188Channel

標題: [原創作品] 一切從香討開始 [打印本頁]

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-3 11:53     標題: 一切從香討開始

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Water_man    時間: 2019-7-3 12:25

精彩、期待更新
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-3 15:22

【第二章】《第一部》

我試圖撳住Alan的手,唔畀佢進一步解開我白色裇衫上的鈕,我有個好愛我的老公,我唔可以做出d對佢唔住的事......。Alan完全沒有理會我的掙扎,撫摸陰部的手翻開了我的底褲邊,將食指慢慢插入我的陰道,我呀一聲大叫,突如其來的快感刺激,本來撳住Alan的手也慢慢放鬆了,佢豪不客氣解開我所有的衫鈕,淺藍色的胸圍加上深深的事業線,令Alan看見變得更加瘋狂,說道:「睇唔出你咁大波,係咪平時畀老公揸得多?係唔係好想要啊?」我感到非常羞恥的回答:「唔想要!快d停手呀!」Alan不但沒有理會我的說話,插進陰道的手指不停加速進出,另一隻手扯低我一邊胸圍,淺棕色的乳頭Alan一口的咬住含住,跟着用條脷慢慢咁打圈,面對畀Alan對待,我感到非常羞愧,心裡想着對方停手,但身體傳來的快感卻想對方繼續,呢一刻我只想對方快d完事放過我。
Alan看到我像停止掙扎,插進陰道的手指離開了,在黑色的短裙裡用力扯低我條底褲去到大腿位置,呢一下舉動我嘗試用手去阻止佢將我整條底褲除掉,可惜我唔成功,接住佢用兩隻手指再插入我的陰道裡,說着:「你睇你幾淫!張梳化畀你d淫水整濕晒,講我知係唔係想我屌你?」身體的快感令我無法回答佢的問題,我只是用手撳住自己個嘴,唔想眼前呢個男人聽到我的呻吟聲,Alan除掉佢條西褲,將之前係寫字枱櫃桶攞的避孕套包裝拆掉,套入已經脹大的肉棒一下只就插進我的陰道,本來撳住口的雙手試圖用力推開佢,但Alan強壯的身軀由上而下壓住我,我雙腳放咗係佢膀頭上,只感到坐住的地方,短裙濕了一大片,迷糊的意識只聽到Alan說我好窄好好屌,身體的快感令我失去理性,突然身體的抽搐,我居然高潮了......,被一個第一次見面的男人搞到性高潮,我仲想要......我仲想要。「淫娃,你睇你畀我屌到成張梳化濕晒,係咪仲未夠飽想要呢?我就唔畀你,你求我屌你我就考慮下!」Alan好得戚地說。

<待續>

作者: Water_man    時間: 2019-7-3 16:04

兩個字…………刺激!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-3 17:50

【第三章】《第一部》

高潮過後,我好想執起掉到地下的底褲奪門而走,離開呢個地方,總知逃離咗出去先再算......,但望住眼前起晒青筋的巨棒,加上剛剛強烈的高潮感覺,我像着了魔趴係寫字枱度,無恥地將自己的臀部畀Alan睇清楚,濕透的私處正等待着巨大肉棒的衝擊,我細聲地說了一聲:「我要快d畀我!」Alan走近我旁邊大聲說:「咩話?我聽唔到你講咩,你大聲d講清楚我聽。」Alan隻手指又再開始玩弄我的陰部。我紅着臉配合手指的進攻,陰道外圍、陰核感到非常痕癢同舒服,淫水沿住大腿、小腿、腳跟流到落地上,佢笑笑口說:「你睇你,條腰咁配合我,你想要做咩唔講出口?再唔出聲我就停手囉。」呢一刻我心裡真係好難受,要哀求眼前呢個男人去滿足我,同時間身體夾雜着強烈快感,那種舒暢讓我屈服了,開口大聲說:「求你屌我.....好痕好想要!」Alan似乎聽得出我好難受,再一次將巨棒插進來,呢個體位我感到陰道被塞得滿滿,每一下衝擊都好似頂入到子宮深處,我忍唔住大聲的呻吟起來,按住的寫字枱畀Alan的衝擊推到吱吱聲響,不知過咗幾耐時間,我感到我的陰道有點發麻,Alan捉實我的腰加快速度,終於佢停止咗活塞運動,軟弱無力的我感覺到Alan的巨大肉棒係我體內跳動,佢好滿意抽出開始變軟的肉棒。
清理好現場後,Alan同我講佢有車要唔要送我回家,我一句唔駛就離開咗佢公司,之前話攞藥的事完全忘記了,回到家我立即洗澡回到睡床上,望見床前的婚照,我痛哭了,老公聽到我的喊聲入房來安撫我,以為我工作上受了委屈所以哭泣,面對眼前的愛人我覺得無地自容,估唔到我再次背叛心愛的人,以為同Alan的關係只有這一次......,但淫底的我卻再次犯錯。

<第一部 完>

作者: dickywoo69    時間: 2019-7-3 23:10

好正!
唔好停!
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-7-4 08:26

作者: bigmouthlady    時間: 2019-7-4 09:12

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-4 12:03

【第四章】《第二部》

「老婆我頂唔順啦!我好想射!」「老公你忍住啊!」騎在老公身上落力搖動腰部的我,停止了動作說。「唔得啦!老婆你好窄我忍唔住.....呀!要射啦!」老公向上頂了兩下,一股暖流衝入我的體內,短短數分鐘纏綿,我仲未夠好想要,於是伏在老公身上說:「老公我仲想要你啊!」「老婆我好攰囉,聽日仲要返工,下次再滿足你好嗎?」每次聽到佢咁講,就如一盆冷水淋熄我慾火,我一聲不響轉身走入浴室清潔,開了花灑清潔身體,當強勁的暖水射向我私處時,我閉起眼諗起畀Alan強插我時的情境,呢一刻我好想有巨物嚟滿足我,偏偏老公就是不爭氣,食咗d改善體質的藥,雖然做愛的頻率多了,但還是解決不到幾分鐘貨仔呢個問題,我好想我深愛的老公畀到高潮我,而唔係出面呢個男人。
手指不受控的撫摸脹起了的陰核,接着在陰唇外圍不停咁摔,「快d插我」我幻想着畀Alan的巨物塞滿我窄窄的陰道,我關了水掣,攞起放在洗手盆旁的電動陽具慢慢插入體內,我忍住叫聲坐在浴缸邊,刺激的快感佈滿整個身體,浴室內除了我急速的呼吸聲,還有玩具的震動聲以及吱吱的淫水聲,我好想老公打開浴室門睇到呢一刻咁淫慾的畫面,話唔定會忍唔住就地正法我,我加速咁將玩具推入拉出,震度也加到最大,突然身體像觸了電般抽搐,我到咗了!抹乾身體穿回睡衣走出浴室,老公已經像隻死豬熟睡了,這一晚我又靠DIY來滿足自己.......。

<待續>

作者: yausm1234    時間: 2019-7-5 07:29

作者: noah_poon    時間: 2019-7-5 08:18

好精彩嘅故仔,睇到9硬
作者: Vittel    時間: 2019-7-5 08:20

非常精彩👍🏻
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-5 08:28

謝謝支持,小弟會繼續寫多幾篇回餽大家!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-5 10:53

【第五章】《第二部》

Alan果件事已經過咗一星期,我嘗試將件事情淡化,間中依舊在討論區尋求一些可以延遲射精的方法,除咗Alan呢個男人之外,另一個網名叫做大頭文的男人都傾到兩嘴,我也知道人妻係呢個網路世界都幾受歡迎,而去得成人區的男人,十個有十一個都係想約砲,呢個大頭文加咗我V7,開口閂口成日話想屌我,而我唔知點解會將畀Alan強插我的秘密講畀佢知,可能係覺得佢係個肯聆聽我說話的人,也過咗幾招畀我,叫我試下用係老公身上。
星期六的下午,老公坐咗係梳化度打緊機,我坐係佢隔離,隔着波褲摸下我個小老公,「老婆你搞咩?唔好阻住我打機啦。」我無理佢將隻手伸咗入褲襠裡面,開始摸小肉棒的龜頭,「喂呀!今晚先搞啦,我就嚟過排啊!」我完全無理會我老公,一野將佢係波褲扯到落小腿度,我就像餓咗好耐的野獸,一口就將小肉棒含住,客廳本來嘈吵的打機聲靜止了,老公放下手掣伸手入去我上衣裡面,開始揸我D Cup的乳房,我望一望佢閉着眼享受我的吹奏,小肉棒慢慢脹大,我用脷沿住袋袋、棒身慢慢上到去龜頭,打了幾個細圈之後一下深深的吞噬,老公啊的一聲將玩緊我乳房的手移到我頭度,好溫柔咁掃下我把長髮說:「老婆你邊度學番嚟㗎?你含得我好舒服.....呀!」我聽到佢句說話更加落力,加速咁吞吐,老公用力捉住我個頭,開始用腰力將肉棒向上頂說:「唔得啦!好正呀,我想射啊!」我想退出用手幫佢打出嚟,點知佢撳住我個頭,突然口裡大量液體射向我喉嚨,我用力掙脫咳咗幾聲,精液沿住我口角滴落梳化上,老公見到我咁唔好意思講咗句「老婆你好叻啊,我忍唔住就想試下口爆的感覺。」我聽到佢咁講將口裡餘下的精液吞下,雖然有陣苦澀味,但聽大頭文講男人出咗一次之後,第二次做會遲d射精,已經濕透的妹妹好想老公的肉棒插入,我再次用口想將小肉棒變大,點知啜兩啜老公就推開我去咗浴室清潔......。

