面前玩過嘅男人全部被綁,淨係着住底褲。

你哋喺哂度?群驚愕,同時諗到,呢五個想媾佢嘅男人終於知道哂大家嘅存在。

幾個大漢話,你哋幾個襟兄弟喺齊度,係時候相認喇。

咩事呀大佬,一早被你哋捉嚟,工都冇開,而家仲未返屋企,屋企人實打鑼搵我。包叫。

你屋企個老虎知道咗你同呢個咁靚嘅姐姐嘅事,唔知道佢會點呢?

大佬,有咩可以好好商量嘛?你哋到底想點?

你哋幾個襟兄弟喺度相認咪得囉。

點相認呀?

你哋條女喺度,即刻喺大家面前砌一鑊,早啲砌早啲走得。

華話,俾你哋攞住刀喺旁邊睇住,嚇都嚇到龜縮啦,點做到呀?

偉樑和議。成班人之中,佢最驚青。佢喺香港一間好大嘅工程公司做工程師,屋企有個黃面婆,表面上係個正經人,查實係個偽君子。

咪係,做唔到點做呀?Bobby亦出聲。

咁唔啱我哋喺你哋面前同你哋個女神開心一次助吓興,睇吓你哋仲係咪唔起頭。

咁真係起唔到頭我哋咪走唔到?

呢度有啲飲品,想走就飲咗佢,飲咗兩個字左右就硬,做完就可以走,返屋企扮好老公。自己諗,使唔使我哋幫手助吓興?

華話,車,我離咗婚,唔趕。

群叫,幫我,如果唔係佢溶咗我,你哋想我俾人溶?

頭目目露兇光啤實群,話,妳覺得如果我哋要攪妳的話,妳仲可以走得甩咩?嘩吓,成個千語BB咁嘅樣,真係冇理由唔食。

群驚辣㷫呢幾個大漢實俾佢哋輪都似,唔敢再出聲。

點?大漢頭目對住包佢哋講,決定未?如果你哋唔肯飲呢啲嘢,我哋就同妳哋個女神happy。

* * *

音樂將盡,偉平把握時機,問,等陣可以出外面傾吓偈嘛?我哋好多年冇見,諗起我哋有段時間幾好嘅想同妳好好傾吓。

好呀,我知道隔嚟間廳今晚冇人用,可以喺嗰度傾。

音樂一完,兩人前後腳行咗出去。

南同小紅見到佢兩個出咗去,小紅怒火中燒,就即刻跟出去,南尾隨。

出到去,已經唔見咗安娜同偉平。

小紅喺走廊兩頭搵,冇諗到隔嚟間廳今晚冇人,佢哋可能入咗去。

南諗到呢一點,但冇出聲。

小紅喺走廊兩頭騰,越搵越焦急,開始激動,話,佢兩個去咗邊呀?佢哋會做緊乜嘢呀?

講完望住南,呼吸急速。一下子情緒崩潰,伏喺南胸膛上喊。

南雙手放係小紅背後,輕輕掃吓、拍吓。

酒店職員喺隔嚟間廳裏面,放咗啲白酒喺枱面,係臨時放住先嘅,準備隔嚟有需要就過嚟呢邊攞。

安娜唔客氣,喺枱面攞起隻酒杯就自己開酒,同偉平一人一杯起嚟。

飲咗d幾啖,偉平借呢個機會表白。

過咗咁多年,我都唔怕而家對妳坦白,嗰陣我係鍾意妳,想追妳。

我知道呀,我嗰陣對你都有意㗎。

但係妳冇接受我,係因為我極咗婚?

係。

妳而家同阿南幾好吖嘛?

我都唔怕話你知,我今晚着到咁樣,又同你哋貼到咁埋跳舞,係想報服。

咩事?

我查到,南喺外面好淫亂。

哦,我都略有所聞,佢同幾個做生意嘅朋友周時交換女朋友。

你都聽到?

係。照計佢有妳咁靚嘅老婆,又索,點會仲要出去玩?

安娜望實偉平,話,小紅夠靚,又優雅,你又媾我?

偉平冇話。

男人天性。不過,你呢啲都叫做正常,但係南嗰種玩法…真係想像唔到…

偉平攬實安娜,話,可以再同妳跳隻舞嘛?

安娜粒聲冇出。

偉平心諗問嚟多餘,索性將安娜抱到緊緊,心口緊緊壓住安娜豐滿嘅大奶。細佬明目張膽咁頂實安娜下體。

安娜着嗰條所謂嘅裙其實只係兩條幼帶遮住兩粒lin然後兜落下底遮住個gap,再喺下身圍住垂穗,效果同冇着衫一樣。偉平諗,只差一條幼帶,就睇哂安娜全相,同佢嘅身體全接觸。

佢開始手痕,移動上去冇俾兩條帶遮住嘅波波旁邊,見安娜冇反抗,就開始停低,溫柔咁撫摸、搓揉。

果然好有份量、軟熟、有彈性。

佢好想讚美,不過唔係幾好意思。

搓咗一輪,見安娜冇抗拒,就開始移動到前面,捉住遮住安娜乳房嘅幼帶。

妳真係好靚,我可以再睇多啲嘛?

安娜冇出聲,佢自己都唔係好知道自己想點。佢只不過想報服,但唔係真係想同其他男人做呢啲嘢,雖然佢鍾意過偉平,而家都仲有好感嘅。

佢合埋眼。

偉平見安娜不置可否,捉住安娜心口前面兩條幼帶嘅雙手就即管向兩旁拉。

安娜嘆息一聲,成對乳房終於喺偉平眼前彈出。

好靚呀。偉平忍唔住讚嘆。

嚟到呢一步,佢唔再掩飾喇,就索性揸實安娜奶奶搓起嚟。

結婚後第一次俾南以外嘅男人揸波,安娜諗到已經返唔到轉頭。唯一係選擇係而家俾偉平就地正法,定係僅止於俾佢揸吓、睇吓,頂多錫吓,之後謝絕見面。

偉平一隻手轉移到安娜身後,將佢個頭抱埋自己度,然後咀佢。

同偉平咀咗幾吓,偉平吐脷入安娜咀裏面,安娜用脷回應。大家舌頭捲嚟捲去,偉平越來越high。安娜忽然推開偉平,話,唔好…

偉平突然被煞停,成個人㷫烚烚嘅佢覺得詫異。

但係第一件事確保安娜冇太大反感,大家都係有錢有面又有家室嘅人,有咩糾紛就唔好。

妳…ok嘛…?

