188Channel

標題: 正宗泰式推油 2 [打印本頁]

作者: BMX4    時間: 2019-7-28 00:14     標題: 正宗泰式推油 2

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hk77    時間: 2019-7-28 00:35

Support正宗泰式推油嘅精萃 :smile_o12:
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 00:36

近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀? 
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入房放低嘢先,途中見到一個後生(廿幾歲)瘦底樣順眼的,好就喱個啦。
作者: h2501h    時間: 2019-7-28 00:43

曹兄,靓過太子女嗎?
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 00:50

引用:
原帖由 h2501h 於 2019-7-28 12:43 AM 發表 查看引用來源
曹兄,靓過太子女嗎?
講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-28 00:50

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源
近期小弟心水之一的九記長樓梯泰按,早兩日大約十一點左右上到去,咁啱有幾個泰妹開門拉gib走。泰按其中一個好處正正係每個月都換吓人,保持新鮮感,今次唔啱就轉吓場,等下個月又有正嘢。

今日上到去老闆娘睇黎心情靚,主動問我 ‘你想排隊定自己簡呀?’
我問佢咩排隊呀?
果時明明得我一個客呀,佢話即係想唔想簡,定係輪到邊個就邊個。
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度 ...
曹兄唔使客氣架!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-28 00:53

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

講樣就無太子女咁靚,但係都好順眼,而且笑容好好,年紀就應該差唔多,身材都一樣瘦底,但係重點就係好玩得。
是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!
作者: h2501h    時間: 2019-7-28 00:56

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源

老闆娘喺度都有嘢玩?
作者: h2501h    時間: 2019-7-28 00:57

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 12:53 AM 發表 查看引用來源

是否新女?太子女個樣好麻麻,但有ABC feel!
講真就真係唔係好靚,不過就斯文大方,好好笑容
作者: kamshek    時間: 2019-7-28 03:04

:chcz_12:   新舖梗要支持﹗個太子女喺個場度耳濡目染,應該都學懂幾招討好男人招數﹗  :chcz_09:
作者: gogogolee    時間: 2019-7-28 06:15

泰式集團ad不遺餘力
作者: 井之頭    時間: 2019-7-28 08:18

引用:
原帖由 gogogolee 於 2019-7-28 06:15 AM 發表 查看引用來源
泰式集團ad不遺餘力
係呀,多得你這種人,人家分享又話人廣告,弄得呢區不是廢老話當年就是企企呵呵呵,有心的也不會分享廢是俾人話廣告。
作者: 大地之汶哥    時間: 2019-7-28 08:24

引用:

跟住呢
作者: 井之頭    時間: 2019-7-28 09:36

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:14 AM 發表 查看引用來源
見上一輯去到三千二百幾,喺度繼續討論,發揚正宗泰式推油嘅精萃。
師兄,别介意小弟一問,原post尚未完結,再開新post理應由炳文兄開,你又開同主題之新post 是否想騎劫此主題,放料給好人洗地乎?
作者: bkklover    時間: 2019-7-28 10:13

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-28 09:36 AM 發表 查看引用來源

師兄,别介意小弟一問,原post尚未完結,再開新post理應由炳文兄開,你又開同主題之新post 是否想騎劫此主題,放料給好人洗地乎?
BMX分享遮, 講到咁,邊個開post 有咩所謂呢,好人響元朗就完全收唔倒料遮,色情場所,佢地熟過我地多多聲啦。
作者: farm1615    時間: 2019-7-28 10:31

九龍城?
作者: aeonho    時間: 2019-7-28 10:34

引用:
原帖由 BMX4 於 28/7/2019 00:50 發表 查看引用來源

曹公子現在係長樓梯VIP。
作者: supermanjack    時間: 2019-7-28 10:50

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 12:36 AM 發表 查看引用來源

我問佢咩排隊呀? 
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入 ...
永廉兄:吾識英文點算,請教一下可以點溝通
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 11:58

引用:

我問佢咩排隊呀? 
你咁講我唔客氣啦。
坐喺度兩個三十幾及少肥樣一般般,我話行入 ...
分享多少少九記長樓梯後生泰妹,一入到房我例牌光豬訓低啦,佢入到黎我同佢SaWaDeKrup 同問佢乜名 同是否來自曼谷等寒暄嘢,見佢答得好含蓄吓,所以我開頭只係訓低費事療佢以免佢反感啦。
按按吓佢又不時抽吓我少少水 摩吓pat pat 春袋咁,又會用大比 hi 住吓我,咁我試吓摩吓佢小腿啦 佢又走開喎,但轉頭又行番埋黎比我摩幾吓,我摩上D啦 佢又走開及 say no 喎⋯⋯好一招欲距還迎 👍🏿 ,之後來回幾個回合,我覺得亦無謂心急,同佢講唔該由 60分鐘加碼至90分鐘吖。
佢同出面講完,返黎之後拉開我條毛巾就坐咗上黎,一路幫我按背一路用下面磨吓磨吓,我又反手抽吓佢水佢又隔吓我手,但轉頭又成個人訓落我度錫我後頸....... 大家來回攻防十幾回合,最後我都只係成功除咗佢上衫同bra,下身只能伸手入去同條濕滑嘅賽道打招乎,除唔到佢條褲,可惜。
作者: h2501h    時間: 2019-7-28 12:02

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-28 10:13 AM 發表 查看引用來源

BMX分享遮, 講到咁,邊個開post 有咩所謂呢,好人響元朗就完全收唔倒料遮,色情場所,佢地熟過我地多多聲啦。
我就咁唸,我知道有三,四次講得太揚時,確實有好人查埸,或個埸收到風自我戎嚴,我懷疑係有同行報寸
作者: h2501h    時間: 2019-7-28 12:17

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:58 AM 發表 查看引用來源

分享多少少九記長樓梯後生泰妹,一入到房我例牌光豬訓低啦,佢入到黎我同佢SaWaDeKrup 同問佢乜名 同是否來自曼谷等寒暄嘢,見佢答得好含蓄吓,所以我開頭只係訓低費事療佢以免佢反感啦。
按按吓佢又不時抽吓我少少水 摩吓pat pat 春袋咁,又會用大比 hi 住吓我,咁我試吓摩吓佢小腿啦 佢又走開喎,但轉頭又行番埋黎比我摩幾吓,我摩上D啦 佢又走開及 say no 喎⋯⋯好一招欲距還迎 ...
長樓梯兩個月冇上去,下次由睇吓先
作者: THEATEAM    時間: 2019-7-28 15:38

留條腳毛賀下先
作者: brian998    時間: 2019-7-28 15:41

昨天上過長樓梯,黃昏時段。只有三至四名囡囡在場 。老闆裏也在場 ,嘆一聲:沒有骨運。

同我按的是有一個,肥矮黑,樣子不標誌的女女。 唯一可取是手骨還合格。增值開我2魚,我還價一魚。最後放下風度加三草了事。報告完畢
作者: lwan3388    時間: 2019-7-28 16:24

報到先,呢排好少上長樓梯,呢1刻在某埸按緊,正被技師間中非禮緊後欄!
作者: brian998    時間: 2019-7-28 17:55

我前袋昨天也被elbow擊中,危險
作者: Neumann    時間: 2019-7-28 18:03

舊帖又冇封,點解要開新帖呢?
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 18:21

引用:
原帖由 brian998 於 2019-7-28 03:41 PM 發表 查看引用來源
昨天上過長樓梯,黃昏時段。只有三至四名囡囡在場 。老闆裏也在場 ,嘆一聲:沒有骨運。

同我按的是有一個,肥矮黑,樣子不標誌的女女。 唯一可取是手骨還合格。增值開我2魚,我還價一魚。最後放下風度加三草了事。報告完畢 ...
其實 $130 part2, 我就覺得底,除咗九記,去邊度搵吖
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 18:22

引用:
原帖由 aeonho 於 2019-7-28 10:34 AM 發表 查看引用來源

曹公子現在係長樓梯VIP。
都算係,遲吓問老闆娘攞返張 vip 卡先
作者: fb9791007    時間: 2019-7-28 20:23

唔識規矩唔知邊度回,有新就回新啦:
上個post有師兄問我問題,我喺哩面問啦。
長樓梯係泰按,120mins/290應該無記錯。機場稅係200,然後佢拉開自己個路陣話再收200我唔肯。最後佢無奈唔收我路陣兩舊照畀我打籃球
作者: fb9791007    時間: 2019-7-28 20:29

另一個鑽石師兄問我,開門果個係咪老闆我就唔知了。不過印象中兩次唔同人開門畀我,有鬼鼠果次就技師收錢,第二次就後生女收。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-28 20:35

引用:
原帖由 fb9791007 於 2019-7-28 08:23 PM 發表 查看引用來源
唔識規矩唔知邊度回,有新就回新啦:
上個post有師兄問我問題,我喺哩面問啦。
長樓梯係泰按,120mins/290應該無記錯。機場稅係200,然後佢拉開自己個路陣話再收200我唔肯。最後佢無奈唔收我路陣兩舊照畀我打籃球 ...
無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!

