188Channel

標題: [原創作品] 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2019-7-25 11:22     標題: 我的臺灣女友(11月15日喺第6版加咗圖)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 烚熟仔    時間: 2019-7-25 12:00

噢.....青頭仔會接受公廁嗎
作者: farm1615    時間: 2019-7-25 16:49

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-7-25 12:00 PM 發表 查看引用來源
兩个唔識有排搞,有人帶路咪好
作者: samlikarhei    時間: 2019-7-25 22:50

幾好睇,辛苦師兄
我都想要個台灣妹
作者: 天生外圍的駱駝    時間: 2019-7-26 07:53

作者: samlikarhei    時間: 2019-7-27 17:41

樓主快啲更新
因為太正了
謝謝
作者: 魔鬼1號    時間: 2019-7-28 12:28

快D更新啦
作者: dcat20    時間: 2019-7-28 13:36

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-7-25 12:00 PM 發表 查看引用來源
下面有人答咗你喇。
引用:
原帖由 farm1615 於 2019-7-25 04:49 PM 發表 查看引用來源
兩个唔識有排搞,有人帶路咪好
冇錯呀。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-25 10:50 PM 發表 查看引用來源
幾好睇,辛苦師兄
我都想要個台灣妹
多謝欣賞。
作者: dcat20    時間: 2019-7-28 13:38

引用:
原帖由 天生外圍的駱駝 於 2019-7-26 07:53 AM 發表 查看引用來源
嘩,似乎似依依計劃食青頭仔👍👍
等待事態發展啦。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-27 05:41 PM 發表 查看引用來源
樓主快啲更新
因為太正了
謝謝
多謝鍾意,會儘快。
引用:
原帖由 魔鬼1號 於 2019-7-28 12:28 PM 發表 查看引用來源
快D更新啦
會儘快。
作者: robinspw    時間: 2019-7-29 23:44

好睇,師兄加油
作者: dcat20    時間: 2019-7-30 11:37

引用:
原帖由 robinspw 於 2019-7-29 11:44 PM 發表 查看引用來源
好睇,師兄加油
多謝支持。

第二集嚟喇。

* * *

伊伊拖住我喺酒吧出嚟,好似好熟路咁帶我去到一間同大型連鎖超市同名嘅時鐘樓下。

佢問我,身上有冇現金?

我話有一啲,佢問幾多?

五百。

佢話夠有找,就拖住我上去。

我問,妳咁熟嘅?

阿僑帶我嚟嘅,我淨係識呢間。

好緊張,我話。

佢攬實我,波波貼住我心口,感覺軟綿綿、有一定體積。

我已經相當淘醉喇,呢個時候,佢用臺灣女仔特有嘅溫柔聲線,話,慢慢嚟,你鍾意點對我都可以。

試問我仲可以點頂?

大學裏面啲香港女仔,偶爾都有一、兩個靚嘅,但係接觸過伊伊呢種,先知道乜嘢叫做「女——仔——!」

然後佢繼續拖我上去。

有個阿姐帶我哋入一間房,地方唔錯,佢問我哋幾多個鐘。我冇乜概念,伊伊用唔鹹唔淡嘅廣東話答,兩個。

阿姐話要即時俾錢,價錢遠比預料中抵喎。連我大學生冇收入都俾得起綽綽有餘,唔明點解油雞當日話年輕人冇地方扑嘢。

閂咗門,伊伊急不及待要咀,佢攬實我個頭,就一嘢伸條脷入我口裡面。

正話喺酒吧咀過之後,我個心一直跳到而家,不斷回味。伊伊嘅咀唇軟綿綿,好好錫,我一路上都好想再錫。第一次同女仔有咁親密嘅接觸,聞到佢口裏面淡淡嘅氣息,好親密,有酒嘅餘香,幾好聞。

我都心急想揸吓女仔個胸,就問佢,可唔可以摸吓?

佢愕然,一副點解要問嘅表情。佢定咗大約半秒,就捉住我手埋去佢件白色恤衫上面,叫我自己發揮,想點就點。然後就繼續專心同我舌戰。

伊伊著嗰種好少女款式嘅罩,冇墊嘅,所以就算隔住衫同埋罩,摸上手都可以feel都佢波波本身嗰種柔軟同彈性。我一摸,即刻愛不釋手。

佢問我鍾唔鍾意?

真係好好摸呀,我話。

你鍾唔鍾意我?

鍾意呀。

鍾意咁你好好摸,好好享受。

我問,妳呢?

乜嘢?

妳鍾唔鍾意我?

黐線,唔鍾意你點會同你做呢啲嘢?

但係妳又…

乜嘢?

冇嘢喇都係…

妳想話我濫交係咪?佢突然停咗咀我,而我亦都唔好意思繼續摸佢胸。

我知道你覺得我濫交,又有男朋友、又同阿僑、又同你。不過,你信唔信都好,我唔係咁濫,只不過有性需要,就搵身邊識得嘅男仔嚟滿足。但我唔係隨便邊個都可以,一定要我鍾意嘅。而喺香港,除咗你同阿僑,就冇其他人㗎喇。

咁喺臺灣呢?妳有冇背住妳男朋友…

只係試過兩個,同其中一個做過四、五次,另外一個只做過半次…

半次?

係,因為嗰次佢做做吓我推番佢出去。

:smile_41:

因為佢靜雞雞除套。佢係我一個好朋友嘅男朋友嚟嘅,一直想追我。我喺臺灣有男朋友,性需要基本都滿足嘅,我唔係真係咁大胃口㗎,男朋友滿足到我嘅,所以我其實冇特登搵其他對手。不過我呢個好朋友嘅男朋友好鍾意我,佢暗示過我好多次,我對佢都有啲鍾意嘅,一直冇拒絕佢,亦都冇向我好朋友報告。有好幾日,我男朋友工作好忙唔得閒理我,咁啱嗰排我好想要,呢個人搵我出去飲嘢,我同佢出去,就好似頭先我同你喺酒吧度咁樣錫起嚟,跟住就開咗房…點知,佢唔知幾時,靜雞雞除咗套,做咗都好一陣,我先發覺,咁熱嘅?而且,嗰種觸感有啲啲唔同。我就問佢係咪除咗套,佢冇答,繼續喺我兩腿之間活動,我驚,就推番佢出去…

咁之後點呀?

我再冇搵佢喇。佢搵過我,想再嚟,話會戴套,我唔啋佢。部份原因係男朋友喺度嘅時候,佢都滿足到我,我冇需要同其他人,我唔係真係咁淫。不過我亦都冇向我好朋友報告,因為我都有主動嘅。

咁…嗰次…

都舒服嘅,雖然未做完,佢都活動咗一輪㗎喇。佢入嚟嗰吓我都感覺到有啲唔同,零舍熱同埋有質感,不過因為好舒服,我就冇諗咁多。佢做咗好似都有七、八分鐘左右,我越嚟越覺得唔對路,先至問佢係咪除咗套。其實都算做咗㗎喇,就係差佢射精呢步。喂,你問咁多嘢,唔想試吓咩?

想呀,不過,我有啲緊張,可以傾吓妳呢方面嘅嘢,培養吓感情先嘛?

你咁得意嘅?

唔好笑我。

隨你鍾意,最緊要你覺得舒服,但係要記住我哋只係租咗兩個鐘。

好…呀…係呢…

乜嘢?

妳頭先話嗰條友除套,所以妳推番佢出去,妳係驚有咗定乜嘢?

兩樣都驚,驚有咗,亦都因為我同佢都係有固定伴侶嘅人,唔知道佢同過幾多人唔用套做愛。當係保護大家,所以一定要戴套。

但係佢唔插都插咗…

一來因為我當時好嬲,二來我嗰日係排卵期,好容易出事,所以我即刻推番佢出去之後就唔準佢再入嚟。

但係頭先,上嚟呢度之前,我哋一路都冇買到…

我有

:smile_14:

我手袋裏面有,我隨身帶定嘅,係準備要同阿僑做嗰陣用嘅

哦…

你唔開心?

唔係呀…

唔好唔認喇,我覺得你唔開心…係因為…我同阿僑?

…有啲啩…

傻嘅…我有男朋友㗎喇。我同你、同阿僑,都係好朋友,只係好朋友。我喜歡你哋,而我有需要,先至想同你哋分享性歡愉,唔好諗多咗。不過,我喜歡你多過阿僑,只不過佢主動過你,又識得主導,我就俾佢帶動…我頭先專登點佢送小洋返屋企,就係為咗想同你…唔好講咁多喇,摸我吖…

伊伊捉住我手去佢恤衫鈕,我就著手逐粒逐粒解。

終於,咁大個仔,頭一次現場見到女仔對波喇。

伊伊對波好好肉哋,俾個細路女款式嘅罩㘉咗一條深深嘅波罅出嚟。

我即刻去滿足一吓一路以嚟性幻想中嘅情節,伸手指埋去,沿住條罅上上下下掃吓掃吓。

佢對波波唔單止軟熟,肌膚仲好幼滑…波罅之間有微汗,係頭先行路過嚟嘅時候嘅行都個身㷫,定抑或性欲高漲而㷫合合所以出汗,我就唔識得分喇。

總之手指喺佢乳溝輕掃嘅時侯,啲汗氣有啲啜手,感覺加陪性感。

正當我想哄埋去錫吓、舔吓佢對波同埋乳溝啲汗嘅時候,伊伊突然主動除恤衫同埋罩。

波波完整咁喺眼前彈出嚟。

伊伊雖然細粒,身材同我喺IG睇嗰啲性感網紅女咁上吓級數㗎,波型好靚,兩粒的的大粒而挺。

我頂唔順,即刻撲埋去啜佢、舐佢。

佢發出輕柔嘅哼、哼聲,更加刺激。

佢不斷拉緊背部同腰部肌肉,挺起胸部,身體不時抽搐。

當時我以為個個女仔俾人啜lin都會有呢啲反應。

佢手喺我背後係咁抱緊我,叫我,俊仔。

我叫番佢,伊伊,跟住我一時糊塗,話,我鍾意妳。

…我都係…

我心急想探索吓女仔下底,手部就向下移動。

伊伊著咗條裙,我拿高佢,然後喺裙底向上面探索。

佢條底橫同個罩係一套嘅,係少女款式。

底橫明顯有啲濕氣,我都唔識分嗰啲係汗吖、尿吖定西水喇,總之隔住塊布仔亂咁捽。

好明顯我唔識得捽,伊伊捉住我手,帶我入去佢底底裏面,然後放喺一個位置上面,叫我按壓呢度。

感覺呢度好似幾脆弱咁,我幾驚整親佢。但佢叫我可以快啲同大力少少。

於是我就照佢指示捽,一邊捽,佢一路微調我嘅手勢同力度,好快,佢成身震,好似忽咗咁典來典去,發出一啲畜牲咁嘅氣喘聲。

我估呢啲算係高潮喇啩?定抑或佢裝出嚟㗎咋?

唔識喇。我好想摸吓佢裏面。我見都服侍咗佢一陣啦,就將手指向下移動,想搵入口。

我睇過吓啲AV視頻大概知道係喺下底嘅,於是將隻手兜落去,摸到佢嘅水簾洞入口。沿住溪口上上下下掃吓,發現已經幾濕。

佢一臉哀求咁話,入面已經濕哂喇。

正當我想試吓篤隻手指入裏面,伊伊再次用哀求嘅眼神要求,洗吓手先吖,順便洗吓你嗰度,洗乾淨啲…

頭一次同女仔做呢啲嘢,所有發生嘅嘢,對我嚟講係人生嘅大突破,完全超過個腦能夠諗嘅範圍。伊伊嘅哀求就好指令咁,我「哦」一聲,即刻彈落床去浴室。

我尷尬到唔敢喺佢面前除褲。

入到浴室,將條褲一除,細佬已經等唔彈出嚟,硬淨咁矗立。

個腦一片空白咁執行伊伊嘅指令,開花灑,洗吓手指、洗吓細佬,仔細咁洗…

(寫到攰,俾小弟休息吓,會儘快寫搵時間埋落去,同一時間我會抽時間完成另一個故仔:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28214571

作者: CCandy    時間: 2019-7-30 17:31

引用:
原帖由 dcat20 於 30-7-2019 11:37 發表 查看引用來源
多謝支持。

第二集嚟喇。

* * *

伊伊拖住我喺酒吧出嚟,好似好熟路咁帶我去到一間同大型連鎖超市同名嘅時鐘樓下。

佢問我,身上有冇現金?

我話有一啲,佢問幾多?

五百。

佢話夠有找,就拖住我上去。

我問,妳咁熟嘅?

阿僑帶我嚟嘅,我淨係識呢間。

好緊張,我話。

佢攬實我,波波貼住我心口,感覺軟綿綿、有一定體積。

我 ...
等待中:smile_40:
作者: pat20011    時間: 2019-7-30 17:45

Cat 兄D作品個個都好吸引
作者: samlikarhei    時間: 2019-7-31 23:28

好正,,,麻煩師兄
有無台妹介紹
作者: lostergundam    時間: 2019-8-1 08:24

c hing出品,點忙都要捧場
作者: ttomtan    時間: 2019-8-1 23:38

幾好睇要捧場
作者: dcat20    時間: 2019-8-2 22:17

引用:
原帖由 ttomtan 於 2019-8-1 11:38 PM 發表 查看引用來源
幾好睇要捧場
多謝大家捧場,唔喺香港幾日。

返港後盡快寫。
作者: paulibj    時間: 2019-8-5 18:26

等你呀大佬
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 09:06

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-7-30 05:31 PM 發表 查看引用來源
等待中:smile_40:
剛返香港,會盡快更新,多謝捧場。
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 09:08

引用:
原帖由 pat20011 於 2019-7-30 05:45 PM 發表 查看引用來源
Cat 兄D作品個個都好吸引
引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-1 08:24 AM 發表 查看引用來源
c hing出品,點忙都要捧場
多謝欣賞,會盡快更新。

假如鍾意個故仔,俾個讚個帖吖。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-7-31 11:28 PM 發表 查看引用來源
好正,,,麻煩師兄
有無台妹介紹
冇呀,唔好意思。

作者: dcat20    時間: 2019-8-6 09:12

引用:
原帖由 paulibj 於 2019-8-5 06:26 PM 發表 查看引用來源
等你呀大佬
剛返香港,會盡快更新,多謝等候。

假如鍾意個故仔,俾個讚個帖吖_/\_。
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 13:02

咁大個仔第一次同女仔做親密嘢,仲要係伊伊呢啲咁清、咁純、表面咁乖查實咁姣嘅臺灣女仔。

正話揸到佢軟棉棉嘅波波同埋掂到佢個妹嘅表面,已經震撼到個腦down咗機咁樣,唔識得運作。

喺洗手間,用心咁洗乾淨手指同細佬。

尷尬咁用毛巾遮住細佬返出去,見到伊伊喺床上面,擘大雙腳喺度自摸緊。佢見到我出嚟,雙眼恍惚、眼眶泛紅咁,望咗我一眼,然後好快就留意到我捉實條毛巾遮住下面。

佢話,唔使遮啦,反正我哋都要做最親密嘅嘢。

講完就一手將我手中條毛巾扯落嚟。

於是,生平第一似,細佬喺
女仔面前,精神奕奕咁矗立。

好大。伊伊驚愕,即刻捉我埋床。

俾伊伊溫暖而柔軟嘅玉手捋細佬,我爽到癲。

平時有冇打飛機?伊伊捋咗幾吓就問。

我話好少,點解咁問。

佢話感覺我好敏感。你第一次做,可能會好快頂唔順。佢話。

女仔係咪通常要多啲時間?

唔一定,我有方法。

佢哄埋去細佬前面,用佢嘅脷仔靈巧、密集咁舔同舐細佬。佢做得好有系統,從條莖嘅四周開始,舔吓舐吓咁慢慢向前移動。去到條頸嘅時侯就用口啜住個頭,吸吓吸吓,脷仔同時輕快咁舔吓舔吓。

我爽到癲,好似急尿急到好緊要,但又唔係急尿咁,差啲就頂唔順喺佢口裏面爆。

伊伊好似感覺到我敏感咁樣,喺緊要關頭吐番我出嚟。

兩、三條長長嘅水絲連住細佬個頭同埋佢個口。

佢忽咗咁望住我,用手指將啲水絲挑起然後放入口裏面。然後再哄埋細佬度,脷仔集中舔、舐條頸嘅四周。

好溫馨、好親密。

我摸吓佢個頭,忽然有一刻好想佢做我嘅女朋友。

好戲仲喺後頭,佢舔條頸到咁上下,就再一次用口吸住細佬個頭。不過呢一次佢冇再用吸啜嘅方式招呼細佬,而係慢慢吞噬我支莖。

冇諗到原來佢可以吞到咁深,我估應該頂到佢喉嚨。

跟住佢吐番少少出嚟,就開始吞吐。

我一路享受佢嘅招呼,一路摸住佢啲頭髮、佢塊面,望住佢,心裏面諗,呢個,就係第一個同我有呢啲親密接觸嘅女仔。

我問,伊伊。

佢一邊吞吐,一邊發出一聲,唔。

我好喜歡妳。

唔。繼續吞吐。

我一時意亂情迷,就話,做我女朋友好冇?

佢停咗,紅都面哂咁望住我,然後話,到你服侍番我。

就瞓低喺床度,抱住我個頭然後將我個頭推落去佢下底。

我對正佢個妹,唔知道佢想我點,本能用手指玩吓佢兩塊瓣,輕輕錫一吓,就開始舐佢。

伊捉實我啲頭髮,hehe hihi咁呻吟。

食撻食咗一陣,陣味腥腥哋、鹹鹹哋,忽然諗起佢未沖涼,嗰度應該有佢啲尿

於是我轉為用手。

我想篤手指入裏面,伊捉實我手上去佢條溪間頂端突出嗰個細細嘅部位捽。

頭先佢教過我咁樣捽,我估呢度應該係女仔敏感嘅地方,所以佢咁鍾意我捽佢呢度。

我心諗,頭先妳服侍得我咁爽,好,就等我服侍番妳。

於是我好俾心機捽佢呢個小小嘅舒服部位。我一路服侍佢,佢間中細執吓我啲手勢、力度,跟住佢好快又試忽咗咁樣,發出母牛咁嘅喘氣聲,成身抽搐、震哂。

短短幾分鐘裏面,佢呢啲狀態似乎出現過好幾次。

唔通呢啲就係女仔嘅高潮?

我好想摸吓女仔裏面係點嘅,見佢都好似差唔多,就問,我可以伸手指入去嘛?

佢up頭,叫我先放一隻。

我就沿住條溪摸索到下底,發現嗰度已經濕到一pad嘢咁。喺洞口輕輕捽幾吓,就慢慢、慢慢隊隻手指入去。

伊伊叫咗一聲,然後抱住我個頭埋去,開始擁吻。

我同佢條脷上面都有對方啲分泌物陣味,鹹鹹哋。

一路同伊伊舌戰,手指一路小心翼翼咁向伊伊水潤嘅肉洞推進,感覺裏面除咗好濕之外,就係好暖,啲肉好嫩,好似好易整傷咁。

終於成隻手指塞哂入去,嗰種開心冇辦法形容。

我撩幾撩,想試吓放多隻手指入去係咩感覺。我停咗同佢脷交,一邊慢慢塞多隻手指入去,一邊睇實呢個情景。

當終於兩隻手指都塞哂入伊伊裏面,佢面泛紅霞、神情恍惚咁望住我,再一次攬實我脷交。

我手指開始郁動。開頭驚整親佢,就好慢、好細力咁。佢話,我鍾意快啲。於是我逐漸加速chok佢。

伊伊又捉住我手指公,示意我可以一邊喺裏面chok,一邊用手指公按壓佢粒核。

佢越嗌越癲。

我叫佢,伊伊。

唔?

真係好鍾意妳呀。

唔。

做我女朋友好冇?

佢冇應我。

突然感覺隻手好濕。

佢捉番我隻手出去。

原來佢下底已經漏哂水,漏到一床都係。

佢眼眶紅紅咁望我一眼,就喺手袋裏面攞咗個套出嚟,係超薄裝。

我問,可唔可以唔戴?

佢話,保護大家。

我話,妳知道我都冇同人做過。

佢話,你第一次做會好敏感,戴咗做可以做耐啲。

我就聽佢話,俾佢幫我戴上。

跟住佢就捉實細佬,坐上嚟,然後塞入個妹度。

塞入去嗰陣,伊伊露出一副痛苦嘅樣。

我心諗伊伊都唔係處啦,試過咁多條仔仲痛咩。

佢話,好大、好脹…我唔知真定假,不過聽咗有啲啲自豪。

雖然戴咗套,塞入去嗰一吓依然舒服到難以形容。隔住個套都可以感覺到裏面嘅柔軟同埋溫暖。

然後佢就趴喺我身上,用下面頂實我,就打圈咁運動起嚟。

佢咁樣郁對我嚟講好似冇乜嘢咁,但係佢就好似好high又好似有啲痛苦咁嘅表情。

伊伊皺住眉咁一路郁,佢豐滿嘅波波不斷掃到我心口,都幾過癮嘅。我就懶懶閒,揸吓佢軟熟嘅波波、摸吓佢可愛嘅頭髮、面,欣賞吓佢恍惚、迷醉嘅樣。

又試忍唔住想佢做我條女,不過先前問過佢兩次,佢都冇啋我,我就唔敢再問喇。

唔使好耐,伊伊又試嚟一連串畜牲咁嘅喘氣、抽搐、劇震,跟住就衰竭咁倒下,波波壓喺我心口上面喘息。

細佬仲插住佢。我感覺到我嘅三角洲俾佢個妹漏出嚟啲水整到濕哂。

伊伊喘息咗一陣就拍拍我,示意我喺上面。

我就起身,正想將佢搬出嚟放喺床上面,佢一直坐喺我身上,雙腳繞住我腰部後面,捉住我兩隻手放喺佢大髀下面,然後𢭃一𢭃我手。

我約略估到佢想點樣,就托住佢pad pad,細佬一路插住佢,轉個身,雙腳喺床邊落地。然後將佢抱起,打算將佢放喺床上面好好屌。

當我將佢放咗喺床邊嘅時候,佢示意我就將佢放喺呢度。我企喺床外面,抱住佢上半身,本能咁開始好慢、好溫柔咁全支塞哂入去,再全支出番嚟(冇離開佢身體)。

伊伊再次面露少少痛苦嘅表情,話,好大、好頂。

我有啲自滿,於是就試吓慢慢加速。

佢好鍾意,攬我埋去,自然又試脷交起嚟,手探婪咁搓揉佢軟熟嘅波波,下身繼續進入、抽出、進入、抽出。

唔使幾耐,我感覺細佬越嚟越敏感,好似想射。

心諗唔係咁快下話。

我話,有想射嘅意思。

伊雙腳一直繞實我,呢個時候佢喺我後面將我壓埋去頂實佢。

唔好抽插,佢話。

然後佢示意我可以壓實佢前面,上上下下咁撬佢個妹去磨擦佢粒核。

咁樣做,我就冇咩特別感覺,但佢睇嚟舒服同爽到癲。

於是,我就學識用呢個方法拖延時間。一有少少想射,就停止抽插,壓實佢個鮑然後磨擦。細佬冷靜番,就又再開始抽插。

喺床邊屌咗一陣,就將伊伊搬返上床,等佢瞓喺度舒舒服服咁俾我屌。

鍾唔鍾意?佢問。

好鍾意呀。

鍾意嘅話,以後我哋可以成日做。

咁妳仲會唔會同阿僑…

伊紅住面,話,我唔係真係咁淫㗎,同咗你,我盡量唔同佢…不過,我怕佢唔鍾意,又怕影響你哋嘅友誼…可能間中都會同佢…你唔好介意…

伊伊…我一路屌,一路望住佢乖乖、純純咁嘅樣,開始又試傻傻哋。

乜嘢?