<待續>

作者: 爛尾可    時間: 2019-7-5 21:36

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-6 14:22

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-5 09:36 PM 發表 查看引用來源
終於等到你再出文喇~~
好精彩呀!
我都有睇師姊d作品👍👍
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-8 15:33

【第六章】《第二部》

老公係浴室清潔完就坐返梳化度繼續打機,我好無癮返咗入睡房,攞起電話睇到大頭文V7留言,無名火起將剛剛同老公含的事講咩佢知,文:「乜你老公咁㗎,自己爽完唔理你。🤣」
我:「我宜家濕晒無得插好難受!😭」
文:「咁要唔要我幫你?你知我好想屌你㗎。」
我:「你痴線咩!我而家就要你點幫我啊!」
文:「知唔知咩叫Text Sex?」
我:「Phone Sex果d嘢?」
文:「差唔多啦,我打咩你跟住做就得。」
我:「吓?我未試過咁喎。」
文:「試下,包你話正!」
我呢刻慾火焚身,加上咁樣畀老公冷落,我望住房入面的直身長鏡,鏡裡一對D Cup的雙乳,有腰又有40寸長腿,咁都吸引唔起老公性慾,寧願打機都唔屌我,有無搞錯?我攞起電話覆:「咁我應該點做?」
文:「你坐係床度先,幻想下我開始慢慢除你件衫,摸你的胸部。」我望住塊鏡跟住大頭文說話做,雙手開始揸自己的雙乳,手指在乳頭位置打圈,乳頭被刺激到凸起了。「唔得啦!我好想要,乳頭硬晒好想有人啜。」我覆了這一句,大頭文秒覆答:「咁影將相畀我睇下你乳頭係咪真係硬晒。」我豪不猶疑攞起電話影咗將相畀佢睇。「好正呀!你搞到我都硬晒,想唔想我用條巨棒插你啊?」「想!快d插我,我好痕好想要!」不夠3秒大頭文傳了將肉棒相畀我「係咪好想將我條巨棒插入去?」「係呀!快d畀我!」我攞起電動陽具慢慢放入濕透的陰道裡,望住前面塊鏡,我覺得自己好淫好賤,腦中只想有個人可以滿足我的性慾,我放低電話,開始慢慢享受玩具帶畀我的刺激,呻吟的叫聲希望傳到去老公耳中,雖然房門半關,但都敵不過電視機發出的遊戲聲。「老公我好想你大力d屌我。」震度5的玩具不停咁進進出出,如果眼前有個男人,係Alan或者大頭文也好,我已經唔理得咁多,只想佢去滿足我,撲熄我體內的慾火。

<待續>

作者: SueLoLo    時間: 2019-7-12 21:37

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-13 16:48

【第七章】《第二部》

到了晚上,老公打咗成日機我又無咩心機玩煮飯仔,就係屋苑樓下大商場食了晚餐就沖涼瞓覺,開始有點睡意時,老公將手伸入我睡裙裡面,溫暖的手按住我的肚仔上,之後慢慢移動到我的胸部開始搓,我忍住唔叫出聲,心諗:「你個衰佬!打完機就嚟搞我,我唔會咁易畀你屌。」佢見我無咩反應就將手移到我下陰度,我死夾實雙腳唔肯就範,但誠實的身體出賣了我,老公一隻手指係雙腿之間的罅隙不停摩擦,淫水已經沾濕了內褲,我忍唔住放鬆了肌肉,手指乘機插入了濕透的陰道,老公係我耳邊講:「點解會咁濕㗎,係咪好想要啊?」畀佢係我耳仔一吹,咁又失守了,我轉身面向佢,一嘢就咀落老公個嘴,自動自覺除了濕透的內褲,好好享受手指帶畀我的刺激,我輕摸老公胸部,細細聲說:「你今晚畀唔到高潮我,我就唔會原諒你。」老公手指開始加快速度說:「遵命!老婆大人!」我雙腿愈擘愈開,佢一隻手按住我腹部,另一隻手當中兩隻勾起了的手指,係我內壁不停摩擦,淫水聲加上我叫床聲響遍整間睡房,「係呢度啦!快d呀!」手指找到我的G點不停咁刺激,我弓起身體享受刺激帶畀我的餘震,我高潮了......。之後我轉身趴係度,像小狗咁搖尾同老公說:「老公我仲未夠,我要棒棒啊!」老公的肉棒隨即插進來說:「點解你咁淫咁大食㗎?」「咁你鍾唔鍾意我咁?」我好希望老公今次可以屌我耐d,無隔膜的感覺真係好正。「嗯!老婆我要餵飽你!」老公開始加快速度說。「呀.....老公.....慢慢嚟唔好咁心急....啊.....」「唔得啦!老婆你好窄我要射啦!」唉.....又係得果幾分鐘貨仔,每次我進入狀態你就完,為了老公面子無奈說:「射晒畀我!我要同你生寶寶!」呀的一聲,老公充滿愛的精液係我陰道慢慢流出來......。

<待續>

作者: Water_man    時間: 2019-7-14 16:19

快鎗手好難餵飽大食老婆wo
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-15 12:00

【第八章】《第二部》

幾日之後,差不多到排卵期,呢段時間係我性慾最旺盛的日子,雖然已經無點理Alan,但佢有意無意都會V7我,仲話病咗都會諗起我,呢d甜言蜜語對我起唔到咩作用,因為我心只有老公一個。望住房間的直身鏡,配上一身OL套裝,諗翻起畀Alan強插那件事,妹妹開始濕了,心想反正都已經做了,不如再畀Alan插多次,無恥的念頭令我覆了個訊息畀Alan,話今晚攞d藥上佢公司畀佢,內心果種矛盾與悔疚,也敵不過身體最原始的慾望。
放工後再次上到我曾經想逃離的地方,站係門口20分鐘,心想:「我顛咗嗎?真的淫底淫到呢個地步,走上門畀人屌嗎?」本帶着悔意想轉身離開,手指卻按了門鐘.....,Alan開門看到是我面露笑容說:「你真係嚟搵我?」我冷冷的道:「我放低藥就走。」再一次走進案發現場,我將係藥房買的退燒藥放係寫字枱打算離開,Alan說:「你咁就走呀!唔摸下我燒得幾嚴重嗎?」佢從後緊緊抱住我,突起的巨物頂住我的臀部。我冷冷的答:「你咁大力攬住我即係無事啦,你放開我啊!」「唔係呀!我細佬好熱好辛苦,你幫我探下熱就知。」Alan將我移到梳化位置,好粗暴咁拉底我內褲,快速除下褲子就真接插進來,說:「你感覺下係咪好熱,佢谷咗好耐好辛苦。」我沒有被Alan突如其來的舉動嚇親,反而有一鼓莫名快感湧上心頭。我撳住梳化,Alan從後開始加速說:「你睇你呢個淫娃,頂你兩下就濕晒,自己送上門畀我屌,你老公餓咗你好耐咩?」我好想否定Alan說話,但身體反應已經令我失去理性,我只係大聲呻吟,感受巨棒畀我的刺激,15分鐘保持着這個姿勢,我腳開始有點攰,跟着曲起雙腿到梳化度借力,Alan說:「你睇你,屌咗咁耐仲係咁多淫水,答我夠飽未啊?」「啊.....未.....,畀多d我.....呀!」我無恥的回答。「咁我就射晒畀你,你呢個淫娃。」呢個時候我先意識到Alan係無帶套,唔怪得感覺比上一次更加強烈,我驚慌地說:「唔好啊!唔好係裡面射,我求下你!」「太遲啦!」大量精液開始衝入我子宮裡,Alan抽出巨棒睇住精液慢慢流出說:「你畀老公以外第二個男人中出,你話你係咪賤?」我好想喊,我覺得自己好cheap,但身體再次傳來快感,已射精的巨棒居然還硬着插入來,我再次呻吟起來,大約5分鐘後,我高潮了......,呢種咁羞辱的情況我竟然有性高潮,淚水開始係眼角流出來,Alan見我咁停止了活塞運動,攞起紙巾幫我抹走淚水說:「唔好意思!你太正我忍唔住,你唔好喊啦!」呢一刻我只是責怪自己點解咁唔爭氣,為咗性慾完全將老公拋諸腦後。

<待續>

作者: Eddyo    時間: 2019-7-16 16:18

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-7-15 12:00 PM 發表 查看引用來源
【第八章】
幾日之後,差不多到排卵期,呢段時間係我性慾最旺盛的日子,雖然已經無點理Alan,但佢有意無意都會V7我,仲話病咗都會諗起我,呢d甜言蜜語對我起唔到咩作用,因為我心只有老公一個。望住房間的直身鏡,配上一身OL套裝,諗翻起畀Alan強插那件事,妹妹開始濕了,心想反正都已經做了,不如再畀Alan插多次,無恥的念頭令我覆了個訊息畀Alan,話今晚攞d藥上佢公司畀佢,內心果種矛盾與悔疚,也敵不 ...
淫底, 欲罷不能!!
作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-7-17 17:40