作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-28 21:01

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 04:24 PM 發表 查看引用來源
報到先,呢排好少上長樓梯,呢1刻在某埸按緊,正被技師間中非禮緊後欄!
我都想比技C抽下水,諗起都硬!
作者: lwan3388    時間: 2019-7-28 22:52

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 23:22

實情小弟企屋同工作都在港島區,九記又無地鉄到,本來都甚少去。
耐何西環太骨太揚被執了。
灣仔雖然都可以但就貴一截兼年紀一般較大。
長沙灣我自己無乜去但問幾個師兄回應都好一般。
九記相對就平得黎後生女多,好多時有運行,同間唔中有D有質素的。
作者: BMX4    時間: 2019-7-28 23:31

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-28 10:52 PM 發表 查看引用來源

抽下後欄再攪細佬,老虎都要還拖,卒之結局都係做佐件大事🤣
師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。
作者: 井之頭    時間: 2019-7-29 09:37

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:22 PM 發表 查看引用來源
實情小弟企屋同工作都在港島區,九記又無地鉄到,本來都甚少去。
耐何西環太骨太揚被執了。
灣仔雖然都可以但就貴一截兼年紀一般較大。
長沙灣我自己無乜去但問幾個師兄回應都好一般。
九記相對就平得黎後生女多,好多時有運行,同間唔中有D有質素的。 ...
你騎劫原post有乜居心,剩講九龍城收了多少廣告費
作者: 大測量師炳文    時間: 2019-7-29 10:50

支持百花齊放!
作者: bkklover    時間: 2019-7-29 11:45

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-7-29 10:50 AM 發表 查看引用來源
支持百花齊放!
講得好,大家多交流
作者: aeonho    時間: 2019-7-29 11:47

不過要講得隱晦d,不要咁揚。
我都想正骨之餘,亦有多鹹趣。
作者: supermanjack    時間: 2019-7-29 12:36

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-7-29 10:50 AM 發表 查看引用來源
支持百花齊放!
炳文兄等你出包膠
作者: BMX4    時間: 2019-7-29 14:02

報告吓灣仔橋底,好好運氣果間泰按先。
話說之前去有條後生大波化妝濃嘅泰妹我得唔到手,諗住再去同佢陪養吓感情啦,上到去唔見佢,得三尾四頭果個,同疑似老闆娘果個,似老闆娘果個個樣眼大大唔係太似一般泰妹,好有異國風情,我問可以你幫我按嗎?佢話 ok 喎。其實望真又有少少熟口熟面,就問佢之前是否幫我按過,佢即刻話記得我,講得出我個名,仲話我有次送過野比我,原來佢之前來自灣仔住家果間泰按。
因為我唔記得所以有少少尷尬,反而佢就攬落黎兼錫我塊面。
喱類三尾四頭泰妹 同 廿零果D玩法又真係唔同,少咗果份含蓄怕醜欲距還迎,但係就多咗風騷技術同玩得放好多。
佢可能知我玩法所以全程無開價,只係不停前後上下不停抽我水,我抽返佢水又會笑住推開我,我當然亦唔會喉琴啦。
反正正經果part都按得好好。
作者: BMX4    時間: 2019-7-29 14:12

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 09:01 PM 發表 查看引用來源

成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。
作者: BMX4    時間: 2019-7-29 15:50

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-29 19:40

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 02:12 PM 發表 查看引用來源

成日聽D女做愛時會扮高潮扮享受,係男人都鐘意條女舒服呻吟,好過好似條死魚咁。
😅 所以泰妹推油時抽我水我都會同佢講的very nice,同有D典床典席咁,變咗好多時佢地都會落力D。 ...
D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!
作者: lwan3388    時間: 2019-7-29 19:53

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-28 11:31 PM 發表 查看引用來源

師兄講比被技C抽後欄水,小弟亦十分好此道,小小相關心得分享吓。
係近期天氣熱,我每次都會要求事前冲身。有時啱啱做完gym冲乾淨涼去到,就算真係無需要我都會冲,反正將心比己,技C見你冲乾淨,幫你按起上黎都會感覺好D,抽你後欄水都會抽得切底D。 ...
冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-29 19:55

