188Channel

標題: akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2019-9-18 16:23     標題: akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: akitty    時間: 2019-9-18 16:24

多口問句,其實係咪都係睇吾到我頭像??
係既話甘我吾整吾換嫁啦。
無得睇相係你地蝕乍。。
作者: 雙勝王    時間: 2019-9-18 16:25

沙發一張,硬棍一碌
作者: 雙勝王    時間: 2019-9-18 16:25

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 16:24 發表 查看引用來源
無得睇相係你地蝕乍。。
睇唔到啊,希望dm
作者: 雙勝王    時間: 2019-9-18 16:27

下次應該避免3個k,難以follow

虛構其他名字便於觀看
作者: 雙勝王    時間: 2019-9-18 16:32

虛構其他名字便於觀看
作者: akitty    時間: 2019-9-18 16:32

引用:
原帖由 雙勝王 於 2019-9-18 04:27 PM 發表 查看引用來源

虛構其他名字便於觀看
哈哈。我本來有諗住4個k字頭添嫁。。

嗯…都係睇吾到頭像甘算啦~
無心整。
我換左張以前放過出來睇到既相都係睇吾到既話,
甘我都無法子。
但我自己又睇到自己有頭像自己張相嫁啵
作者: 雙勝王    時間: 2019-9-18 16:33

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 16:32 發表 查看引用來源

無心整。
甘我都無法子。
但我自己又睇到自己有頭像自己張相嫁啵 ...
4個k就算了,中外小說都無人會咁做,即係趕客
作者: 無袖    時間: 2019-9-18 17:09

終於等到傳說中台灣4p
作者: beast74mo    時間: 2019-9-18 17:29

4P當晚一定玩得好激烈啦!
作者: china2008    時間: 2019-9-18 18:05

師姐4p真精彩!
作者: lostergundam    時間: 2019-9-18 19:40

睇唔到相,我都想見識下kitty嘅好身材^^
作者: Maninblue1223    時間: 2019-9-18 20:57

睇文已經睇到硬左

但未睇到相
作者: gilbert    時間: 2019-9-18 22:52

睇唔到呀😢😢😢😢😢
作者: lostergundam    時間: 2019-9-18 23:02

你就偷步食阿kit,仲騙老公冇比kate食腸……自己就嘆……
睇到好想揸下你對大波波
作者: markluk123abc    時間: 2019-9-19 00:15

你老公演戲都幾好
作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-19 00:50

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 04:23 PM 發表 查看引用來源
kitty:即係我
andy:我老公
kate:我好閨蜜
kit:kate老公

文章可能有時又會係第一身打法,可能有時又會係第三身甘敍事,所以,先講抱歉,原諒我稚嫩既打法,書讀得少,頭腦吾清晰。

。。。。。。我是分隔線。。。。。。

一覺睡醒,眼前景象令人不可置信。
kit自個躺在沙發上熟睡,
酒店大床卻睡著三個人,
我老公橫睡在床尾,頭枕在我左大脾上,
但我的右腳則 ...
好感動終於等到更新
真係天時地利
岩岩來完M 可以放心中出
我估一定有一邊幫老公仔含 一邊狗仔式被KIT插
作者: 演唱會1999    時間: 2019-9-19 00:59

寫作手法唔錯..寫得好有心機!!!
作者: sg9394    時間: 2019-9-19 01:22

睇到硬晒, 今晚點瞓呀!
作者: andy_wal    時間: 2019-9-19 01:46

師姐寫得好好!出埋兩位女主角性感相會令大家更加投入!Anyway support!
作者: 前晚真空的筍盤    時間: 2019-9-19 01:49

期待更新好店
作者: BL131    時間: 2019-9-19 07:42

快啲快啲
快啲到戲肉
作者: lostergundam    時間: 2019-9-19 09:11

一邊比kit狗仔後入,一邊食老公條腸,老豆又食Kate隻鮑,咩都玩哂
作者: bentayga    時間: 2019-9-19 10:03

阿Kit似乎對師姐後欄好有性趣,會唔會玩埋二穴中出呢……
作者: CCandy    時間: 2019-9-19 10:23

引用:
原帖由 akitty 於 18-9-2019 16:32 發表 查看引用來源

無心整。
甘我都無法子。
但我自己又睇到自己有頭像自己張相嫁啵 ...
真係睇唔到喎:smile_13::smile_13:
作者: kowloon0810    時間: 2019-9-19 10:59