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-19 10:38

【第九章】《第二部》

姨媽探訪果幾日,Alan好似好關心我咁,係V7問長問短,其實我知佢係擔心會唔會搞大我個肚,男人就係咁,又要鹹濕又唔理後果,我無覆佢任何嘢,等佢驚下都好,呢幾日我轉向同大頭文講番起畀Alan屌果件事,搞到佢又痕又癢,間中也會上討論區睇番自己個帖,郵箱依舊畀班狗公炸爆,我都無咩心機慢慢睇。有一晚大頭文V7我:「今個星期六下午得閒嗎?我想見下你。」
我:「見我做咩?想屌我呀?我姨媽未走喎。」
文:「衝紅燈正喎!當破你處。」
我:「你唔好痴線啦!我唔係咁隨便畀人屌,你係巨J我咪考慮下。」
文:「之前Text Sex你唔係睇住我條J自慰咩?」
我:「你唔好自作多情啦,同你傾唔代表要畀你屌,唔講啦。」
呢個大頭文對我都幾鍥而不捨,我好少可以同d三唔識七網友傾到幾個月,Alan的粗暴型我覺得係時候要斷,我唔想搞到自己咁cheap,但佢條巨棒依然令我回味,我認淫底但唔容易有高潮,呢幾年令我重獲高潮的,除咗佢就係我平時用開的玩具,唔知大頭文技術又係點?到咗星期六下午,我覆咗句嘢畀佢:「我放咗工無咩做,想見我就即刻嚟尖沙咀,唔好話我唔畀機會你。」本來諗住整鬼下佢,點知佢秒覆我:「係咪真㗎?我就係附近,邊度等?」心諗今次真係玩出禍,不過見下面又唔一定有下文,我之後覆句:「你知唔知XX餐廳?我係門口等你。」我慢慢行去餐廳方向,去到門口有個高大靚仔眼金金咁望住我,估唔到呢個就係大頭文,身型外表拍得住我老公。

<待續>

作者: 爛尾可    時間: 2019-7-20 10:37

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-21 14:09

【第十章】《第二部》

同大頭文食完晏,本來係打算返屋企煮定飯等老公,點知我已經係時鐘酒店的浴室沖緊涼,劇情發展到咁我自己都估唔到,圍住浴巾行出浴室,大頭文雙眼發晒光咁掃我全身,頭先食嘢已經盯住我胸部,畀佢咁望住我居然興奮到濕咗,半推半就變咗咁,大頭文除咗我條浴巾開始撫摸我身體,說:「摸一摸你已經咁濕,你好正啊!」佢由我胸部慢慢錫落肚,想向我那片森林進攻,我雙手護住呢個地方,連老公咁親密都未攻陷的地方我一定守護到底,我轉移大頭文視線說:「屌我啦!我濕晒好想要!」「你身體咁正,咁快屌你嘥晒!我要畀d新體驗你,要你畀我搞到上癮。」大頭文邊說邊用雙手刺激我兩邊乳頭,酸軟的感覺令我開始放鬆身體,大脾兩側的刺激,我一隻手撳住自己個嘴,一隻手保護住妹妹,從未有過的感覺令我變得更濕,大頭文用力拉開我的手,妹妹感到有股熱氣正沿住陰唇去到豆豆,一種新體驗誕生也意味着第一次畀呢個男人奪去,熱㷫的刺激我再也忍唔住淫蕩的大叫起來。
「自己揸下自己波波會更加舒服㗎!」我像木偶般聽從大頭文指令開始玩弄自己的胸部。下半身從未有過的初體驗,加上大頭文吸啜我淫水的聲音,我不自覺咁弓起腰部,好舒服好想要多d.....,「你d淫水好好味,好正!」大頭文的嘴就好似裝了摩打般,不停咁刺激我豆豆。「呀!......唔得啦!......停啊!.....我要嚟呀!」我無力的想推開大頭文,但隨著雙腿用力一夾,我高潮了,淫蕩的內心像洋蔥咁一片片慢慢走了出來,我呢一刻只想沉溺在性愛的慾海中。

<第二部 完>

作者: 爛尾可    時間: 2019-7-21 14:14

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-21 14:16

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-21 02:14 PM 發表 查看引用來源
咁快又完咗?
有靈感再寫第三部,謝謝支持!
作者: Eddyo    時間: 2019-7-23 07:41

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-7-21 02:16 PM 發表 查看引用來源

有靈感再寫第三部,謝謝支持!
好正呀, 期待佳作!!
作者: abcd@123    時間: 2019-7-28 23:17

幾時再更新呀?
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-29 10:04

引用:
原帖由 abcd@123 於 2019-7-28 11:17 PM 發表 查看引用來源
幾時再更新呀?
近排公務繁忙,謝謝支持,有空我會繼續寫落去!
作者: kentwby    時間: 2019-7-30 03:47

作者: Eddyo    時間: 2019-7-30 07:39

好正, 等緊第三部
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-7-30 10:42

【第十一章】《第三部》

「快d畀我啦!我好想要啊!」我哀求大頭文插我呢個濕到不行的淫娃,被刺激的妹妹已到達臨界點,好想好想有硬物去塞滿空洞的陰道。可惜大頭文不為所動,說道:「你想更爽的話,先要令到我爽,唔係有排你難受。」佢視線望一望小文我就明白佢想點,我開始用笨拙的技巧吸啜已經脹大的小文,D cup的雙乳不停磨擦大頭文的腹部,而妹妹一直無停過畀佢玩弄,我感覺到有d嘢插入了,但唔係手指,係大頭文的脷,我唔識形容呢種感覺,只知道好痕但好舒服,下半身不自主地不停郁,而口同手就努力緊服侍小文,我望一望牆身的鏡,估唔到我會做出呢個咁淫蕩的姿勢,強烈快感令我受不了,我坐正個人不停磨擦大頭文的嘴,明明想止痕但就愈磨愈痕,我感到有少少急想小便,瘋了般說:「停啊!我好急好想尿尿!」大頭文突然將雙手搓我乳房,陰核被佢的摩打脷刺激下,我忍唔住放鬆,大量的液體從我陰道流出來了,我唔知係尿定係淫水,已經無力的趴咗係床度。
「潮吹的感覺如何?」大頭文坐在我旁邊說。第一次畀人搞到咁我真係唔識點答,我只是羞恥的望住佢,細細聲說:「唔知.....呀.....」大頭文好似唔多滿意我個答案,兩根手指再次插入我的陰道,說:「唔知?咁你再感受多次囉!」高潮過後的陰部變得更加敏感,短短幾分鐘又有急尿感覺,再一次大量的液體沿住雙腳流到去床單度,我望一望張床單差不多三分二面積都是我的體液,敏感到不行的妹妹正等待小文的進入,我再次對大頭文說:「屌我啦!我好想你屌我呀!」大頭文笑笑的答:「我咪講咗你要令到我爽我先會畀你,你都未做到,想要你咪落力d令我爽囉。」

<待續>

作者: Eddyo    時間: 2019-7-30 13:43

大頭文就爽!!
作者: Water_man    時間: 2019-7-31 06:30

大頭文一定會好爽,之後淫女更爽!
作者: 硬忍晒    時間: 2019-8-2 19:23

Ching 精彩故仔、非常期待更新
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-3 10:11

【第十二章】《第三部》

大頭文坐咗係床邊,而我就跪咗係佢前面,用一對D Cup乳房搓小文,我流了點口水到龜頭上,濕潤的棒身夾在我事業線中上上落落,間中一下輕輕吸啜龜頭,大頭文說:「你用條脷舔下袋袋,沿住棒身啜上去龜頭到,但唔可以用手揸住!」我雙手撳住大頭文雙腳,好努力嘗試,但小文左右搖擺着,講真有一定的難度,試咗一陣係吸啜龜頭時,佢用手按了我的頭一下說:「而家開始要整條吞晒,還是唔可以用手!」我唔知點解照住大頭文的說話去做,但係唔用手扶住係好難整條吞晒,啜啜下就會係口中彈出來。對比Alan毫無前戲就真接插入的粗暴型,呢個大頭文應該係屬於想我臣服的調教型,可惜我係唔會做任何人的奴隸,但此時此刻達唔到大頭文的要求,空洞的陰道就無法得到滿足,我好努力咁含,只想鐵棒可以塞滿我又濕又痕的淫穴,我忍唔住用手捉住小文加速的含,再加上一雙哀求的眼神望住大頭文,佢應該感覺到我已經忍唔住,接着用命令的語氣說:「而家你用口幫我帶套,我就滿足你要求!」我係枱頭攞起避孕套,拆開包裝放在嘴唇上,由龜頭慢慢將套套入小文身上,苦澀難受的味道也阻擋不了只求塞滿淫穴那種滿足,我趴在床邊正等待着小文的進入......。

<待續>

作者: farm1615    時間: 2019-8-4 06:58

唔好停,大大力,入深的🤣🤣🤣🤣
作者: 硬忍晒    時間: 2019-8-6 13:55

唔好咁快爽佢住,摷下打下屁股,最好流多D淫水吹潮出來
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-6 15:15