妳鍾意嘛?

好鍾意…你係我試過之中最大…好滿足…

我想…

想射?

想…妳做我女朋友…

我到過幾次,差不多㗎喇…你想射可以射…佢又試迴避我問題。

可以除套喺妳裏面嘛?我停低,情深咁望住佢。

佢靜咗大概兩秒,我諗住唔得㗎喇。

佢推番我出去,然後話,除吖。

真係可以?

佢up頭。

我當堂開心到飛起。

就除套,然後慢慢再入番去。

冇套嘅感覺真係爭好遠。

感覺明顯得多,嗰種水潤、嗰份暖意,仲有裏面嘅細微質感。就算之前已經戴咗超薄,但除咗套之後嘅感覺真係明顯得多呀。

尤其係諗到大家啲水直接咁交流,嗰份親密感真係冇得比。

除咗男朋友,同埋嗰次同我做咗半次嗰個人之外,我從來冇試過同其他人咁樣㗎…

感動,多謝妳…

喜歡你先至俾你咁…

聽到佢咁樣講,當堂好開心。

伊叫我射啦,佢夠㗎喇,叫我唔使刻意延長時間。

射入去。佢話。

唔驚咩?

唔驚,應該呢兩、三日姨媽到。

我愛妳。

唔講呢啲…

咁,最少呢刻我可以當妳係女朋友啩?

我俾你咁樣,你仲要問?

我收到,於是就抱實伊伊條腰,專心進出佢個鮑,好好咁feel吓裏面嘅感覺。

一路鋤,一路對望。

細佬喺伊伊柔軟嘅肉洞裏面活動,俾嗰種嫩滑同溫暖嘅感覺包圍,好快就有痺嘅感覺。

我繼續進出,痺嘅感覺開始擴散到全身,越來越強烈,強到罩住成個意識。終於成個人失控,劇震之下我嗌咗一聲,喺伊伊暖暖嘅肉洞裏面爆發。

於是,我再次頂實伊伊,頂到去盡頭然後貼實。但呢次我唔郁,只感到啲嘢經過細佬源源不絕咁注射入去伊伊身體裏面。

我錫咗一吓伊伊,然後就趴喺佢身上休息。細佬一直仲插住伊伊,然後慢慢變細、變軟。

跟住我哋攤喺床上,雙擁無語。

佢把玩已經縮小嘅小弟弟,話,佢好可愛。

我哋以後都可以咁樣嘛?我問。

可以呀,乜唔係預咗會咁樣嘅咩?

我意思係…

乜嘢呢?

唔戴套…

唔…危險期嘅時候要戴,好嘛?

好…

乖。

咁我哋…算係乜嘢?

你係咪話想當我係你女朋友?

係呀。

唔好玩我啦。

點會呢?

你有咗小洋你就唔要我㗎喇。

無端端點會扯到小洋呢?

你鍾意佢。

冇嘢講哩。

我只不過欣賞佢…

鍾意就鍾意啦,我睇得出。

即使係,佢係阿僑女朋友。

你認為佢同阿僑可以長久咩?佢兩個跟本係兩類人。

兩類人都可以一齊嘅啫。

總之,佢哋唔夾,亦唔會好得幾耐。

妳好似好想將我踢俾佢咁喎。

我只不過講出你嘅心聲啫,你對我有性趣就想同我玩吓,你覺得我好玩就話想我做女朋友。假如我真係做你女朋友,絕對會俾你hurt爆。

唔會呀。

算啦,我自己知自己事啦。你心目中,我係一個濫交嘅女仔吖嘛。

睇嚟,呢啲係妳自己嘅心聲咋啩?

乜嘢心聲?

妳只係想同我玩吓?

你覺得係咩就咩啦,有得你玩,你唔想咩?

好想好想。

咁一言為定。我要同你繼續咁樣,一星期最少兩次,直至你同咗小洋一齊。

好。咁妳仲會唔會同阿僑?

盡量唔會,得未?不過唔會完全唔會。

咁好啦。妳同佢做…可以用套嘛?

當然,我都話,除咗男朋友,我淨係俾你咁。嗰次嗰個人靜雞雞除套,佢冇得到我同意,而我俾你咁做。但係你要應承我,假如你同第個女仔唔用套做咗,你要話我知。

好。

伊伸手指出嚟,我就同佢勾手指。

未完待續

作者: cola1915    時間: 2019-8-6 13:41

Great Great支持支持,唔好比佢停
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 13:45

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-8-6 01:41 PM 發表 查看引用來源
Great Great支持支持,唔好比佢停
多謝支持。

假如鍾意個故仔,俾個讚個帖吖。
作者: kentwby    時間: 2019-8-6 13:49

作者: farm1615    時間: 2019-8-7 02:09

作者: samlikarhei    時間: 2019-8-8 02:07

好正,,,,想快啲食埋小洋
作者: dcat20    時間: 2019-8-12 09:21

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-8-6 01:49 PM 發表 查看引用來源
好Sweet , 好細緻呀,多謝好文,長期支持。
多謝支持。
引用:
原帖由 farm1615 於 2019-8-7 02:09 AM 發表 查看引用來源
多謝。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-8-8 02:07 AM 發表 查看引用來源
好正,,,,想快啲食埋小洋
8月12日加了相在第一、二集。

作者: dcat20    時間: 2019-8-13 18:03

各位,我寫緊呢個故仔嘅同時亦都寫緊另外一個故仔,但係呢輪有其它嘢要處理,所以請耐心稍等。

我喺以前寫過嘅一個快閃故仔度加咗啲相,方便大家幻想,可以睇住嚟頂住癮先:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28204035&page=1&extra=#pid498952275

作者: dcat20    時間: 2019-8-19 14:45

(註:圖片非故仔裏面人物)

同伊伊攪咗嗰晚,阿僑送小洋返屋企。

上到去,阿僑想同小洋做愛。

小洋話,唔得,你知道我只會同打算結婚嘅人做呢啲嘢。

我係咪妳男朋友?

小洋靜咗。

大家對望,大約兩、三秒。小洋粒聲唔出解阿僑褲頭,伸手入裏面摸阿僑碌嘢,好溫柔咁慢慢捋起嚟。

僑錫小洋咀,小洋點都唔肯伸脷,亦唔俾僑條脷伸入自己個口裏面。

跟住僑慢慢除小洋啲衫。

一邊除,一邊摸小洋飛機場咁嘅胸,錫吓、舔吓、啜吓小洋lin lin。

僑見到小洋身體有反應,就開始除小洋底底。

小洋緊守。

唔好。

妳又唔係未俾我摸過。

小洋冇辦法反駁,就鬆手,話,好,不過唔可以強姦我。

僑話,好,就一嘢扯低小洋條底褲仔,用手攪佢個妹外面。

每當俾僑捽到粒核,小洋都有興奮、成身會震,下底漸漸濕。

僑見到咁,就諗,只要篤穿小洋塊膜,佢失守,就會肯。就算死都唔肯,最少,整穿佢都過癮。

於是,佢試圖篤隻手指入小洋嘅秘道。

小洋即時阻止。

僑重施故技好幾次都唔成功。小洋即刻停,攞番起啲衫著番上身。

僑坐喺梳化,一臉挫敗。

分手啦,好冇?

你只係為咗呢樣嘢同我一齊?

談戀愛唔做呢啲嘢點叫談咩戀愛呢?

可以,你係認真嘅話,你有打算結婚嘅話,可以做。我講過我都想嘅,俾你攪我都有反應嘅,不過你只係想同我玩吓,我唔想。

以上呢件事,係我後來先知道。

伊伊幫我開咗齋之後,我周時心思思。

起初,我好唔好意思開口問佢,要借口嘍佢食飯之類。

今晚,食飯嘛?我喺Line問佢。

佢整咗個^__^。

我問,咩意思?

佢話我想就得㗎喇。

我放學早過佢收工,於是預早去佢公司附近搵定餐廳。搵間有隱閉角落嘅,唔想俾小洋見到。坐低等。

坐卡位,但佢係都要同我坐埋一邊。

都好,親密啲。

一邊叫嘢食、食嘢嘅時候,個心都囉囉孿諗住嗰樣嘢,但唔知點開口。

一路食,佢隻手不斷放喺我大髀,好近細佬嘅位置。

細佬好快已經喺褲裏面好脹。

喺餐廳食嘢唔夠一個鐘裏面,伊伊隻手好多次放喺我大髀上面,毫無顧忌咁hi到細佬邊邊,攪到食飯咁耐,細佬好多時都硬住,俾條褲ku到好辛苦。

我亦都頂唔順,周時攬住佢條腰、隻手兜上佢前面hi吓佢波波底,摸佢肚、小腹,再摸吓落啲摸吓落啲。

唔敢太明目張膽,話哂呢度係餐廳,雖然隱閉。只係用陰力頂吓、hi吓佢波波底,輕輕搣吓佢條腰、小腹,然後詐詐諦諦滑落去佢兩腿同三角地帶之間嘅摺位hi吓hi吓。

佢話,小朋友,你隻手好曳喎。

我話,姐姐,妳隻手都係喎。

佢隻手毫無避忌咁喺餐檯底下滑落去細佬度一摸。

嘩,咁好反應嘅?

我支吾。

好想哩?

…係呀…

佢笑。然後話,食完飯去啦。

妳都想?

唔,佢up頭,微笑住咁。

見到佢呢個笑意,我好開心。

呢頭有冇地方?

我唔識,你係香港仔,你搵啦。

食完嘢,埋咗單,喺左近逛逛吓搵地方。

見到一間,就走上去睇吓。

收費仲貴過之前去過嗰間,地方仲要冇咁好。

伊伊冇理,一入到房即刻攬實我錫。

好鍾意條脷同佢打交,大家交換口水嘅感覺。

一邊打車輪,佢一邊摸我已經亢奮嘅細佬。

好好狀態。佢話。

我好渴求起勢揸佢軟熟而有份量嘅波波。

然後我哋一齊沖涼。

沖涼嘅時候,佢跪喺地下啜我細佬。佢啜得好仔細,每個部份都細心服侍。

細佬冇第一次咁敏感,反而越俾佢啜我越精神。

我試吓隊佢口腔裏面。

其實小個口係遠遠冇小個妹咁舒服嘅,尤其間中俾啲牙掂到嘅時候,感覺講唔上舒服。

不過女仔肯用口含屙尿嗰度,男仔會有一種征服感。

我想服侍番佢,上次因為佢未沖涼,個鮑有啲腥腥哋嘅味,我唔係好敢舐佢。呢次大家叫做洗乾淨,我好想試吓舐女仔個鮑咩滋味。

於是就到我。

我錫吓佢嘅三角地帶,然後慢慢錫落去。我知道佢粒核敏感,就舔吓佢,佢就癲咗咁大嗌。

好俾心機咁舔一陣,喺花灑下,佢個身震咗一嘢又一嘢,係咁抽搐。

心諗,呢條女咁敏感,唔怪得咁好性啦。

跟住我就向落啲移動。

好想仔細啲了解吓女仔個西。於是我輕輕反開佢個瓣,錫吓、舔吓,佢發出舒服嘅嘆氣聲。

老公…佢捉實我啲頭髮、膊頭叫我。

老婆仔。

佢主動戙起一隻腳,我就反開啲佢個瓣,然後就舔吓裏面啲肉。

俾水沖過嘅西冇乜味,溫溫哋,舔落好嫩、好幼滑,好似好易整親咁嘅。

我舔吓舔吓,開始舐。

佢捉得我更加緊。

我認為女仔呢度咁污糟,普遍男仔應該唔多鍾意舐,自己又唔high嘅。我諗我一定服侍得佢好舒服喇。於是,舔吓、舐吓,開始吸啜佢。

壞蛋。佢叫。

用口招呼佢到咁上下,跪到攰攰哋喇,就企番起身,再同佢脷交。

大家條脷都鹹鹹哋、腥腥哋。

佢攬得我好實,波波壓實我心口,軟綿綿,好慰寂。

然後佢就捉實我細路磨佢下底。

草菇一接觸到佢濕立立、滑潺潺嘅鮑肉即刻爽死。就算花灑啲水不斷流過佢身體,沖洗佢下體,依然感覺到佢嘅體溫,喺嫩滑、豐厚嘅裂縫裏面滲透出嚟。

老婆。我忍唔住叫佢,然後一嘢鳩衝入去。

跟住就喺花灑底下,進出咗幾嘢。

然後佢趁我插咗入去,頂到去盡頭嘅時候,叫我咪郁,跟住就跳上我身上,雙腳繞實我後面,示意我抱住佢出外面,喺床慢慢嘆。

呢次,佢教我試唔同姿勢,傳統、佢喺上面、我喺後面、床邊、瞓喺度、趴喺度、跪喺度…

喺佢後面,睇見佢個B喺下底現出嚟,感覺寧舍性感,令我特別興奮。

我比頭一次明顯耐咗。

佢任得我自己試驗、發揮,間中叫我試下咁樣、咁樣,見我好似有啲想射嘅時候就教我點樣hold住拖延時間,佢自己擺動下身去磨。

我就快真係hold唔到,佢就叫我出去。

應該接近排卵期,唔好…

屌到好痺好痺,hold唔住喇,即刻出番外面。

責喺佢身上,佢對波波好似軟墊咁墊住我心口,好舒服。細佬喺佢兩腿之間抽搐,唧吓唧吓,源源不絕咁唧啲嘢出嚟,直至唧乾唧淨。

伏喺伊伊身上喘息。

隔咗大概半分鐘,我問,可唔可以氹吓我?

佢話,咪氹咗囉,同你做呢啲嘢,仲唔夠好?

我話,想再親密啲。

乜嘢?想聽我講我愛你、老公呢啲?

唔只…

係乜嘢呢?

少少變態…

佢靜咗大約一秒,就將隻手放落兩腿中間,個妹外面。用手指撩吓佢大髀上面啲蛋白,望住我,然後放我啲嘢入口裏面食俾我睇。

Suen suen吓、㗳㗳吓,然後就吞落去。

之後我至知道,原來我同佢玩過嘅嘢,佢都同其他男仔玩過哂。

包括用口服侍男仔、俾男仔用口服侍、食精、激情嗰陣叫對方做老公、講我愛你…呢啲,而佢嘅臺灣男朋友,可以安全期嗰陣唔戴套射入去。

阿僑都有同妳咁樣玩?

伊伊up頭,話,除咗我要佢戴套做之外。

知道咗之後,有啲唔開心。

佢話,咪傻啦,都話我哋係好朋友,我同你咁樣已經好好。講完就攬實我,掃吓我背脊。

其實我同你已經差不多好似男女朋友咁㗎喇,俾你唔戴套入嚟,差別係我唔會阻止你個心鍾意小洋,而我間中都會同阿僑做,男朋友嚟香港或我返臺灣嘅時候我會同佢做。

都話我唔係鍾意小洋。

唔好扮嘢啦。伊伊用唔鹹唔淡廣東話講。睇得出㗎,次次你睇住佢啲眼神。

就算有,都只不過喜歡,但我同佢跟本乜都冇。

算啦,唔討論呢個喇。下次,我剃毛毛同你玩好冇?

吓?

冇錯,呢樣我冇同人玩過,同而家或者以前嘅男朋友都冇。不過,我要你都剃你嘅俾我睇。

好吖。

一言為定,咁你返去剃。

下次幾時?

隨時,時間夾到的話,你幾時想要都可以搵我,我亦都係。

我同伊伊就係咁樣開始咗sp嘅關係。

基本上我日日都想嘅。

佢話佢都係。

不過因為我哋時間未必夾到,有時一個星期可以做到兩、三次,有時兩個星期都冇。

我知道佢有時候會同阿僑。

我問,阿僑知唔知我同妳做咗?

唔知。

跟住,佢問,點呀?想我俾佢知道然後我哋幾個玩兩皇一后?

我話,妳想至啩?

我冇你諗得咁淫。只不過,同佢做,比較簡單,大家都只係解決需要,佢唔會話想我做佢女朋友呢啲,冇乜壓力,但你次次都話想我做女朋友,我覺得有些少壓力。

咁妳會唔會唔鍾意同我做?

唔會。

點解?

因為同你做好舒服,你碌嘢好大,係我試過之中最大,插入我度嘅感覺好滿足。而且我都有啲鍾意你嘅。

真嘅?我好開心。

都話係咯,一開始已經係。只不過唔想大家之間有咁多負累,我愛我男朋友,對你,係鍾意,但唔係愛,大家開心吓就好喇。明白嘛?

好。

乖。

有時候,我哋幾個人,我、僑、小洋、伊伊四圍玩。

僑識好多地方,連塔門呀呢類山旮旯地方,你噏得出嘅佢都知點去。於是就帶我哋四圍去,玩到香港都玩勻哂,佢就帶我哋返深圳玩。

嗰陣我仲未知佢同小洋已經分咗手。

佢哋會一齊出嚟,但係,我冇特別留意到,佢同小洋已經冇拖住手。而阿僑好多時同伊伊行得好埋,態度仲好親暱,係爭在冇拖手、攬住呢啲,畢竟伊伊有男朋友。

我相信,假如伊伊對我嘅都講唔上係愛,佢對阿僑就更加未至於會想公開嘅地步。

呢啲只係我嘅估計,假如伊伊冇講大話氹我的話。但係有時留意到自己居然喺度估伊伊嘅心意,而且會覺得煩,就知道自己已經舐咗嘢。

每次出去玩,見到小洋,都會諗到,呢個我當初喺臺灣間酒店食早餐嘅時侯,已經驚為天人嘅氣質美女,係阿僑條女…條氣就會好唔順。阿僑條友有個咁靚嘅女朋友,次次出親嚟玩仲成日霸鳩住伊伊。雖然伊伊唔係我條女,佢亦講到明叫我唔好當佢係我條女,但係我心底裏唔多唔少都覺得佢係我嘅。一諗到阿僑條友次次出去玩都一人霸兩條女,條氣就好唔順。

每次同伊伊做愛,都會忍唔住攞呢樣嘢嚟問佢,做乜出去玩嗰陣同阿僑咁親密?

佢開始覺得少少煩,有一次,佢話,你唔係我邊個,冇資格管我。

即係話妳鍾意咗阿僑?

我一早講咗,我鍾意你哋先同你哋做呢啲嘢。

妳鍾意佢多啲?

嚡…你好煩。佢只不過好玩啲、好傾啲,我先至同佢多啲嘢講。除咗做愛,我同佢從來冇好似你咁講呢啲鍾唔鍾意、愛唔愛嘅嘢,你好婆媽。

我即刻唔敢講嘢。

然後就靜哂,完全唔敢搵佢,驚煩住佢。

心裏面暗暗期待Line收到佢訊息。

然後,過幾日,佢會若無其事咁send message嚟,今日好需要…

哦,好…

跟住我就會好似俾佢催咗眠咁即刻仆到出去。

扑嘢嗰陣,佢雙手搭住我肩膊後面,雙腳繞住我,起勢大嗌,老公…我愛你…

嗰一吓我真係心郁,覺得佢係講真。

我唔敢再問佢講真講假。

唯有一邊小佢,一便叫佢,老婆仔,妳知唔知道我對妳已經嚟真?

知…

我哋生一個仔好冇?

好…

有一次,佢Line問我,之前叫你剃毛,咁多次你都冇做到。

妳夠冇咯。

好吖,你而家剃,我而家剃,聽日我收工去搵你。你大學有冇隱閉嘅地方?我想喺你大學試吓,一定會好刺激。

我用刀片鬚刨嘅,剃鳩毛實在有啲驚。攞老豆電鬚刨嚟剃又好似唔係幾好。

於是,上晝我喺左近電器舖使幾舊水買咗個電鬚刨。下午放咗學匿喺學校廁格剃鳩毛。

都幾狼狽,有啲位剃極都剃唔到,啲毛跌到周圍都係,隻腳、條褲都黐住曬又冇得沖。

攪到成頭大汗之際,伊伊突然Line send咗幅相嚟,係佢個西!冇毛㗎!

一睇,大為興奮。

點樣?刺唔刺唔激?

好刺激。

你剃咗未?

剃緊,好論盡。

努力,今晚我要食你。

學生會有間房,佢哋開會時用嘅,我問過當晚冇人用,我帶伊伊上到去就鎖門。

學生會有梳化,我將佢推低,就即刻拿高佢條裙。佢裏面著咗條T-back,平時佢著啲好似學生妹咁嘅款式,今日居然轉style。

佢拉緊條T-back,將下底界開兩邊。一臉哀求咁嘅眼神問,我淫唔淫賤?

估唔到我老婆咁淫賤。我話。

你娶我嗰陣已經知道我淫賤㗎啦。

我心急想睇吓冇毛嘅西係點樣嘅,就將條T-back帶拉埋一邊。

成隻光雞喺眼前顯現,剃得好光滑、徹底。

我已經唔顧咁多污糟呀呢啲嘢,就一嘢哄埋去食佢個西,明知佢放工過嚟斷估冇洗過。

嗰度有陣唔知係尿定咩味,腥溫溫,好催情。

老公,我要睇番你。

講完就除我條褲…我剃得冇佢咁仔細、好手工。

佢一睇,就話,剃成咁不如唔好剃,跟住就問我攞個鬚刨出嚟,然後就喺學生會嘅地氈上面幫我剃…

伊伊一邊幫我剃毛,一邊講,成日問我鍾唔鍾意你,都唔知我同你好好㗎喇,呢啲嘢我都冇同第個玩過。

佢一邊剃,我個腦一邊游咗去第度,諗到第件事…

小洋每次出嚟玩都好似靜靜咁,有時自己一個,由得阿僑同伊伊傾偈,自己就影吓相、睇吓風景。間唔中佢會同我傾幾句。

有次,我哋玩到冇地方玩,連布袋澳咁山旮旯嘅地方都去第二次。

阿僑同伊伊喺啲山路周圍探索,小洋坐喺間廟外面影日落,我喺佢旁邊。佢突然擰轉頭望住我,俊仔,阿僑同伊伊係咪一齊咗?

