188Channel

標題: 同女女嘅性愛史 (#1, #2, #17, #36, #39, #40, #41, #47, #49, #62 小事一則) [打印本頁]

作者: elossa    時間: 2019-7-26 22:15     標題: 同女女嘅性愛史 (#1, #2, #17, #36, #39, #40, #41, #47, #49, #62 小事一則)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: elossa    時間: 2019-7-27 09:08

呢篇繼續同AV有關。

依家streaming, 或者早幾年前用bt download咸片,幾個字甚至幾分鐘就得,搵種又易,多到冇可能睇得哂。早十幾年前,要靠朋友周圍傳嚟傳去傳到俾你先有,十足細個上堂傳咸書咁。

其中一個傳送嘅方法,就係用ftp。

嗰時我有個friend 開咗個,俾我哋download佢珍藏嘅古靈精怪嘢,除咗AV之外,仲有一堆獵奇級(例如2 girls 1 cup)之類嘅clips。

呢個朋友我女女都識,所以我都有同佢提過呢個ftp,搵過啲冇咁核突嘅獵奇片同佢一齊睇當見識吓。

有一個星期六下午,佢阿爸阿媽唔喺香港,所以我好早就上咗佢度。嗰晚我哋約咗啲common friend食飯,我見仲有時間就瞓一陣晏覺,到醒嗰陣矇矇矓曨見到隔離部電腦開住套鬼佬四仔,原來佢趁我瞓咗喺我朋友個ftp度download返嚟。

而佢就坐喺電腦前,下面乜都冇剩係著住條白色t-back,上面好似有個bra但唔多肯定,一路睇一路自己摸緊下面。

(佢有個長輩喺某大內衣公司做,年年都有一堆唔知係樣版定次貨嘅胸圍底褲俾佢,乜款都有,少女款固然多,成熟嘅又有lace thong又有,我記得連黑色g-string都有一條。總之間中就包埋一大袋俾佢等佢自己揀)

見到佢咁嘅樣我同小弟弟都即刻起身敬禮啦當然,走過去同佢嚟個French kiss, 揸吓波又摸吓下面,仲濕過水塘。但望吓個鐘,仲有好似一個鐘多少少就要出到去食飯,我兩個咁嘅身勢要佢仲要換衫化妝,就算唔搞嘢都驚遲到。

「不如換衫出咗去先,返嚟先餵飽你好唔好?」佢個樣有啲失望,但都應承咗。

我去完廁所出嚟,準備換衫,但見到佢羅羅攣個樣又覺得佢好慘,於是就話:「都係造埋先出去啦」

佢即刻好興奮咁話「好呀~」然後就捉住我隻手拉我入房,仲急色過我平時。

見冇乜時間佢又已經濕哂,我都冇乜點做前戲,俾佢含兩含硬返少少就直插到底,體位都冇換全程男上女下。

我有一招佢好受落,就係男上女下嗰時用手兜過佢膝頭底,抱起佢對腳,然後雙手搭住佢膊頭借力,一路lam佢耳仔一路狠狠咁插。平時普通男上女下,插落去嘅角度比較向斜下,但呢個插法係差不多水平推進,佢話插得好入好入,基本上我一咁樣插佢就叫到拆哂天。不過咁插法比平時更易射,所以平時只係間中咁插吓等佢冇咁寡。

但而家要速戰速決就唔同講法,我用普通男上女下插咗陣就轉咗呢個體位。佢大聲到都唔知隔離聽唔聽到,不過我見開住冷氣閂咗窗就唔理咁多,一路插插插插多幾分鐘就繳械投降。

造完大家透完大氣之後,我問佢不如著返呢條t-back出街食飯,佢一句“痴線”就使走咗我。呢個衰妹跟得我一排叻咗,開始識屌完西唔要條腸...sorry應該係打完齋唔要和尚先啱。

最後大家快手沖個身就換衫出去赴約,遲咗少少,好彩有人更遲 XD。
作者: MissTanzanite    時間: 2019-7-27 09:42

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-26 10:15 PM 發表 查看引用來源
小弟係引版長年CDRom,咁多年睇住咁多師兄師姐嘅經歷,當然有少少羨慕,有啲情節又成日想搵女女試吓,不過女女本身係個好純好保守嘅女仔,就算開發多年都唔及得呢度啲師姐咁激。

小弟同女女讀緊書嗰陣已經拍拖,一路到依家結婚組織家庭再有埋小朋友。年青時大家都好享受性愛,尤其係婚後又未有小朋友嗰幾年,簡直造到天昏天暗(雖然同呢度啲師兄師姐比可能小巫見大巫)。

但現在人到中年,人哋話女人過咗35如 ...
文筆好好呀~
作者: ajenny    時間: 2019-7-27 10:00

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2019-7-27 09:42 AM 發表 查看引用來源

文筆好好呀~
TAN你好
作者: mrfour1973    時間: 2019-7-27 10:21

好正好真實的post 大家都行過這日子
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-7-27 10:22

美好的回憶,謝謝分享
作者: szegoo    時間: 2019-7-27 10:43

好!請繼續!
作者: 港島喪屍    時間: 2019-7-27 10:46

作者: elossa    時間: 2019-7-27 10:49

謝謝, 仲有啲零碎啲嘅片段, 組織吓再寫出嚟~
作者: elossa    時間: 2019-7-27 10:50

雖然唔係咩特別嘢, 但我都慶幸有過呢啲經歷, 我諗到我死之前一刻都會諗返呢啲片段 XD
作者: 登川田    時間: 2019-7-27 14:47

男親女愛,happy enjoy !!
作者: marriedgor    時間: 2019-7-27 16:36

你唔算差呀c兄, 小弟當年係用四仔錄影帶咋 :smile_o03:
作者: somsummer    時間: 2019-7-27 17:51

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-27 09:08 AM 發表 查看引用來源
呢篇繼續同AV有關。

依家streaming, 或者早幾年前用bt download咸片,幾個字甚至幾分鐘就得,搵種又易,多到冇可能睇得哂。早十幾年前,要靠朋友周圍傳嚟傳去傳到俾你先有,十足細個上堂傳咸書咁。

其中一個傳送嘅方法,就係用ftp。

嗰時我有個friend 開咗個,俾我哋download佢珍藏嘅古靈精怪嘢,除咗AV之外,仲有一堆獵奇級(例如2 girls 1 cup) ...
勁正,加油啊
作者: elossa    時間: 2019-7-27 19:19

引用:
原帖由 marriedgor 於 2019-7-27 04:36 PM 發表 查看引用來源
你唔算差呀c兄, 小弟當年係用四仔錄影帶咋 :smile_o03:
嗰個年代一隻碟睇到花哂讀唔到為止架陰功😂
作者: 是常識吧?    時間: 2019-7-28 00:26

好文~~👍
作者: azpui    時間: 2019-7-28 02:56

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2019-7-27 09:42 AM 發表 查看引用來源

