188Channel

標題: 曼谷腳軟之旅(第二擊) [打印本頁]

作者: 038886    時間: 2019-6-17 12:58     標題: 曼谷腳軟之旅(第二擊)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chris4296    時間: 2019-6-17 17:41

請問全部店都在酒店附近?
作者: 朱頭康    時間: 2019-6-17 17:48

Arize 在24街,Dozo在33街,行路要半個鐘。另外26街有半邊路重建,冇左好多B-to-B massage。
作者: 朱頭康    時間: 2019-6-17 17:51

錯了,24街同26行掉轉左。
作者: 陸實柒    時間: 2019-6-17 20:43

作者: 038886    時間: 2019-6-17 23:38

引用:
原帖由 朱頭康 於 2019-6-17 05:48 PM 發表 查看引用來源
Arize 在24街,Dozo在33街,行路要半個鐘。另外26街有半邊路重建,冇左好多B-to-B massage。
唔洗半個鐘啊,arize 行去 dozo 最多都係3個字左右

冇左好多間massage?我6月頭去戈時唔覺wo😅
作者: 038886    時間: 2019-6-17 23:39

引用:
原帖由 chris4296 於 2019-6-17 05:41 PM 發表 查看引用來源
請問全部店都在酒店附近?
大部分都係,seven heaven 同 dozo 要行15分鐘左右
作者: teihosing    時間: 2019-6-18 02:30

thanks c-ching for sharing the information. very useful for me
作者: insurancepotato    時間: 2019-6-18 10:36

作者: 038886    時間: 2019-6-18 15:40

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-18 10:36 AM 發表 查看引用來源
上次去曼谷玩, 玩咗兩日日式按摩, 坦白說感覺一般.  

Addict -  服務只可以說正常,  女仔唔係太多選擇
Can Can - 女仔選擇較多, 但係相頭唔得.  一場去到 是但揀個冇咁樣衰算了 .  條女按到一半肚痛去屙屎, 所以印像一般.  下次唔去呢間! ...
師兄咩時間去??
依兩間都係8點後會多女D(個人經驗)
同埋依兩間都常去,服務就OK啦
但CAN CAN我上次去都多後生靚妹坐係門口WO(但我冇入到)
不過唔緊要啦,附近咁多選擇,唔岩咪睇多兩間囉
最緊要係合眼緣,玩得開心
我緊要揀女睇女既過程都係好緊要既一環
有時睇仲開心過玩,哈哈
作者: fung123b    時間: 2019-6-18 19:49

如果想揾女過夜應該去邊度搵?大約幾$?謝謝
作者: 038886    時間: 2019-6-19 11:43

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-6-18 07:49 PM 發表 查看引用來源
可以試下蛇美,NANA PLAZA,SOI COW BOY 既 GOGOBAR
或者你係日式MASSAGE 試過女女岩食,可以試下留CONTACT 撩佢同你過夜
作者: 038886    時間: 2019-6-19 11:44

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-6-18 07:49 PM 發表 查看引用來源
打漏左,過夜通常 5-6000 泰銖左右
作者: insurancepotato    時間: 2019-6-19 17:05

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-19 17:10

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-19 17:17

作者: 038886    時間: 2019-6-19 18:44

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:05 PM 發表 查看引用來源

我Addict 大概6:00去到, Can Cam 大概8:30去到。

我覺得有時都係撞彩,下次9/10月再去Bangkok可能試吓第二間.  

師兄你比較多經驗, 你recommend邊間會好啲? 我想要Full Service.  相頭最重要。 ...
有時真係要撞彩,addict如果8點後去我個人經驗會比較多人揀,同埋相頭較好
Cancan 算係相頭較好,同比較後生,當然服務就普通啦,我上次去9點後青一色後生女,都唔錯

如果你著重相頭,你可以試下addict隔離戈間102club,女相頭堅高質,但服務要撞,有d好好,有d好求其,感覺個場冇乜家教,服務亦唔統一
我以前成日去,但自從上年再去,中左兩次伏就冇再去過,我老友上次食左水野朝陽咁既樣,但身材一般,最慘冇服務,死魚一條

比多個建議你,如果睇左唔岩,不妨行多幾間,附近咁多選擇,唔洗勉強自己

希望幫到師兄你,祝好運👍
作者: 038886    時間: 2019-6-19 18:46

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:17 PM 發表 查看引用來源
補充多一句, 玩freelancer 始終擔心安全, 尤其是打包返酒店。