未完待續

作者: samlikarhei    時間: 2019-8-27 09:45

好正,等緊樓主嘅更新
作者: tiramisu8888    時間: 2019-8-28 10:41

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-19 02:45 PM 發表 查看引用來源
我用刀片鬚刨嘅,剃鳩毛實在有啲驚。攞老豆電鬚刨嚟剃又好似唔係幾好。
呢句:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: dcat20    時間: 2019-9-4 13:03

引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-8-27 09:45 AM 發表 查看引用來源
好正,等緊樓主嘅更新
先更新住先,遲少少加圖同埋執錯字。。

* * *

喺學生會個office,伊伊幫我剃毛嘅時候,我個腦忽然閃過一件事。

嗰日小洋突然問我,僑係咪同伊伊一齊。嗰刻我唔知點答,我一直冇諗到小洋已經同阿僑分咗手,好想佢知道僑同伊伊嘅關係,但又怕講咗出嚟會令佢向伊伊追問,結果會知道我同伊伊都有一手。

小洋見我靜咗半吓,就話,我好了解伊伊係一個點樣嘅人…

佢有男朋友㗎嘛,我即刻接住話。

冇嘢喇,小洋微笑住望住我。嗰個樣靚到令人心醉。

我一時唔知講乜好,同佢眼神交接咗好幾秒,佢一路望住我,眼球左右兩邊好快咁遊移。

我大概感覺到佢同阿僑已經分開,突然唔知邊度嚟嘅勇氣,話,我哋幾個係朋友嚟㗎嘛,係咪?我哋可以繼續一齊到處去玩…直至…

佢做咗個疑問嘅樣。

…直到妳搵到真命天子唔啋我哋…

傻嘅…唔使…唔想搵…我可以。小洋微笑住咁講。

嗰刻好想向佢表達我好鍾意佢,雖然唔敢奢望同佢一齊,最少想佢知道。

但係我冇講到出嚟。

靜默咗一陣,睇住個海。小洋突然講,遲吓,佢兩個可能唔理我哋㗎喇,嗰陣時就冇人陪我,喺香港冇朋友…

我可以同妳出嚟呀。

好呀。佢微笑住咁回應,再一次,佢嘅微笑令我心醉…

* * *

返番嚟呢刻,伊伊幫我剃好毛。

攪掂!佢唔鹹唔淡嘅廣東話寧舍姣。

剃得好仔細、好企理。

一條光狗對住一隻光雞。

好刺激,但係我哋發現做咗蠢事。

整到學生會地氈係哂鳩毛,仲有啲毛碎黐哂喺細佬同我大腿內側。

怕攪嘢嗰陣啲毛碎拮咗入伊伊個屄裏面…

唯有用紙巾係咁意抹吓大脾,着衫,整理吓地方,然後出外面搵時鐘,沖吓身先攪。

但我哋嘅興緻並冇減弱。

九龍塘啲酒店我幫襯唔起,於是搭地鐵去尖沙咀。途中伊伊一路攬實我,對波波壓住我,好soft…佢借車廂郁吓郁吓個勢,波波挨吓挨吓我心口,好舒服。

細佬當堂充血,我忍唔住,借地鐵裏面人迫,細佬貼住佢,詐詐諦諦頂吓頂吓。

佢超鍾意,望實我做咗個百厭嘅鬼臉,話,細路你好曳。我未嚟得切回應,佢就將我個頭抱埋去,大庭廣眾伸條脷入我口裏面,然後全情投入、旁若無人咁同我脷交起嚟。

真係好激。

周圍有幾條仔係咁望住我哋呢邊,笑淫淫咁交頭接耳。佢哋多數評論緊呢條女咁淫啦,我唔介意,仲覺得好自豪。

伊伊leu啲口水入我個口裏面,我知佢想我食,我就食。

然後佢將我稍為推開,眼定定咁望住我,細細聲話,你鍾唔鍾意同我做愛?

喺車廂突然講啲咁嘢,我俾佢嚇死。隔嚟有個成個阿Bob咁嘅核突肥佬好似聽到,對眼起勢哨過嚟。其實入車廂冇幾耐已經留意到呢條友起勢昅伊伊,又詐詐諦諦攝過嚟我哋隔嚟,吼架車郁嗰陣突登唔縮,等伊伊個身hi埋佢度。我一直攬到伊伊實,對手又放落去佢pad pad度護住,費事俾條友掂到。

我示意佢唔好喺度講,佢仲笑。又用國語正常音量問,你喜歡嘛?

我唯有用番國語答佢,喜歡!我講嘅時候啤住個核突佬,示意條女我嘅。但係條友依然色迷迷咁昅住伊伊。

伊伊一副得戚咁嘅樣,然後攬實我。

去咗去開間時鐘,沖涼嘅時候,我仔細欣賞佢隻光雞。

花灑底下反開個鮑啲瓣,舐同埋吸啜裏面啲嫩肉。

我開始愛上咗食鮑,覺得女仔呢度個陣腥溫溫嘅味道好催情。

食鮑嘅時候,佢high到癲咗咁大聲嗌兼捉實我膊頭係咁摙。

我食夠鮑,佢話要食番我,於是我企起身,佢跪低。

伊伊嘅口技依然犀利。細緻、靈巧,好似真係好渴求咁品嚐細佬每一個部份、每一個角落。

一路覺得俾女仔用口服侍細佬遠遠唔夠用個妹咁舒服,不過女仔用口可以做多好多嘢,唔同角度、唔同方式去服侍細佬,帶嚟豐富、多變化嘅感覺。

沖完涼,我諗住好似平時咁樣,喺花灑底下就地正法然後插住佢抱佢出去喺床上慢慢屌。

點知佢話,出去,俾啲激嘅嘢你睇。

睇妳已經夠激啦。

佢微笑住話,包你鍾意。就拖住我手出去。

佢攞手機開啲相俾我睇。

係小洋啲裸照!

佢嘍小洋一齊沖涼,沖完之後攬住小洋合照。

雖然伊伊波波壓住小洋心口,下底又貼實,睇唔到小洋重要部位,但伊伊從側面影,兩條女嘅身材表現無遺。

鏡頭中嘅小洋一副模特兒身形,高挑、纖瘦,仲有…佢真係平…

佢笑住咁望住鏡頭,好似當時係玩緊咁。

伊伊影咗好幾張,差不多嘅角度,唔同表情。

跟住仲激,小洋揸手機,正面面對鏡頭,伊伊喺小洋背後,一隻手兜上前面遮住小洋個胸,另一隻手兜落下底遮住小洋敏感部位。

兩條女笑得好開心,又有啲羞澀。

我大為興奮。

鍾意嘛?伊伊問。

點會影呢啲相嘅?

我專登影俾你睇㗎。

佢知道妳影俾我睇?

梗係唔知啦。嗰日我話佢知我剃毛,佢冇問我點解剃。我問佢剃唔剃?佢初初怕醜,跟住我氹佢試吓,佢就肯,然後我哋一齊沖涼。沖完我就提議一齊影啲相。

妳哋有冇…?

做愛?

係…

冇。不過我哋睇過大家,佢嗰度生得好靚,我係女仔見到都覺得佢靚,忍唔住摸過佢。

佢俾妳摸?

摸幾吓,跟住佢怕醜, 我就冇摸,然後我哋攬住瞓覺。你睇…

伊伊再掃落去,嘅竟然有小洋嘅瞓覺相,全身睇哂…真係好靚。小洋胸部平坦,但身材好好睇,係模特兒骨架。兩粒的嬌小,乳暈細細,感覺乾淨、矜貴。佢剃咗毛,雙腳夾住,小小嘅裂縫喺頂端露咗出嚟,好優雅、可愛。

我感覺塊面好㷫,細佬唔使講更加亢奮。

伊伊話,我趁佢瞓着咗影嘅,專登影俾你睇嘅,鍾意嘛?

好靚…

我係女仔都覺得佢靚。

阿僑就好啦。

有乜咁好呢?佢哋都分咗手啦。

我個腦突然閃一吓。

佢唔肯同阿僑做愛,阿僑就提出分手。

幾時嘅事?

就係我同你第一次嗰晚。

然後伊伊將小洋講俾佢聽嗰晚發生嘅事講俾我知。

伊伊見我靜哂,就話,點呀,鍾意啲相的話,我俾咗你吖?

我好鍾意啲相,不過唔敢話佢知我想要。

佢見我冇答佢,就話,睇妳都係想要㗎喇,我send俾你,不過你今晚要好好報答我。

點報答?

陪我過夜,我要同你攪足一晚。

租咗兩個鐘咋喎。

一陣同出面講加鐘。

好吖。

嗱,我都話你鍾意小洋㗎啦。

我只不過想陪妳成晚啫。

呃人,你想要小洋啲相。

伊伊攬實我,好溫柔咁喺我耳邊講,睇我對你幾好吖。

我愛妳。

唔講呢啲嘢…

跟住佢就攬實我起勢咀。

用脷、口、手互相取悅、享受對方身體,口水、西水、鳩水撈到唔清唔楚,印勻哂喺大家成身。

我硬到不得了,正當要插入,伊突然話,你當我係佢吖,得嘛?

吓?

佢手機開咗小洋張全身相,然後放喺佢旁邊,話,你一路做,一路當我係佢吖。

吓…咁…?

入嚟。

我諗都費事諗,就篤入去伊軟熟、潤滑嘅肉洞裏面。

同伊伊已經做過唔不下十幾次,已經相當慣。但係每次喺佢裏面嘅時候,依然仲係覺得咁舒服,嗰種濕暖同柔軟令人陶醉。

一路屌,一路揸佢心口對包包。

我係咪好平?

妳咁都叫平?

我知道你哋香港人叫我呢種做飛機場…

我知道佢玩乜,個心都好想當佢係小洋,把口打死都唔上當。

俊仔…

唔…?

其實我好鍾意你㗎。

我都係呀。我一路郁,詐唔知佢玩乜嘢。

飛機場你都摸…

未摸過小洋個胸,根本冇可能幻想摸上手咩感覺,況且,伊伊對奶咁飽滿,點樣都冇可能幻想佢係飛機場。

諗住睇吓佢放喺旁邊嘅手機裏面小洋啲相嚟幻想,點知屏幕已經瞓咗覺。

我盡量recall番頭先啲相裏面見過小洋嗰條可愛嘅裂縫仔,一面幻想伊伊個窿係小洋,一面話,唔好講呢啲…我哋好好享受…我話。

我第一次做愛…俊仔…你係咪同伊伊做過?

佢一路俾我屌一路講啲咁嘢。

為免伊伊玩嘢跣我,我借頭借路,話,我好鍾意伊伊㗎…

你同伊伊做愛,我唔介意…不過…唔好鍾意佢…求你…

點解?我愛伊伊…佢係我老婆仔…

佢有乜嘢好?佢濫交……你個好朋友都同佢做過…

伊伊被插到面紅紅,一路喘住氣咁嗌。

我唔理,我話,我愛佢…

唔好…伊伊身體開始抽搐,眼眶紅紅。

我諗,佢性高潮。

抽搐越嚟越強烈,我開始覺得唔妥。

叫我…我要你叫我…

伊伊…

我一叫佢個名,佢即刻控制唔住爆喊。

我停低,唔好意思繼續屌。

點解要玩埋啲咁嘢?

佢話,做乜停?繼續滿足我,我要你成晚玩我。

好…於是,我繼續抽插。

同伊伊做過咁多次,已經習慣細佬喺裏面嘅感覺,加上佢教我點樣玩可以插耐啲都唔會咁易想射,於是,時間控制上,開始控制得到。

我將佢反來反去,心裏面已經當正佢係我條女。

佢連串抽搐、劇震,有部份係性高潮、有部份係喊。

我一邊喺佢裏面郁,一邊問,做乜要咁自虐?

佢冇答我。面容痛苦咁不斷fing頭、喘氣。

俊仔…

唔…?

我係小洋…叫我個名…

叫,求你…

係咪如果我叫,妳會愛我…?

係,只要你一路做一路叫我個名,我愛你…

妳係邊個?

小洋…

我開始痺,冇時間同佢糾纏,就問,假如我叫妳,係咪伊伊會愛上我?

佢冇答。

我繼續郁。

過咗一陣,我越來越痺,開始覺得hold唔住。

叫我個名。佢再問。

妳係邊個?我問,開始頂唔順。

小洋。

係咪我叫妳個名,伊伊愛上咗我?

叫我小洋。

全身感覺越來越澎湃,個腦開始shut down。我就嗌,小洋…

成身好似地震咁,我一嘢頂實佢,啲漿一嘢喺裏面爆…

伏喺伊伊軟綿綿嘅包包上面喘息,佢撫摸我頭髮、膊頭、背脊…。

唞咗一陣,我出外面同酒店講租一晚,就同伊伊喺酒店過夜。我哋成晚涼都冇沖攬住瞓,半夜醒咗,迷迷糊糊之下互相攪嚟攪去我又插咗入去攪咗次,一插入去佢又試話自己係小洋,要我一邊F佢一邊叫佢個名,我照佢意思做,一邊出入去濕滑嘅肉洞一邊叫佢小洋。

第朝早,起身梳洗前又攪一次。

嗰晚,我感覺伊伊啲表現同平時唔同,明顯肉緊咗同激動咗,似乎愛上咗我,但又唔認。佢又叫我拍啲影片,我插住佢嘅特寫、佢可愛嘅波波、佢令人迷醉嘅屄…

我一直諗住小洋啲相,但又唔好意思開口提佢。

離開酒店前求其梳洗吓,涼都冇沖,大家身上仲留住大家啲愛液。我直接返大學,佢返工。

放學時收到佢send小洋啲相,叫我好好保管,此外乜都冇講。

嗰次之後佢越來越少搵我。

我訊息佢,佢唔多回應。約佢出去,佢總係話有事。

我開始掛得佢好辛苦。

向阿僑打探,知道佢哋有約出去攪嘢,好唔開心,夜晚瞓唔到。我就發訊息俾伊伊問佢做乜要咁,佢問番我咩意思?佢話佢真係忙,冇乜特別用意。我話知道妳同阿僑有攪嘢,同佢就有時間、同我就冇…佢話只係咁啱同阿僑啲時間夾到,佢冇特別鍾意阿僑多過我,我唔係佢男朋友冇資格過問佢同第二個做愛。我話我聽妳話叫妳做小洋,妳話伊伊就會愛我。佢話嗰晚只不過一時激情講啲嘢去刺激吓…

我哋每逢周末四個一齊去玩嘅日子,隨住伊伊唔嚟,阿僑都唔嚟。漸漸,我同小洋開始單獨出去玩。

忽然冇咗伊伊感到強大嘅空虛同失落,但係突然可以同小洋單獨約會帶嚟刺激、興奮,對伊伊嘅掛念好快就平伏咗大半。

同小洋呢個咁靚嘅臺灣妹喺街行令我覺得自豪。但同佢嘅交往一直止於好朋友嘅關係,大家嘅行為都好檢點,我掂都冇掂佢嘅。呢一吓令我不時回味同伊伊激情、親密嘅時刻。有時候好懷念攪嘢嘅時候,試吓攞伊伊send俾我小洋啲裸照嚟性幻想吓,但係好多次最終都係攞咗嗰晚同伊伊拍嗰啲片嚟睇,然後盡量回憶返大家做親密嘢嘅感覺,我搓佢柔軟嘅波波、喺佢濕暖嘅肉洞裏面蠕動、大家分享性高潮嘅時候嘅親密感…

同小洋去街嘅感覺好甜,就算冇咩特別地方要去,喺街上漫無目的逛,黃昏時候喺碼頭睇住日落,大家都意猶未盡繼續搵地方逛唔想返屋企,感覺越來越親密。

漸漸我哋開始每日都訊息,試過我放咗學返到屋企都未發訊息俾佢,佢會問我喺邊度、做乜嘢之類。

我試圖喺阿僑口中套關於伊伊嘅料,佢守口如瓶,令我覺得佢哋有啲嘢,可能已經唔只係炮友嘅關係。

一個假期,我哋四個人原本計劃一齊去澳門玩三日,酒店都訂咗,俾埋錢。問伊伊同阿僑,佢哋各自各都話唔嚟。但呢段時間我同小洋曖昧,已經沖淡咗對伊伊嘅掛念。

小洋一直都想去澳門嘅,反正伊伊同阿僑俾咗一半錢,就唔好嘥,決定我哋兩個照去。

未完待續

作者: 緊先森好劲    時間: 2019-9-4 16:04

作者: 西瓜爱吃海鲜4    時間: 2019-9-6 11:01

作者: samlikarhei    時間: 2019-9-7 23:14

正到爆
等緊樓主上載新文
作者: Eddyo    時間: 2019-9-9 08:45

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-4 01:03 PM 發表 查看引用來源

先更新住先,遲少少加圖同埋執錯字。。

* * *

喺學生會個office,伊伊幫我剃毛嘅時候,我個腦忽然閃過一件事。

嗰日小洋突然問我,僑係咪同伊伊一齊。嗰刻我唔知點答,我一直冇諗到小洋已經同阿僑分咗手,好想佢知道僑同伊伊嘅關係,但又怕講咗出嚟會令佢向伊伊追問,結果會知道我同伊伊都有一手。

小洋見我靜咗半吓,就話,我好了解伊伊係一個點樣嘅人…

佢有男 ...
好正, 等緊更新
作者: dcat20    時間: 2019-9-13 01:18

引用:
原帖由 緊先森好劲 於 2019-9-4 04:04 PM 發表 查看引用來源
好正,超精品,大愛
多謝鍾意。

先更新,後執錯字同加圖。

* * *

(今集暫時冇乜鹹,純粹build up情節)

喺信德等小洋,遠遠見到佢笑得好璨爛,感覺好似拍拖一樣。搭船途中,心情極亢奮。雖然同佢咩都唔係,亦唔期望會同佢有乜嘢,但能夠同佢單獨相處幾日,已經超級開心。

船上,佢一路講佢喺臺灣嘅生活,屋企有咩人、細個嘅日子、第一次拍拖、佢拍過兩次…佢唔suppose知道我知道佢仲係處嘅,我好奇怪佢拍過幾次拖都仲可以keep到,但唔好意思問佢。

船上一路播住鄭秀文隻感情線上。

去到酒店,我哋訂咗兩間雙人房,初初諗住男仔一間女仔一間嘅,阿僑同伊伊俾咗一半錢唔嚟,我同小洋就一人一間。好想同佢一間房,就算唔攪嘢,單獨相處都好吖。

入咗房,整頓吓,用酒店俾嘅login上WiFi,忽然見到Line有訊息!我Line裏面冇乜人嘅,第一個想法係會唔會係伊伊,但即刻就諗應該係小洋通知我一陣幾點落樓。

打開一睇,果然。好快覆一覆佢,即刻又彈出另一個訊息。

居然係伊伊!

驚喜。

啩住你。佢居然話。

以為妳唔再啋我。

冇咁嘅事,你都唔理我。

明明係妳三番四次推我約會。

我忙嘛,又要做嘢,報咗大學讀part time master。

有時間同阿僑扑嘢冇時間見我。

有兩、三次咁啱大家得閒,至出去玩吓,就係嗰兩、三次,冇啦。

佢同妳而家都唔同我同小洋去玩,我仲估你哋已經一齊咗。

佢冇話你知佢而家成日帶本地團?

冇。

佢帶呢啲團主要係大陸人,慢下手佢識咗個大陸妹,大陸女人做愛咁犀利,佢仲得閒搵我咩?而且,淨返你同小洋兩個咪好囉。

仲講,以為妳唔知乜事唔想同我來往。

係有啲唔想同你來往。

點解?

因為覺得你對我嚟真,好煩。

咁都可以繼續做啫,有乜影響?

有影響,因為我嗰晚發覺鍾意咗你,我想同臺灣男朋友分手。

咁咪仲好囉。

唔可以。

點解?

我覺得你同小洋至係一對。

我同佢乜都冇。

你鍾意佢,我睇得出,嗰晚我特登扮佢,你寧舍high。

妳夠寧舍激動。

係因為我發覺自己鍾意咗你,但係感覺到你喺我裏面嘅時候,個心係諗住小洋嘅。

妳敏感。

冇。而且…

咩?

我同小洋玩剃毛嗰晚,佢同我講,話佢其實一直喜歡嘅係你。

吓…?

我一時諗唔到嘢。

出嚟吖,想見吓你。佢話。

今日去咗澳門。

今日咩?唔記得咗。

小洋冇提妳咩?

半個月之前問過我一次,我話學校啲project好多,暫時預計唔到時間,叫佢呢個星期再問我,佢一路冇再問。

…?

佢想同你單獨一齊。

我大喜。

我問伊伊呢段時間有冇同第個男仔玩。

有,學校有兩個。

妳嘍佢哋嘅?

佢哋媾我先嘅,我見佢哋幾靚仔,就俾signal佢哋我可以同佢哋玩。

佢哋知道對方存在?

知,試過3個一齊玩。

吓…又話鍾意咗我,仲同人哋…

覺得你唔想啋我,又同小洋一齊…我唔開心,咪…

冇咁嘅事…你哋下次幾時再一齊玩,預埋我…

唔受你玩…

點解?

你竟然係話想我同人哋玩嘅時候你加入,而唔係想同我一齊唔好再同人哋玩…

諗唔到伊伊表面open,心思咁細密。

我話唔係呀,根本唔知道妳有咁鍾意我…

唔係鍾意,係愛上…只要你做我男朋友,我喺香港就唔再同第二個男仔做,有你已經足夠。

啱啱開始同小洋單獨來往,十劃未有一撇嘅時候,知道原來佢喜歡我,又知道咗伊伊愛上咗我,本應開心到癲,但係呢個時候實在係好亂…我諗緊點回應。

小洋突然Line過嚟話,我而家落下面,你得就落去啦,我哋出去食晏。

掛住同伊伊Line,唔記得執嘢,呢刻只想盡快落樓。

伊伊問,一路起勢話愛我,而家你知道我愛你你冇表示嗱?

唔係呀。

而家返香港見我吖?

過兩日我返嚟,出嚟見面好好傾吓吖?

係就而家。

我一返嚟即刻搵妳吖?

佢冇覆。

喂?我心急落樓,唔等得佢。

佢一路冇覆。

我等唔切,就話要出去,叫佢照覆,我一有時間睇訊息就會即刻覆佢。

落樓同小洋出去。我哋按地圖搵食晏嘅地方,知道咗小洋原來一直喜歡我,心裏面既甜蜜嘅,但係一路又為咗伊伊心不在焉。

喺塔石廣場附近見到間食意粉嘅餐廳,大家都餓喇,就入去。嗰個鐘數冇乜人,坐落,佢望住我,大家都有啲靦腆。

我即刻搵WiFi。

伊伊冇覆。

於是,我就係喺心掛掛嘅心情之下同小洋到處搵景點遊玩。

行到好夜同埋好攰,搭巴士返酒店附近。

落咗車再要行少少路先返到,行到腳都攰。酒店有spa,小洋問價,兩粒鐘嘅深度放鬆,我覺得有啲貴,但小洋話佢做緊嘢可以請。

我借機話我畢業搵到嘢做之後想請番佢,佢話好吖。我話假如我想一路請妳食飯、娛樂呢?佢大概收到我含意,好慎重咁叫我唔好亂咁應承。我話,我想可以一路請佢,佢話你搵到嘢做先算啦。

我哋兩個人,冇刻意講我哋咩關係。酒店循例問我哋係咪一間房,我好man咁揸主意話係。小洋愕咗然但好快又好似接受咗。

雙人房裏面有沖涼房、sauna、jaguzzi。為免尷尬,我提議小洋先沖涼,我浸jaguzzi。佢沖完涼,好大方咁圍住條浴巾出嚟然後入sauna室。我浸完jaguzzi出嚟,經過sauna房,猶豫好冇入去,小洋叫,俊仔入嚟吖,一齊sauna。

我大喜,諗住一陣可以睇到小洋身體。

一入去見到小洋圍住浴巾,大方咁坐喺我面前。

一諗到浴巾底下嘅佢咩都冇着,細佬不其然動L。

我即刻坐低以免樣衰。

你眼望我眼。由伊伊話我知小洋原來一直喜歡我開始,我個心一路囉囉攣,想搵個位對佢表白。

細佬越來越硬,我灣低小小身遮醜。

我睇住佢,但又唔好意思,對眼好不知所措咁四圍望。佢突然尷尬,起身話去jacuzzi,叫我唔好焗太耐,焗一陣好出去。

佢一出去,我既失落又釋放。

發現自己都幾花心,又掛住伊伊,又鍾意小洋。

焗咗陣出到去,見到小洋已經喺度,就撳內線通知按摩阿姐可以入嚟。

阿姐叫阿萍,大概三十零四十,皮膚白淨,樣子幾好嘅。

趴喺按摩床,阿萍幫我解除浴巾,用另一塊乾嘅浴巾幫我搇好身體,就開始按摸。

一路按,佢大髀偶然毫無避忌咁挨落我隻手度。於是我掂到佢大髀,好似仲隔住佢條褲掂到佢兩腿之間。

我一路諗住小洋而家同樣冇着衫瞓喺隔離,細路開始充血。

按摩好舒服,唔覺唔覺半瞓着。

意識朦朧中大概知道阿萍後尾坐咗上我pad pad度幫我推背脊,佢一路推,個妹一路印吓印吓我pad pad。當油推到落pad pad嘅時候,阿萍將條毛巾掀到個pad度,露咗個股出嚟。佢按吓pad pad,按吓按吓按到去股溝。心諗呢度話哂酒店,我又有條女喺隔嚟,阿姐咁樣嘅手法係咪有咩意味呢?