冇…我心好亂,唔知自己想點…

咁…一係…算啦,我哋返過隔嚟。

但係,你咁亢奮,唔辛苦咩?

咁都冇計,我唔可以勉強妳做妳唔願意嘅嘢。

冇錯,不過…俾我睇吓…

吓…?

唔好誤會,係因為你睇咗我,咁照計我睇番你都好公道。我哋都算係好朋友,你對我嘅身體好奇,咁我都可以好奇你嗰度生成點。

偉平諗咗半秒,話,好。就着手解褲頭。

呢頭除褲,碌鳩即時彈出。

幾好狀態…安娜讚賞。然後問,可以掂吓嘛?

隨便。

安娜就伸手過去捋吓偉平碌嘢,話,幾實淨。

偉平話,我可唔可以要求一樣嘢?

係乜嘢?

我可以睇哂妳全身嘛?

安娜諗咗一、兩吓,就將下身啲垂穗撥開,兜實佢下體條帶清楚呈現喺偉平嘅眼前。

安娜冇出聲,等偉平自己嚟。

未完待續

作者: dcat20    時間: 2019-7-26 19:00

偉平拉開兜住安娜下底條帶,安娜默不作聲。

終於睇到安娜個妹,偉平小心翼翼分開雙腿,摸一下佢嘅三角地帶。

安娜平日有修葺、護理呢度,毛毛好整潔、好企理。

偉平將手移動落去安下面嘅裂縫,輕柔咁喺出面掃吓。安娜冇反抗,佢揸住偉平碌嘢,溫柔咁捋吓捋吓。

俾安娜溫暖嘅手捋自己細佬,偉平激動起嚟,手開始捽安娜條裂縫頂端,另一隻手攬住安娜腰部,再次錫安娜。

安娜嘆息,知道返唔到轉頭喇,就微張開咀唇,俾偉平條脷闖入嚟。

兩人嘅口裏面都有酒味,兩條濕立立嘅舌頭捲嚟捲去,手刺激緊對方嘅性器官,感到面同身都好㷫,下面脹脹同埋開始分泌。

安娜心諗,睇嚟同偉平嚟一次再所難免,手就捉偉平細佬埋去個妹度。

門外突然傳嚟一啲聲,有人入嚟。

兩人裙拉褲甩,狼狽咁走去幾塊圍板後面匿埋。

隱約聽到一男一女係外面依邑嘅聲。

小紅攬實南,紅住面咁同南擁吻。

佢俾南成功挑逗到。

安娜同偉平發覺板外面咁靜,就喺板同板之間嘅罅裝吓發生咩事。

見到小紅同南互相吸啜、舔對方條脷,偉平想衝出去打鑊南。

安娜一早知道南啲嘢,雖然佢都嬲,但既然已經實行報服,就制止偉平。

佢雙手搭喺偉平膊上,用眼神向偉平表達訴求。偉平領會安娜意思,就將安娜擁抱入懷,喺幾塊板後面繼續頭先做緊嘅事情。

偉平需索咁吸啜安娜條脷,一手貪婪咁搓揉安娜對奶,另一手兜落安娜下底,將條帶拉埋一邊就喺安娜水潤嘅洞口外面捽起嚟。

安娜全身亢奮,雙腿一震,手就向偉平褲裏面探索。

先前忙亂之下,偉平只係求其休番條褲,冇扣好褲頭。安娜隻手輕易就攝入去,捉住佢光滑、脹卜卜嘅肉莖,溫柔咁捋吓捋吓,偉平興奮都無倫。

喺外面,南已經將小紅件晚禮服裙嘅吊帶從兩邊膊扯到去手臂,對奶露咗出嚟。

小紅徐娘半老,波唔算好大,嬌小得嚟優雅,兩粒的的的式式相當企理。南伏埋去吸啜、舔小紅一邊波波同乳頭,另一隻手就抓、搓另外一邊。

小紅面泛紅霞捉實南啲頭髮亂咁搓。

南估到安娜同偉平可能匿埋喺呢度,佢特登令事情快啲發生,於是隔住小紅條裙,用level 90去捽小紅下底。

唔好咁…小紅輕聲咁講。

唔鍾意咩?

唔係,不過…唔係咁好…

偉平有冇滿足到妳?

我哋已經好耐冇做…

妳唔鍾意做?

唔係…不過…

南繼續以level 90按摩小紅小腹對落嘅三角洲盡頭。小紅好快已經招架唔住,陣陣興奮從下底滲透開嚟,舒暢嘅感覺遍滿全身。

小紅開始抽搐、喘氣,一方面輕聲哀求,唔好,另一方面雙手繼續亂咁摷南啲頭髮,條脷忙碌咁喺南口裏面同南開戰。

南知道小紅已經撻着,就着手拿高小紅條裙,露出裏面嘅t-back。南手指沿住t-back塊布仔嘅邊緣,輕輕遊走,然後好靈活咁攝入裏面。

小紅已經再冇講唔得,懷住罪惡感接受偷歡嘅歡愉。

南一直同小紅舌戰,一隻手繼續撫揉小紅優雅嘅一邊波波,另一隻手嘅手指就喺小小嘅三角布料底吓嘅三角洲表面蹓躂吓,自然而然咁蹓到溪頭,輕撫吓小小肉粒。小紅一邊同南舌戰,忍唔住喘息,喺南咀裏面呵氣。