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

我居心就犀利啦,諗住可以藉此得到社會關注,獲特首賞識,從而獲班大紫荊勳章。
個論擅係公開既,我覺得邊個出Post都無問題!
唔會因為邊個出Post就會多D人留言........但白講邊有咁多人留意邊個出Post呀?
如果明天有人開Part 3,我都會自自然然去Part3,睇Post留言啦!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-29 19:57

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 07:53 PM 發表 查看引用來源

冇錯的!大熱天老虎都沖個涼先,我仲帶埋私人毛巾,推完油之後,佢D大毛巾擦吾到背脊!
C兄,有無自備按摩油?
作者: 大測量師炳文    時間: 2019-7-29 21:17

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

老友,老規距!九二!
作者: 汪汪麟    時間: 2019-7-29 21:23

新手上路,今個星期會去九龍城做野,成日見咩孫悟空道,王真真,長樓梯,邊間係小咸多脆想試試?
作者: 汪汪麟    時間: 2019-7-29 23:09

爬完文....都唔知係邊度?
作者: lwan3388    時間: 2019-7-29 23:13

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:57 PM 發表 查看引用來源

C兄,有無自備按摩油?
曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差
作者: BMX4    時間: 2019-7-29 23:32

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 09:23 PM 發表 查看引用來源
新手上路,今個星期會去九龍城做野,成日見咩孫悟空道,王真真,長樓梯,邊間係小咸多脆想試試?
全部都係正骨黎,正宗泰式推油好多時都帶些少鹹的,想要多鹽就要去多D,撞吓手神啦。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-29 23:35

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-29 11:13 PM 發表 查看引用來源

曾經返大陸用自已按摩油,大陸D油厚過隻豬身上油,香港就未用過,可能香港買既差吾多價位,吾太差
上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
作者: BMX4    時間: 2019-7-29 23:42

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

上過月係中西區太正場,進行緊手指探索洞越,探探下比個技C禁住騎上呢,做左件大事!
嘩!快樂兄正骨場開大咁激,分享多些少好喎。
另外比人騎得咁突然,黎得切帶套嗎?
作者: bkklover    時間: 2019-7-30 07:39

我諗環保左了,比左幾錢落樓呀
作者: 汪汪麟    時間: 2019-7-30 08:35

有無咩事前要準備嫁?推油要唔要自己帶?

長樓梯係唔係指牛肉面果條樓梯?
作者: fb9791007    時間: 2019-7-30 09:21

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-28 08:35 PM 發表 查看引用來源

無記錯,就肯定唔係大家講緊既長樓梯!
我指果間係290/90分鐘,太骨同推油同價!
咦…師兄咁講又好似係90分鐘。長樓梯就幾肯定啱了,上到去佢會畀價錢牌我哋睇,個價錢牌掛喺牆。有泰60 90 120 油60 90 120分鐘畀我咪揀,價錢一樣
作者: BMX4    時間: 2019-7-30 09:26

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-30 08:35 AM 發表 查看引用來源
有無咩事前要準備嫁?推油要唔要自己帶?

長樓梯係唔係指牛肉面果條樓梯?
我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。
作者: fb9791007    時間: 2019-7-30 09:29

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 09:26 AM 發表 查看引用來源

我覺得第一要帶夠錢,見到啱嘅又講掂數,技C會要求先比錢,唔通果時先落街撳?
第二要帶套,運氣好真係可能會開大,到時無套唔通真係環保?
第三我會帶笑容,而家唔係去一樓一明買明賣,大家氣分好心情靚先有機會情不自禁半推半就𠺢。

另外,牛肉麵果頭條樓梯可能都幾長,但係花果山條樓梯我就覺得長D啦。 ...
牛肉麵真係未去過搵次去探下險。請問間嘢4,6台有賣廣告嗎?
作者: fb9791007    時間: 2019-7-30 09:31

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-29 11:09 PM 發表 查看引用來源
爬完文....都唔知係邊度?
哩面新開post資訊較少,介紹你爬返炳文兄果個post。果個3000個回覆一定搵到答案
作者: fb9791007    時間: 2019-7-30 09:36