快D講下半場啦
作者: lostergundam    時間: 2019-9-19 11:24

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-9-19 10:03 發表 查看引用來源
我都覺得會,佢老公出完,睇佢比kit屌到中出後欄
作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-19 12:10

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-19 09:11 AM 發表 查看引用來源
一邊比kit狗仔後入,一邊食老公條腸,
我都覺得會咁
佢老公想睇佢被人插 一定會咁
作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-9-19 15:35

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 04:24 PM 發表 查看引用來源
無得睇相係你地蝕乍。。
睇唔到,少咗個幻想
作者: lostergundam    時間: 2019-9-19 23:28

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 16:24 發表 查看引用來源
無得睇相係你地蝕乍。。
蝕都冇計,睇唔到大家都唔想,不過我想睇真人多d
作者: ALHK2010    時間: 2019-9-20 03:07

好正,有機會想同師姐整場雙打
作者: sc429hk    時間: 2019-9-20 11:36

睇到硬晒, 期待更新 !
作者: johnsonlee107    時間: 2019-9-20 13:45

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 04:23 PM 發表 查看引用來源
kitty:即係我
andy:我老公
kate:我好閨蜜
kit:kate老公

文章可能有時又會係第一身打法,可能有時又會係第三身甘敍事,所以,先講抱歉,原諒我稚嫩既打法,書讀得少,頭腦吾清晰。

。。。。。。我是分隔線。。。。。。

一覺睡醒,眼前景象令人不可置信。
kit自個躺在沙發上熟睡,
酒店大床卻睡著三個人,
我老公橫睡在床尾,頭枕在我左大脾上,
但我的右腳則 ...
樓主,下文呢?
作者: 炎夏外圍的碼頭    時間: 2019-9-20 15:26

看不到有頭像,我也想換一下,不過不知道怎樣換,故事很激呀,夠深入,謝謝分享。
作者: TinGorTinGor    時間: 2019-9-20 16:37

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: issac76    時間: 2019-9-20 16:56

除定褲等下集😆
作者: issac76    時間: 2019-9-20 16:56

除定褲等下集😆
作者: boyboy2015    時間: 2019-9-20 18:59

haha... 4p 未呀? 
作者: Tck13032011    時間: 2019-9-20 20:15

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: kennyleung0811    時間: 2019-9-20 20:39

等到硬曬,樓主幾時更新呀?
作者: bp-6m    時間: 2019-9-20 20:50

大家好似食左粒偉哥甘,一有動作就硬
作者: ooochan000    時間: 2019-9-21 12:08

作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-21 20:53

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-18 04:24 PM 發表 查看引用來源
無得睇相係你地蝕乍。。
好吊癮阿..想你快d更新
但我覺得你今日會有活動
自己小心
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-9-21 22:13