:smile_13:
所以我而家過夜寧願搵係massage 店試過好既女,撩佢地夜好過
起碼出左事,都知係邊度搵到佢,同搵到人幫手
作者: 038886    時間: 2019-6-19 18:48

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得freelancer 2500-3000 ST / 5000-6000 LT 太貴, service 又未必好, 撞彩!:smile_13:
LT如果淨係一Q梗係唔化算啦,好多時d人玩LT都起碼玩兩三Q
不過唔玩過唔知好唔好玩,唔好玩就成晚戇居居,跌錢機會大
作者: insurancepotato    時間: 2019-6-19 21:48

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-19 21:50

作者: 038886    時間: 2019-6-20 10:47

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄!我上次都有睇過你啲貼先至膽粗粗去試日式massage.  下次有機會我再去102睇睇乜料!

另外, 我上次都有去蛇美 玩ST.  之前聽其他人講好似幾 過癮 , 又有溝女feel.  不過去到 其實 有少許失望, 同啲女仔傾偈, 第二三句已經問你 “together? Short time? Long time?" 簡單啲講 就 ...
日式massage 我個人覺得性價比較高,同埋只要唔岩食即刻轉場行多兩間,一定搵到好野食
最緊要係地點就腳啊嘛,祝你好運,我9月中秋節快閃3日,睇下會唔會撞到你:smile_30::smile_30:

蛇美D女大多數係學生或者日頭有份正職出黎做既,好老實做得依D都係睇錢架姐,唔通真係講感情咩
最多岩傾或者覺得你順眼咪電多你兩野,等你好FEEL D囉
如果要玩服務蛇美真係未必岩,蛇美係岩D主導性強既師兄玩
如果係懶鬼好似我咁就未必岩玩,我寧願撩D日式massage 女女過夜,起碼一定要有招呼,價錢又差唔多,一定岩玩先:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 038886    時間: 2019-6-20 10:48

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 09:50 PM 發表 查看引用來源

冇錯, 所以我嘅諗法係最初同佢講ST, 如果好玩先至建議 LT,  不過都係嗰句,  安全 問題 ,唔想留一個陌生人過夜!
師兄果然係精明消費者:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
真係玩還玩,安全最緊要
有貴重野真係收好係夾萬先好訓教,唔係起身人又冇,錢又冇,哈哈
作者: 惡夢AGAIN    時間: 2019-6-20 11:56

作者: 038886    時間: 2019-6-20 16:12

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2019-6-20 11:56 AM 發表 查看引用來源

係啦, 我都驚驚地.....7月頭去bkk, 本來搵定三, 四個freelance嘅, 仲諗緊乾手淨腳去泰浴冇咁煩, 因為同屋企人去, call freelance又要book多間房, 又淨係中午至晚飯前可以玩.....何況都唔知bkk邊度有時鐘租...... ...
同屋企人去唔好搞咁多野啦,簡單D去大浴室或者日式按摩
玩完返去返去交人好過啦:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 惡夢AGAIN    時間: 2019-6-20 18:12

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-20 23:11

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-20 23:14

作者: insurancepotato    時間: 2019-6-20 23:19

作者: 038886    時間: 2019-6-21 01:41

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

我九月會早你一個星期去😆
到時你去完睇下有咩新野,我又跟你去試下先🤣🤣🤣

師兄你岩唔岩玩成人玩具?dozo 有得玩,同埋岩岩去戈次d 女相頭都可以
有時間可以睇下,唔岩咪行兩步過返soi 24/26
作者: 038886    時間: 2019-6-21 01:43

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:14 PM 發表 查看引用來源
反而我自己未去過大浴室, 下次可能試試.  不過我估計都係好似澳門Darling差唔多. 😁
澳門可能仲好玩d,始終澳門有show 睇,有 game 玩
作者: 038886    時間: 2019-6-21 01:45

引用:
原帖由 惡夢AGAIN 於 2019-6-20 06:12 PM 發表 查看引用來源

日式嘅近期有咩好介紹 ??
https://m.188channel.com/index.p ... &extra=page%3D1

睇埋小弟上一個post,睇下幫唔幫到你
同埋日式店都係好集中係戈幾條街,唔好怕麻煩,睇多兩間,一定有岩心水

同埋唔洗驚唔好意思,唔岩即走,有禮貌d就冇問題
作者: 038886    時間: 2019-6-21 01:50

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-20 11:19 PM 發表 查看引用來源

我諗你可以參考下先前  038886師兄 嗰個舊帖 , 介紹日式按摩十分詳細👍
多謝師兄讚賞,我都係志在分享下
大家多d 交流下,一個人財力腳力有限
交流多d 好場,等大家去到玩得盡興d🤗🤗🤗