【第十三章】《第三部》

「呀.....大力d屌我!求下你!」我像瘋了般哀求大頭文說。小文的龜頭輕輕插入抽出,讓我更加難受,我想要更多,想塞滿空洞的淫穴,也想小文用力的撞入我子宮深處。突然大頭文停止了動作,笑笑說:「你唔駛求我喎,你咁想要咪自己嚟。」慾望掩蓋了理性,本來按在床上借力的雙手,慢慢伸到大頭文的股間,我用力一抓一拉,肉棒終於整條畀我妹妹吞盡了,「呀…好充實....估唔到你咁硬....屌我啦!」「我咪話咗你要咪自己嚟囉!」大頭文冷冷的說。雖然我好想自己嚟,但就真係唔識點做,始終無女上男下咁容易就位,我用力將臀部往大頭文方向推,放鬆再推,約5分鐘我攰了,大頭文見我咁雙手捉住我條腰,用力向前一插,我好大聲叫咗一下,子宮像被硬物撞到想裂開般。
「係唔係想我咁樣屌你啊?」大頭文說。
「係啊!唔好再吊我引啦!」我感覺到我正處於預備高潮的狀態,大頭文好似知道我就嚟,就係唔畀我高潮,只係慢慢的抽插,每當我想吞盡肉棒,佢就縮一縮,「你叫聲老公大力d屌我,我咪滿足你要求囉!」我終於將深愛的老公拋諸腦後,羞愧地說:「老公大力d屌我,我要啊!」大頭文聽到後,用雙手捉住我雙手,用力拉向佢度,陰道裡的活塞運動變得強烈,每一下都感覺肉棒撞到子宮深處,「唔好停.....呀!老公...你屌得我好舒服,我就嚟啦!」觸電的感覺走遍整個身體,我已經第三次高潮了,大頭文將我轉向佢面前說:「你爽咗幾次,但我仲未爽完喎。」肉棒又再一次進入我體內.......。

<待續>

作者: HUNG36    時間: 2019-8-8 16:26

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-9 15:14

【第十四章】《第三部》

「呀......等等......你做咩啊?」大頭文突然將我整個人抱起,下意識我雙手箍緊佢後頸怕會跌下,引力關係留在體內的小文感覺插得更深入,我呼了一口氣說:「放低我!我唔輕㗎!」大頭文無視我的說話,雙手拓住我雙腿,下半身開始不停咁郁,呢個姿勢感覺比狗仔式插得更深入,我只係箍緊佢和不停大聲呻吟,聲浪分分鐘傳到去隔離房,強烈感刺激身體每個細胞,大頭文在我耳邊低吟說:「你真係屌極都咁多淫水,我感覺到你裡面想夾實我條嘢,我要射爆你!」「老公你好勁啊!屌到我好舒服,快d....呀.....射晒畀我!」我震了幾下,雙手雙腿夾緊大頭文,同一時間陰道傳來肉棒跳動的感覺,大頭文低吟了一聲,便慢慢將我放回床上。
接近3小時的大戰,我也好耐無試過咁滿足,我輕輕吻了大頭文的臉,便去沖身着衫,臨走前大頭文問:「我哋仲會唔會有下次?」
我:「我要消化下先,我唔係咁隨便的女人。」
「咁有咩再係V7傾。」大頭文答,離開酒店我倆又變回陌路人,當晚老公插入的時候,我腦中竟然回想起下午發生的每一幕,好想老公變得像大頭文一樣征服我呢個淫娃,內心的淫蕩就像決堤湖水,一發不可收拾,我開始擔心往後的我會變得更淫蕩嗎?

<第三部 完>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-15 11:31

【第十五章】《第四部》

大頭文果件事之後過咗大半年,我變得安份無再出去偷食,老公如常只有幾分鐘貨仔,雖然做愛的次數沒有減少,但得不到滿足的性愛,令我自慰的次數變得愈來愈多,今晚同老公完事後,我伏係老公胸前,老公摸着我的頭說:「老婆,你係咪仲未夠?」「有少少,老公你又想要嗱?」老公好用力咁攬住我說:「其實你有無諗過畀第二個男人屌你?」突如其來的問題,一向正直的老公,點解會咁問我?我裝作發嬲的回答:「痴線㗎!你好想我畀第二個男人屌咩?我係屬於老公你一個人。」「其實我知我滿足唔到你,見你好努力咁整d補品畀我食,但我就係咁不濟.....。」老公繼續說:「我上網睇咗d關於增強性能力的文章,話通過官能刺激加上有比較的情況下,會變得無咁快就完事。」「唔得啊!我唔可以畀老公以外的男人屌。」矛盾的我,回答這句話時,腦海中卻浮現老公正望實我畀人屌的畫面。「我都係諗住試一次,其實我自己都過唔到自己果關,有邊個男人想戴帽?睇住自己老婆畀其他男人屌.....,算啦!我都係講下。」「就算你講真,又去邊到搵男人喎.....。」我在試探老公的底線回答。
「呢個都係一個問題,老婆你咁正,起碼要搵個好似我咁靚仔,我先會考慮下。」聽到老公咁講我腦中閃過大頭文的影子,說:「不如試下係討論區徵?」「老婆你講真㗎?我都係講下,你徵到我同佢傾下先再決定點,你真係口裡不一。」再次脹大的肉棒又開始插進來,老公唔知那裡來的衝勁,不停抽插我濕透的淫穴,佢像變了第二個人說:「淫娃!你睇下你老公望住我屌緊你,係咪我屌得你爽d?」「係啊!大力d屌我啦,快d.....啊......。」呢幾個月嚟第一次佢可以一晚做兩次,而竟然超過10分鐘.......。

<待續>

作者: Water_man    時間: 2019-8-16 07:40

期待大頭文再次的出現……
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-16 11:01

【第十六章】《第四部》

一個週末晚上,我、老公以及大頭文在一間酒店的大房裡,當初床上的戲言變成了真實,赤裸的我伏在床上正被大頭文愛撫着,老公則在床邊的梳化看着淫蕩的我被另一個男人玩弄,我發夢般無諗過老公會開綠燈,也沒有諗過同大頭文再嚟第二次接觸......。話說兩個半月前老公提過我想唔想畀第二個男人屌呢單嘢後,我就私下同大頭文V7講番整件事,呢個大頭文二話不說叫我將佢介紹畀我老公認識,我要佢約法三章之前同佢發生過的事一定唔可以畀我老公知,佢答應我保守秘密之後,我就搵個藉口同老公講係討論區真係有人有興趣呢樣嘢,就係咁我老公就認識咗大頭文呢個曾經屌過我的男人。
雖然我天性淫蕩,但講到呢樣嘢搵個咩人試都係一個大問題,朋友圈搵一個無可能,老公的同事我又怕有咩事會影響佢工作,我的同事更加無可能,誤會我曾經同佢有一手隨時無咗個老公,總括嚟講,搵個陌生人試一次有起咩事上嚟,風險應該係最低,分析了一輪老公也認同呢個想法。知不過老公識咗大頭文之後,感覺佢開始變得古怪,問佢同大頭文傾過d咩,好多時都唔肯講我知, 後來我哋三個人出嚟食過餐飯見面,言談間我才知道大頭文已婚七年,但就過着二人世界的生活,有幾次老公仲私下約咗大頭文出去傾嘢,直到早兩天佢同我講,話了解過大頭文係個信得過的人,已安排了酒店試一次,對於佢決定,我係有點高興,也帶一點矛盾,到底大頭文用咩方法令一個咁正直的男人肯載帽?

<待續>

作者: Eddyo    時間: 2019-8-19 18:53

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-8-16 11:01 AM 發表 查看引用來源
【第十六章】《第四部》
一個週末晚上,我、老公以及大頭文在一間酒店的大房裡,當初床上的戲言變成了真實,赤裸的我伏在床上正被大頭文愛撫着,老公則在床邊的梳化看着淫蕩的我被另一個男人玩弄,我發夢般無諗過老公會開綠燈,也沒有諗過同大頭文再嚟第二次接觸......。話說兩個半月前老公提過我想唔想畀第二個男人屌呢單嘢後,我就私下同大頭文V7講番整件事,呢個大頭文二話不說叫我將佢介紹畀我老公認識,我要佢約法 ...
大頭文爽完再爽, 睇吓佢同佢老公嗡咗d乜!!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-20 11:34

【第十七章】《第四部》

大頭文坐在我身後,一隻手玩弄我的乳頭,另一隻手正指插我妹妹,妹妹的淫水聲吱吱的響遍整個房間,我望一望老公,老公的肉棒感覺脹大了一個碼,佢慢慢走到我身邊說:「老婆,你有咩感覺?」我覺得好醜細細聲的說:「我想老公屌我,我好想要.....。」「文兄你先嚟。」老公說完便將肉棒塞進我口中。「KT兄咁我唔客氣囉!」大頭文帶好套後,便引領我坐落去,「唔......唔......。」我吸啜緊老公的肉棒的同時,妹妹被塞滿的感覺令淫水愈流愈多,第一次身體的觸覺變得好敏感,我用手不停咁磨擦老公的肉棒,下盤不停大動作的上下郁動,我失控的大叫:「老公,大力d揸我波波,大力d屌我.....呀.....好舒服....。」老公坐在我身旁用力的玩弄我雙乳,接着說:「你叫我屌你,但你宜家畀緊第二個男人屌喎。」「唔係啊.....唔.....我要老公你....屌我...。」被老公玩弄的乳頭感覺變得更硬更脹,隨着大頭文肉棒的跳動,短短10分鐘我已經來了第一次高潮。
大頭文好似唔想畀我回氣咁,突然托起我雙腳將我抱起,我無力支撐,只有用雙手從後箍住大頭文的頸,大頭文說:「KT兄,輪到你了,你老婆真係好正。」老公脹大了一個碼的肉棒粗暴的插進來,陰道再次被塞滿,無隔膜的情況下加上這個姿勢,老公的肉棒每一下都撞進我子宮深處,我唔識形容呢種感覺,唔夠5分鐘我感覺到想噴,我大聲說:「唔得呀........停啊.....我忍唔住.....又要嚟啊......。」被大頭文托起的腿無法夾起來,我整個身體就像觸電,感覺被電流流遍每個細胞,「老婆你入面好似章魚d吸盤咁,想啜實我,好正啊!」老公加速地抽插,一股熱流從陰道噴出來,無錯係噴出來,老公第一次看到我潮吹了,也是第一次我高潮了佢仲未射。佢哋唔畀我有喘息機會,大頭文將我放回床上,老公再次男上插進來,敏感的陰道不到幾分鐘又有急尿的感覺,老公在我耳邊說:「老婆我就到,我要射晒畀你呢個淫娃。」我無力回答,只是不停呻吟,熱燙的精液射進我體內,接着老公用手不停刺激我的豆豆,我再一次噴出大量帶有精液的淫水,整個人感覺像虛脫似的......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-26 14:53