按完股溝,佢拉番起條浴巾上去搇番好我個身,正當我覺得有啲失落,佢從浴巾下邊向上掀起,露出咗pad pad嘅下半部。然後佢稍為分開我兩隻腳,就坐喺我兩腿之間,伸手落我pad pad底下摙我大腿內側,偶然hi到我JJ。我諗佢喺呢個角度可以睇到我細佬。

模模糊糊中,個腦忽然有綺念,開始幻想喺伊伊嘅教導之下,我佔有小洋嘅貞操。正當我同小洋纏綿,佢開始高潮嘅時候,唔知幾時佢變成阿萍。我一路抽插阿萍,小洋喺我喺我身後攬實我一路同伊伊脷交,佢哋互相用手玩對方個鮑…

阿萍突然叫我轉身,原來頭先一路幻想一路發夢。醒咗轉身嘅時候發覺細佬已經硬咗,我諗阿萍幫我攞起身上條浴巾嘅時候應該睇到。

好快望一望小洋嗰邊,諗住如果佢同一時間轉身的話,我或者有機會睇到佢身體。

不過佢仲趴緊。

我轉好身瞓低,阿萍幫我搇番好浴巾,細佬一路矗立。比佢睇到,我覺得好自豪。

阿萍若無其事咁幫我按正面,我估佢見怪不怪。

隔一陣,佢好細聲問我係咪好好瞓,我話係。

過咗一陣我至聽到隔嚟個阿姐叫小洋轉身。

然後再過咗一陣,隔嚟幫小洋按緊個阿姐同我講,你女朋友好靚女。

我同小洋都冇更正,小洋用國語講多謝。

阿萍問,你女朋友係外地人?

我話臺灣人。

好靚女呀,佢話。

阿萍一路慢慢向下按落去,按到小腹同兩腿內側嘅時候,開始偶然hi到我JJ。諗到小洋呢刻就喺隔嚟,個腦開始又有綺念,細佬喺浴巾底下不由自主逐漸企硬。

阿萍似乎見慣場面,佢冇出聲,亦冇刻意避忌。用手踭按壓我三角部位兩邊大腿嘅時候,佢隻手無可避免不斷hi到細佬。

細佬亢奮得好緊要。

我好尷尬,但又暗中享受。

唔知道係心理作用定係咩,覺得阿萍好似喺呢個部位攪咗都幾耐。矗立咁耐冇得發洩好辛苦,阿萍究竟有心整蠱定想暗示有特別服務?

點知咁仲唔止,阿萍跟住仲要摙我大腿內側,將我隻腳向外曲起,浴巾掀起到成隻腳露出嚟,然後就伸手入去浴巾裏面摙大腿內側貼住春袋嘅部位。佢指力好犀利,摙到我叫救命,佢話咁樣先可以幫我摙鬆啲。

我痛到大叫,佢就俾隻手我示意我可以捉實佢,於是佢一邊摙我呢個部位,我一邊拖實佢手,細佬就更加硬得緊要,撑起條浴巾。

隨住阿萍隻手喺浴巾底下郁吓郁吓,終於,浴巾俾細佬撑到向側邊跌,成支肉棍彈出嚟。

我尷尬到死,但又興奮得好緊要。

阿萍好淡定咁粒聲唔出,繼續按咗一陣,隻手好幾次hi到棍邊,先至施施然拉番條浴巾上去遮住支嘅棍,但係到做另一隻腳嘅時候又再發生。

我少見識,真係唔知阿萍咁做有冇色情意味定還是佢真係見慣世面,但我就刺激到癲。

好似坐過山車咁緊張、興奮咗好多鑊。最後,一啲明確嘅鹹濕嘢都冇做到,就話做完。

阿萍示意我可以繼續喺床瞓陣,佢望一望我望跟住就出去。

我瞓喺度望過去小洋嗰邊。

小洋已經搇番浴巾,遮哂個身,冇嘢睇。

幫小洋嗰個阿姐呢個時候同小洋傾偈,話佢同阿萍係外判嘅,喺呢附近跑場,邊間酒店有order就過嚟做。

小洋問如果想再搵番妳可以嘛?阿姐話可以呀,如果妳男朋友想搵番阿萍都可以同酒店講明要番我哋。

小洋冇澄清,我好開心。

終於,阿姐同小洋講,做完喇,你哋休息一下。小洋好禮貌咁同阿姐咁唔該哂,好舒服呀。

我一路扮瞓,等小洋起身,諗住搏睇嘢。

攤喺床度休息咗陣,小洋問我,你瞓咗?我話冇。

佢話返房囉。

好。

跟住我哋一齊起身。

仲諗住起身嗰吓可以睇到佢身體,點知佢好熟手咁攬住條浴巾起身,然後一吓就圍好,遮住身體。

我見原來可以咁樣,就照做。仲諗起身嗰吓乘機向佢露吓械。

換好哂衫喺reception坐一陣飲吓花茶,就出去。

返房要喺大堂搭𨋢,突然有人喺背後拍吓我,我擰轉頭,見到已經換好哂衫嘅阿萍自己一個,佢個同事已經走咗。

阿萍好開心咁同我say hi,我諗起頭先俾佢睇過我扯旗,有啲啲唔好意思,阿萍話如果再做可以同酒店講佢個名。

我話好,就同小洋一齊揮手同佢講拜拜。

喺𨋢度,小洋話,佢特登留低同你打招呼。

我話係?

幫我做嗰個阿姐都走咗,佢仲喺度。

有啲手尾跟啩?

但佢比我哋早出咗嚟,即係一早已經喺大堂。

妳覺得佢做咩呢?

特登同你打招呼。

唔會啩?

你頭先有冇俾佢睇哂你全身?

我尷尬,話,叫做有啩,遮遮掩掩之下。

我頭先有比佢拎開哂身上啲浴巾,按到好接近我嘅敏感部位。

我一聽到,即刻諗到頭先阿萍攪到我扯哂旗,仲俾佢隻手不斷hi到JJ嗰陣,小洋無遮無掩喺我身邊。

我話,妳覺得古怪?

都唔係,我喺酒店training嗰陣,有時會試吓水療啲服務,有啲技師會咁樣做嘅。我係女仔俾番女仔睇冇所謂,不過你係男仔,我就諗佢頭先會點樣做。會唔會遮住你嘅部位,定都係會拎開啲浴巾。

哦,基本上,係遮住嘅,不過有時轉身呀、換姿勢可能會走光俾佢見到啩…

咁你開唔開心?

尷尬。

哈…

笑乜?

冇嘢。

上到房,正要各自入房,忽然好想同小洋講不如傾多陣間偈然後就向佢表白我鍾意佢。

俊仔?

咩?

傾多陣偈先至瞓覺吖?

好呀。

我諗都冇諗就入咗佢間房。

房間裏面望到夜晚嘅澳門,喺露台睇咗一陣,大家冇交談。

喺小洋身邊,目光從澳門夜景轉到佢標緻嘅面孔同扁平嘅胸部,我睇咗好一陣,不自覺着迷。

小洋突然擰轉面望住我。

俊仔,你睇乜嘢?

一時唔知講乜好,索性話,睇妳。

佢笑住話,有咩好睇?

妳靚囉。

佢靜咗大概兩秒,我覺得呢個係適合嘅時候,就話,小洋…我哋呢段時期…算係拍拖…?

你話呢…?

我想係…

…你可以當係…

咁妳呢?有冇當係…?

我唔知道你嘅態度…而家知道…

我第一次喺臺灣間酒店見到妳,已經…

一開始,阿僑好主動,你又冇表示,我根本唔知道你…

我都唔知…

你唔知道乜嘢?你而家知道咗?點知㗎?伊伊講俾你知?

妳可以拒絕阿僑㗎嘛。

咁我當時同你又冇聯繫…佢又唔係差…

所以妳就接受佢囉喎?

諗住試吓來往…

妳有冇鍾意佢?

完全唔鍾意嘅話冇可能接受佢追…

哦。

我聽到呢點,明白佢點解唔同阿僑做,一來唔係本身鍾意,二來阿僑條友只係諗住玩吓,佢冇安全感。

係喇,你頭先喺我身邊係咁睇住我,睇乜嘢?

都話妳靚咪睇多啲囉。

小洋一臉你曳喇嘅眼光望實我。

講真話。

明知故問。

我有乜好睇?

妳有氣質呀。

冇身材就話有氣質。

妳身形好好睇呀。

男仔唔係都鍾意胸大嘅咩?

唔一定胸大先至靚。

呃人,你覺得伊伊點?

小洋突然咁直,嚇得我。

噫…佢胸係大…

我覺得男仔大都鍾意同呢種女仔玩,你認為呢?

普遍都應該係…

你呢?

噫…都會有啲好奇…

好奇啲乜嘢?想睇佢身體?定係想接觸吓?

估唔到小洋咁進逼。

只係好奇啫…男仔對女仔身體都會好奇…好正常…

咁我對伊伊嘅身體都好奇嘅…其實…我摸過佢…

哦?

我哋試過一齊沖涼,睇過對方身體…有互相摸過…佢個胸係好大…羨慕佢…

有乜好羨慕呢?妳都好靚吖。

佢個胸…摸上去好柔軟,好舒服…我諗阿僑會好鍾意…

妳仲介意阿僑…

始終都叫做一齊過…

妳同阿僑…有做過嗰回事…?我詐唔知,特登問。

冇做過真正嘅…小洋尷尬咁答。都想試吓嘅,不過,唔覺得佢係一個合適對象…

覺得佢玩玩吓?

一來係呢樣,但最主要,係我唔係真係咁鍾意佢…我心裏面一路鍾意另一個人…

佢望住我。

我唔即刻抱住佢就唔係人啦。

小洋冇反抗,佢雙手溫柔咁抱住我背脊,喺我耳邊講,俊仔…

抱住小洋,感覺同攬住伊伊明顯唔同。最主要係佢心口冇兩舊軟熟嘅包包墊住…

但我仍然激動。

我稍為推開佢少少,等大家可以面對面,然後我就錫佢咀唇。

小洋比伊伊含蓄得多,冇話主動伸脷呀呢啲嘢,攪到我都唔多好意思伸脷入去裏面。

但係終於能夠錫到女神個咀,我非常滾動。

佢抱得我更緊。

於是我即管試吓用條脷舔吓佢咀唇,佢似乎接受,我就開始撩開佢雙唇。

小洋微微張開咀唇。

我就試吓跣入裏面。

佢冇抗拒,任我喺佢口腔裏面肆意活動。佢口裏面有淡淡嘅氣息,好清新。

我撩幾撩,佢開始用條脷回應。

忽然好想知道佢同阿僑錫咀咩情形。

兩條脷纏嚟纏去之際,我開始想百厭。

手從佢背脊移動到佢前面,停留喺佢心口。

小洋冇抗拒。

於是我就隔住佢啲衫,開始撫摸佢平坦嘅胸部。佢更加緊抱我同我繼續脷交…

細佬開始感到㷫、充血,面亦都覺得熱。

未完,待續

作者: Eddyo    時間: 2019-9-13 20:37

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-13 01:18 AM 發表 查看引用來源

多謝鍾意。

先更新,後執錯字同加圖。

* * *

(今集暫時冇乜鹹,純粹build up情節)

喺信德等小洋,遠遠見到佢笑得好璨爛,感覺好似拍拖一樣。搭船途中,心情極亢奮。雖然同佢咩都唔係,亦唔期望會同佢有乜嘢,但能夠同佢單獨相處幾日,已經超級開心。

船上,佢一路講佢喺臺灣嘅生活,屋企有咩人、細個嘅日子、第一次拍拖、佢拍過兩次…佢唔suppose知道我知道佢 ...
正, 呢邊小洋, 果邊依依!!
作者: samlikarhei    時間: 2019-9-14 23:55

又有新文,多謝師兄!!!!可以的飛快更新
作者: lulu1238899    時間: 2019-9-15 09:23

正呀,比亞平搞到硬晒再尼过小洋,好硬呀👍👍
作者: dcat20    時間: 2019-9-15 14:32

引用:
原帖由 西瓜爱吃海鲜4 於 2019-9-6 11:01 AM 發表 查看引用來源

去臺灣旅行嘅時候識嘅。我都想要個台灣妹:smile_45:
可遇不可求嘅。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-9-7 11:14 PM 發表 查看引用來源
正到爆
等緊樓主上載新文
引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-9 08:45 AM 發表 查看引用來源
好正, 等緊更新
多謝鍾意。

上面已經更新喇。

作者: dcat20    時間: 2019-9-15 14:39

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-13 08:37 PM 發表 查看引用來源
正, 呢邊小洋, 果邊依依!!
伊伊經驗豐富,小洋生澀,各有好砌之處。
引用:
原帖由 samlikarhei 於 2019-9-14 11:55 PM 發表 查看引用來源
又有新文,多謝師兄!!!!可以的飛快更新
多謝捧場。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-9-15 09:23 AM 發表 查看引用來源
正呀,比亞平搞到硬晒再尼过小洋,好硬呀👍👍
冇錯,阿萍徐娘半老,同小洋清新純淨,各有吸引。

大家假如鍾意呢個故仔不妨讚個帖。

作者: 口腔笨拙的烈女    時間: 2019-9-19 11:17

故事吸引,期待更新
作者: 口腔笨拙的烈女    時間: 2019-9-19 11:19

故事吸引,期待更新
作者: dcat20    時間: 2019-9-19 22:54

引用:
原帖由 口腔笨拙的烈女 於 2019-9-19 11:19 AM 發表 查看引用來源
故事吸引,期待更新
多謝鍾意及留言。

先更新,稍後至執錯字、加相同回覆各位。

* * *

終於能夠攬實小洋纖瘦、修長嘅身體,嚐到佢濕潤嘅舌頭,隔住衫侵犯佢平坦嘅胸部,時間停頓、深深滿足。

陶醉喺滿滿嘅幸福感當中,小洋輕輕推開我,話,早啲唞啦,聽日再周圍去玩。

我呆咗,意猶未盡咁望住佢,話,唔係話傾吓偈咩?

想表達嘅嘢已經表達咗喇,你仲有嘢想講?

…我…鍾意妳…

我都係。聽朝我叫醒你,返房啦。

哦…

懷住既興奮又失落嘅心情返房,打算開伊伊俾我小洋啲相嚟自己解決。

突然諗起中午同伊伊講講吓,佢一直冇訊息。返到酒店就做按摩然後同小洋表白都冇再睇手機。

一入到房第一時間攞手機出嚟睇。

伊伊發咗訊息嚟。

你同小洋全日去咗開心啦?我講過,你同咗佢一齊就會唔要我㗎啦,冇講錯哩?仲講到有幾愛我,你不過想同我玩吓啫。自從對上一次同你做愛之後我一直都好唔開心,未試過咁樣㗎。下晝諗住你,覺得好空虛,就搵嗰兩個男仔,另外又嗌咗一個男同學出嚟玩。第一次同三個男仔做愛,好淫亂,我一路同佢哋做一路諗住你,忍唔住喊,佢哋問我咩事,我就話諗起男朋友,佢哋話諗嚟做乜?仲話下次叫多幾個同學仔出嚟齊齊開心。第時,成班男仔都知道我淫蕩喇。你係衰人,做愛就做愛,成日同我講埋啲咩愛我做乜嘢?俾你hurt爆。

我睇到佢寫呢啲嘢,好難受,即刻覆佢。

唔好意思呀,喺外面冇網絡睇唔到妳訊息,而家喺度嘛?

瞓喺床等咗半粒鐘,佢冇覆。

佢9點幾發訊息嚟嘅,嗰陣我做緊按摩,應該係俾阿萍攪到扯旗嘅時候。10點幾做完按摩,喺小洋間房同佢溫馨咗一個鐘。而家12點幾,伊伊照計仲未瞓,佢咁都唔覆我一句,到底攪乜鬼?

我而家沖涼,妳睇到我訊息嘅話,覆我一句,我一沖完涼睇到妳訊息就會即刻覆妳。

沖完涼出嚟,第一時間睇手機。

有訊息。

瞓咗未?小洋問。

啱啱沖完涼。

攪咁耐至沖?

係,咪咪摸摸。妳呢?仲唔瞓?

同伊伊傾偈。

小洋咁講,嚇死我。

佢講乜嘢呀?

佢話鍾意咗第二個,想同臺灣男朋友分手。

…佢有冇話邊個?

我冇問,估係阿僑,佢唔好意思話我知…我唔介意阿僑同佢一齊。係喇,你返入房咁耐有冇掛住我?

有呀。

我都有,乖乖哋早啲瞓,聽朝我一早叫醒你。

小洋…

做乜?

我哋…一齊瞓好嘛?

壞蛋。

冇乜意思,只係想同妳一齊。

…唔係幾好意思嘅…遲啲先吖…

哦…

你好失望?

唔係…只係…好掛住妳…

我都掛…但係你俾啲時間我可以嘛…?

好。

佢整咗個笑公仔。

咁妳點同伊伊講?

我問佢打算點同男朋友講,佢話未諗到。我叫佢諗清楚係咪真係鍾意,定只係貪玩。佢話呢個真係鍾意。

心諗大鑊。

假如我唔鍾意伊伊都冇咁大鑊,但我發覺自己可能真係愛上伊伊。

嗰晚我瞓唔着。

攞小洋啲相同埋同伊伊攪嘢啲相睇咗成晚。

第二日同小洋出去玩咗全日。

一有機會搵到WiFi我就check手機,伊伊一直冇覆,我焦急如焚。

食晏嗰陣,我忍唔住訊息佢,話好掛住佢,叫佢覆個訊息俾我。

點知即刻收到佢回覆,哦。

我問,做乜一路唔覆我?

佢話,我要諗吓。

諗乜嘢?

我自己嘅嘢。

我返到嚟之後,出嚟見個面吖?

你好好對小洋啦。

講呢啲做乜?

你哋表白咗啦。

佢話妳知?

放心,我唔會將我同你嘅嘢話佢知。

出嚟見吓吖。

好好對小洋罷啦。

阿僑同小洋一齊嘅時候妳又同佢做愛?

佢唔同你,佢從來冇同我講埋啲咩愛我。做愛還做愛。但你有。我可以同姊妹男朋友做愛,但絕對唔會談戀愛。

咁我哋唔談戀愛吖,我唔使妳愛我,我哋淨係做愛吖。

唔得。

點解?

我已經鍾意咗你,做唔到同你淨係做愛。

跟住佢冇再覆我。

全日心掛掛之下把心一橫好好享受同小洋嘅溫馨時光。表白咗之後第一日以情侶嘅身份去街,我順理成章拖住佢纖纖玉手周街行,感到甜蜜。街上不時有途人眼甘甘睇住呢個臺灣氣質靚女,令拖住佢手嘅我覺得非常自豪。

假如讀者期待睇我同小洋喺呢個旅程中做愛嘅情節,好抱歉,冇。

但係,嗰日我哋行足全日,返到酒店嘅時候好攰。見聽日就返香港,小洋話,再做spa囉?

好,我話。

Reception話,今日雙人房full咗,男女賓分別有單人房。

小洋同我諗咗一下,就話好。

我哋講明要番上次嘅技師,recept話要稍等,大概15分鐘。

我入咗房,咩水療都唔多做就叫技師入房。

等咗一個字度阿萍就到。

佢一入嚟見到我就笑住同我打招呼。

今日唔同女朋友一齊嘅?

我話酒店話冇雙人房。

仲以為你特登嘅添。

我尷尬。

點呀,今日趴唔趴喺度按吓先?

佢咁問,令我諗到唔通阿萍真係有特別服務?尋日佢按正面嘅時候花咗好多時間攪我細佬兩邊嘅內側,攪到我硬哂,隻手不停hi到細佬,我已經覺得古怪。

今日佢咁問,似乎想skip咗背脊直接就攪正面。

我見阿萍幾好樣,好奇如果直接就攻正面會有乜事發生?

於是就話,唔趴吖。

佢微笑,一副早知你百厭㗎喇嘅表情。

再次見阿萍,我望真佢個樣,有輕微似康華嗰種北方風塵女子從良嘅味道。

我沖完涼用浴巾圍住下身,佢幫我攞開。

上次已經俾佢見過我嗰度,再次喺佢面前露械已經冇咁尷尬。

阿萍笑住咁睇住我赤裸全身爬上按摩床,我問佢笑咩,佢話冇嘢,叫我瞓低,就用另一條乾浴巾幫我搇住全身。

按摩嘅過程中,佢同我傾起偈上嚟。

佢乜嘢都講我知。

阿萍係個失婚婦人,做呢行識咗而家嘅男朋友,係個有老婆嘅生意佬,個生意佬除咗佢之外仲有兩個女朋友。

我問佢唔介意咩?

佢話介咩意啫?你估仲係十幾廿歲拍拖咁愛咩?佢對我幾好,我同佢上吓床,係咁㗎咋,佢又唔係娶我。

阿萍坐喺我身上,一路用身體嘅重量按壓我膊頭,個妹喺我小腹落啲,三角地帶上啲嘅部位印吓印吓。

細佬好㷫,好快就脹大,頂起條浴巾。

佢每印一嘢,個蘿就hi到我細佬。

好明確嘅意味啫,我心諗。

細佬就越加亢奮。

跟住佢移動身體落去嘅時候,經過細佬,俾細佬click一click佢下底,差啲將條浴巾click跌。

佢將我兩腿分開,坐喺中間,個妹離開我身體,我有啲失落。

阿萍開始按壓我小腹同三角部位兩側,呢個時候佢應該好清楚見到我扯咗旗,上次佢冇出聲,我諗佢係因為小洋喺旁邊唔方便定還是佢見怪不怪。

呢次,佢終於開聲。

嘩吓,好大反應喎。

唔好意思呀。

唔緊要,自然反應啫。

妳周時遇到呢種情況?

好少,真係。好多嚟呢度按摩嘅人客都知道呢啲地方正經,佢哋都冇乜嘢嘅,你零舍大反應。

聽到佢咁講,我有一絲失望,仲諗住會有啲嘢發生。

阿萍好似上次咁用大力金剛指摙我大腿內側,我照例嗌到鬼殺咁嘈。佢話你咁叫法俾人聽到以為我哋攪乜鬼。

我話唔好意思。

佢話唔緊要,就俾隻手我捉住,於是我就拖住佢一隻手,佢繼續用大力金剛指摙我。我越叫,佢就越大力,仲好似好得意咁。

跟住佢轉用前臂按壓三角位兩側,手又試不斷hi到JJ,細佬更加亢奮,好難頂。

阿萍好似有心整蠱咁喺呢個位攪咗好耐。

正喺度諗,妳又唔係有額外服務,咁樣撩我做乜嘢?