引用:
原帖由 井之頭 於 2019-7-29 09:37 AM 發表 查看引用來源

師兄你冷靜啲,樓主喺post 1都係積極參與嘅。
我都睇佢同炳文兄等等師兄嘅資訊搵地方泰按,不如你又講嚟分亨下啦,咁咪大家開心囉,係咪?
作者: dd1    時間: 2019-7-30 10:11

引用:

支持c兄
作者: 汪汪麟    時間: 2019-7-30 10:51

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-30 11:17

引用:
原帖由 汪汪麟 於 2019-7-30 10:51 AM 發表 查看引用來源
花果山條樓梯求多少少提示:smile_41:
根據 小弟的理解, 長樓梯於6台有 ad,ad 內也有相片,其中一張也顯示長樓梯, 是茶檔的對面,如果花少少時間爬下文, 應該可以找到正確的位置。祝成功。
作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-30 11:20

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: lwan3388    時間: 2019-7-30 12:28

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 11:35 PM 發表 查看引用來源

理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!
作者: fb9791007    時間: 2019-7-30 13:43

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

理智上,有冇停1停,諗1諗,即刻攞返件槍套呀?我試過泰姐騎上嚟,磨兩磨就插咗1嘢,立刻推開佢,反手攞槍套先繼續!安心好多!
無錯無錯,無論咩國佳麗無頂帽真係搏唔過
作者: kit1024    時間: 2019-7-30 17:37

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

其實,插左一野,同插多幾野,分別應該唔大
作者: supermanjack    時間: 2019-7-30 18:17

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-7-30 11:17 AM 發表 查看引用來源

根據 小弟的理解, 長樓梯於6台有 ad,ad 內也有相片,其中一張也顯示長樓梯, 是茶檔的對面,如果花少少時間爬下文, 應該可以找到正確的位置。祝成功。 ...
是否咖啡店隔離個間
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-30 21:53

引用:
原帖由 bkklover 於 2019-7-30 07:39 AM 發表 查看引用來源
我諗環保左了,比左幾錢落樓呀
大事,大保徤.....可以理解成多個解釋!
喂,講錢失感情啊!......我同BMX都係,經常被技師反客為主,咸濕抽水既對像。
勤運動做健身,外表好左好處多多!
作者: uji_lover    時間: 2019-7-30 22:00

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-29 07:40 PM 發表 查看引用來源

D技C最中意見到小朋友特然變左大人,硬賓賓企起身!
係喎
如果條女盛讚你條野靚
又硬又大條
多數有運行
作者: BMX4    時間: 2019-7-30 23:19

引用:

🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴
作者: BMX4    時間: 2019-7-30 23:35

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-7-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

大事,大保徤.....可以理解成多個解釋!
喂,講錢失感情啊!......我同BMX都係,經常被技師反客為主,咸濕抽水既對像。
勤運動做健身,外表好左好處多多!
講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。
作者: lwan3388    時間: 2019-7-31 00:15

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:19 PM 發表 查看引用來源

🤔 睇嚟 Iwan兄都係有料之人喎,可以分享吓經驗,過返兩招比細佬嗎?
通常我都係出盡法寶諗點可以騎泰女,好少可以比泰女騎🥴
點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展!
作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-31 03:00

今天9按150換哂囡囡,幫我按的樣一般,但夠放,90分鐘350包tip, 被囡深入淺出,除吧打碟。
作者: choichoichoi777    時間: 2019-7-31 09:15

諗起你哋果啲場景,條嘢都扯扯地,泰嬸按我都唔抗拒,最重要係有咸有趣🤗
作者: BMX4    時間: 2019-7-31 12:31

有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。
作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-31 12:56

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
有師兄報料,九記撕紙街新開泰按,今日襯佢仲未八號波前上去試吓。
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
有勞ching,願聞其詳。
作者: leglover    時間: 2019-7-31 12:58

引用:

咁好玩
作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-31 13:01

引用:
原帖由 choichoichoi777 於 2019-7-31 09:15 AM 發表 查看引用來源
諗起你哋果啲場景,條嘢都扯扯地,泰嬸按我都唔抗拒,最重要係有咸有趣🤗
補充: 樣30+,識按,初時不時借意liu下身敏感位(最享受)我示意那裡較倦,她也善解人意幫我多按,仲越按越入,C波,健談。
作者: chanpaul    時間: 2019-7-31 14:58