【外傳:淫妻是這樣煉成的  第一章】《第一部》

我叫KT今年34歲,有個細我幾年的老婆亞欣,佢係我初戀,同佢結咗婚差唔多一年,我的處子之身也是被佢奪去,講真男人無咩邊個唔鹹濕,我當然唔例外,之但係初體驗之後,我才知道我係一個快鎗手,每當進入老婆又濕又窄的陰道,唔夠5分鐘我就忍唔住射精,雖然又未去到早洩咁嚴重,但呢樣嘢係我心裡面係一條刺,有幾次同老婆做完愛後,打算去廁所沖身時,偷偷看到老婆在自慰,我好想衝入去就地正法佢,可惜我呢個咁特殊的體質,睇到老婆自慰都硬唔起嚟,令我知道我無法滿足我老婆,我好愛我老婆唔想失去佢,轉轉下牛角尖我竟然會說出搵個男人屌佢呢番說話。
本來只是一席戲言,但係老婆介紹咗亞文呢個人被我認識之後,令到我先知道在性愛的世界當中,我只不過係一隻井底蛙,點解會有男人分享自己老婆畀其他人屌?識咗亞文大約一個月我得到答案。佢邀請我一個人到他家中作客,那是我第一次見亞文,身形與我差不多,一對年過四十歲的夫婦,估唔到佢老婆Candy,身材樣子保養看起來像二十幾歲。看真點Candy的樣子有點像某大電視台的二線女星,與我老婆相比,除咗老婆肥咗少少之外,其他地方唔會輸蝕得過Candy,但最意想不到的,是飯後亞文兩老婆帶點醉意,就係我面前親熱起來,第一次咁近距離欣賞到一場真人Show.....。

<待續>

作者: timtim19    時間: 2019-8-26 21:14

請繼續寫落去
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-27 10:35

【第十八章】《第四部》

休息片刻再次被大頭文從後插進來,今次老公沒有參與,只是在旁看着,就像初次那樣,大頭文那種到喉唔到肺的屌法令我變得更加想要,但被老公望着我唔敢開口講出嚟,我用哀求的眼神望向我老公,抑壓住呻吟的聲音,唔想老公看穿我底子裡是那麼淫蕩,但老公像看穿我想法說:「老婆你唔駛忍住喎,你想要咩咪開口講出嚟。」我最終忍不住說:「屌我啊!......大力啲......我想畀你哋屌....」大頭文抽出肉棒脫下套,走到我面前一下子就塞進我的口裡,另一邊廂老公的肉棒再次插入我的淫穴,在我面前的大頭文說:「你要啜到我射為止,唔係你老公唔會畀高潮你。」我已經沉溺係慾海之中,一邊好落力的幫大頭文口交,另一邊就想老公大力咁屌我呢個淫娃,終於兩穴都射進了滿滿的精液,大頭文清洗了之後便離開酒店房。
我與老公躺在床上,攬住我的老公說:「老婆,我望住你畀亞文屌果時,你個樣好享受好淫。」「咁正常被插一定會有感覺......,老公你會唔會唔開心?」「初頭係有少少....,但見到你享受我都唔介意了,如果再試一次你想嗎?」我對老公的回答感到有點詑異,佢同大頭文之間一定有啲嘢瞞住我,我只簡單的回答:「老公你話事啦!」老公笑了一笑,說:「老婆今晚飽未?」「未㗎,我想老公你屌我多啲,我好大食。」本來諗住是戲言,點知老公的肉棒又插進來了,這一晚我再被老公屌了二次,沒想過快鎗手的老公今晚那麽厲害,往後的發展更令我意想不到......。

<第四部 完>

作者: devil_popo    時間: 2019-8-27 14:28

新概念,共享老婆計劃!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-29 10:35

【外傳第二章】《第一部》

我被眼前的畫面嚇倒,除了下半身的肉棒有反應外,整個身體像點了穴道變得呆呆,亞文同Candy已經除掉身上所有衣服,在客廳梳化進行緊一場激烈的性愛,我就像透明人般,他們完全無視我的存在,Candy甜美的呻吟聲令我好想渲洩體內的慾火,亞文看見我臉也紅晒,向前一推Candy瞬即伏在我兩腿之間,之後說道:「老婆!KT兄過門都係客,你唔見佢好似好辛苦咩?仲唔幫幫我請番嚟嘅客人。」Candy聽到亞文的說話後,隨即解開我皮帶褲鈕,向下一拉褲子,硬到不行的肉棒彈到Candy面前,佢二話不說的含了起來.....。
「唔......唔.....」第一次被老婆以外的女人口交,Candy靈巧的舌頭,本想推開佢的手卻不受控制,雙手抓住Candy的秀髮,一下一下配合自己享受這片刻的快感,道德的底線已澈底的崩潰了,我正在插緊人哋老婆的嘴,等同於出軌了。「呀!.....唔得啦.....」我本想推開Candy的頭,點知亞文從後撳實Candy說:「唔好令客人失望,你唔好丟我架,同我吞晒去。」Candy聽了更家肉緊的吸啜,熱燙的精液一滴不漏被Candy吞進肚裡。亞文笑笑口說:「老婆做得好,今晚你想要幾多次高潮我都會滿足你!」「嗯.....呀.....老公我就到啦......你要我點我都會聽晒你話.....大力啲屌我。」我被眼前淫亂的畫面影響了思維,腦中出現了邪惡的想法,好想老婆好似Candy咁完全服從老公的說話,想亞文做我的性愛導師.......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-3 15:33

【外傳第三章】《第一部》

「KT兄感覺如何,要唔要屌我老婆?」亞文係梳化插住Candy面向我說。「文兄你客氣了,我都係走先,打搞晒!」我正在整理衣服打算離開,亞文停下活塞運動,起來走向我面前拍一拍我膊頭,之後將我推到梳化前,說:「KT兄,你睇下我老婆妹妹濕晒,佢好想畀男人屌,你真係唔想屌我老婆?」亞文邊說邊將我手掌放在Candy的私處,Candy捉住我手臂說:「呀…我好痕好想要,快d畀我呀!」我的右手被Candy搖控般係佢陰部外圍不停咁捽,我只感到Candy的淫穴不斷湧出大量淫水,亞文笑笑口說:「KT兄,你硬晒喎,唔似之前同我係電話所講咁不濟,唔好同我客氣,幫我好好招呼下呢個淫娃。」Candy突然向前攬住我,用剛吸啜我肉棒的嘴和我激吻,而亞文就坐在我之前坐的位置看着我們。
「快d插入嚟啦.....呀.....我忍唔到啦....畀我....」Candy在我耳邊說。我好懷疑頭先餐飯,亞文係咪落咗啲「偉哥」畀我食,平時射完一次的老二,估唔到咁快又充滿活力,我正糾結呢一刻應該點做,但雙手已經不聽大腦指令再次脫下褲子,在旁的亞文說:「唔駛用套直接屌佢,射晒畀呢條淫娃,佢最鍾意就係畀男人屌。」聽到人哋老公咁講,我真係忍唔住了.......。

<待續>

作者: Water_man    時間: 2019-9-4 00:07

寫得好正,引人入性……
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-4 07:34

引用:
原帖由 timtim19 於 2019-8-26 09:14 PM 發表 查看引用來源
請繼續寫落去
謝謝支持,有靈感便會繼續連載。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-4 07:35

引用:
原帖由 devil_popo 於 2019-8-27 02:28 PM 發表 查看引用來源
新概念,共享老婆計劃!
謝謝意見,也許故事會朝這個方向走。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-4 07:36

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-9-4 12:07 AM 發表 查看引用來源
寫得好正,引人入性……
謝謝你的支持,會盡力完成這個故事。
作者: 緊先森好劲    時間: 2019-9-4 16:08

作者: Eddyo    時間: 2019-9-4 19:57

好正好精彩, 睇到我硬晒!!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-9 15:52

【外傳第四章】《第一部》

「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊…呀…我要肉棒....」Candy捉住小文放入口裡吹奏了,呢個姿勢維繫五分鐘左右,我感覺到Candy的陰道間歇咁收縮,阿文撳住Candy打咗個尿震,笑笑口對我說:「KT兄,盡情射晒畀呢個淫娃,佢最鍾意就係精液。」Candy吞下阿文的精液後接着說:「嚟啦!射晒畀我,啊......我到啦......我要精液.....」終於我係第二個女人體內射出長達三秒的精液,我像虛脫了坐在梳化上,望見Candy起身用手將陰道流出的精液接住,之後放入口中吞下,我以為只有AV片才會有的劇情,卻實實在在發生在我身上。
呢件事過後阿文做咗我導師,分享佢老婆令我知道性愛係一件多麽美妙的事,也知道我只是心理問題影響同老婆行房表現,終於揀咗某日將我最愛的老婆嚟一次三人混戰,而結果係估唔到老婆就好似Candy咁,淫蕩到我不能相信,而師傅文卻建議搵一次兩對夫妻來一場世界大戰,我應該如何是好?