你呢度好似幾犀利。佢突然話。

我尷尬到死,佢會唔會喺度暗示啲乜嘢?我試吓回應,邊度係?

係呀,尋日睇到你呢度企起身,攪到我幾鬼尷尬…

尋日真係唔好意思呀。

唔緊要,你又唔係特登嘅…女朋友有冇同你講,你真係好犀利?

我同佢…仲未…

哦?真嘅?佢咁靚女,你唔會唔想啩?

唔係,我都係尋晚先向佢表白。

咁開心?尋日仲以為你哋已經一齊添。

唔係呀…

呀,係呢…

乜嘢?

我可唔可以再睇多眼…?

噫…妳嚟吖…

得到我口頭批准,阿萍話,估唔到我仲先過你女友睇到你呢度。

然後就掀起塊浴巾。

真係好大碌…仲…生得好靚…

唔好講笑啦…

真㗎,我諗你女友第日實鍾意死你。

女仔有咁在意呢啲嘢嘅咩?

咁呢啲係人生樂趣嚟㗎嘛…你之前有冇女朋友?

有一個唔知算唔算?我專登咁講,搏阿萍會問我。

佢果然問,點解嘅?

我話,我同佢有性關係,我鍾意佢,但佢除咗我之外亦有其他男仔,佢話我唔係佢男朋友;後來佢話愛上咗我,跟住就再冇同我有性關係。

可想而知你幾犀利,屌到佢鍾意咗你…

我興奮得好緊要,細佬頭分泌愛液,阿萍留意到,笑住話,流哂口水…

唔好意思…

你血氣方剛吖嘛,好正常啫…不過…

乜嘢?

我可以掂吓嘛?

同阿萍吹咗輪水,我膽大起嚟就試吓撩佢講笑,話,妳尋日同頭先都掂咗唔少次啦。

哎喲,尋日我唔好意思吖嘛,只好詐詐諦諦hi吓你…你唔介意吖嘛?

我唔好意思就真…妳自便吖。

咁我唔客氣…

噫…

佢就好溫柔咁摸落嚟。

俾個熟女隻手摸JJ,暖暖而有輕微手汗,舒服到吖。

佢冇捋我或者chok之類,只係好溫柔咁樣揸喺手、摩吓摩吓…爽到癲,細佬谷到衡,不斷分泌愛液。

個頭好靚…我諗俾佢插入去一定好舒服…阿萍目不轉睛望住細佬講。

實在好難頂,我就問,唔好意思呀,我頂唔順喇…

你想點樣?

可以摸返你嘛?

你咁大膽嘅?我驚俾你摸,輪到我頂唔順…阿萍紅住面講。

我大住膽喺佢件緊身T-shirt底伸手入去,佢冇抗拒。我隻手就一路向上游,摸到佢嘅奶罩,就潛入裏面。

一摸到佢嫩滑嘅皮膚,當堂頂唔順。

我膽粗粗問佢,其實,我覺得妳啲手勢…好似有啲暗示…我有冇諗錯咗…?

咩?阿萍問。

妳係咪有提供特別服務㗎?

冇㗎。

佢見我手縮一縮,就接住話,我平時都係用咁嘅手法做其他客嘅,見你幾斯文、好樣,我冇乜避忌同你有啲接觸。點知你反應咁大,我一時貪玩就借啲意抽吓你水,一抽就覺得刺激,仲見到你支嘢生得咁靚,就…

佢一路講,一路輕柔咁捋吓捋吓我,太迷醉,我就伸手入佢個罩裏面摷。

阿萍對奶有多少份量嘅,我一摸到就忍唔住揸落去。自從伊伊冇再搵我,有一段日子冇揸過波。阿萍對奶冇伊伊咁大,但都唔細,軟熟程度不遑多讓,我揸吓揸吓,就開始摷佢lin lin。

用手指彈幾彈阿萍lin lin,佢叫唔好。

我問點解?

我好敏感,俾你攪幾攪會頂唔順…阿萍一邊合緊眼強忍耐住興奮,一邊講。

我實在太high,失哂理智,就唔理佢嘅懇求,一路攪佢lin lin,佢手指係咁捽我草菇頭,…high到我吖…

跟住佢滿面通紅、神情恍惚,氣喘喘望住我,然後除上衫、跟住除罩…

阿萍對奶喺面前彈出嚟。

相比伊伊大得嚟有輕微八字,阿萍對係竹筍波,個形實在靚,白哲嘅皮膚微微透現藍筋,有一種北方熟女嘅味道。

佢條腰keep得亦好,微微嘅肚腩仔顯得天然。

我忍唔住一嘢攬實佢,將個鼻埋喺佢乳溝中間瘋狂索佢陣熟女除。佢亦似乎久旱咁抱實我個頭起勢亂摷我啲頭髮,話,俾人知道就大鑊。

個腦已經俾賀爾蒙控制,冇哂理智索完乳溝再去吸舔、啜佢波波同lin lin,然後一路向落錫、啜佢肚腩、肚臍、小腹…

假如冇同伊伊玩過,我肯定唔會咁狼侵犯呢個年紀做得我姨姨嘅熟女。

然後我再控制唔住獸性除佢條褲。

佢捉住褲頭話唔好,我話妳睇咗我,我要睇返妳。

佢就嘆息一聲,鬆手任我嚟。

我連褲帶底將佢除落嚟。當佢啲毛毛呈現眼前嘅時候,我感到極興奮、刺激。阿萍係繼伊伊之後,第二個我親眼睇到個西嘅女人。呢啲經歷,我認為對於一個男仔成為一個男人嘅必經洗禮,避免男仔無論喺感情同性過份依附一個女人。

佢三角洲有修葺,毛毛短短,可以睇見條裂縫同個瓣。我哄個鼻埋去聞吓佢陣除,佢拍醜,想推開我,我堅持,佢就放棄抵抗,任得我錫佢小腹下面,兩腿之間嘅地帶。

我細佬不斷hi到佢隻腳,佢話,好硬…

我就捉住支肉棒埋去貼實佢個肉洞口,跟住就磨擦起嚟。

佢居然冇反抗,只係話,唔好入去。

點解?我問。

唔可以做。

點解?

冇套,唔可以。

於是我不斷磨阿萍嘅肉洞口,大家都不斷分泌愛液,令佢洞口非常潤滑。

裏面有份暖意滲透出嚟。

我異常興奮,就膽大起嚟,用陰力向裏面施壓。

草菇頭稍為入咗淺層就冇再入去,居然同只係見過兩次嘅女人有咁親密接觸,已經無比刺激。

喺呢個層次磨吓磨吓,佢已經紅都面哂咁hehe hihi,跟住仲身體抽搐咗幾吓。

我好想乜都唔理插入去,但一直強忍住。

阿萍突然推我出去,話,會頂唔順,唔好。

佢起身,成面紅哂咁執番起啲衫就着衫。

我呆咗咁睇住佢,起勢問佢係咪嬲,唔好意思呀。

佢話,冇嘢…我自己都想,不過唔可以做呢啲嘢…

妳唔想試吓咩?我毫無掩飾自己嘅渴求,講出呢啲說話。

佢睇住我條肉棒,話, 你碌嘢真係好靚,我好想、好想試吓…但真係唔可以…我有男朋友、你有女朋友…

佢見到我一直矗立住覺得我谷得好辛苦就提出用手幫我解決。

佢用手幫我,又錫我lin lin。攪咗一大餐,只覺得佢越幫手我越想做愛,我叫佢唔好攪喇。

跟住我哋喺床度攬住傾偈。

佢開手機俾佢男朋友啲相我睇,一個樣衰嘅生意佬…我心諗,咁都梗得落。

佢唔靚仔,不過…對我好好…

佢性能力點?

還可以…你可能覺得我好似好多經歷咁,其實我只同過三個男人…

哦?

冇錯,初戀男朋友,老公,然後佢…

夠鐘,喺極之唔滿足之下,沖涼、着衫、出去。

臨出去前,阿萍俾咗佢嘅聯絡我,叫我幾時再嚟澳門玩又或者佢去香港玩,可以搵對方。

我都想去香港玩吓,你帶我周圍去。

好。

嗰日之後,一直冇再收到伊伊訊息。

同小洋拍咗兩個月拖。

我一直唔敢勉強佢做親密嘢,驚佢反感。

有時去佢屋企搵佢,佢偶然同伊伊一齊落樓,三個人一齊去食飯。伊伊若無其事咁。

我試過發訊息問伊伊呢輪點,佢話繼續返工、返學、間中約吓呢個、嗰個做愛…

有冇識新男仔?

都係嗰幾個…同阿僑做過兩、三次…

我都想…

我唔會同你。

同小洋拍拖兩個月,大家都好規矩,我哋有擁抱、有接吻,不過佢好含蓄,絕對唔係伊伊呢類咁好玩。

偶然,同佢係尖沙咀海濱或者中環海邊,佢主動攬住我,同我接吻,我已經好滿足。

佢嘅氣質依然吸引。

對於同小洋鹹濕,我抱住順其自然。

一日,小洋訊息我,伊伊會返臺一個星期,你嚟住幾日好冇?

好呀。

我開心。

伊伊返臺灣嗰朝,我喺學校收到佢訊息。

今日返臺灣。

我好開心佢仲訊息我。

我知道。

仲有掛住你。

其實我哋可以見下面,做乜要咁自虐?

佢冇覆。

過一陣,佢話,登機了。

好。

嗰晚,我放學就返屋企執啲衫然後去小洋公司附近等佢放工去晚飯。

一見面,佢問我識唔識煮嘢食。

我話識做啲簡單嘢。

佢話今晚喺屋企煮飯仔。

我話好。

去超市買簡單嘢。我炒蛋、煎午餐肉、淥菜,小洋煲飯。

簡單嘅一餐,食完一齊洗碗,然後喺廳飲Jolly Sandy、睇電視,感覺好似過緊夫婦生活。

跟住佢去沖涼。

小洋入咗沖涼房,我偷偷入伊伊房。

佢枱面月曆mark滿哂返學、交功課日子。我手多揭吓,見到佢喺我喺澳門嗰兩日都mark咗時間同埋一個C,然後之前有啲日子有個Z字、有啲有K、有啲有C。呢個月曆明顯係佢喺臺灣用開帶埋嚟嘅,嚟香港之前嘅日子都mark哂嘢。佢嚟香港初期有Z,冇K同C,呢兩個幾月只有兩日有K,此外乜都冇,淨係得番返學同功課日子,非常古怪。今日又mark住tw,相信係指今日返臺灣。

我影低伊伊個月曆,諗住返去慢慢研究。

小洋沖完涼換咗背心、短褲,面色紅粉菲菲咁出嚟。

見到佢單薄嘅背心底下係真空㗎,佢平坦嘅心口前面兩粒飛釘浮現。

佢神情凝重咁望住我,話,俊仔,你去沖涼,今晚我哋一齊瞓。

大喜,即刻入沖涼房沖涼。

我預未必做愛,但可以同佢做到阿僑同佢做過嘅嘢都好好㗎喇。

沖完出廳已經唔見小洋,戰戰兢兢行入小洋房,佢專心吹緊頭髮。

驚佢覺得我狼,唔敢打攪佢,只好坐喺佢旁邊欣賞佢。

從背心嘅脥位睇到佢平坦嘅胸部旁邊,好想伸手入去裏面摸佢。

小洋吹完頭,擰轉頭望住我,問我睇乜?

我埋去攬實佢,大家個咀好似有吸力咁,即刻吸啜起嚟,條脷自動攝入對方口腔裏面,互相纏繞。

沉醉喺條脷嘅糾纏,唔捨得停。錫吓錫吓,錫咗成兩、三個字,我隻手唔知幾時已經喺佢胸前,隔住件薄背心摸佢平坦嘅心口,手指不停咁hi佢嬌小嘅乳頭。小洋推開我,紅都面哂咁望實我,不發一言。

佢雙手突然捉住佢件背心嘅衫腳然後向上拉。

成件背心除咗,胸部展現眼前,乾淨而優雅。

我前所未有咁開心。

即刻抱實佢,再次瘋狂咁互相吸啜、纏繞。小洋雙手起勢摷我頭髮,我不斷搓揉佢嘅胸部,冇衣服阻隔下挑逗佢企理嘅乳頭。

小洋個胸摸上手同伊伊好唔同,伊伊對奶揸上手滿滿嘅,對lin亦較大粒、較挺。小洋個胸平坦,摸起嚟感覺冇咁過癮,但比較優雅,佢對lin lin細細咁摸起嚟感覺好柔弱。

未完待續

作者: samlikarhei    時間: 2019-9-21 09:44

正丫,多謝師兄咁快上文
作者: macaushamo    時間: 2019-9-22 01:28

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源
佢嚟香港初期有Z,冇K同C,呢兩個幾月只有兩日有K,此外乜都冇,淨係得番返學同功課日子
K=僑, C=俊? 兩個幾月只有兩日?!
引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-19 10:54 PM 發表 查看引用來源
我試過發訊息問伊伊呢輪點,佢話繼續返工、返學、間中約吓呢個、嗰個做愛…

有冇識新男仔?

都係嗰幾個
依依講大話, 定系冇mark低啊? :smile_44:
作者: dcat20    時間: 2019-9-22 09:17

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-9-22 01:28 AM 發表 查看引用來源

K=僑, C=俊? 兩個幾月只有兩日?!

依依講大話, 定系冇mark低啊? :smile_44:
睇得好仔細喎
作者: lulu1238899    時間: 2019-9-22 11:57

今次食到小洋喇,正呀,努力👍👍
作者: macaushamo    時間: 2019-9-22 13:01

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-9-22 09:17 AM 發表 查看引用來源

睇得好仔細喎
寫得勁正。我睇完又睇

依依好慘 :smile_39:
作者: macaushamo    時間: 2019-9-22 14:56

寫得好細膩。 之後看師兄其他作品,小洋,伊伊,阿萍,都好有師兄其他故事的影子。 看來師兄的創作是基于自己無數的經歷。
作者: dcat20    時間: 2019-9-23 16:28

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-9-22 02:56 PM 發表 查看引用來源
寫得好細膩。 之後看師兄其他作品,小洋,伊伊,阿萍,都好有師兄其他故事的影子。 看來師兄的創作是基于自己無數的經歷。
多謝睇得咁細緻。

我相信每一個創作者多少都會將自己嘅個人經歷擺入創作裏面。而我個人亦都鍾意將我遇過、所知嘅人解體再重新炒埋一碟。

我啲故仔裏面嘅人物、事件甚至對白大都係根據現實裏面嘅原型整合出嚟。

但係好多時一個角色係根據好幾個原型,所以照計冇一個角式係exactly同一個人嚟嘅,尤其係女角色。。

不過男角色的而且確好多時候都係嗰幾個原型。

作者: kentwby    時間: 2019-9-24 06:04

作者: dcat20    時間: 2019-9-24 22:14

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-9-24 06:04 AM 發表 查看引用來源
感謝好文, 
睇尼伊伊會系個傷感嘅腳色,
IPad 女自系正主兒。
本人代表伊伊多謝閣下對佢嘅同情
作者: Eddyo    時間: 2019-9-25 16:51

引用:

多謝鍾意及留言。

先更新,稍後至執錯字、加相同回覆各位。

* * *

終於能夠攬實小洋纖瘦、修長嘅身體,嚐到佢濕潤嘅舌頭,隔住衫侵犯佢平坦嘅胸部,時間停頓、深深滿足。

陶醉喺滿滿嘅幸福感當中,小洋輕輕推開我,話,早啲唞啦,聽日再周圍去玩。

我呆咗,意猶未盡咁望住佢,話,唔係話傾吓偈咩?

想表達嘅嘢已經表達咗喇,你仲有嘢想講?

…我 ...
好有故事味道, 好正!’
作者: samlikarhei    時間: 2019-9-28 22:37

超好睇,,,,,希望師兄會快更新
作者: dcat20    時間: 2019-9-29 13:55

引用:
原帖由  於 2019-9-28 10:37 PM 發表 查看引用來源

超好睇,,,,,希望師兄會快更新

多謝,我開始咗寫新故仔

會盡快更新呢個。

作者: macaushamo    時間: 2019-10-5 12:02

寫得這麽好,不甘心這樣沉下去。謝謝師兄的努力。
作者: 良哥123    時間: 2019-10-8 06:16

好吸引的情節,期待情更新
作者: dcat20    時間: 2019-10-8 10:02

引用:
原帖由 良哥123 於 2019-10-8 06:16 AM 發表 查看引用來源
多謝各位留言。

先更新,稍後至回覆大家。

* * *

攬實小洋,一邊同佢舌戰,一邊摸佢塊平板上面嘅嬌小嘅lin lin。

小洋身上有種乾淨嘅氣息。

同佢拍拖呢兩個月,經歷過陽光同雨,由炎熱漸變涼,周時近距離聞到呢種清新、溫暖嘅女仔氣息,令我產生想佔有、保護嘅渴望。

佢輕柔推開我,面頰泛紅望實我。

你愛我嘛?

好愛。

真嘅?

係呀,妳呢?

我想嫁俾你。

我都有諗㗎,我畢業後搵工做,穩定就娶妳。

真嘅?佢冷靜嘅表情中露出喜悅。

呢兩個月,我一直有呢個想法。

佢定咗咁望住我,靜咗大概六、七秒。

然後,佢居然喺我面前除低佢條短褲仔。

並冇除哂,只係除到露咗個B出嚟。

終於親身見到女神個gap喇。

果然正如伊伊所講,小洋個H生得好靚。我後來先至知道有個名堂叫做一線鮑,就係個gap只有一條裂縫,冇多餘嘅摺。

小洋個B係向內摺,個妹同埋周邊嘅膚色白裏透紅,毛毛集中喺裂縫以上、小腹下面嘅中間一小葺,極短,整齊而柔順。

我親身見過嘅女人嗰度唔多,加埋我睇過啲4仔同歐洲藝術鹹相,小洋個西都屬於好靚,假如佢剃曬啲毛毛的話肯定靚絕。

我手震震咁埋去摸佢條罅對上嘅三角地帶,輕掃佢啲毛毛,感覺同摸伊伊、阿萍,截然不同,企理而柔軟。

然後慢慢向落啲移動,觸碰佢簡潔、優雅嘅罅仔。

忽然諗起呢個咁精緻嘅H俾阿僑掂過…不過只係諗起,我並唔介意,邊個冇經歷?就算佢唔係處,對我都冇咩所謂,再講我都同過伊伊玩過,又掂過阿萍…

我激動起嚟,就跪低錫佢個妹。

小洋並冇太怕醜,佢喺床邊,雙手抱住我個頭,我一邊錫佢啲毛毛、罅仔,佢一邊輕撫我啲頭髮。

然後我分開佢雙腿,見到佢隻白裏透紅、內斂嘅一線鮑,就哄埋去聞吓。小洋呢度冇乜味,感覺好乾淨。

隨住我舔佢,佢開始肉緊咁抱實我個頭。

我舔幾舔,小心翼翼咁反開小洋內斂嘅鮑,見到微微透出粉紅色嘅嫩肉,就開始舐。

小洋嘆息一聲,叫我,俊仔。

舐幾舐就啜佢啲嫩肉。

好難頂…佢叫,雙手抱得我更加緊,開始扯我頭髮。

你好似咁到家咁嘅?阿僑話你係處男…

我抬頭,好認真望住佢。

假如我話妳知,我唔係,妳會唔會對我改觀?

唔會,我唔介意,繼續,唔好停。

我再哄埋佢兩腿中間啜佢幼嫩嘅鮑肉。

伊伊教識我刺激女仔粒核,佢話呢度先至係女仔最敏感嘅地方,假如識得玩呢度,女仔好容易就有高潮,仲high過被插。

於是我就搵小洋呢個部位出嚟,諗住用條脷去挑逗佢。

但係小洋個妹係内斂型,我反開佢去露粒核出嚟。

佢粒核好細,唔太明顯。

仔細用脷尖試探吓、舔吓,調節力度、速度,直至覺得啱啱好。

小洋嘅反應含蓄,但係依然感覺到佢身體震動、抽搐、拉緊。佢捉得我啲頭髮更加肉緊。

細佬扯到好衡,我頂唔順,就企起身,望實小洋。

做乜停?佢問。

好想。我話。

小洋好識做咁樣伸手過嚟捉住我褲頭,然後向下一拉。

細路即刻彈出嚟。

佢呆咗咁望住細佬。

做乜?

好大…好驚…

驚乜嘢?

會唔會好痛?

唔知呀…

不如我用口幫你…

講完佢就趴低,對正我細佬,就錫落去,然後就啜起嚟。

佢啜吓、suen吓草菇,跟住就開始吞噬。

估唔到細佬可以喺女神嘅口裏面,我有啲唔好意思,更加諗唔到佢功夫唔錯,起碼冇話唔慣唔慣咁。

小洋…

唔?佢專心吞吐。

妳咁叻嘅?

佢停低,尷尬咁問,你唔鍾意?

唔係,好舒服…不過…

咩?

妳之前做過呢啲嘢?

…嗯…你介意…?

冇…我都唔係第一次…只係好奇…妳係同阿僑…?

…嗯…佢之前,就冇同第個試過喇…你唔開心?

有經歷好平常啫,冇唔開心…只係好奇妳同佢做過啲咩…

…有咁想知咩?…好尷尬…

想知道呀。

怕你會唔開心呀。

我都唔純潔啦。

你試過啲乜嘢?

除咗攪大女仔之外,好多嘢我都試過。

包括…喺女仔口裏面…?

有呀。

喺裏面發射?

吓?我心諗,呢樣咁我真係冇試過喎…估唔到阿僑個死仔同小洋已經嚟到呢個地步。

於是,我就問,佢有同妳咁做?

小洋好唔好意思咁up頭,然後話,總之,我冇同佢…做嗰樣嘢…

哦?

係呀,我想唔俾佢…對佢太冇安全感喇,呢個人,感覺只係為咗嗰樣嘢同我一齊…

咁妳同佢親熱嘅時候…

乜嘢?即管問,我會對你坦白…

妳有冇興奮?

…嗯…都有嘅…佢事實係好叻挑逗女仔…有好幾次我差啲忍唔住想俾佢…

我可以知道佢點樣做嘛?

呢啲嘢…好尷尬喎。

只係參考吓…

其實…你頭先做得好好呀…

真嘅?

係呀…佢唔會好似你咁樣用口㗎…你似乎好到家…

邊度係…

…真㗎…整到我…

乜嘢?

想試吓…

真嘅?

真㗎。小洋面紅紅咁答我,佢問,你同過好多個女仔做過?

冇呀,只同過一個女仔…冇喇…呀,係呢,到底阿僑點樣撻着妳呢?

真係要我講?

唔怕,我只係想參考吓…

佢用手…

放入去妳裏面?我故意扮唔識問佢。

當然唔係,我唔會俾佢入去…

咁佢…係點樣做㗎?