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-29 11:32 PM 發表 查看引用來源

全部都係正骨黎,正宗泰式推油好多時都帶些少鹹的,想要多鹽就要去多D,撞吓手神啦。
師兄,昨日上6台,見到長樓梯廣告,是否太x按,呢間有小咸嗎
作者: BMX4    時間: 2019-7-31 15:23

引用:
原帖由 chanpaul 於 2019-7-31 02:58 PM 發表 查看引用來源

師兄,昨日上6台,見到長樓梯廣告,是否太x按,呢間有小咸嗎
少咸就九成有,想多咸或者起機就睇運啦
作者: BMX4    時間: 2019-7-31 15:40

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 12:31 PM 發表 查看引用來源
樓下一個招牌都無,上到去門口都只係得D手寫泰文,無其他指示,唔係做咗功課無可能搵到的。 ...
地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你切初吓,之後就問我起唔起機,我都無問價,反正就打風,60分鐘算啦,早少少返屋企。
60分鐘/$168,唔洗找,醒多佢三草啦。
作者: BMX4    時間: 2019-7-31 15:54

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-31 12:15 AM 發表 查看引用來源

點會係有料之人,我好彩吾係肥佬身形,算係鋼條型(細佬吾係)🤣,每次都按2個鈡以上,呢期揾同1個泰妹妹,按到D泰妺妺手軟時,泰式其實好操勞,見到泰妹妺手都攰曬,我就叫佢停低 ,幫佢拉返手D筋鬆返佢,吾係抽水,將心比己之下,泰妹就覺得你係好客,下次再揾返佢自然感覺被重視!1邊泰按推油,跟着自由發展! ...
贊成,其實我覺得都係講三樣嘢,
第一最直接講錢
第二講自己的外表身型
第三講就感情

第一當然你舍得洗錢梗係乜都得啦,但係泰妹睇錢份上亦只會當你係客,例行公事啦。

第二你靚仔當然好,天生嘅好難強求,身型就可以控制,大肥佬同筋肉男一定有唔同待遇嘅。

第三講感情看似吹水,但係太妹都始終係女,明知你虛情假意都好,學似師兄咁虛寒問暖,或者下次去帶半打蛋撻,都係小弟好多時嘅花臣。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 16:36

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-30 11:35 PM 發表 查看引用來源

講開比泰女鹹濕抽水,近三幾個月真係無乜遇到D按得好深好深入嘅技C啦。
係之前西環遇過嘅肥泰妹,同灣仔專業樓上嘅泰嬸,真係會不停輕輕卒我春袋+前列線+C眼,好溫柔用心幫我卒足半個鐘,最後一手卒一手溫柔地打出,出咗仲不停溫柔打多一分鐘左右直至我出曬每一滴為止。
我估可能因為近期小第較注重外表,因此有得有失都唔定。 ...
狼虎之年,係靠呢幾絕招換醒小朋呢冧客揾食!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 16:40

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-7-31 03:00 AM 發表 查看引用來源
今天9按150換哂囡囡,幫我按的樣一般,但夠放,90分鐘350包tip, 被囡深入淺出,除吧打碟。
除吧打碟, 諗起都硬硬地!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 16:44

引用:
等你米.青.彩包膠!:smile_47:
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 16:46

引用:
原帖由 Simonhatesjazz 於 2019-7-31 01:01 PM 發表 查看引用來源

補充: 樣30+,識按,初時不時借意liu下身敏感位(最享受)我示意那裡較倦,她也善解人意幫我多按,仲越按越入,C波,健談。
到位又不越位最扯期!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 16:55

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 03:40 PM 發表 查看引用來源

地方唔大,兩間梗房,兩個拉簾床肉位,另外兩張按腳櫈,都算乾淨嘅,見到兩個都唔算嬸嬏嘅,三十幾左右啦,兩個都著短牛仔褲加黑色吊帶背心仔見到波罅,我簡咗個後生D嘅。冲完身光豬訓低啦,佢入黎見到就比條紙底要我著,我話可唔可以唔著,佢就笑曬話ok。
按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你 ...
以上包膠我覺得多多趣可以,娟(米.青)就免啦!
作者: lwan3388    時間: 2019-7-31 17:15

去佐幾個月九記,感覺想按得好,力水夠,都係泰嬏嬏+硬件吾掂地方!泰嬏好似唔會攰 ,但又要後生 +按得+咸得,總算撞到用,最緊要就脚方便我,搭兩3個公交站就到!
作者: 我快樂起G    時間: 2019-7-31 18:48