<第一部 完>

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-9 22:34

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-10 08:32

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-9 10:34 PM 發表 查看引用來源

雖然全文完,但我會繼續等睇大戰:smile_o06:
謝謝支持,有緣再見!
作者: 西九滴滴妹妹    時間: 2019-9-11 01:26

作者: Eddyo    時間: 2019-9-11 08:27

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2019-9-9 03:52 PM 發表 查看引用來源
【外傳第四章】
「呀呀......你好勁啊.....大力啲....呀.....」被我的肉棒插到反白眼的Candy說。我有意無意望向阿文方向,佢望住我屌佢老婆的畫面係度打飛機,我同Candy轉了姿勢,我坐在梳化上,而佢就背向我坐落嚟,Candy好主動的上下郁動,我就用手刺激佢雙乳,第一次活塞運動超過十分鐘還未有射意,肉棒感覺好似變得更硬更脹,「老婆夠飽未啊?」阿文邊說邊走到我倆面前,「未啊…呀…我 ...
期待再出新文!!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-11 17:17

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-11 08:27 AM 發表 查看引用來源

期待再出新文!!
謝謝一直支持!有時間有靈感會再寫第五部。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-11 17:18

引用:
原帖由 西九滴滴妹妹 於 2019-9-11 01:26 AM 發表 查看引用來源
應該沒有哪個人可以拒絕這樣的女人吧
如果發生在現實中,我會諗都唔諗食咗先講。
作者: 好想呻下    時間: 2019-9-14 09:55

好正
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-25 14:41

引用:
原帖由 好想呻下 於 2019-9-14 09:55 AM 發表 查看引用來源
好正
我都覺得寫得唔太差。
作者: 爛尾可    時間: 2019-9-25 15:54

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-9-26 08:15

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-25 03:54 PM 發表 查看引用來源

咁你就繼續寫啦
睇見土生土長的地方變晒質,仲邊有心情創作。
作者: vichow    時間: 2019-9-26 23:37

support!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-4 10:43

【番外篇:將性愛進行到底 第一章】

我叫亞偉,是一個返朝九晚六,生活非常有規律,但也很宅的已婚男人,沒錢沒樓又悶棍的我,好難想像會有女人喜歡甚至乎結婚,平時活動只限在家中做下鍵盤戰士,上下討論區的情色版慰藉一下心靈,每當看到一些好文,就會代入其中想成為故事中的主角,不過世事真係好奇妙,當我看到了一篇「一切從香討開始」的文章後,幸運地在香討認識了她,一個叫Vendy的人妻。
我不記得在那個討論的帖子留個d咩留言,引起呢位人妻對我產生興趣而私訊了一條訊息給我,在信箱傳遞了幾次訊息後,便正式加咗佢入電話的通訊apps。後來她告訴我,因為與SL發生了不開心的事,想找個人傾訴,但又沒有傾訴對象,誤打誤撞的便與我連繫起來,剛開始的一個星期我也只是聽她呻呻她那位SL對她如何不好,到後來與她傾到較深入的話題時,講到她的性喜好,我開始對她產生了性幻想,由傾訴慢慢變成文字的挑逗,發生了一段我與她的情慾故事.......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-4 17:16

【番外篇第二章】

經歷一個多月時間,我與Vendy由互訴心聲慢慢演變成互相挑逗,談話內容一次比一次更露骨火熱,有一次Vendy突然傳送了一張係浴室用手遮掩胸前兩點,由頸部至腳下的噴血相片,白滑的皮膚襯托下,一對38C的乳房, 纖幼的小蠻腰配上三角地帶的稀少毛毛,看見相片一刻胯下的肉棒開始硬起來,「做咩畀張咁激的相我睇?」我問道。
「我畀你搞到好想要.....,可唔可以打飛機畀我睇?我想你一路叫住我個名一路打。」
「我未試過做呢啲嘢喎.....。」我在猶疑到底該不該去做,不到兩秒電話螢幕的短訊顯示了「我濕了,我想你畀高潮我。」
我像着了魔般,衝入浴室放置好手提電話,脫下褲子開始記錄着我手淫實況,口中輕輕低吟,不停重覆說着一句說話:「Vendy我要插到你高潮。」約四分鐘左右我射了,隨即將短片傳給Vendy,打後的時間我感覺變得很慢長,像在期待着Vendy會畀啲咩回應我,等了十幾分鐘見無反應,我忍不住問她在不在,過多三十秒左右,電話螢幕再次彈出Vendy的訊息,只覆了「嗯!我到咗了。」這句說話,接着一句「睇完你條片我覺得你好需要我。」「我好想畀你奶我妹妹。」我呢啲宅男看到有個女人咁樣講,理性已經唔知去咗邊度,手指按着電話的錄音鍵,模仿舌頭舔着陰戶的聲音,呢一刻我被「情慾」及「貪婪」佔據了.....。

<待續>

作者: fb76cb2991383a    時間: 2019-10-5 13:20

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-6 15:28

【番外篇第三章】

今日我請咗公司假期扮工一早出門,為的就是見一見Vendy,自從被佢挑逗之後,神秘的她令我寢食難安,今天早上約定在旺角銀行中心門外見面,那種雀躍及緊張的心情,就像當年初次約會初戀女友時一樣。「嗨!你等咗我好耐?」眼前不到160厘米高的女孩望着我說。「你是Vendy?」我不太相信呢個看似不到30歲的女孩,是一個已結婚多年的人妻,眼大大帶點稚氣。「嗯!我哋今日會做啲咩?」「你食咗早餐未?不如去食咗嘢先?」就這樣我哋先搵間茶餐廳醫肚,之後便到附近的戲院睇場戲。
我揀咗一套講女殺手的外語片,買飛揀咗尾兩行近牆的座位,這齣戲不到10人觀看,入場前我好大膽拖住Vendy的手,而佢無縮開讓我拖住,電影播放不夠20分鐘,Vendy將頭微微移向我,在我耳邊細聲說:「我想你幫我,我濕了......。」她將我的手引領到短裙裡,恥毛的觸感,濕滑及肌膚的溫暖,Vendy下半身現在是真空狀態,唔通佢入場前在洗手間除了內褲?她將我的手拉回椅墊上對我說:「我想你奶我......,可以嗎?」我吞一吞口水望望放映室四周,除了電影播放的聲音外,就是卜卜快速的心跳聲,我從未幻想過會在這個場景做這種事,但不知道為什麼我會聽着她的說話去做,我跪在她張開的兩腿之間,螢幕反射的微光,只是隱約知道面前的是無底洞穴,好需要我去釋放谷住係裡面的潮水,我伸出脷一下一下咁舔着,感覺到洞口的濕潤及灼熱,靈巧的蛇舌在陰唇外圍打圈,一吻一啜,已凸起的陰核則被快速刺激,在陰道口前舌頭伸進陰道裡,來來回回,我不知弄了多久,Vendy用力抓住我的頭,張開的腿則將我的頭夾緊,身體向前一仰一震,積存已久的潮水沿着洞口一噴而出,她到了......,我抬頭望一望,只看到紅着臉用一隻手掩住嘴巴的她,強忍着想叫出來的呻吟聲,享受着我帶給她的快感......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-7 19:56

【番外篇第四章】

我坐回自己的座位上,Vendy的玉手移到我的胯下,解開了我褲鈕及拉鏈,輕輕的在我底褲邊一拉,肉棒隨即彈了起來,她用手摸一摸棒身,慢慢跨過我坐在我雙腿之間,說道:「亞偉,你果度好硬,我好想你畀我......。」肉棒磨擦着濕透的陰戶口,我不太相信眼前的真實說:「咁激就係呢度做?」「嗯!快啲插我。」聽到佢咁講, 僅餘的理性被色慾打敗了,我托一托棒身對準Vendy的水簾洞口,佢一坐下整根肉棒就進入了,我竟與她就在電影院中野戰.....。
我拉起她的上衣及胸罩,一對38C的乳房暴露在微光底下,我不停用力揸再用靈活的手指刺激乳頭,咬住雙唇的Vendy忍着叫聲一下一下咁享受肉棒給她的充實感,我感到佢啲淫水沿住我袋袋慢慢流到落地上,細聲說:「你點解會咁淫?啲淫水流到落地下你知唔知?」「呀......我就到啦.....快啲....插我.....。」螢幕播放着女殺手正在鎗戰的場面,我捉實Vendy的纖腰不停向上頂,椅子發出的吱吱聲加上電影的鎗擊聲,Vendy濕潤又溫暖的陰道收縮了,就像不想肉棒離開般緊緊啜着,我也忍不住頂到最入一射,中出了第一次見面的女網友,也正式肉體出軌了......。