小洋有啲羞澀咁將手指放喺佢粒核上面,話,佢按摩我呢度…

我心諗,哦,我都識啦。

經過伊伊嘅訓練,自問幾識撻着佢嘅反應,不過,每個女仔嘅反應未必一樣,所以我同阿萍嗰次故意試驗吓,睇吓我可唔可以撻着佢。

於是我就叫小洋起番身,瞓低。

佢一直並冇除哂條底,只係拉低一啲啲,僅僅露咗個鮑出嚟。

我一臉認真咁擒上佢身上,佢好驚咁望住我,但冇反抗。

先錫吓佢額頭、眉心、鼻尖、咀唇,然後伸條脷入去小洋咀裏面。由於大家都用口服侍過對方,舌戰嘅時候明顯感覺到有陣腥腥哋、鹹鹹哋嘅味,係我同佢啲愛液。

我超愛呢陣味。

小洋錫咀嘅時候都放鬆、投入嘅,冇話不安或者生硬。於是我一邊錫佢,隻手就開始輕撫佢平板上面可愛嘅的的。感覺上佢好似比初初嗰陣脹大咗,可能係興奮嘅緣故。

佢將雙手搭喺我肩膀上,既溫柔又肉緊咁捉實我。

我改為捉住細佬,喺小洋除低咗些少嘅底褲上面伸入去,貼實小洋個gap,隨即沿住佢內斂嘅裂縫,上、下、上、下咁滑行。

呢吓舉動令小洋從放鬆之中警覺,佢好緊張咁睇住細佬沿住個gap滑行。

我哋事前並冇溝通過,我一心諗住佢預咗我即將佔有佢。

細佬沿住小洋條罅,每吓滑行到頂端,就好自然咁按壓、摩擦吓粒核,等佢舒服吓,然後跣到底下,濕暖嘅感覺從肉洞裏面滲透出嚟,我就向內輕壓。

小洋開頭好驚咁睇住我。

重複咁樣喺小洋個gap上下滑行多次,每次去到佢下底嘅時候都壓多少少,佢漸漸適應,就開始放鬆。

小洋用期待嘅眼神望住我。

再滑落佢下底嘅時候,就停低,然後集中摩擦佢個屄嘅入口。

佢瞓喺床邊,捉實我條腰,睇住細佬喺佢個妹外面摩擦,將我同佢啲愛液撈勻,每磨5、6轉就向內壓吓。

小洋微弱咁呼叫。

我重複呢個動作多次,感覺大家越來越濕、下底越來越熱,每次向裏面施壓,都比之前壓得更入。

草菇頭已經入咗小洋個鮑裏面,俾啲鮑汁浸住,溫暖而滋潤。

小洋面泛紅霞,身體抽搐咗幾吓。

我錫吓佢咀唇,問,鍾意嘛?

佢皺住眉、紅住面,話,嗰度好熱…濕得好厲害。

已經忍唔住喇,就用柔力試吓向裏面逼。

小洋已經濕得好緊要,毫無困難咁逼入咗少少,大概入咗1/4到1/3,裏面暖笠笠。

個腦一片空白,只知道肯定返唔到轉頭㗎喇。

佢皺一皺眉,好似有啲痛苦咁,又有啲緊張咁望住我。

我停低,等佢進一步反應。

佢冇反抗。

於是我再用陰力向裏面緩慢推進。佢依然仲有啲痛苦咁皺眉,但佢識得捉實我條腰,冇抗拒我,我就繼續推進。

終於…成支插入女神身體裏面。

好嫩滑、好窄、好柔軟,爽到癲。

小洋同我一樣咁激動,佢攬到我好實。

俊仔…

鍾意嗎?

…嗯…好脹,有啲痛…

我覺得佢下面有啲緊,就索性除咗佢條底,叫佢將雙腳繞住我後面,咁樣佢自然就會擘大啲。

我自亦順手除哂自己條底。

我出嚟嘅時候,見到細佬上面黏滿愛液,係我同小洋啲水嘅混合物,好可愛。我用手指撩一啲然後放入口嗒吓,好滋味。

見小洋稍為放鬆一啲,我又再慢慢塞入去,佢又試皺眉,面露一絲痛苦。

痛?

…嗯…你好大…

雖然水份足夠,同埋佢裏面好軟熟,仍然感到佢的確幾緊。

咁…不如停…?我問,雖然我好唔想。

唔好…繼續…

我錫一吓小洋,摸吓佢眉心,企喺床邊抱實佢條腰,慢慢、慢慢成支棍抽出、成支棍插入。

幸好佢水份充足,加上我嘅分泌,足夠潤滑嘅。

從稍為底少少嘅角度向上進出小洋個屄,一邊欣賞佢個靚樣、佢平板嘅胸部。發現佢恍惚、迷醉個樣有啲醜樣。我鍾意呢個醜樣,於是趴低錫吓佢,又啜佢企理而的式嘅lin lin,然後再繼續緩慢抽插。

小洋初初仲有啲強忍痛楚嘅表情,漸漸開始適應。

眼皮、眼眶泛紅,喘氣亦越嚟越粗。

見佢開始放鬆、享受,我鼓勵佢如果想試吓咩角度、方式,即管話俾我知。

佢似乎怕醜,up吓頭但係冇咩表示。

於是我就試吓唔同方式。

一路插實佢一路將佢抱起,放喺床中間,攞個枕頭俾佢墊住,我試吓抱實佢一邊脷交一邊屌,又試吓雙手撑起上身,一邊睇實佢個樣一邊屌。試吓從高少少向下插,又試吓頂實恥骨磨擦佢陰阜…

喺小洋兩腿之間默默鋤嘅時,偶然望到床邊,小洋先前坐喺度俾我篤入去嘅位置,有啲血跡喺床單上面…

我篤穿咗佢…

小洋嘅反應比伊伊含蓄好多,但從佢面紅,身體間歇抽搐、震抖,我知道佢開始嚟料。

細佬喺佢溫暖、緊窄、嫩滑嘅水洞裏面跣出、跣入,極度陶醉。我感動咁一手從佢背脊後面抱起佢,一手不斷撫摸佢平坦嘅胸部,然後再次錫佢。

先淺嚐佢柔軟嘅咀唇,然後條脷闖入去佢口裏面挑撥佢,下身繼續喺佢兩腿中間郁動。

我叫小洋試吓喺上面,用自己嘅方式取悅自己。佢試咗陣,有啲啲唔好意思咁。我就將佢抱起,放番喺床,然後反轉,喺佢後面進入。

呢個姿勢可以接觸到一啲頭先接觸唔到嘅位置,佢似乎high,但係又怕醜,我亦都唔想勉強佢,於是將佢反番轉,用番傳統姿勢。

我攞個枕頭墊高佢pad pad,然後喺低啲嘅角度,向上悠長咁進入,頂實陰阜摩擦吓,再悠長咁抽出,如是者專心操作咗一輪。

過咗陣,小洋下身、小腹抽搐,然後身體震抖,好似畜牲咁喘息。

我知道佢到。冇幾耐,仲感覺到佢恥骨不斷向內壓。

小洋好明顯到咗,我非常榮幸能夠帶俾小洋美滿嘅第一次。

細佬插住佢,停低,感覺佢恥骨逼吓逼吓,好可愛。

等佢喘息吓,平伏番,我繼續抽插。

單手撑起身體,一邊佔有緊佢身體,一邊欣賞佢喺床上先至見到嘅醜樣,一邊摸佢個平板胸。漸漸感覺佢下底嘅水份明顯減少咗,出入覺得有啲迫。

佢亦都有啲痛咁樣皺眉。

痛?

佢有啲怕醜咁答,我到咗一輪喇,夠㗎喇。

咁唔好做喇。

但係你未射…

唔緊要啦。

一係…我用口幫你…

於是我出番嚟,瞓低。

佢趴上我身上,再次用佢軟熟嘅咀唇啜吓、suen吓草菇,用脷仔仔細舔吓草菇頭尖端、條頸,然後慢慢吞噬肉棍,完全唔怕棍上面有大家啲水。

我愛惜咁摸吓佢頭髮、額頭、面…

小洋用口侍奉咗我一輪,但我一啲想射嘅意思都冇,就話,不如由佢。

喺床上相擁傾偈。

小洋話,我已經完全屬於你㗎喇。

我話,毫無疑問。

你會唔會玩弄感情?

絕對冇,我真心愛妳嘅。

你同你之前嘅女朋友,仲有冇聯絡?

俾小洋呢個問題嚇親,好彩我轉得快,即刻將佢個問題稍為扭曲。

好耐冇一齊,更加冇再做男女之間嘅事。

點知佢仲醒,問,咁聯絡呢?仲有冇?

絕少啦。

我以為我反應算幾快,點知佢仲快,忽然又丟另一條問題俾我。

點解分手嘅?

我好怕作嘢嘅,怕之後唔記得自己作過啲乜,唯有根據真事,省略哂啲足以令小洋知道係邊個嘅細節。

係咁嘅…其實,我都唔知我係咪佢男朋友…佢一直有其它男仔,佢話同我一齊只不過玩吓。

咁你同佢、佢同其他男仔,都有性關係?

係…妳會唔開心嘛?

有一啲…係咪男仔都係咁㗎?有得做就唔放過?

我真係鍾意佢㗎。

鍾意?定愛?

初頭係鍾意,後來…愛…

咁而家仲有冇愛?

都分開咗啦。

即係有啦。

我唔想呃妳,有掛住…

分咗手幾耐?

呢個係關鍵,假如我講真話,佢就會知道我同佢開始曖昧嗰段時期仲有另一個人。

都唔知有冇真正開始過,大家只係…性關係…佢唔搵我、我唔搵佢…就係咁樣冇再一齊。

咁如果佢有日再搵你呢?

唔會㗎喇,我已經有女朋友。

小洋伏喺我身上,我攬實佢。佢忍唔住又試咀咗我一輪,然後問,如果嗰個女仔搵番你,你同佢做咗的話,要話我知。

我唔同佢做。

信你至奇,漸漸覺得你同阿僑根本係一樣嘅。

點會?

你頭先做得咁犀利。

妳有試過第個咩?點知我算犀利?

我覺得犀利就係犀利…呀,我要將同你一齊嘅事話俾伊伊知。

唔使啩?我個心打咗個突。

佢一直鼓勵我同你試吓。

吓?

佢知道我鍾意你,讚你好。

佢點知㗎?妳講嘅?我明知故問。

係…有一晚,佢無端端話想試吓剃哂細妹啲毛,仲嘍我都剃。之後我哋一齊沖涼,我哋睇到對方身體,仲selfie。然後我就講俾佢知我同阿僑分手嗰晚發生嘅事,跟住就話我一路都鍾意你嘅。佢話你好好,叫我試吓同你一齊。

諗唔到伊伊佢…忽然覺得有啲傷感。

小洋伏喺我身上,手把玩我細佬。

仲係咁硬…

係。

你唔滿足?

…嗯…

不如再嚟多次啦。

妳唔係話痛咩?

我可以…你可以用口挑逗吓我嘛?

好。

我哄埋小洋個gap面前,欣賞一吓呢個精緻嘅一線鮑,用脷尖滋潤吓簡潔而內斂嘅裂縫,然後反開個瓣露出粒核,再發動一輪舌尖攻勢。

呢度果然係女仔嘅敏感部位,伊伊話佢攪自己呢度仲high過插入裏面好多。

小洋合緊眼,一臉強忍住興奮嘅樣。

但係好快,佢面頰、眼皮再度泛紅,粗重咁喘氣,身體出現震抖。

佢開始興奮喇。

我繼續舔佢粒核,等佢呢一轉再上多重高峰。

小洋喘氣越來越粗重,身體開始緊張、震抖。

我反開佢個一線gap,見到裏面濕潤而粉紅嘅嫩肉,就一嘢吸啜佢啲汁。

估唔到小洋high到忍唔住嗌,仲嗌到好似母牛一樣,全身抽搐、震抖。

小洋進入神智恍惚嘅狀態,同平時嘅佢係完全唔同嘅一個人。

我擒上佢身上,睇見平時斯文、優美嘅佢,現出佢醜樣嘅一面,令我亢奮到極,即刻趴低,將剛剛舐過佢個屄嘅脷吐入佢個咀裏面。

小洋用番佢條脷接招。

一邊擁吻,我一邊將已經充血嘅肉棍貼實小洋嘅肉洞入口hi吓hi吓,既係測試佢嘅濕滑度,亦都將我啲分泌同佢啲撈勻。

佢抱緊我,忘形咁同我舌戰。我就向裏面一迫,草菇頭衝過小洋水道口嘅時候感到緊窄,好似整親佢咁。小洋呼叫咗一聲。

我問,痛?

嗯…唔緊要,你做啦。

呢次我只係滿足自己,冇攪任何花臣,專心喺佢上面抱住佢幼幼嘅腰起勢鋤,一邊郁一邊愛惜咁睇住佢纖瘦嘅嬌軀、平坦嘅胸部同埋好似另一個人咁嘅醜樣。

小洋一直皺住眉望實我,面頰同眼眶泛紅,隨住我搖動嘅節奏發出微弱嘅哼、哼聲。

都唔知道自己搖咗幾耐,間中哄埋去啜吓佢條脷又摸吓佢塊平板。約略感覺到佢應該到過兩次細嘅高峰,一次大嘅,佢小腹同下身抽搐,細佬喺佢裏面,俾佢嘅恥骨壓吓壓吓。

有啲想射…我話。

你射入去吖。

妳唔驚咩?

唔怕…我應該呢兩日姨媽到…

哦…

於是我努力鋤。

小洋由強忍住痛苦嘅樣,到完全靜哂、毫無動靜,估計佢已經過咗頂峰,榭哂。我盡快…搏命撞擊佢嬌嫩嘅美屄。

全身澎湃到一個頂點,終於,全身劇震,我即刻插實小洋,然後喺佢裏面不斷抽搐,啲嘢係咁灌注入去…

我一路插實小洋等啲嘢完全射哂入去。呢個時候我哋對望,我問小洋會唔會後悔,佢望住我靜咗一陣,然後擰頭,話,好鍾意。

跟住就抱住我再次脷交。

我倒下,虛歇咁責喺佢弱質纖纖嘅身上,聞住佢身上嗰種乾淨嘅少女氣息,混和住費洛蒙,西水精液嘅氣味,滿足咁歇息,細佬一直插住佢嘅美屄,逐漸變軟、變細,感覺有啲杰噠噠嘅嘢喺下底流出。

小洋纖手放喺我肩膊後,溫柔咁按壓。大家一言不發,陶醉喺事後嘅平靜。

未完

作者: macaushamo    時間: 2019-10-9 12:50

大突破!  精彩! 終于等到了

唔知師兄會唔會加相呢?

唔知伊伊點呢  :smile_39:

作者: lulu1238899    時間: 2019-10-9 14:17

十分精彩,正呀👍👍
作者: kentwby    時間: 2019-10-9 23:49

作者: dcat20    時間: 2019-10-12 09:49

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-9-22 11:57 AM 發表 查看引用來源
今次食到小洋喇,正呀,努力👍👍
冇錯,啱啱呢集食咗喇。
引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-25 04:51 PM 發表 查看引用來源
好有故事味道, 好正!’
多謝鍾意。

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。

另外我同期寫緊另一個故仔,就快有更新喇:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28564092
作者: dcat20    時間: 2019-10-12 09:51

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-5 12:02 PM 發表 查看引用來源
寫得這麽好,不甘心這樣沉下去。謝謝師兄的努力。
多謝捧場,會繼續寫。
引用:
原帖由 良哥123 於 2019-10-8 06:16 AM 發表 查看引用來源
多謝留言。

已經更新咗,會再繼續更新,請留意。
引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-9 12:50 PM 發表 查看引用來源
大突破!  精彩! 終于等到了

唔知師兄會唔會加相呢?

唔知伊伊點呢  
會加相。

之後會更新伊伊情況。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-10-9 02:17 PM 發表 查看引用來源
十分精彩,正呀👍👍
多謝鍾意。
引用:
原帖由 kentwby 於 2019-10-9 11:49 PM 發表 查看引用來源
正正正,但難為了伊伊,傷心死鳥。。。。
多謝關心伊伊,之後會更新佢嘅情況。

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。

另外我同期寫緊另一個故仔,就快有更新喇:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28564092

作者: 烚熟仔    時間: 2019-10-12 10:47

好掛住伊伊,等我搵返張相J下佢先
作者: macaushamo    時間: 2019-10-12 11:40

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 09:51 AM 發表 查看引用來源

各位假如鍾意呢個故仔請記得like個帖。 ...
請問點樣選like啊? Sorry, 我無係好識 :smile_13:
作者: dcat20    時間: 2019-10-12 12:52

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-10-12 11:40 AM 發表 查看引用來源
請問點樣選like啊? Sorry, 我無係好識 :smile_13:
去返第一個post度揀「推」(洋蔥頭)_/\_
作者: macaushamo    時間: 2019-10-14 05:48

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

去返第一個post度揀「推」(洋蔥頭)_/\_
謝謝師兄。明白。已推。
作者: Eddyo    時間: 2019-10-14 08:08

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-8 10:02 AM 發表 查看引用來源

多謝各位留言。

先更新,稍後至回覆大家。

* * *

攬實小洋,一邊同佢舌戰,一邊摸佢塊平板上面嘅嬌小嘅lin lin。

小洋身上有種乾淨嘅氣息。

https://i.ibb.co/VqMHH5J/ ...
好近好精彩好好睇, 值得睇多次!!
作者: macaushamo    時間: 2019-10-15 12:35

多謝師兄加相。正!
作者: dcat20    時間: 2019-10-25 15:20

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-10-14 08:08 AM 發表 查看引用來源
好近好精彩好好睇, 值得睇多次!!
旅行中,先更新,後執錯字並加相。

* * *

嗰晚,我同小洋滿足咁攬住瞓着咗。

半夜,我半醒,完全唔知自己喺邊度。

諗起最後同伊伊最後一次做愛嗰晚,強烈咁掛住佢。

然後聞到一種熟悉、令我非常有好感嘅氣味。

擘大眼見到一個女仔瞓喺身邊。

係小洋。

佢醒咗,睇住我。

小洋…

俊仔…

賓周硬得好緊要。

我攬實佢,咀唇不斷錫佢,額頭、面、咀唇、下巴、耳後…然後逐漸移動落去,頸、肩、膊、隔勒底、佢塊平板…

小洋兩粒細細嘅的微脹。

我一邊吸啜一邊玩佢另一粒的的。

小洋身體開始拉緊、震動。

賓周喺小洋纖瘦嘅大髀上面頂吓頂吓,好自然就頂埋去佢個妹度,沿住佢條裂縫hi吓hi吓。

佢不停拉緊身體,發出微弱嘅叫聲。

我錫吓玩吓佢的的、hi吓hi吓佢條罅仔、跣吓跣吓落去下面,貼實佢個水洞口,磨吓磨吓,將大家啲水磨勻,就慢慢、慢慢推入去。

一入去,感覺小洋條水道嘅緊緻。

小洋眉心一皺,為免整痛佢,我溫柔咁慢慢、慢慢進入。

喺小洋兩腿間緩緩蠕動,一路聞住佢身上乾淨嘅少女氣息。

佢漸漸適應,眼眶同臉開始泛紅,佢緊窄而濕滑嘅水道亦都好㷫。

抱住小洋纖腰,我逐漸加快,大幅度咁進入、抽出。小洋漸漸氣喘,身體震抖,擘大雙腿繞住我pad pad。我尋晚教佢一次,呢吓嘢已經成為佢嘅自動反應。我就努力鋤佢精緻嘅陰部。

最後我再次喺小洋裏面盡情發洩,然後大家滿足咁攬實,身體唔願意離開對方。

嗰晚之後,我頭兩晚都有同小洋做愛,每日兩、三次。

佢好鍾意,每次做,都會激動咁講愛我。

同小洋做愛,照計應該無比滿足,一來佢好靚,我第一眼見到佢已經認定佢係女神;二來佢嗰種臺灣女仔特有嘅溫柔,令我喺床上有種征服感;三來,佢個西的確係極品,外形簡潔、精緻,插入去被緊緊包住嗰種感覺好親密、好舒服。

不過,同伊伊相比,小洋喺床上亦含蓄、斯文得多,抱住佢進出佢呢個新鮮、乾淨嘅鮑,硬係感覺爭啲嘢。

我慣咗同伊伊做愛激情嘅時候叫會對方老婆老公,於是,抱實小洋進出佢身體嗰陣,就講我愛妳去增長吓激情。

老公…佢紅住面、身體俾我搖到晃動住回應。

第四日,佢M到,我心裏面好想衝紅燈,但唔係幾好意思要求。跟住幾日喺佢屋企,只係玩吓煮飯仔,攬吓、錫吓,並冇做愛。佢主動提出用口服侍我。我其實唔係太過熱衷俾女仔用口招呼,覺得始終都係喺個西入面先至舒服。

一路喺小洋個口裏面接受佢侍奉,一路諗阿僑喺佢裏面口爆過。

佢話,你喺我口裏面吖,想俾你喺我個口裏面滿足呀。

盡量啦。

小洋口技唔差,但係遠遠唔夠伊伊咁靈活、多變化。

我最後都冇喺佢個口裏面發射。

我哋攬住瞓喺床度講起伊伊。

佢返臺灣嘅目的係想同男朋友重拾舊愛。

佢男朋友知道咗佢喺香港愛上第個?

冇,不過佢自己唔安樂。

佢有冇講,同鍾意咗嗰個男仔點樣?

有,佢話佢同個男仔冇可能。

點解?

佢話覺得個男仔愛嘅唔係佢。

個男仔有女朋友?

可能。

伊伊係咪同好多男仔偷食?

佢有講我知,喺香港有兩個sp…

兩個?咩人?

我唔知,雖然我哋一齊住、一齊返工,佢有佢嘅私生活,而家又讀part time。

會唔會係學校啲同學?

唔會,佢未讀part time之前已經同呢兩個男仔開始咗…我估其中一個可能係阿僑…好有可能,我同阿僑拍緊拖嗰陣,佢兩個已經…

講到呢度,小洋個樣有啲唔開心。我個心有啲驚。

咁佢而家啲同學…有冇男仔…

好似話有幾個男仔成日撩佢。

…佢有冇同人哋上床?

冇,佢淨係同佢哋flirt吓,冇上床。

妳點知?

佢講嘅。佢話呢幾個人成日撩佢,佢淨係同佢哋飲嘢,最多俾佢哋鹹豬手。

哦?

佢係咁講。喂,做乜咁關心伊伊啲嘢?

冇,好奇啫。

佢好似對你幾有好感…

吓?我嚇親。

佢周時喺我面前讚你好…不過,唔好諗住佢會鍾意你,人哋個心有個好愛嘅人㗎喇。

哦。

有一日,小洋要加少少班,我上去佢屋企先,我偷入伊伊房睇佢啲嘢。

伊伊返香港嗰晚,我哋三個人一齊去食飯。期間,小洋喺伊伊面前拖住我,我留意到伊伊好隱晦咁望住我。

食完飯我就返屋企。

臨瞓同小洋訊息一陣就收到伊伊訊息。

你入過我間房?

做乜咁問?

啲嘢郁過,小洋唔會掂我啲嘢。

冇錯。

做乜睇我啲嘢?

想知道妳同學校幾個男仔咩關係。

關你乜事?

關…

你仲理我做乜?你有小洋咁好嘅女朋友仲唔滿足,我咁淫蕩根本唔啱你㗎。

妳根本冇同學校幾個男仔做過,妳專登咁講激我。

咁我聽日就約佢哋做影埋相俾你睇好冇?

伊伊…做乜要咁樣?大家好哋哋咪好。

你想一腳搭兩船?

妳冇?

我真係冇。我愛我男朋友嘅話就唔會愛第二個,我愛上第二個就唔會愛我男朋友。邊度好似你,心多多。

妳仲有愛我咩?

唔關你事,我返臺灣,晚晚同男朋友做愛,我愛佢。你唔好咁多心,好好對小洋,佢好鍾意你㗎。

妳同佢講我啲咩?

可以講咩呀?你係佢男朋友,有咩理由我對你所知嘅仲多過佢呢個女朋友?唔通我同佢講,你好犀利,屌死女…

唔好咁啦,大家仲可以係朋友吖嘛。

我哋事實係朋友。

真係?