我早幾年第一次去盲摸摸,又熱,又搵唔到地址,的確好鬼掃興。
所以小弟既心得絕對係腳力,財力,精力換返黎,志在師兄們玩得開心,唔洗行冤枉路🤣🤣🤣

多謝支持🙏🙏🙏🙏
作者: teihosing    時間: 2019-6-23 02:31

c-hing, 請問曼谷邊到有3P玩? 又想帶囘酒店玩?
作者: 038886    時間: 2019-6-23 13:03

引用:
原帖由 teihosing 於 2019-6-23 02:31 AM 發表 查看引用來源
c-hing, 請問曼谷邊到有3P玩? 又想帶囘酒店玩?
你去蛇美或者gogo bar 咪直接問女女可唔可以玩3p囉,不過我未試過,唔太清楚
實有女女肯玩既,不過爭在幾錢同你心儀既女女接唔接受到姐
作者: teihosing    時間: 2019-6-24 02:05

謝謝c-hing。  我最近説服了女朋友,同我去曼谷玩3P, 不過他說要幫我揀女!
作者: 038886    時間: 2019-6-24 09:15

引用:
原帖由 teihosing 於 2019-6-24 02:05 AM 發表 查看引用來源
謝謝c-hing。  我最近説服了女朋友,同我去曼谷玩3P, 不過他說要幫我揀女!
嘩,師兄真厲害!!!!
真係令人有個咁開通既女友
到時成功左,記得寫個包膠出黎分享下🙏🙏🤗🤗🤗🤗
作者: patkmchan    時間: 2019-6-24 14:17

請問師兄如何book arizel hotel? hk book or walk in? 大約幾錢一晚?
作者: 038886    時間: 2019-6-24 14:27

引用:
原帖由 patkmchan 於 2019-6-24 02:17 PM 發表 查看引用來源
請問師兄如何book arizel hotel? hk book or walk in? 大約幾錢一晚?
你google Arize Hotel Sukhumvit 已經好早旅遊網show出黎
我上網訂咋, 戈D旅遊網你用開邊個都有得訂
通常我出發前兩個月左右睇加訂,一個人計埋稅你預HK$500左右一晚
有時做優惠平D,四百幾都試過
作者: 周賓    時間: 2019-6-29 02:56

多謝分享,十分精彩,值得脚軟。
作者: 038886    時間: 2019-6-29 12:50

引用:
原帖由 周賓 於 2019-6-29 02:56 AM 發表 查看引用來源
多謝分享,十分精彩,值得脚軟。
多謝支持💪💪💪💪
作者: sinba    時間: 2019-6-30 14:38

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源
今次又係返住鵬蓬站 arizel hotel
因為價錢平,又近接摩店,前後左右已經有10間8間選擇
最緊要係地方企理,房間乾淨又大又舒服
今次帶屋企人去,只能等屋企人係酒店休息先可以出發搵食
每日可能只可以偷到去一至兩次
所以今次主力都係玩小店massage 為主
最後戰績:5日玩左7次,大滿足!!!!!!

第一站:101 premier
由於時間關係,第一站去左就腳既101  ...
咦!我都訂左九月機票喎,唔知有冇機會?😂😂
作者: 038886    時間: 2019-6-30 14:41

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 02:38 PM 發表 查看引用來源

咦!我都訂左九月機票喎,唔知有冇機會?😂😂
師兄你9月幾號去?我中秋快閃🤣🤣🤣
作者: sinba    時間: 2019-6-30 18:32

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-30 02:41 PM 發表 查看引用來源

師兄你9月幾號去?我中秋快閃🤣🤣🤣
我9月7號去
作者: 038886    時間: 2019-6-30 19:32

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 06:32 PM 發表 查看引用來源

我9月7號去
一前一後🤣🤣🤣
到時去左邊度玩,交流下
作者: sinba    時間: 2019-6-30 19:47

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-30 07:32 PM 發表 查看引用來源

一前一後🤣🤣🤣
到時去左邊度玩,交流下
我仲想跟你搵食添
作者: 038886    時間: 2019-7-2 10:13

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 07:47 PM 發表 查看引用來源

我仲想跟你搵食添
大家交流下姐,咁先搵到新奇又好玩既地方嘛🤗🤗🤗🤗🤗
作者: insurancepotato    時間: 2019-7-2 10:51

作者: 038886    時間: 2019-7-3 01:40

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-7-2 10:51 AM 發表 查看引用來源
忍唔住, 訂咗機票今個月中再去😀