佢心諗,呢種咁美秒嘅前戲,同偉平咁多年嚟都冇試過嘅。

南開始試探一吓溪澗裏面嘅情況。

先伸入去淺層了解吓咩環境,發現溪裏面嘅嫩肉已經滑潺潺。

佢用手指頭稍為撩一啲淫水出嚟,放入咀裏面品嚐。

小紅既尷尬又興奮,就着手解南嘅褲頭,然後伸手入去裏面探索吓。

佢摸到南粗大而暖熱嘅肉棍,畜牲嘅本能即刻被激發。

小紅感到身體底部好㷫,陣陣濕暖從內部滲透出嚟。佢咩都諗唔到,只想用呢條窄窄嘅裂縫好好咁吞噬南碌棍。

於是就捉住南支肉棒,攞出嚟一睇,好粗碌、好靚…

小紅捋吓南碌肉棍,打算塞入個妹度之際,圍板突然發出撞擊聲。

原來,喺板後面,偉平騎喺安娜身上,正準備進入嘅時候,安娜一時緊張踢到圍板,嗌咗聲,呀。

南停落嚟。小紅恍恍惚惚,呆咗兩秒先至突然醒覺,衣衫不整咁行過去圍板,見到自己嘅老公衣衫不整咁騎喺同樣衣衫不整嘅安娜身上。

幾個人目光交接,登時一呆。

* * *

呢個時候,阿包佢哋幾個飲咗大漢俾嗰啲嘢,睇住幾個大漢監硬除群的衫然後調戲群,已經個個硬哂。

啲大漢淨係除群啲衫同埋摸佢吓面、耳仔、頸、膊頭、手臂、手、肚、腰、大腿、大腿內側,並冇摸佢嘅性部位,更加冇強暴佢。

其中一個大漢話,真係嘥料,唔屌得。

似係頭目嗰個話,一陣去叫雞啦,唔好亂嚟。

阿華率先上馬。

佢哋飲嗰啲唔同偉哥呢啲一般壯陽嘢,而係有輕奮劑成份嘅春藥。成日用嘅話,會導致唔起頭嘅。亦因為有興奮劑成份,佢哋個個都硬得好緊要,想即刻屌。

群根本冇性趣、冇濕,華都冇理,騎上群上面,望住裙話,唔好意思,老婆仔。

咩調情、前戲都冇就將碌嘢篤入去。

第一次唔用套插入群度,華開心到癲,拮咗入去就搏命郁。

華起勢鋤咗一陣,群發出痛苦嘅叫聲。幸好阿華係呢幾個人之中比較細碌,群未至於太痛苦。

華平日好快射,唔過一個字,頂多7分鐘。飲咗呢隻嘢,碌嘢硬如木棍,但毫無感覺。華喺群身上起勢chok、搏命鋤,鋤到身水身汗,一啲想射嘅感覺都冇。

幾個大漢喺旁邊拍片。

包佢哋都硬到木棍一樣,挺到好辛苦,就嗌,喂老友,一係快少少,一係俾我哋入吓去,唔好霸住哂…

就得,等多陣。

阿華從來冇試過屌咁耐,佢以為人人都同佢咁上下。飲咗呢隻嘢居然可以插到咁耐,感覺好自滿,想high多陣。一路屌一路錫群。

老婆仔…

快趣啲,好痛…

阿包同另外幾個人冇哂耐性,就推開華。

咪霸住哂,我哋要上…

包呢頭捉開華,Bobby即刻上,一嘢捅入去群嘅裂縫裏面。佢碌嘢粗大過華,群痛苦咁大嗌一聲。

包佢哋已經谷到好辛苦,冇得發洩之下,偉倫就塞入群個口裏面,偉樑試圖走後門。

群從來冇試過俾人入後門,c眼緊到塞唔入。偉樑入幾入發覺唔係咁入到,加上群大叫,就唔想監粗嚟。於是話,唔知道兩碌嘢同時插入去得唔得呢?

包就一路屌緊群波波一路鬧,屌,你唔好難度高啲?

偉樑話,睇過啲視頻得㗎。講完即刻抱起群放喺自己上面。Bobby出一出嚟俾偉樑抱起群,然後同偉樑同一時間,一個喺群正面,一個喺群後面塞入群嘅肉洞裏面。

咁樣塞入去非常擠逼,雖然遠遠冇生仔咁逼,但係都好逼。

兩碌嘢喺群嘅肉洞出出入入起嚟,群痛楚難當。

包趁剛才偉樑抱起群,有一刻偉倫碌嘢離開群個口嘅時候,乘機取代偉倫嘅位置塞入群個口裏面,起勢隊群個口。有好幾吓,佢隊到群嘅喉嚨。群好想嘔,但嘔唔到。

偉倫同華冇嘢好做,神志恍惚,就喺群嘅波波上面一路rub群嘅波波一路格起劍上嚟。

就咁樣,群同一時間俾五個男性朋友蹂躪緊。

幾個大漢喺旁邊將呢啲畫面影低。

未完待續

作者: Eddyo    時間: 2019-7-30 07:57

睇到我都硬埋!!
作者: dcat20    時間: 2019-7-30 11:42

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-7-30 07:57 AM 發表 查看引用來源
睇到我都硬埋!!
多謝留言,多謝反應。

* * *

會儘量抽時間完成呢個故仔,同一時間我開始寫緊另外一個:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28394028&page=1&extra=#pid503819846
作者: lostergundam    時間: 2019-8-1 08:38

2棍插一洞,屌完鬆到阿媽都唔認得
作者: dcat20    時間: 2019-8-13 18:04

各位,我寫緊呢個故仔嘅同時亦都寫緊另外一個故仔,但係呢輪有其它嘢要處理,所以請耐心稍等。

我喺以前寫過嘅一個快閃故仔度加咗啲相,方便大家幻想,可以睇住嚟頂住癮先:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28204035&page=1&extra=#pid498952275

作者: dcat20    時間: 2019-8-13 18:05

各位,我寫緊呢個故仔嘅同時亦都寫緊另外一個故仔,但係呢輪有其它嘢要處理,所以請耐心稍等。

我喺以前寫過嘅一個快閃故仔度加咗啲相,方便大家幻想,可以睇住嚟頂住癮先:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28204035&page=1&extra=#pid498952275

作者: dcat20    時間: 2019-8-16 12:46

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-7-30 07:57 AM 發表 查看引用來源
睇到我都硬埋!!
引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-1 08:38 AM 發表 查看引用來源
2棍插一洞,屌完鬆到阿媽都唔認得
更新嚟喇。

