188Channel

標題: [原創作品] 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖) [打印本頁]

作者: dcat20    時間: 2019-9-29 13:28     標題: 女朋友個女(11月28日在第六版更新了第五集,稍後再執錯字並加圖)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: caferesthk    時間: 2019-9-30 00:31

長文 師兄加油
作者: agogock    時間: 2019-9-30 02:04

相當精彩, 莫非後來 婷婷來港 見到叔叔 都喜歡了你
作者: lulu1238899    時間: 2019-9-30 07:21

好正,快D尼個晚做到天光💪💪
作者: chaolininin    時間: 2019-9-30 09:38

好文當然要讚
作者: chaolininin    時間: 2019-9-30 09:43

其實女人對波上到C班,一定是很軟,揸落好似揸舊肥豬肉,還是B班的好。所以C班到30幾,都會下垂,而B班個型都今還在,亦少下垂。
作者: Multieight    時間: 2019-9-30 10:17

Support support
作者: devil2006    時間: 2019-9-30 12:38

先俾洋蔥頭支持吓先
作者: Rchan0049    時間: 2019-9-30 18:33

快啲星期三,屌番晚
作者: Lily花香    時間: 2019-10-2 01:18

果女呢?
作者: 過路人文迪    時間: 2019-10-2 09:17

作者: cola1915    時間: 2019-10-2 10:22

支持支持,希望唔好等好耐啦
作者: Richardli77    時間: 2019-10-2 10:28

好文當然要讚,多謝!
作者: lostergundam    時間: 2019-10-2 15:38

好耐冇睇文,正!
作者: dcat20    時間: 2019-10-2 23:09

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-10-2 10:22 AM 發表 查看引用來源
支持支持,希望唔好等好耐啦
多謝支持,希望能夠稍等,因為同期有另一個故仔正在埋尾中。

稍後再更新同埋一次過回覆大家。

假如鍾意呢個故仔嘅開頭不妨俾個讚吖。
作者: neofoxxfoxx    時間: 2019-10-2 23:47

很好看。期待更新。謝謝作者。
作者: 兇狠既飛狼    時間: 2019-10-3 09:57

好親身經歷FEEL
作者: 蕭欣桐    時間: 2019-10-3 19:27

期待下文:smile_34:
作者: dcat20    時間: 2019-10-4 19:39

引用:
原帖由 caferesthk 於 2019-9-30 12:31 AM 發表 查看引用來源
長文 師兄加油
多謝鼓勵。
引用:
原帖由 agogock 於 2019-9-30 02:04 AM 發表 查看引用來源
相當精彩, 莫非後來 婷婷來港 見到叔叔 都喜歡了你
多謝讚賞,請留意後續發展。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-9-30 07:21 AM 發表 查看引用來源
好正,快D尼個晚做到天光💪💪
多謝支持。
引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-9-30 09:38 AM 發表 查看引用來源
好文當然要讚
多謝鍾意。
引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-9-30 09:43 AM 發表 查看引用來源
其實女人對波上到C班,一定是很軟,揸落好似揸舊肥豬肉,還是B班的好。所以C班到30幾,都會下垂,而B班個型都今還在,亦少下垂。
多謝留言。

大家如果鍾意呢個故仔,不妨讚個帖。

我同期為另一個故仔埋緊尾,請俾少少時間在下,會盡快加圖及更新呢個故仔。

作者: dcat20    時間: 2019-10-4 19:43

引用:
原帖由 Multieight 於 2019-9-30 10:17 AM 發表 查看引用來源
Support support
多謝支持
引用:
原帖由 devil2006 於 2019-9-30 12:38 PM 發表 查看引用來源
先俾洋蔥頭支持吓先
多謝讚。
引用:
原帖由 Rchan0049 於 2019-9-30 06:33 PM 發表 查看引用來源
快啲星期三,屌番晚
多謝捧場。

稍後再覆其他留言嘅讀友。

我同期為另一個故仔埋緊尾,請俾少少時間在下,會盡快加圖及更新呢個故仔。

作者: mtvong    時間: 2019-10-8 20:13

:smile_o12: C 兄真係有做資料搜查喎  !
 福田口岸 真係好多中港返工的人租住 !
作者: waihello    時間: 2019-10-9 11:37

good good ~~~
作者: waihello    時間: 2019-10-9 11:37

作者: peter1975    時間: 2019-10-10 10:44

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-4 07:43 PM 發表 查看引用來源

多謝支持
多謝讚。

多謝捧場。

稍後再覆其他留言嘅讀友。

我同期為另一個故仔埋緊尾,請俾少少時間在下,會盡快加圖及更新呢個故仔。 ...
唔知幾時有新文章,正
作者: dcat20    時間: 2019-10-12 09:43

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-10-8 08:13 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: C 兄真係有做資料搜查喎  !
福田口岸 真係好多中港返工的人租住 !
多謝留言,多謝留意細節。

我呢個故仔正在更新中,就快有第二集,我亦都會加圖,請留意。
作者: dcat20    時間: 2019-10-12 09:44

引用:
原帖由 waihello 於 2019-10-9 11:37 AM 發表 查看引用來源
多謝留言。
引用:
原帖由 peter1975 於 2019-10-10 10:44 AM 發表 查看引用來源
唔知幾時有新文章,正
多謝讚。

更新中,就快有喇,請繼續留意。
作者: peper123    時間: 2019-10-13 11:45

等你更新
作者: dcat20    時間: 2019-10-14 20:24

引用:
原帖由 peper123 於 2019-10-13 11:45 AM 發表 查看引用來源
等你更新
先更新,未執錯字,未加圖。

故仔嘅真正重心會喺中期以後,大家密切留意。

* * *

趁小予冇過嚟返工嘅日子,放工後喺公司附近睇咗幾間賓館。小予講明要隔音好,我睇過好幾間,搵間感覺好嘅。

終於到咗我期待嘅星期三。

大概放工時間喺公司樓下一間名店門外等。

一見面,我攬實小予條腰。冇幾耐,細佬已經硬得好厲害。

我50歲,估唔到好似15、6歲咁好反應,呢啲就係真係鍾意一條女嘅魔力喇。

小予話,我哋離開呢條街先好攬。

點解?

上次喺上水站撞到嗰個同事,喺公司周圍講我有男朋友。之後有次,你記唔記得我哋放工去食飯,跟住你返公司攞遮俾我?個次你又係咁樣攬住我,原來俾我上司見到。佢話希望我落嚟香港俾心機學嘢,唔想我掛住拍拖影響工作。

私生活都管,咁專制㗎。

佢話想我嚟到香港專心學嘢。佢同我都係蘇州人,佢喺蘇州係有錢人,有好多人脈,都係非富則貴,所以接到好多大生意。

唔講呢啲住,妳想,今晚我哋行街…定點樣?

我唔想佢覺得我喉擒,故意以退為進。

你鍾意啦,行街嘅話去邊?

唔…中環,坐摩天輪好冇?

你鍾意啦。

屌…捉蟲添…只好向碼頭方向行。

行到街口,小予忽然停落嚟。

都係唔想去喇。

哦?

我肚餓,帶我去食餐好嘅,然後就返房間啦。

我暗喜,話,好,咁我哋去房間左近睇吓邊間餐廳好啦。

我想飲啲酒…

佢別有用意咁望住我講。

先上一上房間放低啲嘢。一入房,我已經心急咀佢同揸佢波。

佢個咀依然柔軟、好錫,對波仲係咁令人愛不釋手。

咀咗好一陣,佢話,落街啦,晏喇。

喺K11附近搵到一間黑麻麻嘅意大利餐廳,佢叫咗啲酒。

我唔想佢覺得我喉擒,故意俾佢慢慢享用晚餐。

點知佢唔太耐就食完,然後話,返去。

途中經過7記,佢入去買咗幾罐啤酒,然後咪咪摸摸。我以為佢故意拖延時間,點知佢好細聲問,你係咪要買啲咩?

哦,原來佢擔心我冇準備。

我就話,我有帶嚟。

壞蛋。佢打一下我,我哋就去找數,然後返房。

喺賓館樓下等𨋢嗰陣有個阿差眼甘甘𥄫住小予,我哋唯有搭另外一架𨋢,既要等多陣,又要行一層樓梯。

一入房,我已經急不及待攬實佢咀佢同埋解佢啲衫鈕揸佢波波。

小予係當時我所媾過最大波嘅女仔,對波又軟熟又有彈性。

你鍾意我波波嘛?

好鍾意呀,又大對,又軟熟。

都話你鍾意大波妹所以先媾我㗎啦。

我第一次喺茶餐廳見到妳,妳着住厚衫,我點可能知道妳大波。

你𥄫我,估我唔知?我對係真嘢嚟㗎好冇?我成身都係真㗎,冇整過嘅。

我知吖。

我好鍾意佢下巴同條腰嘅,佢下巴尖尖,有時候喺街,我好鍾意搣,同埋亦都鍾意搣佢條腰。有一次我搣佢,佢話,我發覺你好鍾意搣我。我話係呀,我都唔知點解好鍾意搣妳呢兩度。

攬實咀同埋揸波好一陣,佢推開我,話,你去沖涼啦。

一齊沖吖?

怕醜…而且呢個沖涼房好細…

我於是入去沖,細心洗乾淨賓周,等小予含得舒服啲。又認真擦牙,擦埋條脷,雖然一陣間我都會含一粒漁夫之寶喺口。

出到嚟見到小予已經飲咗兩罐啤酒,佢話因為好耐冇做愛,唔知道做唔做到,所以飲啲酒助吓興。

跟住佢入廁所。

廁所係磨砂玻璃,下底係透明嘅。我見到小予踎喺馬桶上,相信佢喺度屙尿。佢腳有一個細細嘅紋身,我於是用手機影低佢。

為免一陣掃興,我攞定個套出嚟放喺床頭。佢臨出嚟之前我又含定一粒漁夫之寶。

佢沖完涼圍住條浴巾出嚟,坐喺床邊吹吓頭。

我等佢吹頭期間,已經等得有啲心急。佢一吹完,我就埋去攬實佢同佢脷交。

大家條脷疊嚟疊去嘅時候,佢伸手落我下底摸吓,發覺我已經硬咗,就拆我條浴巾,揸住細佬然後捋起嚟。

係咪香港啲男人都好似你咁大支㗎?

唔知呀,妳以前嗰啲大陸男朋友唔係咁嘅咩?

都冇你咁大。

唔信。

做乜唔信啫?

小予用手比畫一吓,話,佢哋大概係咁上下大,對上,做軍人嗰個得咁大…

真㗎?

係呀,而且…你好好反應…

我對住妳先至咁㗎咋。

佢伸一伸脷,信你至奇。

真㗎。

跟住佢問我知唔知道男人呢度普通話點講?我話G巴。佢問,你點知嘅?咁廣東話點叫?

我順便教佢廣東粗口。

我話,一個動詞,四個名詞,名詞之中三個係男性,一個係女性。

然後我就教佢呢五個字。

一陣間,我就會小妳個西。

我小你呀。

妳唔小得我,因為妳冇9。

咁我食你支9…

當時,我挨喺床頭坐喺度。小予趴低,先用脷尖輕輕舔吓草菇頭嘅頂尖,跟住就用佢軟熟嘅咀唇啜。

我摸摸佢頭髮、額頭、面頰。

小予…

唔…

然後佢就開始吞噬,隨即吞吐起嚟。

我已經心急想再一次睇佢嘅身體,就伸手落去拆佢條浴巾。

浴巾俾我拆解咗,我睇到佢背脊。

我叫佢瞓低。

佢瞓低,我睇到佢全身,波波、個西…即刻忍唔住擒上去咀佢,揸佢對奶。

小予對奶唔單止有份量,軟熟得嚟有彈性,對lin又挺,真係愛不釋手,百揸唔厭。

過足手癮之後,我趴落去錫佢對波、啜佢lin lin。一邊啜,一邊輕輕咬吓、舔吓。

小予拉衡身體,hehe hihi咁呻吟。

我一邊吸啜佢奶奶,一邊伸手落佢下摸佢個妹,掃吓佢啲毛毛,慢慢向落啲摷。摷吓摷吓,摸到條罅嘅頂端,捽吓佢。

同一時間,我想靜雞雞整個咖喱雞喺佢波波上面。

佢呻吟得更加明顯,身體拉緊,然後抽搐。

咬完波波,我錫吓落啲錫吓落啲,肚、小腹、三角洲、兩腿內側,終於,錫到佢隻鮑。

唔好…怕醜…

小予聲震震咁叫。

好想摷吓佢個窿,於是篤隻手指入去。

剛剛接觸到小予幼嫩、濕滑嘅水道,佢話,攞套出嚟吖。

咁快就做?

想要喇。

用手滿足吓妳先唔得咩?

心急…你唔想咩?

點會?

於是就將細路貼實小予個鮑捽吓捽吓。

水多到吖,滑到呢…好難頂。

想就咁插入去。

小予哀求,我驚呀,戴套吖,錫住我吖。

好。

唯有喺床頭攞個套出嚟。

佢瞓喺度等我自己戴。

戴上之後就貼實佢隻鮑。

妳會唔會後悔?我問。

一定會。佢答。

我唔理,慢慢、慢慢推入去。

小予碌大眼,oh…然後佢合緊眼…雪…

做咩?

好脹呀,慢慢嚟吖…

好。

於是我就好慢、好慢咁出嚟,然後好慢好慢咁入返去。

隔住個套依然感覺到小予嘅水道好飽滿。

居然能夠進入小予身體裏面。當日只係喺茶餐廳搭枱,見佢一個咁靚嘅大陸妹,膽粗粗撩吓,估唔到能夠同嚟到呢一步,真係好開心。

抱實佢一邊吸啜小予條脷,一邊慢入慢出佢個西,佢皺住眉、合實眼,面露唔知係痛苦定迷醉嘅樣,見到佢面頰開始泛紅。

我慢慢、慢慢加速。

小予咬緊牙,頭兩邊搖。

痛?

好舒服。

我一路屌佢嘅同時,佢不斷抬起下身向前頂,間中雙腳繞喺我後面,唔俾我郁,頂實我,然後打圈咁磨我。

佢磨咗陣,感覺佢小腹間歇向裏面收縮,然後佢開始喘氣。

跟住佢喺下面主動屌起嚟。

我見佢咁就盡量配合佢嘅動作同節奏,佢每一吓頂我,我就向前撞佢,然後我哋同一時間抽出。

於是加大咗抽插嘅幅度,每吓都都頂到更深、更入,頂到盡頭。

佢噓一聲,皺住眉,話,我可唔可以叫?

叫吖。

佢成身震幾嘢,就大喊,呀…呀…。隔嚟房唔知的話,實以為我虐待緊佢。

見佢雙腳、個身抽搐,我就抱起佢條腰,將佢拉去床邊。

小予問,你想企喺外面做係咪?

心諗呢個大陸妹果然有經驗,就開始好奇佢同之前兩個男朋友嘅性愛係點嘅。

係。我答。

我通常攞個枕頭俾女伴墊住個頭,等對方瞓得舒服啲嘅,但係小予將個枕頭放喺pad pad底下,我估佢係想墊高啲個pad等我可以從底少少角度向上撬。

其實我鍾意企喺床外面屌呢種玩法係滿足自己多一啲嘅。

抱住條女條腰,睇住自己碌嘢悠悠咁進入條女身體裏面,悠悠咁出番嚟,有一種佔有緊條女嘅滿足感。

我唔係完全只顧自己,亦盡量試吓從唔同角度屌,務求接觸到佢裏面唔同角落。當然有從下而上咁撬佢,亦試吓從上而下去鑿、打圈咁鑽探。

佢由得我用呢種玩法滿足自己到咁上下,就話,我想要高潮…

妳想我點樣?

俾我嚟,我喺上面。

我瞓低喺床,佢一嘢坐上嚟,我睇住佢個屄將我支肉棍逐漸吞末。

跟住佢一時坐喺上面,騎馬咁樣前後、打圈咁搖動下身,叫我好好揸佢波波,一時趴底將對奶輪流ut入我個口裏面,又同我打車輪,個妹壓實我係咁磨。

佢咁樣做對我嚟講冇乜特別feeling,但佢似乎好鍾意,感覺到佢個身震咗好多次,抽搐亦越來越頻密。

想賴尿…小予話。

佢面紅紅咁坐起身,再喺上面騎馬咁搖,不斷發出喘氣聲。

過咗陣,佢倒吓,趴喺我身上靜哂。

攰嗱?

我到咗喇…差一啲賴咗出嚟…你做埋佢啦。

佢正想出番去。

我話唔使,妳坐起身。

佢好奇咁睇住我,唔係好明我意思。

妳坐起身。

於是佢坐起身,我一直插住佢,然後我抱起佢,一個轉身將佢放落床。

你咁熟練嘅?

冇呀,自己諗嘅。

於是我就喺上方再度入出。

感覺到佢開始水乾,有啲緊。

妳咁…緊嘅?

哥哥,你知唔知道你嗰度有啲大?

妳夠未?

嗯,你做埋佢啦。

於是我繼續郁。

舒唔舒服?佢問。

好舒服,我好鍾意妳呢度,好好屌。妳呢?舒服嘛?

好舒服,我頭先差啲賴,我鍾意死你支嘢…

我專心搖,嘢嘢撞擊小予pad pad。

Au…老公…au…雪…

佢再將枕頭攝喺pad pad下底。已經知道佢偏好嘅角度,就滿足自己之餘亦盡量配合吓佢,希望大家一齊滿足。

小予個西好好小,應該係我所小過之中最好小嘅西,飽滿、柔軟,加上佢嘅叫聲、反應,既自然又催情。我撑起上身睇實佢個樣屌、攬到實黐住佢對奶屌、一路屌一路吸啜佢條脷、耳仔、頸、肩、膊、格勒底、波波、lin…屌咗一輪,非常陶醉。

我想射喇。

射啦,我到咗㗎喇。

好。

於是我大幅度插入、抽出小予個屄。最後成身high到頂,我即刻攬實佢,劇震一嘢,就喺個袋裏面爆發。

細佬頂實小予,連續抽搐。

呢個時候,我感覺到小予下底不停向內壓吓壓吓細佬,好親密,好可愛。

妳咁厲害嘅?

有咩厲害?個個女人都得識咁樣㗎。

我真係冇遇過識得咁樣嘅女人,或者有,只係我冇留意到。

佢話,你終於喺我裏面咁樣,我開心呀。

跟住我哋攬實傾偈。

喺茶餐廳嗰日,有冇諗到我哋會咁樣?我問。

冇,當時我覺得我哋冇可能㗎。

點解?

因為覺得你哋香港人唔鍾意我哋…

估唔到我會媾妳哩?

係我媾你㗎好冇?

哦?

唔係咩?

擺明係我撩妳講嘢嗰喎。

係我製造機會俾你撩㗎,記唔記得我問你食嗰碟係咩嚟?

記得,妳做乜要咁做?

見你幾好樣,想俾個機會你撩吓我。

咁妳記唔記得我點撩妳?

你問我嚟香港玩定係嚟做嘢。

係喇。

你成日咁樣喺街媾女嘅哩?

邊度有?

唓,信你至奇。

咁妳係幾時開始覺得我哋有可能㗎?

第一晚去街之後,嗰晚分手後我發覺好掛住你。

嗰晚我哋行海傍。

係呀,我想去星光大道,點知封咗。

嗰晚我已經拖住妳。

你好狼,你其實係咪成日媾女嘅啫?

真係冇哩。

傾吓傾吓,小予把玩我細佬,好快又硬番。

你係咪頭先仲未夠啫,咁快又咁硬嘅?

我諗唔到對住妳咁大反應。

香港啲男人保養得咁好嘅?

我唔知道人哋點樣嗰喎。

仲有冇套?

我淨係帶咗一個嚟,用咗喇。

又會淨係帶一個嘅?

點諗到做完會再想要嘅啫?

咁點算?

冇辦法啦。

小予二話不說坐起身然後伏低,軟熟嘅咀唇對準已硬起嘅細佬然後又再啜落嚟。

俾佢柔軟嘅咀唇啜吓個頭,又俾佢靈巧嘅脷仔快速咁挑逗。

然後佢就吞噬我支棍,suen吓suen吓,好滋味咁。

我感動,就摸吓佢面、摸吓佢頭。

佢suen夠,揸住支棍觀賞。

你爸爸媽媽賜俾你一樣好嘢。

邊算係?

我冇見過咁大支嘅,頭先你插入嚟,裏面不知幾脹呀。

咁妳辛唔辛苦呀?

開頭有一啲痛,跟住就舒服到想死,從未試過咁舒服㗎。

咁妳仲想唔想嚟多次?

你想嚟呀?

我認真望實佢,冇出聲。

除咗我之外,你有冇第個女朋友?