今次諗住去以下地方:
1. Insanity - 聽講好多freelancers,  想去見識下, 碰下運氣
2. Maria - 聽好多師兄講, soapy massage 呢間啲囡囡最正, 想證實一下
3. Phrom Phong 附近日式, 因為經過上次 Can Cam 不快經歷, 諗住搵一間未去過再試多一次
4. 當然唔少得蛇尾🤣 ...
正啊,師兄
等你包膠
作者: 東方橙色馬    時間: 2019-7-3 23:37

作者: jwtong    時間: 2019-7-4 12:08

請問038886師兄, 怎麼從機場到酒店, taxi or bus?

如何溝通? 英語,普通話,廣東話? thanks
作者: 038886    時間: 2019-7-4 17:18

引用:
原帖由 jwtong 於 2019-7-4 12:08 PM 發表 查看引用來源
請問038886師兄, 怎麼從機場到酒店, taxi or bus?

如何溝通? 英語,普通話,廣東話? thanks
Call crab
個app 入面可以文字同影相同司機溝通
司機打泰文個app 會自動翻譯英文比你,一定溝通到
作者: 038886    時間: 2019-7-4 17:19

引用:
原帖由 東方橙色馬 於 2019-7-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
師兄這次搵囡開支左幾多?
平均600港紙左右一次
洗左4-5千左右
作者: feng007    時間: 2019-7-4 23:08

作者: 038886    時間: 2019-7-5 01:22

引用:
原帖由 feng007 於 2019-7-4 11:08 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄詳盡報告!👍👍👋👋😘😍
有時間去泰國不妨試下,順便分享有咩好地方可以去快樂👍👍🤗🤗🤗
作者: pigpigsam    時間: 2019-7-23 14:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 038886    時間: 2019-7-23 19:01

引用:
https://www.google.com/search?rlz=1CDGOYI_enHK815HK815&hl=zh-TW&ei=4-g2XebCO9n4wAPjo4fQCA&q=Momoya+bkk&oq=Momoya+bkk&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..35i39.1378.2148..2379...0.0..0.141.488.0j4......0....1.........0j0i30.RLFJxcJrNe4#trex=m_t:lcl_akp,rc_ludocids:14968717471549170704,ru_lqi:CgpNb21veWEgYmtrIgOIAQE

作者: BK4894    時間: 2019-7-25 22:10

引用:
原帖由 sinba 於 2019-6-30 06:32 PM 發表 查看引用來源

我9月7號去
我19/9飛曼谷
作者: 038886    時間: 2019-7-29 11:56

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-7-25 10:10 PM 發表 查看引用來源

我19/9飛曼谷
我早你一個星期:smile_30::smile_30::smile_30:9月12
作者: 沙嗲牛肺    時間: 2019-8-12 15:12

師兄,,,  就嚟去曼谷我想問系Nana站附近有無日式按摩有咩介紹?
想日間偷跳幾粒鐘...... 系曼谷從未試過,完全唔知價同有咩玩.........求:smile_44: 教
作者: 038886    時間: 2019-8-13 12:06

引用:
原帖由 沙嗲牛肺 於 2019-8-12 03:12 PM 發表 查看引用來源
師兄,,,  就嚟去曼谷我想問系Nana站附近有無日式按摩有咩介紹?
想日間偷跳幾粒鐘...... 系曼谷從未試過,完全唔知價同有咩玩.........求:smile_44: 教
nana站附近係有D口爆店,但我睇過都好怪獸下
如果你真係想玩日式按摩,建議你坐兩個站過返Phrom Phong站
因為最集中,你睇返我兩個POST就知,thong lo站都有,不過少D選擇同冇咁集中
作者: patpat2014    時間: 2019-8-17 15:12

有冇師兄試過 Gel Massage ?
作者: Godofjj    時間: 2019-8-19 17:46

引用:
原帖由 038886 於 2019-6-17 12:58 PM 發表 查看引用來源

請問一共幾銀
作者: 038886    時間: 2019-8-21 10:17

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-8-19 05:46 PM 發表 查看引用來源

請問一共幾銀
我玩左7次,差不多$5000 港錢左右
作者: yeekong    時間: 2019-8-29 23:29

作者: 038886    時間: 2019-8-30 12:33

我預算晏晝同夜晚都玩日式,睇下撞唔撞到一齊揀女:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: beagoodman    時間: 2019-8-31 00:40