* * *

正當南要塞入小紅嘅時候,圍板突然發出撞擊聲。

南停落嚟。

小紅恍恍惚惚,呆咗兩秒先至突然醒覺,衣衫不整咁行過去圍板,見到偉平衣衫不整咁騎喺同樣衣衫不整嘅安娜身上,正準備進入。

南心裏興奮萬分,佢一直期待老婆同第個男人攪嘢,本嚟諗住冇乜可能㗎喇,點知呢刻成真。

安娜、偉平同小紅都好嬲。

尤其小紅,因為安娜同偉平已經知道南同小紅入咗嚟準備攪嘢,而小紅而家先見到。

小紅嬲得好緊要,走埋去偉平道兜巴打埋去。

偉平作為上市集團主席,平日好架勢,突然俾老婆兜巴星,即刻反擊,妳自己夠做呢啲嘢啦,睇妳啦,對bra都冇戴好,成對奶露哂出嚟喇。

你受唔住引誘在先。

妳食我嘅住我嘅,我鍾意點就點。

安娜計計時間,心諗而家應該已經報哂仇,就同南講,你都好嘢吖,出面玩到七國咁亂。

妳而家夠同人哋玩啦。

我專登報仇嘅。

安娜勢估唔到佢同第二個玩,南不單唔會嬲,仲反而興奮。

南睇穿安娜嘅心思,就扮嬲,話,我係男人,喺外面同第二個玩係男人嘅自由,但妳係我女人,就要受我約束,要守婦道。

佢專登咁講激安娜,然後攬實小紅,話,我哋嘅老婆老公咁樣,唔爭在我哋向佢哋報仇。

小紅一、兩分鐘之前仲係情欲高漲,呢一刻仲未完全熄滅。南抱住小紅錫佢,有一刻,小紅仲有啲抗拒,覺得偉平一時受唔住引誘係抵死,但假如佢都咁樣嘅話就係不守婦道,喺古時係好醜,要浸豬籠嘅。

點知偉平同安娜講,妳知道我鍾意咗妳咁多年,唔理咁多喇,今晚一定要得到妳。就㩒實安娜喺地下起勢錫。

安娜爭扎,唔要…

妳頭先好想要㗎…

而家唔要…

偉平繼續夾硬咀安娜,揸佢對豐滿嘅奶奶。

見到自己個老公咁樣,小紅嬲到不得了,就同南講,好,我哋好一次。

就主動吐條脷入去南嘅口裏面,攬實南啲頭髮亂咁摷。

當小紅咁做嘅時候,南亦都老實不客氣咁摸落小紅下面,捽吓佢條罅,捽幾捽就開始按壓小紅粒核。

好多人,男女都係,以為女仔做愛一定要做好多前戲、調情功夫,先至會high。其實女人如果已經動情,一係佢好鍾意條仔,又或者生理反應(例如排卵期),又或者被撻著咗,個腦就會產生催產素,一種動情嘅化學反應。

會有生理反應,例如對奶覺得脹、個屄覺得㷫、開始漏水等等。

呢啲正正係小紅而家嘅感覺。

晚宴就快開始,小紅都唔理喇。佢紅住面、目光恍惚咁望住南,捉實南碌棍hi自己條裂縫,hi幾hi,就開始用南嘅草菇頭去捽粒核。

小紅當堂頂唔順,好high,成身好痺,於是震咗幾嘢,同時吖一聲叫咗出嚟。

呢個時候,安娜俾偉平係咁錫、揸同埋捽個妹,已經有啲㷫㷫哋,加上見到南同小紅咁樣玩,就想報服。於是索性雙手搭喺偉平肩膊上去迎合,偉平就吐條脷入去安娜個口裏面,兩條脷好似濕立立嘅蟲咁樣纏嚟纏去。

安娜戙起一隻腳,方便偉平摷到佢個屄。偉平用一隻手指公繼續按壓安娜粒核,兩隻手指慢慢塞入去個屄裏面,開始撩吓撩吓。

安娜發出一聲嘆息,雙腳抽搐,震咗兩嘢。然後就伸一隻手落偉平下底,捉實佢碌棍,溫柔咁慢慢捋起嚟。

南見到老婆同人咁樣玩,當堂興奮,心裏暗叫,正!佢嘅草菇頭捽小紅粒核捽到咁上下,開始沿住小紅條裂縫向下面移動,去到肉洞嘅入口,就用個草菇頭磨吓磨吓隻鮑入口啲嫩肉。

小紅已經漏水,啲鮑肉滑潺潺。南磨吓磨吓,將大家啲春水撈勻。

小紅覺得個得個屄㷫到上身、上塊面,好想好想南快啲塞入去。

入嚟吖…小紅有啲羞愧,把聲柔弱咁哀求。

南粒聲唔出,於是慢慢、慢慢向裏面推進。

小紅感受到一陣暖意塞入自己體內,然後感受到個屄脹脹咁,前所未有咁飽滿。小紅擘大雙腳,繞喺南腰間,南隨即喺小紅柔軟、水潤嘅肉動裏面,悠長咁進出起嚟。

妳個窿…好窄…

小紅up頭,佢紅住面,塊面㷫㷫咁答,好少做…

試過冇幾多個男人?

…得偉平,同之前個ex…兩個

另一邊,偉平見到老婆個西俾第二個男人享受緊,就想即刻嘆喺自己一路都想親嚐一吓嘅安娜。

妳準備好?