文筆好好呀~
哇,我仲記得你對腳,好靚
作者: elossa    時間: 2019-7-29 07:38

除咗陪佢睇AV,我都有導佢睇甜故。

其實寫得好嘅甜故,仲好J過AV,因為每個人睇嘅時候都可以將自己嘅幻想對像代入故事入面嘅角色,而幻想出嚟嘅,永遠都係最完美。

而且,甜故嘅情節相對可以天馬行空少少,入面嘅女女要幾淫有幾淫都可以,唔似得現實世界咁多限制。

另外又係嗰句,睇AV,劇情來來去去差唔多,靚女嘅又有碼,冇碼嘅就多數醜(尤其嗰個年代),女優係自己杯茶嗰時,題材又未必啱睇,到搵到一套完全對自己口味嗰時,J多幾次又開始厭。

我嗰時forward 咗啲甜故佢睇,主要都係啲輕度重口味嘅,類似幾P吞吓精調教吓嗰類。太變態又屎又尿俾乞衣屌嗰啲我自己都頂唔順所以冇俾佢睇。

咁有一個星期日,我晏晝有嘢做,佢留喺自己屋企。到黃昏就過我屋企食飯(係,嗰時已見過家長)。上到嚟開頭都冇乜嘢,都係睇吓戲打吓機之類,點知到就嚟開飯嗰時佢無端端同我講:

「我今日可以應承你一樣嘢,你中意對我做乜都得。」

你話聽到一個女人同你咁講,係咪當堂金睛火眼?我好似諗咗唔夠五秒,就話:

「我想你幫我含出嚟,吞哂佢。」嗰時莫講話叫佢吞,口爆都未試過。

佢點點頭。

我哋即刻走上床,用被冚住。佢一埋位就學我嗰招,又lam耳仔又lam我頸,隻手一路拉低我條褲拎咗我弟弟出嚟劣。lam lam吓佢開始向乳頭進軍,我舒服到唔出得聲,亦唔敢出聲,因為全家喺哂出面。

正當佢開始想落去含,突然出面有人腳步聲行緊過嚟,然後有人開門!!!

「阿仔呀阿X呀(佢個名),就嚟開飯喇」原來係我阿媽。

我哋一聽到有人過緊嚟就即刻扮瞓覺(好彩有被冚住),我仲要用手㩒實小弟弟,廢事隔住張被都見到一柱擎天。然後我整個好似啱啱瞓醒嘅樣,同佢講我哋就出嚟架喇。

咁樣嚇一嚇,弟弟都軟咗一半。等我阿媽閂咗門之後,佢立即捐入被竇開始用舌功,又含又奶,個頭起勢咁chok下下含到底,我一手㩒住佢個頭,另一隻手伸入佢衫入面見嘢就摸見嘢就揸,唔使幾分鐘就feel 到要射。

「我就嚟射喇~」佢未試過,唔知會唔會後悔,俾個最後通知佢。

佢冇理我,繼續上上下下咁含,個咀唇好似含得仲實咗添,驚住漏出嚟咁。

我忍住好細聲咁呻吟咗出嚟,然後喺佢口入面盡情咁射。我一路射佢仲一路keep 住用口套弄,我酸到原本㩒住佢頭嗰隻手要錬實張被,另外揸緊波嗰隻手當然繼續揸,不過唔敢用一樣力,唔係我驚揸爆佢波。啲人話黃金十秒,真係唔試過都唔知係咁嘅感覺。

卒之佢含到連我最後一滴精尾都出埋,然後慢慢放口,到我睜得開對眼嗰時佢已經吞哂。

我忍唔住拉佢埋嚟kiss, 明知佢啱啱成口精都要伸條脷入去,有少少味,但又唔似平時聞落嘅腥味,好難形容(有冇師姐可以分享吓?),總之嗰一刻我剩係feel到我好愛佢,其他乜都唔理。

錫咗陣我哋起身,整理吓啲衫褲就出去食飯。佢飲啖水浪一浪口,我問佢:「仲食唔食得落飯?」佢笑笑口咁打咗我一吓。

嗰晚我忍唔住,大大力咁砌多佢一鑊先瞓,呢次唔記得咗射咗去邊,不過印象中係冇吞到嘅。

之後我問返嗰日佢做乜咁淫,佢唔答我。我問係咪出門口之前自己睇過啲甜故,佢怕怕羞羞咁笑一笑,都係冇答我。
作者: elossa    時間: 2019-7-29 09:46

btw, 想問下點樣可以喺標題加返層數? 等人追故都易啲
作者: Hkwargod    時間: 2019-7-29 09:48

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 07:38 AM 發表 查看引用來源
除咗陪佢睇AV,我都有導佢睇甜故。

其實寫得好嘅甜故,仲好J過AV,因為每個人睇嘅時候都可以將自己嘅幻想對像代入故事入面嘅角色,而幻想出嚟嘅,永遠都係最完美。

而且,甜故嘅情節相對可以天馬行空少少,入面嘅女女要幾淫有幾淫都可以,唔似得現實世界咁多限制。

另外又係嗰句,睇AV,劇情來來去去差唔多,靚女嘅又有碼,冇碼嘅就多數醜(尤其嗰個年代),女優係自己杯茶嗰時,題材又未必啱睇,到搵 ...
宜家有冇sp?
作者: elossa    時間: 2019-7-29 10:19

del

作者: elossa    時間: 2019-7-29 10:21

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2019-7-29 09:48 AM 發表 查看引用來源

宜家有冇sp?
原來沒有, 從來都沒有~
作者: Hkwargod    時間: 2019-7-29 10:46

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 10:21 AM 發表 查看引用來源

原來沒有, 從來都沒有~
明白,太多口問問題
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-7-29 11:34

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 09:46 AM 發表 查看引用來源
btw, 想問下點樣可以喺標題加返層數? 等人追故都易啲
你要用網頁版先可以編輯
作者: friendho    時間: 2019-7-29 12:20

那些年…….聽番以前d term.....ftp...ping....av dvd…..好有回憶:smile_30:
作者: Ida挨打    時間: 2019-7-29 12:34

仲有icq, 每有留言到都Ouk O一聲
作者: elossa    時間: 2019-7-29 12:42

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-7-29 11:34 AM 發表 查看引用來源

你要用網頁版先可以編輯
請問有冇教學?
我已經用網頁版禁嚟禁去都搵唔到點改:smile_13:
作者: elossa    時間: 2019-7-29 13:42

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 12:42 PM 發表 查看引用來源

請問有冇教學?
我已經用網頁版禁嚟禁去都搵唔到點改:smile_13:
搵到了:smile_o05:
自己眼大睇過龍 XD
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-7-29 13:54

