188Channel

標題: [原創作品] 在一次家庭旅行上,我有計劃地上了我的小姨仔 [打印本頁]

作者: yanfu9394    時間: 2019-6-15 11:13     標題: 在一次家庭旅行上,我有計劃地上了我的小姨仔

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-6-15 12:42

寫好未?
作者: dhcsistem1    時間: 2019-6-15 14:59

值得支持,期待啊師兄!快啊
作者: cherryreport    時間: 2019-6-15 16:58

報到!期待呀!👍🏼
作者: mtvong    時間: 2019-6-15 17:14

等~~~~ 寂寞到夜深
作者: hodjoe    時間: 2019-6-15 18:07

多謝分享😀😀😀😀
作者: chanchan8868    時間: 2019-6-15 19:50

重未開始??
作者: chaolininin    時間: 2019-6-15 20:23

咁短?要等幾耐
作者: hodjoe    時間: 2019-6-15 20:35

大家都好心急😁😁
作者: farm1615    時間: 2019-6-16 13:57

俾老婆發現左
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-16 15:26

作者: loching    時間: 2019-6-17 09:51

感謝你有這篇文章, 希望能盡快看到您的更新, 真是令人興奮的故事
作者: 高達滴滴師兄    時間: 2019-6-17 10:39

作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-17 11:53

作者: yanfu9394    時間: 2019-6-17 13:02

首先喺度同大家Say Sorry,因為一啲私事,所以及時未有更新,現希望可以最遲每三天Update 。Thx
Part 2:姨仔嘅出現記得大約7年前,喺結婚當日,因為姨仔嘅一啲重要事,所以並冇出席我哋兩公婆嘅婚禮,而亦因為咁樣我都唔知同從未見過我老婆原來有個細妹(只係喺老婆口中得知,但並冇太留意)仲要喺孿生添。
我老婆同佢個妹,隨咗身型,樣貌十分相似之外,連一樣我覺得比較特別嘅性格都係一樣嘅。可能同佢兩姊妹嘅出生日期同星座有關,哩個亦係我老婆吸引我追佢同娶佢嘅原因之一。當然,最吸引我娶佢原因係因為佢嘅Body.
講返姨仔先,記得當晚我返到屋企時,真係嚇咗我一跳。
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-17 13:04

作者: hodjoe    時間: 2019-6-17 13:56

謝謝分享*_*
作者: yanfu9394    時間: 2019-6-19 12:15

Part 3:與姨仔的尷尬會面
 當晚如上放工回家,因之前要趕Project所以通頂咗一晚,回到家時已經很疲倦,所以便快速地沖完涼便在睡房倒頭便睡着了,我是喜歡祼睡的(因為婚後只有夫婦兩人同住,所以便將此喜好漸變為習慣),但當我睡到一半時,忽然聽到房內之浴室傳來陣陣水聲,正想起身查看時,毅然發現瞓在睡床上的我,多了一張被子,並發現房內多了套熟悉的女性服裝,才驚醒原來今天是老婆旅行回來的日子,因整整差不多超過半個月冇見,所以便起床準備入厠所準備同老婆大戰一番,可能剛睡醒的關係,感覺有小小口乾,便準備出廳先喝啖水再入房大戰,當然我只穿回內䃿便出廳去。怎料當我喝完回房之際,已見老婆沖完涼洗好頭並站立於浴室內「因屋內只有我同太太居住,所以我們便於入伙時將屋企內裝修稍作更改」吹頭,並穿上一套極性感之薄紗家居服,此情此景真的令我不期然舉旗致敬,因為老婆從未試過在家穿著如此性感,我本以為因我倆很久冇見面,老婆想給點新鮮感所以才穿成這樣,我便將內衭脫下並準備靜靜地入浴室內和老婆大戰一番,正當我入浴室時,我老婆突然大叫,正當佢準備大叫之際,我便一個箭步地衝上前和佢舌吻,並準大肆捜身,但我只能聽見佢不停地大叫唔好呀,我唔係家姐呀之類嘅說話,我當時當然全不聽入耳,我初時仲以為係老婆佢見我哋太耐冇見,俾我一啲新鮮感添,令到嗰一刻我細佬更加膨湃同埋更加想進入佢嘅身體,但當我將老婆從後返轉到正面準備進入時,發覺老婆身上為何在大脾內側多了一個纹身圖案,正當想向老婆查問之際,大門外忽然傳來關鉄閘聲,並傳來一把很熟悉的聲音並說”妹呀,妳冲涼洗頭細聲啲呀,唔好嘈醒姐夫呀“,我在這時才晃然大悟,並快速地鬆開手,及向姨仔連番做出道歉之動作,以表歉意。姨仔此時亦很快地便離開浴室,在房間內整理一下衣著便開了房門往客飯廳走去,亦可清悉地聽到姨仔答我老婆,家姐妳咁大聲講嘢,姐夫唔醒都俾妳嘈醒啦,老婆很緊張地向姨仔詢問咁妳姐夫醒咗未,有冇睇到妳冲涼呀?這時在房間的我真的膽顫心驚,很害怕姨仔會將剛才的情景一五一十地向老婆講,那我便死定了。幸好,我聽到的是我一個意想不到的答覆,而亦因為姨仔這答覆令我覺得姨仔對我是有不錯的感覺⋯⋯
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-19 15:38