玩得好開心。。。。
作者: lostergundam    時間: 2019-9-21 23:15

今晚kitty可能睇波,冇上嚟啦
作者: 野涼    時間: 2019-9-22 02:19

作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:36

「老公呀~我要攬」
「老公呀~呢幾日開吾開心呀?仲想吾想同人地一齊去多啲旅行周圍去呀?」
老公:______
「老公呀~你覺得kate2公婆點呀??」
「老公呀~你會吾會仲有諗住其他人既諗法來屌我嫁?」
「老公呀~你曳曳。比你簡呀,你會吾會想同kate搞野呀?定想kit同我搞野呀??」
「吾得,2選1。。你想3p係多一個kit定kate??定係飛起我你join佢地2個??」
「老公呀~講樣野比你知呀~你吾準嬲我,亦都吾準吾要我,但我講完做完之後,你以後都吾準再提,要當無發生過。你應承左我先,我先講」
「老公呀~其實今次行程我仲有準備一份大驚喜比你。係一直以來你成日提起既願望,嗱。。吾準嬲吾準吾要我嫁,同埋只限今次,以後吾準嫁啦」
「嗯。其實我一早就已經同kate2公婆講左,佢地都肯制,只係差你,如果我吾講,佢地吾會做啲咩會當咩事都無發生過」
「無呀~我無呀~我只係想滿足一下你既願望,我無鐘意第二個,我亦都吾係話真係甘鐘意3p4p。所以我先至話滿足你今次一個願望。如果你吾想要,甘當我無講過,甘亦都吾會有啲咩事發生,但係如果你接受我呢份驚喜,我而家過去kate房先,你如果想既想試下既,你自己一陣行過來敲門啦~甘今晚大家就放縱一下。如果你諗完都係覺得吾想甘做既,甘你打電話比我,我就會乖乖返過來房,同你2人世界就算。老公你諗一諗,諗下你到底想定吾想啦」
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:38

第四晚前傳。。。
老公回答個part,我就漏空當填充題比大家代入下啦~
不過我諗師兄甘叻甘醒,一定會代入到諗到點答既。。。

至於後續,正在努力中。
請慢慢期待,
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:39

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2019-9-19 12:59 AM 發表 查看引用來源
寫作手法唔錯..寫得好有心機!!!
真係好比心機打嫁。。
不過文法上比較差望見諒
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:40

引用:
原帖由 sg9394 於 2019-9-19 01:22 AM 發表 查看引用來源
睇到硬晒, 今晚點瞓呀!
嗯,去個廁所做個小手運動先至訓囉😚
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:41

引用:
原帖由 andy_wal 於 2019-9-19 01:46 AM 發表 查看引用來源
師姐寫得好好!出埋兩位女主角性感相會令大家更加投入!Anyway support!
頭像放左相,但吾知點解你地睇吾到sobad
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:42

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-19 09:11 AM 發表 查看引用來源
一邊比kit狗仔後入,一邊食老公條腸,老豆又食Kate隻鮑,咩都玩哂
咩都比你幻想曬講曬啦~
果然男仔都係甘樣嫁
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:43

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-9-19 10:03 AM 發表 查看引用來源
🙈吾知呢~
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:43

引用:
原帖由 ALHK2010 於 2019-9-20 03:07 AM 發表 查看引用來源
好正,有機會想同師姐整場雙打
混雙??🤭🤭🤭
作者: akitty    時間: 2019-9-22 10:45

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-21 11:15 PM 發表 查看引用來源
今晚kitty可能睇波,冇上嚟啦
今晚。今晚先出去。。
作者: TinGorTinGor    時間: 2019-9-22 11:00

雖然師妹你漏空咗老公嗰部分 你講得係佢嘅願望 我諗佢應該都係過隔離房敲門啦
作者: HELLOBOY15    時間: 2019-9-22 11:23

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:43 AM 發表 查看引用來源

🙈吾知呢~
實有啦,不過應該係老公插後邊,k插前面
作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-22 16:27

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:43 AM 發表 查看引用來源

🙈吾知呢~
我覺得唔會玩埋後門
但一定 kit狗仔式中出kitty 而老公就口爆
作者: lostergundam    時間: 2019-9-22 18:55

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:42 發表 查看引用來源

咩都比你幻想曬講曬啦~
果然男仔都係甘樣嫁
我仲幻過想比你夾腸,射哂落你度……
係男人都想做你對手啦!……嘩,睇唔到相蝕哂……嗚…嗚嗚…
你文法唔好……你寫得好傳神,生動,入肉,引人入性,文法唔好係你太嫌虛
作者: gilbert    時間: 2019-9-23 02:51