其實當時我仲未同晴晴完全分手,不過已經接近分手,好少見,而且我同佢一向戴套做嘅。阿鈺鍾意我,但我同佢冇發生過性關係。

冇呀。我話。

你要錫住我呀,假如你同第個唔戴套做我就死俾你睇。

得喇,冇呀。

佢望住我,我望住佢,冇講嘢。

但佢嘅表情就好似話,入嚟啦,俾你喇。

於是我擒上去,攬實佢,然後就咀。

佢呢頭品嚐過我支嘢,而我支嘢頭先又入過佢個屄,脷交嘅時候食到一陣鹹味。

一邊忘情咁脷交一邊捉住細佬貼住佢飽滿嘅蝸牛度磨吓磨吓。

小予冇反對之下,我就再一次向裏面逼入去。

呢次,係冇阻隔,直接接觸到對方啲水,嗰種溫感、濕感同觸感,戴套做真係冇得比,即使係超薄嘅套。

小予同我都好激動,抱得對方緊緊,瘋狂咁激咀,而我就開喺佢溫暖、水潤、飽滿嘅體內蠕動。

未完

作者: lulu1238899    時間: 2019-10-15 08:36

正呀,支持内射💪💪
作者: waihello    時間: 2019-10-17 09:35

Good Good, waiting Part 3.....!!!!!
作者: waihello    時間: 2019-10-17 09:35

Good Good, waiting Part 3.....!!!!!
作者: mtvong    時間: 2019-10-17 15:19

:smile_o06: :smile_o06: 打真軍正呀 !!
作者: gocwai    時間: 2019-10-17 17:26

好文, 加油
作者: dcat20    時間: 2019-10-17 18:09

引用:
原帖由 waihello 於 2019-10-17 09:35 AM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 mtvong 於 2019-10-17 03:19 PM 發表 查看引用來源
:smile_o06: :smile_o06: 打真軍正呀 !!
引用:
原帖由 gocwai 於 2019-10-17 05:26 PM 發表 查看引用來源
好文, 加油
多謝大家鍾意同捧場。

我將會離港一個星期,返港後會為另一個故仔埋尾,跟住會盡快更新呢個故事,請大家稍等。

作者: sk263    時間: 2019-10-17 21:10

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-10-14 08:24 PM 發表 查看引用來源

先更新,未執錯字,未加圖。

故仔嘅真正重心會喺中期以後,大家密切留意。

* * *

趁小予冇過嚟返工嘅日子,放工後喺公司附近睇咗幾間賓館。小予講明要隔音好,我睇過好幾間,搵間感覺好嘅。

終於到咗我期待嘅星期三。

大概放工時間喺公司樓下一間名店門外等。

一見面,我攬實小予條腰。冇幾耐,細佬已經硬得好厲害。

我50歲,估唔到好似15、6歲咁好反應 ...
Good好睇,等第3集👍🏼
作者: dcat20    時間: 2019-11-2 19:42

引用:
原帖由 sk263 於 2019-10-17 09:10 PM 發表 查看引用來源

Good好睇,等第3集👍🏼
先更新,再執錯字同加圖,然後至覆大家。

* * *

再次捅入去小予豐厚嘅肉洞嘅時候,感覺有啲緊。

小予緊皺眉頭,我單手兜住佢一邊大髀,深深插入,去到盡頭鑽探幾吓,再悠悠抽出,然後再深深插入,爽死。

重複呢個動作幾吓,就開始喺佢兩腿之間操作。

佢攬我埋去,飢渴咁吸啜我咀、脷。

冇隔膜之下水乳交融,令我諗到兩個月幾前,我同眼前呢個大陸妹係對方嘅陌生人,各自存在喺地球上,有自己嘅生活軌跡,呢刻喺呢一個空間裏面做兩個人之間能夠做最親密嘅接觸。

呢次我一心只顧發洩,冇做啲乜嘢去取悅小予。

老公…

老婆仔…

我好冇屌?

好好,妳個屄好好屌。

我呢度係你嘅,你呢度都係我嘅,我成個人都係你嘅…小予一邊俾我搖到上下晃動一邊講。

我愛妳…

我真係好鍾意你㗎…你射入我度吖…

唔驚咩?

過兩日姨媽到…

好。

我繼續埋頭苦幹。

由於已經屌過一轉,唞咗陣再嚟過,呢轉細佬敏感度大降,我努力鋤小予嘅水道,㘉到大家啲汁喺水道入口漏出嚟,都冇想射嘅感覺。

小予面露痛楚,同一時間又面紅紅、眼紅紅、氣喘喘。

你好厲害呀…你係咪食咗藥屌我㗎?

冇呀…我一邊鋤一邊答佢。係咪痛?

有啲,但係我好興奮。

我趴低錫佢頸、隔勒底,小予身上有一種好乾淨嘅氣味,即使隔勒底都好清新。

我好鍾意妳,妳好好屌。

我成個人都係你嘅,你幾時鍾意屌,我都可以俾你…

我愛妳,老婆仔…

我愛死你,老公…

努力耕耘下,終於,覺得痺喇。

越嚟越痺,去到頂唔順嗰吓,我即刻出番嚟,將啲嘢㘉喺佢個妹外面。

小予一臉疑惑、不滿咁問,做乜唔射入去?

我話,驚妳有事。

之後我哋相擁喘息。

唞咗陣,佢有啲責備咁問,你係咪驚我有咗要你負責呀?

唔想妳有事啫。

已經同佢發展到呢步,我唔怕問佢同以前啲男朋友喺床上嘅情形。

佢之前兩個男朋友都有喺經濟上照顧佢。

第一個男朋友係個政府官員,佢同呢個男人維持咗好短時間,因為當時小予成日諗住嚟香港,呢個男人唔滿意,就分手。

妳有同佢做愛㗎啦。

咁…情侶之間…呢啲嘢梗有㗎啦…但都過去啦…

我唔係介意,只不過好奇…

妳知嚟做乜?

唔想我問?

問啦。

妳同佢做得密唔密?

一般般啦,佢有老婆嘅,唔係成日見。大概每星期兩、三次…

都幾密喎…

咁嗰陣我同佢喺同一個市吖嘛,我又自己住。

作為一個單身女人,小予算係有少少錢嘅,有間麵館、有間屋、有車,但係後來攞間屋抵押去投資,俾熟人呃哂啲錢變成一無所有。呢個男人一直鍾意佢嘅,就提出照顧佢,做佢男朋友。

咁妳愛佢嘛?

我可以話你聽,我對每段感情都係真心而專一嘅,同佢分手嘅時候都傷心嘅,但有乜辦法呢?我話要嚟香港佢又唔鍾意。香港係我先夫過身嘅地方,又係我女嘅地方,我一定要嚟幫我女攞番佢原有嘅嘢。不過呢段關係都唔係最傷,最傷嘅,係對上一段關係。

係點樣㗎?

你知道我一直都希望結婚,邊個會想做小三至得㗎?之前個男人,一直話會同屋企離婚然後娶我,我等吓一年等吓又一年,最終同佢拖拖拉拉咗四、五年。

咁我同妳…都唔可以結婚嗰喎…

你唔同,你一開始講到明唔會同屋企分開吖嘛,係我唔覺唔覺越來越鍾意你嘅,先至同你嚟到而家呢步。但佢一開始就氹我,話會娶我…每一次,我哋見面,少不免…

做愛?

…係…而每次,佢做完之後,都趕住返屋企,我最難受係呢樣…我想攬吓,一齊過夜、瞓個覺…但同佢從來都冇…同佢一齊幾年好辛苦。

咁妳同佢…嗰方面…

佢遠遠唔及你。

唔信,妳好似好厲害…

邊度係?你厲害啲好冇?你咁熟練,一定成日媾女…

真係冇呀…而且,好多嘢,我都冇試過,遇到妳先至試過。

我邊有啲乜嘢呀?

妳向裏面壓吓壓吓呢一吓…我真係冇試過。

唔明。

真係唔知?

唔知你講乜嘢。

於是我用手按吓佢恥骨中間嗰個位,話,我頭一次,戴住套喺妳裏面射嗰陣,妳呢度向裏面壓吓壓吓…

我按吓,等佢知道我講乜。

我呢啲本能反應嚟嗰喎,個個女人都識㗎啦,高潮過後就會咁㗎喇。

但係我真係冇試過,妳同以前啲男朋友試玩好多嘢?

…冇錯…佢的確周時要求我試好多嘢…佢喺呢方面好需索…不過佢只係需索,但能力好弱…

…?…

真嘅…基本上,佢全日都想要嘅。佢退伍後,開咗間餐館,佢好少親自打理,成日喺屋企好得閒就上網睇鹹故。每次睇到興奮就想要,仲要我隨傳隨到…佢幾乎每日都搵我幾次…

咁厲害…?

不過,佢好快…五分鐘左右,有時幾吓…而且…佢嗰度好細支嘅。

小予用手比畫俾我睇,話,大概咁上下大…

咁妳咪…

唔滿足…但我好專一,我冇去勾男人,我買自慰器滿足自己。但係,後來,我俾佢攪到連性欲都冇…

點解嘅?

因為佢周時要我做啲變態嘢…

吓?

因為佢呢方面麻麻哋,有時候硬唔到,就要我陪佢性幻想…幻想我俾佢啲朋友輪姦…最離譜係…佢對我個妹有興趣,佢想攪我個妹,我唔肯幫佢安排,佢就要我陪佢性幻想,要我扮我個妹俾佢屌。嗰個係我最好嘅妹妹嚟㗎,而我要陪佢性幻想攪我個妹,令我對妹妹好內咎…整整吓,我就對做愛有啲嘔心…所以初期同你講,唔知道自己做唔做得到…

哦…

我呢個前度有個好朋友一路暗戀我,早排至知道我同前度分咗手,就向我示愛,話佢做生意發咗達,想我返大陸同佢一齊。

小予俾呢個男人啲訊息我睇。

嗰個人叫阿峰。

佢話,小予…

這麽晚還沒睡嗎?小予問。

我今天鼓起勇氣對妳說出放在心底很久的話。

什麼?

我愛妳。

你醉了。

不是,我做生意賺到很多錢,妳回大陸跟我一起吧,我要跟妳生小孩。

你是醉了吧?不要談這個。

不,我一直好愛妳。

不要說了。

我話,妳咁想嫁,不如妳返去同呢個人結婚啦。

我唔鍾意大陸嘅男人,佢哋好多都信唔過、老粗、冇水準。

但佢哋有錢。

好多都吹牛,有咩錢?就算真係有兩個錢嘅亦都冇修養。

嗰晚,我盡可能留夜啲陪佢。其實我好大壓力,驚屋企搵我,結果冇。

小予再次問我真係冇同第二個唔用套做,我話真係冇哩。佢話假如我有,咁我就係渣男。我冇嘢講。我同晴晴一路戴套做。

我攬實小予陪佢瞓。

佢瞓得好熟。

我瞓唔着,好想揸吓佢波,摸吓佢個鮑。但怕整醒佢,就一路唔敢郁,心裏面焦急想返屋企。

佢瞓到大概12點幾醒咗,睡眼惺忪望吓我,叫我,老公,然後伏喺我懷裏攬實我。

小予再瞌咗一吓,開始錫我膊頭、隔勒底嘅前面、心口,手攪我細佬。

攪攪吓,我又再硬起嚟。

真係冇諗過,50歲人,居然一晚屌兩鑊,都仲可以有反應。我知道我真係好鍾意呢條女。

於是我揸吓佢波波,又試圖伸手落去下底摷佢個妹,但係手落唔到去。

跟住佢話,而家幾點呀?

12點幾。

仲有冇地鐵?

有。

你返去啦,你要交人喇。

妳唔係想我陪妳過夜咩?

你得咩?

我盡量留夜啲。

趁仲有車你返去啦,為咗我哋可以長久。

難得佢深明大義,我好唔捨得咁咀吓佢,錫吓佢對奶、lin lin、個妹…佢話,你再咁樣就唔走得㗎喇。

好…

聽朝返工之前早啲嚟睇我,買早餐俾我。

好…

第朝一早就過去,買咗早餐俾佢食。

一入房,見到佢冇着衫喺床度,我已經硬到飛起。佢食緊包嘅時候,我忍唔住擒上去身上,錫吓佢個西,就解褲頭,褲都冇除哂,淨係攞碌鳩出嚟就頂佢個西。

你係咪唔俾我食嘢?

妳繼續食吖。

細佬摩擦吓佢個窿,整濕佢一啲就塞入去。

跟住,佢一路食嘢,我一路屌佢。

屌到咁上下,佢食完,就抱實我,雙腳繞住我。

你唔驚遲到咩?

有少少時間。

老公…你係咪愛我㗎?

係,好愛好愛…

冇戴套一路進出小予個肉洞,佢已經完全屬於我。

可能因為太激,我比平時快已經想射。

可以射入去嘛?

你射吖,想你喺我裏面射。

終於,全身麻痺當中劇震,我抱實小予,頂實佢,肆意將啲蛋白注射入去佢暖暖嘅子宮裏面。

再次感覺佢恥骨之間嘅部位向內收縮,壓吓壓吓,好可愛。

呢日之後,我同小予大概每兩個星期左右就做愛。佢似乎好鍾意,每一次做,佢都好大反應,而且唔似係裝出嚟嘅。我寧舍鍾意佢恥骨中間向內壓吓壓吓呢吓,我到而家為止只係遇過兩個對手識得呢吓嘢。

我對佢亦都好有反應,好多時候我約咗佢,一喺街見面,我已經感覺細佬脹。我一攬實佢,好快就扯旗。

有一次放工後,佢想去南丫島食海鮮。我哋穿過公司樓下嘅商場去碼頭搭船,途中我硬得好緊要。佢問我做乜行路行成咁,我講俾佢知我細佬扯旗。佢話有冇咁想要呀?我話一見到妳已經有反應。

喺中環搭港外線船去南丫島。喺船上,我哋坐到最後排起勢打車輪,小予用披肩遮住我同佢,我就伸手入佢件衫裏面揸佢波,佢又伸手入我褲裏面摸我細佬。

嘩,真係好硬喎。

我話我對妳先至有咁強烈反應。

乜你有咁鍾意我嘅咩?你哋香港人唔係睇唔起我哋大陸妹嘅咩?

我鍾意大陸妹。

咁求其是旦搵個大陸妹俾你好冇?

我淨係對妳至有咁大反應。

佢抱實我申脷入我口裏面撩一輪,然後細細聲話,我對你都好有反應,好想成日同你做,試過諗住你自慰。

佢繼續咀,咀咗一輪,又話,而家我哋兩星期一次,太少喇,想同你做多啲,得嘛?

我問,妳想幾密?佢話,一星期兩次。

我話,妳之前咪話自己對呢樣嘢有啲驚,唔知做唔做到嘅?

但係你真係好厲害,我俾你撻着咗。

去到南丫,我同佢搵檔海鮮食飯。我對食嘢本身冇乜興趣,尤其是食海鮮。一心食完同佢去個荒山野嶺試吓打次野戰。

食完飯,我哋喺島行咗陣。喺個冇人嘅山邊打車輪。

我話,不如我哋喺呢度…

吓…我驚呀…

試吓吖?

你隨時可以嘅咩?

妳自己睇吓。

佢伸手入我褲裏面捋吓我,話,嘩…真係…

我哋攬實起勢咀,佢隻手一路冇離開我細佬,我就伸手入佢衫裏面揸佢波波。

你細佬流哂口水喇。

係呀,妳呢?

你自己摸吓。

我攝隻手入佢褲裏面,發覺佢條底已經濕透。

我話,一陣間唔使除褲,淨係拉低少少就插入去。

好刺激。

係。

咀咗輪,發覺嗰度好多蚊,算喇。

返出碼頭搭船,沿途佢周街揸我。

後面有人㗎。

你驚咩?佢話,然後又揸我一嘢。

秋天我哋再嚟,要試吓同你係荒山野嶺做。佢話。

好。

返市區嘅船上,佢好攰咁伏喺我膊頭上瞌咗陣,佢醒嚟時,話,我好想嫁俾你。

我都好想可以娶妳。

你今晚可唔可以唔返屋企,陪我過夜?

我都好想…

但係唔得…我知…

唔好咁啦。

冇嘢。

呢段期間,我同小予每次都試吓唔同酒店,主要原因係小予覺得啲房隔音差,唔可以盡情大叫。

我哋左試右試,最終搵到一間覺得ok嘅。

嗰次,我照例喺小予嚟之前周圍去睇酒店。見到一間有好多呢類賓館嘅大厦嘅入口外面有個少肥嘅女人,坐喺一間賓館嘅banner旁邊。佢着住件黑色低U領T-shirt,條波罅喺衫領現出嚟,心口睇嚟幾谷。件T好薄、好透,可以睇見個bra。

我問,可唔可以睇房?

可以呀。

佢就帶我上去。

喺電梯時,我不時睇到佢條波罅,又見到佢薄薄嘅黑T透咗個bra出嚟,好想揸佢。

佢話,呢度有WiFi、每晚包兩支水。

我心諗,呢啲好基本。

啲房隔音得唔得?

你要隔音好的話就隔嚟呢間啦。

過去睇隔嚟房,敲打吓啲牆,就決定租呢度。

老闆娘叫阿群。

嗰晚,我放咗工先上去攞房,小予出去做嘢晏少少至嚟到。

攞房嘅時候,我問阿群,係咪有水?

放心啦,一定會有㗎,一陣我就拎嚟。

佢着件緊身背心,將個腩、條腰嗰少少肥肉㘉出嚟。

果然不出所料,佢心口確係幾谷。

喺房用WiFi下載啲鬼佬4仔俾小予睇,佢話過想睇吓鬼佬4仔,於是我就搵俾佢。有個叫做Owen Gray嘅4仔男星被譽為小西藝術家,同佢做愛嘅女星都係做愛高手,而且個個性感、嫵媚。

我就一路下載佢啲片一路等小予訊息。

小予嚟到地鐵站,我落去接。

一見面,攬住佢,我已經扯旗。

去食飯先定上房放低啲嘢先?

上房先。

然後佢又細細聲講,先性愛,後食嘢。

一入房已經急不及待咀、揸、摷,發現大家反應都好強烈,於是涼都唔沖、衫都唔除、咩前戲都唔攪,拉低兩個人條褲,就插入去。

小予趴喺窗邊望住條街,我喺後面屌佢。

吖…吖…

然後我又將佢拉番埋床邊,我企喺床外屌。

佢面紅紅,我話,妳想叫即管叫。

正當我屌到佢啪啪作響,張床不斷撞埋牆,阿群喺外面拍門。

先生,水呀。

我大叫,妳放喺門外面先啦。

阿群好似聽唔到咁繼續拍門,先生…

放喺外面啦。

先生…

小予話,高潮緊,唔好理佢…

我繼續屌。

阿群冇再拍門。

我哋後來同阿群熟咗,佢請我哋飲茶,有時我租咗房俾小予但係唔得閒陪佢,就叫阿群幫我招呼小予。

我哋估,第一次幫襯阿群嗰次,佢喺外面拍門攞水俾我哋我哋冇應佢,會唔會諗到我哋當時做緊愛。

小予話,點會估唔到吖?

同阿群稍為熟啲,一次同佢飲茶,佢話俾我知,佢喺海南島有個初戀男朋友,移民咗去泰國做生意仲娶咗個泰妹,而佢就嫁咗個喺香港一間企業做物業管理部阿頭嘅男人。阿群有時候同姊妹去泰國玩,都會順便探呢個男仔。每一次,呢個男仔都會要求做男女朋友之間嘅嘢,阿群同佢做過幾次,覺得唔係幾好,就同個男仔講,我有老公、你有老婆,大家做普通朋友咪好囉,唔適合再做男女朋友之間嘅行為。

小予同我講,你知唔知阿群包一個喺旺角做茶餐廳嘅男仔?

唔知呀,佢講妳聽?

唔係,係有一次我同佢食飯,呢個男仔嚟搵佢,佢哋啲行為好親密,個男仔餵嘢俾阿群食,然後話想要一部iPhone,阿群話買俾佢。跟住佢哋喺街嗰陣,拖住手、攬住,拍拖咁。

佢都有啲姿色嘅,係肥少少啫。

不如你媾佢吖,佢對波好大。

佢波波冇妳咁大、身材冇妳咁靚。

但係佢好豪爽,佢肯使錢喺個男仔身上,你屌得佢開心佢會俾好多錢你。

妳當我係乜嘢?

同小予做愛,感受到咩叫完滿。除咗佢對波大、個西好屌,同埋大家喺床度有溝通、交流達到水乳交融之外,嗰種滿足感,係只有同互相愛死對方嘅人做,先至會有。

我真心想過,假如我冇結婚,可以同佢真正一齊,幾好。

佢亦都漸漸開始諗到呢樣嘢。

係咪,你一定唔可能離婚娶我?

冇錯。

假如你冇結婚,你會唔會娶我?

一定會。

我好想幫你生一個…你冇仔女,你嘅人生係唔完整、你嘅婚姻係唔完整。

妳唔明白㗎喇。妳都有個女啦,仲生?

我想同你有一個係我哋嘅。

我成50歲,而家先至嚟養個細路咩?

一係我叫個女叫你做爸爸呢?你願唔願意?佢就嚟讀完大學出嚟做嘢,佢未婚夫係北京一間好大嘅品牌嘅大老闆嘅仔,將來佢畢業後一定會入去呢間企業做嘢,到時佢可以幫到你啲生意。

唔好講咁遠啦,如果佢唔介意,我可以當佢契女。

我有同佢講起你,唔只佢,我個妹同我大陸啲好姊妹都知道我喺香港有男朋友…遲吓有一個好姐姐嚟香港玩,我想佢見吓你好嘛?

好呀。

佢姐姐叫做小雪,喺大陸做工程中介嘅,第一次南下。小予先喺深圳帶佢玩兩日再帶佢嚟香港,叫我幫佢哋租定間房。

於是我喺阿群度開咗間房。

小予預早講定,呢幾日小雪喺度,我哋冇得做愛喇。

咁不如嗰日妳哋食完飯,妳話要做嘢,帶小雪去個地方叫佢自己行吓先,然後同我匯合,我哋上房嚟轉快嘅,然後先再去接佢?

