188Channel

標題: [不能說的性事] 如果唔計叫🐔,有幾多人玩過一王兩后 [打印本頁]

作者: 馬神個仔    時間: 2019-6-25 22:46     標題: 如果唔計叫🐔,有幾多人玩過一王兩后

作者: 無情居士    時間: 2019-6-25 23:27

作者: 波濤原始的師兄    時間: 2019-6-26 00:04

作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 09:16

作者: toys10    時間: 2019-6-26 11:28

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 09:16 AM 發表 查看引用來源
其實我係好鐘意一王多后,不過唔鐘意多男一女,到現在都係試過三幾次,好難搵對手,有時都係朋友介紹,試過都係三幾次,令我無比興奮
點玩法??係咪一條女幫你啜Lin頭,一條女幫你乃龜頭,一條女幫你啜春袋,一條女幫你乃屎忽窿:smile_47::smile_47:之後係咪每條女輪住屌?直至插到射精為止:smile_47:
作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 11:38

作者: 龍虎風雷    時間: 2019-6-26 11:43

作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 11:50

作者: toys10    時間: 2019-6-26 15:14

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 11:50 AM 發表 查看引用來源
通常去渡假屋,船P,  女都多數我朋友介紹,我lin頭好敏感齋啜都已經扯晒出晒水,另外一個女坐上我碌野,係度假屋二日一夜,幾條女輪住屌,條條女都屌到射,對住一班裸女得特別high,,碌屌俾班女摸到出晒水 ...
係咪全部都可以玩中出:smile_47::smile_47:
作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 15:22

作者: 馬神個仔    時間: 2019-6-26 15:24

作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 15:24

作者: toys10    時間: 2019-6-26 15:26

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 03:24 PM 發表 查看引用來源

唔係雞係我friend的friend
下次有機會可以叫埋我去試試嗎?:smile_47:
作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 15:29

作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 15:37

作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 15:58

作者: 坐六年    時間: 2019-6-26 16:04

作者: 龍虎風雷    時間: 2019-6-26 17:29

作者: toys10    時間: 2019-6-26 17:54

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2019-6-26 05:29 PM 發表 查看引用來源

有朋友玩過,覺得好麻煩,要換袋好多次!後來佢學精左,主力X一個(多數係較靚果個),另一個就當助攻,咁樣容易handle D!
點解仲要換袋??出得黎玩一定玩中出至爽:smile_47:
作者: 無情居士    時間: 2019-6-26 18:51

作者: PMSHK    時間: 2019-6-26 19:40

引用:
原帖由 無情居士 於 26/6/2019 18:51 發表 查看引用來源

通常屌完一條女出左先再屌第二條
老老實實,咁正嘅大 party,一定每個拮幾吓,先唔會虛渡光陰!

利申:未試過
作者: Ocean@@    時間: 2019-6-27 02:37

作者: mariomaker    時間: 2019-6-28 22:43

最簡單上指壓叫雙飛,好唔好玩睇人品
作者: 山邊花花香腸    時間: 2019-9-7 21:20

作者: 卜卜星    時間: 2019-9-9 10:15

都好多。。。你唔系超级靓仔就系有钱。。。
作者: toys10    時間: 2019-9-10 11:41

引用:
原帖由 無情居士 於 2019-6-26 06:51 PM 發表 查看引用來源

通常屌完一條女出左先再屌第二條
一齊屌先過引,每條女屌十下:smile_47: 插十下抆番出黎 再屌另一條女十下:smile_47: 如是者輪流咁插3個人都會好happy:smile_47::smile_47:
作者: airjordon    時間: 2019-9-10 16:54

作者: 巴士黃色馬    時間: 2019-9-11 09:23

作者: wingwing1234566    時間: 2019-11-15 19:14

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)