等你出埋下半話說除定褲等
作者: 野涼    時間: 2019-9-23 10:50

作者: Tck13032011    時間: 2019-9-23 12:46

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-22 10:42 AM 發表 查看引用來源

咩都比你幻想曬講曬啦~
果然男仔都係甘樣嫁
幻想永遠係最完美
作者: 牙聰#    時間: 2019-9-24 15:50

作者: gilbert    時間: 2019-9-25 00:55

Waiting for your update
慢慢出
不停J
😂
作者: akitty    時間: 2019-9-25 11:07

我老公。尋晚同我傾開計甘講。
佢公司有個男同事,28歲左右。。
最近同佢同居左幾年,一齊左就快8年既女朋友分左手,
然後好快甘同左個21/22歲既女仔一齊。。
我話甘肯定未分手前已經係一齊啦~
我老公都講話係。
然後問點解個男仔要分手簡第二個女仔,
佢話無曬新鮮感熱戀既感覺。。
同居左一齊,日日朝見晚見,但係又無乜野講。。。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。
而且就連性事,女朋友都吾係甘想要。。
吾知佢講得誇張定點,佢話每次做都要戴套,但係買一盒12隻返來,可以要半年至一年左右先至用得完。。
真係一個月都未必做到一次,同埋個一次都係得1Q甘話。。
仲要佢女朋友算比較保守啲既人,無乜花式,
又吾肯用口或用手幫都吾制,
所以佢吾知係網上識既,偷食完個女仔,最終變左正印囉~

重點來啦,我想問甘多位師兄
我係覺得個男仔有啲衰嫁啦,可能你地都會有幫住佢既心態。

你地會吾會真係因為性事不夾而分手???
你地男性之間真係會呢啲野都會討論??例如邊個女仔好屌,自己女朋友點點點甘???
我問我老公,既然佢甘樣同你講?者係你都會有同你個啲男性fd或同事都有講我啦咼??
老公嗯哦甘答我,梗係有啦,個個都讚你又靚又身材正,我執到寶嫁。。。都吾知係咪只係話講呢啲甘少
作者: Maninblue1223    時間: 2019-9-25 11:20

咁你覺得仲會講乜?
講你有幾好扑呀?
引用:
原帖由 akitty 於 25/9/2019 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。 ...

作者: Poolmoon    時間: 2019-9-25 11:22

好耐無睇到硬 , 都係4p換妻岩我口味
作者: 艾拉傑    時間: 2019-9-25 13:22

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
放假既日子連街都吾想一齊出,都係各自搵fd出街玩甘。。 ...
每人處理方式唔同, 我就唔會點講, 係兩個人私隱, 晌網上講下就 ok, 老婆方面, 就算係閨密家姐外母講到呢 d 話題都唔會點講. :smile_o01:
作者: Poolmoon    時間: 2019-9-25 14:13

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 11:07 AM 發表 查看引用來源
我老公都講話係。
性器不夾 我會分手
作者: dragonbone    時間: 2019-9-25 17:03

引用:
我老公都講話係。
我個人比較保守,我就唔會同人分享自己既性事床事,但唔知點解就好多人會開心share佢地既事我知,可能見我守得秘密.
而會唔會因性事而分手,我又唔會,因為性事只係佔我同另一半既一部份,我個人比較多嗜好.
其實幾索既女仔,對得耐都會悶架啦,性事總不能永遠單講新鮮感,而係應該講點保鮮既.
作者: 野涼    時間: 2019-9-25 18:05

作者: akitty    時間: 2019-9-25 19:12

引用:
原帖由 野涼 於 2019-9-25 06:05 PM 發表 查看引用來源

一定唔止咁少啦~:smile_30::smile_30:
男仔之間真係經常交流女性嫁
呢個係定律來
哦。。原來如此。。
甘你會講啲咩???
作者: akitty    時間: 2019-9-25 19:13

最近睡不好嗎???
是不是因為太想我?太久沒看見我了??所以睡不好?😚
作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-25 20:08

