188Channel

標題: [原創作品] 玩SM (#1,#9,#11) **內有3秒彩蛋** [打印本頁]

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-9 22:49     標題: 玩SM (#1,#9,#11) **內有3秒彩蛋**

作者: Rchan0049    時間: 2019-9-10 07:35

正吖,繼續
作者: Vittel    時間: 2019-9-10 08:28

Good,期待出post
作者: bigmouthlady    時間: 2019-9-10 12:29

作者: 過路人文迪    時間: 2019-9-10 16:34

作者: Klwong137    時間: 2019-9-10 17:02

作者: 米高達    時間: 2019-9-10 19:15

可師妹,玩到咁大呀?嘻。。
嚟緊嘅,辛苦你喇,你明的
作者: 爛尾可    時間: 2019-9-10 22:32

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-10 22:41

作者: kclai35    時間: 2019-9-11 09:54

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-10 10:41 PM 發表 查看引用來源
決定同Edmond玩SM,咁當然係我SM佢啦~記得當年去日本的性商店時,佢買咗件黑皮衣比我,可能佢對呢D都有興趣,一於咁做啦。雖然我已結婚,但依然唔敢親自去買,所以都係上網搞掂~~

收貨之後,我就同Edmond講今晚要清潔廚房,叫佢自己喺街食飯,早d返嚟幫手,仲叫佢買外賣壽司比我。當佢返到屋企時,發現我將全屋的燈較暗,著住全黑的空姐制服,化咗濃妝,4寸高的漆皮黑色尖頭鞋等佢,佢見到之後好意外 ...
見到熟悉既名字,回憶返晒來
作者: 爛尾可    時間: 2019-9-22 12:54

作者: 米高達    時間: 2019-9-22 19:36

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-22 12:54 PM 發表 查看引用來源
聽到Edmond咁講,即係覺得我論盡啦,平時我煮飯,佢又唔話驚我燒咗間屋?!但呢個時候嘈交唔適合,而且我係想同佢加深感情。靈光一閃之下,我衝口而出叫咗一聲:「主人呀…」clyp.it/swusazit?token=7e211fe8b25d28c634354a1c9a026401
其實都好多年未試過咁樣叫佢了,叫出口之後,就好似突然喚起以前的往事,回到以前咩都唔理,只係一心依賴佢的感 ...
空姐、性奴。。哈哈,全中喎,主人

作者: 爛尾可    時間: 2019-9-22 21:32

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)