安娜望住偉平,雙目明亮、迷人咁up頭。

偉平就攞番隻手出嚟,捉住自己支棍,就慢慢塞入去。

呀…

終於能夠進入呢個唔係有財有勢就可以掂嘅女神豐厚飽滿嘅鮑裏面。

豐滿嘅鮑肉包住肉棍,爽到唔捨得出番嚟。

偉平儘量篤到有咁深入得咁深入,然後出一出番嚟少少,再篤返入去,又係去到盡頭。然後佢雙手抱住安娜背脊,就喺安娜迷人嘅水洞之間進出。

偉平唔夠南大碌,技術冇南咁精湛,但係喺老公面前,同第個男人做呢啲咁親密嘅嘢嗰種賤格感,加上偉平碌嘢有啲筋,每一吓出入嘅感覺都咁明確,令安娜覺得好刺激。

佢索性豁出去,好似小紅咁擘大雙腳,繞喺偉平pad pad後面,然後就一路俾偉平鋤自己嬌嫩嘅水洞,一路同偉平脷疊脷互相黐纏。

於是,兩對男女,就喺隔嚟,互嘆對方嘅老婆老公,完全忘記哂個晚宴就喺隔嚟間廳。

手機響,有人打嚟想睇吓偉平去咗邊。

終於能夠親嚐自己一路以嚟想嘆嘅安娜,呢一刻,就算佢公司股駕大瀉佢都唔理,點都要屌到夠皮為止。

* * *

Bobby同偉樑兩碌嘢一齊喺群嘅肉洞之間活動,群痛楚難當。兩條友郁咗一陣發覺咁樣玩只不過貪得意,其實幾唔舒服,郁得又唔自然,於是就出返嚟。

偉倫見機即刻走埋去想塞入群個窿度。其他幾個想阻止,但係偉倫已經佔據咗呢個位置,就擘大群大髀,一嘢將支棍捅入去,就起勢郁起嚟。

幾條友喺旁邊嗌,屌你,快L啲呀。

有一啲想隊群個口。

群俾呢班友咁樣蹂躪,一啲都唔享受。佢哋都算係朋友,只不過俾人威迫同埋食咗嘢,先至咁樣蹂躪佢。群明白,亦都冇憎佢哋,只係想快啲完事。

我應付唔到,你哋續嗰嚟,溫柔啲對我。

偉倫於是趴低,伏喺群身上,壓住群波波咁錫群。

群已經冇得揀,唯有合埋眼,俾偉倫條脷入去自己個口裏面撩撩吓。群抱住偉倫,儘可能投入咁同偉倫條脷互相糾纏。擘大雙腿去迎合偉倫碌棍喺自己個屄進出。

偉倫碌棍一般size,冇戴套,一邊喺群嘅肉洞活動,一邊用一隻手去揸群奶奶,一邊條脷喺群口腔裏面自由活動。

群個妹開始有啲啲㷫,意識開始混亂,就問,你鍾意我嘛?

一路都鍾意妳。偉倫邊un邊答。

鍾意我做乜唔媾我?

我一路都有叫妳幫我賣我啲銀仔,又特登叫妳幫我帶啲金,等妳有啲佣…

咁唔算…你鍾意我的話…媾我…

妳想我媾妳…?

呢一刻想…

鍾意我嘛?偉倫一邊喺上面鋤,一臉認真咁望實群。

唔…群一邊俾偉倫鋤,一邊up頭。

偉倫當堂好開心,就更加陶醉咁喺群個窿裏面活動,仔細咁感受吓入面嘅感覺,細佬開始有番感覺喇。

其他人睇到有啲嬲,除咗Bobby呢條滾友之外,佢哋個個都以為自己係南以外同群最好嘅人。

偉倫已經感覺細佬痺,就問,講少少嘢氹吓我吖?

…講乜嘢…

妳鍾唔鍾意…?

嗯…

舒服?

嗯…

可以…明確啲嘛…?偉倫一邊搖,細佬已越嚟越痺,開始有啲hold唔到。

…鍾意…舒服…群儘量專心、投入俾偉倫屌,個妹開始有啲興奮。

愛我嘛?

群個心打咗個突,佢之不過唔憎偉倫,呢刻同佢做,大家都係為勢所迫,所以亦都冇因此怪偉倫…但係,愛…

氹吓我吖?偉倫越嚟越high,個腦好似忽咗咁。

我愛你…群連自己都唔信個口講出呢幾個字,啲聲震住咁,好弱嘅。

偉倫大喜,成身劇陣一嘢,就大嗌。

呀…

群想推番偉倫出去,已經太遲,佢喺裏面爆發咗。

偉倫頂實群,群感覺到一啲暖暖、杰杰嘅嘢源源不絕咁注射入自己裏面。

佢真係嬲,就打偉倫。

衰人…

大漢頭目話,好,你得喇,喺旁邊等其他人做完就走得。

然後包埋位。

幾條友之中,群同包比較friend,試過有啲啲鍾意過佢,不過覺得包呢條友得把口撩,從來冇啲實際行動去媾佢,慢慢就當呢個只不過係條吹水友。

但係同包叫做有過幾次性關係,大家睇過哂對方身體,除咗生仔之外做過哂最親密嘅嘢,感覺唔係一般朋友㗎喇。講唔上愛,但咁先至好,有咩都唔怕講。

包騎上群上面,群望實呢個好朋友,然後睇住佢揸住碌肉棍壓落去自己下面。

點知包好好心機咁,先用碌嘢沿住群嘅裂縫磨吓磨吓,每當hi到群粒核,群就會全身痺一嘢。

如是者包揸住碌肉棍hihi吓群粒核,然後好認真咁望住群,話,我鍾意妳㗎。

呢啲嘢你從來冇同我認真講過,亦冇媾過我。

呢啲嘢唔使講到出口啦,妳唔知咩?

鍾意我的話做乜唔媾我?

假如我媾妳,妳係咪受先?

一早就受啦。

包將碌棍慢慢跣落群底下,水洞嘅入口。偉倫頭先喺裏面爆發咗,啲蛋白喺嗰度流番出嚟。

包冇理,就將支嘢慢慢捅入去。

群嘆息。

就攬包入懷,然後包就係佢兩腿之間進出。

頭一次,佢俾包喺自己裏面係有feel嘅。

唔係生理上嗰啲feel。生理上嘅feel唔難有。

包入嚟嗰吓,佢感覺到一種親切、親密,雙手好自然咁喺包背脊度撫摸,雙腳好自然咁分開,張開個妹,等包肆意活動。

愛我嘛?