好,一於咁話,一定要。

於是嗰日我哋就按照計劃,小予同我同小雪食完晏就放低小雪喺個商場睇名店,佢話返公司做少少嘢,其實嚟搵我。我帶佢上房,一入房就將小予推低喺床邊,衫都唔除。

我企喺外面,除低少少褲攞碌嘢出嚟,將佢條底拉埋一邊,急不及待就屌入去。

一路撞擊佢,衫腳不時hi到佢個妹,hi到我哋啲淫水。

未完待續

作者: tom.care    時間: 2019-11-3 07:59

作者: lulu1238899    時間: 2019-11-3 10:26

仲有小雪同亞群都有機會屌埋💪💪
作者: 慢悠悠的天蝎    時間: 2019-11-3 13:48

作者: mtvong    時間: 2019-11-9 14:35

幾時到戲肉 ~~ 女朋友個女??
作者: dcat20    時間: 2019-11-9 14:58

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-11-9 02:35 PM 發表 查看引用來源
幾時到戲肉 ~~ 女朋友個女??
出咗就冇故仔講㗎喇。
作者: dcat20    時間: 2019-11-15 10:02

引用:
原帖由 慢悠悠的天蝎 於 2019-11-3 01:48 PM 發表 查看引用來源
so good
先更新,之後至執錯字、覆大家同埋貼圖。

* * *

我同小予衫褲都冇除,咩前戲都冇玩,淨係拉低條褲,攞碌嘢出嚟,將小予撳喺床邊,拉低佢面褲,再將佢條底拉埋一邊,就篤入去。

一路鋤,感覺好似畜生咁,衫腳不斷hi到啲西水。

嗰次我比平時快想射。

小予話嗰日唔安全,叫我唔好射入去。

好痺,實在控制唔住,喺佢裏面咇咗一啲至出外面。

小予問,有冇射入去?

冇。

佢摸吓個妹,然後聞吓。

有精液陣味,你呃我。

可能唔覺意咇咗少少…

衰人…

佢打我。

又話想同我生仔。

你又唔係娶我。

我哋係趁食晏時間上嚟嚟一轉快嘅,早已過鐘,於是鳩同西都唔洗,嗱嗱臨休褲就返工。

嗰晚,我帶小予同小雪去我之前帶過晴晴、鈺同小予去過嘅潮州會所食飯。

小雪問小予同我係點識嘅,小予話係喺茶餐廳識。

之後就帶佢哋去蘭桂坊,佢兩個喺嗰度試阿拉伯煙。

我哋影啲合照,小予同我攬到實。小雪企喺後面,我feel到有啲好soft嘅嘢墊住我背脊。

我送咗佢哋返房就自己一個返屋企,途中,小予問,妳對小雪做過啲乜嘢?

冇呀。

佢好似幾鍾意你,你對佢做過啲乜?

真係冇…

同小予一齊係好美滿嘅,大家鍾意到對方死,床上又夾。

佢會主動要求我哋試吓新玩法。

例如肛交。

佢話,搵一次我哋試吓。

妳試過未?

冇呀,所以想試吓。你呢?

我都冇呀。

唔信你,你之前咁多女朋友,一次都冇試過咩?

真係冇。

會唔會好痛?

試吓至知。

於是,我哋專登搵一日試。

小予用花灑細意沖乾淨後面,先至喺沖涼房出嚟。我哋攬吓、錫吓,佢用口舐濕我碌嘢,然後就趴喺床。

我喺小予兩股後面,見到佢個屄喺下底突出嚟,覺得好淫賤、好刺激。

將碌棍貼住小予個菊花rub幾rub,就諗住塞入去。

咪住、咪住…我驚痛,不如你入我個妹,等我啲水整濕啲你支大雞巴先啦。

好…

於是我喺小予後面,改為插佢個妹。

一塞入去,實在舒適。

陶醉咁出入佢條通道,唔捨得出番嚟。

佢話,好舒服…

咁仲試唔試插後面?

…試吓…

好。

於是我攞番出嚟,ut埋去佢菊花度,嘗試推入去…好逼…

呀…

點呀?

痛…

咁我入唔入?

你試吓再入啲…

好。

雪…哎吔…

痛?

係呀…

咁由得佢啦。

好…頂唔順…

唔緊要啦。

你入番我前面啦。

結果,嗰次我哋都係走番正門,不過我喺佢後面入抱實佢,雙手揸住佢對奶,係佢後面篤入去。

呀…好舒服呀…

好陶醉…

我真心鍾意佢,假如我唔係已婚,會想娶佢。

你講到有咁鍾意我,但唔想辦法娶我?

小予開始越來越多呢類問題。

好幾次,我哋見面、做愛,佢會喊。試過屌屌吓佢忽然喊,我問做咩呀?

佢話我嘅世界裏面除咗佢之外有老婆,唔知道仲有冇其他女朋友,但佢嘅世界只得我一個。

我哋未開始之前妳已經知道㗎嘛,嗰陣我話我哋可以做普通朋友,唔一定拍拖㗎嘛。

但係我控制唔到越來越鍾意你…

我憐惜咁摸佢啲頭髮,錫佢啲淚水,細佬更加硬,喺佢裏面大幅度進出。

呀…呀…小予大叫。

我唯有盡可能俾多啲時間佢。

放大假同屋企人去旅行,出發前攞多日假陪小予。

嗰日我一早去上水站接佢,然後一齊出尖沙咀,上房就即刻做愛。做完愛傾偈嘅時候,小予聽到房門有啲聲,就開少少門罅裝吓。一開,見到阿群雞咁腳走…

跟住我哋出去食晏,食完逛一吓。

佢帶我去尖沙咀一座大厦,上面有好多專賣名牌嘅舖頭,佢識呢啲舖頭嘅老闆,攞貨有discount。行完呢度,佢去幫一個大陸客去搵一間專做有錢人嘅高檔美容會所。

搵到,上去問詳情。嗰度啲職員見佢成個大陸有錢女咁樣,對佢好好招呼,仲好唔好意思咁話自己啲普通話講得唔好,多多見諒。

小予就話,唔係呀,妳啲普通話好過我老公多多聲。佢指一指我,話,佢咁耐都講唔好。

啲職員對我笑吓。

逛完街就返房,一入房又試好想插入佢度,攬吓咀吓又試除衫跟住就攪起嚟。

一日內做兩次,都有啲攰。做完就攬實瞓咗一覺。

黃昏醒嚟,好想再攪,但佢話要去食飯。

於是我哋出去食,食完飯就返房。

喺床度傾偈。

講一樣嘢俾你聽,你會唔開心。

妳俾人媾?有人娶妳?

如果有我實話你知,不過唔係。我要返大陸做嘢。

吓!?咁突然…

唔突然,過兩個月先至返,而家咪講定你知囉。

咁我哋以後…

我會每個月返嚟睇你一次㗎嘛,我返去一年睇吓可唔可以做到啲成績,得嘅話,我發咗就包起你,你唔使做。唔得嘅話我都會返嚟,我個女畢業後會返香港,佢未婚夫屋企間企業有好多業務喺香港,女係香港人,做為佢哋新抱到時會嚟香港幫佢哋打理業務。

咁妳返去做乜?

小雪話我喺香港做呢啲係下欄嘢,叫我跟佢返去學跟項目。

佢做工程,妳邊識?

只係做中介,幫工程項目搵供應商。

都要識㗎。

小雪話會教我,唯一係…要應酬…

咁咪啱囉,妳咪好多機會搵老公囉。

我老公係你好唔好,係去做嘢呀。

妳咁靚,波又大,大陸啲男人又咁老粗,實逼妳同佢哋上床。

我唔會俾。

如果,夾硬嚟,或借醉行兇呢?

黐線,唔會㗎,大陸唔係你諗到咁樣嘅。

於是我就扮佢啲客,撳住佢喺床上,夾硬除佢啲衫…

點知佢配合,同我一齊幻想…唔好…

佢爭扎,我興奮無比,就監硬篤入去。

一路屌,我一路話,小予,妳知唔知個屄真係好好屌呀,對波波又好揸。

…唔好…我喺香港有老公㗎…

…香港仔…有咩咁巴閉呀?小香港…咪又係要聽我哋話…屌妳…

我就係咁樣同佢做第3鑊。

嗰日,我一日內攪咗3.5次。之所以有0.5次係因為最後一次係做完第3次之後回一回氣又試硬過嘅情形之下做嘅。

佢話一日俾我攪4次,有啲頂唔順。

我話我咪仲攰過妳?腳都軟呀。

佢話係喎,佢唔使郁,我要。點解你咁厲害嘅?

我話我都冇諗過50歲人仲可以一日做到4次。

你嘅淫根俾我激發咗。

一定係。

小予返大陸之前兩個月,我同佢珍惜每次一齊,一有機會就瘋狂做愛。我一喺街見到佢,細佬已經硬,好想插入去佢嗰度,射嘢入去,從來冇諗過攪大佢的話點算呢個問題。

幸好一路冇事。

而隨住我哋越來越愛,同埋距離佢返大陸嘅日子越來越近,佢喊嘅次數亦越來越頻密。

仲開始鬧我,你愛我的話唔會俾我自己一個。

我話我都辛苦㗎。

你自私,屋企有一個咁靚嘅老婆,仲要喺外面媾女。

好多時候,呢頭喊,嗰頭大家忍唔住瘋狂插。

於是,隨住我哋口、脷、性器官無差別咁親密接觸,淚水、口水、鳩水、西水、尿大融合。

有一晚,小予星期六要落嚟香港幫人買貨,我嗰日唔方便陪佢,就問阿群可唔可以招呼佢。

群義不容辭,就請小予食飯。

群做生意真係唔志在咁㗎。每晚房租先至幾舊水,佢有時請我、小予飲茶都兩舊。

佢話當我哋係朋友,唔係客。

佢同小予都係大陸人,佢話,香港男仔唔錯㗎,素質高,做男朋友、老公或者情人都好好。

小予講返呢啲我聽,話,不如,我唔喺香港嘅時候,你媾阿群啦。

傻㗎,我愛妳,好冇?

我唔喺度,你一定會去媾女㗎。你咁犀利,淫根又俾我引發咗出嚟,你老婆又唔做愛,你實要搵女仔屌㗎。與其你四圍媾女,我寧願阿群照顧你,最少佢可以幫我睇住妳。

傻妹,先唔講我會唔會,人哋都唔會啋妳啦。

我同佢講過。

吓!?

我叫佢我唔喺度嘅時候幫我睇住你。

佢話幫妳睇住啫,點可能用嗰樣嘢照顧我吖?

佢好飢渴㗎。我咪同你講過,佢包一個男仔玩嘅,原來係真㗎。我問咗佢,佢認。嗰個男仔做茶餐廳,年紀差不多可以做到阿群個仔,阿群好好嗰味嘢,所以包個後生仔嚟玩。佢之所以拒絕再同佢去咗泰國嗰個初戀男朋友做,只係因為嫌佢唔夠勁。佢亦都有問我同你點,我話你犀利。佢話,佢都覺得我哋激戰好似好激烈咁。原來嗰日,佢真係喺房門偷聽我哋做愛。

咁都係佢自己嘅事啫,佢唔會同我做啦。

不如咁,與其我心掛掛你會唔會同佢做愛,不如你就同佢做啦,佢識咁多人,話唔埋會介紹啲闊太俾你。

妳當我咩?

我見到佢眼泛淚光。

妳自虐?

我好唔捨得你㗎,真㗎。

妳唔係話會個個月返香港睇我一次嘅咩?

係有咁諗,只怕到時唔知係咪一定可以安排到時間,話唔埋要跟項目行唔開…但無論點,我一定會返嚟,我哋一定要再見…我個女問過我幾時見吓媽媽男朋友…佢下次放假,我要佢嚟香港見吓你…

好。

小予臨返大陸最後一次嚟香港過夜,我請幾日假,又借口OT喺酒店陪小予有咁夜得咁夜。

帶佢上樓嘅時候,見到隔嚟房有個大陸人,房門都唔閂,坐喺床煲煙。佢見到小予,眼神突然閃一閃,係咁啤實小予直到我哋行過咗佢房門口。

我扑小予扑到佢神志恍惚嘅時候,佢忽然話,老公…

一邊扑佢,一邊應佢,老婆…

不如我哋叫阿群嚟睇我哋做愛…

妳好想咩?

我想俾第二個人見證我哋嘅愛情…我想俾佢哋知道我有幾享受同你一齊…我叫阿群嚟…

唔好。

一係,我哋幻想同佢一齊吖?

於是,佢就開始幻想。我由得佢作故仔,繼續溫柔咁進出、細意感受佢溫暖嘅水道。

小予話,我而家打電話俾阿群,叫佢過嚟一下,做個見證…

阿群而家嚟到,我開門俾佢,佢一入嚟見到我哋冇着衫,就讚美我,話我好靚,身材都好靚,佢好羨慕。

我問小予,阿群見到我冇着衫褲唔尷尬嘅咩?

佢話你好犀利…仲話我好幸福…

小予要我跟住佢講嘅情節,一邊做一邊幻想。

我喺群面前篤入小予個屄裏面。

小予對阿群講,我唔喺香港嘅時間,麻煩妳幫我照顧吓我老公。

妳想我點照顧佢呢?

我唔想佢四圍媾女…有冇可能幫滿足佢需要。

好吖,我都想同妳條仔做愛好耐喇。

咁不如妳而家同佢做一次俾我睇?我想親眼見到我老公同第個女人做愛。

於是,群就除衫,我睇住佢除,佢身形係有啲肥,但係都叫做有啲姿色嘅,我就一路繼續屌小予,一路伸手去揸群嘅波。

群仲於除哂啲衫褲,小予叫我錫吓阿群。

群主動趴上張床度,瞓喺我哋隔嚟。

小予錫吓佢,佢就轉過頭過嚟錫我,於是我就將條脷吐入佢個口裏面。

小予推番我出去,然後示意群埋位。

我抱住群,同佢擁吻,其中一隻手搓揉佢波波。

老公,小予問,你鍾意屌群嘛?

都好呀。

你同佢好好做俾我睇…我要睇你屌到佢高潮…

佢一路講一路眼泛淚光。

於是,喺小予見證下,我插入去群嘅陰道裏面,然後開始郁起嚟。

呀…好大呀…群大嗌。

我唔理佢,繼續抽插。

一路都只係小予同我嘅性幻想,事實係我一路插緊佢。

搏命鋤佢水道,鋤到張床係咁撞擊度牆,鋤到小予喊。

佢喊住到咗高潮。

我未射,不過由佢。

然後靜哂,我哋喺床抱住休息。

突然小予起身開門。

佢只開少少罅裝吓。

然後閂番門,話,又試見到群雞咁腳喺條走廊度…佢頭先又試偷聽…

唔知佢聽唔聽到我哋講佢?

聽到咪仲好。

妳傻咗?

我肚餓,出去食啲嘢。

想食乜?

任何嘢,你推介。

黎巴嫩餐。

未試過,好吖,試吓。一陣同我去上次我帶過你去嗰間大厦,我要買一件名牌送俾你。

唔使啦。

我要。

等妳發咗先啦。

好,不過我都想你同我上去,試着俾我睇。

好。

呀。

乜嘢?

我返大陸一個月之後,真係一定要返嚟一次。

點解?

女放假,佢要返嚟探佢阿叔一家,到事我要佢見吓你。

好,你會叫佢點叫我?

叫你爸爸好唔好?

佢唔鍾意,唔好勉強。

佢會鍾意,只要我鍾意,佢就冇問題。

咁好啦。

嗰晚,係佢返大陸之前,我哋最後一次做愛。

我幻想佢返去跟項目,會俾啲男人攪。

佢話我黐線。

我話,隔嚟房個大陸人想強姦妳,佢問阿群攞鎖匙,半夜偷入嚟…

於是我照版煮碗,一路插佢一路幻想隔嚟房個大陸佬強姦小予,我心愛嘅小予。

嗰晚,我走嘅時候,佢爆喊。

叫我唔好沖涼,將佢啲愛液留喺細佬上面。

我話好。

出門口嘅時候,佢好唔捨得咁跪低,除低我條褲,再一次含我細佬。

記得今晚唔好洗,將我啲口水同埋我哋做愛啲水留喺上面。

好…

吖…佢喊。

依依不捨中,我出房間,望佢最後一眼。佢眼泛淚光話,記得微信聯繫。我話好,佢話,要日日聯繫。我話好,然後閂門。

未完待續

作者: kensen    時間: 2019-11-15 13:59

Support first, very nice 
作者: ktkarl    時間: 2019-11-15 14:47

期待同個女既一幕

樓主 最近想回味"溝咗細佬條女"篇文 係咪被刪了?
作者: dcat20    時間: 2019-11-15 16:04

引用:
原帖由 ktkarl 於 2019-11-15 02:47 PM 發表 查看引用來源
期待同個女既一幕

樓主 最近想回味"溝咗細佬條女"篇文 係咪被刪了?
我都想搵番,仲有之前寫媾咗中學同學條女嗰個故仔
作者: Water_man    時間: 2019-11-17 12:06

師兄寫得好精彩,支持!
作者: dcat20    時間: 2019-11-19 19:16

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-11-17 12:06 PM 發表 查看引用來源
師兄寫得好精彩,支持!
(先更新,再執錯字同加相,遲啲一次過覆大家嘅留言。今集build up情節,暫時冇鹹,戲肉會過多兩、三集先至出現)

* * *

小予上咗大陸後,我異常失落。

佢每一、兩日同我訊息、視頻,成為我每日期盼嘅事情、動力嘅來源。

小予知道我好掛住佢,偶然影佢對波、個西俾我睇。

睇吓好喇,睇完就刪咗啲相。

好。

我當然冇刪啲相,一路keep住。

一日,佢對住塊鏡影全相俾我睇。

再次睇到佢全相,依然血脈沸騰。

只係冇見大半個月,已經掛妳呢對波波掛到我死。

我而家咪解你寂寥囉。點樣?興奮嘛?

好大對波,好興奮。

你淨係鍾意我對波大咋咩?

妳都好靚。

對我仲有冇反應?

梗係有啦。

唔信,冇接觸都有反應?你影番你嘅大雞巴俾我睇。

等陣,我而家入廁所影。

我入廁所,close up個草菇頭,然後send俾小予。

嚇死人,好大碌…

其實都唔係真係大得咁緊要啫。

好大呀,屌死我。

妳工作方面點?

學緊。晚晚應酬,要飲酒,好辛苦。

有冇俾人鹹濕?

做生意呀,邊度有人鹹濕?就算佢哋真係要鹹濕,我唔會俾,得未?

好。不過,假如妳真係俾人鹹濕咗,唔怕話我知。

得喇,囉嗦。咁你呢?有冇去媾女?

冇。

信你至奇,我見到阿群成日讚你朋友圈啲嘢,又留言喺你度。

我同佢嘅來往就止於朋友圈上面嘅留言。

我下個月尾同個女返香港,你幫我兩母女租間好啲嘅房,唔想阿女住阿群嗰種賓館。

我租半島俾妳哋好冇?

咁又唔使半島,總之要地方大啲,唔要阿群呢種賓館。

好,我去搵。

其實,我有時喺阿群微信朋友圈睇到佢有啲泳裝相,都少少索嘅,有啲啲想試吓媾佢。於是有時候收工專登經過佢樓下,見到佢都同佢打聲招呼。

一次收工,行過佢樓下又見到佢。佢啱啱打算休息,嘆個下午茶,問我有冇時間一齊。

我話,妳唔好又試請我。

咁你請番我啦今次。

好,我話。

去咗喜來登。

喜來登好咩?我問。作為一個香港人,喺建築顧問做管理層,我都冇阿群咁識嘆。

呢間冇試過,就嚟試吓囉。

呢排生意點呀?

幾好呀,呢排旺季…不過,比較煩…

生意好都煩?

有個大陸客,成日搵要女仔,問我有冇介紹。我話附近好多夜總會、桑拿,佢話唔鍾意呢啲,係都要良家婦女,我勉為其難幫佢搵過幾個個體戶…

個體戶?

應召嗰啲…

哦,私鐘,妳又識嘅?

上網問人。

佢滿意嘛?

佢好識嘢,一試就知道嗰啲係搵食女仔…嚡,我去邊度搵良家婦女俾佢至得㗎…

妳開賓館使乜照顧佢呢啲需要?

呢個係大客,佢好豪㗎,每次叫我幫佢做呢啲額外嘢都俾好多貼士。另外佢每年嚟好多次,有時候帶一班人嚟住。佢自己每次嚟,都喺呢度住一個星期到半個月,所以我同佢熟到好似朋友一樣。我話你咁樣住法仲貴過喺附近租間劏房。佢話周時四圍走,又唔係長期,租劏房要簽約唔啱佢。

佢帶啲人嚟做乜㗎?

參加展覽,然後夜晚帶啲人周圍飲飲食食、買名牌、去夜總會…佢佣抽嘅。所以,嗰啲地方佢都好熟,但係佢自己就唔鍾意喺嗰度玩,係都要搵良家婦女…想要紅顏知己嗰種感覺。

哦…咁…佢有冇嘍過妳做唔做呀?

…真係要我講…?

哦,咁冇嘢喇,當我冇問過啦。

我有同過佢…

要做嗰啲嘢?

你話呢?呢樣就必然㗎啦…我都唔係咩純情玉女啦。不過,佢唔係淨係做,要好似情人咁對佢,陪佢瞓覺、喺床度傾偈…

而家仲有同佢?