引用:
原帖由 elossa 於 2019-7-29 01:42 PM 發表 查看引用來源

搵到了:smile_o05:
自己眼大睇過龍 XD
😆叻仔👍
作者: bentayga    時間: 2019-7-29 15:32

那些年鬼佬四仔我係買LD,二手嘢都耍六舊水ㄧ隻!
作者: elossa    時間: 2019-7-29 20:55

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-7-29 03:32 PM 發表 查看引用來源
那些年鬼佬四仔我係買LD,二手嘢都耍六舊水ㄧ隻!
LD!!!
師兄對咸片好有熱情!!! XDD
作者: MissTanzanite    時間: 2019-7-30 20:42

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-7-27 10:00 AM 發表 查看引用來源
TAN你好
Jenny 好耐無見啦
作者: ajenny    時間: 2019-7-30 20:44

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2019-7-30 08:42 PM 發表 查看引用來源

Jenny 好耐無見啦
YES係呀有沒HAPPY 野
作者: ajenny    時間: 2019-7-30 20:44

引用:
原帖由 MissTanzanite 於 2019-7-30 08:42 PM 發表 查看引用來源

Jenny 好耐無見啦
YES係呀有沒HAPPY 野
作者: anthonychan    時間: 2019-7-30 21:34

引用:

Jenny 好耐無見啦
你都好耐無出現
作者: bubble69    時間: 2019-7-30 22:50

支持真故事~~
作者: elossa    時間: 2019-7-31 10:40

就打風,等收工,快手分享一吓。

我記得嗰日係星期日,夏天嚟嘅。我哋約出去食晏,然後行咗陣,跟住又心郁郁想扑嘢。咁我屋企逢星期日晏晝都冇人,所以就去咗我度。

講返佢嗰日衣著,佢上面著住件又黃又綠好花嘅吊帶背心,件衫胸前有塊紗,所以雖然少少低胸,但都遮住哂唔會太性感,而下身著咗條黑色capri pants。

今次造愛過程冇乜特別(因為啲細節我已經唔記得 LOL),咁造完簡單梳洗吓著返啲衫之後,我叫佢不如今晚喺我度瞓。佢話好,不過冇藥水洗con,於是就落街買,順便食啲嘢。

落到街行咗一兩個街口,佢特然捉實我對手:「死嘞!」

我以為有咩事,跟住佢細細聲話:「我唔記得戴返個bra」

我當場就想摸吓佢個波抽吓水,不過當街當巷唯有硬生生忍住。「睇唔睇得出呀?」佢問。

我望吓,佢心口嗰塊紗啱啱遮哂,加上天氣熱,冇突點,於是就叫佢放心。如是者我哋繼續行街買嘢食tea,好快佢就唔記得咗咁。

但師姐們應該會知,戴bra與唔戴bra,除咗突唔突點之外,行路嗰時嘅個胸嘅跌宕會有好明顯嘅分別。加上佢件衫又薄又少布,基本上只要係咸濕佬對女人個胸有少少心得嘅,都睇得出佢真空。

所以我剩係同佢講「冇突點」,冇提佢個胸一路行一路浪 XD

帶完佢遊街俾人視姦完之後,返到屋企見到我阿爸返咗嚟,打完招呼入返房,見到佢大大個胸圍就咁放咗喺床上面(我出街嗰陣仲要冇閂房門),都唔知我阿爸見唔見到。
作者: friendho    時間: 2019-7-31 10:53

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2019-7-29 12:34 PM 發表 查看引用來源
下!仲有icq呢家野?唔係掛:smile_27:
作者: friendho    時間: 2019-7-31 10:53

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2019-7-29 12:34 PM 發表 查看引用來源
下!仲有icq呢家野?唔係掛:smile_27:
作者: elossa    時間: 2019-8-2 09:30

不論男女,每個人都有唔同嘅fetish。唔係每個人都有幸可以搵到另一半肯完全接受呢啲性癖,有一部分可能窮一生都滿足唔到,就算叫隻雞肯同你玩,始終唔同心愛嘅人為咗滿足你而自願接受,個滿足感又差一大截。如果一個人真係有秘密會帶埋落棺材嘅,呢啲fetish肯定係其中之一。

要知一個人嘅fetish係乜,睇佢中意乜嘢題材嘅AV就知。

我自己最中意睇嘅,就係白虎,口爆/吞精,同埋t-back。呢幾樣嘢基本上係百搭,不論係純愛、痴女、群交、強姦定係野外片,都可以有以上元素。

而我好好彩,三樣嘢都有同女女試過。

口爆吞精上一篇講過,以後會再講,今次先講白虎。

我同女女講過,唔中意奶佢奶到成口都係毛,所以唔知由幾時開始,佢就有剃毛嘅習慣。

佢通常買剃毛膏自己剃,開始嗰時功夫唔好,剩係剃到陰道上面毛髮最濃密嘅地方,而喺陰道兩旁,最重要最影響妹妹美感嘅就剃剩好多。後來工多藝熟,兩旁嘅都剃得越來乾淨,每次我一見到/摸到佢妹妹咁白咁滑就會發哂癲,要奶到夠哂本先會埋牙,而我咁好服侍佢當然亦特別淫。

逐漸佢自己都發現冇毛毛嘅好處,就係嚟M嗰時冇咁污糟,連帶M到時都好似冇咁臭,於是就開始定期剃,到依家已經成為習慣。

(不過就難為咗我,剃完最滑最正嗰幾日就撞正親戚到訪,到佢嚟完就出返哂啲鬚根。唯有望佢M期遲啲,可以剃完造多幾次享受咗先)

我記得有一次,大家上床準備瞓,我慣常會伸手周圍摸吓佢,一伸手入底底入面發現滑劣劣一條毛都冇,即場就獸性大發除哂佢啲衫不停咁lam,由耳仔到頸到膊到胸到格勒底到肚到腹股溝到大腿內側到屁股再上返背脊去不停來回,總之就係唔掂佢乳頭同妹妹,重複咗幾轉之後佢頂唔順,攬住我還擊不停lam返我耳仔同頸,冇耐就反轉咗我坐咗上嚟。

係坐住我塊面。

「lam lam 吖」我到而家仲記得佢講呢句嗰時有幾嗲有幾淫。

我梗係當仁不讓。其實佢坐住我塊面我奶得冇咁好,因為冇乜空間俾我去郁,唔能夠靠移動個頭去奶勻佢妹妹唔同地方,變咗只有靠條脷。嗰次真係奶到脷抽筋咁滯,下巴又酸。

不過既然佢咁有雅興我冇理由咁唔識趣叫返佢落嚟,於是唯有捨命陪淫娃,一路奶一路伸返手上去玩佢乳頭。佢high到扭嚟扭去想縮嗰陣就到我反客為主,攬實佢條腰唔俾佢走,奶到佢高潮迭起。

卒之唔知奶咗幾耐之後,佢冇哂力咁瞓返落嚟俾我插,一插入去個感覺前所未有咁泛濫,好似一路塞入去一路有水必出嚟咁。我一路插佢一路kiss,要佢奶返哂我塊面上面嘅淫水再吞落肚。

最後造咗幾耐,射咗去邊真係冇印象,不過就記得佢坐上嚟插插吓,我揸佢兩邊屁股嗰陣,手指揩到佢肛門附近同妹妹差唔多咁濕,於是就一路插一路塞半節手指尾入去開發吓佢後門。不過其實我同女女都唔太好肛交,所以之後每次玩都係止於間中插少少手指入去,過吓癮就算。

ps. 其實我唔明點解有人話西毛長性慾強。一嚟呢啲唸口簧嘅本身都係貪順口冇乜根據,二嚟我覺得肯keep住幫妹妹扮靚靚嘅女人,先係真正重視男人嘅觀感,而肯咁做嘅,先係真正嘅淫娃。學Wolves of Wall Street 入面 Leonardo咁講,女人應該bald from eyebrows down。

簡單一句吖,有邊個師兄當年見到柏g塊嘢仲J得落㗎?

