188Channel

標題: [原創作品] [廣東話] 女上司係隻鯉魚精! [打印本頁]

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-1 19:29     標題: [廣東話] 女上司係隻鯉魚精!

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-1 22:57

作者: 大頭仔Gordan    時間: 2019-9-2 07:06

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-2 08:47

作者: 米高達    時間: 2019-9-2 20:41

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-1 07:29 PM 發表 查看引用來源
話說 , 我係加入左呢間公司後 , 就入左我個女上司既小組 ...
女上司今年大約36-7碎 , 雖然年紀唔算輕 , 但比人感覺 , 永遠都係風情萬種 :
一對眼角有粒墨既電眼 , 成日不自覺 "嘟" 起黎既小嘴
(D女同事就梗係話佢係專登拉 , 而且係背後叫佢 "鯉魚精") ,
加上永遠既 DEEP-V  短裙 ... 公司一直都傳言 , 話佢爬到 E+咁既位置 ,
完全係靠識點討好男 ...
Ok 喎,葱咗
女强勢,雖然我較難投入,但知你老哥好呢味
廣東話有親砌感好多
作者: jhnilolo    時間: 2019-9-3 11:18

作者: vi_12123    時間: 2019-9-3 19:01

多謝分享
作者: lp111111    時間: 2019-9-4 01:39

好睇
作者: 鹹濕男神之舌吻    時間: 2019-9-4 10:18

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-4 21:39

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-4 22:15

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-4 22:50

作者: Mic1676    時間: 2019-9-5 03:07

吸晴大法😄
作者: 高達長長神    時間: 2019-9-5 05:33

樓主好波👍🏻
作者: loyanpai303    時間: 2019-9-6 22:09

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-12 11:49

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-12 12:23

作者: 米高達    時間: 2019-9-12 19:06

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-12 11:49 AM 發表 查看引用來源

多謝米兄 !!!

其實我都唸過 , 近年好似寫多左M男S女 , 為左平衡返而心理 ,
小弟決定下兩篇都係S男M女 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

係呢 , 米兄知唔知今次彩蛋???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile ...
唔知喎,唔明今次彩蛋意思?
上次有彩蛋咩?上次彩蛋係乜都記唔起 😂
作者: 爛尾可    時間: 2019-9-13 09:53

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-17 09:33

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-17 10:13

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-17 11:06

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-17 16:01

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-21 20:07

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-21 20:41

作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-21 21:27

作者: 米高達    時間: 2019-9-22 07:41

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-21 08:07 PM 發表 查看引用來源

小弟呢個星期唔知咩事 , 突然淫興大發 ,
又開始左寫3篇文 ... 而且 , 其中一篇係 "廣東話"
仲會係之前其中一篇既外傳 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

(不過小弟今年開左個頭 , 無寫落去既爛尾文 ,
就有4篇 ... 而且己經無計 , 預計會寫返既另外兩篇)
:smile_3 ...
唔知喎,完全無留意到排第一嗰個消失咗,可能自動要求?照計站長 Lawrence 唔會郁人啩 :smile_41::smile_41:

香討呢邊啲「兄弟」開始浮起,圍內有五丁友識嘅 😂 ,當然由另一台過江龍更多

你個倉咁鬼多貨嘅,唔知你寫短篇畀你嚇鬼死呀,哈哈 :smile_30::smile_30:
作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-26 11:37

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)