間中…佢話我唔係佢鍾意嗰類,所以做得唔密。但係每次佢嚟住,難免都會同佢見吓面,大家關係好似朋友,佢有需要而我搵唔到女仔俾佢嘅話佢就會要我陪佢,同佢咁熟,當打場友誼波。

咁高要求…

嚡,我咁肥佢仲吼我,咁都算有要求?

唔係吖,妳幾有吸引力吖,係稍為豐腴啲啫。

我為食吖嘛,成日鍾意食好嘢。

下次,我女朋友嚟,唔該妳唔好請佢食咁多嘢,食肥佢…

小予佢就算再肥啲都係靚女一名啦,你喺街識到佢真係緣份…

佢話妳知我哋喺街識?

係呀。仲有,佢真係好愛你㗎,你好幸福㗎,知嘛?

佢講妳知?

唔怕話妳知,嗰個大陸人有一次喺走廊見到小予,就話好鍾意佢。佢走嚟問我,我話人哋有個香港男朋友㗎喇。佢話香港人好巴閉咩?如果佢肯陪我一個星期,我俾7萬人仔佢,即係每日搵一萬,另外我俾妳一萬打賞。我話,人哋係正經人家,唔會應承㗎,我幫你搵其他女仔啦。佢話正正就係正經女仔,佢先至更加有興趣,叫我即管幫佢問吓。於是我就即管同小予講有件咁嘅事,我知道佢唔會接受嘅。小予斬釘截鐵話,莫講7萬,俾多一陪都唔可以做呢啲事。佢話雖然佢實在需要搵錢,但絕對唔會背叛你。呢件事就係發生喺小予臨返大陸之前。

我諗到嗰日喺隔嚟房煲煙個大陸佬,最後嗰晚我仲同小予性幻想呢個大陸佬強姦佢。但…佢從來冇乜點同我講佢需要錢,雖然我都估到,佢一個女人,自己要生活,個女仲要喺外國讀大學,嗰間學校係有錢人讀嘅,一期學費要廿萬…但我一直以為佢攪得掂,而且佢個未婚女婿屋企係北京一間好出名嘅企業嘅太子仔,照計多少都會幫補吓個新抱。

哦…小予冇話我知呢件事…

佢怕你唔高興啫。

同阿群食完下午茶,我同佢喺彌敦道慢慢逛住返佢賓館。

經過中間道,第一次同小予約會嗰晚拖住佢手嘅街口,忽然強烈掛住小予,掛住我同佢最早期。

見到阿群着條緊身裙,行路嘅時候屎忽扭吓擰吓,忽然忍唔住就拖住佢手。

呢頭拖,嗰頭知大鑊,佢向小予報串點算,就即刻甩開。

阿群笑吓。

去到佢舖頭樓下,佢話,得閒可以過嚟搵我,食飯或者下午茶。

點好意思?

有咩所謂,佢走之前叫我幫佢睇住你嘅,大家朋友一場,除非你唔當我係朋友啫。

冇啲咁事。

咁就得啦。

一係,聽日放工,好似今日咁,我嚟搵妳去食tea?

小予話你帶過佢去長洲?

係南丫島,唔係長洲。妳想去?

係呀。

都可以呀,妳係想去南丫島定長洲?

長洲啦。

好。

由於我頭先喺街拖阿群,佢嘍我去長洲,擺明受媾。所以拖佢呢吓動作雖然係魯莽,但未嘗唔係一件好事。

返屋企途中,有啲擔心阿群報串俾小予知我拖過佢仲同佢約會。

但小予發訊息嚟嘅時候好似幾開心咁嘅。

方便視頻嘛?

我盡量避免喺小予面前提老婆,費事佢唔鍾意。就話,可以,不過一陣可能我會隨時下線。

哦,怕老婆突然出現。佢唔喺屋企咩?

佢今日去個姊妹屋企,應該冇咁快返嘅,怕佢哋突然上嚟啫。

老婆個姊妹叫美莎,我都識嘅。老公係裝修佬,成家粗人,試過家暴佢,嚟過我哋度住過一輪。

哦,咁而家視頻。

佢一打嚟,頂佢,居然除哂衫喺床度。

小予…我…

做乜呀?

我想睇妳個屄,可以俾我睇嘛?

咪咁啦,我妹妹嚟咗我屋企探我,佢會喺度住幾日。而家佢喺廳,唔係咁方便。

咁妳又除哂衫…

咩呀?我啱啱沖完涼。

想我嘛?

你係咪咁樣講嘢?唔想你我做乜搵你呢?掛到死…可以睇一吓大雞巴嘛?

又話唔方便?

就睇一吓。

好。

於是我就除褲,攞細佬出嚟。

頭先一見到小予全身冇着喺床度,已經興奮得不得了,細佬已經扯旗。

我將個草菇頭對正手機鏡頭。

嘩…你仲係咁好反應嘅?

係呀,好掛住妳呀…好想同妳做…好想入去妳度…

我會返嚟㗎嘛,到時你就可以喺我裏面…

想睇妳…

真係有咁想睇?

好想。

佢將手機放落下底,對住個屄。

老公,你睇啦。

反開俾我睇。

我驚,一陣妹妹突然入嚟見到…一係夜少少我入廁所同你玩視頻…?

夜少少嘅話,我驚唔方便…

咁我影相俾你睇。

反開?

會。

好。

突然,佢嗰邊有啲聲,小予好慌張咁搵件T-shirt笠上身。

下面都冇着。

佢個妹沖完涼入嚟,本來冇着衫,一見到小予同人視頻緊,先至慌張咁是旦執起件衫遮住個身。

我亦都嗱嗱臨休褲,但細佬硬住,click住條褲。

小予個妹個樣同小予有8、9成似,眼大大、下巴尖尖嘅典型大陸靚女樣。唔怪之得小予之前個男朋友想攪埋佢個妹,幻想吓同兩個一樣樣嘅靚女做愛,一路插,唔知邊個打邊個嗰種錯亂,一定好新鮮、刺激。

你同我妹妹打聲招呼,小予話。

妳好。

小希,呢個係妳喺香港嘅姐夫😊。

姐夫🙂。

小希個樣同妳一摸一樣。

邊度係?最多7、8成。

唔止呀,直頭一樣樣,妳哋孖生嘅?

唔係,我大過小希3年。其實我哋個樣有分別㗎,你對得多的話就一眼分到。

家姐成日同我講起你。小希笑住話。

小予打一吓小希。

小希笑住話,怕乜喎?

佢講我乜嘢?

小予扲住小希把口,兩條女笑到傻咗咁。

小希一直用手撳住件衫遮住身體,但係件衫側邊跌咗少少落嚟,見到佢波波邊,好豐滿…佢兩姊妹果然得到一樣嘅遺傳。

妳哋唔慌講我啲好嘢啦。

係好嘢…小希一開口,小予即刻又試扲住佢把口。

冇嘢冇嘢,小予話,夜啲我訊息你。

好。

夜啲,小予發咗啲相嚟。

佢同小希合照。

佢兩個着番頭先啲衫影嘅,兩姊妹笑容一樣。小予略為憂鬱,小希開朗。

單薄嘅T-shirt之下,見到佢哋波波都好大。

然後就係佢遵守諾言,擘開個屄影俾我睇。

睇到裏面啲嫩肉,令我諗番起喺佢裏面嗰種暖意、嗰種滋潤、嗰種被緊緊包住嘅親密。

有對女仔手擘開屄瓣。如果呢對手係小予嘅,咁邊個揸機呢?

唔通小希在場幫佢影?

我訊息小予。

啲相妳自己影?

過咗陣,佢覆。

唔係,我叫小希幫我揸機。

咁佢咪知道妳影俾我睇囉?

我話想睇吓裏面有冇生暗瘡,叫佢幫我影,不過佢估到我影俾你睇亦都唔出奇。

到底妳哋兩姊妹講我啲乜?

佢係我最好嘅妹妹,我哋乜嘢都講。我同你嘅事,一直都有話佢知。

咁佢咪知道我同妳嗰方面嘅嘢?

有咩出奇?我前幾年有抑鬱症,完全冇性欲,小希知道我識咗男朋友,自然關心我做唔做得到,我同你做咗,就話俾佢知。之後佢都有問起我性生活點,我就話你好厲害,令到我好想要…佢即刻大感興趣,就問我你嗰方面,我有講佢知你好大、可以做好耐,同埋試過一日屌我四次。佢羨慕,我話可惜我唔可以嫁你,名正言順做你嘅女人,但係都當你係我老公,所以佢要叫你做姐夫…

哦…

你鍾唔鍾意?

鍾意呀。

呀,係喇,記住,月尾我個女返嚟,我同佢探完大陸啲親戚就會同佢嚟香港,搵酒店嘅事點樣?

已經搵到喇,到時我哋約邊度接妳,我帶妳哋去。

好。我俾過我哋嘅合照阿女睇,佢話媽媽美,媽媽嘅男朋友亦都帥氣。不過我要佢叫你做爸爸,佢唔肯。

由佢啦,唔好勉強。

冇辦法。

第朝一早醒咗,諗起嗰日放工約咗阿群,全日不期然期待住放工。

中午佢發訊息嚟,問今日放工係咪?

我唔想留低任何文字紀錄,就打電話去同佢確認。

阿群把聲好似有少少小心翼翼咁。
(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2019-11-20 07:27

正,搞埋亞群就可以日日有女食😄😄
作者: mtvong    時間: 2019-11-20 14:25

依~~~~ 就嚟到戲肉喎 !! :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
作者: dcat20    時間: 2019-11-21 10:20

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-11-20 02:25 PM 發表 查看引用來源
依~~~~ 就嚟到戲肉喎 !! :smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
慢慢欣賞吓過程先啦。

戲肉出咗就冇故講㗎喇。
作者: dcat20    時間: 2019-11-21 10:21

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-11-20 07:27 AM 發表 查看引用來源
正,搞埋亞群就可以日日有女食😄😄
我修改咗些少內容,另外再加咗圖。
作者: chaolininin    時間: 2019-11-21 18:13

仲可以女朋友個妹:smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: edwardyeung    時間: 2019-11-23 08:30

終於等到更新
作者: waihello    時間: 2019-11-24 09:59

good good !!!!
作者: waihello    時間: 2019-11-24 09:59

good good !!!!
作者: dcat20    時間: 2019-11-28 12:18

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-11-21 06:13 PM 發表 查看引用來源
仲可以女朋友個妹
引用:
原帖由 edwardyeung 於 2019-11-23 08:30 AM 發表 查看引用來源
終於等到更新
先更新,之後改錯字再加相。

戲肉會留到好後。

* * *

群話,我未必喺舖頭,你放工前訊息我,我即刻過嚟。

好。

群係一個嚟咗香港10幾年嘅新移民,冇咩知識,好命嫁咗俾個喺大地產商做物業管理部阿頭嘅男人,生咗仔女之後自己就攪賓館,搵到多少錢,得閒就飲飲食食、去旅行。

佢周時喺微信曬幸福。老公買10幾萬首飾俾佢,佢擺上朋友圈放閃。

阿群唔算好靚,但以佢年紀嚟講,算有啲姿色。佢以一個大陸女人僅有嘅品味,盡可能將自己打扮成一個事業型女性咁樣。但係喺細微嘅舉止呀、口味呀咁,一眼就知道係大陸女人,冇咩知識、淨識搵錢、講飲講食、只要你稍有條件就好易食到,係一般男人見到佢都會有興趣同佢玩吓嗰種。

只睇表面,未必諗到阿群會喺外面同第啲男性有親密行為。但我知道佢啲嘢,泰國個初戀男朋友、茶餐廳做嘢個男仔、賓館個大陸客…又周時喺房外面偷聽我同小予做愛,我知道佢絕對唔係一個守婦道嘅女人。

加上我尋日喺街一時衝動拖咗佢一嘢,佢居然若無其事咁約我去街,我已經確定同佢上床毫無難度。

於是,一放工,就發訊息俾群。

你嚟我樓下,我喺度。

好。

懷住期待嘅心情,喺公司出嚟,行過去群舖頭。

一見到佢,佢話,今日都係唔去離島喇,我哋喺附近食飯,你方唔方便?

我反正預咗今晚同妳出去嘅。

咁就好喇。

點解突然唔去離島嘅?

佢猶豫咗一吓,話,突然唔想去喇,我哋食完飯,上我舖頭坐吓、傾吓偈啦,識咁耐都冇認真傾過偈。

佢帶我去iSquare頂樓,話,呢間酒家我周時嚟,啲嘢幾好。

群好熟咁叫咗啲嘢食。

食嘢嘅時候,佢一路喺旁邊望住我。

雖然知道即將會啲事情發生,但俾佢咁望住,我有啲唔自然。

你同小予仲有聯絡嗰呵?

我想確定一吓佢唔會向小予報串,就話,有呀,妳呢?

喺微信傾過一、兩次。

講啲乜嘢?

都係問候吓,佢叫我幫佢睇住你呀咁。

點睇住?我笑住問,妳點答佢?

我話有咩我可以幫到手,即管開聲。

我隨即直踩,話,佢話驚我四圍媾女,叫我試吓同妳…

哈,佢的確有同我提過,佢話唔放心你一個喺香港,怕你四圍攪攪震。我話男人要攪攪震妳管都管唔到㗎啦。佢就話我想嘅話可以俾我同你試吓,佢話你做愛幾厲害嘅,我幫佢滿足吓你,你又可以滿足吓哦。

小予同妳講呢啲嘢?

係呀。

佢講吓嘅啫,真係發生嘅話就唔同咁講法喇。

係㗎,尤其小予佢咁愛你。女人愛一個男人係要獨佔。佢知道自己只不過係小三,你唔會娶佢,佢又要返大陸做嘢,覺得遲早失去你,先至講埋啲咁嘢,千祈唔可以當真。

我心諗,咁即係叫我唔好打妳主意?

群隨即話,就算我哋真係有啲咩,都絕對唔可以俾佢知。佢好鍾意你㗎,唔好傷佢心。

好多謝妳。

我好羨慕小予,有個咁好嘅男人。

我有屋企㗎,同我一齊要做小三,咁都好羨慕?

可以同你呢啲咁有男人味嘅親密吓,俾錢都制。

唔係啩?妳夠有女人味啦,妳要嘅話,應該有大把男人媾妳,唔使俾錢啩?

係有唔少男人想媾我,主要係賓館嘅客人,仲有啲朋友嘅朋友,多數係做保險呀、經紀、裝修呀咁。但係我唔鍾意佢哋,除咗我同你講過嗰個客人,我當佢係朋友,有時候同佢打吓友誼波之外,我冇同過其它人。

唔介意我問妳一件事嘛?

問啦。

妳係咪有一個男仔…?

我都估到小予實話你知。冇錯,我都有需要㗎嘛,個男仔需要錢,我幫補吓佢,佢滿足吓我需要…

個男仔好細個?

大過我個仔幾年…你會唔會覺得我係一個賤女人?

咁,人有性需要,都係一件平常事…

但係…我自己都係人哋嘅老婆、人哋嘅媽媽,外人睇起嚟我好幸福,有個做高層嘅老公錫我,仔女又入大學…我絕對唔可以做啲破壞自己家庭、破壞人哋家庭、破壞人哋嘅關係嘅嘢,咁做對邊個都唔好…

佢望住我眼,好認真咁講。

嗰刻,我覺得群好有女人味,雙眼中充滿住欲望。

理解,我話。

群老公係地產商部門主管,未至於管理層,但收入算唔錯,而且睇起嚟的確錫群。以一個冇知識嘅大陸女人,落到嚟香港嫁到俾一個咁嘅老公算好幸福㗎喇,就算點樣偷食,絕對唔會想攪喎自己個家庭。

佢隻手放喺我大鞞。細佬慢慢開始脹、個身漸漸㷫,好難頂。我膽粗粗摸吓佢手,佢冇縮,我就捉住佢。

跟住佢一路放隻手喺我大鞞上面,一路食飯。

食完飯,我哋咩都冇講就埋單、落樓,好有默契咁行返去群間賓館。

沿路一直拖住手,一句話都冇,大家心照一陣會發生乜嘢事。

群有兩間賓館,一間係我同小予第一次去,做愛嘅時候群攞水嚟嘅時候喺房外面拍門嗰間,另一間就係喺走廊見到嗰個大陸人嗰間,我哋嚟咗呢邊。

呢度啲𨋢好慢,又多人等。我哋冇再拖手,粒聲唔出,諗到一陣會發生嘅事,心情極度緊張咁喺度等。

𨋢到,好多人入𨋢,有阿差、有大陸人、有韓國人,由於呢度得兩部𨋢,大廈好多賓館,啲𨋢幾乎層層停,好慢,一有𨋢啲人就迫哂入嚟。

我同群面對面,佢心口毫不避忌咁貼實我,大家嘅臉幾乎貼住。

細佬硬得好緊要。

嚟到呢步,大家都冇需要再掩飾。佢雙手伸去我腰後面攬實我,我將兩隻手放喺佢hip位,細佬貼住佢恥丘用陰力頂吓頂吓。

佢粒聲唔出,面紅。

一上到樓,群攞鎖匙出嚟開門。

呢邊啲房細間啲,基本上只係一個瞓覺嘅竇口。

佢一入房就抱住我錫,連擦個牙、甚至啪粒漁夫之寶嘅時間都冇。

佢咁老實,我就唔客氣解佢啲衫鈕,見到黑色通花奶罩罩住肉感嘅波波。

對阿群呢個人哋嘅老婆,我一心只諗住洩欲,並冇對小予嗰種愛。加上我知佢亦都無非都係想俾我篤吓,我就更加冇乜興致同佢慢慢調情。

佢一路錫我,我直接申手去佢背後解佢個罩。

終於解除咗,對奶彈出嚟。群對奶冇小予咁大、咁靚,但都算相當谷,加上呢段日子,冇小予喺身邊,我實在需要慰寂,就搓、揸群。

揸幾揸,佢已經成身拉緊。

我就烏低少少身埋去錫、啜、舐、舔佢奶奶、lin lin。

呀……

群明顯敏感,一刺激佢lin lin當堂好大反應。

佢好喉擒咁解我褲頭。

俾我睇吓呢碌屌到小予大嗌嘅嘢…群一路解一路話。

終於解到褲頭,佢將我條褲一扯扯低。

細佬彈出。

果然好大碌,佢驚呼,唔怪得小予咁愛你…

群踎低,癡癡咁睇住細佬,然後就哄埋去舔。

我有一刻尷尬,因為嗰度未洗,應該有啲尿味。

但係群好似好滋味咁用條脷細意舔草菇頭同條頸,我就由佢舔。

嗰刻,除咗好爽之外,我忽然諗起小予,有啲內疚。

對唔住…心裏面向佢道歉…我愛妳㗎。

然後諗起阿群周時喺微信貼佢同老公、仔女啲幸福照,外人點會諗到一個咁嘅幸福女人原來會偷食?

群舔吓、啜吓草菇頭之後,就開始慢慢吞噬。

佢一邊吞吐、一邊細意suen肉腸。我懶懶閒咁欣賞吓呢個人哋嘅老婆/老母服侍我細佬嘅時候個淫樣,摸佢吓頭髮、摸佢塊面。

呢個女人真係好飢渴,我心諗。

佢好渴求咁品嚐碌棍,suen到成支肉腸濕哂。

到你,佢話,然後起身,同時將我撳低。

我估佢係想我幫佢舐西。

諗起佢未洗,嗰度應該有陣西味。

不過,有得舐唔通唔舐?唔理喇,就嗱高佢條裙,喺裙底伸手入去扯低佢條底橫,就哄埋去錫吓佢個妹。

阿群啲毛毛好稀薄,可以好清楚睇到條罅。

我錫吓、舔吓佢條罅,反開個脣,見到佢粒核。群粒核係我所見之中比較突出嘅,我諗佢應該好敏感,就舔粒核。

佢即刻成身拉緊、震。

我就繼續舐、啜,等佢爽吓,然後就移落啲去舔佢隻蝸牛。

反開兩塊瓣,見到裏面啲嫩肉,濕立立、紅卜卜。

輕輕舔一吓。

佢嗰度唔大味,有啲啲腥腥哋、鹹鹹哋,相信係尿加西水嘅味,淡淡哋,幾溫和。

用脷去品嚐吓,舐兩舐,發覺佢個鮑已經漏哂水,杰噠噠,我就啜佢啲鮑汁。

呀……

佢大嗌。

我舔吓、舐吓、啜吓,佢個頭兩邊搖,係咁嗌。

我已經頂唔順喇,就將佢抱起放喺床度,然後我擒上床,嗱高佢條裙,除低佢條底橫,就將碌嘢頂埋去佢塊屄度。

一頂埋去,草菇頭即刻感到濕立立、暖笠笠,好舒服。

我喺裂口淺層磨吓、磨吓。

群飽受煎熬咁嘅表情,叫我,攞我個手袋過嚟。

有啲唔捨得離開呢塊咁濕、咁暖嘅嫩肉,過去攞群個手袋俾佢。

佢喺手袋攞咗個套出嚟,叫我戴。

佢話,為咗保護我哋愛嘅人,戴套做吖。

我知道自己乾淨嘅,因為我每半年會去驗次身。我問,妳同其他人有冇戴?