睇近年呢度啲post同流出圖,似乎越來越多女女習慣剃毛,唔知各位師兄師姐又點睇呢?中意毛蟹定白虎多啲?
作者: elossa    時間: 2019-8-7 09:57

今次講吓女人內衣。

對胸圍我冇乜要求,as long as 同底底同款就得 XD。當然有lace一定加分,不過最重要嘅都係著嗰個人胸型夠靚。我女女雖然唔算好大,34B至C,但勝在夠集中冇外八字,配個啱身嘅bra個視覺效果都已經好好,有時著低胸衫烏低身見到事業線嗰吓都好噴鼻血,雖然我一早已經乜都見過哂。

我比較注重女人揀乜底底。我發覺香港女性普遍對選擇底底嘅款式唔及揀胸圍咁著重,經常個胸圍好靚好sexy但配條棉質少女、甚至阿婆底底。Well可能胸圍嘅功能大過底底啩,但站喺咸濕佬嘅角度我中意睇女人底底多啲。

上次有講過我中意女人著t-back(who doesn't actually?),但只限thong款,g-strings雖然再少布啲,少到近乎冇,但我覺得好冇美感。男人就係咁奇,有時多塊布仔會覺得好J啲。

可能有啲矛盾,但我覺得t-back最性感嘅著法,就係俾人知道你著緊。例如我有次喺個好多人嘅商場入面,見到有條女著住條好薄半透嘅鮮黃色摟屌裙,入面配條黑色t-back。就算唔係咁誇張,就咁緊身薄裙,包到現咗t-back後面嗰一小塊布仔個形,又或者兩邊條帶出嚟,都一樣好誘惑。

相反,有時喺街見到有靚女著摟屌裙或者yoga pants,但條底底痕現哂出嚟,有啲仲大包到好似著住尿片咁,真係OMG。我直情覺得咁係唔尊重條裙/褲本身個設計,不如著返牛仔褲可能仲靚。

廢噏咗咁耐,講返自己女女。我記得嗰日約咗佢阿爸阿媽食飯,佢著住條one piece背心長裙,係長到落腳眼嗰款。條裙唔算薄亦唔算窄,不過隻料有啲彈性,所以著咗上去尤其係patpat位會好貼,成個曲線會出哂嚟。

而入面,佢著咗套淺黃色嘅內衣,下面係一條好多lace嘅thong。

嗰日喺尖沙咀行一陣先食飯,基本上我一離開佢阿爸阿媽視線範圍就會忍唔住摸/揸佢patpat, 或者彈吓佢底底條帶,完全無視彌敦道同海港城嘅途人。佢每次都會係咁意撥開我隻手或者啤一啤我,不過又冇發嬲任得我搞。

到食完飯我哋搭巴士返屋企,佢坐入面。一坐低我就攝咗隻手喺佢patpat底俾佢坐住,我仲要係攤開手板手指向前咁,務求由patpat摸到大髀頂。成程車除咗間中覺得手痺拎返出嚟一陣之外,其餘時間我都係隔住條裙揸緊佢籮柚,仲間中用食指掃吓按吓佢妹妹。少咗條底底隔住特別好揸手,摸得兩摸佢就挨哂落我度合埋眼扮瞓,但就蚊滋咁細聲喺我懷中呻吟。

一返到屋企,我哋就發哂癲咁攬住嚟咀,咀咗一陣我就拉起咗佢條裙,將佢條thong撥埋一邊就屌,明明成身汗都唔理。我中意屌一陣就掹出嚟俾佢含一含(特別係我feel到有少少漏咗出嚟嗰時,要佢食乾淨啲精先再屌);間中我要回氣嗰陣又會停低奶吓佢先繼續。總之嗰日明知出完一日街未沖涼都唔理,大家諗都冇諗就乜都放入口。

卒之造完,大家去沖涼,佢除低條裙出嚟嗰陣先留意到妹妹個位濕咗少少,應該係搭車嗰時俾我隔住條裙摸佢妹妹印濕咗。好在條裙唔係淺色,唔係肯定一街嘅人都見到。

ps. 女女開始著t-back嗰時話其實會有啲唔舒服,會攝入妹妹之餘又會好似界patpat咁,所以通常只係臨瞓嗰陣著引我。(btw自呢次之後每次佢著t-back同我造我都只會撥埋一邊就插入,視覺享受一流)直到有次去買啱個牌子,佢話cutting舒服好多,唔覺得界patpat,然後先肯慢慢著多啲,有時出街都著。同埋除咗t-back款外,佢又會試吓啲兩邊幼帶款嘅,或者Brazilian briefs之類,佢著住照鏡都話覺得自己個patpat好靚。

又,唔肯定會唔會只係我FF,我覺得中意著t-back嘅女人除咗貪靚唔想露邊之外,或多或少都有種隨時準備俾男人插入嘅想法(我女女就係咁,佢話著住條thong覺得自己特別淫)。之所以我重視女人對底底嘅選擇多過胸圍亦係因為咁,我覺一個女人得揀底底嘅認真程度同佢對性嘅渴求係成正比嘅。

作者: elossa    時間: 2019-8-13 09:29

呢排睇新聞睇到好灰,莫講話寫文,連搞嘢都冇心機...