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-7-31 05:15 PM 發表 查看引用來源
去佐幾個月九記,感覺想按得好,力水夠,都係泰嬏嬏+硬件吾掂地方!泰嬏好似唔會攰 ,但又要後生 +按得+咸得,總算撞到用,最緊要就脚方便我,搭兩3個公交站就到! ...
九記都好多泰嬏企理場,唔只得果間硬件吾掂既地方!:smile_15:
作者: supermanjack    時間: 2019-8-1 11:27

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-7-31 03:40 PM 發表 查看引用來源

按得其實都唔差,摩佢大比pat pat 等亦無太大反抗,但係就唔比申入去,試吓抽上身啦又隔我手,由於樣+年紀+身材都唔係高質,如果你玩得都有心機同你 ...
永廉兄:最終有冇升空
作者: BMX4    時間: 2019-8-1 13:06

引用:
原帖由 supermanjack 於 2019-8-1 11:27 AM 發表 查看引用來源

永廉兄:最終有冇升空
無升空呀。我貪心小小,除非顏值好高或者身材好好,否則多數要有互動,就算條女唔比我光豬,起碼都要比我伸到入去上下路全通,大家都滿足嘅時候先起機。
作者: lwan3388    時間: 2019-8-1 16:32

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 01:06 PM 發表 查看引用來源

無升空呀。我貪心小小,除非顏值好高或者身材好好,否則多數要有互動,就算條女唔比我光豬,起碼都要比我伸到入去上下路全通,大家都滿足嘅時候先起機。 ...
都好要求喎!
作者: BMX4    時間: 2019-8-1 19:21

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-8-1 04:32 PM 發表 查看引用來源

都好要求喎!
通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。
作者: lwan3388    時間: 2019-8-1 20:48

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

通常淨係可以隔衫摩,伸入去就隔手果D,大家嘅互動不足,幫你起機都只係交功課比你,我覺得無必要啦,不如自己打飛機。
哦!睇交流感覺而定,明白!
作者: BMX4    時間: 2019-8-1 22:52

今日工作路經西環,見好耐無去商場入面果間泰按,即管去試吓一個鐘。
由於鄰近中聯辦,都有唔少好人企喺街,水馬陣都好利害,ok啦,反正黎到,都試吓。
早上十一點左右,好靜,得一個技C,瘦底唔算太嬸,60分鐘/$250。
一入到房佢放低紙底示意叫我著,我無理照光豬訓低,佢入黎又叫多次我著,我笑笑口問 I don’t want to wear, ok? 佢又笑吓算由得我。 之後佢打開大門開始按,我叫佢關門佢又關剩條罅,我估應該係老闆娘唔比之類。
可能瘦底關係,按摩力度麻麻,抽佢水反抗唔大,但係pat pat 同對波都無乜肉,樣頭又唔太出眾,反正按我pat pat 及春袋都算深入,去到咁上下問我 part 2 開$300,我無還價話 next time 算。
報告完畢。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-8-1 23:03

上星期日在某正太場,技師新到30出頭,様同身才算中上,光珠但保手,到轉身我特然飛走條老毛路了!技師示意不可似,但無要求衾返條老毛,佢一路按比啦一路望住小了偷笑,我拍下佢隻手,示意雙手一齊推左右比啦,即係夾住小了來推,真係好爽!小了變左鐡了,終於小了要出征.....無問過小廢,臨走醒左一舊比佢。
作者: 我快樂起G    時間: 2019-8-1 23:07

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 10:52 PM 發表 查看引用來源
今日工作路經西環,見好耐無去商場入面果間泰按,即管去試吓一個鐘。
由於鄰近中聯辦,都有唔少好人企喺街,水馬陣都好利害,ok啦,反正黎到,都試吓。
早上十一點左右,好靜,得一個技C,瘦底唔算太嬸,60分鐘/$250。
一入到房佢放低紙底示意叫我著,我無理照光豬訓低,佢入黎又叫多次我著,我笑笑口問 I don’t want to wear, ok? 佢又笑吓算由得我。 之後佢打開大門 ...
無波無羅無様,小朋友企唔起,慳返!
作者: uji_lover    時間: 2019-8-1 23:24

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-1 07:21 PM 發表 查看引用來源

認同
大佬 你例行公事咁
又唔比揸
不如自己打無咁嬲

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)