淨係同老公至唔戴,唔想有事嗰陣唔知點解釋。

我半年驗次身,乾淨㗎。

唔好啦,始終大家都有家庭,而小予又咁愛你,你都應該錫住佢。

咁好啦。

既然佢講到咁,我就拆盒。

盒套未開過,新買嘅,係超薄裝。

咁識嘆,我心諗。

跟住拆錫紙袋,然後攞套出嚟笠落細佬度。

上嚟…佢喺床度哀求。

我擒上佢身上,嗱高佢條裙,除哂佢條底就捅入去。

呀……好大呀……

我知道自己算唔細,每次屌一條新女嘅時候,好多時專登慢慢、慢慢成支篤入去,再慢慢、慢成支出番嚟。咁嘅插法,通過女仔條肉洞嘅時候,稍有性經驗嘅女仔都會好明顯感覺到我嘅長度、粗度。

……真係好大呀……

群碌大眼,O咀咁叫。佢皺住眉,痛楚咁望住我進出佢個妹。

妳都好軟熟、好飽滿呀。

鍾意嘛?

好舒服呀。

我溫柔咁慢慢、慢慢塞入去,慢慢、慢慢出番嚟然後又再慢慢、慢慢入去,慢慢、慢慢出嚟,入去、出嚟,入去、出嚟…

佢雙手繞喺我背脊後面,捉得我緊緊咁。

我突然轉換速,急激咁撞擊佢個屄。

撞到佢pad pad發出啪啪聲響,對奶隨住節奏上下躍動。

呀……

群緊緊抱實我,發出柔弱嘅叫聲。

然後我又轉番溫柔mode,慢慢、慢慢成支出番嚟、成支捅入去,成支出嚟、成支入去,出嚟、入去…

唔知佢係咪平時都咁反應,佢好肉緊咁攬實我,好似好鍾意咁,發出嬌柔嘅聲線。

過咗一陣,我又試失驚無神急激咁插。

佢大叫,好興奮…

我換吓唔同角度、姿勢。

從上向下鑿、從下向上撬、密集式短程抽插、悠長遠程進出,趴喺佢身上抱緊佢身體錫佢咀、耳仔、頸、隔勒底、波、lin…撑起上半身,痴迷咁對望、邊屌邊揸佢波波、lin lin…

群面紅紅、眼紅紅咁望住我…好犀利…佢氣喘喘、聲震震咁話。

我哋緊緊抱住對方,瘋狂接吻,嗰種感覺,好似大家好愛對方咁。

我突然停低,出一出番去。

射嗱?佢問。

未。

我隨即再捅入去,一嘢篤到盡頭。

吖……佢大叫,毫無防範我有此一着。

然後我成支抽番出嚟。

正當佢一臉迷惑,我又試一嘢再捅入去。

碌嘢通過群條肉洞每一厘、每一毫嘅時候,感覺肉洞有啲逼。

你好勁…

我一路屌,佢個樣、佢啲反應,令我知道佢已經到咗高峰。

舒服嘛?佢問。

嗯,妳個窿好好屌。我專登咁樣講去提醒佢我只當佢係炮友。

我好屌啲定小予好屌啲?

好難答…

得喇…我明白…小予始終係你女朋友。

咁妳個窿都好好屌。

多謝,你都好勁,真係…我俾你屌死咁滯…佢話,跟住錫一吓我。

然後我哋一路攬實脷交,我一路繼續屌。

屌咗一輪,不停變速度、角度、幅度,不斷玩唔同姿勢,見佢好似攰,而我仲未有想射嘅感覺,就話算喇。

回歸平靜。

喺床度,佢趴喺我身上,錫我心口、lin lin,玩吓我仲未軟落嚟嘅細佬。

你做到咁耐嘅?係咪每次都咁耐㗎。

差不多,有時耐啲、有時快啲。

鍾意嘛?

好滿足。

滿足就好喇。

我諗,我冇需要再俾錢個細路…

我冇打算斷人哋財路。

唔關事,我反正只係想滿足吓,又唔係談情。細路嘅性能力無疑幾好,但係我覺得同佢做冇咩feel。你性能力可能仲好過佢,加上你碌嘢好大…屌死我…

係喇,頭先已經想問妳…

即管問吖。

妳攬實我嗰陣,好似好鍾意我咁…

未試過咁犀利,你屌到我好high,我好有feel…

乜嘢feel?

嗰刻當你喺男朋友…

又話唔係談情,咁都有feel?

有㗎。唔係談情啫,都可以有feel㗎嘛。

真嘅…?

真㗎。

咁點算…?

我哋互相滿足需要好喇,絕對唔可以講感情。一定要控制自己,唔可以影響大家嘅生活…小予返香港嘅時候,我將你還番俾佢…可以嘛?

好…

我同阿群喺床度傾咗陣,傾吓傾吓我又試想要,就擒上佢身上,攪吓攪吓就嚟咗第二次。

呢次終於喺裏面射咗,好滿足。

屌完佢第二次之後,佢話個西有啲痛。

你好犀利,咁短時間可以連環開炮。

妳個細路仔應該都可以吖。

佢後生,唔同。你咁嘅年紀仲可以咁,而且兩次都屌咁耐…

咁都話耐?

仲唔算耐?次次都半個鐘…個B都俾你屌痛喇…

唔好意思,下次妳唔舒服的話,要表達,唔好唔出聲。

佢抱緊我,頭伏喺我膊頭,波波壓埋我心口,輕聲話,好。

我感覺佢好似有好多心事想搵人傾訴,但我唔想問。男人同女人做身體上最親密嘅嘢,假如再加埋情感交流就好容易出事。正如佢之前已經set清楚底線一樣,我亦都唔想同佢有感情轇轕。

嗰次之後,我同群就開始咗炮友嘅關係。

開頭幾日,佢幾乎每日都發微信俾我,問我放工得唔得。

其實我都想嘅,不過我唔想操勞細佬,驚玩壞。阿群有地方,加上咁近我公司,實在太方便,好容易想日日玩,玩到上癮。

我盡量節制,隔兩、三日先至搵佢一次。

我亦都唔事先通知,直接去佢樓下。佢唔喺度,就算,我會影張相,走咗先至發張相俾佢話頭先想嚟搵妳,嚟到唔見妳。咁啱佢喺度,就同佢上樓,一入房就打車輪、除衫、摷一輪就屌。

同佢做咗之後過咗兩個禮拜。

有一日我終於頂唔順心癮,就諗住放工去揾群。

去到佢樓下,遠遠見到佢同一個細路仔糾纏。

個細路話好掛住阿群。

群話呢度街嚟嘅,你唔要面我都要。

細路唔理,仲想死纏。群話,我對你已經好好㗎喇,我哋以後唔好再搵喇。

周邊有啲群嘅行家,同埋隔嚟舖頭啲sale屎喺度睇嘢。有個阿伯幫手勸個細路,算罷啦後生仔,唔好做到咁難睇,對大家冇好處,你攞夠著數㗎喇。

佢啲嘢已經俾附近啲人知道哂。

我唔好意思呢個時候行過去,就喺附近行吓,諗住等細路同其他人散去先。

行吓行吓,去咗同小予嚟過間黎巴嫩餐聽,就坐低食個下午茶。等嘢食嗰陣發個訊息叫群過嚟。

我諗住扮唔知呢件事。

等緊群嘅時侯,小予發訊息嚟話掛住我,想同我視頻。

我話同同事傾緊工作,夜少少先。

佢話夜啲要出外面應酬啲客唔得閒。

我叫佢唔好飲咁多酒,大陸人應酬亂咁嚟。

佢話佢唔想喺大陸喇,唔鍾意大陸人啲文化。

我問佢係咪出咗啲咩事?

佢話月尾見到面講。

老公,佢突然話,好想快啲到月尾見到你,好想再俾你屌。

一見到佢寫呢啲,我當堂扯旗。

我都好想再插入去妳度。

月尾,月尾我要你再插入我度…

好。

跟住就下線。

我有少少心掛掛之際,群嚟到。

今日想出去散吓心。

唔上去喇咩?

你帶我去長洲吖,方唔方便?

可以呀。

嗱嗱聲埋單,就同群去碼頭坐船。

去碼頭嘅沿路,佢粒聲唔出。

上咗船,佢睇住維多利亞港上面嘅日落,話,頭先,個細路嚟我舖頭樓下嘈…

咁跟住點?

我叫佢以後唔好嚟搵我…

當時有我啲賓館行家同附近賣嘢啲舖頭嘅人喺度…佢哋知道我啲嘢…

跟住就伏喺我膊頭上。

以當時情況,我唯有輕輕拍吓佢背脊去安慰下佢。

我同佢之間只係買賣,我對佢冇感情嘅…

我唔知講咩好,只好繼續輕撫佢。

我同你都係玩吓㗎咋呵?

咁,我哋本身都算係朋友嚟嘅。

朋有會做呢啲嘢?

咁,大家都有需要,我哋幫吓大家…

我知道有啲人會覺得我唔心足,有仔女、有事業、有個咁好嘅老公錫自己…都仲要出去玩…

有人話妳咩?

有好閨密知道我嘅嘢,咁樣話過我。

咁…有性需要都係人之常情…

其實,我要嘅係慰寂,唔淨係性…你明白嘛?

但係,妳要嘅慰寂,唔係喺出面搵㗎嘛。

老公好少理我,啲人睇到佢對我嘅好,係買好貴嘅鑽石俾我,但係佢好少陪我,亦好少問我有咩嘢煩、有咩嘢諗…嗰個男仔初頭肯同我傾偈,聽我講心事,我覺得終於有人關心…後來我同佢上咗床,佢事實屌得我好開心,就周時搵佢。漸漸,佢開口同我講要錢使…

妳覺得,佢只係為咗被照顧…

係…你會唔會覺得我好失敗?

人總有脆弱嘅一面嘅,好正常啫。

多謝你咁講,呢個答案正正係我需要,冇人咁樣同我講過。

跟住佢攬實我。

我驚舐嘢,佢將啲感情轉移落我度,就話,我哋大家都有屋企,我除咗屋企之外仲有小予。我驚,妳想要嘅嘢,我俾唔到妳。如果妳覺得同我唔係咁適合,咁,我哋唔好再繼續?

冇嘢,我講過,大家只係互相滿足需要,唔講感情。

但係…

你驚我愛上你?

我驚我滿足唔到妳感情需要啫。

唔會,我哋只係滿足身體需要,你有時聽吓我講嘢,𠱁吓我,就夠㗎喇。我絕對唔會要求你做我男朋友又或者破壞你同小予…可以嘛?

好…

咁…做愛嗰陣,我可以當你係我嗰一刻嘅男朋友嘛?

可以…

佢錫我一吓。

我個心好慌,好驚有一日會出事。

咁你呢?

乜嘢?

做愛嗰陣當我係咩?

Friend囉,得唔得?

你唔係當我免費雞就已經好好㗎喇。

一齊打波嗰啲叫波友、一齊去教會嗰啲叫教友、一齊去影相嗰啲叫拍友,我哋一齊做愛,叫做炮友。

可以講些少心事、多少少關心吓對方嘅炮友?

好,我話。

去到長洲已經天黑,喺碼頭啲食檔炒幾碟嘢。

食完嘢,群就話想行吓。

與其去好多人會去嘅東堤,我提議唔怕夜嘅話行遠些少。

行吓行吓,行咗去西堤。

嗰頭夜麻麻,行到一個冇人嘅角落,有一個地盤,起緊一啲單幢式平房。

群突然話,入去睇吓。

唔驚咩?

睇吓。

一幢又一幢未起好嘅平房,形成好似一條村咁嘅。嗰度冇人,啲平房已經舖好哂地板,門冇鎖。我哋竄入其中一間,窗外昏黃嘅街燈照入屋裏面。

群忽然攬實我,就勁咀。

我亦都頂唔順,就一路用脷迎戰,一路伸手入佢衫裏面揸佢。

一玩佢的的,佢又試成身震。

老公…佢居然咁樣叫,然後就捉我隻手落佢下底。

我休高佢條裙,攝隻手入佢條底裏面。

一捽佢粒核,佢成身拉緊同震,跟住就擒青咁解我褲頭,攞細佬出嚟,然後捉實細佬捋。

好刺激…

我抱起群,唔顧地板乾唔乾淨,將佢放喺地下,擒上去。

佢掙扎住之吓,我喺佢裙底扯低佢條底橫,就將細路貼實佢個B起西磨。

群哀求,冇帶套嚟…唔好…

我趴低咀吓佢,細佬一直磨佢個西。

佢成身抽搐、震。

我忽然知道大鑊,就話,都係唔好喇。

然後停止磨佢。

但係細佬依然唔捨得離開佢塊蝸牛。

暗淡嘅光綫之下,見到群癡癡咁望住我,聲震住咁講,好驚…

咁唔好喇,我話。

細佬呢頭離開佢個妹,群即刻揸實細佬,捉番埋去,話,唔理喇,好想…

就將碌腸塞入佢個窿裏面…

居然可以無阻隔咁同群啲水直接接觸,感受到佢潤滑、幼嫩嘅陰道…

好激動。

咩前奏、花臣都冇攪,直接就急速、大力、大幅度鋤。

嘢嘢頂到盡頭、撞到群個pad啪啪聲。

頭好暈…佢嗌…

未完待續

作者: billycheung39    時間: 2019-11-28 13:27

好嘢……唔怕等……硬住睇:smile_o12: :smile_o12:
作者: mtvong    時間: 2019-11-28 20:27

野戰 炮友 !!!!!
作者: lostergundam    時間: 2019-11-28 23:53

直入中出,完全渴求嘅動作出哂來
作者: lulu1238899    時間: 2019-11-29 07:28

睇到硬曬👍直頭有射亞群感覺👍👍
作者: tongkai88    時間: 2019-11-29 13:33

就地正法!由後門入!
作者: Water_man    時間: 2019-12-3 18:14

中出狂插後,一定流水不止…………
作者: Eddyo    時間: 2019-12-3 20:29

中出正呀, 一劑吾夠執多兩劑!!
作者: dcat20    時間: 2019-12-7 04:42

引用:
原帖由 billycheung39 於 2019-11-28 13:27 發表 查看引用來源
好嘢……唔怕等……硬住睇:smile_o12: :smile_o12:
先更新。稍後至執錯字,再加圖同埋覆大家

* * *

毫無準備之下,毫無阻隔入咗群個肉洞裏面,同佢啲水有直接嘅接觸。

群係個好原始,好base嘅女人,除咗搵錢,就係享受。微信裏面周時見佢食、食、食,再唔係旅行,毫無文化、知識、修養。

性方面原來亦都渴求。

喺佢個窿裏面,大家毫無掩飾、造作,佢不停扭動下體,屁股上上落落郁動,我就配合佢嘅節奏進出,feel到佢想我頂佢邊個角落,就用角度配合,盡量滿足佢。

昏暗嘅村屋地盤裏面,群俾我屌得興奮,肆無忌憚咁嗌。

佢嗰種海南島女人嘅本能、新移民生意女人嘅能幹,喺做愛時嘅反應表露無遺。嗰種汗流浹背、嗰種畜牲咁粗、咁低賤嘅喘氣,兼搏命咁去嘆去享受嘅拼勁,令我極之亢奮,每鋤入去一吓都咁激動、着迷。

我一時激動,話,鍾意妳…

我都係…愛你…

我都愛妳…

老公…

心知過哂界,但嗰刻真係控制唔到。

一路搏命鋤,佢大嗌。我趴低啜佢口腔,佢俾條脷我啜。

佢叫得越來越大聲、越來越放,好似成個黑暗中靜靜嘅村屋地盤裏面只有佢動物咁嘅叫聲。

我可以當你係我男朋友嘛?

我哋而家已經唔只係男女朋友…

愛你…老公…你係我嘅…

妳都係我嘅…

唔鍾意你同小予做愛…

我心諗大鑊,但呢刻實在太激動,乜都講得出。

幫我生個仔…

好…

射入嚟…

好…

實在激動得厲害,細佬越屌越亢奮。

你好硬…

鍾意嘛?

頂唔順喇…好想俾你射入去,想你喺我裏面發洩…

妳個屄好好屌…

好屌過小予嘛?

妳個屄好屌…

一路屌,我哋意亂情迷,亂噏廢話。

數唔到佢抽搐過幾多鑊,只知道佢個身不斷震,震一輪然後靜止,然後又再震。

俾你屌死…

攰嘛?

你話呢?

咁我盡快…

我只係用細佬前半段急速進出群個屄窿。昏暗中見到群痛苦嘅面容,叫喊聲填滿整個空間。

開始有痺嘅感覺,我加快進出,同加大幅度。慢慢、慢慢開始撞擊佢pad pad,啪啪聲同佢嘅叫喊聲同步,每一吓都撞到去盡頭。

群痛苦難當嘅喊聲當中,我劇震,隨即頂實佢毛毛稀疏嘅恥丘,喺佢潤澤嘅肉洞裏面一嘢爆發。

將杰杰嘅熱粥灌注入去群嘅陰道裏面之後,我同佢攤屍喺地上歇息,極感酣暢,完全唔在意地方有啲裝修後嘅灰。

群問,你次次屌咁耐,有冇諗過搵兩條女同時侍候你,等啲女仔分擔吓?

冇諗過呀,邊有女仔肯呀?

小予肯嘅話我肯…我都想睇吓佢身材…

群一路喘住氣講。

我有一種唔信呢種事會發生咁樣哦一聲。

佢話,每次俾你屌,屌嘅時候好high,屌完之後好酣暢,但事後個妹會隱隱作痛…你咁耐,碌嘢又大,除非本身好大食嘅姣婆,正常女人都頂你唔順。我估小予都係忍住痛俾你喺佢裏面發洩。

真嘅?

我相信係,你愛佢嘅話就應該搵人幫佢分擔吓啦。

佢同我試過性幻想同妳一齊…

想試吓嘛?

想喺想…

你要錫住佢,假如佢頂唔順,寧願搵另一個屄窿俾你發洩。而且小予單身㗎,你又唔係娶佢,攪大咗點算?搵個有老公嘅俾你射入去,萬一真係有咗最多入人哋老公數…

妳講妳?

你有第個人哋嘅老婆咩?

冇呀,但係,妳肯咁樣咩?

最好唔好…但係,如果真係攪大都冇辦法…

群…

乜嘢?

頭先我哋做愛嘅時候…

好有感覺…

係…

覺得愛上我?

嗯…嗰一刻…

咁而家呢?而家唔愛嗱?

唔係講好我哋唔講感情嘅咩?

咁感情嚟到都控制唔到㗎…

妳都有?

有呀,好明顯啦,咁都唔覺?

咁點算?

順其自然囉。我唔破壞你同小予,你唔破壞我家庭,繼續咁樣囉。

我趴過去攬住佢咀。

佢又試打開咀唇俾我條脷進入佢口腔裏面侵犯佢。

脷交咗陣,趁仲趕得切尾班船我哋嗱嗱聲起身整理番好啲衫,就出番外面行番去碼頭。

完全冇諗到同群發展到咁樣。

呢晚之後再過多個幾星期,小予就帶婷婷嚟香港。呢個幾星期,我同群幾乎每日都見面,因為我公司同佢舖頭太近,搵佢太方便。

但係我哋唔係每日都做愛,雖然大家都好想,主要係我唔想過度縱慾,怕玩壞細佬。佢亦都有啲心理作用同我做完之後細妹有少少痛,想俾細妹唞一、兩日。

於是我哋會喺附近拍吓拖。

由於佢同個細路仔嘅事已經俾附近啲行家知道,群唔想拖我落水,通常叫我去遠少少等佢,然後我哋去附近下午茶。

每3、4日左右至做一次,佢開定房俾我,然後我直接上樓。

長洲嗰晚之後我哋一直再冇用佢盒套,每次佢都叫我射入去。

同老公一路都唔戴套嘅,咁多年只有對仔女,假如同你咁就有咗就即係整定。

群…

愛你…

佢咀我。

嗯…我回應。

你呢?佢唔滿意我咁hea嘅回應,就問。

仲問!

我點知你嗰晚係咪只係一時衝動?

愛妳…

愛小予多啲?

唔怕講。

冇錯…

我理解嘅,小予咁靚女,我都鍾意佢…

妳唔係…想同佢…下話?

試一吓,有咩所謂?我同佢都係女人,又唔係叫佢同第個男人,你怕咩?

怕佢知道我同妳…

睇妳怕到咁,假如你起我同之間要你揀一個,你實揀佢唔揀我…

唔好咁執着呢點啦,我都鍾意妳就得啦。

我明嘅,你本來係佢嘅,我只不過借嚟玩…

妳當玩?

唔係呀!

呀,佢話,我配呢度嘅鎖匙俾你,等你以後可以隨時上嚟等我。木門鎖嘅密碼,每次人客住完我就轉,你上嚟之前話我知,我就講邊間房同埋密碼你知,咁你就可以上嚟。有時候你開完OT想上嚟瞓都可以,我睇邊間房冇人客話你知,假如我得亦都可以嚟陪你…你趁我唔喺度叫女仔上嚟我都冇辦法,雖然呢度入口有閉路電視…

諗到咁周到…

都係想綁住你啫…

小予同婷婷到埗嗰日,佢哋黃昏左右到嘅。
嗰陣高鐵未起好,佢哋搭到深圳轉地鐵嚟到旺角東落車,我喺太子搵咗間酒店俾佢兩母女。

一見面,小予好開心同我擁抱吓,就介紹,呢個就係阿女,呢個就係除咗妳之外媽媽最重要嘅人。

婷婷人如其名,婷婷玉立。已經訂婚、大學裏面成績優異嘅佢,神態仲成個細路女咁。

叔叔…婷婷有少少羞澀咁叫我。

我點樣叫佢好呀?我問小予。

叔叔叫妳做女好唔好?定叫妳名?