呢篇係之前寫落,係我印象最深刻嘅一次性愛,我最初出呢個post其實無非係想寫呢段出嚟。之後仲會有update,幾時就睇心情。

今次講吓口交。

口交我覺得係性愛入面最重要一環,沒有之一。冇口交嘅性愛就好似煮餸冇落鹽一樣,你明明食咗嗰樣嘢但唔會滿足。我甚至開始覺得,插入只係配菜,口交先係正餐。

先講我女女通常點幫我吹。

經過多年訓練,佢早就可以單憑三吋不爛之舌令我繳械投降,不過佢話過就咁吹爆咗我又回唔到氣餵佢佢會好慘,所以我極少就咁由佢吹爆,通常到咁上下就會叫停佢然後提槍上馬。

佢中意要我瞓低嚟幫我口交,通常佢會分開我對腳,跪喺我中間幫我含。一開始當然係含哂落嚟先,先嚟幾吓淺,然後就一吓含到底,務求盡快整濕哂我弟弟。而一路含落底嘅同時,佢又會同時用脷360度lam勻弟弟,每次我感覺到佢條脷嘅觸感我都會忍唔住細聲呻吟出嚟。

當佢上上下下嗰陣,佢會專登用兩邊乳頭摩擦我大髀(所以點解佢要專登分開我對腳跪喺中間嚟含),磨得兩吓我大髀就會開始feel到佢乳頭變硬,個感覺痕痕哋,好舒服,覺得佢好淫蕩。小弟弟加埋大髀嘅刺激真係正到唔識形容。

含咗一陣之後,基本上我已經成條濕哂,又硬到冇得再硬。呢個時候佢會放吓口,然後打側個頭,好似食雪條咁由根部奶返上嚟,來回一陣之後就會進攻我條jer筋。如是者又含又奶唔知幾耐之後,佢就會向我波子進發。

我覺得波子係男人最脆弱嘅部位,含撚基本上只要唔用牙刮到,幾出力都冇問題,但波子就要好小心呵護。女女試過好似AV咁,含我波子含到「扑扑」
聲,但我覺得咁樣會痛,一啲都唔享受。所以自此佢就只係會一路輕力lam波子,一路愛撫弟弟。佢話有時lam lam吓,我對波子會變得硬咗,皺皮柑咁,好得意。佢覺得好玩我當然唔會阻止佢,況且全身軟哂得返小弟弟硬,想阻都阻止唔到。

佢含緊嘅同時,我會示意叫佢擺隻手去自己下面,要佢一路含一路摸吓豆豆自慰。佢其實唔太中意,但為咗滿足我呢個淫蟲所以都會摸一陣。咁我一嚟其實睇唔到佢自己摸,二嚟性愛過程中任何嘢只要佢唔係自願,我都唔會勉強(強姦咩)。但有一次佢真係好horny,幫我含含吓走返上嚟同我kiss,然後塞兩隻濕哂嘅手指入我口,原來佢一路幫我含,一路自動波咁唔只自摸,直頭兩隻手指放哂入妹妹度係咁撩。佢咁聽話我當然要獎佢,我lam咗兩吓佢手指就拎返出嚟,然後隔住兩隻手指同佢kiss,好嘢要分甘同味嘛。

通常佢含到咁上下我就會叫停佢,否則未埋牙就射哂。嗰次佢真係好渴,只係幫我含完,下面就濕到水塘咁,摸落直頭好似有片水膜喺妹妹門口。呢個時候我都無謂再吊佢癮,前戲都唔使就扶佢坐咗上嚟。

我同佢都唔中意戴套造嘅感覺,所以一向靠安全期 + 體外射去避孕。每次我感覺到自己就嚟走火嗰陣就會掹返出嚟,然後佢就會好乖咁走落去
幫我含返乾淨,有流出嚟嘅精就會順便lam埋吞落肚。

平時就算會漏都係少少,甚至有時佢lam完都唔覺有漏到。但嗰次唔同,一抽返出嚟已經feel到一大滴出咗嚟,仲越漏越多,多到滴返落我肚皮,我諗有我平時射嘅三份一分量左右。不過個感覺同射完又唔同,真係射完會即刻入咗聖人mode想硬返都唔得,但嗰次就feel到自己仲可以繼續。

Anyway, 喺我feel緊自己細佬仲有冇戰力嗰陣,女女已經好乖咁落到去幫我清潔,佢lam完龜頭上面嗰啲之後,仲好主動咁lam埋滴咗落毛毛同埋肚上面嗰啲,好似隻貓仔飲奶咁一下一下咁lam,去到我肚皮嗰陣仲要雪雪聲咁用力啜啲精入口,十足十AV女優咁。

嗰吓我覺得仲舒服過佢平時幫我口交,都唔知係心理上嘅征服感作祟定肉體上真係咁舒服,總之佢lam完之後就到我發癲。拉佢上嚟瘋狂咁咀佢(佢已經一滴不漏吞哂),然後有少少粗暴咁反返轉佢,要佢自己抱住對腳,掰開哂妹妹咁俾我打咁鋤落嚟。

因為射咗少少嘅關係,嗰次feel到自己可以插好耐。佢由叫破喉嚨咁滯到之後冇力大叫,只有攬住我好嗲咁呻吟。到想射嗰陣我問佢:

「想我射去邊?」

「你中意射去邊就射去邊啦」佢淫到極點先會講呢句,因為知我一定係射口。佢冇咁淫嗰日會叫我射落佢個身,咁冇佢批准我從來唔會勉強,始終佢只係我私家雞,唔係真係雞,要尊重嘛 XD

插多一陣,我feel到就到頂,就掹返出嚟然後瞓喺度,佢再一次好乖咁跪喺我腳中間,幫我含哂出嚟。Omg, 久違嘅黃金十秒,我將剩低嗰三分二盡情咁喺佢個口發射,個感覺好似仲多過平時全份 XD。

我一路射,佢一路含,仲要重施故技一路用乳頭磨我大髀,我酸到典床典蓆但又唔敢咁大動作,驚撞到佢。卒之佢含咗唔知幾耐,直到我頂唔順拍佢叫佢放口佢先肯停。

「下次仲夠唔夠膽射入我個咀?」佢一啖吞哂,然後爬返上嚟問我。

我捧住佢個頭,好肉緊咁咀佢,同佢講:「我想以後都係咁射。」
作者: elossa    時間: 2019-8-13 09:29

del

作者: elossa    時間: 2019-8-13 09:37

btw, 係咪我寫得長氣得滯? 好似冇乜回覆冇乜按讚...:smile_13::smile_13::smile_13:
作者: totoro2014    時間: 2019-8-15 03:08

引用:
原帖由 elossa 於 2019-8-13 09:37 AM 發表 查看引用來源
btw, 係咪我寫得長氣得滯? 好似冇乜回覆冇乜按讚...:smile_13::smile_13::smile_13:
多謝師兄分享,非常羨慕。唔介意的話繼續分享
作者: vi_12123    時間: 2019-8-15 09:47

覺得師兄寫得好好,等你再出文
作者: elossa    時間: 2019-8-18 01:07

多謝多謝,宜家到自己出文先明白咩叫「回覆係發文嘅原動力」LOL

寫緊新一篇,希望過幾日出得~

多謝支持
作者: elossa    時間: 2019-8-19 11:05

上次講完佢幫我口交,今次講吓我點幫佢。

我覺得口交最重要嘅,就係唔好剩係集中嗰三點。自己試過都知,女女lam我乳頭,甚至幫我含嗰陣,一開始係好舒服好正,但好快你就會想佢幫你lam 吓其他地方,那怕只係移過少少都好,個感覺都會突然刺激好多。

