188Channel

標題: 19年泰國之行 [打印本頁]

作者: voking    時間: 2019-9-22 17:47     標題: 19年泰國之行

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ET    時間: 2019-9-22 17:51

Ching, 行程豐富, 最後bonus先至係最正! 
作者: fung123b    時間: 2019-9-22 22:11

18層地獄係玩乜架?地址?我只玩過日式90分鐘得1Q,好冇癮
作者: voking    時間: 2019-9-22 23:19

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-9-22 22:11 發表 查看引用來源
18層地獄係玩乜架?地址?我只玩過日式90分鐘得1Q,好冇癮
18層地獄係啲人俾既稱號。即Enertainment complex 6樓冲涼缸。當年啲女玩到好放,如再十八重天一樣。
作者: 一等閑人    時間: 2019-9-22 23:35

引用:
原帖由 voking 於 2019-9-22 05:47 PM 發表 查看引用來源
老虎想話去韓國幾日然後返台灣探外母。我就啱晒想等佢去台灣時偷跳幾日泰國。然後同佢講某損友約我去泰國。點知老虎話佢都好多年冇去泰國,而家吾去韓國,改去泰國。一聽之下,一句PK喇。好彩我話10號去,佢要13號先可以得閒,所以即約死黨10號先行,13號接老虎觀光遊。

10號到泰國下午1點幾,冇行李,好快出關即落機場一樓坐1:45車去芭提雅。吾使兩個鐘到達。機場車只停係外面大路,要轉接駁兩排車送 ...
:smile_o12:用心詳盡!

俾新手一個頗吸引的導賞指南,係爭D相作輔助內容。

努力加油:smile_o13:

作者: gutgutss    時間: 2019-9-23 05:26

11月會去芭提雅,多謝師兄有用資料!
作者: voking    時間: 2019-9-23 11:07

引用:
原帖由 一等閑人 於 2019-9-22 23:35 發表 查看引用來源

:smile_o12:用心詳盡!

俾新手一個頗吸引的導賞指南,係爭D相作輔助內容。

努力加油:smile_o13:
謝謝版主呀。同老虎去,一陣俾佢吾小心睇到啲相就六國大封相。大龍風啦。
所以今次冇相。:smile_42:
作者: 登川田    時間: 2019-9-24 10:48

曼谷海皇都唔錯
作者: kensen    時間: 2019-9-24 12:32

想了解ElectronicBlue, GOOGLE 唔到DETAIL,請指點
作者: glue123    時間: 2019-9-26 10:27

泰國屌西宜家幾貴下,已經唔再係天堂
作者: voking    時間: 2019-10-2 18:02

引用:
原帖由 kensen 於 2019-9-24 12:32 發表 查看引用來源
想了解ElectronicBlue, GOOGLE 唔到DETAIL,請指點
係步行街行入去,左手邊有間ice bar(-18度)。隔離有條巷,行入去,一入已經有幾間bar。行到最後一間就係。當然你可以由2街入。但吾熟路,呢個係最簡單路徑。
作者: 紀sir    時間: 2019-10-3 05:28

作者: fung20092009    時間: 2019-10-6 14:54

Gogobar玩法好似貴過泰國浴
要成4000 銖

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)