188Channel

標題: 十八桑拿補充資料 [打印本頁]

作者: 新手中    時間: 2019-6-2 17:27     標題: 十八桑拿補充資料

作者: 新手中    時間: 2019-6-2 17:32

作者: 新手中    時間: 2019-6-2 17:58

作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-6-3 17:49

而家套票幾$左右?多年冇去,謝謝!
作者: 新手中    時間: 2019-6-4 12:15

作者: BosomFriend    時間: 2019-6-5 09:59

作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-6-5 14:54

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-4 12:15 PM 發表 查看引用來源

正常越式2230,包一個師父工同300現金券
謝謝師兄解答
作者: 新手中    時間: 2019-6-5 19:34

作者: 雨中幼稚的世界    時間: 2019-6-7 01:52

作者: himan06    時間: 2019-6-7 13:04

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-2 05:27 PM 發表 查看引用來源
6月1日去過。
門口個葡萄牙locker識廣東話同英文,但唔識國語。如果你唔知佢up咩,咩都話ok就得。
食物方面,有d野食要加錢,下午4點前去好多野食都無,味道同份量都ok
師父工方面,下午6點半前去,你唔會有後生靚女幫你按,約6點半後,其中有一個後生又靚既越南技師會按大腿(其實係幫你細佬按),少d定力都射
Vip卡方面,即場辦288,下次去送3個師父工,如果有選女再送上海推拿,如果一年 ...
如果有錢玩,楕盡都抵喇!
作者: BosomFriend    時間: 2019-6-11 09:03

作者: 雨中幼稚的世界    時間: 2019-6-11 13:33

作者: 新手中    時間: 2019-6-16 19:12

作者: 新手中    時間: 2019-6-16 19:13

作者: 新手中    時間: 2019-6-16 19:17

作者: terry2307    時間: 2019-6-18 14:24

咁如果師父工出咗,洗唔洗俾小費?
作者: 新手中    時間: 2019-6-18 20:49

作者: 爆米7    時間: 2019-6-20 07:11

作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-6-20 11:46

引用:
原帖由 爆米7 於 2019-6-20 07:11 AM 發表 查看引用來源
请问18系边?
冇記錯,係金龍
作者: Bunryuu    時間: 2019-6-25 07:41

囡係正

尋晚去 見到有件要3000幾 成個周芷若咁款

澳門係貴 不過一定揀得落手 成2千蚊起先1Q

可能上大陸仁k 過埋夜都有找

之但係去親都企成幾粒鐘都揀唔落手呢 豬扒多到呢 
作者: 新手中    時間: 2019-6-26 18:46

作者: Bunryuu    時間: 2019-6-28 09:21

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-26 06:46 PM 發表 查看引用來源

大陸有去過,俾300蚊都有靚女,不過俾好人捉到就大鑊
300蚊 靚女? 你對「靚女」定義係咩先?

求其幼齒都可以話靚女...
當年新貴族 350人仔 o靚妹仔 2Q 質素都ok嫁

而家? 你唔驚15日可以試下

澳門係貴 不過安全丫嘛! 間場都揀過哂 唔會除衫 個肚有疤痕囡 之前落過仔啦 仲要開刀攞出黎果隻

好多年前 100蚊Q都有 d 洗頭鋪

習總上場 成日打風 太危險喇 都唔知邊個發明15日 
作者: 新手中    時間: 2019-6-29 17:29

作者: 新手中    時間: 2019-7-3 21:01

作者: 練習    時間: 2019-7-6 01:34

作者: VA64    時間: 2019-7-6 18:59

想問下18食物質素如何?想中午入去盡情享受,食埋午餐晚餐先走,唔洗走返出黎開餐
請師兄們賜教
作者: 新手中    時間: 2019-7-6 21:51

作者: 新手中    時間: 2019-7-6 21:52

作者: 練習    時間: 2019-7-7 02:58

作者: 新手中    時間: 2019-7-7 06:28

作者: busofuncle    時間: 2019-7-7 23:37

作者: 練習    時間: 2019-7-8 00:26

作者: tgb1    時間: 2019-7-8 03:15

我上星期試左了,台湾的,2字頭,個子小小,波也不大,但超級靚,上班以半年,服務算ok.
作者: 新手中    時間: 2019-7-8 07:33

作者: 新手中    時間: 2019-7-8 07:36

作者: busofuncle    時間: 2019-7-8 09:28

作者: 新手中    時間: 2019-7-8 12:14

作者: 新手中    時間: 2019-7-8 12:19

作者: Masavills    時間: 2019-7-11 15:54

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-16 07:12 PM 發表 查看引用來源

4500一定食到大波,師兄真係同道中人,我都係被大波妹子吸引多。我自己食左個日本大波妹子,一定有36E, 仲要真波!不過呢d真定假,有時都係撞手神。有勁多個樣勁靚,可惜唔大波,但我都係鐘意大波多d, 由於女多關係,大波妹子有很多,但唔知幾多真幾多假 ...
係咪真係日本妹來嘎?還在嗎?
作者: 新手中    時間: 2019-7-12 17:01

作者: 球童星星    時間: 2019-7-12 19:04

作者: Masavills    時間: 2019-7-15 12:23

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 彭斯    時間: 2019-7-24 08:35

澳門貴到無輪,去過幾次,以後無再去,果D大陸妹喺深圳都揾到,祗喺要時間去發掘,我揾過三條女,個個都可以過夜,價錢平一半以上,我這個窮能,澳門,不用再提了。

作者: 阿米    時間: 2019-8-6 19:58

引用:
原帖由 tgb1 於 2019-7-8 03:15 AM 發表 查看引用來源
我上星期試左了,台湾的,2字頭,個子小小,波也不大,但超級靚,上班以半年,服務算ok.
想問下,有冇好似之前東莞嗰啲服務架,同埋條女,上中下,系埋由得你啜??😃😃😃
作者: 泰愛你    時間: 2019-8-14 01:46

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-2 05:27 PM 發表 查看引用來源
6月1日去過。
門口個葡萄牙locker識廣東話同英文,但唔識國語。如果你唔知佢up咩,咩都話ok就得。
食物方面,有d野食要加錢,下午4點前去好多野食都無,味道同份量都ok
師父工方面,下午6點半前去,你唔會有後生靚女幫你按,約6點半後,其中有一個後生又靚既越南技師會按大腿(其實係幫你細佬按),少d定力都射
Vip卡方面,即場辦288,下次去送3個師父工,如果有選女再送上海推拿,如果一年 ...
宜家就咁walk in幾錢到?有冇房可以過夜?
作者: 新手中    時間: 2019-8-18 12:46

作者: 新手中    時間: 2019-8-18 12:48

作者: 小林子三世    時間: 2019-8-21 22:57

作者: Harveykwchow    時間: 2019-9-20 12:13

咩係師傅工?
作者: 泰愛你    時間: 2019-9-21 02:53

引用:
原帖由 新手中 於 2019-8-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

基本消費2300,無房過夜
就咁walk in$2300是否只包一Q嘜都冇?無師父工送?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)