係。

之後,我同伊伊偶然會見面,有時佢同阿僑一齊出現,四個人去玩。佢哋出嚟嘅時候,會拖住手,令小洋相信伊伊一路所講愛上咗嘅人就係阿僑。

阿僑間中同伊伊上小洋屋企。初頭伊伊仲有啲尷尬,而阿僑就大模斯樣同伊伊入房。

後來阿僑索性當正自己係男朋友咁,得閒就上小洋屋企搵伊伊,仲若無其事咁喺廳坐,同小洋、伊伊一齊食飯、傾偈、睇電視。

好唔尊重喎。我話。

我冇嘢。

阿僑知道咗我同妳已經…未?

唔知,我叫伊伊唔好講嘅。

咁佢上妳度,有冇對妳…?

冇,我當佢只係朋友…佢對我亦都幾客氣,冇咩嘢。

佢哋可以出出面開房嘅啫,做乜係都要上去妳屋企㗎?

你覺得…阿僑係想向我示威?

唔知呢。

其實我諗,係伊伊要阿僑上去嘅。佢有可能想借小洋口講我知佢同阿僑來得咁密切…

伊伊問我同你上咗床未。

妳點講?

我講咗俾佢知。

呢啲嘢,使乜講佢知呢?

佢一直鼓勵我同你試吓,我先至咁大膽㗎,如果唔係,而家我仲係處女。

咁佢有咩反應?

佢問我舒唔舒服。

妳點講?

我話你好大…開頭整到我有啲痛…後來開始鍾意…我問佢,以佢經驗,阿僑屬唔屬於大?佢話算中上。我話你大過阿僑…

妳哋攞呢啲話題嚟分享…

我淨係同伊伊一個講過呢啲嘢,我哋試過一齊沖涼,又合影過selfie,又一齊裸睡過,係真正嘅閨密。

妳呢個閨密同妳嘅前度做愛,妳唔嬲佢嘅咩?

我諗,如果我未同阿僑分手之前知道佢哋上床,我會好嬲,但係而家我冇乜所謂。我估我其實唔係咁鍾意阿僑…

但係…妳都俾佢…

又冇同佢做愛…

咁妳有冇好奇佢嗰方面點樣?

有一啲…我問過伊伊…

佢點講?

佢話阿僑技巧好好…

咁妳想唔想試吓?

小洋打我,話,你當我乜嘢人…反而…我想知道你其實算唔算犀利。

咁妳又話覺得我犀利?

我係覺得,只不過有少少好奇相比其他人你算唔算犀利…

咁妳要同第二個做吓至知道喎。

唔得。

又或者第日我哋唔再一齊,妳有咗第二個嗰陣妳就會知道。

咁快就諗住唔同我一齊?

冇呀。

我唔想再有第二個。

我都唔想。

信你至奇,你有性經驗嘅,實將我同你之前個比較。

有吖。

吓?真㗎?咁…你覺得我點…?

妳嗰度生得好靚,同埋…喺妳裏面好舒服…真㗎。

伊伊都讚過我嗰度…我哋睇過對方,我都睇過佢嗰度…

妳自己覺得呢?妳嗰度係咪明顯靚過佢?

係,呢點我承認。小洋充滿自信咁講。不過…

乜嘢?

伊伊對奶真係好大…男仔實鍾意揸佢…我係女仔見到都忍唔住摸吓…

妳揸過佢…?

係呀,我估,阿僑實鍾意揸佢。

原來妳仲有多少介意…

唔係呀,只係女仔同女仔之間少不免會比較吓呢啲…我喺呢方面真係唔及佢…

妳靚過佢,氣質又咁好。

但係你哋男仔都鍾意大波妹…你都鍾意㗎啦,唔使唔認。

我一時唔知點答。

佢哋初頭做愛都唔敢叫出聲嘅,而家都冇避忌啦,伊伊啲反應…好似真係好high咁…

High過同佢男朋友?

好似係。

小洋咁講,令我心裏面產生咗一啲妒忌,我諗,伊伊同阿僑做、同我做,邊個high啲?

除非試吓幾p,否則永遠冇辦法證實。

有得俾你試吓的話,你會唔會想同伊伊做?

我話唔想妳都唔會信㗎啦。

唔知伊伊會唔會覺得你厲害呢?

妳唔係下話?

諗吓咋,你好想哩?

諗壞妳呀。

你就諗壞。

一日,突然收到阿萍訊息,佢話有朋友叫佢過嚟香港幫手攪美容院,佢過幾日嚟,到時飲茶。

我話好。

嗰晚我哋去咗The One高層飲茶。

阿萍話,都唔知做乜鬼一路有諗起你呢個人。

妳見咁多人客點會記得我吖。

你以為我會同第啲客好似嗰日我同你咁樣嘅咩?

俾人客鹹濕少少都冇咩?一次都冇?

有試過俾客人隔住衫摸胸、摸細妹,我叫停佢。

哦…

唔鍾意嘅…唔可以,我唔係賣身嘅…

咁妳嚟咗香港,妳同妳條仔點?

佢生意唔掂,而家冇照顧我喇。

所以妳就同佢bye bye?

又唔係咁現實嘅,我始終都要生活㗎嘛,我過嚟做嘢,一個星期會返去一日同佢見吓面,食吓飯。算係咁啦,佢另外兩條女一見佢唔掂就唔啋佢,得我仲肯啋佢。

咁你哋仲會唔會扑嘢?

睇心情啦。

我問佢住邊,佢話暫時喺舖頭留宿。

夜晚收舖後就冇人嚟,一陣間可以上去坐吓吖?

好吖。

食完飯,就跟阿萍去佢舖頭。

一間好靚、好高檔、專做有錢阿太嘅美容院。

呢度嘅老闆完全唔熟呢行,佢打本,我幫佢攪。我將我喺澳門打工嗰間公司嘅模式照搬過嚟,客路就由佢聯繫。

佢係男人?

係吖。

佢想媾妳嘅?

係。

有冇俾佢媾到?

好樣衰㗎,哽唔落。

但係人哋打本俾妳做生意…

我幫佢打工㗎,唔係白攞佢啲錢。

阿萍舖頭設備齊全,有沖涼房。佢去先沖,換好T-shirt、短褲出嚟,然後到我沖。阿萍攞浴袍俾我,叫我沖完着浴袍出嚟就得喇。

你將你啲衫俾我,我用洗乾衣機洗吓,聽朝就乾。

我哋喺廳張梳化傾偈。

我將我同小洋、伊伊嘅事講佢知。

大家開心吓咪算囉,做乜又話愛人哋又盛,攪到人哋而家咁樣。

我控制唔到。

你覺得同邊個做好玩啲?

女朋友個friend…

嚡,正餐永遠唔及散餐吸引…你女朋友咁靚都吸引唔到你個心。

唔係吸引唔到,佢係好靚,我好鍾意佢,不過妳問邊個好玩啲的話,咁同佢個friend玩真係好玩好多嘛。

有可能你一路掛住同佢玩嗰陣啲好玩嘅地方,你同咗你女朋友一齊都冇再同呢個女仔玩過,所有嘢只係喺你記憶之中,有可能,你再有機會同佢玩嘅時候又會覺得冇乜嘢。

或者啦…咁妳呢?妳會唔會食散餐?

一路都有諗…你見過我條仔啲相㗎啦,佢除咗對我好,外型上,真係唔係咁順超。有時候都想搵個企理些少嘅男仔嚟開心吓…尤其過咗嚟做嘢,一星期返澳門一次,個衰嘢未必有時間見我,見面又咁少時間,返到去我未必有心情做…

我一路睇住佢薄薄嘅T-shirt俾佢心口兩袋包包撑起,兩粒的頂住件衫,玲瓏浮凸咁現出嚟。

一路睇,細佬實在㷫。

聽到佢講話想搵個人開心吓,我就埋去,試探式摸吓佢雪白嘅手臂,見佢冇抗拒,就游上去佢膊頭,輕輕摸幾吓,就越過佢膊頭,去到佢背脊,然後抱住佢。

抱咗陣,感受一吓佢軟熟、豐滿嘅波波喺我懷裏墊住我心口。

久違嘅感覺。

我抱住萍,靜默咗好一陣,感覺細佬熱血沸騰。

阿萍將我個頭攬埋去佢面度,然後佢濕滑嘅脷游入我嗰口裏面。

我激動,就從佢衫底攝入裏面,往上面游。阿萍冇戴罩,我一嘢就揸到佢奶奶,好軟熟、好好揸。

一邊同阿萍脷交,一邊搓揉佢熟到漏嘅奶,又挑逗吓佢的的。

佢好敏感,一玩佢粒的,就成身震。

我試吓兜隻手落去佢下底,初初隔住佢條短褲捽吓阿萍賁起嘅恥丘,見佢冇抗拒,我就將佢條短褲仔其中一邊褲腳拉埋一邊,然後就攝手指入裏面。

阿萍冇着底底。

我就摷佢條裂縫。

估唔到佢已經濕得咁緊要。

濕到咁厲害嘅?

嗯…佢一邊貪婪咁吸啜我條脷,一邊回應。

幾時開始?

同你傾緊偈嗰陣…

講完佢就伸手入去我件浴袍裏面然後捉細佬出嚟。

一路都好掛住你支嘢…好想試吓…

佢揸住細佬,喺佢條短褲仔嘅褲腳攝入去貼實佢已經濕潤嘅裂縫度,上上下下hi幾hi就塞入去。

同呢個女人只係見過三次,估唔到我可以咁快塞入佢個私處裏面。

一個熟女嘅陰道,冇小洋咁緊窄、冇伊伊咁豐厚,但嗰種水潤同暖笠笠足夠令人陶醉。

插插吓,覺得喺佢褲腳出入幾唔方便,就出番嚟,除光佢衫褲再插過。

再插入去之前欣賞吓佢全相。

仲等咩?入嚟啦。

欣賞緊妳,好靚。

我後生嗰陣係一個靚女嚟㗎好冇?冇你條女咁靚,都有8成㗎。

睇得出吖。

再次插入去。

一邊進出阿萍潤滑嘅水道,一邊欣賞呢個熟到漏嘅熟女嘅姿色。白裏透紅嘅膚色見到少少藍筋,微腩之中隱約有馬甲線。狼虎之齡婦女嗰種喉擒亦寧舍催情。

阿萍好識爭取快感。佢眼、面紅紅,擘大雙腳繞住我後面,雙手捉緊我腰,叫我從高啲嘅角度向下插,然後佢不斷提高pad pad向上頂。

我盡量配合佢嘅節奏抽插,去增加磨擦同碰撞。

同阿萍做愛有一種打友誼波嘅滿足感,嗰種熟女嘅開放同嫻熟唔係伊伊所能比,更加莫講羞澀嘅小洋。

碌嘢喺佢充滿能幹女人嘅精力嘅陰道裏面進出,感受到一種對等、公平嘅互惠。

一路小一路大力揸、搣、啜佢奶、乳頭,我激動起嚟喺佢心口上面整個咖喱雞,阿萍緊緊抱實我。然後我趴喺佢身上,將大家啲汗水、體內嘅鹽份同廢料互相印喺對方心口上。

一陣你出返去至好射,今日可能唔安全。

好。

但係最後我依然忍唔住喺佢裏面射,佢冇趕我出去,雙腳繼續繞實我,俾我喺裏面射乾射淨。

身水身汗伏喺白淨嘅阿萍身上喘氣,感覺佢陰道裏面嘅餘震。

我問佢怕唔怕賴嘢。

佢話聽日去買丸食。

然後佢問我舒服嘛。

好好呀,妳好犀利呀,妳呢?舒服嘛?

你好勁,我到過幾次。

攬實靜靜咁休息咗陣,阿萍問,以後就由我代替你女朋友個friend啦。

好呀。

但係你會唔會愛上我㗎?

唔知㗎。

玩還玩,用碌嘢就得喇,唔好吓吓講心,盞傷,無謂。

完全唔講心又唔好玩嘅啫。

唔係話完全唔講,唔鍾意嘅話都做唔到啦,尤其係女人,不過唔好咁掛,唔使吓吓講愛呀呢啲。你有你條女,我有我條仔,大家happy吓,咁就夠。

哦,好。

嗰晚我喺阿萍舖頭同佢攬住一齊瞓。

之後我同佢做咗炮友,每一、兩星期同佢執一、兩劑,有時候半夜醒嚟喺佢後面頂吓頂吓頂唔順又插入去做多劑。

同阿萍做愛比小洋好玩好多,有時同小洋做嘅時候望住佢我會有一種內咎感。我盡量諗同阿萍做只係但求開心吓,我愛嘅係小洋。

一晚同小洋返佢屋企,見伊伊唔喺度,小洋忽然想要,我哋就喺廳除哂啲衫前戲起嚟。

我忽然心血來潮,慫恿小洋試吓喺枱面玩強姦。

小洋話,乜你咁曳嘅?

想試吓…

佢有啲怕醜咁跟我指示趴喺枱面,我就喺後面抽入去。

從後面睇到佢個咁靚嘅B俾我篤入去,寧舍興奮。

我開始操作起嚟。

度門突然打開,伊伊咗帶阿僑返嚟。

我同小洋遮都遮唔切,登時目定口呆。

未完

作者: kentwby    時間: 2019-10-25 16:34

作者: macaushamo    時間: 2019-10-27 11:51

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-10-25 04:34 PM 發表 查看引用來源
Oh oh oh,,,,, 監介死了, 大波妹就搵水泡散心, ipad 妹就愈食愈入局, 核爆起上尼會攬炒架,,,,樓主。。。
期待師兄更新 :smile_40:
作者: macaushamo    時間: 2019-10-28 02:49

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-25 03:20 PM 發表 查看引用來源

旅行中,先更新,後執錯字並加相。

* * *

嗰晚,我同小洋滿足咁攬住瞓着咗。   ...
師兄,故事發展真係估你唔到啊。 精彩! :smile_30:
作者: lulu1238899    時間: 2019-10-28 08:26

精彩👍會吾會趕亞喬走後玩3p😀😀
作者: macaushamo    時間: 2019-11-1 11:52

哈哈,有關小洋嘢post... :smile_30:
https://ladies.188channel.com/viewthread.php?tid=28644717
作者: dcat20    時間: 2019-11-7 23:49

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-10-25 04:34 PM 發表 查看引用來源
Oh oh oh,,,,, 監介死了, 大波妹就搵水泡散心, ipad 妹就愈食愈入局, 核爆起上尼會攬炒架,,,,樓主。。。
先更新,結局篇。之後再執錯字、加圖,同埋覆大家。

* * *

結局篇(上)

伊伊同阿僑一打開門,就撞正小洋除光哂衫趴喺枱俾我喺後面插緊。

我同小洋遮都遮唔切,當堂僵咗。

阿僑話,好嘢喎死仔,估唔到俾你攪掂。

小洋尷尬到死,我好唔好意思,因為係我要佢玩啲咁嘢。

伊伊醒目,即刻同阿僑講,我哋出去啦,唔好阻住人哋。

阿僑話,同我拍拖嗰陣懶矜貴,調轉頭同俊仔玩得咁精彩…

伊伊即刻跑過嚟遮住小洋,叫我哋入房。

我哋喺房聽到佢叫阿僑走。

阿僑堅持要執一劑。

伊伊話sorry呀,而家冇哂mood喇。

妳搵咗我嚟,而家又話冇mood,整蠱我咩!

咁我真係唔想嘛而家。

當幫我都得啩?

伊伊靜咗一吓,好…入房…

就喺呢張枱上面做。

跟住聽唔清楚伊伊講乜,大概係話唔想喺廳做,要做就入房做。阿僑話,小洋都肯同俊仔喺枱面玩,有乜嘢所謂?

然後出面靜咗,估計佢哋僵持緊。

我細聲問小洋,攪到妳俾佢哋撞見,唔好意思呀。

冇事。

都係我唔好,提議玩啲咁嘢…

冇嘢,冇諗到佢哋會突然上嚟啫。

小洋咁大體,我釋懷少少。

佢伏喺我懷裏,我掃吓佢背脊安撫佢。

跟住我哋聽到出面有啲撞擊聲,應該係阿僑喺枱面屌緊伊伊。

伊伊發出柔弱嘅唔、唔聲。

然後停咗,佢哋好似喺度討論一啲嘢,氣氛好似幾僵。

我聽到伊伊講唔好意思呀,真係唔想哩。

跟住又聽到佢哋有啲爭論,過一陣,聽到出面有開門聲。

然後冇聲。

我哋喺房裏面一直聽住外面動靜。

突然聽到伊伊好似喺出面喊。

我出去睇吓…小洋話。

我都好想出埋去,但係相信小洋唔會想我冇着褲就咁出去。

小洋喺外面安慰伊伊。

唔緊要呀,我冇事,妳其實冇需要叫阿僑走吖。

我唔想做…佢係都要…

你兩個不嬲好哋哋㗎…係因為…我同俊仔?

我聽到小洋咁問,擔心伊伊會爆我同佢嘅事。

但佢冇。

我哋撞破妳同俊仔嘅好事,唔好意思。

我冇嘢呀。

跟住外面靜咗。

我喺房裏面等咗成個字,外面毫無動靜,覺得好奇怪,就打開少少房門裝吓。

見到伊伊喺梳化上面伏喺小洋心口喊緊,小洋抱住伊伊,掃吓掃吓佢背脊。

兩條女冇着衫攬住。

小洋見到我開咗門,望咗我一眼。

伊伊亦都擰轉頭望咗我一眼,然後佢起身,事隔咁多個月,終於再睇到佢身體。感覺上,佢瘦咗啲,顯得對奶更大。

細佬即刻覺得㷫、脹。

佢同小洋講,唔阻住你哋,做埋你哋嘅嘢啦。

然後佢正想返入房。

唔好咁講啦,小洋話,我哋仲點好意思…

係因為我喺度?妳喺屋入面,我都成日同男朋友做,又同阿僑做,妳同俊仔喺屋裏面做我唔會介意㗎。

頭先突然發生啲咁嘢,邊度仲有興緻啫…?我喺房間伸個頭出嚟同伊伊講。

再蘊釀吓咪得囉。

好刻意啫。我話。

我幫你哋蘊釀。

伊伊突然攬實小洋,然後錫佢。

小洋有啲措手不及,反應有啲生硬。我亦俾伊伊呢個失驚無神嘅舉動嚇到。

伊伊捉住小洋手去摸佢波波,然後叫我,俊仔,出嚟吖。

我話,唔係幾好啩?

小洋俾伊伊錫耳仔、頸,同埋玩佢嘅lin lin,面紅住咁話,唔怕,俊仔,出嚟吖,我想你喺我旁邊。

但係…我冇着褲…

唔怕啦,我都唔介意你喺伊伊面前露械,你係男仔有咩好怕?

於是我行出廳。

細佬早就硬到飛起。

地下有個套,頭先阿僑屌伊伊屌到一半俾伊伊叫停除落嚟嘅,佢條友就咁掉個套喺地下。

伊伊一邊錫小洋、玩佢lin lin,一邊叫小洋個名。

揸我吖。

伊伊呢條蠱惑女,我知道佢想點。

小洋俾伊伊挑逗到有反應,佢揸吓伊伊波波,開始有啲意亂情迷。

我對奶好揸嘛?

…好羨慕…我諗俊仔會想揸吓妳。

咪亂講啦,我真係揸嘅話妳會唔開心㗎。我話。

揸一吓冇關係。小洋話。

伊伊起身,面向我。

好耐冇睇過佢身體,佢豐滿嘅八字奶依然誘人。

伊伊揸住自己對奶同我講,摸吓我吖,摸俾你女朋友睇。

估唔到事情發展到咁。

小洋屏息住氣,睇住我硬住行埋伊伊度,然後伸手過去摸伊伊個胸。

好摸嘛?小洋問。

好軟熟…妳會唔會嬲…?

我冇大咪咪俾你摸,俾你摸吓佢等你滿足吓…

你睇你女朋友對你幾好,你要好好愛佢。伊伊定住眼望住我講。我知道佢呢招,特登咁講等小洋冇得反悔。

你試吓揸吓。小洋話。

可以嘛?

揸吓吖。佢從旁鼓勵。

於是我就搓揉吓,又索性玩埋伊伊粒的。

伊伊成身震。

覺得點樣?小洋問。

手感好好,好暖、好柔軟。

鍾意嘛?

…好舒服…

即係鍾意?

…嗯…

小洋,伊伊話,妳條仔碌嘢好大…而且,生得好靚…

真嘅?

妳見過阿僑度都知啦。

我都冇見過幾多個…

我所見過之中,俊仔呢度係好大,個頭仲好靚…做愛一定好舒服…小洋妳就爽啦。

小洋面紅,話,我都覺得佢好似幾厲害…但係唔知道佢係咪真係算厲害…

妳唔係想我幫妳試吓佢啩?伊伊突然咁問,我個心離一離。

小洋尷尬,話,咁點得…

伊伊忽然攬實小洋,然後咀佢。

小洋開頭有啲愕然,但伊伊挑逗功夫確係一流。佢舔吓小洋耳仔、頸,玩吓佢的的,小洋由初初生硬,到漸漸有反應。佢不由自主咁攬住伊伊,伊伊就擒上去,用自己個妹頂實小洋個妹,然後一邊摩擦、一邊咀佢。

小洋開始震抖、抽搐。

我喺旁邊睇得好high,細佬極度亢奮。

伊伊話,仲唔過嚟錫吓你女朋友?

我哄埋去錫吓小洋面。

佢眶眼紅紅,目光呆滯咁望吓我,我就咀佢。

佢一路俾伊伊屌緊,一路同我脷交,我感覺有啲濕濕哋、軟軟哋嘅嘢掂到我塊面,原來伊伊哄埋嚟錫同埋舔我。

條衰妹跟住仲伸手落去捋我細佬。

太耐冇同伊伊接觸,估唔到再次接觸會喺咁激嘅情況下發生。

伊伊屌到咁上下就起身,話,我已經幫你撻番着咗你女朋友喇,你好好服侍佢啦。

我擒上小洋身上,取代伊伊嘅位置。伊伊喺我旁邊拍我一吓。

我喺小洋身上,睇住面紅紅、披頭散髮嘅佢,話,好鬼尷尬。

小洋話,你唔覺得刺激咩?

係就係…

伊伊話,我哋個女神而家變得咁開放…唔介意慢慢入俾我睇吓嘛?

吓?我話。

俊仔你慢啲入吖,我都想我最好嘅朋友見證我同男朋友做最親密嘅嘢。

我將碌嘢貼實小洋磨吓,我專登拖長嚟做,等伊伊喺旁邊好好睇過夠。

俊仔呢度真係好大,睇到我心都郁。伊伊話。

假如佢塞入妳度妳會覺得點?

一定好充實、好滿足…佢喺妳裏面嘅時候有咩感覺㗎?

…初初有啲痛,之後好興奮、好陶醉…好似吸毒咁…妳都試唔少啦,照計妳比我多經驗…

但係冇試過咁大碌,仲要個形生得咁靚…我俾佢插嘅話肯定爽死。

妳想唔想試吓?

妳俾咩?