作者: fattg    時間: 2019-6-19 15:55

支持繼續update.
作者: hodjoe    時間: 2019-6-19 21:19

多謝分享,支持繼續update.,謝謝
作者: kennymen    時間: 2019-6-19 21:37

就算係孖生都冇理由會分唔清吧
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-20 09:14

作者: 十皇爺    時間: 2019-6-20 13:24

引用:
原帖由 kennymen 於 2019-6-19 21:37 發表 查看引用來源
就算係孖生都冇理由會分唔清吧
點解要分咁清? :smile_o01:
作者: hyz123    時間: 2019-6-20 20:58

肯定糸扮分吾出
作者: hodjoe    時間: 2019-6-21 02:14

等您再update 謝謝分享
作者: Winlot    時間: 2019-6-22 10:04

Add oil, please update!
作者: feibutt1    時間: 2019-6-22 18:58

Please update. Good work👍
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 21:31

作者: god2flyghost    時間: 2019-6-24 03:05

寫得幾好,期待更新
作者: yanfu9394    時間: 2019-6-25 09:04

Part 3:姨仔正式向老婆提出可否暫住
我好清楚咁聽到老婆同姨仔喺客廳嘅對話內容,更清楚聽到姨仔答老婆嘅答案,令我知道原來姨仔對我都有不錯嘅感覺。因為我很清楚地聽到姨仔對老婆說,冇呀,我冇留意姐夫有冇睇到我冲涼噃,我諗冇啩,家姐妳唔好嚇我呀。不過就算真係有,姐夫都只會覺得係妳而唔係我,姐夫都未見過我。講真呀家姐,妳屋企個花灑真係好舒服呀,舒服過我喺台灣讀書時租嗰間屋好多呀,我可唔可以暫時喺度住呀?正當我猶疑之際,我聽到老婆嘅答案係有小小驚喜嘅⋯⋯
作者: hodjoe    時間: 2019-6-25 13:46

謝謝分享 !!!!
作者: eJ615    時間: 2019-6-27 14:57

加油樓主!
作者: abcde2008    時間: 2019-6-28 22:01

加油,支持
作者: yanfu9394    時間: 2019-6-30 06:48

Part 5:在睡房及浴室內屌老婆
當我聽到姨仔向老婆提出要求時,我好奇同猶疑之際老婆的答案時,沒料到老婆給了姨仔一個令我喜出望外的答案(妳自己問姐夫,若姐夫不介意便可),更想不到因這答案而做就了日後的發展。我聽到老婆這答案時,正當我高興之際,忽然聽到有人準備打開房門,令我的心情即時需要冷靜下來,並繼續裝睡,過了一會兒,再次聽到有水聲從浴室內傳出,我再次靜靜地掙眼偷看,果然不出我所料,老婆正在沐浴中,我靜悄悄倘在床上邊欣賞老婆沐浴的姿勢邊想日後如何可以再次一親姨仔 ,在欣賞過程中亦令我再次回想起剛才與姨仔的接觸,不期然地細佬亦再度興奮過來。唯有靜悄悄下床並等候老婆準備洗頭時(每次冲涼時佢必定會順便洗頭)靜靜地進入浴室準備給佢一個驚喜並順便屌佢一翻。果然只需數分鐘後,老婆已閉上眼睛正在洗頭,我見機會來臨時,便悄悄地入浴室內並站在她的背後。其實我老婆是屬於那種很容易濕的女人(只要觸及她的敏感點)。正在佢把頭上洗髪水洗淨時,我便從佢背後伸出雙手向佢那36C的頂上兩點展開進攻,並伸出舌頭在佢耳朵附近輕吻及啜上(此處係佢最最敏感嘅地方)。見佢即時反應係想睜開眼,但因為水嘅關係,令佢無法咁容易睜開眼,佢只可以即時大叫,在佢大叫之際,我就在佢耳邊不停吹氣及輕啜佢耳珠,佢即時軟化並細細聲呻吟,我見勢就加強進攻,令佢更快濕,過了數分鐘,我感到佢身上開始濕時,便順勢將我早已膨脹的細佬從背後進入老婆體內並進行抽插,抽插過程頗為順𣈱。在抽插過程中,我亦從佢耳邊說着挑逗式的甜言蜜語令佢放心同放鬆去Enjoy the moment。但其實令我咁做,係因為喺過程中,不期然令我想起我正在屌的不是我老婆而是我姨仔,這亦使我老婆很快便到高潮了。當老婆高潮過後,因我膨脹的細佬尚未射,我繼續緩慢的抽插令老婆再度進入狀態,我亦知道我老婆第二次高潮需時較耐,同埋呻吟時比較大聲,我唔想佢企咁耐,所以便同佢一齊出浴室,倘於床上繼續下半場。此時此刻我們亦忘記了姨仔的存在,只係如常一樣地做愛⋯⋯
作者: yausm1234    時間: 2019-6-30 10:01