其實呢刻,群已經唔知,俾佢哋咁多個插入嚟,作最親密嘅接觸。講關心、照顧同鍾意,佢哋幾個冇一個比得上南。但係亦都因為南,佢要同佢哋咁多個做男女之間最親密嘅行為。

但係頭先先同偉倫講愛佢,已經冇乜所謂喇,就話…

我愛你…

包感動,覺得終於得到女神一句,真好假好,都好吖。

就專心喺女神嘅肉洞裏面活動,揸吓、錫吓女神奶奶,同女神條脷打吓交。

呢個時候其實啲藥嘅作用開始有少少減弱,佢哋個個仲硬住,但係敏感度開始慢慢返番嚟。

包一路進出女神個屄,一路錫、舔女神波波、lin lin同埋聞佢隔勒底啲費洛蒙。群都有反應喇,個妹有痺痺嘅感覺,雙腿、個身開始間中抽搐一兩嘢,同埋震,面紅住咁,叫,老公…

包感動,作為群身邊嘅二打六咁耐,終於聽到群主動講出呢幾隻字,錫吓佢,然後回應一句…

老婆仔…

我愛你…

以後…我哋一齊好冇?

…唔嫌我咩?…

…唔嫌…

…定係…你淨係想同我扑嘢咋啩…?

…唔係…呀…

咩?出嗱…?

包面露痛苦嘅表情,佢想爆,但儘力抑壓,碌嘢頂實群,唔再抽插。

群住動抬高pad pad,用下身去頂、磨包嘅根部,佢嘅恥骨聯合不斷向內收縮、壓包碌嘢。

佢咁樣做,令包覺得更加親密,更加難頂,再抑壓唔住,一嘢喺群嘅陰道盡頭、子宮入口爆發。

反正之前已經俾偉倫射過,唔爭在益吓阿包。

包趴喺群身上,下身抽搐又抽搐,啲嘢係咁灌住入裏面。

我愛妳…包話。

我都愛你…群攬實包背脊…你已經係我嘅男人,要對我好…

好…

然後,到矮仔華。

咁多條友之中,呢個矮仔華份人最自我陶醉,亦都最面皮厚。佢未同群上到床之前,已經當正群好似自己條女咁,幾乎日日早午晚撩群。群一路只係當呢個吹水友,直到南要睇群同呢條友做,呢條友先至有機會掂到群。

佢一埋位,就叫,老婆仔…

未完待續

作者: Eddyo    時間: 2019-8-19 09:01

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-16 12:46 PM 發表 查看引用來源

更新嚟喇。

* * *

正當南要塞入小紅嘅時候,圍板突然發出撞擊聲。

南停落嚟。

小紅恍恍惚惚,呆咗兩秒先至突然醒覺,衣衫不整咁行過去圍板,見到偉平衣衫不整咁騎喺同樣衣衫不整嘅安娜身上,正準備進入。

南心裏興奮萬分,佢一直期待老婆同第個男人攪嘢,本嚟諗住冇乜可能㗎喇,點知呢刻成真。

https://i.ibb. ...
好正, 其實咁樣郡砌, 不如玩埋3P或4P
作者: inerta    時間: 2019-8-24 17:24

作者: lostergundam    時間: 2019-8-25 08:37

真係7國咁亂,圖好正
作者: dcat20    時間: 2019-8-31 20:16

引用:
原帖由 inerta 於 2019-8-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
very good。 need to care about speeling
多謝留言同建議。
作者: dcat20    時間: 2019-8-31 20:16

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-8-19 09:01 AM 發表 查看引用來源

好正, 其實咁樣郡砌, 不如玩埋3P或4P
已經玩緊啦。
作者: dcat20    時間: 2019-8-31 20:18

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-25 08:37 AM 發表 查看引用來源
真係7國咁亂,圖好正
係呀,呢條女係我近期鍾意㗎。

* * *

八(結局)

華係咁多條友之中條嘢最細,亦最快,平時5分鐘左右就射。佢份人非常自我陶醉,一路覺得同群好好,於是幾乎日日早午晚訊息問候。群當呢條友係吹水友所以啋吓佢,就令到佢當正群係佢條女咁樣。

佢剛才一馬當先插入群度high咗一陣,由於take咗嘢,佢細佬一味硬,冇feeling,於是起勢鋤都冇半點想射嘅感覺。

偉倫同包先後喺群裏面發洩過,群個鮑濕立立、啲蛋白杰噠噠、黐立立咁喺個窿外面一大片。華就將碌肉棍捅入去群裏面。

俾華再次入侵,群雖然唔鍾意華,佢畢竟都算朋友嚟嘅,屋企有時有啲裝修、水電、冷氣搵佢幫吓手佢從來義不容辭。反正都俾偉倫同包唔戴套喺裏面內射咗,唔爭在益吓佢。

華毫無技巧,一條矮仔趴喺高挑嘅群身上,下身一味喺群兩腿之間鋤。

群心諗反正冇法避免呢劫,就當做善事,以佢女神嘅身份去慰藉呢班狗公。

佢雙手輕放喺華肩膀後面,雙腳繞住華,叫佢,老公,錫我。

第一次聽到自己嘅女神咁樣叫自己,華大喜,唔理佢頭先都係咁樣叫偉倫同包,就錫埋去。

群第一次主動伸條脷入去華個口裏面同佢撩來撩去,華開心到不得了,於是更加落力、起勁咁鋤心愛嘅女神。

老婆仔…我覺得…妳仲靚過千語BB

老公…我要你啲嘢…快啲…俾我…

好…我俾妳…妳愛我嘛?