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 07:13 PM 發表 查看引用來源
最近睡不好嗎???
救命 我每一個鐘就睇一次呢個POST
等緊你個大結局阿..
作者: Tck13032011    時間: 2019-9-25 21:36

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-25 07:13 PM 發表 查看引用來源
最近睡不好嗎???
我地夢中見
作者: lostergundam    時間: 2019-9-25 23:49

想睇你
我就龜速開發我女人……新鮮感……有得屌咪又係入洞活塞運動……試下咩動作好過啦…不過如果真係好似你老公個friend情況,傾過試過性方面都協調唔到,都真係好難行落去……
作者: akitty    時間: 2019-9-26 08:03

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2019-9-25 09:36 PM 發表 查看引用來源

我地夢中見
哈哈。。有無見到我呢??
一個無臉女???係度做緊咩呀?
作者: lostergundam    時間: 2019-9-26 08:05

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-26 08:03 發表 查看引用來源

哈哈。。有無見到我呢??
一個無臉女???係度做緊咩呀?
比人屌緊,一邊食腸
作者: akitty    時間: 2019-9-26 08:05

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-9-25 08:08 PM 發表 查看引用來源

救命 我每一個鐘就睇一次呢個POST
等緊你個大結局阿..
一個鐘一次。誇張左。。
吾使甘嫁。
一日睇我一次就夠嫁啦~

我努力中嫁啦~過幾日過幾日。。乖
作者: akitty    時間: 2019-9-26 08:06

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-26 08:05 AM 發表 查看引用來源

比人屌緊,一邊食腸
甘快就覆我既,,又係到伏我係咪
作者: akitty    時間: 2019-9-26 08:06

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-25 11:49 PM 發表 查看引用來源
想睇你
我就龜速開發我女人……新鮮感……有得屌咪又係入洞活塞運動……試下咩動作好過啦…不過如果真係好似你老公個friend情況,傾過試過性方面都協調唔到,都真係好難行落去…… ...
睇吾到頭像,我都吾知點解。
作者: bp-6m    時間: 2019-9-26 10:38

引用:
我老公都講話係。
你老公又幾老實,其實你有身材,應該好開心,因為夠吸引力
作者: lostergundam    時間: 2019-9-26 12:03

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-26 08:06 發表 查看引用來源

甘快就覆我既,,又係到伏我係咪
冇伏你,唔舒服,上一上嚟睇完再睡……想住枕喺你對波波到
作者: akitty    時間: 2019-9-26 17:05

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-26 12:03 PM 發表 查看引用來源

冇伏你,唔舒服,上一上嚟睇完再睡……想住枕喺你對波波到
好啦,吾舒服比你枕下啦~
早啲休息呀~吾好睇我甘多啦~
好返先來睇我J我啦
作者: akitty    時間: 2019-9-26 17:06

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-9-26 10:38 AM 發表 查看引用來源

你老公又幾老實,其實你有身材,應該好開心,因為夠吸引力
嘻嘻~多謝師兄讚賞
作者: akitty    時間: 2019-9-26 17:06

喀喀。。喀喀。。敲門聲響了兩下

kate走起前去開門。
老公進門後傻傻站在門處,
看著房間內坐在床上的我和kit。。一直沒有說話。。
關門後站在老公後方的kate。。
四人遲遲都沒有一人說起一句。

最後kate打破寂靜,跟我打了個眼色。
然後從後繞了我老公的手:你沖左涼嫁啦?不過再同我沖多次好無??

老公沒有說話,怕是害羞尷尬,但倒是情願跟著kate轉身步入浴室。。

這時候,kit從床上站起,走向自己的行李,
拿出了一瓶小藥瓶,笑笑了嘴向著我。
拿出了一顆小藥丸,灌了口水吞了。。
然後再倒出一顆,讓我拿給我老公給他吃。
我問這是什麼藥,kit沒回答,只是說不是毒藥,吃不死的,吃一顆就會爽。。
我以為是什麼毒品之類的,沒想到kit居然是這樣的人,不想拿給老公吃。
最後kit才說出真話,說是威而鋼,即是偉哥,待會要屌到我死甘話。。