作者: cola1915    時間: 2019-6-30 13:51

姨仔可食用時間不遠了,正
作者: hodjoe    時間: 2019-6-30 15:43

謝謝分享✌✌✌
作者: mtvong    時間: 2019-6-30 20:39

:smile_47: :smile_47: :smile_47: 有陰謀呀 !!!
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-7-2 08:40

作者: fattg    時間: 2019-7-3 11:09

師兄快啲寫落去喇
作者: yanfu9394    時間: 2019-7-4 09:28

Part 6:固意老婆大聲呻吟
我們倘在床上繼續下半場,但這次不同的是,我在老婆耳仔側邊說:Enjoy,I’ll serve you whole body,話畢隨即同老婆法式濕吻起來,在吻了數分鐘後,我又在佢耳邊說:Baby fantastic You are my queen.我便沿著她的頸向下吻,只是隨了她的胸部和陰部冇吻之外,身體其餘部位已被我吻過,我亦知道老婆已開始漸漸再次進入狀態並祈待我的前進。就在這時,我勿然暫停一切進攻,只改為用手在她身上輕撫並用手指在她的敏感部位身上輕輕掃過,並用上我的咀封住她的嘴令她也不能太大聲及太大動作,我更固意加快輕撫節奏並轉為集中在她的重要部位。我見已差不多,便改為用口在她的陰部附近輕吻,因為每次只要吻她的陰部,她便很容易流出分秘液。此時我突然停止了一切動作,改為坐在她的身上,並用我的陰莖在她的咀唇附近掃過,示意她幫我含,她亦毫不猶豫地幫我含直至再度膨脹,我亦趁此良機伸手到床邊之櫃上攞起音響搖控器開着並選了一些外國愛情片常出現的背景音樂,令氣氛更加浪漫。我的陰莖亦在她的口中漸漸膨脹,我見差不多係時候,便把陰莖從她口中抽出並把他放在老婆陰部附近進行掃撫,只見此時的老婆已將呻吟聲音加大及加快,亦示意要我的進入。我亦把我的陰莖輕輕進入小小,並開始援慢地郁動,但只限於在陰道口附近,沒有再前進,從老婆的呻吟聲及表情可以睇得出此時嘅佢已非常痕癢同難耐⋯⋯
作者: hodjoe    時間: 2019-7-4 14:33

謝謝分享!!!!
作者: yausm1234    時間: 2019-7-5 07:34

作者: kimberleyyang    時間: 2019-7-7 14:23

作者: IronmanXX    時間: 2019-7-7 23:20

Wait for your updates.
作者: SueLoLo    時間: 2019-7-17 10:33

作者: bun2608    時間: 2019-8-1 17:29

作者: mysuperhi    時間: 2019-8-1 22:37

不錯,正!
作者: 肥仔打十個    時間: 2019-8-6 13:48

作者: dellsteven    時間: 2019-8-6 15:05

期待更新
作者: waikit123    時間: 2019-8-9 19:43

等死人了
作者: hyz123    時間: 2019-8-10 10:56

仲未有更新要等到幾時。
作者: loyanpai303    時間: 2019-10-9 03:55

作者: kennethhfma    時間: 2019-10-9 10:09

Really good piece of work.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)