我愛你…老公…快啲…

群咁講,無非想華快快趣趣完事。

華射咗之後,輪到Bobby。

佢係滾友,係幾條友之中唯一冇當群係女朋友,用玩靚女嘅心態去嘆群。亦由於佢唔諗咩愛唔愛、鍾意唔鍾意呢啲嘢,喺性技巧上亦比另外幾條友精湛,單純講做愛的話,群其實最享受同呢條友做,甚至比同自己嘅男朋友,南,更加high。

群俾偉倫、包、華輪流攪,已經榭、攰,個妹開始麻木,但係Bobby熟練嘅調情同技巧好快撻着群嘅反應。群冇需要刻意,已經投入。Bobby熟練咁樣進入,隨即抽出、插入,同一時間用咀、條脷、用手,無間斷咁挑逗群條脷、波波、lin lin,群自然而然咁進入舒服、暢快嘅境界。

Bobby完全冇需要用言語去confirm群係咪、舒服、係咪鍾意,信心十足咁喺呢個大家嘅女神個屄裏面操作。

群面頰通紅,喺南面前同呢個玩家做過好幾次,都有戴套。第一次俾佢毫無阻隔咁喺自己嘅肉洞裏面活動,大家嘅愛液直接交流。

Bobby做愛時好識得探索,點樣攪條女,邊個部位、咩角度…加上佢天生大支、粗碌、硬淨,又耐,容許佢可以試吓呢樣、試吓嗰樣。於是佢每吓都好似知道女仔嘅敏感地帶咁,每吓都刺激到女仔嘅興奮中樞,帶俾群一陣一陣舒暢、陶醉。

於是,就係包、華幾條友見證下,群痛苦咁喘氣、畜生咁嚎叫,同平日佢平靜、含蓄嘅反應完全另一副模樣。

然後,佢突然雙腳抽搐、全身連串劇震,華注意到有好多水喺群下底標出嚟。

Bobby稍為停低,然後抽出嚟。

群個屄好似噴泉咁,啲愛液濺到四圍都係。

包佢哋幾個見到自己心愛條女俾第二個玩到咁嘅反應當堂呆咗。佢哋個個都以為唔計南自己就係同群最好嘅男人,但係群每一個都嗌老公、每一個都話愛,只有呢個乜嘢都冇講嘅滾友可以插到佢有咁強烈嘅反應。

華仲懶關懷咁問,老婆仔,妳係咪好high…?

群根本唔想啋呢條友,佢一心享受肉體嘅舒暢。

Bobby見群噴完水,稍等佢喘息一下,就隨即一嘢再捅入去。

群吖一聲嗌咗出嚟。

Bobby實在係厲害嘅對手,雖然大家都冇講出口,但假如群想搵一個經常做嘅對手,肯定會係Bobby,佢個心,有啲鍾意咗俾呢個人盡情姦淫…

* * *

安娜緊緊咁抱實已經喺佢身體裏面發洩咗,而家趴喺佢身上喘息緊嘅偉平,靜靜咁睇住佢老公,南,喺旁邊屌到小紅反嚟反去。

偉平對於小紅俾南抽插緊,好似母畜咁樣不停喘息、身體起勢抽搐,感到妒忌,雖然佢都插過安娜,已經喺安娜迷人嘅水洞裏面盡情發洩,不過相比南能夠將小紅插到高潮迭起,佢覺得不論安娜同佢自己都意猶未盡,可惜以佢年紀,射精過後好難短時間再起頭。

安娜有一絲失望加多多懊惱。估唔到偉平咁容易軟垂,插入唔使幾耐就開始唔係幾得。停落嚟設法刺激吓,等細佬稍有反應即刻摙實細佬就嗱嗱臨再插入去。

第二轉好好多,安娜都享受嘅,但係唔算做咗好耐,偉平已經要射…

頭一次同老公以外嘅人做呢啲嘢,本身就要衝破好多心理關口先得,換嚟嘅係失望。

睇住老公同小紅交合,老公全身貫注嘅神情、小紅恍惚、迷醉嘅表情、叫聲同身體反應,安娜忽然覺得好似完全唔識呢兩個人咁,怒火全消,一邊欣賞呢對男女靈欲合一嘅表現,一邊緊緊攬實偉平,扭動下身去磨擦偉平已經軟垂、縮小嘅細佬。

你睇佢哋幾陶醉。安娜話。

偉平無言。一方面知道自己並冇好好滿足到安娜,令佢失望;另一方面老婆同另一個男人走入靈慾合一嘅境界。

老公。安娜話,慰藉吓我吖。

南望一望過嚟,粒聲唔出咁離開小紅身體。

當佢拔出嘅時候,偉平見到小紅兩塊鮑瓣高速、微細咁震抖、張合,裏面啲嫩肉透住新鮮嘅粉紅色。

偉平哄埋去,小紅攬實佢。

老公…我…

知道…

偉平示意小紅冇需交代,佢知道小紅體驗到性愛嘅顛峰,就抱住佢,愛惜咁摸小紅嘅頭髮、面,俾小紅喺自己嘅懷裏,沉醉喺高潮過後嘅餘震之中。

南碌嘢呢頭喺小紅嘅優美水洞出嚟,上面仲沾滿小紅啲愛液,嗰頭即刻捅入去安娜剛剛俾偉平射過嘅迷人嘅屄裏面,隨即抽插起嚟。

每吓插入,南支粗棍安娜嘅愛液將,混和住偉平射入安娜體內嘅精,㘉出安娜嘅美屄外面。

老公…安娜一臉恍惚、渴求。

老婆…妳最正…我愛死妳…

南一邊進出安娜身體,安娜緊緊抱實南,感到迷醉。嘗過第二個男人碌嘢,令安娜更感受到南實在好。

* * *

群徹底滿足之後,Bobby就喺佢裏面發洩。

Bobby周圍玩,嗰啲使錢就得嘅女仔,通常都要戴套嘅,好難得有群呢啲咁靚嘅女仔,仲可以唔戴套喺裏面爽爽,Bobby非常滿意。佢插實群,喺群兩腿之間抽搐,將啲嘢注射入去。

跟住佢伏喺群身上喘息,貪婪咁咀、濕吻群。佢好大份,責喺群身上令群有啲受唔住。

Bobby出返嚟,啲嘢喺群底下嘅裂縫流出。

到偉樑。

群已經散哂,Bobby攪到佢夠哂,唔想再食。為咗大家可以走得,佢毫無感覺咁再次張開下底。

入嚟喇,Philip。

唔使調吓情咩?