另一個重點,就係要be water,唔好俾對手知道你嘅下一步。口交最忌係公式化,次次都係嗰個順序,冇錯都仲係好正,但點都唔及得要繃緊全身神經去期待對手下一步進攻邊個位咁有神秘感。

Sorry, 又廢噏多咗,講返正題。因為我女女比較怕羞嘅關係,每次造愛多數都係我摟佢,咁順理成章都係我服侍咗佢先(撻著咗佢團火先到佢幫我含,淫好多,嘻嘻)。話就話be water, 但都要有個切入點,咁最易令女女進入狀態就緊係情深一吻先。同平時goodnight前蜻蜓點水式錫一啖唔同,要肉緊少少,錫多兩錫就伸埋條脷入去。然後當然就係上下其手周圍摸,不贅了。

交換一輪口水之後,我就會向佢耳仔進攻。以前講過,我女女耳仔好敏感,一奶落去就會半邊身由頸到大髀起哂雞皮,乳頭都會硬埋,好過癮。

奶耳仔都要有變化,我有時會男上女下攬住佢,捧住佢個頭慢慢lam, 有時會lam耳背,有時會成隻耳仔擺入口;有時又會從後攬住佢,由耳仔到頸到膊到格肋底來回不停奶,一隻手揸佢波,另一隻手就摸佢豆豆,得閒又插入去撩幾下。基本上搞兩搞佢妹妹就濕到滴水,仲會全身起哂雞皮。

進攻佢波波都係一樣道理,盡量唔俾佢有路捉。有時就正常男上女下咁飲奶,有時就喺佢側邊一路奶乳頭一路用手摸佢大髀(佢頂唔順嗰陣會捉住我手想我指插佢妹妹,咁我都會順吓佢意係咁意撩幾下,整濕哂隻手指就拎返出嚟等佢食就算,唔好咁快滿足到佢),有時又會69式互奶乳頭,有時想玩下佢就會圍住佢波波到腰側邊到肚腩仔再落到腳然後兜返上屁股再上背脊不停奶,佢想避就攬實佢唔俾佢走,總之就係唔掂佢嗰三點,要佢求我先餵佢。簡單講就係,唔埋到身連我都唔知自己會做啲乜。

到佢全身都係我口水之後,就輪到佢妹妹。基本上呢個時候佢已經濕到出大髀,就算唔再奶佢都可以一插到底。不過性愛係要雙方享受,所以一定要服侍得女女舒舒服服先。

有人話唔識就奶成塊,識奶就奶條界,其實我覺得冇所謂,重點始終要係多變。有時我會由後到前一下一下咁lam,有時會用條脷360度喺佢陰道內外打圈,有時會伸長條脷喺佢陰道頂前前後後咁郁,用條脷摩擦佢內壁,有時奶奶下又會走返出嚟奶下佢外陰唇同大髀。總之見佢反應開始減少就轉攻另一個位。

但點轉都好,都係用同一招作結。呢招佢好受落,就係先用咀唇夾住佢豆豆,然後再喺口入面用脷lam。每次我咁奶法,不論佢叫到幾攰都會忍唔住再叫。有時佢會典床典蓆想走但俾我捉住,有時又會按住我個頭要我再出力啲奶,女人就係咁矛盾 XD。

有一次我咁樣奶佢豆豆嗰陣,順便再放咗兩隻手指入去,然後使出由加藤鷹 - 秘技傳授入面學返嚟嘅手指功,女女即刻越叫越大聲,冇耐之後女女就潮吹咗,我感覺到有一條好細嘅水柱射咗入我個口,係咁多年以嚟唯一一次。

(唔知係我水皮定係女女體質關係,呢度好多師兄師姐形容過嘅高潮現象,例如全身震呀、陰道收縮呀、抽筋呀,女女全部都冇試過,係唯一嗰次噴過一次水。我有問過佢究竟有冇試過高潮,佢話自己都唔知,但每次造完佢又識得講話飽哂,所以我都唔理咁多了)

我仲記得嗰次插入去嗰陣,佢濕到我好似“sir”咗入去咁。之後冇轉過姿勢全程男上女下咁插,佢俾我插到依依哦哦但都仲好細心咁lam返乾淨我面上面嘅淫水。到feel到就射嗰時我又想射入佢口,但趕唔切唯有就咁掹出嚟射哂落佢個肚皮。跟住我好衰咁趁小弟弟仲未軟,就點落去啲精度,左撥右撥幾下個龜頭都沾滿哂精之後,就走埋去佢咀邊俾佢含乾淨。

佢扮哂嘢咁「依」咗一聲,然後就乖乖地將沾咗精液嘅小弟弟含入口清潔。咁我見佢肚皮仲有啲精,諗住(佢)食得唔好嘥就用手指筆起哂然後擺入佢口。佢食得興起,諗都冇諗就成隻手指含哂入口,仲要當我手指係我小弟弟咁含出含入,連喺手指罅嗰滴都lam埋。我成世仔第一次覺得原來隻手指都可以咁舒服,如果唔係入咗聖人mode應該可以即刻硬返再插過。

女女就係咁,唔肯吞嗰日就點都唔肯,肯嗰日就會自己追住嚟食(都話女人矛盾 XD)。佢連精都當冇嘢咁大啖大啖咁吞,無非係為咗滿足我呢個咸濕佬。所以每次佢幫我口爆完,我都會好肉緊咁攬實佢不停咁咀,一嚟要俾佢知我有幾愛佢,二嚟俾啲甜頭佢然後先有下一次嘛 XD

作者: elossa    時間: 2019-8-28 11:08

del

作者: elossa    時間: 2019-8-28 11:08

之前都有提過,女女一向有剃毛嘅習慣。

每次見佢沖涼沖得特別耐,就知佢九成喺入面剃緊毛。

嗰晚就係咁,佢沖咗成大半個鐘先出嚟。出到嚟,見佢著住條深色連身睡裙,條裙唔透,不過質料好貼身,仲要有少少束腰,加上女女喺屋企一向唔戴bra, 所以個胸連埋乳頭嘅形狀可以話一覽無遺。

另外雖然條裙唔算短,但因為女女成5呎8兼有40吋無敵長腿,條裙著喺佢度只係到佢大髀一半,視覺效果同樣一流。

(女女呢方面好奇怪,明明對腳又長,又有少少肉地唔係骨杉杉,又白,又滑,兼半條腳毛都冇,但偏偏好抗拒穿短裙短褲出街。我成日同佢講一街對腳冇你咁靚嘅都熱褲短裙走出去哂,你靚過哂佢哋就偏要收收埋埋,任得佢哋影響市容,慚唔慚愧架?可惜佢冇理過我...)