<待續>

作者: Water_man    時間: 2019-10-16 00:23

期待新的精彩一章…………
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-16 15:14

【番外篇第五章】

電影還未完場我倆各自到洗手間整理一下,在面盆前的鏡子,看着自己的倒影,感到剛才的肉搏戰好夢幻,也估不到Vendy是一個不折不扣的淫妻,步出洗手間Vendy在外等候,我問着她說:「你唔返入去繼續睇戲?」佢拖着我的手回答:「宜家仲邊有心情睇戲喎!」接着快步拉住我到後樓梯處,走上了兩層,俯身撳住欄杆,濕透的陰部這次切切實實呈現在我面前,兩片微微瓣開的陰唇,粉嫩的洞穴正流着甜甜的甘蜜,就像吸引小蜜蜂去採啜,她用媚惑的眼神向我說:「快啲嚟啜乾佢,我忍得好辛苦.....奶我!」我揭起短裙雙手揸着Vendy柔軟的臀部,伸出的脷就像蝴蝶的吸管,慢慢一下一下品嚐那美味的花蜜,隨着Vendy呼吸聲加速,甘蜜源源不絕的流出,沿着她大腿內側一滴一滴沾在地上,我加快了舌尖的速度刺激陰唇四周,Vendy好配合我的動作郁動佢腰部,我再將舌頭整根伸入陰道進進出出,Vendy喘着氣說:「唔得啦.....快啲.....好舒服.....我就到.....」隨着她雙腿微微的震動之後夾緊,突然陰道噴出一條水柱,她到了.......。

<待續>

作者: 眼中有沙無淚    時間: 2019-10-21 22:32

好睇👍
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-10-30 15:34

【番外篇第六章】

經過一輪前哨戰,我同Vendy迫不及待搵咗間酒店繼續纏綿,關上房門我已急速脫掉身上的束縛,「你坐低先啦!」Vendy嚷著說。我坐在凳上雙手被Vendy從後用毛巾綁住,「你做咩啊?」我帶點驚訝地說。「嘻嘻!我要畀啲刺激嘢你感受下,要你離開唔到我。」Vendy走到我面前除下Bra及內褲,坐在我面前的凳上自慰起來,一雙玉手玩弄着帶點深粉色的乳頭及濕透的淫穴,淫邪又帶點憂鬱的眼神,快感中發出的呻吟聲,無法動彈的我好想去觸摸她,硬到不行的陰莖,隨着她腳趾的挑逗,我也忍不住口中發出低沉的叫聲,內心壓抑不住想做愛的衝動,突然Vendy坐了在我身上,濕透的洞口快速磨擦着肉棒,她在我耳邊說:「係我未嚟之前你要忍住啊!射咗我就唔畀你進入囉。」聽到佢咁講我變得更加難受,角色就像轉換了一樣,我投降地說:「畀我....快啲畀我.....。」Vendy沒有理會我的說話,將我面前的凳拉近我坐下,一邊指插自己之餘,另一邊不停套弄沾滿了她淫水的肉棒,我強忍住射意,怕射了Vendy真的不讓我插她,直到佢身體抽搐,捉住肉棒的手用力一揸,我大叫一聲大量精液忍不住破洞而出,Vendy笑笑口說:「見你咁乖就獎勵一下你。」她舔一舔留在肚上的精液,溫暖的小嘴將我整根肉棒吞下,身體的觸覺突然變得好敏感,我被高潮了......。
「估唔到你咁快又精神番!」Vendy坐了下來,整根肉棒被濕透的淫穴包住了,我被突如其來的衝擊爽到叫了一聲,她雙手按住我膊頭,自顧自享受肉棒帶來的快感,我想掙脫被綁住的雙手,房間只聽到凳子咯咯聲響,以及肉棒抽插淫穴的淫水聲,「呀.....好爽....畀多啲我.....。」

Vendy陶醉於慾海之中,而我也成功鬆下毛巾,雙手一托企了起來,Vendy被我的舉動嚇得緊抱着我,我對佢唔客氣每一下都用力抽插,她的淫穴正被深入的撞擊,「阿偉你好正啊!屌到我好爽......唔好停......我就嚟.......。」隨着Vendy叫破喉嚨的呻吟聲,加上淫穴收縮及身體不停抽搐,我也忍不住將精液射進她的深深處......。

<全文完>

圖片附件: photo.jpg (2020-3-26 10:01, 426.48 KB) / 該附件被下載次數 72

作者: Water_man    時間: 2019-10-30 20:30

先來深喉口爆,一定爽死…………
作者: kentwby    時間: 2019-10-31 01:36

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-11-11 12:14

引用:
原帖由 眼中有沙無淚 於 2019-10-21 10:32 PM 發表 查看引用來源
好睇👍
謝謝收看!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-12-20 14:35

每逢佳節,少不了大戰,可能會有新段子。
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-24 11:13

【第十九章】《第五部》

難得公務繁忙的老公攞到假期,諗住嚟個日本做人之旅,點知衰佬話我知大頭文兩公婆又想去旅行,也因為咁樣我終於與大頭文老婆Candy碰面,作為女人見到比自己優勝的人多少也會產生妒忌心,估唔到大頭文會有個咁靚的老婆,加上女人的直覺,我有合理懷疑我老公同佢老婆已經搞上了,心裡突然酸溜溜,係候機室坐係我旁邊的老公見到我面色一沉,說道:「老婆你係咪唔舒服?面色唔係咁好喎?」
「無事,可能尋晚瞓得唔係咁好。」我望一望佢,心又軟化了,世上無邊個女人想將自己深愛的男人同人分享,但....我卻把自己分享給可以滿足我慾望的男人身上,我真係好自私。隨著航空公司廣播,嚟緊一星期的旅程會發生啲咩事?我只知道自從上次的3P後,老公微妙的變化,呢個旅程可能會.....,我都不敢去想像。這次的旅程我無多過問,只知道會去距離東京好遠的鄉下地方,純去浸下溫泉享受下美食,大約4小時終於抵達東京機場,大頭文攞好車就出發去今晚的目的地,我從未試過心情變得咁緊張,像期待每晚都會發生荒淫的事......。

<待續>

圖片附件: FB_IMG_1580095412263.jpg (2020-1-27 11:23, 64.29 KB) / 該附件被下載次數 65

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-27 12:25

【第二十章】《第五部》

大頭文租了部7人車,由機場出發大約駕駛了兩小時嚟到一個中途的休息站休息一下,第一次同唔算係朋友的所謂朋友一齊旅行,感覺總覺得怪怪的,在車內閒談得知,大頭文以前是做工程公司的銷售員,走訪不同的物業管理公司搵生意,而認識了當時做物業主任的Candy,現在大頭文「糧地中」,佢老婆則升了幾級做到物業經理位置,可能大頭文之前工作性質與我老公工作相近,一路揸車不停有講有笑,而坐在我旁邊的Candy就問我同老公點樣認識,我不太自在的回答。

係休息站食咗少少嘢之後,知道還有大約1小時車程便抵達今晚入住的酒店,今次轉由我老公做司機,我本想坐佢旁邊,點知佢叫我坐後座同大頭文夫婦傾下偈,無奈下聽話與他們齊齊坐。行駛中我有點氣我老公做咩唔畀我同佢一齊坐,原來衰佬同大頭文早有預謀,Candy突然間拉開了大頭文褲鍊,掏出肉棒出來玩弄,呢條友刻意發出低呻聲,笑笑口望一望我,衰佬就扮晒嘢當無事發生,只係常常望住倒後鏡睇住車廂裡面荒淫的一幕。Candy說:「老公你好硬,我好想要!」「你令到我舒服,今晚我咪屌到你飽囉!」大頭文好得戚回答。Candy二話不說已經將上半身伏下,開始為大頭文口交,我真係打咗個突,從來無諗過呢啲AV片情節會發生係我眼前,望住他們我感覺到妹妹濕了,我也想要肉棒,突然Candy捉住我的右手,拉到沾滿了佢口水的肉棒上,說:「想要嗎?我哋一齊搞到佢射囉!」呢刻我腦中變得一片空白......。

<待續>

圖片附件: 中途休息站.jpg (2020-1-27 12:25, 106.53 KB) / 該附件被下載次數 62

作者: farm1615    時間: 2020-1-28 01:01

原來師兄仲有寫太正了
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-28 09:40

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-1-28 01:01 發表 查看引用來源
原來師兄仲有寫太正了
有翻靈感咪繼續將個故事接落去,謝謝你收看!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-28 11:05

【第廿一章】《第五部》

我望一望坐在司機位的老公,佢好專注在高速公路駕駛中,我則被Candy引領下搞到全身發熱,家下唔理得老公咁多,與她一齊俯身品嚐大頭文的巨物,用脷由下而上係咁奶,轉個頭Candy已拉高了佢老公件衫吸啜緊乳頭,我咩都無諗開始含住小文,聽到大頭文享受的呻吟聲我變得更落力,有幾下深喉頂到我差點想吐,大頭文拉起我與我激吻起來,而Candy再次吞下小文,大頭文命令地道:「你唔搞到我射我今晚就唔屌你!要吞晒唔好整污穢架車。」Candy好聽話加快速度係咁含。
大頭文拉開了我,望住我笑笑口說:「你仲唔快啲幫你老公救火,佢就嚟頂唔住囉。」我望一望前排,原來衰佬正打緊飛機,車已經離開咗高速公路,停咗一處好陰暗的地方,我拉開車門走上前排,二話不說就含住我老公條大肉腸,佢呻吟地說:「啊....老婆你好正啊....我要你吞晒佢.....。」我只是唔的一聲回應繼續不停咁吞吐,大約10分鐘一道熱流向我喉嚨射出來,我差點接不住,坐在後排的大頭文說:「KT,你老婆真係好識含,頭先差啲就忍唔住想射。」我老公招積說:「文兄,我老婆真係好識含,唔知你老婆口技又點呢?」「你係咪好想試?我叫佢過嚟幫你囉。」我瞄瞄佢,佢尷尬回應:「家下好晏囉,有咩去到酒店再傾。」就係咁餘下路程我就坐係衰佬隔離,今晚住的酒店是附有溫泉設施,房間是和室瞓地下有他他米果啲,整頓好食完酒店裡面的自助晚餐後,我倆就約好大頭文夫婦稍後時間去浸溫泉......。

