188Channel

標題: 輪到小弟曼谷返嚟喇! [打印本頁]

作者: ET    時間: 2019-10-6 03:20     標題: 輪到小弟曼谷返嚟喇!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jwtong    時間: 2019-10-6 05:41

請問
1)  按全身+美容的Hwangjae, 和 3間body massage需付小費嗎?
2)  你星期幾去The Great Massage找Gift?

thanks.
作者: ET    時間: 2019-10-6 10:50

1. 美容畀咗100, 其他冇畀。
2. 3/10 星期四, 佢7點鐘收工返屋企, 因為係瞞住屋企做, 要扮放學返到屋企。
作者: fung20092009    時間: 2019-10-6 14:48

樓主你所講既pink , the great 及boss係唔係玩泰國浴
同埋係曼谷咩地方玩?d場係咩位置?
作者: ET    時間: 2019-10-6 18:02

引用:
原帖由 fung20092009 於 2019-10-6 02:48 PM 發表 查看引用來源
樓主你所講既pink , the great 及boss係唔係玩泰國浴
同埋係曼谷咩地方玩?d場係咩位置?
日本浴, Arize Hotel Sukhumvit附近
作者: 038886    時間: 2019-10-8 14:28

Arize Hotel Sukhumvit 係咪好正呢
地點就腳,一落樓就有野食,酒店房又企理
最緊要價錢唔貴
冇介紹錯啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
作者: fung20092009    時間: 2019-10-8 15:35

引用:
原帖由 ET 於 2019-10-6 06:02 PM 發表 查看引用來源

日本浴, Arize Hotel Sukhumvit附近
係玩咩服務架?
作者: chris4296    時間: 2019-10-9 00:36

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ET    時間: 2019-10-11 03:43

引用:
原帖由 038886 於 2019-10-8 02:28 PM 發表 查看引用來源
Arize Hotel Sukhumvit 係咪好正呢
地點就腳,一落樓就有野食,酒店房又企理
最緊要價錢唔貴
冇介紹錯啦:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔計冶遊, 啲街邊檔真係又平又好食, 完全返番細個喺香港街邊啲Feel!
食豬手飯、串燒、雞飯、炸香蕉、一袋袋切好嘅生果,
係唔夠膽試用個盅, 盅碎晒啲料加隻雪生蟹落去撈,
好多泰國人幫襯, 小弟驚自己腸胃頂唔順。

作者: 038886    時間: 2019-10-11 14:30

生蟹木瓜沙律我食過,食完冇肚痛
不過隻味真係食唔慣
作者: jwtong    時間: 2019-10-13 12:24

038886師兄
小弟下周住Arize7晚, 請問
1) 酒店附近可有好的正骨或按腳
2) 可否告知在六月Momoya Massage 桃屋來自烏東他尼女女的名
thanks
作者: 038886    時間: 2019-10-14 11:04

引用:
原帖由 jwtong 於 2019-10-13 12:24 PM 發表 查看引用來源
038886師兄
小弟下周住Arize7晚, 請問
1) 酒店附近可有好的正骨或按腳
2) 可否告知在六月Momoya Massage 桃屋來自烏東他尼女女的名
thanks
1.酒店對面馬路有間綠色招牌OK既
2.唔開得:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: pking    時間: 2019-12-9 23:49

下次幾時去跟隊呀!!!!!
作者: siew1203    時間: 2019-12-10 00:14     標題: 回覆 4# fung20092009 的帖子

不是泰國浴,日韓式全套桑拿小店。
泰國浴糸泰式金魚缸個D,le bella, avita, navita , meiri, plaza entertainment, aqua , natree, bosidon ...etc..
作者: emptywallet    時間: 2019-12-29 16:00

有冇人想嚟緊的一月中同遊曼谷?
作者: union6578995    時間: 2019-12-31 22:18

Super Thai sexxxxx tour
作者: ii882000    時間: 2020-1-25 19:35

Arize Hotel Sukhumvit我都住過 超方便
作者: bbb1000    時間: 2020-1-30 15:01

引用:
原帖由 ii882000 於 2020-1-25 19:35 發表 查看引用來源
Arize Hotel Sukhumvit我都住過 超方便
請問師兄酒店房間ok嗎?會唔會太舊同嘈?🙏
作者: siew1203    時間: 2020-2-3 02:17     標題: 回覆 16# union6578995 的帖子

Bwst no money no honey trip ever ~~~~~
作者: 你只是一個過客    時間: 2020-2-25 06:31

引用:
原帖由 ET 於 2019-10-6 03:20 發表 查看引用來源
4日3夜之旅, 第一日2人行, 第2至4日有5個Friend由芭堤雅Join埋。住Arize Hotel Sukhumvit真係方便到裂, 三劑都喺附近搞掂晒。

第一日

搭Hong Kong Express去到都成夜晚10點幾, 先醫肚, 入咗一間日本居酒居食嘢, 食 ...
我之前住記得酒店附近好多! 不過同女朋友去冇行過去

另外你去個d 可帶返酒店?
作者: vincent9a9    時間: 2020-2-26 13:17

Good jop

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)