作者: 038886    時間: 2019-9-2 10:26

日式細間D,價錢劃一按時間或房間類型收費(囡囡冇分級數),有時睇囡唔係睇真人
大浴窒大間D,價錢按囡囡級數收費,房會靚D,揀囡一定睇真人
作者: 1RICKY    時間: 2019-9-3 15:02

ching 請問係Asok站附近有冇得玩?
:smile_41:
作者: 038886    時間: 2019-9-4 15:30

asok 附近玩gogo bar, 蛇美
作者: sinba    時間: 2019-9-14 15:05

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-4 03:30 PM 發表 查看引用來源
小弟無知蛇美係乜嘢啊?
作者: sinba    時間: 2019-9-14 19:09

引用:
原帖由 sinba 於 2019-9-14 03:05 PM 發表 查看引用來源

小弟無知蛇美係乜嘢啊?
我查到啦而家知咩料啦!
作者: fung123b    時間: 2019-9-16 20:07

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-4 03:30 PM 發表 查看引用來源
師兄!我九月頭去過你講個幾間,揀90分鐘但全部得1Q,$2800株好似吾係咁抵,其實究竟係2Q定我比女呃?
作者: 二打三    時間: 2019-9-16 22:17

岩岩都去完泰國可以分享下
今次去左三度
Soi 26 既paradise 
傳說中既7 heaven 
同蛇美 

Paradise : 主要為按摩同水療去 2800銖1q 今次係條長髮泰妹 無波的 服務不過
不失

7 heaven  :第二次去 貪有手扣玩
真心性價比高1600銖
女就係個條偽韓妹 爆得相當舒服
蛇美: 重心推介
第一晚去搵左件顏值相當高既女玩LT 
6000銖 2q 不過無波 不過都ok
 第二晚 搵到個泰妹妹玩 真心有女朋友feel 不過得ST玩 本身開我2500 但太正 俾多 1000佢 事後加左line 下次可以帶出街玩

總結:  蛇美 最正 不過睇下你有冇運
作者: nisden    時間: 2019-9-18 22:50

大浴室 有乜推介?
作者: ET    時間: 2019-9-21 04:26

038886師兄, 9月呢一轉去咗邊度玩?

小弟同1個同事10月1-4會過去, 住Arize Hotel Sukhumvit,

另外有5個Friend 28先出發過芭堤雅, 2號Join埋一齊曼谷玩, 

有乜好推介?

想問吓附近有無平價正骨或按腳?
作者: 038886    時間: 2019-9-26 12:07

正常全部都係一Q

只有101 premier可以要求2Q
但都唔係條條女得
作者: 038886    時間: 2019-9-26 12:10

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: fung123b    時間: 2019-9-26 18:30

引用:
原帖由 038886 於 2019-9-26 12:07 PM 發表 查看引用來源
正常全部都係一Q

只有101 premier可以要求2Q
但都唔係條條女得
原來係1Q,咁其實玩60分鐘都夠
作者: 038886    時間: 2019-9-27 09:46

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-9-26 06:30 PM 發表 查看引用來源

原來係1Q,咁其實玩60分鐘都夠
如你玩按摩池就玩90分鍾啦,差少少錢
作者: jwtong    時間: 2019-9-27 11:12

請問038886師兄,

這次有無去 Momoya?
Arize 附近有無平價 and good 正骨或按腳?
作者: FKSFKS    時間: 2019-9-28 00:09

作者: fung123b    時間: 2019-9-28 05:17

引用:
原帖由 FKSFKS 於 2019-9-28 12:09 AM 發表 查看引用來源

請問蛇尾是什麼地方?在那裡?謝謝
人肉市場,Google 自己搜尋下
作者: fung20092009    時間: 2019-10-6 14:59

師兄 想問 日式按摩店係咩收費
同埋有咩服務
作者: fung20092009    時間: 2019-10-6 14:59

引用:
原帖由 insurancepotato 於 2019-6-19 05:10 PM 發表 查看引用來源

我覺得freelancer 2500-3000 ST / 5000-6000 LT 太貴, service 又未必好, 撞彩!:smile_13:
ST 同 LT 係咩意思
作者: fung20092009    時間: 2019-10-6 15:06

引用:
原帖由 二打三 於 2019-9-16 10:17 PM 發表 查看引用來源
岩岩都去完泰國可以分享下
今次去左三度
Soi 26 既paradise 
傳說中既7 heaven 
同蛇美 