kit坐回沙發,似是在等待藥效發作。。
我拿著藥丸,步向浴室,
沒想到kate跟老公連浴室門也沒關,大方地開門洗澡。
看到浴室內,老公仍然是呆呆像柱一樣站在那,
kate手抹皂液在幫我老公洗澡,
2人都好像不知道我站在門外看著,
幫老公塗完皂,kate抓起老公的手摸向自己的胸,說讓老公幫回她。。
老公這才慢慢手動起來,按了幾下皂液,手慢慢摸著kate的胸圓圓按摩。
這時我走進去,一手就將藥丸塞進老公嘴裏
我:老公,吾好甘緊張啦,放鬆啲,都話大家enjoy一下,得呢一次呢一晚呢個機會嫁乍,無下次嫁啦~吞左佢。乖啦~
然後我手抓著老公已經硬硬既棒棒套弄了幾下,就到kate接手了。。

走出浴室,正想坐回床上,
一把就被沙發的kit抓住,然後我面對而跪坐上了kit的大脾,
kit攬實我,把我吊帶睡裙的肩帶一下就拉開下來。
然後嘴仔跟我瘋狂濕吻交換口水。。手仔係到揉我胸玩我linlin。
我撓住kit的頭,也沒想那麼多,只想今晚大家4個都開心。。

我細細聲發出絲微的呻吟聲,因為kit正在邊玩我linlin,邊啜著我另一邊的linlin。
浴室內,亦都沒有花灑水聲,只有啜啜雪條般的吸啜聲傳出。。
kate:哇~好大好硬呀~啜啜。。。衰佬,你比左粒比andy食呀??你真係想今晚屌死我地呀???
kit:當然,不然點會enjoy點會開心咼。。

我未意會到到底點樣既事,
直至kit將我人轉身放在沙發上,
然後我看到kate拉著老公手從浴室走出來,
然後叫老公訓係床上,
老公那筆直向上的棒棒,吸引了我的視線,
kate:嗱,第一次等我服侍你啦。好好enjoy,你老婆都係想你開心先滿足下你乍,
然後kate都上了床,T字橫趴,啜著老公lin頭,手仔套套棒棒,吻著老公濕吻,然後再錫落去,繼續啜啜棒棒。。。

這時候,老公望著我,我跟老公四目相投,
之後我突然被一根大棒棒遮住視線,
原來kit已經把身上衣物脫光,然後站在我前面,
我一眼望到的,就是已經充血通紅,比以前所望所摸還要更大更硬的棒棒,至少比之前還要再硬再粗再長1,2cm。
kit沒給時間我繼續望,摸著我頭,就一下將棒棒放進我嘴裏,緩緩抽插,
嗯嗯。。我都含吾曬成支棒棒甘,插到我喉嚨,撐大我整個口腔喉嚨一樣似。

一邊含被抽插嘴仔,kit亦都一邊按壓我頭,另一邊係度捽我linlin。
含左起碼有5分鐘,我都覺得我嘴仔好攰,
我嗯嗯幾聲,kit都察覺得到我有異樣,
就將棒棒拎出來,我首先倒咳左幾下喘口氣,
望下老公,床上面老公跟kate已經換成一個69狀態,
kate訓係老公上面,係度努力吸啜棒棒,
老公2隻手什至係到棒起kate雙腳,係度手口並用。

kit拉我起身,幫我除埋身上既裙同底底,
現在房內4人已經全部肉帛相見一絲不掛。
然後kit推我埋床邊,要我跪趴係床,趴係老公旁邊,
kit跪左係床尾地下,雙手分開我patpat。。
然後一口就啜入我已經濕濕既妹妹,
我忍吾住嗌左出聲,
老公係隔離望住我,佢同kate已經停左手,
kate起返身,背住老公,慢慢扶著棒棒,插進kate的妹妹坐下去,
老公同我嘴仔都得閒,我望住老公,
嗌左聲老公,舒吾舒服呀??
老公就即刻攬住我,過去佢度,老公濕吻,伸脷,
大家都無介意之前嘴仔啜過啲咩。。
我同老公濕吻中,我妹妹正被kit吸啜指插中,
kate正在坐著我老公棒棒插進她妹妹內。
4個人交換著對方的老公老婆。