唔使喇,入嚟啦,馮生。

偉樑猶豫半吓,就篤入去。

群面露痛苦。

偉樑盡量溫柔啲,一路進出,一路錫吓群咀咀、揸吓佢奶奶、輕輕摙吓佢lin lin。

盡量快趣啲吖唔該,我攰喇。

四條友射過入去令群嘅屄寧舍潤滑,偉樑發覺操作非常暢順,就繼續喺人哋啲蛋白嘅滋潤之下推進、抽出、推進、抽出。

頭先四條友屌完,都好心急返屋企交人,除咗矮仔華離咗婚單身之外,佢哋等偉樑攪完就走得。過程中無聊,睇住條女同俾偉樑責喺身上,起勢喺佢兩腿之間進出,就想玩埋一份,各自各喺旁邊手多多,揸吓群波波、搓吓佢lin lin、摩吓佢面、錫吓佢咀仔、聞吓佢隔勒底…

偉樑覺得冇癮,佢想好好咁獨自享受同群做愛,頭先幾條友唔計Bobby都一路屌一路同群談情說愛,講愛妳呀、老婆呀呢啲,佢都想當群條女咁好好錫吓,點知俾幾條友喺旁邊攪攪震。

群都冇你哋咁好氣,成個人榭哂咁任得幾條友蹂躪。

藥力已經過咗大半,偉樑碌嘢恢復正常敏感,喺水潤、幼滑嘅鮑裏面起勢活動,細佬越嚟越興奮,開始痺。

終於,偉樑都射喇。

佢唔執輸,射嘅時候責喺群身上,叫佢,老婆仔,跟住就喺佢兩腿間抽搐。

群已經冇氣同偉樑談情說愛,求其是旦應一句,老公。

幾個大漢一直喺旁邊拍攝,每次佢哋射嘢入去,就哄埋去拍攝啲嘢流番出嚟嘅場面,簡直係AV情節。

大漢執拾架生,其中一條友對群食指大動。

嘩吓,真係靚到冇得彈,睇住妳俾人嘆攪到我都好想嘆吓妳…

另一個好似頭目咁嘅大漢話,陣間去搵你個嘉嘉開心吓算罷啦,冇攪咁多嘢。

但呢個大漢係都要揸吓、錫吓群,用手指撩吓佢個妹先安樂。

群大叫…
妳就爽死啦,咁多契家佬,以後你哋一齊開心預埋我吖。

預你個頭。

哈哈哈。群鬧大漢,大漢不單冇嬲,仲用手指F吓佢。

另外一個大漢見到亦唔蝕底,橫掂都係,就埋去攬吓、錫吓群,用力搣佢lin lin,群痛到大叫。

咁靚女,玩吓妳個鮑先。

頭先個大漢就拎番佢兩隻手指出嚟,俾呢個大漢都過吓手癮。呢個大漢好熟手咁玩吓群陰蒂,群已經攰到死,但居然都俾佢玩到有少少興奮。

然後就一嘢塞三隻手指入個窿度。

呀…群痛到大叫。

個西仲唔鬆哂?

佢仲想除褲,話,屌,一路睇,硬到我吖,唔理喇,屌一劑先。另一個大漢都話,好喎,咪執輸。

其中一個一除褲,碌嘢即時彈出嚟,又黑、又粗,上面又有啲筋,佢張群撳低。

正當佢想騎上去,一路喺旁邊睇嘅大佬叫,好喇,夠喇,走啦。

於是幾條友起身、着褲,執埋啲嘢。

臨走,講低一句,如果想今日你哋幾個多P喺網上任人睇,你哋就即管玩嘢。呀,你,大漢指住偉樑,你喺保X做工程師嗰呵,我諗你老婆見到你同幾個狗公齊齊玩呢個靚女實傷心死,仲有你,指一指華,係咪買咗間舖頭嚟做?我唔知如果啲人睇到AV男有間舖喺佐敦會唔會走哂去探訪吓呢?

佢哋走哂,包佢哋幾條友終於走得,臨走,個個不發一言,心情複雜到極點。

剩番群一人,全身赤裸喺屋裏面,突然大喊。

佢冇再同南來往。

南完全唔知呢件事,佢搵極都搵唔到群。

群工都辭咗,搬咗去矮仔華屋企暫住,矮仔華終於可以當正群係自己老婆仔。

群根本唔鍾意華。

但係,呢件事一個月後,群發現有咗,都唔知邊個嘅。

華話唔介意,我哋結婚。

群唔想。

個B都要有老豆㗎。

我唔愛你。

咁妳愛邊個?阿包?嗰個Bobby?

群茫然。

妳都要生活㗎,工又辭咗,點生活?俾我照顧妳吖。

群伏喺華身上喊,佢話,做乜要對我咁好?我愛嘅唔係你,我愛嘅係阿南。

矮仔華攬住佢心愛嘅女神,輕輕摸住群背脊,掃吓掃吓,佢一啲唔介意。

但係同華做愛,佢一啲都唔滿意,佢掛住南,間中約包、Bobby出去慰藉。每一次攬住呢兩條友,俾佢哋喺自己個屄裏面發洩嘅時候,會諗返過去同南瘋狂嘅時刻,佢係為咗取悅、滿足南,先至同呢幾條友做呢啲嘢嘅…佢心裏面咁同自己講。

至於安娜,自從俾偉平屌過,兩個偶然約會,佢哋唔一定做愛,有時只係食飯、拍吓拖。

南同小紅都知道,佢兩個更加開始咗固定嘅性關係。小紅同南做過之後愛上咗做愛,幾十年未試過原來可以咁正。

有時候小紅嚟南屋企過夜,三個一齊做愛;有時候小紅嚟,安娜去偉平屋企,各自各攬住人哋嘅老婆老公;有時候安娜去小紅同偉平屋企,三個人過夫婦嘅生活,偉平食Cialis應付兩條女。

有時候四個人一齊去旅行,夜晚齊齊玩。

作者: Eddyo    時間: 2019-9-3 19:15

超正, 期待樓主再出新故事!!
作者: 鹹濕男神之舌吻    時間: 2019-9-4 11:19

作者: cok678    時間: 2019-9-7 21:07

寫得唔錯, 多謝分享.
作者: gocwai    時間: 2019-9-11 13:54

作者: nostar    時間: 2019-9-13 01:31

作者: vi_123123    時間: 2019-9-13 09:09

Thx for share
作者: lion5208    時間: 2019-9-15 16:14

支持樓主👍

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)