Paradise : 主要為按摩同水療去 2800銖1q 今次係條長髮泰妹 無波的 服務不過
不失

7 heaven  :第二次去 貪有手扣玩
真心性價比高1600銖
女就係個條偽韓妹 爆得相當舒服
蛇美: 重心推介
第一晚去搵左件顏值相當高既女玩 ...
蛇美係邊個位置
作者: 竹旬入面有蟲    時間: 2019-10-16 08:52

引用:

多謝分享,睇來ching們次有哂運仔
作者: 038886    時間: 2019-10-16 10:25

asok 站附近
作者: 038886    時間: 2019-10-16 10:26

的確係,好小全程冇伏:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: pkampk    時間: 2019-11-21 07:15

引用:

大大! 我新手, 12月會獨闖bkk, 想問請教101premium流程, 例如我左女, 之後揀服務, 例如lotion massage 2600蚊2hr, 是否就是按摩加一q, 沒其他費用
作者: 038886    時間: 2019-11-22 16:26

引用:
原帖由 pkampk 於 2019-11-21 07:15 AM 發表 查看引用來源

大大! 我新手, 12月會獨闖bkk, 想問請教101premium流程, 例如我左女, 之後揀服務, 例如lotion massage 2600蚊2hr, 是否就是按摩加一q, 沒其他費用
正常冇其他洗費,如果你覺得女女服務好,想比貼士可以自己另外比女女1-200不等(自行決定,比多比少)
唔比貼士,女女都唔會黑面既,放心
另外101係比較特別D,你揀2HR,店會規定女女一定要陪足你2HR,有D女女可以要求兩Q,比錢前最好問清楚
如果唔係洗兩Q,2HR感覺會有D無聊
作者: pkampk    時間: 2019-11-22 19:23

引用:
原帖由 038886 於 2019-11-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

正常冇其他洗費,如果你覺得女女服務好,想比貼士可以自己另外比女女1-200不等(自行決定,比多比少)
另外101係比較特別D,你揀2HR,店會規定女女一定要陪足你2HR,有D女女可以要求兩Q,比錢前最好問清楚
如果唔係洗兩Q,2HR感覺會有D無聊 ...
咁揀1.5hr, 佢地老闆會唔會西面㗎 ?其實我一q就夠 ,老了回不了氣^^
同埋呢, 我會係agoda訂4,5百蚊果啲酒店, 去蛇美帶女女返房係咪要比路費酒店錢台㗎?
作者: pkampk    時間: 2019-11-23 11:52

arizel hotel係agoda冇,我 book左home 24
作者: 038886    時間: 2019-11-27 14:24

引用:
原帖由 pkampk 於 2019-11-22 07:23 PM 發表 查看引用來源

咁揀1.5hr, 佢地老闆會唔會西面㗎 ?其實我一q就夠 ,老了回不了氣^^
同埋呢, 我會係agoda訂4,5百蚊果啲酒店, 去蛇美帶女女返房係咪要比路費酒店錢台㗎? ...
你揀咩時間佢地都會歡迎,冇所謂
係曼谷酒店帶女返去我試過要額外比錢酒店
反而係芭堤雅就試過
作者: 2003daniel    時間: 2019-11-28 00:10

引用:
原帖由 038886 於 2019-11-22 04:26 PM 發表 查看引用來源

如果唔係洗兩Q,2HR感覺會有D無聊 ...
101兩個情況我都試過... 我6日去左3次101, 都揀2HR, 頭兩次都可以2Q, 但真係回唔到, 我一次都攪好耐先出個隻人, 第3日搵左個靚女, 老細都有同我講唔好揀2HR, 因為佢唔可以2Q, 但我最後堅持, 結果傾好耐偈, 溝女咁, PS:個度會有本簿寫明邊個可2Q, 邊個可泡泡浴, 當然你可以一次過叫晒出黎睇, 第3日我就係睇真人
作者: siew1203    時間: 2019-12-8 21:58     標題: 回覆 5# 陸實柒 的帖子

泰浴室唔集中,去到個带行吓路OK嘅。。。。
Petburi road , rachapski.road..
Meiri , evita , plaza entertainment, bosidon , la bella , merci ...etc.
作者: union6578995    時間: 2019-12-31 22:57

Very good  fuxxx Thai lady
作者: siew1203    時間: 2019-12-31 23:53     標題: 回覆 97# union6578995 的帖子

Chai ! Dee jai !
Chop mak mak ~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)