188Channel

標題: [原創作品] 富二代助理 - 23/10已更新 [打印本頁]

作者: yukigigi    時間: 2019-9-27 18:15     標題: 富二代助理 - 23/10已更新

作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-9-27 22:20

快D公開條片
作者: lulu1238899    時間: 2019-9-28 07:11

有片睇咁正👍👍
作者: fkk2018    時間: 2019-9-30 18:08

淫娃女友?
作者: Rchan0049    時間: 2019-9-30 18:37

臨行之前仲屌唔夠🤣😅
作者: chaolininin    時間: 2019-10-3 09:06

36F,20幾歲都會下垂
作者: yukigigi    時間: 2019-10-3 11:34

作者: pcm    時間: 2019-10-5 08:02

Support, 請繼續出post, 謝謝Ching
作者: 水晶物語    時間: 2019-10-6 07:56

作者: yukigigi    時間: 2019-10-6 15:40

作者: Richardli77    時間: 2019-10-7 07:18

故事精彩!
期待更新!
作者: 南國雷頭    時間: 2019-10-7 08:45

作者: Eddyo    時間: 2019-10-8 10:46

寫得好好, 好多人物, 應該可以多線發展, 期待更新!!
作者: fkk2018    時間: 2019-10-9 15:47

支持,期待更新
作者: kennethhfma    時間: 2019-10-9 15:51

Good content. Waiting for your further content update. Thanks.
作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-10-10 10:23

快D更新啦!!!
作者: yukigigi    時間: 2019-10-11 11:24

作者: 黯の然    時間: 2019-10-14 10:37

作者: yukigigi    時間: 2019-10-15 13:36

作者: lulu1238899    時間: 2019-10-15 19:20

吾系咁嘥呀😀😀
作者: Eddyo    時間: 2019-10-16 08:36

引用:
原帖由 yukigigi 於 2019-10-15 01:36 PM 發表 查看引用來源
『今晚既事,可唔可以唔好講出去呀……』Yuki問我,這時April去了浴室漱口,我望著Yuki,即便不計她是有錢女,其實她比阿尼正很多,當然除了身材,我答她:『可以,以後嗰啲都得……』『嗯……你會唔會同我一齊呀? 』Yuki直接地問。

『我……要啲時間……』阿尼始終是我的初戀,我仍然有點不捨,尤其是她那身材,Yuki似乎知道我諗乜,她話:『我知我身材唔夠她好……咁April呢,我地兩個一齊… ...
有食吾食, 罪大惡極!!
作者: yukigigi    時間: 2019-10-17 18:47

作者: lulu1238899    時間: 2019-10-17 19:36

阿尼真大食😀😀
作者: Eddyo    時間: 2019-10-18 19:40

引用:
原帖由 yukigigi 於 2019-10-17 06:47 PM 發表 查看引用來源
『Sorry,我無心情做……』我著衫獨自回家。

第二日阿尼中午到港,Nancy約了晚上姊妹去試裙,阿尼大約3點便send message給我[已回到家中,你會唔會返來同我一齊出去?] 我答應了她,食完飯後April走過來話:『今晚見啦……』我無俾回應,很快便回到家中。

阿尼返到屋企,我幫她將行李拉入房後打開,準備幫她收拾時她撲過來將我推低在床上吻我,之後問:『有無掛住我?』『梗係有啦… ...
系吾系都砌埋先吖嘛!!
作者: kcg2018    時間: 2019-10-20 11:57

期待更新
作者: yukigigi    時間: 2019-10-23 16:26

作者: jjthompson1983    時間: 2019-11-11 19:37

引用:
原帖由 yukigigi 於 2019-10-23 04:26 PM 發表 查看引用來源
阿尼便入了浴室,我希望April同前晚聽到的都不是真的,我去幫阿尼執行李時,見到一支我從未見過的自慰棒,在我腦海裡浮現出阿尼被其他男人用自慰棒調教的畫面,我的肉棒突然感到點衝動。

不一會我們一起出門口,我們最早到了試姊妹裙的地方,Nancy不久便到了,她到了後便和阿尼先入去試伴娘裙,不久Yuki,April同她老公Jordon,Ella同她老公Sunny,晶晶都到了,這時阿尼從試身的房出來, ...
有更新末啊,其待緊
作者: kennethhfma    時間: 2019-11-12 11:32

作品真的寫得很好, 正期待更新.
作者: Eddyo    時間: 2019-11-12 19:51

引用:
原帖由 yukigigi 於 2019-10-23 04:26 PM 發表 查看引用來源
阿尼便入了浴室,我希望April同前晚聽到的都不是真的,我去幫阿尼執行李時,見到一支我從未見過的自慰棒,在我腦海裡浮現出阿尼被其他男人用自慰棒調教的畫面,我的肉棒突然感到點衝動。

不一會我們一起出門口,我們最早到了試姊妹裙的地方,Nancy不久便到了,她到了後便和阿尼先入去試伴娘裙,不久Yuki,April同她老公Jordon,Ella同她老公Sunny,晶晶都到了,這時阿尼從試身的房出來, ...
故事超正, 多元化, 等緊更新!!
作者: kacopui    時間: 2019-11-17 14:19

有更新末啊,其待緊

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)