到大家上床瞓覺,我慣常會周圍摸順便「檢查」吓佢有冇剃好毛毛等我享用(嘻)。如果佢唔想搞嘢就會撥開我隻手,但嗰晚佢冇乜點理我任得我周圍摸,我就知可以開餐。

我仲記得佢嗰晚著住條淺紫色哩士嘅Brazilian brief,個效果同t-back冇乜分別,大半個patpat走咗出嚟抖氣。咁靚嘅底底當然要配埋美尻一齊先完美,所以我冇心急除佢,摷兩摷就除咗佢條睡裙,然後大家側身瞓,我喺佢後面一隻手揸住佢一邊屁股,另一隻手就揸佢個波,條脷就向佢耳仔進攻,唔使兩秒佢又起哂雞皮,然後開始呻吟。

咁樣玩咗佢一陣,佢一隻手捉住我揸住佢胸隻手,另一隻就反手抱住我個頭要我同佢French kiss。一路錫一路間中夾雜幾聲呻吟,淫蕩到不得了。

始終擰住個頭同我咀條頸好攰,佢好快就轉過嚟同我面對面,一路錫佢一路捉住我隻手,慢慢向下移。我先隔住佢底底摸索吓,冇毛茸茸嘅感覺,bingo~

好快我就伸咗隻手入去直接摸佢妹妹。滑劣劣真係好正,我忍唔住用手心放喺佢陰道對上,用手掌感受吓妹妹光滑嘅觸感,同時用手指一下一下咁摸佢陰道口。嘩,濕到連底底都係。

咁樣摸咗一陣,我卒之要忍痛除咗佢條靚底底,正想落去幫佢奶嗰陣,佢叫停咗我。

我仲諗緊佢咩葫蘆賣咩藥嗰陣,佢爬咗去床頭,開著咗少少燈。

「我知你中意睇丫嘛。」你話邊有可能唔愛死呢個女人。

女女咁知我心,我當然要落力服侍返佢。喺微黃嘅燈光之下,女女最私密嘅地方就喺我眼前。啱啱剃完嘅陰部,只係得返陰道口兩旁仲有少少毛毛,一諗起女女由最初唔多識剃,但為咗滿足我呢個咸濕佬剃得愈來愈純熟,就不其然令我愛佢愛到發狂。

我用盡我嘅三寸不爛之舌,使出哂我諗到嘅各種奶西招數,奶咗都唔知幾耐,奶到女女陰部同大髀內側濕到分唔清係佢嘅淫水定我嘅口水,啲水多到沿住屁股滴濕咗張床。我摸一摸佢肛門,濕到同妹妹冇分別,於是就一路繼續奶,一路放咗半節手指入去。

平時佢唔多肯俾我玩佢後門,但嗰次唔知係夠濕定佢淫得滯,我隻手指喺佢肛門入面幾分鐘佢都冇叫我攞返出嚟,我仲借啲意愈插愈入卒之隻食指有足足一節插咗入去。其間我一直奶住佢妹妹,間中又用另一隻手放入去試吓潮吹之手(可惜唔成功 Orz)。最後奶到我頸又痛牙骹又軟條脷都差不多抽筋先停。

上返去,女女一貫好乖咁捧住我塊面,一路錫一路幫我lam乾淨面上面嘅淫水。我趁佢專心lam緊我塊面嗰時,一下就插到落底,佢又大聲又嗲咁叫咗出嚟,然後就攬實我俾我抽插。

唔知各位師兄係咪同我一樣,用某啲體位嚟插會特別持久。我用狗仔式會特別捱得耐,所以男上女下咗一陣,開始feel到要停嗰時,就換咗狗仔式(當然掹返出嚟之後要俾女女含幾下先啦)。

因為狗仔式我特別插得耐,女女對手好快就冇力,呢個時候佢伏咗個頭喺床,兀到個patpat高一高,然後繼續俾我抽插。再插多陣佢連兀起屁股都冇力,就成個人趴咗喺度。

我當然唔會俾佢停,我略為奶兩奶佢妹妹,整返濕少少後,就分開自己對腳,好似騎馬咁騎上去,然後繼續插。同時我壓喺佢背脊,一隻手攝去佢胸前揸佢波波,一隻手向下玩佢豆豆,條脷就不停lam佢耳仔同頸。

四路進攻之下,佢high到癲咗。

好快我要最後衝刺,於是就捉住佢隻手擺喺下面,要佢自己摸豆豆,然後自己坐起身,一對手揸住佢兩邊屁股,個身就前前後後咁以差不多水平嘅角度抽插。本來佢已經叫到冇力,咁樣插得一陣又大聲返。

我愈插愈快,到射嗰時伏返落佢背脊,唔理三七廿一咁射哂入去佢妹妹度(嗰時我哋已經結咗婚,準備生小朋友,所以經常瘋狂中出)。女女話好中意我喺入面射,話感覺到個龜頭好似脹大咗咁,同埋我臨射前唔使就住嗰幾吓大大力插佢會爽到上天,射嗰時會好清楚咁feel到我弟弟喺佢入面每一下跳動,再加上俾心愛嘅人內射嗰種感覺好甜,好似成個人俾哂我咁,試過一次就上哂癮。

有時男上插插下佢會用對腳翹住我條腰,唔俾我掹出嚟之餘仲要幫手壓落嚟等我插大力啲,仲要唔知佢邊度騰到隻手出嚟撚我波子,擺明要我唔好忍要射哂入去,射完哂抖完大氣之後就整個得戚樣,串我話我又冇得口爆佢喇,真係吹脹。

作者: bonnie.k    時間: 2019-8-29 01:18

作者: elossa    時間: 2019-8-29 13:21

冇啦, 我哋好保守, 唔影相的:smile_o05:
作者: lostergundam    時間: 2019-8-29 14:36

原來係好文,今日一次追返哂,好正!
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-29 21:45

引用:
原帖由 elossa 於 2019-8-28 11:08 AM 發表 查看引用來源

嗰晚就係咁,佢沖咗成大半個鐘先出嚟。出到嚟,見佢著住條深色連身睡裙,條裙唔透,不過質料好貼身,仲要有少少束腰,加上女女喺屋企一向唔戴bra, 所以個胸連埋乳頭嘅形狀可以話一覽無遺。

另外雖然條裙唔算短,但因為女女成5呎8兼有40吋無敵長腿,條裙著喺佢度只係到佢大髀一半,視覺效果同樣一流。

...
請問生左B未? 生左重有冇中出玩 ?
作者: pajpaj    時間: 2019-8-30 05:08

好文,好文!
樓主有冇老婆大肚時嘅一D性事回憶呀?
作者: elossa    時間: 2019-8-30 11:08

下一篇就係諗住寫老婆大肚嗰時嘅一次回憶
不過冇咁精彩的, 始終粗身大細冇可能雜耍咁咁多體位 XD
作者: elossa    時間: 2019-8-30 11:09