唔知…

喺小洋隻鮑外面磨到咁上下,大家都亢奮到癲,佢意識開始迷離,條罅係咁漏水,漏到兩腿之間濕哂。

於是我開始向裏面推進。

伊伊話,你試吓從上面向下面入,磨擦吓呢度。佢手指放喺小洋條罅嘅開端,借啲意掂到我細佬。

入啦。佢喺旁邊指示,順手又揸吓我。

條衰女好蠱惑。

於是我就用呢個角度進出。

小洋合緊眼、合實咀唇,強忍住興奮。

喺伊伊在旁見證之下,我一邊進出小洋個屄,伊伊就喺小洋身邊錫佢、摸佢塊平板同埋嬌小嘅的的。

小洋意亂情迷咁一手捉住我膊頭,另一隻手亂咁摷伊伊啲頭髮。

伊伊話,我真係羨慕妳咁靚,個妹又生得靚。

妳對奶夠大啦,呢樣嘢我滿足唔到俊仔。

俊仔可以再揸吓我嘛?估唔到伊伊咁直接。

(字數所限,今集分上下兩部份出)

作者: dcat20    時間: 2019-11-7 23:53

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-10-12 10:47 AM 發表 查看引用來源
好掛住伊伊,等我搵返張相J下佢先
結局篇(下)

(字數限制,今集分上下兩部份出,未執錯字同未執圖)

伊伊在旁見證之下,我一邊進出小洋個屄,伊伊就喺小洋身邊錫佢、摸佢塊平板同埋嬌小嘅的的。

伊伊話,我真係好羨慕妳咁靚,個妹又生得靚。

揸吖。更估唔到小洋咁爽快批准。

得到小洋批准,趁佢意亂情迷,我嗱嗱聲伸手過去伊伊嗰邊揸佢嘅大包包。

伊伊一臉委屈、哀求嘅表情望住我。

我一路抽插小洋緊窄嘅水道,細佬感到㷫㷫,突然諗起,最後一次同伊伊做愛,佢手機開住小洋啲相放喺佢隔嚟,要我睇住啲相幻想佢係小洋。而家佢就瞓喺小洋隔嚟,而我就真正屌緊小洋。

於是我一邊插小洋,一邊望住伊伊同埋揸佢。

一路屌一路諗起同伊伊做嘅每一幕,唔覺唔覺吓吓用力大幅度鋤入去,鋤到小洋fing頭、哀叫。

俊仔…你今日好粗魯…

咁我斯文啲。

唔好…我鍾意你粗魯…

伊伊一直喺旁邊錫吓小洋,又摸吓佢塊飛機場、玩吓佢粒的的。

跟住佢捉住小洋手埋去自己個妹度。

小洋…我好想要…

小洋一邊成身抽搐、一邊幫伊伊捽個鮑。

於是,我下面屌緊小洋、其中一隻手揸伊伊,伊伊錫小洋、手摸小洋個胸同埋的的,小洋一隻手搭喺我肩膊、一隻手捽伊伊嘅鮑,伊伊間中調整吓小洋手勢。

呢個交錯嘅局面維持差不多成個字。

小洋不斷大嗌,反住眼,頭兩邊fing,同平日斯文、優雅嘅佢判若兩人。

佢high到忽咗咁,隻手唔可以同一時間兼顧捽伊伊。

於是伊伊捉我原本揸佢奶隻手落去佢個妹度,拍一拍吓我,示意我捽佢。

我對於伊伊個西早已經相當熟悉,知道點樣玩佢會最high。

於是我一邊鋤小洋,一邊摷伊伊個鮑。小洋忽咗咁反哂眼,不斷抽搐、震抖,面頰泛紅咁喘氣,並冇在意我玩緊伊伊個屄。

伊伊眼眶亦都通紅,咬牙砌齒咁呻吟。

過咗陣,條衰妹居然忍唔住起身上嚟攬實我,然後就吐條脷入我咀裏面。

我當堂癲咗,細佬硬上加硬,好似鐵棍一樣嘢嘢捅入小洋條裂縫裏面。

小洋叫得更大聲,雙腳不斷震。

我忍唔住攬到伊伊實一實,大家條脷都好渴求咁喺對方口裏面遊竄,同一時間我一路揸佢對奶,一路繼續屌小洋。

小洋見到我同伊伊打車輪,但佢高潮緊,唔理得咁多。

吖…吖…佢慘痛咁大叫。

居然可以一邊屌小洋一邊再揸伊伊,同佢打車輪,好刺激,不過我仲未有想射嘅感覺。

伊伊推開我,眼神恍惚咁望住我,佢同小洋講,俊仔真係好犀利。

小洋虛脫咁喘住氣,話支持唔住。

俊仔又大、又耐,支持唔住都好正常…

伊伊叫我停,你女朋友頂唔順喇,仲嚟?想插死佢咩?

於是我停。

你未到?小洋問。

未。

真慘。伊伊話。

辛苦哂你…小洋話。然後佢話,伊伊,我有時諗,妳同佢做的話,會點樣。

咪玩啦。我話。

伊伊話,俊仔係妳男朋友嚟㗎,我點敢?

咁妳又同阿僑做?

…?

我仲同阿僑一齊嘅時候,妳同佢已經…?

係…不過,佢同俊仔唔同,妳愛嘅係俊仔吖嘛…

有時我諗,如果你兩個做咗,會點樣。

唔好諗埋啲咁嘢。我話。

但係你仲未射點算?

由佢。

我同你做埋佢吖?

妳都攰啦。

一係我用口幫你吖,你都未試過喺我口裏面…如果你嫌我用口幫你唔夠激的話,最多,叫伊伊都幫吓你。

唔公平。

點解?

妳唔問吓伊伊願唔願意。

我可以。伊伊話。

但係…妳自己冇需要嘅咩?淨係我同小洋滿足,咁妳呢?我話。

一陣我哋幫番妳啦。小洋話。

點樣幫?伊伊問。

我哋用手、用口幫番妳…好嘛?

嘩,我哋嘅女神幾時變得咁開放?伊伊話。

頭先俾妳教壞囉…妳喺我上面幹我嘅時候,我覺得…都可以嘅…

於是,我挨喺梳化,小洋喺梳化外面跪低,用口侍奉我。

伊伊索性擒上嚟,坐喺我腹部上面攬住我,同我脷交。

我就一隻手喺伊伊背後抱住佢,另一隻手揸佢奶。

居然可以同兩個我心愛嘅女仔一齊做呢啲嘢,實現咗我嘅人生夢想。好想好想以後,我哋三個,都可以咁樣…

小洋含含吓,突然停止。

係咪我做得唔夠好,你唔夠舒服呀?

唔係呀,妳做得唔錯呀,好舒服。

咁點解我用口服侍你,你未試過射嘅?

係我嘅問題,我一定要喺個屄裏面先至有射嘅感覺,唔關妳事。妳用口幫阿僑,佢都射到啦,係咪?

你嫌我個口服侍過阿僑?

冇啲咁嘅事。

假如伊伊唔介意,不如佢試吓幫你,睇吓點樣?我都想向佢學吓點樣做。

我唔介意。伊伊話。

唔好啩?我話。

點解?你唔想咩?

唔係幾好…

伊伊同我都唔介意,你驚咩?

伊伊主動跪低,喺小洋旁邊,哄埋細佬面前。小洋讓位,伊伊就舔細佬頭,跟住啜、suen…慢慢慢慢吞噬。

佢漸進式招呼細佬,功夫係細膩過小洋。

果然好到家…小洋在旁讚嘆。

伊伊吐番出嚟,從佢個咀同細佬頭之間,拉出幾條長長嘅口水絲。拉口水絲呢吓功夫,似乎並唔容易掌握,我估,要條女本身好渴求先至得。呢啲水係女仔不斷分泌口水,撈埋男仔啲愛液混合而成嘅。整水絲呢吓嘢,伊伊好耍家,佢同我口交好幾次,都可以拉出漂亮嘅水絲。

伊伊將啲水絲放入口裏面,然後就錫小洋,將啲嘢leu入佢個口。

跟住就叫叫小洋學佢咁做。

小洋有樣學樣,舔吓、suen吓、啜吓俾伊伊含過嘅肉棍,然後吞吐。變化細膩、豐富咗。

佢含到咁上下,同伊伊脷交吓,又將我交番俾伊伊。

唯一係,我從佢個口出嚟嘅時候,佢冇拉出口水絲,但係呢吓嘢唔可以強求。

俾兩條女輪流用口吸啜,感動到頂峰。

伊伊用一種我未領教過嘅口技,一邊吞吐一邊吸啜,擠壓細佬頭。

好high,有微微興奮、想射嘅感覺。佢用呢種口技招呼咗我一大輪,痺嘅感覺不斷從細路傳到成身,差啲啲就想射。

最終我冇射到。

伊伊吐番出嚟,話,攪唔掂,小洋妳男朋友好厲害,我頭先咁樣啜佢,佢都唔射,如果俾阿僑佢已經頂唔順…

俊仔佢真係咁犀利…?

伊伊望住小洋,叫,小洋…

咩?

伊伊攬住小洋,將條脷吐入小洋口裏面闖吓。小洋抱住伊伊,邊掃佢背脊、邊同伊伊分享口水。

之後望一望吓我細佬依然驕傲咁矗立住。

仲咁硬,點算?小洋問。

伊伊哀求,小洋…我好需要…

小洋望住呢個好閨密,不發一言,趴低對住伊伊個妹,就錫落去…

喺旁邊睇住小洋舔伊伊粒核同埋舐佢塊蝸牛,細佬更加谷到衡。估唔到小洋會做呢種事。

可唔可以俾俊仔幫吓我…

吓…?小洋突然停低,望上嚟。

我驚伊伊忍唔住爆我同佢啲嘢出嚟,唔敢出聲。

求吓妳,小洋,真係頂唔順…

咁…

我保證唔會同妳爭俊仔,只係想同佢接觸一吓,冇其它,真係好難頂…妳見…俊仔都辛苦…

妳想點接觸…?

只係接觸吓我就滿足㗎啦,唔使真做…可以嘛?

咁…俊仔,你想嘛?

…唔係幾好嘅…

你鍾意?

…但係…對妳唔係咁好…

你始終都係男仔…不如…

乜嘢?

你用口幫伊伊…

妳真係要我咁做?

我都想你滿足吓佢…佢係我最好嘅閨密,我好了解佢…唔緊要啦,我唔會嬲你哋。

伊伊話,小洋,不如…我哋三個一齊…

…好…

於是,我趴低。

其實我同伊伊都唔知試過幾多次互相用口,我好了解伊伊個屄,知道點樣錫佢、點樣吸啜佢佢會高潮,次次都攪到佢漏哂水、成身劇震。

小洋喺旁邊睇住我舔伊伊,我覺得有啲唔好意思。伊伊呢條女好敏感,只要我舔啱位置佢就high到癲,典來典去。

佢叫小洋倒轉位置,俾佢用口服侍。

小洋就對住我細佬,佢就索性施展佢啱啱從伊伊度學嘅口技嚟服侍我。

於是我哋形成一個口交嘅鐵三角,我用口、用脷侍奉伊伊,伊伊用心品嚐小洋嘅美屄,小洋吸啜、吞吐我碌棍。

發夢都諗唔到可以同伊伊、小洋玩到咁,一種滿足感洋溢心頭。

伊伊high到癲咗咁,小洋亦都俾伊伊服侍到想再要。

小洋吐番我出去,坐起身望住我,聲線柔弱咁話,想再要…

我爬過去。

伊伊跟埋嚟,依依不捨咁抱住我同我脷交一吓。我啱啱先舐過佢個屄,舐到佢漏哂水,個口食唔少佢啲鮑汁。佢亦都食過小洋個鮑,口裏面都有小洋啲愛液。我同佢就用條脷,喺大家嘅口腔裏面交流呢啲汁。

跟住佢由我個口開始,一路錫、一路舐落去,下巴、頸、心口、肚臍、小腹、賓周…佢再次施展吞吐同時吸啜嘅口技,然後用靈巧嘅脷仔將口水舔勻喺細佬上面,先至放我過去小洋度。

小洋渴求咁等我埋位。

我壓埋佢優雅嘅嘅美屄嘅時候,細佬上面係哂伊伊啲口水。我將呢啲水同埋我本身啲分泌搽勻喺佢嫩滑嘅洞口,磨兩嘢就向裏面推進。

一入到小洋條水道已經迷醉,佢裏面早就濕透,喺佢緊窄而溫暖嘅陰道裏面進出,令我非常感動。

小洋性愛嘅時候變成另一個人咁,充滿淫慾嘅神情、散亂嘅頭髮,粗獷、醜樣…令我更想好好砌佢。

老婆…

愛你…

我都係…

你想點我都可以俾你…

我要俾妳滿足…

你喺我裏面我已經好滿足…

我抱住佢條腰抽插,伊伊面向住我坐上小洋面上,將個屄錫落去小洋個咀。

小洋着哂迷咁,佢用脷仔舔伊伊。

伊伊就攬住我錫我。我一隻手繼續抱住小洋瘦弱嘅纖腰,另一隻手就揸佢軟熟、飽滿嘅包包。

吖…吖…小洋又試全身拉緊,跟住抽搐。

頂唔順…佢大嗌。

細佬狂撞擊佢,一啲白色嘅汁從佢個屄邊緣㘉出嚟,係我同佢兩人嘅愛液,俾我支肉棍chok到杰噠噠,沿住佢兩腿之間、屁眼、pad pad,漏落床單。

小洋,伊伊突然話,想同妳交流我哋啲水。

點樣交換…?小洋俾我屌到着哂迷,喘息住問。

俊仔出嚟。

佢將我從小洋身體推出去,然後將我推低。

跟住佢捉住我支棍坐上嚟,先捉我碌棍埋去佢條裂縫度,磨吓佢濕滑嘅鮑肉,然後就將肉棍塞入去。

伊伊…小洋睇見呢幕,目定口呆叫出嚟。

小洋…呢樣係我同妳之間能夠做最親密嘅嘢,我哋交換愛液…伊伊話。

虧呢條女咁都諗到。

佢喺我身上上下活動幾吓,然後趴低打圈咁磨吓。

終於再次進入伊伊身體裏面,激動到冇法形容,我抱實佢,肉緊咁搓揉佢奶奶,好想好想講我愛妳。

只係講咗伊伊兩個字,佢就用手指撳住我個口,繼續磨。

果然正如伊伊曾經所講,女仔想好快達到高潮,其實係有辦法。好快,佢好似忽咗咁,眼眶紅紅、身體抽搐、喘氣,然後倒下。

佢出番去,叫我將佢啲嘢插入去小洋度。

我返去小洋度,佢茫然咁望住我,再睇住我碌肉棍,話,你入過伊伊度…

我話,係…

你哋…之前做過…?

我冇嘢講。

伊伊話,小洋,我同妳講過我愛嗰個人,就係俊仔…

小洋呆咗。

我問,妳嬲嘛?

你之前同我講嗰個女仔,就係伊伊?

係…

佢靜默咗一吓,問伊伊,妳同俊仔幾時開始?

…早過妳同佢…嗰陣,妳同阿僑拍緊拖,我就姣擒俊仔…最初,我淨係諗住同佢玩吓,冇諗住認真,點知慢慢愛上咗…後來妳同阿僑分手,先知道原來妳一直鍾意俊仔,而我亦都知道佢心裏面一路鍾意妳…所以…

所以…妳就諗住退出?

…嗯…

你兩個其實…一路已經一齊…而我只係後來至加入…?

可以咁講…

即是…我至係第三者…

唔好咁講啦,我覺得妳同俊仔先至係一對。記唔記得嗰晚,我同妳玩剃毛毛,妳同我講妳鍾意俊仔,我本來有自私咁諗過,唔俾佢知道呢件事,然後我唔再同阿僑、男朋友來往,正式同俊仔拍拖,我真係好鍾意佢㗎。但係我發覺,俊仔個心其實係鍾意妳。你哋去澳門嗰幾日正式一齊咗,我就諗住算罷啦。所以,你兩個拍拖以來,我同佢一次單獨見面都冇,更加莫講做愛…我唔開心,先至搵阿僑嚟填補…

伊伊…小洋感動咁抱實伊伊。

伊伊話,頭先,佢支嘢上面有妳啲水,佢入去我度;而家,佢有我啲水,佢入番妳度…我哋大家身體裏面有對方啲水…

睇住佢兩姊妹咁親密,我有啲滾動。

伊伊趴低錫小洋,隻手愛撫小洋平板嘅胸部。

小洋用條脷迎接。

我趁佢兩個親密嘅時候,再次進入小洋緊窄嘅陰道裏面。

一入去,好陶醉…

一邊鋤佢,伊伊一邊喺旁邊錫佢,玩佢的的,間中又錫吓我。我摸吓小洋個胸,

都唔知道鋤咗小洋幾耐,只知道佢迷醉咁大叫、個頭fing來fing去,大嗌頂唔順,哀求我將啲嘢俾佢。

我越屌越硬,但冇射嘅感覺。

連串抽搐、劇震、喘氣之後,小洋靜哂。

佢夠哂喇。

佢話,你同伊伊好好做一次啦。

我一時唔知點反應。

小洋話,你知唔知,伊伊最近一次返臺灣,係同條仔講分手?我問佢,又唔係同妳鍾意嗰個男仔一齊,使乜同男朋友分手?佢話個心已經唔喺男朋友度…之前,佢同我講起佢愛上咗另一個人嘅時候,我以為佢講阿僑,點知係你…當時佢話,佢好鍾意你…

我過去伊伊嗰邊,佢一副委屈咁嘅樣望住我。

做乜咁自虐?

你愛唔愛小洋?

愛。

咁咪得囉,咁我可以點啫?同小洋爭?鍾意你,我都控制唔到,我唯一可以控制到嘅就係唔同你來往,以免越踩越深。

伊伊…小洋感動咁抱住佢,摸吓佢頭髮。

俊仔,你同伊伊好好做一次。

然後佢將伊伊交俾我。

伊伊望住我嗰陣,我先至留意到佢眼紅紅,眼眶有啲濕。

我抱住佢,話,唔好諗咁多,我要再喺妳裏面。

跟住抱起佢入佢間房。

小洋,我要同妳一齊。伊伊叫。

我將伊伊撳住喺床邊,小洋好似睇住自己嘅女咁樣坐喺床邊睇住伊伊,摸住佢頭髮,然後哄埋去錫吓佢。

伊伊感動咁攬住小洋,兩條脷互相糾纏。

我就慢慢篤入去。

吖…伊伊叫。

經過多個月掛住,終於同伊伊好好再做一場。

我進出佢飽滿嘅肉洞嗰陣,個腦出現我同佢嘅每一幕,激動起嚟,叫佢老婆仔。

伊伊唔再口硬,佢講,我愛你。

可以做我女朋友嘛?

一早已經係。

真嘅?

心早已喺你度。

佢雙腳喺我後面交錯咁鉗住我,反應劇烈又自然。

唔準再自虐。

好…

以後一齊…

要同埋小洋…三個一齊…伊伊話。

好。小洋一邊摸住伊伊心口兩個大包,憐惜咁話。

細佬喺伊伊個窿裏面,感到前所未有咁㷫。慢慢,覺得面、身都有啲㷫。

伊伊好似一團火,喺佢身體裏面,感到佢內心嘅熾熱。

作者: kentwby    時間: 2019-11-8 02:11

作者: lulu1238899    時間: 2019-11-9 07:18

好正,美好结局👍👍
作者: ballball1212    時間: 2019-11-9 07:34

作者: billclinton    時間: 2019-11-9 08:53

阿橋咁樣走咗,一定好唔忿氣,會否有日一次過引誘返曬兩條女扑鑊金呢?期待續集的出現!
作者: Eddyo    時間: 2019-11-9 16:14

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-7 11:53 PM 發表 查看引用來源

結局篇(下)

(字數限制,今集分上下兩部份出,未執錯字同未執圖)

伊伊在旁見證之下,我一邊進出小洋個屄,伊伊就喺小洋身邊錫佢、摸佢塊平板同埋嬌小嘅的的。

伊伊話,我真係好羨慕妳咁靚,個妹又生得靚。

揸吖。更估唔到小 ...
最正就係俊仔, 個結尾都好正, 期待樓主新作!!
作者: choibbchoi    時間: 2019-11-9 18:39

橋最後係咪想打真軍
所以個套跌落地
作者: 烚熟仔    時間: 2019-11-12 07:40

由處男到食兩位女神,超現實:smile_30:
作者: dcat20    時間: 2019-11-12 08:12

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-11-12 07:40 AM 發表 查看引用來源
由處男到食兩位女神,超現實:smile_30:
每一個滾友都係由處男變成㗎🙂
作者: dcat20    時間: 2019-11-14 08:11

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-11-1 11:52 AM 發表 查看引用來源
哈哈,有關小洋嘢post... :smile_30:
https://ladies.188channel.com/viewthread.php?tid=28644717
幾個可能飾演伊伊嘅人選,各位會投邊個?

OL type 港女

八字奶臺妹

童顏韓妹

作者: dormo0102    時間: 2019-11-14 10:26

八字奶臺妹
作者: 烚熟仔    時間: 2019-11-14 11:32

支持港女:smile_40:
作者: macaushamo    時間: 2019-11-15 13:57

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-14 08:11 AM 發表 查看引用來源

幾個可能飾演伊伊嘅人選,各位會投邊個?  ...
OL type 港女

作者: dcat20    時間: 2019-11-15 17:52

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-11-15 01:57 PM 發表 查看引用來源
OL type 港女

https://dcdn.i1.hk/t/a68512/f/800x0/https://scontent-sin2-2.cdninstagram.com/vp/3427b3565e1877d8ed2fd6f09f4eddf8/5DC3978A/t51.2885-15/e35/62243789_122006155423464_856546 ...
至於小洋,我暫時只諗到一個適合選角,係真正臺妹:

作者: dcat20    時間: 2019-11-15 17:58

引用:
原帖由 dormo0102 於 2019-11-14 10:26 AM 發表 查看引用來源
八字奶臺妹
可能因為呢個臺妹個樣唔夠乖,似乎網友比較鍾意OL type港女。

But anyway,呢度有更多呢個八字奶臺妹嘅相。

我幻想中嘅伊伊,個胸有少少屬於呢類,大而八字,身型亦都屬於呢類短短嘅。呢種身型嘅女仔,個西一般比較淺。

當然,伊伊嘅樣子就未必好似呢個臺妹咁樣,有可能比較似網友較prefer嗰個OL港女。

作者: simonlam1987    時間: 2019-11-15 21:13

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-12 08:12 AM 發表 查看引用來源

每一個滾友都係由處男變成㗎🙂
都啱
btw 標題係咪錯左日子 今日未17号 港外都唔會17
作者: dcat20    時間: 2019-11-15 21:46

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2019-11-15 09:13 PM 發表 查看引用來源
都啱
btw 標題係咪錯左日子 今日未17号 港外都唔會17
多謝提醒,已改番。
作者: 電子金龍    時間: 2019-11-16 05:00

追曬
好文
作者: macaushamo    時間: 2019-11-16 11:50

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-15 05:52 PM 發表 查看引用來源

至於小洋,我暫時只諗到一個適合選角,係真正臺妹:

...
小洋一直都非常適合

至於伊伊第一張相係港女嗎?

呢個係同一個人嗎?

作者: dcat20    時間: 2019-11-16 11:53

引用:
原帖由 macaushamo 於 2019-11-16 11:50 AM 發表 查看引用來源

小洋一直都非常適合

至於伊伊第一張相係港女嗎?

呢個係同一個人嗎?

...
呢個港女係同一人
作者: macaushamo    時間: 2019-11-16 12:04

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-11-16 11:53 AM 發表 查看引用來源

呢個港女係同一人
我心目中嘅伊伊

“成個後生版佘詩曼咁樣。不過佘詩曼後生個陣有啲包面,伊伊面形就比較似而家嘅佘詩曼。“

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)