kate:呀。。真係好大好漲呀~老公,你睇下,插吾曬入去甘呀~呀~好正好舒服呀~

kit放開啜緊我妹妹的嘴嘴,探頭望向隔離,然後站起身,將棒棒放近kate嘴邊,
kit:親,邊支大啲呀??
kate含著kit既棒棒,坐著我老公支棒棒上下前後郁動抽插。
突然間我被空閒了,我錫完老公,主動跨過老公,
將妹妹,靠近老公頭頭,
我:老公,人地都好想要,給我更舒服呀,
我雙手靠前扶著床頭,妹妹坐在老公頭上,
老公即刻伸脷啜入妹妹內,雙手又伸高想摸我胸挑逗我linlin。。。

4個人連成一直線般又解鎖了新姿勢。。
如是者各有各忙,好像只有我是享受著老公給我的刺激
老公忙著啜啜我,棒棒正被kate強烈抽插中,
kate忙著前後郁動,床都被她搖動,妹妹騎著棒棒,但嘴仔又另含著kit的大棒棒。

四人蜈蚣狀態持續一會後。
終於kit把我從老公身上拉走,
我跪趴在床,kit輕易的狗仔式從後抽插我。
我:呀!救命。好大好硬呀!要被你撐爆啦。。呀呀。。屌我,屌我多啲。。。。
kit當然拼命在抽插我,至於旁邊老公亦都起了身换成跟我們一樣的姿勢,
床上兩隻小狗,床尾兩個大棒棒男人相互競賽,
好像在鬥誰插的更慢就輸?誰先令女方先高潮就赢?誰先射出來就輸一樣。
兩個男人賣力高速抽插,我們床上的小女人就只有爽得大大的呻呤聲。

終於kate首先迎接第一波高潮,沒力的倒在床上,
但老公仍然騎在她身上,讓她翹起點屁股,繼續抽插。
而kit則拉起我雙手,使我上半身基本懸空。
然後靠著向後拉我的力度,反作用力使捧棒抽插得更入更深。

kate:我,吾得啦……呀~呀~要死啦~插得好舒服呀~~呀~呀!
我:我都係呀!好爽好大呀。呀~呀呀~呀!屌我屌我多啲。老公,老公呀!
kit:呼。。你叫緊邊個做老公呀??而家你吾係比你老公屌緊咼。不過kitty你真係好好屌呀!受死啦。。。
老公:好舒服,我都覺得好爽呀老婆。。。呀!kate,如果我想射我可以射係邊呀?

kate沒氣沒力的未有回答,只有嬌喘呻吟聲。
kit:射入去啦,我批准,佢有食藥嫁,無事。
kate:嗯…無事,我有。。。呀~避孕。。。射曬比我啦~
kit:甘我都可以中出嗎???kitty??
老公有少少遲疑無答,但係棒棒就沒停頓繼續抽插緊kate
我:我。。。可以呀~老公。。比曬我。。呀。。老公。射曬比我呀~呀~
嗌到我都吾知道嗌緊邊個做老公,然後
我都迎來第一次高潮,成個人不斷抽搐抖動。
妹妹夾住kit的棒棒,妹妹什至被屌到流左啲水出來。。。
kit抽返棒棒出來望住我妹妹,妹妹不斷小量的噴出小水。

旁邊老公望到我甘既醜態,抽插得更粗暴,
終於都趴下壓在kate背上,似乎已經射左出來,入曬kate妹妹入邊。。

kit觀看完一輪,看我平伏了點,
就將我放回床上,用回男上女下姿勢,
M字分開我雙腿,雙手撐著我膝蓋,
棒棒輕鬆就插入濕到出曬水既妹妹內。
不留情面做最後衝刺,
終於插多百幾下左右之後,
我嗌聲都嗌到好似成層樓都聽到之後,
kit緩緩衝刺插到最深入的地方,深插幾下,
我已經累到攤在床,kit也已經將他的精精射入我妹妹最深處。。。