你哋話啦。

都係叫名啦,我話,就叫佢,婷婷。

幫佢哋攞其中部份行李走出站外國搵車去酒店。

車上,小予同婷婷講,女,一陣我哋上咗房,妳執吓嘢先,跟住休息吓、整理一吓自己,媽媽同叔叔喺樓下傾少少嘢再上嚟同妳去食飯。

好。

同佢兩母女上房,稍事整頓就同小予落樓下。

我想返嚟香港搵份工,唔想喺大陸喇,你可唔可以幫我搵一個地方住?

咁突然嘅?唔係話想試吓發展一年咩?

嚡…都唔知點同你講…嗰啲工作,唔係人做㗎。你冇講錯…我以前都冇遇過呢啲事…上面啲男人禽獸嚟㗎,簡直侮辱…

咩事?

我怕你知道咗會嫌棄我…

咩事?妳俾佢哋強姦咗?有咩唔怕同我講,唔會嫌棄妳。

(未完待續)

作者: tongkai88    時間: 2019-12-7 13:31

精彩絕倫!共得美人!
作者: dcat20    時間: 2019-12-8 11:47

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-12-3 18:14 發表 查看引用來源
中出狂插後,一定流水不止…………
搬咗嚟呢度,啲like冇哂,原帖想改title但內容超出字樓限制又改唔到…冇哂心機寫落去。
作者: seasul    時間: 2019-12-8 21:27     標題: 回覆 66# dcat20 的帖子

加油呀!唔好比佢停。
作者: cyybrian    時間: 2019-12-8 23:47

👍👍👍好好好好
作者: lulu1238899    時間: 2019-12-9 07:27

回覆 68# cyybrian 的帖子
加油呀,真系好精彩,所以追到尼呢度👍👍👍
作者: lcfcheuk    時間: 2019-12-9 19:19

回覆 66# dcat20 的帖子
師兄,寫得好好呀,唔好停呀
作者: dcat20    時間: 2019-12-10 15:02

引用:
原帖由 billycheung39 於 2019-11-28 13:27 發表 查看引用來源
第八至九集嚟喇,漸漸漸漸入戲肉喇。

呢兩集比較少甜,營造吓劇情先。

轉咗新地方之後,字數限制好大,呢兩集要斬件上喇,請見諒。

* * *

八(上)

聽到小予講嘅說話,我即時反應係,我心愛嘅小予,莫非俾人姦咗?

你會嫌棄我。

有咩講俾我知,我唔會嫌棄妳。

…好醜…

講。

我俾佢哋蹂躪…

點樣?

小雪老細晚晚要我陪客飲酒,啲客好粗魯,借些少醉意摸手摸腳、摸pad pad都算,有啲隔住衫揸我波波、下面…

我反抗。

小雪老細唔高興,有次佢私下同我講,要接得成工程,就要俾多少着數人客,乜嘢着數都冇,人客唔會俾生意我哋做。

我話我香港有男朋友㗎。

佢話香港好巴閉咩?香港而家唔掂㗎喇,我都玩過幾個港女。

我同小雪呻,佢居然幫口,話老細睇中我,想包我做小四,叫我考慮吓。我話,吓,小四?小三仲唔夠仲要小四?咪玩啦。

小雪話,小予妳見我又買車又買樓,俾佢責吓有咩所謂?我做老闆小三,佢俾錢我。我間中幫佢應酬人客,人客會俾打賞。接到工程,老闆仲另外打賞。妳同我一齊做,我哋兩姊妹同老闆雙飛、同啲客雙飛,可以搵好多生意、可以搵好多錢。

真係唔敢置信,小雪原來做呢啲嘢。更加唔可以想像,老闆咁樣衰,小雪都梗得落。

我拒絕咗小雪嘅提議。點知,佢有時嚟同我過夜,趁我冇為意,靜雞雞影我着內衣,將啲相俾老闆。老闆將啲相俾咗一班客,然後唔聲唔聲要我應酬佢哋。

嗰晚…佢哋飲大咗,就…

點樣?

成班夾硬除我衫,揸我波波、摙我lin lin,摙到我痛。小雪在場,佢都冇反抗,仲任佢哋玩。

然後其中一個男人當住咁多人除褲,佢話我令佢有反應。佢哋就叫我揸佢碌嘢,要我揸硬佢,又話要睇我個B,兩個人喺我後面捉實我,除咗褲嗰個人就夾硬想除我底褲…佢哋輪流錫我,面、咀唇、格勒底、波波、lin lin、小腹…俾佢哋啲口水錫到濕哂,又輪流攪我細妹…我本來夾實,佢哋夾手夾腳捉實我,擘大我大髀,然後…

佢哋攪妳個妹?

係…老公,我俾人玩過,已經唔乾淨,冇面目面對你…

妳俾佢哋姦咗?

佢哋用手指玩我下體,又逼我揸除咗褲嗰個男人碌嘢,同一時間成班人對我上下其手…搵酒樽塞我下體…輪流錫我、舐我…

小予一路講一路喊。

我撫摸佢背脊。

我已經唔乾淨㗎喇,唔配再做你嘅女人…

唔使怕,我唔會嫌棄妳,留喺香港,唔好再上去啦…

咁仲唔只…

佢哋…姦咗妳?

冇。佢哋玩到咁上下,除咗褲嗰個男人,將條嘢放喺我個妹外面磨,好彩佢硬唔到,如果唔係你老婆俾人姦咗㗎喇。

呢個人好快就射嘢,將成pad精射哂喺細妹外面…老闆睇見咁,亦都除咗條褲,佢已經硬咗,正想擒上嚟嘅時候,小雪叫佢放過我,話佢可以奉陪,叫老闆唔好攪我。

老闆話,我玩過妳好多次,小予我未玩過。

另一個斯文啲,頭先一路冇攪到我嘅人客就話,個女仔唔鍾意就算啦,大家飲多咗、玩過火喇,唔好夾硬嚟。

老細都仲唔肯放過我,攬實我係咁揸我同錫我,又想摷我妹,我夾實雙腳。佢一路揸我嘅時候,一路起勢讚我波波靚同lin lin性感。佢嘅表情好似畜生咁,佢本來已經好樣衰,總之好恐怖。我就掙扎。呢個時候,稍為斯文少少嗰個客就將老闆拉開,叫佢冷靜吓,唔好夾硬嚟。跟住佢攞紙巾幫我抹走妹外面啲精,喺地下執番條底俾我,仲幫我着番…

對妳咁好嘅?

係,佢想追我…

哦?

第二朝,老闆向我道歉,話飲大咗,加上一路鍾意我,尋晚咁嘅情形令佢忍受唔到刺激,話好對唔住,保證冇下次。

我就即管信佢。

跟住,嗰日下晝,斯文啲嗰個客人,就約我去傾吓單工程,佢話應該會俾我哋做。

佢有冇對妳做乜嘢?

佢約咗我好幾次,先至向我表白話好鍾意我,想我做佢女朋友。

我話我喺香港有男朋友。佢話佢唔介意等,假如有一日我決定唔再返香港的話,佢願意娶我。

我話我哋都唔了解對方,你就話娶我?

佢話一來我好靚,二來睇見我尋晚咁堅守,覺得我係好女仔。

我話任何女仔都唔想俾人強姦啦。

佢話,班友狼㗎,佢哋試過咁樣㗎喇。試過去香港上training,住嗰間酒店搵咗個後生女夜晚應酬我哋卡拉ok,佢哋飲咗酒之後又係咁樣攪人,嗰次佢哋成班癲咗咁,仲攞間尺篤入個女仔裏面,話度吓人哋有幾深。嗰個女仔應該都唔鍾意嘅,但係都俾佢哋凌辱…呢啲事佢哋唔係第一次㗎喇。佢話國內好多人都係咁㗎,用職權凌辱妳哋呢類跑業務嘅女仔,有啲女仔為咗業績甘願俾人凌辱。

呢個人一直好規矩,佢並冇強暴我甚至抽我水,唯獨是我臨返香港之前佢話想見一次,嗰次佢攬住我同我講好鍾意我叫我考慮佢。佢冇做啲咩,只係攬住,攬咗我好耐,手好規矩,分開嗰吓佢錫咗我額頭一吓,然後望實我。

咁妳鍾唔鍾意佢?

佢好人嚟嘅,斯文、靚仔嘅…不過,我愛你,我唔會變心㗎,你放心啦。我甚至乎唔想返大陸喇。

因為嗰次嘅事?

嗰次之後,又發生咗另一次…

吓?

呢次老闆要我同小雪陪幾個老闆飲酒,係間甲級商厦連高端商場嘅工程項目嘅話事人。

嗰度係私人會所,幾個老闆包場。

佢哋飲咗幾杯已經摸手摸腳。

我叫佢哋唔好,小雪好細聲問我係咪想累佢哋冇咗單工程約?

我見只不過摸手摸腳,唯有忍氣吞聲,心裏面一直諗住你,覺得好對你唔住。

佢哋漸漸過份,開始伸手入我衫裏面揸我波、錫我…然後撳住我喺梳化上面想除我衫…

未完待續

作者: dcat20    時間: 2019-12-10 15:06

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-11-28 20:27 發表 查看引用來源
野戰 炮友 !!!!!

* * *

八(中)

小予話,第一次俾人蹂躪之後,又發生咗另一次…

佢話,呢次老闆要我同小雪陪幾個老闆飲酒,係間甲級商厦連高端商場嘅工程項目嘅話事人。

嗰度係私人會所,幾個老闆包場。

佢哋飲咗幾杯已經摸手摸腳…然後漸漸過份,開始伸手入我衫裏面揸我波、錫我…然後撳住我喺梳化上面想除我衫…

我話我有男朋友,小雪即刻叫停我,然後同佢哋講,你哋要玩的話今晚我任你哋玩,小予係我哋嘅新人,我唔想嚇怕佢。

於是佢哋就除小雪衫。

我睇住小雪俾佢哋揸、錫、摷妹妹,跟住佢哋輪流擒上小雪身上,然後就篤入去,套都冇戴,就喺佢兩腿中間郁起嚟…

我呆咗,小雪為咗搵錢竟然做到咁…其中一個叫我,喂,妳唔做都幫大家打吓飛機吖…

小雪幫我頂咗,我唯有幫番佢。佢俾其中一個男人屌,同時幫另一個男人玩賓周嘅時候,我就揸住另外兩個男人碌嘢,跟住就chok,佢哋就摸我波波、捽我個妹…我憎死佢哋…

我睇住佢哋輪流射精入去小雪裏面…然後…

點呀?

將多餘、未射哂出嚟嘅精…抹喺我波波同個妹外面…

佢哋有冇插過手指入妳裏面?

我唔俾佢哋咁做…我個B係你嘅,假如俾第二個男人伸手指入去,我個心會好難受。我淨係之前嗰次俾佢哋用酒樽塞過入去,同埋俾嗰個硬唔到嘅男人碌嘢喺外面磨過…

之後小雪陪我返去嘅時候話,妳唔應該同佢哋講妳有男朋友,更加唔可以講妳男朋友係香港人,佢哋只會更加想攪妳…

我話妳偷影我,將我着內衣啲相俾老闆,又要幫我頂,為乜?

嚡,我點知妳個傻妹會咁固執嘅啫,以為妳俾佢哋攪吓就會就範,點知妳咁堅持。

喂,係強姦呀,冇女仔願意啩?

我任佢哋攪,咁就唔係強姦啦。

妳點可以咁?仲任得佢哋射入去…

我食丸仔嘅…做我哋呢啲要預咗會有好多機會遇到呢啲事…慢吓手,妳識着個老細包咗妳,妳個女啲學費同埋妳嘅生活就有倚靠,唔使咁辛苦。

我有男朋友。

妳有男朋友又點?唔通佢養起妳咩?玩過、開心過咪算囉。

小予話,所以,我唔想再返去喇。

我抱住佢,憐惜咁掃吓佢背脊。

喺大陸俾佢哋咁樣凌辱,我驚我會有陰影,以後唔能夠做愛…我呢段時間都冇再諗過做愛…點算?

我哋搵機會試一吓?

我會好想俾你㗎,我好想可以滿足你㗎,假如真係做唔到,我會好難受。

試吓先啦,或者做到呢。

阿女喺度,要搵個機會至得。呢次返香港,我唔諗住再返大陸㗎喇,我搵工做,你幫我搵地方住,之前深圳嘅地方我退返俾業主,佢已經租咗出去,而且我想喺香港…我攞到香港身份證都有10年,我想轉做永久居民身份,你幫我攪好嘛?我喺香港有地方住之後,假如我做到嘅話就可以日日同你做愛,我好掛住你支嘢㗎,真㗎。

好。

未完待續

作者: dcat20    時間: 2019-12-10 15:09

引用:
原帖由 seasul 於 2019-12-8 21:27 發表 查看引用來源
加油呀!唔好比佢停。
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-11-29 07:28 發表 查看引用來源
睇到硬曬👍直頭有射亞群感覺👍👍

* * *

八(下)

小予話,喺大陸俾人凌辱,驚會有陰影,以後唔能夠做愛…

我話,我哋搵機會試吓?

我會好想俾你㗎,我好想可以滿足你㗎,假如真係做唔到,我會好難受。

試吓先啦,或者做到呢。

阿女喺度,我哋要搵個機會至得。呢次返香港,我唔諗住再返大陸㗎喇,我搵工做,你幫我搵地方住,之前深圳嘅地方我退返俾業主,佢已經租咗出去,而且我想喺香港…我攞到香港身份證都有10年,我想轉做永久居民身份,你幫我攪好嘛?我喺香港有地方住之後,假如我做到嘅話就可以日日同你做愛,我好掛住你支嘢㗎,真㗎。

好。

呢次婷婷嚟,主要目的係探佢喺香港嘅叔叔。佢細個嘅時候喺香港,呢個叔叔關照過佢哋。婷婷爸爸過身之後,小予就帶咗佢返大陸,然後就送佢去外國讀書。

去外國絕對唔係小予嘅打算,佢哋只係好普通嘅大陸人,小予搵好少錢,冇可能負擔到外國大學嘅學費同生活費。

婷婷嘅男朋友係個有錢仔,屋企係北京好大間集團嘅老細。呢個男仔好鍾意婷婷,就提出同婷婷先訂婚,佢屋企就以照顧新抱嘅名義幫婷婷俾學費,亦提供住嘅地方同埋生活費俾佢哋。

我帶佢哋兩母女去海洋公園,婷婷沿途不斷同男朋友語音。一副熱戀中小女孩模樣。

夜晚我同佢兩母女食飯跟住返酒店,小予叫我留多一陣同佢兩母女傾吓偈。

我同屋企講咗開夜,就同小予講如果佢想我可以陪佢過一晚夜。

小予叫婷婷去沖涼先。

婷婷入咗沖涼房小予即刻攬住我勁咀,一路咀一路同我講對唔住,佢俾嘅身體俾人掂過…然後就喊。

我錫到啲鹹味。

我真係好愛你㗎,係真㗎。

佢摸我細佬。

嘩…你對我仲係咁大反應…

妳呢?

我好想俾你插入嚟,就算我做唔到,你都可以照插入嚟,我好想你喺我裏面。

佢捉我手入去佢褲裏面。

妳肥咗…

好明顯?

係。

晚晚應酬食咁多嘢想唔肥就難。

我摸到佢個妹頂端,捽幾吓,就急不及待想睇吓佢有冇濕。

於是攝手指落佢條罅撩吓。

冇濕,我話。

有呀,裏面呀,你摸入啲。

於是我撩入啲,果然好滑,按摩吓佢條水道啲嫩肉,摸到佢裏面有啲幼滑嘅紋理,好可愛。

佢嗱嗱聲解我褲頭,捉細佬出嚟,大家衫都冇除,我除低佢褲頭些少就喺佢底吓頂實佢,hi吓hi吓佢個鮑。

滑潺潺,好懷念小予呢度。

老公…佢聲震震咁叫我。

愛妳,我細細聲話。

我都係,我呢度係你嘅,得你可以入。

我向裏面壓迫。

小予碌大眼O咀,然後一副忍痛咁嘅表情。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2019-12-10 15:15

引用:
原帖由 lcfcheuk 於 2019-12-9 19:19 發表 查看引用來源
回覆 66# dcat20 的帖子
師兄,寫得好好呀,唔好停呀

* * *

九(上)

婷婷入咗去沖涼,我同小予忍唔住百厭起上嚟。

我哋咀同埋互摸。

摸摸吓,我摸到佢個妹頂端,捽幾吓,就急不及待想睇吓佢有冇濕。

於是攝手指落佢條罅撩吓。

冇濕,我話。

有呀,裏面呀,你摸入啲。

於是我撩入啲,果然好滑。

按摩吓佢條水道啲嫩肉,摸到佢裏面有啲幼滑嘅紋理,好可愛。

佢嗱嗱聲解我褲頭,捉細佬出嚟。大家衫都冇除,我除低佢褲頭些少就喺佢底吓頂實佢,hi吓hi吓佢個鮑。

滑潺潺,好懷念小予呢度。

老公…佢聲震震咁叫我。

愛妳,我細細聲話。

我都係,我呢度係你嘅,得你可以入。

我向裏面壓迫。

小予碌大眼O咀,然後一副忍痛咁嘅表情。

我溫柔咁進出小予嫩滑嘅水道,非常陶醉之際,忽然諗起一件事。

老婆,我想問妳一樣嘢。

問啦,你問乜嘢我都會答你。

妳係咪每次同我做愛都忍住痛俾我喺妳裏面發洩㗎?

點解問呢啲㗎?我愛你,唔俾你喺我裏面發洩俾邊個喎?

咁妳痛唔痛?

太耐嘅話,會有啲痛。不過就算係咁,同你做好舒服,我真係鍾意同你做㗎。

點為之耐?我停咗進出,問佢。

同以前啲男人做愛,我10–15分鐘已經夠㗎喇。但你實在大支,同你做,唔使10分鐘我已經高潮,超過15–20分鐘我就開始痛…

咁…我係咪每一次都整痛妳?

…係有啲…通常係臨尾,我已經到過兩、三次高潮之後你仲未射、仲繼續做嘅時候…跟住,事後細妹會隱隱作痛…

妳應該講我知吖嘛。

講你知有咩用?你都未滿足,梗係要俾你做埋佢㗎嘛,你係我男人,我要滿足你㗎嘛。

小予…

老公…你唔想同我做愛咩?做乜掛住問埋哂呢啲嘢?

反正都唔夠時間…婷婷一陣就出嚟…

佢沖涼沖好耐嘅,隨時沖半個鐘…

好…

於是我繼續喺小予身體裏面蠕動,小予個屄裏面飽滿、溫暖、濕滑,碌嘢俾佢包住,爽到無倫。

呀…佢抑壓住,細細聲叫。

佢皺住眉,一臉迷惘、恍惚。

突然,佢問,點解你會問呢啲嘢嘅?我唔喺香港,你係咪已經同第二個做過?

冇呀…

你有冇同阿群做過…?

冇呀…

沖涼房傳出一啲聲,婷婷好似沖完。

跟住傳出風筒聲,婷婷喺沖涼房吹頭。

要停喇,個女就快出嚟喇,我話。

唔怕,佢沖完涼吹頭、着衫要攪好一輪,做多幾吓先吖,好掛住你碌嘢呀。

未完待續

作者: dcat20    時間: 2019-12-10 15:20

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-28 23:53 發表 查看引用來源
直入中出,完全渴求嘅動作出哂來

* * *

九(下)

同小予做做吓,忽然諗起阿群話我咁大碌,兼做鬼死咁耐,小予應該好多時都係忍住痛俾我喺佢裏面發洩。

我想知道係唔係咁,就問佢。

因此傾咗一啲時間去咗。

到大家話唔再傾喇,珍惜做愛嘅時間,我再抽插咗冇耐,沖涼房傳出風筒聲,婷婷喺沖涼房吹頭,應該就快出嚟。

要停喇,個女就快出嚟喇,我話。

唔怕,佢沖完涼吹頭、着衫要攪好一輪,做多幾吓先吖,好掛住你碌嘢呀。

都唔做得幾耐啦,一陣佢突然出嚟我哋休唔切褲。

於是我就喺小予個屄裏面出番嚟。

小予一臉懊惱。

我覺得你唔同咗,我幾肯定你同第個做過。

邊度有咩唔同呀?

我感覺到,你啲反應…。

妳敏感。

你同第個做有冇唔戴套?

妳當正我真係同人做過…

我唔理,今晚你一定要留低同我瞓,我哋要做幾個回合。

婷婷就喺隔嚟張床喎。

我哋唔出聲咪得囉,婷婷同佢男朋友同居都有性生活,媽媽同男朋友做愛都好正常,婷婷預咗。

唔係幾好啩?

又唔係叫你攪個女。記住,雖然佢唔肯叫你做爸爸,你都算係佢爸爸嚟㗎喇,你同第二個女人做愛都唔可以同個女做,知道嘛?

哦。

婷婷沖完涼,面色紅粉菲菲、着住件相信係佢平時喺屋企着開,着咗好多次,洗到有啲薄、有啲透嘅T-shirt出嚟。

盡量忍住唔𥄫佢,但點都控制唔到睇吓佢。莫講我連係佢後父都講唔上,就算我真係佢親生老豆,咁想了解吓個女發育成點,亦都正常吖。

輪到小予去沖涼。

婷婷無疑亦都屬於靚女,仲好可愛,不過佢並冇遺傳到小予嘅身材。佢波波係普通size,莫講唔及佢媽媽大對,亦都唔夠阿群大。

兩粒嬌小嘅的的係薄薄嘅T-shirt突起,我當堂神不守舍,唔知道自己喺邊度、做緊乜。

正當我心神恍惚,婷婷突然問,叔叔,你會一直愛我媽媽嘛?

