188Channel

標題: 馬交的Story-3 up# 11 [打印本頁]

作者: 老公大人    時間: 2019-8-4 18:22     標題: 馬交的Story-3 up# 11

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: farm1615    時間: 2019-8-4 20:39

好好身材
作者: 1RICKY    時間: 2019-8-5 14:33

正啊, ching :smile_40:
作者: fw2669    時間: 2019-8-5 23:11

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-8-4 06:22 PM 發表 查看引用來源
話說對上一次同呀be都兩個月前,大家都難就時間,好耐冇大戰,咁岩前幾日颱風,八號波大家唔洗返工,於是我就book左間房,間房有個落地大玻璃窗,可以望到海邊,心諗未試過拉開窗簾望住海啪啪啪,一路推住呀be個性感大屁股,應該好爽好壯觀,事前就問呀be有冇新戰衣,呀be話近排買左件,去到我就知,我就好開心又期待待,於是我渣車車呀be,冇見兩個月,好似baby face左,心諗個波應該有大左半cup,呀b ...

作者: silverseven    時間: 2019-8-6 09:35

FlT爆身材👍
作者: BL131    時間: 2019-8-9 07:31

引用:
原帖由 老公大人 於 2019-8-4 06:22 PM 發表 查看引用來源
話說對上一次同呀be都兩個月前,大家都難就時間,好耐冇大戰,咁岩前幾日颱風,八號波大家唔洗返工,於是我就book左間房,間房有個落地大玻璃窗,可以望到海邊,心諗未試過拉開窗簾望住海啪啪啪,一路推住呀be個性感大屁股,應該好爽好壯觀,事前就問呀be有冇新戰衣,呀be話近排買左件,去到我就知,我就好開心又期待待,於是我渣車車呀be,冇見兩個月,好似baby face左,心諗個波應該有大左半cup,呀b ...
身材好正
食完野再返去搞過?
作者: nicotine23    時間: 2019-8-9 08:38

謝謝分享

很好很好很好的身段

若只是口爆一次, 就不夠盡慶了:smile_24:
作者: hachiu    時間: 2019-8-9 15:43

女神係點識?
作者: 老公大人    時間: 2019-8-12 23:26

引用:
原帖由 nicotine23 於 2019-8-9 08:38 AM 發表 查看引用來源
謝謝分享

很好很好很好的身段

若只是口爆一次, 就不夠盡慶了:smile_24:
當然吾係啦,仲有個morning 早餐,得閒再update
作者: 老公大人    時間: 2019-8-12 23:27

引用:
原帖由 hachiu 於 2019-8-9 03:43 PM 發表 查看引用來源
女神係點識?
朋友個朋友,識兩年差不多
作者: 老公大人    時間: 2019-8-31 12:10

話說好耐冇更新,趁返早得閒再更新下
由於前一晚只係BJ,同交唔到第二次功課,唯有休息一晚先,順便比小DD回下氣回下蛋質,朝早我早醒先,然後見呀be係隔離訓得好冧,我就掀起張被,哇,晨早流流見到甘ge風景
https://ibb.co/nck3X6C
https://ibb.co/T2GTCCt
我小DD即時有曬反應,但我冇心急,都係用手慢慢摸,溫柔甘摸下屁股蛋,然後摸下個胸,大家都知女仔好多都吾戴bra訓覺,隔著件衫都feel到個波好好揸,我好細力甘搓下又揸下,突然呀be有DD反應,開左眼望一望我就繼續合埋眼,甘ge反應即係冇say no,我之後後面熊抱攬住呀be,硬左小DD貼住呀be屁股,慢慢甘磨下,感覺好正,雙手又吾規矩甘不停玩呀be個波,玩多一陣呀be終於有D訓醒感覺,開始有D聲音⋯⋯嗯.唔⋯⋯呀⋯⋯
於是我即刻將呀be個身訓返正常,一手拉低件背心兩邊帶,露哂兩邊個胸,然後不停啜個lin,另一隻手就揸另一邊胸,因為之前睇AV男女介紹過,口同手要一齊同步,女仔會好舒服,所以另一隻手係條T back妺妹位置輕輕甘慢慢來回掃下,呀be已經合埋眼甘細細聲叫,然後佢雙腳開始越分越開,M字甘,之後我將手指拉開T back,慢慢甘入一截手指,已經feel到濕濕地,我手指就慢慢甘係妹妹到出出入入,我feel到我小DD已經硬到鐵甘,我就直接將呀be,返轉身扒係到,背向天心口向床,我就騎上去,直接了開T back,直接一下插入去,開頭只入左龜頭,然後慢慢甘郁,呀be雙腳夾實,屁股又夾住,所以feel到好窄,小DD好迫甘,然後慢慢入D直至入哂成條小DD,feel到入邊好滑好濕,然後係甘一路打佢屁股,一路甘插,好爽,琴晚第二次失敗今早終於可以好好舒發下,插到甘上下,將呀be打側訓,然後舉起右腳,我男上甘插佢,又快又大力又插到底,插吾夠十幾下,呀bee就捉實我對手,然後身體同雙腳不停甘震同抽畜甘,係甘嗯嗯⋯⋯嗯,超正又興奮畫面,我都把持吾住,然後我帶返套,我就叫返呀be女下男上傳統姿勢,下下大大力甘插,最後射了。end
作者: FGXXY    時間: 2019-8-31 18:44

推車一流

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)