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-29 02:36 PM 發表 查看引用來源
原來係好文,今日一次追返哂,好正!
多謝多謝~
多謝支持~~
作者: cococaobrownie    時間: 2019-9-1 08:43

昨日先第一次睇你既po,唔好意思呢排既社會氣氛令人無提起心機去睇同覆

你既文好好睇,好有畫面,有愛情感覺既甜文係最好睇的!
黃金十秒果然係男人既死穴,有人試過同我講,黃金十秒令佢慾仙慾死,將個感覺再推去另一層次。😜😜
作者: elossa    時間: 2019-9-1 21:20

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-1 08:43 AM 發表 查看引用來源
昨日先第一次睇你既po,唔好意思呢排既社會氣氛令人無提起心機去睇同覆

你既文好好睇,好有畫面,有愛情感覺既甜文係最好睇的!
黃金十秒果然係男人既死穴,有人試過同我講,黃金十秒令佢慾仙慾死,將個感覺再推去另一層次。😜😜 ...
多謝多謝~ 我自己睇文都係中意有鋪排有心路歷程,打J都要打得有態度嘛

但明白的,自己呢排都係不停想搵嘢分散自己注意力,但唔夠一陣又好自虐咁忍唔住睇新聞,個人愈來愈down, 真係搞嘢都冇心情。

大家都加油吧,只有抱住希望先過到落去
作者: cococaobrownie    時間: 2019-9-1 23:16

引用:
原帖由 elossa 於 2019-9-1 09:20 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝~ 我自己睇文都係中意有鋪排有心路歷程,打J都要打得有態度嘛

但明白的,自己呢排都係不停想搵嘢分散自己注意力,但唔夠一陣又好自虐咁忍唔住睇新聞,個人愈來愈down, 真係搞嘢都冇心情。

大家都加油吧,只有抱住希望先過到落去 ...
特衰政府影響性福呀!真係要去抗議
We shall never surrender!

就正如含到個男人黃金十秒佢叫晒話停手我都唔會surrender!要繼續!
因為會可以啜多次出黎
作者: 高速吸引    時間: 2019-9-3 08:55

引用:
原帖由 elossa 於 2019-8-28 11:08 AM 發表 查看引用來源

...
我同ex就倒轉
通常佢一夠濕我又夠硬果陣 佢都叫我拿拿聲插入來 盡快入主題
作者: elossa    時間: 2019-9-3 10:46

引用:
原帖由 高速吸引 於 2019-9-3 08:55 AM 發表 查看引用來源

我同ex就倒轉
通常佢一夠濕我又夠硬果陣 佢都叫我拿拿聲插入來 盡快入主題
佢都想架, 我吊佢癮之嘛:smile_o01:
作者: elossa    時間: 2019-9-5 13:44

本來諗住寫老婆大肚時嘅一次性愛,但諗諗吓呢單好似係發生在先,所以都係寫咗先。

先旨聲明,最正最好J(我覺得)嗰啲我已經差不多寫哂,剩低應該得返三幾篇,都係比較零碎嘅回憶,希望師兄師姐們唔好介意。

入正題。我記得嗰晚如常食完飯返屋企,夜晚九點幾忽然覺得發冷發熱,係突然到前一分鐘仲係咩事都冇,下一分鐘就嚟料。

經驗話我知咁樣九成係發燒,探完熱果然係,於是就啪咗兩粒panadol,快手沖個涼就瞓,都等唔到我老婆。

平時發燒,食咗藥個人好快就瞓得著,但嗰晚唔知點解,個人暈暈地,好攰,但點都瞓唔著。卒之到我老婆沖完涼吹埋頭搽哂面上床瞓,我都仲係瞓唔到,嗰時應該差不多12點。

老婆瞓咗上嚟之後,我印象中我起碼再典多半個鐘,始終瞓唔到之餘,仲有奇怪嘅事發生。

唔知係咪同老婆有啲身體接觸,定係小弟弟覺得休息夠,佢開始無端端扯到恆一恆,個感覺好似仲硬過平時,比起上次講女女幫我口交更加符合「全身都軟唯獨小弟弟硬哂」呢個現象。

老婆feel到,問我做乜。我話唔知,嗰刻明明唔想搞嘢,但小弟弟就好似食咗偉哥咁。如是者繼續嘗試瞓,但一柱擎天咁更加冇睡意,個人轉嚟轉去,當轉向老婆嗰時小弟弟又間中篤到佢,搞到佢又瞓唔到。

再過多陣,我記得當時老婆側身背住我瞓我就從後攬住佢。佢唔知係咪見我硬咗冇軟過,於是開始曳曳,後手伸過嚟隔住條褲摸我,我見佢難得主動,就唔客氣伸手去揸佢個胸。

好快佢就轉身過嚟,攬住我咀。咀得兩咀佢又好快除咗自己條睡裙,拉低我條褲然後爬落下面幫我口交。

佢驚我凍親,專登拎張被幫我冚好,然後先捐入被竇幫我含。成件事好咸濕,但個心就好甜。平時佢一幫我含我就會硬到不得了,嗰次直頭覺得自己硬過鐵通,小弟弟好有衝勁,好似自己識出力企喺度咁。

老婆一路含一路幫我除低哂條褲,又使出用乳頭磨我大髀呢招。含多一陣,老婆捐返上嚟同我kiss,然後除咗底褲,扶住我條鐵棒然後坐咗上嚟。

un咗幾下,佢可能驚我凍,好快就伏咗落嚟,用被冚住自己再冚住我,攬住我un。我見佢唔係好啱位用力,於是就棟起對腳,反客為主由下向上插。每次當佢唔需要自己出力,可以放鬆個人任我插嗰陣,呻吟聲就係最大。

插咗一陣,我個身開始熱,好似有少少出汗,感覺上好似精神咗,另外feel到要停一停否則就會走火。於是掹返出嚟,轉用我最持久嘅狗仔式。

因為驚凍親,所以直到嗰一刻我都只係除咗褲,冇除上衫。但因為件T恤有啲長,阻住我推車,再加上出咗少少汗兼運動住個身好似暖返,於是就膽粗粗除哂衫嚟繼續推,老婆見到都問我驚唔驚凍。

所謂唔屌唔知身體好,個感覺好似愈插愈有咁,一路插一路覺得身體好咗,頭腦清醒咗,啲自信心返哂嚟。不過可惜最重要嗰個環節,究竟射咗去邊,我諗咗好耐都冇印象。

出身汗之後,啲頭暈身慶、尖寒尖凍嘅感覺冇哂,去廁所順便探一探熱,正常過正常。我老婆笑我呢次想唔認自己係咸濕佬都唔得,人病我病,病到扯哂旗咁,仲要搞完就冇事XD。到依家諗返,我都唔知自己發生咩事,只可以講人體真係好_奧妙。
作者: lostergundam    時間: 2019-9-5 17:52

谷住道火谷到發燒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)