我話,梗係會啦。

我好細個,媽媽就喺香港接我返大陸,養到我上大學。雖然學費有人幫助,我知道媽媽佢好辛苦做嘢幫補我喺外國嘅生活費。尤其是我知道佢投資生意俾人呃哂啲錢,舖頭冇咗、車賣哂,然後落去香港搵工做幫補我,我唔想佢俾人欺負。

妳媽媽有冇同妳講過我任何嘢?

佢話好愛你。我媽媽係大美人,你知道嘛,喺老家,我媽媽好多人追。佢有啲舊同學,係企業高層,想追佢,話會照顧佢同埋我,媽媽都冇接受…

我知道妳哋老家有人追佢,但佢冇講過俾我知有好多人追。

佢唔想妳多心啫。其實,佢呢次返去做嘢,佢有啲舊同學不斷約會佢,佢只係一大班人嘅聚會至會參加,儘量唔同男性單獨約會嘅。有一個叫做阿峰嘅男人,係媽媽以前個男朋友嘅死黨嚟,佢一直暗戀媽媽,早陣先知道媽媽同之前個男朋友分咗手,就不斷想追媽媽。呢次媽媽返去,佢都有不停搵上門,媽媽拒絕佢。所以,我知道媽媽真係好愛你,我一直想見吓媽媽嘅男朋友真人係點樣嘅,而家終於見到喇。

咁妳會唔會反對我同妳媽媽拍拖?

只要媽媽鍾意你,我就可以。

即是話,妳唔係咁鍾意我同妳媽媽來往?

我見到你真人,明白媽媽點解鍾意你。大陸啲男人,即使好有錢,好多都係粗人、冇水準,而你有風度、又得體。我喺外國讀書,知道你哋見識普遍比我哋國際,阿姨喺視頻見過你,都讚你,話媽媽識揀。但係我知道你有屋企,媽媽係小三,我覺得媽媽委屈…你真係愛佢嘅話,點解唔可以娶佢吖?

聽到亭亭咁講,我有少少心痛,我俾唔到婚姻小予。

我話,唔係妳諗到咁簡單㗎…有時間我慢慢令妳明白…不過,我都好開心見到妳媽媽有妳咁嘅女,咁愛妳媽媽…咁…妳會討厭我嘛?

呢個時候我唔覺意又望到佢心口兩粒的,同埋,心口輕微嘅起伏。

點會?我明白媽媽點解咁鍾意你,唔計結咗婚呢點你係好男人嚟嘅,有男人味、有品味…

婷婷…妳會當我哋係一家人嘛?

會呀,不過要啲時間互相了解。既然媽媽愛你,我早就當你係一家人,只係,媽媽要我叫你做爸爸,我冇辦法叫得出口…我好細個嘅時候同爸爸喺香港相依為命,佢喺大陸落香港,本來有好多學歷,落到嚟都唔承認,搵唔到嘢做,做啲搵好少錢嘅工作去養我…我唔可以接受到叫另外一個人做爸爸…

妳好乖…雖然,妳唔肯叫我做爸爸,而我亦都唔會勉強妳,不過,淨係基於妳係小予個女,仲有,妳咁乖,我都會當妳係女,有咩嘢可以同我講,我會照顧妳。

多謝,不過,我ok㗎。下次我帶埋男朋友嚟,等你見吓你女婿…但係…

乜嘢?

佢份人幾傲慢、唔係好識得禮貌…

我知道佢背境,畢竟,佢嘅家底…

嗯…大陸好多佢呢類富二代都係咁樣,唔好見怪…

妳哋幾時結婚?

訂咗婚㗎喇,如果唔係,佢哋唔會幫助我去外國讀書嘅學費。嚟緊呢年,大概過年,我就去男方嘅鄉下正式結婚,到時會請埋媽媽去,你可唔可以陪媽媽?做我家長?

我要睇過,睇吓可唔可以安排到。

我明嘅…

小予沖完涼,淨係圍住條浴巾出嚟,頭髮都未吹。

我心諗,雖然話婷婷都係成年人,都有性生活,預咗我同佢媽媽有性關係啫,都唔係喺個女面前咁樣啩?

佢一出到嚟見到我哋傾緊偈,就話,嘩吓,兩父女咁好傾。

仲唔去沖涼?到你喇,佢話。

於是我就入沖涼房。

我冇帶瞓覺衫嚟換,小予掟件浴袍俾我,沖完涼着呢件嘢啦,唔好着返工衫瞓覺。

好。

我就入沖涼房。

未完待續

作者: lulu1238899    時間: 2019-12-11 07:29

好有劇情好有劇情,小予仲要喺個女面前做愛,真系激👍👍
作者: sek700i    時間: 2019-12-12 01:41

幾時食埋婷婷
作者: dcat20    時間: 2019-12-13 13:12

引用:
原帖由 sek700i 於 2019-12-12 01:41 發表 查看引用來源
幾時食埋婷婷
唔知道,或者永遠唔會、或者有排 🙂
作者: forceclk    時間: 2019-12-13 14:31

精彩絕倫!共得美人!
作者: dcat20    時間: 2019-12-15 11:28

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-11 07:29 發表 查看引用來源
好有劇情好有劇情,小予仲要喺個女面前做愛,真系激👍👍
第十集嚟喇。

轉咗新地方之後,字數限制好大,呢集要斬件上喇,請見諒。

前面幾個post加咗啲走甜嘅清純圖,會陸續加。

* * *

十(上)

沖完涼着住浴袍出到嚟,婷婷同我有啲尷尬。

同佢兩母女傾吓偈,閒話家常,感覺真係好似一家人咁。

傾咗大半個鐘,小予話瞓覺喇,就熄燈。

婷婷自己瞓一張床,我同小予瞓另一張。

黑麻麻之中鑽入被竇,小予已經急不及待咀我,吸啜我條脷。

確定婷婷睇唔到,小予就伸手入去我件浴袍裏面,揸我細佬。

佢溫暖嘅玉手捋幾捋,肉莖即刻精神奕奕咁矗立。

小予隨即用佢溫柔嘅手指輕輕捽吓草菇頭,尤其係屙殊殊個窿,細佬當堂流哂口水。

我亦都忍唔住,拆開小予身上條浴巾然後摸番佢豐滿嘅大奶,揸吓揸吓呢對奶,感到慰藉。

手指好自然遊到去佢性感嘅提子,輕輕挑逗一吓,小予即刻全身都有反應,佢忍住唔發出聲,拉緊身體。

諗起我心愛嘅小予對波、對lin俾大陸人蹂躪過、玩過,居然有一絲莫明嘅亢奮,細佬硬到棍咁樣。

黑暗中見到小予碌大雙眼,佢輕聲話,好硬。

手指不停玩佢呢兩粒嘢,另一隻手同一時間伸落下底探索佢個鮑。

玩吓佢個唇,個瓣。小予皺住眉,抑壓住叫出聲,但係小腹、身體已經不停抽搐。

唔知道個女喺隔嚟張床瞓咗未,盡量細聲、細動作,覺得好刺激,兼且異常興奮。

小予俾我捽個西捽到全身亢奮,又唔可以嗌,極力抑壓住咁喺床度典來典去。

俾佢玉手捋到我細佬好high,忽然諗起佢俾人蹂躪過。

喺佢耳仔邊好輕聲講,我哋幻想我係第二個男人好冇?

黐線…

幻想我係喺阿群度見過、之前我哋幻想過嗰嗰個大陸人?

我一邊繼續捽佢一邊試探佢反應。

唔好…

咁…小雪個老細?

神經病…小予強忍住想嗌,好細聲咁講。

咁,攪妳嗰班客…

你係咪變態㗎…

咁…一係…幫妳解圍同抹妳個細妹、想媾妳嗰個男人…

我想試探佢對呢個男人嘅感覺。

唔好啦…

點解?妳鍾意佢?

呢個時候我已經將碌嘢貼實佢個鮑,磨吓磨吓,佢漏哂水,啲鮑肉暖笠笠、滑潺潺。

唔好亂講…我愛嘅係你…

佢氣若柔絲,震抖住聲音咁講。

我用陰力慢慢捅入去小予條罅度。

肉棍喺小予溫暖、飽滿嘅肉洞裏面,溫柔咁滑入、滑出,感到非常滋潤。

Au…佢碌大眼,忍唔住叫咗一聲,然後好細聲咁,雪…一聲。

我喺被窩中暢順咁蠕動。

偷偷摸摸咁進出,唔咁大動作。責喺小予身上,靜靜郁吓郁吓,郁咗都幾耐。

小予緊緊抱實我,喺我耳邊輕聲講,老公…我唔會愛上第個…放心啦,我個B係你嘅,淨係俾你屌…

我一邊喺小予迷人嘅屄裏面,溫柔咁運作,享受兩人親密嘅接觸,一邊輕聲問,仲有冇同嗰個人聯繫?

偶然聊吓…

講啲咩?

問候吓之類…

知道有人媾我心愛嘅小予,細佬好興奮、零舍硬。

對佢有好感嘛?一邊進出小予個肉洞,一邊問。

唔憎佢…唔好問啦,我愛你㗎…

我繼續進出,問,通常妳都任我問,一講到呢個人妳咁避忌…

…連見都唔會再見㗎喇…唔想你誤會…

佢叫咩名?

阿保…

不如我哋幻想妳而家同緊阿保做愛…佢喺妳裏面…

唔好啦…

小予…

咩…

妳身體好靚…嗰次我睇過妳,仲幫妳抹下體…

我一路入吓、出吓,一路輕聲講

…之後我一路都記起妳身體、妳個妹…好想再睇…好想再接觸妳嘅私處…

唔好…老公…我唔要…我只俾你屌, 唔要出軌…思想上都唔要…

我喺被竇裏面繼續同佢纏綿,喺佢迷人嘅屄裏面蠕動。

婷婷就喺隔嚟床,我哋喺被竇裏面偷偷摸摸做愛,好刺激。

大家盡量忍住唔整出聲,盡量細動作咁埋頭苦幹。
老公…

咩?

不如你幻想我係阿群…

妳唔俾我幻想我係阿保,但又要我幻想妳係阿群…

我覺得你同阿群已經做咗…你將屬於我支嘢插過入佢度…

我夠覺得妳對阿保心動…

我一直進出、撬、鑽探小予水道。

佢係好男人、斯文、靚仔…有好感都好正常…我只不過同佢聯繫吓,冇愛佢…亦唔想同佢上床…

小予喘住氣,聲線柔弱咁,話…相反我幾肯定你已經插過阿群…

唔好亂咁諗…

老公…

咩?

我就嚟高潮…

咁唔好講嘢喇…

我哋靜落嚟,專心耕耘。佢打開我件浴袍,等大家一路做愛嘅時候,心口冇阻隔咁互相接觸。

唔敢呻吟又唔敢大動作之下,喺被裏面纏綿,大家身上啲汗水貼住對方

就嚟高潮喇…仲爭啲啲…

小予喺我耳邊輕聲話。

妳想我點做?

你當我係阿群…

咁不如妳幻想我係喺阿群度見過嗰個大陸人?

唔要,我要幻想你同阿群…

一係阿保?我不停捅小予下底條裂縫。

我唔想同第二個男人做愛…你講,你想同邊個女人做愛…?

妳…

除咗我之外…阿群?定你想同邊個女人做愛?

…淨係鍾意妳…我愛妳,小予…

咁好啦…我其實係小希…

咪玩…

家姐叫我扮佢,佢知妳鍾意我,因為你覺得我同佢一樣樣…所以叫我扮佢嚟香港同你做…

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2019-12-15 12:30     標題: 回覆 80# dcat20 的帖子

咁激,吾系真系亞希呀😄😄😄😄
作者: dcat20    時間: 2019-12-16 00:51

引用:
原帖由 sek700i 於 2019-12-12 01:41 發表 查看引用來源
幾時食埋婷婷
轉咗新地方之後,字數限制好大,呢集要斬件上喇,請見諒。

* * *

十(中)

同小予做做吓,佢忽然話佢其實係小希。

咪玩…

家姐叫我扮佢…佢知妳鍾意我,因為你覺得我同佢一樣樣…所以叫我扮佢嚟香港同你做…

小予…我愛妳…唔好玩…

姐夫,你即管當我係家姐啦…

我知道佢係小予,絕對唔係小希,不過既然佢係都要咁樣玩,我唯有奉陪,我唔想幻想阿群…

佢講過以前個男朋友成日要幻想攪小希,仲要小予同佢一齊幻想,攪到小予怕,而家小予居然主動同我性幻想攪小希。

我攬實佢,大家汗貼汗。一路屌,索性當佢係小希。

姐夫…你好犀利…

我順水推舟,就話,小希,姐夫知道妳家姐鍾意咗嗰個叫阿保嘅人…

家姐話佢俾咁多男人蹂躪過…冇面目面對你…叫我同你做愛去補償…

妳家姐而家…同阿保做緊愛?

小予擰頭,佢話,家姐話唔會同第個男人做愛…佢個B永遠屬於你…

小希…

我一叫佢細妹個名,小予即刻激動,佢全身抽搐、震抖,忍唔住喘住氣呻吟咗幾吓。

姐夫…你好犀利…我高潮喇…

好,妳好好享受…

姐夫,你愛我嘛?

愛妳…小希…

我哋喺被竇裏面盡力忍住唔叫出聲,好似兩條肉蟲咁互相纏繞。

纏綿咗好耐,小予身體劇震過後平靜,再劇震,然後再平靜。

我繼續埋頭苦幹。

姐夫…我想可以同家姐一齊服侍你…

妳想以後同姐夫做愛嘛?

想…姐夫…你會愛我嘛?

愛…

我要你以後屌我…

小予一路做愛一路性幻想,好明顯係以前條仔訓練到佢咁。

咁妳叫家姐同阿保做…

唔可以…

我繼續屌。

姐夫…俾你啲嘢我…我想要…

妳想我射入去妳度?

係…

阿保同妳家姐做,我就射…

咁…

我即刻變成阿保。

小予…我愛妳…嗰次睇到妳身體之後,就已經愛上妳…一路好想佔有妳…

唔好…小予好猶豫咁話,保哥…我有男朋友…佢喺香港…我愛佢…

小予…我而家佔有緊妳身體…妳以後返嚟同我做愛…妳去香港就同妳男朋友…

我做唔出…我冇面目面對佢…

小予…妳呢度係我入過嘅女人之中最迷人、最舒服…我想一路佔有妳…

唔好…保哥…

喜歡我嘛?

小予up頭。

我激動起嚟,就咀佢,大幅度咁鋤佢。

張床郁得厲害,小予即刻鉗實我,唔俾我郁咁勁。

喺被竇裏面雙擁,溫柔而大幅度進出小予嘅水道,嗰種緊密、嗰種水潤、嗰種幼嫩,令細佬變得敏感,我成身痺。

我變番自己。

我要射入去喇…小希…

姐夫…我愛你…俾我…

呀…

同小予係被竇裏面緊抱住,汗水將大家嘅身軀黐住…

細佬喺小予嘅肉洞裏面,激動咁chok chok吓,將的粥源源不絕注射入去小予個子宮裏面。

小予條窿不停抽搐,啜吓啜吓細佬…

我哋攬住,喺暖暖嘅被竇裏面瞓著。

半夜我醒咗,第一個感覺係,我喺邊?跟住係覺得細佬硬住,硬到好厲害。

見到婷婷喺隔嚟床瞓着個樣,好可愛嘅大陸𡃁妹嘅樣。

我居然睇住小予個女瞓覺個樣,摸吓自己,然後記得小予喺我身旁。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2019-12-16 07:28

會吾會婷婷要叔叔抱抱呢?😄😄😄
作者: dcat20    時間: 2019-12-16 09:29

引用:
原帖由 forceclk 於 2019-12-13 14:31 發表 查看引用來源
精彩絕倫!共得美人!
引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-15 12:30 發表 查看引用來源
咁激,吾系真系亞希呀😄😄😄😄

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-16 07:28 發表 查看引用來源
會吾會婷婷要叔叔抱抱呢?😄😄😄

第十(下)集嚟喇。

前嘅集數將會陸續加番啲圖(唔一定甜),請大家得閒留意舊posts。

轉咗新地方之後,字數限制好大,呢集斬件上,請見諒。

* * *

十(下)

小予同我喺婷隔嚟床,偷偷摸摸係被竇裏面性交,一路做一路幻想吓佢係小希、我係阿保。

唔可以大動作、唔可以換位之吓做咗幾耐,最後我哋幻想我喺小希身體裏面發洩,然後相擁瞓着。

半夜醒咗,細佬硬住。

見到婷婷喺隔嚟床瞓着個樣,一個好可愛嘅大陸𡃁妹。

居然睇住小予個女瞓覺個樣,摸吓自己,想像喺佢身體裏面。

突然醒起小予喺我身旁。

佢冇着衫,我喺佢後面抱住佢。佢醒咗,我伸手上前面揸吓佢豐滿嘅波波、玩吓佢性感嘅lin lin。摸吓摸吓,喺佢後面慢慢、慢慢插入去。

我一路搖,佢發出柔弱嘅唔、唔聲。

我喺耳邊輕細聲問佢,妳喜歡阿保?

只係有啲好感…

我冇再問,喺佢後面默默撞擊佢pad pad,小予忍唔住呻吟。

老公…你放心…我唔會背叛你㗎阿保個人係幾好,但我唔會愛上佢㗎。

假如妳返鄉下,會同佢見面嘛?

盡量唔見。

我錫佢耳仔、頸後,繼續喺佢pad pad後面進出佢嘅陰道。

鋤咗好耐,唔覺唔覺動作激烈咗。

見到婷婷反瞓,我即刻停低,再慢慢、慢慢溫柔咁蠕動。

喺小予個靚屄裏面舒適咗一輪,小予好細聲話,老公…你好犀利…連續屌兩鑊…個B有啲痛…

咁我停吖。

唔好意思…你太厲害…我滿足唔到你…

唔緊要啦。

我瞓番喺小予身邊,佢伏喺我膊頭攬住我一陣,忽然趴入被竇裏面,對正我剛剛入過佢裏面嘅肉棒,舔吓,然後吸啜、吞吐。

被竇郁得好明顯,婷婷喺隔嚟反瞓過吓。

小予盡佢所能滿足我,但我始終冇發洩到。

我話,不如我返屋企先,聽日下午出去搵妳哋。

小予話好。

我起身,企喺床邊一路着衫、着褲,一路望吓瞓喺隔嚟床可愛嘅婷婷。

細佬仲硬住,着褲嘅時候有啲ku住。

婷婷嚟幾日就走。

小予本想呢次留港,申請永久居民。但因為冇地方住,加上有啲文件要返鄉下囉,唯有返一返鄉下。

我喺香港幫佢搵到地方住,至叫佢落嚟。

佢返咗去,我一方面繼續同阿群來往,一方面心掛掛小予有冇同阿保來往。

小予呢次返咗去,好少訊息。一兩日冇訊息,我就會好燥,於是發訊息俾佢。

係咪同阿保攪上?

黐線,如果我同任何人真係發生咗乜嘢,我一定會俾你知道,唔會瞞你。

咁做乜呢輪咁少訊息?

唉,你會娶我咩?我有咩事嘅時候你喺我身邊咩?

我的確唔可以。

但係一開始,妳已經知道同我一齊會係咁樣,而妳一路都接受㗎嘛?

我有時自己一個難過你唔知啫…小雪個老闆都有老婆,都可以成日同小雪四圍去…我放假你總係要陪老婆,我自己一個人,尤其喺香港嘅時候,我乜嘢朋友都冇…

對唔住…如果妳嫌我,假如有第二個人對妳好,可以娶妳…

唔要,我愛你…

咁妳有冇見過阿保?

佢搵過我…

訊息?定見面?

幾乎每日都訊息…

仲好過我同妳…

佢只係朋友,我愛嘅係你。

有冇做愛?

仲唔信我。都話咗,假如我同任何人有嘢,我一定會俾你知道。我同佢見過幾次面,我本來想推嘅,但佢不斷搵我,話會幫我搵工…

仲想喺大陸做嘢?

唔想…不過,香港嗰邊,我搵到嘢做咩?我之前份工,佢哋已經搵咗另一個人

我幫妳問吓生意朋友。

你一搵到地方我即刻返嚟,搵工可以同步進行。我同阿保真係冇嘢,佢係鍾意我,不過對我好規矩。我亦都冇同任何男人有嘢,放心。你幫我搵地方住,我嚟到你幫我攪永久居民身份。

咁妳點生活?

我做吓買貨、帶貨,你幫補我少少就ok。我愛你,同你一齊係辛苦,但除非你唔要我,否則我唔會接受第二個。我嚟到要你日日屌我。

唔驚痛咩?

咁一星期最少兩、三次。

好。

於是我一路幫小予搵地方。

一次同阿群做完愛,我問,可以月租房俾小予嘛?佢搵到地方就搬。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2019-12-16 12:03

十一(上)

小予返咗大陸,為咗想再同佢一齊,我一路幫小予搵地方。

一次,同阿群做完愛,我問,可以月租間房俾小予嘛?佢搵到地方就搬。

一係咁,你幫我做少少嘢。

咩嚟

我有兩個好朋友想搵男人同佢哋做愛。

吓?