然後kit輕輕攬實我,輕吻了我一下額頭,面,嘴嘴,
然後把棒棒抽出,再拉起我起床,
我感覺到一坐起身,妹妹就有點濃精泮水水,流出來。
果然床單都濕了。
我看了下老公,老公側身從後攬著同是側身睡的kate,手讓kate頭枕著,
另一邊手輕輕摸緊kate linlin。棒棒似乎仍然未軟掉,還在插著kate妹妹內。
我坐起床,kit的棒棒就在我臉前,
一看,除了更濕潤,有小小精精,
根本未軟掉,好像跟未做之前一樣樣。。
偉哥既效力???
kit把棒棒放進我嘴裏讓我好好幫他啜乾淨。。

這樣我們4人的換妻第一Q就此完成。。。

作者: TinGorTinGor    時間: 2019-9-26 17:35

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-26 05:06 PM 發表 查看引用來源

kate走起前去開門。

然後從後繞了我老公的手:你沖左涼嫁啦?不過再同我沖多次好無??

老公沒有說話,怕是害羞尷尬,但倒是情願跟著kate轉身步入浴室。。
...
好快到戲肉 期待師姐你嘅更新
作者: 無袖    時間: 2019-9-26 17:54

Kitty妹之前好似都只係3p,4p應該都係第一次?
作者: china2008    時間: 2019-9-26 18:02

太精彩啦!硬住睇!
作者: lostergundam    時間: 2019-9-26 19:17

好想揸kitty波波同啜kitty linlin
作者: akitty    時間: 2019-9-26 19:51

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-26 05:35 PM 發表 查看引用來源

聽日,聽日我再up
作者: akitty    時間: 2019-9-26 19:52

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-9-26 07:17 PM 發表 查看引用來源
好想揸kitty波波同啜kitty linlin
嗱。。揸下啜下好啦~
吾準整痛我嫁😚
作者: akitty    時間: 2019-9-26 19:53

引用:
原帖由 china2008 於 2019-9-26 06:02 PM 發表 查看引用來源
太精彩啦!硬住睇!
有排硬咼??硬吾硬到甘耐??
你又食左偉哥??
作者: akitty    時間: 2019-9-26 19:54

引用:
原帖由 無袖 於 2019-9-26 05:54 PM 發表 查看引用來源
Kitty妹之前好似都只係3p,4p應該都係第一次?
吾知呀~吾知呢~😏😏
作者: akitty    時間: 2019-9-26 19:55

引用:
原帖由 TinGorTinGor 於 2019-9-26 05:35 PM 發表 查看引用來源

謝謝,聽日我會再up多part
作者: Tck13032011    時間: 2019-9-26 20:55

好精彩的4p
另外想問你跟kate有冇互動?
作者: bp-6m    時間: 2019-9-26 21:57

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-26 05:06 PM 發表 查看引用來源

kate走起前去開門。

...
呢個場面,好熱鬧!正!
作者: bp-6m    時間: 2019-9-26 22:00

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-9-26 09:57 PM 發表 查看引用來源

呢個場面,好熱鬧!正!
如何可以令另一半更放?因為佢比較怕羞,一星期最多做一次,而且次次都吾會主動,只是當年試過一次MFF後,都已經有少少反感,想了起另一半淫欲
作者: lostergundam    時間: 2019-9-26 22:49

引用:
原帖由 akitty 於 2019-9-26 19:52 發表 查看引用來源

嗱。。揸下啜下好啦~
吾準整痛我嫁😚
慢慢啜硬你粒lin再輕輕咬,唔捨得整痛你
作者: 阿苦榮    時間: 2019-9-27 01:08

引用:

kate走起前去開門。

...
兩個都真軍無用套?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)