<待續>

圖片附件: 房間1.jpg (2020-1-28 11:05, 53.68 KB) / 該附件被下載次數 62

圖片附件: 房間2.jpg (2020-1-28 11:05, 70.86 KB) / 該附件被下載次數 70

作者: tithy    時間: 2020-1-28 13:36

恭賀新禧,正野日日睇!!!
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-28 13:48

引用:
原帖由 tithy 於 2020-1-28 13:36 發表 查看引用來源
恭賀新禧,正野日日睇!!!
恭喜發財!正嘢當然想日日睇,但好文就未必可以日日更新。
作者: vichow    時間: 2020-1-29 01:45

師兄更新了
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-29 08:07

引用:
原帖由 vichow 於 2020-1-29 01:45 發表 查看引用來源
師兄更新了
沉寂了兩個月的靈感再湧現,又出嚟獻醜了😑
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-29 12:01

【第廿二章】《第五部》

在房間換好了浴衣,我同老公便出發去大浴場,係浴場門外唔見大頭文兩公婆,老公話不等他們了,浸完溫泉就係門外休息區等我,我嗯了一聲就走進女湯入口,更衣室的籃架,我看到只有一個籃子是擺放咗衣服,我跟住也脫下浴衣與內衣褲放入架上其中一個籃子,打開浴場門有人正在沐浴,那個人就是Candy,我帶點尷尬走到佢旁邊的座位,說道:「嗨!原來你已經入咗嚟.....。」紥起一把透髮的Candy感覺更加有韻味,佢望一望我說:「亞欣你嚟嗱,我哋好好彩可以獨佔呢個溫泉設施。」
雖然大家都係女人,但肉帛相見我也感到有點不自在,望見Candy的身形一點贅肉也沒有,雖然胸部細我少少,但淺粉色的乳頭加上無毛的陰部,我係男人也會想屌佢,望一望自己減極都減唔到的小肚腩,心裡突然又出現醜溜溜的感覺。我倆沖乾淨身體便一齊走到室外的半露天溫泉浸浴,抬頭看到天上的星星,心情自自然放鬆起來,我與Candy盡訴心中情,開始細說往事,原來佢對性事一直有點反感,未結婚前拍過2次拖,因為性與男朋友搞到不歡而散,後來認識了大頭文,Candy講明唔喜歡sex,同大頭文拍拖去到結婚前也沒有做過,直至到婚後被佢老公挑起隱藏係內心心處的淫根,慢慢就調教成為一個絕對服從命令的淫娃,Candy講講下開始摸我乳房,在我耳邊吹氣說:「聽亞文講你同佢做過,佢話你好正,我想知道你係咪真係咁正。」唔知係我天生淫底定還是浸係溫泉太耐關係,我就好似沖昏了頭腦,不自覺伸手去撫摸Candy的胸部......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-30 10:20

【第廿三章】《第五部》

我唔得啦.....我感到有點頭暈心跳加速,我上咗水面趴咗係池邊,Candy瓣開我的蜜穴,用脷品嚐我流出的甘露,我咬住唇忍受着,望住進入室外溫泉的木門,有點害怕會有住客出來撞破,但又有點想被人看到我淫蕩的一面,Candy轉用手指在我陰道外圍係咁摔,我感覺內裡好空虛好痕,好想要巨物塞滿,Candy說:「亞欣你好敏感,摸兩摸就濕晒,唔好忍住,放鬆啲....。」我忍唔住了,開始扭動下半身,配合Candy手指的攻勢,我用手蓋住嘴呻吟起來,「係呢度啦....呀.....快啲我就到.....。」身體傳來強烈的觸電感覺,我震了兩震便到了,Candy笑着說:「你搞到周圍都濕晒囉,快啲去沖身返房降火啦!」
我快速沖身換上乾淨的內衣褲,穿上浴衣與Candy離開女湯,大頭文同我老公已經係休息區等緊我們,老公見到我出來說:「老婆你係咪浸得太耐?你塊面好紅啊!」我拉住佢說:「老公我唔係咁舒服,我哋快啲返房囉!」我哋約好咗大頭文明早幾點係餐廳等後,回到房間關上房門,我已經脫下浴衣攬住老公嚟錫,老公拉開我說:「你搞咩啊?又話唔舒服,我今日揸車揸到好攰,早啲去瞓啦,乖啦!」「老公我想要啊!畀我啦!」我像一隻小貓哀求說。「唔啦!早啲瞓,聽日我仲要揸車」衰佬說完便鑽入被窩裡,我好嬲咁走到浴室,自己DIY起來,後來我才知道,這一切是大頭文與衰佬的邪惡4P計劃......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-1-31 10:54

【第廿四章】《第五部》

打後兩天的行程,只是輕輕鬆鬆睇下風景品嚐美食,衰佬呢幾日完全無搞過我,我就快忍受唔住呢種煎熬。今日好早抵達入住的溫泉旅館,一間好古老用木造的建築物,進入大門就有一班女將一字排陣90度鞠躬打招呼,我第一次見到呢個場面差點嚇親,脫掉鞋子走到迎賓室坐下,一位男職員同Candy交談,我諗應該係辦理緊入住手續,喝了迎賓茶男職員示意跟住佢行,我哋被帶到一間好大的房間,男職員開始介紹房內有啲咩設備,當佢拉開窗台的木門,有個木造可容納兩個人的水池,半露天環境只看到遠處的山和一片樹林,我正在想呢間房係我哋還是大頭文夫婦嘅時候,男職員已經離開了,我再望一望我哋四個人行李已經擺放在房內的一角,老公看見我呆呆的表情說:「老婆我哋今晚一齊住呢間房啊!」
「咁呢個水池......。」我帶點尷尬地問。「輪住用,又或者同我老公一齊用都無問題㗎。」Candy笑笑口望住我說。「我同KT落去沖過涼浸下溫泉先,老婆你同亞欣睇下點,6點好返房開飯。」大頭文說完便拉咗我老公出去,Candy開始脫掉衣服說:「亞欣襯佢哋走咗,我哋入去浴室沖涼,跟住出去一齊浸浴囉。」我嗯的一聲回答,待Candy沖好身我便跟着沖身再走進木池坐下,Candy手多多摸下我乳房說:「果晚浸完溫泉同你老公做咗幾多次啊?」「個衰佬話攰呢幾日都無搞過我,我呢幾晚都係靠DIY,就嚟忍唔住嗱!」我帶點嬲說。「吓?唔係啊!要唔要今晚幫下你哋?」「Candy你咪玩啦!我未試過畀人睇住做㗎.....。」「你老公咪睇住你同我老公屌囉,唔係咩?」「亞文將我同佢啲嘢講晒畀你知?」我好尷尬地問。「咁佢又無仔細同我講,係話我知今次旅行對Partner個老婆佢屌過囉。」「吓?你唔介意咩?唔通我老公同你都.....。」「佢第一次嚟我哋度食飯果晚我畀佢中出咗啦,話時話你老公都幾勁。」呢一刻我唔知係好嬲定好笑,雖然直覺話我知衰佬同Candy有過一手,但知道事實卻又係另一回事,我忍唔住淚水開始流下,「亞欣你無事嘛!做咩無端端喊啊!」我好嬲我自己,如果我無識到大頭文,老公就係完完全全屬於我,家下佢竟然屌第二個女人唔屌我,我起身離開衝入浴室,Candy察覺講錯說話在門外不停同我講Sorry,我抹乾眼淚走出浴室,對着Candy說:「衰佬屌過你幾多次?」Candy卻沉默不語......。

<待續>

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-2-6 12:03

【第廿五章】《第五部》

直到去晚飯時間,我與Candy無傾過一句偈,兩條麻甩佬返嚟見到氣氛有點怪,各自問我哋發生咩事,我已經懶得理我個衰佬,只係冷冷的道:「你自己做過啲咩你自己心照啦!」Candy則咬着佢老公耳仔,大頭文望望我面色一沉,我好嬲咁啤住佢,就係呢個時候有人敲響房門,一位女將就走進來示意晚餐時間到了,大頭文就係呢刻拉咗我個衰佬出陽台唔知傾啲咩,女將清理好枱面便開始遞上各款美食,Candy點了一樽清酒,與大家暢飲暢談,衰佬對住我細聲說:「老婆唔好嬲啦!今晚你想點我都聽晒你話!」
衰佬既然肯道歉我就放過佢啦,飲了兩杯清酒唔知點解咁快有醉意,食飽之後我出了陽台的椅子坐着,望住遠處漆黑一片的環境及佈滿星光的夜空,不經意便睡着了,唔知過咗幾耐老公拍一拍我,望見旁邊的水池,大頭文夫婦正在浸浴中,老公同我講已經好夜了,叫我沖一沖身再去睡,大廳的地上已鋪好了床鋪,我走進浴室沖個熱水浴散散酒氣後,拉開大廳的木門,竟然看到難以想像的畫面.....。

<待續>

作者: farm1615    時間: 2020-2-6 21:17

真係吊引師兄,又要等你新文😭😭😭
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2020-2-7 08:11

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-2-6 21:17 發表 查看引用來源
真係吊引師兄,又要等你新文😭😭😭
有期待先會想追睇嘛,咁樣故事先會吸引,從文字幻想畫面,再幻想之後會發生d咩事。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)