呢兩個朋友有姿色嘅。佢哋有錢,性飢渴,你幫我滿足佢哋。

妳當我咩?

男朋友,不過你既然可以為咗小予求我呢啲嘢,我要求番你做番啲嘢都好公平,你當係為咗小予。

妳會叫男朋友同第個女人做愛嘅咩?

你真係有當我係女朋友咩?你個心淨得小予。

群有少少嬲咁講。

我冇嘢講。我雖然都有鍾意阿群嘅,但係講唔上好愛,係比單純炮友多少少嘢。小予唔喺身邊嘅時候,我寂寞、有需要,就搵佢互相慰藉。

佢哋有性需要,搵鴨解決咪得囉。

佢哋唔鍾意叫鴨,想要朋友嘅感覺。

我驚佢哋好困身。

放心啦,佢哋有錢有面,而且好忙,絕對唔會成日冤住你。佢哋只係想搵個企理嘅正當男人做吓愛,有可能我哋會幾個一齊玩。假如你肯,我叫佢哋其中一個喺呢區搵個單位俾小予。小予可以住到搵到工、搵到地方搬為止。我呢個朋友係呢區嘅隱形富豪,有幾幢大厦都係佢嘅,搵個單位仔俾小予毫無難度。

其實我可以幫小予租個細細地嘅單位,我交租都得嘅。甚至,我自己都有兩個單位收租,俾一個小予住住先都冇問題。不過佢兩個friends唔醜樣,我唔介意同佢哋做愛,唯一係驚阿群向小予爆大鑊。

我要考慮吓…我只係想幫小予喺香港安頓,我唔介意租間劏房俾佢。

咁你都想小予住好啲,係咪?

咁都係嘅。

反正,你同我都有性關係,唔爭在同我呢兩個朋友開心吓,佢哋都幾索㗎。

群開佢哋啲相我睇。

果然幾ok,熟得嚟索,一個似夏文汐、一個似葉璇。

但係,妳要我陪佢哋幾密?初初妳話借我嚟用吓,小予返嚟妳將我還返俾佢…而家越用越多…

你有冇些少鍾意我?

妳感覺唔到嘅咩?

我覺得有少少嘅,就係嗰少少囉。你愛小予,當我只係炮友…

唔好咁諗啦,好過炮友嘅。

好啲啲咁多囉。

唔只,我有周時諗起妳嘅。

算啦…我知道嘅…總之,佢哋本身都係大忙人,唔會成日要搵你嘅,一係咁,小予嚟咗香港之後你盡量每星期抽一日陪我,然後每兩個星期陪我呢兩個friend?咁樣你應付到喇啩?我知道你仲要交貨俾小予。

群…

做咩呀?

多謝妳幫小予。

佢真係幸福,有你咁真心愛佢,我就…

唔好亂咁諗啦,我鍾意妳㗎,妳睇,妳放喺朋友圈啲相,我一路有攞落嚟收藏㗎。

我開手機裏面一個加密檔案夾裏面啲相俾佢睇。

佢睇兩吓,忽然問,有冇小予啲相?

有呀。

有冇你哋做愛啲相?

妳想睇?

想呀,我諗小予身材應該好靚,一路都好想睇吓…

好…

我見反正佢哋都係女人,就即管開俾佢睇吓。

我按日子開folders去整理啲相嘅,由我哋認識嘅最初期,佢喺深圳屋企影俾我睇啲相、喺海傍睇維港嗰晚、第一次喺海傍攬住合照、初期開房(嗰陣仲未做愛)、我同佢一齊上深圳住嘅地方,到第一次做愛、佢一路食嘢一路俾我屌、去南丫島嗰晚喺船上、同小雪去蘭桂坊嗰晚。到到之後我同佢無數次性愛,我哋脷交、我哋冇着衫合照、我揸佢奶摸佢lin lin、佢幫我含、我插入去、佢個屄嘅close-ups…直至佢臨返上大陸之前嗰段時間…

小予愛我愛到死,我要乜佢到俾,由內射以至影呢啲相,我要求嘅嘢佢到盡量滿足。

同阿群一齊睇呢啲相嘅時候,感覺好奇怪,竟然將自己條女啲相俾另一個女人睇。

佢睇到小予對波,話,嘩,真係好大對,仲好靚…我係女人見到都想揸吓佢…

阿群仲睇到小予脹脹嘅lin lin、佢性感嘅屄瓣、陰核、底下嘅裂縫同埋裏面粉紅色嘅嫩肉。

跟住就係我碌嘢篤入去,同埋小予紅粉菲菲嘅雙頰。

好妒忌…群睇咗啲相之後話。

有咩好妒忌啫,我哋都有做過呢啲嘢啦。

但係,你兩個真係好好…一齊經歷咁多嘢…我又唔夠佢靚、身材冇佢咁好,只係個識搵錢、飲飲食食同旅行嘅師奶…

妳都好有女人味呀…

我想同你都影呢啲相…

真嘅?

唔…佢up頭,話,我睇咗你哋呢啲相之後,個妹好熱、好脹,想再嚟多劑。

我一直想影阿群全相,因為對佢呢個女強人一路有少少戒心,有些少嘢揸手話唔埋用得著。

於是我就開始影。

由阿群對奶開始、兩粒的,我近距離特寫吓,又揸吓佢、搣吓佢…然後移落去影佢三角地帶、條裂縫、反開塊瓣、陰核、個鮑裏面嫩滑嘅肉…我伸手去摷佢,然後,菊花…我逐part細心影。

阿群任我影勻佢全身。

我要求想影埋佢個樣,佢起初唔制。

我問,妳愛我嘛?

佢諗咗吓,話,小予可以為你做嘅,我都可以…你影啦。

總於,我影到群全相,見埋樣。

影吓影吓,我都硬喇,就埋去,將碌棍貼住佢,影幾幅相,就慢慢、慢慢篤入佢度。

嗰晚我第二鑊扑佢。

一路篤,一路影,影埋佢俾我篤個樣。

佢話,你知唔知你好幸福㗎,你俾唔到婚姻小予、又俾唔到時間佢,佢都咁死心塌地愛你;你個心明明喺佢到,我都咁鍾意你,俾你咁樣樣。

我一路慢慢滑入、滑出,話,又喺妳當初話,我哋只係互相慰寂、順其自然嘅。

冇諗過會越嚟越愛你嘛。

群面開始紅,氣喘住答。

咁妳又要我同第二個女人做愛。

我覺得…咁樣令我同你之間昇華…

為咗幫小予喺香港搵屋住,我服侍群兩個朋友。

一個叫阿Pat,係個好高竇嘅熟女,老公做娛樂生意,佢自己有啲名店生意。

另一個叫Michelle,老公炒豪宅,佢就喺旺區掃好多物業,成幢成幢咁買嚟收租。

頭一個,係阿Pat。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2019-12-17 07:16

你就好啦,咁多女食,仲件件正👍👍
作者: BeanMoon666    時間: 2019-12-17 08:15

多謝師兄!好好睇!
會攪埋個女?
作者: dcat20    時間: 2019-12-17 19:20

引用:
原帖由 BeanMoon666 於 2019-12-17 08:15 發表 查看引用來源
多謝師兄!好好睇!
會攪埋個女?
多謝。

其實你睇個故仔名都諗到,不過我唔想咁快講埋個結局出嚟咁就冇癮。

會係壓軸,好後。

本來我預呢個故仔8集度嘅,但因為搬咗嚟呢邊之後字數限制大好多,我被逼將一集斬到好細。

其實下兩集我基本已經寫咗(原本8、9、10集係一集嚟),但既然而家要斬件登,我就慢慢執吓啲內容先,執執吓我就擴充咗好多細節,所以將壓軸事件推到好後。

但成個故仔嘅大概情節一開始已經諗好㗎喇。
作者: dcat20    時間: 2019-12-17 19:21

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-17 07:16 發表 查看引用來源
你就好啦,咁多女食,仲件件正👍👍
主角嘅存在作用就係滿足男性讀者嘅代入感。
作者: 清晨忽然硬    時間: 2019-12-18 11:16

我幫手!我要Michelle
作者: dcat20    時間: 2019-12-19 10:15

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-18 11:16 發表 查看引用來源
我幫手!我要Michelle
你可以代入個角色嘅。

第十一集(中)嚟喇,攪吓支節先。

主角同小予之間仲會經歷一啲嘢,先至會去到戲肉。

而家,主角同小予識咗一年左右,戲肉係喺佢哋識咗三年嘅時候至發生,當然,中間有好多嘢將會省略。

* * *

十一(中)

阿群約我同阿Pat喺紅磡間海逸食飯,等我哋識咗先。

阿Pat幾cool,感覺佢好似唔多like我。

佢唔like就罷,大不了我幫小予交租,我未使靠服侍女人搵錢啩?

我去toilet,小便嘅時候攞細佬出嚟嗰吓,忽然諗起小予叫我媾阿群,佢話我屌得阿群開心嘅話,阿群會俾好多錢我,估唔到而家算係發生緊。

返埋位嘅時候,喺佢哋後面聽到阿Pat問阿群,我可以同佢單獨一齊嘛?

介紹得俾你哋識,當然可以啦,不過,我哋唔係講好幾個一齊嘅咩?

嗯,我想試吓先,得嘛。

咁好啦。

我故意等佢哋傾掂數先埋去。

然後阿群就話,我走先喇,呢餐阿Pat埋咗單喇。

咁點係呀?

阿群話,你陪阿Pat啦。

Pat cool cool咁問,賞面嘛?

樂意之至。

原來佢早已經喺上面安排咗房,佢俾一張key card我,話佢先上去,叫我10分鐘後至上去。

我見佢講嘢幾cool咁,估佢應該幾難討好。

上到去,我用key card開門。

見到佢著住see through睡衣,裏面咩都冇著,企喺落地大玻璃窗面前,背住我。

背光之下,佢個B喺兩邊pad pad底下㘉出嚟,個形圓圓咁,好誘惑。

我企喺後面欣賞呢個部位,細佬有反應。趁呢個時候我攞漁夫之寶出嚟啪一粒。

Pat擰轉身,好挑釁咁望住我。

阿群話你好犀利,我要嘅唔淨係犀利,我要識調請。

我唔叻㗎,我只會對我喜歡嘅女人動情。只要能夠令我動情,其它嘢就會好自然。

咁你覺得我能夠令你動情嘛?

我望吓佢件透視睡衣裏面,佢對密桃胸,唔算大對,但幾靚嘅。三角地帶亦都企理、整齊。

妳好elegant,身型都好靚。如果稍為放低些少矜持,我諗會好誘人。

我唔識喎,多數都係男方帶動。

我都唔叻㗎,我好粗魯。

阿群話你係專業人士,我睇你都好斯文,點粗魯法?

我係地盤佬(其實我係工程顧問),我扮斯文。

於是我埋去摸吓佢手臂,然後慢慢移動上去膊頭,按摩吓。

舒服,佢話,佢對手不其然亦都放喺我肩膊上。

我就哄埋去錫佢條頸、耳仔。

佢發出輕微嘅喘氣聲…

我即管試吓冒犯吓呢個咁高檔嘅八婆,一嘢咀埋去,仲伸脷入去。

諗唔到佢好好反應,即刻抱實我個頭,用條脷回應。

咁高竇吖嗱八婆,我一路啜佢條脷,一手隔住佢件透視嘢揸佢嘅密桃胸、用手指搓佢的的。佢癲咗咁搏命抓我膊頭、扯我啲頭髮。

我隻手索性移動落下面,打開佢件睡袍,就兜落佢個妹度捽佢。

佢細細力推開我,一路氣喘一路望實我,話你好喉擒喎。

細佬喺條褲裏面ku到好緊。

我唔理喇,佢唔鍾意就罷。我除褲,細路已經亢奮。

Pat一見到我細佬,露出一副驚訝嘅笑容。

睇嚟佢幾高興,我就走埋佢捉實佢,抱起,然後放上床。

撳住佢咀佢,咀吓落啲就索佢隔勒底。

Pat起勢笑,好痕…

我繼續錫佢隔勒底。

佢一味笑,趁有一吓空檔,就話乜你咁樣調情嘅咩?

我都唔係調情。

咁係咩?

係俾妳啲費洛蒙激發咗我獸性。

佢笑住搭住我膊頭然後攬我入懷。

互相用口挑𢭃、服侍對方身體一輪,佢神情恍惚咁起身攞手袋。

佢自備咗套,係超薄。

我插入阿Pat個西嘅時候佢好痛楚咁大嗌,我唔理佢,就開始操作。

做咗一場好美妙嘅性愛,佢好似好耐冇做過咁樣,盡情擘大下面任我舞。我將佢搬來搬去、反來反去,喺床邊、趴喺窗邊,我坐喺枱佢面向我坐上嚟。

一路做愛一路接吻,我用唔同角度、幅度同速度抽插佢。

佢氣喘住話真係好犀利…俾你屌死…

我話,我都話我唔叻調情,淨係識得插。

我好鍾意…

我屌咗佢好耐,從佢啲反應之中,我諗佢應該夠哂皮。

事後,瞓喺床度喘氣。

假如我要搵你,可以直接搵你嘛?定還是我要經阿群?

我即刻諗起如果同佢私下來往,一旦佢周時搵我,小予嚟到嘅時候會好麻煩。

於是我話,我好想同妳做朋友,但係我諗我哋大家都有自己嘢,我怕唔可以見好密。

佢有少少不滿咁講,我都好忙嘅,我諗,一個月搵你開心一、兩次唔算好密啫?

好呀,我都喜歡。

你應該喺報紙雜誌見過我,知道我係乜嘢人啦?

知道呀,放心啦,我哋大家都係有屋企嘅人。

你有好多女?

唔係呀…

阿群係你女朋友?

我都唔知,妳見過有人會叫自己個男朋友同第二個女人做愛未?

我同佢好好交情嘅,有試過同佢攪。

女女?

係,不過我未試過同佢嘅男人做。

妳有喺外面玩過?

少,兩個,都唔開心嘅。

可以講吓嘛?

一個明星仔,佢做愛好犀利、調情亦都叻,但原來只係為咗想我捧佢上位;另一個做生意嘅,佢調情都唔錯嘅,做愛有技巧,但係能力差少少,佢當我係佢條女咁,成日煩住我,過問我啲私事。

佢好鍾意妳喎。

係,但係唔可以咁㗎嘛,大家屋企都有頭有面…

嗯…

我同阿Pat交換咗聯絡,佢話盡量唔成日搵,但頭先好精彩,佢可能會啩住。

我話少啲至可以保持新鮮感。

之後我就幫阿群服侍Michelle。嗰日我哋食完tea就上Michelle一個單位,然後我哋三個人一齊沖涼。

我都係第一次3p,沖涼嘅時候,見到兩對波波、兩個妹喺身邊,細佬不其然亢奮。

(未完待續)

作者: lulu1238899    時間: 2019-12-20 09:08

正,簡直男人夢想👍👍😄😄
作者: 清晨忽然硬    時間: 2019-12-20 10:04

嘩,第一次見Michelle就3p,我驚我應付不來
作者: kowloon0810    時間: 2019-12-20 23:06

劇情好好睇  直情男人夢想情節.
作者: mtvong    時間: 2019-12-23 20:18

MMF  仲要係大家都係 偷食
作者: agogock    時間: 2019-12-23 22:58

會唔會連小予個女 都調校好 收為自己馬房良駒
作者: dcat20    時間: 2019-12-24 10:22

引用:
原帖由 清晨忽然硬 於 2019-12-20 10:04 發表 查看引用來源
嘩,第一次見Michelle就3p,我驚我應付不來
係呀,Michelle個樣乖乖咁,其實不知幾鍾意玩,呢啲女唔容易頂㗎。

* * *

十一(下)

群同Michelle喺花灑底下互相揸波、錫咀,我喺佢哋下面用口服侍佢哋。

Michelle唔算超靚,係鄰居女孩進化到鄰居師奶嗰種,波亦唔係好大,但有種普通女仔嘅誘人。佢個樣乖之中姣,姣得嚟乖,令男人好想擒。

喺花灑底下啜佢哋嘅奶、舐佢哋嘅鮑,佢哋輪流錫我細佬。

Michelle見到我細佬嘅時候露出驚嘅笑容,佢捋幾捋,就啜細佬個頭。

佢嘅口技比阿群、小予都更勝一疇。

Michelle之前同一個富豪嘅細仔拍過兩年拖,後來俾記者影到佢同個老豆攪上,於是同有錢仔分手。冇幾耐又俾另一個富豪包,幾年間離離合合。中間又同唔同有錢人來往,最後同而家嘅老公一齊,都係做生意嘅,但比起之前啲男人唔算好有錢。

有錢人嘅圈子就係咁樣share女人。

可想而知佢嘅口技點樣練成。

Michelle有少少鍾意被虐,佢一路幫我suen熱狗,一路要阿群用手指玩佢。嗰陣我先至留意到阿群冇留指甲,女人大都鍾意留指甲嘅。

佢兩個似乎玩開嘅,阿群好熟悉點樣玩Michelle個西會令佢high。

感覺上,Michelle可能先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,唔係咁容易滿足,要好極端嘅刺激。

然後佢哋互磨,一邊磨一邊接吻同互揸。

我睇見佢哋玩得咁開心,就喺阿群後面篤入去。

Michelle問,咦,你哋平時冇戴套做?

群話冇㗎。

我喺阿群後面一路屌,一路錫Michelle。

我話,妳好索。

喺女朋友面前讚第個女仔,你作死。

我哋做愛都可以,唔怕。

群話,Michelle,不妳俾佢插吓,妳應該會覺得好舒服。

咁…返出去先啦…

我插住阿群抱佢出去,身都冇抹就同佢跌落床度。

我砌多佢幾吓,就喺佢身體裏面出返嚟。

阿群就讓位,Michelle已經攞咗套出嚟,幫我戴上。

我抱住Michelle條腰,正準俾篤入去,先留意到佢個係蝴蝶西,兩塊瓣仔微微向外反,好的式、好別緻。

我讚吓佢,好靚,就用手指玩吓佢兩塊瓣。

進入去嗰嘢,覺得佢俾一般女稍為鬆動少少,我估佢可能同啲有錢佬用玩具玩得多。

佢兩個交替同我做,我同阿群唔想用套嘅,但Michelle要用,於是我就戴住個套,輪流插佢哋個窿,將佢哋啲西水傳來傳去。

我之前冇估錯,Michelle先前俾人玩得多,好激烈嘅都試過,要好極端嘅刺激。但因為我算幾大,同埋夠耐,我可以插到佢夠。

阿群話,嗱,我都話㗎啦,你次次做半粒鐘以上,又大碌,真係冇乜女仔頂得你順㗎,最少要兩個女仔先得。

於是我就開始咗同佢哋幾個來往。

同阿Pat、阿群3P,同Michelle、阿群3P,又同佢哋幾個單獨,又試過4P…

Michelle好滿意我,於是佢俾嗰個單位我,叫我可以住到搵到地方搬。

住嘅地方解決咗,就叫小予嚟香港。

點知小予落到嚟之後話唔做嘢住,女婿嘅屋企人想佢哋個仔同婷婷新年正式結婚後,小予過去照顧佢哋兩個起居同督促佢哋讀書。

我話,咁我哋又要分開囉?

佢話,仲未傾掂數。我都要搵食,我過咗去,我同個女嘅生活費點算?我想男家資助。同埋,我話我每個月要返香港一次見你…感覺佢哋唔會應承…

佢哋屋企咁富貴…

你唔知道㗎喇,佢哋雖然有錢,但好小家㗎、又計算…

本來係好美好嘅,女婿屋企喺北京一間大品牌嘅老闆,婷婷畢業後會去佢哋屋企喺香港嘅業務做嘢,到時候婷婷、小予嘅生活就安寢無憂。小予唔係刻意去攀呢頭婚事嘅,少強,嗰個少爺仔,愛死婷婷,佢要婷婷跟佢一齊去外國讀大學。本來小予同婷婷啲姑姐都唔贊成嘅,一來間大學唔係普通大陸人讀得起嘅,二來小予唔鍾意少強,覺得佢無禮貌、冇用,只不過持住屋企有錢。佢甚至亦都唔鍾意少強嘅家人,佢哋不但勢利到不得了,亦非常專制、計算。

但係兩個細路愛到死,就只好成全。

小予一直唔知道佢兩嗰嘅生活係點嘅,直至我幫佢攪好哂永久居民身份、旅遊證件,終於可以去睇吓婷婷同女婿嘅生活,先至發現原來佢哋有好大問題。

(未完待續)

作者: dcat20    時間: 2019-12-24 10:23

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-12-20 09:08 發表 查看引用來源
正,簡直男人夢想👍👍😄😄
引用:
原帖由 kowloon0810 於 2019-12-20 23:06 發表 查看引用來源

劇情好好睇  直情男人夢想情節.
係幾好玩㗎
作者: dcat20    時間: 2019-12-24 10:25

引用:
原帖由 mtvong 於 2019-12-23 20:18 發表 查看引用來源
  MMF  仲要係大家都係 偷食
MFF,係㗎,大家都係偷食。
引用:
原帖由 agogock 於 2019-12-23 22:58 發表 查看引用來源
會唔會連小予個女 都調校好 收為自己馬房良駒
呢個故仔嘅題目其實已經暗示咗,不過會去到臨尾先。

作者: chaolininin    時間: 2019-12-24 16:55

長篇小說,正

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)